Referat bestyrelsesmøde den 25. oktober kl. 18

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat bestyrelsesmøde den 25. oktober kl. 18"

Transkript

1 Referat bestyrelsesmøde den 25. oktober kl. 18 Tilstede var Mulle (formand) Mikkel (næstformand) Mixi (kasserer) Charlotte (sekretær) Pernille Hanne Nina Bente Thomsen, klubkonsulent hos DRF Aase-Line Dahle var med på mødet til at fortælle og diskutere første punkt, økonomi. Agenda: 1. Økonomi status 2. Renovering af GEK Status 3. Caspers opsigelse hvordan løser vi dette Hvilken profil skal erstatte Casper 4. Positionering af GEK Hvilke muligheder har vi? Hvilken retning skal vi? Hvordan løfter vi GEK? Hvilke pensionærer vil vi tiltrække? Og kan vi tiltrække? 5. Bestyrelsens ansvar vs. ledelsens Forstår medlemmerne hvem som har ansvar for hvad? 6. Partshest Status? 7. Rideskoleudvalg Hurtig status 8. Møde med Juniorudvalget Gennemgang. Ved Charlotte 9. Eventuelt REFERAT 1. Økonomi status Aase-Line gennemgik vores økonomi og den ser ok ud. Vi har haft store udgifter de sidste måneder med reparation/maling af rotunden, sikring af boksdørene på rideskolegangen og kloakundersøgelsen. Men vores administrationsomkostninger er lavere. Privatundervisningen er lavere end sidste år, hvilket skyldes færre pensionærer, men vi har nedbragt lønomkostningerne og vores kontobeløb er på samme niveau med sidste år samme tid.

2 Der er dog stadig ting vi ikke forstår i forhold til tidligere års regninger og betalinger og vi bliver derfor nødt til at tage kontakt til både vores revisionsfirma og tidligere kasserer John Mikkelsen. Action: Aase-Line kontakter revisionsfirmaet og Mulle sender John en mail med de spørgsmål vi skal have besvaret. 2. Renovering af GEK Vi har sendt mail med projektskitse til kommunen og til fonden. Og har også sendt den til alle medlemmer, da vi ønsker gennemsigtighed og gerne vil vise, hvor langt vi er i processen og hvad der ligger i den renovering vi står overfor. Kommunen er positive ift. at mødes, så vi kan gennemgå planerne med dem. Fonden har ikke vendt tilbage angående mødedatoer. Action: Mulle afventer svar fra Thomas Levin. 3. Caspers opsigelse hvad gør vi nu? Vi skal finde en erstatning for Casper. Hans arbejdsopgaver indenfor privatundervisning, rideskoleundervisning og ledelsesansvar skal erstattes. Lige nu søger vi efter en eller flere dygtige undervisere til rideskolen, og vi vil gerne have et dygtigt vikarkorps også, så vi ikke er sårbare ved sygdom. Heldigvis har vi allerede fået flere interessante ansøgere, så vi tager samtalerne løbende. Vi vil også søge en berider, som kan overtage Caspers privatelever og samtidig kunne fungere som en ledende instruktør. Vi vil gerne have en person med visioner og ideer og som kan tænke strategisk og samtidig tager action. Vi er ved at forberede sådan en stillingsannonce. Action: Charlotte laver et forslag 4. Positionering af GEK Vi havde en diskussion om hvad der skal være vores styrker på GEK, og hvor vi kan udvikle os og hvad vi skal sælge os på både overfor rideskoleelever og pensionærer. Det kom der en masse gode forslag ud af og det vil vi skrive ned, så vi kan blive enige om et fælles mål at arbejde ud fra. Der var bred enighed om at GEK skulle være det sted, hvor hestene blev passet allerbedst, samt det sted som yder den bedste service til kunderne. Dette gælder både rideskolen, som skal have god undervisning og udviklingsmuligheder, men også pensionærer, som skal være stolte af at vælge at have sin hest på GEK. Vores positionering og målsætning vil også have afgørende rolle for hvilken profil vi skal finde til at erstatte Casper. Action: Pernille laver et forslag på et manifest og sender til Charlotte 5. Bestyrelsens ansvar vs. ledelsens Vi i bestyrelsen bruger utrolig meget tid på GEK. Der er så mange

3 arbejdsopgaver, at flere af os bruger hvad der både svarer til både halvtidsjob og fuldtidsjob på GEK-opgaver. Vi gør det gratis, og vi gør det fordi vi elsker GEK. Vi er en samling af mødre og fædre, pensionærer, rideskoleelever og tidligere pensionærer, og vi synes I skal vide, at vi virkelig knokler for jer medlemmer. Derfor beder vi jer om at henvende jer til os i en pæn tone uanset om det er over mail, Facebook eller direkte. Vi svarer altid gerne på spørgsmål, hører på gode forslag og ideer, og vi tilstræber at vi svarer hurtigt. Men på GEK er der ledende medarbejdere, som får løn for deres arbejde, og derfor er det deres opgave at køre den daglige drift af stedet. 6. Partspony Vi har fået den første partshest, og vi har haft nogle udfordringer ved at starte projektet op. Men nu skulle det køre fra 1. november, hvor søde Cantona får sine 3 parter. Action: Charlotte tager fat i de udvalgte familier og får det praktiske i stand til opstarten. 7. Møde i rideskoleudvalget På onsdag den 1. november kl.17 er der møde i rideskoleudvalget. Er du interesseret i at være med i udvalget skal du kontakte Pernille Boye. 8. Møde med Juniorudvalget Følgende mødte op til mødet: Charlotte, Beatrice, Mille, Anna, Anemone, Coco og Magdalene Vi havde på vores juniormøde følgende punkter: 1. Ridevest og regler for det 2. Ren staldgang-kampagne 3. Hvordan får vi det endnu bedre socialt 4. Hygge på tværs af rideskole/privat-delen 5. Andet Ridevest og regler for det Vi diskuterede om der skulle være en aldersgrænse, og vi blev enige om at der i stedet skulle laves en blød formulering. Den skulle hedde: Vi henstiller til at alle på GEK rider med vest. Det gælder især i rideskolen, hvor rytterne jo ikke kender hestene så godt. Og da heste er flugtdyr, kan man ikke stole på selv den roligste hest. Så en sikkerhedsvest er en rigtig god investering. Og sikkerhed er sejt. GEK vil rigtig gerne have, at alle privatryttere rider med vest, indtil de er blevet

4 fortrolige med deres pony/hest, og træneren mener det er forsvarligt uden vest. Dog ser vi helst at alle børn under 11 år bærer vest. Men det er naturligvis altid forældrenes ansvar og derved også deres beslutning. Dog er der ingen under 18 år, som må springe uden vest. Vi henstiller også til, at man rider med vest i skoven og rundt om parken, da ingen kan garantere, at hesten ikke pludselig blive bange og reagerer på trafik og andre, for hesten, farlige eller mystiske ting. Ren staldgang-kampagne Det går ikke så godt for vores Ren staldgang-kampagne, men vi besluttede at give den et skud mere indtil jul. Vi skal ha fundet første vinder, og det hold er med til at vælge næste vinder sammen med Lukaz. Pigerne mente vi skulle hoste op med bedre præmier end en guldkost! Så vi vil se om vi kan levere nogle godbidder eller gulerødder til vinderholdet. Desuden synes vi godt, at vi kan opfordre til at feje op efter sig alle steder i stalden. Også i rideskolen. Der er ikke blevet lavet en video om hvordan man fejer eller fejer op efter sin hests klatter. Og det vil vi gerne ha på en lidt sjov måde. Beatrice fra rideskolen er god til at klippe videoer, så hun vil gerne prøve at lave nogle lidt sjove/ironiske videoer, hvor hun viser hvordan man fejer. Hvordan får vi det endnu bedre socialt? Vi vil rigtig gerne sætte det sociale på GEK højt. Og spurgte derfor ind til hvad som pigerne synes var hyggeligt. Rideskolen synes det er hyggeligt med en striglekonkurrence, og synes i øvrigt også det er lang tid siden, at der har været opsadlingskurser til de nye ryttere. De synes også det kunne være sjovt at lære, hvordan man fletter hesten til et stævne - og synes det kunne være hyggeligt, hvis nogle at privatrytterne havde lyst til at vise dem det til et lille kursus. Måske kunne der laves sådan et lille kursus før rideskolestævnet? Privatpigerne synes godt, at der kan arrangeres flere skovture. Men også Luciaarrangement og fastelavn, som vi havde sidste år. Hygge på tværs af rideskole/privat Pigerne foreslår overnatning med mad, hygge og rundbold og leg i ridehuset. Både rideskolepigerne og de andre piger synes det kunne være hyggeligt. Også gerne flere pizzaaftener. Der er allerede ofte pizzaaften om fredagen. Men det må gerne meldes ud på Facebook, så folk kan se det. Pigerne fra rideskolen synes ofte, der er svært for dem at vurdere, om de også er velkomne til arrangementerne. Og vi skal derfor blive bedre til at skrive i opslag, at vi gerne vil have rideskolen med.

5 Generelt skal vi blive bedre til at sørge for, at der bliver en større sammenhæng mellem rideskolen og privatdelen. Mille, Beatrice og Anna, som ofte er på GEK også i weekenden - vil alle gerne hjælpe med at passe privathestene, men synes det er lidt svært at se, om der er nogen der kunne have behov for deres hjælp. Pigerne vil derfor sætte nogle sedler op ved rotunden med deres navn, alder og telefonnummer, så I kan kontakte dem. Og så vil de komme lidt mere nede i privatdelen, så I kan lære dem at kende. Og der kan være andre rideskoleelever, som også gerne vil lære flere at kende. Alle er velkomne i privatstalden og vi vil opfordre til, at privatpigerne også kommer ned i rideskoleafdelingen jævnligt og i øvrigt inkluderer rideskoleeleverne. På den måde lærer man endnu flere at kende og vi kan opbygge et endnu større socialt fællesskab på GEK. I den forbindelse gør vi opmærksom på at ALLE er velkomne til fællesspisning om onsdagen i logen fra kl.18. Og vi snart vil holde fælles jule-klippe-klistre-banko for alle medlemmer. Andet Der blev spurgt fra rideskolen, om der var lys på ridebanen. Det er der. Og det kan tændes lige inden for døren. Vi vil tage fat i politiet, som kan komme og fortælle os om reglerne for at ride i mørke - vi håber alle vil støtte op om det initiativ, som faktisk kommer fra Kirsten - og møde op og høre på det. Dato kommer ud snarest. 9. Eventuelt Husk, at der er dressurkursus i det store ridehus den november, så mens det står på, er der lukket for andre. Der bliver lagt tidsplan ud på FB og op på tavlen. Der er rideskolestævne den Husk at melde jer til. Vi får også brug for masser af hjælpende hænder.

Referat af bestyrelsesmøde den 16. august

Referat af bestyrelsesmøde den 16. august Referat af bestyrelsesmøde den 16. august Tilstede var Mulle (formand) Mikkel (næstformand) Hanne Charlotte (sekretær) Mixi (kasserer) Nina Pernille Agenda: 1. Valg af næstformand 2. Salg af Spir og Mr.

Læs mere

Referat af GEK bestyrelsesmøde den 27. juni 2017

Referat af GEK bestyrelsesmøde den 27. juni 2017 Referat af GEK bestyrelsesmøde den 27. juni 2017 Tilstede var Mulle (formand) Kirsten (næstformand) Hanne Charlotte (sekretær) Mixi (kasserer) Nina Agenda: 1. Rideskole 2. Springning ny springtræner 3.

Læs mere

Referat af GEK bestyrelsesmøde den 31. maj 2017

Referat af GEK bestyrelsesmøde den 31. maj 2017 Referat af GEK bestyrelsesmøde den 31. maj 2017 Tilstede var Mulle (formand) Kirsten (næstformand) Hanne Charlotte (sekretær) Mixi Klaus Nina Agenda: 1. Godkendelse af referat 2. Procedure for referater

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 15. november klokken (i logen)

Bestyrelsesmøde torsdag den 15. november klokken (i logen) Bestyrelsesmøde torsdag den 15. november klokken 1822 (i logen) Deltagere Mulle Gregorius Mikkel T. Madsen Karina Christoffersen Hanne Friberg Charlotte Skousen Michaela TroelsSmith AnnCristin Tømmerbakken

Læs mere

Referat af brugermødet den 2. november i logen

Referat af brugermødet den 2. november i logen Referat af brugermødet den 2. november i logen 1. Velkomst ved formand, Mulle Gregorius Mulle indledte mødet med at fortælle lidt om, hvordan vi er struktureret som klub, da det var et ønske fra en far.

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 21-10-2015 18.30 John Mikkelsen Møde indkaldt af Biltoft Referent Bjørklund Deltagere Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Bjørklund Mixi Troels-Smidt Fraværende Birgit

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere

:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere 15-08-2016 18:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere Susanne Biltoft Anne Marie With Susanne Biltoft Tina Jensen John Mikkelsen Kirsten Bjørklund Mixi Troels-Smidt Birgit Winkel Hanne

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 19. JUNI

REFERAT BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 19. JUNI REFERAT BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 19. JUNI Tilstede var: Mulle Gregorius (formand) Mikkel T. Madsen (næstformand) Karina Christoffersen (kasserer) Charlotte Skousen (Sekretær) Ann- Cristin Tømmerbakken

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 18-11-2015 18.30 Susanne, Pris Valdemarsvej Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Anne Marie With Deltagere Susanne Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

:30 GEK Bestyrelsesmøde - Oktober møde afholdt hos John. Anne Marie With Deltagere. Referent

:30 GEK Bestyrelsesmøde - Oktober møde afholdt hos John. Anne Marie With Deltagere. Referent 11-10-2016 18:30 GEK Bestyrelsesmøde - Oktober møde afholdt hos John Møde indkaldt af: Susanne Biltoft Referent Anne Marie With Deltagere Kirsten Bjørklund Tina Jensen John Mikkelsen Mixi T-S Birgit Winkel

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Kl. 18.30, rytterstuen Tilstede: Katrine, Katrine, Kenneth, Lotte Fraværende: Stina, Natascha Næste møde: 4.11. kl.18.30 i rytterstuen 1. brug for

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Anne With Møde indkaldt af: Referent Deltagere. Susanne Biltoft Mixi Troels-Smith

Anne With Møde indkaldt af: Referent Deltagere. Susanne Biltoft Mixi Troels-Smith 12-05-2016 19.00 Anne With Møde indkaldt af: Referent Deltagere Susanne Biltoft Mixi Troels-Smith Tina Jensen John Mikkelsen Kirsten Bjørklund Anne With Hanne Friberg Julie Lykke deltager fra kl 20 Fraværende

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde!

Referat GEK Bestyrelsesmøde! 21-09-2015 18.30 Susanne,Valdemarsvej Møde indkaldt af Referent Deltagere Susanne Biltoft Tina Jensen Susanne Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard Stender

Læs mere

GEK-nyt. Velkommen tilbage fra sommerferien

GEK-nyt. Velkommen tilbage fra sommerferien GEK-nyt Velkommen tilbage fra sommerferien Nu vender vi tilbage til de vante rammer, efter vi og især vores heste forhåbentlig har haft en dejlig afslappet sommer. Noget vi (red.) har savnet i lang tid

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør.

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør. Referat bestyrelsesmødet d. 28-01-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 03-12-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret

Læs mere

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift.

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift. Referat bestyrelsesmødet d. 15-04-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 15-04-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Andre har en mulig gaffelfbåndes skade, som er blevet tilset og

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Almindelige regler m.m.

Almindelige regler m.m. Almindelige regler m.m. Smid affald i skraldespanden Tag andres affald med i skraldespanden Fej evt. platformene mens jeres børn rider Hold toiletterne pæne. Aflever dem, som du selv ønsker at finde dem!!!

Læs mere

Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Diskussion, 15 min. Tina tager et eksempel på funktionsbeskrivelser med.

Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Diskussion, 15 min. Tina tager et eksempel på funktionsbeskrivelser med. Dagsorden og referat Emne: Bestyrelsesmøde Medbring: Tina finder forplejning Dato: 07.03.14 Tid: 16.00 Sted: Bellinge Mødedeltagere: Tina, Michael, Søs, Anso, Dorte Afbud: Referent: Lone Forbered: Læs

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 17-08-2015 18.30 Kirsten, Jægersborg Alle Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Anne Marie With Deltagere Susanne Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum hodsagerrideklubaulum@gmail.com www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

:30 Kirsten Bjørklund Møde indkaldt af: Referent Deltagere. Susanne Biltoft Anne Marie With. Tina Jensen John Mikkelsen Kirsten Bjørklund

:30 Kirsten Bjørklund Møde indkaldt af: Referent Deltagere. Susanne Biltoft Anne Marie With. Tina Jensen John Mikkelsen Kirsten Bjørklund 14-03-2016 18:30 Kirsten Bjørklund Møde indkaldt af: Referent Deltagere Susanne Biltoft Anne Marie With Tina Jensen John Mikkelsen Kirsten Bjørklund Fraværende Mixi Troels-Smidt Camilla Lindergaard Stender

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 5 2017 Vi vil fra tirsdag d. 2/5 mellem kl. 16-17 have et nyt hold i ride klubben. Det er et hold for de mindste fra 2-6 år. Vi starter stille op med at gøre ponyerne klar og går så i ridehuset

Læs mere

Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent).

Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent). Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 27. januar 2016 Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent).

Læs mere

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB Fuglsangvej 28 8500 Grenaa www.djurslands-rideklub.dk Medlemmerne er fundamentet i klubbens liv og klubbens aktiviteter. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 15-09-2014 18.30 Tina, Toftekærvej Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Camilla Lindegaard Deltagere Susanne Biltoft (formand) Anne With (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015 HYOR Bestyrelsens beretning 2015 Generalforsamlingen den 7. april 2016 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 07.04.2016: Økonomi og medlemstal: I 2015 gik HYOR ud med et underskud.

Læs mere

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub (GOO) Velkomstfolder Velkommen til Græsted og Omegns Rideklub (GOO). Rideklubben er stiftet i 2014

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F)

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Dagsorden 1. Uddeling af pokaler til de nye klubmestre og championatvindere i hhv. dressur og spring 2.

Læs mere

Elevheste: (Hvis der er noget med elev ponyerne eller deres udstyr, skal helle underrettes, så problemet kan blive løst).

Elevheste: (Hvis der er noget med elev ponyerne eller deres udstyr, skal helle underrettes, så problemet kan blive løst). Referat bestyrelsesmødet d. 30-05-18 Fraværende: ingen 1. Godkendelse af referat 15-04-2017. Referatet er godkendt 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 6. 2 Undervisning: 2.0 Nyt fra Undervisningsudvalg:

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ )

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ ) Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/03-2018) Mødested: Rytterstuen Tid: 19.15 Referat Formand Inge-lise Lorenzen byder velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Helle Bekmann vælges. Pkt. 2 Valg

Læs mere

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN Formål med medlemsmøder Bedre kommunikation! Informations fora Info fra bestyrelsen Info fra daglige leder Feedback fra medlemmerne Ambitionen er 1x i kvartalet eller

Læs mere

Velkommen til Kongsdal Rideklub

Velkommen til Kongsdal Rideklub Velkommen til Kongsdal Rideklub 1 Oversigt Velkommen Side 2 Vores undervisere Side 3 Undervisning mm. Side 4 Faciliteter Side 5 Færdsel på KONG Side 6 Din bestyrelse Side 7 2 Velkommen Kongsdal Rideklub

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Halvpartskontrakt. reagere på det ene eller det andet, uden at handle uhensigtsmæssigt derefter.

Halvpartskontrakt. reagere på det ene eller det andet, uden at handle uhensigtsmæssigt derefter. Halvpartskontrakt Du/I har valgt at have en halvpart på en af Vipperød Ridecenters ponyer/heste. Efter at vi først har prøvet at finde en pony som passer til dit/jeres niveau eller behov, og vi har haft

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a.

Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a. Referat for bestyrelsesmøde Deltagere: Tine, Signe, Pernille, Helle, Sille og Povl Fraværende: Lars, Cecilie 1. Valg af dirigent. TINE VALGT 2. Gennemgang og godkendelse af forrige referat. GODKENDT 3.

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 29-10-2014 18.30 John, Kløckersvej Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Camilla Lindegaard Deltagere Susanne Biltoft (forman Anne With (næstforman John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard Stender

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum post@hodsagerrideklub.dk www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager Rideklub

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i VTK Dato Tirsdag d. 07. januar 2014 Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Hos Christina Christina () Formand Flemming (FL) Næstformand Rasmus (RA) Kasser

Læs mere

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7 Propositioner for Rideklubben Strøgården udv. klubstævne i dressur og spring for Pony og Hest den 26 og 27/5-2012, med 1 afd. af klubmesterskab for privatryttere om lørdagen. Lørdag d. 26/5 2012 Dressur

Læs mere

Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Rideforbund, DRF. www.hgr.dk

Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Rideforbund, DRF. www.hgr.dk Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr Rideklub under Danske Rideforbund, DRF www.hgr.dk Velkommen til Holmegårdens Rideklub. Holmegården er hjemsted for Holmegårdens Rideklub, som er en forening under

Læs mere

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I KSJ Oplæg til agenda for ordinært bestyrelsesmøde i KSJ Mødedato: 10. April 2012 Mødedeltagere Navn Til stede Ej til stede Elisabeth Westermann Janne Boldt Petersen Allan

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Socialisering. - Hvordan og hvorfor det er så vigtigt. Hunden har et medført socialt behov. Racens betydning for socialisering.

Socialisering. - Hvordan og hvorfor det er så vigtigt. Hunden har et medført socialt behov. Racens betydning for socialisering. Socialisering - Hvordan og hvorfor det er så vigtigt Skrevet af Eksamineret Hundeadfærdsinstruktør & -specialist Ane Weinkouff WEINKOUFF HUNDEADFÆRDSCENTER Hunden har et medført socialt behov Socialisering

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Bestyrelsen. Personale: Anja Pernille Undervisere: Maria Amalie

Bestyrelsen. Personale: Anja Pernille Undervisere: Maria Amalie Bestyrelsen Funktion Navn Telefon Mail Formand Maria M. Andersen 28 29 84 02 maria_m_andersen@hotmail.com Næstformand Carsten H. Larsen 26 20 81 54 chl@lim-tech.dk Kasserer Helle Brøchner 20 63 65 81 helle.k.brochner@gmail.com

Læs mere

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD OVERSIGT OVER STENRØDGAARD GENERELLE OPLYSNINGER LIDT OM RIDEKLUBBEN Lyngby-Taarbæk Rideklub blev oprettet i 1982. LTR lejer sig ind på Stenrødgaard i Lyngby, hvor private og stedets egne heste er opstaldet.

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

Mailboks: Line Bluhme Kjøller, og ansvarlig for afslutning og svar tilbage. Facebook: Fælles opgave

Mailboks: Line Bluhme Kjøller, og ansvarlig for afslutning og svar tilbage. Facebook: Fælles opgave MØDEREFERAT Møde: Bestyrelsesmøde MGA-DK Dato: 29. marts 2016 Referat nummer: 2-2016 Referat dato: 29. marts 2016 Referent: MKR Sider: 5 Deltagere: Charlotte Jenvall (CJ) Tina Peters (TP) Jørgen Paarup

Læs mere

SSRK GF den 20/3 2018: Formandens beretning

SSRK GF den 20/3 2018: Formandens beretning SSRK GF den 20/3 2018: Formandens beretning Slide: 1. Intro Vi kan igen se tilbage på et begivenhedsrigt år i Skaarupgaard Sportsrideklub. Et år med mange nye tiltag og også med nogle forandringer. Man

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 15-02-2016 Kl.18.00 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Næstformand Kasserer Medlem Medlem Suppleant Suppleant Friis

Læs mere

Mødedeltagere: Tina, Søs, Michael, Lone, Anso og Dorte Afbud: Referent: Dorte. Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet)

Mødedeltagere: Tina, Søs, Michael, Lone, Anso og Dorte Afbud: Referent: Dorte. Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Dagsorden og referat Emne: Bestyrelsesmøde Medbring: Anso tager mad med Dato: 18.06.2014 Tid: 18.30 Sted: Bellinge Mødedeltagere: Tina, Søs, Michael, Lone, Anso og Dorte Afbud: Referent: Dorte Forbered:

Læs mere

Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget.

Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Det er ikke altid let at komme ind i et nyt udvalg, og især ikke Ungdomsudvalget som i SAR har for vane at lave en masse gode, spændende og sjove

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Referat fra Bestyrelsesmøde i brugerbestyrelsen for Vallensbæk kommunale Ridecenter og Rideskole den 1. december 2014. Deltagere: Søren

Læs mere

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig Deltagere: Kristina Wollesen () Anne-Mette Schiller (AM) Karina Jensen () Kathrine Bauditz (KB) Pia Knudsen () Fraværende: - Kopi til: Referent: Deltagerne + hjemmesiden Pia Knudsen Mødedato: 9. februar

Læs mere

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det.

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det. Bestyrelsesmøde d.19. september 2013 kl 19.00 Deltagere: Peter, Daiga, Heidi Afbud: Alice, Helle Referent: Daiga Dagsorden: 1. Vores aktivitetsplans forslag for år 2014 fortsat a. Kurser Ryttermærker Maria

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 ! Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 Klasser: Klasse1: HVR Speciel Grandprix u. galop-lc3 For lørdagsholdet 9-10, samt særligt inviterede. Klasse2: Valgfrit

Læs mere

Der er desværre ikke så meget læsestof denne gang, så jeg beder Jer se på hjemmesiden www.nihekla.dk, hvor der vil stå en masse om arrangementer.

Der er desværre ikke så meget læsestof denne gang, så jeg beder Jer se på hjemmesiden www.nihekla.dk, hvor der vil stå en masse om arrangementer. Hekla Nyt Så blev det tid til næste Hekla Nyt. Jeg beklager, det er kommet så sent, men der har været problemer med elektronikken og været ramt af sygdom, så har først kunne færdiggøre bladet nu. Der er

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2016 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling. Valbjergaard Sportsrideklub d. 30. januar 2017 kl

Referat ordinær generalforsamling. Valbjergaard Sportsrideklub d. 30. januar 2017 kl Referat ordinær generalforsamling Valbjergaard Sportsrideklub d. 30. januar 2017 kl. 17-19. 1. Valg af dirigent. Britt Simonsen valgt og konstaterer at generalforsamlingen er indkaldt rettidigt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde 2015 Referat af bestyrelsesmøde Vibeke Overgaard Larsen Hobbitten Børnehus 10-03-2015 Indholdsfortegnelse Deltagere:... 2 Pkt. 1. Valg af referent:... 2 Pkt. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde....

Læs mere

Årsmøde Onsdag d. 25. februar 2015

Årsmøde Onsdag d. 25. februar 2015 Referat fra Årsmøde Onsdag d. 25. februar Hos Odense Rideklub Ordinært årsmøde indkaldt i henhold til foreningens vedtægter 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i VTK Dato Tirsdag d. 04. februar 2014 Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Hos Irene Christina (CH) Formand (RA) Kasser Palle (PA) Sekretær Tonny (TO)

Læs mere

Aarhus Rideklub. 1. Dagsordenen blev godkendt. 2. Referat fra sidste møde blev godkendt. 3. Konstituering:

Aarhus Rideklub. 1. Dagsordenen blev godkendt. 2. Referat fra sidste møde blev godkendt. 3. Konstituering: Aarhus Rideklub Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 17. marts 2015 Tilstede: Anette Fritsche, Annette Asmus, Pia Munk, Maja Lindvig, John Sproegel, Anne Krogh Larsen, Signe Hansen, Birgitte Wulff 1.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015 Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Jan Jacobsen (kasserer), Mette S. Gade (næstformand), Pernille Knudby, Ann Mortensen, Hanne Tange,

Læs mere

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene.

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene. Referat bestyrelsesmødet d. 23-09-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 23-09-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

Opgavekatalog VB Ungdom

Opgavekatalog VB Ungdom Forord: Som nævnt tidligere i Nyhedsbrev 1. udgave har ungdomsudvalget arbejdet på en ny struktur for at lette arbejdsbyrden for udvalgsmedlemmerne, styrke klubben og gøre den mere parat til at udføre

Læs mere

Afbud: Anso kommer ca. kl. 18. Referent: Dorte. Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Underskrives, 5 min. Referatet er udsendt

Afbud: Anso kommer ca. kl. 18. Referent: Dorte. Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Underskrives, 5 min. Referatet er udsendt Dagsorden og referat Emne: Bestyrelsesmøde Medbring: Michael finder forplejning Dato: 11.04.14 Tid: 15.30 Sted: Bellinge Mødedeltagere: Afbud: Anso kommer ca. kl. 18. Referent: Dorte Forbered: Læs referatet

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

d. Tysklandstur. Bussen blev dyrere end først antaget. En anden gang skal vi huske at få et skriftligt tilbud!

d. Tysklandstur. Bussen blev dyrere end først antaget. En anden gang skal vi huske at få et skriftligt tilbud! REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 3/12 2012. Tilstede: Susanne Jacobsen (nr. 115), Jonas Espensen (nr. 271), Lene Bech (nr. 181), Thora B. Pedersen (nr. 175) og suppleanterne: Ernst Kaanbjerg (nr. 259)

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2.

1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2. Referat bestyrelsesmødet d. 26. april 2016 Fraværende: 0 1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2.

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Rideklubben Vejle Fjord Tirsdag den 6. marts 2018 kl Rytterstuen, RVF

Referat Ordinær generalforsamling Rideklubben Vejle Fjord Tirsdag den 6. marts 2018 kl Rytterstuen, RVF Referat Ordinær generalforsamling Rideklubben Vejle Fjord Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 20.15 Rytterstuen, RVF 1. Valg af dirigent og referent: Cecilie (Otto) blev valgt som dirigent. Annemette (Totti)

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015. Spændende oplevelser i uge 42

FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015. Spændende oplevelser i uge 42 FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015 Spændende oplevelser i uge 42 1 EFTERÅRSFERIEN CIRKUS GADEMIX BRYDESKOLE Isabella Enoch fra Cirkus Danneborg og Gademix vil igen prøve kræfter med at sætte en cirkusforrestilling

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

Hej jeg hedder FLOBBY Jeg er en lille sød og dejlig pony, der mest bliver brugt på bobbelholdene. Jeg prøver at gøre alt for min rytter og elsker at lære børnene at ride galop. Nogen gange kan jeg dog

Læs mere

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner Ungdomsudvalgets reglement til Ministævner 2013 1 af 9 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Stævnested... 3 Stævneafvikling... 3 Klasser... 4 Minimesterskaber... 5 Udklasning... 6 Beklædning... 7 Hjælpemidler...

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2017 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Orientering fra bestyrelsesmøde i Middelfart Antenneforening (MA)

Orientering fra bestyrelsesmøde i Middelfart Antenneforening (MA) Orientering fra bestyrelsesmøde 27.03.2019 i Middelfart Antenneforening (MA) Deltagere: Bent Hørby (BH), Bent Laugesen (BL), Bent Jensen (BJ), Thomas Hvilsom Hansen (THH), John Hansen (JH), Ulrik Nielsen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Dansk Dercum Forening - Danmarks patient- og interesseforening for Dercums sygdom og Lipødem Tilstede var: Pia Gustavsen, Annemette H. Andersen,

Læs mere