;I COPYRIGHT. SUPPLERENDE TEMATISK INFORMATION HVAD ANGAR LOKALPLAN NR. 3 LING ELLER DISTRIBUERING TIL ANDEN SIDE UDEN SÆRLIG TILLADELSE AF GEODÆTISK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ";I COPYRIGHT. SUPPLERENDE TEMATISK INFORMATION HVAD ANGAR LOKALPLAN NR. 3 LING ELLER DISTRIBUERING TIL ANDEN SIDE UDEN SÆRLIG TILLADELSE AF GEODÆTISK"

Transkript

1 :RUNDMATERIALET ER GEODÆTISK INSTITUTS 4cm KORT. SUPPLERENDE TEMATISK INFORMATION HVAD ANGAR LOKALPLAN NR. 3 $R UDARBEJDET OG PAF0RT AF HINNERUP KOMMUNE. KORTET ER UDELUKKENDE TIL TJENST-.IG BRUG HOS OFFENTLIGE MYNDIGHEDER OG d IKKE G0RES TIL GENSTAND FOR FORHAND- LING ELLER DISTRIBUERING TIL ANDEN SIDE UDEN SÆRLIG TILLADELSE AF GEODÆTISK CNSTITUT. JDGIVET AF HINNERUP KOMMUNE MED GEODÆTISK INSTITUTS TILLADELSE (A400/76). ;I COPYRIGHT. v,

2 Redegmelse for lokalplanens forhold til den ervrige planlæeing for området rammerne. Områdetsomlokalplanenomfatterermedtagetsomområde lo i kommunens l5 - rammer, som er godkendt af mil jministeriet d. 31. jan Disse l5 - rammerbestemmer i store træk indholdetafog placeringen af de eksisterende og kommende arealer, der skal anvendes til byudvikling i Hinnerup kommune. If~lge disse rammer skal indholdet af en lokalplan, som omfatter området blandt andet sikre at områdets anvendelse bliver boligformål, og at den fastsatte maximale bebyggelses procent på 25 for hele området og den enkelte ejendom bliver overholdt. Bebyggelsen må ikke opferres med mere end 2 etager. Lokalplanensområde,densydligedelafområde lo, vil kunne inddrages, når det af hensyn til kommunens byggeprogram er ~nskeligt. Forhold til boligprogram og befolkningsudvikling. I kommunens befolkningsprognose og det deraf afledte boligprogram er der indregnet 5 boliger i 1979, lo boliger i 1980 og 2 i 1981 fra lokalplanens område. Dette vil svare til at parcellerne ved vej F frigives til salg i 1978 og parcellerne ved vej G i Spildevandsanlæg. I kommunens spildevandsplan som er godkendt af amtsrådets udvalg for teknik og milja den er lokalplanens område omfattet af planens tidsf~lgeplan. Beskrivelse af lokalplanforslagets indhold. Den udstykning på l9 parceller som lokalplanforslaget omhandler er indregnet i kommunens boligprogram til iværksættelse i Udstykningsformen og indhold er identisk med de års sidste udstykningerhvorparcellerneerplaceretomkringblindeboligvejemed vendepladser, der har en form og st~rrelse så de også kan benyttes til leg. De blinde boligveje har adgang fra en blind facadelras stamvej. Bebyggelsen er bestemt som åben-lav boligbebyggelse, ligesom udstykningens 1. etape som nævnt i Partiel byplanvedtægt nr. 7. Der skal oprettes en grundejerforening for området.

3 Lokalplanens re t svirkninger. Efter byrådets endelige vedtagelse og offentligggrelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 5 31 kun udstykkes, bebygges eller iøvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Byrådet (og evt. grundejerforeningen) kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens be- stemmelser under forudsætning af, at det ikke mdrer den særlige karakter af det område, der søges skabt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. I henhold til 5 34 i kommuneplanloven kan der foretages ekspropriation af privates ejendomme eller rettigheder over ejendommene, når ekspropriation vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelse af lokalplanen. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, fortrænges af planen. Andre private servitutter kan eksproprieres, når det vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelse af planen jvf. ovenfor.

4 HINNERUP KOMMUNE ÅRHUS AMT LOKALPLAN NR. 3 FOR ET BOLIGOMRÅDE I SDFTEN. Formålet med lokalplanen er: at tilvejebringe et nyt udstykningsområde i Saften i forbindelse med det i Partiel byplanvedtægt nr. 7, udlagte boligområde, at fastlægge udstykningsområdets starrelse og form med grunde og veje, at fastlægge bestemmelser for bebyggelsens anvendelse og hprjde, at sikre dannelsen af en grundejerforening, der skal sluttes sammen med grundejerforeningen for det boligområde der er udlagt i Partiel byplanvedtægt nr. 7, for Hinnerup kommune, at overferre lokalplanens område fra landzone til byzone. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved falgende bestemmelser for i det 1 nævnte område.

5 $1 Lokalplanens område. Lokalplanen afgrænses som vist vedhæftede kortbilag med prikket signatur og omfatter ferlgende matr. nre: del af 4 a og del af 5 a, Serften by og sogn, samt alle parceller, der efter den 24. nov udstykkes fra de nævnt e e j endomme. Stk. 2 Lokalplanens område vist på kortbilaget. opdeles i områderne I og II som Med byrådets offentlige bekendtgerrelse af den vedtagne lokalplan overferres det under stk. 1 nævnte område fra landzone t il byzone. 5 2 Områdets anvendelse. Stk. 2 Området må med nedennævnte undtagelser kun anvendes til boligformål, og der må kun opf~res åben og lav bebyggelse. Bebyggelsen må kun bestå fritliggende af parcelhuse. Der må inden for området ikke uderves nogen art af virksomhed, som ved sterv, rerg, lugt, sterj, rystelser eller ved sit udseende eller på anden måde efter kommunalbestyrelsens skran er til ulempe for de omboende. På hver ejendom må kun opf~res eller indrettes &n bolig for Qn familie. Det er tilladt, at der på ejendommene drives sådan virksomhed, som almindeligvis udferres i beboelseslejligheder eller beboelseshuse, når virksomheden drives af den, der bebor den pågældende bolig, og når virksomheden efter kommunalbestyrelsens skern drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af beboelsesejendom ikke forandres (herunder ved skiltning o. lign. ), harterets præg af boligkvarter ikke brydes, eller virksomheden ikke fremkalder ulemper for de omboende eller fremkalder behov for parkeringsmuligheder, som ikke er til stede på den pågældende ejendom. Ejendommene må iverrigt ikke benyttes til nogen form for erhvervsvirksomhed. Der n& således ikke pi% ejendommene indrettes bebyggelse til eller udmes handels-, vognmands-, fabriks-, værksteds- eller oplagsvirksomhed, ligesom der ikke må indrettes pensionater eller klublejligheder eller drives anden lignende form for erhvervsmæssig udlejning.

6 $ 3 Udstykninger. Udstykninger må kun foretages efter de retningslinier, som fremgår af vedhæftede kortbilag. Stk. 2 Det på vedhæftede kortbilag med prikket signatur viste areal må ikke udstykkes til bebyggelse, men udlægges som friareal for bebyggelsen. 4 Ve jf orhold. Der udlægges areal til ferlgende nye veje og stier med retning og beliggenhed som vist på vedhæftede kortbilag: Vej F: i en bredde af l5 m Vej G: i en bredde af 8,5 m Sti d: i en bredde af 3 m Stk. 2 De udstykkede grunde i område I & kun have adgang til vej F. De udstykkede grunde i område II & kun have adgang til vej G. Langs de i stk. 1 nævnte veje, og langs Stjerneparken, pålægges byggelinier i en afstand af 5 m fra vejskel som vist på vedhæftede kortbilag. Langs Neptunvej lo m. 3 5 Bebyggelsens omfang og placerinp. Bebyggelsesprocenter for den overstige 25 k. enkelte ejendom må ikke Stk. 2 Stk. 4 Stk. 5 Intet punkt af en bygnings ydermg eller tagflade må gives en sterrre her jde, der overstiger 8,5 m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet. De enkelte beboelsesbygninger må ikke opferres med et mindre etageareal end 110 m2. Tagets vinkel med det vandrette plan må ikke overstige Bygninger må kun opferres med Qn etageventuelt med udnyttet tagetage. En eventuel bider må ikke have loftet beliggende mere end 0,5 m over terræn.

7 5 6 Bebyggelsens ydre fremtneden. Til udvendige bygningssider samt tagplader anvendes materialer som efter byrådets skern virker shmmende. må ikke Stk. 2 Skiltning og reklamering jvf., 9 2 stk. 1 om områdets anvendelse, må kun finde sted med byrådets tilladelse i hvert enkelt tilfælde. $ 7 Ubebyggede areal er. Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom en passende orden ved oplagring af materialer og lignende skal overholdes. $8 Grundejerforening. Samtlige ejere af grunde indenfor lokalplanens område, skal være medlemmer af den grundejerforening der er dannet for det boligområde som omfattes af Partiel byplanvedtægt nr. 7 for Hinnerup kommune. Stk. 2 Med 2/3 flertal af de på en generalforsamling merdende medlemmer, kan det besluttes, at ejere af grunde uden for deklarationsomr&det kan optages som medlemmer af grundejerforeningen eller at grundejerforeningen kan slutte sig sammen med en anden grundejerforening. Grundejerforeningens formål er at vareatge medlemmernes fælles interesser i forbindelse med de ejendomme, der herrer under foreningens område. Indtilgrundejerforeningenerdannet,administreres grundejerforeningens opgaver af mlgeren. Grundejerforeningen skal stiftes, når sælgeren kræver det,dogsenestnårderbebygget lo parceller i udstykningsområdet. Til dækning af fællesudgifter indbetaler ejeren af hver ejendom et belrab, der forelrabig er ansat til kr. 200,- årligt til grundejerforeningen, hvilket belrab erlægges halvårsvis forud med kr. 100,- hver 1. juni og 1. december, frarste gang den 1. betalingstermin efter at sælgeren har dannet grunde jerf oreningen. I forbindelse med grundejerforeningens stiftelse, udarbejdes der af sælgeren vedtægter for grundejerforenin- gen. Ud over de i mrværende deklaration mvnte beslutninger, som kræver kvalificeret flertal på en generalforsamling, kan beslutninger om ændring af vedtægter kun vedtages med mindst 2/3 flertal af de på en genemlforsamling merdende medlemmer.

8 Nævnte a'contobelab til grundejerforeningen kan til enhver tid ændres på en generalforsamling, idet belabet til enhver tid skal fastsaettes Aledes, at belabet er tilstrækkeligt til hkning af samtlige fællesudgifter. Grundejerforeningen har pligt til, efter påkrav fra sælgeren eller kommunen, at tage skade $ privat e ve j-, sti- og fællesarealer. Grunde jerforeningen skal efter foreningens vedtægter udfærdige et reglement, som skal godkendes af Hinnerup byråd. Den enkelte grundejer skal falge bestemmelserne i reglement et. Stk. 4 Indtil grundejerforeningen er stiftet, har et af kommunen udfærdiget reglement retsgyldighed overfor den enkelte grundejer. Stk. 5 Reglementet kan ændres efter retningslinierne som nævnt i foreningens vedtægter, som skal godkendes af Hinnerup byråd. Stk. 6 Beplantning af de for området fælles friarealer r& kun ske i overensstemmelse med en beplantningsplan, som er godkendt af Hinnerup byråd. Stk. 7 Med hensyn til byrder og servitutter henvises til ejendommens blad i tingbogen. Påtaleberettiget er ' sælgeren direktar Villy Mielke indtil grunde j erf oreningen er stift et, og derefter grundejerforeningen samt Hinnerup kommune hver for sig. Hinnerup byråd, den 21. december 1977 Leif Hansgaard borgmest er /Eskild Rasmussen kommuneingeniar I henhold til 27 i lov om kommuneplanlægning vedtages foranstå- ende lokalplan endeligt. Hinnerup byråd, den 26. april Vilhelm Lytken borgmester /Eskild Rasmussen kommeingeniar Tinglyst den 19. maj 1978.

9 a LOKALPLANENS GRÆNSE C~WGGEL?N~E: 5m FRA VE3SKEL VED VE3 F,G, OC, STJERNEPARKEN, lom FRA VEJSKEL VED NEPTUNVES. HINNERUP KOMMUNE KORTB?LAC; TPL LOKALPLAN NR. 3 FOR ET BOIJGOMRADE? SBFTEN. MAL 4:2.OOO H~NNERUP KOWIMUNE, TEKN~K FORVALTN~NG, NOVEM DER 4977.

LING ELLER DISTRIBUERING TIL ANDEN SIDE UDEN SÆRLIG TILLADELSE AF GEODÆTISK GI COPYRIGHT. SUPPLERENDE TEMATISK INFORMATION HVAD ANGAR LOKALPLAN NR.

LING ELLER DISTRIBUERING TIL ANDEN SIDE UDEN SÆRLIG TILLADELSE AF GEODÆTISK GI COPYRIGHT. SUPPLERENDE TEMATISK INFORMATION HVAD ANGAR LOKALPLAN NR. GRUNDMATERI ALET ER GEODÆTISK INSTITUTS 4cm KORT SUPPLERENDE TEMATISK INFORMATION HVAD ANGAR LOKALPLAN NR.5 ER UDARBEJDET OG PAF0RT AF HINNERUP KOMMUNE. KORTET ER UDELUKKENDE TIL TJENST- LIG BRUG HOS OFFENTLIGE

Læs mere

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård T Mr. LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) 97 52 is - GIRO 34130 ANMELDER: C.M?. kl B LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE -j 5 j;; j -p -n.j^ SMØRUMOVRE _ 0_. _ Q, Q, J.nr. 27.5. - 8-1 - 8-m Smn. 276o

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN BYPLANVEDTÆGT NR. 4 For et boligområde i Vemb (Bigården) ULFBORG - VEMB KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN Tingvej 5-6990 Ulfborg - tlf. 97 49 15 55 ULFBORG-VEMB KOMMUNE RINGKJØBING AMT PARTIEL BYPLAJWEDTÆGT

Læs mere

"VANDTÅRNSVEJ" Brønderslev Kommune. Området begrænses som vist på. 19dz 19mb samt dele af følgende 9. under Brønderslev samt alle parceller der

VANDTÅRNSVEJ Brønderslev Kommune. Området begrænses som vist på. 19dz 19mb samt dele af følgende 9. under Brønderslev samt alle parceller der Partiel Byplanvedtægt nr 7 "VANDTÅRNSVEJ" Brønderslev Kommune 1 medfør af lov om byplaner (lovbekendtgørelse nr 63 af 20 februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Brønderslev

Læs mere

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3.. BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR ET OMRÅDE NORD FOR ÅNUMVEJ (GL. DYRSKUEPLADS). 1 Område.

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3.. BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR ET OMRÅDE NORD FOR ÅNUMVEJ (GL. DYRSKUEPLADS). 1 Område. SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3.. BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR ET OMRÅDE NORD FOR ÅNUMVEJ (GL. DYRSKUEPLADS). I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o.2.l9To) fastsættes følgende

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

Område vest for jernbanen og nord for Bannestrupparken i Tvis HOLSTEBRO KOMMUNE

Område vest for jernbanen og nord for Bannestrupparken i Tvis HOLSTEBRO KOMMUNE Område vest for jernbanen og nord for Bannestrupparken i Tvis HOLSTEBRO KOMMUNE Stempel: 25,OO kr. HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 107 for et område vest for jernbanen og nord for Bannestrupparken i Tvis.

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup,

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, 64oo Sønderborg, telf. o4-461216 februar 1974. I medfør

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse.

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse. HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 26. Boligområde ved Ladegårdsvej i Aastrup. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o) fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

- l - Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk

- l - Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk - l - Videbæk kommune Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk by. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 6 J af 2o. februar 19?o), fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

KOMMUNE BOGENSE PART IEL BYP LANVE DTIEGT NR.8 OMRÅDE MELLEM JERNBANEGADE, ADELGADE OG VESTERGADE

KOMMUNE BOGENSE PART IEL BYP LANVE DTIEGT NR.8 OMRÅDE MELLEM JERNBANEGADE, ADELGADE OG VESTERGADE BOGENSE KOMMUNE PART IEL BYP LANVE DTIEGT NR.8 OMRÅDE MELLEM JERNBANEGADE, ADELGADE OG VESTERGADE Ib Andersen og E.Juul Møller AIS Den 5.april 1974 ByplankonSulenter. Ax~kitektex~M.A.A 11 Sag nr.bgs 22.o

Læs mere

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.2. BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET OMRÅDE MELLEM VES- TERGADE, AMAGERVEJ, KLOSTERVEJ OG GANER Å. i Område.

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.2. BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET OMRÅDE MELLEM VES- TERGADE, AMAGERVEJ, KLOSTERVEJ OG GANER Å. i Område. SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.2. BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET OMRÅDE MELLEM VES- TERGADE, AMAGERVEJ, KLOSTERVEJ OG GANER Å. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o.2.197o) fastsættes

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7i~ REFSVINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

. SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 8

. SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 8 . SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 8 Byplanvedtægt nr. 8 I medfør af lov om byplaner jfr. lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970 fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område

Læs mere

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500 Partiel Byplan 5 For dele af Snertinge by Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 23.07.1976 3011502PB0500 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 5, for dele af Snertinge by FORORD Denne byplanvedtægt

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 for skole- og haveboligområdet i Østbyens sydlige del I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Holme-Tranbjerg Kommune Parcelhusområde ved Skådehøjgårdsvej i Skåde. December 1975 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Holme-Tranbjerg Kommune Parcelhusområde ved Skådehøjgårdsvej i Skåde. December 1975 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 20 Holme-Tranbjerg Kommune Parcelhusområde ved Skådehøjgårdsvej i Skåde KONGSBAK INFORMATIK December 1975 PARTIEL BYPWNVEDTÆGT M*,- 20, HOME- TRANBJECRG ÅRHUS KOMMUNE' ARHUS

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 52

Partiel byplanvedtægt nr. 52 Partiel byplanvedtægt nr. 52 for et område i Hundige mellem Hundige Centret og Hundige Strandvej Greve kommune Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor

Læs mere

ÅRHUS AMT HINNERUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 9 for et offentlig område i Hinnerup.

ÅRHUS AMT HINNERUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 9 for et offentlig område i Hinnerup. GRUNDMATERIALET ER GEODÆTISK INSTITUTS SUPPLEKENDE TEMATISK INFORMATION HVAD AN&R ER UDARBEJDET OG PÅFØRT AF HINNERUP KOMMUNE. KORTET ER UDELUKKENDE TIL TJENSTLIG BRUG HOS OFFENTLIGE MYNDIGHEDER OG MÅ

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune.

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune. Byplanvedtægt for byplanområde XXV i Herlev kommune. I medfør af byplanloven ( lovbekendtgørelse nr. 16o af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev kommune. 1 Byplanvedtægtens

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975.

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY Februar 1974. Rettet i juni 1974 og februar 1975. RINGKØBIN-G KOMMUNE l PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRÅDE

Læs mere

NYBORG KOMMUNE BYPLANVE DTÆGT

NYBORG KOMMUNE BYPLANVE DTÆGT Partiel byplan nr. 9 NYBORG KOMMUNE BYPLANVE DTÆGT FOR ET OMRÅDE BEGRÆNSET AF JOHS. HØIRUPSVEJ JERNBANEN OG CHRISTIANSLUNDSVEJ I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 30 FOR SKIVE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. INDHOLD. RedegØrelse for lokalplanen... side

Læs mere

Byplanvedtægt 6 02. Et område i Reerslev mellem kirken og skolen og begrænset af Brandhøjgårdsvej og Tingstedvej. Høje-Taastrup Kommune.

Byplanvedtægt 6 02. Et område i Reerslev mellem kirken og skolen og begrænset af Brandhøjgårdsvej og Tingstedvej. Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune Byplanvedtægt 6 02 Et område i Reerslev mellem kirken og skolen og begrænset af Brandhøjgårdsvej og Tingstedvej Landsbyerne Boligformål - offentligt formål 04.07.1977 Kongsbak Informatik

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 9

Partiel byplanvedtægt nr. 9 Hasseris kommune Partiel byplanvedtægt nr. 9 Byplanvedtægt for Hasseris Bytoft Byplanvedtægt for Hasseris Bytoft. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende

Læs mere

ÅRHUS AMT HINNERUP KOMMUNE. Lokalplan nr. G for et offentligt område (borneinstitution) i Hinnerup

ÅRHUS AMT HINNERUP KOMMUNE. Lokalplan nr. G for et offentligt område (borneinstitution) i Hinnerup GRUNDM~TERIALET ER GWDÆTISK INSTITUTS 4 CM KORT SUPPLERENDE TEMATISK INFORMATION HVAD ANGÅR LOKALPLAN NR. 6 ER UDARBEJDET OG P~FØRT AF HINNERUP KOMMUNE. KORTET ER UDELUKKENDE TIL TJENSTLIG BRUG HOS OFFENTLIGE

Læs mere

(83). Copyright. Grundmateriale: Geodstisk Institut. HINNERUP KOMMUNE ÅRHUS AMT. Lokalplan nr.25 for et boligområde ved Ronvangen i Hinnerup

(83). Copyright. Grundmateriale: Geodstisk Institut. HINNERUP KOMMUNE ÅRHUS AMT. Lokalplan nr.25 for et boligområde ved Ronvangen i Hinnerup I Grundmateriale: Geodstisk Institut. (83). Copyright. HINNERUP KOMMUNE ÅRHUS AMT Lokalplan nr.25 for et boligområde ved Ronvangen i Hinnerup C 15-rammer a. at områdets anvendelse fastlægges til boligformal

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 For et boligområde syd for Overmarken i Holsted - Overmarkens forkengelse. APRIL 1998 Holsted Kommune for et boligområde

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR»SELSKOVPARKEN«I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18»Selskovparken«i Hillerød kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE)

BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE) BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE) GLOSTRUP KOMMUNE - BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. FOR ET OM-E VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LÆ, HVISSINGE.) 5 1. Område.

Læs mere

HVALSØ KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ

HVALSØ KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ BYPLANVEDTÆGT FOR DEL AF HVALSØ STATIONSBY. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det

Læs mere

Nørre-Rangstrup Kommune. Byplanvedtægt nr. 3. Agerskov, Åbakken, Engeriis, Bispelunden. Agerskov. Boligformål. Kongsbak Informatik

Nørre-Rangstrup Kommune. Byplanvedtægt nr. 3. Agerskov, Åbakken, Engeriis, Bispelunden. Agerskov. Boligformål. Kongsbak Informatik Nørre-Rangstrup Kommune Byplanvedtægt nr. 3 Agerskov, Åbakken, Engeriis, Bispelunden Agerskov Boligformål 1972 Kongsbak Informatik FORSL.: AGERS: L PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR EN DEL AF -.Y, NØRRE

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem

Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem Assentoft og Drastrup byer - Assentoft Øst, etape II. SØNDERHALD KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Gråsten Kommune. Byplanvedtægt nr. 5. Boligformål, Dyrkobbel. Vedtaget:

Gråsten Kommune. Byplanvedtægt nr. 5. Boligformål, Dyrkobbel. Vedtaget: Gråsten Kommune Byplanvedtægt nr. 5 Boligformål, Dyrkobbel Vedtaget: 110.1977 GRÅSTEN KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 5 Byplanvedtægt for et^boli^gpmråde^ved I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

et område i Dragør kommunes sydlige del

et område i Dragør kommunes sydlige del BYPLANVEDTÆGT NR. 1A Byplanvedtægt for et område i Dragør kommunes sydlige del Partiel byplanvedtægt nr. l A for et område i Dragør kommunes sydlige del. Byplanvedtægt for et område mellem Krudttårnsvej,

Læs mere

ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt nr. l.

ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt nr. l. Matr.nr. 6b m. fl Dåstrup by og Sogn Anmelder: 1andinspektørerne Thorsen, Krarup & Klæsøe, Roskilde ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE Partiel byplanvedtægt nr. l. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 6

SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 6 SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 6 Byplanvedtaegt nr. 6 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i i nævnte område under Vinde

Læs mere

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Nr. 5 Partiel byplan for et område af ROSKILDES JORDER beliggende i Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. og V. Pedersen 1972 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN MUNKEBO KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. f e- bruar l97o) fastsættes følgende bestemmelser for det i i nævnte område i Munkebo

Læs mere

Videbæk kommune Partiel byplanvedtægt nr. 8. Byplanvedtægt nr. 8 for et bolig- og institutionsområde

Videbæk kommune Partiel byplanvedtægt nr. 8. Byplanvedtægt nr. 8 for et bolig- og institutionsområde Videbæk kommune Partiel byplanvedtægt nr. 8. Byplanvedtægt nr. 8 for et bolig- og institutionsområde i Spjald by* I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 19?o) fastsættes følgende

Læs mere

1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE

1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE Matr. nr. 11 a m.fl. Stpl. 25,oo kr. Wvinningdal by, Balle sogn Akt:Skab / nr. 2æ G I = *' llki 14.JAN1977 SEMPELMÆRKE 1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE C I U ILRET Silkibrg KUN QYLDIGT MED AFSTLMPLINQ AF..,I '

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

HADEBSLEV KOMMUNE. ^Byplanvedtægt nr. 14 \ for et område øst for Starup,

HADEBSLEV KOMMUNE. ^Byplanvedtægt nr. 14 \ for et område øst for Starup, HADEBSLEV KOMMUNE ^Byplanvedtægt nr. 14 \ for et område øst for Starup, HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR/14. Byplanvedtægt nr. 14 for et område øst for Starup«I medfør af byplanloven ( lovbekendtgørelse

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

Byplanvedtægt nr.1 FOR ET OMRÅD~TIL BOLIGFORMÀL I SKJERN BY

Byplanvedtægt nr.1 FOR ET OMRÅD~TIL BOLIGFORMÀL I SKJERN BY SKJERN KOMMUNE Byplanvedtægt nr.1 FOR ET OMRÅD~TIL BOLIGFORMÀL I SKJERN BY i 3 ¼1( /// SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 1. BYPLANVEDTÆGT NR. i FOR ET OMRÅDE MELLEM KLOK KEBJERGEVEJ, KLOSTERVEJ

Læs mere

Byplanvedtægt nr. l. tor Århusvejkvarteret. Grenaa kommune

Byplanvedtægt nr. l. tor Århusvejkvarteret. Grenaa kommune Byplanvedtægt nr. l tor Århusvejkvarteret Grenaa kommune Byplanvedtægt for et område ved Århusvej I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune)

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) er d. 15.11.2011 blevet delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 316 For et område til boligformål ved Minervavej,

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG. Byplanvedtægt nr. 43

BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG. Byplanvedtægt nr. 43 BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG Byplanvedtægt nr. 43 Byplanvedtægt nr. 43 for Gadevang I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 2. Nørager kommune

Partiel byplanvedtægt nr. 2. Nørager kommune Partiel byplanvedtægt nr. 2 for Nørager kommune Boligområde i Nørager by I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsætles følgende bestemmelser for det i l nævnte område

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt LOKALPLAN NR. 4-02 - FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). VALLØ

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 14 Tarm Vest - Boligforeningen

Partiel byplanvedtægt nr. 14 Tarm Vest - Boligforeningen Partiel byplanvedtægt nr. 14 Tarm Vest - Boligforeningen Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk l medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970)

Læs mere

POUL KAMPMANN FAABORG

POUL KAMPMANN FAABORG or ~ ~ I Matr. nr. 16 d Millinge-Østerby byer, Svanninge 1/ i;~ sogn. ri ~ ANMELDER: ADVOKAT POUL KAMPMANN FAABORG LOKALPLAN 6.06. FÅBORG KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

Lokalplan nr Et område ved Vesterparken, mellem Fredensvej og Ahornvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Boligformål: åben-lav boligbebyggelse

Lokalplan nr Et område ved Vesterparken, mellem Fredensvej og Ahornvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Boligformål: åben-lav boligbebyggelse Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.35 Et område ved Vesterparken, mellem Fredensvej og Ahornvej Taastrup Boligformål: åben-lav boligbebyggelse 16.01.1980 Kongsbak Informatik . OMRADET ER BELIGGENDE

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 23. Åkarrèen KØGE KOMMUNE 1977

BYPLANVEDTÆGT NR. 23. Åkarrèen KØGE KOMMUNE 1977 BYPLANVEDTÆGT NR. 23 Åkarrèen KØGE KOMMUNE 1977 KØGE KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 23. BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE MELLEM VESTERGADE, TORVET, BROGADE Og KØGE Å ( ÅKARREEN ) I medfør af byplanloven

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 12

BYPLANVEDTÆGT NR. 12 BYPLANVEDTÆGT NR. 12 For et boligområde i Vemb (Humlevænget) ULFBORG - VEMB KOMMUNE TEKNK- OG MLJØFORVALTNNGEN Tingvej 5-6990 Ulfborg - tlf. 97 49 15 55 Miljøministeriet 3. n r. R 2 O HAJ 197 U L F B O

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTFGT NR. 19. for et parcelhusområde i SA KS I LD BY

PARTIEL BYPLANVEDTFGT NR. 19. for et parcelhusområde i SA KS I LD BY PARTIEL BYPLANVEDTFGT NR. 19 for et parcelhusområde i SA KS I LD BY ODDER KONMUNE Byplanvedtægt for et parcelhusomrade i Saksild. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR: - 19. I medf@r af byplanloven (1ovbekendtgØrelce

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.6 FOR ØKSENDRUP BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

ÅRHUS AMT HINNERUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 10 for et boligområde i Haldum-Hinnerup området

ÅRHUS AMT HINNERUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 10 for et boligområde i Haldum-Hinnerup området GRUNDMATERIALET ER GEODÆTISK INSTITUTS SUPPLERENDE TEMATISK INFORMATION HVAD ANgR ER UDARBEJDET OG PÅFØRT AF HINNERUP KOMMUNE. KORTET ER UDELUKKENDE TIL TJENSTLIG BRUG HOS OFFENTLIGE MYNDIGHEDER OG MÅ

Læs mere

LOKALPLAN GL 61 FOR ET OMRADE I HVISSINGE VED FRALIGSVEJ

LOKALPLAN GL 61 FOR ET OMRADE I HVISSINGE VED FRALIGSVEJ LOKALPLAN GL 61 FOR ET OMRADE I HVISSINGE VED FRALIGSVEJ (@STERAGER). INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplan GL 61 2 Kortbi lag 1. INDLEDNING. Lokalplan GL 61 er endeligt

Læs mere

vejle Byplanvedtægt nr. 8 for et område af Vejle Købstads Nørremark, nord for Nørremarksvej KOMMUNE

vejle Byplanvedtægt nr. 8 for et område af Vejle Købstads Nørremark, nord for Nørremarksvej KOMMUNE vejle KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 8 for et område af Vejle Købstads Nørremark, nord for Nørremarksvej Vejle kommune 0 Anmelder: Vejle byråd. Byplanveatægt nr. 8. 36O~ 2 2, SEP. Bypi arive dtægt for et område

Læs mere

BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ

BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ GLOSTRUP KOMMUNE - BYPLANVEDTÆGT NR. A 13. FOR ET OMRÅDE I AVEDØRE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG SYD FOR AVEDØRE SKOLES

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXIV. i Herlev kommune.

Byplanvedtægt for byplanområde XXIV. i Herlev kommune. Byplanvedtægt for byplanområde XXIV i Herlev kommune. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev kommune. 1 Byplanvedtægtens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 8 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For del af Rugvænget i Ulfborg TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN. Tingvej Ulfborg - tlf.

LOKALPLAN NR. 8 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For del af Rugvænget i Ulfborg TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN. Tingvej Ulfborg - tlf. LOKALPLAN NR. 8 For del af Rugvænget i Ulfborg ULFBORG - VEMB KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN Tingvej 5-6990 Ulfborg - tlf. 97 49 15 55 ULFBORG ULFBORG - VEMB KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8 FOR DEL AF OMRADE

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 3. Sejlflod kommune. for. Boligomrade i Kongerslev by

Partiel byplanvedtægt nr. 3. Sejlflod kommune. for. Boligomrade i Kongerslev by Partiel byplanvedtægt nr. 3 for Sejlflod kommune Boligomrade i Kongerslev by SmFLOD KOMMUNE Partiel byplanvedtregt nr. 3 for Sejlflod kommune BoligomrHde i Kongerslev by I medfor af byplanloven (lovbekendtgerelse

Læs mere

Byplanvedtægt 2. Tranebakken, Tranehøj, Tranedalen

Byplanvedtægt 2. Tranebakken, Tranehøj, Tranedalen Byplanvedtægt 2 Tranebakken, Tranehøj, Tranedalen Ishøj Kommune 2003 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9'fflaj 19^2) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Torslunde-Ishøj

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Holme-Tranbjerg Kommune Parcelhusområde ved Skådehøjgårdsvej i Skåde. Del ophævet i henhold til lokalplan nr.

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Holme-Tranbjerg Kommune Parcelhusområde ved Skådehøjgårdsvej i Skåde. Del ophævet i henhold til lokalplan nr. Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 19 Holme-Tranbjerg Kommune Parcelhusområde ved Skådehøjgårdsvej i Skåde Del ophævet i henhold til lokalplan nr. 39 KONGSBAK INFORMATIK Juni 1975 ARHUS KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT

Læs mere

SKIVE K0BSTADKOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3

SKIVE K0BSTADKOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3 SKIVE K0BSTADKOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3 Byplanvedtægt nr. 3 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i paragraf 1 nævnte område

Læs mere

SKIVE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 11

SKIVE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 11 SKIVE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 11 Byplanvedtzgt nr. i 1 I medfør af byplanloven (lovbestemmelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 5 1 nævnte område i Skive kommune.

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990.

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990. VIDEBÆK l JANUAR 1989. J. NR. 27-11-54 Rev. i januar 1990. NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan

Læs mere

Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland klit

Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland klit Mtr. nr., ejerlav, sogn: (i København kvarter) eller (i at sønderjydsk Landsdele)bd, og bl..i tingbogen, art. nr., e/er/av, sogn. Gade og hus nr.: Stempel: kr. øre Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.5 FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokalplanen omfatter et område i Ørbæk by. beliggende ved Stationsvej og Ringvej Lokalplanen fastlægger, at der på arealet

Læs mere

-s?/ Købers Kreditors.

-s?/ Købers Kreditors. Mtr. nr., ejerlav, sogn: 2 ae, 19 a, del Stempel: / (i København kvarter) af 18 a, alle Haldumyby,\/ eller (i de sønderjydske lands- Haldum dele)bd. og bl. i tingbogen, art. nr., ejerlav, sogn. kr. -s?/

Læs mere

NAKSKOV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTEGT NR.1 I. Byplanvedtægt for et boligområde nord for Helle- nzsvej ved Madeskovgård

NAKSKOV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTEGT NR.1 I. Byplanvedtægt for et boligområde nord for Helle- nzsvej ved Madeskovgård NAKSKOV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTEGT NR.1 I Byplanvedtægt for et boligområde nord for Helle- nzsvej ved Madeskovgård NAKSKOV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 11 Byplanvedtzgt for et boligområde nord

Læs mere

Nørre-Rangstrup Kommune. Lokalplan nr Bispelunden. Agerskov. Boligformål Kongsbak Informatik

Nørre-Rangstrup Kommune. Lokalplan nr Bispelunden. Agerskov. Boligformål Kongsbak Informatik Nørre-Rangstrup Kommune Lokalplan nr. 2.2-04 Bispelunden Agerskov Boligformål 03.01.1985 Kongsbak Informatik Bispelglrdl; Agerskov Lokalplan nr. 2.2 For et boligområde i Agerskov by Nørre-Rangstrup kommune

Læs mere

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård - Draby Anmelder: Leif Erlandsen Advokat Telf. (Ol) 162465 Vester Voldgade 10 i552 Krabenhavn V JÆGERSPRIS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JEGERSPRIS

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Solbjerg Kommune Parcelhusområde ved Lystenlund. December 1964 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Solbjerg Kommune Parcelhusområde ved Lystenlund. December 1964 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 2 Solbjerg Kommune Parcelhusområde ved Lystenlund KONGSBAK INFORMATIK December 1964 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 SOLBJERG ARHUS KOMMUNE STADSARKITEKTENS KONTOR, BYPLANAFDELINGEN

Læs mere

SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 10

SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 10 SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 10 Byplanvedtaegt nr. 1 O I medfør af byplanlovens (lovbekendtgmelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område under

Læs mere

LOKALPLAN NR. 2.2 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1981

LOKALPLAN NR. 2.2 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1981 LOKALPLAN NR. 2.2 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 2.2 LANGÅ BY I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for

Læs mere

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING FEB 1980 I I N D H O L D S FO R T E G N ELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

I I I I I I I I I I I I I I I I I I I

I I I I I I I I I I I I I I I I I I I i LOKALPLAN NR. 7.5, 8.3, 8.4 OG aa FOR HERRESTED MÅRE BY ØRBÆK KOMMUNE MARTS 1979 1. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7.5, 8.3, 8i~, 9.2 FOR OMRÅDER HERRESTED-MÅRE BY henhold til kommuneplanloven (lov nr.

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Beder-Malling Kommune Fritliggende parcelhusbebyggelse ved Agernvej i Beder. April 1977 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Beder-Malling Kommune Fritliggende parcelhusbebyggelse ved Agernvej i Beder. April 1977 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 10 Beder-Malling Kommune Fritliggende parcelhusbebyggelse ved Agernvej i Beder KONGSBAK INFORMATIK April 1977 EEZDER- MALLING ÅRHUS KO- 10 STADSARKITEKTENS KONTOR,BYPLANAFDELINGE:N

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46 BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV Byplanvedtægt nr. 46 Byplanvedtægt nr. 46 for Nr. Herlev I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20 februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1

Læs mere

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område:

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: ÅRHUS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. l FOR SABRO. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: 1. BYPLANVEDTÆGTENS OMRÅDE.

Læs mere

Byplanvedtægt 15. Gildbroterrasserne, Køge Bugt Uddannelsescenter

Byplanvedtægt 15. Gildbroterrasserne, Køge Bugt Uddannelsescenter Byplanvedtægt 15 Gildbroterrasserne, Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune 2003 PARTIEL BYPLAMAljTÆQT NR. 15. ISHØJ KOMMUNE. Byplanvedtægt for et område mellem S-banen, Ishøj Stationsvej, Vejlebrovej

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Ølsemagle Kommune (Lejerbo, Nylandsvej) KØGE KOMMUNE 1968

BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Ølsemagle Kommune (Lejerbo, Nylandsvej) KØGE KOMMUNE 1968 BYPLANVEDTÆGT NR. 5 Ølsemagle Kommune (Lejerbo, Nylandsvej) KØGE KOMMUNE 1968 Ølsemagle kommune Byplanvedtægt nr. 5. I medfør af byplanloven (lovbekendtgarelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 4. for området syd for Havnevej. Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 4. for området syd for Havnevej. Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Byplanvedtægt 4 for området syd for Havnevej Frederiksværk Kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i l omhandlede

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere