LYNGE-BROBY JAGTFORENING Generalforsamling 2012 Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LYNGE-BROBY JAGTFORENING Generalforsamling 2012 Referat"

Transkript

1 Referat Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens virke siden sidste ordinære generalforsamling. 3. Fremlæggelse af det reviderede årsregnskab til godkendelse 4. Indkomne forslag. 5. Fastlæggelse af kontingent. 6. Valg af bestyrelse. 7. Valg af suppleanter 8. Valg af to revisorer og to revisorsuppleanter 9. Eventuelt 1. Valg af dirigent Kenneth Christensen blev valgt. Kenneth takker for valget og giver Formanden ordet. 2. Aflæggelse af beretning om foreningens virke siden sidste ordinære generalforsamling. Efter lidt snak omkring pokaler og servitutter på samme vedtages beretningen uden yderligere bemærkninger. 3. Fremlæggelse af det reviderede årsregnskab til godkendelse Kassereren fremlægger det reviderede regnskab samt forklarede enkelte poster: Poul Mikkelsen stillede spørgsmål til posten gravering som var øget i forhold til sidste år, årsagen er at der er lavet metal plader til påsætning på årets buk og den knækkede sprods` plader tilbage fra starten af pokalerne. Johnny spørger ind til præmieskydningen og underskuddet på denne. Poul roser foreningen for et overskueligt regnskab. Anders Christensen redegjorde for projekt lerduekaster som Sorø kommune har bevilliget kr.6500 til. Der arbejdes videre med forskellige sponsorer. 4. Indkomne forslag. Medlemmerne har ikke indsendt forslag. Bestyrelsen fremlagde et forslag omkring servitutter om foreningens egne pokaler, da der pt. ikke findes sådanne på skrift. Emnet gav anledning til forskellige indlæg. Efter indlæggene blev der enighed om følgende forslag bliver sat til afstemning Alle de pokaler, som foreningen ejer på nuværende tidspunkt, er evigt vandrende og er foreningens ejendom. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. Poul foreslår, at der oprettes en pokalbog, så man aldrig er i tvivl om hvem og hvor pokalerne er. Såfremt foreningen skænkes en pokal, skal det noteres om det er en evigt vandrende eller kan vindes til evigt eje, og i så fald, hvordan. Omkring pokalen den knækkede sprods er det besluttet, at Karsten Beierholm får denne til ejendom, da han har vundet den 3 gange i træk (pga. uklare/manglende servitutter). 5. Fastlæggelse af kontingent. Kontingentet følger forsat DJF. Som tidligere vedtaget. 6. Valg af bestyrelse. Finn bragt og Kurt Olsen blev genvalgt for 2 år.

2 Referat 7. Valg af suppleanter Johnny Pedersen og Børge Mortensen. 8. Valg af to revisorer og to revisorsuppleanter Carsten Kümler og Kurt Jensen valgt som revisorer Poul Mikkelsen valgt som revisorsuppleant 9. Eventuelt Formanden tog ordet og redegjorde for valget af årets spade som i år gik til Finn Bragt. Der har været 2 indbrud på Rørstensgården hvor vi har mistet forskelligt engangsservice øl, vand, rødvin samt fotoapparat.m.m. Axel efterspurgte fisketur i foreningsregi. Dirigenten takkede for god debat og ro og orden. Herefter var der gule ærter til den store guldmedalje. Underskrevet af Dirigent Kenneth Christensen Referent Kurt Olsen

3 Årets aktiviteter På sidste års Generalforsamlingen blev der genvalg til de 3 bestyrelsesmedlemmer, der var på valg, så det efterfølgende konstituerende møde i bestyrelsen forløb uden de store ændringer. Første arrangement efter konstitueringen var jagtgudstjeneste i Lynge Kirke, hvor Andreas Kristensen endnu engang holdt en dejlig og samlende jagtgudstjeneste. Som vanen tro, lød tonerne fra Sandved-blæserne både i kirken og til den efterfølgende spisning i Sognegården. Dejligt at se så mange mennesker. Og så stod årets første efterårsjagt i foreningsregi for døren: 28. oktober 2011 samledes 11 personer en skøn efterårsdag. Der blev nedlagt 2 harer, 2 kokke og 2 høner. En dejlig dag med højt vejr og humør. Og knap en måned senere, 25. november 2011, var der arrangeret efterårsjagt på Vrangshøj og Rørstensgården. Her deltog vi 8 personer, hvor der bl.a. blev nedlagt et stykke råvildt. Efter Nytår havde vi tre arrangementer: dels en jagt på Vrangshøj og Rørstensgården, hvor vi var 11 deltagere, samt en krage-, skade-, duejagt på Omø. Og vi bliver flere og flere på jagten på Omø. 28. januar mødte vi 9 betalende personer op på Stigsnæs og fik en rigtig god dag, hvor der hovedsageligt faldt duer. Dejligt at se, at arrangementet også kan trække nogle unge mennesker til. Imellem disse to arrangementer lå jagtgudstjenesten, som markør for jagtsæsonens afslutning. Endnu et fortræffeligt arrangement, der kun kan trække roser til Andreas Kristensen. Næste arrangement skulle vise sig, at byde på helt uovertruffen, træfsikker skydning. Der blev kun leveret, hvis nogle overhovedet, ganske få forbier. Der var nemlig fastelavnsskydning og tønden måtte holde for, da godt 20 personer kæmpede om titlen som årets Kattekonge. Og det blev Daniel Pedersen. Tillykke med titlen. Herefter havde vi planlagt en ølsmagning, men den måtte desværre aflyses grundet for få tilmeldinger. Det kan være vi prøver at stable et lignende arrangement op en anden gang og ser om det alligevel ikke skulle have interesse. Trofæaftenen kom i slutningen af marts, og som vanligt kunne der præsenteres nogle gode og flotte trofæer. Årets trofæ blev vundet af Michael Bragt og for tredje år i træk, vandt Carsten Beierholm den Knækkede Spros. I bestyrelsen har vi talt om hvilke regler, vi har for at kunne vinde en pokal til evigt eje, og har ikke kunnet finde nogen præcise beslutninger omkring dette i vore protokoller. Men der har været en forståelse for, at der tidligere har været vundet pokal til evigt eje, og derfor er det mig en glæde at overrække denne pokal til Carsten. Hvis og såfremt Carsten skulle blive træt af at pudse pokalen, modtager Lynge-Broby Jagtforening gerne den som gave, så skal vi nok passe på den fremover. Så skulle Rørstensgården kalkes og der mødte 3 4 personer op. Der blev kalket til den store guldmedalje og efter et par timer var resultatet flot. Tak for indsatsen.

4 Bukkemorgenen 16. maj Heller ikke i år kunne der fremvises bukke. Men hvad der manglede i bukke, blev så rigeligt opvejet af hyggeligt selskab og masser af gode jagthistorier. Det er altså bare en god morgen, uanset om der er noget på paraden. Igen i år deltog Lynge-Broby Jagtforening med et hold til Kredsskydningen og da vi i foreningen jo af natur er meget ydmyge anlagt, lod vi alle de andre komme foran os. Så er der vist ikke mere at sige om det. I forbindelse med årets rågeregulering kan jeg oplyse, at der er nedlagt ca. 20 rågeunger i Alléen. Flot arbejde. 25. august blev årets Præmieskydning afholdt, og igen i år var det på Niløse Jagtforenings skydebane. Der mødte 14 gæve skytter op og der blev kæmpet til det sidste om pladserne. Åben hovedskydning 1. præmie Kurt Jensen 2. præmie Benny Rasmussen Lukket hovedskydning 1. præmie Benny Rasmussen Mesterrækken 2. præmie Kurt Jensen Lukket hovedskydning 1. præmie Michael Bragt A-rækken 2. præmie Anders Christensen Lukket hovedskydning 1. præmie Kurt Olsen B-rækken Enkelte bagduer 1. præmie Michael Bragt 2. præmie Nicolai Høj Jensen Dobbelte bagduer 1. præmie Kurt Jensen 2. præmie Michael Bragt Dobbelte spidsduer 1. præmie Benny Rasmussen 2. præmie Kurt Jensen Varierede bagduer 1. præmie Michael Bragt Sporting 1. præmie Kurt Jensen 2. præmie Nicolai Høj Jensen Tillykke med titlerne. De fremmødte havde en rigtig god dag, hvor der blev grinet en hel del.

5 Henover sommeren har der desværre været et par indbrud i vort klubhus og de har været grundige. De har taget digitalt kamera, vor nye dirigentklokke vi fik i gave til vort 75 års jubilæum fra DJ, øl og vand, vin og den smule spiritus vi havde stående, en hel del af vort engangsservice mm. I bestyrelsen overvejer vi, hvorvidt vi fremover skal have noget af værdi stående i klubhuset. Ærgerligt vi ikke kan have vore ting i fred. Hvis vi løfter blikket lidt og ser uden for vor egen forening, har Sorø JKF afholdt Årsmøde i januar 2012, og da Torben Nielsen havde valgt at trække, skulle der vælges ny Formand. Det blev undertegnede. Den efterfølgende konstituering i Sorø JKF gjorde, at Hjarnø Simonsens fra Stenlille Jagtforening blev næstformand og sekretæren blev Bo Nielsen fra Sorø Jagt- og Naturforening. Vi har afholdt et par møder, og et af de punkter, vi har haft oppe at vende, var Skov og Naturstyrelsens samarbejde med DJ omkring regulering af mårhunde og mink. I første omgang var Sorø ikke nævnt i DJ s udkast til indsatsområde, men det viste sig efter en reminder til den ansvarlige, at det var en fejl. Vi har i kommunen nu 4 personer, der skal foretage reguleringen, der i blandt vor egen Kurt Olsen. Kurt har været på kursus i fældefangst og det forventes reguleringen startes efter nytår. Det bliver spændende at følge fremover. En anden ting vi har talt om i Sorø JKF er behovet for at binde foreningerne mere socialt sammen. Det kan eventuelt være muligheden for at en ung under 25 år for et mindre beløb kan være medlem af alle jagtforeningerne i Sorø Kommune på en gang og dermed kunne shoppe lidt rundt blandt de tilbud, de enkelte foreninger har. Det er noget vi skal tale sammen om på det kommende bestyrelsesmøde, der er i næste uge. Sorø JKF afholdte et særdeles velbesøgt foredrag med Lars Meilbom. Vi var knap 50 personer, der nød godt af foredraget om hundeopdragelse, og det hele blev krydret med nogle instruktive filmklip. En god aften for de fremmødte i Stenlille Jagtforening. Vi har også haft det årlige Kredsmøde i Kreds 6, hvor Svend Ejegod og jeg deltog. Et møde, hvor Jørgen G. Mortensen blev valgt som suppleant til hovedbestyrelsen og hvor de to opstillede formandskandidater til DJ, Ole Roed Jacobsen og Claus Lind Christensen fik lov at præsentere sig selv. De rejste de efterfølgende måneder sammen rundt i hele Danmark til præsentationsaftner, hvor de fremmødte blev mødt af en hel del spørgelystne deltagere. I kreds 6 blev aftenen holdt i Ringsted Kongrescenter, hvor vi var omkring 50 deltagere. Torben Nielsen fra Sorø Jagt- og Naturforening fik på Kredsmødet en velfortjent applaus samt DJ s Broncenål for hans store arbejde gennem årene for DJ. Jeg er trådt ind i Kredsbestyrelsen for Kreds 6 i stedet for Torben. I kredsbestyrelsen er der blevet afholdt 3 møder, senest i onsdags, hvor bestyrelsen skulle omkonstitueres grundet, at Jørgen G. Mortensen af personlige årsager har valgt at trække sig fra sine tillidsposter i DJ som formand for Kreds 6, suppleant til Hovedbestyrelsen samt som JKF- Formand for Ringsted. Ny formand blev efter reglerne den siddende næstformand Kim Jepsen fra Slagelse.

6 På Repræsentantskabsmødet i juni var der valg til ny formand og den nye formand Claus Lind Christensen blev, som I er bekendt med, valgt med stort flertal. Der sker mangt og meget både på kreds og landsplan og jeg vil anbefale, at I engang imellem tager jer tid til at kigge lidt på de respektive hjemmesider og orientere jer om aktiviteterne. Husk også at læse mødereferaterne, der giver et godt situationsbillede. Jeg vil komme med en reminder til jer om næste arrangement: svampeturen på søndag kl Tag hele familien med under armen sammen med en kurv, en kniv og en kande kaffe og få et godt indblik i svampenes forunderlige verden. Det kan kun blive interessant, da det er vor lokale Jacob Heilmann-Clausen, Ph.D. i svampe fra Københavns Universitet, der er turleder. Til sidst skal der lyde en stor tak til bestyrelsen for et godt og konstruktivt samarbejde det er altid en glæde at møde op til bestyrelsesmøderne. Tak for det. Sven-Erik Johannesen

7 Årets spade Som I ved, fik vi i anledningen af vort 75-års jubilæum en staudespade af Sorø Jagt og Naturforening. Og sidste år blev Svend Ejegod udnævnt til Årets Spade. Og det er altså meget positivt ment at blive udnævnt til Årets Spade. En spade er nemlig en, der hjælper til med at få arbejdet gjort. En som kan få flyttet noget og som holder år efter år. I bestyrelsen er vi nogle, der har drøftet, hvem der i 2012 skal være Årets Spade, og der var enighed om, at tildele titlen til én, der gennem rigtig mange år har været engageret i foreningen, også som mangeårigt bestyrelsesmedlem. En person, der gennem mange år har gået forrest, når det drejer sig om Rørstensgården og arealerne omkring. En, som troligt har sørget for oprydning og opvask dagen efter møderne. En person, vi alle forbinder med Lynge-Broby Jagtforening bare for at nævne nogle få punkter. Det er mig en glæde at udnævne Årets Spade 2012: Finn Bragt. Tak og tillykke med titlen. Vi sætter stor pris på dit engagement. Sven-Erik Johannesen

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat at ordinær generalforsamling mandag den 14. jan. 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer

Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd Struer Øl/Vand: 10,- Kaffe brød: 30,- Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning for Jagtforeningernes Kommunale Fællesråds virke. Lars Pultz Knudsen

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 16. januar 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2013 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Forslag til vedtægtsændringer side 6 Formanden har ordet side 7 Gravreparation / ny grav side 8 Gravreparation/ny

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2015 Ordinær Generalforsamling d. 15-1 2015 kl. 1930 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening

Gamborg Sogns Jagtforening Gamborg Sogns Jagtforening Generalforsamling torsdag d. 5. maj 2011 Der blev afholdt generalforsamling den 5/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Niels Rasmussen blev valgt til

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra FMF generalforsamling

Referat fra FMF generalforsamling Referat fra FMF generalforsamling Mødedato 06 juni 2018 Formanden bød velkommen til de fremmødte og takker Carsten Hansen og Odense Marcipan for rundvisning, traktement og for at Kreds Fyn kunne afholde

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015

Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015 Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015 Indkaldelse til generalforsamling i Svindinge Forsamlingshus Lørdag den 31. januar 2015 kl. 14.00 med følgende dagsorden. Referent Brian Petersen

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling tirsdag den, 19. februar 2019 kl

Referat ordinær generalforsamling tirsdag den, 19. februar 2019 kl Referat ordinær generalforsamling tirsdag den, 19. februar 2019 kl. 19.00. Dagsorden: Punkt: 1. Velkomst ved formand Ib Buchbjerg På bestyrelsens og egne vegne byder jeg hermed alle hjertelig velkommen

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 36 ÅRGANG NR 1 2016 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling den i Stae Borgerhus. Stae Borgerforenings generalforsamling den i Borgerhuset forløb således:

Referat fra generalforsamling den i Stae Borgerhus. Stae Borgerforenings generalforsamling den i Borgerhuset forløb således: Referat fra generalforsamling den 22.01.2008 i Stae Borgerhus Stae Borgerforenings generalforsamling den 22.01.2008 i Borgerhuset forløb således: Generalforsamlingen blev indledt med at Jan Andersen serverede

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 19.maj 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

Referat. Ordinær Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn kl præcis på Brandstationen i Hoptrup. Dagsorden er som følgende:

Referat. Ordinær Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn kl præcis på Brandstationen i Hoptrup. Dagsorden er som følgende: Referat Ordinær Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn 27-01-2017 kl. 17.30 præcis på Brandstationen i Hoptrup. Dagsorden er som følgende: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. kaptajnen.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Onsdag d. 25.03.2015 Afholdt på: Dalum Landbrugsskole Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven-Erik Peterson blev valgt som dirigent.

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2015 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Indkaldelse til generalforsamling og JKF årsmøde side 6 Formanden har ordet side 7 Kursus for reguleringsjægere

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/3-2016 Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede 1. Valg af dirigent Søren H 2. Valg af referent Niels Verner 3. Formandens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Nyhedsbrev Februar 2014 Kære medlem af Foreningen af Danske Vinimportører, Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører 12 medlemmer af

Læs mere

R e f e r a t fra Ordinær Generalforsamling i Roskilde og Omegns Jagtforening torsdag d. 7. februar 2013 kl. 19:00

R e f e r a t fra Ordinær Generalforsamling i Roskilde og Omegns Jagtforening torsdag d. 7. februar 2013 kl. 19:00 R e f e r a t fra Ordinær Generalforsamling i Roskilde og Omegns Jagtforening torsdag d. 7. februar 2013 kl. 19:00 Generalforsamlingen afholdt på Jagtgården i Svogerslev. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 24. februar 2011. Laugstuen, Alleen 1, Sorø Antal deltagere 10. (deltagerliste se bilag 2) Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2015 (1/3-2015)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2015 (1/3-2015) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2015 (1/3-2015) Årsmøde 2015 blev afholdt søndag den 1Marts 2015 kl. 10.00 i Myremalm Plantage, Karupvej 4 Ilskov 7450 Sunds. Som traditionen byder startede mødet 9.30 med

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter.

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter. Referat Generalforsamling i DSO lørdag d. 8. oktober 2016 Dagsorden: 1. Dirigent Rikka Poulsen. Referent Dorte Kocemba. 2. Formandsberetning oktober 2016 ved Tom Lykke Gregersen. Ved årsmødet, var emnet

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Nørresundby Grundejerforening

Nørresundby Grundejerforening Nørresundby Grundejerforening Generalforsamling Torsdag den. 18.April 2013 i Nørresundby Bank, Torvet, 9400 Nørresundby Generalforsamlingen starter kl. 18.30 ( se dagsordenen på side 4 ) Når generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere