Ved kirken forstås, i det følgende, de tjenestesteder, der er nævnt i ansættelsesbrevet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ved kirken forstås, i det følgende, de tjenestesteder, der er nævnt i ansættelsesbrevet."

Transkript

1 Arbejdsbeskrivelse for organist ved Vedbæk kirke Ved kirken forstås, i det følgende, de tjenestesteder, der er nævnt i ansættelsesbrevet. Organistens ugentlige fridag er: Mandag. Fredag er løs fridag på nær 16 fredage pr. år. Organistfunktionen er iflg. vedhæftede opgørelse fastsat til en årsnorm på 1924 timer hvilket dækkes af: Afkryds hvilken organiststilling arbejdsbeskrivelsen dækker: Organist 1 37 timer Organist 2 Organist 3 Organist 4 timer timer timer Organisten har det selvstændige ansvar for at løse de opgaver, som efter menighedsrådets beslutning er indeholdt i organistfunktionen. Instruktionsbeføjelse/nærmeste foresatte En organist Den daglige leder er organistens nærmeste foresatte. 2. Tjenester Organisten deltager i forberedelsen og gennemførelsen af folkekirkens gudstjenester og kirkelige handlinger ved kirken, uanset hvilken præst der medvirker, uanset for hvem den kirkelige handling foretages, og uanset om gudstjenesten er særligt arrangeret, herunder undtagelsesvis arrangeret på særlige lokaliteter. Afgørende for, om der er tale om en kirkelig handling er, om tjenesten ledes af en præst fra folkekirken. Organisten medvirker efter den fungerende præsts anvisninger og skal sammen med kirkens øvrige personale medvirke til, at gudstjenesten eller den kirkelige handling ikke forstyrres af uorden eller uro. Organisten skal ved orglet og som leder af kirkens kor støtte menighedssangen og ved liturgisk orgelspil og kormedvirken bidrage til, at gudstjenester og kirkelige handlinger forløber så værdigt som muligt. Organisten skal ved stadige øvelser og studier vedligeholde og udbygge sine forudsætninger for at opfylde sine tjenestepligter, herunder afholdelse af kirkekoncerter, kirkemusikaftener, salmesangaftener og liturgiske gudstjenester m.v. i overensstemmelse med menighedsrådets beslutninger herom. Organisten skal sikres mulighed for at øve på de instrumenter, som organisten er forpligtet til at spille på. Ved gudstjenester og kirkelige handlinger har præsten instruktionsbeføjelser, og tjenesten gennemføres som forud aftalt med den tjenestegørende præst.

2 Forberedelserne til gudstjenesterne eller den kirkelige handling skal være afsluttet i god tid inden handlingen begynder. Organisten skal møde på følgende måde: Højmesse: minutter inden højmessen begynder Kirkelige handlinger: minutter inden handlingen begynder Organisten har det selvstændige ansvar for den musikalske gennemførelse af tjenesten, herunder valg af præ- og postludium samt valg af toneart ved afspilningen af salmer. Præsten vælger salmer, således at salmenumre oplyses til organisten senest 48 timer før tjenesten, medmindre der foreligger særlige omstændigheder. Salmernes melodivalg aftales mellem den tjenestegørende præst og organisten. Ved uenighed mellem præst og organist er præstens ønske afgørende. Ved gentaget principiel uenighed kan sagen forelægges biskoppen. Menighedsrådet har besluttet at følgende repertoire anvendes: Koralbog til Den Danske salmebog 2003 Den Danske Koralbog 1954 (1973, 1992) Tillæg til Den Danske Koralbog 2003 Musiktillæg til Gudstjenesteordning for Den Danske Folkekirke 1994 Melodier til Tillæg til Den Danske Salmebog 1994 Thomas Laub: Dansk Kirkesang 1918 Viggo Bielefeldt: Melodier til Salmebog for Kirke og Hjem 1900/1901 samt melodisamlinger til de salmebogstillæg og børnesalmebøger, der er indført ved kirken efter beslutning i menighedsrådet. Hvis der er enighed mellem præst og organist kan andre melodier benyttes. Menighedsrådet har besluttet at følgende andet repertoire benyttes ved kirken: Musikalske ønsker/mindre kompositioner Menighedsrådet har besluttet, at der ikke er mulighed for at imødekomme ønsker om få spillet mindre kompositioner eller ønsker om medvirken af solist ved kirkelige handlinger. Menighedsrådet har besluttet, at der er mulighed for at imødekomme ønsker om få spillet mindre kompositioner eller ønsker om medvirken af solist ved kirkelige handlinger. Det er overladt til organisten at vurdere om det særlige ønske teknisk lader sig gøre at opfylde. 3. Koncerter, plan, varetagelse og budget Organisten arrangerer, medvirker til og afholder koncerter efter følgende retningslinier: Organisten forelægger senest 1/9 en koncertoversigt for 1. halvårs koncerter for det følgende kalenderår til menighedsrådets godkendelse. Senest 1/2 følger 2. halvårs koncerter for det pågældende kalenderår. Der friholdes et beløb til afholdelse af koraktiviteter efter nærmere aftale med børnekorlederen og/eller menighedsrådet.

3 Aftenmusikgudstjenester og meditative aftengudstjenester planlægges løbende og med hensyntagen til de arrangerede koncerter. Koncertoversigten skal indeholde et specificeret budget for det kommende regnskabsår. Organisten aftaler rammerne for afvikling af koncerter med menighedsrådet herunder tidspunkter, aftaler om program m.m. Organisten har det selvstændige ansvar for at koncerterne afholdes i overensstemmelse med de retningslinjer, der er fastsat af menighedsrådet. Model 1 Pulje Puljestørrelsen er fastsat i beregningen af organistfunktionen. Model 2 specificerede koncerter 3.4 Arrangerede koncerter Minimum 4-5 afhængigt af budget 3.5 Koncerter, hvor organisten medvirker Minimum Solokoncerter (se nedenfor) Solo-opgaver lægges fortrinsvis ved 7 meditationsgudstjenester og 2 aftenmusikgudstjenester årligt. Der er mulighed for solo-opgaver ved koncerter. Andet Fælles provstigudstjenester og børnekoncerter. Fast musikassistance ved spire- og børnekor, tirsdage kl Vikar for korleder (musikalsk, ikke praktisk). 4. Musikgudstjeneste Der afholdes ved kirken årligt et antal musikgudstjenester. Ca. 9 musikgudstjenester bestående af aftenmusikgudstjenester og meditative gudstjenester. Derudover afholdes børnegudstjenester. Evt. øvrige sær-musikgudstjenester koordineres med præsterne. Koncerter med Vedbæk Kirkes Kammerensemble, der er løst tilknyttet kirken. 5. Andre kirkelige aktiviteter Organisten deltager i konfirmandundervisning

4 Fremvisning af orgel til konfirmander samt musikalske aktiviteter i konfirmandundervisningen efter aftale med præsterne. Organisten deltager i minikonfirmandundervisning Organisten deltager i minikonfirmandundervisning efter nærmere aftale med minikonfirmandunderviser. Organisten deltager i menighedsmøder Ældrearbejde : Tirsdagsklub hver tirsdag kl i Sognegården. Organisten deltager ved foredrag og musikarrangementer efter aftale med daglig leder. Organisten deltager ved lørdagsarrangementer, fx adventsmarked, børn i sognegården efter aftale med daglig leder. 6. Andre aktiviteter Organisten deltager i babysalmesang Som tilknyttet vikar samt efter aftale med daglig leder. Organisten deltager i skole-kirkesamarbejde Samarbejde med skolekonsulenten. Fast telefonisk træffetid p.t. tirsdag, onsdag, torsdag kl for kirkens brugere, der ønsker at aftale musik ved kirkelige handlinger. Det er organistens opgave et varetage PR og annoncering (til pressen, hjemmeside, sogn.dk) af de musikalske aktiviteter efter en instruks udarbejdet af kirkens kommunikationsudvalg. Organisten skal om nødvendigt desuden kunne opdatere de musikalske aktiviteter på hjemmesiden i samarbejde med kommunikationsansvarlig kirketjener. 7. Kor Der er korlederfunktion i stillingen og følgende retningslinjer følges: Organisten er ansvarlig for det professionelle kors præstationer og musikalske udvikling i henhold til menighedsrådets målsætning herom. Organisten er korets nærmeste foresatte og afgiver indstilling til menighedsrådet om ansættelse og afsked af kormedlemmer.

5 Organisten attesterer korets tjenestelister og indkalder korets medlemmer til kirkelige handlinger og prøver. Organisten aftaler kormedlemmernes ferie og anden tjenestefrihed. Ved ansøgning om længere tjenestefrihed indstiller organisten til menighedsrådet. Korets tjeneste ved gudstjenester og ved kirkelige handlinger planlægges sammen med den præst, der leder gudstjenesten eller forretter den kirkelige handling. Menighedsrådet har besluttet, at organisten skal etablere et amatørkor for unge og/eller voksne. Organisten har medindflydelse på korets/korenes repertoire. Amatørkorets/-korenes deltagelse ved gudstjenester planlægges sammen med den præst, der leder gudstjenesten. Der friholdes et beløb i koncertbudgettet til amatørkorets/-korenes aktiviteter jf. ovenstående. 8. Tilsyn med instrumenter Organisten fører tilsyn med de instrumenter, han betjener, og som menighedsrådet stiller til organistens disposition. Mangler, som organisten ikke er i stand til selv at afhjælpe, skal han straks indberette til menighedsrådet. For at instrumenterne må benyttes af andre end organisten, kræves menighedsrådets samtykke, der først bør gives efter indhentet erklæring fra organisten. Organisten er ansvarlig for den nodesamling, der er stillet til rådighed for ham og koret. 9. Klokkespil Organisten varetager betjeningen af klokkespil herunder tilsynet. Organisten spiller koncerter på klokkespillet i følgende omfang: 10. Møder Organisten deltager i følgende møder: Mødepligt i Sognegården hver onsdag i tidsrummet ca. kl. 9-13, således at alle koordineringsog personalemøder afholdes i dette tidsrum; Ugentligt personalemøde, kvartalsvise koordineringsmøder, møder med præsterne, 1:1 statusmøder med daglig leder hver anden uge. Kommunikationsudvalgsmøde før hvert menighedsrådsmøde kl Det er frivilligt at deltage i menighedsrådsmøderne. Vikar for deltagelse i det fælles provsti PR-samarbejde. Koordineringsmøder vedr. fælles musikalske provstiaktiviteter. Herudover deltager organisten i de møder, der relaterer sig til stillingen. 11. Tjeneste ved andre kirker

6 Organisten er forpligtet til at vikariere for: Rådighedsvagt i forbindelse med teamsamarbejde med Gl. Holte 16 dage om året. Andet KODA/ COPYDAN m.v. Organisten indsender alle ansøgninger og indberetninger til andre end kirkelige myndigheder m.fl. (KODA, COPYDAN m.v.), som følger af organistens arbejde ved kirken. Kirkesyn Organisten underrettes om alle kirkesyn og skal deltage i synet vedrørende orglet. Undervisning Organisten er berettiget til at bruge orglet til undervisning efter følgende retningslinjer: Organisten må benytte orglet til undervisning under hensyntagen til kirkens øvrige aktiviteter. Bibeskæftigelse for fuldtidsansat organist kan kun tillades i et mindre omfang, der er foreneligt med stillingen i kirken. Al bibeskæftigelse skal godkendes af MR v/kontaktperson. Budget for organistfunktionen Organisten er forpligtet til at udarbejde budget for organistfunktionen efter følgende retningslinjer: Til brug ved menighedsrådets udarbejdelse af budget for kirkekassen skal organisten inden udløbet af en af menighedsrådet fastsat frist forelægge menighedsrådet et i videst muligt omfang specificeret budget for udgifterne ved organistfunktionen i det kommende regnskabsår. Budgettet skal omfatte udgifter til nodemateriale m.v. samt udgifter i forbindelse med kirkekoncerter og eventuelle andre omkostningskrævende tjenestepligter. Når budgettet for kirkens kasse er fastlagt, meddeler menighedsrådet organisten hvilket beløb, der vil være til rådighed i det kommende regnskabsår. Organisten er ansvarlig for, at beløbet ikke overskrides. Det påhviler organisten at føre regnskab efter menighedsrådets anvisninger over udgifter, der afholdes af det bevilgede beløb Andet Organisten afgiver erklæring over for menighedsrådet og kirkens præster i alle spørgsmål vedrørende kirkens orgel og kor og alle spørgsmål af musikalsk art vedrørende gudstjenesten, kirkelige handlinger og kirkekoncerter Øvrige bestemmelser Organisten har i henhold til straffelovens 152 tavshedspligt med hensyn forhold, som organisten i medfør af sin stilling bliver bekendt med. Tavshedspligten ophører ikke ved fratræden. Menighedsrådet den

7 Underskrives af formand/kontaktperson Organist (kvittering for modtagelse) den Organistens underskrift

Ved kirken forstås, i det følgende, de tjenestesteder, der er nævnt i ansættelsesbrevet.

Ved kirken forstås, i det følgende, de tjenestesteder, der er nævnt i ansættelsesbrevet. Arbejdsbeskrivelse for organist indtast navn ved Jyderup og Holmstrup kirke(r) Ved kirken forstås, i det følgende, de tjenestesteder, der er nævnt i ansættelsesbrevet. Organistens ugentlige fridag er:

Læs mere

Arbejdsbeskrivelse for organist ved Asmild og Tapdrup kirker. Ved kirken forstås, i det følgende, de tjenestesteder, der er nævnt i ansættelsesbrevet.

Arbejdsbeskrivelse for organist ved Asmild og Tapdrup kirker. Ved kirken forstås, i det følgende, de tjenestesteder, der er nævnt i ansættelsesbrevet. Arbejdsbeskrivelse for organist ved Asmild og Tapdrup kirker Ved kirken forstås, i det følgende, de tjenestesteder, der er nævnt i ansættelsesbrevet. Ved organist forstås den organist, for hvem nærværende

Læs mere

Arbejdsbeskrivelse for organist NN ved Vejle Sct. Nicolai Sogns kirker

Arbejdsbeskrivelse for organist NN ved Vejle Sct. Nicolai Sogns kirker Arbejdsbeskrivelse for organist NN ved Vejle Sct. Nicolai Sogns kirker Ved kirken forstås, i det følgende, de tjenestesteder, der er nævnt i ansættelsesbrevet. Organistens ugentlige fridag er: fredag.

Læs mere

REGULATIV. for. organiststillinger. aflønnet efter lønrammesystemet. Dette regulativ er gældende for stillingen som organist

REGULATIV. for. organiststillinger. aflønnet efter lønrammesystemet. Dette regulativ er gældende for stillingen som organist REGULATIV for organiststillinger aflønnet efter lønrammesystemet Dette regulativ er gældende for stillingen som organist ved Udfyld feltet og hop fra felt til felt med tabulatortasten. kirke(r) og indeholder

Læs mere

Kordegnefunktionen er iflg. vedhæftede beregningsskema fastsat til en årsnorm på 1924 timer hvilket dækkes af:

Kordegnefunktionen er iflg. vedhæftede beregningsskema fastsat til en årsnorm på 1924 timer hvilket dækkes af: Arbejdsbeskrivelse for kordegn ved Skt. Jørgens kirke(r) Kordegnefunktionen er iflg. vedhæftede beregningsskema fastsat til en årsnorm på 1924 timer hvilket dækkes af: Kordegn 1924 timer Kordegn Kordegn

Læs mere

STANDARDVEDTÆGT. for. den af Vetterslev-Høm menighedsråd. valgte. kontaktperson

STANDARDVEDTÆGT. for. den af Vetterslev-Høm menighedsråd. valgte. kontaktperson STANDARDVEDTÆGT for den af Vetterslev-Høm menighedsråd valgte kontaktperson Side 1 af 6 I henhold til 10, stk. 5, i lovbekendtgørelse nr. 146 af 24. februar 2012 om menighedsråd vælger menighedsrådet af

Læs mere

STANDARDVEDTÆGT. for. den af Rindum menighedsråd. valgte. kontaktperson. Side 1 af 6

STANDARDVEDTÆGT. for. den af Rindum menighedsråd. valgte. kontaktperson. Side 1 af 6 STANDARDVEDTÆGT for den af Rindum menighedsråd valgte kontaktperson Side 1 af 6 I henhold til 10, stk. 5, i lovbekendtgørelse nr. 146 af 24. februar 2012 om menighedsråd vælger menighedsrådet af sin midte

Læs mere

VEDTÆGT. kontaktperson

VEDTÆGT. kontaktperson VEDTÆGT for den af Vetterslev-Høm menighedsråd valgte kontaktperson I henhold til 9 stk. 5, i bekendtgørelse nr. 771 af 24. juni 2013 af lov om menighedsråd vælger menighedsrådet af sin midte en person,

Læs mere

Aale Linnerup Kirker Aale Bygade 28 A Aale 7160 Tørring

Aale Linnerup Kirker Aale Bygade 28 A Aale 7160 Tørring Bygade 28 A Vedtægt for kontaktperson ved Linnerup sognes menighedsråd I henhold til 10, stk. 5, i lovbekendtgørelse nr. 146 af 24. februar 2012 om menighedsråd vælger menighedsrådet af sin midte en person,

Læs mere

Bilag 5 VEDTÆGT. for. den af Grøndalslund menighedsråd. valgte. kontaktperson. (formand)

Bilag 5 VEDTÆGT. for. den af Grøndalslund menighedsråd. valgte. kontaktperson. (formand) 1 Bilag 5 VEDTÆGT for den af Grøndalslund menighedsråd valgte kontaktperson Vedtægten forelagt og vedtaget på menighedsrådets møde den: 15. december 2004 (formand) 2 I henhold til 10, stk. 5 i Lovbekendtgørelse

Læs mere

STANDARDVEDTÆGT. for den af Vetterslev-Høm menighedsråd. valgte. kontaktperson

STANDARDVEDTÆGT. for den af Vetterslev-Høm menighedsråd. valgte. kontaktperson STANDARDVEDTÆGT for den af Vetterslev-Høm menighedsråd valgte kontaktperson Forslag til vedtægt udarbejdet af Landsforeningen af Menighedsraad Formular 9-5114 08.05 Side 1 af 6 I henhold til 10, stk. 5

Læs mere

VEDTÆGT. for. den af Stilling menighedsråd. valgte. kontaktperson

VEDTÆGT. for. den af Stilling menighedsråd. valgte. kontaktperson VEDTÆGT for den af Stilling menighedsråd valgte kontaktperson I henhold til 10, stk. 5, i lovbekendtgørelse nr. 146 af 24. februar 2012 om menighedsråd vælger menighedsrådet af sin midte en person, der

Læs mere

Arbejdsbeskrivelse for sognemedhjælper indtast navn ved Indtast

Arbejdsbeskrivelse for sognemedhjælper indtast navn ved Indtast Arbejdsbeskrivelse for sognemedhjælper indtast navn ved Indtast kirkens/kirkernes navn(e) kirke(r) Sognemedhjælperen har det selvstændige ansvar for at løse de opgaver, som efter menighedsrådets beslutning

Læs mere

Vejledning om tilrettelæggelse af arbejdstid for overenskomstansatte kirkefunktionærer. Udarbejdet af Ministeriet for Ligestilling og Kirke

Vejledning om tilrettelæggelse af arbejdstid for overenskomstansatte kirkefunktionærer. Udarbejdet af Ministeriet for Ligestilling og Kirke Vejledning om tilrettelæggelse af arbejdstid for overenskomstansatte kirkefunktionærer Udarbejdet af Ministeriet for Ligestilling og Kirke Indledning: I forbindelse med indgåelsen af overenskomster og

Læs mere

VEDTÆGT. for. den af Menighedsrådet for Tørring og Hammer sogne. valgte. kontaktperson

VEDTÆGT. for. den af Menighedsrådet for Tørring og Hammer sogne. valgte. kontaktperson VEDTÆGT for den af Menighedsrådet for Tørring og Hammer sogne valgte kontaktperson Lovbekendtgørelsen I henhold til 10, stk. 5 i Lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 om menighedsråd vælger menighedsrådet

Læs mere

Takstregulativ og vedtægt

Takstregulativ og vedtægt Takstregulativ og vedtægt for kirke - fælles for kirkerne i Holbæk Provsti TKSTREGULTIV for KIRKEN I For benyttelse af kirken. til gudstjenester a. der afholdes af kirkens præst eller en anden af ham dertil

Læs mere

Takstregulativ og vedtægt

Takstregulativ og vedtægt Takstregulativ og vedtægt for Skibinge kirke Stege-Vordingborg provsti (Vordingborg kommune) Roskilde stift Side 1 af 7 TAKSTREGULATIV I. For benyttelse af kirken A. til gudstjenester a. der afholdes af

Læs mere

Takstregulativ og vedtægt

Takstregulativ og vedtægt Takstregulativ og vedtægt for Hjordkær kirke Aabenraa provsti ( Aabenraa kommune) Haderslev stift I For benyttelse af kirken TAKSTREGULATIV A. til gudstjenester a. der afholdes af kirkens præst eller en

Læs mere

Vejledning til vurdering af stillinger i Horsens Provsti

Vejledning til vurdering af stillinger i Horsens Provsti Vejledning til vurdering af stillinger i Horsens Provsti Generelt Denne vejledning er udarbejdet af en gruppe kontaktpersoner i Horsens Provsti efter opfordring fra menighedsrådene. Formålet med vejledningen

Læs mere

Vedtægter for Fredensborg Provstis Korsamarbejde Børne- Junior og Koncertkor

Vedtægter for Fredensborg Provstis Korsamarbejde Børne- Junior og Koncertkor 1 Vedtægter for Fredensborg Provstis Korsamarbejde Børne- Junior og Koncertkor 2 1 Formålet med Fredensborg Provstis Korsamarbejde er: at udbrede kendskabet til den danske salmeskat at fremme sangglæden

Læs mere

Embedsbeskrivelse for fuldtids stillingen som overenskomst ansat sognepræst i Aulum og Hodsager sogne

Embedsbeskrivelse for fuldtids stillingen som overenskomst ansat sognepræst i Aulum og Hodsager sogne Embedsbeskrivelse for fuldtids stillingen som overenskomst ansat sognepræst i Aulum og Hodsager sogne Stift: Viborg Provsti: Herning Nordre Vi ønsker en præst, der: - kan og vil være præst for alle i sognet

Læs mere

Samarbejde omkring sognekoordinator for Halk, Grarup, Hoptrup, Vilstrup og Øsby-Årø sogne.

Samarbejde omkring sognekoordinator for Halk, Grarup, Hoptrup, Vilstrup og Øsby-Årø sogne. Samarbejde omkring sognekoordinator for Halk, Grarup, Hoptrup, Vilstrup og Øsby-Årø sogne. 1. Deltagere og formål 1.1. Menighedsrådene for Halk og Grarup Sogne, Hoptrup Sogn, Vilstrup Sogn og Øsby-Årø

Læs mere

Vedtægt og takstregulativ

Vedtægt og takstregulativ Vedtægt og takstregulativ for kirke, Holbæk provsti Holbæk kommune, Roskilde stift VEDTÆGT for KIRKEN Kirkens bestyrelsesforhold Kirken, der er selvejende, bestyres af 1 Sogns menighedsråd. 2 Kirkens drift

Læs mere

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke 2011 Mission Rindum Kirkes opgave er at forkynde det kristne budskab i mødet med mennesker der, hvor de er, og samtidig være tro over for kirkens

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Der indkaldes til menighedsrådsmøde tirsdag den16. april 2013 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Christina. Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen 1. Ingen bemærkninger 2. Meddelelser

Læs mere

STANDARDVEDTÆGT. for. den af Hvalsø menighedsråd. valgte. kontaktperson

STANDARDVEDTÆGT. for. den af Hvalsø menighedsråd. valgte. kontaktperson STANDARDVEDTÆGT for den af Hvalsø menighedsråd valgte kontaktperson I henhold til 10, stk. 5 i Lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 om menighedsråd vælger menighedsrådet en person, der bemyndiges

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud:

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud: ENDELIG. Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 13. oktober 2011 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Send venligst afbud til kirkekontoret.

Læs mere

enighedsrå d Først i 1903 kom der en lov om menighedsråd, der skulle oprettes i alle landets sogne. Loven trådte i kraft i januar 1904.

enighedsrå d Først i 1903 kom der en lov om menighedsråd, der skulle oprettes i alle landets sogne. Loven trådte i kraft i januar 1904. M enighedsrå d Hvad er et menighedsråd? Et menighedsråd er den danske folkekirkes mindste demokratiske enhed, og i Danmark er der omkring 2.000 menighedsråd, som bestyrer landets sognekirker I 1856 blev

Læs mere

Aalborg Budolfi Provsti. Aalborg Nordre Provsti. Aalborg Vestre Provsti. Aalborg Østre Provsti. Thisted Provsti. Sydthy Provsti.

Aalborg Budolfi Provsti. Aalborg Nordre Provsti. Aalborg Vestre Provsti. Aalborg Østre Provsti. Thisted Provsti. Sydthy Provsti. Antal deltagere i folkekirkelige aktiviteter, fordelt efter begivenhedstype og kategori, 1. januar - 31. december 2015 Sum af Deltagere Brønderslev Provsti Frederikshavn Provsti Hadsund Provsti 16202 33744

Læs mere

Vedtægt. for. Formål 1. Samarbejdet har til formål at administrere og drive Folkekirkens Skoletjeneste i Aalborg kommune.

Vedtægt. for. Formål 1. Samarbejdet har til formål at administrere og drive Folkekirkens Skoletjeneste i Aalborg kommune. Vedtægt for samarbejdet mellem sognene i Aalborg Nordre Provsti, Aalborg Vestre Provsti, Aalborg Østre Provsti og Aalborg Budolfi Provsti i medfør af 43 stk. 1, i Lov om Menighedsråd og vedtaget i henhold

Læs mere

Vedtægter. for den private institution. S/I Klatretræet

Vedtægter. for den private institution. S/I Klatretræet Vedtægter Side 1 af 6 Vedtægter for den private institution S/I Klatretræet 1. Institutionens navn Stk. 1. Den selvejende institutions navn er. Institutionen har hjemsted i Svendborg Kommune Institutionen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Erik Dybdal Møller, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant), Jakob From Søvndal, Anita Holmgaard, Eva

Læs mere

Vedtægter for Sdr. Nærå Valgmenighed

Vedtægter for Sdr. Nærå Valgmenighed Vedtægter for Sdr. Nærå Valgmenighed Nuværende: 1 Forslag til ændringer: 1 Menighedens navn er Sdr. Nærå Valgmenighed. Sdr Nærå Valgmenigheds hjemsted er Stationsvej 171, 5792 Årslev Dens formål er, som

Læs mere

Ungdomspræst- og Skole-Kirke-samarbejde Vejle Provsti

Ungdomspræst- og Skole-Kirke-samarbejde Vejle Provsti Vedtægt For samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 42a (lovbekendtgørelse nr. 9 af 03.01.2007) om Ungdomspræst- & Kirke-skole-samarbejde i Undertegnede menighedsråd i,

Læs mere

Gældende fra 1. april 2016 til næste lønregulering (formentlig 1. april 2017)

Gældende fra 1. april 2016 til næste lønregulering (formentlig 1. april 2017) Vejledende lønblad Gældende fra 1. april 2016 til næste lønregulering (formentlig 1. april 2017) Kirkeministeriet har indtil 2011 udgivet vejledende lønoversigter for vikarsatser. Nærværende lønblad er

Læs mere

Vejledning om opgørelse af omfanget af organistfunktionen

Vejledning om opgørelse af omfanget af organistfunktionen Vejledning om opgørelse af omfanget af organistfunktionen 1. FASTSÆTTELSE AF ORGANISTFUNKTIONENS OMFANG... 2 2. TJENESTER... 3 2.1. HØJMESSE... 3 2.2. GENTAGET TJENESTE... 4 2.3. ØVRIGE GUDSTJENESTER...

Læs mere

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 17 for Husum Sogns Menighedsråd i Bispebjerg-Brønshøj Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 18817 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 1 for Husum Sogns Menighedsråd i Bispebjerg-Brønshøj Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 18817 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Vedtægt. for. ansættelse af og administration af en stilling som gade- og ungdomspræst med funktion i Aalborg

Vedtægt. for. ansættelse af og administration af en stilling som gade- og ungdomspræst med funktion i Aalborg Vedtægt for samarbejde mellem Budolfi, Hans Egede, Hasseris, Margrethe, Sankt Markus, Vejgaard, Vesterkær, Vor Frelser og Vor Frue sognes menighedsråd i Budolfi provsti i Aalborg stift i medfør af Kapitel

Læs mere

ÅRSBUDGET for Filips Sogns Menighedsråd. i Amagerbro Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Filips Sogns Menighedsråd. i Amagerbro Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 17 for Filips Sogns Menighedsråd i Amagerbro Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 78 CVR-nr. 11111 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Top 10 gudstjenester med flest deltagere. Top 10 arrangementer med flest deltagere

Top 10 gudstjenester med flest deltagere. Top 10 arrangementer med flest deltagere 250 200 150 200 Top 10 gudstjenester med flest deltagere 160 100 50 88,4 86,6 72,6 70,4 67,3 61,8 61,6 56,3 0 Antal deltagere i gennemsnit Konfirmation Ungdomsgudstjeneste Børne og familiegudstjenster

Læs mere

Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden. 25.januar 2012. Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 25. januar 2012 kl.19.

Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden. 25.januar 2012. Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 25. januar 2012 kl.19. Dato og år: Blad nr. 181 25.januar 2012 Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 25. januar 2012 kl.19.00 Afbud: Anne Lundblad Marianne Dyreholt Inge Birch Tonny R. Hansen Dagsorden: Efterretningssager:

Læs mere

ÅRSBUDGET 2014. Uvelse Kirkekasse. Uvelse Menighedsråd. Hillerød Provsti. Hillerød

ÅRSBUDGET 2014. Uvelse Kirkekasse. Uvelse Menighedsråd. Hillerød Provsti. Hillerød ÅRSBUDGET 214 for under Uvelse Menighedsråd i Hillerød Provsti i Hillerød Myndighedskode: 7422 CVR nummer: 66264513 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Uvelse den 2 / 1 213 Vibeke Hansen menighedsrådsformand

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til tirsdag den 13. august 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Anita,

Læs mere

Dagsorden og referat til menighedsrådsmøde tirsdag den 13. februar 2018, kl

Dagsorden og referat til menighedsrådsmøde tirsdag den 13. februar 2018, kl Dagsorden og referat til menighedsrådsmøde tirsdag den 13. februar 2018, kl. 18.30 1. Fraværende / bemærkninger a. Fraværende Birgitte Johannesen og Thyge Brandt b. Bemærkninger til dagsorden Nye punkter

Læs mere

Målsætninger for hele valgperioden, der indgår i dette års budget Menighedsrådets målsætning for året 2018 vil fortsat have fokus på:

Målsætninger for hele valgperioden, der indgår i dette års budget Menighedsrådets målsætning for året 2018 vil fortsat have fokus på: ÅRSBUDGET 18 for Engum Sogns Menighedsråd i Vejle Provsti i Vejle Kommune Myndighedskode 797 CVR-nr. 8971 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

Studieordning for organistgrundkursus Første udgave 2016

Studieordning for organistgrundkursus Første udgave 2016 Studieordning for organistgrundkursus Første udgave 2016 Biskopeqarfik Kalaallit Nunaat Postboks 90 3900 Nuuk Tlf: 321134 Fax: 321061 www.ilagiit.gl biskop@ilagiit.gl 1 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse..

Læs mere

ÅRSBUDGET Billum. Billum Sogns Menighedsråd. Varde Provsti. Varde Kommune

ÅRSBUDGET Billum. Billum Sogns Menighedsråd. Varde Provsti. Varde Kommune ÅRSBUDGET 1 for Billum under Billum Sogns Menighedsråd i Varde Provsti i Varde Kommune Myndighedskode: 887 CVR nummer: 981 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / Irene Kjær menighedsrådsformand Godkendt

Læs mere

Aftenens debatpunkt: Hvad vil vi med musikken i kirken? Oplæg ved Karsten. Fremlagt og vedtaget

Aftenens debatpunkt: Hvad vil vi med musikken i kirken? Oplæg ved Karsten. Fremlagt og vedtaget Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 15. april 2015 Protokol af offentligt menighedsrådsmøde Tirsdag d. 28. april 2015 kl. 17.15. Indledning: Karsten Oprydning: Jesper, Thorkild Afbud: Thorkild Det officielle

Læs mere

Formål. På menighedsrådets vegne varetage ledelsen af de kirkefunktionærer, der er ansat i sognet.

Formål. På menighedsrådets vegne varetage ledelsen af de kirkefunktionærer, der er ansat i sognet. Kontaktpersonen Formål På menighedsrådets vegne varetage ledelsen af de kirkefunktionærer, der er ansat i sognet. Som kontaktperson sikre, at medarbejdernes ressourcer anvendes bedst muligt, til glæde

Læs mere

Uddrag af resultatet af forhandlingerne mellem Finansministeren og AC 2013:

Uddrag af resultatet af forhandlingerne mellem Finansministeren og AC 2013: Uddrag af resultatet af forhandlingerne mellem Finansministeren og AC 2013: 16. Arbejdstid Lønnen efter denne overenskomst forudsætter fuldtidsbeskæftigelse svarende til gennemsnitlig 37 timer ugentlig.

Læs mere

BILAG 5. Forretningsorden. Side 1

BILAG 5. Forretningsorden. Side 1 BILAG 5 Forretningsorden Side 1 14. oktober2019 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSE INDSAMLING PÅ TVÆRS I/S Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Konstituering...3 2. Mødeafholdelse...3 3. Dagsorden...3 4. Afvikling

Læs mere

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Husum Sogns Menighedsråd. i Bispebjerg-Brønshøj Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 18 for Husum Sogns Menighedsråd i Bispebjerg-Brønshøj Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 18817 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

Vedtægt for samarbejde mellem Grene Provsti og Nørup Menighedsråd om rådgivning og sekretariatsbistand om kirkefunktionærer (kontaktpersonopgaven).

Vedtægt for samarbejde mellem Grene Provsti og Nørup Menighedsråd om rådgivning og sekretariatsbistand om kirkefunktionærer (kontaktpersonopgaven). Vedtægt for samarbejde mellem Grene Provsti og Nørup Menighedsråd om rådgivning og sekretariatsbistand om kirkefunktionærer (kontaktpersonopgaven). 1 Lovgrundlag: Samarbejdet etableres i henhold 43b og

Læs mere

Ungdomspræst- og Skole-Kirke-samarbejde Vejle Provsti

Ungdomspræst- og Skole-Kirke-samarbejde Vejle Provsti Vedtægt For samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 42a (lovbekendtgørelse nr. 9 af 03.01.2007) om Ungdomspræst- & Skole-kirke-samarbejde i Undertegnede menighedsråd i,

Læs mere

ÅRSBUDGET 2012. Svenstrup Kirkekasse. Svenstrup menighedsråd. Aalborg Vestre Provsti. Aalborg Kommune

ÅRSBUDGET 2012. Svenstrup Kirkekasse. Svenstrup menighedsråd. Aalborg Vestre Provsti. Aalborg Kommune ÅRSBUDGET 212 for under Svenstrup menighedsråd i Aalborg Vestre Provsti i Aalborg Kommune Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / 5 211 Agnes Rønager menighedsrådsformand Godkendt på provstiudvalgsmøde

Læs mere

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 8.01.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen John Berwick Martin Ringsmose Claus Weber Birgitte Skovgaard

Læs mere

Studieordning for Kirkemusikeruddannelsen Første udgave 2016

Studieordning for Kirkemusikeruddannelsen Første udgave 2016 Studieordning for Kirkemusikeruddannelsen Første udgave 2016 Biskopeqarfik Kalaallit Nunaat Postboks 90 3900 Nuuk Tlf: 321134 Fax: 321061 www.ilagiit.gl biskop@ilagiit.gl 1 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse..

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Sønderbro Sogns Menighedsråd. D a g s o r d e n. Åbne punkter. Dato: 24. april 2014. Møde Blad nr. Formandens initialer:

Sønderbro Sogns Menighedsråd. D a g s o r d e n. Åbne punkter. Dato: 24. april 2014. Møde Blad nr. Formandens initialer: 24. april 2014 Sønderbro Kirkes sognelokale Møde Blad nr. nr. 1 Mødestart kl.,00 D a g s o r d e n Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Gert Fruelund Jensen - GF Tove Asmussen

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Hyltebjerg. Hyltebjerg Sogns Menighedsråd. Valby-Vanløse Provsti. Københavns Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Hyltebjerg. Hyltebjerg Sogns Menighedsråd. Valby-Vanløse Provsti. Københavns Kommune ÅRSBUDGET 21 for Hyltebjerg under Hyltebjerg Sogns Menighedsråd i Valby-Vanløse Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode: 77 CVR nummer: 88217 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / Torben Larsen

Læs mere

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00 Dagsorden Fraværende Godkendelse af dagsorden 63. Godkendelse af referat fra mødet den 8. maj 2014 64. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Ministeriet for Ligestilling og Kirke 65. Meddelelser 1. Formanden

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Hyltebjerg. Hyltebjerg Sogns Menighedsråd. Valby-Vanløse Provsti. Københavns Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Hyltebjerg. Hyltebjerg Sogns Menighedsråd. Valby-Vanløse Provsti. Københavns Kommune ÅRSBUDGET 21 for Hyltebjerg under Hyltebjerg Sogns Menighedsråd i Valby-Vanløse Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode: 77 CVR nummer: 88217 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / menighedsrådsformand

Læs mere

VEDTÆGT. privatinstitutionen Tved Børnehave. Dens hjemsted er Svendborg Kommune, og beliggenheden er Hellet 3, 5700 Svendborg.

VEDTÆGT. privatinstitutionen Tved Børnehave. Dens hjemsted er Svendborg Kommune, og beliggenheden er Hellet 3, 5700 Svendborg. VEDTÆGT privatinstitutionen Tved Børnehave 1. Den private institutions navn er Tved Børnehave Dens hjemsted er Svendborg Kommune, og beliggenheden er Hellet 3, 5700 Svendborg. 2. Det er institutionens

Læs mere

ÅRSBUDGET 2012. Opstandelseskirken. Opstandelseskirkens menighedsråd. Glostrup Provsti. Albertslund Kommune

ÅRSBUDGET 2012. Opstandelseskirken. Opstandelseskirkens menighedsråd. Glostrup Provsti. Albertslund Kommune ÅRSBUDGET 212 for under s menighedsråd i Glostrup Provsti i Albertslund Kommune Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den 28 / 12 211 Inge Jacobsen menighedsrådsformand Godkendt på provstiudvalgsmøde

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding

Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding 1 Navn KFUM og KFUK i Kolding (110500) Stiftet år og dato Fællesforening 19.02.2001 KFUM 09.02.1884 Sogn: Kristkirkens Sogn Hjemstedskommune: Kolding Distrikt:

Læs mere

Aktiviteter og deltagelse X-strup Provsti

Aktiviteter og deltagelse X-strup Provsti Aktiviteter og deltagelse Tabel A - 2015 Antal aktiviteter og deltagelse i disse efter kategori *Højmesser kan være indberettet som gudstjenester **Hvor dåb eller konfirmation er del af en gudstjeneste,

Læs mere

ÅRSBUDGET for Agersted Sogns Menighedsråd. i Brønderslev Provsti. i Brønderslev Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Agersted Sogns Menighedsråd. i Brønderslev Provsti. i Brønderslev Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 17 for Agersted Sogns Menighedsråd i Brønderslev Provsti i Brønderslev Kommune Myndighedskode 91 CVR-nr. 11891 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde

Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde Menighedsrådsmøde nr. 367, 16.01.2019 kl. 19.00 Indleder: Poul Langagergaard Afbud: Torben Tramm, Hans Erik, Jesper, Anders Dagsordens punkter Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Pkt. 2 Godkendelse og underskrift

Læs mere

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 26. marts 2013. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 26. marts 2013. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Tryggevælde Provstiudvalg PU møde 26. marts 2013. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret Afbud: Morten Vive Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 2 Underskrift af godkendt referat

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Langenæs sogns kirkekasse. Langenæs Sogns Menighedsråd. Århus Domprovsti. Århus Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Langenæs sogns kirkekasse. Langenæs Sogns Menighedsråd. Århus Domprovsti. Århus Kommune ÅRSBUDGET 15 for Langenæs sogns kirkekasse under Langenæs Sogns Menighedsråd i Århus Domprovsti i Århus Kommune Myndighedskode: 8119 CVR nummer: 69461 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den 1 / 5 14

Læs mere

Dagsorden til møde den 23. april 2013 kl i Rindum Sogns Menighedsråd

Dagsorden til møde den 23. april 2013 kl i Rindum Sogns Menighedsråd Rindum Kirke, Menighedsrådet, Rindumvej 2, 6950 Ringkøbing Dagsorden til møde den 23. april 2013 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Til stede: Anders Storgaard Sørensen, Tage Høj Kristiansen, Poul Sørensen,

Læs mere

Kirkeministeriets høring om Dåbsoplæring DU BEHØVER KUN LÆSE SIDE 1 OG TOPPEN AF SIDE 2

Kirkeministeriets høring om Dåbsoplæring DU BEHØVER KUN LÆSE SIDE 1 OG TOPPEN AF SIDE 2 Kirkeministeriets høring om Dåbsoplæring DU BEHØVER KUN LÆSE SIDE 1 OG TOPPEN AF SIDE 2 Baggrund: På MR mødet d. 26. april blev Berit og Simon givet opgaven med at udarbejde oplæg til høringssvar på Kirkeministeriets

Læs mere

Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018)

Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018) Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018) 1 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i den offentlige selvejende institution

Læs mere

Referat- menighedsrådsmøde Onsdag den 27. maj 2014 kl. 19.00. Kingos Minde

Referat- menighedsrådsmøde Onsdag den 27. maj 2014 kl. 19.00. Kingos Minde Referat- menighedsrådsmøde Onsdag den 27. maj 2014 kl. 19.00 Kingos Minde Hermed indkaldes medlemmer af Slangerup Menighedsråd og suppleanter til ordinært offentligt menighedsrådsmøde på ovennævnte sted

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK. (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18.

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK. (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18. BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18. februar 2013) 1 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i den offentlige

Læs mere

Kasserer (forretningsfører) Provstiets Fælleskontor

Kasserer (forretningsfører) Provstiets Fælleskontor Kasserer (forretningsfører) Provstiets Fælleskontor Brandsoft regnskab Der foreslås indkøbt et Brandsoft regnskab med licenser til samtlige menighedsråd. 1. Menighedsrådene får således mulighed for at

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen på. Waldemarsbo Efterskole

Forretningsorden. for bestyrelsen på. Waldemarsbo Efterskole Forretningsorden for bestyrelsen på Waldemarsbo Efterskole 1. BESTYRELSENS OPGAVER Bestyrelsen varetager den overordnede ledelse af skolen, herunder: Ansætter og afskediger den daglige ledelse af skolen

Læs mere

Referat fra menighedsmøde i Grønnevang Kirke, søndag den 15. juni 2014.

Referat fra menighedsmøde i Grønnevang Kirke, søndag den 15. juni 2014. Referat fra menighedsmøde i Grønnevang Kirke, søndag den 15. juni 2014. Ole bød velkommen Orientering fra menighedsrådet Menighedsarbejdet består mest af orientering fra præsterne om de aktiviteter der

Læs mere

ÅRSBUDGET for Billum Sogns Menighedsråd. i Varde Provsti. i Varde Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Billum Sogns Menighedsråd. i Varde Provsti. i Varde Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Billum Sogns Menighedsråd i Varde Provsti i Varde Kommune Myndighedskode 887 CVR-nr. 981 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

ÅRSBUDGET Åby. Aaby Sogns Menighedsråd. Jammerbugt Provsti. Jammerbugt Kommune

ÅRSBUDGET Åby. Aaby Sogns Menighedsråd. Jammerbugt Provsti. Jammerbugt Kommune ÅRSBUDGET for Åby under Aaby Sogns Menighedsråd i Jammerbugt Provsti i Jammerbugt Kommune Myndighedskode: 879 CVR nummer: 81 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Aabybro den / 1 Karl-Andy Larsen menighedsrådsformand

Læs mere

5. Folkekirkens Hus Tjek programmet for Måske kirkebil hertil? Vi tjekker programmet næste gang og prøver eventuelt at udbyde et arrangement.

5. Folkekirkens Hus Tjek programmet for Måske kirkebil hertil? Vi tjekker programmet næste gang og prøver eventuelt at udbyde et arrangement. Skelund Menighedsråd onsdag 6.1.2016 kl. 17-19 Dyrbys forespørgsel: Vurderet ikke berettiget til afslag. Regnskab 14 godkendt i provstiudvalg uden bemærkninger. Menighedsråd orienteret. Revisionsprotokollat

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

ÅRSBUDGET for Østbirk Sogns Menighedsråd. i Horsens Provsti. i Horsens Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Østbirk Sogns Menighedsråd. i Horsens Provsti. i Horsens Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET for Østbirk Sogns Menighedsråd i Horsens Provsti i Horsens Kommune Myndighedskode 87 CVR-nr. 78817 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 19. januar 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Erik Dybdal Møller 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter (19.10). 2. Økonomi ved kassereren

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013. Kregme Kirkekasse. Kregme Menighedsråd. Frederiksværk Provsti. Halsnæs Kommune

ÅRSBUDGET 2013. Kregme Kirkekasse. Kregme Menighedsråd. Frederiksværk Provsti. Halsnæs Kommune ÅRSBUDGET 213 for under Kregme Menighedsråd i Frederiksværk Provsti i Halsnæs Kommune Myndighedskode: 7399 CVR nummer: 54664613 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Kregme den 25 / 9 212 Peter Søndergaard

Læs mere

ÅRSBUDGET for Jystrup-Valsølille Sognes Menighedsråd. i Ringsted-Sorø Provsti. i Ringsted Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Jystrup-Valsølille Sognes Menighedsråd. i Ringsted-Sorø Provsti. i Ringsted Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 1 for Jystrup-Valsølille Sognes Menighedsråd i Ringsted-Sorø Provsti i Ringsted Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 7817 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn VEDTÆGTER Foreningen Afsavn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Stk. 2. Foreningens hjemsted er: Foreningen Afsavn 8300 Odder 2. foreningens formål: Stk.1 a) At tilbyde støtte, vejledning

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Bent

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013. Skævinge-Ll. Lyngby Kirkekasse. Skævinge-Ll. Lyngby Menighedsråd. Hillerød Provsti. Hillerød Kommune

ÅRSBUDGET 2013. Skævinge-Ll. Lyngby Kirkekasse. Skævinge-Ll. Lyngby Menighedsråd. Hillerød Provsti. Hillerød Kommune ÅRSBUDGET 213 for under Skævinge-Ll. Lyngby Menighedsråd i Hillerød Provsti i Hillerød Kommune Myndighedskode: 743 CVR nummer: 9 49 46 19 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / menighedsrådsformand

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Naur. Naur Sognes Menighedsråd. Holstebro Provsti. Holstebro Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Naur. Naur Sognes Menighedsråd. Holstebro Provsti. Holstebro Kommune ÅRSBUDGET 215 for Naur under Naur Sognes Menighedsråd i Holstebro Provsti i Holstebro Kommune Myndighedskode: 8825 CVR nummer: 2381213 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Naur den 12 / 5 214 Kenn Nørgaard

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Vejledende lønsats. Gældende fra 1. oktober 2013 til næste lønregulering

Vejledende lønsats. Gældende fra 1. oktober 2013 til næste lønregulering Vejledende lønblad Gældende fra 1. oktober 2013 til næste lønregulering Ministeriet for Ligestilling og Kirke har indtil 2011 udgivet vejledende lønoversigter for vikarsatser 1, og lønbladsudvalget har

Læs mere

ÅRSBUDGET for Nørrevang Sogns Menighedsråd. i Slagelse Provsti. i Slagelse Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Nørrevang Sogns Menighedsråd. i Slagelse Provsti. i Slagelse Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Nørrevang Sogns Menighedsråd i Slagelse Provsti i Slagelse Kommune Myndighedskode 91 CVR-nr. 1 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

Indledning. Arbejdsplanlægning organistoverenskomsten

Indledning. Arbejdsplanlægning organistoverenskomsten Arbejdsplanlægning organistoverenskomsten Indledning...1 1. Definitioner...2 2. Fastsættelse af ansættelsesbrøken...3 2.1. Fastsættelse af ansættelsesbrøken ved brug af vejledningen på it-skrivebordet...4

Læs mere

ÅRSBUDGET for Skals Sogns Menighedsråd. i Viborg Østre Provsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Skals Sogns Menighedsråd. i Viborg Østre Provsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 17 for Skals Sogns Menighedsråd i Viborg Østre Provsti i Viborg Kommune Myndighedskode 81 CVR-nr. 1 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

ÅRSBUDGET 2016. for Hyltebjerg Sogns Menighedsråd. i Valby-Vanløse Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode 7057. CVR-nr.

ÅRSBUDGET 2016. for Hyltebjerg Sogns Menighedsråd. i Valby-Vanløse Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode 7057. CVR-nr. ÅRSBUDGET 216 for Hyltebjerg Sogns Menighedsråd i Valby-Vanløse Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 88217 216 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere