T6 serien T6.125 I T6.145 I T6.155 I T6.165 I T6.175 I T6.180

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "T6 serien T6.125 I T6.145 I T6.155 I T6.165 I T6.175 I T6.180"

Transkript

1 T6 serien T6.125 I T6.145 I T6.155 I T6.165 I T6.175 I T6.180

2 02 T6 serien Udviklet til at kunne imødekomme dine krav. New Holland ved, at der ikke er to gårde, som er ens, og derfor har vi udviklet T6 Serien af traktorer, der fuldt ud kan tilpasses de krav, som du, ejeren, kan specificere i forhold til dine individuelle behov. Hvis du har drømt om at designe din egen traktor, kan det blive virkelighed med den nye T6 Serie.

3 03 T6. Stærkt design til landbruget. Alle funktioner på T6 Serien er frugten af omfattende globale kundeundersøgelser. Du har ønsket større effekt. Den er her. Du har ønsket muligheden for at kunne arbejde med større last. Den er her. Du ønskede komfort som på business class. Stig ind og se selv. Du har brug for en traktor med kompakte mål, der egner sig til smalle veje og snævre vendinger? Det er klaret. Du ønskede fleksibilitet til varetagelse af flere forskellige opgaver. Det kan T6. Endvidere ønskede du en traktor, der ser godt ud, så folk vender sig om efter den. Bare se her. Model Antal Nominel effekt Maks. effekt Akselafstand Vægt cylindre hk hk mm kg T T T T T T T6 Serien: valget er dit De seks modeller i T6 Serien er New Hollands definition af fleksibilitet inden for landbrugsarbejde. Du kan vælge mellem fem firecylindrede modeller, med en motoreffekt fra hk, eller seriens topmodel, den sekscylindrede T6.180 med maks. 175 EPM hk. Vælg enten en Electro Command semi-powershift, der leveres til alle modeller i serien, eller New Hollands velkendte trinløse Auto Command transmission, der leveres på T6.145 T6.175 modellerne, udviklet med to-trins mekanisk effektivitet, som gør den meget nem at anvende. Med et effekt-/vægtforhold på 31,4 hk/kg er T6 klar til at varetage alle opgaver på gården.

4 04 Oversigt Ny T6. På toppen. Hele døgnet. T6 er udviklet til nutidens moderne blandede agerbrug og intensive kvægbrug, og den er pakket med funktioner, der kan tilfredsstille kravene hos selv de mest krævende brugere. Luksuriøs komfort. Det brancheførende udvalg af sæder omfatter Dynamic Comfort serien med et ergonomisk drejeligt ryglæn og Auto Comfort sædet med aktiv opvarmning og ventilation, der sikrer komforten på en lang arbejdsdag. Uovertruffen effektivitet. ECOBlue HI-eSCR motorerne lever op til Tier 4B kravene, og de har en god brændstoføkonomi. Dette giver dig store besparelser. Ultimativ præcision. Der leveres en række styre-løsninger for at imødekomme dine behov, inklusiv den ultimative løsning inden for styringspræcision, IntelliSteer fuldt integreret automatisk styring. Med spor-til-spor gentagelsesnøjagtighed fra år til år helt ned til 1,5 cm. Suveræn alsidighed. Den velkendte trinløse Auto Command transmission har præcis hastighedsstyring og to-trins mekanisk effektivitet, et trin til arbejde i marken og et til kørsel på vej. Øget produktivitet. Der kan monteres op til 16 LED arbejdslygter på din T6, som gør nat til dag og muliggør arbejde hele døgnet rundt. Moderne design. Det flotte New Holland design på T6 får folk til at kigge efter traktoren. Karakteristiske forlygter, markante lygter og aggressive ventilationsåbninger i hjelmen bidrager til traktorens flotte design. 4 LED lygter monteret i hjelmen som ekstraudstyr Pakke med nyt aggressivt design New Holland LED-positionslys Tier 4B ECOBlue HI-eSCR-motor, op til maks. 175 hk Terraglide -forakselaffjedring SuperSteer foraksel som ekstraudstyr

5 05 ISOBUS klasse III IntelliCruise funktioner Fritsynstag Fabriksmonteret IntelliSteer styresystem Op til 16 LED arbejdslygter Avancerede sæder Horizon kabine med et lavt lydniveau helt ned til 69 dba Comfort Ride kabineaffjedring som ekstraudstyr Fabriksmonterede brede læsserbeslag HTS II-system (foragerautomatik) Gennemprøvet Auto Command trinløs transmission eller den velkendte Electro Command semi-powershift transmission

6 06 Blue Power Blue Power. Eksklusiv udgave. Blue Power Serien er blevet udviklet til de landbrugsbedrifter, der søger det ultimative inden for landbrug i topkvalitet. Her har ydelse og komfort højeste prioritet. Læg så dertil eksklusivt design, og så har du den hidtil mest luksuriøse traktor. Ultimativ komfort, den sidste nye teknologi og iøjnefaldende design. Hvis du gerne vil have, at der bliver lagt mærke til din traktor, og ikke kun i marken for dens ydelse, men også for dens udseende, så har du fundet svaret. Blue Power Serien, der udelukkende fås med en trinløs Auto Command transmission, er indbegrebet af traktorluksus.

7 07 Karakteristisk metallisk midnatsblå lak Kromfarvet kølergrill Sølvfarvede fælge Iøjnefaldende 3D New Holland logo og blad Blue Power sæde og tyk bundmåtte i kabinen med logo Kabinens arbejdslygter har sølvfarvet ramme En omfattende liste over standardudstyr Blue Power. Eksklusiv udgave, eksklusiv følelse.

8 08 FØRERKABINE Horizon kabine. Mere plads, bedre udsyn. Ønsker du udsyn hele vejen rundt? Så er løsningen New Hollands Horizon kabine, der er branchens førende. På gården, i marken eller på vejen har du et ubrudt udsyn, som sikrer maksimal produktivitet. Altid. Forruden i ét stykke giver et perfekt udsyn, uanset hvad vejret eller din mark byder dig. Den nye solskærm beskytter dig mod de hårdeste stråler. Arbejde med frontlæsser? Vælg den gennemsigtige fritsynstag, der kan åbnes helt. Den giver et perfekt udsyn langt frem fra komforten i dit sæde. Undgå spild, og få aldrig hold i ryggen igen. Stille komfort i kabinen med et lydniveau på kun 69 dba. Med 69 dba er T6 kabinerne de mest LYDSVAGE i branchen

9 09 Kontrolcenter Klimaanlæggets betjeningselementer, belysningspanel, ekstra opbevaringsplads og radioen er alle samlet i en ergonomisk gruppe. En Bluetooth RDS/MP3-radio (ekstraudstyr) kan monteres. Du kan besvare dine opkald håndfrit, og du kan lytte til dine yndlingsmelodier enten streamet direkte fra din MP3- spiller, via AUX-tilslutningen eller via en USB-nøgle. Et armlæn, der passer til dig Auto Command traktorer er udstyret med New Hollands prisvindende SideWinder II armlæn som standard. Men du kan også vælge SideWinder II armlænet med mekaniske fjernventiler, det klassiske standard armlæn eller det opgraderede deluxe armlæn med det nye multifunktionsgreb, der gør betjeningen endnu nemmere. Øjne i nakken Der kan som ekstraudstyr fås større sidespejle med elektronisk justerbar overdel, der giver det bedst muligt udsyn over vejen ved transport med høj hastighed. Den nederste, justerbare del er blevet konstrueret således, at den effektivt modvirker blinde vinkler. Landbrugsarbejde på luksusklasse Som ekstraudstyr kan der fås et fuldt læderbeklædt rat og en bundmåtte med tyk luv og logo. Du kan tilvælge luksusudstyr som f.eks. lædersæde, solskærm på bagrude, tonet bagrude (standard på modeller med SideWinder II) og opvarmet for- og bagrude.

10 10 sidewinder ii ArMLÆn Og COMMAnDgriP MULTiFUnKTiOnsgreB SideWinder II: Den ultimative ergonomiske arbejdsglæde. T6 Auto Command traktorerne har avancerede funktioner med nem og intuitiv adgang. Hvordan? Vi lyttede ganske enkelt til kunderne og udviklede SideWinder II armlænet for at gøre alting enklere. Alle de vigtigste betjeningselementer kan nås fra armlænet. Hastighed, transmission og hydraulik. Alt, hvad du behøver til betjening, vælges intuitivt. Endvidere får du fordel af den SideWinder II knowhow, der er udviklet til perfektion på traktorerne i T7, T8 og T9 Serierne! Det tager ikke lang tid at lære at betjene en T6 traktor. Fingerspidsstyring af op til to fjernventiler, der begge kan konfigureres med fjerventilstyring. Foragerautomatik II (HTS II) som ekstraudstyr. Tryk for at registrere, gemme og aktivere foragerautomatikken. IntelliSteer med aktivering af automatisk styring, ekstraudstyr. Knappen bag på CommandGrip giver adgang til flere funktioner. Hævning/sænkning af baglift. Hævning/sænkning af frontlift (sammen med knappen bag på CommandGrip). Kontakt for fremadgående/baglæns kørsel. Multifunktionsjoystick. Joysticket kan indstilles, så det kan benyttes til betjening af frontophænget, læsseren eller fjernventilerne. Personaliseret placering af det hydrauliske joystick og mus til bagliften kan fås monteret fra fabrikken. Berøringskontakterne har baggrundsbelysning, der gør det endnu lettere at finde knapperne i mørke. Mus til baglift. Løft tunge monterede redskaber med absolut præcision. Elektroniske fjernventiler. Vippekontakter, der er lette at nå, til betjening af hydraulik. Let at justere flow og timing med IntelliView berøringsskærmen. Ergonomisk placeret gasregulator. Fuld adgang til flere avancerede funktioner under det polstrede armlæn. Elektronisk justering af SideWinder II Du kan frit bevæge armlænet til den position, der passer dig. Elektronisk justering af SideWinder II. Hastighedsregulator. Vælg en nedre grænse for motoren ved arbejde med kraftudtaget eller en øvre tærskel for det maksimale motoromdrejningstal.

11 11 26,4 cm bred IntelliView berøringsskærm. Vælg vippekontakt eller joystick til betjening af fjernventil 3 og 4. Let adgang til avancerede funktioner. Tryk på symbolet. Aktivér funktionen. Det integrerede betjeningspanel, ICP, giver enkel adgang til avancerede betjeningsfunktioner. Det automatiske kraftudtag deaktiverer og genaktiverer både det forreste og bagerste kraftudtag ved vendingen på forageren. Blokering af frontaffjedring eller vælg et af tre dæmpningsniveauer. Accelerer til dit ønskede motoromdrejningstal, vælg styring af motoromdrejningstal, og hastigheden er fast. Aktiver Terralock, og den vil automatisk styre valg af firehjulstræk og differentialespærre. Tryk på HTS II knappen til foragerautomatik for at registrere og køre de funktioner, du bruger hyppigst. Korrektion af trepunktsophæng og forlængelse af topstang med et tryk på en knap eller knyttet til en af fjernventilerne med fjernventilstyring. Hævning/sænkning af baglift.

12 12 FØRERKABINE Ultimativ komfort ved landbrugsarbejde. New Holland giver dig klassens bedste udvalg af sæder med tre forskellige modeller, så du har et bredt og omfattende udvalg. Alle sæder har forbedrede hynder. Disse mere faste og holdbare sædehynder giver en fantastisk komfort uanset terrænet. Et passagersæde i fuld størrelse er standard, og det kan foldes ned, så det kan omdannes til arbejdsplads, når det ikke er i brug. Dynamic Comfort sæde Dynamic Comfort sædet har en forbedret lavfrekvent affjedringsmekanisme. De stukne hynder, der er udført i en stilfuld blanding af læder og stof, har endvidere varme i to trin. Komfortsæde Standard komfortsæder har en lavfrekvent affjedringsenhed. Hynderne er forsynede med et holdbart, blåt stofbetræk. Alle betjeningsgreb til sædet er nemme at finde, så justeringen af sædet kan udføres hurtigt og enkelt. Auto Comfort sæde Med det ventilerede Auto Comfort sæde, der kun leveres på Auto Command modeller, får du en premium sædeoplevelse. Med automatisk vægtindstilling, aktiv affjedring, varme og endog et ventilationssystem, der køler og fjerner fugt, er dette perfekt til førere, der tilbringer ekstra mange timer i traktoren. Sædet er betrukket med læder i blå og grå. Både Dynamic Comfort og Comfort sæderne har det innovative drejelige ryglæn, der er konstrueret således, at det støtter den øverste del af ryggen og øger komforten betydeligt, når man drejer sædet for at overvåge redskaber monteret bagpå. Comfort sæde Dynamic Comfort sæde Auto Comfort sæde Blue Power Auto Comfort sæde Materiale stof stof/læder Læder stof/læder Affjedringstype Lavfrekvent Lavfrekvent Halvaktiv Halvaktiv med dynamisk dæmpning Dæmpningssystem Justerbart Automatisk 5 tilstande 5 tilstande Justering efter vægt Automatisk Automatisk Aktiv elektronisk Aktiv elektronisk Lændestøtte Manuel Pneumatisk Pneumatisk Pneumatisk Klimasystem Varme i 2 trin Varme og aktiv ventilation Varme og aktiv ventilation Forlængelse af ryglænet Drejeligt Drejeligt Lodret justerbart Lodret justerbart Passagersæde stof Læder Læder Læder

13 13 Klart lys til mørke nætter. Belysning foran traktoren, så produktiviteten ved natarbejde og den samlede sikkerhed øges, er noget New Holland prioriterer højt, og det opnås ved at overføre de sidste nye innovationer som f.eks. LED fra bilindustrien til landbrugets verden. De helt nye belysningspakker har op til 16 LED lygter. Disse lygter er klarere og mindre strømkrævende end de tilsvarende standardudgaver, og de giver et bredt belyst område med hvidt lys, der gør nat til dag. Der kan monteres op til 6 lygter foran og bag på taget, og højtmonterede forlygter oplyser området længere væk, så det er muligt at arbejde uden stop. Fuldt justerbare lygter Den ekstra 360º pakke omfatter en justerbar lygte i hvert hjørne af kabinen. Baglygterne tændes uafhængigt af hinanden for at reducere blænding, når der arbejdes ved siden af en høstmaskine. LED lygterne er i sig selv skarpe: mere lys, større holdbarhed, mindre strømforbrug. Standard positionslyset giver de velkendte New Holland lygter et mere moderne look. Der er endda kommet et New Holland logo inde i lygteenheden. Vælg en belysningspakke, der passer til dig Der kan fås tre kabinebelysningspakker, der består af 8, 12 og 16 LED kabinelygter i forskellige konfigurationer, så de kan tilpasses dine behov.

14 14 Administration af præcisionslandbrug Tre niveauer af fabriksmonteret nøjagtighed. Når du bestiller din T6, kan du vælge mellem tre forskellige styrepakker. Det betyder, at din nye T6 leveres direkte fra fabrikken med præcist det nøjagtighedsniveau, du ønsker. Vælg dit nøjagtighedsniveau helt ned til den mest præcise mulighed på 1,5 cm*. En absolut nødvendighed ved dyrkning af grøntsager eller blomsterløg. * Ved hjælp af RTK-korrektionssignal EGNOS 20 cm RangePoint RTX 15 cm CenterPoint RTX 4 cm RTK/RTK VRS 2.5 cm PLM Connect RTK 1.5 cm Høj præcision og gentagelsesnøjagtighed New Holland tilbyder flere nøjagtighedsniveauer. Dette giver dig mulighed for at vælge det IntelliSteer system, der passer til dit behov og budget. Når du bruger RTK-korrektion med IntelliSteer, har du sikker gentagelsesnøjagtighed fra år til år. NH 372 modtagere NH 372 modtageren kan arbejde med WAAS, EGNOS, OmniSTAR, RTX- og RTK-korrektionssignaler, idet der anvendes både GPSog GLONASS-satellitkonstellationer. Til RTK-anvendelse kan der anbringes en integreret radiomodtager i modtageren, eller der kan anvendes et mobilt modem.

15 15 Avanceret IntelliRate styresystem IntelliView - synlig intelligens Som ekstraudstyr kan T6 udstyres med IntelliRate styresystemet. Det betjenes fra den komfortable kabine, og ved hjælp af IntelliView skærmen finjusteres anvendelsen af gødning og sprøjtemidler, og sektions- og mængdestyring styres på sprøjtemaskiner og såmaskiner. Dette forhindrer overlap, styrer doseringen og såhastigheden ud fra udbyttedata og eliminerer ubehandlede områder. Gødning og sprøjtemidler udnyttes bedre, så udbyttet bliver større. Den ekstra brede 26,4 cm store IntelliView IV farveberøringsskærm kan bruges til at styre det automatiske styresystem IntelliSteer, der er ekstraudstyr. IntelliView skærmene muliggør fingerspidsprogrammering af en lang række styrespor, fra kørsel ligeud A-B til de mest komplekse, tilpassede kurver. Du kan personalisere dine indstillinger enkelt og let og endvidere overføre data ved hjælp af PLM Connect File Transfer og PLM softwarepakker på din computer. ARBEJDSHASTIGHED Ballepresser styrer hastighed Tovejskommunikation Den nye T6 Serie er forsynet med ISOBUS III teknologi. Det betyder, at traktor og redskab kan kommunikere med hinanden og sende oplysninger frem og tilbage, så redskabet kan styre traktorens hastighed og dermed opnå maksimal produktivitet. Telematik: styr din maskine hjemme fra kontoret Med PLM Connect kan du etablere forbindelse til din T6 fra dit kontor ved hjælp af det mobile netværk. Du kan holde kontakten med dine maskiner til enhver tid, og du kan endog sende og modtage realtidsoplysninger, hvilket sparer tid og øger produktiviteten. Med PLM Connect Essential startpakken får du de hyppigst benyttede funktioner eller opgradering til PLM Connect Professional pakken, så du får fuld overvågning og kontrol af maskinen. Kort sagt vil PLM Connect hjælpe dig med at reducere dine brændstofudgifter og forbedre administrationen af maskinpark og sikkerhed i en enkelt pakke.

16 16 motor Den kraft og effektivitet du forventer fra New Holland. Din T6 traktor har en ECOBlue HI-eSCR (højeffektiv selektiv katalytisk reduktion) NEF motor, der er udviklet af New Hollands søsterselskab FPT Industrial. Disse motorer, der opfylder de endnu strengere Tier 4B emissionsbestemmelser, giver dig fire vigtige fordele: Ydelse: mere kraft, drejningsmoment, momentstigning og styring af motoreffekt sammen med en overlegen belastningsrespons. Effektiv drift: brændstofforbruget (diesel plus AdBlue) vil være det samme eller bedre end på din Tier 4A T6. Du vil endvidere få fordel af reducerede driftsomkostninger i maskinens levetid. Enkelthed: Den enklere motormontering sikrer et højere kraftpotentiale, og det reducerede kølesystem giver en mere effektiv funktion. Ensartethed: Betjeningen af køretøjet vil ikke være ændret. Diesel oxideringskatalysator (DOC) Bæredygtig Effektiv Teknologi Doseringsmodul AdBlue beholder Rensekatalysator (CUC) Tilførselsmodul HI-eSCR-beholder NEF motor Standard viscotronic ventilator Blanderør ECOBlue HI-eSCR forklaret En videreudvikling af det eksisterende ECOBlue SCRsystem. Her vil du få fordel af branchens højeste NOxkonverteringseffektivitet. Dette multipatenterede system benytter en ny motorstyreenhed, der ikke kun styrer motoren, men også HI-eSCR efterbehandlingssystemet ved at kontrollere føde- og doseringsmodulerne. Ved hjælp af et dedikeret system med lukket kredsløb overvåger det konstant NOx niveauerne i udstødningsgassen, så det sikres, at der indsprøjtes en præcis mængde AdBlue for at opnå NOx konvertering af mere end 95%, samtidig med at der sikres et lavt brændstofforbrug.

17 17 Drevet af FPT Industrial New Holland står ikke alene, når det gælder Tier 4 teknologi. Virksomheden kan trække på erfaringerne fra deres interne motorudviklingsgruppe: FPT Industrial. Pionerer: Fiat opfandt Common Rail teknologien i 1980 erne og gjorde den til et masseprodukt i 1997 på Alfa Romeo 156. Virksomheden var den første, der lancerede teknologien på landbrugsmaskiner på TS-A traktoren. Pionerarbejde. Altid. Renere: For femte år i træk har CNH Industrial ligget i toppen af Dow Jones Sustainability World og europæiske indeks for produktionsteknikbranchen. Renere overalt. Gennemprøvet: Siden 1995 har FPT Industrial været foregangsmænd inden for SCR-teknologien, og virksomheden har allerede produceret mere end SCR-motorer i løbet af de sidste 8 år til landbrugs-, entreprenør- og transportbranchen. Driftssikkerhed. Bekræftet T7.230 T7.245 T7.260 T % CO2-19% CO2 Spar brændstof og reducer din CO 2 -udledning ECOBlue HI-eSCR-teknologi til opfyldelse af Tier 4B reducerer NOx-emissioner og fastholder T6 Seriens imponerende brændstofeffektivitet, hvilket reducerer din bedrifts CO 2 -udledning betydeligt. Gå ind på for at finde ud af, præcist hvor meget du kan reducere din CO 2 udledning! kg CO2 udledt pr liter diesel Tier 1 traktor Tier 4B HI-eSCR traktor Fastholdelse af ydelse. Altid. Hos New Holland er vi utrolig begejstrede for den hurtige reaktion. For at gøre det enkelt: da din NEF motor kun indsuger ren, frisk luft, kan den reagere endnu hurtigere, når den belastes. Så når du transporterer fuldt lastede kornvogne, og du kommer til en bakke, vil du kunne fastholde en konstant hastighed fremad uden at reducere hastigheden. MED BELASTNING Motoromdrejningstal Tier 4B ECOBlue HI-eSCR genvindingspunkt Tier 3 genvindingspunkt FORBEDRET BELASTNINGSRESPONS Fald i motorens omdrejningstal Tid Styring af motoreffekt Med EPM udvikler motoren øget effekt og moment i henhold til belastningen på transmission, hydraulik og kraftudtag. På en T6.165 traktor vil EPM yde op til 34 ekstra hestekræfter for at bevare ydelsen, men kun når der er behov for det. Nominel hk: effekt produceret ved nominelt motoromdrejningstal Maks. hk: Den maksimale effekt, som en motor kan udvikle i arbejdsområdet. Nom. EPM hk: Den maksimale effekt, som motoren kan udvikle ved hjælp af EPM ved nominel hastighed, når forholdene tillader det. Maks. EPM hk: Den maksimale effekt, som motoren kan udvikle ved hjælp af EPM i arbejdsområdet, når forholdene tillader det. 34 hk Motoromdrejningstal EPM i henhold til belastningen på transmission, kraftudtag og hydraulik. Hestekræfter

18 18 Electro Command transmission Vælg den transmission, der passer til dig. Hos New Holland ved vi, at alle landmænd har forskellige behov, og at intelligent innovation også skal omfatte tilbud om gennemtestede løsninger, som forbedrer din effektivitet. Semi-Powershift Electro Command transmissionen har koblingsfrit gearskift, der gør føreren mindre træt, og der skiftes automatisk gear med tilføjelsen af auto-tilstande, som er ekstraudstyr. Kobling C1 og C2 Kobling C3 og C4 Kraftudtagsdrev Transmissionsudgang Motorindgang

19 19 MOTORENS EFFEKTKURVE Automatisk skiftepunkt GEARSKIFT MOTOR O/MIN HØJ TOLERANCE OPTIMALT MOTOR O/MIN LAV TOLERANCE Samarbejde: automatik, komfort og produktivitet Automatisk transporttilstand forenkler gearskift og reducerer førerens arbejde ved kørsel på vej. Den vil endda registrere, hvis traktoren skubbes af en læsset anhænger. I det tilfælde vil den holde det aktuelle gear for at opnå motorbremsning. Auto Field styrer både motorens omdrejningstal og transmissionen for at optimere ydelse og økonomi ved anvendelse med kraftudtag og til trækarbejde. Lav Høj km/t 50 Bak Frem 17 40,7 40, ,7 31, ,7 25, ,0 20, ,2 16, ,5 13, ,5 10, ,1 8,9 9 9,0 10,0 8 9,9 8,0 7 8,1 6,6 6 6,6 5,4 5 5,4 ved 1831 o/min 4,2 4 4,2 ved 2100 o/min 3,4 3 3,4 2,8 2 2,8 2,3 1 2, km/t Electro Command Med Electro Command semi-powershift transmissionen kan du vælge otte gear med op/ned skifteknapperne på betjeningsgrebet. Den tredje knap bruges til områdeskift. Det valgte gear vises ved et hurtigt blik på det store geardisplay. Der kan leveres et ekstra 17. gear med direkte drev, for 40 km/t med reducerede motoromdrejningstal, hvilket sænker brændstofforbruget. Standard IntelliShift teknologien forbedrer gearskiftet med automatisk valg af korrekt gear i forhold til arbejdet. Derved får du et jævnt gearskift med forbedret komfort og produktivitet. Effektivt multifunktionsgreb Du kan nu få leveret et ergonomisk multifunktionsgreb til Electro Command transmissioner. Dette greb ligger perfekt i hånden og er velegnet til førere, der skifter gear ofte, da man ikke længere skal strække sig. Det har også knapper til betjening af frontlift og HTS II. Ergonomisk Powershuttle Den ratmonterede elektro-hydrauliske Powershuttle kan betjenes uden at fjerne hænderne fra rattet for øget sikkerhed ved arbejde med frontlæsser. Du kan endda regulere indstillingen af aggressiviteten med en ergonomisk anbragt kontakt. Vælg blød til generelt markarbejde, standard til de daglige opgaver og intensiv til de næsten omgående retningsskift ved arbejde med frontlæsser. Har du brug for mere? Du kan også ændre indstillingerne under kørslen. Vendegear med hukommelsesfunktion Electro Command har et innovativt system med hukommelsesfunktion for vendegearet, der reducerer dine udgifter og øger cyklustiderne. Vælg først fremadgående gear, brug vendegearet, og skift derefter til det ønskede bakgear. Nu vil traktoren automatisk skifte mellem dit valgte fremadgående gear og bakgear. Simpelt.

20 20 Auto Command Transmission Effektiv Auto Command transmission med avancerede New Holland funktioner. Auto Command transmissionen er udviklet og konstrueret af New Holland, og den kan leveres på T6.145, T6.155, T6.165 og T6.175 modellerne. Denne CVT transmission har flere punkter med direkte træk med 100% mekanisk effekt, og den er udviklet med høj præcision for at sikre, at punkterne passer perfekt til de hyppigst anvendte hastigheder ved jordbehandling og transport. Den avancerede dobbelte kobling øger yderligere effektiviteten. Det er ganske enkelt den mest smidige og mest produktive CVT, der findes. Planetgearsenhed Hydrostat Kraftudtag og hydraulikpumpedrev Motorindgang Transmissionsudgang Kobling A + B Kraftbaseret bevægelse giver føreren mulighed for at ændre hastighed og retning. På ICP er der en kontakt til ændring af hastighedsreaktionen. Hastigheden fremad kan desuden styres med pedalen. Justering af målhastighed - indstil en målhastighed, der passer til dit præcise behov. Perfekt ved skift mellem marker, eller hvis afgrøden er ændret. Valg af målhastighed - giver dig mulighed for at skifte mellem tre målhastigheder. 4 køretilstande passende til din kørestil. Automatisk funktion. Når den ønskede målhastighed er nået, vil Auto Command sørge for, at motor og transmission holder denne hastighed. Fartpilotfunktion. Med fartpilotfunktionen kan føreren opnå og fastholde en indstillet målhastighed ved at trykke på en knap. Det sparer penge og øger produktiviteten. Manuel tilstand. Giver føreren mulighed for manuelt at indstille den ønskede hastighed for motor og kørsel fremad, uafhængigt af hinanden. Kraftudtagsfunktion. Når kraftudtaget kobles til, vil Auto Command være aktiveret for at sikre et konstant motoromdrejningstal.

21 Frem Tre justerbare målhastigheder til ethvert behov Auto Command teknologi giver føreren mulighed for at indstille en målhastighed mellem 20 m/t til og med 40 km/t og regulere den til nærmeste 0,01 km/t. Ingen trin. Ingen områdeskift km/t (50 km/t ikke i DK) Skræddersyede transmissionsindstillinger Den trinløse Auto Command transmission, der har vundet mange priser, har nu en accelerations- og decelerationsindstilling med 3 trin. Den bløde indstilling er egnet til blide retningsskift, perfekt til transport med høj hastighed, eller når der arbejdes på glat underlag. Standardindstillingen er beregnet til normale aktiviteter i marken. Den meget hurtige, aggressive indstilling er ideel, når der er brug for næste øjeblikkelige retningsskift. Hurtig retningsskift Det er nemt at skifte retning med Auto Command. Føreren kan enten bevæge CommandGrip grebet, bruge powershuttle kontakten på CommandGrip grebet, eller bruge vendegearstangen monteret på ratstammen. Afbalancering af brændstoføkonomi og produktivitet Når der arbejdes i tilstandene Auto og Fartpilot, bruges hastighedsregulatoren til højre for føreren til at begrænse det højeste anvendte motoromdrejningstal for at opnå den ønskede hastighed fremad. Resultatet: Du når målhastigheden ved langt lavere motoromdrejningstal, hvilket sparer brændstof. I kraftudtagstilstand reguleres den accepterede reduktion af kraftudtagets hastighed med hastighedsregulatoren, inden kørehastigheden fremad reduceres.

22 22 Aksler og træk Fantastisk manøvredygtighed, forbedret træk, højere effekt. New Hollands serie af aksler er udviklet, så de passer perfekt til dine behov. Alle T6 traktorer kan leveres med lette men stærke foraksler, så du kan udnytte frontlæsseren eller frontliften fuldt ud. En generel maks. totalvægt på kg på alle modeller kombineret med perfekt vægtfordeling og effektiv brug af ballast optimerer træk og giver dig mere fleksibilitet, når du anvender tunge monterede redskaber eller ballast. SuperSteer aksler kombineret med den fuldautomatiske HTS II foragerautomatik forbedrer manøvredygtigheden, og du sparer tid på forageren. Alle modeller har 2642 mm akselafstand, der sikrer en 4300 mm drejeradius med uovertruffen manøvredygtighed. Alle modeller i T6 Serien leveres med en robust 275 mm flangemonteret bagaksel som standard. Der kan også leveres en 2,5 meter gennemgående aksel, hvis man har brug for maksimal fleksibilitet.

23 23 Hurtigere vendinger gør dig mere effektiv New Holland er førende, når det gælder reduktion af venderadius. Vil du have super skarpe sving? Så skal du vælge SuperSteer forakslen med en maksimal drejevinkel på 65, der øger hastigheden i rækkeafgrøder ved at reducere vendetiden på forageren. Koblet sammen med Fast Steer systemet giver det ultimativ drejning. Vendinger med fuld lock-to-lock funktion foretages hurtigere og nemmere, og det gør maskinen meget manøvredygtig. Hold Fast Steer styrekransen nede, og når du drejer hjulene et par grader, har du fuld retningskontrol. Enkelt og nemt: New Hollands løsning. Terralock automatisk trækstyring New Hollands velkendte Terralock system er let at indstille og betjene. Det styrer automatisk tilkobling af drev til forakslen, og låser både forreste og bagerste differentialer. Kørehastighed og styrevinkel er afgørende for, hvornår differentialespærren låses og, hvis nødvendigt, firehjulstrækket frakobles. Hvorfor? For at sikre de skarpeste styreudslag og mindske belastningen af transmissionen. Vibrationer ved førersæde Terraglide, giver mere komfort og stabilitet Vælg Terraglide foraksel-affjedringssystemet for at få maksimal komfort ved høj transporthastighed. Hvordan fungerer det? Det beskytter føreren mod stødpåvirkninger, når der køres på ujævne overflader. I marken bevarer det avancerede affjedringssystem kontakten mellem dæk og jorden, så traktionen forbedres. Systemet har også anti-dyk og antisænkestyring, der forhindrer for stor vandring på affjedringen, når der løftes tunge redskaber med trepunktsophænget. Med den integrerede Comfort Ride kabineaffjedring reduceres stødbelastningerne på føreren med op til 25%. Resultatet? Mindre træthed på lange arbejdsdage, da helkropsvibrationer reduceres betydeligt Bremsevirkning Der kan leveres en række tilpassede bremsesystemer. Standard heavy duty bremserne har en imponerende bremsevirkning. Ved arbejde i vanskeligt terræn eller ved vejtransport med fuldt læssede anhængere kan man med fordel anvende varianten med længere levetid. Få hydrauliske eller pneumatiske anhængerbremser med endnu bedre bremsevirkning. T6 sørger for, at du stopper sikkert, da firehjulstrækket aktiveres automatisk, når der bremses, for at øge sikkerheden.

24 24 Frontlæsser og front- / baglift Sikret produktivitet og fleksibilitet. New Holland er klar over, at fuld integration i produktionen er mest hensigtsmæssigt. Derfor har man udviklet T6 forberedt til frontlæsser og frontlift. T6 er fuldt kompatibel med den nye Wide Frame New Holland 700TL frontlæsserserie, den mest produktive kombination. Endvidere har du altid et perfekt overblik over lasten ved fuld rækkevidde fra dit sæde takket være fritsynstaget. Derudover behøver du ikke længere at vælge mellem frontlæsser og frontlift, med T6 kan du få begge dele. Stærk, effektiv og kraftfuld Den maksimale løftekapacitet på fire- og sekscylindrede modeller er hele 7864 kg. Bagliften og hydraulikken er udviklet til arbejde med tunge monterede redskaber i længere perioder. Systemet er desuden forsynet med integreret dynamisk dæmperkontrol til beskyttelse mod stødbelastninger. Det vil reducere stød, når der køres med en tung belastning på ophænget ved transporthastigheder. Der kan fås skærmmonterede betjeningselementer til bageste lift, en fjernventil bagpå samt kraftudtaget. Den perfekte kombination: frontlift og kraftudtag New Hollands T6 Serie er udviklet med indbygget, fuldt integreret fabriksmonteret frontlift og kraftudtag. Alle betjeningsgreb og kontakter til frontliften og kraftudtaget kan enten betjenes komfortabelt i kabinen eller på selve liften for at opnå øget effektivitet ved tilkobling. Liften er udviklet til T6 traktorerne, og den kan løfte op til 3200 kg. SuperSteer forakslen gør det muligt at dreje meget skarpt, da frontliften følger forakslens drejevinkel. Liftarmene kan vippes op, når de ikke anvendes, eller de kan bære monoblok-frontvægten.

25 25 Lang, stærk, produktiv Wide Frame 700TL Seriens specifikationer er imponerende: maks. løftehøjde på 4,2 m og løftekapacitet på op til 2804 kg betyder, at ingen opgave er for stor og ingen for lille. Tallene taler for sig selv. Men der er mere. Den hydrauliske rørføring er blevet integreret i læsserrammen, hvilket giver langt bedre udsyn fremad ved præcisionsarbejde og forhindrer påkørsel og fastklemning, når der arbejdes under trange pladsforhold. FOPS: din sikkerhedspartner New Holland tilbyder dig optimal sikkerhed, eftersom T6 fuldt overholder FOPS (falling object protection system) standarden til beskyttelse mod nedfaldende genstande. Modeller 730TL 740TL 750TL 760TL 770TL Maks. løftehøjde (m) 3,7 3, ,2 Maks. løftekapacitet (kg) T6.125* l O O T6.145* O l l O T6.155* O O l l O T6.165* O l l O T6.175* O l l T6.180* O l l Anbefalet O Ekstraudstyr Fås ikke * Ikke kompatibel med SuperSteer foraksel

26 26 Kraftudtag og hydraulik Hydraulisk kraft og fleksibelt kraftudtag. Har du nogensinde tænkt over, hvor meget hydraulikflow du egentlig har brug for? Alle Electro Command modeller er udstyret med det almindelige hydrauliksystem med åbent center som standard. Det yder som standard 80 l/min, mere end rigeligt til de fleste landbrugsopgaver. På Electro Command modeller kan der som ekstraudstyr leveres en CCLS-pumpe, som leverer 113 liter/minut, og som kan trække selv de mest krævende redskaber, også specielle grøntsagshøstere. Til de kunder, der har brug for mest hydraulik, har Auto Command et flow på imponerende 125 liter/min som standard. Som om det ikke var nok, har New Holland udviklet CCLS-systemet til at arbejde med topeffektivitet. Fordelen? Der er altid fuld hydraulisk effekt til rådighed til fjernventiler og lift, men kun så meget, som der er behov for. Resultatet? Reduceret brændstofforbrug. Uanset hvor hårdt din Electro Command traktor arbejder, vil styringen altid føles let og nem at anvende, og læsserens cyklustider forbliver uændrede takket være en separat 47 liter/minut servicepumpe eller som ekstraudstyr en 67 liter/minut pumpe, når maskinen er udstyret med en klasse 4 foraksel.

27 27 Fjernventiler T6 Serien kan leveres med op til fire elektroniske eller mekaniske bagerste fjernventiler. Der kan også leveres op til tre midtermonterede ventiler til betjening af frontliften eller en læsser, og de styres med et ergonomisk, fuldt integreret joystick i kabinen. Endnu nemmere hydraulikforbindelse De hydrauliske ventilblokke bag på traktoren er blevet opdelt i to, så det bliver endnu lettere at tilslutte hydraulikslanger. Den venstre blok styrer to sæt fjernventiler, og den højre blok styrer ligeledes to sæt fjernventiler. Endvidere findes der en femte fordeler samt et udtag. Enkelt. Intuitivt. T6. Direkte træk med effektiv brændstofudnyttelse Alle T6 traktorerne har kraftudtag med direkte træk for at reducere effekttab mellem motor og redskab. Kraftudtaget kobles til med en trykknap med avanceret styring af blød start. Dette modulerer tilkoblingen af redskaber med høj inerti, så drivlinjen beskyttes. Yderligere muligheder er automatisk kraftudtag, der frakobler kraftudtaget ved en forudindstillet højde på bagliften, og en 540E/1000/1000E version med et motoromdrejningstal på blot 1621 o/min, hvilket reducerer brændstofforbruget betydeligt. Elektronisk trækkontrol En enkelt løfte-/sænkekontakt gør det nemt at løfte og sænke redskabet tilbage til arbejdsstilling i forbindelse med vending på forageren. Hvordan? New Hollands ergonomiske EDC sidder lige til højre for føreren, præcis hvor der er behov for det, og det giver ultimativ præcision. Til finindstilling af systemet kan du bruge de intuitive betjeningselementer under armlænet, præcis hvor de skal være. Du kan også aktivere HTS II funktionen med din tommelfinger ved at berøre den ergonomisk placerede knap. HTS II foragerautomatik: gentagelse uden besvær HTS II fås på modeller med elektrohydrauliske fjernventiler. Dette intuitive system betyder, at du let kan registrere og gemme alle redskabssekvenser og manøvrer på forageren. Disse kan derefter afspilles med et tryk på en knap. Nu bliver det interessant. Det er endnu lettere at ændre forudindspillede sekvenser, således at din HTS-sekvens ændres, når forholdene ændrer sig! Enkelt, og en fantastisk måde at forbedre gentagelsesnøjagtigheden og effektiviteten på samt reducere trætheden ved arbejde i længere perioder.

28 28 Service- og eftermarkedssupport 360 : T6. Den nye T6 Serie er blevet udviklet til at bruge mere tid på arbejdet og mindre tid på gårdspladsen. Alle servicepunkter er let tilgængelige, og de meget lange serviceintervaller betyder, at traktoren vil tilbringe mere tid i sine naturlige omgivelser: i marken! Motorhjelmen er i ét stykke, og den kan åbnes helt op, så service gøres lettere. Det er let at skifte kabinens luftfilter. Fyld sprinklervæskebeholderen gennem bagruden. Det er let at kontrollere, rense eller udskifte motorens luftfilter uden brug af værktøj. Hydraulikoliestanden kan ses i skueglasset bag på traktoren. Kontrol af motorolie og påfyldningspunkter er let tilgængelige, uden at det er nødvendigt at åbne motorhjelmen. Dette gør regelmæssig kontrol hurtig og service mere enkelt. Køleren kan svinges helt ud, så rengøringen kan klares hurtigt og let. Påfyldningsstudsen til AdBlue beholderen på 39,5 liter er smallere end standardbrændstoftankens, hvilket forhindrer utilsigtet påfyldning med brændstof. Forhandlermonteret tilbehør Et omfattende udvalg af godkendt ekstraudstyr til optimering af maskinens ydelse under alle forhold kan leveres og monteres af din lokale forhandler.

29 29 New Holland Services. Finansiering skræddersyet til dine behov CNH Industrial Capital, New Hollands finansieringsselskab, er veletableret og respekteret inden for landbrugssektoren. Her kan du få rådgivning og finansielle løsninger tilpasset dine specifikke behov. Med CNH Industrial Capital følger den omfattende tryghed, som opstår gennem samarbejde med et professionelt finansieringsselskab, der er specialist i landbrug. Uddannet til at yde optimal support De engagerede teknikere hos din New Holland forhandler efteruddannes løbende. Både gennem onlinekurser og intensiv holdundervisning. Dette sikrer, at din forhandler altid har den specifikke viden, som de nyeste og mest avancerede New Holland produkter kræver. New Hollands app ibrochure - NH Weather - NH News - Farm Genius PLM Calculator - PLM Academy New Holland stil Skal New Holland være en fast del af din hverdag? Du kan bladre igennem det omfattende udvalg på Der er en lang række tilbud til din rådighed, bl.a. slidstærkt arbejdstøj, et stort udvalg af skalamodeller og meget, meget mere. New Holland. Så individuel som dig.

30 30 Modeller T6.125 T6.145 T6.155 T6.165 T6.175 T6.180 Armlæn type Deluxe Deluxe SideWinder II Deluxe SideWinder II Deluxe SideWinder II Deluxe SideWinder II Deluxe New Holland motor* nef nef N nef N nef N nef N nef Antal cylindere / Indsugning / Ventiler 4 / T / 4 4 / T / 4 4 / T / 4 4 / T / 4 4 / T / 4 6 / T / 4 Lever op til kravene i følgende emissionsbestemmelser Tier 4B/Stage 4 Tier 4B/Stage 4 Tier 4B/Stage 4 Tier 4B/Stage 4 Tier 4B/Stage 4 Tier 4B/Stage 4 ECOBlue HI-eSCR-system (selektiv katalytisk reduktion) l l l l l l Brændstofsystem - Højtryks Common Rail l l l l l l Kapacitet (cm 3 ) Boring og slaglængde (mm) 104x x x x x x132 Godkendt biodieselblanding** B7 B7 B7 B7 B7 B7 Maks. EPM effekt - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 107/ / / / /175 Maks. effekt - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 92/125 92/125 99/ / / /158 Nominel EPM effekt - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 96/ / / / /165 Nominel effekt - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 85/116 85/116 92/125 99/ / /145 Nominelt motoromdrejningstal (o/min) Maks. EPM moment - ISO TR14395 (Nm ved o/min) 590 ved ved ved ved ved 1500 Maks.drejningsmoment - ISO TR14396 (Nm ved o/min) 528 ved ved ved ved ved ved 1500 Momentstigning standard / EPM (%) 44 / 41 / / / / / 40 Styring af motoromdrejningstal l l l l l l Udstødningsbremse O O O O O O Dieseltank - kapacitet standard / SuperSteer foraksel (liter) AdBlue beholderkapacitet (liter) 39,5 39,5 39,5 39,5 39,5 39,5 Serviceinterval (timer) Electro Command transmission (40 km/t) l l l l l l Powershuttle-greb med kontakt til indstilling af aggressivitet l l l l l l Automatiske transmissionsfunktioner O O O O O O Antal gear / med krybegear (FxR) 16x16 / 32x32 16x16 / 32x32 16x16 / 32x32 16x16 / 32x32 16x16 / 32x32 16x16 / 32x32 Min. hastighed / min. hastighed med krybegear (km/t) 2,27 / 0,19 2,27 / 0,19 2,27 / 0,19 2,27 / 0,19 2,27 / 0,19 2,27 / 0,19 IntelliShift System l l l l l l Electro Command transmission (40 km/t ECO) O O O O O O Powershuttle-greb med kontakt til indstilling af aggressivitet l l l l l l Automatiske transmissionsfunktioner l l l l l l Antal gear (FxR) 17x16 17x16 17x16 17x16 17x16 17x16 Min. hastighed (km/t) 2,27 2,27 2,27 2,27 2,27 2,27 IntelliShift System l l l l l l Auto Command trinløs transmission l l l l Powershuttle-greb med kontakt til indstilling af aggressivitet l l l l Armlæn type l l l l Aktiv StopStart funktion l l l l Trykbaseret køregreb l l l l Auto Command trinløs transmission (40 km/t eller 40 km/t ECO) l l l l Min. hastighed / maks. hastighed ved 1550 o/min (km/t) 0,02 / 40 0,02 / 40 0,02 / 40 0,02 / 40 El 12 volts generator standard/ekstraudstyr (ampere) 120/150/ /150/ /150/ /150/ /150/ /150/200 Standard batterikapacitet (CCA / Ah) 800 / / / / / / 140 Ekstra hd batterikapacitet (CCA / Ah) 1300 / / / / / / 176 Aksler Terraglide forakselaffjedring O O O O O O SuperSteer foraksel O O O O O O Styrevinkel 4WD / Terraglide / SuperSteer foraksel ( ) 55 / 55 / / 55 / / 55 / / 55 / / 55 / / 55 / 65 Fast Steer system O O O O O O Terralock funktioner (Auto Diff / Auto 4WD) O O O O O O Dynamiske forskærme O O O O O O Gennemgående bagaksel O O O O O O Venderadius med 4WD / Terraglide affjedret foraksel (mm) Venderadius med SuperSteer foraksel (mm) Hydraulik Gearpumpe O O O O O O Primær pumpeflow / pumpetryk (Lpm / Bar) 80 / / / / / / 190 Belastningsregistrerende hydraulik med lukket center (CCLS) l l l l l l Standard primær pumpeflow / pumpetryk (Lpm / Bar) 113 / / / / / / 210 Ekstra. MegaFlow primær pumpeflow / pumpetryk (Lpm / Bar) 125 / / / / 210 Standard styre- og servicepumpe flow (Lpm / Bar) 47 / / / / / / 170 Ekstraudstyr styre- og servicepumpeflow*** (Lpm / Bar) 67 / / / / / / 170 Elektronisk trækkontrol (EDC) l l l l l l Fjernventiler Maks. antal Deluxe bagerste ventiler med monteret diverter Maks. antal elektrohydr. bagerste ventiler med monteret diverter Maks. antal midtermonterede ventiler Midtermonteret mekanisk joystick-styring**** O O O O O O Midtermonteret elektronisk joystick-styring O O O O O O Lift Maks. løftekapacitet ved kugleender (kg) Maks. løftekapacitet i hele området (610 mm bag kugleender) (kg) Frontliftens løftekapacitet ved kugleender (i hele området) (kg) Forberedt til frontlæsser O O O O O O Sædemonteret integreret læsser-joystick O O O O O O Kraftudtag Automatisk blød start l l l l l l Motorens omdrejningstal ved: 540/1000 (o/min) 1969/ / / /540E/1000 (o/min) 1969/1546/ /1546/ /1546/ /1546/ /1546/ /1546/ E/1000/1000E (o/min) 1592/1893/ /1893/1621 Automatisk kraftudtagsstyring l l l l l l Frontmonteret kraftudtag (1000 o/min) O O O O O O Bremser Hydrauliske anhængerbremser l l l l l l Trykluftbremser på traktor som ekstraudstyr O O O O O O Auto Command elektronisk parkeringsbremse l l l l

31 31 Modeller T6.125 T6.145 T6.155 T6.165 T6.175 T6.180 Armlæn type Deluxe Deluxe SideWinder II Deluxe SideWinder II Deluxe SideWinder II Deluxe SideWinder II Deluxe Kabine 360 Horizon kabine med fire stolper med FOPS - OECD kode 10 niveau 1 l l l l l l Horizon kabine kategoriniveau - EN Lavprofil-tag O O O O O O Fritsynstag l l l l l l 8 LED belysningspakke l l l l l l 12 LED belysningspakke O O O O O O 16 LED 360 graders belysningspakke O O O O O O Varme i for- og bagrude O O O O O O Komfortsæde med sikkerhedssele l l l l l l Dynamic Comfort opvarmet sæde med sikkerhedssele O O l O l O l O l O Auto Comfort aktiv klimastyring, lædersæde med sikkerhedssele O O O O O O Auto Comfort aktiv klimastyring, Blue Power med sikkerhedssele O O O O Passagersæde med sikkerhedssele O O O O O O Luksuspakke (læderrat og måtte) O O O O O O SideWinder II armlæn l l l l CommandGrip greb l l l l Elektronisk justering af SideWinder II armlæn l l l l Ratstamme med teleskop- og vippefunktion l l l l l l Air-condition l l l l l l Automatisk klimastyring O O O O O O Luftrecirkulationsfiltre l l l l l l MP3 Bluetooth-radio (håndfri telefon) O O O O O O Teleskopiske vidvinkelspejle, med varme og elektrisk justerbare O O O O O O Comfort Ride kabineaffjedring O O O O O O HTS foragerautomatik l l l l l l Foragerautomatik II (HTS II) O O O O Skærmmonterede udvendige kontakter til kraftudtag og lift l l l l l l Skærmmonterede udvendige betjeningselementer til fjernventiler O O O O O O Præstationsmonitor med udvidet tastgruppe og ISO stik O O O O O O IntelliView III farveskærm med ISO stik O O O O IntelliView IV farveskærm med ISO stik l l l l Dual IntelliView IV farveskærm med ISO stik O O O O Op til 3 kameraer (kun IntelliView monitor) O O O O Forberedt til IntelliSteer styring O O O O O O PLM Connect telematics O O O O ISOBUS klasse II (forbindelse udvendigt og i kabinen) O O O O O O ISOBUS klasse III (forbindelse udvendigt og i kabinen) O O O O Monteringsbeslag til kabinemonitor O O O O O O Max. lydniveau i Horizon kabine - 77/311EEC (dba) 69 Fabriksmonterede rotorblink (1 / 2) l l l l l l Vægt Minimum forsendelsesvægt***** (kg) Typisk arbejdsvægt (kg) Maks. tilladt vægt (kg) l Standard O Ekstraudstyr Leveres ikke * Udviklet af FPT Industrial ** Biodieselblanding skal fuldt ud opfylde den seneste brændstofspecifikation EN14214:2009, og traktoren skal anvendes i overensstemmelse med anvisningerne i instruktionsbogen *** Forbundet klasse 4 foraksel **** Leveres kun med Classic armlæn ***** Vægtophæng, standardaksel, 18.4R38 dæk C2 D2 G Mål F B E A Mål på bagdæk A 16.9R R38 520/70R38 600/65R38 650/65R38 B A Samlet længde fra forreste ophæng til baglift (mm) B Min. bredde (mm) C1 Højde fra midt på bagakslen til toppen af lavprofilkabinen (mm) C2 Højde fra midt på bagakslen til toppen af standardkabinen (mm) C2 Højde fra midt på bagakslen til toppen af Comfort Ride affjedret kabine (mm) D1 Generel højde på lavprofilkabine (mm) D2 Generel højde på standardkabinen (mm) D2 Generel højde på Comfort Ride affjedret kabine (mm) Akselafstand E Standard 4WD aksel (mm) E Terraglide affjedret aksel (mm) E SuperSteer aksel (mm) F Sporvidde (min. / maks.) (mm) 1460 / / / / / 2134 G Frihøjde (mm) A Der kan fås andre bagdæk end de nævnte: 16.9/R38, 18.4/R38, 480/70R38, 540/65R38, 520/70R38, 600/65R38, 650/60R38, 650/65R38 B Kan kun anvendes med Comfort Ride kabineaffjedring.

32 New Holland Top Service: kundesupport og kundeinformation Top tilgængelighed Top hastighed Vi er altid til din rådighed: alle Ekspreslevering af dele: når og ugens dage og timer! Uanset hvor du skal bruge dem! hvilke oplysninger du har brug for, uanset hvilket problem eller behov du har, skal du blot ringe til det gratis New Holland Top Service telefonnummer*. Top prioritet Hurtige løsninger i sæsonen: fordi arbejdet ikke kan vente! Top tilfredshed Vi sætter alt ind på at finde de løsninger, du har brug for, og holder dig informeret: indtil du er 100% tilfreds! For flere oplysninger - kontakt venligst din New Holland forhandler! * Opkaldet er gratis ved opkald fra fastnettelefon. Visse europæiske udbydere pålægger et gebyr, hvis opkaldet sker fra en mobiltelefon. Kontakt venligst dit telefonselskab for oplysninger om takster. Hvis der er problemer med at komme igennem på det gratis telefonnummer, kan du også ringe på DIN LOKALE FORHANDLER New Holland vœlger smøremidler New Holland - fabrikkerne bestræber sig hele tiden på at udvikle og forbedre maskinerne, og vi må derfor forbeholde os ret til at ændre de opgivne specifikationer uden forudgående varsel. NB: På grund af de enkelte landes specielle udstyr kan noget af udstyret på billederne afvige fra det danske. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Printed in Italy - 04/16 - TP01 - (Turin) /DKO

NY T5 AUTO COMMAND SERIE

NY T5 AUTO COMMAND SERIE NY T5 AUTO COMMAND SERIE NY T5 AUTO COMMAND SERIE Den gennemprøvede T5 Serie af traktorer er blevet udviklet til at kunne klare en lang række landbrugsopgaver produktivt fra markarbejde, arbejde med frontlæssser

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 02 T7 Serien 03 Fire modeller til din gård. Den nye T7 Serie er blevet udviklet på basis af intensive konsultationer med New Hollands kunder, herunder maskinstationer,

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

T8 serien T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435

T8 serien T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435 T8 serien T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435 02 Serien 03 T8: Du har kontrol over tingene. New Holland T8 Seriens traktorer leveres med 5 forskellige udgangseffekter, der omfatter nominelle kræfter

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYE LETTE KOMPAKTE TRAKTOR TIL PROFESSIONELLE FRUGTAVLERE New Holland har en lang tradition for kvalitet, og vi er førende inden for produktion

Læs mere

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr på den

Læs mere

T5 Electro Command Serien T5.100 I T5.110 I T5.120

T5 Electro Command Serien T5.100 I T5.110 I T5.120 T5 Electro Command Serien T5.100 I T5.110 I T5.120 02 T5 ELECTRO COMMAND SERIEN 03 En ny traktorgeneration til fremtidsfokuserede landmænd. Den nye T5 Electro Command sætter nye standarder for arbejde

Læs mere

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL NY ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL New Holland T7 Serien er blevet et ikon indenfor det moderne landbrug. Uanset opgavens art, løser T7 den til perfektion. Og nu har dette ikon hævet standarden til nye

Læs mere

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 2 3 EN NY TRAKTOR GENERATION TIL FREMTIDENS FOKUSEREDE LANDMÆND MAKSIMAL ALSIDIGHED New Holland ved, at T5 traktoren vil blive brugt til en lang række forskellige

Læs mere

T7 SERIEN T7.195 S I T7.215 S I T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270

T7 SERIEN T7.195 S I T7.215 S I T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7 SERIEN T7.195 S I T7.215 S I T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 02 T7 SERIEN 03 Seks modeller, der passer til din bedrift. Den nye T7 Serie er blevet udviklet på basis af intensive konsultationer med

Læs mere

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O 2 3 UDTÆNKT AF KUNDERNE. FREMSTILLET AF NEW HOLLAND LET BETJENING Auto Command har fokus på let betjening. Ingen komplicerede transmissionsmenuer.

Læs mere

T7 serien T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270

T7 serien T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7 serien T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 02 T7 serien 03 Fire modeller, der passer til din bedrift. Den nye T7 Serie er blevet udviklet på basis af intensive konsultationer med New Hollands kunder,

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 DEN MEST KOMFORTABLE ARBEJDSPLADS ENDNU STØRRE ARBEJDSGLÆDE. DEN OPDATEREDE T4 POWERSTAR SERIE. Den opgraderede T4 PowerStar Serie med tre modeller er

Læs mere

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 2 3 DINE BEHOV ÆNDRER SIG KONSTANT. T7 TILPASSER SIG LØBENDE. ØGET PRODUKTIVITET OG HØJERE EFFEKT T7 traktorerne

Læs mere

T7 SERIEN T7.195 S I T7.215 S I T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270

T7 SERIEN T7.195 S I T7.215 S I T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7 SERIEN T7.195 S I T7.215 S I T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 02 T7 SERIEN 03 Seks modeller, der passer til din bedrift. T7 Serien er blevet udviklet på basis af intensive konsultationer med New Hollands

Læs mere

T7 HEAVY DUTY SERIEN T7.275 I T7.290 I T7.315

T7 HEAVY DUTY SERIEN T7.275 I T7.290 I T7.315 T7 HEAVY DUTY SERIEN T7.275 I T7.290 I T7.315 ÅRETS MASKINE 2016 02 T7 HEAVY DUTY SERIEN Tre modeller til din bedrift. Nogle gange er der styrke i dybden, men med T7 Heavy Duty Serien har New Holland samlet

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O 2 3 STILREN ALSIDIGHED TIL ETHVERT BEHOV T3OOO. DEN ØKONOMISKE, KOMPAKTE LØSNING New Hollands T3000 kompakt traktorserie der er designet til at opfylde ethvert

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B 02 Serien Den rigtige maskine til jobbet. New Hollands minigravere, som spænder fra 1580 kg til 5300 kg, tilbyder fremragende præstation

Læs mere

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive ÅRETS MASKINE 2015 2 3 Effekt & Transmission HØJERE EFFEKT, FREMRAGENDE KOMFORT OG LET BETJENING New Holland har imødekommet kundernes

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 Altid klar, når du er NY T4: Styrke. Kompakte dimensioner. Perfekt til dit landbrug. Den helt nye T4 Serie er designet specielt til blandede landbrug,

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 2 3 HØJ PRODUKTIVITET BYGGET PÅ ERFARING New Holland C Serien af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende alternativ

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

Plove i PM, PH og PX Serien.

Plove i PM, PH og PX Serien. PLOVE 02 FULDT MONTEREDE VENDEPLOVE Plove i PM, PH og PX n. New Holland n af fuldt monterede vendeplove fås i tre forskellige modeller, PM Standard Duty, PH Heavy Duty og PX Extra Heavy Duty. Fås i flere

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 02 T4 F/N/V SERIEN Ny T4 F/N/V. Renere forbrænding, mere lydsvag og endnu mere effektiv. T4V New Holland, førende inden for udvikling af specialtraktorer, har forbedret

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O 2 3 HELT NYE STANDARDER FOR KONTROL OG STYRKE ØGET EFFEKT OG PRODUKTIVITET T8 traktorerne er de stærkeste, konventionelle traktorer i verden. Topmodellen

Læs mere

STUB- OG SÅBEDSHARVER

STUB- OG SÅBEDSHARVER STUB- OG SÅBEDSHARVER 02 STUBHARVER ST, ST C og STX V stubharver. De tre modeller i n med stubharver er alle udviklet til arbejde i forskellige typer af stubmarker og forskellige jordtyper. ST n, der fås

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435

New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435 New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435 2 3 GØR ALTING MULIGT - OG MERE TIL Øget effekt og produktivitet T8 er den stærkeste, konventionelle traktor i New Holland Serien. Og Seriens nye

Læs mere

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. BOOMER 20-50 SERIEN 02 SERIE 03 Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

JXU SERIEN 76-106 HK

JXU SERIEN 76-106 HK JXU SERIEN 76-106 HK Optimal førerkomfort. Let adgang, et komfortabelt sæde, godt udsyn og ergonomiske betjeningsfunktioner giver optimale forhold for føreren. Designet til produktivitet. Højt moment,

Læs mere

T4S T4.55S I T4.65S I T4.75S

T4S T4.55S I T4.65S I T4.75S T4S T4.55S I T4.65S I T4.75S 02 SERIEN 03 New Holland T4S traktorer. Fuldt opdaterede. Med New Hollands T4S traktorer med 55-75 hk får du den perfekte balance mellem moderne effektivitet og kravene til

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 02 SERIEN 03 Høj produktivitet bygget på erfaring. New Hollands C-serie af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende

Læs mere

T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115

T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115 T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115 02 T5 SERIEN Komplet. Kompakt. Konkurrencedygtig. Ny T5. Alt, hvad du behøver, og mere til. T5 Serien er blevet designet til at være den ultimative universalmaskine

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Bæredygtig Effektiv Teknologi EFFEKTIV PRODUKTIVITET > AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Bæredygtig Effektiv Teknologi effektiv produktivitet > Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

Strålende udsyn. Den nye ARION 400.

Strålende udsyn. Den nye ARION 400. Strålende udsyn. Den nye ARION 400. Indhold Den nye ARION 400 3 QUADRISHIFT 4 CLAAS traktorkoncept 6 Hydraulik 8 Kabine 10 Multifunktionshåndtag 12 Tekniske data 14 Den nye ARION 400 Ingen forurening.

Læs mere

EN TUR RUNDT OM TRAKTOREN

EN TUR RUNDT OM TRAKTOREN PUMA EN TUR RUNDT OM TRAKTOREN... 04-05 KABINE... 06-07 BETJENINGSELEMENTER... 08-09 MOTOR... 10-11 SEMI- / FULD POWERSHIFT TRANSMISSION... 12-13 CVX TRANSMISSION... 14-15 KRAFTUDTAG... 16-17 HYDRAULIK...

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

SCORPION

SCORPION SCORPION 9055 1 7055 1 7050 1 7044 1 7035 1 7030 1 6035 1 6030 1 Mål A Længde inkl. redskabsramme mm 5600 4985 4985 4985 4880 4880 4580 4580 C Maks. bredde mm 2500 2500 2500 2500 2280 2280 2280 2280 D

Læs mere

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

NEW HOLLAND T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

NEW HOLLAND T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 NEW HOLLAND T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr

Læs mere

A-serie A 72 A 82 A 92

A-serie A 72 A 82 A 92 A-serie A 72 A 82 A 92 DK Indholdsfortegnelse Konstrueret til at være stærk 2-3 Førerkabine 4-5 Transmission og drivlinie 6-7 Motorer 6-7 Hydrauliksystem 8-9 Tekniske specifikationer 10 Ekstraudstyr og

Læs mere

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION

OG KRAFTFULD MF 6715S EFFICIENT MED MF 966 FRONTLÆSSER NYHED KOMFORT, KOMPAKT HM KAMPAGNETILBUD: MASSEY FERGUSON FOR A NEW GENERATION HM KAMPAGNETILBUD: KR. 619.000,- Rente- og afdragsfri kampagne resten af 2016 NYHED Enestående funktion: Med MF-joystick skifter du mellemleem frem og bak samt styrer læsseren en på samme tid uden at skulle

Læs mere

T4 SERIEN T4.55 I T4.65 I T4.75

T4 SERIEN T4.55 I T4.65 I T4.75 T4 SERIEN T4.55 I T4.65 I T4.75 02 T4 SERIEN 03 Den mest komfortable arbejdsplads. Den opgraderede T4 Serie med tre modeller er udviklet for at skabe helt nye standarder for komforten under arbejdet. Med

Læs mere

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt.

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. Titan redskabsbærer Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. En kraftig redskabsbærer, vores største tekniske nyskabelse

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 2 3 ELEGANT NY T4F/N/V. FREMRAGENDE DESIGN, ENESTÅENDE PRÆSTATION T4F/N/V traktorserien, tilgængelig i tre bredder for maksimal anvendelse indenfor

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

LM SERIEN. LM5.25 I LM6.32 I LM6.35 Elite LM7.35 I LM7.42 Elite I LM9.35

LM SERIEN. LM5.25 I LM6.32 I LM6.35 Elite LM7.35 I LM7.42 Elite I LM9.35 LM SERIEN LM5.25 I LM6.32 I LM6.35 Elite LM7.35 I LM7.42 Elite I LM9.35 02 OVERSIGT New Holland i konstant udvikling. Gennem de seneste 20 år har New Holland LM teleskoplæssere leveret en uovertruffen

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 HITACHI ZAXIS18 motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 UDSTYR Motor Krøjemekanisme Model....................................... Isuzu

Læs mere

Farmall U 99 til 114 hk

Farmall U 99 til 114 hk Farmall U 99 til 114 hk 2 Stolt over at køre Farmall U INTRODUKTION DEN ALSIDIGE FRONTLÆSSER TRAKTOR som klarer arbejdet ÅRET RUNDT Farmall navnet er dybt rodfæstet i Case IH s historie, som de første

Læs mere

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK Steiger & Quadtrac med HI-eSCR teknologi 540 / 580 / 620 HK steiger / quadtrac DEN OPTIMALE PRODUKTIVITET TIL DINE MARKER Som professionel stordriftslandmand har du brug for maskiner, der leverer maksimal

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity Stolelifte til trapper med sving Handicare 2000 2000 Simplicity Fordelene ved en Handicare stolelift Har du det svært med at komme op og ned ad trappen, er du ikke alene. Hvert år kigger tusindvis af mennesker

Læs mere

Uni-Loader model 1965

Uni-Loader model 1965 Uni-Loader model 1965 1965 er en af de mindste og smidigste UNI Loader, som er fremstillet. Med sin korte venderadius på 910 og den 14,6 kw/19 hk stærke 3-cylinder vandkølet Yanmar dieselmotor, yder den

Læs mere

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress Volvo Trucks. Driving Progress FAKTABLAD en hjælper chaufføren med at holde en konstant og brændstofbesparende hastighed. Systemet regulerer automatisk hastigheden for at holde den indstillede hastighed,

Læs mere

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER

KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER LEJEPRIS PR. TIME fra kr. 155,-* * Beregnet ud fra et forbrug på 1.000 timer pr. år KEND DINE DRIFTSOMKOSTNINGER DE NÆSTE 5 ÅR TRYGT, SIKKERT OG NEMT! Lige nu og frem til 28. februar 2017 tilbyder vi dig

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø N Hako-Citymaster 2000 Geuro 5 U O 5 & V J Ø Z O A T I S K Ø S L I I M L For en renere by. Pleje af udendørs arealer Hako-Citymaster 2000 Der er masser at lave i byen Hako-Citymaster 2000 tilbyder Dem

Læs mere

5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC)

5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC) 5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC) 2 5E 3-cylindrede traktorer Den lille kæmpe med den store kabine Yderst effektiv, gennemprøvet teknologi faktisk 100 % udviklet af John Deere.

Læs mere