Trekker Breeze+ Hurtig Start Guide - DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Trekker Breeze+ Hurtig Start Guide - DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S"

Transkript

1

2 Trekker Breeze+ Hurtig Start Guide - DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S

3 HumanWare 1800 Michaud, Drummondville, Québec, CANADA J2C 7G7. Telephone Fax (819) Salg: World Wide Web: Instrulog A/S Bjerringbrovej 116 DK-2610 Rødovre Web: instrulog.dk Telefon: Skype: Instrulog.dk

4 Trekker Breeze+ Kom i gang instruktioner Tillykke med din nye Trekker Breeze+ GPS, en innovativ orienteringsenhed og rejsekammerat fra HumanWare. Denne Hurtig Start Guide vil give en hurtigere oversigt over Breeze+'s funktioner og karakteristika. Se venligst brugervejledningen for fuldstændig instruktion. 1. Indhold af pakken Pak omhyggeligt din Trekker Breeze+ ud. Gem kassen og indpakningsmaterialet til eventuel brug i fremtiden. Din Trekker Breeze+ pakke indeholder følgende ting: Trekker Breeze+ enhed med 4 GB SD kort installeret. Lædertaske med klip Skulderrem Minihøjttaler med klip og kabel Strømforsyning USB kabel Nøglerem Kom i gang guide HumanWare Companion program CD med dokumentation og software Brugervejledning på CD

5 2. Fysisk beskrivelse

6 3. Anvend din Breeze+ Din Breeze+ skal være fuldt opladet, inden den tages i brug første gang. For at oplade Breeze+: 1 - Tilslut den ene ende af den medfølgende strømforsyning til Breeze+'s strømstik. Strømstikket er placeret på den højre side af enheden, nederst. Det er dækket af en gummiflap. 2 - Tilslut den anden ende af strømforsyningen til en stikkontakt. Tillad opladning i 5 timer for at sikre en fuld opladning. For at komme i gang: Mens du er udenfor, så slå Tænd/sluk knappen til for at starte Trekker Breeze+. Du vil efter et sekund høre et lydsignal, 10 sekunder senere efterfulgt af en system opstartsmeddelelse. Der høres en tone, mens systemet forsøger at finde GPS satellitterne. Når der er etableret en forbindelse, vil systemet annoncere din nuværende position. Din Trekker Breeze+ er klar til brug. Hvis der ikke kan etableres en forbindelse, eller hvis den mistes undervejs, så prøv at flytte til en anden placering, hvor der er frit udsyn til himmelen. For at afslutte din Trekker Breeze+ session så skift Tænd/slukknappen til Fra. Bemærk venligst: Du skal have indsat et SD kort med et kort for at kunne bruge Trekker Breeze+. Trekker Breeze+ anvender digitale geografiske kort til at finde din position. Disse kort er gemt på SD kortet som du kan sætte ind i Breeze++'s kortlæser. Når du tænder for enheden, skal du være sikker på, at der er indsat et SD kort med dine kort. Systemet vil aktivere de første fire kort i alfabetisk rækkefølge. Hvor er jeg? For at finde ud af din aktuelle position så tryk Hvor er jeg knappen. Hvad er der omkring? Tryk og hold Hvor er jeg knappen for at aktivere Hvad er der omkring funktionen. Når du bevæger dig i gader vil punkter af interesse og landmærker, der kan findes omkring dit gadesegment, blive annonceret. Benyt venstre og højre piletaster til at gennemse listen over landmærker og punkter af interesse.

7 Vælg Udvidet søg med Bekræft knappen for at forbedre din søgning ved at vælge en bestemt kategori af punkter af interesse, der skal kigges efter. Breeze+ vil derefter give dig en liste over op til 50 punkter af interesse for den valgte kategori, fundet indenfor et område på 8 kilometer. Benyt pilene til at vælge det ønskede bestemmelsessted, og Bekræft for at starte på instruktionerne. Optage en rute 1. Tryk og hold Optag knappen. 2. Tryk Bekræft for at starte oprettelsen af en rute. Systemet vil bede dig om at diktere et navn for ruten. Efter en biplyd vil du have 4 sekunder til at beskrive ruten. Du kan finde det nyttigt at navngive ruten efter dens udgangspunkt og bestemmelsessted. For eksempel Hjem til Apotek. 3. Når systemet har bekræftet, at du vil oprette en rute, så naviger hele forløbet af ruten. Breeze+ vil udsende et lydsignal hver 60 sekunder for at indikere, at der optages en rute. Hvis GPS dækningen mistes undervejs, vil du blive informeret om dette, og biplyden vil stoppe. Når GPS dækningen igen findes, fortsætter biplyden. 4. Bemærk, at du kan oprette landmærker hele vejen langs med ruten. For at gøre dette tryk Optag knappen. Efter en biplyd har du 4 sekunder til at give en vokal beskrivelse af landmærket. To lydsignaler indikerer slutningen på oprettelsen af landmærket, hvorefter du kan fortsætte din rute. 5. Når du har nået dit bestemmelsessted, så tryk og hold Optag knappen, indtil du hører biplyden, for at informere systemet, om at du har nået din destination. Biplydene stopper, og du vil blive informeret om, at optagelsen af din rute er afsluttet. Navigere en optaget rute Du kan anvende Trekker Breeze+ til at vejlede dig igennem en tidligere optaget rute. For at vælge en rute: 1. Tryk Gå til knappen. 2. Benyt venstre pil og højre pil til at bladre igennem mulige ruter. 3. Når du har fundet den ønskede rute, så tryk Bekræft. Ruten vælges, og du vil modtage instruktioner om, hvorledes du starter din rute.

8 Få vejledning til en adresse For at få Breeze+ til at vejlede dig til en adresse: 1. Tryk og hold Gå til knappen, placeret i den nederste højre del af enheden. 2. Benyt venstre og højre piletaster igennem listen over landmærker, og vælg Indtast en adresse. Tryk Bekræft for at vælge dette punkt. 3. Breeze+ vil bede dig om at vælge den stat/provins, hvor du skal rejse i. Benyt Venstre og Højre piletaster til at udføre dit valg, efterfulgt af Bekræft. Bemærk, at hvis der er etableret en GPS forbindelse, vil systemet automatisk foreslå den stat/provins, hvor du befinder dig. Tryk Bekræft for at vælge den. 4. Du skal nu indtaste navnet på byen. Det forrige indtastede bynavn vil blive læst op. Hvis du vil vælge denne by, eller hvis der ikke tidligere er blevet indtastet nogen, skal du indtaste navnet på byen eller en del af det ved brug af Breeze+'s knapper, og derefter trykke Bekræft. Se venligst afsnittet Indtaste en adresse for yderligere information om hvordan tegn indtastes. Benyt piletasterne til at gennemse listen over navne, og tryk Bekræft for at udføre dit valg. 5. Efter at navnet på byen er indtastet, skal du indtaste navnet på gaden. Fortsæt ved brug af samme metode som ved indtastning af navnet på byen. 6. Straks navnet på gaden er indtastet, vil du blive bedt om et husnummer. Hvis du kender det nøjagtige husnummer, så benyt igen Breeze+ knapperne til at indtaste numre, efterfulgt af Bekræft. Hvis du ikke kender det nøjagtige husnummer på dit bestemmelsessted, når du bliver bedt om at indtaste et husnummer, så tryk blot Bekræft. På dette tidspunkt vil systemet give en liste over adresseområder for den pågældende gade, efterfulgt af en liste over skæringspunkter, hvor adresseområdet ikke er tilgængeligt. Benyt Piletasterne til at gennemse listen, og tryk Bekræft for at udføre dit valg. 7. På dette tidspunkt vil der blive oprettet et nyt landmærke på denne adresse. 8. For at starte vejledning til denne adresse, så tryk, når du bliver bedt om det, igen Bekræft for at oprette en fodgængerrute, eller tryk og hold Bekræft for at starte en motoriseret rute.

9 Bemærk venligst: Under indtastning af tegn kan du til ethvert tidspunkt anvende Venstre pil til at slette et tegn. Hvis du gerne vil tilbage til det forrige niveau, så tryk Udforsk. For at blive påmindet om det aktuelle indtastningsniveau så tryk Information, og for at få din aktuelle indtastning bogstaveret tryk Gentag.

10 Indtastning af adresse Når du bliver bedt om at indtaste en adresse, skal du anvende Breeze+'s knapper til at indtaste den ønskede information. Dette gøres ved at trykke og holde knappen for det ønskede bogstav eller tal. Bogstaver og tal vil blive annonceret efter hinanden. Når bogstav/tal annonceres, så slip blot knappen, og fortsæt med det næste tegn. Hvis du for eksempel ønsker at indtaste bogstavet K, skal du trykke og holde Bekræft knappen. På dette tidspunkt vil bogstavet J blive annonceret, efterfulgt af bogstavet K, hvor du så skal slippe Bekræft knappen Hver knap er tildelt bogstaver og tal på følgende måde: Information: 1 ' Hvor er jeg?: A B C 2 Gentag: D E F 3 Venstre pil: G H I 4 Bekræft: J K L 5 Højre pil: M N O 6 Udforsk: P Q R S 7 optag: T U V 8 Gå til: W X Y Z 9 0 MELLEMRUM # Tildelinger for Breeze+ knapper Når der indtastes en adresse, vil følgende knapper udføre handlinger ved blot et enkelt tryk (tryk og slip). Bekræft: For at udføre et valg fra en liste eller Bekræft efter indtastning af et delvist navn. Venstre og Højre pile: Navigering igennem liste, Venstre for at slette forrige tegn.

11 Information: Genkald aktuelt indtastningsfelt. Gentag: Stav aktuelt indtastningsfelt. Udforsk: Vend tilbage til forrige niveau.

12 4. Medbring din Breeze+ Der er forskellige måder at bære din Breeze+ på. Vi anbefaler, at du anvender skulderremmen så du har dine hænder frie under rejsen. Du kan også anbringe den foran på din hofte ved brug af bælteklipsen. Men hvis du vil bære Breeze+ i din hånd, skal du være sikker på at have justeret nøgleremmen omkring dit håndled. Du bør heller ikke dække området imellem Hvor er jeg knappen og Bekræft knappen med din hånd, når du holder Breeze+ i hånden. Det kan hæmme signalmodtagelse. Ydermere bør du ikke anvende hovedtelefoner der lukker for dine omgivelser, når du befinder dig i trafikken. I områder med tung trafik, eller hvor omgivende støj gør det vanskeligt at høre den interne højttaler, anbefaler vi, at du gør brug af den eksterne højttaler, som kan hæftes på din skulder eller krave med den indbyggede klips. 5. Tastaturbeskrivelse Hvis du har behov for hjælp til funktionerne af de enkelte taster, kan du altid aktivere Tastaturhjælp funktionen. For at starte Tastebeskriver på et vilkårligt tidspunkt skal Gentag knappen trykkes og holdes, indtil du hører meddelelsen Tastebeskriver til. På dette tidspunkt vil du være i stand til at få en generel beskrivelse af hver knap ved blot at trykke den. For at afslutte Tastaturhjælp så tryk og hold Gentag knappen, indtil du hører meddelelsen "Tastehjælp fra". 6. Trekker Map Manager Trekker Map Manager er en PC applikation, som gør det muligt for dig at vedligeholde indholdet af dine lagerkort. Du kan overføre kort, ruter og landmærker fra PC'en til dit Breeze+ lagerkort. Du kan også fjerne kort fra dit lagerkort, eller lave backup af ruter og landmærker. Du kan håndtere enten landmærker databasen, som indeholder alle landmærker, oprettet af brugeren, eller databasen, som indeholder alle punkter af interesse fra eksterne kilder (kaldet for Ekstern P.O.I). Se venligst Brugervejledningen for Trekker Map Manager for yderligere information.

13 7. Producentgaranti Denne enhed er et højkvalitetsprodukt, bygget og pakket med omhu. Alle enheder og komponenter er garanteret imod funktionsfejl som følger: US og Canada: Et (1) år Europa: To (2) år Australien og New Zealand: Et (1) år Andre lande: Et (1) år Garanti dækker alle dele (undtagen batteri) og arbejdskraft. Hvis der skulle opstå en fejl, så kontakt venligst din lokale forhandler eller producentens tekniske assistance. Notat: Garantibetingelser kan ændres regelmæssigt, så se venligst vor webside for seneste information. Betingelser og begrænsninger: Ingen ombytning eller reparation, dækket under garanti, vil blive udført, med mindre enheden er ledsaget af en kopi af den oprindelige købsfaktura. Behold venligst din original. Hvis enheden skal returneres, så anvend venligst den originale emballage. Denne garanti gælder i alle de tilfælde, hvor skaden ikke er et resultat af forkert brug, dårlig behandling, forsømmelighed eller force majeure. For kundesupport kontakst venligst det nærmeste HumanWare kontor, eller se vor webside på: Globalt: support@humanware.com Nordamerika: 1 (800) eller til us.support@humanware.com Europa: eller til eu.support@humanware.com Australien / Asien: (02) eller til au.sales@humanware.com New Zealand: eller til nz.info@humanware.com

14

Trekker Breeze+ Brugervejledning

Trekker Breeze+ Brugervejledning Trekker Breeze+ Brugervejledning DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S Rev. 7-2015-03-23 Copyright information Copyright 2015. Alle rettigheder forbeholdes, HumanWare Canada. Denne brugervejledning er kopieringsbeskyttet

Læs mere

Trekker Breeze 2,0 Brugervejledning Rev

Trekker Breeze 2,0 Brugervejledning Rev Trekker Breeze 2,0 Brugervejledning Rev. 5-20101116 Copyright information Copyright 2010. All rights reserved, HumanWare Canada. Denne Brugervejledning er beskyttet af copyright, som tilhører HumanWare,

Læs mere

HUMANWARE BRAILLIANT INSTALLATIONSVEJLEDNING

HUMANWARE BRAILLIANT INSTALLATIONSVEJLEDNING HUMANWARE BRAILLIANT INSTALLATIONSVEJLEDNING KOMMANDOOVERSIGT TIL BRUG PÅ WINDOWS COMPUTERE MED JAWS INTRODUKTION: Brailliant displays har indbygget BlueTooth og USB. BlueTooth anvendes til at forbinde

Læs mere

Stream II Firmware. Brug af dette dokument:

Stream II Firmware. Brug af dette dokument: Stream II Firmware Dette dokument er oprettet og vedligeholdes af Instrulog A/S. Kopiering af tekster og passager skal ske efter skriftelig aftale. Yderligere information, besøg venligst www.instrulog.dk.

Læs mere

Stream II Firmware. Brug af dette dokument:

Stream II Firmware. Brug af dette dokument: Stream II Firmware Dette dokument er oprettet og vedligeholdes af Instrulog A/S. Kopiering af tekster og passager skal ske efter skriftlig aftale. Yderligere information, besøg venligst www.instrulog.dk.

Læs mere

Brugervejledning til Echo Smartpen

Brugervejledning til Echo Smartpen Brugervejledning til Echo Smartpen VIGTIGT START HER! Livescribe Danmark ønsker dig tillykke med købet af din nye Echo Smartpen For at opnå den bedste brugeroplevelse med din nye Echo Smartpen er det vigtigt

Læs mere

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER Holder din ører fri til dine omgivelser! TILBEHØR: Artikel Antal USB til mikro USB Oplader kabel 1 Indstillingsbånd (med introduktions folder)

Læs mere

AfterShokz Trekz Air

AfterShokz Trekz Air AfterShokz Trekz Air Brugervejledning DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S Tillykke med købet af dine nye AfterShokz Trekz Air Hovedtelefoner! Copyright Instrulog A/S Januar 2018 Side 1 af 6 Tag dine Trekz

Læs mere

EBO-600E. Quick Start Guide

EBO-600E. Quick Start Guide EBO-600E Quick Start Guide Knapper og kontroller 1. Knappen Power 2. Knappen Enter (ok) 3.Pileknap Op/ Vol + 4. Pileknap Ned/ Vol - 5. Pileknap Venstre 6. Pileknap Højre 7.Genvej til musikafspilning: 1

Læs mere

RX900A. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X

RX900A. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X Brugervejledning for RX900A KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20 7600 Struer Mail: knop@knop.dk Web: www.knop.dk Tlf.: 9784 0444 Fax.: 9784 0666 Indhold

Læs mere

BrailleNote Touch Hurtig Start Guide. Hurtig Start Guide

BrailleNote Touch Hurtig Start Guide. Hurtig Start Guide Hurtig Start Guide Porte og per Bagsiden Tastatur port HDMI port SD kortlæser USB port Fronten Forrige Venstre Tilbage Hjem Kontekst menu Højre Næste Venstre side Micro USB port LED lysindikator Tænd /

Læs mere

RX900B. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X

RX900B. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X Brugervejledning for RX900B KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.: 9784 0666 Indhold

Læs mere

Når du har hentet disse programmer installerer du dem alle og følger guiden herunder.

Når du har hentet disse programmer installerer du dem alle og følger guiden herunder. Debranding af Nokia mobiler! For at komme i gang skal du have din computer forbundet til nettet, have et datakabel der kan forbinde din Nokia telefon med din computer og hente disse her 3 programmer :

Læs mere

DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S. FAQ - Brailliant BI14

DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S. FAQ - Brailliant BI14 DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S FAQ - Brailliant BI14 Q: Hvad er Brailliant BI14 for noget? A: Brailliant BI14 er en lille, bærbar punktenhed som fungerer som det ideelle tilbehør til dine forskellige

Læs mere

Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Linio Pocket"

Lommeguide til online-afspilleren PLEXTALK Linio Pocket Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Linio Pocket" 1 Indstil PLEXTALK Linio Pocket 1. Vend Linio Pocket om. Sørg for, at de to små fremspring vender opad. Tryk på den firkantede knap, som sidder

Læs mere

nüvi lynstartvejledning

nüvi lynstartvejledning nüvi 510 lynstartvejledning Vigtige oplysninger Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken med produktet for at se produktadvarsler og andre vigtige oplysninger. Advarsel: Dette produkt

Læs mere

TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1

TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1 TRAKA21 MANUAL 10/2/2015 - VERSION 1.1 1 2 INDHOLD Afsnit Omhandler Side 1 Kontakt information Ruko 3 2 Hvad og hvem er denne guide for? 3 3 Hvad indeholder pakken, når Traka21 leveres? 3 4 Montering af

Læs mere

Nokia-bilhåndsæt Installationsvejledning Brugervejledning

Nokia-bilhåndsæt Installationsvejledning Brugervejledning Nokia-bilhåndsæt Installationsvejledning Brugervejledning HSU-4 CUW-3 9232831 2. udgave 2004-2006 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Kopiering, overførsel, overdragelse eller lagring af en del eller

Læs mere

Gennemgang og Introduktion til Brailliant BI14

Gennemgang og Introduktion til Brailliant BI14 Gennemgang og Introduktion til Brailliant BI14 Introduktion Stort tillykke med dit nye Brailliant BI14, det nye punktdisplay fra HumanWare. Din Brailliant BI14 er et punktdisplay der kan bruges med stort

Læs mere

KAPTEN MOBILITY BRUGERVEJLEDNING DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S. Revision 6

KAPTEN MOBILITY BRUGERVEJLEDNING DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S. Revision 6 KAPTEN MOBILITY BRUGERVEJLEDNING DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S Revision 6 Indholdsfortegnelse KAPTEN MOBILITY... 1 1 Introduktion til KAPTEN MOBILITY... 5 1.1 Introduktion... 5 1.2 Disclaimer...

Læs mere

LISA 2 System til faringsovervågning

LISA 2 System til faringsovervågning Indledning Du har netop anskaffet dig et unikt stykke værktøj til brug ved faringsovervågning. LISA 2 systemet er et interaktivt værktøj, som sikrer at medarbejdere i farestalden holder fokus på faringer

Læs mere

TRAKA21 MANUAL 25/05/ VERSION 1.3

TRAKA21 MANUAL 25/05/ VERSION 1.3 TRAKA21 MANUAL 25/05/2016 - VERSION 1.3 1 2 INDHOLD Afsnit Omhandler Side 1 Kontakt information Ruko 3 2 Hvad og hvem er denne guide for? 3 3 Hvad indeholder pakken, når Traka21 leveres? 3 4 Montering

Læs mere

DiSEqC-Positioner. Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361)

DiSEqC-Positioner. Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361) DiSEqC-Positioner Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361) DiSEqC 1.0/1.2 Positioner DiSEqC-omformer, som gør at man kan styre en parabolmotor 36-Volts type med alle digital modtagere som har standard

Læs mere

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 nüvi 3700-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed

Læs mere

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1 Brugervejledning ComX brugervejledning version 4.1 1 INDHOLD PAKKENS INDHOLD Pakkens indhold side 2 Fjernbetjening side 2 Tilslutning af Settop-boksen side 3 Introduktion til Bredbånds-TV side 4 Tilslutning

Læs mere

Ofte stillede spørgsmålm om Transformer TF201

Ofte stillede spørgsmålm om Transformer TF201 DA7211 Ofte stillede spørgsmålm om Transformer TF201 Administration af filer... 2 Hvordan får jeg adgang til mine data, som er gemt på microsd, SD-kortet eller USB enheden?... 2 Hvordan flytter jeg den

Læs mere

GPS 72H. Lynstartvejledning

GPS 72H. Lynstartvejledning GPS 72H Lynstartvejledning Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken med produktet for at se produktadvarsler og andre vigtige oplysninger. Generelt om brugervejledningen Når du bliver

Læs mere

Sennheiser BRUGERVEJLEDNING. Set 840

Sennheiser BRUGERVEJLEDNING. Set 840 Sennheiser DK BRUGERVEJLEDNING Set 840 Tillykke med dit nye trådløse Set 840 S fra Sennheiser Ved at følge nedenstående beskrivelse kommer du hurtigt i gang med at bruge dit nye trådløse TV sæt. Pak udstyret

Læs mere

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IUP Brugermanual Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. 1. strøm til/fra 2. Stik til headset

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

1 Generelt... 3. 2 Tilkoblingsmuligheder... 4 2.1 Normal tilkobling... 4 2.2 Hurtig tilkobling... 4 2.3 Tilkobling med udkobling af grupper...

1 Generelt... 3. 2 Tilkoblingsmuligheder... 4 2.1 Normal tilkobling... 4 2.2 Hurtig tilkobling... 4 2.3 Tilkobling med udkobling af grupper... Brugermanual Side 2 Atlas 8 PLUS Indholdsfortegnelse 1 Generelt... 3 2 Tilkoblingsmuligheder... 4 2.1 Normal tilkobling... 4 2.2 Hurtig tilkobling... 4 2.3 Tilkobling med udkobling af grupper... 5 3 Frakobling...

Læs mere

Brailliant BI-32 // BI-40 // B-40 // B-80 Brugervejledning - DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S

Brailliant BI-32 // BI-40 // B-40 // B-80 Brugervejledning - DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S Brailliant BI-32 // BI-40 // B-40 // B-80 Brugervejledning - DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S Version 8, 2014-07-30 Slutbruger licensaftale Ved at anvende dette produkt eller serie (Brailliant), godkender

Læs mere

Introduktion til PSS (Personal Sound System)

Introduktion til PSS (Personal Sound System) QSG_dan 29/12/04 15:19 Page 49 Introduktion til PSS (Personal Sound System) Læs dette, inden du begynder at bruge dit PSS-system. Vi håber,du bliver glad for din personligt lydsystem (pss). Registrere

Læs mere

Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon

Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon Tilslutning. Inden telefonen tages i brug, skal alle kabler og ledninger tilsluttes: 1. Spiralledning monteres i telefonrør og i telefon 2. Strømforsyningen tilsluttes

Læs mere

Air Sync Brugervejledning

Air Sync Brugervejledning Air Sync Brugervejledning Oplad din Air Sync 1. Slut Air Syncs micro USB-port (D) til din computer eller andre kompatible opladerenheder ved hjælp af den medfølgende USB eller andre kompatible micro USBtilslutninger.

Læs mere

Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Pocket"

Lommeguide til online-afspilleren PLEXTALK Pocket Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Pocket" 1 Indstil PLEXTALK Pocket 1. Vend PLEXTALK Pocket om. Sørg for, at de to små fremspring vender opad. Tryk på den firkantede knap, som sidder i bunden

Læs mere

Hurtig brugervejledning

Hurtig brugervejledning Hurtig brugervejledning Før du starter Om denne vejledning Parrot foretrækker at lægge brugervejledningerne ud online i stedet for at få dem trykt for at begrænse papirforbruget og af hensyn til miljøet.

Læs mere

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Tjekliste. Software version eller nyere. Rev E DK

Brugervejledning. Funktionsvejledning. Tjekliste. Software version eller nyere. Rev E DK Brugervejledning Funktionsvejledning Tjekliste Software version 5.3.5 eller nyere Rev E DK Indhold 1. Indledning... 3 2. Anvend Tjekliste... 3 2.1 Tjekliste-siden... 3 2.1.1 Kvittér for en opgave... 4

Læs mere

KOMPUTER FOR ALLE præsenterer:

KOMPUTER FOR ALLE præsenterer: TAG UD OG GEM TAG UD OG GEM TAG UD OG GEM KOMPUTER FOR ALLE præsenterer: PC GRUNDVIDEN Nu starter Komputer for alle en ny serie om din pc. På de næste sider hjælper vi dig fx godt i gang med en ny computer

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

HD 2850-ST. Kom hurtigt i gang. med din HD Entertain Mini. Endnu bedre tv. 15930_DK Quick Guide ADB 2850.indd 1 23/05/14 15.49

HD 2850-ST. Kom hurtigt i gang. med din HD Entertain Mini. Endnu bedre tv. 15930_DK Quick Guide ADB 2850.indd 1 23/05/14 15.49 HD 2850-ST Kom hurtigt i gang med din HD Entertain Mini Endnu bedre tv 15930_DK Quick Guide ADB 2850.indd 1 23/05/14 15.49 resolution 2850 manual 1 Pakkens indhold Kontroller, at pakkens indhold er komplet,

Læs mere

Brugervejledning NL200. Bluetooth halsteleslynge

Brugervejledning NL200. Bluetooth halsteleslynge Brugervejledning NL200 Bluetooth halsteleslynge Introduktion Læs denne brugervejledning grundigt før ibrugtagning. Herved får du det største udbytte af halsteleslyngens funktioner. Tillykke med din nye

Læs mere

Tour Mate. Page 1 of 7

Tour Mate. Page 1 of 7 Tour Mate Page 1 of 7 Tour Mate Manual 1. Beskrivelse Tour Mate er et nyt skud på stammen af GPS produkter. Modellen har 4 innovative funktioner.. Find et punkt: Med 8 LED pile, vise Tour Mate dig vej

Læs mere

GPS trackeren virker ved hjælp af GSM netværket og GPS satellitterne, og kan bruges til at overvåge og bestemme hvor en enhed befinder sig henne.

GPS trackeren virker ved hjælp af GSM netværket og GPS satellitterne, og kan bruges til at overvåge og bestemme hvor en enhed befinder sig henne. GPS Tracker 1 Om GPS trackeren GPS trackeren virker ved hjælp af GSM netværket og GPS satellitterne, og kan bruges til at overvåge og bestemme hvor en enhed befinder sig henne. Hvor kan GPS trackeren bruges?

Læs mere

Digitalvideo. Brugervejledning

Digitalvideo. Brugervejledning Digitalvideo Brugervejledning Dk 2 Indhold Introduktion Oversigt over digitalvideo... 3 Brug af betjeningspanelet... 4 Strømtilslutning... 5 Funktioner... 6 Funktionsskifter... 8 Filmfunktion Optagelse

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

Helen Brugervejledning

Helen Brugervejledning Helen Brugervejledning www.bones.ch ... og verden blev vibrerende Tillykke med dit nye døvblindeur. Navnet Helen som uret har fået er en dedikation til Helen Keller, en døvblind amerikansk forfatter, født

Læs mere

Victor Reader Classic 3.1 ved HumanWare

Victor Reader Classic 3.1 ved HumanWare Victor Reader Classic 3.1 ved HumanWare Humanware Technical Writing www.humanware.ca Kom i gang session med Victor Reader Classic Velkommen til Victor Reader Classic, din nye digitale talende bogafspiller.

Læs mere

Humantecknik Crescendo 50

Humantecknik Crescendo 50 Humantecknik DK BRUGERVEJLEDNING Humantecknik Crescendo 50 Side 2 Tillykke med købet af din Crescendo 50 forstærker. Du har valgt et moderne og pålideligt system. Læs venligst denne brugsvejledning omhyggeligt

Læs mere

Vejledning. Indhold. 1. Kryptering. 2. Vigtig information

Vejledning. Indhold. 1. Kryptering. 2. Vigtig information Vejledning Afdeling UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole IT Oprettet 12.09.2019 Redigeret 25.10.2019 Udarbejdet af Lone Petersen Dokumentnavn (DK) Bitlocker og FileVault kryptering studerende UCL

Læs mere

VENTUS GPS G730 DATA LOGGER. Brugervejledning

VENTUS GPS G730 DATA LOGGER. Brugervejledning VENTUS GPS G730 DATA LOGGER Brugervejledning 1 Advarsel Læs før brug: Det globale positionssystem (GPS) administreres af det amerikanske forsvarsministerium og de har det fulde ansvar for dets præcision

Læs mere

Installationsvejledning til Mobile iwl250g

Installationsvejledning til Mobile iwl250g Installationsvejledning til Mobile iwl250g Nets Denmark A/S Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.0 (2013-09-27). Software version 3.45. Vare nr.: R336-0128 1. Indledning Før

Læs mere

VICTOR READER STREAM BRUGERVEJLEDNING Instrulog A/S revision 20-20130213-DK01

VICTOR READER STREAM BRUGERVEJLEDNING Instrulog A/S revision 20-20130213-DK01 VICTOR READER STREAM BRUGERVEJLEDNING Instrulog A/S revision 20-20130213-DK01 Brugervejledning 1 rev 20-20130213-DK01 Om VICTOR READER STREAM HumanWare er stolt over at kunne introducere Victor Reader

Læs mere

MANAGED PC PC INSTALLATION INSTALLATIONS GUIDE V Telefon: CLOUD INFRASTRUKTUR DEPLOYMENT SECURITY

MANAGED PC PC INSTALLATION INSTALLATIONS GUIDE V Telefon: CLOUD INFRASTRUKTUR DEPLOYMENT SECURITY MANAGED PC PC INSTALLATION INSTALLATIONS GUIDE V. 2.0 CLOUD INFRASTRUKTUR DEPLOYMENT SECURITY MAINTANENCE INDHOLD Indhold 2 Indledning 3 Managed PC Installation Start op fra USB stik 4 Valg af styresystem

Læs mere

GEM. Brugervejledning DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S. Freedom Scientific, Inc. 440640-001 Rev. A

GEM. Brugervejledning DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S. Freedom Scientific, Inc. 440640-001 Rev. A GEM Brugervejledning DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S Freedom Scientific, Inc. 440640-001 Rev. A UDGIVET AF Freedom Scientific - www.freedomscientific.com Dansk udgave af Instrulog A/S www.instrulog.dk

Læs mere

Calisto USB-højttalertelefon. Brugervejledning

Calisto USB-højttalertelefon. Brugervejledning Calisto 7200 USB-højttalertelefon Brugervejledning Indhold Oversigt 3 Tilslutning til pc 4 Daglig anvendelse 5 Strømforsyning 5 Volumen 5 Slå lyden fra/til 5 Besvar eller afslut et opkald 5 Lav batterifunktion

Læs mere

Brugervejledning til lejet ekstern trådløs router

Brugervejledning til lejet ekstern trådløs router Brugervejledning til lejet ekstern trådløs router Sådan opsætter du den lejede eksterne trådløse router fra AURA Fiber Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold 4 Aktivering af det trådløse netværk 7 Opkobling

Læs mere

Brugermanual Model A110, version DK Interaktivt instrument til kommunikation m.v.

Brugermanual Model A110, version DK Interaktivt instrument til kommunikation m.v. Brugermanual Model A110, version 2016.11.DK Interaktivt instrument til kommunikation m.v. DA 2 CRDL brugermanual 3 CRDL brugermanual Indholdsfortegnelse Tak 2 Sikkerhedsforholdsregler 3 Ansvarsfraskrivelse

Læs mere

700-serien. nüvi. Vejledning til lynstart. personlig rejseassistent

700-serien. nüvi. Vejledning til lynstart. personlig rejseassistent nüvi Vejledning til lynstart 700-serien personlig rejseassistent 2007 Garmin Ltd. eller dets datterselskaber August 2007 190-00859-56 Rev. B Trykt i Taiwan ADVARSEL: Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed

Læs mere

nüvi 3700-serien til Volvo

nüvi 3700-serien til Volvo nüvi 3700-serien til Volvo lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3760, 3790 Juli 2010 190-01265-56 Rev. A Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om

Læs mere

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt.

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt. Indhold Login 2 Udsendelse af besked Udsendelsesmetoder 3 Udsendelse via vejeudvælgelse 4 Udsendelse Send via niveau opdeling (afhængig af abonnementsform) 11 Udsendelse søg på tværs af postnummer 12 Udsendelse

Læs mere

Humantechnik. BRUGERVEJLEDNING Lisa Vækkeur RF Time A-3240

Humantechnik. BRUGERVEJLEDNING Lisa Vækkeur RF Time A-3240 Humantechnik DK BRUGERVEJLEDNING Lisa Vækkeur RF Time A-3240 Lys/Snooze Alarm on/off Visuel indikation af alarm, der er aktiveret. Højtaler on/off Blinkende lys on/off 12 V strømforsyning Højtaler Knap

Læs mere

Quick Start til WiFi Smartpen

Quick Start til WiFi Smartpen Quick Start til WiFi Smartpen Quick Start Livescribe Danmark ønsker dig tillykke med købet af din nye WiFi Smartpen For at opnå den bedste brugeroplevelse med din nye WiFi Smartpen er det vigtigt, at du

Læs mere

40 Brugsanvisning AM

40 Brugsanvisning AM 40 Brugsanvisning AM Cardio 40 1 2 AM 4 5 3 OK (OK) Tryk i ur-visningen for at komme til menu-tilstand. I tilstanden Menu, tryk på knappen for at indtaste eller bekræfte et valg. Når du registrerer, kan

Læs mere

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch InterWalk brugermanual Specifikt til iphone og ipod touch Indholdsfortegnelse 1. Sådan kommer du godt i gang med InterWalk... 3 1.1 Kort introduktion... 3 1.2 Sådan låser du din skærm op og åbner InterWalk

Læs mere

Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27

Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27 Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27 Sådan kommer du i gang Det er der i kassen Indhold MojoMINI skærm USB kabel til skærm SD hukommelseskort Pegepind Billader til skærm Monteringsbeslag

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

Installationsvejledning til Mobile iwl220g

Installationsvejledning til Mobile iwl220g Installationsvejledning til Mobile iwl220g Nets Denmark A/S Energivej 1 DK-2750 Ballerup www.terminalshop.dk Doc. version 1.0 (2013-09-27). Software version 3.45. Vare nr.: R336-0127 1. Indledning Før

Læs mere

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på SBM100. Spørgsmål? Kontakt Philips.

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på   SBM100. Spørgsmål? Kontakt Philips. Altid klar til at hjælpe Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome Spørgsmål? Kontakt Philips SBM100 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 3 2 Din bærbare højttaler 4 Indledning

Læs mere

medemagruppen Joystick DX2-REM420 Brugervejledning P Q ver November 2013

medemagruppen Joystick DX2-REM420 Brugervejledning P Q ver November 2013 medemagruppen P9-0292-Q ver. 1.0.0 - November 2013 DK Brugervejledning Joystick DX2-REM420 Medema Danmark A/S Enggårdvej 7 Snejbjerg 7400 Herning Telefon: 70 10 17 55 Telefax: 97 18 88 35 Quick guide P9-0292-Q

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo TV-boks AirTies 7410X. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo TV-boks AirTies 7410X. Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE Waoo TV-boks AirTies 7410X Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen...4 Medfølgende udstyr...6 AirTies 7410X...7 Installation...8 Start af TV-portal...12 Generelt

Læs mere

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK Brugsvejledning DANSK / ENGELSK DANSK Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Pakkens indhold 4 3. Diagram 5 4. Betjening 6 4.1 Grundlæggende betjening 6 4.2 Parring med mobiltelefon 7 4.3 Multilink med

Læs mere

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater.

ADVARSEL: Smid ikke dette produkt i husholdningsaffaldet. Aflever det til et indsamlingssted for genanvendelse af elektroniske apparater. Garanti & Support Dette produkt har en ét-års garanti, der dækker over eventuelle problemer ved normalt brug. Misbrug af Easi-Speak eller at åbne enheden vil ugyldiggøre denne garanti. Alle data, der er

Læs mere

Ofte stillede spørgsmålm om Eee Pad TF201 DA6915

Ofte stillede spørgsmålm om Eee Pad TF201 DA6915 Ofte stillede spørgsmålm om Eee Pad TF201 DA6915 Administration af filer... 2 Hvordan får jeg adgang til mine data, som er gemt på microsd, SD-kortet eller USB enheden?... 2 Hvordan flytter jeg den valgte

Læs mere

DANSK Brugervejledning

DANSK Brugervejledning DANSK Brugervejledning DANSK Brugervejledning Aktivér www.tractive.com/activate TRACKER ID ABCDEFGH Oplad Download Tractive app en Sæt trackeren fast på kæledyrets halsbånd PAKKENS INDHOLD 1 Tractive GPS

Læs mere

på Sterling 10 Brugermanual Bemærk! betjeningspanelet er i manualen angivet som FUNC

på Sterling 10 Brugermanual Bemærk! betjeningspanelet er i manualen angivet som FUNC Sterling 10 Brugermanual Bemærk! Tasten FUNC på Sterling 10 betjeningspanelet er i manualen angivet som Side 2 Sterling 10 Indholdsfortegnelse 1 Bruger- og master-faciliteter... 3 1.1 Generelt... 3 1.2

Læs mere

Brugermanual Milestone 311 Daisy

Brugermanual Milestone 311 Daisy Indholdsfortegnelse Brugermanual Milestone 311 Daisy 1. Hvad er en Daisybog?... 3 2. Håndtere Daisybøger... 3 2.1. Overføre Daisybøger til Milestone... 3 2.2. Slette Daisybøger fra Milestone... 4 3. Betjeningsknapper

Læs mere

Professionel hjemmesikkerhed. Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning

Professionel hjemmesikkerhed. Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning Professionel hjemmesikkerhed Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning Indhold 1. Introduktion: Et overblik over Alarm Scan-appen i X-serien 2. Start af appen 3. Indtastning af dine kontaktoplysninger

Læs mere

Vejledning i brug af GMAIL (Google)

Vejledning i brug af GMAIL (Google) Vejledning i brug af GMAIL (Google) Send meddelelser Har du ikke prøvet Gmail før? Her har du en trinvis vejledning i, hvordan du skriver og sender meddelelser: Klik på knappen Skriv i venstre side i Gmail.

Læs mere

Beskrivelse. 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering _ DEN 01

Beskrivelse. 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering _ DEN 01 Beskrivelse 3 2 1 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering DEN 01 13 4.Micro USB-port 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Tænd/sluk-knap til batteri 6.Knap til side op 7.Tænd/sluk-knap 8.Knappen OK

Læs mere

E-PAD Bluetooth hængelås E-PAD Bluetooth padlock E-PAD Bluetooth Vorhängeschloss. Brugervejledning Userguide Bedienungsanleitung

E-PAD Bluetooth hængelås E-PAD Bluetooth padlock E-PAD Bluetooth Vorhängeschloss. Brugervejledning Userguide Bedienungsanleitung E-PAD Bluetooth hængelås E-PAD Bluetooth padlock E-PAD Bluetooth Vorhängeschloss Brugervejledning Userguide Bedienungsanleitung - Hvordan forbinder du din E-PAD hængelås med din telefon - 1 2 3.A 3.B 1.

Læs mere

AfterShokz Trekz Titanium

AfterShokz Trekz Titanium AfterShokz Trekz Titanium Brugervejledning DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S Tillykke med købet af dine nye AfterShokz Trekz Titanium Hovedtelefoner! Copyright Instrulog A/S Maj 2016 Side 1 af 7 Tag

Læs mere

MANUAL HÅNDTERMINAL. Ver SKIOLD GØR EN FORSKEL!

MANUAL HÅNDTERMINAL. Ver SKIOLD GØR EN FORSKEL! MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL! HÅNDTERMINAL 981 000 505 Ver. 100 02-10-2013 Indhold 1. HÅNDTERMINAL... 4 1.1 Håndterminal versioner.... 4 1.2 Integreret håndterminal... 4 1.3 Vigtig ved anvendelse af håndterminal...

Læs mere

Tillykke med din nye Cobra søkort plotter. Her er en kort gennemgang i brugen af din nye kortplotter, og de ting du skal være opmærksom på.

Tillykke med din nye Cobra søkort plotter. Her er en kort gennemgang i brugen af din nye kortplotter, og de ting du skal være opmærksom på. COBRA MC 600CI/CX INDLEDNING Tillykke med din nye Cobra søkort plotter. Her er en kort gennemgang i brugen af din nye kortplotter, og de ting du skal være opmærksom på. COBRA søkortplotteren bruger C-MAP

Læs mere

Brugermanual. 4GB MP3/ MP4 afspiller

Brugermanual. 4GB MP3/ MP4 afspiller Brugermanual 4GB MP3/ MP4 afspiller Mail: aldi@feiyue.dk 1 VIGTIGT! For optimal brugertilfredshed foreslår vi, at du bruger en pen eller negl, når du betjener skærmen. Mail: aldi@feiyue.dk 2 INDHOLD KNAP

Læs mere

Manual til at arbejde med POI på Garmin GPS.

Manual til at arbejde med POI på Garmin GPS. Manual til at arbejde med POI på Garmin GPS. Michael Pedersen (mike42dk) mike42dk@gratispoi.dk Juli 2009 Version 2.1 Jeg fralægger mig alt ansvar for den skade du kan komme til at forsage ved din GPS,

Læs mere

Brugervejledning Bearbejdet af ScanDis A/S. ClearNote +

Brugervejledning Bearbejdet af ScanDis A/S. ClearNote + Brugervejledning Bearbejdet af ScanDis A/S + + Vejledning til + Brugervejledning version 7.2.1 Copyright 2006 by Optelec, The Netherlands og ScanDis A/S All rights reserved. Alle rettigheder forbeholdes.

Læs mere

Guide til opsætning af Otiom.

Guide til opsætning af Otiom. Guide til opsætning af Otiom. 6 trin til din nye Otiom Basisopsætning: step 1. Aktiver Otiom-brikken (se side 06) step 2. Opsæt Otiom-base (se side 08) step 3. Opret Otiom-bruger (se side 10) Yderligere

Læs mere

Orava Crater 4 brugsvejledning

Orava Crater 4 brugsvejledning Orava Crater 4 brugsvejledning Kære kunde Tak fordi du valgte at købe vores Crater 4 udendørs højtaler med Bluetooth og FM radio. For at sikre at enheden anvendes korrekt, så læs venligst brugsanvisningen

Læs mere

Orava Crater 4 brugsvejledning

Orava Crater 4 brugsvejledning Orava Crater 4 brugsvejledning Kære kunde Tak fordi du valgte at købe vores Crater 4 udendørs højtaler med Bluetooth og FM radio. For at sikre at enheden anvendes korrekt, så læs venligst brugsanvisningen

Læs mere

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0 Viditronic NDVR Quick Guide Ver. 2.0 1 Indholdsfortegnelse 1. HOVEDMENU 3 1.1 START 5 1.2 AKTIVITETSINDIKATOR: 7 1.3 INFORMATIONS VINDUE: 7 1.4 PTZ KAMERA KONTROL: 7 1.5 SKÆRMMENU 8 1.5.1 AKTIVER BEVÆGELSE:

Læs mere

Tillæg AvMap Geosat 5 BLU / Geosat 5 GT Bærbar satellitnavigator. Indhold

Tillæg AvMap Geosat 5 BLU / Geosat 5 GT Bærbar satellitnavigator. Indhold DK Tillæg AvMap Geosat 5 BLU / Geosat 5 GT Bærbar satellitnavigator Indhold I. Tillæg til tekniske specifikationer for Geosat 5 BLU I.I Tekniske specifikationer I.II Pakkens indhold I.III Tilbehør I.IV

Læs mere

OREGON. -serien. lynstartvejledning. 450, 450t, 550, 550t

OREGON. -serien. lynstartvejledning. 450, 450t, 550, 550t OREGON -serien 450, 450t, 550, 550t lynstartvejledning Advarsel Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken med produktet for at se produktadvarsler og andre vigtige oplysninger. Oregon-enheder

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Keepit Classic. Keepit Classic Relaterede Problemer

Keepit Classic. Keepit Classic Relaterede Problemer Keepit Classic Relaterede Problemer Ændre email-adresse til login Er du Keepit erhverv kunde (PRO / Server konto) kan du selv ændre din e-mail adresse i kontrolpanelet Gå i kontrolpanel på cp.keepit.com/login

Læs mere

SAFEMATE Din bærbare Tryghedsalarm. Brugervejledning

SAFEMATE Din bærbare Tryghedsalarm. Brugervejledning SAFEMATE Din bærbare Tryghedsalarm Brugervejledning INDLEDNING Tillykke med din CEKURA Safemate. CEKURA Safemate er din mobile tryghedsalarm, som du kan tage med dig overalt. Safemate er udstyret med

Læs mere

Brugsanvisning MagniLink Visus 4,3

Brugsanvisning MagniLink Visus 4,3 Brugsanvisning MagniLink Visus 4,3 LVI Danmark ApS Marielundvej 28, 1. Th. E-mail: info@lvi.dk Tlf: 57 67 20 99 2730 Herlev Internet: www.lvi.dk MagniLink Visus 4,3 brugsanvisning 7944034 Inden ibrugtagning

Læs mere