Tilkørsel til ejendommen foregår via allé med lindetræer til en gårdsplads med mulighed for at køre rundt om et gammelt charmerende lindetræ.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilkørsel til ejendommen foregår via allé med lindetræer til en gårdsplads med mulighed for at køre rundt om et gammelt charmerende lindetræ."

Transkript

1 Nr. Vedby Præstegård Nr. Vedby Præstegård er beliggende Nr. Vedbyvej 15, 4840 Nørre Alslev, ca. 3 km. fra Nørre Alslev by tæt på det rekreative område Bavnehøj på Nordfalster, jfr. udskrift af Kraks kort, bilag 1. Ejendommen er en samlet fast ejendom i landzone med et grundareal på m2 heraf vej 548 m2. Det tilhørende jordareal ligger under et samlet matrikelnummer omkring bygningssættet, jfr. tingbogsattest og kort over matriklen, bilag 2 og 3. Ejendommen er ikke noteret som landbrugsejendom i matriklen. Køber skal selv sørge for ejendommens eventuelle notering som landbrugsejendom efter gældende regler herom. Tilkørsel til ejendommen foregår via allé med lindetræer til en gårdsplads med mulighed for at køre rundt om et gammelt charmerende lindetræ. Der løber en natursti til Bavnehøj lige øst for ejendommen, og mod nord ligger Møllebanken. Til ejendommen hører have anlagt med græsplæne og buske omkranset af høje gamle træer. Endvidere er der anlagt terrasser i nordlige, sydvestlige og vestlige hjørner af ejendommen. Præstegården blev ifølge BBR-meddelelsen opført i 1905, bilag 4. Ejendommens bygninger består af stuehus og udhus med garager, begge opført i røde mursten med røde tegltage. Endvidere er der ifølge BBR-meddelelsen i 1979 opført en tilbygning, der har været anvendt som konfirmandstue. Stuehusets vinduer består af småsprossede hvidmalede vinduer med forsatsruder. På 1. salen er der monteret termoruder i tagfladen. Udhuset er forsynet med hvidmalede småsprossede enkeltslagsvinduer, samt gamle staldvinduer.

2 -2- Stuehus Stuehuset har et samlet boligareal på 235 m2 og et bebygget areal på 187 m2 ifølge BBRmeddelelsen. Ejendommens stueetage har 6 værelser og er indrettet med entré med trappeopgang til 1. salen, tæppebelagt gulmalede vægge, kontor: tæppebelagt, cremefarvede vægge, dobbeltstue: afhøvlede plankegulve, cremefarvede vægge, hvidmalede lofter, spisestue: afhøvlede gulve, cremefarvede vægge, hvidmalede lofter, værelse: afhøvlede plankegulve, cremefarvede vægge, hvidmalede lofter, mindre værelse: afhøvlede plankegulve, cremefarvede vægge, hvidmalede lofter, badeværelse med toilet og badekar med hovedsageligt hvide fliser og profilbræddeloft, køkken med laminatgulv, profilbræddeloft, hvidmalede vægge. Køkkenet består af elementkøkken af nyere dato, komfur af mærket Voss med keramisk kogeplade, udtræksemhætte af mærket Blomberg, kølefryseskab af mærket Blomberg, opvaskemaskine af mærket AEG, fra køkken udgang til nordvendt terrasse, opgang til 1. salen samt nedgang til kælder. 1. salen har et boligareal på 121 m2, hvoraf 48 m2 er udnyttet ifølge BBR-meddelelsen. 1. salen har 5 værelser og er indrettet med større repos med indgang til godt stort værelse, sydvendt med delvist skrå vægge, laminattrægulv, gule vægge og hvidt loft, endnu et sydvendt værelse med delvist skrå vægge, laminattrægulv og råhvide vægge, stort bredt gangareal med laminatgulv, tapetserede vægge, loft beklædt med gipsplader, værelse med gulvtæppe, gipsloft, skråvæg til østlig side, badeværelse med bruseniche, laminatgulv, gipsloft og hvidmalede vægge, særskilt toilet med laminat på gulv og vægge, lille nordvendt værelse med laminattrægulv, råhvide vægge og hvidmalet loft, repos med nedgang til køkken, mindre nordvendt værelse, laminattrægulv, råhvide vægge og hvidt loft. Kælderen har et areal ifølge BBR-meddelelsen på 60 m2 og består af 5 rum med støbt gulv og fuld gåhøjde. I det ene rum er der indrettet vaskekælder med en vaskemaskine af mærket AEG, og hvor der står en ældre kummefryser af ukendt mærke. 2 af rummene er indrettet som viktualierum med hylder. Konfirmandstue Konfirmandstuen har et samlet bygningsareal på 122 m2 ifølge BBR-meddelelsen. Bygningen er opført i røde mursten med built-up tag. Den er indrettet med stort undervisningslokale med sydvestvendte glaspartier og udgang til overdækket terrasse, laminatgulv, profilbræddeloft, vægge delvist med fritliggende gule mursten, tavle og andre undervisningsmaterialer samt skabsvæg. Til undervisningslokalet er der selvstændig indgang udefra via flisebelagt entré. Indgang til the-køkken med komfur af mærket Voss. Desuden er der indrettet handicaptoilet beklædt med grå fliser.

3 -3- Udhus og garager Udhuset har et samlet bygningsareal på 168 m2 ifølge BBR-meddelelsen. Udhuset er indrettet med dobbeltgarage med hæveporte i østlig side med støbt gulv, vestlig side er indrettet med flere rummelige værkstedsrum med cementgulv. Forsyning Opvarmningen sker med centralvarme fra eget oliefyr. Oliefyret er placeret i kælderen og olietanken fra 1989 er nedgravet. Tanken er af typen Roug og har en kapacitet ifl. BBR-meddelelsen på liter. Det er uvist om olietanken er lovlig. Ejendommen er tilsluttet almen privat vandforsyning, jfr. kommunalt ejendomsoplysningsskema bilag 5. Ejendommens spildevand bortledes til septiktank/trixtank og der forventes spildevandskloakeret i , jfr. kommunalt ejendomsoplysningsskema.

4 -4- Der er udarbejdet energimærkning for ejendommen den 21. september, bilag 6. Ejendomsvurdering Ejendomsvurderingen 2011 udgør kr ,- heraf stuehusværdi kr ,-, bilag 7. Ejendomsskat Ejendomsskat 2012 udgør i alt kr ,12, bilag 8. Forpagtning Ejendommens jorder er bortforpagtet. Nuværende forpagtningskontrakt udløber pr. 31. december 2012, bilag 9. Dræning Der eksisterer ingen tilgængelige drænkort. Arealet ligger højt placeret, ca. 30 meter over havets overflade, og der er sælger bekendt ikke konstateret våde områder. Jordens benyttelse Der har de seneste ca. 3 år været dyrket græsfrø på ejendommens arealer. EU-rettigheder Ved køb af ejendommen medfølger 5 EU-betalingsrettigheder til en værdi af ca. kr ,00 pr. stk. Grusforekomster Region Sjælland har i den nugældende råstofplan 2008 for region Sjælland udpeget råstofgraveområderne i regionen, herunder i Guldborgsund Kommune. Udskrift af kort vedrørende råstofplan 2008 og forslag til råstofplan 2012 vedlægges som bilag 10. Området omkring Nr. Vedby Præstegård er udlagt som råstofgraveområde. Selve præstegårdens grundareal, dvs. det areal hvor bygningerne ligger, er ifølge forslag til råstofplan 2012 udlagt som råstofinteresseområde. Der henvises i øvrigt til regionens hjemmeside www. Regionsjaelland.dk. I 2002 har NCC foretaget prøveboringer, som viser, at der er grus på et ca. 3 ha. stort areal (15 m fra naboskel og 15 m fra offentlig vej) svarende til i alt ca m3 grus udenfor selve præstegården. Arealet under præstegården på ca m2 skønnes tillige at rumme ca m3 grus, bilag 11. Oplysningerne stammer fra NCCs undersøgelser, og hverken sælger eller medvirkende advokatfirma indestår for oplysningernes rigtighed. Budgiver opfordres særskilt til at foretage egne undersøgelser og/eller rette henvendelse til NCC. NCC har siden 1958 gravet sand, grus og sten på arealet sydøst fra præstegården, kaldet NCC - Pederseje Stenvæk. Der er iværksat efterbehandling af dette område og skitse herfor fremgår af bilag 12. Af skitsen fremgår det, at der etableres et sø- og slettelandskab omgivet af terrænmodellerede skråninger. Bevoksninger varierer fra spredte enkeltstående træer over træ- og buskhøje til mere sammenhængende kratbevoksninger. Træer og buske består af danske arter ved søer, herunder gråpil og

5 -5- rødel, buske i form af tjørn, hyld, hunderose, hassel, benved, kalkved og træer som skovæble, røn, eg, naur, spidsløn, ask og fuglekirsebær. Fredning Kulturarvsstyrelsen er blevet orienteret om salget af ejendommen, hvilket skal ske i forbindelse med salg af offentlige bygninger, når bygningerne er mere end 50 år gamle. Kulturarvsstyrelsen har herefter mulighed for at rejse en fredningssag, men styrelsen har den 10. marts 2011 meddelt sælger, at styrelsen ikke ønsker at rejse sag om fredning, bilag 13. Bevaringsværdi Stuehus og udhus er registreret med bevaringsværdi 3 og tilbygning med bevaringsværdi 6. Bygningerne er SAVE-registreret henholdsvis den 4. og den 5. april 2011, bilag 14. Nedrivningsmulighed På trods af bevaringsværdien har sælger, for at give liebhavere størst mulig information om ejendommens anvendelsesmuligheder, søgt Guldborgsund kommune om nedrivningstilladelse, hvilket er blevet meddelt den 20. juni 2012, bilag 15. Kommunens afgørelse er dog blevet påklaget til Natur- og Miljøklagenævnet, som den 12. oktober 2012 har truffet afgørelse i sagen, således at den meddelte nedrivningstilladelse står ved magt, bilag 16. Overtagelsesdato Den 1. februar 2013 eller efter nærmere aftale. Overtagelsesbetingelser Ejendommen overtages af køber den 1. februar 2013 eller efter nærmere aftale. Dog overtages ejendommen tidligst den 1. i måneden efter at provstiudvalget har godkendt salget. Køber kan eventuelt disponere over ejendommen på et tidligere tidspunkt efter nærmere aftale med sælger. Fra overtagelsesdagen henligger ejendommen for købers regning og risiko. Køber overtager således samtlige drifts- og vedligeholdelsesomkostninger fra det øjeblik ejendommen overdrages til køber, herunder betaling af skatter, afgifter, forbrug m.v. Med overtagelsesdagen som skæringsdato udarbejdes sædvanlig refusionsopgørelse hvis saldo berigtiges kontant senest 8 dage efter at refusionsopgørelsen er godkendt af køber og sælger. Købesummen skal erlægges kontant senest på overtagelsesdagen. Ejendommen overdrages uden ansvar for sælger, kirkeministeriet eller medvirkende advokatfirma, således at køber skal acceptere, at der ikke kan gøres mangelsindsigelse gældende af nogen art, hverken i form af erstatning, forholdsmæssigt afslag eller ophævelse af handlen. Ansvarsfraskrivelsen omfatter mangler af enhver art uanset om disse er synlige eller skjulte. I øvrigt overdrages ejendommen i den stand som den er og forefindes og som beset af køber med de på grunden værende bygninger og anlæg med grund-, mur- og nagelfast tilbehør, herunder alle slags ledninger, for så vidt de har tilhørt sælger, hegn, træer og andre beplantninger samt alt ejendommens rette tilliggende og tilhørende. Ejendommen overdrages fri for pantehæftelser og gæld og med de samme rettigheder og forpligtelser, hvormed ejendommen har tilhørt sælger, herunder tinglyste servitutter og byrder. I det om-

6 -6- fang det er muligt indtræder køber i sælgers rettigheder og forpligtelser overfor ejendommens forsyningsselskaber m.v. pr. overtagelsesdagen. Den tilbudsgiver, hvis tilbud indstilles til accept, skal senest 1 uge efter at Nr. Vedby Menighedsråd har meddelt at man vil indstille til accept, stille sikkerhed for købesummens betaling. Tilbudsgiverne er bundede af deres tilbud indtil der er stillet sikkerhed. Den tilbudsgiver, hvis bud indstilles til accept er bundet af sit bud indtil accept foreligger. Ingen tilbudsgiver kan rejse krav mod staten hvis Nordvestfalster Pastorat opgiver at videreføre salgsforhandlingerne eller hvis menighedsrådets indstilling om ejendomssalg ikke tiltrædes. Handelsomkostninger Omkostninger forbundet med udarbejdelse af købsaftale betales af sælger. Omkostninger til tinglysning samt berigtigelse af handlen i øvrigt betales af køber. Købstilbud Tilbuddet udarbejdes som en samlet pris for ejendommen med angivelse af hvor meget stuehusets andel udgør heraf. Købstilbuddet skal være Advokatfirmaet Drachmann i hænde senest den 10. december 2012 kl Budregler Statens regler for salg af fast ejendom fremgår af cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 om salg af statens faste ejendomme, bilag 17. Sælger forbeholder sig ret til at lade de 5 højestbydende få mulighed for at indgive supplerende købstilbud i en anden budrunde. Denne vil i givet fald blive gennemført i umiddelbar forlængelse af 1. budrunde. Tilbud uden forbehold eller betingelser skal afgives på en særligt udarbejdet tilbudsblanket i en lukket kuvert. Kuverten mærkes købstilbud Nr. Vedby Præstegård. Tilbudsblanket og udbudsmateriale fås ved henvendelse til Advokatfirmaet Drachmann, Skolegade 24, 4800 Nykøbing Falster. Besigtigelse Ved ønske om yderligere oplysninger og besigtigelse af ejendommen kan man kontakte Christian Henriksen på telefon Spørgsmål vedrørende udbudsmateriale kan rettes til Advokatfirmaet Drachmann, advokat Lars Rasch eller advokat Morten Jensen på telefon Bilagsliste Bilag 1: Udskrift af Kraks kort Bilag 2: Tingbogsattest Bilag 3: Kort over matriklen Bilag 4: BBR-meddelelse Bilag 5: Ejendomsoplysningsskema Bilag 6: Energimærkning

7 Bilag 7: Ejendomsvurdering fra OIS Bilag 8: Oplysning om ejendomsskat fra OIS Bilag 9: Forpagtningskontrakt Bilag 10: Kort vedr. Råstofplan 2008 og forslag til Råstofplan 2012 Bilag 11: NCCs vurdering af råstofmængder mv. Bilag 12: Skitse vedr. efterbehandling af området Pederseje Stenværk Bilag 13: af 10. marts 2011 fra Kulturarvsstyrelsen Bilag 14: Oplysninger om bygningernes bevaringsværdi Bilag 15: Guldborgsund kommunes meddelelse af nedrivningstilladelse Bilag 16: Natur- og Miljøklagenævnets afgørelse af 12. oktober 2012 Bilag 17: Cirkulære af 25. januar 2010 om salg af statens faste ejendomme Bilag 18: Billedserie af ejendommen -7-

K Ø B S A F T A L E. Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup

K Ø B S A F T A L E. Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup K Ø B S A F T A L E Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe ejendommen matr.nr. 17c Terndrup By, Lyngby af areal ifølge tingbogen

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej 474, 9541 Suldrup samt

K Ø B S A F T A L E. ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej 474, 9541 Suldrup samt K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej

Læs mere

Udbudsinformation. Langeland Kommune udbyder Longelse Skole til salg. Budfrist: Tirsdag den 10. juni 2014 kl. 12.00

Udbudsinformation. Langeland Kommune udbyder Longelse Skole til salg. Budfrist: Tirsdag den 10. juni 2014 kl. 12.00 Udbudsinformation Langeland Kommune udbyder Longelse Skole til salg Longelse Skole, Longelsevej 16, Sdr. Longelse, 5900 Rudkøbing Budfrist: Tirsdag den 10. juni 2014 kl. 12.00 Tilbud afgives på særlig

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Erhvervsparken 24, 8882 Fårvang. Landbrugsejendom med mange muligheder og skøn natur

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Erhvervsparken 24, 8882 Fårvang. Landbrugsejendom med mange muligheder og skøn natur UDBUD Landbrugsejendom med mange muligheder og skøn natur Grundareal 88.069 m² heraf 336 m² vej Tilbudsfrist mandag 3. februar 2014 kl. 12.00 Mindstepris 1.495.000 kr. Silkeborg Kommune sælger ejendommen

Læs mere

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse august 2016 Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse til salg. UDBUDSVILKÅR Grunden udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev. 843 m 2 95 m 2. Kr. 960.000. Kr. 312.200

SALGSBETINGELSER: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev. 843 m 2 95 m 2. Kr. 960.000. Kr. 312.200 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr.nr.: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev 3534 Haderslev Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Bebygget areal 843 m 2 95 m 2 Ejendomsværdi: 2010 Grundværdi: Kr. 960.000

Læs mere

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Matr.nr.1DI, Lille Værløse, Værløse til salg. Dato: Indholdsfortegnelse Parter side 2 Grunden side 2 Servitutter side 3 Overtagelse side 3 Øvrige forhold side 4 Miljø

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 59 Grønnebæk, Jels, beliggende Haderslevvej 37, 6630 Rødding.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 59 Grønnebæk, Jels, beliggende Haderslevvej 37, 6630 Rødding. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 59 Grønnebæk, Jels, beliggende Haderslevvej 37, 6630 Rødding. Ejendommens areal udgør 45.300 m 2, heraf vej 0 m 2. Ejendommen sælges som

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål

Udbudsmateriale. For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål Udbudsmateriale For salg af Råmosevej 62, Ballerup til fritidsformål Oktober 2012 Ballerup Kommune udbyder herved en parcel på ca. 2.170 m 2 af ejendommen matr.nr. 5 a Ågerup by, Pederstrup, beliggende

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev. 774 m 2 iflg. tingbogen 112 m 2 (opført i 1961) Kr. 830.000. Kr. 165.300

SALGSBETINGELSER: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev. 774 m 2 iflg. tingbogen 112 m 2 (opført i 1961) Kr. 830.000. Kr. 165.300 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr. nr.: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev 733 Hejsager, Halk Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Bebygget areal Samlet ejendomsværdi: 2010 Samlet grundværdi: 774

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af ejendommen Baunevej 2 og 4, 9740 Jerslev J

Udbudsmateriale. For salg af ejendommen Baunevej 2 og 4, 9740 Jerslev J Udbudsmateriale For salg af ejendommen Baunevej 2 og 4, 9740 Jerslev J Brønderslev Kommune udbyder herved ejendommen Baunevej 2 og 4, 9740 Jerslev J til salg. Baunevej 2 er en tidligere Børnehave og Baunehøj

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr. nr.: Kløvervej 87, 6100 Haderslev Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Boligareal Erhvervsareal Bebygget

Læs mere

Udbudsmateriale. Oktobervej Søborg

Udbudsmateriale. Oktobervej Søborg Udbudsmateriale Oktobervej 119 2860 Søborg Udbudsmaterialet indeholder følgende: 01. Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommen 02. Annonce 03. Ejendomsdatarapport 04. Ejendomsdatarapport resumé 05.

Læs mere

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation 2014 Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation [SALGSVILKÅR] Ejendomme erhvervet af Morsø Kommune med henblik på nedrivning af eksisterende bygninger og videresalg af bygningsløse

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 5. oktober 2017 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for den anførte pris, at købe én af nedenstående ejendomme Lupinvej 38 B Fast pris: 1.650.000

Læs mere

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Langebyende 21, 5471 Søndersø

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Langebyende 21, 5471 Søndersø 29. september 2015 Udbudsmateriale Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg Langebyende 21, 5471 Søndersø Sagsnunmmer: 480-2015-332722 Side 1 af 5 Dokumentnummer: 480-2015-84593 Afdeling: Strategi

Læs mere

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl Udbudsmateriale Salg af Kærager 1 i Spjald Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl. 12.00. Hermed udbydes følgende areal til salg: Kærager 1 i Spjald 1. Oplysninger

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe følgende grunde: - matr.nr. 46c Ø. Hornum By, Øster Hornum og - del af matr.nr. 46b Ø. Hornum

Læs mere

TIL SALG VELHOLDT PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 22,17 HA

TIL SALG VELHOLDT PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 22,17 HA j.nr. 7381 TIL SALG VELHOLDT PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 22,17 HA Ejendommen, matr.nr. 4r m.fl. Villersø By, Villersø, beliggende Kristiansmindevej 16, 8500 Grenaa, på 22,17 ha. udbydes til salg på de i materialet

Læs mere

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.:

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: KØBSAFTALE Undertegnede Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: Afgiver herved købstilbud over for Kerteminde Kommune CVR-nr. 29 18 97 06 Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde om køb af ejendommen

Læs mere

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R :

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R : UDKAST K Ø B S A F T A L E Hillerød Kommune sælger herved til medundertegnede ejendommen matr.nr. 3c Nr. Herlev By, Nr. Herlev på 2.209 m 2 beliggende Bygaden 32, Nr. Herlev, 3400 Hilllerød. Ejendommen

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 5 på matr.nr. 39p, Udenbys Vester Kvarter, København, beliggende Vesterbrogade 114, ST. TV., 1620 København V, til

Læs mere

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone.

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone. Købsaftale Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle, sælger herved til Navn: CPR / CVR nr.: Adresse : Postnr. + by: E-mail: følgende del af den Vejle Kommune ifølge tinglyst adkomst tilhørende ejendom matr.nr.

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af. Del af erhvervsejendommen Fredensgade 4C, 9330 Dronninglund

Udbudsmateriale. For salg af. Del af erhvervsejendommen Fredensgade 4C, 9330 Dronninglund Udbudsmateriale For salg af Del af erhvervsejendommen Fredensgade 4C, 9330 Dronninglund Brønderslev Kommune udbyder herved ejendommen Fredensgade 4C, 9330 Dronninglund til salg. Der er tale om en kommunal

Læs mere

Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommene

Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommene Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommene For salg af ejendommene matr. nr. 1mn og 1mm, Buddinge, beliggende Søborg Hovedgade 79 og Wergelands Allé 3, 2860 Søborg gælder følgende: Oplysninger om

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2012-32923 / 2013-129749 Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge LIDEMARKSVEJ 108 110, BJÆVERSKOV KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge 1. Parterne Køber: 2. Ejendommen Køge Kommunes ejendomme:

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Funder Kirkevej 71A-B, 8600 Silkeborg. Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3)

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Funder Kirkevej 71A-B, 8600 Silkeborg. Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3) UDBUD Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3) Grundareal 2.064 m² heraf 324 m2 vej Tilbudsfrist mandag 3. februar 2014 kl. 12.00 Mindstepris 1.250.000 kr. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 4 på matr.nr. 1964, Udenbys Klædebo Kvarter, København, beliggende Willemoesgade 56, 3., 2100 København Ø, til salg.

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af erhvervsejendommen Vibevej 8A, 9330 Dronninglund

Udbudsmateriale. For salg af erhvervsejendommen Vibevej 8A, 9330 Dronninglund Udbudsmateriale For salg af erhvervsejendommen Vibevej 8A, 9330 Dronninglund Brønderslev Kommune udbyder herved ejendommen Vibevej 8A, 9330 Dronninglund til salg. Der er tale om en kommunal erhvervsejendom

Læs mere

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Bystævnet 3, 5474 Veflinge

Udbudsmateriale. Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg. Bystævnet 3, 5474 Veflinge 29. september 2015 Udbudsmateriale Nordfyns Kommune udbyder denne ejendom til salg Bystævnet 3, 5474 Veflinge Sagsnunmmer: 480-2015-93532 Side 1 af 5 Dokumentnummer: 480-2015-335981 Afdeling: Strategi

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov.

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov. K Ø B S A F T A L E Vedr. Jernbanegade 13-9610 Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe del af matr.nr. 1nq Nøragergård hovedgård, Durup, beliggende

Læs mere

Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens

Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Assens Kommune udbyder matrikel nummer 1p, Barløse By, Barløse, beliggende Barløsevej 47,

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af erhvervsejendommen Slotsgade 41, 9330 Dronninglund

Udbudsmateriale. For salg af erhvervsejendommen Slotsgade 41, 9330 Dronninglund Udbudsmateriale For salg af erhvervsejendommen Slotsgade 41, 9330 Dronninglund Brønderslev Kommune udbyder herved ejendommen Slotsgade 41, 9330 Dronninglund til salg. Der er tale om en kommunal erhvervsejendom.

Læs mere

KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by

KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by Bilag 1 Handelsvilkår KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by Undertegnede navn adresse postnr. + by (i det følgende benævnt sælger) overdrager herved til medundertegnede Kolding Kommune CVR-nr. 29189897 Nytorv

Læs mere

Åbent hus. Torsdag den 22. marts 2018 kl Onsdag den 28. marts 2018 kl Salgsbetingelser. for

Åbent hus. Torsdag den 22. marts 2018 kl Onsdag den 28. marts 2018 kl Salgsbetingelser. for Åbent hus Torsdag den 22. marts 2018 kl. 15.00 17.00 Onsdag den 28. marts 2018 kl. 14.00 16.00 Salgsbetingelser for Ejendommen Skovbyvej 3, 7400 Herning 21-03-2018 S A L G S B E T I N G E L S E R for Ejendommen

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. Køge Kommunes ejendom matr.nr. 14 aq Ølsemagle by, Ølsemagle beliggende Skolevej 3, 4600 Køge.

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. Køge Kommunes ejendom matr.nr. 14 aq Ølsemagle by, Ølsemagle beliggende Skolevej 3, 4600 Køge. Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge 2017-008844-11 Skolevej 3, 4600 Køge Matr.nr. 14 aq Ølsemagle b, Ølsemagle KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen Køge Kommunes

Læs mere

Salgsprospekt. Helsingevejen 64C - Blistrup Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017

Salgsprospekt. Helsingevejen 64C - Blistrup Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Salgsprospekt Helsingevejen 64C - Blistrup Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Bianca Lauterbach tlf. 7249 6938,

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nygade 5, Stepping

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nygade 5, Stepping KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nygade 5, Stepping Undertegnede Navn: CPR nr. /CVR nr.: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe den Kolding Kommune tilhørende ejendom betegnet således:

Læs mere

Udbudsbetingelser for salg af Stadil Plejehjem Skelmosevej 77, Stadil, 6980 Tim

Udbudsbetingelser for salg af Stadil Plejehjem Skelmosevej 77, Stadil, 6980 Tim Udbudsbetingelser for salg af Stadil Plejehjem Skelmosevej 77, Stadil, 6980 Tim Stadil Plejehjem, Skelmosevej 77 i Stadil udbydes til salg af Ringkøbing-Skjern Kommune. Ejendommen er opført i 1962 samt

Læs mere

UDBUD. Resdal Bakke 11, Silkeborg. Resdal Bakke 11, 8600 Silkeborg. 12 ledige boliger til samlet salg. Tilbudsfrist tirsdag mandag. kl. 12.

UDBUD. Resdal Bakke 11, Silkeborg. Resdal Bakke 11, 8600 Silkeborg. 12 ledige boliger til samlet salg. Tilbudsfrist tirsdag mandag. kl. 12. UDBUD Resdal Bakke 11, Silkeborg Resdal Bakke 11, 8600 Silkeborg Samlet Bebygget grundareal 930 893 m 2 Tilbudsfrist tirsdag mandag 20. 26. december august 2013 2011 kl. 12.00 12 ledige boliger til samlet

Læs mere

Tinghøj Allé Ringe. sælger betinget af godkendelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne

Tinghøj Allé Ringe. sælger betinget af godkendelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne KØBSAFTALE Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af godkendelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Den Almennyttige Erhvervsdrivende Fond,

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af erhvervsejendommen Slotsgade 43, 9330 Dronninglund

Udbudsmateriale. For salg af erhvervsejendommen Slotsgade 43, 9330 Dronninglund Udbudsmateriale For salg af erhvervsejendommen Slotsgade 43, 9330 Dronninglund Brønderslev Kommune udbyder herved ejendommen Slotsgade 43, 9330 Dronninglund til salg. Der er tale om en kommunal erhvervsejendom

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 5. marts 2019 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe nedenstående ejendom. Overtagelsen fastsættes efter nærmere aftale.

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Syddjurs Kommune. sælger. Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole. i offentligt udbud

Syddjurs Kommune. sælger. Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole. i offentligt udbud Syddjurs Kommune sælger Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole i offentligt udbud Ejendommen fremvises tirsdag den 17. juli 2018 mellem 13.30 og 15.00 eller efter aftale

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

SALGSVILKÅR. 1. Indledning Udbyder Tønder Kommune udbyder Brede Børnehave, matr. nr. 713 Bredebro Ejerlav, Brede i offentligt udbud.

SALGSVILKÅR. 1. Indledning Udbyder Tønder Kommune udbyder Brede Børnehave, matr. nr. 713 Bredebro Ejerlav, Brede i offentligt udbud. SALGSVILKÅR 1. Indledning Udbyder Tønder Kommune udbyder Brede Børnehave, matr. nr. 713 Bredebro Ejerlav, Brede i offentligt udbud. Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal Bygningsareal I overensstemmelse

Læs mere

Tilbud. om køb af den af Energinet.dk ejede bygningsløse landbrugsejendom beliggende Hesselskovvej 13B, 8620 Kjellerup, herefter benævnt Ejendommen.

Tilbud. om køb af den af Energinet.dk ejede bygningsløse landbrugsejendom beliggende Hesselskovvej 13B, 8620 Kjellerup, herefter benævnt Ejendommen. Tilbud om køb af den af ejede bygningsløse landbrugsejendom beliggende Hesselskovvej 13B, 8620 Kjellerup, herefter benævnt Ejendommen. Der henvises i øvrigt til vedlagte tingbogsattest. Skønnet kontantpris

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommene

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommene Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge 2018-018299-02 KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge 1. Parterne Køber: 2. Ejendommene Matr.nr. 1-v Ejby By, Ejby, beliggende Degnegryden 1, 4623 Lille Skensved

Læs mere

Salgsprospekt. Kirsebærhaven 2 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. august 2017

Salgsprospekt. Kirsebærhaven 2 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. august 2017 Salgsprospekt Kirsebærhaven 2 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. august 2017 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Jan Blomsterberg tlf. 7249 6905, mail:

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

SALGSVILKÅR. 1. Indledning Tønder Kommune udbyder del af matr. nr. 283 og matr. nr. 2551 Skærbæk ejerlav, Skærbæk i offentligt udbud.

SALGSVILKÅR. 1. Indledning Tønder Kommune udbyder del af matr. nr. 283 og matr. nr. 2551 Skærbæk ejerlav, Skærbæk i offentligt udbud. SALGSVILKÅR Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Tønder Kommune udbyder del af matr. nr. 283 og matr. nr. 2551 Skærbæk ejerlav, Skærbæk i offentligt udbud. I overensstemmelse med

Læs mere

Tilbud. Ejendommens gæld til vand, vej, kloak, rensningsanlæg mv. til Silkeborg Kommune udgør kr. 0.

Tilbud. Ejendommens gæld til vand, vej, kloak, rensningsanlæg mv. til Silkeborg Kommune udgør kr. 0. Tilbud om køb af de af ejede faste landbrugsejendomme beliggende Komosevej 15, 8620 Kjellerup samt de bygningsløse ejendomme beliggende Christianshøjvej 46, 7442 Engesvang og Hesselskovvej 13B, 8620 Kjellerup,

Læs mere

FORELØBIG PRÆSENTATION AF (OPRINDELIG) BEBOELSESEJENDOM (SENEST ANVENDT TIL KONTORERHVERV) TIL SALG

FORELØBIG PRÆSENTATION AF (OPRINDELIG) BEBOELSESEJENDOM (SENEST ANVENDT TIL KONTORERHVERV) TIL SALG FORELØBIG PRÆSENTATION AF (OPRINDELIG) BEBOELSESEJENDOM (SENEST ANVENDT TIL KONTORERHVERV) TIL SALG PEDER SKRAMS GADE 8 Ejendomsmæglerfirmaet Leif Olsen A/S Nikolaj Plads 30 DK 1067 København K Reg.nr.

