Områdefornyelse Møldrup 2013, bilag Bilag 1: Multibaneprojekt ved skole og hal

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Områdefornyelse Møldrup 2013, bilag Bilag 1: Multibaneprojekt ved skole og hal"

Transkript

1 Bilag 1: Multibaneprojekt ved skole og hal Projektet med multibane, Parkour og legeplads og en anden løsning der skal erstatte det gamle cykelskur. Projektet er langt fremme, og et meget stor ønske for mange foreninger og borgere. Derfor er en opdatering af området mellem Hallen og Skolen vigtigt, også fordi der i denne del af byen færdes mange borgere, og aktiviteter som disse her, vil bidrage byens aktive liv med masser af muligheder. Se omtalen side 6, i afsnittet Multibane.

2 Bilag 2: Cykelskure i byen, f.eks. ved området i nærheden af multibane, Parkour, skole og hallen, ville med en lignende løsning som på nedenstående illustration, være en harmonisk, anderledes og funktionel løsning, der er med til at understøtte områdets spændende tilbud. Ligeså ville en sådan løsning ved busstationen være medvirkende til at opfriske området, og være med til at tegne en gennemgående streg af de nye tiltag forskellige steder i byen. Skulle behovet for cykelskur eksempelvis ved plejehjemmet, ville placeringen af samme løsning også være en fornuftig løsning. Inspiration er kommet ud fra eksisterende cykelskure, der forefindes på Camp området på Prinsens Allé i Viborg:

3 Bilag 3: Skulptur På det grønne område, ved oasen, hvor vi gerne vil have en skulptur, der skal markere årtiet, for kvindernes valgret. Inspiration fra borgere, der på rejse ude i verden, har fanget netop eksempler, der kan være inspiratorer, for skulpturens udformning. Der er nedsat en gruppe, der arbejder videre med udfordringen til, at nå tættere på målet. Illustrationen viser en kæmpe flade, der er meget anvendeligt, i tilfælde af, at der arbejdes ud fra dette her eksempel, vil det ende ud i, at der fremkommer en anvendelig skulptur, der ikke alene markere kvindernes valgret (det skal være en kvinde der sidder på bænken), denne vil også fremstå som både bænk og bord, indbydende til at tage i brug, siddende, kravlende, spisende, snakkende.

4 Bilag 4: Oversigtskort over Møldrup Bilag 4a: Fakta om Møldrup Indbyggertal: Byggegrunde til salg: 13 (Bag Højen) Huse til salg: 18 stk 2 Boligselskaber: Boligselskabet Viborg Amt, Lejrbo, Viborg Bolig og Erhvervsudlejning Erhverv: Se venligst side 7 Butikker: Se venligst side 7 Skole: Møldrup Skole, Skolegade 27, 9632 Møldrup Institutioner: Møldrup Børnehave, Hejlskovgaard, Kollektiv trafik: Regionalbus nr. 59, Lokalbus nr. 765 og nr. 766 Foreninger: Se venligst side 7 1 Kilde: Tal fra Viborg Kommune, : 2 Kilde: Tal :

5 Bilag 5: Ressourcer og udbud i byen Skole Fritter Børnehave Hallen Bibliotek Borgerservice Spejderhytte Tandlægeklinik Lægeklinik Fysioterapi Plejehjem Motionscenter Psyko terapeut Zoneterapeut

6 Bilag 6: Erhvervsliv i Møldrup Malerforretning Frisører Fodpleje Tøjforretninger Hobbykælderen Legetøjsbutik Tømmerhandel Solcenter Bager Kro Galleri Gartner Købmand Ejendomsmægler Tankstation Pizzeria Pengeinstitut LM Lagerhotel BM Autoteknik Dyrlægeklinik Bilhandler Skals Elektronik Møldrup VVS Tonnys VVS Scan Flavour Entreprenør Brandstation Mekaniker værksted Møbelfabrik Tømrervirksomheder Murerforretninger Snedkerværksted FBJ Sport/Fiskegrej HS Møbelpolstring Køreskole Malerforretning Kartoffelcentral Revlingen: Viborg Kommunes Sundhedspleje Talsnedkeriet: regnskabsassistance Klinik for Velvære v. Susanne Friis Labtech Data A/S CombiTech ApS: Prof. It- support. Advokatfirma: Bindslev & Kjeldsen Møldrup Fysioterapi Møldrup Motionscenter Lægerne i Møldrup Midtjysk Energi Teknik A/S Statsautoriserede revisorer Bilag 6a: Foreningsliv i Møldrup Ungdomsklub MTIF BMK Gymnastikforening Kroketklub Skakklub Motionsklub Skytteforening Løbeklub Cykelklub Spejder BMX klub Motorklub KFUM/KFUK Krolfklub Petanqueklub Teaterforening Pensionistforeningen Røde Kors Husmoderkreds Ældresagen Lokalhistorisk Arkiv Indre Mission Handelsstandsforening Venstrevælgerforening Socialdemokraterne Haveforening Revlingkomitéen KLF, Kirke & Medie Røde Kors Jagtforening Sangkoret Kirkeuglerne

7 Bilag 7: Skitseoplæg Set i fugleperspektiv: bymidten ved Jernbanegade Skitseoplæg der viser bymidtens vestlige del. Her er det vestligste punkt, hundelufterskoven op af Himmerlansstien.

8 Oversigts skitse over miljøet i midtbyen, der er langs Jernbanegade og ligger mellem denne og Rolighedsvej. Himmerlandsstien der ligger midt i mellem, og bugter sig gennem området fra nord, og fortsætter mod vest. Skulptur på det grønne område, ved starten af Rolighedsvej, fortsætter langs Himmerlandsstien, suppleres med fitnessområde, der med redskaber skaber et aktivitets miljø, og giver brugere på Himmerlandsstien mulighed for et afbræk på turen, da muligheden for ophold/pause, kan give variation i motionens øjeblik. Og skulle opholdet friste med et frisk æble, kan hvis årstiden tillader det, byde på energi. På den anden side af æbleplantagen, vil en tarzanbane byde ind til at lege sig frem til Astrupparken, som banen vil forbinde med Oasen, der ligger over for bageren. Her kan en pause i pavillonen udfylde den tiltrængte pause, med en forfriskning fra bagerens udsalg. Overfor tarzanbanen, ses bygningerne fra venstre: Busstationen, Stationsbygningen og den nedlagte bankbygning, der vil fungere som samlingssted for foreningsaktivitets møder og små udlejnings formål. Mellem bankbygningen og Oasen, ligger den nyanlagte parkeringsplads, hvor båsene er vendt om, så der på den måde er plads til flere biler, og kan fungere som bytorv.

9 Grønne område med Madpakkehus og bålsted Længere mod vest, når vi følger Himmerlandsstien, over for Tarzanbanen, ligger Madpakkehuset og Bålhytten, der vil kommer mere til sin ret, hvis bålstedet bliver overdækket, og der kommer to shelters. Derved vil et frilufts miljø fremtræde indbydende og oplagt. Der er mulighed for at benytte toiletter, i Stationsbygningen, der er placeret i forlængelse af denne grønne plet.

10 Oasen og bymidte området ved Himmerlandsstien, set i fugleperspektiv fra Jernbanegade. Oasen med Mindesten og flagstang markeres tydeligere, og udvides mod vest, og inddrager en smule af den eksisterende parkeringsplads, for at give plads til ophold til flere brugere. Der rejses en pavillon og en Pergola, der kan rumme borde og bænke til fælles aktiviteter. Så som juletræstænding, da der også laves en fast plads til opsætning af juletræ. Flagstangen skal flyttes til bedre placering, så den bliver mere synligt. Der findes to faste borgere der sørger for at flaget rejses til markeringer og flagdage. Derforuden er der blokke paf granit på begge sider af mindestenen, der skal fungerer som siddepladser og som markering af området op til fortovet. Ved at have flisebelægning på pladsen, vil et miljø som bytorv understreges yderligere. Det er også i dette område der bl.a. bruges til Open By Night at pandekagehuse stilles til brug af stadepladser eller anden aktivitet. Ovenfor Himmerlandsstien ses det grønne område, hvor skulptur, fitness redskaber og hyggekroge med bord/bænke miljø giver en helhed for hele bymidten. Busstationen på Jernbanegade

11 Busstationen på Jernbanegade. Der skal være en bedre markering af bussernes trafik, for at sikre en bedre trafiksikring, da der fra bebyggelserne ved Astrupvænget og Under Højen, krydser stedet, og Himmerlandsstien på deres skolevej, og andet trafik på cykel til stationen og byen. Derfor er det et ønske at der foretages nogle forbedringer ved stationen for at højne trafiksikringen. Derforuden er der ønske om et cykelskur, der passer i miljøet, og matcher op til de andre cykelskure der skal være ved skolen og Hallen. En placering kunne være hvor den blå plet er placeret. Det er mellem Stationsbygningen og Stationsbygningen. Inspiration til cykelskurene er fået ud fra de skure der er placeret i Viborg på Campus området.

12 Bilag 8: Borger ideer omkring byen/ set ud fra det demografiske niveau: Børn/unge: Svævebane Borde-bænke Hyggeting Hængekøjer Tiltag som koncerter Familier: Motionsaktiviteter ved himmerlandsstien, på den grønne plads ved oasen Tarzanbane ved skoven Grønt areal over for tanken Portal ved flagstangsområde (kan benyttes ved byfestuge (løb), julepynt, blomster Ældre: Hensynstagen til gangbesværende og små køretøjer ved torve, overgange og andre faciliteter Foreninger: Dække af behov for fysiske udfoldelser for alle borgere Pandekagehuse til arrangementer Anordninger på p-plads i belægningen, der bruges til fastgørelse af telte/overdækninger/stande ved torvedage Handelslivet: Støt den lokale Handelsstand Pandekagehuse til arrangementer, som torvedage, open by night Deltage og støtte til arrangementer/synlighed Erhvervslivet: Fokus på erhvervslivets muligheder for etablering Brug lokale kræfter Deltage og støtte til arrangementer/synlighed Attraktiv miljø vil lokke kvalificeret arbejdskraft til at bosætte sig Tilflyttere: Velkomstpakke fra Borgerforeningen i front, med opbakning omkring lokale foreninger og handelsstanden (byvin, 1 års gratis medlemskab i foreninger, aktivitetskalender) Brochure, der informerer om foreningsliv, by, handelsstand og erhverv og byen.

Områdefornyelse. Fællesskab. Vækst og. Møldrup 2013. Udvikling

Områdefornyelse. Fællesskab. Vækst og. Møldrup 2013. Udvikling Fællesskab Vækst og Områdefornyelse Udvikling Indhold: Forord... 2 1. Områdebeskrivelse... 3 1.1 Møldrup... 3 1.3 Byens udvikling... 3 1.4 Overordnet mål... 3 1.5 Sociale og kulturelle... 3 1.6 Tilbud

Læs mere

Idekatalog til møde 13. januar 2018

Idekatalog til møde 13. januar 2018 Idekatalog til møde 13. januar 2018 I de grønne felter er alle de projekter og ideer, som så småt er begyndt at spire eller er igangsat. Vi håber flere vil byde ind på projekterne. Vigtigt at pointere,

Læs mere

Plan for bibliotek/borgerservice i Højbjerg samt sporten og de grønne områder i Lyseng.

Plan for bibliotek/borgerservice i Højbjerg samt sporten og de grønne områder i Lyseng. Udkast, 14. august 2014 Helhedsplan Plan for bibliotek/borgerservice i Højbjerg samt sporten og de grønne områder i Lyseng. - Fordi der er mange ønsker - Fordi de første skridt skal ses langsigtet - Fordi

Læs mere

BILAG TIL VISION FOR BYMIDTEN I STOHOLM

BILAG TIL VISION FOR BYMIDTEN I STOHOLM BILAG TIL VISION FOR BYMIDTEN I STOHOLM - BORGERNES PRIORITERING PÅ BORGERMØDET D. 18 FEBRUAR 2013 BYFORNYELSESGRUPPEN - STOHOLM HANDELSSTANDSFORENINGEN MARTS 2013 IDÉVÆRKSTED & BORGERMØDE: STATIONSOMRÅDET

Læs mere

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Foto: BOGO Projektbeskrivelse I Hovedgård ønsker vi at udvikle Hovedgård Hallen til et aktivt og imødekommende samlingssted for alle byens borgere

Læs mere

Bestyrelsen for LAG / kommune uden LAG: Herning Kommune. indstiller: Feldborg til landsbyprisen 2016

Bestyrelsen for LAG / kommune uden LAG: Herning Kommune. indstiller: Feldborg til landsbyprisen 2016 Dette skema bedes udfyldt af LAG koordinator eller kommune (der ikke har en LAG) og indsendt til Region Midtjylland sammen med ansøgningen fra den landsby eller gruppe af landsbyer, som indstilles til

Læs mere

VISION FOR BYMIDTEN I STOHOLM

VISION FOR BYMIDTEN I STOHOLM VISION FOR BYMIDTEN I STOHOLM - PÅ BAGGRUND AF BORGERMØDE D. 18 FEBRUAR OG 21 MARTS. BYFORNYELSESGRUPPEN - STOHOLM HANDELSSTANDSFORENINGEN MARTS 2013 VISION FOR BYMIDTEN I STOHOLM TRAFIKALE FORHOLD VISION

Læs mere

Fitnesscenter/kondicenter. Ridehal. Netcafe

Fitnesscenter/kondicenter. Ridehal. Netcafe Fritidsliv og foreningsliv for alle aldre Etablering af ungdomsklub Fitnesscenter/kondicenter Ridehal Netcafe Mulighed for flere udendørsaktiviteter, street fodbold basket udendørs skøjtebane om vinteren.

Læs mere

en landsby i stærk udvikling

en landsby i stærk udvikling Lyne en landsby i stærk udvikling Ansvarlig: Arbejdsgruppen Lyne December 2009 Foto: Gunnar Schmidt Indhold Indhold 2 Lyne s lokal historie 3 Lokal analyse...3 Befolkningsanalyse..4 Input.4 Hvad viser

Læs mere

Spørgeskemaopsamling. Antal registrerede besvarelser: 281

Spørgeskemaopsamling. Antal registrerede besvarelser: 281 18.12.2012 Spørgeskemaopsamling Antal registrerede besvarelser: 281 Spørgsmål Antal svar Svar % Køn? 269 96 Alder? 266 95 Hvor bor du? 265 94 Nævn 3 gode ting ved Hedensted bymidte og beskriv hvorfor 231

Læs mere

side 1 af 8 STØVRING BYTORV

side 1 af 8 STØVRING BYTORV 042015 side 1 af 8 STØVRING BYTORV Pladsen idé vision Velkommen til Støvring Bytorv. Visionen med nærværende projektforslag har været at skabe et nyt bytorv med en klar rumlig og funktionel identitet,

Læs mere

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs LUFTFOTO SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen Gynge Slack-line

Læs mere

VISION FOR SKANDERBORG MIDTBY

VISION FOR SKANDERBORG MIDTBY VISION FOR SKANDERBORG MIDTBY VISION FOR - SKANDERBORG MIDTBY - En by vil ikke vil hjem fra - Indbydende gennem iscenesættelse af gaden - Fælles vi - Attraktiv for børnefamilier - Byens skal samles for

Læs mere

Borgermøde om områdefornyelse Møldrup. Velkommen!

Borgermøde om områdefornyelse Møldrup. Velkommen! Borgermøde om områdefornyelse Møldrup Velkommen! Medlemmer af følgegruppe Møldrup Lone Kastberg borgerforening og kontaktperson Mette Almind formand borgerforening Hans Peter Ambrosius Handelsstandsforening

Læs mere

Eksempelprojekter. Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012

Eksempelprojekter. Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012 Eksempelprojekter Bilag til Horsens Kommunes idrætspolitik Idræt i bevægelse. 23.10.2012 1 Udendørs mødested for ældre X X X I dag er tanken om et udendørs samlingssted med motion i fokus, hvor specielt

Læs mere

Cykelring Høje Taastrup kommune

Cykelring Høje Taastrup kommune Cykelring Høje Taastrup kommune Høje Taastrup kommune Cykel- og motionsring Dato: 18.07.09 Redaktion: Høje Taastrup kommune Via Trafik 00 Baggrund og vision 01 Baggrund/Koncept 02 Den Grønne Ring - Natur

Læs mere

VISION FOR BYMIDTEN I STOHOLM

VISION FOR BYMIDTEN I STOHOLM VISION FOR BYMIDTEN I STOHOLM - PÅ BAGGRUND AF BORGERMØDE D. 18 FEBRUAR BYFORNYELSESUDVALGET - STOHOLM HANDELSSTANDSFORENINGEN FEBRUAR 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE TEMAOMRÅDER TIL IDÉVÆRKSTED & BORGERMØDE

Læs mere

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i VELLEV

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i VELLEV Indledning: LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i VELLEV Landbyrådsrepræsentanten fra Vellev inviterede i samarbejde med Landdistrikternes

Læs mere

Hedensted har brug for din mening!

Hedensted har brug for din mening! Omvendt /negativ brainstorm Hvad skal vi gøre for at sikre, at der ikke er nogen der har lyst til at benytte Hedensted bymidte i fremtiden? Hvad kan for eksempel have en negativ indvirkning på handelslivet,

Læs mere

Hvordan skal vi udvikle Haldum?

Hvordan skal vi udvikle Haldum? LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i HALDUM Indledning: Borgerforeningen i Halduminviterede i samarbejde med Landdistrikternes

Læs mere

POSTHUSGRUNDEN I RY 2. UDKAST - 11. MAJ 2011

POSTHUSGRUNDEN I RY 2. UDKAST - 11. MAJ 2011 POSTHUSGRUNDEN I RY 2. UDKAST - 11. MAJ 2011 OVERSIGTSKORT LUFTFOTO Ry Møllesø Målestok 1:2.000 Skanderborgvej Baneareal Klostervej Kyhnsvej DIAGRAMMER ANVENDELSER FLOW VISUELLE FORBINDELSER Hotel Restaurant

Læs mere

Fra færgeleje til havneleg

Fra færgeleje til havneleg VELKOMMEN TIL HALSSKOV bylivsprojektet Et projekt, der omfatter idéer til at få skabt liv i det ingenmandsland, der ligger mellem den gamle station og bibliotekstorvet / Halsskovvej. Fra færgeleje til

Læs mere

V I L I G S A T A L O G

V I L I G S A T A L O G 2 0 0 8 dviklingsrådet Hll Helle Øtd Øst dækker gerbæk ktorskoledistrikt t ikt. Heri ligger byerne Hjortkjær, Årre, Fåborg, gerbæk og tarup ofterup. er sidder i udviklingsråd dikli ådhll Helle Øt Øst:

Læs mere

Galten midtby. KONCEPT, FUNKTION og IDÈ - UDEAREALER 2014-03 - 10. UDARBEJDET AF ByMUNCH By og Landskabsplanlægning

Galten midtby. KONCEPT, FUNKTION og IDÈ - UDEAREALER 2014-03 - 10. UDARBEJDET AF ByMUNCH By og Landskabsplanlægning Galten midtby KONCEPT, FUNKTION og IDÈ - UDEAREALER 2014-03 - 10 UDARBEJDET AF ByMUNCH By og Landskabsplanlægning GALTEN MIDTBY Overordnet beskrivelse: Galten er en by med ildsjæle, en aktiv by med en

Læs mere

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i HOULBJERG

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i HOULBJERG Indledning: LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i HOULBJERG Landbyrådsrepræsentanten fra Houlbjerg og Borgerforeningen i Houlbjerg

Læs mere

OPSAMLING - WORKSHOP. Borgermøde

OPSAMLING - WORKSHOP. Borgermøde OPSAMLING - WORKSHOP Borgermøde 06.02.2018 WORKSHOPPENS TEMAER HVORDAN SER LIVET & BYEN UD OMKRING ISS GRUNDEN UD I FREMTIDEN? BOLIG ERHVERV HVORDAN ER DE UDADVENDTE BOLIGER OG ERHVERV? HVORDAN ER BEBYGGELSES

Læs mere

VELKOMMEN TIL HESSELAGER

VELKOMMEN TIL HESSELAGER VELKOMMEN TIL HESSELAGER Hesselager kommer man ikke uden om. Der er det hele skov, mark, strand og by. Uanset hvilken indfaldsvej der vælges, havner man midt i hovedgaden - trods det er en gennemgående

Læs mere

Borgermøde om Hinnerup midtby og letbanen. 10. maj 2016, Rønbæk Idrætscenter

Borgermøde om Hinnerup midtby og letbanen. 10. maj 2016, Rønbæk Idrætscenter Borgermøde om Hinnerup midtby og letbanen 10. maj 2016, Rønbæk Idrætscenter Program Kl. 18.30 Kl. 19.00 Kl. 19.10 Kl. 19.30 Åben café med fagfolk Velkomst og introduktion v. Nils Borring, borgmester Oplæg

Læs mere

Hvor ofte besøger du følgende steder i byen? Bymidten 21% 30% 35% 11% 3% 0% Bydelscentrene Tarup, Dalum, Bolbro, Næsby, Center Øst/Outlet Fyn, Skibhusvej 16% 22% 23% 16% 18% 5% Rosengårdscentret 3% 13%

Læs mere

Bagkatalog...........................................9

Bagkatalog...........................................9 PROJEKT KATALOG Indhold Indledning... 3 Fokus på ungdomslivet... 4 Inden udgangen af 2020 skal vi være 15 % flere indbyggere gøre pendlere til indbyggere.... 5 Familie- og Børnevenlig by.... 6 Markedsføring

Læs mere

Gruppe 1. Tog / Kollektiv trafik Yderligere butiksdød Lukning af Rådhus Urbanisering Manglende tilflytning Erhvervsvirksomhederne - lukning

Gruppe 1. Tog / Kollektiv trafik Yderligere butiksdød Lukning af Rådhus Urbanisering Manglende tilflytning Erhvervsvirksomhederne - lukning Gruppe 1 1. Ændring af planforhold i hovedgaden 2. Udvikling af Rådhus til kultur / Borgerhus 3. Søg prof. Hjælp - Studieprojekt Natcafe Medborgerhus Yderligere kulturliv Fibernet Velkomstpakke til tilflyttere

Læs mere

Forslag til prioritering af Forskønnelses projekter Marts 2018

Forslag til prioritering af Forskønnelses projekter Marts 2018 Forslag til prioritering af Forskønnelses projekter Marts 2018 Landsbyerne Pulje til landsbyerne 0,5 0,5 Forslag til landsbyerne 0,5 0,5 Forskønnelsespuljen og Kommunes landsbyer Mange landsbyer har en

Læs mere

OTTERUP - BYEN VED STRANDEN

OTTERUP - BYEN VED STRANDEN OTTERUP - BYEN VED STRANDEN BYMIDTEN Otterup er en mindre, tidligere stationsby på det nordlige Fyn med knap 5000 indbyggere. Dog er Otterup den største by på Nordfyn og med en beliggenhed 15 km N for

Læs mere

Velkommen til Fællesmøde 10 DEC 2015

Velkommen til Fællesmøde 10 DEC 2015 Velkommen til Fællesmøde 10 DEC 2015 Agenda 1) Formandens årsberetning. 2) Fremlæggelse og godkendelse af regnskab for Mørke Distriktsråd. 3) Valg til forretningsudvalget for Mørke Distriktsråd. Følgende

Læs mere

Velkommen til Fællesmøde 04 DEC 2014

Velkommen til Fællesmøde 04 DEC 2014 Velkommen til Fællesmøde 04 DEC 2014 Agenda 1) Formandens årsberetning. 2) Fremlæggelse og godkendelse af regnskab for Mørke Distriktsråd. 3) Valg til forretningsudvalget for Mørke Distriktsråd. Følgende

Læs mere

Dialogmøde 2007. Mellem foreninger/institutioner og Skads/Andrup Lokalråd

Dialogmøde 2007. Mellem foreninger/institutioner og Skads/Andrup Lokalråd Dialogmøde 2007 Mellem foreninger/institutioner og Skads/Andrup Lokalråd Dagsorden Velkomst og præsentation af lokalrådets arbejde i den forgangne periode. Forslag til opstart af Skads/Andrup info dag.

Læs mere

Renovering og byfornyelse

Renovering og byfornyelse Renovering og byfornyelse 2018-2021 26 mio kr til investering i Bogense, Otterup, Morud og Søndersø Forfatter: Teknik, Erhverv og Kultur Revideret den 30. januar 2018 Indhold Formål... 2 Budget... 3 Tidsplan...

Læs mere

Øster Brønderslev Borgerforening

Øster Brønderslev Borgerforening Øster Brønderslev Borgerforening www.oesterbroenderslev.dk I dette dokument findes alle de ideer, der er blevet noteret ned i forbindelse med Fremtidsværksted, maj 2013 og Borgermøde den 29. januar 2014

Læs mere

Bredsten Balle. Udvikling i fællesskab. Bredsten Balle. registrering af. september 2009. side

Bredsten Balle. Udvikling i fællesskab. Bredsten Balle. registrering af. september 2009. side Bredsten Balle Udvikling i fællesskab registrering af Bredsten Balle side Bredsten kirke Bredsten Balle registrering af side Bredsten Balle - INFO Indbyggertal 2008 Hjemmeside Bredsten og Balle 1622 pers

Læs mere

Ansøgning - Stier i Videbæk

Ansøgning - Stier i Videbæk 23. marts 2015 Videbæk Borgerforening Ansøgning - Stier i Videbæk Videbæk Borgerforening ønsker flere borgere på byens stier Ringkøbing-Skjern kommune søges om: Etablering af nogle nye stistrækninger i

Læs mere

SWOT. Udarbejdet af medlemmer fra Hedensted Handelsforening - opsamling fra de enkelte grupper. Styrker Hvad er godt ved bymidten?

SWOT. Udarbejdet af medlemmer fra Hedensted Handelsforening - opsamling fra de enkelte grupper. Styrker Hvad er godt ved bymidten? Styrker Hvad er godt ved bymidten? Svagheder Hvad er dårligt ved bymidten Hedensted by har en god placering på landkortet. Der er et stort opland. Det er blevet større og dermed er grundlaget for flere

Læs mere

HVALSØ BYMIDTE - BORGERMØDE D.17 APRIL. Mangor & Nagel

HVALSØ BYMIDTE - BORGERMØDE D.17 APRIL. Mangor & Nagel HVALSØ BYMIDTE - BORGERMØDE D.17 APRIL Mangor & Nagel A R K I T E K T F I R M A BAGGRUND - INTENTIONER Handelslivet i Hvalsø er i dag begrænset til tre dagligvareforretninger samt få butikker langs hovedgaden.

Læs mere

På hat med Gadbjerg. Gadbjerg side 21. registrering af. september 2009

På hat med Gadbjerg. Gadbjerg side 21. registrering af. september 2009 På hat med registrering af side 21 vartegn registrering af side 22 DTK Kort25 Trad. - INFO Indbyggertal 2008 by 630 pers sogn 1311 pers Hjemmeside www.gadbjerg.dk Afstande - Vejle 20 km - Give 12 km Offentlig

Læs mere

Infrastruktur, forslag til forandringer:

Infrastruktur, forslag til forandringer: Infrastruktur, forslag til forandringer: 1. Vejnettet skal planlægges, så byerne bindes tættere sammen. I den forbindelse skal bl.a. en mulig vejforbindelse fra Veng til Galten vurderes. Skal ses som et

Læs mere

Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 149 Offentligt VELKOMMEN TIL GLYNGØRE

Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 149 Offentligt VELKOMMEN TIL GLYNGØRE Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 149 Offentligt VELKOMMEN TIL GLYNGØRE Frederikshavn Hanstholm Thyborøn Nykøbing Glyngøre Skive Aalborg Karup Ringkøbing Aarhus Glyngøre - En

Læs mere

BORGERPANELET VORES ODENSE

BORGERPANELET VORES ODENSE BORGERPANELET VORES ODENSE 2. kvartal: Bylivsundersøgelse Samlede resultater Juli 2018 KORT OM UNDERSØGELSEN OG PANELET Der gennemføres årligt tre undersøgelser i Odense Kommunes borgerpanel Vores Odense.

Læs mere

KILDESKOVEN UDSTYKNINGSPROJEKT VED BENLØSE SKOVBY

KILDESKOVEN UDSTYKNINGSPROJEKT VED BENLØSE SKOVBY KILDESKOVEN UDSTYKNINGSPROJEKT VED BENLØSE SKOVBY RINGSTED KOMMUNE I RIVENDE UDVIKLING Kender man lidt til Ringsted, forstår man godt hvorfor det er en kommune i rivende udvikling. Erhvervslivet er i stærk

Læs mere

Hotellet: Køb af Hotel. Aktivitet omkring Hotellet. Lokal drift af Hotellet. Gjern Hotel. Hotel / Restaurent. Købe Hotellet.

Hotellet: Køb af Hotel. Aktivitet omkring Hotellet. Lokal drift af Hotellet. Gjern Hotel. Hotel / Restaurent. Købe Hotellet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Hotellet:...3 Køb af Hotel...3 Aktivitet omkring Hotellet...3 Lokal drift af Hotellet...3 Gjern Hotel...3 Hotel / Restaurent...3 Købe Hotellet...3 Købe Gjern

Læs mere

Forskønnelse af butikstorvet i Mårslet

Forskønnelse af butikstorvet i Mårslet Forskønnelse af butikstorvet i Mårslet Kort over butikstorvet på Hørretvej i Mårslet Landsbyen Mårslet har gennem flere år været en by i udvikling. Byen har vokset sig større i nærmest alle retninger,

Læs mere

VESTERPARKEN I Ringe Boligselskabet BSB Ringe Afdeling 78-51

VESTERPARKEN I Ringe Boligselskabet BSB Ringe Afdeling 78-51 I Ringe Boligselskabet BSB Ringe Afdeling 78-51 Helhedsplan Dispostionsforslag 1.06.01 Revision af 1.0.018 I GRÅBRØDRE ARKITEKTER I 1.0.018 I Vesterparken SIDE 1 Registrering I GRÅBRØDRE ARKITEKTER I 1.0.018

Læs mere

Byfornyelse/Byforskønnelse i Ryomgård

Byfornyelse/Byforskønnelse i Ryomgård Byfornyelse/Byforskønnelse i Ryomgård Oplæg til opstart af en områdefornyelsessag i henhold til lov om byfornyelse og udvikling af byer Ryomgård Distriktsråd og Erhvervsforening Side 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser.

Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser. Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser. Ledige byggegrunde til boligformål på kanten mellem by og land - tæt på indkøbsmuligheder, S-tog og med direkte adgang til rekreative områder.

Læs mere

Dispositionsforslag til fremtidens Sport & Fritid i Tarp. Forslaget er udarbejdet i samarbejde med Bryndum Sogn Lokalråd og de tilknyttede foreninger

Dispositionsforslag til fremtidens Sport & Fritid i Tarp. Forslaget er udarbejdet i samarbejde med Bryndum Sogn Lokalråd og de tilknyttede foreninger Dispositionsforslag til fremtidens Sport & Fritid i Tarp Forslaget er udarbejdet i samarbejde med Bryndum Sogn Lokalråd og de tilknyttede foreninger REV. 08.05.2015 Indholdsfortegnelse DISPOSITIONSFORSLAG

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Vi har arbejdet med de punkter, som idegruppen lagde op til ved Borgermødet den 2/9 2015.

Vi har arbejdet med de punkter, som idegruppen lagde op til ved Borgermødet den 2/9 2015. Skive Kommune Teknisk Forvaltning, Plan og Support Rådhuspladsen 2, 7800 Skive eller tek@skivekommune.dk Civilingeniør Fejl! Hyperlinkreferencen er ugyldig. Teknisk Forvaltning - Plan & Support - Plan

Læs mere

Visioner for fremtidens Køge Nord. Fra erhverv, landsby og boligområde til attraktiv stationsby anno 2035

Visioner for fremtidens Køge Nord. Fra erhverv, landsby og boligområde til attraktiv stationsby anno 2035 Visioner for fremtidens Køge Nord Fra erhverv, landsby og boligområde til attraktiv stationsby anno 2035. The triangle of growth Befolkningsudviklingen 2012-2030 (prog. 2011) God infrastruktur ved Køge

Læs mere

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR leverer spændende og funktionelt byrumsinventar. ZENZO OUTDOOR har specialiseret sig i holdbare,

Læs mere

Referat. 17, stk. 4 - udvalg Helhedsplan

Referat. 17, stk. 4 - udvalg Helhedsplan Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 19:00 Sted: Byrådssalen i Møde slut: Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 11 Godkendelse af dagsorden 3 12 Opsamling på tema om byens rolle - nu og frem

Læs mere

Jacobshavn 5 21, 4700 Næstved

Jacobshavn 5 21, 4700 Næstved Jacobshavn 5 21, 4700 Næstved 9 spændende og attraktive boliger - Boliger med god udsigt på 118 206 m² - Lige ud til den gamle Suså - Med egn bådplads og stort grønt område - Mulighed for individuel indretning

Læs mere

BYLIV I ALLERØD. facebook.com/mitallerod/

BYLIV I ALLERØD. facebook.com/mitallerod/ BYLIV I ALLERØD facebook.com/mitallerod/ BYEN MIDT I SKOVEN MENNESKER Med et støt stigende befolkningstal er Allerød en attraktiv erhvervs- og bosætningskommune. Vi ligger i hjertet af Nordsjælland tæt

Læs mere

Bæredygtighedsskema. Sådan gør du:

Bæredygtighedsskema. Sådan gør du: Bæredygtighedsskema Skemaet skal udfyldes i forbindelse med udarbejdelse af en lokalplan. I skemaet skal du beskrive, hvilke bæredygtige tiltag projektet indeholder. Beskrivelsen er opdelt efter emner,

Læs mere

Forår og Sommer 2019

Forår og Sommer 2019 Forår og Sommer 2019 VISIONEN FOR LEGEPARKEN OG HISTORIEN BAG.. Historien bag Legeparken i Klejtrup fylder 15 år og har igennem alle årene skabt skønne rammer i Klejtrup (Byen med verdenskortet og den

Læs mere

LUNDERSKOV BORGERPLAN

LUNDERSKOV BORGERPLAN LUNDERSKOV BORGERPLAN Sidst vi mødtes var opgaven at få ideer på bordet. I dag handler det om at prioritere. Ideerne fra sidst er samlet under otte emner. Start med at udfylde stemmesedlen for de emner,

Læs mere

Herlev Bytorv. Butikker, erhverv & boliger i hjertet af Herlev

Herlev Bytorv. Butikker, erhverv & boliger i hjertet af Herlev Herlev Bytorv Butikker, erhverv & boliger i hjertet af Herlev Skitseforslag 14.01.2016 INTRODUKTION I disse år oplever hele hovedstadsregionen en enorm udvikling. I Herlev kommer dette blandt til udtryk

Læs mere

Jacobshavn 5 21, 4700 Næstved

Jacobshavn 5 21, 4700 Næstved Jacobshavn 5 21, 4700 Næstved 9 spændende og attraktive boliger - Boliger med god udsigt på 118 206 m² - Lige ud til den gamle Suså - Med egn bådplads og stort grønt område - Mulighed for individuel indretning

Læs mere

Lunden. Det rekreative område. Status: Det Grønne Bånd

Lunden. Det rekreative område. Status: Det Grønne Bånd Lunden Det rekreative område Status: Det Grønne Bånd Vraa - en grøn by Vraa er en grøn by midt i en smuk natur og midt i et aktivt landbrugsområde - og ud over serviceerhvervene var det var landbruget,

Læs mere

NY BYDEL I VORDINGBORG

NY BYDEL I VORDINGBORG NY BYDEL I VORDINGBORG OMDANNELSE AF STATIONSOMRÅDET/ UDGANGSPUNKT FOR HELHEDSPLAN OPLÆG TIL BORGERMØDE/ AARHUS ARKITEKTERNE/ 27.09.2016 Stationsområdet i Vordingborg er det første der møder den togrejsende,

Læs mere

Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by

Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by 1 Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by 1. Projekt titel Grønne Hjerte 2. Ansøger Baptistspejderne i Holbæk og Regstrup v/jimmy Singerholm Olsen Adresse: Hovedgaden 24, 4440 Mørkøv. Mail: jimmysingerholm@gmail.com

Læs mere

Udvalgsarbejde i Temagrupper.

Udvalgsarbejde i Temagrupper. Udvalgsarbejde i Temagrupper. Målsætning for udvalgsarbejdet. Lokalrådet har til opgave at udarbejde plan for lokalområdet. Gruppernes tema forslag skal være centrale elementer i denne plan. Lokalrådet

Læs mere

Visioner og ønsker om natur. i Møllegade i De Gamles By Indre Nørrebro. legeplads

Visioner og ønsker om natur. i Møllegade i De Gamles By Indre Nørrebro. legeplads Visioner og ønsker om natur i Møllegade i De Gamles By Indre Nørrebro legeplads Ny legeplads i Møllegade ønskes! Som det fremgår af legepladsoversigten på Indre Nørrebro, er et stort område helt uden offentlig

Læs mere

FREMTIDENS AABENRAA. Markedspladsen. Skitseforslag til Markedspladsen i Aabenraa Bymidte Juni 2018 A D E P T TOPOTEK1 ATKINS

FREMTIDENS AABENRAA. Markedspladsen. Skitseforslag til Markedspladsen i Aabenraa Bymidte Juni 2018 A D E P T TOPOTEK1 ATKINS FREMTIDENS AABENRAA Markedspladsen Skitseforslag til Markedspladsen i Aabenraa Bymidte Juni 2018 A D E P T TOPOTEK1 ATKINS MARKEDSPLADSEN Projektets baggrund Projektet er en videre udvikling af det igangværende

Læs mere

HELHEDSPLAN Stationsvej_Kulturtorv i Måløv

HELHEDSPLAN Stationsvej_Kulturtorv i Måløv HELHEDSLAN Stationsvej_Kulturtorv i Måløv Helhedsplan Stationsvej/Kulturtorv Måløvringen fra udviklingplanen af Tredie Natur fra 2016 HELHEDSLAN - REGISTRERING & ANALYSE HELHEDEN & SKALAEN MÅLØV HOVEDGADE

Læs mere

Lokale Grønne Partnerskaber

Lokale Grønne Partnerskaber Projektets titel: Rekreativt friluftsområde i Bøvlingbjerg Hvem er ansøger = den økonomisk ansvarlige part i projektet Organisation: Adresse: Tlf: Evt. webadresse: Bøvling Fri- og Idrætsefterskole, Høvsørevej

Læs mere

Oplæg til udvikling af bymidte i Herslev

Oplæg til udvikling af bymidte i Herslev Oplæg til udvikling af bymidte i Herslev Baggrund Der er blandt beboerne i Herslev by udtrykt ønske om udvikling/etablering af en bymidte/torv, som kan benyttes som samlings- og mødested for byens borgere

Læs mere

UDVIKLING AF FREDERIKSBERG HOSPITAL

UDVIKLING AF FREDERIKSBERG HOSPITAL UDVIKLING AF FREDERIKSBERG HOSPITAL Overordnet vision og delvisioner På Hospitalsområdet skaber vi et åbent, imødekommende, grønt og blandet byområde, hvor LIV og RO forenes i et bykvarter med bæredygtige

Læs mere

Utzon. Gruppe 1: Hvor mange og hvem? Tidspunkt: (Dag/måned/år, tidsrum) Sted: Noter gadenavn/pladsnavn/adresse

Utzon. Gruppe 1: Hvor mange og hvem? Tidspunkt: (Dag/måned/år, tidsrum) Sted: Noter gadenavn/pladsnavn/adresse BYRUMSANALYSE Byrum, hvad er det egentlig for noget? Det er de rum der skabes mellem husene, det er pladser, parker, veje, osv. Byer er planlagte ned til mindste detalje, men det er dem der bruger byen

Læs mere

Fremtidens Aabenraa, Fremtidens Købstad. Thomas Andresen Borgmester Bo Riis Duun Afdelingschef Kultur & Plan og Fritid

Fremtidens Aabenraa, Fremtidens Købstad. Thomas Andresen Borgmester Bo Riis Duun Afdelingschef Kultur & Plan og Fritid Fremtidens Aabenraa, Fremtidens Købstad Thomas Andresen Borgmester Bo Riis Duun Afdelingschef Kultur & Plan og Fritid Befolkningsprognoser 3 4 Kamp mellem kommuner om bosætning Erkendelse af at Aabenraa

Læs mere

Bymidteprojekter 2015-2018

Bymidteprojekter 2015-2018 Bilag 2, 24.11.2014 1 Bymidteprojekter 2015-2018 På følgende sider, findes en nærmere beskrivelse af udvalgte projekter. Foreslåede anlægsprojekter - Bredgade - Torvet - Søndergade - Nørregade Foreslåede

Læs mere

SKÅRUP KULTUR & IDRÆTSCENTER

SKÅRUP KULTUR & IDRÆTSCENTER STØT ETABLERINGEN AF SKÅRUP KULTUR & IDRÆTSCENTER Vi står bag projektet: Skårup Hallen SIF Skårup Idrætsforening Skårup Borgerforening Hvad går projektet ud på? Skårup-Vejstrup området er et dynamisk

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Principskitse. 1 Storegade

Principskitse. 1 Storegade 1 Storegade Strækning Som en del af byomdannelsen i Bredebro ønskes det at give Storegade et nyt profil mellem Søndergade og det nye torv. Det er et ønske at få bedre styr på parkering, skabe bedre forhold

Læs mere

Analyse af danske byboeres brug af og holdning til grønne områder

Analyse af danske byboeres brug af og holdning til grønne områder 26.02.14 Nordea-fonden: Det gode liv i byen Side 1 af 5 Analyse af danske byboeres brug af og holdning til grønne områder 100.000 danskere er de seneste 10 år flyttet fra land til by, og syv ud af otte

Læs mere

HVALSØ BYTORV 26.10.2012. Mangor & Nagel

HVALSØ BYTORV 26.10.2012. Mangor & Nagel HVALSØ BYTORV 26.10.2012 Mangor & Nagel A R K I T E K T F I R M A Baggrund - intentioner Handelslivet i Hvalsø er i dag begrænset til tre dagligvareforretninger samt få butikker langs hovedgaden. Dette

Læs mere

krav og ønsker til salg af kommunal ejendom ved Møllebakken i Helsinge

krav og ønsker til salg af kommunal ejendom ved Møllebakken i Helsinge krav og ønsker til salg af kommunal ejendom ved Møllebakken i Helsinge Butikker på Vestergade mod gadekæret. Gaden udgør den nordlige grænse af projektområdet. Materialet er bygget op i to dele: 1 Helsinge

Læs mere

Ydre cykelring ,- Oplevelsesti rundt mellem flere forsekellige landskabskarakterer. Kan både opføres i asfalt og/eller stenmel.

Ydre cykelring ,- Oplevelsesti rundt mellem flere forsekellige landskabskarakterer. Kan både opføres i asfalt og/eller stenmel. : Side 1 af 1 Idé: Ud fra konceptet er der lagt en masse brikker som sammen kommer til at danne en helt ny aktivitetsplads. Pladsen er formgivet ud fra konceptet. Derfor er der i midten en manege som er

Læs mere

PROJEKTFORSLAG IDÉ OG KONCEPT

PROJEKTFORSLAG IDÉ OG KONCEPT PROJEKTFORSLAG IDÉ OG KONCEPT VESTBYENS SAMLINGSPUNKT Viborg Sport & Vandforum er den nye attraktor i Vestbyen, som skaber gode rammer for motion, bevægelse og fællesskab i bydelen på tværs af alder, køn

Læs mere

WORKSHOP TILBAGEMELDING GR 1- Midtbyen begge grupper

WORKSHOP TILBAGEMELDING GR 1- Midtbyen begge grupper WORKSHOP TILBAGEMELDING GR 1- Midtbyen begge grupper Hvorfor vender vi ikke byen om? Skal centrum være rundt om P-pladsen? Det ville give mulighed for mere liv i Byhaven en cafe? Grupperne ønskede, at

Læs mere

Mere industri. Adgang til natur. (meget) bedre intergration = aktivt medborgerskab. Cykelstier til Bording, Herning + Harrild Hede

Mere industri. Adgang til natur. (meget) bedre intergration = aktivt medborgerskab. Cykelstier til Bording, Herning + Harrild Hede Kommunes største by 15.855 indbyggere *pr. 1. januar 2014 Ungdomsmiljø Bedre byplanlægning m.h.t. arkitektur Turister! Meget mere aktivt torv Mere industri (meget) bedre intergration = aktivt medborgerskab

Læs mere

Visionsplan for Hårlev

Visionsplan for Hårlev Visionsplan for Hårlev 1 2 VISION FOR FREMTIDENS HÅRLEV Hårlev er stationsbyen i Ådalen. I Hårlev har vi det hele. Skønne naturoplevelser i baghaven, boliger til alle aldersgrupper, et levende handelsog

Læs mere

Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus

Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus Bliv frivillig chauffør på Fjordklyngens delebus Måske kommer den nye bus til at se sådan ud. Det afsløres først på tirsdag kl. 1630 ved Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Fjordklyngens fælles bus er nu

Læs mere

SKITSE FAXE LADEPLADS - BYMIDTEN

SKITSE FAXE LADEPLADS - BYMIDTEN SKITSE FAXE LADEPLADS - BYMIDTEN FEBRUAR 2018 2 FAXE LADEPLADS BYMIDTEN Februar 2018 SLA for Faxe Kommune SLA Njalsgade 17B Pakhus 2, 3.sal DK 2300 København www.sla.dk landskab@sla.dk BYMIDTEN Gefion

Læs mere

Tildelinger i Klublokale- og Værestedspuljen, juni 2011

Tildelinger i Klublokale- og Værestedspuljen, juni 2011 Tildelinger i Klublokale- og Værestedspuljen, juni 2011 REGION HOVEDSTADEN Tilbygning til Taarbæk Vandskiklub Taarbæk Vandskiklub i Lyngby-Taarbæk Kommune modtager 98.000 kr. til en tilbygning på 33 m².

Læs mere

Studietur til Odense, Slagelse, København og Frederiksberg

Studietur til Odense, Slagelse, København og Frederiksberg Bilag nr. 3 Teknisk Udvalg 25.august 2010 Notat Viborg Kommune Viborg Midtby HOVEDPUNKTER I VURDERING AF BESØGTE BYMIDTER NIRAS A/S Åboulevarden 80 Postboks 615 DK-8100 Århus C Telefon 8732 3232 Fax 8732

Læs mere

Tildelinger i puljen til mindre projekter marts 2015

Tildelinger i puljen til mindre projekter marts 2015 Tildelinger i puljen til mindre projekter marts 2015 Region Hovedstaden Møderum til Valby Kino Valby Kinos Venner i Københavns Kommune modtager 180.000 kr. til ombygning af et uudnyttet loftsrum i foreningens

Læs mere

På vej mod... - et mødested for, med og af borgerne

På vej mod... - et mødested for, med og af borgerne På vej mod... - et mødested for, med og af borgerne Ingen har det hele tilsammen har vi alt - som centrale aktører på Mols ønsker vi at skabe et tæt samarbejde mellem skole, børnehave, hal og foreningsliv

Læs mere

Multicenter Sunds. Vision 2025

Multicenter Sunds. Vision 2025 Vision 2025 Visionen i sin helhed Specifikke planer omkring fase 1 Idrætsvej 2 7451 Sunds www.multicentersunds.dk Vision 2025 Hvorfor visionen Sikre en struktureret udvikling af og området omkring Eksisterende

Læs mere

Den Konservative Kommune 2009 - fordi vi passer på dig og dine

Den Konservative Kommune 2009 - fordi vi passer på dig og dine Kommunalvalg 2009 Den Konservative Kommune 2009 - fordi vi passer på dig og dine VI TÆNKER måske ikke så meget over det i hverdagen, men det er kommunen, der danner rammen om de danske familiers hverdag.

Læs mere

Aktivitetsområde i Mogenstrup

Aktivitetsområde i Mogenstrup Aktivitetsområde i Mogenstrup Projektbeskrivelse m/budget og finansieringsplan Projektansvarlige: Øster Sogns Beboerforening, Vuggestuen Søstjernen, Børnehaven Blæksprutten, Hjelm Hede Friskole. Oplysninger

Læs mere

Strøtanker om trafikplan i Viborg Kommune. Drøftelse i Teknisk Udvalg

Strøtanker om trafikplan i Viborg Kommune. Drøftelse i Teknisk Udvalg Strøtanker om trafikplan i Viborg Kommune Drøftelse i Teknisk Udvalg Strøtanker om trafikplan i Viborg Kommune Udfordringen Der sker i disse år store ændringer i samfundet også indenfor den måde, hvorpå

Læs mere

MULTIHUS VED IDRÆTSHALLEN I STENSTRUP. November 2012

MULTIHUS VED IDRÆTSHALLEN I STENSTRUP. November 2012 ,ngafdhalkjæshfdjakældshfkaljshfdkljajshdfkljs MULTIHUS VED IDRÆTSHALLEN I STENSTRUP November 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD VIL VI HVORDAN SKAL MULTIHUSET INDRETTES OVERSIGTSPLAN OG SNIT MULTIHUSET STUEPLAN

Læs mere