Kandidaternes præsentation af dem selv

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kandidaternes præsentation af dem selv"

Transkript

1 Kandidaternes præsentation af dem selv Formandskandidat (nyvalg) Pia Anne Beck Stæhr, tillidsrepræsentant i Nets, næstformand i Kreds Øst, kredsrepræsentant i Finansforbundets hovedbestyrelse og politisk ansvarsområde Arbejdsliv og karriere samt i IT- klubben. Kandidat til formandsposten i Kreds Øst, ved valg på kredsens generalforsamling den 4. april 2014 Efter årene som næstformand i Kreds Øst ser jeg det som en naturlig udfordring, nu da formandsposten bliver ledig, at prøve kræfter med denne rolle. Vel vidende, at der er gode, dygtige folk i bestyrelsen, der alle kan hjælpe med til at varetage de forskellige arbejdsområder, så vi fortsat kan være en god kreds med spændende tilbud til medlemmer og tillidsrepræsentanter i Kreds Øst. Mine personlige mærkesager for kredsen er at bidrage til bedre trivsel for vores medlemmer, at få arbejdsglæden i første prioritet! At være så godt som muligt på forkant, når der er forandringer i arbejdslivet - og at styrke medlemmernes og tillidsrepræsentanternes kompetencer! Vision for Kreds Øst for den kommende periode: En aktiv synlig kreds i Finansforbundet! En kreds, der har fingeren på pulsen for forandringerne omkring os En kreds, der arbejder aktivt med relevante emner, f.eks. Trivsel Karriere Hvervning En kreds, der fortsat arrangerer medlemsmøder (fortsat banko!) En kreds, der fortsat afholder tema- og kursusdage for vores tillidsrepræsentanter En kreds, der inspirerer og motiverer medlemmer og tillidsrepræsentanter En kreds, der har et godt internt arbejdsmiljø En kreds, der er innovativ! Hvis I vælger mig til formand for Kreds Øst, vil jeg gøre mig umage med at udfylde rollen så godt som muligt! Der vil nok blive forandringer, men også fastholdt mange af Kreds Øst gode traditioner!

2 Kandidater til kredsbestyrelsen Ann Baldus-Kunze, BEC (Genvalg) Jeg stiller op til min tredje periode i Kreds Øst. Jeg blev valgt første gang i Før det havde jeg holdt en pause på fem år, mens mine børn var helt små. Jeg startede som faglig aktiv i Sjællandskredsen i år Til daglig arbejder jeg i BEC som Fællestillidsmand, Formand i den faglige personaleforening, næstformand i SU og daglig leder af Arbejdsmiljøorganisationen. Det er utrolig givende, at være med til at sikre medlemmernes vilkår. Jeg lægger stor vægt på, at lytte til medlemmerne og bringe relevante udfordringer og indspark med ind i bestyrelsesarbejdet. Kompetenceudvikling af medarbejdere og tillidsmænd er også noget, der ligger mig meget på sinde. Jeg har siden 2011 været kredsens økonomiansvarlige. En opgave jeg også varetog, da jeg var i Sjællandskredsens bestyrelse fra Jeg er oprindelig bankuddannet, men har siden 1999 arbejdet i BEC. Mine værdier er dialog, anerkendelse og respekt. Jeg arbejder for relevant og rettidig kommunikation. Lauritz Ehlers (nyvalg) Mit navn er Lauritz Ehlers, jeg er 62 år og er indtil 29. marts formand for Kreds Syd. Jeg har været medlem af bestyrelsen i Kreds Syd siden Pr. 1. april flytter min virksomhed fra Kreds Syd til Kreds Øst. Jeg har tidligere været medlem af forskellige kredsbestyrelser siden 1996 først Sjællandskredsen og derefter Kreds Øst frem til 2008, hvor min daværende virksomhed Lokalbanken i Nordsjælland blev købt af Handelsbanken. I perioden fra repræsenterede jeg først Sjællandskredsen derefter Kreds Øst i forbundets hovedbestyrelse.

3 Som det fremgår af ovenstående har jeg mange års erfaring i det fagpolitiske arbejde i Finansforbundet. Jeg er bestyrelsesmedlem i den faglige personaleforening i Handelsbanken, hvor jeg arbejder med filialsupport på øvrige produkter til private. Jeg stiller op til bestyrelsen i Kreds Øst, fordi jeg synes det er spændende og udviklende at være med i kredsarbejdet og derigennem være med til at påvirke den politik som forbundet fører, herunder forsøge at få tilgodeset vores medlemmers interesser. Jeg vil gerne arbejde med sektorvilkår samt kontakt og tilbud til vores tillidsvalgte og medlemmer, men er i øvrigt åben over for de opgaver, der skal løses i en kreds. Niels J. Ellegaard (nyvalg) Niels Ellegaard, 55 år, single og bosiddende i V. Aaby, som er en mindre landsby mellem Faaborg og Svendborg. Mine fritidsinteresser er bl.a. springgymnastik, løb, fagligt arbejde og lidt hus og have. Arbejdsmæssigt er jeg ansat i Sparekassen Faaborg i Faaborg. Er nu projektmedarbejder og har tidligere været privat- og erhvervskunderådgiver, filialbestyrer, betalingsformidlingskonsulent og IT-medarbejder. Startede som elev i sparekassen i 1976 og har så ellers været der siden, bortset fra 9 måneders militærtjeneste og 3 måneders ophold på Gymnastikhøjskolen ved Viborg. Min faglige karriere startede i 1987, hvor jeg kom i samarbejdsudvalget som suppleant. 1. januar 1988 blev jeg valgt som tillidsmand i Sparekassen Faaborg og har været det siden. I samme periode har jeg været næstformand i samarbejdsudvalget. Var med til at stifte den faglige personaleforening i sparekassen i 2001 og har været formand for denne siden stiftelsen. Har i en periode være sikkerhedsrepræsentant (nu arbejdsmiljørepræsentant). Har endvidere siddet i sparekassens og fondens bestyrelse fra 1990 til valgt af medarbejderne. Deltager i forhandlingerne af vores virksomhedsoverenskomst og opfølgningen på denne. I 2004 blev jeg indvalgt i Kreds Syds bestyrelse. Har været næstformand siden 2006 og fra 2007 har jeg repræsenteret Kreds Syd i Finansforbundets Hovedbestyrelse. I Hovedbestyrelsen har jeg arbejdet med mange områder, bl.a. kompetenceudvikling, Medlem og Forbund og så har jeg siddet i Økonomiudvalget. Jeg stopper i Kreds Syd i forbindelse med generalforsamlingen den 29. marts 2014, hvor Kreds Syd og Kreds Nord forhåbentlig fusionerer til Kreds Vest. Var oprindelig kandidat til en næstformandspost i den nye kreds, men valgte at trække mig efter opfordringen til at træde ind i bestyrelsen i Kreds Øst. Af andre tillidsposter kan nævnes, at jeg er bestyrelsesmedlem i Tietgen Skolen, medlem af uddannelsesudvalget på Erhvervsakademiet Lillebælt (Finansområdet), har været bestyrelsesmedlem i FSP i godt 2 år samt haft diverse bestyrelsesposter i idrætsforeninger.

4 Hvorfor kandiderer jeg så til en bestyrelsespost i Kreds Øst? Det er der forskellige grunde til. Den ene er, at Sparekassen Faaborg i 2013 blev selvstændigt datterselskab under Sparekassen Sjælland og så ville det være naturligt at hele koncernen kredsmæssigt hører under Kreds Øst, hvilket nu bliver en realitet pr. 1. april i år. Den anden er, at jeg er blevet opfordret til at stille mig til rådighed for bestyrelsen i Kreds Øst, bl.a. med baggrund i at der ikke er en fuldtallig bestyrelse. Hvad kan jeg tilføre bestyrelsen? Mener selv jeg kan tilføre megen faglig og ikke mindst politisk erfaring, fra bl.a. 10 år i Kreds Syds bestyrelse og 7 år i Hovedbestyrelsen. Herudover er jeg nok også lidt af en arbejdsnarkoman så jeg kan byde ind med en stor og struktureret arbejdsindsats. Jeg brænder også fortsat for at være med til at vedligeholde og ikke mindst forbedre vilkårene for medlemmerne i Kreds Øst og i Finansforbundet. Endvidere er kontakten til og med de tillidsvalgte et område jeg lægger stor vægt på. Jeg vil gøre mit bedste til gavn for medlemmerne i Kreds Øst, hvis jeg bliver valgt til kredsbestyrelsen på den ordinære generalforsamling den 4. april Kim Frederiksen, IBM (Nyvalg) Mit navn er Kim Frederiksen og jeg bor i Greve Strand sammen med Anette og vores 3 årige søn. Jeg er ansat i IBM Danmark, hvor jeg har været i godt 23 år. For 3 år siden blev jeg valgt ind som tillidsmand og i dag sidder jeg ligeledes som formand for Den Faglige Personaleforening i IBM. Medio 2013 blev jeg spurgt, om jeg ville bidrage i Kreds Øst bestyrelsen. Jeg takkede 'ja' og har siden deltaget i dette spændende arbejde. Da jeg jo kommer fra en decideret IT virksomhed, har IT min specielle interesse. Og det er derfor kun naturligt, at jeg også repræsenterer Kredsen i IT Klubben. Der er mange Finansforbunds medlemmer i IBM, hvorfor vi ønsker at disse er repræsenteret i Kreds bestyrelsen. Jeg er kommet godt ind i Kreds arbejdet, det er både spændende, givende og udfordrende... og jeg stiller derfor gerne op til valg 2014.

5 Kenneth Samuelsen (Genvalg) Jeg hedder Kenneth Samuelsen, 47 år og bor på Argir, Færøerne. Her bor jeg sammen med Ann og datteren Annika (13). Husets mindste "barn" har fire ben og hedder "Baldur". Jeg arbejder i BankNordik i Tórshavn og har en del tillidshverv. Jeg er bl.a. formand for Starvsfólkafelagið (Personaleforeningen) i BankNordik på Færøerne, og det er gennem dette tillidshverv, at jeg sidder i Kreds Øst. Jeg har siddet i Kredsen i en hel del år, - var med i den gl. Kreds 1 og var med til at fusionere denne til nuværende Kreds Øst. I Kreds Øst er jeg i ansvarsområdet "Sektor, Forbruger og Regulering" også kaldet SFR. Et ansvarsområde, som har fokus på sektorens omdømme og ellers alt som vedrører krav og regulering af sektoren og som i de fleste tilfælde kommer fra EU. Jeg synes, arbejdet her er spændende, selv om tingene er på "den lange bane". Førnævnte ting er ofte behæftet med en hel del politik, hvilket jeg finder spændende. Jeg synes også, at det er vigtigt, at KredsØst er bredt repræsenteret, - også geografisk. Da BankNordik opererer i Danmark, på Færøerne og i Grønland mener jeg, at det er helt på sin plads med nordatlantisk repræsentation. Derfor håber jeg på, at jeg bliver genvalgt til Kredsen.

MEDLEMSBLAD FOR SYDBANK KREDS / EN VIRKSOMHEDSKREDS I FINANSFORBUNDET / AUGUST 2011

MEDLEMSBLAD FOR SYDBANK KREDS / EN VIRKSOMHEDSKREDS I FINANSFORBUNDET / AUGUST 2011 MEDLEMSBLAD FOR SYDBANK KREDS / EN VIRKSOMHEDSKREDS I FINANSFORBUNDET / AUGUST 2011 NY STRUKTUR I SYDBANK KREDS/3 JEG VIL GØRE NOGET FOR MINE KOLLEGER/4 VI SKAL HAVE FLERE TILLIDSMÆND/5 TILLIDSMÆND ER

Læs mere

Nyvalgt Tillidsrepræsentant & Arbejdsmiljørepræsentant

Nyvalgt Tillidsrepræsentant & Arbejdsmiljørepræsentant Velkommen Nyvalgt Tillidsrepræsentant & Arbejdsmiljørepræsentant Velkommen og Tillykke med dit valg som Tillids- og Arbejdsmiljørepræsentant i EFK. Ejendomsfunktionærernes fagforening (EFK) byder dig velkommen

Læs mere

Flere hænder - ja tak!

Flere hænder - ja tak! Flere hænder - ja tak! Lederrekruttering FDF er et godt og attraktivt tilbud til børn og unge. En del af det tilbud er de mange engagerede ledere, der gør FDF til et vedkommende fællesskab baseret på

Læs mere

Nr. 1 - juli 2004 Fr.borg amt vest

Nr. 1 - juli 2004 Fr.borg amt vest Hvad skal der ske nu Læs side 3 Nr. 1 - juli 2004 Fr.borg amt vest 0HGOHPPHUQHKDUVWHPWMD +YDGVNDOGHUVNHQX" Hvem er i afdelingerne Side 4-8 Fagligt nyt Side 9-12 Deltagerne på konferencen i Rørvig Konkurrence

Læs mere

Hvad er vigtigt for os på jobbet? resultat af undersøgelse

Hvad er vigtigt for os på jobbet? resultat af undersøgelse Hvad er vigtigt for os på jobbet? resultat af undersøgelse Af: Susanne Teglkamp, Direktør i Teglkamp & Co. Teglkamp & Co. har gennemført en internetbaseret undersøgelse af, hvad det er der betyder noget

Læs mere

Sådan opstarter du et ungdomsråd

Sådan opstarter du et ungdomsråd Sådan opstarter du et ungdomsråd Unge, sociale aktiviteter, indflydelse, fester og mulighed for at blive hørt af kommunen er essens af et ungdomsråd. Mangler I et sted at være, vil I gerne have flere penge

Læs mere

Kort og godt om den supplerende uddannelse

Kort og godt om den supplerende uddannelse Kort og godt om den supplerende indledning Den årlige supplerende inden for arbejdsmiljø er et tilbud til medlemmer af AMO og har til formål at sikre, at arbejdsmiljøledere og - repræsentanter har viden

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017

Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Vi vil være bedre Skolepolitik 2014-2017 Indhold Vi vil være bedre Læring i fokus Læring, motivation og trivsel Hoved og hænder Hjertet med Form og fornyelse Viden og samarbejde Fordi verden venter 3 6

Læs mere

GOD LEDELSE. i Børne- og Ungdomsforvaltningen

GOD LEDELSE. i Børne- og Ungdomsforvaltningen GOD LEDELSE i Børne- og Ungdomsforvaltningen Forord Offentlig ledelse er på alles læber i disse år. På debatsiderne i enhver avis, på snart sagt alle konferencer om den offentlige sektor og sågar som et

Læs mere

NASIM. et friskt pust. for Mellemøsten.

NASIM. et friskt pust. for Mellemøsten. 26 HUMANIST Studerende netværker NASIM et friskt pust fra Mellemøsten NASIM er et netværk af studerende, hvis formål er at udbrede en neutral og nuanceret viden om Mellemøsten. Netværket holder til på

Læs mere

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE HVIS MAN GØR DET, MAN ALTID HAR GJORT, FÅR MAN DE RESULTATER, MAN ALTID HAR FÅET. Hvad er Backspin? I Backspin tilbyder vi børn og unge personlige og faglige

Læs mere

Holsted Skole. Kandidatpræsentation

Holsted Skole. Kandidatpræsentation Holsted Skole Kandidatpræsentation Jeg hedder Lone Dyring og jeg stiller op til skolebestyrelsesvalget på Holsted Skole. Jeg har to børn på skolen. En i 1. årgang og en i 4. årgang. Jeg arbejder som Laboratorieleder

Læs mere

Forsikring. Tema. Fremtidens nedslidte side 4. Giv din chef kritik... side 12. Ytringsfrihedens trange kår side 14

Forsikring. Tema. Fremtidens nedslidte side 4. Giv din chef kritik... side 12. Ytringsfrihedens trange kår side 14 Tema Nr. 2 - Marts 2011 Forsikring Medlemsblad for DFL foreningen for ansatte i forsikring Fremtidens nedslidte side 4 Giv din chef kritik... side 12 Ytringsfrihedens trange kår side 14 Tema Tema Det siger

Læs mere

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved...

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved... Tid til refleksion - at opdage dét du tror, du ikke ved... Refleksion er en aktiv vedvarende og omhyggelig granskning af den eksisterende viden, og af forholdet mellem det vi tænker og det der sker i virkeligheden

Læs mere

Virksomhedsplan for Børnehuset Ådalen

Virksomhedsplan for Børnehuset Ådalen Virksomhedsplan for Børnehuset Ådalen 1. Indledning og formål Virksomhedsplan, pædagogisk læreplan og udviklingsplan for den integrerede institution Børnehuset Ådalen Vores virksomhedsplan er en ramme

Læs mere

INDFLYDELSE GIVER TRYGHED / NY VERDEN, NYE KRAV OGSÅ TIL FAGFORENINGERNE / FORANDRINGER GØR OS MERE SÅRBARE

INDFLYDELSE GIVER TRYGHED / NY VERDEN, NYE KRAV OGSÅ TIL FAGFORENINGERNE / FORANDRINGER GØR OS MERE SÅRBARE magasinet for forbundet kommunikation og sprog / nummer 37 / februar / 2009 FORANDRING INDFLYDELSE GIVER TRYGHED / NY VERDEN, NYE KRAV OGSÅ TIL FAGFORENINGERNE / FORANDRINGER GØR OS MERE SÅRBARE 05 / DET

Læs mere

- Formand ved et tilfælde. Interview med Erik Andersen, der var formand for Dansk Socialrådgiverforening 1956-1959.

- Formand ved et tilfælde. Interview med Erik Andersen, der var formand for Dansk Socialrådgiverforening 1956-1959. 1 - Formand ved et tilfælde Interview med Erik Andersen, der var formand for Dansk Socialrådgiverforening 1956-1959. 2 AF ELSBETH MORTENSEN OG BJARNE TRIER ANDERSEN, marts 2011 Kaffen er brygget og kagerne

Læs mere

FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING

FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING Psykiatri FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING Med mennesket i centrum - Fire værdier, der skal drive vores arbejde i Region Hovedstadens Psykiatri Kære medarbejder og ledere Her er vores nye værdigrundlag,

Læs mere

Det føles som at save den gren over, man sidder på/2 Har du en plan B/4 Tillidsmandsvalg/6 Støj på hjernen/10 100 procent dedikation/12

Det føles som at save den gren over, man sidder på/2 Har du en plan B/4 Tillidsmandsvalg/6 Støj på hjernen/10 100 procent dedikation/12 Medlemsblad for DANSKE KREDS / en virksomhedskreds i finansforbundet / september 2013 Det føles som at save den gren over, man sidder på/2 Har du en plan B/4 Tillidsmandsvalg/6 Støj på hjernen/10 100 procent

Læs mere

Gør den svære samtale til et frugtbart samarbejde

Gør den svære samtale til et frugtbart samarbejde Gør den svære samtale til et frugtbart samarbejde Af Ianneia Meldgaard, cand. mag. Kursus- og foredragsholder og coach. www.qcom.dk Den svære samtale er et begreb, der bliver brugt meget i institutioner

Læs mere

INFORMATIONSPJECE OM RESULTATET AF FORHANDLINGERNE MELLEM FINANSMINISTERIET OG CFU

INFORMATIONSPJECE OM RESULTATET AF FORHANDLINGERNE MELLEM FINANSMINISTERIET OG CFU INFORMATIONSPJECE OM RESULTATET AF FORHANDLINGERNE MELLEM FINANSMINISTERIET OG CFU OK15 INFORMATIONSPJECE OM RESULTATET AF FORHANDLINGERNE MELLEM FINANSMINISTERIET OG CFU Udgivet af Offentligt Ansattes

Læs mere

Frederikssund Kommunes Børne- og Ungepolitik 2013-2017

Frederikssund Kommunes Børne- og Ungepolitik 2013-2017 Frederikssund Kommunes Børne- og Ungepolitik 2013-2017 Forord Med denne Børne- og Ungepolitik 2013-2017 ønsker vi at beskrive rammerne for det gode børne- og ungeliv i Frederikssund Kommune de kommende

Læs mere

Opbygning af en sikkerhedsorganisation

Opbygning af en sikkerhedsorganisation Opbygning af en sikkerhedsorganisation Alle virksomheder uanset størrelse har, ifølge arbejdsmiljøloven, de samme arbejdsmiljøopgaver, og samarbejdet om opgaverne skal i alle virksomheder foregå mellem

Læs mere

SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU

SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU GODT FORÆLDRESAMARBEJDE SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU Hvorfor er et godt forældresamarbejde i skolen vigtigt? Al forskning viser, at godt socialt sammenhold og høj faglighed

Læs mere

Den offentlige sektor i fremtiden - tillid til tillid

Den offentlige sektor i fremtiden - tillid til tillid Version 06 Den offentlige sektor i fremtiden - tillid til tillid Sæt tillid på dagsordenen - vær med til at gøre din arbejdsplads mere tillidsfuld Indhold Indhold... 2 Du vil komme til at høre om tillid...

Læs mere

Jeg stiller op til kredsbestyrelsen i kreds 2. Navn: Berit Funch. Alder: 48 år. Skole: Feldballe Friskole

Jeg stiller op til kredsbestyrelsen i kreds 2. Navn: Berit Funch. Alder: 48 år. Skole: Feldballe Friskole Navn: Berit Funch Alder: 48 år Skole: Feldballe Friskole Stilling: Lærer i matematik, natur/teknik, idræt, værksted Baggrund: Jeg er ansat på Feldballe Friskole, som er en mindre friskole på Djursland

Læs mere

BRANCHEVEJLEDNING TIL KONTORARBEJDSPLADSER OPSKRIFTER PÅ ARBEJDSGLÆDE GOD TRIVSEL - EN FÆLLES OPGAVE FOR ET GODT ARBEJDSMILJØ

BRANCHEVEJLEDNING TIL KONTORARBEJDSPLADSER OPSKRIFTER PÅ ARBEJDSGLÆDE GOD TRIVSEL - EN FÆLLES OPGAVE FOR ET GODT ARBEJDSMILJØ BRANCHEVEJLEDNING TIL KONTORARBEJDSPLADSER OPSKRIFTER PÅ ARBEJDSGLÆDE GOD TRIVSEL - EN FÆLLES OPGAVE FOR ET GODT ARBEJDSMILJØ _ 00 GOD TRIVSEL FORORD FORORD Med baggrund i den danske arbejdsmiljølovgivning,

Læs mere

"Med på Holdet" - SiD, 2. distrikt. - en erfaringsopsamling. November 2002. Mette Marie Juul CASA

Med på Holdet - SiD, 2. distrikt. - en erfaringsopsamling. November 2002. Mette Marie Juul CASA "Med på Holdet" - SiD, 2. distrikt - en erfaringsopsamling November 2002 Mette Marie Juul CASA CASA "Med på Holdet" - SiD, 2. distrikt - en erfaringsopsamling November 2002 Mette Marie Juul Center for

Læs mere