Nordborg Golfklub. Sønderborg Køkkenets Junior Turnering. 14. årgang Oktober 2004 Nr. 4.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nordborg Golfklub. Sønderborg Køkkenets Junior Turnering. 14. årgang Oktober 2004 Nr. 4. www.nordborg-golfklub.dk"

Transkript

1 Nordborg Golfklub 14. årgang Oktober 2004 Nr. 4 Sønderborg Køkkenets Junior Turnering

2 2 Nordborg Golfklub Medlemsblad for Nordborg Golfklub Udkommer 5 gange årligt. Oplag 375 Klubbens adresse Nordborg Golfklub Postboks Nordborg Redaktion Svend-Erik Boysen Mobil (ansv. red.) PR. Annonce & Sponsorudvalg Poul Christensen Jan Carstensen Svend-Erik Boysen Webmaster Svend-Erik Boysen DGU kort, bagmærker, m.m. Marie Petersen Pro Træner Steen B. Lund Mobil Greenkeepere Jes Jessen Chresten Jørgensen Mogens Toft Tryk Grafisk Arbejde A/S Guderup Brug klubbens hjemmeside: Bestyrelse Formand Poul Christensen Næstformand Frede Nicolaisen Kasserer Jan Carstensen Sekretær Marie Petersen Medlemmer Henning Christiansen Dennis Zanchetta Svend-Erik Boysen Udvalgsformænd Baneudvalg Henning Christiansen Begynderudvalg Frede Nicolaisen Dameklub Marie Petersen Driving Range Baneudvalget Herreklub Frede Hansen Juniorudvalg Svend-Erik Boysen Matchudvalg Marie Petersen PR. Udvalg Poul Christensen Seniorklub Gerda Mortensen Klubhusudvalg Samtlige udvalgs formænd Indlæg i bladet er ikke nødvendigvis udtryk for hverken bestyrelsens eller redaktionens holdninger

3 Nordborg Golfklub 3 Herreklubben indkalder til ordinær Generalforsamling Lørdag den 13.november 2004 kl i klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4.Fastsættelse af kontingent og medlemskriterier 5. Indkomne forslag 6. Valg af to bestyrelsesmedlemmer for 2 år og en suppleant for 1 år. På valg til bestyrelsen: Christian Madsen, ønsker ikke genvalg. Frede Hansen, ønsker ikke genvalg. Som suppleant: Mogens Olsen, som genopstiller. 7. Eventuelt Forslag, der ønskes behandlet under dagsordenens punkt 5 Indkomne forslag skal, skriftlig være bestyrelsen i hænde 7 dage før afholdelse af generalforsamlingen. Program for dagen. Vi mødes kl og spiller 9 huller. Der er flotte præmier på spil, så mød op og deltag. Bestyrelsen for herreklubben Formand: Frede Hansen Kasserer: Jan Heiss Medlem: Chr. Madsen Medlem: Benny Jørgensen Medlem: Michael Heiss. Formanden for herreklubben Generalforsamling afholdes kl i klubhuset. Efter generalforsamlingen spises der gule ærter for puttekassen.

4 4 Nordborg Golfklub Af: Baneudvalget Så er endnu en sommer slut og vi er nået ind i efteråret. Denne sommer har været præget af skiftende vejr med regn og sol. Temperaturerne har dog været forholdsvis høje, og det har medført optimale vækstbetingelser for vores bane. Dette har selvfølgelig givet greenkeeperne masser af travlhed, da der har været "gang i græsset". Henover sommeren er der kun sket enkelte nye tiltag på banen, men det nye tee-sted på 8. hul er nu taget i brug, og det glæder os meget. Det er blevet et noget vanskeligere hul at spille, så der skal tænkes lidt anderledes nu. Da vi nu går ind i efteråret, hvor græsset nok ikke gror så voldsomt mere, håber vi at der bliver tid til at færdiggøre nogle af de opgaver, der endnu mangler lidt. Vores vintergreens er nu klippet 1. gang, og de vil henover efteråret blive klippet og dresset. Det ses tydeligt, at de er en del større end sidste år, så der vil nok blive brug for putteren til vinter. Vintertee-stederne bliver først anlagt senere på året. Der ligger endnu nogle arbejdsopgaver og venter, derfor vil der blive lavet en arbejdsdag på et senere tidspunkt hen i efteråret. Der vil ligeledes blive indkøbt og plantet ca 50 nye træer på banen i år. Dette arbejde forestår vores greemkeepere. Denne proces vil fortsætte i flere år fremover, så vi får en bane, hvor ikke kun græsset er fint, men også omgivelserne. Når jeg nu nævner omgivelserne; baneudvalget har valgt at inddrage samtlige små skraldespande på banen. Årsagen er simpel. Banens brugere smider alligevel affald fra sig efter behag. Jeg nævner; knækkede tees/ cigaretskodder/ bananskræller/ øl - og sodavandsdåser og flasker samt indtil flere ødelagte paraplyer. Hvis vi som brugere ikke kan rydde op på vores bane, er det trist. Det er sikkert ikke kun klubbens medlemmer, som laver dette svineri, men mon ikke vi er kraftigt medvirkende. Derfor står der nu kun de store skraldespande ved hvert 3. hul: BRUG DEM. Vi vil gerne have en flot og velholdt bane, det bliver den kun hvis vi rydder op, retter nedslagsmærker og lægger tørv på plads. Vi har i Baneudvalget forfattet en "IDEmappe", så har du forslag til forbedring af enkelte huller eller hele banen, så kom frem med dem. Der er mange ideer, der naturligvis ikke kan gennemføres her og nu, men lad os få dem så de kan blive vurderet. For at få nye ideer tager Baneudvalget og greenkeeperne på ekskursion til Gut Kaden i Hamburg d Her vil vi tilbringe dagen med Chefgreenkeeper Helmuth Schultze, en greenkeeper der jævnligt skal levere optimale forhold til diverse større turneringer, bl.a. Deutsche Bank Open. Vi kommer sandsynligvis hjem med en del erfaringer om hvordan tingene også kan gøres, og dette kan senere blive til glæde for brugerne af vores bane. Pas nu godt på vores bane, det er den eneste vi har.

5 Nordborg Golfklub 5 Af: Kirsten Pinholt Inspireret af redaktørens indlæg i blad nr. 3/2004 vedr. stof til klubbladet fandt jeg alle de foregående eksemplarer med få undtagelser frem fra reolen. Og jeg bladede og kikkede lidt hist og her. Det var helt underligt at sidde med det allerførste lille ydmyge eksemplar på bare fire sider, hvor bagsiden var optaget af en liste over bestyrelsesmedlemmer og udvalg de første! samt en annonce. Referat fra Stiftende Generalforsamling, som blev afholdt den. 20. febr fyldte hele forsiden. Men i nederste højre hjørne var en lille ramme, hvor der stod: Du sidder med det første nummer af Nordborg Golfklubs medlemsblad i hånden. Tænk engang. Nu var Golfklubben en realitet og vi havde et klubblad!! Jeg bladede videre i bunken, og masser af glade minder om dejlige dage og herligt samvær under den spæde begyndelse i Pøl kom dumpende hulter til bulter. Minder om venskab og store forventninger. Blad nr. 2/ 94 havde overskriften: Fuldt medlemskab af Golfunionen! Og så Nej, jeg skal ikke trætte læserne med fortælling om flere gode minder. Men jeg vil gerne slå et slag for, at vi fortsat har et klubblad. Det kan altså bare ikke lade sig gøre, hvis ikke vi af og til fodrer redaktøren med lidt stof. Et klubblad skal selvfølgelig først og fremmest være orienterende og oplysende, men det gør ingenting, hvis det samtidigt er lidt morsomt og underholdende. Med hensyn til udsendelse af bladet: Det er vel ikke så mærkeligt, at bestyrelsen gerne vil spare de mange penge til porto. Det kommer jo da også trods alt os alle sammen til gode. I blad nr. 1/2004 er der en tydelig datoliste for deadline og ankomst af bladet. Desuden bliver det ved opsalg på tavlen bekendtgjort, at bladet er kommet, og hvor det ligger til afhentning, så der er ingen undskyldning for ikke at tage det med sig. (Måske kunne man forestille sig, at de medlemmer, der ikke ønsker bladet, meddelte det til redaktøren. Så kunne man jo spare trykningen af de eksemplarer). (Kirsten Pinholt har tidligere været redaktør af klubbladet i Sønderjyllands Golfklub 1988/91.)

6 6 Nordborg Golfklub

7 Nordborg Golfklub 7 Hvem er faren? I en gammel revyvise, jeg hørte i radioen for nylig, spurgte præsten: hvad er barnets navn. Moren sagde: Jacobsen, og det var stort set også det eneste hun kunne oplyse om faren. Hvem er så faren til vor golfklub? Et ved jeg, årstallet for undfangelsen er Da blev jeg nemlig spurgt, om jeg ville være med i en forening, der skulle undersøge, om der var behov for en golfbane i Nordborg. Det var Jacobsen, der spurgte mig, men jeg arbejdede den gang sammen med Kofoed, Per Fredsted og Lorenz Hansen, og de var i hvert fald også med i foreningen. Der gik vel kun tre-fire måneder, så var det helt tydeligt, at der var et barn på vej, og Nordborg Golfklub blev stiftet i februar Den gang troede vi, at det ville vare mange år, inden vi fik en rigtig stor golfbane, og da vi i 1994 indviede de første rigtige 9 huller, var vi rigtig glade, for det var godt nok nogle lange huller, når vi nu kun var vant til de 6 par tre huller i Pøl. Vi havde i 1994 en plan for udvidelsen til 18 huller, men vi var jo ikke så mange, og spørgsmålet vi stillede os selv var: Hvordan bærer vi os ad med at få så mange medlemmer, at vi kan få de næste 9 huller. Det var et stort beløb, der skulle skaffes. For at blive medlem skulle alle betale et indskud på 2000kr. og seniormedlemmer skulle samtidig købe for 4000 kr. anparter i Golfbanen. Juniorog pensionistmedlemmer skulle ikke købe anparter. I bestyrelsen blev så enige om, at det skulle være muligt at blive medlem uden at betale indskud og købe anparter. I stedet skulle kontingentet for disse medlemmer forhøjes med 10% af indskuddet 2000 kr. og for seniormedlemmer også med 10% af de 4000 kr. anparterne kostede. Denne beslutning har i den grad resulteret i en medlemstilgang, som har gjort det muligt i dag at vi kan fejre den rigtige golfbanes 10års fødselsdag. Nu er det jo ikke kun antallet af medlemmer, der er årsagen til, at vi er kommet så langt. Der er nogle personer, som har gjort en meget stor uselvisk indsats, uden det ikke var gået så godt. Jacobsen, jeg begyndte med at nævne som navnet på faren, var sig sit ansvar bevist, og selv om han til tider kunne være irriterende i sin omsorg for barnet, så gik han på med krum hals, og hvo intet vover heller intet spilder. Det lykkedes at få barnet godt i vej, og faren rejste. Der var imidlertid forskellige kriser de første år, hvor der så var andre, som følte et ansvar og som påtog sig at passe banen og holde den ved lige. Der var især en, som var vant til lugten i bageriet, der tog fat, og med ham flere andre.

8 8 Nordborg Golfklub Uden Jacobsens og bagerens indsats til gavn for os alle, tror jeg ikke vi var kommet så langt. Dem skylder vi en stor tak. De 3 borgmestre, klubben ind til dato har levet under, og vist stor forståelse for klubbens betydning. Både for os indbyggere i kommunen, men også for at det gode omdømme Nordborg har. Jeg har ikke glemt vor nuværende bestyrelse. Det er beundringsværdigt, alt det de har fået sat i gang, og vi er meget heldige, at de kan og gør så meget for, at vi kan spille på så fin en bane med så mange gode faciliteter. Og så har de en fremragende 10 års plan, der gør, at vi kan se frem til endnu store forbedringer. Jeg har heller ikke glemt greenkeeperne. De passer og plejer banen på fremragende vis. Dette indlæg er skrevet af Ole K. Boje som en tale der desværre aldrig blev holdt til klubfesten, men den fortjener alligevel at blive bragt. (Artiklen skulle have været bragt i sidste nummer af klubbladet, men ved en fejl var den ikke med, så jeg retter hermed fejlen. red.) HUSK deadline for næste klubblad. Søndag d. 07. november 2004 Efterårstræning! Så er udslagsmåtten på min undervisningsplads tilbage, og vi kan nu tage undervisnings spejlene på drivingrangen i brug. Her kan du se både forfra og fra siden hvad du gør og hvad du ikke skal gøre når du svinger din kølle. Kom ind og tal med mig om brug af spejlene. Alle er velkomne til at bruge spejlene! Træner Sten Golf i Tunesien! Mange forskellige spændende baner. Privat rejse Gruppegolf Matchture Golfskole for alle, teori praktisk undervisning spil på stor bane. Bestil katalog hos Bravo Tours eller ved Sten B Lund

9 Nordborg Golfklub 9 Juniorafdelingen Af: Svend-Erik Boysen Ja, så nærmer sæson afslutningen sig desværre for i år, det har været en god sæson, måske en del våd til tider, men set henover sæsonen så har Nordborg Golfklub virkelig markeret sig i de forskellige juniores turneringer rundt omkring. Der er blevet spillet til tider rigtig flot golf, og det er en glæde, at se der også er piger imellem med store resultater. Undertegnede har haft den glæde, at være med ved fleste af turneringerne der er spillet, og det er rart, at være med når der fra klubberne vi besøger altid bliver sagt rosende ord om vores opførsel både på og uden for banen, på den måde er det også altid godt, at være med som leder, så bliv ved med det. Som tidligere skrevet har der været mange aktiviteter i løbet af sæsonen. Vi har fået afsluttet den nystartede U.13 (mini tour som er for spillere fra 10 til 13 år) hvor sidste afdeling blev spillet i Faaborg Golfklub. Vore juniorer har virkelig markeret sig på touren med fine placeringer i de 4 afdelinger, som så har givet fine resultater sammenlagt. U.15 og U.13 er afsluttet, hvor den sidste afdeling spilledes i Kolding. Der kan findes mere information omkring de turneringer vi har deltaget i på distrikt3s hjemmeside Men som det ser ud lige nu bliver vi repræsenteret med en spiller i Super Cup, som skal spilles de første 3 dage af efterårs ferien. Super Cup spilles i år på Sjælland, nærmere betegnet i Hillerød, Asserbo og Helsinge Golfklubber. G7. turneringen har spillet sidste afdeling som spilledes i Benniksgård, også der har vi opnået virkelige fine placeringer. Som det ser ud lige i øjeblikket står Nordborg Golfklub til, at løbe med pokalen i år. Og hvis vi ser på vore egne klubturneringer så er der næsten altid en eller flere juniorer i præmie rækkerne, hvilket er en meget positiv udvikling som vidner om, at der bliver gjort noget ved træningen og spillet som helhed, så bliv bare ved i den retning. Juniorafdelingen vil allerede nu opfordre forældre og klubmedlemmer som brænder for, at give en hjælpende hånd med til at melde sig til undertegnede eller et medlem af juniorudvalget. Hvis vi fortsat skal opretholde den aktivitet med over 70 juniorer som vi har haft i år og der kommer helt sikkert flere til næste år, og aktiviteterne vil sikkert vil blive yderligere øget, er det bydende nødvendig med noget mere hjælp. Så kom frem og tilbyd jeres hjælp, det er ikke nødvendigt, at man selv spiller golf. Det vidner om, at vi om få år forhåbentligt kan få et Danmarks serie hold op at køre, der vil blive lavet retningslinier for hvad, hvad der skal til før vi kan stille med et sådan hold. Det er helt klart vi skal have nogle rutinerede spillere ind som grund-

10 10 Nordborg Golfklub stamme, hvor der så kobles juniorer på hen af vejen, så de på denne måde kan opnå den rutine og det pres der vil komme når der spilles på dette niveau. Talent gruppen har også været meget aktive der kan læser mere om dette andet steds i bladet. Som afslutning på sæsonen tager vi lørdag den 9. oktober til Sønderborg Fun Bowling hvor vi vil spille bowling og få noget godt, at spise. Juniorafdelingen vil i løbet af efteråret/vinteren afholde nogle aftener/dage med regel undervisning, men dette vil der blive informeret nærmere om når vi når så langt. Som de fleste medlemmer i klubben nok har bemærket er juniorafdelingen blevet udstyret med en rigtig flot trailer til transport af udstyr når vi tager ud til turneringer. Traileren har juniorafdelingen fået sponseret af LINAK A/S. Der skal hermed fra juniorafdelingen lyde en stor tak for trailer til Linak. Traileren har allerede været brugt flittigt. Som afslutning vil undertegnede sige tak til alle der har været involveret i juniorarbejdet i sæsonen 2004 ingen nævnt ingen glemt. OBS. Hold øje med opslagstavlen og junior siden på hjemmesiden, også her i vinter der kommer informationer når der sker noget nyt. I løbet af kort tid vil der hjemmesiden blive lavet noget så du kan tilmelde dig en nyhedstjeneste, det vil sige du får information via Internettet.

11 Nordborg Golfklub 11

12 12 Nordborg Golfklub Af: Kirsten Pinholt Da jeg jo altid kommer til fods til golfbanen, har jeg haft lejlighed til at betragte omgivelserne. På generalforsamlingen i 2003 tillod jeg mig at brokke mig over indkørsels og parkeringsforholdene ved banen. Jeg sagde: Vi kan ikke være det bekendt. Det er da vort ansigt udadtil! Heldigvis bakkede Arne Asmussen mig op. Men jeg skal lige love for, at det ser ganske anderledes ud nu. Nu er det en fornøjelse at se, og vi kan være rigtig stolte både m.h.t. bane, bygningerne og omgivelserne. Næsten hver gang, man kommer derover, er der sket en forbedring stor eller lille, ude som inde. Men det pynter på helhedsindtrykket! Og hver gang er det spændende at se, hvad der er sket! Derfor: Masser af ros og tak til bestyrelsen! Specielt baneudvalgsformanden, greenkeepere og medhjælpere, men også de mange frivillige. Alle har gjort et stort og godt stykke arbejde! Jeg er så glad og stolt af min golfbane! Og tænk så er det kun godt og vel 13 år, siden det hele begyndte! Af: Kirsten Pinholt I juli fik jeg endelig lejlighed til at prøve Trehøje Golfbane. Og den var lige så smuk og svær som jeg havde hørt. Som der står side 276 i Danske Golfbaner 2004: en unik Golfbane en naturmæssig oplevelse o.s.v. Men tag lige en overnatning først på Borbjerg Mølle Kro! Den er et besøg værd. Venlige mennesker lækker mad smukke omgivelser. Og så er der en sjov lille 9 hullers golfbane lige uden for døren. Den er ikke særlig lang, men med mange spændende huller. Bl.a. et superkort par-3 hul inde i skoven. Green kan nås med et sandjern. Men man skal altså lige over træer, som står sådan ca. 6-7 meter foran teestedet på kanten af en lille kløft. Heldigvis er der udspændt et net lige foran træerne til at fange mislykkede drives, så man ikke risikerer at få bolden tilbage igen i fuld fart og måske i tilgift et blåt øje. Kroen er hjemsted for ikke mindre en ca. 800 elefanter! Passer det ikke? Jo, elefanter lige fra den allermindste fine elefantfigur af glas og til store elefanter udskåret i træ. I alle mulige udgaver og materialer samlet på rejser overalt i verden. Elefanter på gulve, på hylder, i skabe, på småborde, i vindueskarme overalt! Selv i mit badeværelse stod den sødeste lille gule keramikelefant. Og så har Borbjerg Mølle Kro greenfee aftale omliggende golfbaner. (OBS der ligger en brochure i klublokalet). TANKER PÅ TVÆRS Holdbarhed Hvis man som dansker Går hen og bliver gammel, Så bliver man nærmest kasseret som skrammel; man kan dog undgå en skæbne så tung, hvis man bliver ved med at holde sig ung. DJORN JUNI (sakset fra Jyske Vestkysten) JA, SPIL GOLF

13 Nordborg Golfklub 13 Seniorgolfernes sommertur til Bornholm Af: Ole K. Boje Onsdag den 11. august kørte 34 seniorgolfere fra Nordborg, og målet var Bornholm, hvor vi skulle spille på øens tre baner. Vejret var fint, humøret højt og forventningerne store, så nu var det spændende, om disse ville blive indfriet, men begyndelsen var god, vi fandt hurtigt ud af, at en bedre chauffør end Peter Platz findes ikke i dronningeriget. Da vi kom til Rønne, blev vi mødt af en lokal tolder, der gjorde os opmærksom på de særlige regler for turister. Blandt meget andet fik vi at vide, at hver person ved afrejsen skulle betale en skat på 25 øre for hver solskinstime, der havde været under opholdet på øen. Tolderen var nu guide for os på vejen til Grethas Pension i Sandvig. Efter indkvarteringen fik vi ved nitiden vores aftensmad, og bagefter kunne vi sidde ude og nyde den fine aften. Torsdag kørte vi til Bornholms Golfbane ved Rønne, hvor vi indledte 3-dages turneringen i det flotteste solskinsvejr, og det var en gang i mellem lige ved at være for varmt, men alle fuldførte efter en oplevelsesrig runde på en spændende bane. Aftensmaden måtte rykkes lidt, da vi alle havde brug for at få skyllet støv og sved af. Efter en usædvanlig god fiskefilet kunne vi gå en tur i byen, hvor der i nærheden, inden for hørevidde fra pensionatet, var en fin jazzunderholdning med mulighed for dans. Der har måske været en eller anden, der syntes, at der var sol og varme nok om torsdagen, og som derfor havde fortalt det til de højere magter. Under alle omstændigheder måtte vi fredag spille uden sol, og støvede blev vi ikke. Til gengæld blev vi våde, for det regnede lige fra første hold gik ud til lang tid efter, at vi var blevet færdige med anden runde. Alle tog det med godt humør, men det blæste jo heller ikke, og temperaturen var passende høj. Efter aftensmaden var der underholdning med dans i Grethas Pension. Dagens absolutte højdepunkt, i hvert fald for Henning Lousen, var på Dueodde Golfbanes hul 9, hvor han lavede hole in one. Det er et rimeligt svært hul, for selv om det kun er på 135 meter, så skal bolden over nogle høje træer for at komme direkte på green. Henning gav en omgang til os alle, men Nexø Golf Klub gav ingen whisky, så den måtte han vente med at få til afslutningen lørdag aften.

14 14 Nordborg Golfklub Henning Lousen Hole in one den 13. august på Dueodde Golfbane Sidste runde på touren spillede vi på Nordbornholms Golfbane ved Rø, og hvor vi den første dag havde det meget varmt, og andendagen meget vådt, fik vi tredjedagen megen blæst til at begynde med, men så fik vi jo tørret det våde værktøj, bags med mere, så alle kom ind tørre og en fantastisk oplevelse rigere. Banen har nogle meget særprægede, klippeprægede, huller, som ingen af os vist har oplevet andre steder. Det er en bane mange af os gerne vil spille igen. Efter runden var det muligt at købe store fadøl og saltsild, en bornholmsk specialitet, hvilket flere skulle prøve, og der var bedre tid end de foregående dage, da banen ikke ligger langt fra Grethas Pension, og vi først skulle indfinde os til aftensmaden kl. 19. Efter aftensmaden var der præmieoverrækkelse og offentliggørelse af resultaterne. Seniorgolfernes Bornholmstour, stablefordturnering over tre dage, blev spillet i fire rækker, og vinderne var: Damerække A: Marie Petersen med 90 point (hcp. 21,3) Damerække B: Edith Erichsen med 89 point (hcp. 35,5) Herrerække A: Knud Risbjerg Johansen med 86 point (hcp. 9,7) Herrerække B: Jørgen Schack med 92 point (hcp. 32,4)

15 Nordborg Golfklub 15 P.G.A.-touren, der kun gjaldt turneringen lørdag i Rø, blev vundet af Jørgen Schack med 41 point. På andenpladsen kom Edith Erichsen med 36 point og på tredjepladsen Poul Esbjerg Christensen med 32 point. Trofæerne til de tre blev overrakt af Kurt Nielsen, der var den officielle repræsentant for Pension Grethas Amatør-tour. Endvidere overrakte Kurt et trofæ til Henning Lousen for hans Hole in one. Aftenen var igen fin, så vi kunne denne sidste aften sidde ude i haven og nyde det. Søndag tog vi så hjem, og vi kom til Nordborg ved 20-tiden efter godt samvær i nogle dejlige dage. De 34 deltagere i turen til Bornholm Skal bilen være klar til ferien kør ind til

16 16 Nordborg Golfklub ALTID GODE TILBUD

17 Nordborg Golfklub 17 Set og sket i 2004 Junior -talentgruppen Nordborg Golfklub Talentgruppen er en gruppe med 12 friske juniorer i alderen år med en målsætning om ønske at vi skal have 4 juniorer fra gruppen i singel hcp efter en 3 års periode. Børnene startede alle med et hcp omkring for 1 år siden, i dag er der over 50 % som har kæmpet sig ned under 30, og 25 % under 20. Flot! Vi venter med spænding på næste års resultat! Yderligere en rapport kommer i november måned, Lidt tilbage blik: Sommerudflugt i Nørreskoven med konkurrencer, bad og lunch i skoven. Udflugt til Haderslev Ekstra træningen om lørdage Match på par 3 bane Sommermatcher Teori: Regler - banestrategi Besøg på Danfoss Fysisk øvelser på stor bold, mm Testspil stor bane Lørdagsmatch Sommertest: Bedst ud af 5 runder Flyvetur over Als og golfbane med Karlog air Deltagelse i forskellige matcher

18 18 Nordborg Golfklub Billeder fra 2004 Samling hos Crawack i Nørreskoven Opsamling af bolde i havet 1 tee Nørreskoven- udslag i havet En eftertænksom Damir Agic hul 11 Haderslev Første Tee med nerver af stål! Ud og svæve i det blå Nordborg Golfklub Du vil finde alle billeder på junior hjemmesiden under talentgruppen Sidste nyt: Nordborg Golfklub blev vindere af årets G7 turnering og fik hermed overrakt vandrepokalen for denne præstation. Se slutresultat og pokal på næste side.

19 19 Nordborg Golfklub Sønderborg flyveplads Teknisk træning Balancetræning Vi bliver bare gode i bunker Træning af ryggen Fest sammenhold og god mad Slutresultat fra Junior Tour Sønderjylland (G7) Total Alssund 16 5 Benniksgård 6 7 Haderslev 13 6 Nordborg 30 Årets Vinder Sønderjylland 18 4 Toftlund 20 3 Tønder 26 2 Aabenraa 5 8

20 20 Nordborg Golfklub Resultat fra årets Begynder Turnering 9. lers stabelford 1. Brian Christensen 27 point 2. René Grau 22 point 3. Anker Meier 19 point 4. Egon Lorenzen 16 point 5. Jens Chr. Jensen 15 point 6. Bjarne Mathiesen 15 point Deltager Vindere

21 Nordborg Golfklub 21

22 22 Nordborg Golfklub Klubmester damerækken Sanne K. Tiettje Klubmestre 2004 Klubmester herrerækken Jan B. Tiettje Juniormester pigerækken Juniormester drengerækken Karen T. Kjærgaard Brian Jensen Mid Age damer Mid Age herrer Ingen deltagere Jan B. Tiettje Senior damer Senior herrer Linda Kückelhahn Knud R. Johansen Veteran damer Veteran herrer Anna Krogh Egon Hansen Vinder af sommerpokalen Henning Christiansen Vindere

23 Nordborg Golfklub 23

24 24 Nordborg Golfklub Husk læg Tørv på plads og ret Nedslags mærker op. Nogle greens ser ud som om der har været haglvejr blot med golfbolde. Skån vintergreens træk og gå ikke hen over disse, vi skal gerne have gode greens til vinter Lidt til lattermusklerne Golferen møder en nydelig dame på 1.tee, og de bliver enige om, at følges på runden, hvor de spiller rigtig godt, og de udvikler en ikke ubetydelig sympati for hinanden, og efter en drink i baren går det helt galt, da de bliver enige om, at tage hjem til damen og "hygge" sig. Da golferen et par timer senere kører hjem til sin kone, melder den dårlige sin samvittighed sig, utroskab er ikke dagligdag for ham, så han beslutter, at fortælle sin kone om sit fejltrin. Da han træder ind af døren, siger konen: "Det var du minsandten længe om i dag". Så begyndte golferen sin beretning om sit eventyr med en anden dame, men midt i hans forklaring, afbrød konen: "Hold så op med dit pral - tror du ikke jeg ved du har gået 36 huller"! 2 golfere havde en spændende match, og var lige, da de drivede ud på 18.hul, men her var den ene uheldig at lande på klubbens asfalterede parkeringsplads. Da de nåede ud til den uheldiges bold, krævede han at få et frit drop, men hans modstander sagde: "Nej - nej spil bolden som den ligger" De diskuterede lidt men der var ikke noget at gøre, så den uheldige gik i gang med nogle gevaldige øve sving, som slog mægtige gnister når han ramte asfalten. Endelig stillede han op, og slog et perfekt slag ind til green. Han modstander spurgte lidt surt: "Hvad jern brugte du?" " Det glemte jeg at fortælle, det var dit 5-jern, tak for lån". Den skotte der opfandt golf, og kaldte det morsomt, er den samme som opfandt sækkepiben, og kaldte det musik. Placering af river i bunkers Placerer venligst riverne nede i bunkeren med skaftet pegende mod spilleretningen. Når riverne har skaftet oppe på banen, skal greenkeeperen af klipperen hver gang der skal klippe rundt om bunkeren

25 Nordborg Golfklub 25 HUL SPONSORER 18 HULS BANEN

26 26 Nordborg Golfklub HUL SPONSORER PAR 3 BANEN SPONSORER PUTTINGGREEN DRIVINGRANGE SCOREKORT HOLE IN ONE KLUBHUS

27 Nordborg Golfklub 27 Bestyrelsen 2003 Formand Poul Christensen Tlf Næstformand Frede Nicolaisen Tlf Kasserer Jan Carstensen Tlf Sekretær Marie Petersen Tlf Bestyrelses medlem Henning Christiansen Tlf Bestyrelses medlem Dennis Zanchetta Tlf Bestyrelses medlem Svend-Erik Boysen Tlf

28 28 Nordborg Golfklub Støt vore sponsorer, de støtter os

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Nordborg Golfklub. Sauer-Danfoss Junior Turnering. Vinderne fra gruppe 2. 14. årgang Juli 2004 Nr. 3. www.nordborg-golfklub.dk

Nordborg Golfklub. Sauer-Danfoss Junior Turnering. Vinderne fra gruppe 2. 14. årgang Juli 2004 Nr. 3. www.nordborg-golfklub.dk Nordborg Golfklub 14. årgang Juli 2004 Nr. 3 Sauer-Danfoss Junior Turnering Vinderne fra gruppe 2 www.nordborg-golfklub.dk 2 Nordborg Golfklub Medlemsblad for Nordborg Golfklub Udkommer 5 gange årligt.

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT BESTYELSESMØDE MANDAG DEN AFHOLDT I KLUBHUSET KL

REFERAT FRA ORDINÆRT BESTYELSESMØDE MANDAG DEN AFHOLDT I KLUBHUSET KL REFERAT FRA ORDINÆRT BESTYELSESMØDE MANDAG DEN 09.08.2004 AFHOLDT I KLUBHUSET KL. 19.00 Deltagere: Henning Christiansen Frede Nicolaisen Svend Erik Boysen Jan Carstensen Dennis Zanchetta. Afbud : Marie

Læs mere

Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 23. marts 2006 i Nordals Idrætscenter.

Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 23. marts 2006 i Nordals Idrætscenter. Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 23. marts 2006 i Nordals Idrætscenter. Klubbens formand Poul Christensen bød de 66 medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Pkt. 1: Valg

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Generalforsamling KGK-seniorklub

Generalforsamling KGK-seniorklub Generalforsamling KGK-seniorklub Tirsdag d. 29. oktober 2013 Dirigent: Referent: Peter Rørdam Anne Rygaard Beretning for Seniorklubben 2013 Når jeg kigger tilbage på året, som gik, tænker jeg, at det var

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk Nordborg d. 12. marts 2008 Skal Deres firma være synligt på golfbanen? Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane, er beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. En rigtig flot golfbane, der på smukkeste vis

Læs mere

Nordborg Golfklub har netop afsluttet etableringen af en 18 hullers golfbane, beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg.

Nordborg Golfklub har netop afsluttet etableringen af en 18 hullers golfbane, beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. NORDBORG GOLFKLUB www.nordborg-golfklub.dk Nordborg d. 27. juli 2003 Skal Deres firma være synlig på golfbanen? Nordborg Golfklub har netop afsluttet etableringen af en 18 hullers golfbane, beliggende

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

1. REGIONSGOLF !!!!

1. REGIONSGOLF !!!! 1. Regionsgolf 2015 2016!! 2. Undervisere søges! 3. Indspil v. Jørn Anderson 4. Hole in one 5. Herreklubben 6. HCA-G3 7. Parmatchklubben 8. Mandagspigerne 9 Suppegolf 10. Åben vintergolf 11. Begynderudvalget

Læs mere

Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT

Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT Skal Deres firma være synligt på golfbanen? Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane, er beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. En rigtig flot golfbane, der

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning:

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: 1 Generalforsamling 2008 Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: Bestyrelsen har i lang tid beskæftiget sig med tanken om en baneomlægning som allerede udtrykt i klubbens værdigrundlag fra

Læs mere

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet En af HGK s talentfulde juniorer, 15-årige Anne Lasthein Hansen snuppede den samlede sejr i Girls Only Tour 2017. DGU turneringen "Girls Only Tour" består af

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Nyhedsbrev April 2007

Nyhedsbrev April 2007 Nyhedsbrev April 2007 Sæsonen er i fuld gang husk Golfens dag! Nu er foråret kommet og der er gang i rigtig mange aktiviteter i Greve Golf Center. Vores næste store projekt bliver Golfens dag, hvor vi

Læs mere

Golf i Brønderslev En tur ned ad Memory Lane" en golffamilies 40 års tilbageblik.

Golf i Brønderslev En tur ned ad Memory Lane en golffamilies 40 års tilbageblik. Golf i Brønderslev En tur ned ad Memory Lane" en golffamilies 40 års tilbageblik. I 1972 kom der en golfbane til byen, og så med den en ENGLÆNDER!!! som træner - Det var noget underligt noget! Men efter

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,-

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård og på andre golfbaner (DGU-kort (F)) INFORMATION Se også mere på www.gyttegaardgolfklub.dk

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Velkomst. Kære medlemmer. Traditionen tro holder vi jo vores generalforsamling her i midten af marts måned. Det plejer at være omkring det tidspunkt,

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid:

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. marts 2012: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen (JP) Sussie Hørlyk (SH) Claus Pedersen (CP) Christa

Læs mere

Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 18. marts 2013 i klublokalet.

Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 18. marts 2013 i klublokalet. Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 18. marts 2013 i klublokalet. Klubbens formand Børge Munksgaard bød de 59 medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Pkt. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben Husketavlen Vi spiller med teeoff fra kl. 15:00 til kl. 16:30, dog har vi i år givet tilladelse til teeoff fra kl. 06:00 til 16:30. Vi spiller i 2 serier fordelt med lige antal deltager pr. serie på selve

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017.

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. 2 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2017. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome Høj / Lav. Max. HCP. 44,0 Mødetid: Kl. 9:00 Gunstart Kl. 10:00

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

FAQ om FGK's golfbane

FAQ om FGK's golfbane FAQ om FGK's golfbane (Ofte stillede spørgsmål) Indhold Banens turnering... 3 Hvad er det for en turnering?... 3 Banens længde.... 4 Er banens længde altid de meter der står på scorekortet?... 4 Bunkerriven....

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Ørnehøj Herreklub den 03. oktober 2015

Referat fra den ordinære generalforsamling i Ørnehøj Herreklub den 03. oktober 2015 Side 1 af 7 Referat fra den ordinære generalforsamling i Ørnehøj Herreklub den 03. oktober 2015 Tilstede: 81 personer inkl. bestyrelsen: Svend Tøfting, Kim Johansen, Morten Bech, Jan Ulrik Hansen og John

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Golf er en af Danmarks største sportsgrene med 150.000 medlemmer i 190 klubber landet over. Så mange mennesker kan ikke tage fejl golf ER en fantastisk

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Banen Flotte resultater af klubbens juniorer 3 Hole in One på 3 dage Resultater fra SuperSenior 14. NYHEDSBREV 22. september 2011 Banen Banen skal klippes

Læs mere

Nordborg Golfklub. 16. årgang Maj 2006 Nr. 2. Havnbjerg Mølle

Nordborg Golfklub. 16. årgang Maj 2006 Nr. 2. Havnbjerg Mølle Nordborg Golfklub 16. årgang Maj 2006 Nr. 2 Havnbjerg Mølle Du spiller golf Og skal slå til din bold, Går lige nu på hul 17 Og rammer super med din kølle, Du kikker langt efter bolden Og får øje på Den

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 6 OKT 2008 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 14. marts 2011 i DANBO Nordborgvej 6, 6430 Nordborg.

Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 14. marts 2011 i DANBO Nordborgvej 6, 6430 Nordborg. Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 14. marts 2011 i DANBO Nordborgvej 6, 6430 Nordborg. Klubbens formand Børge Munksgaard bød de ca. 60 medlemmer velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail:

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail: Mjølner Tøserne Formål: At være sammen med ligesindede damer, der sætter god golf, socialt samvær og hygge i højsædet. Klubbens formål er endvidere ikke at være formuende Årsmøde d. 23. marts 2017 Før

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre.

Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre. Juniorpolitik: Indledning: Velkommen til Søllerød Golfklub. Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre. Som junior golfspiller kan der opstå mange spørgsmål

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Senior Klubben 2013. Valg af ordstyrer: Vagn Pedersen blev valgt

Referat fra generalforsamling i Senior Klubben 2013. Valg af ordstyrer: Vagn Pedersen blev valgt Referat fra generalforsamling i Senior Klubben 2013. Valg af ordstyrer: Vagn Pedersen blev valgt 1. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 2. Fremlæggelse af regnskab. 3. Fastsættelse af kontingent.

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016.

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016. KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/1 2016 PLANLAGTE MATCHER 2016. 3 Apr. ÅBNINGS-MATCH. Intersport / Sport Outlet Kalundborg Matchen 2016. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome høj/lav

Læs mere

Klubbens beretning for 2009

Klubbens beretning for 2009 Klubbens beretning for 2009 www.nordborg-golfklub.dk 1 af 7 Indledning v/ Ib Johannesen 2009 har været en økonomisk meget god sæson. Trods en tilbagegang i greenfee besøg fra vores naboklubber, har vores

Læs mere

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først!

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først! Nr. 1 SPRINGEREN Aug. 2010 Medlemsblad for Vojens Skakklub Læs bagsiden først! Redaktionelt Al begyndelse er svær. Det må den nye redaktør sande. Men kampen med edb-programmet har foreløbig resulteret

Læs mere

Formanden orienterer

Formanden orienterer Nummer 1 2013 - årgang 39. I dette nummer: Formanden orienterer Formanden orienterer 1 Ferie!!!! 2 Parkering ved klubhuset 3 Hjemmesiden får nyt udseende 4 Igennem de seneste år har der været faldende

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere