Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU (fællesmøde med FAMU) Forum. Møde afholdt Fredag den 14. oktober Sted Lokale

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU (fællesmøde med FAMU) Forum. Møde afholdt Fredag den 14. oktober Sted Lokale"

Transkript

1 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 24. OKTOBER 2016 Forum Møde i FSU (fællesmøde med FAMU) HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde afholdt Fredag den 14. oktober 2016 Sted Lokale KAREN BLIXENS VEJ KØBENHAVN S Referent Til stede Susanne Kirst BESØGSADRESSE: KAREN BLIXENS VEJ KØBENHAVN S A-siden: Ulf Hedetoft (dekan, formand for FSU), Jens Erik Mogensen (prodekan), Hanne Møller (HR- og personalechef) og Kristian Boye Petersen (fakultetsdirektør) B-siden: DIR ski@hum.ku.dk REF: SKI Jørgen Staun (fælles-tr for VIP, næstformand for FSU, lektor, Institut for Engelsk, Germansk og Romansk), Caroline Gjellerod (fuldmægtig, TR for AC-ansatte Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier), Hans Elbeshausen (lektor, IVA), Peter B. Andersen (lektor, Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier), Jesper Nielsen (TAP-HK-TR suppleant, Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Steen Linke Larsen (ITMEDIA), Alexander Safet Memedi (U&S TR for DJØF) og Claus Povlsen (seniorkonsulent, Nordisk Forskningsinstitut, TR suppleant) Gæster fra FAMU som ikke også er repræsenteret i FSU: Inger Thorsen (chefkonsulent, Fakultetsservice) og Peter Wedel Bay (sekretær og referent for FAMU, HR og personaleafdelingen)

2 Afbud: Ingolf Thuesen (institutleder, Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier), Per Hasle (institutleder, IVA), Morten Michelsen (lektor Institut for Kunst og Kulturvidenskab), Bettina Kragh (AC-TR-suppleant, U&S, ÅU) og Frank Nielsen (betjent, TR for vagt og funktionær), SIDE 2 AF 10 Referat Ad 1) Godkendelse af dagsorden Det oprindelige punkt 3.a udgik, da det overlappede punkt 4.c og 4.d. Herefter blev dagsordenen godkendt. Inden første punkt på dagsordenen drøftede udvalgene udviklingen i MUS på HUM, og det blev besluttet, at det nye GRUSkoncept skal være et opfølgningspunkt, og at der evt. kunne planlægges en workshop i LT-regi. Ad 2) Fællesmøde med FAMU Jens Erik Mogensen indledte med kort at fortælle om de APVpræsentationsmøder, som han og Peter Wedel Bay havde haft med alle institutterne samt fakultetsservice som opfølgning på APV De havde haft møder med de lokale samarbejdsudvalg og arbejdsmiljøgrupper og haft en grundig gennemgang og diskussion af de lokale APV-resultater og fritekstsvar vedrørende det psykiske arbejdsmiljø. Der havde ligeledes været en kort drøftelse af rammerne for opfølgningen på den fysiske APV. Møderne var blevet afsluttet med, at Jens Erik Mogensen, Peter Wedel Bay og medlemmerne af samarbejdsudvalget og arbejdsmiljøgruppen var blevet enige om, hvilke arbejdsmiljøfremmende initiativer de enkelte institutter og fakultetsservice ville arbejde med som opfølgning på APV en. Jens Erik Mogensen vurderede, at møderne havde været gode samt værdifulde i forhold til at få et godt overblik over, hvilke arbejdsmiljøudfordringer der går på tværs af institutterne jævnfør punkt 2b. a. Præsentation af hovedtendenserne i fritekstsvarerne fra den psykiske del af APV-2016 ved Jørgen Staun, Peter Birkelund Andersen og Hanne Møller: Hanne Møller gennemgik kort rammerne for Jørgen Staun, Peter Birkelund Andersen og hendes læsning af samtlige fritekstsvar fra den psykiske del af APV Derefter fremdrog hun de fire hovedpunkter, de havde læst ud af fritekstsvarerne:

3 1. Kritik af og mistillid til den øverste ledelse på fakultetet. SIDE 3 AF Frustration over manglende opgavebortfald: Mange oplevede, at der reelt ikke var sket et opgavebortfald samt at der ikke var udmeldinger om, hvordan og hvornår fakultetet ville analysere sig frem til, hvilke opgaver der kan bortfalde. 3. Arbejdssituation og karriereveje for ph.d.-studerende og postdoc: Usikkerhed omkring fremtiden samt frustration over, at ingen tager stilling til eller understøttede deres fremtidige arbejdsforhold. 4. Beredskab i relation til voldsomme reaktioner på de sociale medier, had s og trusler i kølvandet på offentlig formidling af forskning. Der var få, der beskrev denne problematik, men problematikken er aktuel i relation til, at fakultetet har forskere, som beskæftiger sig med emner, der kan provokere i offentligheden samt at omgangstonen på de sociale medier kan være meget voldsom. Der var flest fritekstsvar i forbindelse med punkt 1, og kommentarerne knyttede sig hovedsagligt til håndteringen af den vanskelige økonomiske situation (afskedigelsesrunden, lukning og nulstilling af småfag samt usikkerhed omkring den fremtidige uddannelsesstruktur). Der var kritik af selve processen, den manglende inddragelse af medarbejderne, kritik af værdien af de fakta beslutningerne byggede på samt kritik af mangelfuld kommunikation omkring processen og beslutningerne. Jørgen Staun supplerede de fire punkter med, at mange VIP er gav udtryk for, at de havde for lidt tid til deres kerneopgaver: Forskning og undervisning. Ulf Hedetoft svarede, at de kommende analyser af opgavebortfald gerne skulle bidrage til, at der blev frigivet tid til kerneopgaverne. Peter B. Andersen bemærkede, at det er meget vigtigt, at opgavebortfaldet ikke bliver til opgaveglidning således at VIP ernes samlede arbejdsbyrde stiger. Han noterede, at det er vigtigt at benytte MUS til at planlægge det kommende års opgaver samt diskutere omfanget af disse.

4 b. APV-2016 for fakultetet: Kort præsentation af fakultetsresultaterne samt resultaterne for fakultetets institutter og administrative enheden ved Jens Erik Mogensen og Hanne Møller. Er der arbejdsmiljøfremmende initiativer, FAMU og FSU vil arbejde med på fakultetsniveau?: Jens Erik Mogensen fremlagde de tre indsatsområder, som FAMU foreslår fakultetet arbejder med som opfølgning på APV De tre indsatsområder bliver foreslået på baggrund af: SIDE 4 AF 10 a. Erfaringerne fra APV-præsentationsmøderne b. Fritekstsvarene fra den psykiske APV c. Fakultetets samlede APV-rapport De tre indsatsområder er: 1. At FAMU og FSU understøtter en videndeling mellem institutterne/de administrative enheder for at dele gode erfaringer med håndtering af forskellige arbejdsmiljøproblemer. FAMU peger på, at der er fokus på følgende forhold: a. Erfaringer med den gode beslutningsproces (kommunikation og medinddragelse). Genlæsning af Den gode kommunikation i beslutningsprocesser 1 APV-opfølgning på HUM foråret b. Gode erfaringer med håndtering af stort arbejdspres. c. Gode eksempler på, hvordan man minimerer risikoen for stress i forbindelse med stort arbejdspres. d. Gode eksempler på at skabe mere tid til forskningsopgaver (og undervisningsopgaver). e. Trivsel i en krisetid: Gode eksempler på håndtering af den usikkerhed og ængstelighed, der kan opstå i en vanskelig tid med mange reformer samt uvished vedrørende den fremtidige økonomske situation, uddannelsesstrukturerne og fagene. f. Gode eksempler på at sikre en god nærmeste leder-relation i de tilfælde, hvor nærmeste leder er nærmeste leder for mange ansatte. 1 Bilag til referatet: Den gode kommunikation i beslutningsprocesser

5 2. At FAMU og FSU understøtter, at der bliver etableret fora, hvor unge VIP er kan mødes og diskutere arbejdspres, karrieremuligheder og andre forhold. SIDE 5 AF At FAMU og FSU medvirker til, at der bliver etableret et beredskab/procesdurer i relation til at klæde forskerne på til at håndtere voldsomme reaktioner på de sociale medier, had s og trusler i kølvandet på offentlig formidling af forskning. Der var enighed om, at det er tre relevante indsatsområder, samt at der er behov for, at der bliver sat ord på, hvordan der praktisk kan blive arbejdet med initiativerne. Efterfølgende var der ligeledes en række bemærkninger: Peter B. Andersen spurgte, om det var muligt at fastlægge rammer for høringsfrister, (både for at begrænse den tid VIP skal bruge på ad hoc udvalg samt for at understøtte bedre beslutningsprocesser). Ulf Hedetoft svarede, at dette vil ledelsen tænke videre over, men gjorde samtidig opmærksom på, at det afhænger meget af de sager, der skal i høring. Dog skal der være et øget fokus på, hvad som er centrale høringsområder. Caroline Gjellerod bemærkede i forlængelse heraf, at ledelsen skal være meget præcis omkring at definere og melde ud om i hvilke dele af beslutningsprocessen, der er rum for inddragelse samt efterfølgende være grundige med at give tilbagemeldinger om, hvad der kom ud af de input, man fik i forbindelse med høringerne og anden inddragelse. Ulf Hedetoft var enig i dette. Inger Thorsen bemærkede, at TAP også oplever, at der ikke er sket et opgavebortfald samt at de ønskede at blive hørt i forbindelse med opgavebortfaldet. Ulf Hedetoft sagde afslutningsvis, at det er vigtigt, at medarbejderne i tilfælde af, at nogle af deres opgaver bortfalder, ikke får en oplevelse af, at det arbejde de har lavet hidtil ikke har været relevant eller vigtigt, men at dette desværre er præmissen i en tid med økonomiske reduktioner, at nogle opgaver må nedprioriteres eller afvikles.

6 I forbindelse med punkt 2 vedrørende de unge VIP spurgte Jørgen Staun, om ledelsen overvejer at tilbyde pædagogikum til alle postdoc er. Ulf Hedetoft svarede, at det vil han drøfte med fakultetets direktion, og at det kan være en mulighed, at pædagogikum kan tilbydes under andre former end dem, som kendes i dag. SIDE 6 AF 10 Jørgen Staun sagde, at det er vigtigt, at der i forbindelse med MUS med postdoc er også er en samtale vedrørende karriereafklaring. Ulf Hedetoft supplerede med, at det nye GRUS-koncept (som kan anvendes med postdoc-gruppen) gav anledning til disse overvejelser. Hanne Møller foreslog, at direktionen inviterer dem, der har udarbejdet det nye GRUS-koncept, til at komme og præsentere det. I forbindelse med punkt 3 vedrørende forskere, som oplever trusler på de sociale medier, sagde Peter B. Andersen, at det er vigtigt, at forskerne oplever opbakning fra deres ledelse. Ulf Hedetoft supplerede med, at det er vigtigt, at forskere forud for deres deltagelse i diskussioner i det offentlig rum (om emner, der kan skabe konflikt) har samtaler med deres forskergruppe og leder om, hvilke reaktioner disse diskussioner kan afstedkomme. Ulf Hedetoft afsluttede med at sige, at han vil bringe problematikken op i Akademisk Råd. Afslutningsvis godkendte FAMU og FSU de tre APVindsatsområder, FAMU havde foreslået, som værende fakultetets samlede APV-indsatsområder. Peter Wedel Bay vil sørge for, at FAMU udarbejder en plan for, hvordan der konkret bliver arbejdet med de tre indsatsområder. Ad 3) Orientering fra ledelsen a. KU-initiativer i forhold til Fase 3-besparelser: Ulf Hedetoft oplyste, at fase 3-besparelserne på KU-niveau indebærer, at der samlet skal findes 200 mio. kr., som kan forbedre KU s økonomi i Dekanerne skal sammen prøve at identificere, hvordan dette sparemål kan nås. Ulf Hedetoft har været sat i spidsen for en arbejdsgruppe der skal se på, hvordan man kan tiltrække bl.a. flere EU-midler. Hver dekan har fået ansvar for et område, der skal identificere sparemål eller øgede indtægter. På HR området

7 har HSU netop drøftet en ny organisationsmodel, som opstiller et besparelsesmål på 15 mio. kr. frem mod Rektoratet har været initiativtager på HR-organiseringen, som er en centermodel. Hovedkræfterne samles i 3 HR-centre. For de tørre fakulteter vil der være ét center (FA, JUR, TEO, SAMF og HUM). Derudover vil der være et mindre og mere specialiseret Koncern HR. SIDE 7 AF 10 Fordelene ved centermodellen er en øget professionalisering af HR-medarbejderne, som skal føre til hurtigere sagsgange og færre fejl, da sagerne kun behandles ét sted. Der foreligger pt. ingen afklaring af referenceforholdene i den nye HRorganisering. Der skal udarbejdes en organisationsplan med referencelinjer, som forventes at foreligge inden jul. Planen er, at den nye HR organisation skal implementeres i sommeren 2017 og være i drift i efteråret På Campusdrift prøvekøres den fusionerede drift (FA, SAMF, HUM, JUR, TEO) i øjeblikket med en overordnet styregruppe, som skal gå på skift, og der er lagt op til samme model for HR. Caroline Gjellerod påpegede, at der skal holdes godt øje med arbejdsopgaverne, så de ikke falder tilbage på institutterne. Hanne Møller svarede, at snitfladerne bliver drøftet i projektgruppen, der laver organisationsanalysen. Ulf Hedetoft sluttede punktet med at oplyse, at der vil komme løbende opfølgning, og at den nye HR-model bruges i andre organisationer med succes. Ad 4) Til drøftelse a. Nyt kriteriesæt for ansættelse af professorer: [1] Ulf Hedetoft redegjorde for de nye 8 kriterier ved kaldelse og ansættelse af professorer ved HUM. Der er lagt op til at hæve barren ift. kvalifikationer og kompetencer ved ansættelse af professorer som led i at barren ligeledes er blevet hævet for adjunkter ved indførelse af tenure track-systemet. De nye krav rokker ikke ved, at en evt. professoransættelse er en prioritet, som instituttet investerer i indenfor egne økonomiske rammer. [1]

8 De nye krav er blevet udarbejdet af en arbejdsgruppe bestående af medlemmer af Akademisk Råd og repræsentanter fra ledelsen. SIDE 8 AF 10 Der var en kort drøftelse af kriterierne, som herefter blev taget til efterretning. b. Sygefraværsstatistik 2. kvartal 2016 FSU havde ingen bemærkninger c. Den forestående fusion mellem NFI og INSS baggrund og proces: Ulf Hedetoft oplyste, at ledelsesgruppen (John E. Andersen, Bolette Sandford Pedersen og Ulf Hedetoft) er enige om en overordnet tidsplan og ledelsesstruktur. Planen er, at fusionen er realiseret den 1. september John E. Andersen vil i en periode på et år derefter være institutleder og Bolette S. Pedersen viceinstitutleder. Pr. september 2018 skal en ny institutleder ansættes via opslag. Der bliver nedsat en række arbejdsgrupper, der skal arbejde med fusionen mellem INSS og NFI, herunder det organisatoriske, biblioteket, samlinger, økonomi, placering og evt. fortætning i forbindelse med opnåelse af refusionsmålet. Én anden arbejdsgruppe skal finde et passende navn til det fusionerede institut. Claus Povlsen sagde, at medarbejderne savner et kommissorium samt initiativ og dynamik fra fusionsudvalget. Han påpegede også, at der ikke var lagt op til en drøftelse af fusionen på stormødet den 15. september. Caroline Gjellerod spurgte, om LSU havde haft mulighed for at drøfte fusionen, inden beslutningen blev taget. Jørgen Staun henviste til Samarbejdsaftalen 3 vedr. information og drøftelser i samarbejdsudvalg og påpegede, at beslutninger, der fører til betydelige ændringer i arbejdets tilrettelæggelse og medarbejdernes ansættelsesforhold, skal drøftes i SU. Ulf Hedetoft svarede, at der er lavet en rammeplan, og når der er udarbejdet kommissorier, vil de komme i høring. Samtidig oplyste han, at der ikke var indkommet afgørende forslag til, hvordan sparemålene ellers kunne blive indfriet. F.eks. kunne et forslag have været, at NFI evt. fraflyttede en eller to etager i

9 bygning 27. Der kan således spares ca. 2 mio. kr. pr. fraflyttede etage (dette forudsætter naturligvis, at der kan findes lejere, idet vi IKKE kan opsige etager ift. Bygningsstyrelsen). Ulf Hedetoft erkendte, at han måske kunne have formuleret sig tydeligere den 15. september, hvilket han havde været opmærksom på at gøre efterfølgende. SIDE 9 AF 10 d. Kommissorier for og sammensætning af arbejdsgrupper vedr. besparelser: Jørgen Staun og Jette Bang foreslog, at der kom hhv. en VIP- og en HK-repræsentant i biblioteksarbejdsgruppen. (efterfølgende er det konstateret, at VIP er repræsenteret ved Nan Dahlkild fra IVA, og HK har bragt et navn i forslag). Derudover foreslog Jørgen Staun, at der også kommer en VIP-repræsentant i tilvalgsgruppen. Forslag sendes til de respektive arbejdsgrupper. Hans Elbeshausen foreslog, at der blev kigget på evt. besparelser i forbindelse med klagesager, hvortil Jens Erik Mogensen svarede, at klageantallet er faldet måske pga., at der er udarbejdet en god klagevejledning. Ulf Hedetoft sagde, at alle forslag kan sendes til de respektive arbejdsgrupper, som skal aflevere rapporter enten ultimo januar eller ultimo februar. Herefter bliver der et stort opfølgningsarbejde med udarbejdelse af procesplan, hvad angår de samlede konklusioner og de deraf følgende handlinger. Det virker som realistiske besparelsesmål, indenfor de enkelte områder, men der kan altid komme overraskelser. For at tage højde for dem sigtes der mod at opbygge en reserve (en risikobuffer) bestående af opsparede midler i 2016 og 2017, som HUM forventer at kunne beholde. Denne evt. reserve kan være en økonomisk hjælp i Hans Elbeshausen spurgte, om et kvalificeret ansættelsesstop er overvejet, hvortil Ulf Hedetoft svarede, at det ikke er tilfældet, da det vil være i vejen for strategisk planlægning og give uhensigtsmæssige konsekvenser for HUMs fremtidige handlemuligheder.

10 Ad 5) Eventuelt SIDE 10 AF 10 Ulf Hedetoft oplyste, at HUM står foran 2. del af akkrediteringsprocessen. 1. del af akkrediteringen gik godt, og 2. del sigter mod at undersøge om kvalitetssystemet virker i praksis. Det blev bemærket, at U&S har gjort et godt forberedende arbejde. Mødet sluttede kl Opfølgning Pkt. Opfølgning/beslutning Ansvarlig 1 det nye GRUS koncept på dagsordenen den 25. november Susanne Kirst

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede:

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Ekstraordinært møde i FSU M Ø D E R E F E R A T 5. JANUAR 2016 Forum FSU Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, 11.00

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 24. november Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 24. november Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2017 Forum Møde i FSU HRSC Møde afholdt Fredag den

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 25. november Sted Lokale Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 25. november Sted Lokale Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 29. NOVEMBER 2016 Forum Møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 19. januar Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 19. januar Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 25. JANUAR 2018 Forum Møde i FSU HRSC Møde afholdt Fredag den 19.

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 27. januar Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 27. januar Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 31. JANUR 2017 Forum Møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET Fakultetets SamarbejdsUdvalg MØDEREFERAT 11. DECEMBER 2015 Forum Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde afholdt: Torsdag den 10. december

Læs mere

Mikado House - lokale Montecristo

Mikado House - lokale Montecristo D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Fakultetets Samarbejdsudvalg M Ø D E R E F E R A T 16. JUNI 2015 Forum FSU Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2015

Læs mere

Mikado House - lokale Montecristo

Mikado House - lokale Montecristo D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Fakultetets Samarbejdsudvalg M Ø D E R E F E R A T 16. APRIL 2015 Forum FSU Møde afholdt: Fredag, den 10. april 2015

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07 D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 18. maj Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 18. maj Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 25. MAJ 2018 Forum Møde i FSU HRSC Møde afholdt Fredag den 18.

Læs mere

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11.

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11. KØB E N H A V N S U N I V E R S I T E T HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) M Ø D E R E F E R A T 27. MAJ 2016 Forum Fællesmøde mellem FAMU og FSU Møde afholdt

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 5. maj Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 5. maj Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 9. MAJ 2017 Forum Møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde afholdt

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 15. april Mikado House Montecristo. Sted: Susanne Kirst.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 15. april Mikado House Montecristo. Sted: Susanne Kirst. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 19. APRIL 2016 Forum Møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 1. februar 2013 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 1. februar 2013 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 1. februar

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 20. maj Mikado House Montecristo. Sted: Hanne Møller.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 20. maj Mikado House Montecristo. Sted: Hanne Møller. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2016 Forum Møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde afholdt:

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 19. august Mikado House Montecristo. Sted: Susanne Kirst.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 19. august Mikado House Montecristo. Sted: Susanne Kirst. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 24. AUGUST 2016 Forum Møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde

Læs mere

Mikado House Montecristo

Mikado House Montecristo D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Fakultetets Samarbejdsudvalg M Ø D E R E F E R A T 1. DECEMBER 2015 Forum FSU møde Møde afholdt: Fredag den 27. november

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU - FAMU møde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 6. december Sted Lokale Susanne Kirst.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU - FAMU møde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 6. december Sted Lokale Susanne Kirst. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 14. DECEMBER 2018 Forum FSU - FAMU møde Møde afholdt Torsdag den

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 26. februar Mikado House Montecristo. Sted: Susanne Kirst.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 26. februar Mikado House Montecristo. Sted: Susanne Kirst. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 2. MARTS 2016 Forum Møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde afholdt:

Læs mere

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober Mikado House lokale Montecristo. Sted: Susanne Kirst. Referent:

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober Mikado House lokale Montecristo. Sted: Susanne Kirst. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 4. NOVEMBER 2014 Forum FSU JOURNALNR. 015-0003/14-4000 Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober 2014 Sted: Referent: Mikado House lokale

Læs mere

Fakultetets samarbejdsudvalg. Fakultetets samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt 21. april 2017 kl HUM, lok. 15b Sted

Fakultetets samarbejdsudvalg. Fakultetets samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt 21. april 2017 kl HUM, lok. 15b Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets samarbejdsudvalg M Ø D E R E F E R A T 28. APRIL 2017 Forum Fakultetets samarbejdsudvalg Møde afholdt

Læs mere

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2013 Forum: FSU o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u msted: 15B.0.07 Referent: Susanne Kirst Karen Blixens Vej

Læs mere

FAMU på Det Humanistiske Fakultet. FAMU, Det Humanistiske Fakultet. Forum. Møde afholdt 12. september 2017 kl til

FAMU på Det Humanistiske Fakultet. FAMU, Det Humanistiske Fakultet. Forum. Møde afholdt 12. september 2017 kl til K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FAMU på Det Humanistiske Fakultet M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2017 Forum FAMU, Det Humanistiske Fakultet HR SØNDRE CITY, TEAM SØNDRE Møde afholdt 12. september

Læs mere

FAMU. Forum FAMU andet møde i Møde afholdt: Onsdag den 18. april Sted: Peter Wedel Bay, sekretær for FAMU.

FAMU. Forum FAMU andet møde i Møde afholdt: Onsdag den 18. april Sted: Peter Wedel Bay, sekretær for FAMU. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FAMU M Ø D E R E F E R A T 23. APRIL 2012 Forum FAMU andet møde i 2012 Møde afholdt: Onsdag den 18. april 2012 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel Bay, sekretær

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 9. marts Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 9. marts Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 19. MARTS 2018 Forum Møde i FSU HRSC Møde afholdt Fredag den 9.

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 12. april 2013 kl. 10-12. Lokale 15B.0.07

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 12. april 2013 kl. 10-12. Lokale 15B.0.07 D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 12. april

Læs mere

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 24. januar 2014 15B.0.07. Sted: Susanne Kirst. Referent:

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 24. januar 2014 15B.0.07. Sted: Susanne Kirst. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 28. JANUAR 2014 Forum FSU JOURNALNR. 015-0002/14-4000 Møde afholdt: Fredag den 24. januar 2014 Sted: Referent: 15B.0.07 Susanne Kirst

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU-møde. Forum. Møde afholdt Fredag den 8. marts Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU-møde. Forum. Møde afholdt Fredag den 8. marts Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 12. MARTS 2019 Forum FSU-møde HRSC Møde afholdt Fredag den 8. marts

Læs mere

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 27. januar Sted: Peter Wedel Bay. Referent:

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 27. januar Sted: Peter Wedel Bay. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Medlemmer af FAMU M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2012 Forum FAMU Møde afholdt: Fredag den 27. januar 2012 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel Bay Til stede: Jens

Læs mere

FSU (punkt 3b fællesmøde FSU og FAMU)

FSU (punkt 3b fællesmøde FSU og FAMU) KØBENHAVNS UNIVERSITET FSU MØDEREFERAT 14. OKTOBER 2013 Forum FSU (punkt 3b fællesmøde FSU og FAMU) Møde afholdt: Fredag den 11. oktober 2013 Sted: Referent: 15-B-007 Peter Wedel Bay Til stede: A-siden:

Læs mere

Mikado House lokale Don Thomas/El Credito

Mikado House lokale Don Thomas/El Credito K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 16.SEPTEMBER 2014 Forum FSU JOURNALNR. 015-0003/14-4000 Møde afholdt: Torsdag, den 11. september 2014 Sted: Referent: Mikado House lokale

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 27. maj 2011 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst.

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 27. maj 2011 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 27. maj 2011 kl. 9-10 Sted: Lokale 19.1.1 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 24. august 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 24. august 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst DET HUMANISTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 24. august 2012 kl. 10-12 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU-møde med deltagelse fra FAMU. Forum. Møde afholdt Torsdag, den 20. juni Lokale 15B Sted.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU-møde med deltagelse fra FAMU. Forum. Møde afholdt Torsdag, den 20. juni Lokale 15B Sted. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 4. JULI 2019 Forum FSU-møde med deltagelse fra FAMU HRSC Møde afholdt

Læs mere

Til stede: A-siden: Kirsten Refsing (dekan, formand for FSU), Kim Brinckmann (fakultetsdirektør) og Hanne Møller (HR- og personalechef)

Til stede: A-siden: Kirsten Refsing (dekan, formand for FSU), Kim Brinckmann (fakultetsdirektør) og Hanne Møller (HR- og personalechef) KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober 2008 Sted: 10.1.30 Til stede: A-siden: Kirsten Refsing

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 15. juni 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 15. juni 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst DET HUMANISTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 15. juni 2012 kl. 10-12 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 28. marts B Sted: Susanne Kirst. Referent:

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 28. marts B Sted: Susanne Kirst. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 3. APRIL 2014 Forum FSU JOURNALNR. 015-0002/14-4000 Møde afholdt: Fredag den 28. marts 2014 Sted: Referent: 15B.0.07 Susanne Kirst Til

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne

Læs mere

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU S A G S N O T A T NOVEMBER 2010 Vedr.: HSU konference den 11. oktober 2010 Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose HR OG ORGANISATION ARBEJDSMILJØ

Læs mere

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 20. maj 2014 15B.0.07. Sted: Susanne Kirst. Referent:

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 20. maj 2014 15B.0.07. Sted: Susanne Kirst. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 26. MAJ 2014 Forum FSU JOURNALNR. 015-0002/14-4000 Møde afholdt: Tirsdag den 20. maj 2014 Sted: Referent: 15B.0.07 Susanne Kirst Til stede:

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 8. oktober 2010 kl Sted: Referent: Peter Wedel Bay

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 8. oktober 2010 kl Sted: Referent: Peter Wedel Bay KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 8. oktober 2010 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 5. oktober 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 5. oktober 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst DET HUMANISTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 5. oktober 2012 kl. 10-12 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 15. NOVEMBER 2011 FSU NJALSGADE KØBENHAVN S.

KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 15. NOVEMBER 2011 FSU NJALSGADE KØBENHAVN S. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg (fællesmøde med FAMU) Møde afholdt: Fredag, den 11. november 2011 kl. 10-12 Sted: Lokale 10.1.30

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 22. januar 2010 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 22. januar 2010 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFE RAT 26. JANUR 2010 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 22. januar 2010 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent:

Læs mere

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag, den 13. februar Mikado House lokale Montecristo. Sted: Susanne Kirst. Referent:

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag, den 13. februar Mikado House lokale Montecristo. Sted: Susanne Kirst. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 16. FEBRUAR 2015 Forum FSU JOURNALNR. 015-0003/14-4000 Møde afholdt: Fredag, den 13. februar 2015 Sted: Referent: Mikado House lokale

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU-møde. Forum. Møde afholdt Fredag, den 30. august Lokale 15b Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU-møde. Forum. Møde afholdt Fredag, den 30. august Lokale 15b Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 4. SEPTEMBER 2019 Forum FSU-møde Møde afholdt Fredag, den 30. august

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU-møde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 24. januar Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU-møde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 24. januar Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 28. JANUAR 2019 Forum FSU-møde HRSC Møde afholdt Torsdag den 24.

Læs mere

Forum IKK-LSU Mødedato: 31. august 2016 fra kl september 2016 Sted:

Forum IKK-LSU Mødedato: 31. august 2016 fra kl september 2016 Sted: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B IKK-LSU M Ø D E R E F E R A T Forum IKK-LSU Mødedato: 31. august 2016 fra kl. 13.00 16.00 7.

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 9. december 2011 kl Sted: Lokale Referent: Ole Krarup Jensen

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 9. december 2011 kl Sted: Lokale Referent: Ole Krarup Jensen KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 9. december 2011 kl. 10-12 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Ole Krarup

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 26. oktober 2016, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson.

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 26. oktober 2016, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B / M Ø D E R E F E R A T 29. OKTOBER 2016 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS INSTITUT

Læs mere

Aftale om anden organisering af arbejdsmiljøarbejdet på Københavns Universitet

Aftale om anden organisering af arbejdsmiljøarbejdet på Københavns Universitet 1. Indledning Aftale om anden organisering af arbejdsmiljøarbejdet på Københavns Universitet I henhold til Finansministeriets cirkulære af 1. juni 2011 om samarbejde og samarbejdsudvalg i statens virksomheder

Læs mere

FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Onsdag den 24. september 2014. Mikado House 3. sal. Sted: Peter Wedel Bay. Referent:

FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Onsdag den 24. september 2014. Mikado House 3. sal. Sted: Peter Wedel Bay. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FAMU M Ø D E R E F E R A T 26. SEPTEMBER 2014 Forum FAMU Møde afholdt: Onsdag den 24. september 2014 Sted: Referent: Mikado House 3. sal Peter Wedel Bay Til stede:

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 15. marts 2017, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson.

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 15. marts 2017, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B M Ø D E R E F E R A T 19. MARTS 2017 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS Møde

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT 9. DECEMBER 2009 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 11. april 2008, kl Sted:

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 11. april 2008, kl Sted: KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 30. MAJ 2008 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: 11. april 2008, kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Til stede: A-siden:

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 11. juni 2010 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 11. juni 2010 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 11. juni 2010 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 9. oktober 2013 kl

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 9. oktober 2013 kl PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 28. OKTOBER 2013 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 9. oktober 2013 kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13B.0.27

Læs mere

Til stede: A-siden: Kim Brinckmann (fakultetsdirektør), Hanne Møller (HR- og personalechef) og Stig Andersen (driftschef)

Til stede: A-siden: Kim Brinckmann (fakultetsdirektør), Hanne Møller (HR- og personalechef) og Stig Andersen (driftschef) KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU EKSTRAORDINÆRT MØDE I FSU/LSU-DRIFTSCENTRET GODKENDT MØDEREFERAT 5. DECEMBER 2008 Forum: Ekstraordinært møde i FSU FSU og LSU/Driftsafdelingen Møde

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 4. september 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 4. september 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 4. september 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00 PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 17. MAJ 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. maj 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13b.0.27 Mia

Læs mere

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T F S U

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T F S U K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T F S U G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 12.

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 30. november 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 30. november 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst DET HUMANISTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 30. november 2012 kl. 10-12 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Godkendelse af referat Emilies efternavn skal tilføjes i referatet, herefter blev det godkendt.

Godkendelse af referat Emilies efternavn skal tilføjes i referatet, herefter blev det godkendt. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B Medlemmerne af INSS institutråd M Ø D E R E F E R A T 23. APRIL 2017 Forum INSS

Læs mere

Afbud Professor Margit Warburg og specialkonsulent Hans Emborg Bünemann (TAP-observatør, ingen stemmeret)

Afbud Professor Margit Warburg og specialkonsulent Hans Emborg Bünemann (TAP-observatør, ingen stemmeret) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd Ordinært møde M Ø D E R E F E R A T 12. MARTS 2018 Forum Akademisk Råd Møde afholdt Tirsdag den 6. marts

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 5. december Sted:

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 5. december Sted: KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 9. JANUAR 2009 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 5. december 2008 Sted: 10.1.30 Til stede: A-siden:

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag den 7. maj 2010, kl. 10 til 12. Sted:

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag den 7. maj 2010, kl. 10 til 12. Sted: KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 11. JUNI 2010 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg HR- & PERSONALEAFDELINGEN DET HUMANISTISKE FAKULTET Møde afholdt: Fredag den

Læs mere

Forum: FAMU. Møde afholdt: 7. september Sted:

Forum: FAMU. Møde afholdt: 7. september Sted: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 1 Forum: FAMU Møde afholdt: 7. september 2011 Sted: 10.1.30 HR- & PERSONALEAFDELINGEN DET HUMANISTISKE

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 3. februar 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 3. februar 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 3. februar 2012 kl. 10-12 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Susanne

Læs mere

Status for APV handlingsplaner registreret i Defgo.net

Status for APV handlingsplaner registreret i Defgo.net K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T LT HSU S A G S N O T A T 19. APRIL 2011 Vedr.: Status for APV handlingsplaner registreret i Defgo.net HR OG ORGANISATION ARBEJDSMILJØ OG SAMARBEJDE Sagsbehandler:

Læs mere

som ikke lever op til relevanskriterierne i akkrediteringsbe-

som ikke lever op til relevanskriterierne i akkrediteringsbe- I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T LSU-IKK M Ø D E R E F E R A T 19. FEBRUAR 2014 Forum LSU-IKK Møde afholdt: 19. februar 2014

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 8. december 2016, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson.

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 8. december 2016, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B M Ø D E R E F E R A T 11. DECEMBER 2016 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS NJALSGADE

Læs mere

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 5. februar 2019 kl B Sted. Dorthe Vejen Hansen.

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 5. februar 2019 kl B Sted. Dorthe Vejen Hansen. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd M Ø D E R E F E R A T 5. FEBRUAR 2019 Forum Akademisk Råd LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt Tirsdag

Læs mere

Status for APV for trivslen/det psykiske arbejdsmiljø på fire fakulteter

Status for APV for trivslen/det psykiske arbejdsmiljø på fire fakulteter K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Til medlemmer af HSU SAGSNOTAT 11. MARTS 2009 Vedr.: Sagsbehandler: Karen Boesen Status for APV for trivslen/det psykiske arbejdsmiljø på fire fakulteter 1. Baggrund

Læs mere

HR AU NY SAMAR- BEJDSSTRUKTUR PÅ AU AARHUS UNIVERSITET

HR AU NY SAMAR- BEJDSSTRUKTUR PÅ AU AARHUS UNIVERSITET HR NY SAMAR- BEJDSSTRUKTUR PÅ AARHUS UNIVERSITET 2 Hvordan er den nye struktur blevet til?... 3 Hvordan ser den nye struktur ud?... 3 Skal min organisatoriske enhed have eget samarbejdsudvalg?... 3 Hvornår

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 4. september 2007 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Mette

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU/FAMU. Forum. Møde afholdt Fredag den 9. juni Lokale 15B Sted

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU/FAMU. Forum. Møde afholdt Fredag den 9. juni Lokale 15B Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 15. JUNI 2017 Forum Møde i FSU/FAMU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 04.02.2014 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensen (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA), Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Esben

Læs mere

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen.

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen. Referat FSU TECH 2019 FSU-møde, 2. kvartal, 18. juni 2019 18-06-2019 13:00-18-06-2019 15:00 NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø Punkt 1: Godkendelse af dagsorden (5 min) Til stede ved mødet: Ole

Læs mere

2. Godkendelse af referat (bilag 2) Referatet fra mødet den 1. juni 2015 blev godkendt uden bemærkninger.

2. Godkendelse af referat (bilag 2) Referatet fra mødet den 1. juni 2015 blev godkendt uden bemærkninger. Aarhus BSS administrationscenter LSU-møde den: 11. september 2015, kl. 10.30-12.00 Mødelokale: Bygning 1443/144 Referat Deltagere Ledelsesrepræsentanter: Nikolaj Harbjerg, Anni Bækgaard Langberg, Eigil

Læs mere

Afbud fra: B-siden: Rutt Mikkelsen (institutsekretær, Saxo-Instituttet, RT-suppleant for TAP).

Afbud fra: B-siden: Rutt Mikkelsen (institutsekretær, Saxo-Instituttet, RT-suppleant for TAP). K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T F S U G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: 7. marts 2008,

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

REFERAT. Møde: FSU SAMF Mødedato og tidspunkt: Torsdag den 25. oktober 2018, kl Sted: Fibigerstræde 5, lokale 35 Deltagere:

REFERAT. Møde: FSU SAMF Mødedato og tidspunkt: Torsdag den 25. oktober 2018, kl Sted: Fibigerstræde 5, lokale 35 Deltagere: Dekansekretariatet ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Fibigerstræde 5 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Otto Simonsen Dato: 26. oktober 2018 Sagsnr.: 2018-021-00311 Dokument.nr: REFERAT Møde: FSU SAMF

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07.

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER 2018 Forum Ph.d.-udvalget på HUM Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00 Sted Referent Lokale 15B-0-07 Olivia Mortensen,

Læs mere

REFERAT. Møde den: 1. september 2017, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 1. september 2017, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 1. september 2017, kl. 11.30 13.30 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Klavs Madsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Niels Trolle

Læs mere

Til FSU medlemmer. Gæster Lars Brodersen, AAU s arbejdsmiljøsektion deltog under punkt 5. Referat: 1. Godkendelse af dagsorden

Til FSU medlemmer. Gæster Lars Brodersen, AAU s arbejdsmiljøsektion deltog under punkt 5. Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Til FSU medlemmer Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Ledelsessekretariatet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Lasse Panny Pedersen Telefon: 9940 3503 E-mail: lpp@adm.aau.dk Dato: 04-12-2015

Læs mere

DAGSORDEN. Mødedato og tidspunkt: Torsdag den 6. september 2018, kl. 09:00 11:00 Sted: FIB5, lokale 35

DAGSORDEN. Mødedato og tidspunkt: Torsdag den 6. september 2018, kl. 09:00 11:00 Sted: FIB5, lokale 35 DAGSORDEN Møde: FSU SAMF Mødedato og tidspunkt: Torsdag den 6. september 2018, kl. 09:00 11:00 Sted: FIB5, lokale 35 Deltagere: Rasmus Antoft (RA), Jesper Lindgaard Christensen (JLC), Lis Carlsen (LC),

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU ekstraordinært om institutjustering den 10. marts 2014 kl. 11.00-12.00 D120 og 2113-252 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen,

Læs mere

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Tirsdag den 4. december kl B Sted

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Tirsdag den 4. december kl B Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T ET Akademisk Råd Ordinært møde M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. NOVEMBER 2018 Forum Akademisk Råd LEDELSE OG KOMMUNIKATION

Læs mere

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Tirsdag den 12. juni 2018 kl B Sted

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Tirsdag den 12. juni 2018 kl B Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Ordinært møde M Ø D E I N D K A L D E L S E 6. JUNI 2018 Forum Mødedato Tirsdag den 12. juni 2018 kl. 10.00-12.00

Læs mere

Notat vedrørende opfølgning på kammeradvokatens redegørelse marts 2011.

Notat vedrørende opfølgning på kammeradvokatens redegørelse marts 2011. Bestyrelsesmøde nr. 53, 28. april 2011 Pkt. 7. Bilag 1 til notat 4 Opfølgning på MPsagen rektors handlingsplan Notat vedrørende opfølgning på kammeradvokatens redegørelse marts 2011. Som opfølgning på

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 8. juni 2016 kl. 12.00-14.00 Instituttets Samarbejdsudvalg (LSU) Mødelokale 5, Bygning 3140 (Pv 1) Gustav Wieds Vej 10, Århus Referat Deltagere: Erik Østergaard

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 22. juni 2010 kl

Møde afholdt: Tirsdag den 22. juni 2010 kl DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 23. JUNI 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: Tirsdag den 22. juni 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent: Mødesal

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl

Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 8. MARTS 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent: Mødesal

Læs mere

Akademisk Råd på Det Naturvidenskabelige Fakultet FAKULTETSSEKRETARIATET

Akademisk Råd på Det Naturvidenskabelige Fakultet FAKULTETSSEKRETARIATET D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT 26. OKTOBER 2011 Forum Akademisk Råd på Det Naturvidenskabelige Fakultet FAKULTETSSEKRETARIATET

Læs mere

APV 2012 Initiativer på KU-niveau HR ARBEJDSMILJØ OG

APV 2012 Initiativer på KU-niveau HR ARBEJDSMILJØ OG KØBENHAVNS UNIVERSITET Bestyrelsesmøde nr. 69, den 29. oktober 2013 Pkt. 9B. Bilag 1 Københavns Universitets bestyrelse SAGSNOTAT 3. OKTOBER 2013 Vedr.: APV 2012 Initiativer på KU-niveau HR ARBEJDSMILJØ

Læs mere

Til stede: John E. Andersen, Henrik Blicher, Jan Bendixen (suppleant for Helle Trolle Lüttichau), Torben Juels Jensen, Preben Dømler, René Rasmussen

Til stede: John E. Andersen, Henrik Blicher, Jan Bendixen (suppleant for Helle Trolle Lüttichau), Torben Juels Jensen, Preben Dømler, René Rasmussen INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 01. OKTOBER 2013 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB Møde afholdt: 19. september

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU den 5. november 2013 kl. 14.00-15.00 D347 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen, Mette Mejlvang Medlemmer B-siden: Charlotte

Læs mere

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: 23. april B Sted: Peter Wedel Bay. Referent:

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: 23. april B Sted: Peter Wedel Bay. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Medlemmer af FAMU M Ø D E R E F E R A T 29. APRIL 2013 Forum FAMU Møde afholdt: 23. april 2013 Sted: Referent: 15B-0-07 Peter Wedel Bay Til stede: Jens Erik Mogensen

Læs mere

Karriere, Køn og Kvalitet handleplan Skabelon til afrapportering fra fakulteterne Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Karriere, Køn og Kvalitet handleplan Skabelon til afrapportering fra fakulteterne Det Samfundsvidenskabelige Fakultet K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Karriere, Køn og Kvalitet handleplan Skabelon til afrapportering fra fakulteterne Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Baggrund I forlængelse af bestyrelsens vedtagelse

Læs mere