nr. 131 Lokalplan - for boligområdet Måløvhøj, Måløv

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "nr. 131 Lokalplan - for boligområdet Måløvhøj, Måløv"

Transkript

1 nr. 131 Lokalplan - for boligområdet Måløvhøj, Måløv Ballerup Kommune, april 2016

2 Vejledning Hvad er en lokalplan? Lokalplaner skal styre den fremtidige udvikling i et område og give borgerne og Kommunalbestyrelsen mulighed for at vurdere konkrete tiltag i sammenhæng med planlægningen som helhed. I en lokalplan fastlægger Kommunalbestyrelsen bestemmelser for, hvordan arealer, nye bygninger, beplantning, veje, stier osv. skal placeres og udformes inden for et bestemt område. Plansystemet efter kommunalreformen: Lokalplanen består af: Redegørelsen som beskriver baggrunden for og formålet med lokalplanen og fortæller om lokalplanens indhold. Herudover redegøres der bl.a. også for de miljømæssige forhold, samt om hvordan lokalplanen forholder sig til anden planlægning. Lokalplanbestemmelserne, er de bindende bestemmelser for områdets fremtidige anvendelse. Illustrationer samt tekst skrevet i kursiv har til formål at forklare og illustrere planbestemmelserne. Diverse kortbilag og illustrationer, der viser afgrænsningen af området i forhold til skel samt kort og illustrationer, der uddyber lokalplanens bestemmelser.

3 Vejledning Hvornår laves en lokalplan? Planloven bestemmer, at Kommunalbestyrelsen har pligt til at lave lokalplan, før der gennemføres større udstykninger eller større bygge- og anlægsarbejder, herunder nedrivning af byggeri. Endvidere når det er nødvendigt for at sikre kommuneplanens virkeliggørelse, eller når der skal overføres arealer fra landzone til byzone. Kommunalbestyrelsen har ret til på ethvert tidspunkt at beslutte at udarbejde et lokalplanforslag. Lokalplanforslaget Når Kommunalbestyrelsen har udarbejdet et forslag til lokalplan offentliggøres det i mindst 8 uger. I den periode har borgerne lejlighed til at komme med bemærkninger, indsigelser eller forslag til ændringer. Når offentlighedsperioden er slut, vurderer Kommunalbestyrelsen i hvilken udstrækning man vil imødekomme eventuelle indsigelser og ændringsforslag. Herefter vedtages planen endeligt. Hvis Kommunalbestyrelsen, på baggrund af de indkomne indsigelser, eller efter eget ønske, vil foretage så omfattende ændringer, at der reelt er tale om et nyt planforslag, starter proceduren forfra med offentliggørelse af et nyt lokalplanforslag. Når et forslag til lokalplan er offentliggjort, må de ejendomme, der er omfattet af planen, ikke bebygges eller i øvrigt anvendes på en måde der kan foregribe indholdet af den endelige plan, jf. Planlovens 17. Dette forbud gælder dog højst ét år efter offentliggørelsen af forslaget. Når fristen for indsigelser, ændringsforslag og bemærkninger er udløbet, kan kommunalbestyrelsen tillade, at ejendomme udnyttes efter forslaget. Dette forudsætter dog, at anvendelsen er i overensstemmelse med kommuneplanen, og at der ikke er tale om at påbegynde et større byggearbejde. Forslaget bortfalder, hvis ikke planen er endeligt vedtaget inden tre år fra offentliggørelsen. Den endelige lokalplan Når Kommunalbestyrelsen har vedtaget lokalplanen endeligt og offentligt bekendtgjort, er den bindende for de ejendomme, der ligger inden for lokalplanens område. Det betyder, at der ikke må etableres forhold i strid med planens bestemmelser. Lovlig eksisterende bebyggelse eller lovlig anvendelse, som er etableret før lokalplanforslaget blev offentlig gjort, kan fortsætte som hidtil, selvom det er i strid med lokalplanen - også efter ejerskifte. Lokalplanen medfører ikke pligt til at gennemføre de bebyggelser eller anlæg, der er beskrevet i planen. Den endeligt vedtagne lokalplans retsvirkninger er nærmere beskrevet i afsnittet Retsvirkninger i lokalplanen.

4 Lokalplanen var fremlagt i offentlig høring i perioden fra den 3. november 2015 til den 6. januar Der blev afholdt et offentligt møde om lokalplanforslaget tirsdag den 15. december 2015, hvor der kom 14 borgere. Ballerup Kommune modtog 9 høringssvar til forslaget, som blev behandlet i en hvidbog. Høringssvarene gav anledning til mindre ændringer i forbindelse med kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse af lokalplanen. Redegørelse Lokalplanens baggrund og formål Formålet med lokalplanen for Måløvhøj er at sikre de kulturhistoriske bevaringsværdier i boligområdet. Måløvhøj er et stykke dansk kulturhistorie om et selskab, som i starten af 1930'erne forsøgte at etablere et lille selvforsynende samfund i Måløv, der skulle afhjælpe tidens arbejdsløshedsog fattigdomsproblemer. Udstyknings- og bebyggelsesplan fra 1933

5 På Måløvhøj købte selskabet 10 tønder land til udstykning i 50 havelodder á 1000 m 2. På hvert lod skulle opføres en bolig på 52 m 2 billigst muligt. Tanken med de store havelodder var at opnå et delvist selvforsynende lille samfund. Selskabet magtede ikke opgaven og i slutningen af 1930 erne overtog staten ejendommene og sikrede opførelsen af de 50 huse. De 49 huse findes den dag i dag og sætter deres præg på området trods mange om- og tilbygninger. Måløvhøj har en stærk grundejerforening, som har eksisteret siden Grundejerforeningen har rettet henvendelse til Ballerup Kommune, fordi en lokalplan fra 1989 har vist sig mangelfuld og svær at administrere. Nærværende lokalplan har derfor til formål at præcisere bestemmelserne, så boligområdets særkende bevares. På baggrund af Ballerup Kommunes igangværende arbejde med tilpasningen til klimaforandringerne, er der samtidig et behov for at indarbejde bestemmelser, som sikrer at området lever op til de kommunalpolitiske klimamål. Lokalplanområdet og dets omgivelser Lokalplanområdet ligger i den nordøstlige del af bydelen Måløv, i området Østerhøj. Måløvhøj er ikke længere omkranset af et landbrugslandskab, men i stedet af andre boligområder af forskellige typer. Der er ikke langt til rekreative områder og inden for kort afstand, er der forskellige former for offentlig service i form af skole og børneinstitutioner. Adgang til området foregår enten fra Måløvgårdsvej eller Jonstrupvej og for de gående eller cyklende også fra Klakkebjerg.

6 Lokalplanområdet strækker sig lidt ud over den oprindelige Måløvhøj bebyggelse og rummer 58 parceller. Der er derfor bebyggelse inden for lokalplanområdet, som ikke er omfattet af den kulturhistoriske fortælling fra 30 erne. Grundejerforeningen Måløvhøj sørger blandt andet for vedligeholdelsen af de private fællesveje og driften af det fælles private vandværk, der siden 1936 har leveret vand til beboerne. Lokalplanens indhold Bebyggelsen Bebyggelsen inden for lokalplanområdet består af de oprindelige kulturhistoriske havelodshuse, som ligger i en seriestruktur langs vejene og skaber en arkitektonisk helhed. Derudover er der senere udmatrikuleret grunde, hvorpå der ligeledes er opført enfamilieshuse. Lokalplanens bestemmelser er udarbejdet, således at bevaringsbestemmelserne alene vedrører den oprindelige bebyggelse, mens mere almindelige lokalplanbestemmelser vil gælde for hele bebyggelsen. Målet for de bevarende bestemmelser er at muliggøre om- og tilbygninger, uden at det vil ændre væsentligt på områdets kulturhistoriske fortælling og karaktertræk. Området er allerede i dag stærkt påvirket af om- og til bygninger, fordi de oprindelige huse er små i forhold de krav, der stilles til en familiebolig i dag. Derfor vil lokalplanen ikke blive fuldstændig stringent i forhold til det oprindelige udtryk. Tilbygning til den oprindelige bygning er tilladt. Ved tilbygninger er det vigtigt, at den oprindelige bygningsfacade ligger længst ud mod vej, hvilket betyder at eventuelle tilbygninger enten må trækkes tilbage eller vinkles 90 grader mod baghaven. Det er ligeledes væsentligt for bebyggelsen, at tage har udhæng og at vinduer og døre ligner de oprindelige, hvis de ønskes udskiftet.

7 Ubebyggede arealer Det er en væsentlig karakter for området, at forhaverne er åbne. Ved hegning i forhave er det derfor vigtigt, at hegnet er lavt, dvs. højst 1,2 meter. Hegn skal enten være levende, hvilket vil sige en hæk eller bestå af et åbent stakit er også tilladt. På enkelte grunde er bygningen placeret væk fra vej, således at der til ejendommen ikke er en forhave. Her må hegning være op til 1,80 meter høj, men hegnet skal være levende. Hegning i skel mod vej er ikke et krav. Grundejer kan vælge at lade forhaven stå uafgrænset. Forhaverne har oprindeligt ikke været planlagt til parkering af biler og de befæstede arealer har også været begrænset til gangarealer mellem græs og plantebede. I dag er der gjort plads til bilparkering i de fleste forhaverne. Lokalplanen skal sikre, at forhaverne bevarer den åbne karakter, derfor skal carporte i forhaverne skal være åbne. Det betyder, at carporten ikke har nogen ydervægge, bortset fra eventuelt en side mod skel, hvor der alligevel kunne være hegn. Regnvandshåndtering Lokalplanområdet er en del af et såkaldt fælleskloakeret opland, hvilket betyder at både spildevand og regn- og overfladevand ledes i samme rør. I perioder med store nedbørsmængder bliver kloaksystemet overbelastet, og der opstår problemer med opstuvning. I Ballerup Kommune arbejdes der hen imod mindre befæstelse og flere permeable overflader. Der er derfor indarbejdet bestemmelser i forhold til afledning af tagvand og overfladevand fra befæstede arealer, så regnvandet enten afledes lokalt eller tilbageholdes mest muligt. Der er ikke fastsat befæstelsesgrader i lokalplanen. I stedet vil det befæstede areal være reguleret af den afløbskoefficient, som er fastlagt i den gældende spildevandsplan. Lokalplanens sammenhæng med anden planlægning Kommuneplan 2013 Lokalplanområdet er omfattet af kommuneplanramme 1.B22, hvor følgende er gældende: 1. Områdets anvendelse fastlægges til boligformål. Der kan indenfor området eller dele heraf opføres eller indrettes bebyggelse til offentlige formål og kollektive anlæg. Der kan placeres tekniske anlæg: vandforsyning, regnvandsbassin m.v. 2. Af hensyn til den karakteristiske bebyggelses bevaringsværdier må bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom ikke overstige 25. Bebyggelse skal opføres som parcelhuse i 1-1 ½ etage. 3. Der skal fastsættes bestemmelser om den karakteristiske bebyggelses bevaringsværdier, herunder om muligheder for om- og tilbygning.

8 4. Der kan fastsættes bestemmelser om beskyttelse og pleje af terræn og beplantning med henblik på at bevare de landskabelige værdier. Miljøvurdering I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer (Lovbekendtgørelse nr. 936 af ) har myndigheder pligt til at miljøvurdere planer og programmer, der fastlægger rammer for fremtidige anlægstilladelser til projekter, som er omfattet af lovens bilag 3 og 4, fordi disse planer og programmer antages at kunne få væsentlig indvirkning på miljøet, jf. 3, stk. 1, nr. 1. Myndighederne har ligeledes pligt til at miljøvurdere andre planer og programmer, der fastlægger rammer for fremtidige anlægstilladelser til projekter, når myndighederne vurderer, at planen eller programmet kan få væsentlig indvirkning på miljøet, jf. 3, stk. 1, nr. 3. Ved vurderingen af væsentligheden skal kriterierne i lovens Bilag 2 tages i betragtning. Forslaget til Lokalplan 131 for boligområdet Måløvhøj, Måløv, er en bevarende lokalplan for et eksisterende og fuldt udbygget boligområde. Lokalplanen skal erstatte en gældende lokalplan for området, og den indeholder kun mindre ændringer i forhold til den nuværende anvendelse af området. Det vurderes, at ændringerne ikke får væsentlige indvirkninger på miljøet, jf. Miljøvurderingslovens 3, stk. 3, nr. 2, LBK nr. 939 af

9 Bestemmelser 1 FORMÅL 1.1 Det er lokalplanens formål: - at fastholde områdets anvendelse til boligbebyggelse med fritliggende parcelhuse - at sikre, at ændringer i det bebyggede og ubebyggede miljø foretages uden at forringe oplevelsen af områdets kulturhistoriske og karakteristiske særpræg 2 OMRÅDEAFGRÆNSNING OG ZONESTATUS 2.1 Lokalplanen afgrænses, som vist på kortbilag 1 og omfatter følgende matrikelnumre: 4i, 4k, 4l, 4m, 4n, 4o, 4p, 4q, 4r, 4s, 4t, 4u, 4v, 4x, 4y, 4z, 4æ, 4ø, 4aa, 4ab, 4ac, 4ad, 4ae, 4af, 4ag, 4ah, 4ai, 4ak, 4al, 4am, 4an, 4ao, 4ap, 4aq, 4ar, 4as, 4at, 4av, 4ax, 4ay, 4az, 4aæ, 4aø, 4ba, 4bb, 4bc, 4bd, 4be, 4bf, 4bh, 4bk, 4bl, 4bo, 4bu, 4bv, 4bæ, 4de, 4dg samt vejarealerne 4bg alle af Måløv by, Måløv. 2.2 Området har byzonestatus. 3 OMRÅDETS ANVENDELSE 3.1 Området må kun anvendes til boligformål, dog med undtagelse matr. nr. 4bl, Måløv By, Måløv, som kun må anvendes til vandværk, så længe vandværket er aktivt. 3.2 Kommunalbestyrelsen kan tillade, at der kan drives erhvervsvirksomhed i boligen* i det omfang, at ejendommen ikke ændres på en sådan måde, at det forringer områdets karakteristiske særpræg. Endvidere må virksomheden ikke være til gene for naboerne og må ikke medføre øget behov for parkering. *Note: En erhvervsvirksomhed i et beboelsesområde, er en virksomhed, der er indrettet i en bolig, der bebos som helårsbolig af virksomhedens ejer. Virksomheden udøves af ejendommens beboer uden medhjælp udefra. 3.3 Der må kun opføres én bolig pr. ejendom. 4 UDSTYKNING 4.1 Udstykning inden for lokalplanområdet må ikke finde sted. 5 VEJE, STIER OG PARKERING Veje 5.1 Lokalplanområdet vejbetjenes fra Måløvgårdsvej og fra Jonstrupvej via Nørrevej, Mellemvej og Søndervej.

10 Stier 5.2 Fra Måløvhøjvejs afslutning mod syd skal stiforbindelsen til Klakkebjerg opretholdes. Parkering 5.3 Der skal på hver ejendom udlægges areal til parkering af højst to biler. Hører der flere biler til husstanden må der indrettes parkeringsplads til disse, som armeret græs eller lignende, hvor forhavens grønne udtryk bibeholdes. Der må dog højest opføres carporte til to biler. 5.4 Parkering af campingvogne, oplag af lystbåde og uindregistrerede køretøjer er ikke tilladt inden for lokalplanområdet. 6 LEDNINGSANLÆG, ENERGI OG FORSYNING 6.1 Tag- og overfladevand skal, hvor det er muligt, håndteres lokalt ved LAR-anlæg*. Der kan etableres overløb fra LAR- anlægget til forsyningens fællesledning. *Note: LAR betyder Lokal Afledning af Regnvand. LAR-anlæg kan f.eks. være faskiner eller lavninger, som opsamler vand fra store regnskyl. 7 BEBYGGELSENS PLACERING OG OMFANG 7.1 Den maksimale bygningshøjde er 8,5 meter målt fra eksisterende terræn eller et af kommunalbestyrelsen godkendt reguleret terræn. 7.2 Facadehøjden må ikke overstige 3,5 meter målt fra eksisterende terræn eller et af kommunalbestyrelsen godkendt reguleret terræn til den linje, hvor tagflade og ydervæg mødes. 7.3 Langs Måløvgårdsvej pålægges en byggelinje i en afstand af 11,25 meter fra vejmidte. For de oprindelige havelodsgrunde, som er markeret på bilag 2, gælder følgende: 7.4 Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige Beboelsesbygninger må kun opføres i et plan med udnyttet tagetage svarende til de oprindelige beboelseshuse. 7.6 Tilbygninger til de oprindelige havelodshuse må opføres med højst en etage med udnyttet tagetage. Tilbygningerne skal proportioneres, så tilbygningen underordner det oprindelige havelodshus. 7.7 Tilbygninger til det oprindelig havelodshus skal i forhold til udgangsbyggelinjen trækkes tilbage på grunden og sammenbygges på en måde, der tydeligt markerer det oprindelige havelodshus geometri og dimensioner. Det gælder både tilbygninger i forlængelse af det oprindelige havelodshus og tilbygninger i vinkel.

11 7.8 Den oprindelige seriestruktur af beboelseshuse på 52 m 2 i grundplan skal bevares, derfor skal nye beboelseshuse placeres samme sted og med samme udgangsbyggelinie mod vej, som de oprindelige beboelseshuse. Husfacaden skal orienteres i samme retning mod adgangsvej, som det oprindelige havelodshus. 7.9 Åbne carporte kan placeres nærmere vejskel end øvrig bebyggelse*. *Note: En åben carport er en carport uden ydervæg, bortset fra eventuelt en side mod naboskel. Et eksempel på en åben carport 7.10 Nedrivning af oprindelige havelodshuse må ikke finde sted. Hvis en havelodsbebyggelse fjernes, for eksempel på grund af brand, skal fremtidig bebyggelse opføres i samme stil, geometri, proportioner og udtryk, som de oprindelige havelodshuse og placeres, som angivet i 7.8. For øvrige grunde til boligformål gælder følgende: 7.11 Bebyggelsen må højst opføres i en etage med udnyttet tagetage, se kortbilag 2. 8 BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN Generelt for området gælder følgende: 8.1 Tage skal fremtræde i matte farver med et maksimalt glanstal på 20. Der må ikke anvendes glaserede eller engoberede teglsten. 8.2 Parabolantenner skal placeres væk fra skel og vej, hvilket vil sige ikke ud til forhaver. For de oprindelige havelodsgrunde, som er markeret på bilag 2, gælder følgende: Facader 8.3 Facader skal være filset eller pudset teglsten. Facader kan fremstå malet, kalket eller behandlet med indfarvet mørtel. På tilbygninger må der anvendes træbeklædning.

12 8.4 Facaderne skal fremstå i hvid, sort og/eller de klassiske jordfarver, som er angivet i bilag 4. På tilbygninger med udvendig træbeklædning er træbehandling uden farve tilladt. 8.5 Der må kun foretages udvendig facadeisolering, hvis taget på huset også fremover vil være med tagudhæng og med synlige spær, som beskrevet under pkt Tage, ovenlysvinduer og kviste 8.6 Tage på oprindelige havelodshuse skal udføres, som symmetriske saddeltag uden valm med en taghældning på 45 grader, se bilag Tilbygninger til de oprindelige havelodshuse kan opføres med symmetrisk saddeltag, fladt tag eller tag med ensidig taghældning. 8.8 Tage med hældning skal være opført med tagudhæng og synlige spærender. 8.9 Tage med hældning skal beklædes med sorte eller røde vingetegl, betontegl, stål, skifer eller eternit*. Flade tage kan beklædes med tagpap. *Note: De oprindelige beboelsesbygninger har haft en tagbeklædning af rød vingetegl af dansk type. Denne tagbeklædning vil give den mest oprigtige oplevelse af den oprindelige havelodsbolig. Bebyggelsens tagbeklædning har imidlertid udviklet sig til at blive uensartet, derfor stilles vingetegl ikke som et absolut krav Solenergianlæg må kun placeres på tagflader væk fra vej(mod baghave) med mindre solenergianlæggene er særligt tilpasset tagbeklædningen, som integrerede løsninger. Solenergianlæg skal placeres, så det harmonerer med bygningen som en integreret helhed. Solenergianlæg skal være antirefleksbehandlede.* *Note: Det er meget vanskeligt at kombinere bevaringsinteresser med nyere installationer som eksempelvis solenergianlæg, fordi de ofte fremstår som et fremmed og forstyrrende element. Det generelle indtryk vil være, at bygningens bevaringsværdi forsvinder eller reduceres væsentligt. Kommunalbestyrelsen vægter energibesparende bygningsforanstaltninger højt. Derfor er solcelleanlæg på visse betingelser tilladt i denne bebyggelse trods bevaringsinteresserne Eksisterende skorstene som det oprindelige havelodshus er opført med, må ikke nedtages. Nye skorstene på oprindelige havelodshuse skal enten mures op og placeres 1/3 inde på tagryggen, som vist på bilag 3, eller placeres mod havesiden f.eks. som stålskorstene med aftræk gennem tagfladen.

13 Et eksempel på oprindelig skorstensplacering på tagryggen Ovenlysvinduerne og kviste skal placeringsmæssigt fremstå harmonisk på tagfladen og som udgangspunkt placeres symmetrisk tagfladen Ovenlysvinduer mod vej må ikke placeres i kontakt med hinanden Kviste må kun placeres på tagfladen væk fra vej. Der må højst placeres 2 kviste på tagfladen. Vinduer og døre 8.15 Vinduer skal udføres med slank profilering og detaljering, der svarer til de oprindelige vinduer, som vist på bilag 3. Vinduer skal udføres med udadgående, sidehængte tofagsvinduer. Glas skal være plant Vinduer og vindueshuller skal som udgangspunkt opretholdes i oprindelige dimensioner, som vist på bilag 3. Kommunalbestyrelsen kan dog give tilladelse til at udvide dørhullet, såfremt der er behov for at opfylde handikapkrav. Dør- og vindueshuller må som udgangspunkt ikke blændes og der må ikke etableres nye uden kommunalbestyrelsens tilladelse. Kommunalbestyrelsen kan tillade blænding af dør- og vindueshuller, hvis en tilbygning placeres, hvor der i dag er et vindue eller en dør. Dør mod havesiden kan tillades, som erstatning for et vindueshul, hvis dørhullet er i samme bredde, som det oprindelige vindueshul. Småbygninger 8.17 Tage på carporte må højest have en taghældning på 20 grader Småbygninger og overdækninger og lignende mod vej må kun opføres, så de arkitektonisk passer til bebyggelsen, både hvad angår farvevalg og materialer.

14 Nybyggeri 8.19 Småbygninger og overdækninger mod vej skal fremstå åbne, dvs. uden ydervægge, bortset fra eventuelt en side mod naboskel. Bygningerne skal fremstå i hvid, sort og/eller i de klassiske jordfarver, som er angivet i bilag 4. Træbehandling uden farve er tilladt. 9 UBEBYGGEDE AREALER Hegning 9.1 Hegning mod vej skal etableres som hæk eller åbent stakit. På de oprindelige havelodsgrunde må hegn mellem forhave og vej højest være 1,2 meter højt, se kortbilag 2. Ved grunde, hvor bygningen er placeret væk fra vej, således at der ikke er en forhave, må hegning være op til 1,80 meter høj. Her skal hegningen bestå af en hæk. Hegning mod vej er ikke et krav. Et eksempel på et stakit med en åben karakter Skiltning 9.2 Der må ikke skiltes med faste skilte. 10 GRUNDEJERFORENING 10.1 Ejere af ejendomme inden for lokalplanområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Måløvhøj". 11 BETINGELSER FOR AT NY BEBYGGELSE KAN TAGES I BRUG 11.1 Ny bebyggelse må ikke tages i brug før det er tilsluttet kollektiv varmeforsyning. Der kan gives tilladelse til vedvarende energiformer til supplering af energiforbruget.

15 12 AFLYSNING AF LOKALPLAN, SERVITUTTER OG DEKLARATIONER 12.1 Med den endelige vedtagelse og offentlige bekendtgørelse af Lokalplan 131 aflyses Lokalplan 046 i sin helhed Med den endelige vedtagelse og offentlige bekendtgørelse ophæves de nævnte enkeltbestemmelser i dokumentet Extrakt-genpart, tinglyst den 10. september 1937 for lokalplanens område: Paa Ejendommen, der ikke yderligere må udstykkes, maa kun opføres Beboelseshuse med højst 2 Etager med 1 Lejlighed i hver Etage, altsaa i alt højst 2 Lejligheder, foruden de nødvendige Udhuse. Arealet mellem Vej og Bygning skal, bortset fra Adgangsvejen til Bygningen, anlægges og vedligeholdes som Have og indhegnes med passende Hegn saavel mod Vej som mod Nabogrund. Ejendommen maa ikke benyttes til Fabrik, Oplagsplads eller anden Virksomhed af saadan Art, som ved ilde Lugt, Røg eller Støj er til alvorlig Ulempe for de omboende. Dokumentet er tinglyst på følgende matr.nr. 4i, 4k, 4l, 4m, 4n, 4o, 4p, 4q, 4s, 4t, 4u, 4v, 4x, 4y, 4z, 4æ, 4ø, 4aa, 4ab, 4ac, 4ad, 4ae, 4af, 4ag, 4ah, 4ai, 4ak, 4al, 4am, 4an, 4ao, 4ap, 4aq, 4ar, 4as, 4at, 4av, 4ax, 4ay, 4az, 4aæ, 4aø, 4ba, 4bb, 4bc, 4bd, 4be, 4bf, 4bh og 4dg alle Måløv By, Måløv. Dokumentet bibeholdes i øvrigt. 13 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 13.1 Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort, må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med lokalplanens bestemmelser Eksisterende, lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv pligt til at udføre de bebyggelser og anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Note: Det vil sige, at lokalplanens bestemmelser først gøres gældende, når der ønskes ændringer af de eksisterende lovlige forhold, f.eks. når man vil ændre ejendommens anvendelse og indretning, når man vil udstykke ejendommen eller lægge den sammen med en anden, når man vil bygge eller lignende. Når der er tale om udlæg til offentlige formål kan ejere kræve de berørte ejendomme eller dele heraf eksproprieret, også selvom planen ikke realiseres For forhold, der ikke er reguleret i lokalplanen, gælder de almindelige bebyggelsesregulerende bestemmelser i byggeloven og planloven.

16 Lokalplan 131 er endeligt vedtaget af Ballerup Kommunalbestyrelse den 25. april Sign. Jesper Würtzen / Steen Pedersen Borgmester Centerchef

17

18 Vedtaget af Ballerup Kommunalbestyrelse den 25. april 2016, offentliggjort d. 10. maj 2016 Center for By, Kultur og Erhverv Ballerup Kommune Hold-an vej 7 Tlf: Måløvhøj

19 VEJ Bilag 1 Matrikelkort 4bo 4bu 4bæ KNASTEBAKKEN 4i 4k 4l 4bf 4be 4bd 4bc 4bb JONSTRUPVEJ 4m 4n 4o MÅLØVHØJVEJ 4aæ 4aø 4ba NØRREVEJ 4bh 4bk 4bv 4p 4az 4ay 4ax 4av 4de 4bl 4q 4bg 4r 4s 4t 4ap 4ao 4an 4aq 4ar 4as 4at MELLEMVEJ VIBESKRÆNTEN SIGNATURFORKLARING Lokalplanafgrænsning Matrikelgrænse 4u 4v 4am 4dg 4ak 4ai 4ah 4ag 4al KNASTEBAKKEN 4x 4y 4z MÅLØVHØJVEJ SØNDERVEJ 4aa 4ab 4ac 4ad 4ae 4af SVALEBO 4æ Lokalplan nr.: 131 4ø Titel: Boligområdet Måløvhøj, Måløv Mål: 1:1500 Papirformat: A3 Center for By, Kultur og Erhverv, 2015 KLAKKEBJERG

20 VEJ 4bo 4bu 4bæ Bilag 2 Kort over de oprindelige havelodsgrunde/-boliger KNASTEBAKKEN 4i 4k 4l 4bf 4be 4bd 4bc 4bb JONSTRUPVEJ 4m 4n 4o MÅLØVHØJVEJ 4aæ 4aø 4ba NØRREVEJ 4bh 4bk 4bv 4p 4az 4ay 4ax 4av 4de 4bl 4q 4r 4s 4t 4bg 4ap 4ao 4aq 4ar 4as 4at MELLEMVEJ SIGNATURFORKLARING VIBESKRÆNTEN Lokalplanafgrænsning Oprindelig havelodsgrund Vandværksgrund 4u 4an Oprindelig havelodsbeboelse 4v 4am 4dg 4ak 4ai 4ah 4ag 4al KNASTEBAKKEN 4x 4y 4z MÅLØVHØJVEJ SØNDERVEJ 4aa 4ab 4ac 4ad 4ae 4af SVALEBO 4æ Lokalplan nr.: 131 4ø Titel: Boligområdet Måløvhøj, Måløv Mål: 1:1500 Papirformat: A3 Center for By, Kultur og Erhverv, 2015 KLAKKEBJERG

21 Bilag 3 Oprindeligt beboelseshus Tegning fra 1933 Lokalplan nr.: 131 Titel: Boligområdet Måløvhøj Mål: Ikke målfast Dato: Center for By, Kultur og erhverv

22 BILAG 4 Den klassiske jordfarveskala Den klassiske jordfarveskala er udarbejdet af Raadvadcentret og kan findes på side 51 i Socialministeriets publikation fra 2006; Bevaringsværdige bygninger.

nr. 131 Lokalplan - for boligområdet Måløvhøj, Måløv

nr. 131 Lokalplan - for boligområdet Måløvhøj, Måløv nr. 131 Lokalplan - for boligområdet Måløvhøj, Måløv Ballerup Kommune, april 2016 Vejledning Hvad er en lokalplan? Lokalplaner skal styre den fremtidige udvikling i et område og give borgerne og Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Forslag til. Lokalplan 131 for boligområdet Måløvhøj, Måløv

Forslag til. Lokalplan 131 for boligområdet Måløvhøj, Måløv Forslag til Lokalplan 131 for boligområdet Måløvhøj, Måløv Redegørelse Lokalplanens baggrund og formål Formålet med lokalplanen for Måløvhøj er at sikre de kulturhistoriske bevaringsværdier i boligområdet.

Læs mere

Lokalplan 131 for boligområdet Måløvhøj, Måløv UDKAST

Lokalplan 131 for boligområdet Måløvhøj, Måløv UDKAST Forslag til Lokalplan 131 for boligområdet Måløvhøj, Måløv UDKAST Redegørelse Lokalplanens baggrund og formål Formålet med lokalplanen for Måløvhøj er at sikre de kulturhistoriske bevaringsværdier i boligområdet.

Læs mere

Lokalplan. Forslag. nr. 131. - for boligområdet Måløvhøj, Måløv

Lokalplan. Forslag. nr. 131. - for boligområdet Måløvhøj, Måløv nr. 131 Lokalplan Forslag - for boligområdet Måløvhøj, Måløv Ballerup Kommune, oktober 2015 Vejledning Hvad er en lokalplan? Lokalplaner skal styre den fremtidige udvikling i et område og give borgerne

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE, LOKALPLAN NR. 046 for boligområdet Måløhøj (vedtaget januar 1989)

BALLERUP KOMMUNE, LOKALPLAN NR. 046 for boligområdet Måløhøj (vedtaget januar 1989) BALLERUP KOMMUNE, LOKALPLAN NR. 046 for boligområdet Måløhøj (vedtaget januar 1989) INDLEDNING LOKALPLANENS BAGGRUND. På baggrund af grundejerforeningens ønske om at sikre at områdets karakteristiske træk

Læs mere

Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989)

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN På baggrund af ønsker fra grundejerforeningen "Klanparken" om mulighed

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne

Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne Sådan læses lokalplanen Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser tinglyses på de ejendomme, som planen omfatter, og bestemmelserne

Læs mere

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2 ÆRØ KOMMUNE Forslag til lokalplan nr. 19-9 ejendommen Søby Nørremarksvej 2 Kommuneplantillæg nr. 1 Kommuneplan 2009-2021 for Ærø Kommune Forord til lokalplanen Denne lokalplan omfatter ejendommen Søby

Læs mere

Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen

Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen Lokalplan 038-1 Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen Skovlunde Lokalplanen er kladde Indholdsfortegnelse Redegørelse 1 Om lokalplanlægning 2 Lokalplanområdet 4 Lokalplanens baggrund og formål 5 Lokalplanområdets

Læs mere

Lokalplan nr. 5.22. Boligområde ved Saturnvej i Hornbæk INDHOLDSFORTEGNELSE

Lokalplan nr. 5.22. Boligområde ved Saturnvej i Hornbæk INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 5.22 Boligområde ved Saturnvej i Hornbæk INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...3 Lokalplanens baggrund og formål...3 Eksisterende forhold....4 Forhold til anden planlægning...5 LOKALPLAN...7

Læs mere

Lokalplan nr. 106. for et område mellem Virginiavej, Andebakkesti og Frederiksberg Have

Lokalplan nr. 106. for et område mellem Virginiavej, Andebakkesti og Frederiksberg Have Lokalplan nr. 106 for et område mellem Virginiavej, Andebakkesti og Frederiksberg Have November 1999 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området mellem Virginiavej, Andebakkesti og

Læs mere

Hvidbog til lokalplan nr. 131

Hvidbog til lokalplan nr. 131 Hvidbog til lokalplan nr. 131 Indkomne høringssvar til lokalplan nr. 131 behandles i denne hvidbog. Der er indkommet i alt 9 høringssvar, mens forslaget til lokalplan nr. 131 var i offentlig høring. De

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46 BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV Byplanvedtægt nr. 46 Byplanvedtægt nr. 46 for Nr. Herlev I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20 februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1

Læs mere

YYY Boliglokalplan. (bygget ud fra lokalplan , Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby

YYY Boliglokalplan. (bygget ud fra lokalplan , Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby YYY Boliglokalplan (bygget ud fra lokalplan 1-2-113, Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby Indholdsfortegnelse Startredegørelse 1 Oversigtskort 2 Baggrunden 3 Projektet 4 Lokalplanområdet

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

HVALSØ KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ

HVALSØ KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ BYPLANVEDTÆGT FOR DEL AF HVALSØ STATIONSBY. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 SOMMERHUSOMRÅDER

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 SOMMERHUSOMRÅDER SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 SOMMERHUSOMRÅDER SÆLVIG HUSE LANGEMARK VESTERLØKKEN DECEMBER 1995 REDEGØRELSE I henhold til Planlovens 34, stk. 3 er sommerhusområder, 1) områder, som i en bygningsvedtægt

Læs mere

LOKALPLAN NR. 078 # # Februar Indsigelsesfrist xx. xxxxxx Rønne. Nexø

LOKALPLAN NR. 078 # # Februar Indsigelsesfrist xx. xxxxxx Rønne. Nexø LOKALPLAN NR. 078 Indsigelsesfrist xx. xxxxxx 2014 Rønne # # # Nexø Bevarende lokalplan for sammenhængende dobbelt-og rækkehusbebyggelser i Rønne og Nexø Februar 2014 Indsigelser og ændringsforslag Lokalplanforslaget

Læs mere

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området *

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Lokalplan nr. 94 for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Formålet med lokalplanen * Lokalplanens indhold * Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

3.C.1 3.E.1 3.B.23 3.B.20 8.S.2. Kommuneplantillæg nr. 10. til Midtdjurs Kommuneplan 2006-2018. Kolind Fjernvarmeværk

3.C.1 3.E.1 3.B.23 3.B.20 8.S.2. Kommuneplantillæg nr. 10. til Midtdjurs Kommuneplan 2006-2018. Kolind Fjernvarmeværk 3.C.1 3.E.1 3.B.23 3.B.20 8.S.2 Kommuneplantillæg nr. 10 til Midtdjurs Kommuneplan 2006-2018 Kolind Fjernvarmeværk Hvad er et Kommuneplantillæg? Et kommuneplantillæg er tilføjelse til den gældende kommuneplan.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr.

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr. Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan Vedtaget af Byrådet den 23. september 2014 Lokalplan nr. 066 2 Indholdsfortegnelse Redegørelse 3 Indledning... 3 Områdets beliggenhed...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. VII Langesø sommerhusområde INDHOLDSFORTEGNELSE

Partiel byplanvedtægt nr. VII Langesø sommerhusområde INDHOLDSFORTEGNELSE Partiel byplanvedtægt nr. VII Langesø sommerhusområde INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Områder...3 2 Områdets anvendelse...3 3 Vejforhold...4 4 Udstykning samt bebyggelsens omfang og placering...4 5 Byplanvedtægtens

Læs mere

SOMMERHUSOMRÅDE VED RØRBÆK SØ, RØRBÆKVEJ

SOMMERHUSOMRÅDE VED RØRBÆK SØ, RØRBÆKVEJ SOMMERHUSOMRÅDE VED RØRBÆK SØ, RØRBÆKVEJ Tillæg nr. 9 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endelig godkendt den 11. april 2011 Offentliggjort den 18. april 2011 Udarbejdet af Ikast-Brande Kommune, Planafdelingen.

Læs mere

LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991

LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991 LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991 I I REDEGØ RELSE Baggrund Område Lokalplanens baggrund og område Baggrunden for lokalplanen er et ønske fra Aalborg kommune om at ændre områdets arealanvendelse fra kolonihaveområde

Læs mere

Lokalplan 004 Muleby. ii.

Lokalplan 004 Muleby. ii. Lokalplan 004 Muleby ii. Plan & Byg 2006 INDHOLDFORTEGNELSE 1 Om lokalplanen... Forhold til anden planlægning... Tilladelser fra andre myndigheder... Lokalplanens retsvirkninger... BESTEMMELSER 1. Formål...

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 TORNVED KOMMUNE Maj 2006 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er et dokument, der for et geografisk afgrænset område fastlægger, hvordan der må bygges eller anlægges.

Læs mere

Lokalplan 48. For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue

Lokalplan 48. For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue Lokalplan 48 For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue i Thorsø Januar 2002 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et

Læs mere

LOKALPLAN NR. 069. for den eksisterende sommerhusbebyggelse ved Mossø - Mossøbrå

LOKALPLAN NR. 069. for den eksisterende sommerhusbebyggelse ved Mossø - Mossøbrå LOKALPLAN NR. 069 for den eksisterende sommerhusbebyggelse ved Mossø - Mossøbrå Skanderborg Kommune 2000 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 069 REDEGØRELSE Lokalplanområdet... l Lokalplanens baggrund og

Læs mere

Forholdet til overordnet planlægning. Der ses ikke nogen forhold, der skulle stride mod den overordnede planlægning.

Forholdet til overordnet planlægning. Der ses ikke nogen forhold, der skulle stride mod den overordnede planlægning. 3NniAIIAIOX Redegørelse for lokalplanforslagets forhold til anden planlægning* Lokalplanområdet er på ca. 6,8 ha. Hele arealet er i byzone og omfatter en ældre grund med bolig, Jernbanegade 28, samt et

Læs mere

Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5 Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Lokalplantillæg nr Poppelhusene. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune.

Lokalplantillæg nr Poppelhusene. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplantillæg nr. 17.5.1 Poppelhusene Hvad er en lokalplan En lokalplan er

Læs mere

Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé Hvad er en lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr. 129 for et areal i Stenhusstræde, Østerhøj

Lokalplan nr. 129 for et areal i Stenhusstræde, Østerhøj Lokalplan nr. 129 for et areal i Stenhusstræde, Østerhøj I henhold til Planloven (Lovbekendtgørelse nr. 937 af 24. september 2009) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område i Stenhusstræde,

Læs mere

LOKALPLAN 3A2-2 EQALUGALINNGUIT

LOKALPLAN 3A2-2 EQALUGALINNGUIT LOKALPLAN 3A2-2 EQALUGALINNGUIT NUUP KOMMUNEA FORVALTNING FOR TEKNIK OG MILJØ AUGUST 2007 Indhold Indhold Indhold...2 Vejledning...3 Redegørelse...4 Lokalplanens baggrund...4 Tidligere lokalplan...4 Lokalplanområdet...4

Læs mere

LOKALPLAN 1A12-2 INNAVINNGUAQ

LOKALPLAN 1A12-2 INNAVINNGUAQ LOKALPLAN 1A12-2 INNAVINNGUAQ NUUP KOMMUNEA FORVALTNING FOR TEKNIK OG MILJØ NOVEMBER 2006 Indhold Lokalplan 1A12-2, Innavinnguaq Indhold Indhold...1 Vejledning...3 Redegørelse...4 Lokalplanens baggrund...4

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

Lokalplan nr Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Lokalplan nr Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 7.10.1 Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet Hvad er en

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

VEDTAGET. Tillæg 39. Silkeborg Kommuneplan

VEDTAGET. Tillæg 39. Silkeborg Kommuneplan VEDTAGET Tillæg 39 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Plan-, Miljø- og Klimaudvalget 13. juni 2016 Offentliggjort 15. juni 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 39 til Silkeborg Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER i.. L 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 1. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes,

Læs mere

FORSLAG TIL LOKALPLAN SOMMERHUSOMRÅDET GNIBEN STRAND, SEJERØ

FORSLAG TIL LOKALPLAN SOMMERHUSOMRÅDET GNIBEN STRAND, SEJERØ FORSLAG TIL LOKALPLAN 4.7 - SOMMERHUSOMRÅDET GNIBEN STRAND, SEJERØ BJERGSTED KOMMUNE FORÅR 2005 Forslag til Lokalplan 4.7 Sommerhusområdet Gniben Strand, Sejerø INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning Side 1 REDEGØRELSE

Læs mere

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby Lokalplan nr. 82 Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby JUNI 2005 NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 82 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 Lokalplanens retsvirkninger...3

Læs mere

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling Lokalplan 40 For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling November 1998 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et forslag til lokalplan er

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by.

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. ÆRØSKØBING KOMMUNE 1 Indhold Redegørelse side 3 Tillæg til kommuneplan 5 Lokalplan 7 Formål 8 Område og zonestatus 8 Områdets anvendelse 8 Udstykninger

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 1 til lokalplan 5-01 Sommerhusområde - Skibstedfjord, Sdr. Ydby. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr.

FORSLAG. Tillæg nr. 1 til lokalplan 5-01 Sommerhusområde - Skibstedfjord, Sdr. Ydby. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. FORSLAG Tillæg nr. 1 til lokalplan 5-01 Sommerhusområde - Skibstedfjord, Sdr. Ydby. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 5-01 Marts 2017 Lokalplan nr. 1-003 Retningslinier for lokalplanen Lokalplanen er den

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

Lokalplan nr Albertslund syd - Sportsplads. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune.

Lokalplan nr Albertslund syd - Sportsplads. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 4.3.1 Albertslund syd - Sportsplads Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Ménager kommune lokalplan nr. 3.1

Ménager kommune lokalplan nr. 3.1 / / ; p/t. 25.SEP.1988*007263 Ménager kommune lokalplan nr. 3.1 STEMPELMÆRKE RETTEN I HOBRO KUN GYLDIGT MED AFSTtMPLING Af DOMMERKONTORETS KASSEl

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

Lokalplanen har til formål at fastholde og fastlægge rammerne for områdets

Lokalplanen har til formål at fastholde og fastlægge rammerne for områdets GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.02 Boligbebyggelse i St. Valby I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. LOKALPLANENS FORMÅL.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE TILLÆG NR. 4 TIL KOMMUNEPLAN 2005...5

INDHOLDSFORTEGNELSE TILLÆG NR. 4 TIL KOMMUNEPLAN 2005...5 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...3 INDLEDNING...3 LOKALPLANOMRÅDET...3 LOKALPLANENS BAGGRUND OG FORMÅL...3 LOKALPLANENS INDHOLD...4 LOKALPLANEN I FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...4 TILLÆG NR. 4 TIL KOMMUNEPLAN

Læs mere

gladsaxe.dk Forslag til tillæg 1 til lokalplan 130 Udbygning af Pilegård

gladsaxe.dk Forslag til tillæg 1 til lokalplan 130 Udbygning af Pilegård gladsaxe.dk g a sl r Fo Forslag til tillæg 1 til lokalplan 130 Udbygning af Pilegård Hvorfor lokalplan? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres,

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune Lokalplan nr. 74 for en boligbebyggelse ved Nørregade Hundested Kommune Indhold Redegørelse s. 5 Indledning Lokalplanlægning Området for lokalplanen Forhold til anden planlægning Lokalplanens midlertidige

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 9 til Kommuneplan for Nordfyns Kommune FORSLAG

Kommuneplantillæg nr. 9 til Kommuneplan for Nordfyns Kommune FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013-2025 for Nordfyns Kommune FORSLAG Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Hvad er et kommuneplantillæg? 3 Kommuneplantillæggets formål 4 Nuværende Rammer

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

Høringssvar til lokalplan 131, samlet og anonymiseret

Høringssvar til lokalplan 131, samlet og anonymiseret 9. marts 2016 Høringssvar til lokalplan 131, samlet og anonymiseret Høringssvar 1: Træbeklædning på tilbygninger Det virker meget mærkeligt at på tilbygninger med pudset facader må der males med husets

Læs mere

a. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANEN. STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39

a. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANEN. STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39 STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE. Lokalplanens baggrund Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 110 a 110 d 112 Restaurant-, hotel- og udstillingsformål oktober 2010 Lokalplanforslag 045 og forslag til regionkommuneplantillæg

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 007 for et område mellem Jonstrupvej og Jonstruplejren (vedtaget april 1979)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 007 for et område mellem Jonstrupvej og Jonstruplejren (vedtaget april 1979) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 007 for et område mellem Jonstrupvej og Jonstruplejren (vedtaget april 1979) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Da kommuneplanloven den 1. februar 1977 afløste den tidligere

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. side

Indholdsfortegnelse. side 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning... 3 Område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykning... 4 Vej og stiforhold... 4 Bebyggelsens

Læs mere

Lokalplan nr. 65. For boligområde ved Ydunsvej i Væggerløse

Lokalplan nr. 65. For boligområde ved Ydunsvej i Væggerløse Lokalplan nr. 65 For boligområde ved Ydunsvej i Væggerløse 1 VÆGGERLØSE B Stamvej A1 A2 C 1. Indledning:... 2 2. Lokalplanens indhold... 3 3. Forholdet til den øvrige planlægning... 3 Forholdet til regionplanen:...

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-17

Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Lokalplan for et område til erhverv i Hårlev Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Støjforhold 3 Lokalplanens forhold til anden kommunal planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Vibevej, Borbjerg HOLSTEBRO KOMMUNE

Lokalplan nr Boligområde ved Vibevej, Borbjerg HOLSTEBRO KOMMUNE Boligområde ved Vibevej, Borbjerg HOLSTEBRO KOMMUNE Forord til lokalplanen Lokalplanen er udarbejdet efter et ønske fra borgere i Borbjerg om at skabe et mere attraktivt boligområde på Vibevej. Området

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Lokalplan nr. 99 for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Marts 1999 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til boligformål i form af villabebyggelse.

Læs mere

Lokalplan nr. 65. for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej. Hundested Kommune 1

Lokalplan nr. 65. for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej. Hundested Kommune 1 Lokalplan nr. 65 for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej Hundested Kommune 1 Indhold Redegørelse, side 3 Indledning, side 3 Område for lokalplanen, side 3 Eksisterende forhold og planlægning,

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/29-1. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/29-1. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/29-1 Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/29-1 Boliger ved Hærvejen i Bov 1. udkast af juli 1996 Lokalplanen er udarbejdet af Teknikog Planafdelingen, Bov

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt LOKALPLAN NR. 4-02 - FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). VALLØ

Læs mere

Lokalplan 80. Bolig og erhvervsområde i Hvalsø. Hvalsø Kommune

Lokalplan 80. Bolig og erhvervsområde i Hvalsø. Hvalsø Kommune Lokalplan 80 Bolig og erhvervsområde i Hvalsø Hvalsø Kommune Orientering Regler for Lokalplaners Udarbejdelse Indhold En lokalplan er en fysisk plan, der fastlægger de fremtidige forhold indenfor et afgrænset

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

Lokalplan nr. 66. for et boligområde ved Tagetesvej. Hundested Kommmune

Lokalplan nr. 66. for et boligområde ved Tagetesvej. Hundested Kommmune Lokalplan nr. 66 for et boligområde ved Tagetesvej Hundested Kommmune 1 Forslag til Lokalplan 66 for et område ved Engdraget. Indhold: Redegørelse Indledning... side 3 Område for lokalplanen... side 3

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 13

BYPLANVEDTÆGT NR. 13 Øster Vedsted BYPLANVEDTÆGT NR. 13 Ribe kommune Partiel byplanvedtægt nr. BYPLANVEDTÆGT N R. 13 for Et byområde i Øster Vedsted I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o é februar 197 ) fastsættes

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022 110 a 110 d 112 Restaurant-, hotel- og udstillingsformål Høringsfrist 9. august 2010 j.nr.01.02.05p21-0183 HVAD ER EN LOKALPLAN

Læs mere

FORSLAG TIL TILLÆG NR 1 TIL LOKALPLAN NR. 2.1

FORSLAG TIL TILLÆG NR 1 TIL LOKALPLAN NR. 2.1 STRUER KOMMUNE Maj 2017 FORSLAG TIL TILLÆG NR 1 TIL LOKALPLAN NR. 2.1 FOR et BoligOMRÅDE VED Søstjernevej og Nørrevænget i Jegind I høring fra den 3. juli til 31. juli 2017 plangrundlag ORdliste Lov om

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er i overensstemmelse med Regionplan 2008 s mål og retningslinier.

Læs mere

Lokalplan nr B. Boligområde ved Vinkelvænget i Gørløse

Lokalplan nr B. Boligområde ved Vinkelvænget i Gørløse Lokalplan nr. 03.58.B Boligområde ved Vinkelvænget i Gørløse 23.03.2005 LOKALPLAN NR. 03.58.B Område til boligformål i Gørløse ved Vinkelvænget Teknisk Afdeling Skævinge Kommune LOKALPLAN NR. 03.58.B Område

Læs mere

LOKALPLAN NR. 049 for et boligområde i Egebjerg, Egebjerglund-Syd (vedtaget september 1988)

LOKALPLAN NR. 049 for et boligområde i Egebjerg, Egebjerglund-Syd (vedtaget september 1988) LOKALPLAN NR. 049 for et boligområde i Egebjerg, Egebjerglund-Syd (vedtaget september 1988) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Da kommuneplanloven, den 1. februar 1977, afløste den tidligere byplanlov, faldt

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Lokalplan nr. 210.16

Lokalplan nr. 210.16 okalplan nr. 210.16 Udvidelse af Super Best i Tårs Vedtaget 2. udkast, august 2003 Nord OKAPANOMRÅDE Bredgade Johs. Hansens Vej Vrejlev Klostervej HJØRRIN KOMMUNE TEKNISK FORVATNIN Den kommunale planlægning

Læs mere

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø I Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej Lokalplan 81B Ældrecentret i Hvalsø Orientering Regler for Lokalplaners Udarbejdelse Indhold En lokalplan er en fysisk plan, der fastlægger de

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere