Velkommen til Bøgballe Friskole. Forældrefolder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Bøgballe Friskole. Forældrefolder"

Transkript

1 Velkommen til Bøgballe Friskole Forældrefolder

2 Velkommen som forældre på Bøgballe Friskole Vi vil med denne folder give nye forældre et indblik i livet og traditionerne på Bøgballe Friskole og håber dermed, at vi kan støtte og medvirke til at give dit barn en god skolestart. Den er udarbejdet af forældre til forældre og godkendt af skolens ledelse og bestyrelse. Kort om skolens struktur og værdigrundlag Bøgballe friskole er en moderne skole med en lang historie. Vi er en kristen friskole, der har eksisteret siden Den er oprettet af De stærke jyder, som var en kristen bevægelse, der startede i 1700 tallet. Skolen bygger på faglighed, trivsel og tryghed, udeliv og de kristne grundværdier. Fra hjemmesiden: Velkommen til en kristen friskole, hvor der er fokus på den enkelte elev. Hver eneste elev på Bøgballe Friskole er et unikt og værdifuldt individ, og målet er at skabe og udvikle det hele menneske - parat til at gå på opdagelse i livet. Derfor lægger vi vægt på at skabe en tryg hverdag, hvor eleven har plads til fordybelse, udfoldelse og faglighed. Skolen har ca. 260 elever fordelt i ét eller to spor op til 9. klassetrin. Samtidig er skolen inddelt i 3 afdelinger/teams: Indskolingen ( kl.), mellemtrinnet ( kl.) og udskolingen ( kl.) Forældresamarbejdet Vi ønsker en god dialog og et godt samarbejde mellem skole og hjem. Hvis du som forælder undres over noget, så kontakt: 1. Læreren. 2. Skolens ledelse. 3. Et bestyrelsesmedlem. Har du en god idé, så giv den gerne videre vi er meget modtagelige. Forventninger til forældrene Hovedansvaret for undervisningen ligger hos læreren, men forældrene har et medansvar for barnets læring og trivsel. Derfor forventer vi, at du sørger for: at holde dig opdateret og søger information om skolens aktiviteter via ForældreIntra at deltage aktivt i møder, sammenkomster og arrangementer mm.

3 at bakke op om skolens holdninger og værdier at barnet møder med gode forudsætninger dvs. udhvilede, trygge, tillids-fulde, mætte, forberedte med lektier og hjælpemidler (penalhus, gymna-stiktøj, itudstyr mm.) at barnet også hjemmefra lærer gode vaner (respekt for andre, positiv omtale af andre, passe på ting, oprydning osv.) at alle elever har madpakker med, som giver energi til læring og leg. På kan du finde inspiration til, hvordan børn og unge opnår mest mulig læring. Skolen kan i løbet af året have brug for hjælp af forskellig art, fx at stå post til et løb eller praktisk arbejde. Vi vil opfordre forældre til at involvere sig i skolen med de kompetencer og muligheder, man har. Bestyrelsen har oprettet en ressourcebank, hvor du kan melde ind med de arbejdsområder, som du ønsker at deltage i. Som forældre kan det give et godt indblik i sit barns hverdag, når man indgår i fællesskaber til løsning af diverse opgaver. Forældremøder Der afholdes ét forældremøde årligt i hver klasse i skoleårets begyndelse. Forældremøderne har flere formål: at informere forældrene om skoleårets gang, undervisningsforløb mv. at skabe rum for debat om emner i og udenfor skolen, der er aktuelle i forhold til det alderstrin, børnene befinder sig pa (eks. mobning, klassefe-ster mv.) at skabe bedre og mere direkte kontakt mellem forældrene i klasserne.

4 Skole/hjem-samtaler Der gennemføres to skole/hjem-samtaler pr. år, aktuelt af min. varighed. Samtalerne er en dialog mellem skole og hjem, hvor der fokuseres på trivsel, indsats og aftaler om fremtiden. I indskolingen er eleven ikke med til skole/hjem-samtalerne, men læreren afholder elevsamtale med barnet i skoletiden. På mellemtrinnet og i udskolingen deltager eleverne i skole/hjem-samtalerne. Forud for samtalerne udarbejder lærerne en elevplan for den enkelte elev. Den findes på ForældreIntra. Elevplanerne integreres ofte i skole/hjem-samtalerne. Det er derfor vigtigt, at forældre og elever har læst planen inden samtalerne. Forældrerepræsentanter På forældremødet i begyndelsen af skoleåret vælges fire forældrerepræsentanter blandt forældrene til klassens elever. Du kan forvente at sidde i forældrerådet mindst én gang i løbet af barnets skolegang. Repræsentanternes opgave er bl.a. at koordinere forældreopgaver i forbindelse med skolens traditioner og begivenheder samt arrangere sociale arrangementer for den enkelte klasse. Klasseopgaver kan ændres fra år til år 0. kl. Bage småkager til julestuen. Oprydningen efter julestuen sammen med 9. kl. 1. kl. Stå for fiskedam ved julestuen, sammen med 3. kl. Stå for kaffe/te og brød ved generalforsamling. 2. kl. Bage 325 burgerboller til caféen ved julestuen. 3. kl. Stå for fiskedam ved julestuen sammen med 1. kl. 5. kl. Opstille og stå i tombolaen i julestuen 6. kl. Medbringe lagkage eller frugtfad til skolefesten. Oprydning efter skolefesten. 7. kl. Bage kage til julestue. Salg af mad i caféen ved julestuen. 8. kl. Stå for terningekast ved julestuen. 4. kl. Hjælpe i køkkenet ved julestuen fra kl kl. Oprydning efter julestuen sammen med 0. kl.

5 Åbent hus Skolen holder åbent hus for forældre én dag hver måned. Her er forældre velkomne til at deltage i undervisningen og få et indblik i børnenes dagligdag. Du skal ikke meddele din ankomst på forhånd, men kan møde op i det omfang, du har mulighed for. Se skolens kalender for aktuelle datoer. Skolebestyrelsen Skolebestyrelsen består af seks medlemmer. Bestyrelsen vælges for to år ad gangen ved den årlige generalforsamling. Skolebestyrelsens har det overordnede ansvar overfor undervisningsministeren, for økonomien og for at skolen lever op til gældende regler. Skolebestyrelsen har også et medansvar ved ansættelse af skolens medarbejdere. Bestyrelsen er åben for dialog, og man er altid velkommen til at rette henvendelse til skolebestyrelsen, hvis der er spørgsmål eller kommentarer. Skolebestyrelsen informerer om deres arbejde på forældremøder, på generalforsamling og på ForældreIntra. ForældreIntra Den primære kommunikation mellem skole og hjem foregår via Forældreinta. Her kan du som forælder løbende følge med i, hvad der sker i netop dit barns klasse - fx information om planer, lektier og arrangementer. Du får adgang til en lang række oplysninger om livet på skolen, og du får mulighed for at kommunikere direkte med klassens lærere og de øvrige forældre i klassen. Det er også via ForældreIntra, at du har mulighed for at melde dig til arrangementer, skole/hjem-samtaler mm.

6 August, september, oktober Første skoledag. Den første dag efter sommerferien mødes eleverne kl til en fælles velkomst. Der er efterfølgende samling i de enkelte klasser, og det forventes, at forældre til børn i 0. og 1. klasse deltager. Kl mødes elever, forældre, søskende og skolens medarbejdere til en festlig grillaften på boldbanerne. Efter spisningen er der aktiviteter for børnene. Introdag. Fælles dag for indskolingen henholdsvis mellemtrinnet, hvor er fællesskab på skemaet. Introaften. En aften for alle udskolingseleverne ( kl.), hvor de rystes sammen og lærer hinanden bedre at kende. Forældremmøde afholdes i hver enkelt klasse. Københavnertur. Lejrtur for 8. klasse Praktik for 9. klasse én uge Skole/hjem-samtaler afholdes for alle elever Emneuge i uge 41. Skolernes motionsdag, hvor alle motionerer inden efterårsferien. Spil-dansk-dag 7. kl. introaften. En aften for kommende 7. klasses elever og forældre. Februar, marts, april Skolefest fra Klasse. En fest hvor alle klasser er på scenen, og hvor 6. klasse præsenterer årets skuespil. Vejlefjordstævne. Sportsdag med Vejlefjordskolen for klasse. Skolernes skakdag Emne- og projektuge. Fællesuge for hele skolen. Generalforsamling. Bl.a. med valg til skolebestyrelsen. Skole/hjem-samtaler afholdes for alle elever Påskegudstjeneste afholdes sidste dag inden påskeferien i Løsning eller Øster Snede kirke. Udlandstur. 9. klasse tager på rejse. Aktuelt går turen til New York.

7 November, december, januar Indskrivning for kommende 0. Introduktionsaften for kommende 7. klasse. En aften, hvor Team 3 præsenterer skolens tilbud i klasse. Hop-in. Et arrangement for alle 7. klasser i kommunen. En uge med fokus på kreativitet, innovation og entreprenørskab. Julestue finder sted lørdag før 1. søndag i advent. Hyggelig dag med boder, café og meget mere. Det betragtes som en skoledag, hvor det forventes at alle elever deltager. Julegudstjeneste. Sidste skoledag før jul. Afholdes i Øster Snede eller Løsning kirke. Forældre er velkomne. Skolefest for klasse. En temafest, hvor forældre ikke er velkomne. Maj, juni, juli Bornholmertur. Lejrskole for 6. klasse Vingsted Jernaldermiljø. Lejrtur med 5. klasse. Emneuge for hele skolen. 9. klasses sidste skoledag. Karamelkast og fodboldkamp. Afslutningsfest for 9. Klasse med udlevering af eksamensbevis Aktivitetsdag. Hele skolen deltager. 8. klasse arrangerer. Sidste Skoledag. Første to timer med klasselærer i klassen derefter fælles afslutning med tovtrækning mm. i hallen. Hovedrengøring. Arbejdsaften for forældre den første mandag i sommerferien.

8 Praktiske oplysninger Busordning En stor del af eleverne på skolen har behov for offentlig transport for at komme til og fra skole. Skolen giver et tilskud til buskort, således at forældrebetalingen er 50 kr. pr. måned. Buskort bestilles gennem skolens kontor. Se for information omkring de enkelte ruter. Mad Skolen er tilmeldt Mejeriernes Skolemælksordning. Du kan tilmelde dit barn på Der er også mulighed for at bestille frugt på som leveres på skolen alle skoledage. Hver fredag leveres der mad til skolen, som kan bestilles forud i Skoleboden på ForældreIntra (se under links). Bestillingen skal være afgivet senest torsdag kl. 12. Sygdom/fravær Hvis dit barn ikke kommer i skole, beder vi dig skrive til klasselæreren i kontaktbogen på ForældreIntra. Ophold på skolen efter skoletid Det er ikke tilladt for eleverne at opholde sig på skolen efter skoletid, hvis de ikke er tilmeldt SFO eller har anden undervisning eller aftale. Skolevenner For at skabe sammenhold og tryghed blandt eleverne etablerer skolen venskaber på tværs af alderstrin. Inden eleverne møder i skole i 0. kl. får de en skoleven på 5. årgang, som de modtager brev fra. I løbet af skoleåret vil der være forskellige lejligheder, hvor skolevennerne arbejder og hygger sig sammen. It-udstyr og materialer Ligesom det forventes, at hvert barn har penalhus med relevante redskaber, stiller skolen krav til, at eleverne i kl. medbringer en ipad. I kl. skal eleven medbringe en compurer. It-udstyr skal være opladet og klar til brug i undervisningen.

9 Skolepenge På skolens hjemmeside oplyses du om gældende takster. Morgensamling Hver dag er der en morgensamling på skolen. Det varierer mellem samling for alle eller klasseopdelt. Samlinger afholdes både af lærere og elever. Morgensamling indeholder normalt sang, andagt, fadervor og evt. fælles information. Konfirmation: Da skolens elever kommer fra forskellige sogne og kirker, følger de konfirmationsforberedelsen, hvor de ønsker det. Da de fleste vælger Løsning og Øster Snede kirke, arrangeres der buskørsel herfra efter uge 42 fra konfirmationsforberedelse TIL skolen. Elevråd Fra og med 4. klasse vælger hver klasse en elev til skolens elevråd, samt en suppleant. Elevrådet drøfter emner, der er fælles for skolens elever. Derudover kan elevrådet være igangsætter af forskellige aktiviteter i frikvartererne. Frikvarter Alle elever i indskolingen og på mellemtrinnet skal opholde sig udendørs i frikvartererne. Ved dårligt vejr ringer klokken to gange, og det betyder at eleverne må være i klassen. Der er nogle dage legepatruljer, hvor større børn sætter lege i gang med de yngre elever. Skolen har en Facebookside, hvor der jævnligt deles nyheder og billeder fra skolens dagligdag. Følg, del og like, så vi kan sprede information om vores dejlige skole.

10 Skulle der være tvivlsspørgsmål, er du altid velkommen til at rette henvendelse til skolens lærere eller kontoret. Kontakt Info BØGBALLE FRISKOLE FÆLLEDVEJ ULDUM TLF

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet på mellemtrinet på Sølvgades Skole 1 Velkommen til mellemtrinet på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole Informationshæfte for Indskolingen Ørslevkloster Skole 2014 2015 11. udgave s. 1 En skole i forandring Ørslevkloster skole er en skole i forandring. I vil opleve en skole, som er anderledes, end da I selv

Læs mere

MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE

MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE Grundlæggende holdninger. Folkeskolen er et forpligtende fællesskab for både børn, forældre og personale. Det betyder, at alle parter på hver

Læs mere

Forventningsfolder. Rathlouskolen

Forventningsfolder. Rathlouskolen Forventningsfolder Rathlouskolen Hvorfor vælge Rathlouskolen? Denne folder handler om de forventninger, du som forælder kan stille til os på Rathlouskolen og om de forventninger, vi stiller til dig. Folderen

Læs mere

Principper: Forældresamarbejdet

Principper: Forældresamarbejdet Principper: Forældresamarbejdet Principper - Skolebestyrelsen Besluttet af: Skolebestyrelsen Oktober 2007 Skole-hjem-samarbejdet er et bærende princip på Asgård Skole. Der lægges vægt på dialog mellem

Læs mere

Velkommen til Ørebroskolen

Velkommen til Ørebroskolen Velkommen til Ørebroskolen Velkommen i Engen Kære forældre til børn i Engen Velkommen til Ørebroskolen og velkommen i Engen. Med denne lille folder ønsker vi at fortælle om skolegangen i Engen. Fra skoleåret

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet i indskolingen på Sølvgades Skole 1 Velkommen til indskolingen på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole. Senest revideret januar 2016

Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole. Senest revideret januar 2016 Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole Senest revideret januar 2016 1 Indhold Kære forældre... 3 Aktive forældre...4 Hverdagen...4 Skole/hjem samarbejdet... 5 Skolebestyrelsen...

Læs mere

Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier

Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier Velkommen til en perle med plads, lys og grønt på indre Nørrebro Denne folder er til forældre på Blågård Skole. Her kan du blandt andet læse om det vi tror

Læs mere

Principperne for skole-hjem samarbejdet tager sit udgangspunkt i Folkeskoleloven:

Principperne for skole-hjem samarbejdet tager sit udgangspunkt i Folkeskoleloven: Dronninggårdskolen Principper for skole-hjem samarbejdet 1. Formål med skole-hjem samarbejdet Skole-hjem samarbejdet har til formål at skabe en tæt kontakt mellem skole og hjem, således at der etableres

Læs mere

Mellemtrin. indhold og fakta 2016/2017 R Ø E N L O N B Æ

Mellemtrin. indhold og fakta 2016/2017 R Ø E N L O N B Æ Mellemtrin indhold og fakta R Ø E N 2016/2017 N B Æ S L O Rønbækskolens kerneværdier I denne pjece vil vi fortælle dig om Rønbækskolens mellemtrin. Du vil kunne læse om vores pædagogiske værdigrundlag,

Læs mere

Starttrinnet - et sted med hjerterum

Starttrinnet - et sted med hjerterum Starttrinnet - et sted med hjerterum Indledning Starttrinnet er begyndelsen på et langt skoleliv. Det er en vigtig periode af skoleforløbet, hvor der skal skabes et godt forældresamarbejde, et solidt fagligt

Læs mere

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Formålet med skole hjem-samarbejdet på Gerbrandskolen er at skabe den bedst mulige kontakt mellem skole og hjem til

Læs mere

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på BØVLING FRISKOLE EN SKOLE - HVOR BARNET KAN FÅ ET TRYGT OG SAMMENHÆNGENDE SKOLETILBUD FRA 0. -9. KL. FRISKOLENS VÆRDIGRUNDLAG Bøvling Friskole bygger på Grundtvigs

Læs mere

Velkommen til Hurup Skole

Velkommen til Hurup Skole Velkommen til Hurup Skole EN GOD SKOLESTART 01-11-2018 Kære forældre At begynde i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men bestemt også for dig som forælder og der venter en ny og spændende tid.

Læs mere

Nørre Nebel Skole. - skolestartsgruppen - Afdelingens profil.

Nørre Nebel Skole. - skolestartsgruppen - Afdelingens profil. Nørre Nebel Skole - skolestartsgruppen - Januar 2012 Afdelingens profil. I afdelingens profil vil vi beskrive, hvad vi helt specifikt gør i Skolestarten, for at hjælpe og støtte udviklingen af elevernes

Læs mere

Brande, 2012 november

Brande, 2012 november Brande, 2012 november TRIVELSESPOLITIK FOR PRÆSTELUNDSKOLEN Værdigrundlag Præstelundskolen vil kendetegnes som en anerkendende skole hvor alle børn og unge er en del af et fællesskab i et inkluderende

Læs mere

Forældrerådsfolder. for indskoling, mellemtrin og udskoling på Stillinge Skole

Forældrerådsfolder. for indskoling, mellemtrin og udskoling på Stillinge Skole Forældrerådsfolder for indskoling, mellemtrin og udskoling på Stillinge Skole Folderen er udarbejdet med det formål at inspirere og hjælpe med at forberede forældrerådene. Der er samlet gode erfaringer

Læs mere

1. Princip om skolen som et fælles projekt

1. Princip om skolen som et fælles projekt 1. Princip om skolen som et fælles projekt Alle elever, lærer og forældre deltager aktivt i at gøre skolen til et fælles projekt for at understøtte at alle elever trives og føler sig som en vigtig del

Læs mere

Princip for forældres deltagelse og samarbejde omkring skolens liv og barnets skolegang

Princip for forældres deltagelse og samarbejde omkring skolens liv og barnets skolegang Princip for forældres deltagelse og samarbejde omkring skolens liv og barnets skolegang Formål: Forældrenes deltagelse i barnets skolegang skal sikre, at skolen og forældrene i samarbejde tager ansvar

Læs mere

Gyvelhøjskolen august juni

Gyvelhøjskolen august juni Gyvelhøjskolen 2018-2019 14. august 2018-28. juni 2019 WWW.GYVELHOEJSKOLEN.DK 1 Kære forældre Gyvelhøjskolen er en almen folkeskole med ca. 600 elever fordelt på 0.-9. årgang med 2 eller 3 spor på alle

Læs mere

Velkommen på Hældagerskolen. Informationsfolder til nye forældre

Velkommen på Hældagerskolen. Informationsfolder til nye forældre Velkommen på Hældagerskolen Informationsfolder til nye forældre Kære forældre At starte i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men også for dig som forælder. Vi har derfor lavet denne folder, da

Læs mere

Velkommen til Skt. Knuds Skole

Velkommen til Skt. Knuds Skole Værdier Forventninger Kommunikation Velkommen til Skt. Knuds Skole www.sktknudsskole.dk Velkommen til Skt. Knuds Skole At være forælder på Skt. Knuds Skole Denne folder handler om de forventninger, du

Læs mere

Mellemtrinnet. - vi binder skolen sammen

Mellemtrinnet. - vi binder skolen sammen Mellemtrinnet - vi binder skolen sammen Profil for mellemtrinnet på Holme Skole KÆRE FORÆLDRE I denne pixiudgave kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen, mens jeres barn går på mellemtrinnet

Læs mere

VESTBJERG SKOLE Bakmøllevej 280, 9380 Vestbjerg

VESTBJERG SKOLE Bakmøllevej 280, 9380 Vestbjerg Princip om samarbejde mellem skole og hjem PRINCIPPET: I henhold til folkeskoleloven forventes et tæt og konstruktivt samarbejde mellem skole og hjem. Et samarbejde, der er præget af dialog, medansvar,

Læs mere

Indskolingen Næsby Skole 2014/2015

Indskolingen Næsby Skole 2014/2015 Indskolingen Næsby Skole 2014/2015 Indskolingens læringssyn Læring er individets bestræbelser på at forstå og mestre verden. Børn og læring ser vi som en dynamisk proces, der involvere børn og voksne.

Læs mere

Skalmejeskolen. Forældrehåndbog. En alfabetisk gennemgang af nogle af hverdagens spørgsmål i tilknytning til Skalmejeskolen.

Skalmejeskolen. Forældrehåndbog. En alfabetisk gennemgang af nogle af hverdagens spørgsmål i tilknytning til Skalmejeskolen. Skalmejeskolen Forældrehåndbog En alfabetisk gennemgang af nogle af hverdagens spørgsmål i tilknytning til Skalmejeskolen. September 2018 Skalmejeskolen skal være en af de bedste skoler, der findes. På

Læs mere

INFORMATION & KOMMUNIKATION

INFORMATION & KOMMUNIKATION INFORMATION & KOMMUNIKATION PILEGÅRDSSKOLEN INFORMATION OG KOMMUNIKATION MELLEM SKOLE OG HJEM Denne folder er vedtaget af skolebestyrelsen og henvender sig både til personale og forældre på Pilegårdsskolen.

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet i udskolingen på Sølvgades Skole 1 Velkommen til udskolingen på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Velkommen på Vester Hassing Skole

Velkommen på Vester Hassing Skole Velkommen på Vester Hassing Skole til en god skolestart Velkommen på vores skole! Velkommen! Efter skolens sommerferie starter jeres barn i børnehaveklasse. Jeres barn vil fra børnehaven kende mange af

Læs mere

SFOen v/kildegårdskolen

SFOen v/kildegårdskolen Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i SFOen v/ Kildegårdskolen. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i SFO, samarbejde med forældre og skole samt en række

Læs mere

Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt

Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt Velkommen til Otterup Realskole Faglighed ansvarlighed og gensidig respekt Vi er 239 elever fra børnehaveklasse til 10. kl. o Max 20 i bhkl til 6. kl. Dog kan der i 7.- 9. klasse være 24 elever. Det udløser

Læs mere

Velkommen i forældrerådet på Sorø Borgerskole

Velkommen i forældrerådet på Sorø Borgerskole Velkommen i forældrerådet på Sorø Borgerskole Hvad er et Forældreråd? Forældrerådet består af 3-4 personer, der vælges i begyndelsen af skoleåret blandt forældrene til klassens elever. Forældrerådet sidder

Læs mere

Princip for hyttetur, lejrskole og skolerejse:

Princip for hyttetur, lejrskole og skolerejse: Princip for hyttetur, lejrskole og skolerejse: Hindsholmskolen ønsker, at eleverne i løbet af deres skoletid oplever ture/ ekskursioner i den omgivende verden. I skoleforløbet tilstræbes, at der planlægges

Læs mere

Modtagelsesklasser Silkeborg Kommune 2016/17

Modtagelsesklasser Silkeborg Kommune 2016/17 Modtagelsesklasser Silkeborg Kommune 2016/17 Kære forældre Velkommen til Silkeborg Kommune. Jeres barn skal nu til at gå i dansk folkeskole. I dette lille hæfte er beskrevet nogle af de områder, hvor I

Læs mere

Skole-hjem-samarbejdet for klasse.

Skole-hjem-samarbejdet for klasse. Skole-hjem-samarbejdet for 0.-3. klasse. Formål Skole-hjem-samarbejdet er vigtigt! Skole-hjem-samarbejdet er vigtigt fordi det har stor betydning for elevernes udbytte af deres skolegang både fagligt og

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

0. klasserne på Hjallerup Skole

0. klasserne på Hjallerup Skole 0. klasserne på Hjallerup Skole 2016-2017 Velkommen til Hjallerup Skole Et nyt kapitel starter nu i jeres barns liv. Er det første gang, I sender et barn i skole, vil I få mange nye ting at forholde jer

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre Indskoling Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y Kære forældre Vi v il gerne byde jer v elkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så v i sammen kan arbejde for at

Læs mere

MELLEMTRINNET 4. 6. årgang

MELLEMTRINNET 4. 6. årgang MELLEMTRINNET 4. 6. årgang Kære elever og forældre. Velkommen til Bryrup Skole. Skolen er inddelt i tre områder indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen. Skolens lærere har valgt, hvilket alderstrin

Læs mere

Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus

Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus Kære forældreråd Børn er sociale i fællesskaber, hvis de voksne er det. Sammenhold omkring børnene giver sammenhold mellem børnene, og fællesskabet blandt

Læs mere

1.x Stå for fiskedam ved julestuen samt kaffe/te og brød ved generalforsamlingen - sammen med 3.x

1.x Stå for fiskedam ved julestuen samt kaffe/te og brød ved generalforsamlingen - sammen med 3.x Forældreopgaver for skoleåret 2008/2009 0.x Oprydning efter julestuen sammen med 9.x 1.x Stå for fiskedam ved julestuen samt kaffe/te og brød ved generalforsamlingen - sammen med 3.x 2.x Opstille og stå

Læs mere

Mellemtrinnet. - vi binder skolen sammen

Mellemtrinnet. - vi binder skolen sammen Mellemtrinnet - vi binder skolen sammen Profil for Holme Skoles mellemtrin KÆRE FORÆLDRE I denne pixiudgave kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen, mens jeres barn går på mellemtrinnet

Læs mere

SAMARBEJDE MELLEM SKOLE & HJEM PÅ TOLSTRUP-STENUM FRISKOLE

SAMARBEJDE MELLEM SKOLE & HJEM PÅ TOLSTRUP-STENUM FRISKOLE SAMARBEJDE MELLEM SKOLE & HJEM PÅ TOLSTRUP-STENUM FRISKOLE INDLEDNING På Tolstrup-Stenum Friskole er samarbejdet mellem skole og hjem en forudsætning for at lave god skole, og derfor valgte vi, at der

Læs mere

Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår.

Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår. Kære forældre Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår. Som vi skrev ud før ferien, så vil vi for fremtiden jævnligt sende informationsbreve

Læs mere

Indskolingen 0.-3. klasse - læring, trivsel og glæde

Indskolingen 0.-3. klasse - læring, trivsel og glæde Indskolingen 0.-3. klasse - læring, trivsel og glæde Når børn starter i skole, glæder de sig til at lære nyt og få nye udfordringer. Langt de fleste børn er vant til at gå i børnehave og er dermed vant

Læs mere

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de?

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de? Trivsels- og kontaktforældre Hvad skal de - og hvad kan de? 1 2 God trivsel - godt samarbejde Den gode trivsel i klassen og det gode samarbejde mellem skole og forældre vægter vi højt på Sølvgades skole.

Læs mere

Mobiltelefon medbringes på eget ansvar. Må være tændt i frikvartererne når man går i klasse.

Mobiltelefon medbringes på eget ansvar. Må være tændt i frikvartererne når man går i klasse. Info abc Biblioteket har en samling på ca. 3.000 bind, bestående af både fag- og skønlitteratur. Eleverne har mulighed for at låne bøger i bibliotekstimerne. Lånetid er en måned. Brug af egen elektronik

Læs mere

FORÆLDREOPGAVE i 0.x. Årets julestue er lørdag den kl

FORÆLDREOPGAVE i 0.x. Årets julestue er lørdag den kl FORÆLDREOPGAVE i 0.x Årets julestue er lørdag den 25.11.2006 kl. 11.00-14.30. Vi har igen i år valgt at invitere alle forældre og børn til en fælles forberedelsesaften torsdag den Efter julestuen skal

Læs mere

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole.

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Side 1 Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Hvad siger loven: Bekendtgørelse af lov om folkeskolen Kapitel 1 Folkeskolens formål 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne

Læs mere

Haderup Skole. Årsagerne til mobning kan være mange, og det er ikke altid, at mobning er en bevidst handling.

Haderup Skole. Årsagerne til mobning kan være mange, og det er ikke altid, at mobning er en bevidst handling. Haderup Skole HVAD ER MOBNING? På en PALS-skole som vores er alle former for uacceptabel. Konsekvensen bliver, at et barn (eller voksen) bliver udstødt fra fællesskabet. Mobning er resultatet af en uhensigtsmæssig

Læs mere

Velkommen til Kongevejens Skole

Velkommen til Kongevejens Skole Velkommen til Kongevejens Skole På Kongevejens Skole arbejder vi for at give eleverne gode og meningsfyldte skoledage, hvilket er omdrejningspunktet for vores planlægning og udvikling. Vores pædagogiske

Læs mere

Trivselsplan for Charlotteskolen

Trivselsplan for Charlotteskolen Trivselsplan for Charlotteskolen Redigeret i 2017 Trivsel på Charlotteskolen Charlotteskolen ønsker at fremstå som en skole, hvor vi alle mødes med anerkendelse og respekt og ligeværd. Vi betragter os

Læs mere

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl.

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl. ABC for 3.-6.kl. april 2013 ADRESSEÆNDRING ANSVAR BESTYRELSE BIRKEN BOLDBANER BØGER CYKLER CYKELHJELM DELETIMER EKSTRA FRI ELEVRÅD FERIEPLAN FORSIKRING Husk at give skolen besked via ForældreIntra om adresse-

Læs mere

Skolebestyrelsen Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup. Kontaktforældrefolder

Skolebestyrelsen Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup. Kontaktforældrefolder 2018-2019 Skolebestyrelsen Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup Kontaktforældrefolder Formål med kontaktforældrefunktion: at holde fast i og understøtte kontakt og samarbejde mellem skole og hjem at

Læs mere

Principper på Vorgod-Barde Skole

Principper på Vorgod-Barde Skole VORGOD-BARDE SKOLE Principper på Vorgod-Barde Skole OLE 1. UNDERVISNINGENS ORGANISERING Vorgod-Barde Skole har 7 klassetrin fra 0. til 6. klasse. På årgange med over 28 elever tilstræbes tolærer-ordning

Læs mere

Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole

Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August 2017 1 Gennem hele skoletiden på Aars Skole. vil vi - fremme elevernes læring, sociale trivsel og modvirke mobning - skabe et godt gensidigt

Læs mere

INDSKOLINGEN UTTERSLEV SKOLE. I frikvarterne kan man besøge vores dyr i Darwin.

INDSKOLINGEN UTTERSLEV SKOLE. I frikvarterne kan man besøge vores dyr i Darwin. I frikvarterne kan man besøge vores dyr i Darwin. Utterslev Skole Skoleholdervej 20 2400 København NV mail@utterslevskole.kk.dk 33 66 92 00 INDSKOLINGEN 1. udgave 1. oplag 2014-06-19 Redaktion: Anne Jul,

Læs mere

Læs om. Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen

Læs om. Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen Læs om Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen Seminarieskolen Mylius Erichsens Vej 127 9210 Aalborg SØ Tlf. 9814 0744

Læs mere

Kommunikationsstrategi på Korup Skole

Kommunikationsstrategi på Korup Skole Kommunikationsstrategi på Korup Skole Skolens hverdag fungerer bedst, når den er baseret på et respektfuldt samarbejde mellem skolens personale, elever og forældre. En kvalificeret kommunikation og information

Læs mere

Sankt Helene Skole. SkoIestart og indskoling

Sankt Helene Skole. SkoIestart og indskoling Sankt Helene Skole SkoIestart og indskoling På Sankt Helene Skole har vi rullende skolestart og aldersblandet undervisning i indskolingen. Formålet er, at skabe bedre læring og trivsel. Indskolingen omfatter

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde 16-03-2016 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen og opnår

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Velkommen til Stepping Friskole

Velkommen til Stepping Friskole STEPPING FRISKOLE Velkommen til Stepping Friskole Stepping Friskole er en Grundtvig-Koldsk friskole. Den blev oprettet i 2011 af en kreds af lokale beboere, der ønskede selv at tage ansvar for deres børns

Læs mere

Velkommen på Skjern Kristne Friskole

Velkommen på Skjern Kristne Friskole Velkommen på Skjern Kristne Friskole En skole med liv, respekt og trivsel Skjern Kristne Friskole er en tryg ramme om hverdagen for ca. 370 børn og 45 voksne. Vi satser på høj faglighed og trivsel i hverdagen.

Læs mere

Mål- og Indholdsbeskrivelse Næsbjerg SFO. Varde Kommune 2014.

Mål- og Indholdsbeskrivelse Næsbjerg SFO. Varde Kommune 2014. Mål- og Indholdsbeskrivelse Næsbjerg SFO. Varde Kommune 2014. Indledning Næsbjerg SFO er en del af Næsbjerg Skole, som ligger i Varde Kommune. Vi er en SFO som i øjeblikket har 57 børn og 5 voksne tilknyttet.

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Gyvelhøjskolen august juni

Gyvelhøjskolen august juni Gyvelhøjskolen 2017-2018 14. august 2017-29. juni 2018 WWW.GYVELHOEJSKOLEN.DK 1 Kære forældre Gyvelhøjskolen er en almen folkeskole med ca. 600 elever fordelt på 0.-9. årgang med 2 eller 3 spor på alle

Læs mere

Sankt Helene Skole. SkoIestart og indskoling

Sankt Helene Skole. SkoIestart og indskoling Sankt Helene Skole SkoIestart og indskoling På Sankt Helene Skole har vi rullende skolestart og aldersblandet undervisning i indskolingen. Formålet er at skabe bedre læring og trivsel. Indskolingen omfatter

Læs mere

Formåls og indholdsbeskrivelse for Specialcenter Syd

Formåls og indholdsbeskrivelse for Specialcenter Syd Formåls og indholdsbeskrivelse for Specialcenter Syd Indledning I forbindelse med Ringkøbing-Skjern Kommunes ønske om kvalitetsudvikling af folkeskolen og centralisering af specialklasser i kommunen etablerede

Læs mere

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf:

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: Velkommen i 0Y Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: 89 59 23 10 1 Kære forældre i 0Y Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum Skole, og i denne folder har vi samlet de vigtigste informationer

Læs mere

Office Pakken kan fås gennem skolen gratis ved at kontakte Mark på Intra eller på

Office Pakken kan fås gennem skolen gratis ved at kontakte Mark på Intra eller på Forandring: At gå i skole på mellemtrinnet er en forandring i forhold til den dagligdag og de rutiner, du og dit barn har kendt til i indskolingen. En sådan ændring kan gøre dit barn usikkert i en periode.

Læs mere

Velkommen til Strandskolen. Nu skal I høre om min skole...

Velkommen til Strandskolen. Nu skal I høre om min skole... Velkommen til Strandskolen Nu skal I høre om min skole... FAGLIGHED FÆLLESSKAB TRIVSEL STRANDSKOLEN.DK l i t n e m m Velko n e l o k s d Stran Strandskolen er en stor og velfungerende folkeskole med ca.

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014.

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. 1 Disse slides blev brugt til orienteringsmødet om skolereformen på Løsning skole den 3.6.2014. Disse slides kan nok ikke stå

Læs mere

Hanssted Skoles principper for skole-hjem-samarbejdet

Hanssted Skoles principper for skole-hjem-samarbejdet Hanssted Skoles principper for skole-hjem-samarbejdet [princip 1] Princip for kommunikation mellem skole og hjem Formål: Princippet for kommunikation mellem skole og hjem skal sikre, at skolen og forældrene

Læs mere

Eleverne møder i god tid, så de selv kan få overtøj af, madpakke, taske på plads og få sagt farvel, inden morgensang begynder.

Eleverne møder i god tid, så de selv kan få overtøj af, madpakke, taske på plads og få sagt farvel, inden morgensang begynder. august 2012 ABC FOR INDSKOLINGEN ADRESSEÆNDRING AFLEVERING ANSVAR BESTYRELSE BLOMSTENS DAG BIRKEN BØGER CYKLER CYKELHJELM DELETIMER EKSTRA FRI ELEVRÅD Husk at give skolen besked via ForældreIntra om adresse-

Læs mere

Principper for skolehjemsamarbejde

Principper for skolehjemsamarbejde Principper for skolehjemsamarbejde Kommende børnehaveklasse Principper for skolehjemsamarbejde Forældremøde i november måned (året før). - information og gensidige forventninger (forældre/skole og fritidsordning).

Læs mere

Forældre på Billesborgskolen

Forældre på Billesborgskolen Forældre på Billesborgskolen Vi er glade for det gode samarbejde med jer forældre. I bakker lærere og skole op og lever med i skolens hverdag. Når skole og hjem står sammen om opgaven med at give barnet

Læs mere

Antimobbestrategi for Nærum Skole. Vi ønsker at tydeliggøre, hvordan vi på Nærum Skole arbejder for trivsel og mod mobning.

Antimobbestrategi for Nærum Skole. Vi ønsker at tydeliggøre, hvordan vi på Nærum Skole arbejder for trivsel og mod mobning. Antimobbestrategi for Nærum Skole Gældende fra den 01-10-2010 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Vi ønsker at tydeliggøre, hvordan vi på Nærum Skole arbejder for trivsel og mod mobning. BEGREBER

Læs mere

Velkommen i forældrerådet

Velkommen i forældrerådet Mølleskolen, Skanderborgvej 50, 8680 Ry Hjemmeside: moelleskolen-ry.dk moelleskolen@skanderborg.dk 87 94 31 00 Velkommen i forældrerådet Vejledning og idé-katalog Mølleskolens skolebestyrelse august 2011

Læs mere

Forældresamarbejde på Højgårdskolen

Forældresamarbejde på Højgårdskolen Forældresamarbejde på Højgårdskolen Overordnet målsætning: Målet for forældresamarbejdet på Højgårdskolen er gennem samarbejde og dialog mellem skole og hjem at sikre det enkelte barns trivsel og udvikling.

Læs mere

Gældende fra den

Gældende fra den Antimobbestrategi for Hældagerskolen Gældende fra den 01.09. 2016 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Vi ønsker en skole med god trivsel, og som bygger på positive relationer og høj faglighed.

Læs mere

langebjergskolen En god start

langebjergskolen En god start langebjergskolen En god start Langebjerg.indd 1 8/24/2012 9:26:42 AM Langebjerg.indd 2 8/24/2012 9:26:43 AM En god start Faglighed, trivsel, sundhed De tre værdier er grundlaget for skolens ambition om

Læs mere

Antimobbestrategi. Målsætninger. Begreber

Antimobbestrategi. Målsætninger. Begreber Antimobbestrategi Formål Hvad er formålet med jeres antimobbestrategi? Målet med vores antimobbestrategi er, at skolen forebygger og reducerer mobning (digitalt og på skolen) i videst mulige omfang og

Læs mere

Velkommen / Allan Overgaard. 2. Skolefester En tradition på Parkskolen / Allan Overgaard. 3. Folkeskolereformen / Jesper Møller

Velkommen / Allan Overgaard. 2. Skolefester En tradition på Parkskolen / Allan Overgaard. 3. Folkeskolereformen / Jesper Møller 1. Velkommen / Allan Overgaard 2. Skolefester En tradition på Parkskolen / Allan Overgaard 3. Folkeskolereformen / Jesper Møller 4. Årets gang i skolebestyrelsen / Allan Overgaard 5. Gruppedrøftelse hvad

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde Dato 14-05-2014 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen

Læs mere

Fåborgvej 60 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 00. Skolebakken 6, Ollerup 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 60. vestermarkskolen@svendborg.

Fåborgvej 60 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 00. Skolebakken 6, Ollerup 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 60. vestermarkskolen@svendborg. Fåborgvej 60 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 00 Skolebakken 6, Ollerup 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 60 vestermarkskolen@svendborg.dk www.vester-markskolen.dk Vestermarkskolen Vestermarkskolen

Læs mere

Nr. 2. Skole-hjem samarbejdet RO.

Nr. 2. Skole-hjem samarbejdet RO. Nr. 2 Skole-hjem samarbejdet RO. Skole-hjem samarbejdet bygger på gensidig respekt mellem skolen og hjemmet gennem en åben og fordomsfri dialog, så børnene oplever, at de voksne samarbejder om at give

Læs mere

Sådan gør vi, når vi arbejder med trivsel på Nymarken

Sådan gør vi, når vi arbejder med trivsel på Nymarken Sådan gør vi, når vi arbejder med trivsel på Nymarken Nymarksskolen baserer sit pædagogiske arbejde på overbevisningen om, at barnet eller den unge er et unikt menneske. Dette Menneske skal føle sig set

Læs mere

MAGLEGÅRDSSKOLEN. Skolebestyrelsens arbejdsprogram 2006-2010

MAGLEGÅRDSSKOLEN. Skolebestyrelsens arbejdsprogram 2006-2010 Skolebestyrelsens arbejdsprogram 2006-2010 Den Røde tråd Med følgende Røde tråd ønsker vi at beskrive skolens struktur og nogle af de elementer som går igen fra hjemområde til hjemområde. Værdier Læringsgrundlag

Læs mere

Skolens drift gennemføres på grundlag af skolepenge fra eleverne og ved tilskud fra det offentlige.

Skolens drift gennemføres på grundlag af skolepenge fra eleverne og ved tilskud fra det offentlige. Skolens værdigrundlag Revideret af skolens bestyrelse 18.11.06 Skolens formålsparagraf - det aktuelle formål. Skolens formål er at drive en privat grundskole med tilhørende 10. klasse samt børnehaveklasse

Læs mere

Velkommen på Løsning Skole

Velkommen på Løsning Skole Velkommen på Løsning Skole Informationsfolder til nye skolestartere 2018/19 Løsning Skole Ny Skolegade 13 8723 Løsning Tlf. 7974 1166 www.losning-skole.dk Kære forældre. Velkommen til Løsning Skole. Løsning

Læs mere

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE Hermed en stor velkomst til alle. Jeg håber, I har nydt den gode sommer rigtig meget sammen med jeres børn. Nyansatte Skolen har ansat 3 nye lærere, en børnehaveklasseleder

Læs mere

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018 Klokkerholm Skole Information til forældre Juni 2018 Distrikt Hjallerup Klokkerholm udgør sammen med Hjallerup og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer distriktsleder

Læs mere

MÅLET MED VORES ANTIMOBBESTRATEGI

MÅLET MED VORES ANTIMOBBESTRATEGI Ødis Skole HVAD ER MOBNING? Mobning er systematiske udstødelseshandlinger, der typisk opstår i fællesskaber, der mangler sammenhold eller har en lav tolerance. Konsekvensen bliver, at et barn (eller voksen)

Læs mere

Vinder af sejeste pigefrisure: Nanna (4. kl.) Vinder af sejeste drengefrisure (delt 1. plads): Sander (3. kl.) og Noah (4. kl.)

Vinder af sejeste pigefrisure: Nanna (4. kl.) Vinder af sejeste drengefrisure (delt 1. plads): Sander (3. kl.) og Noah (4. kl.) Hammerum, den 27. marts 2014 Nyhedsbrev Siden sidst Fredag d. 28. februar var der stor fest på skolen, da diskoteksudvalget afholdt diskofest for 0.-8. klasse. Efter en festlig intro fra forældreudvalget

Læs mere