BERETNING. Vi arbejder stadig inden for rammerne af nogle tanker som generelt er:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BERETNING. Vi arbejder stadig inden for rammerne af nogle tanker som generelt er:"

Transkript

1 Generalforsamling Søndag den 31. januar 2016 kl BERETNING Indledning Vi har i 2015 arbejdet videre i den retning, som vi udstak sidste år. Vi har stadig fokus på at kunne udvikle og ikke kun lave drift. Vi arbejder stadig inden for rammerne af nogle tanker som generelt er: GSK som god og stærk idrætsklub i Glostrup og på Vestegnen og i VAT Cph GSK har både bredde til alle samt elite til de bedste GSK skal være et stærkt brand o Gøre de rigtige ting rigtigt beskytte sig mod fodskud o Synlige signaler som fx tilstedeværelse og ensartet påklædning til trænerne Synlighed som Glostrups største idrætsforening Faglig stærk svømmeundervisning o Den røde tråd fra VAT gennem Konkurrenceafdelingen til Svømmeskolen o Formel uddannelse af trænere o Materialer til understøttelse af træningen Skarp økonomistyring som værktøj til omstillingsparathed Overordnet går det godt. Vi har haft en positiv udvikling på mange af disse områder, som for eksempel vores position i VAT, et styrket grundlag for konkurrencesvømning (fx T3), stærk økonomistyring har givet mulighed for uddannelse og materialer og ikke mindst er vi synlige gennem Parkstafet og den generelle dialog med forvaltningen og andre interessenter i kommunen. Svømmeskolen Svømmeskolen er på flere måder klubbens fundament. De allerfleste medlemmer findes her, og vi er stadig foreningen i Glostrup, hvor man kan lære eller blive bedre til at svømme. Der er plads til alle i bredden. Og tilsvarende stammer en væsentlig del af indtægterne her fra. Vi skal have en velfungerende svømmeskole for at have en velfungerende svømmeklub.

2 Flere ting er ændret i løbet af det seneste år. Vi udviklede i 2015 en ny lønstrategi for svømmeskolens trænere, hvor vi har lagt os tæt op ad, hvad de øvrige klubber på Vestegnen/VAT gør. De andre klubber havde en anden måde at aflønne på, og nu arbejder vi alle i samme retning. Ikke alle trænere var lige tilfredse med den nye struktur, men på sigt er der ingen tvivl om, at vi får ressourcer til at arbejde med andre områder, som styrket kompetenceudvikling, kurser og uddannelse, coaching, udvikling af teams, individuelle forløb osv. Noget som vi tror på sigt giver trænerne både bedre kompetencer og større jobtilfredshed som i sidste ende kommer svømmerne til gode. Vi har kunnet sende trænerne på alle de ønskede, relevante kurser i 2015, og vi har kunnet indkøbe de mest nødvendige materialer til gennemførelse af svømmeundervisningen. Det fortsætter vi med i 2016, hvor vi står over for en stor anskaffelse af materialer, men vi håber på god støtte fra Glostrup Kommune gennem GSI. Vi har i 2015 haft fokus på samarbejde mellem trænerne i svømmeskolen og konkurrenceafdelingen, så vi tilgodeser den røde tråd i svømmernes udvikling. I 2015 er det også lykkedes trænere fra svømmeskolen at få job i konkurrenceafdelingen, hvilket også er med til at binde aktiviteterne sammen. Der har været en del afgang af de gamle trænere, primært fordi de er nået der til i livet, hvor uddannelse eller andet har gjort, at der er mindre tid til fritidsjobbet. Der er sikkert også et par stykker, hvor den nye lønstrategi har gjort forskellen. Der til har der været nogle tilfælde af langtidssygdom, en del almindelig sygdom, specielt problem med at dække fredag ind, og summa summarum har vi haft flere aflysninger af svømmeundervisning end vanligt. Vi valgte midlertidigt at lukke fredagsholdene og tilbyde flytning til andre hold eller ophør af medlemskab. For at kompensere for den manglende undervisning arbejder vi på at tilbyde ekstra undervisning i ferieperioderne samt i juni måned. Svømmeskolen har afholdt de vanlige gode aktiviteter. Et godt eksempel er Forårsstævne, som for mange er deres første svømmestævne. Det er vigtigt med disse begivenheder, hvor svømmerne men også forældre, trænere, officials og andre frivillige har en rigtig god dag, og vi tror, at det er med til at fastholde medlemmerne i svømmeklubben på sigt. Der har været lidt udskiftning på posten som leder af svømmeskolen. Mia stoppede medio året som følge af stort arbejdspres i sit primære job. Vi ansatte Michelle i august, som af samme årsag stoppede ved udgangen af året. Fælles for de to var, at de kom ude fra og havde transporttid til Glostrup. Vi har fra 1. januar ansat Kasper Sørensen, som har et stort medfødt GSK-hjerte og som bor tæt ved svømmehallen. Efteråret har været en vanskelig periode for svømmeskolen, og når vi trods alt er kommet igennem, er det primært pga. en helt ekstra ordinær indsats af bestyrelsens ansvarlige for svømmeskolen, Lisbeth Brandt, samt multikunstneren John Nelsson.

3 Konkurrenceafdelingen I 2015 har vi fortsat med den god kerne af trænere, og der er kommet nye gode kræfter til. Trænerstaben består således ved årets udgang af cheftræner Søren Jungersen og et trænerteam med Nicklas, Lars Emil, Anton, Kasper, Victor og Mathias. Konkurrenceafdelingen har også i 2015 gennemgået en udvikling af strukturen. De gode erfaringer med et 8-ugers aspirantforløb for at komme fra svømmeskolen til konkurrenceafdelingen er fortsat med stor succes, og er dermed en god rekrutteringsbase. Og så har vi oprettet (genoprettet) et T3-hold for de yngste konkurrencesvømmere. Der er flere årsager hertil; vi har haft en ambition om at blive flere svømmere i konkurrenceafdelingen, så der er brug for et hold for de yngste. Og oven fra har adgangen til VAT ændret sig, så man skal blive lidt længere i moderklubberne. Konkret er de, der før var gruppe 2 yngste årgang, nu ikke længere årgangssvømmere, så disse skal som hovedregel træne i moderklubberne. Vi bakker op om, og presser på for den røde tråd mellem VAT og GSK som moderklub, og vi vil gerne have en stærk dialog mellem vores egne trænere og VAT-trænerne. Det har i 2015 været et udviklingsområde, og vi vil i det kommende år have fortsat fokus på det. Det er vigtigt for os. Svømmerne har i årets løb deltaget i vores egne aktiviteter som klubmesterskab og åbne stævner som Sommerstævne og Adventsstævne. De åbne stævner er yderst populære for andre klubber at deltage i, og det viser GSK frem på den mest positive måde. Det er stævner, som arrangeres ved en stor indsats fra vore frivillige i USA tak for det. Ud over vore egne stævner og mesterskaber har svømmerne deltaget i invitationsstævner som AIF Forårsstævne, Triton Cup, Sigma Microstævner, Vallensbæk Høststævne, STT Efterårsstævne samt den årlige Mini-turnering. Svømmeudvalget (SU) består af holdledere, forældrerepræsentanter og trænere fra konkurrenceafdelingen samt medlemmer fra bestyrelsen. I 2015 har SU arrangeret træningslejre til Tommerup, Præstø og Fredericia, som alle var gode successer. Derudover er der blevet arrangeret sæsonafslutning med kanosejlads, opstartstur med overnatning i det fri foruden biografture og julefrokost. Det er også SU, som står for det årlige klubmesterskab, og så har SU i 2015 også arrangeret sprintmesterskab og været vært ved et af stævnerne i Miniturneringen. Og som altid kan vi være stolte af vores mange gode Masters-svømmere. Det så dejligt at se ved vores egne mesterskaber, at Masters stiller op side om side med de yngste konkurrencesvømmere. Det er et vigtigt signal til de unge, at man kan svømme konkurrencesvømning, også efter man er blevet voksen. Igen i 2015 har Masters gjort sig positiv bemærket ved Danske Masters mesterskaberne, og hele 16 svømmere var indstillet til idrætshædring ved Glostrup Kommune. For 2016 kan vi bemærke, at GSK er arrangør af Danske Masters Mesterskaber den marts.

4 VAT GSK har for tiden 15 svømmere i VAT, fordelt på 2 på eliteholdet, 5 på juniorholdet og 8 på årgangsholdet. VAT-samarbejdet mellem de fem moderklubber betyder meget for GSK. Vi kan ikke selv videreudvikle elitesvømmere på det niveau, og VAT skal være lokomotivet, som trækker udviklingen i klubberne. VAT har i det forgangne år fokuseret dels på videreudvikling af det sportslige ved cheftræner Per Holmquist og dels på stram økonomistyring. Det har været svært for VAT at opfylde ambitionerne inden for det rådige budget, men der har været en rigtig god udvikling hen over året, og der er nu taget nye værktøjer i brug til at sikre god økonomistyring. VAT svømmerne har opnået fine sportslige resultater, herunder en flot 5. plads ved hold- DM. Vi forventer, at VAT inden for de næste fem år vil kunne tage kampen op med de helt store klubber i Danmark og dermed kunne være med endnu længere fremme. To GSK VAT-svømmere blev indstillet til idrætshædring ved kommunen, nemlig Marcus og Tobias Dan Hansen for flotte medaljer ved DM. Øvrige aktiviteter Vi afholdt igen i 2015 Glostrup Parkstafet. Der er mange grunde til, at Parkstafetten er vigtig for klubben. Det vigtigste er nok, at GSK herigennem bliver synliggjort over for myndigheder, borgere og erhvervslivet i Glostrup. Og derudover har aktiviteten også genereret et mindre overskud til glæde for vores medlemmer. Og som alt det andet har det kunnet lade sig gøre gennem en stor, frivillig indsats. I den forbindelse vil jeg gerne nævne den sportsligt ansvarlige for Parkstafeten, nemlig Bruno Kaa, som uundværlig for gennemførslen. GSKs årlige Sponsorstævne er vores konkurrencesvømmeres mulighed for at svømme sponsorpenge ind som støtte til træningslejre og øvrige svømmeaktiviteter. Også i 2015 deltog langt de fleste af vores konkurrencesvømmere med at svømme tilsammen mere end 100 km og hev dermed mange tusind kroner ind fra familie, venner og virksomheder som tilskud til betaling af de mange omkostninger.

5 Frem mod 2016 Som nævnt afholder vi i svømmehallen Danske Masters Mesterskaber i marts. Det er med kort varsel, at vi har hjulpet Dansk Svømmeunion, idet ingen klubber havde meldt sig som arrangør. Vi får brug for mange frivillige kræfter til at gennemføre det. I lige år er det en fast tradition for vores konkurrencesvømmere og deres forældre at tage til Berlin i Pinsen og deltage i et fantastisk udendørsstævne. Det ser i år ud til at blive et tilløbsstykke med deltagelse af de fleste andre VAT-moderklubber og to af de tre VAThold. Dermed ser det ud til at vi skal have tre busser i brug for at komme der til. Det er en rigtig god aktivitet, hvor der både er fine sportslige perspektiver i et fint stævne, men måske vigtigst af alt uvurderligt socialt udbytte for både svømmere og forældre. Med tilskud fra på Vennerne og klubben er prisen for deltagelse meget rimelig. Vi vil i 2016 have et fokuspunkt i forhold til dét at være svømmeklub i Glostrup og i GFC. Der er nogle ting, som gør, at det langsomt bliver sværere at være svømmeklub. For eksempel har GFC besluttet at indføre et nyt adgangssystem til svømmehallen, hvor efter vi i 2016 bliver påtvunget en brugerafgift på op mod kr. Der er også sket andre ændringer, hvor det har været svært at få lov at træne i ferieperioder, vores materialer som fx opslagstavle blev fjernet fra hallen osv. Og nu kommer varmtvandsbassinet, som vi hører, at vi som forening er udelukket adgang til, fordi kommunen/gfc selv vil arrangere fx svømmeundervisning for babyhold det synes vi er lidt ærgerligt, hvis man på denne måde går på strandhugst efter en del af vore medlemmer og måske også trænere ud fra et økonomisk perspektiv. Vi vil prøve at finde en måde til dialog med kommunen om disse ting. Endelig deltager vi i Glostrups 825 år jubilæum i år. Faktisk bliver byjubilæet efter planen skudt i gang med Parkstafet 2016 den 23. august. Afslutning En forening som svømmeklubben fungerer med få ansatte lønnede medarbejder og mange frivillige ulønnede. Uden at vores medarbejdere skal misforstå det, så for de en tak for indsatsen hver måned omkring den 1. Så her er at fremhæve: Tak til alle frivillige, herunder vores udvalg som SU, USA, Talentudvalget, holdledere, officials, medlemsregistret, bestyrelsen. Og så alle de, som bare hjælper, hver gang der er brug for det. Og dermed også en mere eller mindre skjult opfordring til, at kredsen byder ind på den fortsatte drift af klubben gennem deltagelse. Tak til vores støtteforening Vennerne for altid ubetinget støtte ved klubbens mange arrangementer og ikke mindst økonomisk støtte til sociale arrangementer, træningslejre og ture. Der er via Klubmodul mulighed for at tilmelde sig denne forening.

6 Og som altid gemmer vi takken til vores æresmedlemmer til en helt særlig plads sidst i programmet. /Stefan Neubauer Andersen

BERETNING. Vi arbejder stadig inden for rammerne af nogle tanker som generelt er:

BERETNING. Vi arbejder stadig inden for rammerne af nogle tanker som generelt er: Generalforsamling Søndag den 29. januar 2016 kl. 16.30 BERETNING Indledning Vi har i 2016 arbejdet videre i den retning, som vi har gjort de seneste par år. Vi har også fortsat lagt vægt på at balancere

Læs mere

BERETNING. Ved en målrettet indsats er vi ved årets udløb landet dér, hvor vi har haft fokus på følgende:

BERETNING. Ved en målrettet indsats er vi ved årets udløb landet dér, hvor vi har haft fokus på følgende: Generalforsamling Søndag den 8. februar 2015 kl. 14.00 BERETNING Bestyrelsens fokuspunkter i 2014 Bestyrelsen har i årets løb arbejdet i retning af, at der skal være plads til både udvikling, og drift

Læs mere

Generalforsamling Søndag den 27. januar 2019 kl BERETNING Indledning

Generalforsamling Søndag den 27. januar 2019 kl BERETNING Indledning Generalforsamling Søndag den 27. januar 2019 kl. 15.30 BERETNING 2018 Indledning GSK har i 2018 arbejdet på at udvikle både klubbens svømmeskole, konkurrenceafdeling og startfællesskabet VG17, som en overbygning

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2017

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2017 KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2017 1 GSK har svømning på alle niveauer Glostrup svømmeklub (GSK) er en velfungerende svømmeklub på Københavns vestegn. GSK har hold på alle

Læs mere

a. Status på hvem der er tilknyttet holdene Delfin: Træner Anders, er ikke til stede. Talent: Træner Kenneth, Lisbeth, Ivan og Trine Roed

a. Status på hvem der er tilknyttet holdene Delfin: Træner Anders, er ikke til stede. Talent: Træner Kenneth, Lisbeth, Ivan og Trine Roed Dagsorden: 1. Holdledere c. Arbejdsopgaver a. Status på hvem der er tilknyttet holdene Delfin: Træner Anders, er ikke til stede. Talent: Træner Kenneth, Lisbeth, Ivan og Trine Roed Årgang 1: Camilla og

Læs mere

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2011-2012

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2011-2012 KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2011-2012 1 GSK har svømning på alle niveauer Glostrup svømmeklub (GSK) er en velfungerende svømmeklub på Københavns vestegn. GSK har hold på

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Forældremøde Konkurrenceafdelingen

Forældremøde Konkurrenceafdelingen Forældremøde Konkurrenceafdelingen vær den bedste udgave af dig selv August 2017 Lidt om mig selv Aktiv i Kalundborg svømmeklub både som svømmeskoleinstruktør, k-træner og svømmer 2007- nu Holdadministrator

Læs mere

SPONSORSTÆVNE 2011. Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne

SPONSORSTÆVNE 2011. Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne SPONSORSTÆVNE 2011 Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne Kære STT-Svømmere på VAT Årgang, VAT-elite, STT T1, T2, T3 og T* - samt forældre og søskende. Reserver allerede nu lørdag d. 17. september

Læs mere

Strategiplan Helsingør Svømmeklub

Strategiplan Helsingør Svømmeklub Strategiplan Helsingør Svømmeklub 2016 2024 Forord: Helsingør Svømmeklub fylder 90 år i 2016 og er således en af Danmarks ældste svømmeklubber med mange stolte traditioner, og en klub med mange nye og

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE. Swim Team Vestsjælland KORSØR - SLAGELSE. Aftaleindgåelse: Dato: Juli 2012. Korsør Svømme- og Livredningsklub Jørn Birch

SAMARBEJDSAFTALE. Swim Team Vestsjælland KORSØR - SLAGELSE. Aftaleindgåelse: Dato: Juli 2012. Korsør Svømme- og Livredningsklub Jørn Birch SAMARBEJDSAFTALE KORSØR - SLAGELSE Aftaleindgåelse: Dato: Juli 2012 Korsør Svømme- og Livredningsklub Jørn Birch Slagelse Svømmeklub Steen Wegener Side 2 af 7 Aftalen vedrører: Formål: Ledelse: Samarbejde

Læs mere

Informationsbrev vedr. sponsorstævne 2014

Informationsbrev vedr. sponsorstævne 2014 Informationsbrev vedr. sponsorstævne 2014 Sponsorstævnet afholdes lørdag den 27. september 2014 i Fløng Svømmehal, Fløng byvej 24, 2640 Hedehusene. PROGRAM: 08.0009.00 Udlevering af TshirtsGruppebillede

Læs mere

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT Præsentation af VEJLE SVØMMEKLUB TRITON Triton i tal Ca. 1.900 medlemmer Hvoraf ca. 1.800 er tilknyttet svømmeskole og ca. 100 er konkurrencesvømmere Fuldtidsansat

Læs mere

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 Generalforsamling 2016 Onsdag den 30. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af generalforsamlingens lovlige indvarsling og afholdelse 3. Valg af referent 4. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Information til nye svømmere og deres forældre

Information til nye svømmere og deres forældre Information til nye svømmere og deres forældre Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen i Slagelse Svømmeklubs Konkurrenceafdeling. Du har allerede fået udlevet en Opflytningsseddel med beskrivelse

Læs mere

Informationsbrev vedr. sponsorstævne

Informationsbrev vedr. sponsorstævne Informationsbrev vedr. sponsorstævne Kære STT-Svømmere & forældre på VAT Årgang, VAT-elite, STT T1, T2 og T* Reserver allerede nu lørdag d. 18. september 2010, hvor sponsorstævnet afholdes i Glostrup Svømmehal.

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger. Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2015. 1 Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET REV. OKTOBER 2018 NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET GENERELT OM HOLDET Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk

Læs mere

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019 Forældremøde K-afdelingen 17. Januar 2019 Dagsorden 1. Information om K-afdelingen 2. Økonomi 3. K-udvalget: medlemmer og opgaver 4. Forventninger til svømmere og forældre 5. Sponsorsvøm 1. Information

Læs mere

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen -

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen - Sådan rykker vi svømmere op - konkurrenceafdelingen - Oprykninger i Hovedstadens Svømmeklubs konkurrenceafdeling I Hovedstadens Svømmeklub arbejder vi struktureret med en langsigtet udvikling af vores

Læs mere

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN Følgende er de overordnet målsætninger for en samlet K- afdeling. Perioden er sat til 4 år og følger en olympisk periode. Målsætninger for de enkelte hold findes under beskrivelsen

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TH OL DE T NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET OM HOLDET GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen på talentholdet og samtidig

Læs mere

Stadig stor fremgang i Aars Svømmeklub

Stadig stor fremgang i Aars Svømmeklub Som formand for Aars Svømmeklub er jeg en glad mand. Glad for alle de skønne trænere, hjælpere og ledere, der hver især yder en kæmpe indsats for klubbens mange medlemmer. Og som er med til at styrke det

Læs mere

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling 1. Ekstra sponsorat fra EDC - Haslev EDC Haslev er hovedsponsor for Haslev svømmeklub. For at støtte yderligere fokus på teknik træning har EDC-Haslev valgt at støtte K og T-afdelingen med yderligere kr.

Læs mere

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Beretning. Det har været et år præget af projektet omkring KB Hallen. Byggeriet har præget vores anlæg og inddraget baner udendørs. Det vil fortsætte

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) OM E2 GENERELT Henvender sig primært til årgangssvømmere (piger 12-14 år og drenge 14-16 år).

Læs mere

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen -

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen - Sådan rykker vi svømmere op - konkurrenceafdelingen - Opdateret: januar 2019 Oprykninger i Hovedstadens Svømmeklubs konkurrenceafdeling I Hovedstadens Svømmeklub arbejder vi struktureret med en langsigtet

Læs mere

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Vi ønsker med den følgende information at give nye svømmere og deres forældre et indblik i, hvad der kræves af både svømmer og familie, for at dyrke konkurrencesvømning

Læs mere

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling 2019-2020 Hold Grupper Årgange Objektive krav ESV Junior/senior Senior 3. Års junior 2. Års junior 1. Års junior Piger: 17 år og ældre Drenge: 18 år og ældre

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Formandens beretning!

Formandens beretning! Formandens beretning! Det er dejligt at svømmeklubben stadig kan vække interessen for svømning i alle aldre. Det yngste medlem i år 2014 var 5 uger og det ældste medlem 85 år. Det giver et godt indblik

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) UDGIVET: august 2016 NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) OM E1 GENERELT Henvender sig primært til junior og senior svømmere. Der trænes efter, at svømmerne

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Talentudviklingsplan for AIF Svømning

Talentudviklingsplan for AIF Svømning Talentudviklingsplan for AIF Svømning 1. Indledning Denne TalentUdviklingsPlan herefter kaldet TUP er udarbejdet i december 2009 af AIF Svømmeafdeling. Planen er en præcisering af de forskellige politikker

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014

Nyhedsbrev december 2014 Nyhedsbrev december 2014 Glædelig jul og godt nytår - svømmeskolen starter igen den 6. januar. Svømmeskolebørnene og instruktørerne holder en velfortjent juleferie, mens konkurrencesvømmerne fortsætter

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BERETNING MARTS 2013/ MARTS 2014 BESTYRELSENS BERETNING MARTS 2014-MARTS 2015 Velkommen til årets generalforsamling. - Præsentation af bestyrelsen KLUBBEN I TAL Medlemstal - Stiger stadig: vi rundede 1300

Læs mere

Vision Forventninger

Vision Forventninger Team Favrskov Ha ndbold Vision Forventninger Indhold Indledning / formål... 3 Vision... 4 Forventninger... 5 Hold... 5 Spillere... 5 Trænere... 5 Forældre... 5 Klubben... 6 Primære værdier... 7 Trivsel...

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 1 BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K., Tina, Sandra, Bo Røse AFBUD Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 1 BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 TILSTEDE: Anders M., Kalle, Anders K., Morten, Bo Rasmussen, Gitte Jürs, Flemming, Bo Røse, Sandra, Heidi Slente, Tine AFBUD Tina, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af

Læs mere

Infofolder Talent Begynder (TB)

Infofolder Talent Begynder (TB) Infofolder Talent Begynder (TB) Side 1 GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk af konkurrenceafdelingen i Kolding Svømmeklub og dermed give

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN Her kan du læse mere om NTC og om: Bolig Spiseordning Skole, job og uddannelse Træningstider Økonomi Procedure for optagelse Kommunikation

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) OM E3 Henvender sig primært til årgangsgruppe 2 svømmere (piger 10-12 år og drenge 10-14 år).

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Informationshæfte til nye forældre i konkurrenceafdelingen (K-afdelingen) Kolding Svømmeklub

Informationshæfte til nye forældre i konkurrenceafdelingen (K-afdelingen) Kolding Svømmeklub Udgivelsesdato: Rev. september 2015 Informationshæfte til nye forældre i konkurrenceafdelingen (K-afdelingen) Kolding Svømmeklub Side 1 af 14 Indhold FORORD... 3 HVEM ER HVEM?... 3 ÅRETS GANG I K-AFDELINGEN...

Læs mere

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april 2018 Til stede Afbud Referent Anders K., Kalle, Flemming, Morten, Bo Rasmussen, Tina, Sandra, Bo Røse, Anders M., Tine Isa Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt

Læs mere

Formandens beretning Hillerød Svømmeklub 2018

Formandens beretning Hillerød Svømmeklub 2018 Formandens beretning Hillerød Svømmeklub 2018 Jeg vil gerne starte med at sige tak til alle, som er kommet i dag. Som jeg skrev i invitationen, så vil vi i bestyrelsen gerne se så mange som muligt til

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Bestyrelsen i Haslev Svømmeklub vil gerne byde dig og dine forældre velkommen til vores konkurrenceafdeling. For at alle bedre kan forstå hvad konkurrencesvømning

Læs mere

30. januar 2014, kl. 19:30

30. januar 2014, kl. 19:30 30. januar 2014, kl. 19:30 På valg er Jan Clausen som ønsker genvalg og Rikke Nielsen der ønsker genvalg. Formandens beretning 1/5: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til at

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/

ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/ ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/08 2018 PLAN FOR I AFTEN 17.30-18.30 - Velkomst - Sportslig setup I Vejle Svømmeklub - Trænerholdet - Point system - Spørgsmål. 18.30-19.00 (ESV1+ESV2+ESV3) Mød uddannelserne.

Læs mere

Baggrund for strukturændring

Baggrund for strukturændring VS får en af Danmarks største ungdomsafdelinger (14-20 år). Baggrund for strukturændring Grundlag for holdændringer Der er for mange k-svømmere til de nuværende hold. Der er flaskehalse mellem holdene

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Sponsorkoncept Sponsorkoncep

Sponsorkoncept Sponsorkoncep Sponsorkoncept Historie & facts 30.000 kr. Struer Svømmeklub er en af de største idrætsklubber i Struer og kan i 2011 fejre 80 års jubilæum. I Struer Svømmeklub har mange børn og unge gennem tiden udviklet

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

Velkommen til. Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl

Velkommen til. Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl Velkommen til Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 09.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

Referat Generalforsamling onsdag d.21 marts Kl

Referat Generalforsamling onsdag d.21 marts Kl Referat Generalforsamling onsdag d.21 marts 2018 Kl.19.00-21.00 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Jens Kjær - Det er der enighed om. 2. Aflæggelse af beretning (formand, klubchef og udvalg) V. formand;

Læs mere

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde Hvem er vi Stævner/kalender Stævne regler 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde 1 Michael Nielsen 48 år Ansat som håndværker på Erhvervsskolerne Aars Har tidligere været K-svømmer, K- og talenttræner,

Læs mere

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012 Beretninger Generalforsamling i MBK Marts 2012 Formandens beretning for sæsonen 2011/12 Bestyrelsen. I indeværende sæson har bestyrelsen bestået af formand Jørgen Færch, økonomiansvarlig Peter Iversen,

Læs mere

Kære læser Velkommen til.

Kære læser Velkommen til. Kære læser Velkommen til. Et helt blankt år med lutter ubrugte dage ligger foran os, og det er en skøn frisk følelse, som vel næsten kan afværge det mørke og kolde ved årstiden, når man har noget at gå

Læs mere

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling 2008.

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling 2008. Generalforsamling d. 13. februar 2008. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling 2008. 2008. Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub Kære Sponsor Efter at vi i 2011 var i knæ rent økonomisk er der nu godt styr på fundamentet for klubben. Der er i 2012 realiseret et pænt overskud på baggrund af en ekstraordinær indsats fra hele lokalområdet.

Læs mere

Konkurrenceafdelingen

Konkurrenceafdelingen Konkurrenceafdelingen - Håndbog for svømmere og deres forældre Haderslev Svømmeklub vil gerne byde nye svømmere og deres familier velkommen på vores konkurrencehold: Aspirantholdet, Udviklingshold 2, Udviklingshold

Læs mere

Konkurrenceafdelingens beretning for 2009.

Konkurrenceafdelingens beretning for 2009. Konkurrenceafdelingens beretning for 2009. Det er tid at gøre status over sæsonen 2009 i Aalborg Svømmeklubs konkurrence-afdeling. En afdeling med mange meget talentfulde svømmere i mange forskellige aldersgrupper.

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Holbæk Svømmeklub og REMA 1000 er stolte over igen at kunne indbyde til HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Stævnet afholdes 6.-8. maj 2016 Alle informationer findes i denne indbydelse. Holbæk Youth Festival Et anderledes

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

Næstved Herlufsholm Håndbold

Næstved Herlufsholm Håndbold Referat Bestyrelsesmøde 19. september 2019 Fraværende: Henrik Waage & Søren Hansen 1 Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d. 22. august 2019. Godkendt 2 Økonomi Udgår 3 Bestyrelsens sammensætning

Læs mere

Bestyrelses beretning for året 2012

Bestyrelses beretning for året 2012 Bestyrelses beretning for året 2012 Ifølge klubbens vedtægter 5, stk. 8, pkt. 2 fremlægges bestyrelsens beretning på aslevs vømmeklubs årlige generalforsamling, og status for år 2012 er således: Medlemstal,

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Marts Kære medlemmer,

Marts Kære medlemmer, 2017 Marts 2018 Kære medlemmer, Så gik endnu et år i svømmeafdelingen på hæld og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak for et super spændende år i Tune IF, Svømmeafdeling. Det har på

Læs mere

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/ ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN INFOfolder 2015/2016 VELKOMMEN Kære forældre Jeres barn er nu startet med at svømme på et af Roskilde Svømnings konkurrencehold, og vi vil gerne byde jer velkommen

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Nye tiltag og frivilligt arbejde giver stor succes i Aars Svømmeklub

Nye tiltag og frivilligt arbejde giver stor succes i Aars Svømmeklub Med nye tiltag og frivilligt arbejde har Aars Svømmeklub nu en større medlemsskare og vifte af holdtilbud end nogensinde før. Og med 85 års forskel på klubbens yngste og ældste svømmer, må vi sige, at

Læs mere

Generalforsamlingen d. 28. februar 2001.

Generalforsamlingen d. 28. februar 2001. Generalforsamlingen d. 28. februar 2001. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling 2001. Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

Formandens årsberetning 2014

Formandens årsberetning 2014 Formandens årsberetning 2014 Velkommen som læser til denne beretning, som i korthed (dog på flere sider)fortæller om det daglige liv i Aalborgs største forening/klub. Som formand glædes jeg over de mange

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2019 Svømmecenter Falster, Nykøbing F.

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2019 Svømmecenter Falster, Nykøbing F. Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2019 Svømmecenter Falster, Nykøbing F. 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslår Lene Madegaard (LM) som dirigent. Enstemmigt vedtaget. v 2. Bestyrelsens

Læs mere

Nyhedsbrev april 2016

Nyhedsbrev april 2016 Nyhedsbrev april 2016 Sådan foregår tilmeldingen til den kommende efterårssæson. Alle nuværende medlemmer er garanteret et tilbud om en plads på et hold i den kommende sæson. Det er ikke en garanti for

Læs mere

Repræsentantskabsmøde VAT-CPH 2017/2018

Repræsentantskabsmøde VAT-CPH 2017/2018 Repræsentantskabsmøde VAT-CPH 2017/2018 Sted: Mødet blev holdt i Campus, Vallensbæk Referent: Torben Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om Startfællesskabets organisatoriske virksomhed ved formanden

Læs mere

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt.

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt. Referat: Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, 2014 Dato: 27. april 2014 Tidspunkt: 9.00 12.00 Mødested: Hotel Scandic, Kolding Referent: Margit Beckmann Nr. Punkt 1. Valg af dirigent Referat Mikkel von

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30

Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30 Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30 Kom og deltag i Nyborg Svømmeklubs ordinære generalforsamling og får indflydelse i din svømmeklub! Adgang for alle, men

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Generalforsamling Svømmeklubben NORD

Generalforsamling Svømmeklubben NORD Generalforsamling Svømmeklubben NORD Referat af generalforsamlingen tirsdag den 19. marts kl. 19.00 2014 1. Valg af dirigent Kurt Nørgaard blev valgt som dirigent 2. Formanden fremlægger bestyrelsens beretning

Læs mere