FORMANDENS BERETNING GENRALFORAMLING SKOVLY RIDEKKLUB 21 JANUAR. 1 BESTRYELSESMØDER : Der har været afholdt 10 bestyrelsesmøder fordelt over året.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORMANDENS BERETNING GENRALFORAMLING SKOVLY RIDEKKLUB 21 JANUAR. 1 BESTRYELSESMØDER : Der har været afholdt 10 bestyrelsesmøder fordelt over året."

Transkript

1 FORMANDENS BERETNING GENRALFORAMLING SKOVLY RIDEKKLUB 21 JANUAR 1 BESTRYELSESMØDER : Der har været afholdt 10 bestyrelsesmøder fordelt over året. 2 DISTRIKTSBESTYRELSESMØDER SAMT REPRÆSENTANTSKABSMØDER : Her har vi vores helt egen repræsentant Ann-Louise Jorckston. 3 NYBORG KOMMUNE : Der er afgivet oplysninger til kommunen så vi kan få de tilskud vi er berettiget til. 4 VANDREPOKALER : Igen i år er vores gode tradition med vandrepokaler holdt i hævd. For at vinde disse pokaler skal man deltage i vore klubstævner og/eller c stævner, det er kun SKOR s egne ryttere der har mulighed for at vinde disse pokaler. Får man en placering udløser det point, og den med flest point når stævnesæsonen er slut bliver hædret til grill og pokalfesten i maj/juni og vinder retten til en vandrepokal, som skal leveres tilbage året efter, samt et stykke beklædning, eller andet til evig eje. I 2016 blev vandrepokalerne i hest og pony spring ikke uddelt, da der ikke har været afholdt springstævner i klubben var de dygtige vindere : PONY DRESSUR HEST DRESSUR ELEV POKALEN ELEV DRESSUR SARAH HELTZEN LOUISE BOLANDER ERIKSEN SARAH ANN SHAO HEDEGÅRD HANSEN SOPHIA SOTO Alle modtog vandrepokaler med indgraveret navn, samt en fin jakke med Skovly og navn broderet på. Årets hjælper t-shirt gik til Dorthe KristIiansen. 5 DELTAGELSE I D OG C STÆVNER : Der har i år været flere SKOVLY ryttere afsted, som har repræsenteret vores klub på fornemste vis, i pony har Cecilie Kabell og Sarah Heltzen været flittige deltagere, og i hest har v haft god aktivitet i år, her kan nævnes Anja, Bente, Louise, Sarah, Emelie, Cecilie og Stephanie. Jeg vil på bestyrelsens vegne ønske alle der har deltaget og opnået flotte resultater et STORT tillykke! Årets højdepunkter er rigtig flotte, og skal selvfølgelig omtales i dag! Cecilie Kabell fik AJLMIND HORSE WEAR pokal for den mest vindende ponyrytter.

2 Louise Bolander Eriksen fik AJLMIND HORSE WEAR pokalen for den mest vindende hest. Cecilie Kabell nr 3 individuel fynsmesterskaber i pony klassen Cecilie Kabell blev nr 2 i pony hold Bente kvalificerede sig med 2 heste til landsstævner Cecilie Kabell kvalificrede sig til landsstævner og startede 1 landsstævne til Rosenparaden og hun blev nr 11 ud af 31 i en PRI Sarah Heltzen kvalificerede sig til d7 mesterskabet for pony, og vandt på hjemmebane mesterskabet. Stephanie Bagge var ligeledes kvalificeret i hesteklassen, og fik en flot 13 plads. Fyns mesterskabet hold for hest Emilie, Anja, Louise og Bente placeret som nr 3 6 ARRANGEMENTER 2016 : 29/30 Januar Dressurkursus 29 februar Generalforsamling 13/14 februar D stævne 27 febuar-10 marts Opstart af ryttermærke /25 marts C stævne 17 maj Speed dating 20/21/22 maj E +D stævne 1 juni Åbent hus på Skovly 3 juni Kulturnat 10 juni Workshop 10 juni Grill og pokalfest 10 august Hestevognstur til Kerteminde 27/28 august Nat på Skovly September Nyt klubtøj 9/10/11 September E+D stævne 9/10/11 september Støt brysterne 1/2 oktober C stævne

3 1 november Salg af julelotteri 11/12/13 november E+D stævne distriktsmesterskaberne 16 december Julearrangement på Skovly 7 C STÆVNER Der har været afholdt 2 C stævner, begge var godt besøgte, med mange starter. 8 D STÆVNER Der har været afholdt 4 D stævner med flot deltagelse på alle. Disse stævner er meget krævende for især cafeteria udvalget, da det er her der har været stor omsætning 9 E STÆVNER I år har vi i forbindelse med C og D stævnerne afholdt 3 E stævner som har været utroligt velbesøgte. 10 UDVALGENE : Stor tak til Ellen, Ann-Louise og Jette for et kæmpe arbejde ifbm alle stævnerne. STÆVNE UDVALG TOVHOLDERE ELLEN, ANN-LOUISE OG JETTE 2 C STÆVNER 4 D STÆVNER (1 DISTRIKTSMESTERSKAB) AKTIVITETSUDVALG TOVHOLDERE ANJA OG IDA PRESSEUDVALG TOVHOLDERE MAIKEN OG HENRIK 1 ANNONCE OM ÅBENT HUS 2 X PYLONER 3 PRESSEMEDDELELSER ( FEB STÆVNE, CECILIE KABELL, SARAH OG STEPHANIE) CAFETERIAUDVALG TOVHOLDERE ANNE OG MARLENE KÆMPE ARBEJDE MED INDKØB, RENGØRING OG BEMANDING NYE RETTER, NY LEVERANDØR GØR DET LETTERE AT BESTILLE VARER. SPONSORUDVALGET TOVHOLDERE JETTE, HENRIK OG MAIKEN DER ER I ÅR KOMMET 2 NYE SPONSORER (BANDER) PIGERNES MAGASIN, OG SPAR NORD. NY LEVERANDØR AF REKLAMETØJ, NY KOLLEKTION UDVALGT. DER HAR I ÅR VÆRET RIGTIG MANGE SPONSORGAVER TAKKET VÆRE EN MEGET AKTIV BESTYRELSE

4 11 INFORMATION Der har været undersøgt forskellige løsninger på at peppe vores hjemmeside op, men det er dyrt og tidskrævende, så vi har besluttet at være lidt mere dynamiske med meddelelser på den eksisterende hjemme side. Alle arrangementer har været lagt ud på de sociale medier, og især facebook siden har været godt besøgt. 12 KURSER Der har ikke været kursus aktivitet i år. 13 NYE INVESTERINGER Der er investeret i et regnskabsprogram samt glasskab. 14 UDVALGENE AKTIVITETSUDVALGET : der har i 2016 været afholdt en del aktiviteter i klubben. Dressurkursus i januar og september med Grethe Keller var en stor succes, og begge gange var der overtegnet tilmelding. Der har været afholdt ryttermærker med stor tilmelding og en beståelses procent på 100 på alle hold, stor tak til Anja og Cecilie B. Anja og Anne var på speeddating hvor rideklubben fik kontakt til en del skoler og asylcenteret. Åbent hus på SKOVLY blev en kæmpe succes, hele bestyrelsen og flere ryttere og forældre gav en hånd med, der var gratis kaffe, saftevand og kage til alle fremmødte, bestyrelsen havde en fin bod hvor der blev informeret om alle de tiltag der sker på SKOVLY, Henrik gav en gratis ridetime til alle de nye fremmødte, vi fik 8 nye medlemmer, hvoraf vi stadig har de 5, et arrangement som bør gentages. Kulturnat her var 15 børn og forældre tilmeldt, der var indkøbt t-shirts og nye kasketter og is til alle børnene. Workshop, inden aftenens grillfest var der workshop for pigerne, der fik shinet og nusset ponyer. Årets grill og pokalfest havde ca 60 deltagere, der blev grillet og snakket en hel del aftenens højdepunkt var uddeling af vandrepokalerne, igen i år var der fri isbar som børnene selv havde tjent til ved at sælge lodsedler. Hestevognstur til Kerteminde havde Ida og Maiken som tovholdere, og det var en succes, der blev fyldt 2 hestevogne 30 personer, og alle havde en hyggelig aften med snak og isspisning.

5 Nat på skovly her var tilmeldt som havde en hyggelig aften, ponyerne blev puttet, og der blev set hestefilm inden det var sengetid. Aftenens hit var pizza spisning sammen med ponyerne. 20 piger deltog. Igen i år blev der solgt lodsedler, så der igen kan blive fri isbar til næste års grill og pokalfest Julearrangementet var traditionen tro velbesøgt, børnene gjorde ponyerne klar til Lucia, julemanden kom, der var julelotteri, Ida og hendes brødre lavede en flot køreopvisning med forskellige vogne, og de fremmødte kunne også opleve hestedressur med vogn. Der var tilmeldt knap 100 til flæskestegsspisning. PRESSEUDVALGET : Der er til hvert stævne udsendt pressemeddelelser til Fyens stiftstidende samt ugeavisen Nyborg, derudover har vi kontaktet avisen når der har været en anledning til det, f.eks D-mesterskaberne hvor vores Sarah jo vandt. Vi har en god kontakt til avisen, og vi forsøger at komme i pressen så meget som muligt, vi tror på at god omtale vil være med til at styrke Skovlys gode rygte og skaffe endnu flere medlemmer. SPONSOR OG REKLAME: Der er i 2016 tegnet 2 nye bande sponsorer, desværre har vi mistet 2 pga lukning, så vi er status quo ifht Vi forsøger at skaffe endnu flere bande sponsorer i 2017, da det er en god fast indtægt til klubben. Der har været fuld gang i sponsor delen til stævnerne, hvor Maiken, Ida, Marlene, Anja og Louise har været rundt for at få præmier til stævnerne, i 2016 er det lykkedes at have præmier til alle stævner. I 2016 fik vi en ny leverandør af reklametøj, vi har fået væsentlig billigere priser på t-shirts og kasketter, vi har udvidet sortimentet med en sportstaske, ligesom Maiken og Jette, fik udvalgt en flot kollektion af ridejakker, fleecetrøjer etc, desværre var salget ikke stort, da det kræver en del tid og møder vil vi nok springe over i CAFETERIA: Der er i 2016 gjort et kæmpe stykke arbejde af Anne og Marlene, begge har været tovholdere, og styret cafeteriaet med sikker hånd! De har endda haft kræfter til at komme op med nye favoritretter samt nye skilte. Vi har fået en ny leverandør der gør det meget nemmere at bestille varer hjem til de rigtige priser, Anne kan nu bestille slik, kaffe, syltetøj, øl, vand, vin dog minus kølevarer på nettet og så leveres varerne på hendes adresse få dage senere.

6 STÆVNEUDVALGET : Stor tak til stævneudvalget som ligger et kæmpe stykke arbejde i at få vore stævner til at blive afviklet proffessionelt, det er et kæmpe planlægningsarbejde der ligger bag hver eneste stævne. I år lykkedes det os at få Distriktsmesterskabet til SKOVLY, også her blev der lagt et stort stykke arbejde for dagen, og vi fik megen ros for afholdesen af stævnet. Der var dog skønhedsfejl som stævneudvalget ikke havde noget med at gøre, forhåbentlig har vi alle lært lektien til næste gang. AFSLUTTENDE BEMÆRKNINGER : 2016 var et spændende og aktivt år, hvor vi kan takke de forskellige udvalg for, at der igen har været styr på tingene, nogle gange har det været lidt hektisk, da det jo er få personer der arbejder i de forskllige udvalg, og jeg vil gerne her opfordre de menige medlemmer til at byde ind, hvis de kan bidrage med noget i et af udvalgene, ekstra hjælp er altid velkomment. Vi har været så heldige at have erfarne og dygtige folk på nøgleposterne, desværre er der et par stykker af dem som har valgt at forlade bestyrelse og udvalg, så 2017 kan blive et lidt hårdt år, hvor vi der er tilbage må lære at stå på egne ben. Arbejdet i udvalgene har fungeret fint, og i 2016 har vi haft stor glæde af suppleanterne som har taget bolden og været en kæmpe hjælp med diverse arrangementer, tusind tak til Sarah, Ida, Maiken og Caroline. Vi har i bestyrelsen forsøgt at skrue op for arrangementerne også for de mindre medlemmer, og jeg anbefaler at vi fortsætter med dette, vi er en klub som rummer bredden i alle aldre. Igen i år har vi en stærk økonomi i klubben, vi har ikke det store overskud i år, men til gengæld har vi penge til forbedringer, og til vores 30 års jubilæum som jo er i år!!! I forbindelse med vores 30 års jubilæum er der nedsat et udvalg som kun arbejder med dette emne, vi håber på at det bliver et festligt Formand Henrik Boeriths

FORMANDENS BERETNING FOR 2015.

FORMANDENS BERETNING FOR 2015. SKOVLY RIDEKLUB GENERALFORSAMLING D 29 FEBRUAR 2016. FORMANDENS BERETNING FOR 2015. 1. BESTYRELSESMØDER : Der har været afholdt 8 bestyrelsesmøder i 2015, jævnt fordelt over året. 2. DISTRIKTSBESTYRELSESMØDER

Læs mere

Skovly Rideklub Generalforsamling d. 24.02.15. Formandens beretning for år 2014- 1/ Bestyrelsesmøder:

Skovly Rideklub Generalforsamling d. 24.02.15. Formandens beretning for år 2014- 1/ Bestyrelsesmøder: Skovly Rideklub Generalforsamling d. 24.02.15 Formandens beretning for år 2014-1/ Bestyrelsesmøder: Der har været afholdt 7 bestyrelsesmøder, fordelt over året. Samt et udvidet bestyrelsesmøde i november

Læs mere

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede 2013 Året der gik. Møllebakkens rideklub har i løbet af 2013 afholdt en masse arrangementer, opnået super flotte resultater og foretaget nye investeringer til glæde for klubbens mange medlemmer. Her er

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015 HYOR Bestyrelsens beretning 2015 Generalforsamlingen den 7. april 2016 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 07.04.2016: Økonomi og medlemstal: I 2015 gik HYOR ud med et underskud.

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2017 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018. Bestyrelsens beretning vil tegne et billede af Glostrup Rideklub som forening, og

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 26. februar 2015 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Steen Kielstrup 1a. Valg af stemmetællere Anne Johansen Uddeling af pokaler Rideskole holdridning

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013 Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Igen tid til at gøre status. Jeg vil i denne beretning, som tidligere år, tegne et

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2011 Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012. Så er det tid til igen at gøre status for året der er gået. Denne beretning vil afspejle

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010 Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Bestyrelsens beretning er en status af året der er gået. Igen i år har klubben og

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år.

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år. Beretning for distrikt 4 for 2015 Først og fremmest vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Vi kan i distriktet være rigtig stolte af de mange aktiviteter som alle klubberne

Læs mere

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring Beretning for distrikt 4 for 2016 Traditionen tro vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Alle jer klubber som arbejder ihærdigt på at lave aktiviteter for medlemmerne bør

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts 2018 Der var 40 fremmødte deltagere. Dagsorden 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen foreslås og blev valgt. Dirigenten konstaterer generalforsamlingen

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2.

1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2. Referat bestyrelsesmødet d. 26. april 2016 Fraværende: 0 1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2.

Læs mere

Beretning 2017 DI 50 års jubilæum banko stævner, Et dags stævnet punktamót

Beretning 2017 DI 50 års jubilæum banko stævner, Et dags stævnet punktamót Beretning 2017 Endnu et år er gået og dermed også mit første år som formand. Det har været nogle store fodspor som jeg skulle udfylde, hvilket vi igen har fået bekræftet, da vores tidligere formand Caroline,

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 20. februar 2016 til 17. februar 2017.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 20. februar 2016 til 17. februar 2017. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2016 Bestyrelsens beretning for perioden 20. februar 2016 til 17. februar 2017. Bestyrelsens beretning vil tegne et billede af Glostrup Rideklub som forening, og

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Vores første opgave var at finde, istandsætte, renovere og bemande, skaffe tøj og udstyr til en butik med indvielse sidst i oktober 2016.

Vores første opgave var at finde, istandsætte, renovere og bemande, skaffe tøj og udstyr til en butik med indvielse sidst i oktober 2016. Bestyrelsens beretning 2016 På initiativ af Fonden Mødrehjælpen blev vi etableret ved en stiftende generalforsamling d. 8. juni 2016, det vil sige for kun ni måneder siden. En bestyrelse på syv medlemmer

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017.

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017. Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017. Sidste år, næsten sammen tid, dog ikke samme sted, stod jeg og sagde at år 2016 var et år hvor vi havde gjort som vi plejer. Det kan jeg bestemt

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

GENERALFORSAMLING D. 20/2-19

GENERALFORSAMLING D. 20/2-19 GENERALFORSAMLING D. 20/2-19 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent Christina Andersen er valgt som dirigent. Hun konstatere, at generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formanden aflægger beretningen

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Referat af Generalforsamling SDS d. 22/ i Tved Forsamlingshus.

Referat af Generalforsamling SDS d. 22/ i Tved Forsamlingshus. Referat af Generalforsamling SDS d. 22/1 2015 i Tved Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden s beretning 3. Årsrapport 4. Budget 5. Kommende års kontingent 6. Indkomne forslag 7. Valg

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af Referent 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Det reviderede regnskab forlægges til godkendelse 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning. Fredag, 12. april 2013 kl i forsamlingshuset. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2013

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning. Fredag, 12. april 2013 kl i forsamlingshuset. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2013 Fællesspisning Fredag, 12. april 2013 kl. 18.30 i forsamlingshuset Menûen er : Hamburgerryg med kartofler, aspargessovs og salat.

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014. Dagsorden:

Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014. Dagsorden: Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelses- og godkendelse af årsregnskab 4. Fremlæggelses- og godkendelse af budget 5. Valg til

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 2765 Ledøje-Smørum Referat af: Bestyrelsesmøde Tid og sted: 07.11.1 kl. 19.0 hos Lis Referent: Susan Holmboe Deltagere: Torben, Lena, Hanne, Mai, Birthe, Claus, Ole,

Læs mere

Formandens beretning for 2017

Formandens beretning for 2017 Formandens beretning for 2017 Bestyrelsens møder og arbejde 2017 har været et år som vi i Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn vil tænke tilbage på med glæde. 2017 var året, hvor vi kunne fejre foreningens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Solrød Rideklub generalforsamling

Solrød Rideklub generalforsamling Solrød Rideklub generalforsamling 27.02.2018 Dagsorden: 1) Fejring af championats vindere 2017 2) Fejring af æresmedlemmer 2017 3) Valg af dirigent 4) Formandens beretning 5) Godkendelse af regnskab for

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år.

Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år. Rønde idrætscenter nyhedsbrev 1. kvartal 2017 Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år. Fra Rønde Idrætscenters side blev der arbejdet hårdt de sidste par måneder

Læs mere

Evaluering af projekt støttet af puljen Dig og din fritid : kontaktimprovisation til Svendborg. Maja Nusbaum. Fruerstuevej 3, 1.

Evaluering af projekt støttet af puljen Dig og din fritid : kontaktimprovisation til Svendborg. Maja Nusbaum. Fruerstuevej 3, 1. Maja Nusbaum Fruerstuevej 3, 1. 5700 Svendborg Tlf. 21 42 73 96 Mail: m_nusbaum@hotmail.com Evaluering af projekt støttet af puljen Dig og din fritid : kontaktimprovisation til Svendborg Overordnet vurdering

Læs mere

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Nordjysk Islandshesteforening Hekla Heklas ordinære generalforsamling den 24. marts 2015 kl. 18.30 Kulturhuset Nørre Allé 3, 9320 Hjallerup Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Regnskab

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

TAK for hjælpen til alle flittige hænder.

TAK for hjælpen til alle flittige hænder. April 2015 Nyhedsbrev Kære medlemmer i VRIK! Foråret er over os med solskin, friske lysegrønne blade og lyst til at komme udendørs. Arbejdsdagen den 11. april er vel overstået TAK for hjælpen til alle

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Støt vores sponsorer. de støtter os

Støt vores sponsorer. de støtter os Støt vores sponsorer de støtter os Prisliste pr. 1.april 2019 ½ time pr. uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time pr uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time voksen (over 18 år. 4 elever pr. hold) 235,00 kr. pr.

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde d kl

Referat af Bestyrelsesmøde d kl Referat af Bestyrelsesmøde d. 28.2.2011 kl. 17.30 Deltagere : Jane, Lotte, Dorte og Allette Referent: Allette Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat 3.Generalforsamling 4. Evt.

Læs mere

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR.

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Deltagere: Erik Skov-Larsen, Henrik Møller, Louise Andersen, Michael Skov-Larsen, Pia Augustinus, Gitte Kliver, Casper Rasmussen fraværende: Hanne Jensen.

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Nyreforeningen Kreds Fyn. Bestyrelsens beretning for året 2016.

Nyreforeningen Kreds Fyn. Bestyrelsens beretning for året 2016. Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2016. 2016 har været et år for Nyreforeningen Kreds Fyn, hvor vi startede året med at have jubilæum, prøvede et nyt tiltag, ellers et år hvor vi

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 2. juni 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Stald-katten. GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn.

Stald-katten. GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn. Stald-katten GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn. Som I kan se har GLRS s klubblad fået et navn.. se i Stald-katten hvem den heldige vinder blev. HUSK.Fastelavnsridning

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

Generalforsamling 11/3 2014

Generalforsamling 11/3 2014 Generalforsamling 11/3 2014 Program 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Finn Vestergaard 2. Valg af referent. Bestyrelsen foreslår Cecilie Poulsen 3. Formandens beretning. 4. Forelæggelse af driftsregnskab

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 6 Formandens Hjørne Så er træffet lige om hjørnet! Vi glæder os til at se jer til en familiehundedag - som sædvanlig ved Birkende Boldklub. Der er indkaldt 2 kuld

Læs mere

Vejgaard Boldklubs Årshjul

Vejgaard Boldklubs Årshjul Vejgaard Boldklubs Årshjul Formål: At hvert hold/årgang fremover løfter deres andel til glæde for alle Mål: At vores medlemmer er bekendte med klubbens liv og traditioner således vi alle får endnu mere

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2012 d. 29.11.12 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2012 d. 29.11.12 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2013 d. 03.01.13 kl. 18.30 hos Inger Til

Læs mere

Formandens beretning, generalforsamling 27 feb. 2019

Formandens beretning, generalforsamling 27 feb. 2019 Formandens beretning, generalforsamling 27 feb. 2019 Velkommen til STEFs generalforsamling Der er et noget større fremmøde end ved den sidste, hvor området blev ramt af snestorm. Er glad for at se alle

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Vi vil gerne holde vore traditioner ved at give jer et indblik i, hvor aktive klubberne i distrikt 4 har været i 2013.

Vi vil gerne holde vore traditioner ved at give jer et indblik i, hvor aktive klubberne i distrikt 4 har været i 2013. Beretning for distrikt 4 for 2013 Endnu et år i er gået i distrikt 4, og det er et år, som har budt på mange, gode sportslige resultater, og det vil vi komme nærmere ind på, når vi skal hædre nogle af

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar :05: Lone Klinge Christensen

Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar :05: Lone Klinge Christensen From: Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar 2017 10:05:48 +0200 To: Lone Klinge Christensen Subject: VS: Ansøgning til Talentpuljen i Syddjurs Kommune Attachments: DSC00224.JPG,

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens

Læs mere

Kalenderen viser efterår, bladene på træerne forandrer farve og hos os går det virkelig stærkt

Kalenderen viser efterår, bladene på træerne forandrer farve og hos os går det virkelig stærkt Nyhedsbrev oktober -16 Kære medlemmer! Kalenderen viser efterår, bladene på træerne forandrer farve og hos os går det virkelig stærkt Vi vil byde velkommen til ikke færre end 6 nye opstaldere i september

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere