Maja kom til HSK den 1. juli fra Vilhelmsborg, hvor hun allerede var påbegyndt sin uddannelse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Maja kom til HSK den 1. juli fra Vilhelmsborg, hvor hun allerede var påbegyndt sin uddannelse."

Transkript

1 Referat fra ordinær general forsamling Helsinge Rideklub, den 22. februar Dagsorden: 1. formanden og udvalgsformændenes beretning. Formandens beretning for 2016 Indledning overordnet 2016 var et skelsættende år og også som de foregående år, et år med udfordringer. Mette Rafn flyttede til HSK Beriderelev Hestemanagerelev Rideskolehest fik et føl Sunday Surprise Berider Mette Rafn I november 2015 fik vi en henvendelse fra Mette Rafn om vi kunne have en interesse i at hun flyttede sin virksomhed og heste til vores rideklub. Efter mange overvejelser sagde vi ja tak og Mette flyttede ind den 1. februar. Bestyrelsen kunne se en fordel i, at der kunne komme mere liv i rideklubben/stalden. Det ville også kunne gøre bestyrelsens arbejde mere målrettet ved at vi kunne få en daglig leder, der kunne tage sig af rideskolen og dagligdags spørgsmål og opgaver, således at bestyrelsen ikke skulle bruge en stor del af sine møder på mindre ting, men kunne arbejde mere overordnet. Beriderelev Med en berider var der nu skabt mulighed for også at kunne udvikle rideskolen og kun have én person til det overordnede overblik over elever og heste. Siden 2011 har vi haft en midlertidig ordning med mange undervisere. Alle, der tidligere har undervist i rideskolen, har gjort det rigtig godt. Derfor valgte bestyrelsen at ansætte en beriderelev for at få en mere ensartet undervisning på sigt. Yderligere kunne aftenfodringen også varetages af beridereleven. Der blev sendt en ansøgning til Rideforbundet om at blive godkendt som lærersted for beriderelever. Helsinge Rideklub blev godkendt som lærested og Mette som læremester. Maja kom til HSK den 1. juli fra Vilhelmsborg, hvor hun allerede var påbegyndt sin uddannelse. Ombygning i store stald For at alt dette kunne lade sig gøre, var det nødvendigt at få plads til flere store heste og det blev derfor i samarbejde med Ridecenteret besluttet, at rideskolehestene flyttede til den lille stald og de gamle spiltovsbokse bygget om til 6 nye bokse. Hestemanagerelev Pasningen af hestene i weekender og ferier blev udført af pensionærer i stalden, og da de ikke længere ønskede at arbejde i stalden pga. skole og lektier samt at arbejdet var vokset betydeligt i omfang efter at stalden var fyldt, valgte vi at det skulle overgå til eleverne. I efteråret besluttede bestyrelsen at ansætte en hestemanagerelev for at få mere hjælp til det daglige arbejde i både stalden og vedligeholdelse af faciliteterne. Der blev sendt en ansøgning til jordbrugets uddannelsesråd om at blive godkendt som lærersted for hestemanagerelever og vi blev godkendt, således at vi pr. 1. december 2016 kunne ansætte Cecilie som hestemanagerelev.

2 Økonomi For at skabe orden på økonomien, har det også i 2016 været prioriteret højt at forsøge at holde udgifterne nede. Godt har det været at stalden er fyldt og der ingen tomme bokse er. Der er oven i købet venteliste som et af de få steder i området. Udover at ombygge spiltovboksene er der ikke foretaget større forbedringer på bygningerne i Den husleje, som vi betaler til Ridecenteret, gør, at vi bl.a. kan forbedre bygningerne i et samarbejde med Ridecenteret. Årets driftsresultat viser et lille overskud for Dette vil kassereren komme ind på senere, men der skal dog også fremover arbejdes med at holde udgifter og indtægter på niveau. Flere gange i løbet af 2016 har vi udlejet faciliteterne til forskellige islandsheste klubber, så de har kunne afholde stævner. Det er en rigtig god indtægt, der skæpper godt i kassen. De har allerede booket sig ind 3 gange i år på søndag den 26. februar, den 12. marts og den 8. oktober. Samarbejdet med Ridecentret Samarbejdet mellem de 2 bestyrelser i hhv. Rideklubben og Ridecenteret, som vi i efteråret 2014 arbejdede på at gøre tættere, er fortsat med et godt resultat, således at der er større forståelse mellem bestyrelserne, hvad angår muligheder, ressourcer, økonomi, visioner, ønsker og bekymringer. Dette samarbejde bør fortsætte fremover, således at samarbejdet kan blive endnu bedre. Rideskolen Antallet af elever i rideskolen har varieret henover året. Antallet og kvaliteten af heste har også varieret hen over året. Vi har lånt og købt os til flere heste i En lille pony skulle dog blive til flere. Efter at have haft svært ved at spise fik ordnet tænder uden noget var galt var bare ikke vandt til at få mad hver dag, så den sparede på rationen. Haft lus og lignet en hest med ormetyk mave og fået adskillige kemikalier indeni og udenpå skete noget helt forunderligt. En weekendmorgen kom Anna ind og sagde, at der er et føl i den lille stald og ganske rigtig stod et lille føl ved siden af sin mor født i nattens mulm og mørke heldigvis uden at hænge fast i sin mors dækken. Stævner I 2016 har vi afholdt flere stævner end tidligere, og blandt andet flere dressurstævner med høje klasser. Dette har trukket mange spændende ryttere til og også tiltrukket mange tilskuere. Der har været mange meget flotte ærespræmier, som vi gerne vil sige tusind tak for. Springstævner har vi også afholdt en del af, specielt ponystævnerne er i høj kurs og har mange startende Fortsætte i samme spor * Stram styring af økonomien * Styrke samarbejde med Ridecenteret * Mål den bedste rideklub i Gribskov Kommune Tak Tak til bestyrelsen, hjælpere ved stævnerne mm. Vi kan kun gøre det sammen.

3 Rideskoleudvalgsformand : Startede året med indkøb af ny Pony Chanel 2 for 1s pris en søndag morgen var der en lille følle Sunday Surprice Derefter var der fastelavn Mini påske ridelejr med overnatning, ridning, hygge og vi prøvede yoga hos den lokale yoga dame i skærød Både både og heste søde var søde og artige som sædvanlig I maj mdr. Rideskole mesterskaberne i både spring og dressur, sammen med Klubmesterskab for resten af klubben Sommerridelejr Deltager antal har været jævnt stigende hen over de sidste år i år endte vi med 25 dejlig unger Havde 4 fantastiske dage med mange dejlige oplevelser bla kan nævnes tur Arresø hvor hestene kunne soppe ingen hestebremser så vi kunne både spise og drikke ved søen Den årlige tur til stranden med badning og is spisning stor færldre opbakning mange giver en hånd med til at være chauffør Heste agility v Pernille Seindal stor succes for både heste og ryttere vi kan konstarer at rideskoleponyer var/er super seje Ifm at Mette Rafn er på stedet muliged for at ansætte en berider elev Maja Spøhr hvilket gjorde at vi midt året lige efter ridelejren sagde vi så farvel til vores undervisere Dianna Siw og Thamis, Maja kom til og startede rideskolen op dejlig glad, positiv og vellidt, kompetent og meget dygtig pige Afsluttede året med at osse Cecilie er kommet med om bord bistår vedr rideskole og fredags undervisning Afsluttede året med en lille juleafslutning Vi har sagt farvel til Toby og Joakim toby fortjente pensionering efter mange års tro tjeneste og Joakim var bare det perfekte match til Tina, så joakim bor stadig på HSK Rideskolen låner pt Wino og Jacon af Marianne som supplement til rideskole hestene. Oldboys udvalgsformanden Vi starter året med en pause, koldt mørkt dårligt vejr og føre, kom godt i gang i februar. God forberedelse til årets højdepunkt, oldboys stævnet, hvor holdridning er obligatorisk og for først gang i mange år kunne ta afsted med et hold på 6 rytter som red galopprogramet. Med den dressur vi efterhånden ser her på stedet, lyder det ikke af så meget, men sæt 6 meget forskellige heste sammen og ride et galopprogram,kan godt gi en udfordring.

4 Sløjfehøsten var ret begrænset, Nina fik en en ringridning, Lisbet er lige så sikker i springning, men alt i alt en god dag. Vores dressurpokal som afdelingens medlemmer rider om ved klubmesterskaberne, blev i år vundet af Birgit. Inden vi holdt sommerferie var vi en tur på Dyrehavsbakken, hvor vi fik en rundvisning i nybyggede stalde til kaperhestene og derefter en hestevognstur på bakken, det kan varmt anbefales at ta sådan en tur. Inden vi startede igen var Nina til ringridning i Græsted hvor det igen blev til en førsteplads og en invitation til at vise ringridning ved store hestedag i Hillerød. Træningsfliden forsatte efter sommerferien og resten af året, anden halvleg hvor vi som regel er fordoblet hvor de sidste nyheder bliver vendt en hyggelig tradition. Det har også været spændende at følge den forvandling vores gamle klub har gennemgået det sidste år. Tak for Stævneudvalgsformand Vi har haft en del stævner i 2016, både sløjfe, klub og distiktsstævner, vi syntes vi harr fået vores dressurstævner godt op at køre, hvor i der er klasser som virker interessante for folk at komme og se. Der er gjort en kæmpe indsats i for ar at hente sponser præmiere hjem, 1000 tak for det. Vores distriktsstævner spring for pony, giver mange starter og der er mange der handler i vores cafe, det er jo dejligt, på den måde tjener vi jo nogen penge til klubben, sløjfespring er også i høj kurs. Klub og kantineudvalgsformand Der er stadig mange besøgende i vores cafe til vores stævner og arrangementer, dette øger indtjeningen til klubben. 2. Fremlæggelse af regnskab. Vi har i 2016 haft et lille overskud på kr. 1419,45, hvor vi i 2015 havde et underskud på kr ,00, regnskabet er godkendt. 3. Indkommende forslag: Emma har et ønske om at der må springes i det store ridehus evt. i weekenden Alle forslag bliver taget op i bestyrelsen. 4. Fastsættelse af kontingent: ingen ændringer 5. Valg af bestyrelse a) Formand: Katrine Poulsson blev valgt b) Næstformand: Hanne Espersen blev genvalgt c) Kasserer: Bente Pedersen blev genvalgt d) Sekretær: Susanne Crone Thomsen blev valgt

5 e) Center udvalgsformand: Andrew Sargent blev valgt 6. Valg af 2 interne revisor: a) Lasse Rafn blev valgt b) Pia Hilleborg blev genvalgt 7. Valg af fanebærer + Suppleanter a) Erik Olsen blev genvalgt b) Lasse Kreiner blev genvalgt 8. Valg af udvalgsformænd a) Stævneudvalgsformand Erika Kibsgaard blev valgt b) Rideskoleudvalgsformand Helle Holte Rasmussen blev genvalgt c) Oldboys udvalgsformand Agnethe Christensen blev genvalgt d) Klub og kantineudvalgsformand Anita Pedersen blev genvalgt 9. Evt. 10. Honnør for rideklubben Helsinge Rideklub håber på et godt og lykkebringende år, med alle vores medlemmer og et håb om mange flere.

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl. 19.00 i Landsbysalen på Bredekærgård Referat: 1. Valg af dirigent + stemmetællere - Cecilie Pedersen blev valgt som dirigent. Pia

Læs mere

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede 2013 Året der gik. Møllebakkens rideklub har i løbet af 2013 afholdt en masse arrangementer, opnået super flotte resultater og foretaget nye investeringer til glæde for klubbens mange medlemmer. Her er

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 26. februar 2015 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Steen Kielstrup 1a. Valg af stemmetællere Anne Johansen Uddeling af pokaler Rideskole holdridning

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

Generalforsamling, Inside Hammel

Generalforsamling, Inside Hammel Generalforsamling, Inside Hammel 20.02.2019 Bestyrelse tilstede: Pia Dora Nadia Anker Camilla Lund Tanja Kulas Jimmi Bisgaard Hanne Elisabeth Andersen Bogholderi, Preben Pia byder velkommen 1. Valg af

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ )

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ ) Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/03-2018) Mødested: Rytterstuen Tid: 19.15 Referat Formand Inge-lise Lorenzen byder velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Helle Bekmann vælges. Pkt. 2 Valg

Læs mere

Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014. Dagsorden:

Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014. Dagsorden: Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelses- og godkendelse af årsregnskab 4. Fremlæggelses- og godkendelse af budget 5. Valg til

Læs mere

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Hermed kommer nyhedsbrev fra HDR s bestyrelse med lidt nyt om, hvad der er sket i klubben. Dette bliver den nye form for referater. Bestyrelsen holder indtil sommerferien

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling 28 fremmødte. 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen blev valgt og konkluderede at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling RKM 11/2-2015

Referat af generalforsamling RKM 11/2-2015 1. Valg af dirigent Astrid vælges som dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning Beretningen er vedlagt som bilag 1. Referat af generalforsamling RKM 11/2-2015 3. Det reviderede regnskab forelægges til

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Vemmelev, den 03/02-2019 Søndag den 03/02-2019 kl. 11 i Cafeteriet, Præstemarksvej 4, Vemmelev Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent Kirsten Johnsen er valgt som dirigent

Læs mere

Der er desværre ikke så meget læsestof denne gang, så jeg beder Jer se på hjemmesiden www.nihekla.dk, hvor der vil stå en masse om arrangementer.

Der er desværre ikke så meget læsestof denne gang, så jeg beder Jer se på hjemmesiden www.nihekla.dk, hvor der vil stå en masse om arrangementer. Hekla Nyt Så blev det tid til næste Hekla Nyt. Jeg beklager, det er kommet så sent, men der har været problemer med elektronikken og været ramt af sygdom, så har først kunne færdiggøre bladet nu. Der er

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015 HYOR Bestyrelsens beretning 2015 Generalforsamlingen den 7. april 2016 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 07.04.2016: Økonomi og medlemstal: I 2015 gik HYOR ud med et underskud.

Læs mere

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 7. FEBRUAR 2011 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Skovridervej 1 8410 Rønde E mail: drif@drif.dk Tlf. : 20 95 72 88 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens

Læs mere

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af Referent 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Det reviderede regnskab forlægges til godkendelse 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Helsinge rideklubs KLUBMESTERSKAB maj 2018

Helsinge rideklubs KLUBMESTERSKAB maj 2018 Helsinge rideklubs KLUBMESTERSKAB 19.-20. maj 2018 Dressur lørdag den 19. maj 2018 Klasse 1. LD2-B Pony Kval. til Gribskovmesterskab. Rideskoleheste tilladt. Klasse 2. LC2-B pony- Kval. til Gribskovmesterskab.

Læs mere

Støt vores sponsorer. de støtter os

Støt vores sponsorer. de støtter os Støt vores sponsorer de støtter os Prisliste pr. 1.april 2019 ½ time pr. uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time pr uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time voksen (over 18 år. 4 elever pr. hold) 235,00 kr. pr.

Læs mere

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts 2018 Der var 40 fremmødte deltagere. Dagsorden 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen foreslås og blev valgt. Dirigenten konstaterer generalforsamlingen

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

Nyhedsbrev fra ridecentret skal indeholde alle politikker (ligger på ARK s hjemmeside skal også på ARC s hjemmeside).

Nyhedsbrev fra ridecentret skal indeholde alle politikker (ligger på ARK s hjemmeside skal også på ARC s hjemmeside). Referat af brugerrådsmøde den 27. april 2006 Til stede: Ulla Flyvholm, Sussi Lorenzen, Mogens Hemmingsen, Kathrine Hejl, Lis Marding, Anne Maagaard,, Mia Just Bertelsen, Charlotte Hansen, Cecilie K. Hansen,

Læs mere

REFERAT AF GENEREL FORSAMLING D. 14/3-2018

REFERAT AF GENEREL FORSAMLING D. 14/3-2018 REFERAT AF GENEREL FORSAMLING D. 14/3-2018 Dagsorden: Valg af dirigent... 1 Bestyrelsen nedlægger beretning... 2 Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse... 2 Godkendelse af medlemskontingent...

Læs mere

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben.

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben. Dato: 20/9-2014 kl. 15.00 Sted: hos Helle. Deltagere: Alice, Heidi og Helle Afbud: Daiga og Søs. Punkter: 1. Økonomi 2. Medlemssystemet Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB Fuglsangvej 28 8500 Grenaa www.djurslands-rideklub.dk Medlemmerne er fundamentet i klubbens liv og klubbens aktiviteter. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt

Læs mere

Submission #79 Roskilde Kommune

Submission #79 Roskilde Kommune Side 1 af 3 Formandens navn Mia Christensen Telefon 25417716 Email mia@hirk.dk Forening Himmelev Rideklub Foreningens CVR nummer 260368 Hvad søger du til? Belysning Beskrivelse Ansøgning til etablering

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

TØMMERUP SPORTSRIDEKLUB

TØMMERUP SPORTSRIDEKLUB Referat af Ordinær Generalforsamling Mandag d. 23. februar 2015 Tilstede var 38 medlemmer og der var videregivet 5 fuldmagter. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Den valgte dirigent blev Pia Blyitgen 2. Formanden

Læs mere

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F)

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Dagsorden 1. Uddeling af pokaler til de nye klubmestre og championatvindere i hhv. dressur og spring 2.

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling. Valbjergaard Sportsrideklub d. 30. januar 2017 kl

Referat ordinær generalforsamling. Valbjergaard Sportsrideklub d. 30. januar 2017 kl Referat ordinær generalforsamling Valbjergaard Sportsrideklub d. 30. januar 2017 kl. 17-19. 1. Valg af dirigent. Britt Simonsen valgt og konstaterer at generalforsamlingen er indkaldt rettidigt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Stald-katten. GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn.

Stald-katten. GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn. Stald-katten GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn. Som I kan se har GLRS s klubblad fået et navn.. se i Stald-katten hvem den heldige vinder blev. HUSK.Fastelavnsridning

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør.

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør. Referat bestyrelsesmødet d. 28-01-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 03-12-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Referat af brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Tirsdag den 27. august 2019 kl. 16-19 Sted : Cafeen, Ridecenteret Deltagere: Katja Lindblad, Morten Schou Jørgensen, Gerda Nicolaisen,

Læs mere

Februar Ring-og-spring stævne Springkursus ved Benjamin Adler Hansen og senere undervisning Fastelavnsstævne for klubbens medlemmer

Februar Ring-og-spring stævne Springkursus ved Benjamin Adler Hansen og senere undervisning Fastelavnsstævne for klubbens medlemmer Deltagere: Bestyrelse og TBR s medlemmer m.fl. Fraværende: - Kopi til: Referent: Bestyrelse og hjemmeside Pia Knudsen Mødedato: 31. januar 2019 Emne: Generalforsamling Karina bød velkommen til TBR s generalforsamling

Læs mere

Referat af GEK bestyrelsesmøde den 27. juni 2017

Referat af GEK bestyrelsesmøde den 27. juni 2017 Referat af GEK bestyrelsesmøde den 27. juni 2017 Tilstede var Mulle (formand) Kirsten (næstformand) Hanne Charlotte (sekretær) Mixi (kasserer) Nina Agenda: 1. Rideskole 2. Springning ny springtræner 3.

Læs mere

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7 Propositioner for Rideklubben Strøgården udv. klubstævne i dressur og spring for Pony og Hest den 26 og 27/5-2012, med 1 afd. af klubmesterskab for privatryttere om lørdagen. Lørdag d. 26/5 2012 Dressur

Læs mere

Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar :05: Lone Klinge Christensen

Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar :05: Lone Klinge Christensen From: Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar 2017 10:05:48 +0200 To: Lone Klinge Christensen Subject: VS: Ansøgning til Talentpuljen i Syddjurs Kommune Attachments: DSC00224.JPG,

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Referat fra bestyrelsesmøde d. 17. september 2014 Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Afbud: Nina Jensen, Ulla Bjørn Poulsen,

Læs mere

TAK for hjælpen til alle flittige hænder.

TAK for hjælpen til alle flittige hænder. April 2015 Nyhedsbrev Kære medlemmer i VRIK! Foråret er over os med solskin, friske lysegrønne blade og lyst til at komme udendørs. Arbejdsdagen den 11. april er vel overstået TAK for hjælpen til alle

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Kasseren fremlægger regnskab herunder fastlæggelse af kontingent for efterfølgende år

Læs mere

Ballerup Rideklub - Kildesvinget Ballerup. Telefon:

Ballerup Rideklub - Kildesvinget Ballerup. Telefon: Indkaldelse og dagsorden til generalforsamling 2014 på Ballerup Rideklub Den årlige generalforsamling afholdes: Tid: Sted: Onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00 (dørene åbnes kl.18.00) Cafeteriet Dagsorden:

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

Referat af Generalforsamling SDS d. 22/ i Tved Forsamlingshus.

Referat af Generalforsamling SDS d. 22/ i Tved Forsamlingshus. Referat af Generalforsamling SDS d. 22/1 2015 i Tved Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden s beretning 3. Årsrapport 4. Budget 5. Kommende års kontingent 6. Indkomne forslag 7. Valg

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE. Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter. Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Onsdag den 9. januar 2019 kl.

VALLENSBÆK KOMMUNE. Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter. Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Onsdag den 9. januar 2019 kl. Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Onsdag den 9. januar 2019 kl. 17-19 Sted : Mødelokalet på 1. sal, Vallensbæk Ridecenter Deltagere: Katja Lindblad, Morten Schou Jørgensen, Sissel

Læs mere

Referat Generalforsamling. Dansk Ride Instruktør Forening. fredag, den 6. februar 2015. Dagsorden. Ad 1) Valg af dirigent. Ad 2) Formandens beretning.

Referat Generalforsamling. Dansk Ride Instruktør Forening. fredag, den 6. februar 2015. Dagsorden. Ad 1) Valg af dirigent. Ad 2) Formandens beretning. Referat Generalforsamling i Dansk Ride Instruktør Forening fredag, den 6. februar 2015 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Elmosevej 24A, Fløjstrup 8330 Beder E mail: drif@drif.dk Tlf.: 20

Læs mere

Silkeborg Rideklub. Bestyrelsens beretning for. Regnskabsåret 2015

Silkeborg Rideklub. Bestyrelsens beretning for. Regnskabsåret 2015 Bestyrelsens beretning for Regnskabsåret 2015 2015 har været et sportsligt tilfredsstillende år, hvor SIR s ekvipager igen lykkedes med at trække mange fine placeringer og rosetter med hjem. Det sportslige

Læs mere

Solrød Rideklub generalforsamling

Solrød Rideklub generalforsamling Solrød Rideklub generalforsamling 27.02.2018 Dagsorden: 1) Fejring af championats vindere 2017 2) Fejring af æresmedlemmer 2017 3) Valg af dirigent 4) Formandens beretning 5) Godkendelse af regnskab for

Læs mere

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Mandag den 18 januar 2016 Dagsorden 1. Valg af Dirigent 2. Bestyrelsesberetning 3. Kasserens beretning 4. Indkommende forslag 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det.

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det. Bestyrelsesmøde d.19. september 2013 kl 19.00 Deltagere: Peter, Daiga, Heidi Afbud: Alice, Helle Referent: Daiga Dagsorden: 1. Vores aktivitetsplans forslag for år 2014 fortsat a. Kurser Ryttermærker Maria

Læs mere

Dirigenten byder velkommen og meddeler at generalforsamlingen er lovligt varslet.

Dirigenten byder velkommen og meddeler at generalforsamlingen er lovligt varslet. REFERAT AF HOLTE RIDEKLUBS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 10. MARTS 2014 HOLTE RIDE-KLUB Velkomst ved formand Niels Andersen. Dagsorden: Punkt 1: Valg af dirigent. Punkt 2: Bestyrelsens beretning ved formanden.

Læs mere

Bestyrelsesmødereferat

Bestyrelsesmødereferat Bestyrelsesmødereferat Mødedato: Onsdag, den 21. september 2016, kl. 19:00 Mødested: Deltagere: TRK Holger Holm, formand Evald Nielsen, kasserer Belinda Kramer, næstformand Freddy Hansen Finn Märcher,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 16. august

Referat af bestyrelsesmøde den 16. august Referat af bestyrelsesmøde den 16. august Tilstede var Mulle (formand) Mikkel (næstformand) Hanne Charlotte (sekretær) Mixi (kasserer) Nina Pernille Agenda: 1. Valg af næstformand 2. Salg af Spir og Mr.

Læs mere

Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen

Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen Siden jeg kunne gå, og endda måske før det, har heste og dressur ridning været en stor del af mit liv. Min mor var som ung aktiv konkurrence rytter og jeg fik

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Generalforsamling 2019

Generalforsamling 2019 Dagsorden: 1 Valg af dirigent. 2 Bestyrelsen aflægger beretning. 3 Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse. 4 Fastsættelse af kontingent. 5 Behandling af indkomne forslag. 6 Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

efteråret. Men vi måtte opgive at afholde klubmesterskabet i 2013 på grund af andre presserende opgaver, der iblandt opstarten af den nye klubportal.

efteråret. Men vi måtte opgive at afholde klubmesterskabet i 2013 på grund af andre presserende opgaver, der iblandt opstarten af den nye klubportal. Årsberetning 2013 Klubben gik ind i 2013 med et underskud på næsten 49.000 kr. Der var flere årsager til dette underskud, bl.a. havde vi 10 ledige bokse ved årsskiftet og vi havde ikke haft den tilgang

Læs mere

Ansøgning om tilskud til VM og EM udtagelses- Voltigestævne 27-29. maj 2016

Ansøgning om tilskud til VM og EM udtagelses- Voltigestævne 27-29. maj 2016 Ansøgning om tilskud til VM og EM udtagelses- Voltigestævne 27-29. maj 2016 Forenings information: Foreningens navn: Hvidovre- Avedøre Rideklub Formand Natasha Rosenskjold - n-rosenskjold@hotmail.com Mobil:

Læs mere

Referat generalforsamling Egedal Rideklub. Onsdag d 20. marts 2019

Referat generalforsamling Egedal Rideklub. Onsdag d 20. marts 2019 Referat generalforsamling Egedal Rideklub Onsdag d 20. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent Rikke vælges som dirigent, Sussie som referent 2. Formandens beretning Vi har haft et stille

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Kalenderen viser efterår, bladene på træerne forandrer farve og hos os går det virkelig stærkt

Kalenderen viser efterår, bladene på træerne forandrer farve og hos os går det virkelig stærkt Nyhedsbrev oktober -16 Kære medlemmer! Kalenderen viser efterår, bladene på træerne forandrer farve og hos os går det virkelig stærkt Vi vil byde velkommen til ikke færre end 6 nye opstaldere i september

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelse og TBR s medlemmer m.fl.) Deltagere: Fraværende: - Bestyrelse og hjemmeside. Kopi til: Pia Knudsen.

Mødereferat. Bestyrelse og TBR s medlemmer m.fl.) Deltagere: Fraværende: - Bestyrelse og hjemmeside. Kopi til: Pia Knudsen. Deltagere: Bestyrelse og TBR s medlemmer m.fl.) Fraværende: - Kopi til: Referent: Bestyrelse og hjemmeside Pia Knudsen Mødedato: 19. februar 2018 Emne: Generalforsamling Karina bød velkommen til TBR s

Læs mere

Generalforsamling Rebild TrialSport

Generalforsamling Rebild TrialSport Generalforsamling 2018 Rebild TrialSport Referat 1: Valg af dirigent og referent. Henrik Arvad valgt til ordstyrer Thomas Ertmann valgt til referent. Ordstyreren konstaterede at der er kaldt rettidigt

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Nordjysk Islandshesteforening Hekla Heklas ordinære generalforsamling den 24. marts 2015 kl. 18.30 Kulturhuset Nørre Allé 3, 9320 Hjallerup Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Regnskab

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Notat. om Ballerup Rideklub

Notat. om Ballerup Rideklub BALLERUP KOMMUNE Dato: 8. januar 2019 Sagsid: 82.00.00-K08-1-18 Notat om Ballerup Ballerup Kommune og Ballerup er pt. i gang med at sikre en lovliggørelse af bygningerne (opførelse af en ny staldbygning

Læs mere

Det er så sjovt på Sydbank SommerCamp

Det er så sjovt på Sydbank SommerCamp Hundredvis af hesteglade børn har i løbet af sommeren uploadet videoer og billeder til Sydbank SommerCamps hjemmeside i håbet om at vinde en plads på den eftertragtede ridelejr. 13 heldige vindere, som

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 2765 Ledøje-Smørum Referat af: Bestyrelsesmøde Tid og sted: 07.11.1 kl. 19.0 hos Lis Referent: Susan Holmboe Deltagere: Torben, Lena, Hanne, Mai, Birthe, Claus, Ole,

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere

:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere 15-08-2016 18:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere Susanne Biltoft Anne Marie With Susanne Biltoft Tina Jensen John Mikkelsen Kirsten Bjørklund Mixi Troels-Smidt Birgit Winkel Hanne

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ændringer i vedtægterne februar 2016:

Bestyrelsens forslag til ændringer i vedtægterne februar 2016: Bestyrelsens forslag til ændringer i vedtægterne februar 2016: 1 Nuværende paragraf: 1. Klubbens navn er ROSKILDE RIDEKLUB (ROR), og dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubbens formål er at fremme interessen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub Ledøje Sdr. Gade 15, 2765 Smørum Hjemmeside: www.loesr.dk

Ledøje-Smørum Rideklub Ledøje Sdr. Gade 15, 2765 Smørum Hjemmeside: www.loesr.dk Ledøje-Smørum Rideklub Ledøje Sdr. Gade 15, 2765 Smørum Hjemmeside: www.loesr.dk PR-udvalg: Formand: Carina Baerentsen, tlf.: 60921623 mail: carina_bae@hotmail.com Øvr.medlem: Henrik Jørgensen, tlf.: 22160984

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019

Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019 Tilstede: Anne-Marie, Pia, Mette, Knud, Malou Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen, valg af referent, næste mødedato og andre vigtige datoer

Læs mere