Anmeldt tilsyn på opholdsstedet Nielstrup d. 14. Marts 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Anmeldt tilsyn på opholdsstedet Nielstrup d. 14. Marts 2011"

Transkript

1 Anmeldt tilsyn på opholdsstedet Nielstrup d. 14. Marts Tilstede fra opholdsstedet: Forstander Malene Ploug Tilsynsførende: Torben Jørgensen Tilsynet foregik i dialog med forstander Tilsynet er bygget op omkring en række fokuspunkter. Dagsorden med fokuspunkter er udsendt til opholdsstedet i forvejen. Der vil være en beskrivelse af de enkelte punkter og efterfølgende en eventuel anbefaling fra tilsynet. Eventuelle påbud vil blive noteret i forbindelse med konklusionen sidst i rapporten. Der kan være punkter i rapporten som der ikke er refereret om, det vil være punkter som i dialogen er blevet prioriteret fra, på grund af manglende tid. Punkter som tages op på senere tidspunkt. Rapporten vil blive sendt i høring på opholdsstedet. Hvis der er faktuelle fejl vil de blive rettet. Andre bemærkninger vil blive indført som særskilte bemærkninger fra opholdsstedet, sidst i rapporten. Personale: GULDBORGSUND KOMMUNE Tilsyn, Børn & Unge TLF FAX Hvem er ansat, er der indhentet straffe og børneattest. Er der ansættelseskontrakt? Ansættelsesvilkår, Overenskomst med forbund? Modtages der supervision? Uddannelse, kurser, efteruddannelse? Vagtplanlægning, hvad er normeret dækning. Fast eller ad hoc plan. SAGSNR. 07/43955 A SAGSBEHANDLER: Torben Jørgensen DIR MOB tojo@guldborgsund.dk CVR NR TELEFONTIDER: MAN-ONS KL TORS KL FRE KL. 9:00-12:00 Der har ikke været den store udskiftning i personale gruppen i en længere årrække, men et forstander skift i midten af Tidligere forstander gik på efterløn. Af de 9 medarbejdere, som stedet er normeret til, er de 3 uddannede pædagoger. Resten har enten relevant uddannelse eller erfaring til arbejdet på stedet. Der blev i forbindelse med forstanderskift indhentet straffe og børneattester på samtlige medarbejdere. Samtlige medarbejdere har ansættelseskontrakter, som ligeledes i forbindelse med forstanderskift er opdaterede. Man tilstræber at ansættelsesvilkår ligner overenskomstlignende forhold uden at have indgået overenskomst med SL.

2 Der modtages supervision 1 gange 2 timer om måneden af psykolog. Supervision kan benyttes til både personalespørgsmål og konkrete børnesager. SIDE 2/5 Malene har afholdt MUS samtaler med alle medarbejdere. Noget som der ikke systematisk har været afholdt tidligere. Man har planlagte personalemøder hver 14 dag, hvor alle medarbejdere deltager. Malene har planer om at igangsætte et længerevarende uddannelsesforløb, hvor børns udvikling, menneskesynet og anerkendende pædagogik vil være fokuspunkter. Man kører med en 4 ugers arbejdsplan, hvor den enkelte har 1 hel weekend vagt på 4 uger. Der er faste weekend teams, som har kørt i mange år. Hvert team har forskellige temaer for weekends, som børnene kender og forholder sig til. I ferier arbejdes ud fra en ad hoc plan, som er tilrettet efter de faktiske forhold. Opholdsstedet anmodes om at sende opdateret medarbejderliste til Tilsynsenheden. Børn/unge: Indskrevne unge jf. indsendte liste. Handleplan, behandlingsplan, statusrapporter, statusmøder på alle. Skole, uddannelse? Samarbejde med forældre? Aktiviteter for børn unge? I forhold til den indsendte beboerliste er der fraflyttet 2 unge inden for det sidste år. 2 er flyttet i den nyligt godkendte udslusningsafdeling, så man har en del ledige pladser fremadrettet. Man har oprettet en aflastningsmulighed for en af de gamle unge som ikke har noget familienetværk at trække på. Man har modtaget handleplaner på alle børn/unge, det vurderes dog af Malene, at det ikke er alle som har en fornuftig kvalitet. De fleste har en meget overordnet og overfladisk målsætning. Opholdsstedet forsøger til 3 måneders opfølgningsmødet, at fremstille en behandlingsplan for det enkelte barn ud fra det kendskab de har fået til barnet. Generelt afholdes 2 statusmøder om året i forbindelse med udfærdigelse af statusrapport. Den fremviste statusrapport havde en høj faglig kvalitet og ud fra beskrivelsen konkrete og realistiske målsætninger. Alle de unge benytter folkeskolen i Guldborgsund kommune. 2 unge uden støtteforanstaltninger og 3 unge går i specialklasser. 1 ung uddanner sig på HHX og 1 ung er uden beskæftigelse i øjeblikket, men der arbejdes på at iværksætte et eller andet forløb. Forældrekontakten er individuelt planlagt, man tilstræber en kontinuerlig kontakt, men der er forældre som ikke magter så meget kontakt og der er andre der forventer meget kontakt. Der planlægges et sommerarrangement for familien. En stor del af kulturen på Nielstrup er bygget på meget ude liv, og der er medarbejdere som understøtter dette, ved at dyrke de udendørs faciliteter, som bålplads og shelter i stor grad.

3 Alle de unge deltager i mindst 1-2 fritidsaktiviteter uden for huset, som fodbold, svømning, spejder, kor og ungdomsklub. De unge bliver støtte i dette af de voksne efter behov. SIDE 3/5 Opholdsstedet anmodes om at indsende beboerliste, når der sker ændringer. I forhold til evt. vigende børnetal, skal ledelsen aktivt vurdere på omkostningsdelen. Pædagogisk praksis: Værdigrundlaget og tankerne bag Tanker om pædagogikken Fra teori til praksis!! Succeskriterier? Nielstrup`s pædagogik bygger dels på at skabe en tryg og familie nær ramme, som kan danne grundlag for en tæt og god kontakt til de unge. Dels arbejder vi med forudsigelighed og konsekvens. Vi tror på en god nats søvn. Derfor er der ikke tv eller computere på værelserne, og mobiltelefoner sover også for sig selv. Til gengæld tilstræber vi, at skabe gode rammer for både teknologi og natur i fællesskabet.(citat Tilbudsportalen) Ingen navngiven metode, men med forudsigelighed og konsekvens. (Citat Tilbudsportalen) Malene giver udtryk for, at der arbejdes på at flytte fokus fra den mere regelbaserede konsekvenspædagogiske tilgang til en mere anerkendende pædagogisk tilgang til arbejdet på Nielstrup. Som nævnt tidligere, skal uddannelse skabe grobund for dette skifte. I forhold til vurdering af hvornår man har succes i arbejdet har Malene flere indgange. Fokus skal hele tiden være på det enkelte barn og hvad der skaber udvikling for det enkelte barn. Når man kan se at barnet flytter sig i en mere positiv retning er det en succes. Det er også en succes hvis medarbejdere løser de opståede problemstillinger på en hensigtsmæssig måde for børnene. Det anbefales, at det på Tilbudsportalen skrevne, om værdigrundlag og pædagogik justeres i takt med eventuel udvikling på området jf. planer om uddannelse. Regler og politik: Regler eller retningslinjer i tilbuddet Praktisering af regler Man har den sidste tid arbejdet med at nedbringe antallet af regler og flytte fokus hen på at forholde sig til retningslinjer i stedet. Det er indtrykket at huset er fyldt med uskrevne regler, som man ikke altid har forholdt sig til i forhold til nutidig relevans.

4 På det månedlige børne/unge møde kan børnene dog selv efterspørge og være med til at opstille nye regler og konsekvenser. SIDE 4/5 Hygiejne: Rengøring, vask og oprydning? Personlig hygiejne!! Opholdsstedet har engageret rengøringsfirma til at varetage rengøringen i de store linjer. Børn og unge rydder selv op og gør rent på deres egne værelser. Ifølge Malene modtager de hjælp efter behov og alder. Der er regler for personlig hygiejne, og de unge bliver støttet til at opretholde en fornuftig personlig hygiejne. Sundhed: Kost, rygning, alkohol, motion evt. politikker Medicin håndtering, ordination, dokumentation Kostmålsætningen er at der serveres sund og varieret kost uden at være fokuseret på økologi. Der er pt. ikke nogen børn der ryger og de voksne der tager en pause udenfor, gør det i børnefrit område. Der har tidligere været tradition for at det var i orden at de voksne kunne drikke et glas rødvin til maden i weekenden og en lille skarp til at starte personalemødet på. Denne tradition er ifølge Malene taget af bordet, der drikkes ikke alkohol på stedet mens der er børn, bortset fra ved meget festlige lejligheder. Som nævnt tidligere er de unge forholdsvis fysisk aktive og der er ingen umiddelbar motionspolitik på stedet. Medicin opbevares i aflåst medicinskab. Ingen medarbejdere med medicingivningskursus. Man har dog erfaring med medicingivning i forhold til at en af de unge lider af kronisk sygdom og modtager medicin dagligt. I denne forbindelse er personalet undervist i den konkrete sag. Ellers er der generelt ikke mange unge der er ordineret medicin. I tilfælde hvor de unge får evt. smertestillende medicin journalføres dette. Det anbefales at nogle medarbejdere får tilbudt et medicingivningskursus. Sikkerhed: Sikkerhedsorganisation, gældende lovgivning, brand, fødevarekontrol, arbejdstilsynet, embedslægen etc. Der er udpeget sikkerhedsrepræsentant på stedet. Alle medarbejdere skal på førstehjælpskursus i den nærmeste fremtid.. Der bliver udført et årligt brandeftersyn af privat firma i forhold til brandmateriel. Der er røgalarmer på børnenes værelser, men ikke i resten af huset.

5 Opholdsstedet er ikke registreret hos fødevarekontrollen. SIDE 5/5 Det anbefales at montere røgalarmer i stueetagen, da der kan opstå brand som ikke opdages på 1 sal. Alarmer anbefales at være serieforbundne. Påbud: Opholdsstedet skal snarest lade sig registrere hos fødevarekontrollen. Tilbudsportalen: Er den opdateret? Er der sammenhæng mellem det beskrevne og den virkelige verden? Taksten er opdateret og Malene vil løbende justere i teksten. Konklusion. På tilsynsbesøget blev ovennævnte fokuspunkter debatteret og som det kan ses af rapporten er der kun få anbefalinger og et enkelt påbud til opholdsstedet. Dette er dog kun i forhold til de berørte punkter. Der er ved tidligere besøg blevet påpeget og påbudt at opholdsstedet i forhold til uhensigtsmæssig loftkonstruktion, at dette skulle udbedres. Opholdsstedet har efterfølgende iværksat renovering af ovennævnte og den del lever nu op til en god standard. Tilsynet kan ikke umiddelbart påpege markante fejl eller mangler i driften af stedet og det vurderes at opholdsstedet, ud fra kendskabet fra tidligere besøg til at være veldrevet. Med venlig hilsen Torben Jørgensen Opholdsstedskonsulent

Lykkegard. Rapport over anmeldt tilsyn 2013. Tilsynsenheden

Lykkegard. Rapport over anmeldt tilsyn 2013. Tilsynsenheden Lykkegard Rapport over anmeldt tilsyn 2013 Tilsynsenheden Indhold Navn og adresse 3 Ledelse 3 Dato og tidspunkt for tilsynet 3 Lovgrundlag, rammer og fokuspunkter 3 Organisation 3 Fysiske rammer 3 Målgruppe

Læs mere

Højagergård. Rapport over tilsyn 2013. Tilsyn udført af Holbæk Kommune på vegne af Lejre Kommune.

Højagergård. Rapport over tilsyn 2013. Tilsyn udført af Holbæk Kommune på vegne af Lejre Kommune. Højagergård Rapport over tilsyn 2013 Tilsyn udført af Holbæk Kommune på vegne af Lejre Kommune. 1 Indhold Beskrivelse af enheden: Lovgrundlag, rammer og vurdering... 3 Navn og Adresse... 3 Ledelse... 3

Læs mere

Opholdsstedet Skovly. Rapport anmeldt tilsyn efterår 2013 SOCIALCENTRET

Opholdsstedet Skovly. Rapport anmeldt tilsyn efterår 2013 SOCIALCENTRET Opholdsstedet Skovly Rapport anmeldt tilsyn efterår 2013 SOCIALCENTRET Indhold BESKRIVELSE AF ENHEDEN: Lovgrundlag, rammer & vurdering... 3 Navn og adresse... 3 Ledelse... 3 Dato for tilsynet... 3 Lovgrundlag...

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Tilbudstype og form Adresse Fonden Soloprojekt.dk Opholdsted henhold til

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på. Centervej 18 20 i Auning. den 20. februar 2013.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på. Centervej 18 20 i Auning. den 20. februar 2013. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på Centervej 18 20 i Auning den 20. februar 2013. Marts 2013 Adresse: Telefon: 89 59 10 00 E-mail: Åbningstid:

Læs mere

Frederiksberg kommune, voksenområdet. Opfølgende tilsyn 2013 107, 108 og 110 tilbud

Frederiksberg kommune, voksenområdet. Opfølgende tilsyn 2013 107, 108 og 110 tilbud Frederiksberg kommune, voksenområdet Opfølgende tilsyn 2013 107, 108 og 110 tilbud Tilbuddets navn og adresse: Bakkegården Bakkegårdens Allé 18 1804 Frederiksberg - 38 21 39 60 gith01@frederiksberg.dk

Læs mere

Huset I Tveje Merløse

Huset I Tveje Merløse Huset I Tveje Merløse Rapport over Uanmeldt tilsyn 2011 Socialcentret 1 Indhold Beskrivelse af enheden: Lovgrundlag, rammer og vurderingstermonologi... 3 Navn og Adresse... 3 Ledelse... 3 Fysiske rammer,

Læs mere

Tinggården. Tilsynsrapport for anmeldt tilsyn 2013. Tilsynsenheden Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge Tlf. 72496000

Tinggården. Tilsynsrapport for anmeldt tilsyn 2013. Tilsynsenheden Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge Tlf. 72496000 Tilsynsenheden Gribskov Kommune Rådhusvej 3 3200 Helsinge Tlf. 72496000 Tinggården Tilsynsrapport for anmeldt tilsyn 2013 Tilsynet blev gennemført d. 8 juli 2013 af pædagogisk konsulenter; Charlotte Larsen

Læs mere

LANDSTINGSFORORDNING NR. 1 AF 15. APRIL 2003 OM HJÆLP TIL BØRN OG UNGE.

LANDSTINGSFORORDNING NR. 1 AF 15. APRIL 2003 OM HJÆLP TIL BØRN OG UNGE. LANDSTINGSFORORDNING NR. 1 AF 15. APRIL 2003 OM HJÆLP TIL BØRN OG UNGE. Jf. 23,stk.2. Landsstyret fører driftmæssigt, økonomisk og pædagogisk tilsyn med døgninstitutionerne HJEMMESTYRETS BEKENDTGØRELSE

Læs mere

Tilsynsrapport 2012 for. Det socialpædagogiske opholdssted Det blå Hus.

Tilsynsrapport 2012 for. Det socialpædagogiske opholdssted Det blå Hus. Dato Marts 2013 Dok.nr. 41957-13 Sagsnr. 13-3437 Ref. Kirstin Gaasedal Tilsynsrapport 2012 for Det socialpædagogiske opholdssted Det blå Hus. Faktuelle forhold: Det blå Hus Tørvevej 13 6852 Billum telefon

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2012.

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2012. Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2012. Opholdsstedets navn: Andshøjgaard. Dato for tilsynet: 8. januar 2013. Opholdsstedet repræsenteret ved: Leder Max Odgaard og medarbejder Søren Rasmussen. Tilsynet

Læs mere

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Østergård. Anmeldt tilsyn den 27. januar 2010. Gennemført af

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Østergård. Anmeldt tilsyn den 27. januar 2010. Gennemført af Plus-2 Tilsynsrapport For Opholdsstedet Østergård Anmeldt tilsyn den 27. januar 2010 Gennemført af Marie Winther, tilsynskonsulent Henrik Volmer, tilsynskonsulent Indledning Tilsynskonsulenter Marie Winther

Læs mere

Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Storkereden Troldbjergvej 6, Vilsted 9670 Løgstør

Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Storkereden Troldbjergvej 6, Vilsted 9670 Løgstør Tilsynsrapport Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Institutionens navn og adresse Storkereden Troldbjergvej 6, Vilsted 9670 Løgstør

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn ved Fonden Bethesda

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn ved Fonden Bethesda Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn ved Fonden Bethesda 10. september 2013 Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Fonden Bethesda Tilbudstype og form

Læs mere

Tilsynsrapport 2013 for. Det socialpædagogiske opholdssted Det blå Hus.

Tilsynsrapport 2013 for. Det socialpædagogiske opholdssted Det blå Hus. Dato November 2013 Dok.nr. 167853-13 Sagsnr. 13-3437 Ref. Kirstin Gaasedal Tilsynsrapport 2013 for Det socialpædagogiske opholdssted Det blå Hus. Faktuelle forhold: Det blå Hus Tørvevej 13 6852 Billum

Læs mere

Løven Novus. Rapport over tilsyn 2013. Tilsynsenheden

Løven Novus. Rapport over tilsyn 2013. Tilsynsenheden Løven Novus Rapport over tilsyn 2013 Tilsynsenheden 1 Indhold Beskrivelse af enheden: Lovgrundlag, rammer og vurdering... 2 Navn og Adresse... 2 Ledelse... 2 Dato for tilsynet... 2 Anvendte tilsynsmetoder...

Læs mere

Kejserdal. Uanmeldt tilsyn 2011

Kejserdal. Uanmeldt tilsyn 2011 Kejserdal Uanmeldt tilsyn 2011 CareGroup 15-06-2011 Indledning... 3 Baggrund for tilsyn:... 3 Metode og kommentarer til metoden... 3 Tilsynets samlede vurdering... 4 Vurdering... 4 Tilsynets anbefalinger...

Læs mere

Holstebro Kommune. Tilsyn med døgninstitution for Børn og Unge

Holstebro Kommune. Tilsyn med døgninstitution for Børn og Unge Holstebro Kommune Tilsyn med døgninstitution for Børn og Unge 2008 Indholdsfortegnelse: 1. Tilsyn med kommunale døgntilbud for børn og unge eller døgntilbud for børn og unge som kommunalbestyrelsen har

Læs mere

TILSYNSRAPPORT. Tilbud: STU (Særligt Tilrettelagt Undervisning) Klub jf. sl 104

TILSYNSRAPPORT. Tilbud: STU (Særligt Tilrettelagt Undervisning) Klub jf. sl 104 TILSYNSRAPPORT Tilbud: STU (Særligt Tilrettelagt Undervisning) Klub jf. sl 104 Tilbuddets fysiske standard: Indhold i tilsyn Tilsynets kommentar: Anbefalinger at tilbuddets fysiske standard følger generelle

Læs mere

Tilsynsrapport 2018 Klub Stoppestedet. Stationsporten 1. Anmeldt tilsynsbesøg den Februar 2019

Tilsynsrapport 2018 Klub Stoppestedet. Stationsporten 1. Anmeldt tilsynsbesøg den Februar 2019 Tilsynsrapport 2018 Klub Stoppestedet Stationsporten 1 2620 Albertslund Anmeldt tilsynsbesøg den 31.1.2019 Februar 2019 Tilsynsbesøget i Klub Stoppestedet er gennemført med udgangspunkt i Albertslund Kommunes

Læs mere

OPFØLGENDE TILSYN 2013 Dato: 27.11.2013

OPFØLGENDE TILSYN 2013 Dato: 27.11.2013 OPFØLGENDE TILSYN 2013 Dato: 27.11.2013 Institutionens navn Lundø Forvaltning Børn, Unge og Fritid Sociale Institutioner og Familiepleje Dato for tilsyn 23.10.2013 Institutionen repræsenteret ved Pia Kofoed

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2011.

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2011. Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2011. Opholdsstedets navn: Opholdsstedet Solvognen Dato for tilsynet: 28. september 2011 kl. 14.00-15.15 Opholdsstedet repræsenteret ved: Leder Torben Jørgensen samt

Læs mere

Løven. Rapport over tilsyn 2013. Socialcentret

Løven. Rapport over tilsyn 2013. Socialcentret Løven Rapport over tilsyn 2013 Socialcentret 1 Indhold Beskrivelse af enheden: Lovgrundlag, rammer og vurdering... 2 Navn og Adresse... 2 Ledelse... 2 Dato for tilsynet... 2 Anvendte tilsynsmetoder...

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2011.

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2011. Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2011. Opholdsstedets navn: Opholdsstedet Skovbærgården Dato for tilsynet: Torsdag den 24. november 2011 kl. 15:30-17:00 Opholdsstedet repræsenteret ved: Medhjælper, som

Læs mere

Uanmeldt tilsyn tirsdag d. 2. december 2008 Trindvold

Uanmeldt tilsyn tirsdag d. 2. december 2008 Trindvold Det sociale område Afdelingen for social- og specialundervisning Kontaktperson: Martin Rasmussen Martin.Rasmussen@regionsyddanmark.dk social@regionsyddanmark.dk Direkte tlf. 76631282 16. januar 2009 08/10199

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Frederiksholm, Københavns Kommune. Tirsdag den 1. december 2009 fra kl

Anmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Frederiksholm, Københavns Kommune. Tirsdag den 1. december 2009 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Frederiksholm, Københavns Kommune Indledning Tirsdag den 1. december 2009 fra kl. 13.00 Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Akutinstitutionen

Læs mere

Hillerød Kommune Voksen og Handicap

Hillerød Kommune Voksen og Handicap Hillerød Kommune Voksen og Handicap Uanmeldt tilsyn på LEVUK Fredag den 30. januar 2009 kl. 12-14 Rapportens indhold Indledning... 2 Metode... 3 Rapportens opbygning... 3 Faktuelle oplysninger... 4 Rammer

Læs mere

Tilsynsrapport for det anmeldte generelle tilsyn på døgninstitutioner og private opholdssteder for børn og unge beliggende i Roskilde Kommune

Tilsynsrapport for det anmeldte generelle tilsyn på døgninstitutioner og private opholdssteder for børn og unge beliggende i Roskilde Kommune Tilsynsrapport for det anmeldte generelle tilsyn på døgninstitutioner og private opholdssteder for børn og unge beliggende i Roskilde Kommune Dato Anbringelsesstedets navn: Tilstede: NB Tilsynsrapporten

Læs mere

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet TAO

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet TAO Tilsynsrapport For Opholdsstedet TAO Uanmeldt tilsyn den 15.september 2012 Gennemført af Marie Winther, tilsynskonsulent Henrik Volmer, tilsynskonsulent Indledning Tilsynskonsulenter Marie Winther og Henrik

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2012.

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2012. Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2012. Opholdsstedets navn: Nordstjernen Dato for tilsynet: 22. november 2012 Opholdsstedet repræsenteret ved: Arbejdsmiljørepræsentant Sanjeevan Sriramachandran Tilsynet

Læs mere

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Tao

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Tao Tilsynsrapport For Opholdsstedet Tao Anmeldt tilsyn den 7. februar 2011 Gennemført af Marie Winther, tilsynskonsulent Henrik Volmer, tilsynskonsulent Indledning Tilsynskonsulenter Marie Winther og Henrik

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. En sikker base

Årsrapport for tilsyn 2012. Voksenområdet. En sikker base 1 Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet En sikker base Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn og adresse: En Sikker base, Aller Møllevej 34 6070 Christiansfeld. Tilbudstype: botilbud for voksne i

Læs mere

Huset i Tveje Merløse

Huset i Tveje Merløse Huset i Tveje Merløse Rapport anmeldt tilsyn efterår 2013 SOCIALCENTRET Indhold BESKRIVELSE AF ENHEDEN: Lovgrundlag, rammer & vurdering... 3 Navn og adresse... 3 Ledelse... 3 Dato for tilsynet... 3 Lovgrundlag...

Læs mere

Opholdsstedets organisation og forretningsgange Bestyrelsessammensætning

Opholdsstedets organisation og forretningsgange Bestyrelsessammensætning Opholdsstedet Kongsholm Toftehøjs-Aasen 36 3230 Græsted Sag: 2013/05851 001 Id: 27.30G00 Afdelingsnavn Tilsynsenheden Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 14. februar 2013 Personlig henvendelse Birkevang

Læs mere

Tilsynsrapport for varslet tilsyn

Tilsynsrapport for varslet tilsyn Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for varslet tilsyn 18. november 2013 Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Fonden Babakian Tilbudstype og form Socialpædagogisk opholdssted

Læs mere

Eksempel på interviewguide sociale tilbud

Eksempel på interviewguide sociale tilbud Eksempel på interviewguide sociale tilbud Læsevejledning Nedenstående interviewguide er et eksempel på, hvordan interview kan konstrueres til at belyse kriterium 10 i kvalitetsmodellen vedrørende sociale

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Specialundervisning for voksne FOF. Pia Strandbygaard. Joan Dahl Nørgaard

Uanmeldt tilsyn. Specialundervisning for voksne FOF. Pia Strandbygaard. Joan Dahl Nørgaard TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Specialundervisning for Voksne Dato: 23.6.2016 Tilbud: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Specialundervisning for voksne FOF Pia Strandbygaard Joan Dahl Nørgaard

Læs mere

Svar på forespørgsel vedr. tilsyn med plejefamilier / døgninstitutioner og opholdssteder:

Svar på forespørgsel vedr. tilsyn med plejefamilier / døgninstitutioner og opholdssteder: Til Børne- og ungdomsudvalget Familierådgivningen, Glesborg Dato: 22.8.11 Reference: Socialkonsulenterne Direkte telefon: 89593135 89591871 E-mail: me@norddjurs.dk lonem@norddjurs.dk Svar på forespørgsel

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Støtte- og Aktivitetscentret, Ringsted Kommune. Onsdag den 2. november 2011 fra kl. 09.00

Anmeldt tilsyn på Støtte- og Aktivitetscentret, Ringsted Kommune. Onsdag den 2. november 2011 fra kl. 09.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Støtte- og Aktivitetscentret, Ringsted Kommune Onsdag den 2. november 2011 fra kl. 09.00 Indledning Vi har på vegne af Ringsted Kommune aflagt tilsynsbesøg på Støtte- og

Læs mere

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger

Tilsynsrapport. Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Tilsynsrapport Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Institutionens navn og adresse Børnehuset Aalestrup Normeret børnetal 60 og

Læs mere

Børne- og Ungerådgivningscentret 07-09-2012. Vadsbyvej 17 2640 Hedehusene 22 43 04 89 samt 50 50 26 40 vadsbyhoj@hotmail.dk

Børne- og Ungerådgivningscentret 07-09-2012. Vadsbyvej 17 2640 Hedehusene 22 43 04 89 samt 50 50 26 40 vadsbyhoj@hotmail.dk NOTAT Børne- og Ungerådgivningscentret 07-09-2012 Tilsynsrapport 2012 vedr. Opholdsstedet Vadsbyhøj Navn og adresse Ledelse Fysiske rammer, antal boliger og beliggenhed Målgruppe Normering Dato for tilsynet

Læs mere

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommuner Tilsynsrapport af 13. december 2012 vedrørende uanmeldt tilsyn på opholdsstedet Havmågen i Hjørring kommune.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2008 Børnehusene, Billeshavevej 49, 5500 Middelfart

Uanmeldt tilsyn 2008 Børnehusene, Billeshavevej 49, 5500 Middelfart Det sociale område Handicap- og socialpsykiatriafdelingen 15. august 2008 08/7288 Side 1 / 5 Uanmeldt tilsyn foretaget den 12.8.2008. Uanmeldt tilsyn 2008 Børnehusene, Billeshavevej 49, 5500 Middelfart

Læs mere

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Østergård

Tilsynsrapport. For. Opholdsstedet Østergård Tilsynsrapport For Opholdsstedet Østergård Anmeldt tilsyn den 28.1.2011 Gennemført af Marie Winther, tilsynskonsulent Henrik Volmer, tilsynskonsulent Indledning Tilsynskonsulenter Marie Winther og Henrik

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Timring Læringscenter. Birkmosevej 26 Michael Hall Larsen. Pia Strandbygaard. Joan Dahl Nørgaard

Uanmeldt tilsyn. Timring Læringscenter. Birkmosevej 26 Michael Hall Larsen. Pia Strandbygaard. Joan Dahl Nørgaard TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato:.5.2016 Tilbud: Adresse: Leder: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Timring Læringscenter Birkmosevej 26 Michael Hall

Læs mere

Nogenlunde status quo

Nogenlunde status quo Dato for tilsynet: uanmeldt 23. august 2017/anmeldt 30. august 2017 Konsulent: Lone Jensen Institutionens navn: Vandpytten Leder: Tinna Tidemand Konsulentens fremadrettede fokus ift. pædagogisk indhold

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn Aarhus Kommune, Socialforvaltningen, Tilsynsenheden Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 15. maj 2012 Oplysninger om tilbuddet Tilbuddets navn Fonden Soloprojekt.dk Tilbudstype og form Opholdsted henhold

Læs mere

Undløse Skole/Behandlingshjem. Rapport over anmeldt tilsyn 2013

Undløse Skole/Behandlingshjem. Rapport over anmeldt tilsyn 2013 Undløse Skole/Behandlingshjem Rapport over anmeldt tilsyn 2013 1 Tilsynsenheden Indhold Beskrivelse af enheden: Lovgrundlag, rammer og vurdering... 2 Navn og Adresse... 3 Ledelse... 3 Målgruppe... 3 Dato

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Himmelblaa. Lille Pugdalvej 1, Vildbjerg Gitte Eriksen. Mia Mortensen. Joan Dahl Nørgaard

Uanmeldt tilsyn. Himmelblaa. Lille Pugdalvej 1, Vildbjerg Gitte Eriksen. Mia Mortensen. Joan Dahl Nørgaard TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato: 27..2016 Tilbud: Adresse: Leder: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Himmelblaa Lille Pugdalvej 1, Vildbjerg Gitte

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Børnehuset Lindely. Lindegårdsvej 1, Herning Annette Stær. Pia Strandbygaard. Mia Mortensen

Uanmeldt tilsyn. Børnehuset Lindely. Lindegårdsvej 1, Herning Annette Stær. Pia Strandbygaard. Mia Mortensen TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato: 17-03-2015 Tilbud: Adresse: Leder: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Børnehuset Lindely Lindegårdsvej 1, Herning

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Asylet. Skolegade 28 Hans Midtiby. Pia Strandbygaard. Mia Mortensen

Uanmeldt tilsyn. Asylet. Skolegade 28 Hans Midtiby. Pia Strandbygaard. Mia Mortensen TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato: 0.05.16 Tilbud: Adresse: Leder: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Asylet Skolegade 8 Hans Midtiby Pia Strandbygaard

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst

Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Vinding Børnehave. Gyvelvej 5, Sørvad. Mie Pedersen. Pia Strandbygaard. Joan Dahl Nørgaard

Uanmeldt tilsyn. Vinding Børnehave. Gyvelvej 5, Sørvad. Mie Pedersen. Pia Strandbygaard. Joan Dahl Nørgaard TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato: 9.2.2016 Tilbud: Vinding Børnehave Adresse: Leder: Gyvelvej 5, Sørvad Mie Pedersen Tilsynsførende: Tilsynsførende:

Læs mere

Anmeldt tilsyn Bo- og naboskab Møn, Vordingborg Kommune. Elverhøj, Møllehatten og Væksthuset. Onsdag den 9. oktober 2013 fra kl. 09.

Anmeldt tilsyn Bo- og naboskab Møn, Vordingborg Kommune. Elverhøj, Møllehatten og Væksthuset. Onsdag den 9. oktober 2013 fra kl. 09. TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn Bo- og naboskab Møn, Vordingborg Kommune Elverhøj, Møllehatten og Væksthuset Onsdag den 9. oktober 2013 fra kl. 09.00 Indledning Vi har på vegne af Vordingborg Kommune aflagt

Læs mere

Fonden Li. Valbygaard

Fonden Li. Valbygaard Fonden Li. Valbygaard Anmeldt tilsyn Dato: 06.06.2013 Udført af: Konsulent Hans-Erik Olsen Indhold 1. Generelt om tilsyn... 3 1.1 Lovgrundlag... 3 1.2 Tilsynets formål... 3 1.3 Tilsynets kompetence...

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Dato: Hurlumhejhuset. Skolebakken 2, Gjellerup Christian Nørgaard Christensen. Pia Strandbygaard. Joan Dahl Nørgaard

Uanmeldt tilsyn. Dato: Hurlumhejhuset. Skolebakken 2, Gjellerup Christian Nørgaard Christensen. Pia Strandbygaard. Joan Dahl Nørgaard TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato: 19.4.2016 Tilbud: Adresse: Leder: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Hurlumhejhuset Skolebakken 2, Gjellerup Christian

Læs mere

Statusrapport Opholdssteder Rebild Kommune 2012

Statusrapport Opholdssteder Rebild Kommune 2012 Opholdsstedets navn Skovhuset Glerupvej 115 Vester Korup 9575 Terndrup Målgruppe Børn og unge (10-16 år) der med baggrund i opvækstbetingede forhold har følelsesmæssige, psykiske og sociale problemer.

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på. Bostedet Skovstjernen. den 6. marts og 10. april 2013.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på. Bostedet Skovstjernen. den 6. marts og 10. april 2013. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget Vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn på Bostedet Skovstjernen den 6. marts og 10. april 2013. Maj 2013 Adresse: Telefon: 89 59 10 00 E-mail:

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Reva. Valeursvej 11-13, Herning Birgitte Christensen. Pia Strandbygaard. Joan Nørgaard

Uanmeldt tilsyn. Reva. Valeursvej 11-13, Herning Birgitte Christensen. Pia Strandbygaard. Joan Nørgaard TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Handicap og Psykiatri Dato: 14.6.2016 Tilbud: Adresse: Leder: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Reva Valeursvej 11-13, Herning Birgitte Christensen Pia Strandbygaard

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet

Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet 1 Oplysninger om tilbuddet: Årsrapport for tilsyn 2011 psykiatri-og misbrugsområdet Tilbuddets navn: Marielund Tilbudstype: 108 dag-og døgntilbud, til voksne mennesker med en psykiatrisk lidelse. Der er

Læs mere

Drosthuset. Rapport over anmeldt tilsyn 2013. Tilsyn udført af Holbæk Kommune på vegne af Lejre Kommune.

Drosthuset. Rapport over anmeldt tilsyn 2013. Tilsyn udført af Holbæk Kommune på vegne af Lejre Kommune. Drosthuset Rapport over anmeldt tilsyn 2013 Tilsyn udført af Holbæk Kommune på vegne af Lejre Kommune. 1 Indhold Beskrivelse af enheden: Lovgrundlag, rammer og vurdering... 3 Navn og Adresse... 3 Ledelse...

Læs mere

Notat. Interviewguide. Brugerne / beboerne i forbindelse med anmeldt tilsyn.

Notat. Interviewguide. Brugerne / beboerne i forbindelse med anmeldt tilsyn. Notat Social Rådhuset Torvet 1 5800 Nyborg Tlf. 6333 7000 Fax. 6333 7001 kommune@nyborg.dk www.nyborg.dk Interviewguide. Brugerne / beboerne i forbindelse med anmeldt tilsyn. 19-05-2009 Sagsid. 09/2991

Læs mere

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn i. Bofællesskaberne i Ørum. den 14. september 2011.

Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget. vedrørende. uanmeldt kommunalt tilsyn i. Bofællesskaberne i Ørum. den 14. september 2011. MYNDIGHEDSAFDELINGEN Indstilling til Voksen- og Plejeudvalget vedrørende uanmeldt kommunalt tilsyn i Bofællesskaberne i Ørum den 14. september 2011. November 2011 Adresse: Telefon: 89 59 10 00 E-mail:

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Dato: Sinding-Ørre midt-punkt, Hvepsere-den/Midgården. Kurt Østergaard. Mia Mortensen. Joan Dahl Nørgaard

Uanmeldt tilsyn. Dato: Sinding-Ørre midt-punkt, Hvepsere-den/Midgården. Kurt Østergaard. Mia Mortensen. Joan Dahl Nørgaard Tilbud: Adresse: TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Leder: Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato: 02.05.16 Sinding-Ørre midt-punkt, Hvepsere-den/Midgården Kurt Østergaard Tilsynsførende:

Læs mere

OPHOLDSSTEDET BROAGER

OPHOLDSSTEDET BROAGER OPHOLDSSTEDET BROAGER VELKOMMEN TIL BROAGER Det kræver mange års erfaring at arbejde professionelt med børn og unge med autisme - det har vi. Vores personale er alle uddannede socialpædagoger med specifikke

Læs mere

BDO har fra december 2013 og til begyndelsen af januar 2015 gennemført tilsyn på følgende tilbud på socialområdet:

BDO har fra december 2013 og til begyndelsen af januar 2015 gennemført tilsyn på følgende tilbud på socialområdet: Vedrørende: Forslag til indsatser Sagsnavn: BDO tilsyn med tilbud på socialområdet 2014 Sagsnummer: 27.00.00-K09-2-15 Skrevet af: Carl Eric Blach Overgaard E-mail: Carl.Eric.Blach.Overgaard@randers.dk

Læs mere

Eksempel på Interviewguide plejefamilier

Eksempel på Interviewguide plejefamilier Eksempel på Interviewguide plejefamilier Læsevejledning Nedenstående interviewguide er et eksempel på, hvordan interview kan konstrueres til at belyse kriterium 6 i kvalitetsmodellen på plejefamilieområdet.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Villa Kokkedal, Københavns Kommune. Mandag den 11. marts 2013 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Villa Kokkedal, Københavns Kommune. Mandag den 11. marts 2013 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Villa Kokkedal, Københavns Kommune Mandag den 11. marts 2013 fra kl. 14.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt et tilsynsbesøg på Villa Kokkedal. Formålet

Læs mere

Tilsynsrapport For Opholdsstedet Østergård

Tilsynsrapport For Opholdsstedet Østergård Tilsynsrapport For Opholdsstedet Østergård Anmeldt tilsyn d.5.marts 2008 Gennemført af Marie Winther, tilsynskonsulent Per Ludvig Pedersen, tilsynskonsulent Indledning Tilsynskonsulenter Marie Winther

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Feldborg Frie Børneunivers. Bredgade 76, Feldborg. Johnny Hessellund. Mia Mortensen. Joan Dahl Nørgaard

Uanmeldt tilsyn. Feldborg Frie Børneunivers. Bredgade 76, Feldborg. Johnny Hessellund. Mia Mortensen. Joan Dahl Nørgaard TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato: 26.1.2016 Tilbud: Adresse: Leder: Pædagogisk leder Tilsynsførende: Tilsynsførende: Feldborg Frie Børneunivers

Læs mere

Generelt tilsyn 26.1. 2010

Generelt tilsyn 26.1. 2010 Social og Sundhed, Voksenservice Generelt tilsyn 26.1. 2010 Roskilde Lænkeambulatorium SUL 141,stk 2 Side2/11 Denne rapport er udarbejdet af tilsynsførende konsulent Hanne Nielsen, Voksenservice og chefkonsulent

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Østbyens Børnecenter. Holbækvej 40, Herning Birthe Zolon Nielsen. Mia Mortensen. Joan Dahl Nørgaard

Uanmeldt tilsyn. Østbyens Børnecenter. Holbækvej 40, Herning Birthe Zolon Nielsen. Mia Mortensen. Joan Dahl Nørgaard TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato: 12-05-2015 Tilbud: Adresse: Leder: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Østbyens Børnecenter Holbækvej 40, Herning

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Frederiksholm Københavns Kommune. Fredag den 6. juli 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Frederiksholm Københavns Kommune. Fredag den 6. juli 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Frederiksholm Københavns Kommune Fredag den 6. juli 2012 fra kl. 13.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Akutinstitutionen

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 for bofællesskabet Bybæk

Tilsynsrapport 2010 for bofællesskabet Bybæk Tilsynsrapport 2010 for bofællesskabet Bybæk 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning side 3 1.1. Baggrunden for tilsynet.side 3 1.2. Metode...side 3 2. Tilsynets samlede vurdering side 4 3. Opfølgning på tilsyn

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Plejecenter Lindegården Lindegårdsvej 3, 7400 Herning Eva Østergaard. Pia Strandbygaard. Joan Dahl Nørgaard

Uanmeldt tilsyn. Plejecenter Lindegården Lindegårdsvej 3, 7400 Herning Eva Østergaard. Pia Strandbygaard. Joan Dahl Nørgaard TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Plejecentre Dato: 10-11-2015 Tilbud: Adresse: Leder: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Plejecenter Lindegården Lindegårdsvej 3, 7400 Herning Eva Østergaard

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Reva. Valeursvej 9-11, Herning. Marianne Ullerup. Pia Strandbygaard. Mia Mortensen

Uanmeldt tilsyn. Reva. Valeursvej 9-11, Herning. Marianne Ullerup. Pia Strandbygaard. Mia Mortensen TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Beskæftigelse 103 og 104 Dato: 11-06-2015 Tilbud: Adresse: Leder: Reva Valeursvej 9-11, Herning Marianne Ullerup Tilsynsførende: Tilsynsførende: Pia Strandbygaard

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Specialundervisning for voksne AOF. Gl. Landevej 3, 7400 Herning. Hanne Balo. Pia Strandbygaard. Joan Dahl Nørgaard

Uanmeldt tilsyn. Specialundervisning for voksne AOF. Gl. Landevej 3, 7400 Herning. Hanne Balo. Pia Strandbygaard. Joan Dahl Nørgaard TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Specialundervisning for Voksne Dato: 4.7.2016 Tilbud: Adresse: Leder: Specialundervisning for voksne AOF Gl. Landevej 3, 7400 Herning Hanne Balo Tilsynsførende:

Læs mere

Anmeldt tilsyn 2017 Glad Fonden TV-Glad Aabenraa. Privat leverandør, Beskyttet beskæftigelse, SEL 103

Anmeldt tilsyn 2017 Glad Fonden TV-Glad Aabenraa. Privat leverandør, Beskyttet beskæftigelse, SEL 103 Anmeldt tilsyn 2017 Glad Fonden TV-Glad Aabenraa Privat leverandør, Beskyttet beskæftigelse, SEL 103 Opsummering Glad Fonden, Aabenraa Vurdering: Godkendt Sted: Madevej 19,1., 6200 Aabenraa Dato for tilsyn:

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Børnecenter Nord. Lyngens kvarter 225, Herning. Jan Juelsgaard Kjellstrøm. Mia Mortensen. Joan Dahl Nørgaard

Uanmeldt tilsyn. Børnecenter Nord. Lyngens kvarter 225, Herning. Jan Juelsgaard Kjellstrøm. Mia Mortensen. Joan Dahl Nørgaard TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato: 5..016 Tilbud: Adresse: Leder: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Børnecenter Nord Lyngens kvarter 5, Herning Jan

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2009 ÆBLEHAVEN

Uanmeldt tilsyn 2009 ÆBLEHAVEN Region Syddanmark Socialområdet, j.nr. 09/2719 Den 14. december 2009 Uanmeldt tilsyn 2009 ÆBLEHAVEN Uanmeldt tilsyn foretaget den 1. december 2009. Tilsynsførende: Hege Margrethe Ekberg, ac-konsulent,

Læs mere

OPFØLGENDE TILSYN 2013 Dato:

OPFØLGENDE TILSYN 2013 Dato: OPFØLGENDE TILSYN 2013 Dato: 16.12.2013 Institutionens navn Dohns Minde Forvaltning Børn, Unge og Fritid Sociale Institutioner og Familiepleje Dato for tilsyn 24. oktober 2013 Institutionen repræsenteret

Læs mere

Anmeldt/Uanmeldt tilsyn. Prærien. Østergade 13, 7490 Aulum Henrik Thoftgaard. Pia Strandbygaard. Joan Nørgaard

Anmeldt/Uanmeldt tilsyn. Prærien. Østergade 13, 7490 Aulum Henrik Thoftgaard. Pia Strandbygaard. Joan Nørgaard TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Anmeldt/Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato: 16.4.2015 Tilbud: Adresse: Leder: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Prærien Østergade 1, 7490 Aulum Henrik

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2012.

Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2012. Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2012. Opholdsstedets navn: Opholdsstedet Holmstrup Dato for tilsynet: 3. januar 2013. Opholdsstedet repræsenteret ved: Leder Michael Mogensen, afdelingsleder Merethe

Læs mere

Psykiatri og Handicap

Psykiatri og Handicap Psykiatri og Handicap Tilsynsrapport Bregnerødvej 55-57 28.april 2009 1 A. Faktiske oplysninger, vurdering, anbefalinger m.v. Tilbuddet. Bregnerødvej 55-57 Leder: Ditte Andersen Pladser: 6 Målgruppe: Voksne

Læs mere

Gældende fra den Oktober En fælles skolekultur med fælles grundlæggende værdier skal sikre, at eleven oplever:

Gældende fra den Oktober En fælles skolekultur med fælles grundlæggende værdier skal sikre, at eleven oplever: Antimobbestrategi for eleverne på Maglebjergskolen Gældende fra den Oktober 2017 En fælles skolekultur med fælles grundlæggende værdier skal sikre, at eleven oplever: Maglebjergskolen er en specialskole

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Børneuniverset. Sydgaden 59 Bjarne Mikkelsen. Pia Strandbygaard. Mia Mortensen

Uanmeldt tilsyn. Børneuniverset. Sydgaden 59 Bjarne Mikkelsen. Pia Strandbygaard. Mia Mortensen TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato: 07.0.2016 Tilbud: Adresse: Leder: Børneuniverset Sydgaden 59 Bjarne Mikkelsen Tilsynsførende: Tilsynsførende:

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Kildebakken. soldalen 4, Vildbjerg John Furbo. Joan Nørgaard. Mia Mortensen

Uanmeldt tilsyn. Kildebakken. soldalen 4, Vildbjerg John Furbo. Joan Nørgaard. Mia Mortensen TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato: 0-06-2015 Tilbud: Adresse: Leder: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Kildebakken soldalen 4, Vildbjerg John Furbo

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Skalmejegården. Skalmejevej 33 Rikke Brændgaard. Pia Strandbygaard. Joan Dahl Nørgaard

Uanmeldt tilsyn. Skalmejegården. Skalmejevej 33 Rikke Brændgaard. Pia Strandbygaard. Joan Dahl Nørgaard TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato: 08-04-2015 Tilbud: Adresse: Leder: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Skalmejegården Skalmejevej 33 Rikke Brændgaard

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2012 Syrenparken. Pomonahuset, Vejle

Uanmeldt tilsyn 2012 Syrenparken. Pomonahuset, Vejle Område: Det sociale område Konsulent og Rådgivning Journal nr.: Dato: 5. juni 2012 Udarbejdet af: Gitte Jakobsen E-mail: gitte.jakobsen@regionsyddanmark.dk Telefon: 2920 1434 Uanmeldt tilsyn 2012 Syrenparken.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Højgaard børnehus. Anne-mariesvej 12, Lind Susanne Illum. Konst. Leder. Pia Strandbygaard. Joan Dahl Nørgaard

Uanmeldt tilsyn. Højgaard børnehus. Anne-mariesvej 12, Lind Susanne Illum. Konst. Leder. Pia Strandbygaard. Joan Dahl Nørgaard TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato: 26.4.2016 Tilbud: Adresse: Leder: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Højgaard børnehus Anne-mariesvej 12, Lind Susanne

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Egely Den åbne afdeling Pugholmgård. J.nr. 08/7221. Uanmeldt tilsyn foretaget den 31. marts 2008, kl til 13.

Uanmeldt tilsyn Egely Den åbne afdeling Pugholmgård. J.nr. 08/7221. Uanmeldt tilsyn foretaget den 31. marts 2008, kl til 13. J.nr. 08/7221 23. april 2008 Uanmeldt tilsyn 2008 Egely Den åbne afdeling Pugholmgård Uanmeldt tilsyn foretaget den 31. marts 2008, kl. 11.00 til 13.00 Tilsynsførende: Jette V. Pedersen og Anja Stokholm

Læs mere

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune 2015

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune 2015 Dato 11. juni 2015 Tilsynsførende Jette Lund Thomsen Institutions navn Gadevang Asyl Daglig Leder Gitte Nielsen Bestyrelsesformand Lotte Beck Pædagogisk Indhold: Indhold Bemærkninger Opfølgning Tilsynsførende

Læs mere

Dato 25.10.2013. Journalnummer. Dato for Tilsynsbesøg 21.10.2013.. Mødested Huset Trappebæksvej. Mødedeltagere

Dato 25.10.2013. Journalnummer. Dato for Tilsynsbesøg 21.10.2013.. Mødested Huset Trappebæksvej. Mødedeltagere Tilsynsrapport Center for opholdssteder, botilbud og plejefamilier Tilbuddets navn og målgruppe Huset Trappebæksvej. Psykiatrisk botilbud 107 Journalnummer Dato 25.10.2013 Udarbejdet af Hanne Karlskov

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Børneliv. Nøddevej 13, Sunds Tom Facius Madsen. Joan Dahl Nørgaard. Mia Gry Mortensen

Uanmeldt tilsyn. Børneliv. Nøddevej 13, Sunds Tom Facius Madsen. Joan Dahl Nørgaard. Mia Gry Mortensen TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato: 15-06-2015 Tilbud: Adresse: Leder: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Børneliv Nøddevej 13, Sunds Tom Facius Madsen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Tre Birke. Dueoddevej 9 Jørgen M. Bitsch. Joan Nørgaard. Mia Mortensen

Uanmeldt tilsyn. Tre Birke. Dueoddevej 9 Jørgen M. Bitsch. Joan Nørgaard. Mia Mortensen TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Handicap og Psykiatri Dato: 07.06.16 Tilbud: Adresse: Leder: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Tre Birke Dueoddevej 9 Jørgen M. Bitsch Joan Nørgaard Mia Mortensen

Læs mere

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommuner Smørhullet Vestergade 104 A 9700 Brønderslev Leder Jan Christensen Og Inger Marie Haukrogh. Tilsynsrapport

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Bihusets aflastningstilbud på Bjerregårdsvej i Odense

Uanmeldt tilsyn Bihusets aflastningstilbud på Bjerregårdsvej i Odense Område: Det Sociale Område Udarbejdet af Bettina Sørensen Afdeling: Handicap og Socialpsykiatri Dato: 14. januar 2008 Journal nr.: 08/2272 Uanmeldt tilsyn 2008 Bihusets aflastningstilbud på Bjerregårdsvej

Læs mere

TILSYNSRAPPORT. Tilbud: Botilbuddet Kommandanthøjen 2013. Tilbuddets fysiske standard: Indhold i tilsyn Tilsynets kommentar: Anbefalinger

TILSYNSRAPPORT. Tilbud: Botilbuddet Kommandanthøjen 2013. Tilbuddets fysiske standard: Indhold i tilsyn Tilsynets kommentar: Anbefalinger TILSYNSRAPPORT Tilbud: Botilbuddet Kommandanthøjen 2013 Tilbuddets fysiske standard: Indhold i tilsyn Tilsynets kommentar: Anbefalinger at tilbuddets fysiske standard følger generelle normer for hygiejne

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Galaxen. Sønderagervej 56, Herning Susanne Kondrup. Mia Mortensen. Joan Dahl Nørgaard

Uanmeldt tilsyn. Galaxen. Sønderagervej 56, Herning Susanne Kondrup. Mia Mortensen. Joan Dahl Nørgaard TILSYNSENHEDEN HERNING KOMMUNE Uanmeldt tilsyn Dagtilbud i Børn og unge forvaltningen Dato: 29.3.2016 Tilbud: Adresse: Leder: Tilsynsførende: Tilsynsførende: Galaxen Sønderagervej 56, Herning Susanne Kondrup

Læs mere

Tilsynets samlede vurdering

Tilsynets samlede vurdering Tilsynets samlede vurdering 1 Institutionens fysiske beliggenhed 1.a Udendørs fysiske rammer 1.b Indretning 1.c Udnyttelse af fysiske rammer 1.d Sikring af flugtveje 1.e Alarmer 1.f Andet 1.g Tilsynets

Læs mere