VALLENSBÆK KOMMUNE. Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter. Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Onsdag den 9. januar 2019 kl.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VALLENSBÆK KOMMUNE. Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter. Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Onsdag den 9. januar 2019 kl."

Transkript

1 Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Onsdag den 9. januar 2019 kl Sted : Mødelokalet på 1. sal, Vallensbæk Ridecenter Deltagere: Katja Lindblad, Morten Schou Jørgensen, Sissel Jensen, Charlotte Gajhede, Nataline Frydendahl, Ann Trille Sodtmann-Bølling, Anika Pedersen, Per Springborg, Christina Eldridge (referent). Afbud: Gerda Nicolaisen Dagsorden 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden 3. Orientering fra formanden 4. Orientering fra daglig leder 5. Fra Pensionærerne 6. Orientering fra Rideklubben 7. Kommende aktiviteter 8. Ideer fra medlemmer 9. Eventuelt 1. Velkomst Christina Veggerby præsenterede sig selv som ny i administrationen. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. 3. Orientering fra formanden Katja fortalte om, at der i fremtiden vil blive egentlige sager, som skal drøftes på dagsordenen, så brugerrådet deltager i at rådgive om udviklingen på stedet.

2 4. Orientering fra daglig leder Per fortalte om følgende: Der bruges mange kræfter på at økonomistyre på stedet. Det er stadig en udfordring at få økonomien til at hænge sammen, men målet er at få luft til nye investeringer i Der fokuseres på arbejdsmiljø i 2019 særligt i forhold til tunge løft, vrid samt mugning. Godt samarbejde med Vallensbæk Skole om ridning på skoleskemaet pt. kommer der 7 elever hver gang til rideundervisning. Forsøget skal evalueres med 5. klasserne til sommer. Vallensbæk ridecenter har et samarbejde med talepædagogerne og dagsinstitutionerne i Vallensbæk kommune ift. sprogstimulering. Vi har fået to små ponyer til projektet, som daginstitutionerne skal benytte ifbm. sprogstimulering. Vi har fået hjælp fra Vej og Park og samt institutionerne, som har købt små redskaber til børnene. Officiel indvielse er den 16. januar mellem kl , hvor Borgmesteren kommer og indvier den nye ponyfold. Kommunikation fra Rådhuset har kontakt til TV2Lorry, som måske kommer. Vi arbejder med den nye hestelov, og hvad den får af betydning for os. Pt. er vi i gang med at måle bokse og heste op, så vi kan afdække behovet. Der har været personalemøde med alle undervisere på rideskolen, hvor vi snakkede om, hvordan vi holder kvaliteten i undervisningen samt vores kodeks for undervisningen og underviserne. Her blev der også talt om den gode tone og gode kultur på rideskolen. Der blev efterspurgt sparring fra andre undervisere på rideskolen, som kunne bruge som inspiration til egen undervisning. Det arbejdes der videre med. Pt. er rideskolen i gang med at finde et par nye rideskoleheste, da en del af dem er lidt slidte. Derudover arbejdes der med at fylde holdene op på rideskolen. Parkering: Der er lidt udfordringer med parkering på stedet, hvor pensionærer mv. parkerer for meget inde på selve ridecentret. Vi er udfordret af løse hunde på stedet. Derfor er der indført hundeforbud i cafeteriet af hensyn til hygiejnen på stedet. Samtidig skal vi tage højde for sikkerheden, hvorfor løse hunde ikke er tilladt. Der bliver til stadighed konstateret rotter på stedet og vi har derfor jævnligt besøg af rottefængeren. De er svære at komme til livs bl.a. fordi der står meget foder, som ikke er i beskyttede kasser samt ligger mad i sadelrum mm. Katja foreslog at undersøge hos HOFOR, om de kan lave et forsøg med Wise traps elektroniske rottefælder i kloakken. Det blev også foreslået at sætte flere skraldespande op rundt omkring på området. Det er vigtigt at kommunikationen omkring rotteforebyggelse bliver tydeligere og dette arbejder administrationen videre med. 5. Nyt fra pensionærerne Trille fortalte følgende: Der er stor utilfredshed med stedet.

3 Brugerrådets funktion har ændret sig fra en brugerbestyrelse til et brugerråd. Brugerrådet har ikke den samme formelle indflydelse længere. Der er lavet en brugerundersøgelse blandt pensionærerne, hvor pensionærerne ønsker at få indflydelse på nogle bestemte ting, som de er utilfredse med. Der bliver i særlig grad langet ud efter Pers ledelse i undersøgelsen. Trille gav udtryk for, at det er kommet bag på hende, hvor meget kritik pensionærerne kontakter hende med og hun vil gerne gå konstruktivt ind i det. Per ansættelseskontrakt og Michael Søegaards ansættelseskontrakt florerer blandt pensionærerne, som er skaffet via en aktindsigt på kommunen. Særligt i Michael Søegaards kontrakt er man utilfreds med løn og personalegoder. Der er kritik af hans vilkår med 10 hestebokse til træningsheste, fordi folk oplever de ikke kan få undervisning af ham. Noget af utilfredsheden kan handle om pensionærernes oplevelse af, at der bliver sparret i det daglige, og samtidig at der ikke er forståelse for brugerrådets kompetencer, da en del stadig tror, at man kan få indflydelse. Der er flere som udtrykker, at de er bange for Per og derfor ikke ønsker at komme til ham. Trille fortalte ydermere, at det har været en svær proces omkring tilblivelsen af brugerundersøgelsen, samt at metoden godt kunne optimeres. En del af kritikken handler også om, at pensionærerne savner pensionærmøder og staldmøder. Charlotte påpegede, at efter Christina er kommet, er kommunikationen steget med 800%. Dette blev også underbygget af Nataline. Katja sagde, at kommunen og repræsentanterne fra kommunalbestyrelsen er meget forundret over, at der laves en brugerundersøgelse uden om brugerrådet og uden at involvere eller gå i dialog med stedets ledelse, chefer på kommunen eller det politiske system. Per er ærgerlig over, at administrationen ikke har været med til at udarbejde brugerundersøgelsen. Der kunne have været andre relevante spørgsmål, som havde været interessant at få med i undersøgelsen. Trille fortalte, at undersøgelsen er lavet via link i Facebookgruppe, hvor alle pensionærer har haft mulighed for at svare. Hun kunne ikke afvise, at det er muligt man har kunne svare flere gange. Undersøgelsen er udarbejdet og betalt af Trille. Sidsel fortalte, at der er flere pensionærer der ikke har haft lyst til at svare på undersøgelsen, fordi de ikke ønskede at bidrage til mudderkastning. Brugerrådet har ikke kunnet forholde sig til undersøgelsen, da den ikke har været kendt af brugerrådets medlemmer forud for mødet. Undersøgelsen er blevet sendt til borgmesteren i Vallensbæk, men man har valgt ikke at sende den til brugerrådet.

4 Katja foreslog, at undersøgelsen bliver sendt til alle medlemmer i brugerrådet, og drøftes på et særskilt møde. På mødet vil undersøgelsen blive drøftet temavis, således at brugerrådet kan være med til at se på konkrete løsninger, som så kan undersøges og arbejdes videre med af ridecenteret. Der vil blive udarbejdet et referat fra mødet, som vil være tilgængeligt på hjemmesiden efterfølgende. Katja kom med forslag om, at supplere mødet med indførelse af dialogmøder staldvis, så vi får mulighed for mere direkte dialog med pensionerne. Dette drøftes på næste møde, som en del af, hvordan vi forbedrer kulturen og dialogen på stedet. Der blev aftalt, at vi holder temamøde om brugerundersøgelsen den 5. februar 2019 kl. 18:30 6. Orientering fra rideklubben Rideklubben har holdt mange stævner 12 dressur 6 springstævner Sommerfest Udflugt til Hingstekåring Arbejdsdage Julefest med banko Der har været mange flotte sportslige resultater i rideklubben både nationalt og internationalt, hvor vi har markeret os super godt. Christina fortalte, at administrationen arbejder på at lave en Wall of fame med billeder og plakater af vinderne, som hænges op på ridecenteret. Der var klubstævne søndag 6. januar, hvor der var 75 startende tilmeldt. Vallensbæk ridecenter var repræsenteret med 40 starter og det er super flot. Alle var enige om, at der er utrolig flot engagement og aktivitetsniveau fra rideklubbens side. Medlemstallet er stigende og der er pt. ca. 250 medlemmer. Det blev nævnt, at rideklubben skal huske det er dem, som skal indstille til årets ildsjæl inden den 13. januar Kommende aktiviteter Januar: C stævne den og elevcup, som vi er i 2. runde i. Februar: terrænspringning i hal 1, klubmesterskab i springning, DRF generalforsamling i distrikt 1, Marts: Mounted games landsholdssamling, rideskolestævne i dressur og C stævne og 2 eller 3. kvalifikation til KBH mesterskabet.

5 Der arbejdes på at holde endnu en fest for rideskolen, da den i 2018 var en stor succes. 8. Ideer fra medlemmerne Charlotte opfordrede til, at der ordnes bane efter Mounted games næste gang de er her. Der er ønske om enetimer fra rideskoleelever hos berideren. Efterspørgsel på horsemanship for rideskoleelever. Det handler om måden du går til hesten på. Måske det kan implementeres i forbindelse med ridelejren. Stor ros til arrangementet i efterårsferien, hvor det var muligt at købe sig til ridedage. Det blev foreslået at man måske kan undervise lidt mere teori i løbet af ugen. Rideskolefolden der er et farligt hus på folden enighed om, at det skal ordnes hurtigst muligt. Rideskolens repræsentant har allerede været i gang med at tage søm ud, men der skal følges op på om det er tilstrækkeligt renset for søm. Per følger op på denne opgave. Foreløbige planlagte møder resten af året 5/2 kl :30 på rådhuset (tema om brugerundersøgelsen). Christina booker mødelokale. 23/5 kl Eventuelt Der har været en udfordring med et enkelt tilfælde af hashrygning på stedet. Politikken omkring stoffer er meget klar vi tolererer ikke euforiserende stoffer på stedet. Der er de fornødne tiltag i gang i forhold til den konkrete sag, som tages meget alvorlig. Repræsentanterne fra rideskolen blev vejledt i, at kontakte Per med bekymringer fremover. Charlotte spurgte til status på lys på udendørsbanerne, som vi talte om på sidste møde. Der er pt. ikke sket yderligere i sagen, da projektet er et større anlægsprojekt. Charlotte fortalte, at man måske kunne sætte LED lys op på hegnet.

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter - Brugerundersøgelsen Tid : Torsdag den 20. juni 2019 kl. 17-19 Sted : Cafeen, Ridecenteret Deltagere: Katja Lindblad (Brugerrådsformand), Morten Schou

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Referat af brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Tirsdag den 27. august 2019 kl. 16-19 Sted : Cafeen, Ridecenteret Deltagere: Katja Lindblad, Morten Schou Jørgensen, Gerda Nicolaisen,

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Referat fra Bestyrelsesmøde i brugerbestyrelsen for Vallensbæk kommunale Ridecenter og Rideskole den 1. december 2014. Deltagere: Søren

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019

Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Roskilde Rideklub d. 12/8 2019 Tilstede: Anne-Marie, Pia, Mette, Knud, Malou Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen, valg af referent, næste mødedato og andre vigtige datoer

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 23. - 24. september 2017 Lørdag 23. september 2017 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Der må være trækker

Læs mere

Nyhedsbrev fra ridecentret skal indeholde alle politikker (ligger på ARK s hjemmeside skal også på ARC s hjemmeside).

Nyhedsbrev fra ridecentret skal indeholde alle politikker (ligger på ARK s hjemmeside skal også på ARC s hjemmeside). Referat af brugerrådsmøde den 27. april 2006 Til stede: Ulla Flyvholm, Sussi Lorenzen, Mogens Hemmingsen, Kathrine Hejl, Lis Marding, Anne Maagaard,, Mia Just Bertelsen, Charlotte Hansen, Cecilie K. Hansen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR.

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Deltagere: Erik Skov-Larsen, Henrik Møller, Louise Andersen, Michael Skov-Larsen, Pia Augustinus, Gitte Kliver, Casper Rasmussen fraværende: Hanne Jensen.

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6.

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 1. Ad. 1 Godkendelse af referat. Godkendt. Pkt. 2. Punkter til dagsordenen. Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 3 Ad. 3 Nyt fra formanden. For at få indblik i drivkraften

Læs mere

Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent).

Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent). Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 27. januar 2016 Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent).

Læs mere

Aarhus Rideklub. 1. Dagsordenen blev godkendt. 2. Referat fra sidste møde blev godkendt. 3. Konstituering:

Aarhus Rideklub. 1. Dagsordenen blev godkendt. 2. Referat fra sidste møde blev godkendt. 3. Konstituering: Aarhus Rideklub Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 17. marts 2015 Tilstede: Anette Fritsche, Annette Asmus, Pia Munk, Maja Lindvig, John Sproegel, Anne Krogh Larsen, Signe Hansen, Birgitte Wulff 1.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ )

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ ) Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/03-2018) Mødested: Rytterstuen Tid: 19.15 Referat Formand Inge-lise Lorenzen byder velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Helle Bekmann vælges. Pkt. 2 Valg

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013 Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Igen tid til at gøre status. Jeg vil i denne beretning, som tidligere år, tegne et

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

Bestyrelsesmødereferat

Bestyrelsesmødereferat Bestyrelsesmødereferat Mødedato: Tirsdag, den 5. april 2016, kl. 19:00 Mødested: TRK Udsendt: Den 5. april 2016 Deltagere: Fraværende: Holm, formand Evald Nielsen Finn Märcher Malene Jakobsen, suppleant

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015 HYOR Bestyrelsens beretning 2015 Generalforsamlingen den 7. april 2016 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 07.04.2016: Økonomi og medlemstal: I 2015 gik HYOR ud med et underskud.

Læs mere

Silkeborg Rideklub. Bestyrelsens beretning for. Regnskabsåret 2015

Silkeborg Rideklub. Bestyrelsens beretning for. Regnskabsåret 2015 Bestyrelsens beretning for Regnskabsåret 2015 2015 har været et sportsligt tilfredsstillende år, hvor SIR s ekvipager igen lykkedes med at trække mange fine placeringer og rosetter med hjem. Det sportslige

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub Ledøje Sdr. Gade 15, 2765 Smørum Hjemmeside: www.loesr.dk

Ledøje-Smørum Rideklub Ledøje Sdr. Gade 15, 2765 Smørum Hjemmeside: www.loesr.dk Ledøje-Smørum Rideklub Ledøje Sdr. Gade 15, 2765 Smørum Hjemmeside: www.loesr.dk PR-udvalg: Formand: Carina Baerentsen, tlf.: 60921623 mail: carina_bae@hotmail.com Øvr.medlem: Henrik Jørgensen, tlf.: 22160984

Læs mere

Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået. Katrine fra 6. kl. er formand, Cecilie fra 6. kl. er næstformand.

Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået. Katrine fra 6. kl. er formand, Cecilie fra 6. kl. er næstformand. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid Mandag d. 25. september 2018 kl. 17.00 20.00 Sted Verninge Skole Afbud Hanne Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået.

Læs mere

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben.

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben. Dato: 20/9-2014 kl. 15.00 Sted: hos Helle. Deltagere: Alice, Heidi og Helle Afbud: Daiga og Søs. Punkter: 1. Økonomi 2. Medlemssystemet Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96

Læs mere

Deltagere: Knud Musaeus, Olaf Irgens, Marianne Steenberg, Tina Olsen, Werner Klindt, Christina Birkedal, Anders Hansen, Ann Finch Lorett, Nina Jensen

Deltagere: Knud Musaeus, Olaf Irgens, Marianne Steenberg, Tina Olsen, Werner Klindt, Christina Birkedal, Anders Hansen, Ann Finch Lorett, Nina Jensen Deltagere: Knud Musaeus, Olaf Irgens, Marianne Steenberg, Tina Olsen, Werner Klindt, Christina Birkedal, Anders Hansen, Ann Finch Lorett, Nina Jensen Tid og sted: den 08. april hos Olaf på Fjordgaarden.

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN Formål med medlemsmøder Bedre kommunikation! Informations fora Info fra bestyrelsen Info fra daglige leder Feedback fra medlemmerne Ambitionen er 1x i kvartalet eller

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 17. -18. september 2016 Lørdag 17. september 2016 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Pony Klasse 2: 60

Læs mere

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB Fuglsangvej 28 8500 Grenaa www.djurslands-rideklub.dk Medlemmerne er fundamentet i klubbens liv og klubbens aktiviteter. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde!

Referat GEK Bestyrelsesmøde! 21-09-2015 18.30 Susanne,Valdemarsvej Møde indkaldt af Referent Deltagere Susanne Biltoft Tina Jensen Susanne Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard Stender

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015 Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Jan Jacobsen (kasserer), Mette S. Gade (næstformand), Pernille Knudby, Ann Mortensen, Hanne Tange,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 16. august

Referat af bestyrelsesmøde den 16. august Referat af bestyrelsesmøde den 16. august Tilstede var Mulle (formand) Mikkel (næstformand) Hanne Charlotte (sekretær) Mixi (kasserer) Nina Pernille Agenda: 1. Valg af næstformand 2. Salg af Spir og Mr.

Læs mere

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede 2013 Året der gik. Møllebakkens rideklub har i løbet af 2013 afholdt en masse arrangementer, opnået super flotte resultater og foretaget nye investeringer til glæde for klubbens mange medlemmer. Her er

Læs mere

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det.

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det. Bestyrelsesmøde d.19. september 2013 kl 19.00 Deltagere: Peter, Daiga, Heidi Afbud: Alice, Helle Referent: Daiga Dagsorden: 1. Vores aktivitetsplans forslag for år 2014 fortsat a. Kurser Ryttermærker Maria

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 26. februar 2015 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Steen Kielstrup 1a. Valg af stemmetællere Anne Johansen Uddeling af pokaler Rideskole holdridning

Læs mere

Forretningsudvalget har i Katja, fået en stor aflastning vedr. den daglige drift.

Forretningsudvalget har i Katja, fået en stor aflastning vedr. den daglige drift. Referat af pensionærmøde, torsdag den 7. januar 2016. Følgende heste/ponyejere var tilstede: Jens, Kristina, Jeanne, Anette, Lene, Charlotte O, Anja O, Dorte, Cathrine, Freya, Lone, Silje, Sabrina, Britha

Læs mere

:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere

:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere 15-08-2016 18:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere Susanne Biltoft Anne Marie With Susanne Biltoft Tina Jensen John Mikkelsen Kirsten Bjørklund Mixi Troels-Smidt Birgit Winkel Hanne

Læs mere

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 Formand: Næstformand: Kasserer: Suppleanter: Fodermester: Underviser: Berit Andersen 30606465 Christina Jensen 53400388 Kresten Jensen 28936066 Annette Lomholt 29829110

Læs mere

REFERAT. Generalforsamling i Sportsrideklubben Aalborg. Tirsdag den 25. februar 2014, kl. 19.30 i cafeteriet på Finstrupgaard

REFERAT. Generalforsamling i Sportsrideklubben Aalborg. Tirsdag den 25. februar 2014, kl. 19.30 i cafeteriet på Finstrupgaard REFERAT Generalforsamling i Sportsrideklubben Aalborg Tirsdag den 25. februar 2014, kl. 19.30 i cafeteriet på Finstrupgaard Referat: 1) Valg af dirigent Janne Seemann blev valgt og kunne konstatere, at

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Hermed kommer nyhedsbrev fra HDR s bestyrelse med lidt nyt om, hvad der er sket i klubben. Dette bliver den nye form for referater. Bestyrelsen holder indtil sommerferien

Læs mere

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør.

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør. Referat bestyrelsesmødet d. 28-01-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 03-12-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret

Læs mere

Referat af GEK bestyrelsesmøde den 27. juni 2017

Referat af GEK bestyrelsesmøde den 27. juni 2017 Referat af GEK bestyrelsesmøde den 27. juni 2017 Tilstede var Mulle (formand) Kirsten (næstformand) Hanne Charlotte (sekretær) Mixi (kasserer) Nina Agenda: 1. Rideskole 2. Springning ny springtræner 3.

Læs mere

Fraværende: Julia Vasnel, Sara Henriksen, Cecilie K. Hansen, Line Guldbrandsen. Fratrådt: Carsten Funder, Jette Gram og Bettina Loffredo

Fraværende: Julia Vasnel, Sara Henriksen, Cecilie K. Hansen, Line Guldbrandsen. Fratrådt: Carsten Funder, Jette Gram og Bettina Loffredo Referat af brugerrådsmøde den 3. januar 2006 Til stede: Ulla Flyvholm, Sussi Lorenzen, Mogens Hemmingsen, Kathrine Hejl, Lis Marding, Hanne Guldbrandsen, Brit Andersen, Anne Maagaard, Sara Kock, Mia Just

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

Funktionsbeskrivelser for bestyrelsens udvalg 2015

Funktionsbeskrivelser for bestyrelsens udvalg 2015 Funktionsbeskrivelser for bestyrelsens udvalg 2015 Nærværende version af funktionsbeskrivelserne forudsætter følgende udvalgsstruktur: 1. Centerudvalg (Ridehal og baner) 2. Rideskoleudvalg 3. Staldudvalg

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

HØRINGSSVAR FRA BRUGERBESTYRELSEN VALLENSBÆK RIDECENTER

HØRINGSSVAR FRA BRUGERBESTYRELSEN VALLENSBÆK RIDECENTER Vallensbæk Kommune Vallensbæk Stationstorv 100 2665 Vallensbæk Strand Vallensbæk 2. august 2015 HØRINGSSVAR FRA BRUGERBESTYRELSEN VALLENSBÆK RIDECENTER Brugerbestyrelsen (BB) har modtaget materialet vedr.

Læs mere

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB. EVALUERING EFTER KNAPT 2 ÅR m.m.

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB. EVALUERING EFTER KNAPT 2 ÅR m.m. HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB EVALUERING EFTER KNAPT 2 ÅR m.m. Indholdsfortegnelse Bestyrelsen 2013/2014 & 2014/2015 Succes sportsligt Succes socialt Kommunikation Medlemstal, rideskolehold og belægning Heste-bestanden

Læs mere

SSRK GF den 20/3 2018: Formandens beretning

SSRK GF den 20/3 2018: Formandens beretning SSRK GF den 20/3 2018: Formandens beretning Slide: 1. Intro Vi kan igen se tilbage på et begivenhedsrigt år i Skaarupgaard Sportsrideklub. Et år med mange nye tiltag og også med nogle forandringer. Man

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2. Referat fra seneste BM, nr. 11 fra den 7. december 2016 blev godkendt og underskrevet

1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2. Referat fra seneste BM, nr. 11 fra den 7. december 2016 blev godkendt og underskrevet Web - Referat fra Bestyrelsesmøde nr. 1, onsdag den 11. januar 2017 kl. 18.00 på kontoret Snubbekorsvej 24-B Tilstede: Karsten, Britha, Anita, Charlotte og Tina (referent) 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Maja kom til HSK den 1. juli fra Vilhelmsborg, hvor hun allerede var påbegyndt sin uddannelse.

Maja kom til HSK den 1. juli fra Vilhelmsborg, hvor hun allerede var påbegyndt sin uddannelse. Referat fra ordinær general forsamling Helsinge Rideklub, den 22. februar 2017. Dagsorden: 1. formanden og udvalgsformændenes beretning. Formandens beretning for 2016 Indledning overordnet 2016 var et

Læs mere

Virksomhedsplan Gl. Landevej Albertslund. Albertslund Ridecenter.

Virksomhedsplan Gl. Landevej Albertslund. Albertslund Ridecenter. Virksomhedsplan 2016 Albertslund Ridecenter Albertslund Ridecenter Gl. Landevej 24 2620 Albertslund albertslund.ridecenter@albertslund.dk SIDE 2 Indhold Indledning...5 Hvem er vi?...5 Hvorfor er vi her?...7

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 STED: MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN LAILA

Læs mere

Referat af medlemsmøde d. 17.06.10

Referat af medlemsmøde d. 17.06.10 Referat af medlemsmøde d. 17.06.10 Formanden startede med at byde velkommen til de fremmødte samt Hans Bjerregaard, som er klubkonsulent for Dansk Ride Forbund. Lars Barnebjerg blev valgt til ordstyrer.

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag d. 2. oktober 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1 Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentant fra Hospitalsenheden Vest: Erna Leth; suppleant for Bente

Læs mere

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling 28 fremmødte. 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen blev valgt og konkluderede at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vejle Rideklubs lille stævneordbog

Vejle Rideklubs lille stævneordbog Vejle Rideklubs lille stævneordbog Vi håber, at vi med denne lille vejledning kan lokke flere med på banen - også helt bogstaveligt med på springbanen! Den lille ordbog til stævne-hjælpere er først og

Læs mere

REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE

REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE Antal fremmødte medlemmer: 12+5 børn. Repræsentanter fra regionsbestyrelserne: Lotte(reg.3), Kirstine(reg.1), Aage, Hanne, Christina og Fritz(reg. 2) Hovedbestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7 Propositioner for Rideklubben Strøgården udv. klubstævne i dressur og spring for Pony og Hest den 26 og 27/5-2012, med 1 afd. af klubmesterskab for privatryttere om lørdagen. Lørdag d. 26/5 2012 Dressur

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2018

HYOR. Bestyrelsens beretning 2018 HYOR Bestyrelsens beretning 2018 Generalforsamlingen den 9. april 2019 1 Økonomi og medlemstal: Vores regnskab for 2018 viser en forbedring ift. 2017. Vi kommer dog ikke ud med et overskud men heldigvis

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2011 Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012. Så er det tid til igen at gøre status for året der er gået. Denne beretning vil afspejle

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Referat af distriktsrådsmøde i Distrikt 2 den 22. maj 2012 på Nordøstsjællands Rideklub

Referat af distriktsrådsmøde i Distrikt 2 den 22. maj 2012 på Nordøstsjællands Rideklub Referat af distriktsrådsmøde i Distrikt 2 den 22. maj 2012 på Nordøstsjællands Rideklub Tilstede var følgende klubber: NSR, HIS, STRK, BLIS, BAR, NØR, SRV, FHSR og ERD Afbud: Preben Nielsen, Anne Donatzky,

Læs mere

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Vedtaget på bestyrelsesmøde (Dato) BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANSVARS- OG FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR BESTYRELSESMEDLEMMER Side 1 af 6 BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Læs mere

Generalforsamling Dansk Ride-Instruktør Forening 3. februar 2017

Generalforsamling Dansk Ride-Instruktør Forening 3. februar 2017 Generalforsamling Dansk Ride-Instruktør Forening 3. februar 2017 1 Emner Hvad er DRF optaget af lige nu og her? Hvem og hvad er Instruktørudvalget? Hvad har vi nået siden 2013? Hvad skal der mere ske?

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2017 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018. Bestyrelsens beretning vil tegne et billede af Glostrup Rideklub som forening, og

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget

Teknik- og Miljøudvalget Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Tirsdag den 8. oktober 2013 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Katja Lindblad, Ingolf Mathiesen, Niels Jørgensen,

Læs mere

Dagsorden/ referat. Emne/udvalg. Brugerrådsmøde. Mødested. Rudegård Idrætsanlæg. Mødedato 17. august Mødetidspunkt Kl

Dagsorden/ referat. Emne/udvalg. Brugerrådsmøde. Mødested. Rudegård Idrætsanlæg. Mødedato 17. august Mødetidspunkt Kl Dagsorden/ referat Emne/udvalg Mødested Brugerrådsmøde Rudegård Idrætsanlæg Mødedato 17. august 2017 Mødetidspunkt Kl. 19.00 21.00 Bemærkninger Mødet foregår i møderum 1 i hal 1 Vedlagt Referent Steen

Læs mere

Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Diskussion, 15 min. Tina tager et eksempel på funktionsbeskrivelser med.

Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Diskussion, 15 min. Tina tager et eksempel på funktionsbeskrivelser med. Dagsorden og referat Emne: Bestyrelsesmøde Medbring: Tina finder forplejning Dato: 07.03.14 Tid: 16.00 Sted: Bellinge Mødedeltagere: Tina, Michael, Søs, Anso, Dorte Afbud: Referent: Lone Forbered: Læs

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart

Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Birgitte Tribler (TD ansvarlig)

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Læreruddannelsen

Uddannelsesudvalget for Læreruddannelsen Uddannelsesudvalget for Læreruddannelsen Tirsdag den 2. december 2014 kl. 15.00 17.00 LÆRERUDDANNELSEN Dokumentdato: 24.11.2014 Dokumentansvarlig: THR J.nr. Senest revideret: 4.12.2014 Senest revideret

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde

Referat GEK Bestyrelsesmøde 29-10-2014 18.30 John, Kløckersvej Møde indkaldt af Susanne Biltoft Referent Camilla Lindegaard Deltagere Susanne Biltoft (forman Anne With (næstforman John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard Stender

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat

Bestyrelsesmøde. Referat Bestyrelsesmøde Onsdag den 2. maj 2012 kl. 18:30 i klubhuset, Hillerød stadion 1. bestyrelsesmøde i foreningsåret 2012/13 Referat Deltagere: Bleki Stojkovic (BS), Lillian Dale Andersen (LDA), Janna Rasmussen

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM

Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM Til stede: Jakob (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Birgitte Tribler (TD ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F)

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Dagsorden 1. Uddeling af pokaler til de nye klubmestre og championatvindere i hhv. dressur og spring 2.

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 25. oktober kl. 18

Referat bestyrelsesmøde den 25. oktober kl. 18 Referat bestyrelsesmøde den 25. oktober kl. 18 Tilstede var Mulle (formand) Mikkel (næstformand) Mixi (kasserer) Charlotte (sekretær) Pernille Hanne Nina Bente Thomsen, klubkonsulent hos DRF Aase-Line

Læs mere

Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a.

Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a. Referat for bestyrelsesmøde Deltagere: Tine, Signe, Pernille, Helle, Sille og Povl Fraværende: Lars, Cecilie 1. Valg af dirigent. TINE VALGT 2. Gennemgang og godkendelse af forrige referat. GODKENDT 3.

Læs mere

REFERAT. Bemærkninger:

REFERAT. Bemærkninger: REFERAT Område MED - Specialrådgivningen Mødedato: Tirsdag den 3. september 2013 Mødested: Mødelokalet 1. sal, Nørregade 41, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Karl Kristian

Læs mere

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand)

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) referat Handicapråd 19. februar 2015 dato: sted: mødelokale sydfalster, rådhuset kl. 9.00 tidspunkt: DELTAGERE: Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) Anne-Lise Rossau Claus Petersen Afbud: Fremmødt SUPpLEANT

Læs mere

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail.

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail. KONTRAKT VEDRØRENDE OPSTALDNING AF HESTE. Vilkår for opstaldning af heste på Holtegaard Ridecenter. Prisliste 3 er pony med halm/hø +fodring/udlukning på 1 er pony + 2 er pony med halm/hø +fodring/udlukning

Læs mere

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring Beretning for distrikt 4 for 2016 Traditionen tro vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Alle jer klubber som arbejder ihærdigt på at lave aktiviteter for medlemmerne bør

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg. Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg

Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg. Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg BRUGERRÅDSMØDE RUNDFORBI OG VEDBÆK IDRÆTSANLÆG Referat Emne/udvalg Mødested Brugerrådsmøde på Rundforbi og Vedbæk Idrætsanlæg Mødelokale på Rundforbi Idrætsanlæg Mødedato Onsdag d. 5. december 2018 Mødetidspunkt

Læs mere

Kommunal styregruppe for DUBU

Kommunal styregruppe for DUBU REFERAT Kommunal styregruppe for DUBU Referat af 1 møde med DUBUs kommunale styregruppe, 3. februar 2015 Deltagere: Tina Wahl, Kontorchef, Social og Sundhed, KL Hanne Gøttrup, Projektleder, Social og Sundhed,

Læs mere

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl. 19.00 i Landsbysalen på Bredekærgård Referat: 1. Valg af dirigent + stemmetællere - Cecilie Pedersen blev valgt som dirigent. Pia

Læs mere

HB MØDE 30/ Vi vil alle have udvikling, men er vi klar til den nødvendige forandring

HB MØDE 30/ Vi vil alle have udvikling, men er vi klar til den nødvendige forandring HB MØDE 30/4-2013 Vi vil alle have udvikling, men er vi klar til den nødvendige forandring Kontingenterne går kun NED I 2010 solgte vi kontingenter for 5.2 MIO I 2013 kommer vi måske til at sælge kontingenter

Læs mere

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Referat fra bestyrelsesmøde d. 17. september 2014 Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Afbud: Nina Jensen, Ulla Bjørn Poulsen,

Læs mere