Dansk Sygeplejeråd og Region Midtjylland er enige om, at formålet med nærværende aftale er

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Sygeplejeråd og Region Midtjylland er enige om, at formålet med nærværende aftale er"

Transkript

1 Aftale indgået mellem Dansk Sygeplejeråd og Region Midtjylland om løn- og arbejdsforhold for sygeplejersker og radiografer tilknyttet interne vikarkorps i Region Midtjylland eller Vikar Region Midt 1. Aftalen omfatter Sygeplejersker og radiografer (herefter betegnet sygeplejersker) der tilknyttes interne vikarkorps i Region Midtjylland eller det regionsdækkende vikarbureau Vikar Region Midt. 2. Indledning Dansk Sygeplejeråd og Region Midtjylland er enige om, at formålet med nærværende aftale er At anvende aftalen til at skabe sammenhæng mellem aktiviteter og ressourcer At tilskynde til en højere beskæftigelsesgrad At fastholde og rekruttere sygeplejerskerne og deres kompetencer til det offentlige sundhedsvæsen At anvende vikaraftalen til at udvikle et godt arbejdsmiljø på regionens arbejdspladser At se aftalen i sammenhæng med arbejdstidsaftalen mellem DR og SHK Med indgåelsen af aftalen påhviler det ledelse og medarbejdere, at drøfte mulighederne i arbejdstidsbestemmelserne, behovet for anvendelsen af vikarer og FEA tjenester på arbejdspladserne. I drøftelserne bør indgå behovet for anvendelsen. Drøftelserne skal danne baggrund for ledelsens beslutninger om medarbejdernes muligheder for at gå op i tid og/eller ansættelse af mere personale. 3. Generelt Sygeplejersker der ansættes i/tilknyttes Vikar Region Midt vil kunne udføre vikarfunktioner ved samtlige afdelinger/områder ved de somatiske og psykiatriske hospitaler samt på instituttioner indenfor psykiatri- og socialområdet i Region Midtjylland. Sygeplejersker, der ønsker at udføre vikartjeneste ved ét eller flere af regionens hospitaler og på institutioner indenfor psykiatri- og socialområdet ansættes i/tilknyttes Vikar Region Midt. Hvis en sygeplejerske udelukkende ønsker at gøre vikartjeneste ved ét hospitals interne vikarkorps er det dog fortsat mulig kun at være tilknyttet det pågældende vikarkorps. Allerede ansatte sygeplejersker kan som udgangspunkt ikke anvises vikartjeneste ved egen afdeling. Det er her forudsat, at overenskomstens bestemmelser om overarbejde/merarbejde, inddragelse af fridøgn, frivilligt ekstraarbejde (FEA) mv. finder anvendelse for tjeneste ved egen afdeling.

2 I de tilfælde, hvor en sygeplejerske er booket til en given vagt i vikarkorpset og hvor pågældendes egen afdeling efterfølgende pålægger vedkommende f.eks. overarbejde eller ekstravagter (tilkald) på samme tidspunkt, vil det være egen afdeling, der har fortrinsretten til pågældendes arbejdsydelse. 4. Ansættelsesformer Sygeplejersker kan ansættes i/tilknyttes Vikar Region Midt som: a) Månedslønnede vikarer ved Vikar Region Midt (fastansatte) Som fastansat månedslønnet vikar ansættes sygeplejersken med tilknytning til ét eller flere ansættelsesområder (bilag 1). Sygeplejersken er forpligtet til at gøre tjeneste ved de tjenestesteder der hører under de ansættelsesområder den enkelte sygeplejerske er tilknyttet (bilag 1). Der fastsættes i forbindelse med ansættelsen af den enkelte sygeplejerske et stamsted (bilag 1). b) Timelønnede vikarer (eksterne tilmeldevikarer) der ikke tillige er ansat på et af regionens hospitaler/en institution indenfor psykiatri- og socialområdet. De pågældende tilknyttes Vikar Region Midt og udfører timelønnet vikartjeneste ved regionens hospitaler eller institutioner indenfor psykiatri- og socialområdet. Det forudsættes der kan gøres tjeneste ved ét eller flere ansættelsesområder med tilhørende tjenestesteder (bilag 1). c) Allerede ansatte på et af regionens hospitaler eller ved en institution indenfor psykiatri- og socialområdet. De pågældende tilknyttes Vikar Region Midt og udfører tjeneste ud over deres aftalte beskæftigelsesgrad. Det forudsættes der kan gøres tjeneste ved ét eller flere ansættelsesområder med tilhørende tjenestesteder (bilag 1). 5. Honorering: a) Månedslønnede vikarer (fastansatte) Aflønning sker efter gældende overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område. 1) Der ydes et tillæg for funktionen som sygeplejerske ved Vikar Region Midt med tjeneste ved ét ansættelsesområde med tilhørende stamsted og tjenestesteder (bilag 1) på kr ( niveau). (Tillægsnr ) 2) Der ydes et tillæg for funktionen som sygeplejerske ved Vikar Region Midt med tjeneste ved flere ansættelsesområder med tilhørende stamsted og tjenestesteder (bilag 1) på kr ( niveau). Tillæg efter punkt 2 ydes ikke samtidig tillæg efter punkt 1. (Tillægsnr ) b) Timelønnede vikarer (eksterne tilmeldevikarer) Der ydes en fast og ureguleret timelønsstats på 170 kr./time. (Ovk.nr ) Der ydes et ureguleret tillæg på 15 kr./time for mindst 6 års erfaring. (Tillægsnr ) Der ydes et ureguleret tillæg på 12 kr./time for anerkendt specialuddannelse. (Tillægsnr )

3 Bemærkning: Timelønssats og kronetillæg er pensionsgivende i henhold bestemmelserne for timelønnede i gældende overenskomst. De angivne kronetillæg indregnes i grundlaget for beregning af arbejdstidsbestemte særydelser. Se bilag 2 for en oversigt. Arbejde på særlige tidspunkter: For timelønnede vikarer (eksterne tilmeldevikarer) honoreres arbejde på særlige tidspunkter efter bestemmelserne i gældende arbejdstidsaftale. Dog er tidsrummet for ydelse af tillæg for arbejde på særlige tidspunkter ændret som følger: Aftentillæg ændres til at gælde fra kl (arbejdstidsaftalen18-23). Nattillæg ændres til at gælde fra kl (til vagten slutter) (arbejdstidsaftalen 23-06). Weekendtillæg ændres til at gælde fra kl. 15 fredag til kl. 07 mandag (til vagten slutter) (arbejdstidsaftalen lørdag kl. 06 til søndag kl. 24). Søgnehelligdag følger arbejdstidsaftalen. c) Allerede ansatte på et af regionens hospitaler eller ved en institution inden for psykiatri- og socialområdet (interne tilmeldevikarer) Afhængigt af den ansattes beskæftigelsesgrad ydes pr. time et ikke-pensionsgivende procenttillæg af den samlede faste timeløn på: Beskæftigelsesgrad Tillæg 0-34 timer/uge 24 procent timer/uge 30 procent Bemærkninger: Tillægget beregnes på grundlag af den aktuelle timeløn for den konkrete medarbejder. Den aktuelle timeløn beregnes som 1/1924 af den samlede faste årsløn inkl. evt. personlige tillæg, funktionsløn og kvalifikationsløn, men eksklusive arbejdstidsbestemte særydelser. Timelønnen er pensionsgivende, mens procenttillægget er ikke-pensionsgivende. Der beregnes ikke feriepenge af beløbet, men beløbet indgår i beregningen af den særlige feriegodtgørelse. Arbejde på særlige tidspunkter: For allerede ansatte (interne tilmeldevikarer) honoreres arbejde på særlige tidspunkter efter bestemmelserne i gældende arbejdstidsaftale. Dog forhøjes eksisterende satser med følgende kronebeløb: 10 kr. i tidsrummet kl kr. i tidsrummet kl kr. i tidsrummet lørdag kl. 06 til søndag kl. 24 samt på søgnehelligdag Ansatte på trin 4 ydes et tillæg pr. time svarende til 1/1924 af et årligt tillæg på kr. ( niveau). (Tillægsnr )

4 6. Lokal løndannelse Til sygeplejersker tilknyttet interne vikarkorps eller Vikar Region Midt kan der aftales tillæg for såvel særlige funktioner som kvalifikationer 7. Områdetillæg (stedtillæg) Områdetillæg (stedtillæg) ydes i forhold til stamstedets placering, uanset at vikartjenesten udføres i andet område (stedtillægsområde) 8. Arbejdstid mv. Månedslønnede vikarer (fastansatte) er omfattet af bestemmelserne i den gældende arbejdstidsaftale for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område. Den ansatte er dog ikke omfattet af bestemmelserne om tjenestens placering, bortset fra reglerne om fridøgnets placering. Bemærkning: For timelønnede henvises til timelønsbestemmelserne i gældende overenskomst. Parterne er enige om, at timelønnede tilmeldevikarer, der over en længere periode (vejledende 4 måneder) har særlig mange timer med få og kortvarige slip bør tilbydes en drøftelse om interesse og mulighed for fastansættelse ved Vikar Region Midt. Arbejdsmiljølov og de gældende hviletids- og fridøgnsbestemmelser mv. skal overholdes. 9. Ansættelsesbreve Tilmeldevikarer er ikke omfattet af arbejdsgiverens pligt til at udstede ansættelsesbreve, idet den enkelte vikartjeneste som udgangspunkt ikke varer mere end en måned. Uanset dette findes det hensigtsmæssigt, at der til de tilknyttede tilmeldevikarer skriftligt angives de nærmere vilkår ved beskæftigelse som tilmeldevikar. 10. Sygdomsforfald og aflysninger For timelønnede (eksterne tilmeldevikarer) og allerede ansatte (interne tilmeldevikarer) gælder følgende: Såfremt en planlagt vikartjenste aflyses med under 4 timers varsel sker der fuld honorering som var tjenesten gennemført. Ved sygdomsforfald ydes fuld honorering i de tilfælde, hvor sygdommen indtræder efter at tjenesten er påbegyndt. Honorering ydes kun for den påbegyndte vagt. 11. Transportgodtgørelse Der ydes transportgodtgørelse for merkørsel i forhold til den enkelte sygeplejerskes stamsted i forbindelse med vikartjenste ved andre tjenestesteder (se bilag 1).

5

6 Bilag 1 En sygeplejerske tilknyttes/ansættes til at dække et eller flere ansættelsesområder (se nedenstående tabel). Til hvert ansættelsesområde er der knyttet et stamsted. Den ansatte sygeplejerske er forpligtet til at gøre tjeneste ved stamstedet samt de tilknyttede tjenestesteder (se nedenstående tabel). Stamstedet (med angivelse af adresse) fremgår af den enkelte sygeplejerskes ansættelses- eller tilknytningsbrev. Ansættelsesområde somatik Århus Viborg Vest Stamsted somatik Århus Universitetshospital: Århus Sygehus NBG eller Skejby Regionshospitalet Viborg Hospitalsenheden Vest: Holstebro eller Herning Regionshospitalet Regionshospitalet Regionshospitalet Tjenesteder, somatik Århus Sygehus, NBG, THG og PP, Samsø* og Skejby Sygehus Viborg Sygehus, Skive Sygehus og Kjellerup Sygehus Holstebro Sygehus og Lemvig Sygehus Herning Sygehus og Ringkøbing Sygehus Sygehus, Hammel neurocenter Sygehus, Brædstrup Sygehus og Odder Sygehus Sygehus og Grenå Sygehus *) For tjeneste på sygehuset på Samsø aftales de nærmere vilkår med Vikar Region Midt

7 Ansættelsesområde psykiatri Århus Viborg Stamsted, psykiatri Århus Universitetshospital, Risskov Regionspsykiatrien Regionspsykiatrien Viborg Tjenesteder, psykiatri Børne- og ungdomspsykiatrisk Center, Risskov Hinnerupkollegiet, Hinnerup Tagdækkervej, Hammel Høskoven, Viby J Engvejen, Århus (moderinst. I Juelsminde) Fenrishus, Århus Holmstrupgaard, Brabrand Tale- og høreinstituttet, Risskov Møllebækken, Glesborg Århusafdelingen i Risskov Svalevej, Mellerup Skolehjem, Mellerup Skolehjem, Nimtofte Hinnerupkollegiet, Grenen, Glesborg (Dalstrup, Grenå og ) Tangkærcenteret, Ørsted Granbakken, Allingåbro Engvejen, (moderinst. i Juelsminde) Børne- og Ungdomspsykiatrisk Regionscenter Viborg Blåkærgaard, Viborg Sct. Mikkel, Viborg Gårdhaven, Viborg Møgelkjærvej, Viborg Ulriksdal, Viborg Hald Ege, Viborg Bakkehuset, Kjellerup Bo sted, Kjellerup Oustruplund, Kjellerup Engvejen, Viborg (moderinst. i Juelsminde) Idavang, Skive Mentor, Skive Ansættelsesområde Stamsted, Tjenesteder,

8 psykiatri psykiatri psykiatri Regionspsykiatrien, Bo Hedensted, Hedensted Fogedvænget, Hedensted Gudenåkollegiet, Tørring Stormly. Juelsminde Engvejen, Juelsminde Bo, Krisecenter, Sønderparken, Hornsyld og Elbæk Højskole, og Odder Kildebjerget, Stouby Hinnerupkollegiet, Pilebakken, Them Himmelbjerggården, Ry Engvejen, Ry (moderinst. i Juelsminde) Regionspsykiatrien Vest Regionspsykiatrien Herning. Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Herning Nørholmkollegiet, Herning Koglen, Stakroge Mellerup Skolehjem, Ulfborg, Vestjylland (hovedafd. i ) Regionspsykiatrien, Holstebro AU- centeret, Holstebro Soustrup, Holstebro

9 NYT bilag 2 til Vikaraftalen for sygeplejersker, iht. arbejdstidsaftalen Vagt Timesats (kr.) Timesats ved 6 års erfaring eller mere (kr.) Hverdage, dagtjeneste Timesats med specialuddannelse under 6 års erfaring (kr.) Timesats med specialuddannelse 6 års erfaring eller mere (kr.) 170,00 185,00 182,00 197,00 Hverdage aftentjeneste 215,90 234,95 231,14 250,19 Hverdage, nattjeneste 225,25 245,13 241,15 261,03 Weekend, dagtjeneste 241,40 262,70 258,44 279,74 Weekend, aftentjeneste 287,30 312,65 307,58 332,93 Weekend, nattjeneste 296,65 322,83 317,59 343,77 SH, dagtjeneste 340,00 370,00 364,00 394,00 SH, aftentjeneste 385,90 419,95 413,14 447,19 SH, nattjeneste 395,25 430,13 423,15 458,03

Lægesekretærer der tilknyttes interne vikarkorps i Region Midtjylland eller det regionsdækkende vikarbureau Vikar Region Midt.

Lægesekretærer der tilknyttes interne vikarkorps i Region Midtjylland eller det regionsdækkende vikarbureau Vikar Region Midt. Aftale indgået mellem HK og Region Midtjylland om løn- og arbejdsforhold for lægesekretærer tilknyttet interne vikarkorps i Region Midtjylland eller Vikar Region Midt 1) Aftalen omfatter Lægesekretærer

Læs mere

Hvis en plejer udelukkende ønsker at gøre vikartjeneste ved ét hospitals interne vikarkorps er det dog fortsat muligt.

Hvis en plejer udelukkende ønsker at gøre vikartjeneste ved ét hospitals interne vikarkorps er det dog fortsat muligt. Aftale indgået mellem FOA Fag og Arbejde og Region Midtjylland om løn- og arbejdsforhold for social- og sundhedsassistenter, sygehjælpere og plejere tilknyttet interne vikarkorps i Region Midtjylland eller

Læs mere

Socialområdet et område med særlige vilkår

Socialområdet et område med særlige vilkår Socialområdet et område med særlige vilkår Temaoplæg og drøftelse i RMU den 15. september 2010 Ved socialchef Charlotte Rosenkrantz Josefsen www.regionmidtjylland.dk Disposition 1. Organisering 2. Tilbud

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Belægningen på de sociale tilbud som Region Midtjylland driver i fjerde kvartal 2007

Bilag. Region Midtjylland. Belægningen på de sociale tilbud som Region Midtjylland driver i fjerde kvartal 2007 Region Midtjylland Belægningen på de sociale tilbud som Region Midtjylland driver i fjerde kvartal 2007 Bilag til Regionsrådets møde den 16. april 2008 Punkt nr. 26 Forbrug af pladser på de sociale tilbud

Læs mere

SOMATIK Hospitaler *) For tjeneste på sygehuset på Samsø aftales de nærmere vilkår med Vikar Region Midt.

SOMATIK Hospitaler *) For tjeneste på sygehuset på Samsø aftales de nærmere vilkår med Vikar Region Midt. Afningsskema Afløserkontoret/ Vikar Region Midt Du skal vælge èt eller flere tjenestesteder, du gerne vil arbejde på. Det er vigtigt at du også har kvalifikationer til at arbejde på disse tjenestesteder.

Læs mere

rritddtt 2. Generelt Hvis en sociatpædagog udelukkende ønsker ar gøre vlkartjeneste ved ét hospitals interne vi karkorps er det dogfortsat muligt.

rritddtt 2. Generelt Hvis en sociatpædagog udelukkende ønsker ar gøre vlkartjeneste ved ét hospitals interne vi karkorps er det dogfortsat muligt. rritddtt r gi û n mi dtjytland Aftale indgået mellem Socialpædagogernes Landsforbund (SL) og Region Midtjylland om ion- og arbejdsforhold for socialpædagoger tilknyttet interne vikarkorps i Region Midtjylland

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Belægningssituationen på Region Midtjyllands sociale tilbud for første kvartal 2007

Bilag. Region Midtjylland. Belægningssituationen på Region Midtjyllands sociale tilbud for første kvartal 2007 Region Midtjylland Belægningssituationen på Region Midtjyllands sociale tilbud for første Bilag til Regionsrådets møde den 20. juni Punkt nr. 25 Sindslidende som % af Distrikt Øst - Region Midtjylland

Læs mere

Region Midtjylland. Interne vikarkorps på regionens hospitaler. Bilag. til Regionsrådets møde den 26. september 2007. Punkt nr. 32

Region Midtjylland. Interne vikarkorps på regionens hospitaler. Bilag. til Regionsrådets møde den 26. september 2007. Punkt nr. 32 Region Midtjylland Interne vikarkorps på regionens hospitaler Bilag til Regionsrådets møde den 26. september 2007 Punkt nr. 32 Regionshuset Viborg Hensigtserklæring nr. 4 Sundhedssekretariatet Skottenborg

Læs mere

Sygefravær 2012 Psykiatri og Social

Sygefravær 2012 Psykiatri og Social Sygefravær Psykiatri og Social Indholdsfortegnelse: Psykiatri og Social Administrationen 1 1. Indledning... 3 1.1 Datagrundlaget... 3 2. Sygefraværet i Psykiatri og Social... 4 2.1 Sygefraværet i store

Læs mere

'("!("$ " - "."'(" $$1 "!(!"(0" $ 2$ 5(" $ &'("6 %0#$ 1/"%3 %!( " "1""!("!" Heraf vakante stillinger besat med en person fra en anden faggruppe: !

'(!($  - .'( $$1 !(!(0 $ 2$ 5( $ &'(6 %0#$ 1/%3 %!(  1!(! Heraf vakante stillinger besat med en person fra en anden faggruppe: ! !"#$%$ &'(")*+, & '("!("$ " - "."'(" /"("0""!1 $ &"/'% +"'")*+,-"/2!.#$% "!("3'40""!('("'3'3 "0"$ 0"0", ""1$""'"0 "#$1"%'0#$ $!&"( $ " "%"'0!!$"0"( $$1 "!(!"(0" '"!!/'' "!(!"(0" $ 2$ 5(" $ &'("6 7"""0#$,"/

Læs mere

2012 Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social(PS) Sagsnr

2012 Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social(PS) Sagsnr 2012 Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social(PS) Sagsnr. 1-13-3-123-09 Dato: 10.12.2012 Psykiatri Afdeling ESDH Startdato Århus Universitetshospital, Risskov 1-13-3-123-09 Fra 28.03.2012

Læs mere

Lønvejledning og løntabeller. Sygeplejersker og radiografer ansat i regioner og kommuner

Lønvejledning og løntabeller. Sygeplejersker og radiografer ansat i regioner og kommuner Lønvejledning og løntabeller Sygeplejersker og radiografer ansat i regioner og kommuner Lønniveau pr. 1. oktober 2018 Gældende indtil 31.3.2019 Lønvejledning og løntabeller Sygeplejersker ansat i regioner

Læs mere

Socialt truede, (adfærdsvanskelige) børn og unge

Socialt truede, (adfærdsvanskelige) børn og unge Bilag 1 - a Socialt truede, (adfærdsvanskelige) børn og unge Børn & Unge, Region Midtjylland Viborg kommue Hald Ege Hald Ege - Asgård 8 8 100% Børn & Unge, Region Midtjylland Viborg kommue Hald Ege - Midgård

Læs mere

79.01 O.13 09/2014 Side 1. Arbejdstidsaftale for ansatte i kommunernes ældre-, sundheds- og handicapområde, kostproduktion

79.01 O.13 09/2014 Side 1. Arbejdstidsaftale for ansatte i kommunernes ældre-, sundheds- og handicapområde, kostproduktion Side 1 Arbejdstidsaftale for ansatte i kommunernes ældre-, sundheds- og handicapområde, kostproduktion mv. KL FOA - Fag og Arbejde Side 2 Indholdsfortegnelse Side Indledende bemærkninger... 3 Kapitel 1.

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om belægningssituationen på Region Midtjyllands sociale tilbud for tredje kvartal 2007

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om belægningssituationen på Region Midtjyllands sociale tilbud for tredje kvartal 2007 Region Midtjylland Orientering om belægningssituationen på Region Midtjyllands sociale tilbud for tredje kvartal Bilag til Regionsrådets møde den 14. november Punkt nr. 27 Bilag 1 - a Socialt truede, (adfærdsvanskelige)

Læs mere

Arbejdstidsaftale kort fortalt

Arbejdstidsaftale kort fortalt Arbejdstidsaftale kort fortalt Kommenteret udgave af arbejdstidsaftalen med tilhørende eksempler og lønarter. 4 Normperiode og søgnehelligdage Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer pr. uge

Læs mere

Holmstrupgård Opdateret:

Holmstrupgård Opdateret: Holmstrupgård Opdateret: 17 12 2015 AS 2007 ØS Leverandør Ydelse (t.kr) pr. plads Samlet budget (t.kr.) Takster 2016 Holmstrupgård Døgn, 67 - Niveau 1 3.396 566,1 6 1.739 Holmstrupgård Døgn, 67 - Niveau

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om belægningssituationen på Region Midtjyllands sociale tilbud for andet kvartal 2007

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om belægningssituationen på Region Midtjyllands sociale tilbud for andet kvartal 2007 Region Midtjylland Orientering om belægningssituationen på Region Midtjyllands sociale tilbud for andet kvartal 2007 Bilag til Regionsrådets møde den 26. september 2007 Punkt nr. 4 Bilag 1 - a Socialt

Læs mere

Protokollat. om virksomhedsspecifikke særaftaler. for. Privathospitalet Mølholm A/S

Protokollat. om virksomhedsspecifikke særaftaler. for. Privathospitalet Mølholm A/S Protokollat om virksomhedsspecifikke særaftaler for Privathospitalet Mølholm A/S 2017-2020 Kapitel 1 Løn og pension... 3 1 Løn... 3 2 Pension... 4 Kapitel 2 Deltidsansatte og timelønnede... 4 3 Deltidsansatte...

Læs mere

79.03 O.11 45/2011 Side 1. Arbejdstidsaftale for ansatte i kommunernes ældre-, sundheds- og handicapområde, kostproduktion

79.03 O.11 45/2011 Side 1. Arbejdstidsaftale for ansatte i kommunernes ældre-, sundheds- og handicapområde, kostproduktion Side 1 Arbejdstidsaftale for ansatte i kommunernes ældre-, sundheds- og handicapområde, kostproduktion mv. KL Dansk Sygeplejeråd Danske Fysioterapeuter Ergoterapeutforeningen Kost & Ernæringsforbundet

Læs mere

DANSKE REGIONER LØNREGULERING PR 1. JANUAR 2014

DANSKE REGIONER LØNREGULERING PR 1. JANUAR 2014 DANSKE REGIONER LØNREGULERING PR 1. JANUAR 2014 Farmakonomer i basisstillinger i Danske Regioner er omfattet af ny lønmodel for Sundhedskartellet. Lønmodellen, som gælder for alle Sundhedskartellets basisstillinger,

Læs mere

Behandlingspsykiatrien Afdeling ESDH Startdato

Behandlingspsykiatrien Afdeling ESDH Startdato Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social Sagsnr. 1-13-3-1-14 Dato: 08.04. Efter et med reaktioner gentages efter 12 til 18 måneder Behandlingspsykiatrien Afdeling ESDH Startdato Anledning

Læs mere

LØNNINGER. pr. 1. oktober 2019

LØNNINGER. pr. 1. oktober 2019 LØNNINGER pr. 1. oktober 2019 KL Indhold: Nyt job: Hvad med lønnen?... 3 Pension og ATP... 4 lønninger på Sundhedskartellets område: Klassificeringsoversigter pr. 01.10.2019, KL (inkl. Kbh.og Frb).....

Læs mere

DANSKE REGIONER LØNREGULERING PR. 1. JANUAR 2016

DANSKE REGIONER LØNREGULERING PR. 1. JANUAR 2016 DANSKE REGIONER LØNREGULERING PR. 1. JANUAR 2016 Farmakonomer i basisstillinger i Danske Regioner er omfattet af ny lønmodel for Sundhedskartellet. Lønmodellen, som gælder for alle Sundhedskartellets basisstillinger,

Læs mere

DANSKE REGIONER LØNREGULERING PR. 1. APRIL 2016

DANSKE REGIONER LØNREGULERING PR. 1. APRIL 2016 DANSKE REGIONER LØNREGULERING PR. 1. APRIL 2016 Farmakonomer i basisstillinger i Danske Regioner er omfattet af ny lønmodel for Sundhedskartellet. Lønmodellen, som gælder for alle Sundhedskartellets basisstillinger,

Læs mere

Bilag 1 Arbejdstid Indhold

Bilag 1 Arbejdstid Indhold Bilag 1 Arbejdstid Indhold 1 - Tjenesteliste... 2 2 - Ugentlig arbejdstid... 4 3 - Daglig arbejdstid... 5 4 - Pauser... 5 5 Hviletid, fridøgn og anden frihed... 6 6 - Søgnehelligdage og andre særlige fridage...

Læs mere

LØNNINGER. pr. 1. oktober Danske Regioner

LØNNINGER. pr. 1. oktober Danske Regioner LØNNINGER pr. 1. oktober 2015 Danske Regioner Indhold: Nyt job: Hvad med lønnen?... 3 Pension og ATP... 4 Lønninger på Sundhedskartellets område: Klassificeringsoversigter pr. 1.10.2015 på Danske Regioners

Læs mere

Få svar på spørgsmål om eksempelvis vagtplan, ferie og fridage og dine rettigheder ved mer- og overarbejde som kommunalt ansat med vagtskema.

Få svar på spørgsmål om eksempelvis vagtplan, ferie og fridage og dine rettigheder ved mer- og overarbejde som kommunalt ansat med vagtskema. Ergoterapeutforeningen Arbejdstid kommuner Få svar på spørgsmål om eksempelvis vagtplan, ferie og fridage og dine rettigheder ved mer- og overarbejde som kommunalt ansat med vagtskema. For ansatte med

Læs mere

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. april 2015

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. april 2015 LØNNINGER pr. 1. april 2015 KL, Kbh. og Frb. kommuner Kost & Ernæringsforbundet Indhold: Nyt job: Hvad med lønnen?... 3 Pension og ATP... 4 lønninger på Sundhedskartellets område: Klassificeringsoversigter

Læs mere

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. januar 2014

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. januar 2014 LØNNINGER pr. 1. januar 2014 KL, Kbh. og Frb. kommuner Kost & Ernæringsforbundet Indhold: Nyt job: Hvad med lønnen?... 3 Pension og ATP... 4 lønninger på Sundhedskartellets område: Klassificeringsoversigter

Læs mere

Protokollat 3 Læreruddannede eller allerede ansatte i folkeskolen beskæftiget med henblik på vejledning om valg af uddannelse og erhverv

Protokollat 3 Læreruddannede eller allerede ansatte i folkeskolen beskæftiget med henblik på vejledning om valg af uddannelse og erhverv Side 41 Protokollat 3 Læreruddannede eller allerede ansatte i folkeskolen beskæftiget med henblik på vejledning om valg af uddannelse og erhverv 1. Hvem er omfattet Protokollatet omfatter personer, der

Læs mere

Lønvejledning og løntabeller. Sygeplejersker og radiografer ansat i regioner og kommuner

Lønvejledning og løntabeller. Sygeplejersker og radiografer ansat i regioner og kommuner Lønvejledning og løntabeller Sygeplejersker og radiografer ansat i regioner og kommuner Lønniveau pr. 1. april 2019 Gældende indtil 30. september 2019 Lønvejledning og løntabeller Sygeplejersker ansat

Læs mere

LØNNINGER. Statens område. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. April 2012

LØNNINGER. Statens område. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. April 2012 LØNNINGER pr. 1. April 2012 Statens område Kost & Ernæringsforbundet Oversigt 1: Basislønninger ved indplacering/ansættelse under nyt lønsystem Provins *) Hovedstad *) Grundbe- Aktuelt be- Pr. måned Grundbe-

Læs mere

Vikarkorps hjemmeplejen Norddjurs Kommune FOA

Vikarkorps hjemmeplejen Norddjurs Kommune FOA Bilag: Vikarkorps Vikarkorps hjemmeplejen Norddjurs Kommune FOA I Indholdsfortegnelse Lokalaftale... 3 Mål for vikarkorpset:... 3 Bedre service overfor borgerne... 3 Optimere Hjemmeplejen som en attraktiv

Læs mere

Sociale tilbud i Region Midtjylland

Sociale tilbud i Region Midtjylland Sociale tilbud i Region Midtjylland Takster 2014 Regionshuset VIBORG Psykiatri og Social Specialområde Autisme Bækketoften Hedensted - Besk. og udd.center - Niveau 1 9 600 Bækketoften Hedensted - Besk.

Læs mere

Lønvejledning og løntabeller

Lønvejledning og løntabeller Lønvejledning og løntabeller Sygeplejersker og radiografer ansat i regioner og kommuner Lønniveau pr. 1. oktober 2019 Gældende indtil 31.december 2019 Lønvejledning og løntabeller Sygeplejersker ansat

Læs mere

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. Januar 2016

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. Januar 2016 LØNNINGER pr. 1. Januar 2016 KL, Kbh. og Frb. kommuner Kost & Ernæringsforbundet Indhold: Nyt job: Hvad med lønnen?... 3 Pension og ATP... 4 lønninger på Sundhedskartellets område: Klassificeringsoversigter

Læs mere

Løntabel 1. april Årsløn i alt inkl. områdetillæg

Løntabel 1. april Årsløn i alt inkl. områdetillæg Årsløn i alt inkl. områdetillæg Løntrin Gruppe 0 Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe 3 Gruppe 4 28 309.644 313.447 316.079 319.882 322.513 29 314.807 318.430 320.937 324.559 327.068 30 320.082 323.512 325.888 329.317

Læs mere

DANSKE REGIONER LØNREGULERING PER 1. APRIL 2019

DANSKE REGIONER LØNREGULERING PER 1. APRIL 2019 DANSKE REGIONER LØNREGULERING PER 1. APRIL 2019 Farmakonomer i basisstillinger i Danske Regioner er omfattet af ny lønmodel for Sundhedskartellet. Lønmodellen, som gælder for alle Sundhedskartellets basisstillinger,

Læs mere

2012 Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social(PS) Sagsnr

2012 Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social(PS) Sagsnr 2012 Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social(PS) Sagsnr. 1-13-3-123-09 Dato: 07.08.2012 Psykiatri Afdeling ESDH Startdato Århus Universitetshospital, Risskov 1-13-3-123-09 Fra 28.03.2012

Læs mere

Løntabel 1. oktober Årsløn i alt inkl. områdetillæg

Løntabel 1. oktober Årsløn i alt inkl. områdetillæg Årsløn i alt inkl. områdetillæg Løntrin Gruppe 0 Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe 3 Gruppe 4 28 313.186 317.033 319.695 323.542 326.202 29 318.408 322.073 324.608 328.272 330.809 30 323.744 327.213 329.617 333.085

Læs mere

DANSKE REGIONER LØNREGULERING PER 1. OKTOBER 2018

DANSKE REGIONER LØNREGULERING PER 1. OKTOBER 2018 DANSKE REGIONER LØNREGULERING PER 1. OKTOBER 2018 Farmakonomer i basisstillinger i Danske Regioner er omfattet af ny lønmodel for Sundhedskartellet. Lønmodellen, som gælder for alle Sundhedskartellets

Læs mere

DANSKE REGIONER LØNREGULERING PER 1. APRIL 2018

DANSKE REGIONER LØNREGULERING PER 1. APRIL 2018 DANSKE REGIONER LØNREGULERING PER 1. APRIL 2018 Farmakonomer i basisstillinger i Danske Regioner er omfattet af ny lønmodel for Sundhedskartellet. Lønmodellen, som gælder for alle Sundhedskartellets basisstillinger,

Læs mere

Aftale om arbejdstid for de kommunale døgnområder - social- og sundhedspersonale

Aftale om arbejdstid for de kommunale døgnområder - social- og sundhedspersonale Side 1 Aftale om arbejdstid for de kommunale døgnområder - social- og sundhedspersonale KL FOA Fag og Arbejde Indholdsfortegnelse Side 79.01 Side 2 Forord... 3 Drøftelser om arbejdstid på arbejdspladsen...

Læs mere

Nedenfor på næste side gengives aktuelt gældende lokalaftale i TDC, samt kopier af tidligere versioner af lokalaftalen.

Nedenfor på næste side gengives aktuelt gældende lokalaftale i TDC, samt kopier af tidligere versioner af lokalaftalen. Lokalaftale nr. 4.F.1. om vilkår for ansættelse på timeløn i TDC butik Nedenfor på næste side gengives aktuelt gældende lokalaftale i TDC, samt kopier af tidligere versioner af lokalaftalen. Mht. aktuelt

Læs mere

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. Oktober 2018

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. Oktober 2018 LØNNINGER pr. 1. Oktober 2018 KL, Kbh. og Frb. kommuner Kost & Ernæringsforbundet Indhold: Nyt job: Hvad med lønnen?... 3 Pension og ATP... 4 lønninger på Sundhedskartellets område: Klassificeringsoversigter

Læs mere

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. April 2018

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. April 2018 LØNNINGER pr. 1. April 2018 KL, Kbh. og Frb. kommuner Kost & Ernæringsforbundet Indhold: Nyt job: Hvad med lønnen?... 3 Pension og ATP... 4 lønninger på Sundhedskartellets område: Klassificeringsoversigter

Læs mere

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. Oktober 2017

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. Oktober 2017 LØNNINGER pr. 1. Oktober 2017 KL, Kbh. og Frb. kommuner Kost & Ernæringsforbundet Indhold: Nyt job: Hvad med lønnen?... 3 Pension og ATP... 4 lønninger på Sundhedskartellets område: Klassificeringsoversigter

Læs mere

DANSKE REGIONER LØNREGULERING PER 1. OKTOBER 2017

DANSKE REGIONER LØNREGULERING PER 1. OKTOBER 2017 DANSKE REGIONER LØNREGULERING PER 1. OKTOBER 2017 Farmakonomer i basisstillinger i Danske Regioner er omfattet af ny lønmodel for Sundhedskartellet. Lønmodellen, som gælder for alle Sundhedskartellets

Læs mere

DANSKE REGIONER LØNREGULERING PER 1. JANUAR 2017

DANSKE REGIONER LØNREGULERING PER 1. JANUAR 2017 DANSKE REGIONER LØNREGULERING PER 1. JANUAR 2017 Farmakonomer i basisstillinger i Danske Regioner er omfattet af ny lønmodel for Sundhedskartellet. Lønmodellen, som gælder for alle Sundhedskartellets basisstillinger,

Læs mere

VELKOMMEN Medlemsmøde om arbejdstidsregler gældende fra

VELKOMMEN Medlemsmøde om arbejdstidsregler gældende fra VELKOMMEN Medlemsmøde om arbejdstidsregler gældende fra 01.04.2016 Præsentation og forventninger Hvem er vi? Hvilke forventninger har I til i dag?? Konkrete spørgsmål?? Hvilke aftaler gælder? Arbejdsmiljøloven

Læs mere

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. oktober 2013

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. oktober 2013 LØNNINGER pr. 1. oktober 2013 KL, Kbh. og Frb. kommuner Kost & Ernæringsforbundet Indhold: Nyt job: Hvad med lønnen?... 3 Pension og ATP... 4 lønninger på Sundhedskartellets område: Klassificeringsoversigter

Læs mere

Løntabel 1. januar Årsløn i alt inkl. områdetillæg

Løntabel 1. januar Årsløn i alt inkl. områdetillæg Årsløn i alt inkl. områdetillæg Løntrin Gruppe 0 Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe 3 Gruppe 4 28 305.771 309.527 312.126 315.881 318.479 29 310.870 314.448 316.924 320.500 322.977 30 316.079 319.466 321.813 325.198

Læs mere

Rammeaftale om tidsbegrænset ansættelse

Rammeaftale om tidsbegrænset ansættelse Rammeaftale om tidsbegrænset ansættelse Indledende bemærkninger Efter drøftelse med KTO udsender de kommunale og amtslige arbejdsgiverparter hermed nedenstående administrationsgrundlag til rammeaftalen

Læs mere

Anvendelse af vikarer på sygehusene

Anvendelse af vikarer på sygehusene Kapitel 8 78 Anvendelse af vikarer på sygehusene Brug af vikarer er en naturlig del af det at drive et sygehusvæsen. Det kan være hensigtsmæssigt at bruge vikarer til for eksempel at lukke huller i forbindelse

Læs mere

Overenskomst mellem Partner Care og Dansk Socialrådgiverforening om løn og ansættelsesvilkår for socialrådgivervikarer 2004 2007

Overenskomst mellem Partner Care og Dansk Socialrådgiverforening om løn og ansættelsesvilkår for socialrådgivervikarer 2004 2007 Overenskomst mellem Partner Care og Dansk Socialrådgiverforening om løn og ansættelsesvilkår for socialrådgivervikarer 2004 2007 1 Overenskomstens område Stk. 1 Denne overenskomst omfatter uddannede socialrådgivere

Læs mere

Løntabel 1. oktober 2017

Løntabel 1. oktober 2017 Årsløn i alt inkl. områdetillæg Løntrin Gruppe 0 Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe 3 Gruppe 4 28 306.275 310.037 312.640 316.402 319.004 29 311.382 314.966 317.446 321.028 323.509 30 316.600 319.993 322.343 325.734

Læs mere

Ansættelseskontrakt. Funktionærer. Side 1 DKF

Ansættelseskontrakt. Funktionærer. Side 1 DKF Ansættelseskontrakt Funktionærer Side 1 Ansættelsesbevis for funktionærer Det bekræftes hermed, at Navn CPR-nr. Adresse Postnr Tlf. nr. By E-mail Er ansat som Stilling Med reference til Med følgende jobbeskrivelse:

Læs mere

Ansættelseskontrakt. Ikke-funktionærer. Side 1 KE

Ansættelseskontrakt. Ikke-funktionærer. Side 1 KE Ansættelseskontrakt Ikke-funktionærer Side 1 Ansættelsesbevis for ikke-funktionærer Det bekræftes hermed, at Navn CPR-nr. Adresse Postnr Tlf. nr. By E-mail Er ansat som Stilling Med reference til Med følgende

Læs mere

Side 1. O V E R E N S K O M S T om løn- og ansættelsesvilkår for piccoloer og piccoliner ansat ved amtslige institutioner OK-05

Side 1. O V E R E N S K O M S T om løn- og ansættelsesvilkår for piccoloer og piccoliner ansat ved amtslige institutioner OK-05 AMTSRÅDSFORENINGEN 34.04.1 Side 1 FOA - FAG OG ARBEJDE O V E R E N S K O M S T om løn- og ansættelsesvilkår for piccoloer og piccoliner ansat ved amtslige institutioner 2005 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Overenskomst mellem Corell Coaching og Dansk Socialrådgiverforening om løn og ansættelsesvilkår for socialrådgivervikarer

Overenskomst mellem Corell Coaching og Dansk Socialrådgiverforening om løn og ansættelsesvilkår for socialrådgivervikarer Overenskomst mellem Corell Coaching og Dansk Socialrådgiverforening om løn og ansættelsesvilkår for socialrådgivervikarer 1 Overenskomstens område Stk. 1 Denne overenskomst omfatter uddannede socialrådgivere

Læs mere

Særlige fridage: Pædagogisk Sektor. Social- og Sundhedssektoren. For ansatte i FKKA-området, Frederiksberg og Københavns kommuner

Særlige fridage: Pædagogisk Sektor. Social- og Sundhedssektoren. For ansatte i FKKA-området, Frederiksberg og Københavns kommuner KOMMUNALT ANSATTE Arbejdstidsbestemte særydelser Arbejdstidsbestemte særydelser er de tillæg, der typisk er aftalt for gener og ulemper i forbindelse med arbejdet. De aftalte sær - ydelser er forskellige

Læs mere

Løntabeller. Regionale/kommunale område

Løntabeller. Regionale/kommunale område Løntabeller Regionale/kommunale område Pr. 1.10.2016 og 1.1.2017 Løntabeller for det regionale/kommunale område Pr. 1.10.2016 Layout: Dansk Sygeplejeråd Grafisk Enhed 16-58 Foto: Lizette Kabré Copyright

Læs mere

indgået i henhold til

indgået i henhold til KOMMUNER LOKAL AFTALE indgået i henhold til Aftale om arbejdstid for de kommunale døgnområder - pædagogisk område indgået mellem KL, FOA og Socialpædagogerne. Aftale om hviletid og fridøgn indenfor døgninstitutionsområdet

Læs mere

LØN- OG ANSÆTTELSESVEJLEDNING REGIONALE/KOMMUNALE OMRÅDE

LØN- OG ANSÆTTELSESVEJLEDNING REGIONALE/KOMMUNALE OMRÅDE LØN- OG ANSÆTTELSESVEJLEDNING REGIONALE/KOMMUNALE OMRÅDE OPDATEREDE LØNTABELLER Løntabellerne i denne oversigt erstatter tabellerne i løn- og ansættelsesvejledningen udsendt pr. 1.1.2012. Øvrige oplysninger

Læs mere

Bilagt. Protokollat. for. Privathospitalet Danmark A/S

Bilagt. Protokollat. for. Privathospitalet Danmark A/S Bilagt Protokollat om 'drksomhedsspecifikke særaftaler for Privathospitalet Danmark A/S 2017-2020 $ $ $ $ $ $ INDHOLDSFORTEGNELSE Kapitel l -- løn og pension S l Løn... Kapitel 2 ø\rlige \vilkår S 2 Peitsort...fp.øpøøpov-ø'ene.pe

Læs mere

Behandlingspsykiatri Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social Sagsnr Dato:

Behandlingspsykiatri Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social Sagsnr Dato: 2017 Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social Sagsnr. 1-13-3-3-17 Bespsykiatri Dato: 17-03-2017 Afdeling R, AUH Risskov ESDH: 1-13-3-72-09 Afdeling/afsnit Afd. P, AUH Risskov ESDH:

Læs mere

Overenskomst mellem FREDBERG & LAURITSEN A/S og Dansk Socialrådgiverforening om løn- og ansættelsesvilkår for socialrådgivervikarer

Overenskomst mellem FREDBERG & LAURITSEN A/S og Dansk Socialrådgiverforening om løn- og ansættelsesvilkår for socialrådgivervikarer Overenskomst mellem FREDBERG & LAURITSEN A/S og Dansk Socialrådgiverforening om løn- og ansættelsesvilkår for socialrådgivervikarer 1 Overenskomstens område Stk. 1 Denne overenskomst omfatter uddannede

Læs mere

vejledning vejledning vejledning 18. juni 2015 Risikobaseret tilsyn Grøn Smiley vejledning At forflytning af patienter udføres fuldt forsvarligt

vejledning vejledning vejledning 18. juni 2015 Risikobaseret tilsyn Grøn Smiley vejledning At forflytning af patienter udføres fuldt forsvarligt Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social Sagsnr. 1-13-3-4-15 Dato: 21.12. Bespsykiatri Afdeling M, AUH Risskov ESDH: 1-13-3-35-11 Afdeling/afsnit Afdeling R, AUH Risskov ESDH: 1-13-3-72-09

Læs mere

Løntabeller. Regionale/kommunale område. Pr

Løntabeller. Regionale/kommunale område. Pr Løntabeller Regionale/kommunale område Pr. Løntabeller for det regionale/kommunale område Pr. Layout: Dansk Sygeplejeråd Grafisk Enhed 18-46 Foto: Lizette Kabré Copyright Dansk Sygeplejeråd juli 2017.

Læs mere

VELKOMMEN WORKSHOP OM ARBEJDSTID GÆLDENDE FRA

VELKOMMEN WORKSHOP OM ARBEJDSTID GÆLDENDE FRA VELKOMMEN WORKSHOP OM ARBEJDSTID GÆLDENDE FRA 01.04.2016 PRÆSENTATION Faglig sagsbehandler Gitte Rahbek FORVENTNINGER Hvad forventninger har i til i dag?? Konkrete spørgsmål?? Hvor gælder aftalen?? Vigtigt

Læs mere

Løntabeller. Regionale/kommunale område. Pr

Løntabeller. Regionale/kommunale område. Pr Løntabeller Regionale/kommunale område Pr. Løntabeller for det regionale/kommunale område Pr. Layout: Dansk Sygeplejeråd Grafisk Enhed 17-52 Foto: Lizette Kabré Copyright Dansk Sygeplejeråd juli 2017.

Læs mere

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen Cirkulære om Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen (særvilkår for sanitører overført fra amtskommuner) 2007 Cirkulære af 14. marts 2007 Perst. nr. 028-07 PKAT nr. 148 J.nr. 07-348-137 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen. overført fra amtskommuner)

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen. overført fra amtskommuner) Cirkulære om Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen (særvilkår for køkkenmedhjælpere overført fra amtskommuner) 2007 Cirkulære af 30. marts 2007 Perst. nr. 038-07 PKAT nr. 148 J.nr. 07-348-30

Læs mere

Aftale om lokal løndannelse for sygeplejersker og radiografer

Aftale om lokal løndannelse for sygeplejersker og radiografer Marts 2012 / MB Journalnummer: 1-13-7-10-10 Aftale om lokal løndannelse for sygeplejersker og radiografer Aftalen gælder fra 1. april 2010 og indeholder generelle bestemmelser og følgende aftaler om tillæg:

Læs mere

22.04 Lægelige chefer Pr. 1. april 2015

22.04 Lægelige chefer Pr. 1. april 2015 22.04 Lægelige chefer Pr. 1. april 2015 Pr. 01.01.2014 Løntrin Pensionsgivende tillæg Lægelige direktører 53 Aftales lokalt Cheflæger 52 eller 53 Aftales lokalt Andre lægelige chefer i højere 52 Aftales

Læs mere

vejledning vejledning vejledning 18. juni 2015 Risikobaseret tilsyn Grøn Smiley vejledning At forflytning af patienter udføres fuldt forsvarligt

vejledning vejledning vejledning 18. juni 2015 Risikobaseret tilsyn Grøn Smiley vejledning At forflytning af patienter udføres fuldt forsvarligt Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social Sagsnr. 1-13-3-4-15 Dato: 4.12. Bespsykiatri Afdeling M, AUH Risskov ESDH: 1-13-3-35-11 Afdeling/afsnit Afdeling R, AUH Risskov ESDH: 1-13-3-72-09

Læs mere

Vikarkorps Hjemmesygeplejen Norddjurs Kommune

Vikarkorps Hjemmesygeplejen Norddjurs Kommune Vikarkorps Hjemmesygeplejen Norddjurs Kommune C:\Documents and Settings\adf2y6h\Local Settings\Temporary Internet Files\OLKC\04 Internt vikarbureau.doc Indholdsfortegnelse Lokalaftale... 4 Mål for vikarkorpset...

Læs mere

Hospitalsenheden Vest Danske Fysioterapeuter/ Ergoterapeutforeningen. Aftale om lokal løndannelse for ikke-ledende fysioterapeuter og ergoterapeuter

Hospitalsenheden Vest Danske Fysioterapeuter/ Ergoterapeutforeningen. Aftale om lokal løndannelse for ikke-ledende fysioterapeuter og ergoterapeuter Dato: 5. april 2013 Journalnr: 1-13-7-18-10 Aftale om lokal løndannelse for ikke-ledende fysioterapeuter og ergoterapeuter Aftalen gælder fra 1. april 2013 og indeholder generelle bestemmelser og følgende

Læs mere

Løntabel 1. januar Årsløn i alt inkl. områdetillæg

Løntabel 1. januar Årsløn i alt inkl. områdetillæg Årsløn i alt inkl. områdetillæg Løntrin Gruppe 0 Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe 3 Gruppe 4 28 299.666 303.347 305.894 309.575 312.121 29 304.663 308.170 310.596 314.101 316.528 30 309.768 313.088 315.387 318.705

Læs mere

Loka lafta le. SL og FOA 79.01

Loka lafta le. SL og FOA 79.01 Loka lafta le Vedrørende arbejdstid for basis medarbejdere Omfattet af arbejdstidsaftale for ansatte SL 64.01 og FOA 79.01 Ved Kildehaven, Boliger & Sund hedscenter Maj 2017 i Aftale om arbejdstid for

Læs mere

Behandlingspsykiatri Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social Sagsnr Dato:

Behandlingspsykiatri Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social Sagsnr Dato: 2016 Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social Sagsnr. 1-13-3-55-15 Bespsykiatri Dato: 13-10-2016 Afdeling R, AUH Risskov ESDH: 1-13-3-72-09 Afdeling/afsnit Afd. P, AUH Risskov ESDH:

Læs mere

Overenskomst mellem Dansk Sygeplejeråd, Frederiksborg Amtskreds og FOA Fag og Arbejde

Overenskomst mellem Dansk Sygeplejeråd, Frederiksborg Amtskreds og FOA Fag og Arbejde Overenskomst mellem Dansk Sygeplejeråd, Frederiksborg Amtskreds og FOA Fag og Arbejde Overenskomsten er gælden for de i Dansk Sygeplejeråd, Frederiksborg Amtskreds beskæftigede hus- og køkkenhjælpere,

Læs mere

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. oktober 2014

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. oktober 2014 LØNNINGER pr. 1. oktober 2014 KL, Kbh. og Frb. kommuner Kost & Ernæringsforbundet Indhold: Nyt job: Hvad med lønnen?... 3 Pension og ATP... 4 lønninger på Sundhedskartellets område: Klassificeringsoversigter

Læs mere

O V E R E N S K O M S T om løn- og ansættelsesvilkår for piccoloer og piccoliner ansat ved amtslige institutioner

O V E R E N S K O M S T om løn- og ansættelsesvilkår for piccoloer og piccoliner ansat ved amtslige institutioner AMTSRÅDSFORENINGEN 34.04.1 Side 1 FORBUNDET AF OFFENTLIGT ANSATTE O V E R E N S K O M S T om løn- og ansættelsesvilkår for piccoloer og piccoliner ansat ved amtslige institutioner 2002 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Specialiserede sociale tilbud for børn og unge

Specialiserede sociale tilbud for børn og unge Specialiserede sociale tilbud for børn og unge - samt specialrådgivning for børn, unge og voksne Region Midtjylland Psykiatri & Social Center for Børn, Unge og Specialrådgivning 2 Forord...3 Den sikrede

Læs mere

Nyansat - og hvad så? september 2014

Nyansat - og hvad så? september 2014 Nyansat - og hvad så? september 2014 Velkommen i folkeskolen! Som nyansat kan det i starten være vanskeligt at danne sig et overblik over de mange spilleregler, der gælder for overenskomstansatte lærere,

Læs mere

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen Cirkulære om Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen (særvilkår for overenskomstansatte specialarbejdere (skolebetjente m.fl. fra Københavns Kommune)) 2007 Cirkulære af 25. juni 2007 Perst.

Læs mere

Ansættelseskontrakt. for ansatte dyrlæger i klinisk praksis med et gennemsnitligt timetal på 8 timer eller derunder pr. uge

Ansættelseskontrakt. for ansatte dyrlæger i klinisk praksis med et gennemsnitligt timetal på 8 timer eller derunder pr. uge Ansættelseskontrakt for ansatte dyrlæger i klinisk praksis med et gennemsnitligt timetal på 8 timer eller derunder pr. uge Mellem Arbejdsgivers navn og adresse: og Medarbejders navn og adresse: Indgås

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern Kommune 8370 Hadsten 8472 Sporup 8850 Bjerringbro 8380 Trige 8881 Thorsø 8641 Sorring 8450 Hammel 8860 Ulstrup 8382 Hinnerup 8471 Sabro 8870 Langå 8940 Randers SV 8960 Randers SØ 8882 Fårvang 7100 Vejle 7171 Uldum

Læs mere

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. Januar 2017

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. Januar 2017 LØNNINGER pr. 1. Januar 2017 KL, Kbh. og Frb. kommuner Kost & Ernæringsforbundet Indhold: Nyt job: Hvad med lønnen?... 3 Pension og ATP... 4 lønninger på Sundhedskartellets område: Klassificeringsoversigter

Læs mere

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. Oktober 2016

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. Oktober 2016 LØNNINGER pr. 1. Oktober 2016 KL, Kbh. og Frb. kommuner Kost & Ernæringsforbundet Indhold: Nyt job: Hvad med lønnen?... 3 Pension og ATP... 4 lønninger på Sundhedskartellets område: Klassificeringsoversigter

Læs mere

Aftalen omfatter jordemødre, som har valgt at indgå i Kendt Jordemoderordningen.

Aftalen omfatter jordemødre, som har valgt at indgå i Kendt Jordemoderordningen. Lokal aftale om løn og arbejdstid indgået i henhold til aftale om lokal løndannelse og aftale om decentrale arbejdstidsaftaler mellem Sygehus Syd, Næstved Sygehus og Jordemoderforeningen. 1 Aftalens dækningsområde

Læs mere

Overenskomst mellem Dansk Erhverv Arbejdsgiver og Lærernes Centralorganisation (LC) for lærervikarer

Overenskomst mellem Dansk Erhverv Arbejdsgiver og Lærernes Centralorganisation (LC) for lærervikarer Overenskomst mellem og Lærernes Centralorganisation (LC) for lærervikarer 2010-2012 1 Overenskomstens område Stk. 1. Denne overenskomst omfatter lærervikarer, der engageres af et vikarbureau, der er medlem

Læs mere

2013 Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social(PS) Sagsnr

2013 Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social(PS) Sagsnr 2013 Arbejdstilsynets(At) aktuelle engagement i Psykiatri og Social(PS) Sagsnr. 1-13-3-123-09 Dato: 17. 06. 2013 Efter et med reaktioner gentages efter 12 til 15 måneder Psykiatri Afdeling ESDH Startdato

Læs mere

Arbejdstidsregler for undervisningsområdet i regionerne

Arbejdstidsregler for undervisningsområdet i regionerne 38 Underbilag 4.1 Arbejdstidsregler for undervisningsområdet i regionerne 1. Hvem er omfattet af reglerne? Reglerne omfatter lærere og børnehaveklasseledere m.fl. ved specialundervisningen for børn og

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Organisationsaftale for Apoteksassistenter og Defektricer i staten

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Organisationsaftale for Apoteksassistenter og Defektricer i staten 0 FINANSMINISTERIET Cirkulære om Organisationsaftale for Apoteksassistenter og Defektricer i staten 1997 4.3.1 1997 Cirkulære om Organisationsaftale for Apoteksassistenter og Defektricer i staten 4.3.1

Læs mere

OVERENSKOMST. mellem. DR og Dansk Metal

OVERENSKOMST. mellem. DR og Dansk Metal September 2012 2012 OVERENSKOMST mellem DR og Dansk Metal om freelanceopgaver i forbindelse med produktion af TV- og radioudsendelser m.v. Indholdsfortegnelse: 1. Overenskomstens anvendelse... 3 2. Ansættelse...

Læs mere

22.04 Lægelige chefer Pr. 1. januar 2014

22.04 Lægelige chefer Pr. 1. januar 2014 22.04 Lægelige chefer Pr. 1. januar 2014 Pr. 01.01.2014 Løntrin Pensionsgivende tillæg Lægelige direktører 53 Aftales lokalt Cheflæger 52 eller 53 Aftales lokalt Andre lægelige chefer i højere 52 Aftales

Læs mere

Side 1 ARBEJDSTIDSREGLER FOR UNDERVISNINGSOMRÅDET I REGIONERNE

Side 1 ARBEJDSTIDSREGLER FOR UNDERVISNINGSOMRÅDET I REGIONERNE Side 1 ARBEJDSTIDSREGLER FOR UNDERVISNINGSOMRÅDET I REGIONERNE **NYT** = Nyt i forhold til tidligere gældende overenskomst/aftale **NYT** med virkning fra dato = Hvis en bestemmelse træder i kraft efter

Læs mere