New HollaNd FR FR45o I FR5oo I FR6oo I FR7oo I FR85o

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "New HollaNd FR FR45o I FR5oo I FR6oo I FR7oo I FR85o"

Transkript

1 New Holland FR FR45O I FR5OO I FR6OO I FR7OO I FR85O

2 2 3 NY FR. FORDI SNITKVALITET BETALER SIG. New Holland har været førende i finsnittersektoren i over et halvt århundrede og har introduceret en lang række fornyelser, som har været banebrydende for den moderne finsnitning. Serien byder på fem forskellige modeller med effektområder fra 450 hk helt op til imponerende 824 hk på flagskibet model FR850. Branchens førende snittepræstation er kombineret med fremragende førerkomfort i form af IntelliView IV monitoren. Et højere afgrødeflow sikrer en betydelig forøgelse af kapacitet og produktivitet og det hele er præsenteret i det elegante, strømlinede design, som er kendetegnende for New Holland. Optimal kapacitet New Holland ved, at kapaciteten har afgørende betydning for en finsnitter, og at maskinstationerne ofte drømmer i tons pr. time. Branchens største snittecylinder på 900 mm i diameter tilbyder utrolig høj inerti, som kombineret med størrelsen, sikrer optimal produktivitet og præcision. Det anerkendte Power Cruise II system sørger for, at din FR får stillet sin enorme appetit i marker med afgrøder af skiftende densitet og de avancerede skæreborde til græs, majs og helsæd matcher den høje kapacitet. Fremragende høstkvalitet Hvis du kan garantere en uovertruffen høstkvalitet, er du allerede halvvejs, når det gælder om at få en indbringende ensilage- og biomassekontrakt i hus. Den patenterede HydroLoc teknologi sikrer konstant snittelængde, uafhængig af afgrødetype og flow. ActiveLoc systemet tilpasser automatisk snittelængden efter det aktuelle fugtighedsindhold for maksimal kvalitet. Automatiske indstillinger bevarer klassens højeste snittekvalitet og kombineret med ensartet kerneknusning med den mest effektive corncracker på markedet, har du alle ingredienser til den fineste kvægproduktion og de mest indbringende kraftværker.

3 Præcist, som der står på skærmen FR Seriens præstation kan omgående aflæses af alle brugerne. Hvordan? Den står skrevet på sideskærmen. FR står for finsnitter. De følgende tre cifre, for eksempel 600, angiver max. høsteffekt rundet op til de nærmeste 50. Hvad betyder det så for dig? At du kan købe din FR i sikker forvisning om, at dens præstation præcist passer til dine behov. Med New Holland har du altid sikkerhed for optimal produktivitet. Lavere driftsomkostninger Lavere driftsomkostninger betyder højere indtjening. ECOBlue SCR-teknologi optimerer dit brændstofforbrug. Dette giver dig store besparelser. Turbo compound teknologi på FR600 forøger motoreffektiviteten og reducerer brændstofforbruget. Store besparelser. Den avancerede MetaLoc teknologi beskytter din FR mod risikabel indtrængen af metal. Igen store besparelser. Det patenterede Variflow system til afgrødehåndtering kan ændres fra majs- til græsposition på under 2 min. uden brug af værktøj. Du sparer tid og tid betyder penge. FR: en sand pengemaskine. Total køreglæde Det kan være svært at finde erfarne finsnitterpiloter, og har man først fundet en, vil man nødig miste ham. FR tilbyder piloten en førsteklasses arbejdsplads med komplet udsyn fremad, bagud og til siderne for ubesværet og præcis opsamling og overførsel af afgrøden. Den rummelige kabine indeholder den ekstra brede IntelliView IV farvetouchskærm og ergonomiske armlæn for let kontrol af alle de vigtigste arbejdsparametre. IntelliFill funktionen fylder vognen for dig, så du kan fokusere på selve opsamlingen. Velkommen ombord!

4 4 5 HISTORIE... En revolution af finsnitningen I 1961 revolutionerede New Holland den mekaniserede finsnitter den velkendte bugserede finsnitter blev omdannet til den første selvkørende maskine, den nu legendariske SP818. Med dette tiltag sikrede New Holland en dramatisk forøgelse af præstationen i marken. I overensstemmelse med denne ambitiøse filosofi har New Holland gennem de seneste 50 år introduceret en lang række fornyelser i branchen, som har givet maskinstationerne optimalt udbytte af deres finsnittere. I dag afspejler FR Serien New Hollands konstante bestræbelser på at tilbyde produkter, som lever op til selv de mest krævende arbejdsforhold. Ingeniører med gult blod i årerne på Zedelgem Centre of Excellence I dag, mere end et halvt århundrede efter de første SP818 blev designet og fremstillet i New Holland, Pennsylvanien, er de engagerede ingeniører på New Hollands Harvesting Centre of Excellence i Zedelgem, Belgien, til stadighed i gang med at udvikle den næste generation finsnittere. Den avancerede produktionsproces og den utrolige viden hos en professionel medarbejderstab på en fabrik i verdensklasse sikrer, at FR Serien sammen med de førende høstprodukter, CR, CX8000 og BigBaler Serierne til stadighed sætter nye standarder indenfor høstbranchen

5 1961: SP818, New Hollands første selvkørende snitter, monteret med én række majsbord, begyndte at arbejde i markerne i Pennysylvanien. Finsnitter revolutionen var begyndt. 1987: Beskyttelse af snittecylinderen, automatisk knivslibning og modskær var nogle af de avancerede nyheder, som blev introduceret for første gang på model : Model 1880 rullede af samlebåndet. Effekten var forøget, og det samme gjaldt produktiviteten. 1995: FX5 Serien med 450 hk til rådighed indeholdt det nu legendariske corncrackersystem. 1975: Med model 1890 gik kampen om højere effekt virkelig i gang. Den første 200 hk maskine blev introduceret, og en ny blæserteknologi forbedrede tømmefunktionen. 1998: Der blev efterspurgt højere hk for øget kapacitet, og FX58 leverede varen med hele 571 hk. 2003: Det nye århundrede bød på FX10 Serien med HydroLoc justerbar snittelængde og hydraulisk fødevalsetræk. 1977: Med den stigende konkurrence i fuld sving var modellen 1895 den første finsnitter, som tilbød integreret metaldetektor for beskyttelse af maskinen og ekstra sikkerhed for foderet. 1979: Model 2100 introducerede in-line motordesignet og forøgede motoreffekten til over 300 hk. Ligeledes blev udsynet fra førerkabinen betydeligt forbedret. 2007: FR9000 Serien blev lanceret med stor succes. De fem modeller i serien tilbød branchens førende teknologi i form af bl.a. HydroLoc, MetaLoc og Variflow systemerne. 2007: FR9000 blev tildelt den eftertragtede Machines des Jahres pris på Agritechnica. 2011: Et halvt århundrede som førende indenfor finsnittere blev fejret med en jubilæumsmodel i meget begrænset oplag. 2012: FR Serien lanceres. Det ypperste indenfor finsnitterteknologi repræsenteret af branchens førende afgrødekvalitet og højeste kapacitet Succeshistorien fortsætter!

6 6 7 Græsborde Førende fra start Fremragende præstation i græs Det gamle ordsprog du er hvad du spiser har aldrig været mere relevant, end når man taler om kødkvæg. For at producere det bedste og mest indbringende slagte- og malkekvæg af højeste kvalitet, skal dyrene fodres med førsteklasses ensilage med præcist sammensatte næringsstoffer. For at levere dette til kunderne, skal du høste på det helt rigtige tidspunkt. Du får kun én chance. Med den helt nye 300FP græs pick-up opnår du altid det optimale resultat lige fra starten. EFFEKTIV INDFØRING Som standard er pickuppen udstyret med indføringspigge der leder afgrøden frem til indføringsvalserne. Ved arbejde i store afgrøde mængder eller specielt langt græs, som giver ekstra risiko for blokering, kan der vælges en pickup udgave med padler. Aktiv pickupreversering er nu standard og når indføringen og pickuppen reversere bliver pickup fingrene automatisk trukket med. Ekstra pålidelighed i ujævnt terræn Der er monteret forstærkede pick-up fjedre som standard for at sikre optimal pålidelighed, når der arbejdes i ujævnt eller stenet terræn. Arbejde i kuperet terræn er gjort lettere ved hjælp af et ekstra pick-up støttehjul bag, som forhindrer eventuelle jordpakningsskader. En bredde, som passer til dine behov Der er to arbejdsbredder, begge med fem fjederaksler, til rådighed for at opnå den maksimale høstpræstation. Skærebordet på tre meter er perfekt til opgaver med intensiv transport, da det ikke skal afmonteres ved kørsel på landevej, så man kommer langt hurtigere frem. Det ekstra brede 3,8 meter bord giver maksimal effektivitet i brede og tætte skår, den perfekte partner til din selvkørende finsnitter. Rulletilholder garanti for skånsomt flow Den nye heavy duty rulletilholder løber frit med i skåret for at sikre et blødt og ensartet flow til indføringssneglen uden forstyrrelser, som kan medføre bekosteligt afgrødespild. Derudover er den fuldt justerbar fra førerkabinen for lynhurtig reaktion ved skår af skiftende tæthedsgrad.

7 Model 300FP 380FP Arbejdsbredde (m) 2,7 3,8 Rivetilholder og faste støttehjul l l Padletype indføringssnegl med hydraulisk liftsystem l l Rulletilholder og hydraulisk justerbare støttehjul O O Indføringssnegl med indføringspigge O O Hydraulisk pick-uptræk l l Støttehjul bag O O l Standard O Ekstraudstyr Ekstrem hurtig opsamling Skårene kan være tætte. Du skal opsamle afgrøden på det helt rigtige tidspunkt for at tilfredsstille kunderne, og for at sikre den optimale produktivitet, så du kan betjene så mange som muligt. Pick-up hastigheden er blevet forbedret så en højere kørehastighed kan bevares. Den optimale FR kapacitet sørger for, at markerne ryddes lynhurtigt. Avanceret skærebordsopretning Med den avancerede opretning af bordet, er der altid garanti for en ensartet opsamling over hele skåret, uanset terrænforholdene. Autofloat systemet, som er tilgængeligt på finsnittere og majsborde, bruger en kombination af følere til at sikre, at bordet følger ujævnt terræn og automatisk justerer sin position hydraulisk for at bevare en konstant højde, så skærebordet ikke går i jorden. Sideværts flydestillingsteknologien anvender to stærke fjedre, som er integreret i rammen, og bruges sammen med pick-up skæreborde, så jordens konturer følges præcist. Disse systemer kan låses for ubesværet transport på landevej.

8 8 9 Majsborde Produktiv majshøst New Holland eksperterne har udviklet en hel serie majsborde, som er specialdesignet til FR Serien. Der er både faste og opfoldelige modeller til rådighed og der kan også monteres mejetærskermajsborde for optimal fleksibilitet. Uanset om du ønsker den mest næringsholdige ensilage, eller majs med den højeste biomasseenergi, har du fundet den perfekte høstpartner. Små skiver for tidlig snitning Majsbordene med små skiver med en diameter på 650 mm er designet til ren snitning og håndtering af unge, korte afgrøder med bøjelige stilke, før de er blevet tørre og hårde. Materialet overføres hurtigt og effektivt til fødevalserne for at undgå bekosteligt spild. Afstanden mellem skiverne er blevet optimeret for smalle rækker, og der er seks, otte, ti og tolv række versioner til rådighed. Indføringsåbningen har præcist samme bredde som fødevalserne for jævn indføring. Ubesværet arbejdsgang i selv de højeste majsmarker Til intensiv snitning af majs, er majsborde med store skiver det perfekte valg. Bordet er tilgængeligt i otte eller ti række versioner, og skiverne med en diameter på 1350 mm gennemskærer ubesværet de højeste afgrøder i selv de bredeste skår. De hurtigt fungerende knive trækker ned og henter hurtigt og jævnt afgrøden for fremragende kapacitet. Majsen høstes præcist på det rigtige tidspunkt, så energien i afgrøden kan udnyttes maksimalt.

9 Modeller 450SFI 450BFI 600SFI 600BFI 750SFI 750BFI 900SFI Arbejdsbredde (m) 4,5 4, ,5 7,5 9 Antal majsrækker Skivetype Lille Stor Lille Stor Lille Stor Lille Majsbord støttehjul O O O O O Rækkestyring O O O O O O O Autofloat l l l l l Udkasterforlænger l l l l Standard O Ekstraudstyr Ikke tilgængelig Kombineret præstation for optimale næringsstoffer Høj-proteinfoder er af afgørende betydning, når værdifuldt kødkvæg skal opfedes og afsættes, så når der kun er brug for de saftige kolber, er det på tide at montere et New Holland mejetærskermajsbord. Med disse skæreborde, i størrelsen 6 til 12 rækker og både faste og opfoldelige udgaver, er der garanti for både optimal kvalitet og produktivitet. Stængelrullerne har fire knive til effektiv håndtering af stængler af enhver størrelse og længde, og betjenes ubesværet fra førerkabinen for at sikre en ensartet præstation i tilfælde af stængler og kolber i forskellige størrelser. Garanti for høj kapacitet og komfort. Montering af skæreborde For at sikre 100% kompatibilitet mellem skæreborde til majs og korn, kan der hurtigt og let monteres et separat frontmodul på FR Serien. Denne ekstra fødevalse sikrer effektivt afgrødeflow for konstant præstation og optimal alsidighed.

10 10 11 Skærebord til helsæd og ENERGIAFGRØDER ENERGIHØSTEN Når kun det mest energifyldte foder er godt nok, er det på tide at skifte til helsæd. Når foderet tilsættes saftige frø, øges både mælkemængden og kvaliteten samt køernes eksteriør, hvilket forbedrer både din og kundernes indtjening. Men det er ikke kun husdyrene, som har brug for energi, direkte snittet energigræsarter som f.eks. elefantgræs kan høstes og omdannes til værdifuld bioenergi. Derudover oplever det voksende biomassesegment stor efterspørgsel på lavskovsplanter i kort rotation, som kan omdannes til energi for opvarmning af boliger. Model 600FDR Arbejdsbredde (m) 6 Snegl diameter (mm) 825 Padler med vinger l Antal flade, runde skæreskiver 14 Hydraulisk forreste liftdæksel l l Standard NEW HOLLAND DIREKTE SKÆREBORD Det seks meter brede helsædsskærebord består af 14 eksklusive superflade tallerkner der sikrer et blødt og uafbrudt afgrødeflow, som ikke overfører belastning til knivbjælken, og dermed forbedrer maskinens pålidelighed og sikrer optimal effektivitet i tætte skår uden nedbrud. Den store snegl indfører hurtigt afgrøden i maskinen. Knivbjælken er fuldsvejset til den helstøbte ramme for øget styrke og optimal stabilitet. Derudover kan den opfoldelige afdækning vippes op ved hjælp af gascylindre for at undgå, at værdifulde frø rystes af under snitning af høje, værdifulde afgrøder.

11 Model 130FB pileskærebord Arbejdsbredde (m) 1,3 To snitter savblade l Savklinge diameter (mm) 760 Max. trætykkelse (mm) 150 l Standard Varifeed fleksibilitet Hvis du nogensinde har overvejet, hvordan du kunne forlænge arbejdssæsonen for dit Varifeed skærebord, så skal du bare montere det på din FR, når du ikke mejetærsker. De populære Varifeed mejetærskerskæreborde er fuldt kompatible med FR Serien og med en udskydelig knivgang på hele 575 mm høstes alle afgrøder utroligt effektivt. Ekstra og højkapacitets skæreborde er også fuldt kompatible med FR Serien. BIOMASSEHØST 130FB pileskærebordet er designet med henblik på biomasseproduktion. Skærebordet, som er perfekt til høst af træer i kort rotation, som f.eks. pil, har integrerede savklinger, som kan skære gennem stammer med en tykkelse op til 150 mm. De store træstammer ledes præcist ind i fødevalserne for effektiv snitning hele året rundt.

12 12 13 Indføring og snitning Klassens førende snittekvalitet Oplev branchens førende snittekvalitet med FR Ovenstående er store ord, men FR lever op til dem. Branchens førende HydroLoc teknologi sikrer konstant snittelængde, uafhængig af afgrødetypen og de skiftende belastninger. Men kvalitet er også afhængig af kapaciteten. FR s utrolige appetit kan aldrig tilfredsstilles, og lige så hurtigt afgrøden kommer ind, er den bearbejdet. Resultatet? Ensilage af højeste kvalitet, som letter fordøjelsen, både når det gælder traditionelle husdyr og biomasseanlæg. Ensartet snitning En høj-inerti snittecylinder på 600 kg, tilbyder fremragende snittepræstation under alle forhold og forhindrer chockbelastninger. Der er et stort udvalg af snittecylinderspecifikationer til rådighed til dækning af de individuelle behov. Det V formede design tilbyder den mest ensartede snitning. 2 x 8 og 2 x 10 versionerne giver medium - lang snitning for nærende ensilage, hvorimod 2 x 12 og 2 x 16 udgaverne er perfekte til marker med helsæd og majs, og den kortere afgrøde forbedrer gæringen i bioanlæg. Seriens største 2 x 20 biomasse snittecylinder er fremstillet til finest mulig snitning for optimal forbrændingsevne. Denne snittecylinder er perfekt til håndtering af energiafgrøder som pil, biomajs og sukkerrør. Snittecylinder antal knive længde af snitteområde 2 x 8 (mm) x 10 (mm) x 12 (mm) x 16 (mm) x 20 (mm) 2-13

13 Altid ensartet snittelængde Branchens førende HydroLoc system giver mulighed for præcis regulering af snittelængden via IntelliView IV monitoren, let og ubesværet fra førerkabinen under kørslen. Når snittelængden ændres, justeres skærebordsomdrejningerne automatisk efter fødevalsen. Ligeledes tilpasser fødevalserne sig automatisk efter ændringer i kørehastigheden for at undgå eventuelle uregelmæssigheder, så man altid er sikret et jævnt og blødt afgrødeflow. ActiveLoc teknologi: fugtighedsindhold tilpasset snittelængden FR tilbyder nu den revolutionerende ActiveLoc teknologi. Fugtighedsmåling i realtid bruges i kombination med forudindstillede snittelængdeparametre til at kontrollere snittelængden afhængig af fugtighedsindholdet. Dette øger materialets tætningsgrad og forbedrer ensilagekvaliteten for ekstra næringsindhold. Føreren indstiller blot en min. og max. snittelængde og justerer de parametre, som bruges til at beregne den procentvise ændring af snittelængden afhængig af fugtighedsindholdet. Resultatet: den perfekte snittelængde for hvert eneste skår. MetaLoc beskyttelse Det avancerede MetaLoc metaldetektorsystem har seks registreringsområder, som omgående vil stoppe fødevalserne i løbet af 300 millisekunder, hvis der registreres metal optimal beskyttelse af din FR og kundernes dyrehold. Metallets placering vil blive vist på IntelliView IV monitoren, og vil vise, hvor metallet er lokaliseret, og reverseringssystemet vil automatisk vippe pick-up halmtilholderen op og ændre vinklen på sneglen, så genstanden fjernes sammen med afgrøden. Føreren kan justere systemets følsomhedsgrad. Adjust-O-Matic automatisk knivslibning Skarpe knive sikrer ren, præcis snitning for maksimal kapacitet med lavere forbrug af effekt og brændstof. Med New Hollands patenterede Adjust-O-Matic teknologi, er det let at slibe knive og justere modskær direkte fra førerkabinen. Under slibeprocessen reverseres snittecylinderens omdrejningsretning og den integrerede slibesten giver hver kniv en præcis, skarp kant for øget holdbarhed af knivene og mindre slitage af modskærene.

14 14 15 Afgrødehåndtering Optimal AFGRØDEHÅNDTERING FR s vigtigste opgave er at gøre kunderne 100% tilfredse. 100% af tiden. Kunderne kræver optimal afgrødekvalitet, og det leverer FR gennem sin uovertrufne håndteringspræstation. Maskinstationer og landbrugsfællesskaber har brug for at kunne skifte hurtigt mellem afgrøderne for at undgå bekostelig spildtid, og dette sikrer FR ved hjælp af den førende Variflow teknologi. Effektive corncrackervalser De effektive valser bruger et gennemtestet savtakket mønster til effektiv behandling, hvilket betyder at stort set alle kerner knuses, så deres næringsrige fiberindhold bliver endnu lettere at fordøje. Tilgængeligt i fire versioner, fra 99 til 166 tænder, hvor afstanden mellem valserne kan justeres ved hjælp af IntelliView IV monitoren for optimal tilpasning efter de individuelle behov. Den særligt hærdede overflade har forøget holdbarheden betydeligt under intensiv høst af majs.

15 Variflow teknologi Variflow systemet har strømlinet processen for afgrødeflowet til frakørselsvognen, når der snittes græs. Med Variflow systemet kan føreren ændre blæserens position, alt efter hvilken afgrøde der snittes. Systemet har en majs- og to græsindstillinger, første indstilling er til snitning af det første slæt græs og tunge græsensilager. Anden græsindstilling er til lettere og flyvske græsser, hvor afgrødeflowet skydes mere direkte i blæseren, for at få mere effektiv blæsning. I græsposition er blæseren placeret 20 cm tættere ved snittecylinderen, hvilket giver besparelser på op til 40 hk til forbedring af maskinens generelle effektivitet. En person. to minutter. Intet værktøj. På under to minutter kan en enkelt person ændre Variflow systemet fra majs- til græsindstilling uden brug af værktøj. Perfekt, når fleksibiliteten har afgørende betydning i travle høstperioder. Derudover sikrer et simpelt og solidt strammesystem korrekt remstramning i begge positioner, så du ikke behøver at spekulere på det. Under længere sæsoner med græsensilage eller når der snittes værdifuld energiafgrøder som elefantgræs og pil, kan corncrackeren afmonteres på under 20 minutter ved hjælp af kranudstyr. NEM RENGØRING Når maskinen står stille kan cylinderbundpladen åbnes via IntelliView IV monitoren. Det giver forbedret adgang til snitterkanalen og dermed lettere rengøring. Døren lukker automatisk når motoren starter. Denne egenskab er standard, dog ekstraudstyr på FR450. Heavy duty CORNCRACKER FR500 og FR850 modellerne kan monteres med en heavy duty corncracker. Valserne har en chromhærdning samt en højere hastighedsforskel på 30% hvilket giver en mere effektiv funktion, øget afgrødeflow samt en bedre holdbarhed under særligt krævende afgrødeforhold.

16 16 17 Overførsel af afgrøde Silkeblødt afgrødeflow Finsnitning er ikke en isoleret opgave, der kræves konstant kommunikation mellem føreren samt traktor og snittervogn for at sikre, at hele den værdifulde afgrøde overføres sikkert til vognen. Med en udkaster rotationsfunktion på over 210, en førerkabine med uhindret udsyn til alle sider og fuldautomatisk fyldning af vognen, er der sikkerhed for en god indtjening. Effektiv foragerkontrol Den lille afstand mellem blæser og snittecylinder betyder, at to sekunder efter afgrøden er ledt ind i pick-uppen, bliver den overført til vognen. Resultatet? Lettere manøvrering ved forager, eftersom vognen ikke skal kæmpe for at få fat i eventuelle afgrøderester. Optimal blæserpræstation FR er monteret med det mest avancerede blæserdesign for at sikre effektiv afgrødeoverførsel fra corncracker til transportvogn. Vingeblæseren har øget mængden af luftflow med hele 40% for mere effektiv transport af større afgrødemængder. Der blev udført avancerede dynamiske computeranalyser for at registrere afgrødens optimale flow, og der er opnået en imponerende forøgelse på 80% af afgrødens retningsstabilitet. Et mere stabilt flow betyder mindre turbulens og mere effektiv overførsel.

17 Lad FR fylde vognen for dig Det kræver stor erfaring samt en høj grad af koncentration at betjene en finsnitter. For at bevare maksimalt fokus på afgrødeflowet og udviklingen i marken, registrerer det prisvindende 3D kamerabaserede IntelliFill system automatisk kanten af frakørselsvognen og overvåger påfyldningen. Uanset vognens form eller størrelse, kontrolleres udkasterens bevægelser automatisk for perfekt fyldning af vognen helt ud i kanterne uden spild. Præcis fyldning med retningskontrol For at sikre, at hver eneste millimeter af vognen fyldes helt ud, kan der monteres en fuldt justerbar 330 mm bred plade, og den separate kontrolfunktion på CommandGrip multi-funktionshåndtaget kan bruges til at finindstille afgrødeflowet. IMPONERENDE 210 UDKASTERROTATION Den sorte slanke udkaster nyder godt af en fuld 210 rotation, hvilket gør det muligt at fylde frakørselsvognene helt op både til højre og venstre side af vognen, og en fast position kan også vælges for sikker transport på landevej. Udkasteren er yderligere stabiliseret takket være en udkasterunderstøtter for endnu mere præcis påfyldning. Den ekstra lange udkaster har en rækkevidde på 6,4 meter, hvilket betyder, at selv de højeste vogne kan benyttes og dermed mindskes behovet for kørsel til og fra mark hvorved effektiviteten øges.

18 18 19 Motor og trækevne Stærk. Respekt. For dig. For din gård. For fremtiden. Udstødningsgas indeholdende NOx Kvælstof og vand Bæredygtig Effektiv Teknologi Doseringsmodul Tilførselsmodul SCR-katalysator AdBlue/DEF additiv AdBlue/DEF tank Stærk præstation. Automatisk produktivitet. FR er New Hollands stærkeste maskine. Nogensinde. Der er brugt højtavanceret teknologi for at udvikle op til 824 hk ren finsnittereffekt. Hele serien har enkelt motorteknologi for lavere totalvægt og kompleksitet for utrolig let vedligeholdelse. Den store momentstigning gennem hele arbejdsområdet gør det muligt for FR at arbejde sig hurtigt og ubesværet gennem selv de mest krævende marker. Ren effekt. Ren præstation. FR450 og FR500 er monteret med de højeffektive Cursor 9 og 13 motorer med ECOBlue SCR-teknologi for overholdelse af Tier 4A miljøregulativer. Udviklet i samarbejde med FPT Industrial, og over SCR-motorer er allerede rullet af samlebåndet. Denne gennemtestede løsning bruger AdBlue til at omdanne de skadelige kvælstofdioxider i udstødningsgassen til ufarligt vand og kvælstof. Efterbehandlingssystemet er adskilt fra hovedmotoren, som således kun trækker frisk luft ind. Hvad betyder det så? Ren motorydelse der tilbyder forbedret ydeevne og brændstoføkonomi. Lyder det ikke godt? Turbo compound effektivitet FR600 er monteret med Cursor 13 Turbo Compound motor, som kan sænke brændstofforbruget med op til 8% ved at bruge energien fra udstødningsgasserne til at drive motorens krumtapaksel. Derudover er motoren 100% biodieselkompatibel, så du kan fylde din FR med brændstof, som du selv har dyrket i marken.

19 Modeller fr450 FR500 FR600 FR700 FR850 Motor FPT Cursor 9* FPT Cursor 13* FPT Cursor 13 Caterpillar C18 FPT Vector 20* Turbo Compound* Kapacitet (cm 3 ) Brændstofsystem Common Rail Indsprøjtningsdyser Indsprøjtningsdyser Indsprøjtningsdyser Common Rail ECOBlue SCR-system (Selective Catalytic Reduction) l l Max omdr/min. - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 330/ / / / /824 Max. 1500omdr/min. ISO ECE R120 (Nm) Momentstigning (2100 til 1500 omdr/min.) (%) 30% 38% 33% 37% 36% Godkendt biodieselblanding** B7 B7 B100 B20 B7 Power Cruise II system l l l l l l Standard Ikke tilgængelig * Udviklet af FPT Industrial ** Biodieselblanding skal overholde den seneste brændstof- specifikation EN14214:2009 og betjening skal udføres som angivet i instruktionsbogen Den enorme Vector V8 Med en kapacitet som normalt kun opleves i højhastighedstog, er den største FR850 model monteret med den imponerende Vector V8 motor. Med ren effekt på op til 824 hk kører du rundt i markerne med uovertruffen præstation. Belastning Tier 4A ECOBlue SCR genvindingspunkt Tier 3 genvindingspunkt TUNG AFGRØDE -15% Motoromdrejninger Fald i motoromdrejninger forbedret MOTOR reaktion KØREHASTIGHED STANDARD MOTOROMDR POWER CRUISE MOTOROMDR METALDETEKTOR LET AFGRØDE FORAGER- VENDINGER Tid HURTIG MOTORREAKTION Hos New Holland er vi utrolig begejstrede for den hurtige reaktion. Du ved måske ikke helt, hvad vi mener? Helt enkelt gør ECOBlue SCRteknologien det muligt for FR motoren at reagere hurtigere på skiftende belastninger, så hvis du når til et specielt tæt område i majsmarken, vil din motor omgående reagere, så du ikke oplever nogen nedsættelse af hastigheden. Power Cruise for optimal arbejdshastighed Power Cruise II systemet tilpasser automatisk motoromdrejningerne og kørehastigheden efter den faktiske belastning, hvilket giver brændstofbesparelser på op til 15%. Under perioder med lavere belastning, f.eks. ved foragervendinger, reduceres omdrejningerne for bedre brændstofeffektivitet. Når belastningen øges, stiger motoromdrejningerne ligeledes for at bevare en højere arbejdshastighed. Ved kørsel ligeud kontrollerer systemet kørehastigheden for at bevare konstante motoromdr. for optimal præstation under arbejdet. Med dette automatiske system kan føreren fokusere på selve snitningen. Tophastigheden på 40 km/t. kan opnås ved blot 1400 omdr/min. med en brændstofbesparelse på 20% og et lavere lydniveau i kabinen.

20 20 21 Drivlinier og trækevne Optimal effektoverførsel For at få optimalt udbytte af din FR, er maksimal overførsel af effekten fra motoren til de drivende komponenter og i sidste ende til jorden, en forudsætning. Dette garanteres ved hjælp af seriens inlinekoncept og direkte drivlinie. Effektiv direkte drivlinie Konceptet med en enkelt drivrem har fjernet det mekaniske krafttab, som opleves i gearsystemer, og 100% af effekten overføres til snittecylinder, corncracker og blæser for optimal snittereffektivitet. FR700 og FR850 er monteret med heavy duty 9HB kileremdrev for maksimal overførsel af præstationen. Mulighed for ekstra hydrostatisk drev Når der arbejdes med redskaber under stort afgrødeflow er der mulighed for dobbeltdrev, et ekstra hydrostatisk drev til overførsel af yderligere effekt til udstyret. Dette drev gør det også muligt at justere redskabets hastighed uafhængigt af fødevalserne, under kørslen, i marken, at finjustere skærebordsindføringen samt øge maskinens præstation.

21 Perfekt placering af motoren Den korte drivrem giver langt bedre overførsel af effekten, og sammenlignet med traditionelt remdrevne hydrauliksystemer, yder FR gearkassedesignet en betydelig højere præstation. Endvidere leverer denne gearkasse professionel pålidelighed da den er udviklet til ekstrem holdbarhed. Stort dækudvalg FR kan monteres med et stort udvalg af dæk, afhængig af de individuelle behov. Fuld kompatibilitet med de ekstra høje 710/70R42 dæk samt de meget brede 900/60R38 dæk betyder, at selv de strengeste transportrestriktioner overholdes, mens der bevares en stor kontaktflade i marken for reduceret jordpakning og øget trækevne. Der kan også monteres tvillingehjul. Derudover er FR akslerne klar til det centrale dæktrykreguleringssystem, som øger fleksibiliteten, når der arbejdes i forskellige marker og under skiftende arbejdsforhold. Superskarpe vendinger FR s kompakte design og et imponerende styreudslag på 55 giver en venderadius på kun 6,1 m. Det betyder hurtigere vendinger ved forager og mere tid i marken. Desuden sikrer den koniske bagende, at selve finsnitteren følger baghjulene præcist for utrolig let manøvrering og parkering. Lang og stabil Den ekstremt lange akselafstand på 3,2 m sikrer optimal stabilitet i marken og på landevejen. De fire individuelle 250 kg kontravægte forhindrer hoppende kørsel selv under høje kørehastigheder på landevej, når skærebordet er monteret. Stor frihøjde, op til hele 14 cm mere end konkurrenterne, forhindrer at maskinen rammer mod jorden eller synker ned, når der arbejdes i mudrede og vanskelige forhold, hvor standard differentialespærren holder dig kørende. Hvis der arbejdes under meget krævende forhold og hele året rundt, er det 100% mekaniske firehjulstræk altid til rådighed.

22 22 23 Førerkabine Kontoret i marken 360 PANORAMAUDSYN FR kabinens 360 brede, buede ruder giver perfekt udsyn til skærebord og udkaster, uanset deres position. De afrundede glaspaneler i sidedørene følger naturligt udkasterens bue for krystalklart udsyn under sideoverførsel, og den buede bagrude giver dig øjne i nakken. Mulighed for el-spejle, så du kan se i alle retninger med let justering fra kabinen. Der kan styres op til tre overvågningskameraer ved hjælp af den nye IntelliView IV monitor, så du har et ekstra par øjne under overførsel, vendinger eller kontrol ved påfyldning af vognen. Størst og mest lydsvag FR finsnitterserien tilbyder dig optimal komfort under de lange dage og nætter i marken. Kabinen, er meget større end hos den nærmeste konkurrent. og du kan nyde pladsen og de behagelige omgivelser i et lydniveau på kun 76 dba i kabinen.

23 Let adgang Indgangstrinene er ændret, så de følger kabinens naturlige design for lettere adgang. Førerplatformen er udvidet og det ergonomiske gelænder giver sikre adgangsforhold under de lange arbejdsdage og nætter. Holder dig frisk, selv på de varmeste dage Under lange, varme snitterdage, tilbyder den specialdesignede køleboks forfriskende drikkevarer lige indenfor din rækkevidde. Air-condition er standard, og der kan vælges automatisk klimaanlæg, som justerer blæserhastigheden automatisk for at sikre en præcis temperatur med en enkelt grads udsving. FR er uden sammenligning en super cool arbejdsplads. Klart lys til mørke nætter FR gør nat til dag ved hjælp af en komplet serie arbejdslygter. To separate lygter for enden af udkasteren giver krystalklar udsigt til påfyldning af vognen og en ekstra HID belysningspakke er til rådighed. Når en lang arbejdsdag slutter, kan du stige sikkert ud af din FR takket være indgangslys, som forbliver tændt i 30 sekunder efter maskinen er stoppet. Sidder du godt? Luksus førersæde og passagersæde i fuld størrelse for optimal komfort under de lange arbejdsdage. Førersædet kan naturligvis indstilles præcist efter førerens højde og drøjde.

24 24 25 Kontrolcenter Ubesværet maksimal præstation Intelligente og automatiske funktioner sparer tid og forbedrer finsnitterens præstation. CommandGrip multifunktionshåndtaget er den vigtigste brugerflade til betjening af din FR. Alle maskinens vigtigste parametre kan indstilles, bl.a. skærebordets kontrolfunktioner, udkaster, tilkobling og aktivering af Power Cruise. Højre konsol indeholder de øvrige funktioner, i ergonomisk og logisk udformning. Maskinens funktioner kan overvåges med et hurtigt blik på IntelliView IV farvemonitoren. Tilkobling af fødevalsen Aktivering af skærebordsreversering Quickstop knap Placering af udkasterplade Indstilling af udkasterposition og automatisk transportposition Power Cruise tilkobling Automatisk skærebordshøjdekontrol Sideværts opretning Skærebords hæve- og sænkekontrol Nødstop Frem- og bakkørsel samt hastighed Indstilling af motoromdrejninger Automatisk skærebordshøjdeindstilling Højde- og breddekorrigering

25 Snitning i stort format Den 31 cm ekstra brede standard IntelliView IV monitor er monteret på armlænet og føreren kan placere den efter behag i den mest egnede synsvinkel. Denne intuitive, farvetouchskærm viser og overvåger alle finsnitterens funktioner og parametre, som justeres enkelt og let blot ved at trykke på skærmen. Tilkobling af skærebord Tilkobling og indstilling af IntelliFill Skærebord omdrejningskontrol Elektronisk parkeringsbremse Aktivering af firehjulstræk HydroLoc snittelængdejustering Corncracker justering af afstand Majsbord åbning Korrektion af rækkestyring Elektronisk gearvælger Tippefunktion for snittevogn Regulering af pick-up hastighed Snitcylinder reversering Sikkerhedskontrol for kørsel på vej Arbejdslys

26 26 27 Precision Farming Præcisionsbestemt planteavl med New Holland Altid præcist på sporet Majsborde kan udstyres med rækkestyring for at holde din FR perfekt på sporet. To følere overvåger konstant afgrøden, som indføres i bordet, og styrer automatisk maskinen for at sikre vinkelret indføring, selv under dårlig sigtbarhed eller ved høje hastigheder. Systemet kan også tilkobles et GPS-system, som kan skelne mellem snittede og ikkesnittede rækker, for at gøre det lettere at høste om natten og udføre avancerede funktioner, som f.eks. overspringninger af rækker dette sikrer, at bordet altid fyldes 100%, uden undtagelser. Fugtighedsmåling i realtid Det nye, modstandsdygtige fugtighedsmålingssystem er kalibreret til både majs- og græsafgrøder og giver føreren aflæsning på kabinens IntelliView IV monitor af det gennemsnitlige fugtighedsindhold i realtid. Systemet kommunikerer med ActiveLoc systemet, som automatisk kalibrerer afgrødelængen for at sikre ensilage med det højest mulige næringsindhold afhængig af fugtighedsindholdet i hvert individuelle skår. Dette giver mulighed for præcis tilførsel af additiver fra 400 liter tanken for at sikre ensilage af maksimal kvalitet og for at undgå den alvorlige risiko for skimmelvækst. Præcis udbyttemåling Der vises også udbyttedata på IntelliView IV monitoren ved hjælp af to følere, som er monteret i fødevalseforbindelsen og registrerer afgrødeflowet. Denne funktion er tilsluttet maskinens kørehastighed for at sikre præcise data om afgrøden, som efterfølgende kan printes ud på printeren i maskinen. Derudover kan de analyseres ved hjælp af avanceret PLM Software, der forsyner kunderne med præcise udbyttekort til finjustering af input til forbedret fremtidig indtjening. Denne 360 service kan sikre en stor konkurrencemæssig fordel, når det gælder om at få fat i indbringende kontrakter.

27 Avanceret telematik til forbedret flådestyring Basis PLM Connect Essential pakken indeholder funktioner til flådestyring og kortlægning, som giver mulighed for at spore alle maskiner og vise deres aktuelle position samt informere om tid for regelmæssig vedligeholdelse. Derudover er maskinens sikkerhed øget, eftersom der kan indstilles virtuelle grænser og tidsplaner. PLM Connect Professional telematikpakken kan sende omgående meddelelser til føreren, som han kan bekræfte modtagelsen af. Brændstofforbruget overvåges for at undgå tyveri, og flådeejere kan endog aktivere en SMS-funktion. Rapporter om brændstofforbrug, analyse af forbruget og kontrol af resterende mængde i tanken er også tilgængeligt. Desuden kan hver maskine omgående spores og der sendes rapporter i realtid som hjælp til maskinstationer for kontrol af den aktuelle fører og styring af arbejdsforløbet. Avancerede SOFTWARELØSNINGER New Holland tilbyder et stort udvalg af pakker til præcisionsbestemt planteavl, som giver mulighed for præcis tilpasning af driftsmidler for reduktion af omkostninger og forøgelse af udbyttet. Disse informationer registreres i realtid af maskinen under arbejdet, og overføres let og effektivt til analyse af computeren fra IntelliView IV monitoren via et medfølgende 4GB USB-stick, som har kapacitet til at registrere data fra over høstede hektar.

28 28 29 Service og EFTERMARKEDSUPPORT 360 : FR Den nye FR Serie er fremstillet til at bruge mere tid på selve arbejdet og mindre hjemme på gården, for vi ved, hvor værdifuld tiden i marken er. Alle servicepunkter er let tilgængelige og de meget lange serviceintervaller betyder, at FR kan tilbringe maksimal tid i sine naturlige omgivelser. Bekvem adgang til motorens luftfilter. Panelerne i udkasteren kan let åbnes for at fjerne eventuelle blokeringer. Let adgang til automatisk, centralt smøresystem. Selvbærende, fuldt oplukkelig helstøbte sideskærme giver fuld adgang til alle drev og servicepunkter. Til arbejde i krævende afgrøder kan ekstra kraftige slidstærke plader monteres i afgrødekanalen og på udkasteren hvorved holdbarheden øges. Velplacerede aftømningspunkter for utrolig hurtig og ren funktion. Den separate platform indvendigt i FR giver let og ubesværet rengøring af køleren. Brændstoftanken og 150 liter AdBlue tanken er bekvemt placeret ved siden af hinanden for let påfyldning på samme tid. Forhandlermonteret ekstraudstyr Et omfattende udvalg af godkendt ekstraudstyr til optimering af maskinens præstation under alle forhold kan leveres og monteres af din lokale forhandler. Vil jeg let kunne købe AdBlue? Svaret er ja! AdBlue vil være tilgængelig gennem CNH Industrial Parts & Service kontakt din lokale forhandler for mere information. Og som om det ikke var nok, kan AdBlue også blive leveret direkte til gården for optimal service.

29 SKRÆDDERSYET EFTER DINE BEHOV CNH Industrial Capital, New Hollands finansieringsselskab, er veletableret og højt respekteret indenfor landbrugssektoren, og står til din rådighed med skræddersyet rådgivning og finansieringsløsninger. Med CNH Industrial Capital følger den omfattende tryghed, som opstår gennem samarbejde med et professionelt finansieringsselskab, der er specialist i landbrug. UDDANNET TIL AT YDE DIG OPTIMAL SUPPORT New Holland forhandlerens professionelle, tekniske specialister modtager regelmæssig træning og opdatering - både gennem on-line kurser og gennem intensiv under vis ning på tekniske skoler. Dette sikrer, at din forhandler altid har den specifikke viden, som de nyeste og mest avancerede New Holland produkter kræver. NEW HOLLAND APPs ibrochure NH Weather NH News Farm Genius PLM Calculator PLM Academy Oplev New Holland Hvad Appen! Scan her for at downloade Appen NEW HOLLAND STYLE Skal New Holland være en fast del af din hverdag? Du kan bladre gennem det store udvalg på Der er en lang række tilbud til din rådighed, bl.a. slidstærkt arbejdstøj, et stort udvalg af skalamodeller og meget, meget mere.

30 30 31 Specifikationer Modeller FR450 FR500 FR600 FR700 FR850 Motor FPT Cursor 9* FPT Cursor 13* FPT Cursor 13 Caterpillar C18 FPT Vector 20* Turbo Compound* Motorkonfiguration og antal cylindre In-line 6 In-line 6 In-line 6 In-line 6 V8 Kapacitet (cm 3 ) Brændstofsystem Common Rail Brændstofdyser Brændstofdyser Brændstofdyser Common Rail Overholdelse af miljøstandard Tier 4A/Stage 3B Tier 4A/Stage 3B Tier 3/Stage 3A Tier 3/Stage 3A Tier 2/Stage 2 ECOBlue SCR-system (Selective Catalytic Reduction) l l Nom omdr/min. - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 300/ / / / /768 Max omdr/min. - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 330/ / / / / omdr/min. ISO ECE R120 (Nm) omdr/min. ISO ECE R120 (Nm) Max omdr/min. ISO ECE R120 (Nm) Momentstigning (2100 til 1500 omdr/min.) (%) 30% 38% 33% 37% 36% Momentstigning (2100 til 1800 omdr/min.) (%) 25% 27% 22% 25% 22% Godkendt biodieselblanding** B7 B7 B100 B20 B7 Power Cruise II system l l l l l Brændstofforbrug måling og aflæsning på IntelliView IV monitor l l l l l Trykluftkompressor O O O l l Brændstoftank Dieselkapacitet (l) AdBlue-kapacitet (l) Indføring HydroLoc drive HydroLoc drive HydroLoc drive HydroLoc drive HydroLoc drive Justering af snittelængde Trinløs Trinløs Trinløs Trinløs Trinløs Antal fødevalser (n ) Indføringsåbning bredde (mm) 860 MetaLoc metaldetektor med angivelse af placering l l l l l Dual Drive system (skærebord hydrostatisk drev) O O l l l ActiveLoc aktiv snittelængdekontrol O O O O O Snittecylinder Snittecylinder type V-formet med 2 rækker knive Snittecylinder rammebredde (mm) 900 Snittecylinder bredde (mm) 884 Snittecylinder diameter (max. / min.) (mm) 710 / 690 Snittecylinder hastighed ved 2100 motor omdr/min. (omdr/min.) 1130 Snit pr. minut (2 x 8 knive) (s/min.) 9060 Længde af snitteområde (2 x 8 knive) (mm) 6-33 Snit pr. minut (2 x 10 knive) (s/min.) Længde af snitteområde (2 x 10 knive) (mm) 5-26 Snit pr. minut (2 x 12 knive) (s/min.) Længde af snitteområde (2 x 12 knive) (mm) 4-22 Snit pr. minut (2 x 16 knive) (s/min.) Længde af snitteområde (2 x 16 knive) (mm) 3-16 Snit pr. minut (2 x 20 knive) (s/min.) Længde af snitteområde (2 x 20 knive) (mm) 2-13 Adjust-O-Matic modskærjustering l l l l l Automatisk knivslibersystem med reversering l l l l l Variflow system Skift mellem afgrøder på under to minutter Corncracker Valsediameter (mm) Dobbelt valse - valsesystem med hærdede tænder (tand) Bredde corncrackervalser (mm) % hastighedsdifferentiale O O 22% hastighedsdifferentiale l l l l l 30% hastighedsdifferentiale altid i kombination med krom-belægning O O O O 50% hastighedsdifferentiale (helsæd) O O O O O Valseafstand (elektro-hydraulisk justering) (mm) 1-6 Manuel afstandskontrol (ekstraudstyr 200 mm valser) O O Elektro-hydraulisk afstandskontrol (250 mm valser) l l l l l Blæser Blæser rotordiameter (mm) 525 Blæser rotorbredde (mm) 750 Blæserhastighed ved 2100 motoromdr/min. (omdr/min.) 2119 Udkaster Udkaster max. højde (mm) Rotationsvinkel ( ) Udkasterforlængelse (10-række majsbord) (mm) Udkasterforlængelse (12-række majsbord) (mm) Automatiske udkasterfunktioner (hjem- og arbejdsposition) l l l l l Udkaster sidepåkørselssikring l l l l l Slidkit med særlig slidstærke dele Udkaster O O O O O Afgrødeflow O O O O O

31 Modeller FR450 FR500 FR600 FR700 FR850 El 12 volt generator Standard / Ekstraudstyr (Amp) Batteri kapacitet (CCA / Ah) 3 x 800 / x 800 / x 800 / x 800 / x 800 / 107 Transmission Hydrostatisk l l l l l Gearkasse 4-trins 4-trins 4-trins 4-trins 4-trins Fjernbetjent gearskift l l l l l Differentialespærre l l l l l Mekanisk firhjulstræk l l l l l Max omdr/min. (km/t.) Skærebord kontrolsystemer Automatisk stubhøjdekontrol l l l l l Flydestillingfunktion l l l l l Autofloat system l l l l l Mekanisk opretning l l l l l Power Reverse hydraulisk skærebordreversering l l l l l Hydraulisk lynkobler (enkelt placering) l l l l l Automatisk synkronisering af skærebord og kørehastighed l l l l l Førerkabine glasareal (m 3 ) 6,8 6,8 6,8 6,8 6,8 Førerkabine kategori - EN HID belysningspakke O O O O O Luftaffjedret sæde l l l l l Passagersæde l l l l l IntelliView IV monitor med justerbar placering l l l l l 3 overvågningskameraer O O O O O Manuel air-condition og varmesystem l l l l l Automatisk klimaanlæg og køleboks l l l l l MP3 Bluetooth radio (håndfri telefon) l l l l l Automatisk smøresystem O O l l l Max. lydniveau i kabine - ISO 5131 (dba) 76 New Holland Precision Land Management systemer Styresystemer Automatisk rækkestyring for majsborde O O O O O IntelliFill system O O O O O Precision farming Ekstra additiv tank (med justerbart flow) kapacitet (l) Fugtindholdsmåling O O O O O Udbyttemåler og fugtighedsmåler O O O O O Full Precision Farming pakke indeholdende: Udbytte- og fugtindholdsmåler, DGPS udbyttekortlægning O O O O O PLM desktop software og software supportservice O O O O O Vægt*** (kg) l Standard O Ekstraudstyr Ikke tilgængelig * Udviklet af FPT Industrial ** Biodieselblanding skal overholde den seneste brændstofspecifikation EN14214:2009 og betjening skal være i overensstemmelse med instruktionsbogen *** Græsindstilling A Dimensioner B Med trækkende hjul 650/75R32 800/65R32 710/75R34 900/60R32 710/70R42 800/70R38 900/60R38 520/85R42 Venderadius (m) 6,1 A - Max. højde i transportposition (m) 3,73 3,74 3,77 3,76 3,84 3,82 3,84 3,79 B - Max. bredde - transport (m) 2,99 3,36 3,15 3,45 3,20 3,44 3,48 5,06 C - Akselafstand (m) 3,2 D - Max. frihøjde (mm) 500 D C

32 NEW HOLLAND TOP SERVICE: KUNDESUPPORT OG KUNDEINFORMATION TOP TILGÆNGELIGHED Vi er altid til din rådighed: alle ugens dage og timer! Uanset hvilke oplysninger du har brug for, uanset hvilket problem eller behov du har, skal du blot ringe til det gratis New Holland Top Service telefonnummer*. TOP HASTIGHED Ekspreslevering af dele: når og hvor du skal bruge dem! TOP PRIORITET Hurtige løsninger i sæsonen: fordi arbejdet ikke kan vente! TOP TILFREDSHED Vi sætter alt ind på at finde de løsninger, du har brug for, og holder dig informeret: indtil du er 100% tilfreds! For flere oplysninger - kontakt venligst din New Holland forhandler! * Opkaldet er gratis ved opkald fra fastnettelefon. Visse europæiske udbydere pålægger et gebyr, hvis opkaldet sker fra en mobiltelefon. Kontakt venligst dit telefonselskab for oplysninger om takster. Hvis der er problemer med at komme igennem på det gratis telefonnummer, kan du også ringe på DIN LOKALE FORHANDLER New Holland vœlger smøremidler New Holland - fabrikkerne bestræber sig hele tiden på at udvikle og forbedre maskinerne, og vi må derfor forbeholde os ret til at ændre de opgivne specifikationer uden forudgående varsel. NB: På grund af de enkelte landes specielle udstyr kan noget af udstyret på billederne afvige fra det danske. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Printed in Italy - 01/15 - TP01 - (Turin) /DKO

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

New BigBaler. No speed limit

New BigBaler. No speed limit New BigBaler No speed limit Op til 110 baller i timen Højere hastighed. Højere kapacitet. Højere kvalitet. Højere udbytte. Kapacitet og presningsgrad er afgørende indenfor pressersegmentet. Derfor har

Læs mere

STUB- OG SÅBEDSHARVER

STUB- OG SÅBEDSHARVER STUB- OG SÅBEDSHARVER 02 STUBHARVER ST, ST C og STX V stubharver. De tre modeller i n med stubharver er alle udviklet til arbejde i forskellige typer af stubmarker og forskellige jordtyper. ST n, der fås

Læs mere

Plove i PM, PH og PX Serien.

Plove i PM, PH og PX Serien. PLOVE 02 FULDT MONTEREDE VENDEPLOVE Plove i PM, PH og PX n. New Holland n af fuldt monterede vendeplove fås i tre forskellige modeller, PM Standard Duty, PH Heavy Duty og PX Extra Heavy Duty. Fås i flere

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 2 3 HØJ PRODUKTIVITET BYGGET PÅ ERFARING New Holland C Serien af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende alternativ

Læs mere

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O 2 3 NY TC. FANTASTISK UDSEENDE. FREMRAGENDE PRÆSTATION. New Holland lancerede TC mejetærskerserien i 1992, og vores prioriteter dengang var de samme som

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B 02 Serien Den rigtige maskine til jobbet. New Hollands minigravere, som spænder fra 1580 kg til 5300 kg, tilbyder fremragende præstation

Læs mere

Support og information året rundt. til New Holland kunder

Support og information året rundt. til New Holland kunder Support og information året rundt til New Holland kunder NEW HOLLAND OG DIN FORHANDLER STÅR ALTID VED DIN SIDE Målsætningen om den højeste standard for kvalitet og service er afgørende for vores succes,

Læs mere

NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O

NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O 2 3 NEW HOLLAND CR SERIEN: MANGE TONS BEDRE New Holland revolutionerede landmændenes høstmetoder for over 35 år siden med indførslen af den banebrydende

Læs mere

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 DEN MEST KOMFORTABLE ARBEJDSPLADS ENDNU STØRRE ARBEJDSGLÆDE. DEN OPDATEREDE T4 POWERSTAR SERIE. Den opgraderede T4 PowerStar Serie med tre modeller er

Læs mere

NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O

NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O 2 3 NY CX5OOO - CX6OOO. ALLE AFGRØDER, ALLE LANDBRUG. FREMRAGENDE KAPACITET New Holland CX5000 og CX6000 mejetærskere yder en fremragende præstation

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Bæredygtig Effektiv Teknologi EFFEKTIV PRODUKTIVITET > AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Bæredygtig Effektiv Teknologi effektiv produktivitet > Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

RB SERIEN FAST KAMMER

RB SERIEN FAST KAMMER RB SERIEN FAST KAMMER 2 Perfekt formet og pakket Det fjederstrammede kontrolsystem danner en balle med en diameter på 1,25 m af høj kvalitet og fremragende presningsgrad. Elektronisk ballestyringssystem

Læs mere

Axial-Flow. De første 10 gode grunde

Axial-Flow. De første 10 gode grunde Axial-Flow De første 10 axial-flow 1Solid erfaring i rotorteknologi Kommer dig tilgode. Hos Case IH har vi altid været lidt bidt af høstteknologi. Med over 180 år på bagen, har vi gjort vores erfaringer!

Læs mere

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 2 3 EN NY TRAKTOR GENERATION TIL FREMTIDENS FOKUSEREDE LANDMÆND MAKSIMAL ALSIDIGHED New Holland ved, at T5 traktoren vil blive brugt til en lang række forskellige

Læs mere

Mere gunstig pris med udstyrspakke.

Mere gunstig pris med udstyrspakke. Skæreborde Frontudstyr VARIO skæreborde VARIO 1230, VARIO 1050, VARIO 930, VARIO 770 CERIO skæreborde CERIO 930, CERIO 770 Rapsfrontudstyr Til alle standard- og VARIO skæreborde, fås ikke til CERIO skæreborde

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK Steiger & Quadtrac med HI-eSCR teknologi 540 / 580 / 620 HK steiger / quadtrac DEN OPTIMALE PRODUKTIVITET TIL DINE MARKER Som professionel stordriftslandmand har du brug for maskiner, der leverer maksimal

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYE LETTE KOMPAKTE TRAKTOR TIL PROFESSIONELLE FRUGTAVLERE New Holland har en lang tradition for kvalitet, og vi er førende inden for produktion

Læs mere

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive ÅRETS MASKINE 2015 2 3 Effekt & Transmission HØJERE EFFEKT, FREMRAGENDE KOMFORT OG LET BETJENING New Holland har imødekommet kundernes

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. BOOMER 20-50 SERIEN 02 SERIE 03 Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070

NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070 NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070 BREDT UDVALG TO MODELLER, MANGE VERSIONER. De to modeller i New Holland Roll-Belt ballepresserserien kan tilpasses varierende driftsbetingelser. Begge producerer en 1,20

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

FR480 I FR550 I FR650 I FR780 I FR850

FR480 I FR550 I FR650 I FR780 I FR850 FR Forage Cruiser FR480 I FR550 I FR650 I FR780 I FR850 Brændstofforbrug og kapacitet i majs FR650 Bedste brændstofudnyttelse i sin klasse 0,5 liter/ton majs 8 mm snitlængde 02 FR serien 03 Finsnitning

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd

Læs mere

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 Altid klar, når du er NY T4: Styrke. Kompakte dimensioner. Perfekt til dit landbrug. Den helt nye T4 Serie er designet specielt til blandede landbrug,

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD

roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD 2 Specialudviklet til høj presningsgrad Introduktion Konstant pålidelighed og høj præstation er basiskrav til enhver rundballepresser, men få andre producerer

Læs mere

New HollaNd CR. CR7.9o I CR8.8o I CR8.9o I CR9.8o I CR9.9o I CR1o.9o. Mest hvede høstet på otte timer, 15. august 2014, UK.

New HollaNd CR. CR7.9o I CR8.8o I CR8.9o I CR9.8o I CR9.9o I CR1o.9o. Mest hvede høstet på otte timer, 15. august 2014, UK. New HollaNd CR CR7.9o I CR8.8o I CR8.9o I CR9.8o I CR9.9o I CR1o.9o Mest hvede høstet på otte timer, 15. august 2014, UK. 2 3 mejetærskeren med verdens HøJeste kapacitet. en NY HøstdimeNsioN. New Holland

Læs mere

DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET

DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET AXIAL-FLOW DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET 2 DU OPNÅR MEGET MERE MED AXIAL-FLOW Frø og Axial-Flow er the perfect match Over 180 års erfaring Opbakning fra

Læs mere

Revolutionary power tools for real men

Revolutionary power tools for real men Ingen Ledninger Med denne stiksav er det slut med ledningen, afhængighed af stikkontakter, kort rækkevide og at falde over ledningen! Det revolutionerende nye Li-ion batteri levere en kraft som aldrig

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O 2 3 STILREN ALSIDIGHED TIL ETHVERT BEHOV T3OOO. DEN ØKONOMISKE, KOMPAKTE LØSNING New Hollands T3000 kompakt traktorserie der er designet til at opfylde ethvert

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Bugserede eksaktsnittere FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter hurtigere og kvaliteten

Læs mere

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr på den

Læs mere

NEW HOLLAND ROLL BALER. Roll Baler 125 I Roll Baler 125 Combi I Roll Baler 135 Ultra

NEW HOLLAND ROLL BALER. Roll Baler 125 I Roll Baler 125 Combi I Roll Baler 135 Ultra NEW HOLLAND ROLL BALER Roll Baler 125 I Roll Baler 125 Combi I Roll Baler 135 Ultra 2 3 NY ROLL BALER. HØJ KVALITET I STORE MÆNGDER. Hos New Holland lytter vi til kunderne. De nyeste Roll Baler 125, Roll

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som:

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som: LAVERDA 200 SERIEN Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod 200 serien har standard udstyr som: * Kabine type Elegance med varme og aircondition * Passagersæde (kun M200)

Læs mere

Vi maksimerer din tid og produktivitet

Vi maksimerer din tid og produktivitet Vi maksimerer din tid og produktivitet BENETT-AGRO.COM 03 Balletangen som er meget skånsom mod ballen og sørger for at centrere ballen på vognen, klemmer om ballen 05 FANTASTISK ENKEL BALLEoptagning SPARER

Læs mere

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt.

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. Titan redskabsbærer Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. En kraftig redskabsbærer, vores største tekniske nyskabelse

Læs mere

PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE DE PROFESSIONELLES VALG

PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE DE PROFESSIONELLES VALG PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE DE PROFESSIONELLES VALG 2 FREMRAGENDE EGENSKABER PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE Når dit arbejde er afhængig af dine plæneklippere, kan det betale sig at investere i John Deere

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt

Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt 60/65/75/85/100 B / M - 70 S Gulvvaskemaskiner Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt Fås i en version med en pladebørste med 60 cm arbejdsbredde,

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 02 SERIEN 03 Høj produktivitet bygget på erfaring. New Hollands C-serie af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde Rotorvendere Z Hydro Z Pro Z 1000 Powered by Kongskilde Rotorvendere Alle rotorvendere fra JF har følgende udstyr: Artikuleret 3-punktsophæng. Rotorvenderne følger terrænet uafhængigt af 3-punktsophænget

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m JF-STOLL's river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har derfor kun behov for et minimum af vedligeholdelse. Driftssikre

Læs mere

En fleksibel kraftpakke.

En fleksibel kraftpakke. 1880 En fleksibel kraftpakke. Valgfrit med beskyttelsestag til føreren eller med kabine. Vores stærkeste Hoftrac. Den nye 1880-maskine er bindeleddet mellem de små multifunktionelle Hoftrac -maskiner

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik farmlift 02 FARMLIFT SERIEN GIV DIN INDTJENING ET LØFT Når der skal læsses korn, flyttes sække, stables baller eller spredes gødning, giver Farmlift teleskoplæssere dig samme høje kvalitet ved håndtering

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

Stiga Autoclip Perfektionisten

Stiga Autoclip Perfektionisten Stiga Autoclip Perfektionisten stiga.dk Autoclip Autoclip Stiga Autoclip Perfektionisten Har du en lang to-do liste denne sommer? Denne robotklipper er en team player Nogle gange får du det bedste resultat,

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 HITACHI ZAXIS18 motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 UDSTYR Motor Krøjemekanisme Model....................................... Isuzu

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Timan Skabt til gode resultater. Designet til arbejdsglæde. timan.dk. Mange anvendelsesområder Dansk design og kvalitet Sikker og brugervenlig

Timan Skabt til gode resultater. Designet til arbejdsglæde. timan.dk. Mange anvendelsesområder Dansk design og kvalitet Sikker og brugervenlig Timan 3400 Skabt til gode resultater. Designet til arbejdsglæde. Bedre førerkomfort Bredt redskabsprogram EU-patenteret teknologi Mange anvendelsesområder Dansk design og kvalitet Sikker og brugervenlig

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere