Randers Pigegardes Tjenestereglement

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Randers Pigegardes Tjenestereglement"

Transkript

1 Randers Pigegardes Tjenestereglement Dette tjenestereglement er gældende fra 1/ A. Tjenesteuniform: 1. Tjenesteuniform: Uniformen består af en blå, to-radet jakke med skulderstropper og høj, rød krave, en blå skråhue og en lyseblå slå-om nederdel, hvidt skulderbandoler samt en hvid nodetaske, en hvid fangsnor med en hvid kvast under venstre skulder, nylonstrømper, lange hvide støvler, hvide handsker og en hvid bluse. 2. Reglementeret påklædning: Uniformen skal altid bæres reglementeret uden mangler, alle knapper knappede. Glemte uniformsstykker, som f.eks. bandoler, nodetaske, handsker, trommestikker o.l. giver minus i mødeprocenten. Huens forkant skal sidde een fingers bredde over højre øjenbryn, kokarden lige over næseryggen. Hårspænder og sløjfer skal være hvide. Håret må ikke nå skulderstropperne. Så skal det sættes op. Der må kun bæres een ørering i hvert øre. Strømper skal købes i Randers Pigegardes depot, så der opnås ensartethed. Fra 1. oktober til og med 1. søndag i maj skal der bæres tykke strømper. I særlige tilfælde f.eks. under rejser, kan ledelsen give tilladelse til, at handsker aftages. Disse lægges da ned i nodetasken. Uniformsjakken kan aftages, når der indenunder bæres en hvid pigegardebluse. 3. Uniformspleje: Uniformen skal altid holdes ren og velpresset og må kun bæres til gardens arrangementer. Uniformspleje gælder hele året: Jakken: Luftes efter brug. Har det regnet meget, og er den våd, hænges den til tørre. Er det meget varmt, og er jakken svedig, hænges den til luftning med vrangen udad.

2 Nederdel: Hue: Fangsnor: Handsker: Støvler: Taske: vaskes ved 30 grader C og hænges op, og når den er tør, presses den under et vådt viskestykke, hvis der er behov for det. Vaskes efter behov. Vaskes i sæbespåner ALDRIG SKYLLEMIDDEL, og kun, hvis den trænger til det. Rul et viskestykke sammen og læg det ind i huen og stil huen til tørre. Når den er tør, presses den på samme måde som nederdelen. Kan vaskes i maskinen i en skånevaskepose ved 30 grader C sammen med andet hvidt tøj. Kvasten må vaskes på samme måde. Kan vaskes i maskinen ved 40 grader C sammen med andet hvidt tøj. Evt. forbehandling: Hæld 1 skefuld Vanish i en lille skål, fyld op med vand, og læg handsker og evt. snørrebånd i sæbeblandingen og lad det stå i 24 timer. Skyl og vask herefter i vaskemaskine. Vaskes i sæbespåner eller sadelsæbe. Derefter pudses de med hvid dæksværte. Herefter poleres med hvid eller neutral skosværte, fx Tit. Husk at vaske snørebåndene. Vaskes og behandles på samme måde som støvlerne. Ved mønstringen hvert år i januar gennemgåes uniformen med henblik på ændringer. Pigegarden sørger ifbm. mønstringen for, at alle uniformer kommer til rensning på pigegardens regning. Uniformen bliver udleveret igen i gardergården. Er man forhindret i at komme til mønstring, og bliver uniformen ikke indleveret, skal familien selv sørge for rensning og betaling herfor. I februar betales årlig leje af uniformen, p.t. 250 kr. årligt. Udgifter til støvler, strømper, handsker samt en hvid pigegardebluse påhviler forældrene. B. Rejseuniform: Ved uniformering udlånes en rejseuniform/joggingdragt. Den må kun benyttes i forbindelse med arrangementer, evt. på længere rejser det vil så fremgå af programmet. Den udleverede rejseuniform/joggingdragt skal ved udmeldelse leveres tilbage til Randers Pigegarde i ren og pæn stand. Hvis rejseuniformen bliver misligholdt, skal den som udgangspunkt erstattes til nypris.

3 C. Undervisning og arrangementer: 1. Mødepligt og fravær: Der skal mødes præcist til alle øvetimer og arrangementer. Der er mødepligt. Kun undtagelsesvist kan afbud accepteres. Tjenestefrihed til arrangementer bliver kun godtaget, hvis det er ansøgt på gardens blanket Ansøgning om tjenestefrihed og afleveret til en af de ansvarlige ledere for arrangementet senest een uge før arrangementet. Hvis ikke kravet er opfyldt, gives der 2 minusser i mødeprocenten, og man mister retten til at opnå et hæderstegn i det pågældende år. Tjenestefrihed til øvetimer bliver kun godtaget, hvis det er ansøgt på gardens blanket Ansøgning om tjenestefrihed og afleveret til en til læreren i god tid før undervisningen. Hvis ikke kravet er opfyldt, gives der 2 minusser i mødeprocenten, og man mister retten til at opnå et hæderstegn i det pågældende år. Ved arrangementer skal pigerne selv henvende sig til de ansvarlige ledere for afkrydsning på mødeseddel. 2. Undervisning: Alle gardere og aspiranter har pligt til at følge den af musikinstruktøren fastsatte musikundervisning i fuld udstrækning, og der skal sendes afbud til læreren ved fravær. Aspiranter kan kun optages i musik- og tambourkorpset med musikinstruktørens godkendelse. 3. Arrangementer: a. Alle arrangementer vil i så god tid som muligt blive meddelt på månedsprogrammet eller et tillæg hertil. b. Alle gardere er under deltagelse i arrangementer i enhver retning forpligtet til at adlyde de ansvarlige ledere og deres bestemmelser. c. Til alle arrangementer er garden ledsaget af mindst 3 ledsagere, heraf mindst een kvinde. d. Ved offentlig optræden skal der være absolut ro. e. Når tambourmajoren fløjter, skal der straks være stilhed, og de givne ordrer skal efterkommes i ro og orden. f. Alle gardere har pligt til at drage omsorg for, at hendes instrument er til stede, og at det er nypudset og i orden samt forsvarligt emballeret og medtaget på turen.

4 g. Ved udpakning skal hun sørge for opbevaring af emballage og ved hjemrejsen forvisse sig om, at instrumentet bliver pakket sammen og bragt tilbage. h. Lederne har - foruden at kontakte arrangørerne - også til opgave at tage sig af pigerne. i. Lederne har altid forbindskasse samt sygeplejeartikler m.v. med. Hvis en garder bliver sløj, skal hun henvende sig til lederen. j. Når der i fremmede byer gives fritimer, må ingen garder forlade samlingsstedet, før hun personligt fra lederen har sikret sig nøjagtige oplysninger om, hvor og hvordan der igen skal mødes. k. Fratræden inden hjemrejsen tillades kun med forældrenes samtykke. l. Privatkørsel med fremmede er forbudt. m. Halv uniform er, når jakke og taske tages af. Halv uniform anvendes ofte på busture og under spisning. 4. Hastearrangementer: a. Hvis et arrangement bliver meddelt med mindre end 3 dages varsel, er det et hastearrangement. b. Afbud til et hastearrangement vil ikke ikke trække fra i mødeprocenten. c. Et fremmøde ved et hastearrangement vil give et ekstra plus, som kan ophæve et eventuelt tidligere tildelt minus! 5. Rejser: a. På rejser er garden ledsaget af mindst 3 ledsagere, heraf mindst een kvinde. b. På rejser er alle gardere i enhver retning forpligtet til at adlyde de ansvarlige ledere og deres bestemmelser. c. Lederne har - foruden at kontakte arrangørerne - også til opgave at tage sig af pigerne på rejser. De har altid forbindskasse samt sygeplejeartikler m.v. med. Hvis en garder bliver sløj, skal hun henvende sig til lederen. d. Halv uniform er, når jakke og taske tages af. Halv uniform anvendes ofte på busture og under spisning. e. Ved offentlig optræden skal der være absolut ro.

5 f. Når tambourmajoren fløjter, skal der straks være stilhed og de givne ordrer skal efterkommes i ro og orden. g. Alle gardere har pligt til at drage omsorg for, at hendes instrument er til stede, og at det er nypudset og i orden samt forsvarligt emballeret og medtaget på turen. h. Ved udpakning skal hun sørge for opbevaring af emballage og ved hjemrejsen forvisse sig om, at instrumentet bliver pakket sammen og bragt tilbage. i. Under spisning på ture og rejser er der ingen, der må rejse sig, før der er sagt velbekomme. Ingen går på toilettet under spisning. j. Ved fælles overnatninger er det forbudt at forlade området efter den fastsatte sengetid. k. Tobaksrygning og indtagelse af alkohol i uniform er forbudt. Dans og deltagelse i offentlige forlystelser i uniform er forbudt. Under særlige omstændigheder kan lederne dispensere herfra. l. Forældre skal give tilladelse, hvis gardere under 18 år ønsker at ryge på ture og rejser. m. Under udlandsture tillades de store piger over 18 år at drikke alkohol en enkelt aften. n. Gardere under 18 år må ikke drikke, mens de er i gardens varetægt! o. Når der i fremmede byer gives fritimer, må ingen garder forlade samlingsstedet, før hun personligt fra lederen har sikret sig nøjagtige oplysninger om, hvor og hvordan der igen skal mødes. p. Fratræden inden hjemrejsen tillades kun med forældrenes samtykke. q. Privatkørsel med fremmede er forbudt. 6. Gentagne forsømmelser: Ved gentagne forsømmelser uden velbegrundet afbud, ved alt for hyppige afbud eller ved anden overtrædelse af disse ordensregler kan bestyrelsen vedtage, at den pågældende udmeldes af garden. 7. Orlov: Når en garder har haft orlov, fragår alene orlovsåret i ancienniteten.

6 D. Årstegn: Man optjener årstegn fra indmeldelsen. Der uddeles årstegn til pigerne, når de har været i garden i det givne antal år: 1 år rød vinkel 2 år 2 røde vinkler 3 år 3 røde vinkler 4 år 3 røde vinkler og en rød knap 5 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 5-tal i sølv på den midterste stribe 6 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 6-tal i sølv på den midterste stribe 7 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 7-tal i sølv på den midterste stribe 8 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 8-tal i sølv på den midterste stribe 9 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 9-tal i sølv på den midterste stribe 10 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 10-tal i sølv på den midterste stribe og 11 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 11-tal i sølv på den midterste stribe og 12 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 12-tal i sølv på den midterste stribe og 13 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 13-tal i sølv på den midterste stribe og 14 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 10-tal i sølv på den midterste stribe og 15 år et rødt ordensbånd med 2 hvide striber påhæftet et 10-tal i sølv på den midterste stribe og Vinkler bæres på underærmerne. Ordensbånd bæres midt på brystet på helt oppe ved kraven. Jakken skal knappes, før ordensbåndet sættes fast.

7 E. Hæderstegn: 1. Hæderstegnet: Man kan optjene til hæderstegn fra udnævnelsen. Randers Pigegardes hæderstegn er indstiftet på gardens 5 års fødselsdag i 1978 og uddeles hvert år ved Nytårskoncerten. Hæderstegnet består af et gult ordensbånd med to røde striber påhæftet en krone, som findes i bronze, sølv og guld. Kronen kan omkranses af egeløv og være påsat to sten. Hæderstegnet bæres sammen med ordensbåndet midt på brystet helt oppe ved kraven. Jakken skal knappes, før hæderstegnet sættes fast. 2. Betingelser for tildeling af hæderstegn: Bronce: 1. Mindst 2 års uafbrudt tjeneste som garder. Opgørelse beregnes pr. kalenderår. 2. En mødeprocent i disse 2 år på mindste 85 pr. år, omfattende både undervisning og arrangementer. Sølv: 1. At have opnået hæderstegnet i bronze. Guld: 1. At have opnået hæderstegnet i sølv. Bronze med egeløv: 1. At have opnået hæderstegnet i guld.

8 Sølv med egeløv: 1. At have opnået hæderstegnet i bronze med egeløv. Guld med egeløv: 1. At have opnået hæderstegnet i sølv med egeløv. Guld med egeløv og sten: 1. At have opnået hæderstegnet i guld med egeløv. F. Tambourmajor og dirigent: 1. Tambourmajoren: Tambourmajoren bærer foruden gradtegnene 1 stor stjerne på hver skulder, 2 lyrer i krans på kraven, fangsnor med en stor rød/hvid kvast under venstre skulderstrop, fletsnor med fløjte samt bandoler med to trommestikker under funktion. 2. Dirigenten: Dirigenten bærer foruden gradstegnene 1 stor stjerne på hver skulder, 2 lyrer i krans på kraven, fangsnor med en rød/hvid kvast under venstre skulderstrop, bandoler med dirigentstok under funktion. 3. Vicetambourmajoren: Vicetambourmajoren bærer foruden gradstegnene 3 små stjerner på hver skulder, 2 lyrer i krans på kraven, fangsnor med en stor rød/hvid kvast under venstre skulderstrop, fletsnor med fløjte samt bandoler med to trommestikker under funnktion. 4. Vicedirigenten: Vicedirigenten bærer foruden gradstegnene 3 små stjerner på hver skulder, 2 lyrer i krans på kraven, fangsnor med en stor rød/hvid kvast under venstre skulderstrop, bandoler med dirigentstok under funktion.

9 5. Fordeling af arbejdet mellem majorer og dirigenter: For at give vicetambourmajor og vicedirigent mulighed for til stadighed at besidde den nødvendige rutine til at kunne udføre deres opgaver på tilfredsstillende måde, fungerer vicetambourmajor og vicedirigent ved 1/3 af arrangementerne. Ved større arrangementer er det tambourmajor og dirigent, der leder og dirigerer garden. Når vicetambourmajor og vicedirigent fungerer, indtræder tambourmajor og dirigent i garden. Under tattootræning og sammenspil fungerer majorer og dirigenter efter behov efter musikinstruktørens anvisning. Ved arrangementer er det de medfølgende bestyrelsesmedlemmer, der har den overordnede ledelse af garden.

GARDERBOG INDHOLDSFORTEGNELSE. Fakta om Skjern Garden. Forventninger garderforældre. Ture og arrangementer. Instrumentskifte.

GARDERBOG INDHOLDSFORTEGNELSE. Fakta om Skjern Garden. Forventninger garderforældre. Ture og arrangementer. Instrumentskifte. GARDERBOG INDHOLDSFORTEGNELSE Fakta om Skjern Garden Side 2 Forventninger garderforældre Side 2 Generelt Side 3 Mødepligt Side 4 Ture og arrangementer Side 5 Instrumenter Side 6 Instrumentskifte Side 9

Læs mere

Vedtægter for Logen S/S Martha Helsingør

Vedtægter for Logen S/S Martha Helsingør Vedtægter for Logen S/S Martha Helsingør 1. Logens navn Logen S/S Martha Helsingør. 2. Logens formål At, samle brødre med stor interesse for filmen Martha. 3. Bestyrelsen Bestyrelsen i Logen S/S Martha

Læs mere

Studie- og ordensregler for Tørring Gymnasium

Studie- og ordensregler for Tørring Gymnasium Studie- og ordensregler for Tørring Gymnasium Udgangspunktet for skolens studie- og ordensregler er undervisningsministeriets Bekendtgørelse om studie- og ordensregler i de gymnasiale uddannelser (BEK

Læs mere

Lokaleudlån. Generelle retningslinjer for brug af kommunale lokaler, haller, gymnastiksale, og udendørsanlæg

Lokaleudlån. Generelle retningslinjer for brug af kommunale lokaler, haller, gymnastiksale, og udendørsanlæg Lokaleudlån Generelle retningslinjer for brug af kommunale lokaler, haller, gymnastiksale, og udendørsanlæg Godkendt af Folkeoplysningsudvalget i Hillerød den 12. januar 2012. GENERELT... 3 ANSØGNING OM

Læs mere

Velkommen i Odder Garden

Velkommen i Odder Garden Velkommen i Odder Garden Indhold Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som nyt medlem af Odder Garden, og håber, at du i denne folder kan finde svar på de fleste spørgsmål. For yderligere information

Læs mere

Studie- og ordensregler

Studie- og ordensregler Studie- og ordensregler 2 Indholdsfortegnelse * Indhold Side 1 Generelt om studie- og ordensregelsættet 4 1.1 Formålet med studie- og ordensregelsættet 5 1.2 Orienteringsproceduren 5 1.3 Om studie- og

Læs mere

Rettigheder og pligter som medlem af Hjemmeværnet. hjemmeværnet

Rettigheder og pligter som medlem af Hjemmeværnet. hjemmeværnet Rettigheder og pligter som medlem af Hjemmeværnet hjemmeværnet Ledelsens forord Læs om Side: Ledelsens forord 3 Indholdsfortegnelse Tjeneste 6 Udrustning Hjemmeværnsledelsens og våben forord 8 En fælles

Læs mere

PFH Responsum 4. Kapitel 23.01

PFH Responsum 4. Kapitel 23.01 PFH Responsum 4. Kapitel 23.01 Materialesamling 1 Marienlyst Aarhus Palle Hansen 1 PFH Responsum 4. Kapitel 23.01 Samlemappe 1 - HF Marienlyst Aarhus 2 PFH Responsum 4. Kapitel 23.01 3 PFH Responsum 4.

Læs mere

Rungsted Gymnasiums studie- og ordensregler

Rungsted Gymnasiums studie- og ordensregler Rungsted Gymnasiums studie- og ordensregler Gennem ordens- og studieregler vil vi gerne sikre at vi kan nå de mål og de værdier der er formuleret i skolens værdigrundlag: Globalt, socialt og udfordrende

Læs mere

Kano- og Kajakklubben Gudenaa

Kano- og Kajakklubben Gudenaa Kano- og Kajakklubben Gudenaa Information til nye medlemmer 2015 1 Velkommen i Gudenaa I dette hæfte vil vi give dig en introduktion til begynderkurset samt klubbens love og regler. På side 4 finder du

Læs mere

Vejledning for ledere, assistenter og bestyrelse

Vejledning for ledere, assistenter og bestyrelse Vejledning for ledere, assistenter og bestyrelse - orientering til forældrene 1 Kære leder/assistent i FDF Hillerød Bestyrelsen i FDF Hillerød er meget glade for, at netop du er leder/assistent i vores

Læs mere

A/B Hedebygade 16-18 December 2009

A/B Hedebygade 16-18 December 2009 A/B Hedebygade 16-18 December 2009 1 Indhold Om AB... 4 Ansvarlighed... 4 ADSL... 4 Altan... 4 Altan beklædning... 5 Arbejdsdage... 5 Bagtrappe... 5 Det er et gammelt hus... 5 Ekstern venteliste... 5 Farvekoder...

Læs mere

SVENDBORG GYMNASIUM & HF

SVENDBORG GYMNASIUM & HF Studie og ordensregler Svendborg Gymnasium & HF A.P. Møllersvej 35 DK-5700 Svendborg Tel. +45 6321 3141 post@svendborggym.dk svendborg-gym.dk Ordensregler Holdningen, der ligger til grund for regelsættet

Læs mere

Holbæk Roklub. Reglementer. Stiftet 10. juni 1886. Medlem af: Dansk Forening for Rosport under Danmarks Idræts forbund.

Holbæk Roklub. Reglementer. Stiftet 10. juni 1886. Medlem af: Dansk Forening for Rosport under Danmarks Idræts forbund. Reglementer Holbæk Roklub Stiftet 10. juni 1886 Medlem af: Dansk Forening for Rosport under Danmarks Idræts forbund. Holbæk Roklub Reglementer Klub reglement Side 1 af 18 KLUB Reglement 1 1. Holbæk Roklub

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Østbanehus A/B 9. juni kl. 19:00 i Hans Egede Kirke

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Østbanehus A/B 9. juni kl. 19:00 i Hans Egede Kirke Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Østbanehus A/B 9. juni kl. 19:00 i Hans Egede Kirke Dagsorden: 1. Valg af dirigent og udpegelse af referent 2. Bestyrelsens beretning herunder om særmoderniseringer

Læs mere

Vedtægter for Christianshavns Bådelaug

Vedtægter for Christianshavns Bådelaug Vedtægter for Christianshavns Bådelaug 1. KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Christianshavns Bådelaug. Herefter benævnt CB 2. CB s hjemsted er Københavns Kommune 3. CB s stander er en vimpel,

Læs mere

!!! LOVE og ORDENSREGLER FOR BÅDFORENINGEN STIBOERNE VED SLUSEN 30 2450 KØBENHAVN SV. 1. Navn, hjemsted og kendemærker

!!! LOVE og ORDENSREGLER FOR BÅDFORENINGEN STIBOERNE VED SLUSEN 30 2450 KØBENHAVN SV. 1. Navn, hjemsted og kendemærker LOVE og ORDENSREGLER FOR BÅDFORENINGEN STIBOERNE VED SLUSEN 30 2450 KØBENHAVN SV. 1. Navn, hjemsted og kendemærker 1. Klubbens navn er Bådforeningen Stiboerne. Dens hjemsted er Ved Slusen 30, 2450 København

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE:...2 1. INDLEDNING...4 2. BESTYRELSEN...4 3. ORGANISATION...4

INDHOLDSFORTEGNELSE:...2 1. INDLEDNING...4 2. BESTYRELSEN...4 3. ORGANISATION...4 Klub Håndbog Indholdsfortegnelse: INDHOLDSFORTEGNELSE:...2 1. INDLEDNING...4 2. BESTYRELSEN...4 3. ORGANISATION...4 4. MATERIALEFORHOLD...4 4.1 NYHØJ...5 4.2 TAASTRUP IDRÆTSPARK...5 4.3 GADEHAVESKOLEN...5

Læs mere

Bådeklubben Sjællandsbroen Vedtægter Side 2 Bådplads regulativ Side 8 Ordensregler Side 10 Praktiske oplysninger Side 11

Bådeklubben Sjællandsbroen Vedtægter Side 2 Bådplads regulativ Side 8 Ordensregler Side 10 Praktiske oplysninger Side 11 Bådeklubben Sjællandsbroen Vedtægter Side 2 Bådplads regulativ Side 8 Ordensregler Side 10 Praktiske oplysninger Side 11 1. Klubbens navn er: Bådeklubben Sjællandsbroen (B.K.S.) Stiftet den 14. august

Læs mere

VEDTÆGTER REGLEMENTER

VEDTÆGTER REGLEMENTER VEDTÆGTER OG REGLEMENTER (REVIDERET FEBRUAR ) TØNDER ROKLUB Medlem af D.F.f.R. under D.I.F. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... Side Forord... Side Vedtægter for Tønder Roklub... Side Reglement

Læs mere

Studie- og ordensregler på Falkonergårdens Gymnasium og HF-kursus

Studie- og ordensregler på Falkonergårdens Gymnasium og HF-kursus Studie- og ordensregler på Falkonergårdens Gymnasium og HF-kursus Vedtaget på bestyrelsesmøde d. 12.9.2012 Skolens studie- og ordensregler er efter høring af bestyrelse, elevråd og pædagogisk råd fastsat

Læs mere

Oprettelse af en forening sådan!

Oprettelse af en forening sådan! Vejledning: Frivillig Folkeoplysende Forening 1 Oprettelse af en forening sådan! Kravene til en frivillig folkeoplysende forening handler primært om hvilke aktiviteter, der er i foreningen, og hvordan

Læs mere

Love for Kajakklubben Viking

Love for Kajakklubben Viking Love for Kajakklubben Viking 1 Navn, beliggenhed og stander Klubbens navn er Kajakklubben Viking. Dens hjemsted er stranden v. Silistria, Ørneredevej 19, 8270 Højbjerg Standeren symboliserer klubben ved

Læs mere

Husorden. A. Det påhviler enhver ejer eller udlejer efter bedste evne at sørge for, at der hersker god orden i ejendommen.

Husorden. A. Det påhviler enhver ejer eller udlejer efter bedste evne at sørge for, at der hersker god orden i ejendommen. Denne håndbog er en samling af de muligheder, forpligtigelser og rettigheder medlemmerne af Ejerforeningen Solgården 1 har. Det er bestyrelsens ønske at den kan være en hjælp i de situationer den enkelte

Læs mere

Husorden i ejerforeningen Kærhusene

Husorden i ejerforeningen Kærhusene Husorden Indholdsfortegnelse 1. Forord 2. Affald 2.1. Generelt 2.2. Brug af skralderum 2.3. Brug af storskraldsrum 3. Fællesarealernes renholdelse 3.1 Gårdanlæg 3.2 Grillning 4. Skilte 5. Vaskeri 6. Tørrerum

Læs mere

Mariager Sejlklub. Vedtægter. 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Mariager Sejlklub. Dens hjemsted er Mariager kommune.

Mariager Sejlklub. Vedtægter. 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Mariager Sejlklub. Dens hjemsted er Mariager kommune. Vedtægter. 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Mariager Sejlklub. Dens hjemsted er Mariager kommune. 2 Foreningens formål: Mariager Sejlklub`s formål er at fremme sejl- og motorbådssporten

Læs mere

ORDENSREGLEMENT BOLIGSELSKABET TROLLEBO AFDELING 3401 - NØDDEHEGNET V/DOMEA S.M.B.A.

ORDENSREGLEMENT BOLIGSELSKABET TROLLEBO AFDELING 3401 - NØDDEHEGNET V/DOMEA S.M.B.A. ORDENSREGLEMENT BOLIGSELSKABET TROLLEBO AFDELING 3401 - NØDDEHEGNET V/DOMEA S.M.B.A. Dette ordensreglement er udarbejdet på baggrund af retningslinier fra Boligselskabernes Landsforening. Vi har dog fundet

Læs mere

Skolekontrakt for efterskoleophold på Mellerup Efterskole

Skolekontrakt for efterskoleophold på Mellerup Efterskole SKOLEKONTRAKT Skolekontrakt for efterskoleophold på Mellerup Efterskole I denne kontrakt har vi samlet en række vigtige oplysninger, som vi vil sikre os, at forældre og elever på Mellerup Efterskole er

Læs mere

Høng Gymnasium og HF ABC. Kostafdelingen

Høng Gymnasium og HF ABC. Kostafdelingen Høng Gymnasium og HF ABC Kostafdelingen Skoleåret 2014-2015 Indledning Den 3. september 2014 Høng Gymnasium og HF har en lang tradition for at mange elever bor på skolen som kostelever. Vi bestræber os

Læs mere

Afd. 26 Uglehøjen HUSORDEN. (med tillæg vedrørende bofællesskabet)

Afd. 26 Uglehøjen HUSORDEN. (med tillæg vedrørende bofællesskabet) Afd. 26 Uglehøjen HUSORDEN (med tillæg vedrørende bofællesskabet) 1. En boligafdeling med mange beboere, er et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - vi bliver fælles om

Læs mere