EVALUERING 2016 AF EGNE PROJEKTER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EVALUERING 2016 AF EGNE PROJEKTER"

Transkript

1 EVALUERING 2016 AF EGNE PROJEKTER Vanløse Lokaludvalg er et af Københavns Kommunes 12 lokaludvalg. Lokaludvalgene er sat i verdenen for at være bindeled mellem Borgerrepræsentationen og bydelen. Vanløse Lokaludvalg står hvert år for en række projekter. Projekternes formål er forskellige, men de er alle lavet til gavn for Vanløse, enten for at styrke dialogen, understøtte netværk, skabe bydelsidentitet eller andet. Denne publikation rummer et overblik over projekterne i Der er tale om et resume og ikke den fulde projektbeskrivelse og evaluering. VANLØSE LOKALUDVALG

2 Borgermøde om psykisk sårbarhed Bevilget kr. Forbrugt kr. Projektet var et foredrag med Henning Jensen med titlen Som at dø der fortalte om, hvordan det er at leve med en psykisk lidelse. Arrangementet relaterede direkte til Sundhedsforvaltningens Handleplan for bedre psykisk sundhed , og understøtter lokaludvalgets ønske om at samarbejde med Sundheds- og Omsorgsforvaltningen om oplysning til Vanløses borgere. Det konkrete arrangement havde til formål at oplyse om psykisk sundhed/ sårbarhed, og hvordan man lever med sin psykiske lidelse og får hjælp til leve med sin sygdom At give plads for en debat om emnet og være med til at forebygge og støtte mennesker der har problemet tæt inde på livet, enten som ramt af en psykisk lidelse eller som pårørende. Der deltog omkring 150 mennesker og det var et rigtig fint og spændende arrangement. Hold Vanløse Ren 16 Bevilget kr. Forbrugt ,60 kr. Formålet med Hold Vanløse Ren er at engagere byens børn og unge i at holde bydelen ren og sætte fokus på affald og ressourcer. Formålet blev endnu en gang i dén grad opfyldt med deltagelse fra over 700 engagerede børn og unge som knoklede for at gøre bydelen ren og fin. Vi har denne gang efterspurgt mere information om særlige affaldsproblemer på de forskellige ruter, og vi har fået tilbagemeldinger fra ca. 2/3 af deltagerne. Informationerne er brugbare både for lokaludvalget og Byens Drift. De seneste to år har der været to sideløbende forløb med Skraldeheltene om affald og ressourcer for hhv. 5. og 6. klassetrin. Borgermøde om Idrætsparkområdet Bevilget kr. Forbrugt ,95 kr. Formålet med borgermødet blev kun opnået delvist. Formen på borgermødet med de 3 workshops viste sig at være uhensigtsmæssig. Emnerne var for brede. Mange af de fremmødte havde interesse i at sidde i alle 3 arbejdsgrupper, men kunne af naturlige årsager kun sidde i én, hvorfor alle interesser ikke blev hørt og taget med. Måden at borgerinddrage på var ikke optimal.

3 Der skulle formentlig have været et separat møde om hvert af de 3 emner, eller alle de 3 emner skulle have været behandlet enkeltvis i plenum. Vi nåede ikke helt vores succeskriterier som var at opnå bred deltagelse fra ca. 100 borgere i forskellige alders- og interessegrupper. Deltagelsen var lavere end forventet, men var til gengæld spredt bredt ud over interessefelter. Skab plads til regnvand blev aflyst Bevilget kr. Forbrugt 0,00 kr. Musik på Engen Bevilget kr. Forbrugt ,93 kr. Projektet levede meget fint op til formålet om at bringe borgerne sammen om fælles musikalske oplevelser. Vejret var skønt, programmet var godt og der var et flot fremmøde. Frivilligt medvirkende lokale sangere og musikere begrænsede sig til bidraget fra Institutionen Højen, og der var desværre ingen aktiv deltagelse fra Vanløses foreningsliv. Sankt Hans Bevilget kr. Forbrugt ,60 kr. Formålet med projektet var at bringe borgerne sammen om fælles kulturelle og traditionsmæssige oplevelser samt at inddrage borgerne, og at engagere lokale borgere i planog programlægning samt praktisk afvikling af et større arrangement. Projektet levede meget fint op til ovennævnte formål bl.a. i kraft af den enorme tilslutning til arrangementet samt inddragelsen af de lokale talere på tværs af alder. Lokaludvalget bør prioritere at lave projektet igen. Der er ikke som sådan noget, vi vil forbedre, for projektet fungerer rigtig godt, som det er nu, og som en Sankt Hans aften på Damhusengen bør være. Minimering af fuglefodring Bevilget kr. Forbrugt kr. Der er gjort stor brug af den genoptrykte flyer, og der er mærket en direkte konsekvens af den fortsatte distribution af flyeren i form af en markant reduktion i tilfælde af fuglefodring ved Damhussøen. Succeskriteriet var, at flyeren blev omdelt, og det må man sige, at den gør, og det endda i stor stil. I det omfang at vi løber tør igen og behovet stadig er der, skal det da bestemt overvejes at genoptrykke flyeren igen. Budgettet er blevet overskredet med 170 kr. pga. et uforudset miljøgebyr.

4 Naturture Bevilget kr. Forbrugt 8.482,55 Ture ud i naturen er et tilbud til Vanløses borgere om at komme ud i eksisterende naturområder i bydelen og (gen)opleve og lære noget om de nære naturområder. Formålet er at skabe interesse og forståelse for natur og natursammenhænge og på sigt at få de lokale borgere til at kære sig om og engagere sig i deres nærområde. Projektet åbner op for en direkte borgerdialog og kan samtidig være medvirkende til at skabe nye netværk til både borgere og foreninger i bydelen. Lokaludvalget kan godt lave projektet igen, men der skal være flere medlemmer involveret. Den nuværende form på projektet er for krævende mht. ressourcer. Projektet kan gøres bedre ved, at der skal reklameres mere for, at borgerne skal deltage. Indvielse af Gandhiparken Bevilget kr. Forbrugt 876,79 kr. Lokaludvalget deltog som samarbejdspartner i festlighederne omkring navneændringen fra Gandhis Plæne til Gandhiparken. Målgruppen for arrangementet var alle i bydelen, som kunne have tid og lyst til at være med til at indvie Gandhiparken, og det var lige præcis dem, der kom. Der deltog omkring 50. Arrangementet var blevet omtalt på lokaludvalgets hjemmeside, og der var blevet sendt invitationer rundt i de forskellige netværk hos både Vanløse Lokaludvalg og Dansk Indisk Frivillig Forening. Arrangementet var desværre ikke blevet omtalt i lokalaviserne inden arrangementet, men fik til gengæld fin omtale efterfølgende. Det var et skægt og spændende arrangement at være en del af, og Vanløse Lokaludvalg fik udvidet sit netværk til en målgruppe, vi ikke tidligere har haft stor kontakt til. At arrangementet fandt sted i Grøndal, var bestemt også positivt, da lokaludvalget har få arrangementer i den del af Vanløse. Alt i alt har det været et rigtig spændende projekt at være en del af, og lokaludvalget vil meget gerne være med til lignende fremtidige projekter.

5 Bod til Vanløse på den anden ende Bevilget kr. Forbrugt 3776,80 kr. Formålet er at synliggøre lokaludvalgets aktiviteter overfor borgerne og gøre opmærksom på, hvad de kan bruge lokaludvalget til, samt hvordan de kan være med til at få indflydelse på udviklingen af Vanløse, fx via det kommende arbejde med bydelsplanen. Der kunne godt være flere udadvendte aktiviteter og flere repræsentanter fra lokaludvalget til stede, men det er svært at snakke lokalpolitik m.v. til sådan et arrangement, det giver mere mening at uddele flyers og tale om dem med folk. Hvis det bliver planlagt tidligere, kan det være, at flere melder sig til at deltage og man kan planlægge, hvad man ønsker at snakke om med borgerne, men alt blev nået til tiden, så der var ikke noget problem, blot muligheder for at gøre det endnu bedre. Årstidsfest Bevilget kr. Forbrugt ,07 kr. Lokaludvalget indgik i et samarbejde med biblioteket, Bestyrelsen for Lønstrupgård, Kulturstationen, Café Oasen, Fredagscafén Lønstrupgård og mange flere, for at markere og fejre Vanløses mangfoldighed med en tværkulturel fest for alverdens børn og voksne. Formålet var bl.a. at fremme forståelsen og gensidig respekt blandt folk i lokalområdet uanset kulturel baggrund. Der var stor deltagelse og lokal forankring, og det er planen at gentage succesen igen.

6 Luciaoptog Bevilget 800 kr. Forbrugt 640 kr. Projektet levede meget fint op til formålet, der var at fastholde og bevare en god og hyggelig tradition til glæde og gavn for bydelen. Der var mange gæster, dejlig julemusik, søde luciapiger og lækre julegodter. Alt i alt en rigtig dejlig eftermiddag. Succeskriteriet var, at der skulle komme ml publikummer til en hyggelig eftermiddag. Der var over 50 gæster på dagen, så målet må siges at være nået. Hvis projektet skal laves fremadrettet, kan det overvejes, om der skal laves en anden arbejdsdeling med de forskellige samarbejdsparter. Damhustræf Bevilget kr. Forbrugt 5.839,96 kr. Det var blevet besluttet at holde dette års Damhustræf i en lidt anden form end tidligere, nemlig som et borgermøde, med det formål at inddrage borgerne i processen om den fremtidige udformning af Damhussøen og -engen, at høre deres meninger om og ønsker til området samt at oplyse om områdets kvaliteter og muligheder. Dette blev bl.a. gjort ved dialog om emnet, forskellige aktiviteter og uddeling af spørgeskemaer som der blev indleveret et par og halvtreds af under arrangementet. Sideløbende ligger det samme spørgeskema på lokaludvalgets hjemmeside, som løber frem til den 30. september. Der kom mange flere end forventet. Det kan både skyldes det gode vejr, det gode budskab eller det faktum, at vi havde slået vores arrangement sammen med DN Rødovres arrangement samt at Sct. Georgs Gilderne i regi af Friluftsrådet også havde et mægtigt arrangement på engen samme dag. I hvert fald var det et meget vellykket arrangement med stor deltagelse fra alle aldersgrupper. Juletræ på Vanløse Torv Bevilget kr. Forbrugt ,31 kr. Formålet med projektet var at fastholde den årlige tradition med at tænde og samle bydelens borgere omkring juletræet på Vanløse Torv, både for at markere, at det er jul, men også for at markere, at Vanløse Lokaludvalg er bydelens samlingspunkt. I år måtte juletræet placeres ude foran Dominos Pizza, fordi der var problemer med en elledning på Vanløse Torv. Om end pladsen var trang, blev det et par rigtig hyggelige timer med julemand, julesang og godteposer. Arrangementet henvender sig primært til børnefamilier i Vanløse på dagen for selve juletræstændingen. Selve juletræet med dets centrale placering, og som står der i perioden 24. november til 31. december, henvender sig til alle borgere i bydelen samt de ikke så få pendlere som rejser til og fra Vanløse. Juletræet er med til at skabe julestemning for alle som har deres gang i Vanløse gennem hele den søde juletid. Succeskriteriet var, at der skulle deltage minimum 300 børnefamilier. Der deltog på dagen ca. 400 børnefamilier. Det er en hyggelig og bydelssamlende tradition, som lokaludvalget bør prioritere at gentage.

7 Årsavis Bevilget kr. Forbrugt kr. Formålet med at udgive en årsavis i slutningen af året er at synliggøre lokaludvalgets arbejde for Vanløses borgere. Projektet skal skabe positiv interesse i befolkningen for Vanløse Lokaludvalg. Lokaludvalget har til opgave at fremme demokrati-, kultur- og netværksaktiviteter i bydelen. Succeskriteriet er, at flest mulige borgere i Vanløse og Grøndal læser årsavisen. Succesen måles på den respons/tilbagemelding vi får fra bydelens borgere. Da årsavisen uddeles i slutningen af året, kan vi derfor ikke sige noget om, hvorvidt kriterierne er blevet opfyldt. Bydelsplan Bevilget kr. Forbrugt ,71 kr. Arbejdet med bydelsplanen løber ind i Midlerne er blevet brugt til borgerinddragelsesaktiviteter to borgermøder om hhv. den kreative zone og bymidten og inddragelse af unge vanløseborgere via ultrakortfilm. Bydelsplanen er et anderledes projekt, i og med den omhandler visionerne for bydelen og lokaludvalgets arbejde for at realisere dem. Bydelsplanen godkendes af borgerrepræsentationen, der er opgavestiller på projektet, og er gældende flere år frem. Bydelsplanen godkendes i efteråret Arbejdet med bydelsplanen kan følges her: kk.dk/bydelsplan /

8 Byttemarked Bevilget kr. Forbrugt kr. Lokaludvalget har ansvaret for den lokale miljøopgave. Afholdelse af byttemarkeder er med til at fremme direkte genbrug og øge forståelsen for bedre ressourceforbrug og glæden ved at give og få omkostningsfrit og til fælles glæde. Tanken om at fremme direkte genbrug og øge forståelsen for bedre ressourceforbrug blev til fulde opfyldt i og med at byttemarkedet blev besøgt af og formidlet til helt op til 553 besøgende. Succeskriteriet var, at der blev byttet mere end 2 tons ting på dagen. På dagen blev der byttet 3,5 tons tøj, så kriteriet må siges at være opfyldt. Der var mange, der spurgte, hvornår næste byttemarked ville blive afholdt. Ting der kan gøres bedre eller anderledes til næste gang, så projektet kan blive endnu bedre er: At afholde arrangementet i et større lokale. At have oversigtskort der viser, hvor man kan finde hvad. At have større bordskilte Borgermøde folketingsvalg blev aflyst Bevilget kr. Forbrugt 0,00 kr. Borgerrettet Merchandise Bevilget kr. Forbrugt kr. Lokaludvalget besluttede at bruge nogle midler på indkøb af pastilæsker, balloner og kuglepenne med hjemmesideadresse og logo. Materialerne skal bruges til at synliggøre lokaludvalget, bl.a. til arrangementer. En ballon til børnene og en pastilæske til de unge og voksne er en god ting at komme i snak med folk over. Kuglepennene er gode til at minde folk om lokaludvalget, hver gang de tager den frem. Fotos: Jan Mørch, Per Stengade, Kurt Lønstrup VANLØSE LOKALUDVALG

PROJEKTER 2015 VANLØSE LOKALUDVALG

PROJEKTER 2015 VANLØSE LOKALUDVALG VANLØSE LOKALUDVALG PROJEKTER 2015 Vanløse Lokaludvalg er et af Københavns Kommunes 12 lokaludvalg. Lokaludvalgene er sat i verdenen for at være bindeled mellem Borgerrepræsentationen og bydelen. Vanløse

Læs mere

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes.

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2018 Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Skemaet udarbejdes i samarbejde med sekretariatet og afleveres senest 2 uger før det ordinære møde, hvorpå

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE. Årsrapport Varetagelse af den lokale natur -og miljøopgave i Vanløse Lokaludvalg. Trine Bang Hansen

KØBENHAVNS KOMMUNE. Årsrapport Varetagelse af den lokale natur -og miljøopgave i Vanløse Lokaludvalg. Trine Bang Hansen KØBENHAVNS KOMMUNE Årsrapport 2015 Varetagelse af den lokale natur -og miljøopgave i Vanløse Lokaludvalg Trine Bang Hansen Indhold Indledning... 3 Interne projekter... 3 1. Hold Vanløse Ren... 3 3. Damhustræf...

Læs mere

Miljøarbejde i Vanløse Lokaludvalg: Årsberetning 2014

Miljøarbejde i Vanløse Lokaludvalg: Årsberetning 2014 Miljøarbejde i Vanløse Lokaludvalg: Årsberetning 2014 Indhold Miljøarbejde i Vanløse Lokaludvalg: Årsberetning 2014... 1 Indledning... 2 Interne projekter... 2 1. Hold Vanløse ren... 2 2. Grønt byrum...

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget:

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet:

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Hold Vanløse Ren 2017 Uge 16 & 17 Per og Freddy Sarah Formål: *

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes.

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2019 Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Skemaet udarbejdes i samarbejde med sekretariatet og afleveres senest 2 uger før det ordinære møde, hvorpå

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet:

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet:

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017 Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Musik på Engen 2017 18., 19. og 20. august 2017 Finn Nesgaard, Freddy

Læs mere

Fremtidsseminar. LO-Skolen - Helsingør Vanløse Lokaludvalg april 2013 VANLØSE LOKALUDVALG

Fremtidsseminar. LO-Skolen - Helsingør Vanløse Lokaludvalg april 2013 VANLØSE LOKALUDVALG Fremtidsseminar LO-Skolen - Helsingør Vanløse Lokaludvalg 20.-21. april 2013 VANLØSE LOKALUDVALG BINDELEDSFUNKTION - Hvad vil det sige at være bindeled mellem Borgerrepræsentationen og borgerne i Vanløse?

Læs mere

Der er qua projektet skabt kontakt til flere fagforvaltninger, lærere/pædagoger i bydelen samt byens børn og unge.

Der er qua projektet skabt kontakt til flere fagforvaltninger, lærere/pædagoger i bydelen samt byens børn og unge. EVALUERINGER 2014 Lokaludvalget traf i 2014 beslutning om at afsat puljemidler til afholdelse af 20 projekter. Alle projekter er evalueret af lokaludvalgets medlemmer, i de arbejdsgrupper hvor projekterne

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2016 Lørdag den 3. december 2016 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

Børn på flugt. Projektbeskrivelse

Børn på flugt. Projektbeskrivelse Børn på flugt Et heldagsarrangement den 15. september 2013 i VerdensKulturCentret for børn, unge, deres familier og alle interesserede personer fra asylcentrene på Sjælland, fra Nørrebro og resten af København

Læs mere

Sankt Hans Aften på Damhusengen juni 2017 kl til Freddy Christiansen og Finn Nesgaard. Mikkel

Sankt Hans Aften på Damhusengen juni 2017 kl til Freddy Christiansen og Finn Nesgaard. Mikkel Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel:

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2018 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Trykning og netværksmøde om hvidbogen Idrætten og Vanløse en borgerundersøgelse om idræt og motion i Vanløse. Foråret 2018.

Læs mere

Fremtidsseminar 2013. Andelen af folk der laver frivillig arbejde fordelt på alder. Definition af frivilligt arbejde

Fremtidsseminar 2013. Andelen af folk der laver frivillig arbejde fordelt på alder. Definition af frivilligt arbejde Fremtidsseminar 2013 Definition af frivilligt arbejde Et stykke arbejde, der er kendetegnet ved: - Ikke lønnet, dog med mulighed for kompensation - Er frivilligt, dvs. at det udføres uden fysisk, retsligt

Læs mere

Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN

Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN Vanløse Lokaludvalg 2018 Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Skemaet udarbejdes i samarbejde med sekretariatet og afleveres senest 2 uger

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Formål: Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvordan hænger projektet sammen

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: 2700Kulturdag 2015 Lørdag den 13. juni 2015 Brønshøj Torv Kirsten Møller Arbejdsgruppen

Læs mere

Borgerpanelundersøgelse forår Byrum og grønne områder - Med kort opsamling

Borgerpanelundersøgelse forår Byrum og grønne områder - Med kort opsamling Borgerpanelundersøgelse forår 2018 - Byrum og grønne områder - Med kort opsamling Vanløse Lokaludvalg udarbejdede sidste år Bydelsplan for Vanløse 2017-2020. I bydelsplanen beskriver lokaludvalget ønsker

Læs mere

Projektskabelon Gade- & dialogfest Vesterbro

Projektskabelon Gade- & dialogfest Vesterbro Projektnavn Projektansvarlig fra lokaludvalget (hovedansvarlig skal markeres med fed) Projektansvarlig fra sekretariatet (hovedansvarlig skal markeres med fed) Hvilke aktiviteter består projektet af? Hvem

Læs mere

Status på puljeforbrug pr Bilaget er udklip fra sekretariatets regnskabsark

Status på puljeforbrug pr Bilaget er udklip fra sekretariatets regnskabsark Puljemidler Oversigt på puljeøkonomien Årets samlede budget 1.447.000 Budget Bevilget/disp. Udbetalt indtil nu Rest til disposition Bydelspuljen (A) 882.000 819.156 385.631 62.844 Borgerrettede projekter

Læs mere

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget.

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget. Formål med evaluering Evalueringens formål er at formidle hovedresultaterne af arrangementet. Derudover bliver erfaringerne fra frivilligteamet også inddraget. Evalueringen sker på baggrund af udsendt

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

Nyt kulturhus i Tingbjerg

Nyt kulturhus i Tingbjerg Nyt kulturhus i Tingbjerg Tingbjerg og Utterlevshuse skal have et nyt kulturhus og bibliotek. Huset er for alle beboere i Tingbjerg og Utterslevhuse. Her kan du læse mere om, hvordan huset kommer til at

Læs mere

Årsberetning for Mødrehjælpens lokalforening i Aalborg 2016

Årsberetning for Mødrehjælpens lokalforening i Aalborg 2016 Årsberetning for Mødrehjælpens lokalforening i Aalborg 2016 2016 har igen været et meget aktivt år i lokalforeningen. Vi har oplevet en endnu større efterspørgsel end tidligere år, om hjælp til sårbare

Læs mere

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS

EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS EN PRAKTISK GUIDE TIL EVENTS INDHOLD OM DENNE GUIDE... 3 FØR-UNDER-EFTER... 3 DBf KAN HJÆLPE... 3 ORGANISERING: OPGAVE I DE LOKALE KLUBBER... 4 FØR EVENTET... 6 INTERNT... 6 EKSTERNT... 6 UNDER EVENTET...

Læs mere

Foto: FilmFyn. Film for Fællesskab sæson 2016/17

Foto: FilmFyn. Film for Fællesskab sæson 2016/17 Foto: FilmFyn Film for Fællesskab sæson 2016/17 Projektbeskrivelse Film for Fællesskab Introduktion I dagens mediesamfund hvor alt er tilgængeligt via internettet / VOD / Streaming og hvor børn går meget

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Fastelavn på Brønshøj Torv Lørdag den 14. februar 2015 Brønshøj Torv Kirsten Møller

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i 2018

Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i 2018 Tak til alle jer medlemmer der på hver jeres måde har hjulpet til i forbindelse med foreningens aktiviteter i 2018!! Tak fordi I har lyst til at medvirke med jeres altid positive ånd! Bestyrelsen har i

Læs mere

Status på puljeforbrug pr Bilaget er udklip fra sekretariatets regnskabsark

Status på puljeforbrug pr Bilaget er udklip fra sekretariatets regnskabsark Puljemidler Oversigt på puljeøkonomien Årets samlede budget 1.474.000 Budget Bevilget/disp. Udbetalt indtil nu Rest til disposition Bydelspuljen (A) 925.000 840.319 190.755 84.681 Borgerrettede projekter

Læs mere

Vi gør det - sammen. Politik for det aktive medborgerskab

Vi gør det - sammen. Politik for det aktive medborgerskab Vi gør det - sammen Politik for det aktive medborgerskab 2017-2021 Kære læser Du har netop åbnet den nordfynske politik for det aktive medborgerskab. Jeg vil gerne give denne politik et par ord med på

Læs mere

Det lokale miljøarbejde i Brønshøj-Husum

Det lokale miljøarbejde i Brønshøj-Husum Det lokale miljøarbejde i Brønshøj-Husum Arbejdsplan for 2014 Fra idé til plan Arbejdsplanen for det lokale miljøarbejde i Brønshøj-Husum i 2014 rummer en snes projekter, der fordeler sig ligeligt mellem

Læs mere

Titel. Titel på projekt: Forfatterarrangementer på Kulturstationen Vanløse forår Tid og sted

Titel. Titel på projekt: Forfatterarrangementer på Kulturstationen Vanløse forår Tid og sted Titel Titel på projekt: Forfatterarrangementer på Kulturstationen Vanløse forår 2016 Tid og sted Tidsperiode for projektet: Startdato: 2016 01 26 Slutdato: 2016 04 04 Afholdelsessted/evt. adresse: Kulturstationen

Læs mere

Høringssvar til rapport om evaluering af lokaludvalgene i København

Høringssvar til rapport om evaluering af lokaludvalgene i København Københavns Kommune Økonomiforvaltningen Center for Sikker By Att.: Louise Nordskilde Mail: lou@okf.kk.dk KONGENS ENGHAVE LOKALUDVALG Valdemarsgade 4 1665 København V www.kongensenghavelokaludvalg.kk.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Evalueringsskema for projekter støttet af lokaludvalgets puljemidler

Evalueringsskema for projekter støttet af lokaludvalgets puljemidler Projekttitel fra ansøgningen Amager Byttemarked i Prismen Dato for projektets afholdelse? 9.6.2013 Ansøgt beløb: 9000 kr. Kort beskrivelse af udførte aktiviteter: Bevilget beløb: 9000 kr. Forbrug på event:

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2015 Lørdag den 5. december 2015 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST FØR PROJEKTET STARTES: Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2018 Lørdag den 8. december 2018 Tingbjerg, Husum

Læs mere

Notat. Evaluering af Store Cykeldag den 7. juni 2015

Notat. Evaluering af Store Cykeldag den 7. juni 2015 BALLERUP KOMMUNE Dato: 27. juli 2015 Tlf. dir.: 44 77 33 08 Sagsid: 29.09.00-P20-2-15 Notat Evaluering af Store Cykeldag den 7. juni 2015 Evalueringen er udarbejdet på baggrund af tilbagemeldinger fra:

Læs mere

SATELLITTEN SCT. KNUDS SKOLE Julen 2008

SATELLITTEN SCT. KNUDS SKOLE Julen 2008 SATELLITTEN SCT. KNUDS SKOLE Julen 2008 INDHOLD Side 3-4 Side 5-6 - 7 Side 8-9 - 10 Side 11 Leder v/ Alice Møberg, 9. klasse Julemarked Lucia-optog og krybbespil Juledigte Til alle jer fra alle os her

Læs mere

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2 INDHOLD 4 6 8 12 14 15 1. FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2. INDSATSOMRÅDER 3. FREMTIDIGE MULIGHEDER 4. SAMARBEJDE MED FAVRSKOV KOMMUNE 5. ORGANISERING 6. KONTAKTOPLYSNINGER

Læs mere

SYNLIGHED PÅ VESTERBRO KOMMUNIKATION OG DIALOG VESTERBRO LOKALUDVALGS KOMMUNIKATIONSSTRATEGI 2019

SYNLIGHED PÅ VESTERBRO KOMMUNIKATION OG DIALOG VESTERBRO LOKALUDVALGS KOMMUNIKATIONSSTRATEGI 2019 SYNLIGHED PÅ VESTERBRO KOMMUNIKATION OG DIALOG VESTERBRO LOKALUDVALGS KOMMUNIKATIONSSTRATEGI 2019 FORMÅL Formålet med kommunikationsstrategien er at understøtte Vesterbro Lokaludvalgs arbejde, og fungere

Læs mere

Frivillighedspolitik for et godt samarbejde med frivillige i Herlev

Frivillighedspolitik for et godt samarbejde med frivillige i Herlev Frivillighedspolitik for et godt samarbejde med frivillige i Herlev Frivillighedspolitik for et godt samarbejde med frivillige i Herlev Udgivet af Herlev Kommune December 2013 herlev.dk/frivillighedspolitik

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM VÆRDIER INDHOLD Fest Musik Folkelighed Mad Fællesskab Kunst Lokal forankring i hele Holbæk Kommune Sport Gratis for alle Leg Teater PARTNERE Som

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Sådan får du som skilsmisseramt den bedste jul med eller uden dine børn. Denne guide er lavet i samarbejde med www.skilsmisseraad.dk Danmarks største online samling

Læs mere

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Afbud: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 36 Budget / Regnskab 1 37 Store Gå Dag 1 38 Struer Fjerkræklub 2 39 Lokalforeningen

Læs mere

HANDLEPLAN FOR INKLUSION I KRUDTUGLEN

HANDLEPLAN FOR INKLUSION I KRUDTUGLEN HANDLEPLAN FOR INKLUSION I KRUDTUGLEN Indhold Handleplan for inklusion i Krudtuglen... 2 Sammenhæng... 2 Definition af inklusion.... 2 Område Skovvang... 3 Overordnede principper... 3 Aktører.... 4 Metoder...

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Titel. Titel på projekt: Syng Højt Tid og sted. Tidsperiode for projektet: Startdato: Slutdato:

Titel. Titel på projekt: Syng Højt Tid og sted. Tidsperiode for projektet: Startdato: Slutdato: Titel Titel på projekt: Syng Højt 2016 Tid og sted Tidsperiode for projektet: Startdato: 2016 09 08 Slutdato: 2016 09 08 Afholdelsessted/evt. adresse: Bellahøj Friluftsscene Ansøger Navn: Peter Rønn Musikoplevelser

Læs mere

KULTURPLAN FOR BRØNSHØJ - HUSUM brønshøj-husum lokaludvalg

KULTURPLAN FOR BRØNSHØJ - HUSUM brønshøj-husum lokaludvalg KULTURPLAN FOR BRØNSHØJ - HUSUM 2013 brønshøj-husum lokaludvalg Baggrund I efteråret 2012 besluttede Brønshøj-Husum Lokaludvalg at udarbejde en Kulturplan for bydelen. Lokaludvalgets Kulturudvalg forelagde

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område

FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område Forord...4 Den overordnede vision...6 Bærende principper...8 Understøttelse af frivilligheden...10 Mangfoldighed og respekt...12 Synliggørelse af det frivillige

Læs mere

Besøgstal. Hvordan stemte besøgstallet i forhold til jeres forventninger?

Besøgstal. Hvordan stemte besøgstallet i forhold til jeres forventninger? Besøgstal Hvor mange vurderer I, besøgte jer på Kulturnatten? 5 90,00 125,00 3 870,00 220,00 1 80,00 3.000,00 80,00 200,00 200,00 300,00 25,00 300,00 40,00 1.000,00 15,00 65,00 100,00 54,00 300,00 90,00

Læs mere

Titel. Titel på projekt: Højtidsfest for alverdens folk. Tid og sted. Tidsperiode for projektet: Startdato: 2015 09 27 Slutdato: 2015 09 28

Titel. Titel på projekt: Højtidsfest for alverdens folk. Tid og sted. Tidsperiode for projektet: Startdato: 2015 09 27 Slutdato: 2015 09 28 Titel Titel på projekt: Højtidsfest for alverdens folk Tid og sted Tidsperiode for projektet: Afholdelsessted/evt. adresse: Flexsalen,Cafeen, Biblioteket og Terrassen, på Kulturstationen, Vanløse Ansøger

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse 2200 Børn & Musik Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en udendørs børnemusikfestival på Nørrebro, der løber af stablen d. 18.-21. maj 2017. Arrangementet er non profit og tilbyder gratis musik

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2016 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Kære Midtvejs-hold og kære Voksenhold. Fuglene synger, vintergækker og erantis pryder haverne,

Læs mere

Folkeoplysningspolitik

Folkeoplysningspolitik Folkeoplysningspolitik Revidering foretaget 8. november 2018 1 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD 3 VISION 4 Formål 4 Vision 4 MÅLSÆTNINGER 6 Det frivillige folkeoplysende foreningsarbejde 6 Folkeoplysende voksenundervisning

Læs mere

Afholdelsessted/evt. adresse: På cykel rundt i Vanløse med stop / opsamling div. steder, sidste stop Grøndalsparken

Afholdelsessted/evt. adresse: På cykel rundt i Vanløse med stop / opsamling div. steder, sidste stop Grøndalsparken Titel Titel på projekt: Vild i Vanløse GRØN GRUNDLOV Tid og sted Tidsperiode for projektet: Startdato: 2015 06 05 Slutdato: 2015 06 05 Afholdelsessted/evt. adresse: På cykel rundt i Vanløse med stop /

Læs mere

OKF Sikker By. Sammen om Byen besvarelse til Økonomiforvaltningen

OKF Sikker By. Sammen om Byen besvarelse til Økonomiforvaltningen OKF Sikker By Brønshøj-Husum Lokaludvalg Kobbelvænget 65 2700 Brønshøj Telefon 3881 1049 Direkte telefon 26771049 E-mail kch@okf.kk.dk EAN nummer 5798009800176 Sammen om Byen besvarelse til Økonomiforvaltningen

Læs mere

Titel. Titel på projekt: Syng med koncert. Tid og sted. Tidsperiode for projektet: Startdato: 2015 10 31 Slutdato: 2015 10 31

Titel. Titel på projekt: Syng med koncert. Tid og sted. Tidsperiode for projektet: Startdato: 2015 10 31 Slutdato: 2015 10 31 Titel Titel på projekt: Syng med koncert Tid og sted Tidsperiode for projektet: Startdato: 2015 10 31 Slutdato: 2015 10 31 Afholdelsessted/evt. adresse: Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse Ansøger

Læs mere

Pixiudgave BYDELSPLAN FOR VANLØSE 2013

Pixiudgave BYDELSPLAN FOR VANLØSE 2013 Pixiudgave BYDELSPLAN FOR VANLØSE 2013 PROCES OG TIDSPLAN FOR BYDELSPLANEN Vanløse påbegyndte som alle andre lokaludvalg i Københavns Kommune arbejdet med at udarbejde en bydelsplan for bydelen i foråret

Læs mere

Aktivitetscamp D. 2. februar 2019 i Nyborg Alliancer og samarbejder med hvem og hvordan? v. Stig Christensen

Aktivitetscamp D. 2. februar 2019 i Nyborg Alliancer og samarbejder med hvem og hvordan? v. Stig Christensen Aktivitetscamp D. 2. februar 2019 i Nyborg Alliancer og samarbejder med hvem og hvordan? v. Stig Christensen Velkommen til Velkommen til workshoppen om: Alliancer og samarbejder hvem kunne det være og

Læs mere

ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015

ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015 ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015 Formål: At vække interessen hos børn og unge på Østerbro for lokalt demokrati og vise dem deres muligheder for indflydelse herpå, forhåbentlig også i forhold

Læs mere

Frivillighed på Betaniahjemmet

Frivillighed på Betaniahjemmet Frivillighed på Betaniahjemmet Indledning På Betaniahjemmet tror vi på, at den indsats, du som frivillig yder i dagligdagen, gør Betaniahjemmet til et bedre sted at bo, besøge og arbejde. Du medvirker

Læs mere

Status på puljeforbrug pr Bilaget er udklip fra sekretariatets regnskabsark

Status på puljeforbrug pr Bilaget er udklip fra sekretariatets regnskabsark Puljemidler Oversigt på puljeøkonomien Årets samlede budget 1.451.000 Budget Bevilget/disp. Udbetalt indtil nu Rest til disposition Bydelspuljen (A) 900.000 680.623 336.146 219.377 Borgerrettede projekter

Læs mere

Senior- og boligpolitik i Esbjerg Kommune. - længst muligt aktiv i eget liv

Senior- og boligpolitik i Esbjerg Kommune. - længst muligt aktiv i eget liv Senior- og boligpolitik i Esbjerg Kommune - længst muligt aktiv i eget liv Indhold Forord... 3 Indledning... 4 Vision og værdier... 5 Vision... 5 Værdier... 6 Hvorfor... 7 Hvordan... 7 Seniorundersøgelsen...

Læs mere

I Københavns Kommune vil vi gerne blive endnu bedre til at være i dialog med dig om

I Københavns Kommune vil vi gerne blive endnu bedre til at være i dialog med dig om Kære københavner I Københavns Kommune vil vi gerne blive endnu bedre til at være i dialog med dig om kommunens arbejde med at udvikle byens indretning, services og tilbud. Vi vil derfor gerne vide, hvad

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: 2700Kulturdag 2018 Lørdag den 9. juni 2018 kl. 11-18 Brønshøj Torv Kulturudvalget.

Læs mere

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik 2017 - Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur- og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem med overskriften Sammen om det gode

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Idémøde om Bellahøj Friluftsscene Onsdag den 25. januar kl. 19-21 Restaurant Bellahøj

Læs mere

Folkeoplysningspolitik

Folkeoplysningspolitik Folkeoplysningspolitik Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 22. november 2018 Indhold 3 4 4 4 6 6 8 9 10 11 12 13 Forord Vision Formål Vision Målsætninger Det frivillige folkeoplysende foreningsarbejde

Læs mere

Borgerpanelundersøgelse om Københavnerdialog i Københavns Kommune

Borgerpanelundersøgelse om Københavnerdialog i Københavns Kommune Borgerpanelundersøgelse om Københavnerdialog i Københavns Kommune Vinter 2019 Hvordan har du været i dialog med Københavns Kommune? (sæt gerne flere krydser) I hvor høj grad vil du gerne involveres i -

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

Drejebog. Udarbejdet af Forum for Mænds Sundhed Projekt Far for Livet, der er støttet af Nordea-Fonden

Drejebog. Udarbejdet af Forum for Mænds Sundhed Projekt Far for Livet, der er støttet af Nordea-Fonden Drejebog Udarbejdet af Forum for Mænds Sundhed Projekt Far for Livet, der er støttet af Nordea-Fonden 0 Indhold Indledning... 1 Baggrund... 1 Formål... 1 Målgruppe... 1 Start en Fars Legestue... 2 Tid

Læs mere

Overordnet projektbeskrivelse

Overordnet projektbeskrivelse Projektets titel: Filmfortællinger om Vanløse Lokaludvalg Oplæg til videoprojekt{private } i forbindelse med det forestående valg til lokaludvalget: Levende borgerinformation Hvorfor skal lokaludvalget

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

HANDLEPLAN FOR INKLUSION I SKOVVANGSOMRAÅ DET

HANDLEPLAN FOR INKLUSION I SKOVVANGSOMRAÅ DET HANDLEPLAN FOR INKLUSION I SKOVVANGSOMRAÅ DET Indhold Handleplan for inklusion i Skovvangsområdet.... 2 Sammenhæng... 2 Definition af inklusion.... 2 Område Skovvang... 3 Overordnede principper.... 3 Aktører....

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2017

Nyhedsbrev - December 2017 Nyhedsbrev - December 2017 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Så er vinterens og julens nyhedsbrev på trapperne. Det har været et hæsblæsende 2017, så det virker helt uvirkeligt, at der er gået mere

Læs mere

Sammen er vi stærkere. Stafet For Livet et indblik

Sammen er vi stærkere. Stafet For Livet et indblik Sammen er vi stærkere Stafet For Livet 2016 - et indblik INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning Vi fejrer Stafet For Livet 2016 3 Sammen er vi stærkere 4 Hvad betyder Stafet For Livet for Fighterne? 5 Hvad betyder

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

ØSTERBRO LOKALUDVALG

ØSTERBRO LOKALUDVALG DAGSORDEN for mødet den 26.03.2015, kl. 19:00 i Kildevælds Sogns Plejehjem, Helsingborggade 16, 2100 Kbh. Ø 1. Borgernes 20 minutter (2015-0071908) 1 2. Godkendelse af dagsorden (2015-0071908) 2 3. Kultur

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt

gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt Kultur-, fritids- og idrætspolitik 2013-2016 Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik 2013-2016 Indledning Kultur-, fritids- og idrætslivet er med til at gøre Gladsaxe

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Amager Vest Lokaludvalgs arbejde med københavnerinddragelse

Amager Vest Lokaludvalgs arbejde med københavnerinddragelse KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Sekretariatet for Amager Vest Lokaludvalg 18. januar 2019 Sagsnr. 2016-0350417 Amager Vest Lokaludvalgs arbejde med københavnerinddragelse Dokumentnr. 2016-0350417-15

Læs mere

TREE- CYCLING GIV TRÆET NYT LIV

TREE- CYCLING GIV TRÆET NYT LIV TREE- CYCLING GIV TRÆET NYT LIV 2 kampagne 2 INDHOLD Side 3 4 5 7 8 9 Indledning ANALYSER Træanalyser KAMPAGNEN IMPLEMENTERING RESULTATER kampagne 3 INDLEDNING Hvorfor brænde træ af, når det kan genanvendes?

Læs mere

Nyhedsbrev, februar / marts 2015 GODT NYTÅR! TAK FOR SIDST. Fællesmøder med Lokalforum

Nyhedsbrev, februar / marts 2015 GODT NYTÅR! TAK FOR SIDST. Fællesmøder med Lokalforum Nyhedsbrev, februar / marts 2015 GODT NYTÅR! Måske en lidt sen nytårshilsen, men da dette er det første nyhedsbrev i 2015, er det vel på sin plads at starte med det. Vi ser frem til 2015 med forventning.

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Opsamling på temadagen den i Skanderborg Kulturhus om oprettelse af et børne- og ungeråd i Skanderborg Kommune

Opsamling på temadagen den i Skanderborg Kulturhus om oprettelse af et børne- og ungeråd i Skanderborg Kommune Opsamling på temadagen den 23.9.2014 i Skanderborg Kulturhus om oprettelse af et børne- og ungeråd i Skanderborg Kommune 1 Opsamling på temadagen den 23.9.2014 i Skanderborg Kulturhus om oprettelse af

Læs mere

spilleaftener. Eller bedre! Intentionen er, at den næste revy gerne må være endnu mere gakket

spilleaftener. Eller bedre! Intentionen er, at den næste revy gerne må være endnu mere gakket Nr. 217 december 2017 FiN REVY-START Så er revyen 2018 skudt i gang - og den kom fint fra start. Trods flere afbud var der solid opbakning til tekstmødet 4. december, og mange gode ideer til skægge numre

Læs mere

En ny skole er på vej i Ørestad. Det er vi rigtig glade for i Amager Vest Lokaludvalg.

En ny skole er på vej i Ørestad. Det er vi rigtig glade for i Amager Vest Lokaludvalg. Børne- og Ungeudvalget Københavns Kommune Sundholmsvej 8 2300 København S E-mail F91J@okf.kk.dk www.avlu.dk Henvendelse vedr. borgerinddragelsen ifm. skoleplanlægning En ny skole er på vej i Ørestad. Det

Læs mere