Generalforsamling Slangerup Badminton klub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling Slangerup Badminton klub"

Transkript

1 Generalforsamling Slangerup Badminton klub A. Valg af dirigent B. Optælling af fremmødte stemmer C. Bestyrelsens beretning D. Regnskabets fremlæggelse og godkendelse E. Godkendelse af kontingent F. Indkomne forslag ( 2 forslag er modtaget ) G. Valg af Spillerudvalgs formand for 1 år, Anja G. Thomsen ønsker genvalg H. Valg af 2 spillerudvalgs medlemmer I. Valg til Bestyrelsen, Claus M. ønsker genvalg J. Valg til Bestyrelsen, Finn M. er fratrådt vi foreslår Allan Hedberg (for 1 år) K. Valg til Bestyrelsen, Anne ønsker ikke genvalg vi foreslår Michael Stehr L. Valg til Bestyrelsen, Peter Helm ønsker genvalg M. Valg af revisor, Lars Jung ønsker genvalg N. Eventuelt Ad A) Lars Jung blev valgt og konstaterede at indkaldelsen pr. mail den 4/ er rettidig med 3 ugers varsel. Ad B) 19 fremmødte, 16 stemmeberettigede optalt Ad C) Bestyrelsens beretninger: Beretning fra Formanden: Slangerup Badmintonklub er særdeles sund og klar til fremtiden. Fundamentet er bygget til noget stort og det består af: En Sund økonomi Antallet af medlemmer i motion-senior har været pænt stigende, vi har i denne sæson været fyldt op på næsten alle baner. På nogle hold er der faktisk overfyldt så vi enkelte gange har været for mange i hallen. I ungdomsafdelingen har der været en lille tilbagegang men som ser ud til at være vendt igen. Der har været styr på udgifterne og de er holdt på et godt lav niveau. Sponsorer er vigtige for økonomien og her har vi stadig en udfordring. Sponsor krisen kradser stadig men vi har heldigvis været i stand til at finde nye mindre sponsorer. Klubben har igen i år haft et pænt overskud ( kommer ind på det ved regnskab )

2 Stærk bestyrelse Den nuværende bestyrelse har en god sammensætning med en fin blanding hvad angår alder og køn. Så vi vil stadig være dynamiske og sikre at vi ikke går i stå. Anne har valg at stoppe og 1000 tak for dit fantastiske arbejde. Vildt hvad der er kommet igennem den afdeling. Bl.a. årets ungdomsklub i DGI og en masse andre aktiviteter Møder og arbejde i bestyrelsen er præget af effektivitet og fokus. De seneste år har der været afholdt 6-7 møder pr. sæson. Desværre mistede vi Motionistformand Finn Mahler, et mange årigt medlem af bestyrelsen Trænere og frivillige kræfter Trænerteamet er styrket i år. Torben er stadig omdrejningspunktet med stor støtte fra Wenyan, Nicklas og Michael og de andre hjælpetrænere som gør at vi stadig ligger på et højt niveau på ungdomssiden. Flere unge spillere er også hjælpetræner. Der hvor vi har styrket klubben er bla. ved at ungdomsafdelingen har været god til at rekruttere frivillige kræfter her er vi afhængige af, at forældre vil give en hånd med. Basis for udvikling af klubben Ungdomsafdelingen kører for fuld kraft og vil i kommende sæson fortsætte SFO samarbejde som har vist sig at være en stor succes, mange nye ungdomsspillere er kommet til. Ungdoms turneringer har vi fortsat et stort aktivitets niveau på. Senior afdelingen ønsker lidt nyt til træningen og derfor har vi lavet en aftale med Michael fra Roskilde som tager senior træningen tirsdag aften. Motions afdelingen har stadig gang i ældre Badminton om formiddagen så der nu er næsten fuldt hold, og så har klubben afholdt sin anden motionsturnering (Nytårscup bliver omdøbt til MahlersCup) met et fantastisk fremmøde som lover godt for kommende turneringer. Halfordeling i Frederikssund kommune har vedtaget at vi fra kommende sæson har hal 1 alle dage. Det giver selvfølgelig nogle udfordringer med hvem skal spille hvor og hvornår ( vi har lavet et oplæg ). Så skal der selvfølgelig også lyde en stor tak til vores sponsorer Slangerup Brugsforening, OK, Li Ning, MB Classic, JS Anlæg, Dækcentralen, Dalgård serigrafi, Advokat Sten Hermann Thomsen, Estate Eldrup & Nilson & JC Nedrivning. De gør det muligt for os at søsætte mange aktiviteter uden at være nervøse for klubbens økonomi. Til sidst en tak til alle trænere, holdledere og alle der har givet en hånd med i årets løb. Dette kan ikke vurderes højt nok. Selvfølgelig også en stor tak til bestyrelsen for et godt samarbejde, som jeg er sikker på vil fortsætte fremover. Beretning for ungdomsafdelingen: Hvis man ser på medlemstallet for badminton på landsplan, så er det faldet gennem de sidste 10 år og specielt i de sidste par år har faldet været stort. I den forbindelse har jeg kigget på medlemstallet for de sidste ti år i ungdomsafdelingen i Slangerup Badmintonklub.

3 En sæson starter altid med, at der er et fald i medlemstallet, da der altid er spillere, der vælger at stoppe med at spille badminton. I løbet af sæsonen kommer der så efterhånden flere og flere spillere til. Jeg har derfor kigget på medlemstallene i slutningen af en sæson. Vi har år med et større eller mindre fald i medlemstallet, vi har år med større eller mindre fremgang, og tal skal jo også altid tages med et vist forbehold, men set over tid har vi faktisk fordoblet vores medlemstal, og de sidste flere år ligger vi stabilt på ca. 90 medlemmer. Jeg tror, at det er fordi, vi har en god klub: - Vi har engagerede trænere og hjælpetrænere - Der er en god stemning i hallen - Vi har et højt informationsniveau - Vi er synlige - Vi arrangerer mange ting, der binder spillerne sammen socialt o Breddearrangementer for de nyeste og yngste spillere og/eller 2 timers stævner o Juleafslutning o Badmintonskole i vinterferien o Inspirationstræning med DGI o Påskebadminton o Sommerbadminton o Afholder 3 åbne turneringer o Fælles tur til LBS (i år deltog 16 spillere, hvilket er en fordobling fra sidste år) Alle disse ting gør også, at der er rigtig mange spillere, der gerne vil forbedre deres spil og deltage i Holdturneringen og i Individuelle turneringer. I sæson har vi haft i alt 37 spillere, der har deltaget i Holdturnering og Individuelle turneringer - heraf har langt de fleste optjent point til ranglisten. Det har betydet, at 14 spillere er rykket en række op og 1 enkelt spiller er rykket 2 rækker op i løbet af sæsonen. Oprykningerne er på alle niveauer helt fra oprykninger fra D til C og op til at vi nu har 1 M-spiller og 1 E-spiller. Det viser, at vi kan rumme både bredden og talentet. Og det, tror jeg, er en anden meget væsentlig årsag til, at vi stadig har mange ungdomsspillere. At der er mange flotte resultater, ses også af, at - der er 13 spillere, der har deltaget ved Individuel LM, og spillerne kom hjem med flere 1., 2. og 3. pladser - af de 6 hold, der er tilmeldt Holdturneringen, er der 2 hold, der har vundet deres række og dermed kvalificeret sig både til Danmarks bedste Ungdomshold og Sjællandsmesterskaberne. Begge hold vandt guld i begge turneringer - ved Danmarksmesterskaberne for ungdom var der 2 spillere, der blev Danmarksmestre - der i alt er indkasseret 38*Guld, 28*Sølv og 12*Bronze i de individuelle turneringer (opgjort den 17. april) Alle disse flotte resultater har også ført til, at 10 af vore spillere modtog anerkendelser for deres præstationer i årets løb ved Frederikssund Kommunes Idræts- og lederprisfest den 29. februar Så, sæson 15/16 har været et rigtig fint badminton år.

4 Beretning fra Motionistafdeling: Generelt en sæson med god aktivitet på banerne til daglig og i eksterne hold-turneringer og individuelle turneringer. Inden sæsonen blev en et ændret udbud af fælles-spil hold drøftet med målet om at skabe mere homogene hold således at deltagelse på et fællesspil giver så jævnbyrdige og udfordrende kampe som muligt. Konkret udmøntede det sig i 3 mix-hold henholdsvis mandag, tirsdag og onsdag. Kommunikationen kunne have været bedre, men holdene blev landet med fin tilslutning og den ser kun ud til at blive større i den kommende sæson, endog med internationalt islæt. Baneleje-delen kan næste melde alt udsolgt og den løbende dialog med en del af banelejerne indikerer at det fortsat skal være en del af udbuddet. Egne weekend-arrangementer har der været ambitioner om, men ikke overskud til at gennemføre. Det er jeg sikker på at vi får gjort mere ved fremadrettet. Nytårscuppen blev gennemført og med en super planlægning og afvikling af Brian, Tenna og Allan. Der er altid læringspunkter og den lidt højrøstede fanskare sidst på eftermiddagen skulle have været håndteret bedre. Tak til Felix Vine, Humlehuset, Shorty og MB-Classic for sponsorat til præmier. DGI-Nordsjællands største klub i forhold til motionist-hold. 11 stk. fordelt som: 2 mix-hold, 1 8H-hold (Vandt rækken), 8 4H-hold Som den sociale klub vi er, er resultaterne fine. 2 nedrykninger/sidstepladser og 2 oprykninger/pulje-sejr og deltagelse ved LM med en sølvmedalje i B-rækken til følge. En stor ros til holdlederne som ansvarligt og pligtopfyldende sørger for afvikling af kampe og meget få aflysninger. Alt i alt en fin sæson med et godt fundament for fremtiden og videreudvikling af aktiviteter og information om samme. Er sikker på at hvis GF vælger ham at Allan kan drive motionist videre med hjælp fra flere andre der giver et nap med. Beretning fra Seniorafdelingen: Senior træningen i Slangerup Badminton, er sund og med god trivsel, på træningen. Vi har et fantastisk sammenhold og nyder vores træning sammen. Vi er er dygtige til at hjælpe hinanden, så alle får den optimale træning. Vores mål for 2015/16 var, at 1 ste holdet skulle rykke op i serie 1, dette ønske kunne vi desværre ikke indfri. Vi har ikke opgivet, men satser på at kunne indfri vores ønske om oprykning i 2016/17. Vores 2. hold har været en god blanding af seniorer og ungdoms spillere. Dette har givet et rigtigt godt sammenhold og har været rigtig god kamp træning for ungdomsspillerne, så dette vil vi fortsætte med i 2016/17. Vi har prøvet på, at indvie nogle af de bedste ungdoms spillere på senior træningen og vi syntes at det er blevet rigtig godt modtaget, så det fortsætter vi med i 2016/17. Dette giver et rigtig godt sammenhold, på senior træningen, og hjælper samtidig ungdomsspillerne med, at få en god overgang til senior spillet.

5

6 INDTÆGTER Budget 2015 Regnskab 2015 Budget Passiv kontingent Booking indtægter Ungdom kontingent Senior/Veteran kontingent Motionist kontingent Event tilmeldinger Event ungdom Kontingenter total TILSKUD 1100 Medlemstilskud (kommunen) , Tilskud total , SALGSINDTÆGTER 1310 Boldsalg Tøjsalg Salgsindtægter total ANNONCE/REKLAMEINDTÆGTER Anonnce/Reklameindtægter total 0 SPONSORINDTÆGTER 1800 sponsorindtægt Sponsorindtægter total ØVRIGE INDTÆGTER Indtægter total , UDGIFTER OMKOSTNINGSGODTGØRELSE Omkostningsgodtgørelse træner senior/veteran/ungdo , Omkostningsgodtgørelse Motionist UDGIFTER GODTGØRELSE , Generalforsamling Bestyrelse Udgifter udvalg total ADMINISTRATION Kontorartikler Porto Telefon/internet Annoncer Edb-udgifter Klubmodul Hjemmeside Forsikringer Revisor Tryksager Mødeudgifter Gaver & Blomster Præmier Mindre anskaffelser 4065, Kontingenter , Adminstrationsudgifter total ,

7 STÆVNER Stævner senior Stævner ungdom , Stævner Motionist , Stævner total , ANDRE ARRANGMENTER Ungdoms aktiviteter , Senior/veteran aktiviteter Motionist aktiviteter U15 Turnering Klub arr Fester Forplejning vedr. holdkampe Andre arrangement total , HOLDTURNERING Ungdom holdturnering Senior/veteran holdturnering Motionist Holdturnering Bøder Holdturnering total BOLDE OG TØJ UDGIFTER Boldkøb , Tøj køb , Bolde og tøj udgifter total DIVERSE UDGIFTER Diverse udgifter KURSER Diverseudgifter total AFSKRIVNINGER Afskrivning på edb Afskrivninger total 0 FINASIELLE POSTER Renteindtægter Renteudgifter Diverse gebyrer , Finansielle poster total , EKSTRAORDINÆRE POSTER Ekstraordinære indtægter Ekstraordinære udgifter Tab på medlemmer Ekstraordinære poster total 0 UDGIFTER I ALT , DRIFTEN TOTAL , AKTIVER MATERIELLE ANLÆGSAKTIVER Inventar anskaffelsessum 8120 Inventar, akk afskrivninger 8130 Edb anskaffelsessum 8140 Edb, akk afskrivninger

8 8150 Materielle anlægsaktiver total TILGODEHAVENDER Debitorsamlekonto Skyldig kontingent Andre tilgodehavender Tilgodehavender total FINANSIELLE ANLÆGSAKTIVER Aktier Finansielle anlægsaktiver tota 0 VAREBEHOLDNING Varebeholdning total 0 LIKVIDE BEHOLDNINGER Bank Bank - PBS indtægter , Bank - høj rente Likvide beholdninger total ,69 AKTIVER TOTAL ,69 PASSIVER Egenkapital Egenkapital primo , Årets resultat 97901, Egenkapital total ,58 KORTFRISTET GÆLD Varekreditorer Øvrige kreditorer Kortfristetgæld total 0 OFFENTLIGE MYNDIGHEDER Skyldig A-skat Skyldig AM-bidrag Skyldig ATP Skyldig feriefond Offentlige myndigheder total 0 ANDEN GÆLD Skyldige omkostninger 4376, Skyldig træner godtgørelse Sponsorkonto Anden gæld total ,75 PERIODEAFGRÆNSNINGSPOSTER Periodeafgrænsningsposter 17562, Periodeafgrænsningsposter tota 17562,36 PASSIVER TOTAL ,69

Regnskab Svømmeklubben Syd

Regnskab Svømmeklubben Syd Regnskab 2015 - Svømmeklubben Syd INDTÆGTER Regnskab 2015 Budget 2015 Afvigelse Kontingent holdtilmelding 829.705 790.000 Kontingent venteliste Tilbagebetalt kontigent 25.826 6.000 Klippekort, familiesvømning

Læs mere

Saldobalance - Sønderborg Tennis Klub Periode: 01.01.2013 til 31.12.2013 - Tid: 06.03.2014 kl. 10:09 Aktuel Aktuel Budget Budget Booking indtægter

Saldobalance - Sønderborg Tennis Klub Periode: 01.01.2013 til 31.12.2013 - Tid: 06.03.2014 kl. 10:09 Aktuel Aktuel Budget Budget Booking indtægter Saldobalance - Sønderborg Tennis Klub Periode: 01.01.2013 til 31.12.2013 - Tid: 06.03.2014 kl. 10:09 Aktuel Aktuel Budget Budget Booking indtægter hallen 2.012 2013 2013 2.014 INDTÆGTER 1000 Kontingent

Læs mere

Saldobalance - Sønderborg Tennis Klub. Booking indtægter hallen

Saldobalance - Sønderborg Tennis Klub. Booking indtægter hallen Saldobalance - Sønderborg Tennis Klub Ialt Budget 214 Remaining Booking indtægter hallen INDTÆGTER 1 Junior 8-13 år 1.35 18. 7.65 11 Junior 14-17 år 5.8 16. 1.2 12 Ungsenior 18-25 år 8.8 13.8 5. 13 Senior

Læs mere

Note 1: Kontingenter. Familiekontingent: Kontingent u/25 år 106 45.178,00 Kontingent o/25 år 88 37.507,00 I alt 194 82.685,00

Note 1: Kontingenter. Familiekontingent: Kontingent u/25 år 106 45.178,00 Kontingent o/25 år 88 37.507,00 I alt 194 82.685,00 Note 1: Kontingenter. Familiekontingent: Kontingent u/25 år 106 45.178,00 Kontingent o/25 år 88 37.507,00 I alt 194 82.685,00 Parkontingent: Kontingent u/25 år 4 2.350,00 Kontingent o/25 år 130 67.405,00

Læs mere

CVR-nr Birkerød BK 13. Topstykket Birkerød. Regnskab for perioden 1. januar december 2018

CVR-nr Birkerød BK 13. Topstykket Birkerød. Regnskab for perioden 1. januar december 2018 CVR-nr.3 94 2 45 Birkerød BK 13 Topstykket 26 346 Birkerød Regnskab for perioden 1. januar - 31. december 218 Birkerød BK 13 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Revisors erklæring 2 Resultatopgørelse 3 Balance pr.

Læs mere

CVR-nr Birkerød BK 13. Topstykket Birkerød. Regnskab for perioden 1. januar december 2016

CVR-nr Birkerød BK 13. Topstykket Birkerød. Regnskab for perioden 1. januar december 2016 CVR-nr.3 94 2 45 Birkerød BK 13 Topstykket 26 346 Birkerød Regnskab for perioden 1. januar - 31. december 216 Birkerød BK 13 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Revisors erklæring 2 Resultatopgørelse 3 Balance pr.

Læs mere

Nivå Bådelaug. Regnskab 2012

Nivå Bådelaug. Regnskab 2012 Nivå Bådelaug Regnskab 2012 Nivå Bådelaug Noter Kr. Kr. 1 Kontingenter 324.256 324.900 316.000 2 Betalte aktiviteter 194.757 181.300 232.000 3 Tilskud 129.299 77.136 103.000 4 Lejeindtægter 41.379 56.000

Læs mere

Nivå Bådelaug. Årsregnskab 2016

Nivå Bådelaug. Årsregnskab 2016 Nivå Bådelaug Nivå Bådelaug Årsregnskab 2016 1. Januar-31. december 2016 CVR-nr. 16839507 CFR nr. L225337 Medlem af Dansk Sejlunion Nivå Strandpark 19, 2990 Nivå Tilknyttet Danmarks Idræts-Forbund Mobil

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016 Velkommen til Generalforsamling MTB Randers Mandag d. 22. februar 2016 Agenda 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab for 2015 til godkendelse 4. Fremlæggelse

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Rørvig Sejlklub. Regnskab 2005/2006. Balance pr. 31 august 2006. Budget 2006/2007. Godkendt på foreningens generalforsamling, den.

Rørvig Sejlklub. Regnskab 2005/2006. Balance pr. 31 august 2006. Budget 2006/2007. Godkendt på foreningens generalforsamling, den. RØS regnskab og balance pr. 31 august 2006 side 1 af 5 Rørvig Sejlklub Regnskab 2005/2006 Balance pr. 31 august 2006 Budget 2006/2007 Godkendt på foreningens generalforsamling, den Dirigent Regnskabsår

Læs mere

ÅRSREGNSKAB FOR 2018 NÆSTVED BICYCLE CLUB Jørgen Jensensvej 2, 4700 Næstved

ÅRSREGNSKAB FOR 2018 NÆSTVED BICYCLE CLUB Jørgen Jensensvej 2, 4700 Næstved ÅRSREGNSKAB FOR 2018 NÆSTVED BICYCLE CLUB Jørgen Jensensvej 2, 4700 Næstved 1 af 8 Resultatopgørelse - Næstved Bicycle Club Periode: 01.01.2018 til 31.10.2018 INDTÆGTER Total Budget Difference Noter KONTINGENT

Læs mere

1008 Æresmedlemmer 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 Kontingent i alt -276.100,00-255.850,00-3.150,00-254.300,00 251.150,00

1008 Æresmedlemmer 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 Kontingent i alt -276.100,00-255.850,00-3.150,00-254.300,00 251.150,00 Haderslev Sejl-Club INDTÆGTER 2012/2013 2013/2014 2014/2015 2014/2015 Budget 2014/2015 Afvigelse Kontingent medlemmer 1000 Kontingent, passive -9.900,00-8.400,00 0,00-8.400,00 8.400,00 1001 Kontingent,

Læs mere

ÅRSREGNSKAB 2014 GILLELEJE TENNIS KLUB. Østre Allé 30. 3250 Gilleleje. CVR-nr.: 72 24 21 14. GTK. Årsregnskab 2014.xlsx

ÅRSREGNSKAB 2014 GILLELEJE TENNIS KLUB. Østre Allé 30. 3250 Gilleleje. CVR-nr.: 72 24 21 14. GTK. Årsregnskab 2014.xlsx YSV Regnskab Græsted Park 41 3230 Græsted Tlf: 21 48 50 41 email:post@ysvregnskab.dk Cvr. nr. 28 26 92 50 ÅRSREGNSKAB 2014 GILLELEJE TENNIS KLUB Østre Allé 30 3250 Gilleleje CVR-nr.: 72 24 21 14 Side 1

Læs mere

Note. Primært driftsresultat (1-2)

Note. Primært driftsresultat (1-2) Regnskab 2017og budget 2018 Resultatopgørelse Note Regnskab Budget Regnskab Budget 2016 2017 2017 2018 1. Indtægter Kontingenter 1 1.936.024 2.017.100 1.938.687 2.101.000 Kommunale tilskud 2 2.088.549

Læs mere

BERETNING OG REGNSKAB 2011 (1. januar 31. december 2011) 48. regnskabsår

BERETNING OG REGNSKAB 2011 (1. januar 31. december 2011) 48. regnskabsår BERETNING OG REGNSKAB 2011 (1. januar 31. december 2011) 48. regnskabsår Side 2 I N D H OL D S F O R T E G N E L S E Side 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Revisionspåtegning 5. Resultatopgørelse 6. Balance

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i MTB Randers. Torsdag d. 12. februar 2015

Velkommen til Generalforsamling i MTB Randers. Torsdag d. 12. februar 2015 Velkommen til Generalforsamling i MTB Randers Torsdag d. 12. februar 2015 Agenda 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab for 2014 til godkendelse 4.

Læs mere

7. Valg af bestyrelse, 2 suppleanter, 2 revisorer samt 1 revisorsuppleant. Valg til bestyrelse.

7. Valg af bestyrelse, 2 suppleanter, 2 revisorer samt 1 revisorsuppleant. Valg til bestyrelse. Generalforsamling 28. august 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Ingolf Skousen). Ingolf Skousen blev valgt. 2. Beretning af formand. Se bilag. 3. Aflæggelse af regnskab. Se bilag.

Læs mere

Resultatopgørelse for Lindholm Badmintonklub

Resultatopgørelse for Lindholm Badmintonklub Resultatopgørelse for Lindholm Badmintonklub 2014 2013 Budget 2015 Indtægter: Kontingent, booking og boldpenge 218.000 224.504 220.000 Tilskud 26.250 14.432 26.000 Sponsorstøtte mv. 36.430 30.447 35.000

Læs mere

Årsregnskab 2013 inkl. budget 2014

Årsregnskab 2013 inkl. budget 2014 Årsregnskab 2013 inkl. budget 2014 Side 1 af 7 RESULTATOPGØRELSE FOR PERIODEN 1. JANUAR - 31. DECEMBER Indtægter 2013 2012 2011 2014 Kontingent m.v. Kontingent 0-24 år 38.747,50 57.950,00 64.828,00 45.000

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Dianalund/Tersløse Håndbold Regnskab 1. maj 2014 til 30. april 2015

Dianalund/Tersløse Håndbold Regnskab 1. maj 2014 til 30. april 2015 Dianalund/Tersløse Håndbold Regnskab 1. maj 2014 til 30. april 2015 Ledelsesberetning Aktivitet Foreningens primære aktivitet er at drive en håndboldklub, herunder underaktivitet i form af banko. Væsentlige

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Regnskab 2011 og budget for Farum Tennisklub

Regnskab 2011 og budget for Farum Tennisklub Regnskab 2011 og budget 2012 for Farum Tennisklub Regnskab Budget Regnskab Budget 2010 2011 2011 2012 1. Indtægter Note Kontingenter 1 2.293.956 2.496.000 2.295.760 2.546.000 Kommunale tilskud 2 1.268.856

Læs mere

Årsregnskab MTB Holstebro 2018 I

Årsregnskab MTB Holstebro 2018 I Årsregnskab MTB Holstebro 2018 I Godkendt af bestyrelsen 20/2 I Fç4-r OÇeI3erc Formand Christian Fischlein Næstformand Peder G. Rosenberg Daniella C. Bech Jytte Jensen. /rep 7M/24, EQen Nicolaj H. Korsgad

Læs mere

Årsregnskab for perioden 1. januar december med budget for for. Farum Tennisklub Ryttergårdsvej Farum

Årsregnskab for perioden 1. januar december med budget for for. Farum Tennisklub Ryttergårdsvej Farum Årsregnskab 2017 for perioden 1. januar - 31. december 2017 med budget for 2018 for Farum Tennisklub Ryttergårdsvej 120 3520 Farum CVR nr. 10 40 55 99 Dette regnskab er den endelige, men ikke-færdigrevidere

Læs mere

Mejrup gymnastik og ungdomsforening

Mejrup gymnastik og ungdomsforening Side 1 af 7 Regnskab: Mejrup gymnastik og ungdomsforening Dato: 01-01-2012-31-12-2012 Mejrup gymnastik og ungdomsforening 11 Cykling Resultatopgørelse Indtægter kiosk 902 Varesalg m/moms 903 Varesalg arrangementer

Læs mere

GENERALFORMSAMLING 2016

GENERALFORMSAMLING 2016 GENERALFORMSAMLING 2016 Torsdag d. 31. marts 2016 kl. 19.00 i Koruphallen Velkomst Formand Sanne Ørskov bød velkommen til de medlemmer, som var mødt op til den årlige generalforsamling. Generalforsamling

Læs mere

BERETNING OG REGNSKAB 2015 (1. januar 31. december 2015) 52. regnskabsår

BERETNING OG REGNSKAB 2015 (1. januar 31. december 2015) 52. regnskabsår BERETNING OG REGNSKAB 2015 (1. januar 31. december 2015) 52. regnskabsår Side 2 I N D H OL D S F O R T E G N E L S E Side 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Revisionspåtegning 5. Resultatopgørelse 6. Balance

Læs mere

Årsregnskab for perioden 1. januar december med budget for for. Farum Tennisklub Ryttergårdsvej Farum

Årsregnskab for perioden 1. januar december med budget for for. Farum Tennisklub Ryttergårdsvej Farum Årsregnskab 2015 for perioden 1. januar - 31. december 2015 med budget for 2016 for Farum Tennisklub Ryttergårdsvej 120 3520 Farum CVR nr. 10 40 55 99 Bestyrelsens indstilling Bestyrelsen har ansvaret

Læs mere

BERETNING OG REGNSKAB 2016 (1. januar 31. december 2016) 53. regnskabsår

BERETNING OG REGNSKAB 2016 (1. januar 31. december 2016) 53. regnskabsår BERETNING OG REGNSKAB 2016 (1. januar 31. december 2016) 53. regnskabsår Side 2 I N D H OL D S F O R T E G N E L S E Side 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Revisionspåtegning 5. Resultatopgørelse 6. Balance

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Referat af. Generalforsamling. 20. september 2018 i klublokalet i Annexhallen

Referat af. Generalforsamling. 20. september 2018 i klublokalet i Annexhallen Referat af Generalforsamling 20. september 2018 i klublokalet i Annexhallen Beretning for sæsonen 2017-18 Det går da meget godt! Endnu en sæson er gået i badmintonafdelingen, der blev stiftet i 1953. Vi

Læs mere

Afdelingsregnskab 2011 Akt. Udv.

Afdelingsregnskab 2011 Akt. Udv. Akt. Udv. 1 af 40 Indtægt Kontingent 1110 Kontingent - Voksne 0,00 0,00 0 5.000 1120 Kontingent - Børn og Unge 0,00 0,00 0 500 1140 Andet kontingent 0,00 0,00 0 0 Kontingent i alt 0,00 0,00 0 5.500 Tilskud

Læs mere

Afdelingsregnskab 2011 Akt. Udv.

Afdelingsregnskab 2011 Akt. Udv. Akt. Udv. 1 af 40 Indtægt Kontingent 1110 Kontingent - Voksne 0,00 0,00 0 5.000 1120 Kontingent - Børn og Unge 750,00 750,00 0 500 1140 Andet kontingent 0,00 0,00 0 0 Kontingent i alt 750,00 750,00 0 5.500

Læs mere

BERETNING OG REGNSKAB 2018 (1. januar 31. december 2018) 55. regnskabsår

BERETNING OG REGNSKAB 2018 (1. januar 31. december 2018) 55. regnskabsår BERETNING OG REGNSKAB 2018 (1. januar 31. december 2018) 55. regnskabsår Side 2 I N D H OL D S F O R T E G N E L S E Side 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Revisionspåtegning 5. Resultatopgørelse 6. Balance

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Årsregnskab for perioden 1. januar december med budget for for. Farum Tennisklub Ryttergårdsvej Farum

Årsregnskab for perioden 1. januar december med budget for for. Farum Tennisklub Ryttergårdsvej Farum Årsregnskab 2016 for perioden 1. januar - 31. december 2016 med budget for 2017 for Farum Tennisklub Ryttergårdsvej 120 3520 Farum CVR nr. 10 40 55 99 Bestyrelsens indstilling Bestyrelsen har ansvaret

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 Dagsorden for hovedgeneralforsamling onsdag den 14. januar 2009 kl. 19.30 i Station 14. Til stede: 27 fremmødte 1. Valg af dirigent og to stemmetællere Flemming

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Årsregnskab. 1. januar - 31. december 2014. Regnskabet er fremlagt og godkendt på klubbens generalforsamling den 17/2-2015.

Årsregnskab. 1. januar - 31. december 2014. Regnskabet er fremlagt og godkendt på klubbens generalforsamling den 17/2-2015. Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 Regnskabet er fremlagt og godkendt på klubbens generalforsamling den 17/2-2015 Dirigent Sønderborg Golfklub Gundstrup 2 6440 Augustenborg CVR 70102013 1 Resultatopgørelse

Læs mere

Regnskab for Hørsholm Svømmeforening for perioden 1. juni 2017 til 31. maj 2018

Regnskab for Hørsholm Svømmeforening for perioden 1. juni 2017 til 31. maj 2018 Regnskab for Hørsholm Svømmeforening for perioden 1. juni 2017 til 31. maj 2018 Resultatopgørelse note 2016/2017 dkk dkk Indtægter Hold kontingent 2.538.102 2.389.673,54 Medlemsgebyr ( årligt ) 414.573

Læs mere

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer.

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011 Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Dagsorden: Valg af dirigent Aflæggelse af beretning Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Videbæk/Fiskbæk KFUM

Videbæk/Fiskbæk KFUM Videbæk/Fiskbæk KFUM Årsrapport for 2012 CVR nr. 39 84 26 53 Årsrapporten for 2012 er godkendt på foreningens generalforsamling, den 21. marts 2013. Dirigent: Indholdsfortegnelse Side Påtegninger 3 Resultatopgørelse

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere

Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014

Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014 Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014 Formanden bød velkommen 1. Valg af dirigent. Ole Weien Svendsen blev valgt Referent Karin Christiansen 2. Formandens beretning. Navneændring af klubben:

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Vallensbæk 2..22 Indkaldelse til generalforsamling Hermed indkaldes til klubbens ordinære generalforsamling torsdag den 29. november 22 kl. 9:3 i klubhuset. Hvis der er spørgsmål til punkter på dagsorden

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

HIMMERLAND GOLF KLUB

HIMMERLAND GOLF KLUB HIMMERLAND GOLF KLUB ÅRSRAPPORT 2013 CVR. NR. 10 66 62 95 Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling, den 20. april 2014 Dirigent Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: 29442789

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

LIHME VANDVÆRK Resultatopgørelse for 2010

LIHME VANDVÆRK Resultatopgørelse for 2010 LIHME VANDVÆRK Resultatopgørelse for 2010 Note Regnskab Regnskab 1 Nettoomsætning 284.797,86 266.729,59 2 Produktionsomkostninger -155.881,74-103.246,58 Bruttoresultat 128.916,12 163.483,01 3 Distributionsomkostninger

Læs mere

Årsregnskab. 1. januar - 31. december 2011

Årsregnskab. 1. januar - 31. december 2011 Årsregnskab 1. januar - 31. december 2011 Alssund Golfklub Gundstrup 2 6440 Augustenborg CVR 70102013 Resultatopgørelse for perioden 1. januar 2011-31. december 2011 r 2011 2010 Indtægter: 1 Kontingenter

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Rørvig Sejlklub. Regnskab Budget 2017

Rørvig Sejlklub. Regnskab Budget 2017 RØS regnskab og balance pr. 31 december 2016 side 1 af 6 Rørvig Sejlklub Regnskab 2016 Balance pr. 31 december 2016 Budget 2017 Godkendt på foreningens generalforsamling, den Dirigent Kommunalt tilskud

Læs mere

HALVÅRSREGNSKAB Aarhus Studenternes Volleyballforening. 01. januar 2008 30. juni 2008

HALVÅRSREGNSKAB Aarhus Studenternes Volleyballforening. 01. januar 2008 30. juni 2008 HALVÅRSREGNSKAB Aarhus Studenternes Volleyballforening 01. januar 2008 30. juni 2008 Side 1 Salg Klubaktiviteter Støtte og tilskud Indtægter i alt -210.363-450.117 DÆKNINGSBIDRAG I -201.678-423.441 DÆKNINGSBIDRAG

Læs mere

Årsregnskab Assens Sejlklub 2017

Årsregnskab Assens Sejlklub 2017 Årsregnskab Assens Sejlklub 2017 Ledelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsregnskabet for 2017 for Assens Sejlklub. Det er konstateret, at der i tidligere regnskab er optaget

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Herlev Tennisklub - HIT

Herlev Tennisklub - HIT Herlev Tennisklub - HIT Årsregnskab 2010 Forelagt på klubbens generalforsamling Torsdag, den 10. februar 2011 ] Indholdsfortegnelse: Side Bestyrelsens underskrifter 2 Revisors påtegning 3 Resultatopgørelse

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Rørvig Sejlklub. Regnskab Budget 2019

Rørvig Sejlklub. Regnskab Budget 2019 RØS regnskab og balance pr. 31 december 2018 side 1 af 6 Rørvig Sejlklub Regnskab 2018 Balance pr. 31 december 2018 Budget 2019 Godkendt på foreningens generalforsamling, den Dirigent Kommunalt tilsk RØS

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

RESULTATOPGØRELSE FOR ÅRET Note Regnskab Budget Budget Regnskab i t.kr. i t.kr. i t.kr. INDTÆGTER: Kontingenter, unioner 2.

RESULTATOPGØRELSE FOR ÅRET Note Regnskab Budget Budget Regnskab i t.kr. i t.kr. i t.kr. INDTÆGTER: Kontingenter, unioner 2. RESULTATOPGØRELSE FOR ÅRET 2018 9 Note Regnskab Budget Budget Regnskab 2018 2018 2019 2017 i t.kr. i t.kr. i t.kr. INDTÆGTER: Kontingenter, unioner 2.724.782 2.700 2.700 2.681 Kontingenter, unioner - forsikringsdel

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Sponsor koncept 2014/2015

Sponsor koncept 2014/2015 Sponsor koncept 2014/2015 E n k l u b f o r a l l e V a r d e B a d m i n t o n K l u b Side 1 Varde Badminton Klub (VBK) Varde Badminton Klub havde i 2011 50 års jubilæum, og har igennem de mange år dannet

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

Grundejerforeningen af 18. juni 1970 Gertrud Rasks Vej 2-146, 9210 Aalborg SØ. Budgetopfølgning. for perioden 01/01-30/06 2013

Grundejerforeningen af 18. juni 1970 Gertrud Rasks Vej 2-146, 9210 Aalborg SØ. Budgetopfølgning. for perioden 01/01-30/06 2013 Grundejerforeningen af 18. juni 1970 Gertrud Rasks Vej 2-146, 9210 Aalborg SØ Budgetopfølgning for perioden 01/01-30/06 2013 Administrator DEAS A/S Dirch Passers Allé 76 2000 Frederiksberg Ejd. 108-750/MLS

Læs mere

VINDINGE IDRÆTSFORENING

VINDINGE IDRÆTSFORENING VINDINGE IDRÆTSFORENING ÅRSREGNSKAB 2015 Side 0 RESULTATOPGØRELSE 2015 1.700 10.376 Resultat aktivitetsafd. -36.394-27.842 5.000 5.000 Viften 3.902 8.268 Offentlige tilskud: -240.810-249.625 Driftstilskud

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Grundejerforeningen Søndersøhaven. Generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl Værløse Kirke, Brorson Stuen

Grundejerforeningen Søndersøhaven. Generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl Værløse Kirke, Brorson Stuen Grundejerforeningen Søndersøhaven Generalforsamling Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 Værløse Kirke, Brorson Stuen Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse Værløse mandag 7. marts 2016 Hermed indkaldes til ordinær

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Mini-generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 19/2-2019, Mejrup Fritidscenter kl

Mini-generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 19/2-2019, Mejrup Fritidscenter kl Mini-generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 19/2-2019, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Fra bestyrelsen deltog: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm og Søren Larsen Brødbæk. 1) Valg

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Renteomkostning

Renteomkostning DRAGØR GOLFKLUB Resultatopgørelse 2018 Indtægter Regnskab Budget Regnskab Budget Note Kontingenter 1 7.910.733 8.115.850 8.058.163 7.981.400 Skabsleje 356.590 362.200 345.695 354.450 Kommunetilskud 129.675

Læs mere

Den Danske Publicistklub, Strandvejen 203, 2900 Hellerup. CVR nr. 78 99 47 11 ------------------------ Regnskab for året 2007.

Den Danske Publicistklub, Strandvejen 203, 2900 Hellerup. CVR nr. 78 99 47 11 ------------------------ Regnskab for året 2007. Den Danske Publicistklub, Strandvejen 203, 2900 Hellerup. CVR nr. 78 99 47 11 ------------------------ Regnskab for året 2007. Indholdsfortegnelse. Publicistklubben: Revisionspåtegninger... 1-2 Resultatopgørelse...

Læs mere

ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB 2014

ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB 2014 ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB RESULTATOPGØRELSE 1. JANUAR - 31. DECEMBER 1 Kontingentindtægter m.m. 2.711.395 2.711.000 2.760.926 Omkostninger 2 Kontingentudgifter -277.869-318.000-291.370 3 PO-bladet -92.954-149.000-112.039

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

23. Januar 2018, kl. 19:00

23. Januar 2018, kl. 19:00 23. Januar 2018, kl. 19:00 Dagsorden for generalforsamling 23-01-2018 : 1. Valg af dirigent og to stemmetællere. 2. Formanden aflægger beretning om virksomheden. 3. Kassereren aflægger regnskab. 4. Kontingent

Læs mere