Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 20. februar 2016 til 17. februar 2017.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 20. februar 2016 til 17. februar 2017."

Transkript

1 Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2016 Bestyrelsens beretning for perioden 20. februar 2016 til 17. februar Bestyrelsens beretning vil tegne et billede af Glostrup Rideklub som forening, og fremhæve de mange aktiviteter vi får planlagt, arrangeret og afholdt både sportsligt, uddannende og socialt. Alt dette kan kun lade sig gøre, med hjælp og involvering fra medlemmerne, vi har mange frivillige som yder et stort stykke arbejde for vores rideklub, og det er drivkraften for en sund forening. Vi har i 2016 fejret 50 års jubilæum. Det blev til et flot jubilæumsstævne med tilhørende reception, speciel lavet rosetter og ekstra præmier. Vi holdte en super fest, hvor både gamle og unge, nye og tidligere medlemmer var inviteret. Der var underholdning og levende musik, så vores klub blev fejret med maner. Derudover lavede Lau en flot billedkollage over klubbens mange aktiviteter, Anne-Bente og Bjarne skrev endnu et jubilæumsblad, så klubbens historier igen blev foreviget. I 2016 havde vi i alt 268 medlemmer, vores fordeling er, at vi havde 142 under 25 år, 126 over 25 år, heraf 33 passive og 5 æresmedlemmer. Vi er blevet lidt flere medlemmer i 2016, og det er jo altid dejligt, fordelingen er som det plejer, dette er en pige/kvindesport 244 piger/kvinder og 24 drenge/mænd. Vores medlems- og opkrævningssystem fungere fint, Lone har godt hånd i hanke med det, selvom det ikke altid er den nemmeste opgave. Informationer fra klubben til medlemmerne bliver sendt ud via vores medlemssystem. Så sørg for at opdatere dine oplysninger, hvis du f.eks. skifter mailadresse. Sikkerhed: Glostrup rideklub vil og er fortsat fortaler for, at vi har god og sikker omgang med vores heste. Vi tilbyder derfor i klubben ryttermærkeundervisning, hvor Cecillie som primus motor frivilligt uddanner vores ryttere, og ryttere fra andre klubber, i fornuftig og sikker omgang med heste. Cecillia har i år afholdt 1 kursus i ryttermærke 3 og 4, samt efterfølgende prøver. Derudover har klubben, igen med Cecillia i spidsen, afholdt 1 kursus i Klar-parat-start, som er adgangsporten til at erhverve rytterlicens. Charlotte har i år hjulpet med tilmeldingen til disse kurser. Bestyrelsen sætter stor pris på dette arbejde. Bestyrelsen opfordrer alle til, at man læser vores generelle sikkerhedsregler, som findes på hjemmesiden.

2 Sportslige resultater og aktiviteter: Vi har igen i år været meget aktiv som rideklub, vi har med vores ryttere være repræsenteret i mange mesterskaber, jeg vil lige nævne hvor vi havde ryttere med: DM U25 paradressur, Sjællandsmesterskabet i spring indv. for hest, Distriktsmesterskaber i indv. spring og dressur, det komb. distriktsmesterskab. VM (Vestegnsmesterskabet) i indv. og hold både spring og dressur. Resultaterne blev en 2. plads i komb. distriktsmesterskab. 1. plads i VM hold dressur, 2. og 4. plads i ind. VM for hest. 3. plads i VM indv. Spring og 3. plads i VM hold spring. Men Glostrup Rideklub er repræsenteret ved mange stævner rundt om på Sjælland. Vi har vores championats lister, og den viser med tydelighed, at vi er aktive ryttere på konkurrencebanen. Til medlemmer af Glostrup Rideklub som tager ud til andre klubber for at starte stævne, yder GLK fortsat 5 gange transporttilskud. På hjemmebanen har vi afholdt ikke færre end 16 ridestævner. Der er vores 3 Distriktsstævner, hvor vi i februar fejrede vores jubilæum med et flot C-stævne og reception. 13 stævner på klubplan, både interne ministævner og udvidet klubstævner. Der har igen i år været mange tilmeldte til vores stævner, og vi får altid stor ros fra dommere, ryttere og Tekniske delegerede. Vores udvalg er meget rutinerede i afholdelse af stævnerne, det er frivilligt arbejde, så det er super flot at vi fremstår meget professionelle. Det er et stort prisværdigt arbejde vores udvalg og alle frivillige yder ved stævnerne. Uden den hjælp ville vi ikke kunne afholde vores stævner med så store succes, som vi har ry for. Og det betaler sig, ved afholdelse af alle disse stævner, har vi opsparet et flot beløb, som har betalt udskiftning af toplaget og renovering af vores springbane. Glostrup Rideklub har mange udvalg. Hver udvalg er grundfundamentet til vores forskellige sportslige, uddannende og sociale arrangementer. Hver udvalg har en gruppe medlemmer som tilrettelægger, planlægger og er tovholdere ved vores arrangementer. GLK`s udvalg møder op til bestyrelsesmøderne, og er en del at samtlige møder, hvor kommende arrangementer bliver præsenteret, og afholdte arrangementer evalueret. Der er altid meninger i stalden, og tro mig de når altid både bestyrelsen og udvalgene. Men husk vi ønsker alle at gøre vores bedste, og vi gør det frivilligt i vores fritid, så kom med din mening, men husk også at give vores udvalg og alle de frivillige et stort skulderklap, for det fortjener de.

3 Her en lille præsentation af vores udvalg. Spring og dressurudvalg er de arrangerende kræfter bag alle vores dressur og springstævner. De tilrettelægger alt i den forbindelse fra propositioner, hjælperlister, bookning af dommere og banebyggere, musik, parkeringsvagter, kørsel af baner og bemanding af sekretariatet. De får stævedagene til at hænge sammen, et stort arbejde. Mini (lære-lege)udvalget arrangerer vores mini dressur- og springstævner. Hvor helt unge og urutinerede ryttere får stor hjælp til at ride et dressurprogram eller springe en bane. Der lægges i dette udvalg også stor vægt på sikkerhed. Udvalget arrangerer også 2 miniskovturer, hvor de urutinerede ryttere med hjælp kan nyde skoven på hesteryg. Det er jo her det hele starter, en af indgangsportene til vores rideklub. Caffeudvalget står der til alle arrangementer, de sørger indkøb og salg af mad og drikke. Vores teams fungerer rigtig godt, så opgaverne ikke hænger på enkelte personer. De forskellige teams har fordelt opgaverne, og da caffe jo står der ved alle vores arrangementer, så gør dette det mere sjovt. Det er et udvalg som kræver mange hjælpere, og der er kommet en del nye til, men mangler du en hjælpertjans, så er der altid plads i caffe. Ud over alle arrangementerne, har vi også nogle automater som bliver passet af frivillige, så der er varm kakao, sodavand og lidt slik til ryttere, forældre og søskende. Juniorudvalget har afholdt showstævne, et dejligt og sjovt stævne. Det er altid en dejlig dag, med god stemning, skabt af juniorudvalget, unge ryttere og ikke mindst med en god tovholder i Camilla. Juniorudvalget og lære-legeudvalget samarbejder også ved afholdelse af Julearrangementet, som igen var stor succes. Volti/breddeudvalget træner voltigering hver fredag og søndag. I 2016 har volti fundet et mere konstant leje med faste udøvere og lidt nye tilkomne. Klubben har nydt opvisninger ved showstævnet og julearrangementet. Bestyrelsen håber og bakker op om, at GLK fortsat har voltigering som tilbud. Breddeaktiviteterne trænger til lidt opmærksomhed, men jeg ved udvalget er i gang med nye ideer. Vores sponsorudvalg med Tina og Torben i spidsen, har igen i år skaffet flotte sponsorater og sponsorgaver. Det er uundværligt, for med disse sponsorater kan vi give flotte præmier til vores C- stævner. Det giver også klubben et godt tilskud til doteringerne, og derfor et godt overskud ved afholdelse af vores C-stævner. Foldudvalget/klubben samarbejder med Joen og sørger for at vores folde er i orden. Vi lejer fortsat lidt jord af kommunen, men det meste lejer klubben og Parcelgården nu af skovvæsenet. Joen og Bjarne har fået lavet aftale med skoven om at leje det store område ved Hvissingestenen, det giver

4 os fine foldmuligheder i fremtiden. Da klubben betaler leje af folde, skal hesteejerne være medlem af klubben for at benytte foldene. Husk fortsat at tænke jer om, når i lukker heste på fold. Det er i de situationer, der ofte kan ske farlige situationer. Jeg kan her igen henvise til sikkerhedsreglerne på hjemmesiden. Vores festudvalg har i år haft lidt gæstemedlemmer, som arrangerede jubilæumsfest og hjælperfest. Det er altid hyggeligt med en grillaften og rundbold, og der er altid flot opbakning til de aftener, hvor både unge, ældre og familie mødes til hyggelig sammenkomst. Bestyrelsen er stolt af alle klubbens udvalg, som yder et stort og vigtigt arbejde for at fremme vores sport og fællesskabet. Men vores arrangementer stopper ikke her, der bliver fortsat holdt torsdagsspisning. Hvor der bliver lavet lækkert mad til vores ryttere, her er der mellem 20 til 40 der møder op. Ligeledes har holdet bagt mange pandekager til vores stævner og arrangementer, med stor succes. Kvadrilleholdet var i gang mandag aften, og lavede opvisning til showstævnet. Andespillet er et fast julearrangement, med flotte præmier. Derudover har vi arrangeret foredrag og loppemarked. Klubben har også afholdt arbejdsdage. Al vores materiel skal løbende vedligeholdes, banerne skal gøres klar til udendørssæsonen, foldene repareres og efterses. Oprydning og rengøring er også en del af arbejdsdagene. Klubben forventer at hver hesteejer giver mindst 2 arbejdsdage på året, herudover møder også mange at skolerytterne op. Det er en fælles sag at vi hjælpes ad, vi har jo alle interesse i, at vores baner, folde og omgivelser er i orden og brugbare. Jeg kan her oplyse at vi har en forsikring gennem DIF, hvor alle er dækket af en kollektiv ansvar- og arbejdsgiverforsikring, hvis en skulle komme til skade under en arbejdsdag. Striglernes magasin udkommer 4 gange årligt, til stor fornøjelse for alle. Det er så dejligt at se den ivrighed, hvormed vores ryttere sidder rundt omkring og læser. Men husk vi skaber selv bladet og de forskellige indlæg. Så har du en god historie, oplevelse eller episode, så tøv ikke med at sende den til Anne-Bente.

5 Jette passer fortsat vores hjemmeside. Helle Falck passer fortsat mailboksen, og sender nyhedsbreve ud til alle som er med på listen. Men også via vores medlemssystem, blive der sendt informationer ud til klubbens medlemmer. Er du ikke på maillisten, så kontakt Helle F eller Lone. Samarbejde: Glostrup Rideklub har et super godt samarbejde med Parcelgårdens Rideskole og Hestepension. Familien Hansen er meget behjælpelige ved klubbens arrangementer. Rideskolen viser stor interesse i alt hvad klubben afholder, og der er stor opbakning fra alle kanter. Denne opbakning er meget prisværdig, uden den ville alle vores arrangementer ikke kunne afvikles så godt, som de bliver. Jeg vil også her rose mine tætteste samarbejdspartnere, Glostrup Rideklubs bestyrelse, jeg er meget glad for samarbejdet, opbakningen og ikke mindst jeres engagement. Jeg sætter stor pris på det arbejde i lægger i klubben, for uden de kræfter og timer i lægger i Glostrup Rideklub, ville der ikke være en velfungerende rideklub. Jeg vil også her takke vores sponsorer. Igen i år er der blevet givet flotte sponsorater, som giver et godt økonomisk tilskud til vores Distriktsstævner. Samme sponsorere og andre gør det også muligt at trykke vores medlemsblad. Så STOR TAK, det betyder mere end i tror. GLK får tilskud af kommunen til husleje, el, rengøring og afgifter. Vi lejer stadigvæk lidt jord af kommunen til folde, men i forbindelse med den fortsatte udstykning, må vi se hvad der bliver tilbage. Heldigvis har skovvæsenet været velvillige, så vi fortsat kan leve op til loven om hestehold. Vores udendørsbaner lejer vi af Skovvæsenet, og nu også størsteparten af vores folde. I 2016 fik vi igen et tilskud fra materialekontoen, en konto kommunen stiller til rådighed, og som administreres af GSI (Glostrup Samvirkede idrætsforeninger). I år indkøbte vi vandgrav, tilhørende opspring og start- og målskilte. Jeg deltager i de månedlige møder, og får i den forbindelse et indblik i andre foreningers muligheder og daglige udfordringer.

6 Distrikt 1 er vores nærmeste kontakt til Ride forbundet, jeg møder så vidt muligt op til møderne, ellers stiller vi gerne en anden repræsentant fra bestyrelsen. Vi har som andre år deltaget i Ride Forbundets repræsentantskabsmøde. I klubben benytter vi flittigt DRF`s stævnesystem, Charlotte er vores dygtige stævnekoordinator, som sørge for at oprette vores stævner på DRF GO, indlæse dem i stævnesystemet, og lave startlister til alle vores stævner, et stort og prisværdigt arbejde. Ride forbundet har netop lanceret et nyt stævnesystem, så det giver pt lidt udfordringer. Som det fremgår af denne beretning, så er Glostrup Rideklub en velfungerende forening. Vi samarbejder med mange parter, vi medinddrager vores medlemmer, vi yder et stort frivilligt arbejde for at fremme vores sport og fællesskabet, vi oplyser og underviser og sidst men ikke mindst så mødes vi om en fælles interesse i vores fritid. Jeg vil afslutte Bestyrelsens beretning med at rose alle dem som giver lidt af deres tid til frivilligt arbejde i vores forening, det er en stor motivation for mig som formand. De frivillige kræfter vi har i vores klub er det som holder Glostrup Rideklub i gang, og er det som giver os alle disse dejlige timer her. På bestyrelsens vegne Formand Helle Skjøt

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2017 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018. Bestyrelsens beretning vil tegne et billede af Glostrup Rideklub som forening, og

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013 Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Igen tid til at gøre status. Jeg vil i denne beretning, som tidligere år, tegne et

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2011 Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012. Så er det tid til igen at gøre status for året der er gået. Denne beretning vil afspejle

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010 Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Bestyrelsens beretning er en status af året der er gået. Igen i år har klubben og

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015 HYOR Bestyrelsens beretning 2015 Generalforsamlingen den 7. april 2016 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 07.04.2016: Økonomi og medlemstal: I 2015 gik HYOR ud med et underskud.

Læs mere

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år.

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år. Beretning for distrikt 4 for 2015 Først og fremmest vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Vi kan i distriktet være rigtig stolte af de mange aktiviteter som alle klubberne

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring Beretning for distrikt 4 for 2016 Traditionen tro vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Alle jer klubber som arbejder ihærdigt på at lave aktiviteter for medlemmerne bør

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Midtsjællands Rideklub

Midtsjællands Rideklub Midtsjællands Rideklub C-stævne 19-21. maj 2017 m. Seierskilde Sports Cup, DISM for pony hold, og Sjællandsmesterskab for U18, U25, senior og para. Propositioner Fredag d. 19. maj 2017 1 LB1-B, pony Åben

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 26. februar 2015 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Steen Kielstrup 1a. Valg af stemmetællere Anne Johansen Uddeling af pokaler Rideskole holdridning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Vejle Rideklubs lille stævneordbog

Vejle Rideklubs lille stævneordbog Vejle Rideklubs lille stævneordbog Vi håber, at vi med denne lille vejledning kan lokke flere med på banen - også helt bogstaveligt med på springbanen! Den lille ordbog til stævne-hjælpere er først og

Læs mere

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019 Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019 Fællesbestemmelser for distriktsmesterskaber 2019 Bemærk at propositioner for military-, distance- og TREC-stævner skal godkendes af DRF s respektive disciplinudvalg

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 2. juni 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Beretning for distrikt 4 for 2017 Bestyrelsen i distrikt 4 vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår.

Beretning for distrikt 4 for 2017 Bestyrelsen i distrikt 4 vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår. Beretning for distrikt 4 for 2017 Bestyrelsen i distrikt 4 vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår. Vi har i Distrikt 4 / Vestsjælland i alt 31 klubber (2 nye klubber nemlig Bakkegaardens Rideklub

Læs mere

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det.

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det. Bestyrelsesmøde d.19. september 2013 kl 19.00 Deltagere: Peter, Daiga, Heidi Afbud: Alice, Helle Referent: Daiga Dagsorden: 1. Vores aktivitetsplans forslag for år 2014 fortsat a. Kurser Ryttermærker Maria

Læs mere

FORMANDENS BERETNING GENRALFORAMLING SKOVLY RIDEKKLUB 21 JANUAR. 1 BESTRYELSESMØDER : Der har været afholdt 10 bestyrelsesmøder fordelt over året.

FORMANDENS BERETNING GENRALFORAMLING SKOVLY RIDEKKLUB 21 JANUAR. 1 BESTRYELSESMØDER : Der har været afholdt 10 bestyrelsesmøder fordelt over året. FORMANDENS BERETNING GENRALFORAMLING SKOVLY RIDEKKLUB 21 JANUAR 1 BESTRYELSESMØDER : Der har været afholdt 10 bestyrelsesmøder fordelt over året. 2 DISTRIKTSBESTYRELSESMØDER SAMT REPRÆSENTANTSKABSMØDER

Læs mere

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk.

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk. Propositioner for Breddestævner kvalifikationer 2012 Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup og 1. kvalifikation Lørdag 17. Marts 2012 Anmeldelsesfrist

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016 Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016 Fællesbestemmelser for distriktsmesterskaber 2016 Generelt Nedenstående regler er gældende for afvikling af distriktsmesterskaber i 2016 i Dansk Ride Forbunds

Læs mere

Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget.

Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Det er ikke altid let at komme ind i et nyt udvalg, og især ikke Ungdomsudvalget som i SAR har for vane at lave en masse gode, spændende og sjove

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019

Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019 Tilstede: Anne-Marie, Pia, Mette, Knud, Malou Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen, valg af referent, næste mødedato og andre vigtige datoer

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 23. - 24. september 2017 Lørdag 23. september 2017 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Der må være trækker

Læs mere

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf. DRF s reglement redigeret april 2018. Indskud Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 195) - Dressur 150,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 300) - Distriktsmesterskaber

Læs mere

Støt vores sponsorer. de støtter os

Støt vores sponsorer. de støtter os Støt vores sponsorer de støtter os Prisliste pr. 1.april 2019 ½ time pr. uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time pr uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time voksen (over 18 år. 4 elever pr. hold) 235,00 kr. pr.

Læs mere

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben.

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben. Dato: 20/9-2014 kl. 15.00 Sted: hos Helle. Deltagere: Alice, Heidi og Helle Afbud: Daiga og Søs. Punkter: 1. Økonomi 2. Medlemssystemet Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96

Læs mere

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud ved stævner: Hest: - Spring 120,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 180) - Dressur 140,- pr. klasse (Efteranmeldelse

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF:

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement redigeret januar 2018. Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 190)

Læs mere

TAK for hjælpen til alle flittige hænder.

TAK for hjælpen til alle flittige hænder. April 2015 Nyhedsbrev Kære medlemmer i VRIK! Foråret er over os med solskin, friske lysegrønne blade og lyst til at komme udendørs. Arbejdsdagen den 11. april er vel overstået TAK for hjælpen til alle

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 17. -18. september 2016 Lørdag 17. september 2016 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Pony Klasse 2: 60

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 2765 Ledøje-Smørum Referat af: Bestyrelsesmøde Tid og sted: 07.11.1 kl. 19.0 hos Lis Referent: Susan Holmboe Deltagere: Torben, Lena, Hanne, Mai, Birthe, Claus, Ole,

Læs mere

Distrikt januar 2017

Distrikt januar 2017 Distrikt 10 16. januar 2017 1 DRF s bestyrelse hvem er vi? 2 Emner Nyheder DRF 100 år Ambition 2022 DRF ny kontingentstruktur Ændring af repræsentantskabsmøder Nyheder DRF skal have ny generalsekretær

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, onsdag den 22. marts 2017, kl hos Michael på Tøltevej 6, 4340 Tølløse, tlf

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, onsdag den 22. marts 2017, kl hos Michael på Tøltevej 6, 4340 Tølløse, tlf Dagsorden 1. Info fra formand - Klubkomite møde, den 28. marts i Hedeland. Der er tilmeldt 2 fra bestyrelsen. Der er kun tilmeldt 10 i alt fordelt på 6 sjællandske klubber. Det er ikke den store tilslutning

Læs mere

FORMANDENS BERETNING 2011 Generalforsamlingen d. 16. februar 2012

FORMANDENS BERETNING 2011 Generalforsamlingen d. 16. februar 2012 FORMANDENS BERETNING 2011 Generalforsamlingen d. 16. februar 2012 Atter en generalforsamling, 1 år er gået siden sidst. Generelt har klubben haft et godt år. Efter genopbygningen er det blevet hverdag.

Læs mere

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7 Propositioner for Rideklubben Strøgården udv. klubstævne i dressur og spring for Pony og Hest den 26 og 27/5-2012, med 1 afd. af klubmesterskab for privatryttere om lørdagen. Lørdag d. 26/5 2012 Dressur

Læs mere

Skive Rideklubs hovedsponsor

Skive Rideklubs hovedsponsor Velkommen til Skive Rideklubs Hestedistriktsstævne Dressur og spring den 15. 17. juni 2012 med Kvalifikationsklasser i DRF Spring Championat og DRF Cup Hold Dressur Vi byder hermed alle ryttere, officials,

Læs mere

Stald Bugges ride eventyr

Stald Bugges ride eventyr Stald Bugges ride eventyr Her har du muligheden for at deltage i Danmarks sjoveste og samtidig meget lærerige ride lejr i uge 26 og/eller uge 32. Det foregår på Stald Bugge, Juelsmindevej 260, 7120 vejle.

Læs mere

Referat af Generalforsamling SDS d. 22/ i Tved Forsamlingshus.

Referat af Generalforsamling SDS d. 22/ i Tved Forsamlingshus. Referat af Generalforsamling SDS d. 22/1 2015 i Tved Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden s beretning 3. Årsrapport 4. Budget 5. Kommende års kontingent 6. Indkomne forslag 7. Valg

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner Ungdomsudvalgets reglement til Ministævner 2013 1 af 9 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Stævnested... 3 Stævneafvikling... 3 Klasser... 4 Minimesterskaber... 5 Udklasning... 6 Beklædning... 7 Hjælpemidler...

Læs mere

Distrikt Sønderjylland

Distrikt Sønderjylland Distrikt Sønderjylland 31. oktober 2016 2 Emner DRF 100 år Ambition 2022 DRF ny kontingentstruktur Ændring af repræsentantskabsmøder 100 ÅR I 2017 100 års jubilæumsportal 100aar.rideforbund.dk DRF 100

Læs mere

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening Side 1 af 5 Fjordhesten Danmark og Stævne Syd afvikler i samarbejde med Revsø og Omegns Rideklub og Trekantens Køreselskab Stævne Syd og DM Stævnet afholdes den 4. 6. september 2015 på Revsø Rideskole,

Læs mere

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift.

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift. Referat bestyrelsesmødet d. 15-04-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 15-04-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Andre har en mulig gaffelfbåndes skade, som er blevet tilset og

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub Ledøje Sdr. Gade 15, 2765 Smørum Hjemmeside: www.loesr.dk

Ledøje-Smørum Rideklub Ledøje Sdr. Gade 15, 2765 Smørum Hjemmeside: www.loesr.dk Ledøje-Smørum Rideklub Ledøje Sdr. Gade 15, 2765 Smørum Hjemmeside: www.loesr.dk PR-udvalg: Formand: Carina Baerentsen, tlf.: 60921623 mail: carina_bae@hotmail.com Øvr.medlem: Henrik Jørgensen, tlf.: 22160984

Læs mere

Velkommen til jubilæumsstævne i FRK. Velkommen til jubilæumsstævne i FRK

Velkommen til jubilæumsstævne i FRK. Velkommen til jubilæumsstævne i FRK Stævneprogram Stævneprogram Side 2 Side 2 Velkommen til jubilæumsstævne i FRK Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til jubilæumsstævne i d. 16.-18. maj 2014. Jubilæumsstævnet er det første arrangement

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling 28 fremmødte. 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen blev valgt og konkluderede at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Distrikt 8 - Sønderjylland

Distrikt 8 - Sønderjylland Distrikt 8 - Sønderjylland 14. marts 2016 1 Emner Distance-sporten Kodeks for dressurdommere DRF 100 år Dressurchampionater fra 2017 DIF ny støttestruktur Vaccinationer DRF ny kontingentstruktur Ny rytterlicens

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2018

HYOR. Bestyrelsens beretning 2018 HYOR Bestyrelsens beretning 2018 Generalforsamlingen den 9. april 2019 1 Økonomi og medlemstal: Vores regnskab for 2018 viser en forbedring ift. 2017. Vi kommer dog ikke ud med et overskud men heldigvis

Læs mere

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af Referent 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Det reviderede regnskab forlægges til godkendelse 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

Hjælper vejledning for Herning Rideklub

Hjælper vejledning for Herning Rideklub Hjælper vejledning for Herning Rideklub 2017 1 Hjælper vejledning til stævner. En lille hjælper til hvad vi skal til stævner og et lille overblik på opgaverne til et stævne. Der er masser af muligheder

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 5 2017 Vi vil fra tirsdag d. 2/5 mellem kl. 16-17 have et nyt hold i ride klubben. Det er et hold for de mindste fra 2-6 år. Vi starter stille op med at gøre ponyerne klar og går så i ridehuset

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede 2013 Året der gik. Møllebakkens rideklub har i løbet af 2013 afholdt en masse arrangementer, opnået super flotte resultater og foretaget nye investeringer til glæde for klubbens mange medlemmer. Her er

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 1. Generelt. DRF reglement er gældende ved alle C-stævner i DSR med følgende tilføjelser, der er vedtaget på DSR årlige

Læs mere

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt.

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt. Beretning 2018-19 Bestyrelse og GF Det kan være svært at få 5 kalendere til at gå op. Bestyrelsen planlagde 6 bestyrelsesmøder og fik gennemført de 5. Krista var kommet ind som ny kasserer og heldig for

Læs mere

Vestegns Mesterskaberne (VM)

Vestegns Mesterskaberne (VM) Vestegns Mesterskaberne (VM) opdateret april 2018 Vestegnsklubberne er: ARK, BAL, BNR, GLK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV og VER Vestegns Mesterskaberne er et fælles arrangement på D-stævneniveau. Vestegns

Læs mere

Solrød Rideklub generalforsamling

Solrød Rideklub generalforsamling Solrød Rideklub generalforsamling 27.02.2018 Dagsorden: 1) Fejring af championats vindere 2017 2) Fejring af æresmedlemmer 2017 3) Valg af dirigent 4) Formandens beretning 5) Godkendelse af regnskab for

Læs mere

Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Diskussion, 15 min. Tina tager et eksempel på funktionsbeskrivelser med.

Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Diskussion, 15 min. Tina tager et eksempel på funktionsbeskrivelser med. Dagsorden og referat Emne: Bestyrelsesmøde Medbring: Tina finder forplejning Dato: 07.03.14 Tid: 16.00 Sted: Bellinge Mødedeltagere: Tina, Michael, Søs, Anso, Dorte Afbud: Referent: Lone Forbered: Læs

Læs mere

I uddannelsesklasser (dressur + spring) betales der indskud, kr. 60 (Efteranmelselse kr. 120).

I uddannelsesklasser (dressur + spring) betales der indskud, kr. 60 (Efteranmelselse kr. 120). Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud ved stævner: Heste kr. 120 pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 240). Distriktsmesterskaber 240 pr. klasse

Læs mere

Fredag d. 18. februar 2011 kl afholdes ordinær generalforsamling i rytterstuen på Parcelgården, Sortevej 52, 2600 Glostrup.

Fredag d. 18. februar 2011 kl afholdes ordinær generalforsamling i rytterstuen på Parcelgården, Sortevej 52, 2600 Glostrup. Glostrup den. 15. januar 2011 GENERALFORSAMLING Fredag d. 18. februar 2011 kl. 19.30 afholdes ordinær generalforsamling i rytterstuen på Parcelgården, Sortevej 52, 2600 Glostrup. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

efteråret. Men vi måtte opgive at afholde klubmesterskabet i 2013 på grund af andre presserende opgaver, der iblandt opstarten af den nye klubportal.

efteråret. Men vi måtte opgive at afholde klubmesterskabet i 2013 på grund af andre presserende opgaver, der iblandt opstarten af den nye klubportal. Årsberetning 2013 Klubben gik ind i 2013 med et underskud på næsten 49.000 kr. Der var flere årsager til dette underskud, bl.a. havde vi 10 ledige bokse ved årsskiftet og vi havde ikke haft den tilgang

Læs mere

Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014. Dagsorden:

Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014. Dagsorden: Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelses- og godkendelse af årsregnskab 4. Fremlæggelses- og godkendelse af budget 5. Valg til

Læs mere

Referat generalforsamling EOR

Referat generalforsamling EOR Referat generalforsamling EOR 1. Valg af dirigent (ordstyrer samt referent) 2. Formandens beretning (året der gik) 3. Kassererens beretning (gennemgang og godkendelse af regnskab) Godkendelse af kontingentsats

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Vi vil gerne holde vore traditioner ved at give jer et indblik i, hvor aktive klubberne i distrikt 4 har været i 2013.

Vi vil gerne holde vore traditioner ved at give jer et indblik i, hvor aktive klubberne i distrikt 4 har været i 2013. Beretning for distrikt 4 for 2013 Endnu et år i er gået i distrikt 4, og det er et år, som har budt på mange, gode sportslige resultater, og det vil vi komme nærmere ind på, når vi skal hædre nogle af

Læs mere

Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub

Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub Vision for Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub at det skal være et samarbejdsforum, hvor man i et fælles samarbejde vil fremme ridesporten i Danmark

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Kl. 18.30, rytterstuen Tilstede: Katrine, Katrine, Kenneth, Lotte Fraværende: Stina, Natascha Næste møde: 4.11. kl.18.30 i rytterstuen 1. brug for

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart

Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Birgitte Tribler (TD ansvarlig)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Generalforsamling i Støtteforeningen Lindegårdens Venner 19-02-2009 19:30 Lindegården

Generalforsamling i Støtteforeningen Lindegårdens Venner 19-02-2009 19:30 Lindegården Generalforsamling i Støtteforeningen Lindegårdens Venner 19-02-2009 19:30 Lindegården Indkaldt af: Mødetype: Ordstyrer: Referent: Bestyrelsen Generalforsamling Balle AnneMarie Punkter på dagsordnen Valg

Læs mere

HERSLEV RIDEKLUB INFO

HERSLEV RIDEKLUB INFO NYHEDSBREV NOVEMBER 2011 HERSLEV RIDEKLUB INFO LÆS OM: Cowboy for en dag S 2 Overnatning S 2 Ministævne S 3 Ledige parter på elevheste S 3 Klubmesterskab S 4 Ny elevpony S 4 Juletræsfest S 4 Køkkenhjælp

Læs mere

Skive Rideklubs hovedsponsor

Skive Rideklubs hovedsponsor Velkommen til Skive Rideklubs Hestedistriktsstævne med Distriktsmesterskab for Hold i Springning den 22.- 24. august 2008 Vi byder hermed alle ryttere, officials, sponsorer, medhjælpere samt tilskuere

Læs mere

Beretning 2017 DI 50 års jubilæum banko stævner, Et dags stævnet punktamót

Beretning 2017 DI 50 års jubilæum banko stævner, Et dags stævnet punktamót Beretning 2017 Endnu et år er gået og dermed også mit første år som formand. Det har været nogle store fodspor som jeg skulle udfylde, hvilket vi igen har fået bekræftet, da vores tidligere formand Caroline,

Læs mere

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Vedtaget på bestyrelsesmøde (Dato) BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANSVARS- OG FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR BESTYRELSESMEDLEMMER Side 1 af 6 BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Læs mere

Nyhedsbrev fra ridecentret skal indeholde alle politikker (ligger på ARK s hjemmeside skal også på ARC s hjemmeside).

Nyhedsbrev fra ridecentret skal indeholde alle politikker (ligger på ARK s hjemmeside skal også på ARC s hjemmeside). Referat af brugerrådsmøde den 27. april 2006 Til stede: Ulla Flyvholm, Sussi Lorenzen, Mogens Hemmingsen, Kathrine Hejl, Lis Marding, Anne Maagaard,, Mia Just Bertelsen, Charlotte Hansen, Cecilie K. Hansen,

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Kalenderen viser efterår, bladene på træerne forandrer farve og hos os går det virkelig stærkt

Kalenderen viser efterår, bladene på træerne forandrer farve og hos os går det virkelig stærkt Nyhedsbrev oktober -16 Kære medlemmer! Kalenderen viser efterår, bladene på træerne forandrer farve og hos os går det virkelig stærkt Vi vil byde velkommen til ikke færre end 6 nye opstaldere i september

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere