Sundhedsapp.dk. - I hvor høj grad, skal vi have fokus på de potentielle brugere af websitet?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sundhedsapp.dk. - I hvor høj grad, skal vi have fokus på de potentielle brugere af websitet?"

Transkript

1 Oplæg til vejledning Sundhedsapp.dk - I hvor høj grad, skal vi have fokus på de potentielle brugere af websitet? - Kan man overhovedet forestille sig at udarbejde en prototype uden nogle former for feedback? - Lægges der vægt på, om hvorvidt vores resultat i form af en prototype kan bakkes op af litteratur hele vejen igennem eller kan diskussion og refleksion over prototype udformningen være lige så godt? - Såfremt man inddrager brugere, skal et metodeafsnit så have nogen særlig fokus på hvordan man har valgt at inddrage brugerne, eller er metoden i en DDKP rapport mere metode med henblik på design redskaber som moodboards, wireframes, mock-up osv.? - Rapporten er en gruppeopgave med individuel karaktergivning. Som vi ser det, er arbejdet gennem denne rapport nødt til også at være meget gruppebaseret og de beslutning vi tager gennem design processen vil ske på fælles grundlag. Er fællesafsnit tilladt i rapporten? Hvis ja, er der nogle krav til størrelse/mængde af individuelle afsnit?

2 Sundhedsapp.dk i. Gruppe Compassio Great experiences are for everyone Gruppemedlemmer Kim Kragh Daniel Grastveit Marc Eiberg Petersen 1. Generelt i forhold til projektet 1.1 Casebeskrivelse Med udgangspunkt i et af gruppemedlemmernes arbejde, har vi valgt at arbejde med en case der henvender sig til personer med allergi. En medarbejder fra Forskerparken CAT (medejer af Sundhedsfabrikken). Sundhedsfabrikken arbejder sammen med Roskilde Kommune og har et kommende samarbejde med Region Sjælland omkring et koncept, de selv beskrev som følgende: Sundhedsapp.dk er en net butik som sælger produkter til borgere med forskellige handicaps, således at de kan blive mere selvhjulpne og få en lettere og bedre dagligdag. Det kan være borgere med diverse fysiske handicaps, borgere med livstilssygdomme (fx. diabetes, fedme m.v.), borgere med kroniske sygdomme (fx. astma, inkontinens, allergi), borgere med længerevarende skavanker (fx. synkebesvær, diskopolabs), underernærede borgere osv. Indgangen til produkterne er borgerens lidelse/sygdom. Eksempelvis hvis borgeren har diabetes skal der vises produkter der relaterer sig til diabetes. Borgerens indgang til de for ham relevante produkter er butikken og en undermenu med valg af borgerens sygdom. Herefter vises produkterne og borgeren kan navigere mellem de for ham relevante produkter via en sidebar menu, der viser produktkategorier og produkttyper tilknyttet den valgte kategori. Casen vi vil arbejde med, kommer til at tage udgangspunkt i projektet som beskrevet ovenfor, men vi vil se hvordan konceptet kan udvikles og præsenteres overfor borgere, således at der ikke kun er tale om en netbutik, men at konceptet også kan hjælpe borgere i deres dagligdag ved at bruge smartphone apps, der relaterer sig til deres lidelse.

3 1.2 Problemfelt & problemformulering Med udgangspunkt i ovenstående case, ser vi en udfordring i, at skabe et koncept der kombinerer en webshop med en informationsside uden at gå på kompromis med brugervenlig og generel tilgængelighed, således at siden kan fungere både som webshop og som informationsside for borgere med sygdomme. Projektet vil tage udgangspunkt i følgende problemstilling: - Hvordan og med hvilke formål kan information og smartphone apps integreres i sundhedsapp.dk, så websitet kan hjælpe borgere, uden at borgerne nødvendigvis skal foretage et køb? 1.3 Metodisk tilgang Vi vil forud for udformningen af websiden, udarbejde flere moodboards og wireframes. Vores moodboards vil tage udgangspunkt i det vi typisk selv forbinder med sundhed og de wireframes vi udarbejder, vil blive udarbejdet i henhold til konventionelt webdesign, da vi ønsker en webside, der er nem og intuitiv at benytte. I forhold til vores casebeskrivelse, vil vi primært arbejde med det æstetiske i designet og og hvordan man skaber et kommunikationsudtryk som afsender, der støtter op om websidens budskaber og etik. Da websiden vi vil udarbejde er inden for sundhedssektoren, vil vi arbejde med at give websiden et passende udtryk. Vi forestiller os her at inddrage potentielle brugere, til at undersøge om vores designvalg formidler de ønskede værdier. Vi vil muligvis inddrage usability tests hvis vi kan nå det. 1.4 Valg af litteratur Vi har endnu ikke lagt os fast på alt litteratur, men den anvendte litteratur vil tage udgangspunkt i vores metodiske tilgang. Nedenstående er til den grafisk visuelle del. Lidwell, W., Holden, K. & Butler, J., Universal Principles of Design, Rockport Publishers. Ole Gregersen, Ian Wisler-Poulsen, Usability, Grafisk litteratur 1. udgave, 2. opslag 2011 Berryman, Gregg, Notes On Graphic Design And Visual Communication. Crisp Publications.

4 Garrett, Jesse James, The Elements of User Experience. New Riders. Perdersen, Kim; Hansen, Pernille, Design til skærmen. Grafisk Litteratur. Ribegård, MajM Munk, Ole, Sæt billeder på. Grafisk Litteratur. Fogg, B.J; Soohoo, Cathy; Danielson, David R.; et. al, How Do Users Evaluate the Credibility if Web Sites? A Study with over 2,500 Participants. Johansen, Sune Alstrup; Hansen, John Paulin, Do We Need Eye Trackers to Tell Where People Look? Wisler-Poulsen, Ian, punkts modellen. Noter til udvikling af logodesign. 1.5 Projektplan 12/ : - Deadline for aflevering kl. 8:00 af obligatorisk delaflevering, herunder konceptmodel. 15/ : - Udarbejdelse af kravspecifikation - Udarbejdelse af moodboard og wireframes. - Beskrivelse og begrundelse for valg af websiteopbygning og farvetema. 22/ : - Revidering af kravspecifikation og websiteopbygning. - Udarbejdelse af grafisk mock-up. - Udarbejdelse af dispotion for rapport. - Påbegynd udarbejdelse af interaktiv prototype. 10/ : - Deadline for udkast til prototype. - Deadline for udkast til rapport. 17/ : - Deadline for aflevering kl. 15:00 på IT-Universitetet.

5 1.6 Udkast til rapport disposition - Forside - Indholdsfortegnelse - Indledning - Casebeskrivelse - Problemfelt & problemformulering - Metode - Brugerundersøgelse: Hvad forestiller brugerne sig sundhedsapp.dk skal signalere? - Udarbejdelse af design - Moodboards - Wireframes - Valg af farvetema - Fonts - Mock-up - Feedback fra brugerne i undersøgelse: Står designet mål med deres forventninger til en webside som sundhedsapp.dk? - Prototypeudformning - Hvad skal prototypen vise? - Hvorfor er prototypen udformet som den er? - Prototype sammenlignet med mock-up - Refleksion over arbejdsprocessen og design udformning - Konklusion / opsummering - Litteraturliste - Bilag

6 2. Første reflektioner & resultater 2.1 Indledende reflektioner Har vores webside-koncept et eksistensgrundlag Vi har altid haft brug for hjælpemidler i vores hverdag, og smartphone apps har haft stor succes grundet lave priser og deres lette tilgængelighed, samtidig med at en smartphone nu til dags er hver mands eje i Danmark. Hurtig research på Google, viser gennem diverse online avisartikler og blogs, at der bestemt er fokus på at smartphone apps kan tjene formålet som hjælpemiddel i en besværlig hverdag, herunder også i forbindelse med sygdomme og andre lidelser. Leder man grundigt, er det bestemt muligt at finde eksempler på de apps borgere med lidelser, kunne gøre brug af. Men de er ikke lette at finde og det er svært at danne sig et overblik. Det er her sundhedsapp.dk kommer til undsætning. Websiden skal på sigt kunne fungere som katalog over de forskellige apps der er udformet som hjælpemidler med henblik på specifikke lidelser, samtidig med at man på sundhedsapp.dk kan købe andre former for hjælpemidler, der ikke nødvendigvis er smartphone relateret Tanker omkring design Det er vores forudindtagede opfattelse, at websider der er inde for sundhedssektoren, skal have et grønt og rent udtryk - hvilket vil sige, at vi kommer til at arbejde med farver der oftest forbindes med naturens omgivelser. Som casebeskrivelsen fra Sundhedsfabrikken beskriver, ønsker man et konventionelt design, Denne tanke, ønsker vi at følge i forbindelse med udformningen af designet, da vi selv mener at en webside der henvender sig til borgere med særlige behov, handler om at hjælpe lettest muligt - websiden skal derfor være lige så let Hvilke lidelser skal vi fokusere på i vores prototype Da prototypens omfang vil være begrænset af opgavens omfang og den tid vi har til rådighed, ser vi et behov for at vælge at fokusere på 2-3 lidelser. Inden for hver lidelse er vores mål minimum at opstille ét eksempel på en smartphone app der hjælpe borgeren med dennes lidelse samt at kombinere denne med 2-4 produkter, borgeren kan købe via webshoppen på sundhedsapp.dk. Lidelser vi muligvis kan holde fokus på: - Astma; se eksempelvis for inspiration til apps: ( apps-til-at-styre-astma-medicin-mv/) - Fedme; der findes massere af apps der kan hjælpe med at holde styr på en daglige indtag af kalorier, proteiner, kulhydrater. - Diabetikere (

7 2.1.4 Hvad hvis der ikke er apps? Vi forestiller os, at vi i vores prototype sagtens kan lege med fiktive apps. Hvis der eksempelvis ikke er en app på markedet der kan hjælpe sukkersyge patienter, med at huske deres insulin ser vi ingen problemer i at lades som om, en sådan app findes. Det handler om, at vores prototype skal formidle det tiltænkte koncept Keywords til vores design - Fokus på brugervenlighed - Rent og let design - Enkelt i sit farvevalg - Konventionelt design - Interaktive elementer/bruger feedback.

Hvordan kan vi designe et website til studenterorganisationen Analog café?

Hvordan kan vi designe et website til studenterorganisationen Analog café? Analog Café - Design til Digitale Kommunikationsplatforme - E2012 Problem felt ITU s studenterorganisation Analog søger en bedre online profil. På nuværende tidspunkt bruger de flere forskellige online

Læs mere

8. Webdesign. Grundlæggende Grafisk design Stefan Grage & Klaus Bjerager Tirsdag 5. april

8. Webdesign. Grundlæggende Grafisk design Stefan Grage & Klaus Bjerager Tirsdag 5. april 8. Webdesign Grundlæggende Grafisk design Stefan Grage & Klaus Bjerager Tirsdag 5. april Kursusplan 5. apr. 12. apr. 18. apr. 9. Webdesign / Opg. 7: website K: Usability, s. 36-39 K: Smukkere grafisk design,

Læs mere

Cindie Mortensen, Merete Koudahl, Pernille Tramp Webdesign, gruppeprojekt exercise 7. Menu A/S

Cindie Mortensen, Merete Koudahl, Pernille Tramp Webdesign, gruppeprojekt exercise 7. Menu A/S Menu A/S Problemfelt MENU A/S (MENU) er en dansk design virksomhed og producent. MENU har specialiseret sig indenfor skandinavisk design samt deres evige stræben efter at lave noget originalt. De repræsenterer

Læs mere

Projekt om Københavns Musikteater

Projekt om Københavns Musikteater Projekt om Københavns Musikteater Spørgsmål og områder til første vejledning Vi har tænkt os at lave et redesign af Københavns Musikteaters hjemmeside med følgende undersider: o Forside o Forestillinger

Læs mere

Delaflevering FUA.4 Betina Korsbro, Mi Louise Hansen, Jesper Led Lauridsen og Knud Back

Delaflevering FUA.4 Betina Korsbro, Mi Louise Hansen, Jesper Led Lauridsen og Knud Back Delaflevering FUA.4 Betina Korsbro, Mi Louise Hansen, Jesper Led Lauridsen og Knud Back 1 Indhold 1.1 Generelt i forhold til projektet 1.1.1 Problemformulering Kalundborg kommune har gennem de senere år

Læs mere

Delaflevering. Webdesign og webkommunikation, (hold 2), IT Universitetet, f2011. Kim Yde, kyd@itu.dk. Kenneth Hansen, kenhan@itu.

Delaflevering. Webdesign og webkommunikation, (hold 2), IT Universitetet, f2011. Kim Yde, kyd@itu.dk. Kenneth Hansen, kenhan@itu. Delaflevering Webdesign og webkommunikation, (hold 2), IT Universitetet, f2011. Kim Yde, kyd@itu.dk Kenneth Hansen, kenhan@itu.dk 1 Indholdsfortegnelse Problemfelt - Problemformulering... 3 Målgruppe...

Læs mere

Introduktion til problemfelt. Konceptbeskrivelse

Introduktion til problemfelt. Konceptbeskrivelse Introduktion til problemfelt Med udgangspunkt i eksisterende byrumsprojekter som eksempelvis Skab din by og Givrum.nu, ønsker vi selv at bidrage med et koncept, som skal være med til at åbne op for diskussionen

Læs mere

CPH Queerfestival Line Thaarup, Henrik Holm Olsen, Kim Louis Køhrsen, Jane Hedegaard Laren

CPH Queerfestival Line Thaarup, Henrik Holm Olsen, Kim Louis Køhrsen, Jane Hedegaard Laren Beskrivelse af problemformulering og en foreløbig problemformulering Queerfestivalen er en fast tilbagevendende begivenhed. Gennem årene har der udviklet sig et miljø omkring festivalen, hvor mange af

Læs mere

Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin INTERFACE DESIGN

Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin INTERFACE DESIGN Hassansalem.dk/delpin User: admin Pass: admin INTERFACE DESIGN 1/20 Indledning Dette projekt er den afsluttende del af webudvikling-studiet på Erhvervs Lillebælt 1. semester. Projektet er udarbejdet med

Læs mere

Overskrift. 1. Visuel kommunikation. Punkter - Underpunkter. Punkter. Klaus Bjerager Tirsdag den 8. februar

Overskrift. 1. Visuel kommunikation. Punkter - Underpunkter. Punkter. Klaus Bjerager Tirsdag den 8. februar Overskrift Punkter - Underpunkter Punkter 1. Visuel kommunikation Klaus Bjerager Tirsdag den 8. februar Agenda Introduktion til kurset» Præsentation af underviser og hjælpelærer» Præsentation af studerende»

Læs mere

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Forord 3 Problemformulering 4 Udviklingsmetode 5 Tidsplan 6 Målgruppe 7 Design brief 8 Logo 10 Typografi og farve 11 Navigationsdiagram 12 Usecase

Læs mere

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl.

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl. Indledning Mit sidste projekt her på 1.semester gik ud på at jeg skulle lave et redesign af mit første portfolio, som jeg lavede i starten af semesteret. Formålet var at vise hvad jeg havde lært siden

Læs mere

Redesign af Cinnober. Analyse af hjemmesiden Cinnober

Redesign af Cinnober. Analyse af hjemmesiden Cinnober Redesign af Cinnober Gruppe 25 Vi har i denne uge arbejdet på at redesigne hjemmesiden til butikken Cinnober, som ligger på Strøget i København. Cinnober sælger bøger og andre kontorartikler. Deres hjemmeside

Læs mere

Re-design af Bøssehusets hjemmeside Webdesign og webkommunikation, F2012 Iben Kold Thomsen (hold 1) & Morten Mechlenborg Nørulf (hold 2)

Re-design af Bøssehusets hjemmeside Webdesign og webkommunikation, F2012 Iben Kold Thomsen (hold 1) & Morten Mechlenborg Nørulf (hold 2) Introduktion Vores eksamensprojekt er et re-design af Bøssehusets hjemmeside. Bøssehusets er et kulturhus for bøsser, lesbiske og transseksuelle personer beliggende på Christiania. Huset skaber rammerne

Læs mere

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt.

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt. Opgaven Opgaven var fiktiv og bestod i at redesigne og kode hjemmesiden Copenhagen Street Food samt at redesigne logo. Kunden ville gerne have et bedre flow på hjemmesiden og tiltrække flere besøgende

Læs mere

Delaflevering. De Digitale Hippier. Indhold. Frank Holdt og Linh Tran

Delaflevering. De Digitale Hippier. Indhold. Frank Holdt og Linh Tran Delaflevering De Digitale Hippier Frank Holdt og Linh Tran Indhold 1. Indledning... 2 2. Generelt i forhold til projektet... 2 2.1 Beskrivelse af problemfeltet og en problemformulering... 2 2.2 Beskrivelse

Læs mere

program * opsamling * skype foredrag * online markedsføring

program * opsamling * skype foredrag * online markedsføring dagens program * opsamling * skype foredrag * online markedsføring opsamling visuel identitet * hvad synes I? * pitch * s/h + negativ * farver Logo Logo Logo Web Tryk #0000ff Pantone Blue 072c C 100 M

Læs mere

Portfolio redesign. Kia Dahlen! cph-kd51@cphbusiness.dk! 1. semester eksamen! MUL-A 2013! !!! www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html!

Portfolio redesign. Kia Dahlen! cph-kd51@cphbusiness.dk! 1. semester eksamen! MUL-A 2013! !!! www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html! Portfolio redesign Kia Dahlen cph-kd51@cphbusiness.dk 1. semester eksamen MUL-A 2013 www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html Underviserer: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler-Poulsen Jesper Hinchely

Læs mere

Eksamensprojekt i Web design og web kommunikation - E2011 hold 2

Eksamensprojekt i Web design og web kommunikation - E2011 hold 2 Eksamensprojekt i Web design og web kommunikation - E2011 hold 2 Janus Åhlander Olsen Web design og web kommunikation E2011 - hold 2 Underviser: Brian Everitt Problemfelt og problemformulering Hjemløse

Læs mere

DESIGN TIL DIGITALE KOMMUNIKATIONSPLATFORME. 10. Oktober 2013 #6 Designproces + Projektstart

DESIGN TIL DIGITALE KOMMUNIKATIONSPLATFORME. 10. Oktober 2013 #6 Designproces + Projektstart DESIGN TIL DIGITALE KOMMUNIKATIONSPLATFORME 10. Oktober 2013 #6 Designproces + Projektstart DAGEN I DAG Designprocessen [Pause] Om delaflevering Gruppedannelse [Pause] Gruppeøvelse og projektstart DESIGNPROCESSEN

Læs mere

Førsteårsprøven 2015. Projektbeskrivelse 2. Semester Multimediedesigner

Førsteårsprøven 2015. Projektbeskrivelse 2. Semester Multimediedesigner Førsteårsprøven 2015 Projektbeskrivelse 2. Semester Multimediedesigner Projektbeskrivelse Formål Som afslutning på første studieår skal I gennemføre et tværfagligt projektforløb, der skal afspejle væsentlige

Læs mere

Delaflevering 7 - Guldkalvene

Delaflevering 7 - Guldkalvene Oplæg til vejledning Vi ønsker at diskutere vores valg af case samt problemformuleringens rækkevidde. Hvordan håndterer vi design af et nyt website fra bunden? - Teoretisk? - Metodisk? Valg af teori generelt

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet

GRAFISK DESIGN. Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet GRAFISK DESIGN Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet Diner no. 34 9 Opgavebeskrivelse Fiktive opgave. Redesign af visuel identitet og design af ny hjemmeside. Materialet skal skabe et genkendeligt

Læs mere

Delaflevering Re-design af Kirsten Kjærs Museums hjemmeside (kkmuseum.dk)

Delaflevering Re-design af Kirsten Kjærs Museums hjemmeside (kkmuseum.dk) Delaflevering Re-design af Kirsten Kjærs Museums hjemmeside (kkmuseum.dk) Gruppe: HÅT - or not Therese Dons Christensen, Else Vad, Marie Svan Olsen og Sofie Sol Danø Vejledning Litteraturvalg vil vi for

Læs mere

IDENTIFON. Emil Hauberg, Jakob Christoffersen, Ninette Nielsen og Senia Lundberg

IDENTIFON. Emil Hauberg, Jakob Christoffersen, Ninette Nielsen og Senia Lundberg Emil Hauberg, Jakob Christoffersen, Ninette Nielsen og Senia Lundberg 1 Indholdsfortegnelse side nr. 1. Forside. 2. Indholdsfortegnelse og indledning. 3. Problemformulering og afgræsning. 4. Tidsplan projektplan

Læs mere

Website design for WALK & TALK LYNGBY STAVGANGSKLUB. Gruppemedlemmer fra Mul A. Link til online visning af websitet

Website design for WALK & TALK LYNGBY STAVGANGSKLUB. Gruppemedlemmer fra Mul A. Link til online visning af websitet Website design for WALK & TALK LYNGBY STAVGANGSKLUB Gruppemedlemmer fra Mul A Auguste Ottesen Ida Bach Mark Harboe Patrick Eilert https://augusteottesen.wordpress.com https://idabachhansen.wordpress.com

Læs mere

Rapport. Udarbejdet af: Mayianne Nøks Pedersen. Skole login: knmape68. E-mail: mypedersen@gmail.com

Rapport. Udarbejdet af: Mayianne Nøks Pedersen. Skole login: knmape68. E-mail: mypedersen@gmail.com Rapport Udarbejdet af: Mayianne Nøks Pedersen Skole login: knmape68 E-mail: mypedersen@gmail.com URL til brugerundersøgelsen: http://web328.webkn.dk/hjemmeside/image/laering/sem2brugerundersogelse/brugerundersogelse/

Læs mere

Gruppe 15. Redesign af bageriet FeelGood Bakery s website. Gruppen Består af: Nanna Søderquist Christian Thorsø Rolf Josephsen Søren Henrik Wilhardt

Gruppe 15. Redesign af bageriet FeelGood Bakery s website. Gruppen Består af: Nanna Søderquist Christian Thorsø Rolf Josephsen Søren Henrik Wilhardt Gruppe 15 Redesign af bageriet FeelGood Bakery s website Gruppen Består af: Nanna Søderquist Christian Thorsø Rolf Josephsen Søren Henrik Wilhardt Link til redesignet website: www.feelgoodbakery.thorsoe.dk

Læs mere

Eksamenscase: Cevea delaflevering

Eksamenscase: Cevea delaflevering Eksamenscase: Cevea delaflevering 1. Generelt Casen Cevea Cevea er en centrum-venstretænketank, som blev oprettet i 2008 blandt andet som modspil til den højreorienterede tænketank Cepos. Organisationen

Læs mere

Visuel prototyping og agil BPM. Copyright 2013 Visuel it ApS

Visuel prototyping og agil BPM. Copyright 2013 Visuel it ApS Visuel prototyping og agil BPM Copyright 2013 Visuel it ApS Visuel it s udviklingsmetode TM Det er vanskeligt at udvikle it-systemer Visionen er uklar og fordelene er ikke kvantificerbare Designfasen trækker

Læs mere

Bilag 6. - Interview med Mikkel 28 år, d. 28 april 2016

Bilag 6. - Interview med Mikkel 28 år, d. 28 april 2016 Bilag 6. - Interview med Mikkel 28 år, d. 28 april 16 5 Interviewperson (Mikkel): M Interviewer (Sofie): I Korte pauser: Fysiske handlinger: () Relevante fysiske træk: [] I: Hvad vægter du højt for, at

Læs mere

1. Indledning. 2. Laswell s fem spørgsmål. Hvem (afsender) Siger hvad (budskab)

1. Indledning. 2. Laswell s fem spørgsmål. Hvem (afsender) Siger hvad (budskab) Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Laswell s fem spørgsmål... 2 Hvem (afsender)... 2 Siger hvad (budskab)... 2 I Hvilken Kanal (Mediet)... 3 Til Hvem (Modtageren)... 3 Og Med Hvilken Effekt (Virkningen)...

Læs mere

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder.

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder. GRAFISK DESIGN KUNDEN PA Vaskeriteknik er en enkeltmandsvirksomhed som startede i 2008. Manden bag er Preben, som gennem 14 års brancheerfaring startede sit eget firma op da han føler at han med sit partnerskab

Læs mere

Øvelse 7 - delaflevering

Øvelse 7 - delaflevering Øvelse 7 - delaflevering Contents Oplæg til vejledning... 1 Generelt i forhold til projektet... 1 Problemfelt... 1 Baggrund... 1 Udfordringen:... 2 Forslag til foreløbig problemformulering... 2 En beskrivelse

Læs mere

Roskilde Tekniske Gymnasium. Afsluttende opgave Ældre og handicappede Frederik & Peter

Roskilde Tekniske Gymnasium. Afsluttende opgave Ældre og handicappede Frederik & Peter Roskilde Tekniske Gymnasium Afsluttende opgave Ældre og handicappede Frederik & Peter Indhold Indledning... 2 Problemformulering... 2 Ressource planlægning... 2 Kommunikationsplanlægning... 3 Case... 3

Læs mere

Delaflevering, 8. november

Delaflevering, 8. november Delaflevering, 8. november Problemfelt Mikrobryggerier er en del af en nichelignende branche, som er sælger et specialiseret produkt og henvender sig til en specifik målgruppe, der ved, hvad de vil have

Læs mere

PROGRAM D. 3. MARTS 2015

PROGRAM D. 3. MARTS 2015 PROGRAM D. 3. MARTS 2015 8:30 Morgenmad og registrering 09.00 Velkomst 09.15 Orienteringsløb blandt billeder, ikoner og symboler (på engelsk) Dr. Robins vil snakke om hans seneste forskning omkring hvordan

Læs mere

Multimediedesigner. Identitet. Adventuresport

Multimediedesigner. Identitet. Adventuresport Multimediedesigner Identitet Adventuresport Projekt 1 2. sem. feb. 2014 1. Indledning I bliver bedt om at designe forslag til en prototype til et selvstændigt website og den tilhørende visuelle identitet.

Læs mere

2/ Sofia Seidler H3 Svendeprøve

2/ Sofia Seidler H3 Svendeprøve GRAFISK DESIGN OPGAVEN: Jeg har valgt at lave en fiktiv opgave for et nystartet brand ved navn, som sælger t-shirts og plakater med dyreprint som motiver. Jeg har haft fokus på deres logo, visitkort, gogards,

Læs mere

Grafisk Design 70% Skitser

Grafisk Design 70% Skitser Grafisk design Grafisk 2 PRODUKT Som et led i den online markedsføring af BBQ Wing it, har jeg valgt at lave et website, med fokus på information. Det er et website, der er baseret ud fra lærte funktioner

Læs mere

Corporate Social Responsibility. Multimediedesignerprojekt 2. semester CSR Line la Fontaine, Christian Knudsen, Tobias og Line Mehr MULA Side 1

Corporate Social Responsibility. Multimediedesignerprojekt 2. semester CSR Line la Fontaine, Christian Knudsen, Tobias og Line Mehr MULA Side 1 Corporate Social Responsibility Multimediedesignerprojekt 2. semester CSR Line la Fontaine, Christian Knudsen, Tobias og Line Mehr MULA Side 1 Fact sheet Projekt titel Corporate Social Responsibility Url

Læs mere

Multimediedesigner. Vedvarende. energi

Multimediedesigner. Vedvarende. energi Multimediedesigner Vedvarende energi Eksamensprojekt 2. sem. maj. 2014 - jun. 2014 Problemstilling Vedvarende energi er en samlebetegnelse for bioenergi, vindenergi, solenergi og andre teknologier, der

Læs mere

Delaflevering gruppe 11 Happyweb

Delaflevering gruppe 11 Happyweb Delaflevering gruppe 11 Happyweb Af Lene Engholst, Betina Mærsk, Barbara Elbæk, Elin Skjefstad og Henriette Balslev Oplæg til vejledning Vi har valgt at anvende persuasive design i vores opgave med at

Læs mere

eksamensprojekt 2. sem

eksamensprojekt 2. sem Multimediedesigner Klima 2009 Virksomheder i en klimakontekst eksamensprojekt 2. sem maj - juni 2009 www.cphnorth.dk Trongårdsvej 44 DK 2800 Kgs. Lyngby 1. Opgaven Indledning: I december 2009 skal Danmark

Læs mere

Delaflevering: Webdesign og webkommunikation. Organisation: Københavns Erhvervsakademi. Af Silke Brewster Rosendahl (hold 1) og Marie Anne Svendsen

Delaflevering: Webdesign og webkommunikation. Organisation: Københavns Erhvervsakademi. Af Silke Brewster Rosendahl (hold 1) og Marie Anne Svendsen Delaflevering: Webdesign og webkommunikation Af Silke Brewster Rosendahl (hold 1) og Marie Anne Svendsen Vi har valgt at lave et redesign af KEA s online videnscenter/bibliotek. Organisation: Københavns

Læs mere

Selvvalgt Projekt. ( Det smager godt ) af Ke vin Hartmann, Hold 305.

Selvvalgt Projekt. ( Det smager godt ) af Ke vin Hartmann, Hold 305. Selvvalgt Projekt. ( Det smager godt ) af Ke vin Hartmann, Hold 305. 1 Kommunikationsplan: Kommunikationsmål, afsender og genre Hvad ønsker afsender at opnå med webstedet?: Afsender ønsker at have en mad

Læs mere

Kend dine brugere. Om brugertest. 2 sem., feb. 2010 Multimediedesigner, København nord

Kend dine brugere. Om brugertest. 2 sem., feb. 2010 Multimediedesigner, København nord Kend dine brugere Om brugertest 2 sem., feb. 2010 Multimediedesigner, København nord Andreas Frandsen, Ninette Nielsen Agnete Gnistrup, Senia Lundberg Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse Indledning s. 2 Valg

Læs mere

GRUPPE 5 Line - Nanna - Thea - Sarah

GRUPPE 5 Line - Nanna - Thea - Sarah GRUPPE 5 Line - Nanna - Thea - Sarah Gruppeopgave uge 40 Redesign af website - Feelgood Bakery 2. oktober 2015 Link til site http://nannalauth.com/fgb/website.html Kode Brugernavn : keammd Adgangskode

Læs mere

Design til digitale kommunikationsplatforme-f2013

Design til digitale kommunikationsplatforme-f2013 E-travellbook Design til digitale kommunikationsplatforme-f2013 ITU 22.05.2013 Dreamers Lana Grunwald - svetlana.grunwald@gmail.com Iya Murash-Millo - iyam@itu.dk Hiwa Mansurbeg - hiwm@itu.dk Jørgen K.

Læs mere

INNOVATION. BLOGS. KU. DK

INNOVATION. BLOGS. KU. DK $ SPØRGEGUIDE TIL BRUGERTEST INNOVATION. BLOGS. KU. DK Katapult og Katalyst interviewer ca. 8 brugere af innovation.blogs.ku.dk for at samle viden om deres adfærd og behov i relationen til udvikling og

Læs mere

2. SEMESTER PROJEKT 3 INTERAKTIONSUDVIKLING

2. SEMESTER PROJEKT 3 INTERAKTIONSUDVIKLING 2. SEMESTER PROJEKT 3 INTERAKTIONSUDVIKLING Baggrund Udgangspunktet er projekt 2, dvs. en blog om cupcakes, hvor målgruppe, afsender og modtager allerede er defineret. Du bliver nu bedt om at udvikle et

Læs mere

WBS. Inledning. Afsluttende projekt 1. sem

WBS. Inledning. Afsluttende projekt 1. sem MARK KRISTENSEN.DK Afsluttende projekt 1. sem Inledning I denne rapport kan du læse om den udviklingsproces, der ligger til grund for min nye portfolio, de metoder jeg har brugt, mine designvalg og designprincipper.

Læs mere

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på Grafisk design Design af hjemmeside til indretningsarkitekt med firma navn enrico indret, som jeg tidligere har designet logo for. Firmaet laver udelukkende erhvervsindretning og målgruppen for sitet er

Læs mere

MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE

MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE Eksamensprojekt, 2. semester, forår 2010 TEMA: E-HANDEL Erhvervsakademiet København Nord Udleveret mandag d. 3. maj 2010 Afleveres i 4 eksemplarer senest d. 28. maj kl.

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW WEBSITE - CHOCOADDICT

GRAFISK WORKFLOW WEBSITE - CHOCOADDICT GRAFISK WORKFLOW WEBSITE - CHOCOADDICT DOKUMENTATION OPGAVEBESKRIVELSE Opskriftsbogen Chocoaddict skulle have et website, hvor alle opskrifter samt skabelon til print selv opskriften er tilgængelig. Der

Læs mere

Opgavebeskrivelse. Opgaveløsningen

Opgavebeskrivelse. Opgaveløsningen Opgavebeskrivelse Opgaven er et redesign af en hjemmeside til Tistrup Festuge. Opgaven er en fritidsopgave, udarbejdet for udvalget bag Tistrup Festuge. Da man i de seneste år, har ændret en del på konceptet

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Webdesign til fodboldportal

GRAFISK DESIGN. Webdesign til fodboldportal Webdesign til fodboldportal REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Bold.dk og 6 eren har slået sig sammen for at skabe Danmarks største Premier League fodboldporta, pl.dk. Hjemmesiden skal indeholde rigtig mange

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Multimediedesigneruddannelsen

STUDIEORDNING. for. Multimediedesigneruddannelsen STUDIEORDNING for Multimediedesigneruddannelsen Del III: Valgfagskatalog Ikrafttrædelse: 15.08.2018 Indhold 1. Valgfagskatalog... 3 2. Prøver i valgfag... 3 2.1. Fuldførelse af prøver... 3 Ikke-bestået

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER OPGAVEBESKRIVELSE (Fiktiv) Jeg har valgt at lave en ny visuel identitet for Tv-programmet KURS MOD FJERNE KYSTER. I programmet følger du Mikkel Beha s og resten hans familie,

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW. Kasper Staal - Portfolio - H2

GRAFISK WORKFLOW. Kasper Staal - Portfolio - H2 GRAFISK WORKFLOW Kasper Staal - Portfolio - H2 Opgaven Denne opgave bestod i at design et website til min egen virksomed 3DService.dk. Websitet skulle være responsivt, og indeholde de mest gængse informationer

Læs mere

Konceptudvikling 2.0. brings you a presentation

Konceptudvikling 2.0. brings you a presentation Konceptudvikling 2.0 brings you a presentation Hvem er jeg? I gamle dage ville jeg nok have sagt I dag siger jeg Hvad er Hello? Et reklamebureau og så ikke helt alligevel Med Hello forsøger vi at skabe

Læs mere

Af: Casper Christiansen CPH-business 15-01- 2015. Eksamens projekt Første semester, Dec. 2014 Jan. 2014

Af: Casper Christiansen CPH-business 15-01- 2015. Eksamens projekt Første semester, Dec. 2014 Jan. 2014 Eksamens projekt Første semester, Dec. 2014 Jan. 2014 Udviklingsproces s.3 Designvalg s.4 Timeschedule s.6 Brugertest s.6 Wireframes s.7 Informationsarkitektur s.8 Designskitser s.8 Litteraturliste s.9

Læs mere

Find det rigtige, hurtigere og billigere ved hjælp af prototyper

Find det rigtige, hurtigere og billigere ved hjælp af prototyper GRANYON WHITE PAPERS: PROTOTYPING Find det rigtige, hurtigere og billigere ved hjælp af prototyper Prototyper i forskellig udformning gør det muligt at afprøve og teste den e-handels løsning, webside,

Læs mere

Workshop om. konverteringsop0mering. Ole Gregersen Customer Experience Konferencen 4. marts 2015. @OlegUsability - www.oleg.dk. Særligt for UX ere

Workshop om. konverteringsop0mering. Ole Gregersen Customer Experience Konferencen 4. marts 2015. @OlegUsability - www.oleg.dk. Særligt for UX ere Lær mere om konverteringsop0mering: Undervisning: Uxmentor.dk Konference: ConversionBoost.dk Konsulent: Webop

Læs mere

App til museeum Af Alan Mohedeen 3.5

App til museeum Af Alan Mohedeen 3.5 2012 App til museeum Af Alan Mohedeen 3.5 Mohedeen 4/15/2012 Inholdsfortegnelse Indledning... 2 Indledende problemanalyse... 2 Projekt- og produktmål... 2 Bollemodel... 3 Kravspecifikation... 4 Løsningsforslag...

Læs mere

Kreativt brief. Line Hasse Kirkegård - HOLD B. Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio

Kreativt brief. Line Hasse Kirkegård - HOLD B. Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio Webdesign processen Line Hasse Kirkegård - HOLD B Kreativt brief Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio Jeg har taget udgangspunkt i casen:

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW PHILIP CREAMER AARHUS TECH SVENDEPRØVE NOVEMBER 2016

GRAFISK WORKFLOW PHILIP CREAMER AARHUS TECH SVENDEPRØVE NOVEMBER 2016 GRAFISK WORKFLOW PHILIP CREAMER AARHUS TECH SVENDEPRØVE NOVEMBER 2016 grafisk WORKFLOW // DOKUMENTATION opgaven // Jeg har i min opgave lavet et responsive onepage website for et årlig event kaldet Dirt

Læs mere

Disse har alle sammen hjulpet til at skabe min hjemmeside. Ved at give inspiration og få ideerne ned på papir, før de blev vist til omverdenen.

Disse har alle sammen hjulpet til at skabe min hjemmeside. Ved at give inspiration og få ideerne ned på papir, før de blev vist til omverdenen. Introduktion til webdesign Jeg har igennem webdesign projektet arbejdet med en masse forskellige processer, i alt 6 processer. Disse er skab moodboard fra en side, informationsdesign, navigationsdesign,

Læs mere

Guide til din computer

Guide til din computer Guide til din computer Computerens anatomi forklaret på et nemt niveau Produkt fremstillet af Nicolas Corydon Petersen, & fra Roskilde Tekniske Gymnasium, kommunikation & IT, år 2014 klasse 1.2 12-03-2014.

Læs mere

GRAFIK & BILLEDE HJEMMESIDE TIL DEJLIGLAMA

GRAFIK & BILLEDE HJEMMESIDE TIL DEJLIGLAMA GRAFIK & BILLEDE HJEMMESIDE TIL DEJLIGLAMA Dokumentation OPGAVEN Dejliglama (firma) skulle ha visualiseret sin app, og ha lavet et grafisk miljø omkring konceptet for at få en klarerer vision om hvor den

Læs mere

Valgfrit tema. Kommunikation/IT 13-04- 2 0 1 2. Jannik Nordahl-Pedersen. HTX - Roskilde. Klasse 3.5

Valgfrit tema. Kommunikation/IT 13-04- 2 0 1 2. Jannik Nordahl-Pedersen. HTX - Roskilde. Klasse 3.5 rt Valgfrit tema Kommunikation/IT Jannik Nordahl-Pedersen HTX - Roskilde Klasse 3.5 13-04- 2 0 1 2 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Problemformulering... 3 Valg af løsning...

Læs mere

Honey og Munfords læringsstile med udgangspunkt i Kolbs læringsteori

Honey og Munfords læringsstile med udgangspunkt i Kolbs læringsteori Honey og Munfords læringsstile med udgangspunkt i Kolbs læringsteori Læringscyklus Kolbs model tager udgangspunkt i, at vi lærer af de erfaringer, vi gør os. Erfaringen er altså udgangspunktet, for det

Læs mere

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN.

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. Grafisk design Grafisk design Opgaven Jeg har fået til opgave at re-designe Sells.dk. Sitet skal benytte elementer fra en kampagne, der tidligere er

Læs mere

Grafisk design. Opgavebeskrivelse. Stil og æstetik. Typografi: Briefing. styrker: svagheder: Målgruppe/segmentering. MuligheD: trusler:

Grafisk design. Opgavebeskrivelse. Stil og æstetik. Typografi: Briefing. styrker: svagheder: Målgruppe/segmentering. MuligheD: trusler: Grafisk design 17 Grafisk design Opgavebeskrivelse Design af Frankie & Liberty s hjemmeside i samarbejde med kunden. Henrik Borup, som også er medejer af diverse andre børnetøjsmærker. Min opgave gik ud

Læs mere

Kriseprojekt, Design og visualisering

Kriseprojekt, Design og visualisering Kriseprojekt, Design og visualisering Af Ninna Suzan Steen Musak, 1. Semester Web 2013 Aflevering 16 maj 2013 MMD Odense Vejleder: Rebi og Krut Problemformulering SAS har gennem det sidste år gennemgået

Læs mere

2) Når du er logget ind, lander du på Quizlets startside og har nu

2) Når du er logget ind, lander du på Quizlets startside og har nu Quizlet er et redskab i form af en hjemmeside, der tillader dig at finde og anvende andres faglige quizzer samt lave dine egne. Brug af quiz i undervisningen kan for de studerende fungere som et godt træningsværktøj,

Læs mere

Grafisk Design Louise Schibbye Pedersen Mediegrafiker Svendeprøve 2016

Grafisk Design Louise Schibbye Pedersen Mediegrafiker Svendeprøve 2016 Grafisk Design Louise Schibbye Pedersen Mediegrafiker Svendeprøve 2016 GRAFISK DESIGN PROCES Opgaven Jeg designer og laver mine egne plakater i min fritid både illustrationer, manuelt grafik og fotografier

Læs mere

Mediegrafiker hf 1, Sascha Petersen. Grafisk design. Wireframe & skitse. 1 - Page 1. Flowchart. Start. Opret bruger/login Forside Mad i din by.

Mediegrafiker hf 1, Sascha Petersen. Grafisk design. Wireframe & skitse. 1 - Page 1. Flowchart. Start. Opret bruger/login Forside Mad i din by. Wireframe & skitse 1 - Page 1 Flowchart Start Opret bruger/login Forside Mad i din by Side 1 Moodboard til app & logo Skrifttyper Dandeleon Vintage Demo Montserrat regular Farver Sort/grå Hex: #3F3F3F

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Skoleåret 2017/2018 Institution Fag og niveau Lærer Teknisk Gymnasium, Esbjerg Kommunikation & it C Jane Larsen

Læs mere

PPHansen.dk. Introduktion til websiden. En fag præsentationsside af Palle Preben Hansen

PPHansen.dk. Introduktion til websiden. En fag præsentationsside af Palle Preben Hansen Introduktion til websiden PPHansen.dk En fag præsentationsside af Palle Preben Hansen Eksamensopgave i Webdesign og Grafiske værktøjer, 5. semester SIV. Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Udviklingsprocessen...

Læs mere

Skriftlig opgave vedr. brugervenlighed og grafisk design

Skriftlig opgave vedr. brugervenlighed og grafisk design Skriftlig opgave vedr. brugervenlighed og grafisk design Udleveret: Tirsdag den 19.05.2015 Afleveres: Torsdag den 11.06.2015. Skriftlig opgave på maksimum 6 normalsider, der mailes til henholdsvis kahu@ucn.dk

Læs mere

Projektplan BILAG 1. Målbeskrivelse

Projektplan BILAG 1. Målbeskrivelse BILAG 1 Projektplan Målbeskrivelse Problemfelt og problemstilling - hvilken type behov er opstillet fra projektstedet, og i hvilket fagligt område befinder dette sig indenfor. Formålet for dette projekt

Læs mere

Computerens - Anatomi

Computerens - Anatomi 2014 Computerens - Anatomi Rapporten er udarbejdet af Andreas og Ali Vejleder Karl G Bjarnason Indholdsfortegnelse Formål... 2 Indledning... 2 Case... 3 Design... 3 Skitser... 4 Planlægning... 5 Kravsspecifikation...

Læs mere

Grafisk produktion & workflow

Grafisk produktion & workflow Grafisk produktion & workflow WORKFLOW & PRODUKTION WEBSITE NATURSPEJDERNE Dokumentation I 2 OPGAVEN Opgaven Jeg har lavet dette fiktive website der kunne være en mulighed for en nyopstartet spejderforening.

Læs mere

UU længere forløb. Planlægning af tema Fag: UU Klasse: 4.b

UU længere forløb. Planlægning af tema Fag: UU Klasse: 4.b UU længere forløb Planlægning af tema Fag: UU Klasse: 4.b Mål: Eleverne skal opleve, mærke og indse, at de har medansvar for og medindflydelse på at udarbejde en værdifuld løsning til en problemstilling

Læs mere

Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1

Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1 11-05-2015 Affaldshåndtering Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1 Hans Rasmussen & Kevin Kumar ROSKILDE TEKNISKE GYMNASIUM Indhold Affaldshåndtering i Grønsted kommune... 2 Krav... 2 Design...

Læs mere

Hurtigt igang på lille budget. start up webkit. @Webpresence.dk

Hurtigt igang på lille budget. start up webkit. @Webpresence.dk Hurtigt igang på lille budget start up webkit @Webpresence.dk WebPresence er som udvikler- og designlille budget - mange muligheder D enne folder beskriver indholdet af WebPresence Startup Webkit samt

Læs mere

GRUPPE. Ann Hellestrup Johannsen Clara Terese Abel Hagelund Lina Hansen Monica Jannerup Lund

GRUPPE. Ann Hellestrup Johannsen Clara Terese Abel Hagelund Lina Hansen Monica Jannerup Lund GRUPPE 7 Ann Hellestrup Johannsen Clara Terese Abel Hagelund Lina Hansen Monica Jannerup Lund INDHOLDSFORTEGNELSE Analyse af eksisterende website...kommunikation...responsive design...kommunikation og

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW. Hjemmeside design til Chem-Tec Plating

GRAFISK WORKFLOW. Hjemmeside design til Chem-Tec Plating GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside design til Chem-Tec Plating REDEGØRELSE Hvad går opgaven ud på Virksomheden Chem-Tec Plating, som specialisere sig i metallisk overfladebehandling, havde været igennem et generationsskiftet

Læs mere

INDHOLD. ..qreative is a way of thinking 02 INFO 03 VI KAN TILBYDE DIG 04 WEBSITE & WEBDESIGN 06 GRAFISK DESIGN & TRYK 08 SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

INDHOLD. ..qreative is a way of thinking 02 INFO 03 VI KAN TILBYDE DIG 04 WEBSITE & WEBDESIGN 06 GRAFISK DESIGN & TRYK 08 SOCIAL MEDIA MANAGEMENT INDHOLD 02 INFO..qreative is a way of thinking 03 VI KAN TILBYDE DIG 04 WEBSITE & WEBDESIGN 06 GRAFISK DESIGN & TRYK 08 SOCIAL MEDIA MANAGEMENT 09 FÅ DEN FØRSTE TIME GRATIS VIDSTE DU.. at tiden for hurtige

Læs mere

Bilag. Bilag 1. Rapport. Rapporten skal.. Produkt. Produktet skal...

Bilag. Bilag 1. Rapport. Rapporten skal.. Produkt. Produktet skal... Bilag Bilag 1 Produkt Backlog Denne Produkt Backlog giver et billede af hvilke funktioner kan medtages i projektet som vil blive sorteret efter relevans og om det kan lade sig gøre inden for projektets

Læs mere

Cross media i et socialt medieperspektiv Ugeplan, uge 40 til 44, for 7. semester TVM0913, vers 02

Cross media i et socialt medieperspektiv Ugeplan, uge 40 til 44, for 7. semester TVM0913, vers 02 uge 40 1/10 2/10 3/10 4/10 5/10 Cross media i et socialt medieperspektiv Ugeplan, uge 40 til 44, for 7. semester TVM0913, vers 02 aktivitet Cross media Introduktion til forløbet Mål: cross media koncept,

Læs mere

I DAG SKAL VI TALE. Gode design råd: Sådan gør du i praksis

I DAG SKAL VI TALE. Gode design råd: Sådan gør du i praksis THE POWER OF DESIGN I DAG SKAL VI TALE - Hvordan du skiller dig ud med en gennemtænkt identitet - - Hvordan du skaber gode oplevelser med User Experience Design (UX Design) - + Gode design råd: Sådan gør

Læs mere

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk Vi glæder os allerede! Nu går det spændende arbejde i gang og vi skal om lidt levere jeres nye hjemmeside, blog, webshop eller alle tre dele samlet i et. Derfor skal vi bruge en kravsspecifikation, så

Læs mere

LEDIG JOURNALIST? Gruppe 9 2 semester 1 projekt: Website Janni, Jens, Morten & Mikael

LEDIG JOURNALIST? Gruppe 9 2 semester 1 projekt: Website Janni, Jens, Morten & Mikael LEDIG JOURNALIST? Gruppe 9 2 semester 1 projekt: Website Janni, Jens, Morten & Mikael Indholdsfortegnelse Problemformulering Problemformulering... s. 1 Kommunikation... s. 2 Model... s. 2 Analyse... s.

Læs mere

Mobilt website for Købehavns Fødevarefællesskab

Mobilt website for Købehavns Fødevarefællesskab Exercise 7 Gruppe: De Fleksitive Casper Nøhr Marie Dansgaard Henrik Roloff Mobilt website for Købehavns Fødevarefællesskab Indholdsfortegnelse Indledning Problemformulering DEL1 Dataindsamling og -behandling

Læs mere

Information om gruppen og delafleveringen Indledning Problemfelt Problemformulering Metode Interview...

Information om gruppen og delafleveringen Indledning Problemfelt Problemformulering Metode Interview... Indholdsfortegnelse Information om gruppen og delafleveringen... 1 Indledning... 2 Problemfelt... 2 Problemformulering... 3 Metode... 3 Interview... 4 Designmetode... 5 Litteratur/teori... 5 Tidsplan...

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 10/11 HTX

Læs mere

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress. KALAS FESTIVAL Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.com Casper Ragn http://www.casperragn.wordpress.com Niels Otto Andersen

Læs mere