Serenata. Kom godt i gang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Serenata. Kom godt i gang"

Transkript

1 Serenata Kom godt i gang

2 CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN Se vejledningen på cd-rom'en for vigtige oplysninger om sundhed og sikkerhed. ADVARSEL: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken låg eller bagside fjernes. Produktet indeholder ingen dele, som brugeren selv kan servicere. Dette skal overlades til uddannede serviceteknikere. ADVARSEL:For at reducere risikoen for brand eller elektrisk stød må dette produkt ikke udsættes for regn eller fugt. Udstyret må heller ikke udsættes for dryp eller stænk, og der må ikke placeres genstande fyldt med væske, fx vaser, på udstyret. Træk stikket ud af stikkontakten for helt at afbryde strømmen til udstyret. Afbryderen skal hele tiden være lettilgængelig. Symbolet et lyn i en trekant advarer om uisoleret farlig spænding bag produktets afskærmning, som kan være stærk nok til at forårsage elektriske stød. Symbolet et udråbstegn i en trekant gør brugeren opmærksom på vigtige betjenings- og vedligeholdelsesinstruktioner, som kan findes i produktets vejledning.

3 Serenata en musik-mobiltelefon Serenata musik-mobiltelefonen forener en musikafspiller med brugertilpasset mobiltelefoni. Musik- og telefonfunktionerne kan anvendes både separat og i sammen. Du kan fx skrive en SMS og lytte til musik samtidigt, eller du kan blokere indgående opkald og beskeder, hvis du kun ønsker at høre musik i et stykke tid.

4 4 Om denne vejledning Denne vejledning beskriver, hvordan du betjener din Serenata musiktelefon. Vejledningen på den medfølgende cd-rom indeholder mere detaljerede beskrivelser af telefonens funktionen. For yderligere hjælp Som en hjælp ud over vejledningerne, kan du: Læg disken i cd-rom-drevet, og følg instruktionerne på skærmen, hvis du ønsker en mere uddybende beskrivelse af telefonens funktioner. besøge vores hjemmeside for at se svar på ofte stillede spørgsmål om telefonen... besøge din lokale lokale Bang & Olufsen forhandler for at få rådgivning... kontakte Bang & Olufsens internationale kundeservice, som tilbyder support via eller telefon på seks sprog. Ring til , eller send via

5 Indhold 5 Før du starter, 6 Find ud af, hvordan du sætter SIM-kortet og batteriet i, og oplader telefonen, før du anvender den første gang. Telefonens indstillinger, 7 Find ud af, hvilke indstillinger du kan vælge imellem, når du taler i telefonen, og når du hører musik. Introduktion til telefonen, 8 Find ud af, hvordan du betjener musiktelefonens vigtigste funktioner med hjulet og displayet. Betjening af display, 10 Find ud af, hvordan du betjener de vigtigste displayfunktioner på Serenata musiktelefonen. Daglig brug af telefonen, 12 Find ud af, hvordan du anvender telefonens mest almindelige funktioner, når du foretager opkald, opretter beskeder, tilføjer kontaktpersoner i telefonbogen og anvender internet. Musikafspilning, 16 Find ud af, hvordan du overfører musik fra computeren til telefonen, og hvordan du betjener musikafspilleren. Kabeltilslutninger, 18 Find ud af, hvordan du oplader telefonen og tilslutter medfølgende kabler og headset. Synkronisering med Outlook, 20 Find ud af, hvordan du overfører kontaktpersoner og kalenderoptegnelser fra Outlook til telefonen. International garanti, 21 Læs betingelserne for Bang & Olufsens produktgaranti.

6 6 Før du starter... Før du begynder at anvende telefonen, skal du indsætte det vedlagte batteri og SIM-kort, du ønsker at bruge, og dernæst oplade telefonen Sådan indsætter du SIM-kortet og batteriet: 1 Skub den bageste del af telefonen opad for at løfte højttaleren op. Træk telefonens fod ud. 2 Fjern batteridækslet. 3 Sæt SIM-kortet i. Bemærk! Kontroller, at de guldfarvede kontakter på kortet vender nedad. 4 Sæt batteriet i. 5 Skub dækslet på plads, og giv det et let tryk. 6 Sæt laderen til telefonen, og slut laderen til lysnettet. Bemærk! Se side 18 for at få yderligere oplysninger om opladning Klar til brug Det tager ca. tre timer at oplade telefonen. Når telefonen er opladet, kan du fjerne opladeren, og telefonen er klar til brug. Tryk på den røde knap på hjulet, og hold den nede for at tænde telefonen. Indtast pinkode Første gang du tænder telefonen, skal du muligvis indtaste pinkoden til SIM-kortet. Marker cifrene med hjulet, og tryk på knappen OK midt på hjulet for at bekræfte koden. Marker dernæst, og tryk på OK.

7 Valgmuligheder ved brug af musiktelefonen Telefonen består af to ligeværdige dele: et bærbart musiksystem og en mobiltelefon. Uanset om du anvender telefonen eller musikfunktionerne, har du flere valgmuligheder. Valgmuligheder ved brug af telefonen Når du anvender telefonfunktionerne, har du flg. valgmuligheder: Hold telefonen op mod øret. Anvend det vedlagte headset, når du fører telefonsamtaler. Anvend telefonens højttaler til håndfri samtale. Løft højttaleren op, træk telefonens fod ud, og anbring telefonen foran dig, fx på bordet. Valgmuligheder ved brug af musikafspiller Når du anvender musikfunktionerne, har du flg. valgmuligheder: Anvend det vedlagte headset for at høre musik for dig selv. Løft den indbyggede højttaler op, så du kan anvende telefonen som et mikroanlæg. Afspil musik fra telefonen på dit Bang & Olufsen musiksystem via det medfølgende line outputkabel.

8 8 Introduktion af telefonen Serenata musiktelefonen bygger på en intuitiv brugergrænseflade, der forener enkel enhåndsbetjening med hjulet og displayet med et farvekodesystem, der gør det muligt for dig at navigere i menuerne: Menu Messages Browser Organiser Library Phonebook Call log Blå menuer angiver telefonrelaterede funktioner som fx Beskeder, Browser og Planlægning. Blå angiver telefonrelaterede funktioner Rød angiver musikrelaterede funktioner Musiktelefonens nøglefunktioner vises til højre. Artists Albums Tracks Covers Favourites Playlists Røde menuer angiver musikfunktioner som fx Kunstnere, Album og Numre. Du skal bruge både hjulet og displayet for at betjene telefonen. C Hold telefonen som vist, og brug tommelfingeren til at dreje hjulet og betjene knapperne på hjulet og displayet Du kan også betjene telefonen, mens den står på bordet. Dette er relevant, hvis du fx fører en samtale, mens telefonen er på medhør.

9 9 1 OK Aktiver telefonen, hvis den er i dvaletilstand. Åbn menuen, når telefonen er i normal tilstand. Vælg et markeret menupunkt, eller bekræft indtastning. 2 SEND ( grøn knap) Foretag eller besvar et opkald. Når telefonen er i normal tilstand, kan du hente numrene på nyligt foretagede, mistede eller modtagede opkald. Start afspilning af musik. Start afspilleren/sæt den på pause 3 TILBAGE Gå tilbage gennem menuerne Når telefonen er aktiv, skal du trykke på og holde knappen nede for at låse telefonen. 4 Tryk let på displayet for at åbne musikafspilleren. Skift imellem telefon og musikafspiller. 5 C Slet tegn fra displayet. Tryk på knappen, og hold den nede for at slå Lydløs tilstand til og fra. 6 AFSLUT ( rød knap) Tryk på knappen, og hold den nede for at slå Lydløs tilstand til og fra. Afslut eller afvis et opkald. Sluk musikafspilleren. Tryk på knappen, mens menuen er åben for at, for at vende tilbage til normal tilstand. 7 Hjul Drej hjulet for at regulere lydstyrken op og ned. I menutilstand: Rul gennem menuen. I normal tilstand: Drej hjulet for at finde et nummer i telefonbogen. Aktiver telefonen med en af knapperne på hjulet, hvis telefonen er i dvaletilstand. C Tryk let på displayet for at se Mere-menuen. 9 Genveje Tryk nederst på displayet for at få adgang til genvejstasterne, som du kan tilpasse efter dine behov

10 10 Betjening af display Displayet er inddelt i tre touchområder. Midt på displayet finder du den usynlige touch-knap, 11:36 der åbner opkaldsskærmen. I de øverste hjørner af skærmen findes tasterne og. Mobile net Når du trykker på bjælken nederst på displayet, får du vist tre genvejstaster, der kan tilpasses efter dine ønsker. Aktivering af telefonen... Hvis telefonen ikke anvendes i et vist tidsrum, går displayet i dvaletilstand. Tryk på OK eller en af knapperne på hjulet for at aktivere displayet, så telefonen kan betjenes. Illustrationen viser telefonen i normal tilstand, dvs. betjeningsklar. Nyttigt tip Tryk på, og hold den nede for at låse/låse op for telefonen Opkald... Når telefonen er i normal tilstand, skal man blot berøre midten af displayet for at få adgang til opkaldsskærmen. Marker cifrene med det fysiske hjul, og tryk på OK for at vælge dem. Tryk dernæst på den grønne SENDknap for at udføre opkaldet. Nyttigt tip Når du første gang har drejet et nummer, kan du tilføje det til telefonbogen.

11 11 Artists Albums Serenata Lock keys Voic 11:36 Tracks Silent mode Covers Flight mode Favourites Bluetooth Playlists Connect to PC Brug af Musik-menuen... Tryk i øverste venstre hjørne på displayet for at åbne Musikmenuen. Drej hjulet for at rulle ned og markere fx Album fra listen, og tryk på OK for at vælge emnet. Drej dernæst hjulet for at vælge mellem de tilgængelige album, og tryk på SEND for at afspille det album, du ønsker at lytte til. Nyttigt tip Mens du afspiller musikken, kan du åbne Mere-menuen, fx for at sætte musikken på pause eller for at føje albummet til dine foretrukne. Brug af Mere-menuerne... Tryk i øverste højre hjørne på displayet for at åbne Meremenuen. Undermenuerne i Mere er kontekstspecifikke, da de indeholder ekstrafunktioner til den funktion, der anvendes. De kan kaldes frem, uanset om du anvender en telefon- eller musikfunktion, fx Føj til afspilningsliste, når du anvender musikafspilleren, eller Parker, når du anvender telefonen. Brug af genveje... Displayet indeholder tre genvejsknapper, som man kan få adgang til direkte via bjælken nederst på displayet, når telefonen er i normal tilstand. Genvejene kan tilpasses, så de giver hurtig adgang til specifikke funktioner, der anvendes ofte. Du kan vælge blandt 25 forskellige funktioner, som fx Kun musik, Alarm og Opret besked, som vist i ovenstående illustration.

12 12 Daglig brug af telefonen Hovedmenuen giver dig adgang til musiktelefonens basisfunktioner som fx Beskeder, Planlægning og Telefonbog. Telefonbogen har plads til 1000 kontaktpersoner, som du kan skrive til via SMS, MMS eller e- mail samtidig med at du lytter til din yndlingsmusik. Messages Browser Organiser Library Phonebook Call log Menu Adgangsmuligheder... Tryk på OK, mens telefonen er i normal tilstand, for at skifte til menutilstand og se telefonens hovedfunktioner. Messages Create message Inbox inbox Drafts Outbox Sent Oprettelse af en besked... Vælg Beskeder og dernæst Opret besked for at oprette en besked. Herefter kan du vælge mellem SMS, MMS og . I menutilstand skal du blot dreje hjulet for at markere den funktion, du ønsker at anvende, og trykke på OK for at vælge den. Brug hjulet til at markere fx Tekstmeddelelse, og tryk på OK for at vælge punktet. Indtast din besked, og tryk på Send i nederste højre hjørne for at sende beskeden.

13 13 Hello ABC def ghi jkl mno pqrs tuv wxyz., Send - ( ) : /., 123 Send Select Call Pause Add to new contact Add to existing contact Send message Indtastning af tekst... Du skal indtaste tekst, når du vil skrive fx en tekstmeddelelse eller oprette en ny kontaktperson i telefonbogen. Brug hjulet til at markere bogstaver, mens telefonen er teksttilstand, og tryk en gang på OK for at vælge første bogstav, to gange for at vælge det andet osv. Nyttigt tip Når du køber telefonen, er den indstillet til ABC-tilstand. Tryk på nederst på displayet, og hold knappen nede for at skifte mellem ABC og T9. Indtastning af specialtegn... Tryk en gang på &:@ nederst til venstre for at indsætte symboler og to gange for at indsætte tal. For at skifte mellem store og små bogstaver skal du blot trykke på på touchskærmen. Nyttigt tip Når du indtaster en tekst, kan du indsætte mellemrum med den grønne SEND-knap. Du sletter tegn ved at trykke på C på hjulet. Tilføjelse af kontaktpersoner i telefonbogen... Inden du sender fx en tekstmeddelelse, kan du tilføje kontaktpersonen i telefonbogen: > Tryk midt på displayet, mens telefonen er i normal tilstand, for at åbne opkaldsskærmen. > Indtast et telefonnummer. > Tryk på, og vælg Tilføj til ny kontaktperson. > Angiv navn og om nødvendigt andre kontaktoplysninger, som fx -adresse eller fødselsdato. > Tryk dernæst på for at gemme oplysningerne.

14 14 >> Daglig brug af telefonen Udførelse af opkald... > Tryk midt på displayet, mens telefonen er i normal tilstand, for at åbne opkaldsskærmen. > Indtast nummeret, og tryk på SEND for at foretage opkaldet. > Tryk på SLUT for at afslutte opkaldet. Mens du ringer op... > Tryk på C for at slette det sidst indtastede tegn. > Tryk på C, og hold den nede for at rydde displayet. > Tryk midt på displayet for at skifte til markørtilstand. Besvarelse af et opkald... > Tryk på SEND, mens telefonen er i normal t ilstand, for at besvare et opkald. Nyttigt tip... Drej hjulet mod uret for at afbryde lyden på telefonen under indgående opkald. Genopkald... > Tryk på SEND, mens telefonen er i normal tilstand, for at få vist listen over seneste kaldte numre. > Rul frem til det ønskede nummer, og tryk på SEND for at foretage opkaldet. Opkald viatelefonbogen Sådan får du hurtigt adgang til telefonbogen: > Drej hjulet med eller mod uret, mens telefonen er i normal tilstand. > Vælg det første tegn i kontaktpersonens navn, hvis du ønsker at flytte til navnet. > Tryk dernæst på den grønne SEND-knap for at foretage opkaldet. Nyttigt tip Drej hjulet for at justere lydstyrken under et opkald. Valgmuligheder under et opkald Under et opkald kan du trykke på OK og dernæst for flg. muligheder: Åbn telefonbogsvisningen for at se kontaktpersonoplysninger Send en tekstmeddelelse til den, person du taler med Foretag endnu et opkald, mens du taler i telefonen. Nyttigt tip Vi anbefaler, at du holder telefonen i hånden, mens du anvender disse funktioner. Du skal blot løfte højttaleren op eller anvende det vedlagte headset.

15 15 Musiktelefonen giver dig nem adgang til internettet og gør det muligt for dig at sende og modtage s hvor som helst. Bemærk! Telefonen skal være sat op til internet og . Se vejledningen på cd-rom'en, eller kontakt din Bang & Olufsen forhandler for yderligere oplysninger. Home Enter URL Bookmarks Browser Saved pages History Advanced Anvendelse af internettet... Sådan åbner du browsermenuen: > Tryk på OK, mens telefonen er i normal tilstand, og vælg Browser. > Vælg mellem fx Hjem, Angiv URLadresse eller Gemte sider. Navigation på internettet... > Vælg et browseremne med hjulet, tryk på OK, og tryk på Vælg. > Tryk på Tilbage for at gå til foregående side. > Tryk på for at se yderligere browserindstillinger. Create message Text message Multimedia message Afsendelse af ... > Tryk på OK, mens telefonen er i normal tilstand, og vælg Meddelelser > Opret besked > . > Indtast en tekst som beskrevet på side 13 i denne vejledning. > Tryk på Send-knappen nederst på displayet. > Tryk på for at se yderligere -indstillinger.

16 16 Musikafspilning Med musiktelefonen kan du høre din yndlingsmusik, uanset hvor du er, og det er nemt at overføre digital musik fra computeren til telefonen. Du kan overføre digital musik fra computeren til telefonen vha. BeoPlayer eller Windows Media Player (version 11 eller højere). Overførsel af musik til telefonen... > Slut telefonen til computeren vha. USB-kablet, eller anbring telefonen i opladeren, og sæt USB-kablet i opladeren. > Tryk på. > Vælg Tilslut til pc.* > Vælg dernæst MTP. Bemærk! Hvis du anvender en MAC, skal du vælge Lagringsmedie. MTP (Media Transfer Protocol) gør det muligt at anvende BeoPlayer eller Windows Media Player til lagring af musik på telefonen. Nyttigt tip Hvis du vil overføre cd-omslag til telefonen, skal du anvende MTPoverførsel. *Hvis Tilslut til pc ikke vises i Mere-menuen: > Tryk på OK, mens telefonen er i normal tilstand, for at åbne menuen. > Vælg Indstillinger. > Tryk på Telefonindstillinger. > Tryk på Overførselstilstand, og vælg Manuel. Om BeoPlayer Softwaren til Bang & Olufsen BeoPlayer og yderligere vejledning findes på vedlagte CD-ROM. BeoPlayer sorterer automatisk musikken alfabetisk efter genre, kunster, nummer- og albumtitel og gør det muligt for dig at oprette egne afspilningslister. Du kan hente numre direkte fra internettet eller anvende BeoPlayer til at overspille dem fra en cd til telefonen eller computeren. Se vedlagte CD-ROM for yderligere vejledning om BeoPlayer og overførsel af musik. Advarsel til MAC-brugere! For at forhindre beskadigelser af telefonen, mens du overfører musik, skal du altid vælge Skub ud Serenata på computeren, før du fjerner stikket til telefonen fra computeren.

17 17 Artists Albums Keane Hopes and Fears 11:36 Tracks Robert M. Covers Favourites Playlists Sunshine 00:00:47 Afspilning af musik... Tryk på for at åbne musikafspilleren. > Drej hjulet, mens du er i Musikmenuen, for at markere en musikvisning, fx Kunstnere, og tryk på OK for at vælge visningen. > Drej hjulet, mens du står i Kunstnere, for at markere initialerne for en bestemt kunstner, og tryk på OK for at bekræfte valget. > Tryk dernæst på SEND for at spille de gemte album med den pågældende kunstner. > Tryk på OK for at bevæge dig igennem niveauerne, hvis du vil vælge et bestemt album/ nummer, og tryk på SEND for at starte afspilningen. OK = Valg af indstilling og navigering i niveauer. SEND = Start af en vilkårlig afspilning på et hvilket som helst niveau i visningen. Betjening af musikafspilleren... Under afspilning anvendes flg. knapper til grundlæggende betjening: > Drej på hjulet for at regulere lydstyrken. > Tryk nederst på displayet for at gå gennem numre og album. Naviger med piletasterne, som vist. > Tryk på SEND for at sætte på pause eller genoptage afspilningen. > Tryk på SLUT for at standse afspilningen og lukke afspilleren. Vær opmærksom på, at du kun kan betjene musikafspilleren i tilstanden Afspiller nu. Tryk midt på displayet for at vende tilbage til Afspiller nu. Nyttigt tip Tryk på for at skifte mellem musikafspiller og telefon under en afspilning. Afslapning med Kun musik... Sådan gør du, hvis du vil høre musik uden at blive forstyrret af indgående opkald eller beskeder: > Tryk på bjælken nederst på displayet, mens telefonen er i normal tilstand, for at få vist de tre genvejstaster. > Tryk på for at aktivere Kun musik Derefter stilles alle opkald om til telefonsvareren. Afspilning af musik mens du flyver Vælg Mere-menuen for at aktivere Flytilstand, når du skal deaktivere telefonen, men stadig ønsker at høre musik, fx under en flyrejse. Nyttigt tip Åbn Mere-menuen for at få adgang til yderligere valgmuligheder, mens du hører musik. Nyttigt tip Tryk på, og vent nogle få sekunder for automatisk at afspille det senest afspillede nummer.

18 18 Kabeltilslutninger Slut opladeren til strøm, og anbring telefonen i laderen for at genoplade batteriet. PC Borladeren gør det muligt for dig at slutte telefonen til computeren via USB-porten. Hvis du ønsker at anvende telefonen, mens den står i laderen, kan du også tilslutte vedlagte headset VAC Hz DC Du kan desuden anvende vedlagte rejselader til genopladning. Du skal blot slutte den direkte til telefonen. PC Opladning Det tager ca. tre timer at oplade telefonen helt. I fuldt opladet tilstand har telefonen nok strøm til: Op til tre timers taletid. Op til 11 dage på standby. Musikafspilning uden laderen Op til fem timer, hvis du anvender højttaleren. Op til 13 timer, hvis du anvender headset. Ved lavt batteriniveau: Udsendes en advarselstone. Meddelelsen Lavt batteri vises. Det tomme batteriikon ( ) blinker. Nyttigt tip Du kan slutte telefonen til et Bang & Olufsen musiksystem. Du skal blot bruge vedlagte line output. BEMÆRK! Det anbefales at anvende en computer med jordforbundet strømforsyning.

19 19 Brug af EarSet 3 For at få den bedst mulige lyd bør du samle, anbringe og justere vedlagte headset som vist til højre på siden. ADVARSEL! Hvis du lytter til høj musik i længere tid, kan det medføre høreskade! Sådan anvender du headsettet Sæt først venstre øretelefon i øret. Træk ledningen bag om nakken, og juster højre øretelefon til øret. Sådan betjener du headsettet > Tryk midt på mikrofonen (A) for at besvare et opkald. > Tryk igen for at afslutte samtalen. > Tryk på genkald, og hold tasten nede for at ringe til seneste nummer. A Brug vedlagte spænde til at holde mikrofonledningen (B) på plads. B

20 20 Synkronisering af telefonbogen med Outlook Du kan synkronisere telefonen med Outlook, hvis du ønsker at overføre fx kontaktpersoner eller kalenderoptegnelser til telefonen. PC Telefonen kan synkroniseres med Outlook via USB-kablet eller BlueTooth : > Tilslut telefonen til computeren eller til BlueTooth. > Vælg Overfør. > Vælg PC Studio. > Start dernæst Samsung PC Studio på computeren, og vælg Synkroniser. Se vejledningen på vedlagte cdrom for yderligere oplysninger.

21 International garanti 21 Alle Bang & Olufsen produkter, der købes hos en autoriseret Bang & Olufsen forhandler, er omfattet af en garanti mod fejl i udførelse og materialer. Garantigiveren er den autoriserede Bang & Olufsen forhandler eller efterfølgende den nationale Bang & Olufsen repræsentant. Garantiperioden er 24 måneder, medmindre andet er gældende for landet, hvori produktet er købt. Garantien omfatter reparationsomkostninger (dvs. reservedele og arbejdsløn) i forbindelse med produktet. Desuden omfatter garantien ekstraudstyr. Der er 24 måneders reklamationsret på udskiftede og reparerede dele. Garantien gælder overalt i verden. Den vil blive opfyldt af alle autoriserede Bang & Olufsen forhandlere. Garantien dækker ikke skader som følge af uheld, heriblandt skader forårsaget af lyn, vand, brand, transport, forkert brug eller forsømmelighed. Bang & Olufsen kan ikke gøres ansvarlig for indirekte tab eller driftstab. Garantien dækker ikke leje af erstatningsprodukter og omkostninger i forbindelse med ændringer, der har været nødvendige for at tilpasse produktet til en anden spænding eller sendestandard. Udskiftning af fx batterier dækkes ikke af garantien. Garantien bortfalder, hvis serienummeret er fjernet, eller hvis produktet repareres eller ændres af andre end en person autoriseret af Bang & Olufsen. Hvis du ønsker at bruge dit musik-/ videoprodukt i et andet land end købslandet, anbefales det at indhente oplysninger hos forhandleren om netspænding og radio- og fjernsynsstandarder i tilflytningslandet. Forhandleren vil kunne rådgive om, hvilke ændringer der er mulige. I Japan, Nord- og Sydamerika, Taiwan og Sydkorea er det ikke muligt at få foretaget reparationer eller ændringer på fjernsyn eller videooptagere, der ikke er produceret specifikt til brug i disse lande. Hvis garantien skal gælde, kræves et dokument med følgende angivelser: Produktnavn og typenummer Serienummer Købs- eller leveringsdato Garantiperiode Stempel og underskrift fra en autoriseret Bang & Olufsen forhandler

22 22 Bortskaffelse af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE) Miljøbeskyttelse Europa-Parlamentet og Rådet for Den Europæiske Union har udstedt et direktiv om bortskaffelse af elektrisk og elektronisk udstyr (Waste Electrical and Electronic Equipment WEEE). Formålet med direktivet er at forhindre affald af elektrisk og elektronisk udstyr samt at fremme genanvendelse og andre former for genvinding af sådant affald. Direktivet vedrører således producenter, distributører og forbrugere. WEEE-direktivet kræver, at både producenter og slutbrugere bortskaffer elektrisk og elektronisk udstyr samt elektriske og elektroniske reservedele på en miljømæssig forsvarlig måde, og at udstyr og affald genbruges eller genvindes med hensyn til materialer eller energi heraf. Elektrisk og elektronisk udstyr og reservedele må ikke bortskaffes sammen med almindeligt husholdningsaffald, og alt elektrisk og elektronisk udstyr samt alle reservedele skal indsamles og bortskaffes separat. Produkter og udstyr, som skal indsamles med henblik på genbrug og andre former for genvinding, er mærket med det viste piktogram. Når elektrisk og elektronisk udstyr bortskaffes ved hjælp af de indsamlingssystemer, der anvendes i dit land, beskyttes miljøet og andre menneskers helbred. Desuden bidrages der til en betryggende og rationel anvendelse af naturlige ressourcer. Indsamling af elektrisk og elektronisk udstyr og affald forhindrer mulig forurening af naturen med farlige stoffer, som kan være indeholdt i elektriske og elektroniske produkter og udstyr. Din Bang & Olufsen forhandler kan hjælpe og rådgive dig om den korrekte bortskaffelsesmetode i dit land.

23 Dette produkt overholder bestemmelserne i direktiverne 1999/5/EF og 2006/95/EF. Tekniske specifikationer, funktioner og brug deraf kan ændres uden varsel. Kun til det amerikanske marked: BEMÆRK! Dette udstyr er blevet testet og vurderes at stemme overens med begrænsningerne for digitale klasse B-enheder, i henhold til del 15 i Federal Communications Commissions regler. Formålet med disse begrænsninger er at yde beskyttelse mod skadelig interferens i forbindelse med boliginstallationer. Udstyret genererer, bruger og kan udsende radiofrekvensenergier og kan desuden forårsage skadelig interferens i radiokommunikation, hvis ikke det installeres korrekt og bruges i overensstemmelse med denne vejledning. Dog er der ingen garanti for, at der ikke opstår interferens i en given installation. Såfremt udstyret forårsager skadelig interferens i en radio- eller fjernsynsmodtagelse, hvilket kan konstateres ved at tænde og slukke for det, opfordres brugeren til selv at forsøge at fjerne interferensen ved at udføre et eller flere af følgende skridt: Skift antennens retning eller placering. Forøg afstanden mellem det udstyr, der forstyrrer, og modtageren. Tilslut udstyret til en stikkontakt på et andet kredsløb end det, modtageren er tilsluttet. Kontakt forhandleren eller en erfaren radio/tv-tekniker for at få hjælp. Kun til det canadiske marked: Dette digitale klasse B-apparat opfylder alle krav til de canadiske regler om interferensskabende udstyr.

24

BeoLab 4 PC. Vejledning

BeoLab 4 PC. Vejledning BeoLab 4 PC Vejledning CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN FORSIGTIG! For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken låg eller bagside fjernes. Brugeren bør ikke selv servicere interne dele

Læs mere

BeoSound 6. Vejledning

BeoSound 6. Vejledning BeoSound 6 Vejledning CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN Advarsel! For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken låg eller bagside fjernes. Produktet indeholder ingen dele, som brugeren

Læs mere

BeoLab 7-6. Vejledning

BeoLab 7-6. Vejledning BeoLab 7-6 Vejledning CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ADVARSEL! For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken dæksel eller bagside fjernes. Produktet indeholder ingen dele, som brugeren

Læs mere

BeoLab 4000. Vejledning

BeoLab 4000. Vejledning BeoLab 4000 Vejledning CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ADVARSEL: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken låg eller bagside fjernes. Produktet indeholder ingen dele, som brugeren

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012

Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012 Business Call Quick guide SNOM360 Juli 2012 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 360 telefonen.

Læs mere

BeoLab 11. Vejledning

BeoLab 11. Vejledning BeoLab 11 Vejledning ADVARSEL: For at reducere risikoen for brand og elektrisk stød må dette produkt ikke udsættes for regn eller fugt. Produktet må heller ikke udsættes for dryp eller stænk, og der må

Læs mere

BeoLink Wireless 1. Vejledning

BeoLink Wireless 1. Vejledning BeoLink Wireless 1 Vejledning CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ADVARSEL: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken låg eller bagside fjernes. Produktet indeholder ingen dele, som

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012

Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012 Business Call Quick guide SNOM370 Version 1.0 / juli 2012 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 370

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012

Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012 Business Call Quick guide SNOM 320 Version 1,0/juli 2012 Indledning Denne vejledning er udarbejdet med henblik på at beskrive de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 320 telefonen. På den

Læs mere

Indhold. Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper

Indhold. Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Beo4 Vejledning Indhold 3 Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4 Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Tilpasning af Beo4, 9 Sådan konfigureres

Læs mere

BeoVision 4. Vejledning

BeoVision 4. Vejledning BeoVision 4 Vejledning CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN Advarsel! For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken låg eller bagside fjernes. Produktet indeholder ingen dele, som brugeren

Læs mere

BeoLab 10. Vejledning

BeoLab 10. Vejledning BeoLab 10 Vejledning CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN Advarsel! For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken dæksel eller bagside fjernes. Produktet indeholder ingen dele, som brugeren

Læs mere

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER Holder din ører fri til dine omgivelser! TILBEHØR: Artikel Antal USB til mikro USB Oplader kabel 1 Indstillingsbånd (med introduktions folder)

Læs mere

BeoLab 8002. Vejledning

BeoLab 8002. Vejledning BeoLab 8002 Vejledning Daglig brug 3 Når du har sat højttalerne op som beskrevet på de følgende sider, skal du sætte strøm til hele systemet. Indikatorlampen lyser rødt, hvilket betyder, at højttalerne

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på. D120. Kort brugervejledning

Registrer dit produkt, og få support på.  D120. Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D120 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK Brugsvejledning DANSK / ENGELSK DANSK Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Pakkens indhold 4 3. Diagram 5 4. Betjening 6 4.1 Grundlæggende betjening 6 4.2 Parring med mobiltelefon 7 4.3 Multilink med

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D4550 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011

Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011 Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 370 telefonen.

Læs mere

BeoCom 4. Vejledning

BeoCom 4. Vejledning BeoCom 4 Vejledning Før du starter Sådan anvendes denne vejledning Brug nedenstående nøgle til at finde ud af, hvordan en tast eller et statusdisplay ser ud i en instruktionssekvens. Taster på håndsættet

Læs mere

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 300 telefonen. På sidste side er der svar på ofte stillede

Læs mere

Din brugermanual BANG & OLUFSEN BEOCOM 2 http://da.yourpdfguides.com/dref/2465365

Din brugermanual BANG & OLUFSEN BEOCOM 2 http://da.yourpdfguides.com/dref/2465365 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Doro Secure 580. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580 Brugermanual Dansk Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. Dansk 1. strøm til/fra 2. Stik til

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011

QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011 QUICK GUIDE SNOM370 VERSION 1.0 OKT. 2011 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 4 Generelt... 4 Ændring af ringetone... 6 Foretag et opkald... 6 Besvar et opkald... 6 Omstilling af opkald... 7 Træk

Læs mere

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 320 telefonen. På sidste side er der svar på ofte stillede

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 3 Generelt... 4 Ændringer af ringetone... 5 Foretag et opkald... 5 Besvar et opkald... 5 Omstilling af opkald...

Læs mere

SPECIELLE FORHOLD FOR DIN BEOCOM 1600

SPECIELLE FORHOLD FOR DIN BEOCOM 1600 BeoCom 1600 SPECIELLE FORHOLD FOR DIN BEOCOM 1600 BeoCom 1600 er beregnet til brug på det offentlige analoge telefonnet. Telefonen kan kun forventes at fungere optimalt i det land, som den er produceret

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

Doro Secure 580IP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IP Brugermanual Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. 1. strøm til/fra 2. Stik til headset 3.

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon

Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon Tilslutning. Inden telefonen tages i brug, skal alle kabler og ledninger tilsluttes: 1. Spiralledning monteres i telefonrør og i telefon 2. Strømforsyningen tilsluttes

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på. M550 M555. Lynvejledning

Registrer dit produkt, og få support på.  M550 M555. Lynvejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome M550 M555 Lynvejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde, hvorpå

Læs mere

Business Call Quick guide SNOM 300 Juli 2012

Business Call Quick guide SNOM 300 Juli 2012 Business Call Quick guide SNOM 300 Juli 2012 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 300 telefonen.

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010

QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010 QUICK GUIDE SNOM320 VOIP BUSINESS PHONES REV. 2010 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 3 Generelt... 4 Ændring af ringetone... 5 Foretag et opkald... 5 Besvar et opkald... 5 Omstilling af opkald...

Læs mere

Serenata. Vejledning

Serenata. Vejledning Serenata Vejledning 2 Om denne vejledning Denne vejledning er udarbejdet specielt til at guide dig gennem telefonens funktioner. Før du læser vejledningen, bør du kende betydningen af følgende symboler:

Læs mere

Registrer dit produkt og få hjælp på CD250 CD255 SE250 SE255. Kort betjeningsvejledning. Tilslutning. Installation.

Registrer dit produkt og få hjælp på  CD250 CD255 SE250 SE255. Kort betjeningsvejledning. Tilslutning. Installation. Registrer dit produkt og få hjælp på www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Kort betjeningsvejledning 1 Tilslutning 2 Installation 3 Betjening Medfølgende dele Basestation ELLER Håndsæt Låg til

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome D150 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D230 D235 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste

Læs mere

BeoCom 2. Vejledning

BeoCom 2. Vejledning BeoCom 2 Vejledning Før du starter Denne vejledning indeholder instruktioner i opsætning og brug af BeoCom 2 håndsættet med en BeoLine base. Du kan også bruge håndsættet med andre baser, f.eks. en BeoCom

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome D400 D405 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på. D6050. Kort brugervejledning

Registrer dit produkt, og få support på.  D6050. Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome D6050 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

Kom godt i gang Nokia N92-1

Kom godt i gang Nokia N92-1 Kom godt i gang Nokia N92-1 Tilstande Kom godt i gang Modelnummer: Nokia N92-1. Herefter kaldet Nokia N92. Enheden har fire tilstande: Lukket klap (1), visningstilstand (2), åben klap (3) og billedtilstand

Læs mere

Hurtig brugervejledning

Hurtig brugervejledning Hurtig brugervejledning Før du starter Om denne vejledning Parrot foretrækker at lægge brugervejledningerne ud online i stedet for at få dem trykt for at begrænse papirforbruget og af hensyn til miljøet.

Læs mere

Hvad følger med? Bemærk * I multi-håndsætpakker er der ekstra håndsæt, opladere og strømadaptere. **

Hvad følger med? Bemærk * I multi-håndsætpakker er der ekstra håndsæt, opladere og strømadaptere. ** Lynhåndbog SE888 Hvad følger med? Basestation Bemærk * I multi-håndsætpakker er der ekstra håndsæt, opladere og strømadaptere. ** I nogle lande skal du tilslutte ledningsadapteren til ledningen og derefter

Læs mere

Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310

Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310 Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310 1.0. udgave 2 Om musikmodtageren Med den trådløse Nokia-musikmodtager MD-310 kan du høre din yndlingsmusik i høj lydkvalitet uden at skulle skifte cd eller trække lange

Læs mere

BeoSound 5. Vejledning

BeoSound 5. Vejledning BeoSound 5 Vejledning CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ADVARSEL: For at reducere risikoen for elektrisk stød må hverken dæksel eller bagside fjernes. Produktet indeholder ingen dele, som brugeren

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på. CD190 CD195. Lynhåndbog. 1 Tilslut 2 Kom godt i gang 3 Nyd det

Registrer dit produkt, og få support på.   CD190 CD195. Lynhåndbog. 1 Tilslut 2 Kom godt i gang 3 Nyd det Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome CD190 CD195 Lynhåndbog 1 Tilslut 2 Kom godt i gang 3 Nyd det Vigtige sikkerhedsinstruktioner Anvend kun den strømforsyning, der er angivet

Læs mere

Vigtige sikkerhedsinstruktioner. Oversigt

Vigtige sikkerhedsinstruktioner. Oversigt Lynhåndbog CD180 Vigtige sikkerhedsinstruktioner Anvend kun den strømforsyning, der er angivet i de tekniske data. Lad ikke produktet komme i kontakt med væske. Der er risiko for eksplosion, hvis batteriet

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D130 D135 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste

Læs mere

Introduktion til PSS (Personal Sound System)

Introduktion til PSS (Personal Sound System) QSG_dan 29/12/04 15:19 Page 49 Introduktion til PSS (Personal Sound System) Læs dette, inden du begynder at bruge dit PSS-system. Vi håber,du bliver glad for din personligt lydsystem (pss). Registrere

Læs mere

Kort betjeningsvejledning

Kort betjeningsvejledning Digital trådløs telefon Digital trådløs telefon med telefonsvarer SE240 SE245 Velkommen Kort betjeningsvejledning 1 2 3 Forbind Installér Brug Hvad finder du i æsken? SE240/SE245 håndsæt SE240 eller SE245

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D450 D455 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste

Læs mere

BRAVO Fastnettelefon DECT fastnettelefon. Bruger manual. Tele Call Danmark Ene distributør i Danmark for BRONDI

BRAVO  Fastnettelefon DECT fastnettelefon. Bruger manual. Tele Call Danmark Ene distributør i Danmark for BRONDI BRAVO Fastnettelefon DECT fastnettelefon Bruger manual Side 1 af 11 1. Overordnede funktioner Stort håndsæt med store taster og display Håndfri betjening Høj ringestyrke Lyssigal ved tilringning Høj lydstyrke

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING EBO-620

BETJENINGSVEJLEDNING EBO-620 BETJENINGSVEJLEDNING EBO-620 www.denver-electronics.com Før du tilslutter, betjener eller indstiller dette produkt, bør du omhyggeligt læse denne betjeningsvejledning helt igennem. Introduktion 1. Opdatér

Læs mere

Kun til det canadiske marked: Dette digitale klasse B-apparat opfylder alle krav i de canadiske bestemmelser om interferensskabende udstyr.

Kun til det canadiske marked: Dette digitale klasse B-apparat opfylder alle krav i de canadiske bestemmelser om interferensskabende udstyr. BeoTime Vejledning Dette produkt overholder bestemmelserne i direktiverne 2004/108/EF og 2006/95/EF. Tekniske specifikationer, funktioner og brugen af disse kan ændres uden varsel. Til det norske marked!

Læs mere

Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset. Manual

Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset. Manual Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset Hvad er Bluetooth? Manual Bluetooth headsettet er en transportabel headsetløsning, der baserer på trådløs Bluetooth teknologi. Trådløs

Læs mere

Kundesupport Kjeldsmarkvej 1 7600 Struer. Bang & Olufsen Telecom a/s. Kundesupport 96 84 44 01. besøg vores hjemmeside på www.bang-olufsen.

Kundesupport Kjeldsmarkvej 1 7600 Struer. Bang & Olufsen Telecom a/s. Kundesupport 96 84 44 01. besøg vores hjemmeside på www.bang-olufsen. Kære bruger! Vi håber, du får glæde af din nye BeoCom 2100 fra Bang & Olufsen og anbefaler at du læser vejledningen før du tager telefonen i brug. BeoCom 2100 er en fleksibel telefon med Direkte-taster

Læs mere

PRÆSENTATION. Display. Tast til telefonsvarer. Tast til nummerfortegnelse. Linietast. Tast til genopringning (Bis)

PRÆSENTATION. Display. Tast til telefonsvarer. Tast til nummerfortegnelse. Linietast. Tast til genopringning (Bis) PRÆSENTATION Hørerør Display Tast til nummerfortegnelse Linietast Tastatur til opringning Tast til telefonsvarer Tast til genopringning (Bis) Tast interkommunikation/ venteposition med musik Program og

Læs mere

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på Spørgsmål? Kontakt Philips SPA7355.

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på   Spørgsmål? Kontakt Philips SPA7355. Altid klar til at hjælpe Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome Spørgsmål? Kontakt Philips SPA7355 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 2 Sikkerhed 2 Meddelelse 3 2

Læs mere

Beskrivelse. 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering _ DEN 01

Beskrivelse. 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering _ DEN 01 Beskrivelse 3 2 1 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering DEN 01 13 4.Micro USB-port 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Tænd/sluk-knap til batteri 6.Knap til side op 7.Tænd/sluk-knap 8.Knappen OK

Læs mere

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15 Brugermanual OpenScape Voice Siemens OpenStage 40 Opsætning på bordtelefon Version 07/15 Udskriv denne brugermanual Denne manual er designet til at blive udskrevet som et hæfte, du kan gemme og bruge som

Læs mere

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IUP Brugermanual Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. 1. strøm til/fra 2. Stik til headset

Læs mere

Jabra. Talk 15. Brugervejledning

Jabra. Talk 15. Brugervejledning Jabra Talk 15 Brugervejledning INDHOLDSFORTEGNELSE TAK... 2 OM DIT JABRA TALK 15... 2 HEADSETTETS FUNKTIONER........................... 3 KOM GODT I GANG.... 4 OPLAD DIT HEADSET.... 4 TÆND/SLUK FOR HEADSETTET...

Læs mere

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone Dockingstation med forstærker til ipod/iphone D2 Brugsanvisning Dockingstation med forstærker til ipod/iphone ADVARSEL: Anvend ikke dette (polariserede) stik med en forlængerledning, stikdåse eller en

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på SBA3011/00. Brugervejledning

Registrer dit produkt, og få support på   SBA3011/00. Brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome SBA3011/00 Brugervejledning 1 Vigtigt Sikkerhed Vigtige sikkerhedsinstruktioner Respekter alle advarsler. Følg alle instruktioner. Benyt

Læs mere

Nokia-bilhåndsæt Installationsvejledning Brugervejledning

Nokia-bilhåndsæt Installationsvejledning Brugervejledning Nokia-bilhåndsæt Installationsvejledning Brugervejledning HSU-4 CUW-3 9232831 2. udgave 2004-2006 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Kopiering, overførsel, overdragelse eller lagring af en del eller

Læs mere

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på SPA4355/12. Spørgsmål? Kontakt Philips.

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på   SPA4355/12. Spørgsmål? Kontakt Philips. Altid klar til at hjælpe Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome Spørgsmål? Kontakt Philips SPA4355/12 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 2 Sikkerhed 2 Meddelelse 2

Læs mere

Digital kabelløs telefon Digital kabelløs telefon med telefonsvarer. Velkommen. Kort betjeningsvejledning. Forbind. Installér.

Digital kabelløs telefon Digital kabelløs telefon med telefonsvarer. Velkommen. Kort betjeningsvejledning. Forbind. Installér. Digital kabelløs telefon Digital kabelløs telefon med telefonsvarer SE140 SE145 Velkommen Kort betjeningsvejledning 1 2 3 Forbind Installér Brug Hvad finder du i æsken? SE140/SE145 håndsæt SE140 eller

Læs mere

Nokia Bluetooth-headset BH-200 Brugervejledning

Nokia Bluetooth-headset BH-200 Brugervejledning Nokia Bluetooth-headset BH-200 Brugervejledning OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HS-58W er i overensstemmelse med bestemmelserne i følgende direktiv

Læs mere

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på SBM100. Spørgsmål? Kontakt Philips.

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på   SBM100. Spørgsmål? Kontakt Philips. Altid klar til at hjælpe Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome Spørgsmål? Kontakt Philips SBM100 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 3 2 Din bærbare højttaler 4 Indledning

Læs mere

Seniortelefon GSP-110. Brugervejledning

Seniortelefon GSP-110. Brugervejledning Seniortelefon GSP-110 www.facebook.com/denverelectronics Brugervejledning Danish 41 Kom godt i gang---------------------------------------43 Ilægning og udtagning af batteriet--------------43 Isætning

Læs mere

BeoLab 6002. Vejledning

BeoLab 6002. Vejledning BeoLab 6002 Vejledning Daglig brug 3 Når du har sat højttalerne op som beskrevet på de følgende sider, skal du sætte strøm til hele systemet. Indikatorlampen lyser rødt, hvilket betyder, at højttalerne

Læs mere

BeoCom 5. Vejledning

BeoCom 5. Vejledning BeoCom 5 Vejledning Før du starter 3 Denne vejledning indeholder instruktioner i opsætning og brug af håndsættet med en BeoLine 2 base. Du kan også bruge håndsættet med andre baser, som f.eks. en BeoLine

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, /FM mini Radio VIGTIGT: Læs vejledningen omhyggeligt, før du bruger produktet, og gem den til senere brug. Indhold Udpakning 25 Knap instruktion 26 OLED display 28

Læs mere

Brugervejledning til Nokia-headset med display HS udgave

Brugervejledning til Nokia-headset med display HS udgave Brugervejledning til Nokia-headset med display HS-6 9232425 1. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HS-6 er i overensstemmelse med bestemmelserne

Læs mere

model RNCD 302 BÆRBAR CD- AFSPILLER

model RNCD 302 BÆRBAR CD- AFSPILLER DK model RNCD 302 BÆRBAR CD- AFSPILLER Vedligeholdelse og specifikationer Oplad de genopladelige batterier helt, inden de bruges første gang. Læs betjeningsvejledningen, før du begynder at anvende udstyret.

Læs mere

Tunstall DECT 7202/7212

Tunstall DECT 7202/7212 Tunstall DECT 7202/7212 Brugervejledning D3302/D3312 Tunstall A/S Tel. +45 87 93 50 00 Niels Bohrs Vej 42, Stilling Fax. +45 87 93 50 10 8660 Skanderborg info@tunstallnordic.com Danmark www.tunstallnordic.com

Læs mere

Kort vejledning. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211298, 1. udgave DA

Kort vejledning. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211298, 1. udgave DA Kort vejledning Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211298, 1. udgave DA Taster og dele 9 Sekundært kamera 10 Lydstyrke-/zoomtast 11 Medietast 12 Kontakt til skærm- og tastelås 13 Udløsertast/optagelsestast

Læs mere

zūmo 590 Lynstartvejledning

zūmo 590 Lynstartvejledning zūmo 590 Lynstartvejledning Marts 2014 190-01706-56_0A Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige produkt- og sikkerhedsinformationer i æsken med produktet for at se produktadvarsler

Læs mere

Velkommen til GPS Tracker Ur vejledning Udarbejdet af SafeNow

Velkommen til GPS Tracker Ur vejledning Udarbejdet af SafeNow Velkommen til GPS Tracker Ur vejledning Udarbejdet af SafeNow Først og fremmest tillykke med dit nye ur Vejledningen beskriver, hvordan du anvender uret korrekt og dermed får det bedste ud af dit køb.

Læs mere

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch InterWalk brugermanual Specifikt til iphone og ipod touch Indholdsfortegnelse 1. Sådan kommer du godt i gang med InterWalk... 3 1.1 Kort introduktion... 3 1.2 Sådan låser du din skærm op og åbner InterWalk

Læs mere

Forstærker mobiltelefon C50s med højttalerfunktion i ladestander Brugervejledning

Forstærker mobiltelefon C50s med højttalerfunktion i ladestander Brugervejledning Forstærker mobiltelefon C50s med højttalerfunktion i ladestander Brugervejledning INTRODUKTION C50s er en smartphone med SMARTBASE. Når C50s smartphone sidder i SMARTBASEN, kan du styre din smartphones

Læs mere

Betjeningsvejledning. DAB+/DAB FM Radio DENVER DAB-40. denver-electronics.com

Betjeningsvejledning. DAB+/DAB FM Radio DENVER DAB-40. denver-electronics.com denver-electronics.com Betjeningsvejledning DAB+/DAB FM Radio DENVER DAB-40 COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics DA-1 VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER

Læs mere

Brugervejledning til det trådløse headset (HDW-3) 9233095 1. udgave

Brugervejledning til det trådløse headset (HDW-3) 9233095 1. udgave Brugervejledning til det trådløse headset (HDW-3) 9233095 1. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HDW-3 er i overensstemmelse med bestemmelserne

Læs mere

Jabra. Talk 5. Brugervejledning

Jabra. Talk 5. Brugervejledning Jabra Talk 5 Brugervejledning 1 INDHOLDSFORTEGNELSE TAK...2 OM JABRA TALK 5...2 HEADSETFUNKTIONER...2 KOM I GANG...3 OPLADNING AF HEADSETTET...4 TÆND/SLUK HEADSETTET...4 PARRING MED DIN TELEFON...5 BÆR

Læs mere

Installationsvejledning Mobile iwl250g

Installationsvejledning Mobile iwl250g Installationsvejledning Mobile iwl250g Nets Denmark A/S. Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.9 (2015-07-09). Software version 20.18. Vare nr.: R336-0122 1. Indledning Før Mobile

Læs mere

Installationsvejledning Mobile iwl250b

Installationsvejledning Mobile iwl250b Installationsvejledning Mobile iwl250b Nets Denmark A/S. Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.9 (2015-07-24). Software version 20.18. Vare nr.: R336-0123 1. Indledning Før Mobile

Læs mere

Register your product and get support at SBT30. Brugervejledning

Register your product and get support at   SBT30. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/support SBT30 Brugervejledning a b c d e f g BEEP PHILIPS SBT30 1 Vigtigt Sikkerhed Vigtige sikkerhedsinstruktioner Respekter alle advarsler.

Læs mere

Register your product and get support at AD712. DA Brugervejledning

Register your product and get support at  AD712. DA Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD712 DA Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 4 Dansk 2 Docking under holdning ssystem 5 Indledning 5 Hvad er der i kassen 5 Oversigt

Læs mere

Nokia Bluetooth-headset BH-700 Brugervejledning

Nokia Bluetooth-headset BH-700 Brugervejledning Nokia Bluetooth-headset BH-700 Brugervejledning OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HS-57W er i overensstemmelse med bestemmelserne i følgende direktiv

Læs mere

WOOFit HEADPHONES. Brugermanual

WOOFit HEADPHONES. Brugermanual WOOFit HEADPHONES Brugermanual 1 Tak! Tak fordi du valgte WOOFit Headphone med Bluetooth og Active Noice Cancellation fra SACKit. Vi beder dig læse hele denne brugermanual grundigt, før du tager WOOFit

Læs mere

Letanvendelig mobiltelefon

Letanvendelig mobiltelefon DCP50 Deltaco TALA Enkel Letanvendelig mobiltelefon DK Brugervejledning Indhold af pakken Introduktion Velkommen til din nye DELTACO ENKEL mobiltelefon. Den er designet til at være nem og bruge, men stadig

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

Nokia Bluetooth Headset BH-600 9250103/1

Nokia Bluetooth Headset BH-600 9250103/1 Nokia Bluetooth Headset BH-600 22 1 6 3 4 5 7 9250103/1 8 9 10 OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HS-59W er i overensstemmelse med bestemmelserne

Læs mere

DIGITAL OPTAGER OG MULTI-AFSPILLER MP-122/222/522/1022 BETJENINGSVEJLEDNING

DIGITAL OPTAGER OG MULTI-AFSPILLER MP-122/222/522/1022 BETJENINGSVEJLEDNING DIGITAL OPTAGER OG MULTI-AFSPILLER MP-122/222/522/1022 BETJENINGSVEJLEDNING 1: KNAPPER OG KONTROLLER S1. LCD display S2. REW / søg tilbage / MENU / FF / søg frem S3. Volumen ned - S4. Volumen op + S5.

Læs mere

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD330 (Black) AD333 (White) DA Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 3 2 Din docking-højttaler 3 Indledning 3 Hvad er der i kassen

Læs mere

WOOFit HEADPHONE. Brugermanual

WOOFit HEADPHONE. Brugermanual WOOFit HEADPHONE Brugermanual 1 Tak! Tak fordi du valgte WOOFit Headphone med Bluetooth og Active Noice Cancellation fra SACKit. Vi beder dig læse hele denne brugermanual grundigt, før du tager WOOFit

Læs mere

Brugsvejledning Olympia Babyalarm MBF 7010

Brugsvejledning Olympia Babyalarm MBF 7010 Brugsvejledning Olympia Babyalarm MBF 7010 Kære kunde Vi er meget glade for, at du valgt at købe Babyalarm 7010 hos os. Skulle der imod alt forventning være en teknisk fejl, bedes du bemærke dig følgende

Læs mere

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IUP Brugermanual Dansk 3 2 1 4 5 6 7 8 9 14 13 12 11 10 15 16 Bemærk! Alle figurer har kun illustrative formål og gengiver ikke nødvendigvis denne enhed helt præcist. Dansk 1. Strøm til/fra

Læs mere

Register your product and get support at SBA3010/00. Brugervejledning

Register your product and get support at   SBA3010/00. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Brugervejledning 1 Vigtigt Sikkerhed Vigtige sikkerhedsinstruktioner Respekter alle advarsler. Følg alle instruktioner.

Læs mere