JEG ØNSKER EFFEKTIVE WORKFLOWS, HØJERE PRODUKTIVITET OG LAVERE OMKOSTNINGER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "JEG ØNSKER EFFEKTIVE WORKFLOWS, HØJERE PRODUKTIVITET OG LAVERE OMKOSTNINGER"

Transkript

1 JEG ØNSKER EFFEKTIVE WORKFLOWS, HØJERE PRODUKTIVITET OG LAVERE OMKOSTNINGER OPTIMIZED PRINT SERVICES

2 HVAD ER DEN OPTIMALE LØSNING TIL UDFORDRINGER PÅ DEN MODERNE ARBEJDSPLADS? SAMARBEJDE! På de moderne arbejdspladser oversvømmes man af data og information, og at være førende på markedet kræver fleksibilitet, mobilitet og netværksforbindelse. Med Konica Minolta har du altid alle de nødvendige informationer lige ved hånden. Dermed er du altid et skridt foran konkurrenterne. Indsigt i virksomhedens behov Det er meget vigtigt, at vi har et tæt samarbejde. Vi er nødt til at få en dybdegående indsigt i virksomheden for at afgøre præcis, hvordan vores produkter og tjenester kan hjælpe netop jer. Det er grunden til, at vi sammen foretager en grundig undersøgelse af jeres organisation, processer og procedurer samt mål og visioner. I denne proces fokuserer vi på hele dokumentlivscyklussen. I dag findes data og information i mange forskellige former og ikke kun på papir. Hjælp til succes via OPS Hos Konica Minolta kalder vi dette nære partnerskab for OPS (Optimized Print Services). OPS betyder, at vi hjælper virksomheden med at opnå succes. Dette er muligt takket være mere effektive processer, maksimal datasikkerhed og optimeret printudstyr med et system, der er miljøvenligt, økonomisk og nemt at bruge og styre. Læs videre, og se, hvad vi kan gøre for din virksomhed, og hvordan vi trin for trin kan hjælpe dig med at nå målene. Vejen til succes starter med en god partner Konica Minolta Inc. er en global teknologivirksomhed og førende serviceleverandør inden for it og dokumentprocesser samt løsninger til printproduktion. Via datterselskaber over hele verden leverer virksomheden professionel ekspertise og innovation til mange internationale markeder. Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, der er et helejet datterselskab tilhørende Konica Minolta Inc., har datterselskaber og forhandlere i over 70 lande i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). Som en af de ledende aktører på det europæiske marked og andre markeder har Konica Minolta opnået enestående kundetilfredshed og fortsat vækst for moderselskabet.

3 OPTIMEREDE DOKUMENTWORKFLOWS: BÅDE MED DIGITALE OG TRYKTE DOKUMENTER Løsninger til Kontoret fra Konica Minolta giver dig og dine medarbejdere et stort forspring, da vores løsninger er tilpasset jeres behov og ikke omvendt. Vi fokuserer på at skabe en perfekt symbiose mellem papir- og digitalprint. Når alt kommer til alt, er det jo dokumentets samlede cyklus, der tæller. Nyttig information! Statistisk set bruger alle ansatte i gennemsnit 7,4 timer om ugen på at lede efter data. Det er et problem, der kan løses. (IDC 2010) Effektiv dokumenthåndtering Vi tilbyder to muligheder: 1) Løsninger, hvor dokumenterne scannes direkte til det eksisterende system for dokumenthåndtering. eller 2) Et helt nyt system til dokumenthåndtering, som vi udvikler og implementerer for jer. Jeres behov er altid i højsædet. Hele dokumentets livscyklus Print er kun en lille del af dokumentets cyklus. Vi ved, at den består af meget mere, f.eks. oprettelse, arkivering og hentning. Information er en værdifuld ressource, men den er kun brugbar, hvis man betragter dokumentets cyklus som en helhed. Prisbelønnede multifunktionssystemer Med førsteklasses print, kopi og scannede dokumenter udgør Konica Minoltas multifunktionsprintere bindeleddet mellem digitale og trykte data. De store touchskærme kan tilpasses, så de nemt kan bruges af alle. Intelligent dokumentoprettelse Scan papirdokumenter, foretag dokumentgenkendelse, og print blanketter og stregkoder disse funktioner er det perfekte grundlag for automatisk videresendelse, redigering og arkivering. Redigering af trykte Word- og Exceldokumenter Papirdokumenter kan redigeres elektronisk. Du skal blot scanne dokumenterne, og så kan du gå i gang. Det er faktisk så enkelt. Tidskrævende transskribering hører nu fortiden til. Lette arkiveringsløsninger Lette og effektive arkiveringsløsninger baseret på søgbare pdf-filer gør det nemt og hurtigt at finde arkiverede dokumenter. Større effektivitet for medarbejdere på farten: print fra smartphones og tablets Takket være Wi-Fi, og AirPrint kan man nu printe fra mobile enheder og indtaste data hvor som helst og når som helst.

4 KONTORLØSNINGER OG TJENESTER SOM IT-AFDELINGEN VIL ELSKE Print- og dokumentløsninger fra Konica Minolta er ikke alene nemme at implementere, men når de først kører, kræver de meget lidt vedligeholdelse. Hvis du ønsker det, kan vi endda tage os af både implementering og vedligeholdelse med vores professionelle tjenester. Det sparer it-medarbejderne tid, så de kan koncentrere sig om deres kerneopgaver, hvilket er til gavn for hele virksomheden. 20 % Henvendelser til it-helpdeske "Nedetid": et lille ord, du ikke behøver bekymre dig om Konica Minolta-systemer er robuste og konstruerer til lang og pålidelig drift. Hvis der alligevel opstår problemer, er hjælpen lige ved hånden i form af interaktive instruktioner på enhedens display, et fjernbetjent diagnosticeringssystem og et hurtigt serviceteam. Nem automatisering: tonerbestillinger og serviceeftersyn Kan I ikke printe, fordi ingen har bestilt toner eller service? Konica Minoltas automatiserede service eliminerer dette problem og lader enheden klare det hele. Hurtigt overblik over enhedsdata og printomkostninger Uanset om det drejer sig om aktuelle driftsdata og tonerniveauer eller præcise printomkostninger og fejlmeddelelser, kan du altid få et hurtigt overblik via enhedsoversigten blot ved at trykke på en enkelt knap. Vores OPS-tjenester: Overlad problemerne med dokumentinfrastrukturen til os Konica Minolta har udviklet et sæt professionelle tjenester, der gør styringen af dokumentinfrastrukturen nemmere end nogensinde, f.eks. hardwareovervågning, applikationssupport eller IMAC/D-tjenester. I kan derfor koncentrere jer om jeres kerneområder og spare tid, penge og bekymringer. Slut med at spilde tid på printersupport 20 % af alle henvendelser til it-helpdeske drejer sig om printere. Det kan du sætte en stopper for med Konica Minolta. Universel printerdriver (Quocirca 2010) Ens for alle: Den universelle printerdriver fås til næsten alle Konica Minolta-enheder, så medarbejderne nemt kan betjene forskellige printsystemer. Smart enhedsstyring Utrolig praktisk. Nu er det ikke længere nødvendigt at tildele brugerrettigheder eller foretage firmwareopdateringer separat på hver eneste enhed. Med Konica Minolta er det muligt at gøre det på samtlige enheder med ét centralt værktøj. Komplet integration Uanset om virksomheden bruger Windows, Linux eller Mac, er der ingen problemer med integration af bizhub-systemer og forskellige softwareløsninger, der nemt kan forbindes med SAP, SharePoint osv.

5 REDUCER DOKUMENTOMKOSTNINGERNE, OG ØG EFFEKTIVITETEN Kender du jeres printomkostninger? Og vidste du, at indkøb af hardware og toner kun udgør en lille del af udgifterne? Med den rette partner kan du ikke alene beregne de samlede omkostninger helt præcist (herunder administration, finansiering, logistik osv.), men også opnå store besparelser. Konica Minolta kan tilbyde meget på dette område: Første skridt: gennemskuelige omkostninger Gør mere end blot at registrere de generelle printomkostninger. Udspecificer dem på brugere, afdelinger og projekter. Det er nøglen til nøjagtige analyser og mere omkostningsbevidste medarbejdere. Omkostningsbesparelser: Optimer printerne Printudstyret kan nemt blive en stor pengesluger. Mange printerfejl kan koste dyrt, men det kan være lige så dyrt ikke at udnytte printerkapaciteten 100 %. Med vores effektive overvågningsværktøjer er der styr på printerne, og du kan straks se, hvor der kan opnås besparelser. Kender du jeres printomkostninger? Vores erfaring er, at kun en ud af ti organisationer ved, hvor meget de bruger på print. I gennemsnit bruges op til 6 % af en virksomheds indtjening på dokumenthåndtering. (InfoTrends 2010) 40 % af alle print kasseres inden for 24 timer. (Newsweek 2009) For hver euro, der bruges på print, bruges der yderligere ni euro på indirekte omkostninger. (ALL Associates Group 2012) De gode nyheder: Printomkostninger (hardware, toner, vedligeholdelse, papir osv.) Indirekte omkostninger (it-support, administration, indkøb og opbevaring, dokumentrelaterede processer osv.) Digitalisering: Spar tid og penge Digitalisering sikrer hurtig adgang til information, hvilket øger produktiviteten og ofte reducerer antallet af print. Derudover kan et elektronisk arkiv give mere plads i dyre kontorlokaler. Resultatet: Du sparer tid og penge. Nem styring af printomkostninger Printomkostninger kan styres ved f.eks. at fastlægge, hvem der har tilladelse til at printe i farve. Du kan bestemme, at kun effektive systemer må bruges til store printjob. Eller gøre duplexprint til standardindstillingen. Mulighederne er uendelige. Intet spild med unødvendige print Det kan være svært at tro, men et ud af ni print bliver aldrig hentet i printeren. Det er et problem, der kan løses. Med follow-me-print skal printprocessen aktiveres direkte på printeren. -30 % Det er muligt at spare op til 30 % af disse omkostninger. (IDC 2009, Gartner 2013) Større effektivitet: gnidningsløse dokumentworkflows Endnu bedre nyheder: Forbedring af workflows kan give endnu større besparelser. Med Konica Minoltas Optimized Print Services (OPS) analyseres alle virksomhedens forretningsrelevante dokumentprocesser grundigt, så der kan designes og implementeres bedre workflows. Det gør det muligt at spare tid og penge og opnå den størst mulige effektivitet i dagligdagen.

6 RO I SINDET: SIKKERHED I HØJSÆDET I en verden, hvor information spiller en stadig større rolle, bliver sikkerhed også mere vigtig, og det gælder både trykte og digitale data. Men med Konica Minolta behøver du ikke bekymre dig, da vi er en af branchens førende inden for sikkerhedsstandarder. Sikker integration i virksomhedens netværk Printerne på netværket skal opfylde alle nødvendige sikkerhedskrav. Vores IEEE 802.1X SSL- og IPsecprotokolgodkendelsesmetoder muliggør nem integration i beskyttede netværk samt sikker netværkskommunikation. Praktisk talt alle bizhub-systemer opfylder kravene i ISO EAL3-standarden og dermed kravene i de højeste internationale sikkerhedsstandarder. Beskyttelse af fortrolige dokumenter Man må aldrig gå på kompromis med beskyttelse af fortrolige dokumenter, uanset om de ligger på printerens harddisk eller i udfaldsbakken. Med Konica Minolta er der mange muligheder for beskyttelse, herunder datakryptering, sikker sletning, beskyttelse af vandmærkekopiering og pdf-signaturer. Adgangskontrol og brugerrettigheder Brugergodkendelse er en af nøglefaktorerne, når det gælder sikkerhed. Med vores løsninger foregår det vha. magnetkort, pinkode eller biometrisk fingerscanning. Det er muligt at pårette individuelle adgangsrettigheder for hver bruger. Fortrolige data er sikre Print af fortrolige data (f.eks. lønsedler eller R&D-resultater) eller personlige dokumenter beskyttes. Datasikkerhed er altid vigtig i forbindelse med medarbejderudskiftning, og derudover bliver beskyttelse mod industrispionage stadig mere vigtig. Elektroniske arkiver kan beskyttes mod traditionelle indbrud og brand. Miljøbevidsthed Konica Minolta sætter miljøvenlighed og bæredygtighed i højsædet. Derfor har vores løsninger og organisation modtaget en række priser. Sikker print For at forhindre at print falder i de forkerte hænder, kræver funktionen "Sikker print", at brugeren identificerer sig direkte på enheden, før der printes. Det er virkelig nyttigt, f.eks. i forbindelse med følsomme oplysninger i personaleafdelingen. 1. Send et printjob. 2. Indtast koden på en vilkårlig enhed. 3. Start print.

7 OPTIMIZED PRINT SERVICES TRE KOMPONENTER I EN SUCCESHISTORIE Med Optimized Print Services (OPS) får du en løsning, der er skræddersyet til virksomhedens behov, og som sikrer mere effektive workflows, større datasikkerhed og lavere omkostninger. Lige fra en grundig analyse (Consult) til implementering (Implement) og individuel service (Manage). Trin 1: Consult OPS begynder med en omfattende analyse af jeres nuværende forretningsprocesser og behov i samarbejde med jer. Vi kan kun rådgive om, hvilken løsning der bedst kan hjælpe jer, hvis vi får en grundig indsigt i virksomheden. Vi involverer derfor også dine medarbejdere i processen. De er trods alt de bedste til at vurdere de nuværende processer og mulighederne for forbedring. Trin 2: Implement Når vi sammen har fastlagt den optimale dokumentinfrastruktur, leverer vi ikke bare løsningen. Faktisk gør vi det stik modsatte. Vi leverer projektstyringssupport, udvikler implementeringsplaner og lærer de relevante medarbejdere de nye processer og procedurer. Dermed sikrer vi, at de ideer og fremgangsmåder, vi sammen er kommet frem til, virkelig bliver en succes. Trin 3: Manage Konica Minolta leverer skræddersyede tjenester til effektiv styring og administration af den nye dokumentinfrastruktur. I bestemmer selv de ønskede OPS-tjenester uanset om de bare skal bruges til at udvide jeres eksisterende it-tjenester, eller om vi skal overtage det fulde driftsansvar for jeres infrastruktur. Hvor mange OPS-tjenester kan vi have? Vi vil gerne yde langsigtet support. Men I bestemmer selv, hvor tæt I vil samarbejde med os. Optimering af jeres printudstyr Overvågning og drift af printsystemer Optimering af alle organisationsprocesserne for dokumenter Komplet outsourcing af jeres dokumentinfrastruktur Optimering og drift af jeres it-infrastruktur og software

8 VORES LØSNINGER TALER FOR SIG SELV OG VORES KUNDER TALER GODT OM DEM! "Konica Minolta viste, at de er den rette partner for os. Under OPS-projektet sørgede de for en problemfri overgang fra det gamle printudstyr til det nye. Partnerskabet med Konica Minolta er kendetegnet ved høj effektivitet og pålidelighed. Vi er glade for samarbejdet, da de ikke alene administrerer vores printmiljø, men også leverer softwareløsninger til effektiv digitalisering. Hr. Fišer fra České aerolinie, a.s., Tjekkiet "Vores primære mål var at finde en forretningspartner med professionel kapacitet til at hjælpe os med den konstante udfordring, der ligger i at optimere dokumenthåndtering og styre og reducere omkostningerne." Flemming Nielsen, digitaliseringschef i Århus Kommune Din Konica Minolta Business Solutions-partner: Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej Albertslund Hjulmagervej 4B 7100 Vejle Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj Gøteborgvej Aalborg SV Tlf /2013

JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE

JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE INTELLIGENTE KONTORLØSNINGER KONTORLØSNINGER 2 MODERNE ARBEJDSGANGE TIL DEN MODERNE VERDEN Moderne arbejdsgange er fyldt med data og information. Det

Læs mere

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK GRAFISK KOMMUNIKATION PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK IN-HOUSE PRINT PRODUKTIONS PRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING BE EXCEPTIONAL KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE

TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING BE EXCEPTIONAL KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE BE EXCEPTIONAL og besøg canon.dk HVAD FOKUSERER DU PÅ, NÅR DU ER UNDER PRES

Læs mere

Her er din nye arkivløsning!

Her er din nye arkivløsning! Her er din nye arkivløsning! Vælg netop dét digitale arkiv, der passer til dine behov. En Plug n Play løsning lige til at gå til! KONICA MINOLTA Archive Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej

Læs mere

BERLINGSKE BUSINESS GRØNNE FORRETNINGSMODELLER

BERLINGSKE BUSINESS GRØNNE FORRETNINGSMODELLER BERLINGSKE BUSINESS GRØNNE FORRETNINGSMODELLER Michael Fray, chefkonsulent ITS & ECM ANBEFALINGER DET SMARTE GRØNNE KONTOR Print Udskift små lokale printere med færre miljørigtige MFP er Udskriv på begge

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA

VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA AGENDA: XP Digital Konica Minolta v/ Jesper Stahl v/ Jesper Sommer Hunters Game 16.40 Pistolskydning Riffelskydning Bueskydning Dartspil 19.45 Præmieoverrækkelse

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Fra papir til digitalisering

Fra papir til digitalisering 11000 10101001011 11000 Fra papir til digitalisering Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk 10101001011 11000 11000 Dokumentfangst

Læs mere

DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG

DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG FORBEDRING AF JURIDISKE WORKFLOWS FORBEDRING AF JURIDISKE WORKFLOWS 2 DEN KORTESTE VEJ TIL STØRRE EFFEKTIVITET Advokatfirmaer producerer

Læs mere

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED BEDRE BANKPROCESSER DEN KORTESTE VEJ TIL OPTIMEREDE PROCESSER Finansielle institutioner producerer enorme mængder dokumenter. Lånebehandlere, kundeserviceansvarlige,

Læs mere

STRØMLINING HÅNDTERING AF PAPIRPROCESSER I EN DIGITAL VERDEN

STRØMLINING HÅNDTERING AF PAPIRPROCESSER I EN DIGITAL VERDEN STRØMLINING HÅNDTERING AF PAPIRPROCESSER I EN DIGITAL VERDEN NOGLE AF DE BEDSTE MULIGHEDER FOR AT OPTIMERE WORKFLOWS FINDES, HVOR PAPIR OG DIGITALT MØDES Alle ved, at... DIGITALE PROCESSER STRØMLINER INFORMATIONSFLOWET

Læs mere

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Purchase-to-Pay automatisering giver et samlet styresystem for både indkøbs- og økonomiafdelingen

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Opnå mere med mindre. Arbejd på en smartere måde med Canon Output Management

Opnå mere med mindre. Arbejd på en smartere måde med Canon Output Management Opnå mere med mindre Arbejd på en smartere måde med Canon Output Management Smartere print- og scanningsadministration fra Canon Canons integrerede løsning til print- og scanningsadministration kan hjælpe

Læs mere

JEG ØNSKER AT FORNY OG UDVIDE MIN VIRKSOM- HED MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT FORNY OG UDVIDE MIN VIRKSOM- HED MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT FORNY OG UDVIDE MIN VIRKSOM- HED MED DIGITALTRYK PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med succes ind på produktionsprintmarkedet i 2004 og er blevet en

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Administrér og reducér printomkostningerne.

Administrér og reducér printomkostningerne. Administrér og reducér printomkostningerne. Administrér og reducér omkostningerne: Se, hvordan Canon kan gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig. REDUCÉR OMKOSTNINGERNE Den rette strategi Canon kan

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE

ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE INTELLIGENT QUALITY CARE IQ-501 2 ZOOM IND PÅ AUTOMATISERING Konica Minoltas Intelligent Quality Care-system er innovationen for printudbydere,

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

YSoft SafeQ Suite. Moduler

YSoft SafeQ Suite. Moduler YSoft SafeQ Suite Kategorier Moduler Output Management User & Cost Management Security YSoft SafeQ Authentication YSoft SafeQ Print Roaming YSoft SafeQ Reporting YSoft SafeQ Chargeback YSoft SafeQ Scan

Læs mere

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder.

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder. AFSKAF PASSWORDS - lige så nemt som det lyder www.liga.com/smartsignatur Det sker i 4 enkle trin: OPRET UDSTED ANVEND REVIDÉR Processen er simpel, både for den enkelte bruger, for hele organisationen og

Læs mere

Scriptor Print Mapping

Scriptor Print Mapping Scriptor Print Mapping Veldokumenteret ledelsesoverblik til værdiskabende optimering af print- og dokumentløsninger. Vores lange erfaring med drift og optimering af print- og dokumentløsninger giver vores

Læs mere

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder.

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder. AFSKAF PASSWORDS - lige så nemt som det lyder www.liga.com/smartsignatur Det sker i 4 enkle trin: OPRET UDSTED ANVEND REVIDÉR Processen er simpel, både for den enkelte bruger, for hele organisationen og

Læs mere

Vi værner om vores planet. Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet. Information Miljøaktiviteter

Vi værner om vores planet. Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet. Information Miljøaktiviteter Vi værner om vores planet Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet Information Miljøaktiviteter Konica Minolta virksomheden som en ansvarlig global borger Som førende producent af kontor- og

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC er den mobile arbejdsplads en Windowsbaseret terminal til alle typer registreringer via PC eller tablet både i virksomheden og på farten. Imponerende stærk offline-funktionalitet. WINDOWSBASERET TERMINAL

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services "Transforming your business" Canon Business Services I et landskab, hvor kundeadfærden hele tiden ændrer sig, ændrer det også den måde, virksomheder arbejder på, samt hvordan de

Læs mere

as a Service Dynamisk infrastruktur

as a Service Dynamisk infrastruktur Dynamisk infrastruktur Vi bygger dynamisk infrastruktur...... og holder den kørende Om jeres it-infrastruktur fungerer optimalt, er i bund og grund et spørgsmål om kapacitet. Og så er det et spørgsmål

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

Lær at elske af- og sporstikning

Lær at elske af- og sporstikning Lær at elske af- og sporstikning Og oplev en optimeret produktion med intelligente, pengebesparende løsninger Med sin mangfoldighed af bearbejdningsoperationer og talrige applikationstilpassede værktøjer

Læs mere

Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed

Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed BUSINESS SUITE Vælg datasikkerhed på den nemme måde Det kan være vanskeligt at vælge den rette it-sikkerhed for virksomheder med alle de endeløse muligheder, der

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

Pcounter. Kategori Funktioner

Pcounter. Kategori Funktioner Pcounter Kategori Funktioner User & Cost Management Central bruger- og rettighedsstyring Tildeling af omkostninger og afregning Budget- og kvotestyring Detaljeret print- og omkostningsrapportering Brugertilpasset

Læs mere

Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY

Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY Opdateret software er nøglen til sikkerhed 83 % [1] af top ti-malware kunne være undgået med opdateret software. Kriminelle udnytter

Læs mere

Document Distributor oversigt

Document Distributor oversigt Klik her for at få vist eller hente denne eller andre Lexmark Document Solutions-dokumenter. Document Distributor oversigt I Lexmark Document Distributor-programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede

Læs mere

Kom fremtiden nærmere

Kom fremtiden nærmere 01 DK Kom fremtiden nærmere Smart Flow Management Digital platform til trykluftskompressorer Real-time data giver dig det kølige overblik iconn giver ro i sindet Hos CompAir er effektivitet i højsædet;

Læs mere

Drupa 2012 VELKOMMEN. Dagens program. 13:30 13:40 Velkommen. 13:40 14:40 Trends fra Drupa. 14:40 15:00 Pause. 15:00 16:00 Trends fra Drupa del 2

Drupa 2012 VELKOMMEN. Dagens program. 13:30 13:40 Velkommen. 13:40 14:40 Trends fra Drupa. 14:40 15:00 Pause. 15:00 16:00 Trends fra Drupa del 2 Drupa 2012 VELKOMMEN Dagens program 13:30 13:40 Velkommen 13:40 14:40 Trends fra Drupa 14:40 15:00 Pause 15:00 16:00 Trends fra Drupa del 2 VELKOMMEN Trends fra drupa i dag din forretning i morgen Morten

Læs mere

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite STYRKEN I DET ENKLE Business Suite TRUSLEN ER REEL Onlinetrusler mod din virksomhed er reelle, uanset hvad du laver. Hvis du har data eller penge, er du et mål. Sikkerhedshændelser stiger kraftigt, med

Læs mere

SMARTair TM Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair TM Adgangskontrolsystem.   ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair TM Adgangskontrolsystem www.ruko.dk ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol.

Læs mere

DIGITALISERING I DET OFFENTLIGE. Michael Fray, chefkonsulent ITS & ECM

DIGITALISERING I DET OFFENTLIGE. Michael Fray, chefkonsulent ITS & ECM DIGITALISERING I DET OFFENTLIGE Michael Fray, chefkonsulent ITS & ECM AGENDA Hvad er digitalisering Status på papirfri arbejdsgange ECM som næste skridt Konica Minolta og digitalisering 2 DIGITALISERING

Læs mere

JEG ØNSKER KONTOR- LØSNINGER, DER ARBEJDER LIGE SÅ GODT SOM JEG SKRÆDDERSYEDE KONTOR LØSNINGER

JEG ØNSKER KONTOR- LØSNINGER, DER ARBEJDER LIGE SÅ GODT SOM JEG SKRÆDDERSYEDE KONTOR LØSNINGER JEG ØNSKER KONTOR LØSNINGER, DER ARBEJDER LIGE SÅ GODT SOM JEG SKRÆDDERSYEDE KONTOR- LØSNINGER SKRÆDDERSYEDE KONTORLØSNINGER 2 LØSNINGER TIL ALT HVERDAGENS KONTORARBEJDE På trods af de forskellige behov

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug:

Toshiba EasyGuard i brug: Toshiba EasyGuard i brug Toshiba EasyGuard i brug: tecra a5 Få mobil produktivitet i helt nye dimensioner. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper mobile erhvervskunder med at opfylde

Læs mere

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering.

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Print Danmark ApS Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Rammeaftale Til GAF Danmark Bilag 1. Bilag 1 Om print Danmark ApS Print Danmark er en veltrænet, dedikeret salgs- og support-organisation,

Læs mere

Jeg vil have med personlige services, der gør

Jeg vil have med personlige services, der gør Jeg vil have UDDANNELSE med personlige services, der gør tingene ENKLERE Bedre SERVICEBASERET UDDANNELSE Den korteste vej til servicebaseret uddannelse Uddannelse er et af de mest afgørende succeskriterier

Læs mere

Over 40 års innovation

Over 40 års innovation Professional Dictation Systems Over 40 års innovation Printed in Germany OIME Id. No. E0461832 Hab 08/2009 DK Wendenstr. 14 18, D-20097 Hamburg, Germany P.O. Box 10 49 08, D-20034 Hamburg, Germany Tel.

Læs mere

BDO s digitale produkter

BDO s digitale produkter BDO s digitale produkter Altid med, altid opdateret Download vores app Mit BDO i App Store og Google Play og få adgang til: Login til Mit BDO BDO s guide Skat, moms og personalegoder Indscanning af bilag,

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug:

Toshiba EasyGuard i brug: Toshiba EasyGuard: i brug Toshiba EasyGuard i brug: portégé m400 DEN ULTRABÆRBARE TABLET PC, DER KLARER DET HELE. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper mobile erhvervskunder med

Læs mere

Pcounter. Kategori Funktioner. Styring af printproduktionen Printpolitikker og -regler Produktbaseret jobbehandling Printkøstyring.

Pcounter. Kategori Funktioner. Styring af printproduktionen Printpolitikker og -regler Produktbaseret jobbehandling Printkøstyring. Pcounter Kategori Funktioner Output Management Styring af printproduktionen Printpolitikker og -regler Produktbaseret jobbehandling Printkøstyring FÅ OVERBLIK MED PROFESSIONEL PRINT- STYRING Som avanceret

Læs mere

Tempus Serva. - er NEM IT til alle virksomheder

Tempus Serva. - er NEM IT til alle virksomheder TM - er NEM IT til alle virksomheder Introduktion Virksomheder bør ikke stræbe efter de alt omfattende visioner og tro, at de med analyse og projektmodeller kan udvikle den optimale digitale løsning. I

Læs mere

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone Født til jobbet microsoft.com/da-dk/mobile/business/lumia-til-erhverv/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_danish.indd 1 19.11.2014 14.43 Office 365 på arbejde Giv dine medarbejdere

Læs mere

FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud

FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud Fysiske anlæg 2012 Gamle fysiske telefonanlæg har været en fast bestandel hos mange virksomheder i mange år. Et fysisk telefonanlæg stiller store krav

Læs mere

Drivve Image til effektiv scanning og dokumentstyring. Power Tools til fremtidens kontor

Drivve Image til effektiv scanning og dokumentstyring. Power Tools til fremtidens kontor Drivve Image til effektiv scanning og dokumentstyring Power Tools til fremtidens kontor Effektive arbejdsgange Drivve Image: En smartere måde at arbejde på Drivve Image er en suite af stærke softwareværktøjer,

Læs mere

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Forholdet Leica Geosystems har med sine kunder kan defineres med ét ord: Partnerskab.

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Den ultimative og robuste all-in-one ultrabærbare pc. Toshiba EasyGuard består af en række funktioner, der hjælper erhvervskunder med at opfylde deres behov for større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse

Læs mere

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning Forenede - vi efterlader altid et smil Service SPAR 25% PÅ OMKOSTNINGERNE UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN Styrk jeres

Læs mere

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor 1 I Lexmark -programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede scripts, der omfatter arbejdsprocessen for papir. Kombiner disse brugerdefinerede scripts med scanningsindstillinger (format,

Læs mere

Cloud Failover Appliance

Cloud Failover Appliance Cloud Failover Appliance Cloud Failover Appliance (CFA) er en enterprise-grads Disaster Recovery løsning, der genopretter systemer og applikationer på minutter - uden al hardwaren og kompleksiten. Med

Læs mere

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER En bog til håndværkeren der er klar til at tage det digitale skridt og dermed optimere sin dagligdag. Koster det at skippe digitaliseringen? Flere og flere virksomheder

Læs mere

Få endnu mere ud af SurveyXact. Fem værdifulde tilvalg du skal kende

Få endnu mere ud af SurveyXact. Fem værdifulde tilvalg du skal kende Få endnu mere ud af SurveyXact Fem værdifulde tilvalg du skal kende Der er mange grunde til at vælge SurveyXact her er fem af dem SurveyXact er Skandinaviens førende spørgeskemaværktøj og giver dig så

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet E MPOWERING YOUR BUSINE SS SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet www.toyota-forklifts.dk SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet Som man kan forvente af verdens førende

Læs mere

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker - App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360

Læs mere

Reducér tiden med Taxon

Reducér tiden med Taxon Vores manuelle processer er minimeret med 75%, og vi er gået fra 4 til 1 medarbejder til åbning, sortering og distribution af ca. 40.000 breve årligt Jon Badstue Pedersen - Afdelingsleder, HR og digitalisering

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

Velkommen til OneHouse

Velkommen til OneHouse Now what? Velkommen til OneHouse Højt kvalificeret it-konsulenthjælp til lave priser Har I brug for en totalløsning? OneHouse yder hurtig og effektiv it-support til jeres virksomhed med fokus på stabilitet,

Læs mere

Med Fokus på Fremtiden

Med Fokus på Fremtiden Med Fokus på Fremtiden Din guide til MJ Vision videoovervågning i HD Tlf.: +45 70 20 82 12 Email.: Info@mjvision.dk Web.: www.mjvision.dk Hvorfor vælge? Herunder en guide 1 2 3 4 5 6 7 8 Hvad er Økonomi

Læs mere

Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg

Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg SIA platformen er et unikt og innovativt produkt, der tilbyder data og værktøjer til at give overblikket over automatiserede anlæg En

Læs mere

SUPPLY SERVICES 10 ALSO KOMPETENCEGUIDE KONTAKT ALSO

SUPPLY SERVICES 10 ALSO KOMPETENCEGUIDE KONTAKT ALSO SUPPLY SERVICES Hos ALSO ønsker vi langvarige partnerskaber. Derfor har vi skabt et end-to-endnetværk af services for vores forhandlere med ALSO som det centrale omdrejningspunkt. Det gør os til markedets

Læs mere

IeDA systems Elektronisk dokumenthåndtering: godkendelse, validering, intelligent workflow & arkiv Fremtiden er lige nu!

IeDA systems Elektronisk dokumenthåndtering: godkendelse, validering, intelligent workflow & arkiv Fremtiden er lige nu! IeDA systems Elektronisk dokumenthåndtering: godkendelse, validering, intelligent workflow & arkiv Fremtiden er lige nu! Hvorfor elektronisk? I stadigt større grad foregår udveksling af oplysninger mellem

Læs mere

De nye standarder for kundeengagement

De nye standarder for kundeengagement De nye standarder for kundeengagement : Sammenfattende rapport April 2015 www.decisioningvision.com Indledning Hvordan kan du vide, om din forretningsmodel er velegnet i dag, og om fem år? Den teknologiske

Læs mere

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed?

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? En virksomhed skal ikke have ret mange ansatte, før det er værd at investere i en server, der kan gøre det meget

Læs mere

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver Samsung multifunktionsfarveprinter CLX-2160/2160N Nu lanceres verdens mindste og fl otteste multifunktionsfarveprinter. Med Samsung

Læs mere

Få gladere gæster og en lettere hverdag L EASY Business tilbyder dig bekymringsfrihed til små månedlige ydelser med garanti

Få gladere gæster og en lettere hverdag L EASY Business tilbyder dig bekymringsfrihed til små månedlige ydelser med garanti VIND ET GOURMET ophold Se bagsiden Få gladere gæster og en lettere hverdag L EASY Business tilbyder dig bekymringsfrihed til små månedlige ydelser med garanti Luk op og se hvordan du nemt får en TV-løsning

Læs mere

TOSHIBA EASYGUARD I BRUG: HVILKEN BÆRBAR PC ER DEN RETTE FOR DIG?

TOSHIBA EASYGUARD I BRUG: HVILKEN BÆRBAR PC ER DEN RETTE FOR DIG? TOSHIBA EASYGUARD I BRUG: HVILKEN BÆRBAR PC ER DEN RETTE FOR DIG? Toshiba EasyGuard er den bedste vej til større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse og nem tilslutning. Mobile brugere har forskellige

Læs mere

Få styr på vejbelysningen

Få styr på vejbelysningen Få styr på vejbelysningen CityTouch LightWave Remote Lighting Management CityTouch LightWave / Intelligent lysstyring 3 Velkommen til den nye offentlige belysning. I dag er vejbelysning statiske enheder,

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Tænk fremad mod en succesrig fremtid.

Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Essential Business Builder Program you can Der er en enorm fremdrift i de digitale printløsninger. Både printleverandører og kunder har for alvor taget de nye teknologier

Læs mere

Brochure En klar vej fremad. Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner

Brochure En klar vej fremad. Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner Brochure En klar vej fremad Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner Det enestående udvalg i HP's portefølje kombineret med evnerne fra en autoriseret HP PartnerOne-partner giver

Læs mere

24/7. Fjernovervågning af PV-systemer i realtid Simpel, smart og sikker. www.danfoss.com/solar

24/7. Fjernovervågning af PV-systemer i realtid Simpel, smart og sikker. www.danfoss.com/solar MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Fjernovervågning af PV-systemer i realtid Simpel, smart og sikker Den nye serie af CLX-overvågningssystemer med ConnectSmart 24/7 realtidsovervågning med ConnectSmart teknologi

Læs mere

DATA PROTECTION SERVICE. Arbejd bedre og mere sikkert med følsomme data

DATA PROTECTION SERVICE. Arbejd bedre og mere sikkert med følsomme data DATA PROTECTION SERVICE Arbejd bedre og mere sikkert med følsomme data Beskyt jeres data og understøt forretningen samtidig Store datamængder stort ansvar Har I mange følsomme data og transaktioner? Mange

Læs mere

OPTIMÉR FÅ STYR PÅ FAKTURAHÅNDTERINGEN

OPTIMÉR FÅ STYR PÅ FAKTURAHÅNDTERINGEN OPTIMÉR FÅ STYR PÅ FAKTURAHÅNDTERINGEN Effektivisér økonomifunktionen og spar tid Vi præsenterer dig for en løsning, der er designet til at håndtere informationer og de daglige processor omkring kreditorbilag,

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Behovet for miljøfornyelse. Miljømæssige overvejelser for klogere virksomhedsbeslutninger

Behovet for miljøfornyelse. Miljømæssige overvejelser for klogere virksomhedsbeslutninger Behovet for miljøfornyelse Miljømæssige overvejelser for klogere virksomhedsbeslutninger Vi må alle tænke i nye baner, når det gælder miljøet Når 53 % af beslutningstagerne i Europa karakteriserer bæredygtighed

Læs mere

Vedligehold på farten

Vedligehold på farten Vedligehold på farten Spar tid og penge med cloud-baseret vedligehold En af de største fordele ved INEXTIA er brugervenlighed, nem adgang og enkelthed. Du undgår indviklede installationer, backup rutiner

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D Opgaver Gruppe 16 Informationsteknologi D IT Opgaver Her kan du se alle de IT opgaver som vi har lavet i løbet at vores informationsteknologi D periode. Media College Aalborg Side 0 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER

NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER KÆMPE LODTRÆKNING 1. præmie iphone 7 2. præmie ipad Mini 3. præmie Dauphin kontorstol Develop +258

Læs mere

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Førende inden for farver, lak og værkstedsoptimering Nexa Autocolor er blandt verdens førende autolakmærker og forhandles i over 147 lande. Nexa Autocolor

Læs mere

Digitaliseringsstrategi

Digitaliseringsstrategi Digitaliseringsstrategi Godkendt i xx den xx.xx.2010 Digitalisering i Viborg Kommune skal understøtte en helhedsorienteret og effektiv service over for borgere og virksomheder effektivisere de kommunale

Læs mere