Randers Pigegardes Tjenestereglement

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Randers Pigegardes Tjenestereglement"

Transkript

1 Randers Pigegardes Tjenestereglement Dette tjenestereglement er gældende fra 1/ A. Tjenesteuniform: 1. Tjenesteuniform: Uniformen består af en blå, to-radet jakke med skulderstropper og høj, rød krave, en blå skråhue og en lyseblå slå-om nederdel, hvidt skulderbandoler samt en hvid nodetaske, en hvid fangsnor med en hvid kvast under venstre skulder, nylonstrømper, lange hvide støvler, hvide handsker og en hvid bluse. 2. Reglementeret påklædning: Uniformen skal altid bæres reglementeret uden mangler, alle knapper knappede. Glemte uniformsstykker, som f.eks. bandoler, nodetaske, handsker, trommestikker o.l. giver minus i mødeprocenten. Huens forkant skal sidde een fingers bredde over højre øjenbryn, kokarden lige over næseryggen. Hårspænder og sløjfer skal være hvide. Håret må ikke nå skulderstropperne. Så skal det sættes op. Der må kun bæres een ørering i hvert øre. Strømper skal købes i Randers Pigegardes depot, så der opnås ensartethed. Fra 1. oktober til og med 1. søndag i maj skal der bæres tykke strømper. I særlige tilfælde f.eks. under rejser, kan ledelsen give tilladelse til, at handsker aftages. Disse lægges da ned i nodetasken. Uniformsjakken kan aftages, når der indenunder bæres en hvid pigegardebluse. 3. Uniformspleje: Uniformen skal altid holdes ren og velpresset og må kun bæres til gardens arrangementer. Uniformspleje gælder hele året: Jakken: Luftes efter brug. Har det regnet meget, og er den våd, hænges den til tørre. Er det meget varmt, og er jakken svedig, hænges den til luftning med vrangen udad.

2 Nederdel: Hue: Fangsnor: Handsker: Støvler: Taske: vaskes ved 30 grader C og hænges op, og når den er tør, presses den under et vådt viskestykke, hvis der er behov for det. Vaskes efter behov. Vaskes i sæbespåner ALDRIG SKYLLEMIDDEL, og kun, hvis den trænger til det. Rul et viskestykke sammen og læg det ind i huen og stil huen til tørre. Når den er tør, presses den på samme måde som nederdelen. Kan vaskes i maskinen i en skånevaskepose ved 30 grader C sammen med andet hvidt tøj. Kvasten må vaskes på samme måde. Kan vaskes i maskinen ved 40 grader C sammen med andet hvidt tøj. Evt. forbehandling: Hæld 1 skefuld Vanish i en lille skål, fyld op med vand, og læg handsker og evt. snørrebånd i sæbeblandingen og lad det stå i 24 timer. Skyl og vask herefter i vaskemaskine. Vaskes i sæbespåner eller sadelsæbe. Derefter pudses de med hvid dæksværte. Herefter poleres med hvid eller neutral skosværte, fx Tit. Husk at vaske snørebåndene. Vaskes og behandles på samme måde som støvlerne. Ved mønstringen hvert år i januar gennemgåes uniformen med henblik på ændringer. Pigegarden sørger ifbm. mønstringen for, at alle uniformer kommer til rensning på pigegardens regning. Uniformen bliver udleveret igen i gardergården. Er man forhindret i at komme til mønstring, og bliver uniformen ikke indleveret, skal familien selv sørge for rensning og betaling herfor. I februar betales årlig leje af uniformen, p.t. 250 kr. årligt. Udgifter til støvler, strømper, handsker samt en hvid pigegardebluse påhviler forældrene. B. Rejseuniform: Ved uniformering udlånes en rejseuniform/joggingdragt. Den må kun benyttes i forbindelse med arrangementer, evt. på længere rejser det vil så fremgå af programmet. Den udleverede rejseuniform/joggingdragt skal ved udmeldelse leveres tilbage til Randers Pigegarde i ren og pæn stand. Hvis rejseuniformen bliver misligholdt, skal den som udgangspunkt erstattes til nypris.

3 C. Undervisning og arrangementer: 1. Mødepligt og fravær: Der skal mødes præcist til alle øvetimer og arrangementer. Der er mødepligt. Kun undtagelsesvist kan afbud accepteres. Tjenestefrihed til arrangementer bliver kun godtaget, hvis det er ansøgt på gardens blanket Ansøgning om tjenestefrihed og afleveret til en af de ansvarlige ledere for arrangementet senest een uge før arrangementet. Hvis ikke kravet er opfyldt, gives der 2 minusser i mødeprocenten, og man mister retten til at opnå et hæderstegn i det pågældende år. Tjenestefrihed til øvetimer bliver kun godtaget, hvis det er ansøgt på gardens blanket Ansøgning om tjenestefrihed og afleveret til en til læreren i god tid før undervisningen. Hvis ikke kravet er opfyldt, gives der 2 minusser i mødeprocenten, og man mister retten til at opnå et hæderstegn i det pågældende år. Ved arrangementer skal pigerne selv henvende sig til de ansvarlige ledere for afkrydsning på mødeseddel. 2. Undervisning: Alle gardere og aspiranter har pligt til at følge den af musikinstruktøren fastsatte musikundervisning i fuld udstrækning, og der skal sendes afbud til læreren ved fravær. Aspiranter kan kun optages i musik- og tambourkorpset med musikinstruktørens godkendelse. 3. Arrangementer: a. Alle arrangementer vil i så god tid som muligt blive meddelt på månedsprogrammet eller et tillæg hertil. b. Alle gardere er under deltagelse i arrangementer i enhver retning forpligtet til at adlyde de ansvarlige ledere og deres bestemmelser. c. Til alle arrangementer er garden ledsaget af mindst 3 ledsagere, heraf mindst een kvinde. d. Ved offentlig optræden skal der være absolut ro. e. Når tambourmajoren fløjter, skal der straks være stilhed, og de givne ordrer skal efterkommes i ro og orden. f. Alle gardere har pligt til at drage omsorg for, at hendes instrument er til stede, og at det er nypudset og i orden samt forsvarligt emballeret og medtaget på turen.

4 g. Ved udpakning skal hun sørge for opbevaring af emballage og ved hjemrejsen forvisse sig om, at instrumentet bliver pakket sammen og bragt tilbage. h. Lederne har - foruden at kontakte arrangørerne - også til opgave at tage sig af pigerne. i. Lederne har altid forbindskasse samt sygeplejeartikler m.v. med. Hvis en garder bliver sløj, skal hun henvende sig til lederen. j. Når der i fremmede byer gives fritimer, må ingen garder forlade samlingsstedet, før hun personligt fra lederen har sikret sig nøjagtige oplysninger om, hvor og hvordan der igen skal mødes. k. Fratræden inden hjemrejsen tillades kun med forældrenes samtykke. l. Privatkørsel med fremmede er forbudt. m. Halv uniform er, når jakke og taske tages af. Halv uniform anvendes ofte på busture og under spisning. 4. Hastearrangementer: a. Hvis et arrangement bliver meddelt med mindre end 3 dages varsel, er det et hastearrangement. b. Afbud til et hastearrangement vil ikke ikke trække fra i mødeprocenten. c. Et fremmøde ved et hastearrangement vil give et ekstra plus, som kan ophæve et eventuelt tidligere tildelt minus! 5. Rejser: a. På rejser er garden ledsaget af mindst 3 ledsagere, heraf mindst een kvinde. b. På rejser er alle gardere i enhver retning forpligtet til at adlyde de ansvarlige ledere og deres bestemmelser. c. Lederne har - foruden at kontakte arrangørerne - også til opgave at tage sig af pigerne på rejser. De har altid forbindskasse samt sygeplejeartikler m.v. med. Hvis en garder bliver sløj, skal hun henvende sig til lederen. d. Halv uniform er, når jakke og taske tages af. Halv uniform anvendes ofte på busture og under spisning. e. Ved offentlig optræden skal der være absolut ro.

5 f. Når tambourmajoren fløjter, skal der straks være stilhed og de givne ordrer skal efterkommes i ro og orden. g. Alle gardere har pligt til at drage omsorg for, at hendes instrument er til stede, og at det er nypudset og i orden samt forsvarligt emballeret og medtaget på turen. h. Ved udpakning skal hun sørge for opbevaring af emballage og ved hjemrejsen forvisse sig om, at instrumentet bliver pakket sammen og bragt tilbage. i. Under spisning på ture og rejser er der ingen, der må rejse sig, før der er sagt velbekomme. Ingen går på toilettet under spisning. j. Ved fælles overnatninger er det forbudt at forlade området efter den fastsatte sengetid. k. Tobaksrygning og indtagelse af alkohol i uniform er forbudt. Dans og deltagelse i offentlige forlystelser i uniform er forbudt. Under særlige omstændigheder kan lederne dispensere herfra. l. Forældre skal give tilladelse, hvis gardere under 18 år ønsker at ryge på ture og rejser. m. Under udlandsture tillades de store piger over 18 år at drikke alkohol en enkelt aften. n. Gardere under 18 år må ikke drikke, mens de er i gardens varetægt! o. Når der i fremmede byer gives fritimer, må ingen garder forlade samlingsstedet, før hun personligt fra lederen har sikret sig nøjagtige oplysninger om, hvor og hvordan der igen skal mødes. p. Fratræden inden hjemrejsen tillades kun med forældrenes samtykke. q. Privatkørsel med fremmede er forbudt. 6. Gentagne forsømmelser: Ved gentagne forsømmelser uden velbegrundet afbud, ved alt for hyppige afbud eller ved anden overtrædelse af disse ordensregler kan bestyrelsen vedtage, at den pågældende udmeldes af garden. 7. Orlov: Når en garder har haft orlov, fragår alene orlovsåret i ancienniteten.

6 D. Årstegn: Man optjener årstegn fra indmeldelsen. Der uddeles årstegn til pigerne, når de har været i garden i det givne antal år: 1 år rød vinkel 2 år 2 røde vinkler 3 år 3 røde vinkler 4 år 3 røde vinkler og en rød knap 5 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 5-tal i sølv på den midterste stribe 6 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 6-tal i sølv på den midterste stribe 7 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 7-tal i sølv på den midterste stribe 8 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 8-tal i sølv på den midterste stribe 9 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 9-tal i sølv på den midterste stribe 10 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 10-tal i sølv på den midterste stribe og 11 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 11-tal i sølv på den midterste stribe og 12 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 12-tal i sølv på den midterste stribe og 13 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 13-tal i sølv på den midterste stribe og 14 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 10-tal i sølv på den midterste stribe og 15 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 10-tal i sølv på den midterste stribe og Vinkler bæres på underærmerne. Ordensbånd bæres midt på brystet på helt oppe ved kraven. Jakken skal knappes, før ordensbåndet sættes fast.

7 E. Hæderstegn: 1. Hæderstegnet: Man kan optjene til hæderstegn fra udnævnelsen. Randers Pigegardes hæderstegn er indstiftet på gardens 5 års fødselsdag i 1978 og uddeles hvert år ved Nytårskoncerten. Hæderstegnet består af et gult ordensbånd med to røde striber påhæftet en krone, som findes i bronze, sølv og guld. Kronen kan omkranses af egeløv og være påsat to sten. Hæderstegnet bæres sammen med ordensbåndet midt på brystet helt oppe ved kraven. Jakken skal knappes, før hæderstegnet sættes fast. 2. Betingelser for tildeling af hæderstegn: Bronce: 1. Mindst 2 års uafbrudt tjeneste som garder. Opgørelse beregnes pr. kalenderår. 2. En mødeprocent i disse 2 år på mindste 85 pr. år, omfattende både undervisning og arrangementer. Sølv: 1. At have opnået hæderstegnet i bronze. Guld: 1. At have opnået hæderstegnet i sølv. Bronze med egeløv: 1. At have opnået hæderstegnet i guld.

8 Sølv med egeløv: 1. At have opnået hæderstegnet i bronze med egeløv. Guld med egeløv: 1. At have opnået hæderstegnet i sølv med egeløv. Guld med egeløv og sten: 1. At have opnået hæderstegnet i guld med egeløv. F. Tambourmajor og dirigent: 1. Tambourmajoren: Tambourmajoren bærer foruden gradtegnene 1 stor stjerne på hver skulder, 2 lyrer i krans på kraven, fangsnor med en stor rød/hvid kvast under venstre skulderstrop, fletsnor med fløjte samt bandoler med to trommestikker under funktion. 2. Dirigenten: Dirigenten bærer foruden gradstegnene 1 stor stjerne på hver skulder, 2 lyrer i krans på kraven, fangsnor med en rød/hvid kvast under venstre skulderstrop, bandoler med dirigentstok under funktion. 3. Vicetambourmajoren: Vicetambourmajoren bærer foruden gradstegnene 3 små stjerner på hver skulder, 2 lyrer i krans på kraven, fangsnor med en stor rød/hvid kvast under venstre skulderstrop, fletsnor med fløjte samt bandoler med to trommestikker under funnktion. 4. Vicedirigenten: Vicedirigenten bærer foruden gradstegnene 3 små stjerner på hver skulder, 2 lyrer i krans på kraven, fangsnor med en stor rød/hvid kvast under venstre skulderstrop, bandoler med dirigentstok under funktion.

9 5. Fordeling af arbejdet mellem majorer og dirigenter: For at give vicetambourmajor og vicedirigent mulighed for til stadighed at besidde den nødvendige rutine til at kunne udføre deres opgaver på tilfredsstillende måde, fungerer vicetambourmajor og vicedirigent ved 1/3 af arrangementerne. Ved større arrangementer er det tambourmajor og dirigent, der leder og dirigerer garden. Når vicetambourmajor og vicedirigent fungerer, indtræder tambourmajor og dirigent i garden. Under tattootræning og sammenspil fungerer majorer og dirigenter efter behov efter musikinstruktørens anvisning. Ved arrangementer er det de medfølgende bestyrelsesmedlemmer, der har den overordnede ledelse af garden.

Spilop en 37. årgang. Nr. 1/2014. Medlemsblad for

Spilop en 37. årgang. Nr. 1/2014. Medlemsblad for Spilop en 37. årgang Nr. 1/2014 Medlemsblad for 20 Bestyrelsen for Randers Pigegarde WWW.randerspigegarde.dk Mailadresse: randerspigegarde@hotmail.com Gardergården - Tøjhushavevej 3B st. 8900 Randers C

Læs mere

REGLEMENT FOR SLAGELSE GARDEN

REGLEMENT FOR SLAGELSE GARDEN REGLEMENT FOR SLAGELSE GARDEN Indholdsfortegnelse: 1. Ledelse 2. Grundskolen 2.1. Optagelse 2.2. Undervisning 2.3. Kontingent 2.4. Instrumenter, noder m.m. 2.5. Grundskolebeviser 3. Uniform: 3.1. Uniformen

Læs mere

HJEMMMEVÆRNSKOMMANDOEN HJVBST DEC 2015

HJEMMMEVÆRNSKOMMANDOEN HJVBST DEC 2015 2. GENERELLE BESTEMMELSER 2.1. Generelt. Hjemmeværnets (HJV) uniformsbestemmelser er primært udarbejdet til brug for frivilligt personel i Hjemmeværnet og er derfor ikke fuldt dækkende for ansat militært

Læs mere

Spilop en. Spilop en 2011. Medlemsblad for. Medlemsblad for. 34. årgang. Nr. 1/2011. 34. årgang

Spilop en. Spilop en 2011. Medlemsblad for. Medlemsblad for. 34. årgang. Nr. 1/2011. 34. årgang Spilop en Spilop en 2011 34. årgang Nr. 1/2011 34. årgang Medlemsblad for Medlemsblad for 20 Bestyrelsen for Randers Pigegarde WWW.randerspigegarde.dk Mailadresse: randers.pigegarde@gmail.com Gardergården

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER 2014-15

STUDIE- OG ORDENSREGLER 2014-15 STUDIE- OG ORDENSREGLER 2014-15 INDHOLD Indledning... 2 Studieaktivitet... 3 Ordensregler... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Klageprocedure... 6 Vald. Poulsens Vej 8 7500 Holstebro T 9627

Læs mere

Spilop en. Medlemsblad for. Fredag d. 31. august deltog pigegarden som sædvanlig i det store fakkeloptog ved AMBU festen i Hobro. 35.

Spilop en. Medlemsblad for. Fredag d. 31. august deltog pigegarden som sædvanlig i det store fakkeloptog ved AMBU festen i Hobro. 35. Fredag d. 31. august deltog pigegarden som sædvanlig i det store fakkeloptog ved AMBU festen i Hobro. Spilop en Nr. 2/2012 35. årgang Medlemsblad for 20 Bestyrelsen for Randers Pigegarde WWW.randerspigegarde.dk

Læs mere

GARDERBOG INDHOLDSFORTEGNELSE. Fakta om Skjern Garden. Forventninger garderforældre. Ture og arrangementer. Instrumentskifte.

GARDERBOG INDHOLDSFORTEGNELSE. Fakta om Skjern Garden. Forventninger garderforældre. Ture og arrangementer. Instrumentskifte. GARDERBOG INDHOLDSFORTEGNELSE Fakta om Skjern Garden Side 2 Forventninger garderforældre Side 2 Generelt Side 3 Mødepligt Side 4 Ture og arrangementer Side 5 Instrumenter Side 6 Instrumentskifte Side 9

Læs mere

Spilop en 35. årgang. Nr. 1/2012. Medlemsblad for

Spilop en 35. årgang. Nr. 1/2012. Medlemsblad for Spilop en 35. årgang Nr. 1/2012 Medlemsblad for 20 Bestyrelsen for Randers Pigegarde WWW.randerspigegarde.dk Mailadresse: randers.pigegarde@gmail.com Gardergården Tøjhushavevej 3B st. 8900 Randers C Tlf.:

Læs mere

Lov. For Rønne Skydeselskab. af 1860

Lov. For Rønne Skydeselskab. af 1860 Lov For Rønne Skydeselskab af 1860 1 2 Selskabet, der anses for stiftet den 25. juni 1860, benævnes RØNNE SKYDESELSKAB 1. Rønne Skydeselskabs formål er gennem fugleskydning og keglespil, at virke hen til

Læs mere

Ansættelsesbevis for medarbejdere med enten (1) fast arbejdstid på mindre end 8 timer om ugen eller (2) gennemsnitligt mindre end 8 timer om ugen

Ansættelsesbevis for medarbejdere med enten (1) fast arbejdstid på mindre end 8 timer om ugen eller (2) gennemsnitligt mindre end 8 timer om ugen Ansættelsesbevis for medarbejdere med enten (1) fast arbejdstid på mindre end 8 timer om ugen eller (2) gennemsnitligt mindre end 8 timer om ugen Dette ansættelsesbevis udleveres til medarbejdere, hvor

Læs mere

Hoptrup Frivillige Brandværn VEDTÆGTER FOR HOPTRUP FRIVILLIGE BRANDVÆRN

Hoptrup Frivillige Brandværn VEDTÆGTER FOR HOPTRUP FRIVILLIGE BRANDVÆRN Hoptrup Frivillige Brandværn VEDTÆGTER FOR HOPTRUP FRIVILLIGE BRANDVÆRN 1 Navn og formål. Stk. 1. Værnets navn er Hoptrup Frivillige Brandværn oprettet den 6. august 1929. Stk. 2. Dets formål er, indenfor

Læs mere

Vagtskifte i Prag. Poster og uniform

Vagtskifte i Prag. Poster og uniform Vagtskifte i Prag Fornylig var jeg i Prag, på den tur var vores guide Politikkens rejsebog " Turen går til Prag". I den læste jeg, at der hver dag er vagtskifte kl.1200 på Prags borg. Bogen giver en kort

Læs mere

3. december (3-4 år)

3. december (3-4 år) 3. december (3-4 år) Knud Nis er helt forvirret over børnenes verden. Julemanden har altid sagt, at der hvid sne og is. Men Knud Nis ser kun farver. Mon det er vinter i børnenes verden lige nu? Du skal

Læs mere

Velkommen i Odder Garden

Velkommen i Odder Garden Velkommen i Odder Garden Indhold Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som nyt medlem af Odder Garden, og håber, at du i denne folder kan finde svar på de fleste spørgsmål. For yderligere information

Læs mere

Velkommen i Odder Garden

Velkommen i Odder Garden Velkommen i Odder Garden Indhold Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som nyt medlem af Odder Garden, og håber, at du i denne folder kan finde svar på de fleste spørgsmål. For yderligere information

Læs mere

Reglement for taxikørsel. i Ringkøbing-Skjern Kommune

Reglement for taxikørsel. i Ringkøbing-Skjern Kommune Reglement for taxikørsel i Ringkøbing-Skjern Kommune I medfør af 13 stk. 2 i lovbekendtgørelse af nr. 517 af 24. juni 1999 af lov om taxikørsel m.v. med senere ændringer fastsætter Ringkøbing-Skjern Kommune

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER

STUDIE- OG ORDENSREGLER STUDIE- OG ORDENSREGLER 2018-19 INDHOLD Indledning... 1 Studieaktivitet... 2 Ordensregler... 3 Erstatningsansvar... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Klageprocedure... 6 Vald. Poulsens Vej

Læs mere

Love. De Danske Forsvarsbrødre for Fredericia og Omegn. for. Stiftet 24. februar 1880 NAVN HJEMSTED OG FORMÅL

Love. De Danske Forsvarsbrødre for Fredericia og Omegn. for. Stiftet 24. februar 1880 NAVN HJEMSTED OG FORMÅL Love for De Danske Forsvarsbrødre for Fredericia og Omegn Stiftet 24. februar 1880 NAVN HJEMSTED OG FORMÅL Stk. 1. Selskabet bærer navnet: De Danske Forsvarsbrødre for Fredericia og Omegn. Selskabet er

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

Udlejningsbetingelser for udstyr lejet hos TeltTilFest.dk

Udlejningsbetingelser for udstyr lejet hos TeltTilFest.dk Side 1 af 6 Udlejningsbetingelser for udstyr lejet hos TeltTilFest.dk Generelt vedrørende bestilling/betaling 1. Din bestilling er registreret, når du har modtaget din ordrebekræftelse/faktura på din e-mailadresse.

Læs mere

Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009.

Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009. Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er DragonFactory, og foreningens hjemsted er Ballerup Kommune. Foreningen

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD

MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD Senest opdateret den 20190103. Betingelserne kan løbende ændres. MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD I tilfælde af ændringer vil de ændrede betingelser blive sendt ud til samtlige medlemmer

Læs mere

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00.

Rejseplan fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 onsdag den 20. feb. efter aftensmaden torsdag d. 21. feb. kl. ca. 15.00. Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 15. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis. Krydser grænsen

Læs mere

Vedtægter Selskabet De Danske Forsvarsbrødre For Silkeborg og Omegn

Vedtægter Selskabet De Danske Forsvarsbrødre For Silkeborg og Omegn Vedtægter Selskabet De Danske Forsvarsbrødre For Silkeborg og Omegn 1 Selskabets navn er: De danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn Selskabets hjemsted er Silkeborg Selskabet er upolitisk Selskabet

Læs mere

Kandersteg. Mølleå Division

Kandersteg. Mølleå Division Kandersteg Mølleå Division 1. 12. juli 2006 Her er så de sidste informationer inden vi drager af sted mod Kandersteg i Schweiz. AFGANG: Vi mødes d. 1. juli på Stengård St. kl. 11.45. Det tager ca. 20 timer

Læs mere

Niels Iuel under dansk kommando. Niels Iuel på grund ca. 100m fra land i Issefjorden.

Niels Iuel under dansk kommando. Niels Iuel på grund ca. 100m fra land i Issefjorden. Niels Iuel under dansk kommando. Niels Iuel på grund ca. 100m fra land i Issefjorden. Efter kampen i Issefjorden ændre skibets historie sig. Tyskerne slæber det fri af grunden, ned til Kiel hvor det kommer

Læs mere

Spilop en 36. årgang. Nr. 3/2013. Medlemsblad for

Spilop en 36. årgang. Nr. 3/2013. Medlemsblad for Spilop en 36. årgang Nr. 3/2013 Medlemsblad for 20 Bestyrelsen for Randers Pigegarde WWW.randerspigegarde.dk Mailadresse: randers.pigegarde@gmail.com Gardergården Tøjhushavevej 3B st. 8900 Randers C Tlf.:

Læs mere

Velkommen til MC-Hedetroldene

Velkommen til MC-Hedetroldene Velkommen til MC-Hedetroldene BESTYRELSE Formand: Paco 97 19 45 45 22 84 54 50 Pacolene@gmail.com Næstformand: Sus 50 40 73 26 s.bossen@tdcadsl.dk Kasser / Webmaster: Lindy 97 37 14 80 50 74 83 25 Lindykpetersen@mail.dk

Læs mere

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC I denne folder får du info om: Forventninger Muligheder for støtte og vejledning It på skolen Studie- og ordensregler VUC fra A-Å . Forventninger Jens Otto Madsen,

Læs mere

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside:

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside: 2017 2018 Telefonnumre mv. Skolens hovednummer 59 31 53 45 Skolens telefon besvares så vidt muligt på hverdage mellem kl. 09.00 og Kl. 15.00. Hvis vi ikke tager telefonen, kan der indtales en besked på

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER

STUDIE- OG ORDENSREGLER STUDIE- OG ORDENSREGLER 2019-20 INDHOLD Indledning... 1 Studieaktivitet... 2 Ordensregler... 3 Erstatningsansvar... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Sanktioner... 6 Klageprocedure... 6 Vald.

Læs mere

Vedtægter for Logen S/S Martha Helsingør

Vedtægter for Logen S/S Martha Helsingør Vedtægter for Logen S/S Martha Helsingør 1. Logens navn Logen S/S Martha Helsingør. 2. Logens formål At, samle brødre med stor interesse for filmen Martha. 3. Bestyrelsen Bestyrelsen i Logen S/S Martha

Læs mere

INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf

INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf. 74 83 20 62 www.kostskolen.dk Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder

Læs mere

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset.

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset. Unge-håndbog 1 A Alfabetisk liste Aften-te: Aften-te serveres (som buffet) hver aften omkring kl. ca. 21.30. Derved har du mulighed for at få noget mad inden sengetid. (du må ikke bare frit gå i køleskabet).

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man

Læs mere

Instruktion DM Ultralang 10. april 2011

Instruktion DM Ultralang 10. april 2011 Instruktion DM Ultralang 10. april 2011 Mødested Kørevejledning Parkering Stævnekontor Stævneplads Service Salg af åbne baner Toiletter Omklædning og bad Overnatning Bidstrup Gods, mellem Hadsten og Laurbjerg

Læs mere

På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste.

På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. Den. 30. oktober 2012 Studie- og ordensregler på Studieregler På har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. Du møder til tiden til alle dine timer Du har altid de nødvendige bøger

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere

Korsør Roklub er medlem af: Ø Danmarks idrætsforbund (DIF) Ø Dansk Forening for Rosport (DFfR) Ø Dansk Kano og Kajak Forbund (DKF) Klubbens stander.

Korsør Roklub er medlem af: Ø Danmarks idrætsforbund (DIF) Ø Dansk Forening for Rosport (DFfR) Ø Dansk Kano og Kajak Forbund (DKF) Klubbens stander. Vedtægter 1 Navn og formål. Klubbens navn er: 'Korsør Roklub". Klubben har hjemsted i Korsør by, Slagelse Kommune. Dens formål er at give de aktive medlemmer lejlighed til sund motion og legemlig udvikling,

Læs mere

Sydtrafik kræver atdu skal bære slips eller tørklæde fra 1. oktober til 31. marts.

Sydtrafik kræver atdu skal bære slips eller tørklæde fra 1. oktober til 31. marts. Bilag 14 - Uniformsreglement Regler for brug af Sydtrafiks uniform (uddrag fra chaufførhåndbogen) Når du kører for Sydtrafik, har du pligt til at have den uniform på, som Sydtrafik har godkendt. Pligten

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

REGLEMENT FOR BÆRING AF DEKORATIONER

REGLEMENT FOR BÆRING AF DEKORATIONER REGLEMENT FOR BÆRING AF DEKORATIONER 1. GENERELT Dekorationer bæres normalt altid, når påklædningen er galla og/eller festdragt, og/eller nationaldragt (gallauniform kan være civil eller militær. Festdragt

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Ansættelsesbevis for medarbejdere med fast arbejdstid på mindst 8 timer om ugen

Ansættelsesbevis for medarbejdere med fast arbejdstid på mindst 8 timer om ugen Ansættelsesbevis for medarbejdere med fast arbejdstid på mindst 8 timer om ugen Dette ansættelsesbevis udleveres til medarbejdere, hvor det ved ansættelsen er forudsat, at medarbejderen skal arbejde et

Læs mere

Spilop en. Medlemsblad for

Spilop en. Medlemsblad for Året 2012 sluttede med voret sædvanlige juleafslutning, med dans om julertæet og pakkespil. Det blev til et par hyggelige timer, inden vi alle gik på juleferie. Spilop en Nr. 1/2013 36. årgang Medlemsblad

Læs mere

REGLER & VILKÅR FRIVILLIG PÅ MUSIK I LEJET 2018

REGLER & VILKÅR FRIVILLIG PÅ MUSIK I LEJET 2018 REGLER & VILKÅR FRIVILLIG PÅ MUSIK I LEJET 2018 Musik i Lejets regler understøtter de almindelige regler for god opførsel i samfundet. Efterkom altid alle henvisninger fra sikkerhedspersonalet, da de er

Læs mere

1. Klubbens navn Klubbens navn er Nivå Bådelaug med hjemsted i Fredensborg Kommune.

1. Klubbens navn Klubbens navn er Nivå Bådelaug med hjemsted i Fredensborg Kommune. Vedtægter for Nivå Bådelaug (Vedtaget 08.04.2014) 1. Klubbens navn Klubbens navn er Nivå Bådelaug med hjemsted i Fredensborg Kommune. 2. Klubbens formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse

Læs mere

Montering. Pres arb fra vrangen, Sy og pres sømmene. Søm bukserne op forneden og i taljen. Træk elastik i taljesømmen.

Montering. Pres arb fra vrangen, Sy og pres sømmene. Søm bukserne op forneden og i taljen. Træk elastik i taljesømmen. 184 Drenge- og pigetøj i Mayflower Cotton 8/4. Str. år: 6 (8) Barnets højde i cm: 120 (130) Lange bukser. 7 (7) Bukserne har søm på indersiden af benene samt midt for og bag og der begyndes forneden på

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Velkommen til Sølager HUSORDEN. Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten

Velkommen til Sølager HUSORDEN. Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten Velkommen til Sølager HUSORDEN Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten På Sølager bor du ikke alene, derfor er der en husorden, der gør det nemmere at bo mange sammen. Medarbejderne

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 015 - Sprogøvej Godkendt på afdelingsmødet den 09.08.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren.

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. VEDTÆGTER for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. 1.2 Foreningen dækker område 43 (tidligere område 12) i henhold til opdelingskort

Læs mere

Studie- og ordensregler

Studie- og ordensregler Studie- og ordensregler for HHX og HTX på Erhvervsgymnasiet Grindsted Udarbejdet august 2014 på baggrund af BEK nr. 1222 af 4.12.2006 Bekendtgørelse om studie- og ordensregler i de gymnasiale uddannelser

Læs mere

Danmarksmesterskab i Bygarder 2009

Danmarksmesterskab i Bygarder 2009 Danmarksmesterskab i Bygarder 2009 Mandag den 29/6-2009: Et Danmarksmesterskab, tantemadder og masser af musik. Aalborg, vi kommer. Vi glæder os til at se jer alle sammen på mandag kl. 13.00 ved DLG. Hilsen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Selskabet DANSKE TORDENSKIOLD-VENNER

VEDTÆGTER. for. Selskabet DANSKE TORDENSKIOLD-VENNER VEDTÆGTER for Selskabet DANSKE TORDENSKIOLD-VENNER 2017 1 NAVN OG HJEMSTED Selskabets navn er "Selskabet DANSKE TORDENSKIOLD-VENNER" (DT-V). Selskabets hjemsted er København. 2 FORMÅL Stk. 1. Selskabets

Læs mere

Love for Roklubben Furesø

Love for Roklubben Furesø Love for Roklubben Furesø Medlem af Dansk Forening for Rosport under Danmarks Idrætsforbund 1/8 1 Klubbens navn er: ROKLUBBEN FURESØ. Klubbens hjemsted er: Furesø Kommune, Fiskebæk. Klubbens stander er:

Læs mere

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Skoleåret 2019-2020 I denne folder får du info om: Forventninger Muligheder for støtte og vejledning It på skolen Studie- og ordensregler VUC fra A-Å . Forventninger

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ Stk.1: Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1 Stk. 2: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Tylstrup Skoles Regelsæt

Tylstrup Skoles Regelsæt Tylstrup Skoles Regelsæt Revideret sommeren 2011. Tylstrup Skoles Grundregler Hils på hinanden Vis hensyn Tal pænt Lad andres ting være i fred. Adfærd på skolen indebærer: Brug indestemme. På gangen Gå

Læs mere

A/B Tvegaardens Regulativer for fælleslokale, hobbyrum, cykelværksted og fællesvaskeri samt brugsanvisning for brug af vaskemaskiner

A/B Tvegaardens Regulativer for fælleslokale, hobbyrum, cykelværksted og fællesvaskeri samt brugsanvisning for brug af vaskemaskiner A/B Tvegaardens Regulativer for fælleslokale, hobbyrum, cykelværksted og fællesvaskeri samt brugsanvisning for brug af vaskemaskiner Opdateret marts 2008 Regulativ for fælleslokale Regulativet omfatter

Læs mere

BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på?

BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på? BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på? BLÅ 30 udvises i 2 min, hvis han rammer målmanden? JA NEJ Modspillere skal være mindst 3 m. fra BLÅ 30? JA NEJ Et straffekast skal udføres

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VESTJYSK MOTORCROSS CLUB

VEDTÆGTER FOR VESTJYSK MOTORCROSS CLUB VEDTÆGTER FOR VESTJYSK MOTORCROSS CLUB 1. Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Vestjysk Motocross Club Forkortet V.M.C.C. Klubben er tilsluttet Danmarks Motor Union, D.M.U., og er til en hver tid

Læs mere

LOVE FOR VÆREBRO BOLDKLUB 1. 1.1 1.2 1.3 2. 2.1

LOVE FOR VÆREBRO BOLDKLUB 1. 1.1 1.2 1.3 2. 2.1 LOVE FOR VÆREBRO BOLDKLUB 1. 1.1 1.2 1.3 2. 2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 3. 3.1 3.2 3.3 3.4 3.5 3.6 4. 4.1 NAVN Klubbens navn er VÆREBRO BOLDKLUB Klubbens adresse er formandens. Klubbens farver: Røde trøjer og

Læs mere

Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene

Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene Side 1 Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene KL Dansk Musiker Forbund Indholdsfortegnelse Protokollat om arbejdstid mv. for musikere i landsdelsorkestrene Side 2 Side 1. Område...

Læs mere

9. Det er ethvert medlems pligt at overholde klubbens love, ordensreglement samt de regler klubbens medlemskab af andre organisationer medfører.

9. Det er ethvert medlems pligt at overholde klubbens love, ordensreglement samt de regler klubbens medlemskab af andre organisationer medfører. Love LOVE FOR KAJAKKLUBBEN PAGAJ (Stiftet den 21. juni 1938) Medlem af: Jyllandskredsen under Dansk Kano & Kajakforbund International Canoe Federation Holstebro Idrætssamvirke 1. Klubbens navn er Kajakklubben

Læs mere

Ordensregler for EUD-elever på Skovskolen

Ordensregler for EUD-elever på Skovskolen Ordensregler for EUD-elever på Skovskolen Som EUD-elev på Skovskolen er der nogen generelle ordensregler du skal følge i hverdagen. Reglerne er vedtaget for at skabe det bedst mulige studiemiljø. Vi forventer,

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

Lokaler, fortrinsvis på Mariagerfjord Kommunes skoler, stilles til rådighed for foreningernes aktiviteter, når kommunen ikke selv benytter dem.

Lokaler, fortrinsvis på Mariagerfjord Kommunes skoler, stilles til rådighed for foreningernes aktiviteter, når kommunen ikke selv benytter dem. GENERELLE LOKALEANVISNINGSREGLER Kommunale lokaler Lokaler, fortrinsvis på Mariagerfjord Kommunes skoler, stilles til rådighed for foreningernes aktiviteter, når kommunen ikke selv benytter dem. Følgende

Læs mere

Kajakklubben Nova's Love revideret marts 2008

Kajakklubben Nova's Love revideret marts 2008 Kajakklubben Nova's Love revideret marts 2008 1. NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er kajakklubben Nova, og dens hjemsted er Gentofte. 2. FORMÅL Klubbens formål er at dyrke kajaksporten under betryggende

Læs mere

BELLAHØJ FÆLLESVASKERIET. FSBafdelingl-35. Brugervejledning. AAB afdeling 40 AKB afdeling 1030 FÆLLESVASKERIET. er pengeløst men videoovervåget

BELLAHØJ FÆLLESVASKERIET. FSBafdelingl-35. Brugervejledning. AAB afdeling 40 AKB afdeling 1030 FÆLLESVASKERIET. er pengeløst men videoovervåget FÆLLESVASKERIET BELLAHØJ Brugervejledning For beboere i AAB afdeling 40 AKB afdeling 1030 FSBafdelingl-35 FÆLLESVASKERIET er pengeløst men videoovervåget 2008 Fæl lesvaskeriet Bel lahøj, Svenskelej ren

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF Studie og ordensregler Svendborg Gymnasium & HF A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborggym.dk svendborg-gym.dk Ordensregler Holdningen, der ligger til grund for regelsættet

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 21 juni klokken 19.13

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 21 juni klokken 19.13 Dagsorden Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 21 juni klokken 19.13 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Godkendelse af vedtægtsændringer (vedlagt og fremhævet) 4. Valg af nyt bestyrelsesmedlem

Læs mere

xpersonlig hjælp og pleje

xpersonlig hjælp og pleje xpersonlig hjælp og pleje x I boliger uden for plejehjem og botilbud Kvalitetsstandarder 1 UDKAST Indhold Personlig hjælp og pleje i boliger udenfor plejehjem og botilbud Hvem kan få personlig hjælp og

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Side 1 af 7 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Klubbens

Læs mere

M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R

M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R 1 NAVN OG FORMÅL Selskabet, der er stiftet den 20. februar 1962, er et ANDELSSELSKAB MED BEGRÆNSET ANSVAR, hvis navn er: Dets formål er: MELØSE VANDVÆRK

Læs mere

Vejledning til elever om eksamen. EUC SYD

Vejledning til elever om eksamen. EUC SYD Vejledning til elever om eksamen. EUC SYD Indhold 1.0 Eksamensplan... 3 2.0 Skriftlig eksamen.... 3 2.1 Mundtlig eksamen... 5 3.0 Vejledning om brug af IT ved skriftlig eksamen.... 5 4.0 Sygeeksamen....

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Det overordnede mål med skolens ordensregler er at skabe god adfærd i hverdagen til gavn for den enkelte og for fællesskabet

Det overordnede mål med skolens ordensregler er at skabe god adfærd i hverdagen til gavn for den enkelte og for fællesskabet Midtskolen Skolebestyrelsen Princip nr. 5 Dato for vedtagelse: 06.08.2017 Princip vedrørende: Ordensregler Formål: Det overordnede mål med skolens ordensregler er at skabe god adfærd i hverdagen til gavn

Læs mere

Distrikts lejr 2015 (DL2015)

Distrikts lejr 2015 (DL2015) " En forudsætning for en god lejr " En forudsætning for en god lejr, er blandt andet at vi alle følger de almindelige regler for godt spejder arbejde. Dette betyder at vi er gode til at omgås og tager

Læs mere

REGLER FOR HUSDYRHOLD I TRANEMOSEGÅRD AFD. 12

REGLER FOR HUSDYRHOLD I TRANEMOSEGÅRD AFD. 12 REGLER FOR HUSDYRHOLD I TRANEMOSEGÅRD AFD. 12 VI HAR HUND! NAVN LEJERS NAVN RACE ADRESSE FØDSELSDATO DATO UNDERSKRIFT HVALP: SENEST EN UGE EFTER, AT HUNDEN ER ANKOMMET PÅ ADRESSEN, SKAL HUSDYRUDVALGET

Læs mere

Love for Nordborg Roklub

Love for Nordborg Roklub Side 1 af 6 Love for Nordborg Roklub Revideret på generalforsamlingen den 26. februar 2015 Side 2 af 6 Klubbens navn 1 Klubbens navn er: Nordborg Roklub, og dette navn skal benyttes i alle offentliggørelser,

Læs mere

Børnesvømning Revideret maj 2010

Børnesvømning Revideret maj 2010 Børnesvømning Revideret maj 2010 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger... 2 Fodvorter, - hvad gør vi og hvad gør du... 2 Hygiejne... 2 Svømning... 2 Badetøj... 2 Omklædning og ordensregler i svømmehallen...

Læs mere

Nilen Privatskole Nilen ABC 2012-2013. Nilen ABC

Nilen Privatskole Nilen ABC 2012-2013. Nilen ABC A Nilen ABC Afgangsprøve I 9. klasse er der 2 skriftlige terminsprøver, 1 mundtlig i hver af fagene dansk, matematik, engelsk og tysk, Folkeskolens Skriftlige Afgangsprøve i maj, samt Folkeskolens Afgangsprøve

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER EUD & EUX HADERSLEV HANDELSSKOLE

STUDIE- OG ORDENSREGLER EUD & EUX HADERSLEV HANDELSSKOLE STUDIE- OG ORDENSREGLER EUD & EUX 2017-2018 HADERSLEV HANDELSSKOLE Indhold Studie- og ordensregler for EUD/EUX uddannelsen 3 Almindelig orden og samvær 3 1. Ordensregler 3 2. It-regler 3 3. Sanktioner

Læs mere

Hudpleje. Valg af rengøringsmiddel. Vær kritisk ved valg af rengøringsmiddel

Hudpleje. Valg af rengøringsmiddel. Vær kritisk ved valg af rengøringsmiddel Hudpleje Huden er koppens barriere mod omverdenen, og hudens funktion er bl.a. at forhindre, at der trænger skadelige stoffer ind i kroppen. En normal og sund hud har en god evne til at modstå angreb fra

Læs mere

Horsens Sejlklub Velkommen til nye sejlere 2015. Hjælp til hvad udstyret hedder på jollen samt gode råd og fif

Horsens Sejlklub Velkommen til nye sejlere 2015. Hjælp til hvad udstyret hedder på jollen samt gode råd og fif Horsens Sejlklub Velkommen til nye sejlere 2015 Hjælp til hvad udstyret hedder på jollen samt gode råd og fif Hvad hedder udstyret på optimistjollen Længde: Bredde: Skrogvægt: 230 cm 113 cm 35 kg Sejlareal:

Læs mere

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG ØEN 2 E N AF DE FØRSTE DAGE SER jeg hende med en nøgen dreng i hotelhavens indgang. De går gennem skyggen fra de høje daddelpalmer og standser nogle meter fra trappen til

Læs mere

Lokaler, fortrinsvis på Mariagerfjord Kommunes skoler, stilles til rådighed for foreningernes aktiviteter, når kommunen ikke selv benytter dem.

Lokaler, fortrinsvis på Mariagerfjord Kommunes skoler, stilles til rådighed for foreningernes aktiviteter, når kommunen ikke selv benytter dem. GENERELLE LOKALEANVISNINGSREGLER Kommunale lokaler Lokaler, fortrinsvis på Mariagerfjord Kommunes skoler, stilles til rådighed for foreningernes aktiviteter, når kommunen ikke selv benytter dem. Følgende

Læs mere

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden Velkommen på Øse Efterskole Regler og husorden Øse-Reglement Velkommen til dit værelse Dette er dit/jeres hjem de næste 10 måneder. Derfor er det naturligvis vigtigt at I får det indrettet så hyggeligt

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg

Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg www.s-m-k.dk < Generalforsamling i klubhuset > Regulativ til vedtægterne for Silkeborg Motorbaadklub er sidst godkendt

Læs mere

GODE RÅD TIL PÅKLÆDNING I SKOVEN

GODE RÅD TIL PÅKLÆDNING I SKOVEN GODE RÅD TIL PÅKLÆDNING I SKOVEN Vi har gennem vores arbejde fået en del erfaring med, hvilken påklædning der kan stå distancen i en skovbørnehave og holde vand og kulde ude om vinteren. Vi giver her nogle

Læs mere

2 Arrangøren har ret til at begrænse antallet af deltagere. En sådan begrænsning skal dog meddeles, når arrangøren udpeges.

2 Arrangøren har ret til at begrænse antallet af deltagere. En sådan begrænsning skal dog meddeles, når arrangøren udpeges. FORMÅLET MED MESTERSKABET Formålet med et nationalt eller internationalt mesterskab i langtidspiberygning er at lade enkeltpersoner og/eller hold konkurrere om at ryge længst muligt på en pibe uden at

Læs mere

Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008

Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008 Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008 HSO skal til Spanien!! For nogen er det første gang at de skal med HSO til udlandet, andre har både været med HSO i Burgsteinfurt i Tyskland og Tranemo

Læs mere

2 Formål. 3 Medlemmer. Enhver, der har tinglyst adkomst til fast ejendom i forsyningsområdet, kan blive medlem af selskabet.

2 Formål. 3 Medlemmer. Enhver, der har tinglyst adkomst til fast ejendom i forsyningsområdet, kan blive medlem af selskabet. VEDTÆGTER FOR STRØVANG VANDFORSYNING Selskabet er et interessentskab, der er stiftet den 12.oktober 1954 som Strøvang Vandværk, nu Strøvang Vandforsyning. Selskabet har hjemsted i Hillerød kommune. 1 2

Læs mere

Jeg kan. materiale. Fra børnehave til tidlig SFO

Jeg kan. materiale. Fra børnehave til tidlig SFO . materiale. Fra børnehave til tidlig SFO Læringstemaer Den personlige og følelsesmæssige udvikling 1. Sætte ord på følelser, eller det, der er svært 2. Kan vise og udtrykke forskellige følelser som vrede,

Læs mere

Min Fars Elsker. [2. draft]

Min Fars Elsker. [2. draft] 1. SCENE INT.-MORGEN-KØKKEN Min Fars Elsker [2. draft] (15) går rundt i køkkenet, og stiller morgenmad på køkkenbordet. Hun har lavet kaffe. (45) træder ind i køkkenet, fuldt påklædt i jakkesæt og med

Læs mere

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 17-6-2013 STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 Infohæfte Leif Laugesen og Kaja Toft Kære elever og forældre i 8A Dette hæfte indeholder oplysninger om turen i uge 25 for 8. klasse. Turen starter

Læs mere