Læs mere

Salgsprospekt. 2 tidligere lærerboliger. Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018

Salgsprospekt. 2 tidligere lærerboliger. Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018 Salgsprospekt 2 tidligere lærerboliger Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Bianca Lauterbach

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 30. januar 2018 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for den anførte pris, at købe nedenstående ejendom Lupinvej 64 Fast pris: 1.825.000 kr. Pris:

Læs mere

Ministerialtidende. 2010 Udgivet den 29. januar 2010. Cirkulære om salg af statens faste ejendomme. 25. januar 2010. Nr. 7.

Ministerialtidende. 2010 Udgivet den 29. januar 2010. Cirkulære om salg af statens faste ejendomme. 25. januar 2010. Nr. 7. Ministerialtidende 2010 Udgivet den 29. januar 2010 25. januar 2010. Nr. 7. Cirkulære om salg af statens faste ejendomme Offentligt udbud 1. Salg af fast ejendom fra staten skal ske i overensstemmelse

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Piledamsvej 7, 6000 Kolding

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Piledamsvej 7, 6000 Kolding KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Piledamsvej 7, 6000 Kolding Undertegnede Navn: CPR nr. /CVR nr.: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe Købmand I.C. Sørensen Fribolig tilhørende ejendom

Læs mere

Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup

Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Assens Kommune udbyder matrikel nummer 12g, Tommerup By, Tommerup, beliggende Skolevej

Læs mere

Salgsinformation. Budfrist: Fredag den 1. december 2017 kl Skolevej 12, Tullebølle, 5953 Tranekær

Salgsinformation. Budfrist: Fredag den 1. december 2017 kl Skolevej 12, Tullebølle, 5953 Tranekær Salgsinformation Skolevej 12, Tullebølle, 5953 Tranekær Budfrist: Fredag den 1. december 2017 kl. 11.00 Tilbud afgives på særlig tilbudsblanket og i lukket kuvert til: Langeland Kommune Infrastruktur Fredensvej

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Viborgvej 73, 8600 Silkeborg. Grundareal ca. 1.990 m²

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Viborgvej 73, 8600 Silkeborg. Grundareal ca. 1.990 m² UDBUD Grundareal ca. 1.990 m² Tilbudsfrist mandag 17. februar 2014 kl. 12.00 Mindstepris 1.150.000 kr. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Viborgvej 73, 8600 Silkeborg 1 Indhold 1. Vilkår for

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Slotssøvejen 8-16, Kolding

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Slotssøvejen 8-16, Kolding KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Slotssøvejen 8-16, Kolding Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail CVR nr: Tilbyder herved Kolding Kommune at købe ejendommen Slotssøvejen 8-16 i Kolding,

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 2 på matr.nr. 2012 Valby, København, beliggende August Wimmers Vej 12, st. 3, 2500 Valby til salg. April 2019 Sagsnr.:

Læs mere

Udbudsmateriale. For salg af erhvervsejendommen Ålborgvej 610, Flauenskjold, 9330 Dronninglund

Udbudsmateriale. For salg af erhvervsejendommen Ålborgvej 610, Flauenskjold, 9330 Dronninglund Udbudsmateriale For salg af erhvervsejendommen Ålborgvej 610, Flauenskjold, 9330 Dronninglund Brønderslev Kommune udbyder herved ejendommen Ålborgvej 610, Flauenskjold, 9330 Dronninglund til salg. Sælger

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 1tæ, Nørager Hgd., Durup, beliggende

Læs mere

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483 UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483 Indhold GENERELLE UDBUDSVILKÅR... 3 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK... 4 BESKRIVELSE... 5 PLANFORHOLD / OFFENTLIGE FORHOLD...

Læs mere

EJERLEJLIGHED (KÆLDERRUM) UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår. Københavns Kommune udbyder tre kælderrum ejerlejlighed nr. 2 på matr.nr.

EJERLEJLIGHED (KÆLDERRUM) UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår. Københavns Kommune udbyder tre kælderrum ejerlejlighed nr. 2 på matr.nr. Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED (KÆLDERRUM) UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder tre kælderrum ejerlejlighed nr. 2 på matr.nr. 1276 Utterslev, København beliggende Bispebjergvej 43 og 51, KL, 2400 København

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 9. maj 2018 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én af nedenstående ejendomme, i den prioriteringsorden du/i anfører.

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 21-09-2017 Sagsid 16/25701 Gældende for storparcel ved Marienhoffvej 21F, 8550 Ryomgård, matr.nr. 3kh, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene 1. Udbud af storparceller De

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen NST-513-00708 Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende øst for Gulddysse Skov Del af matr. nr. 9l Gundsømagle By, Gundsømagle 2 Tilbudsblanket Salg

Læs mere

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSTILBUD. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSTILBUD Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Økonomi- og Effekt Nørregade

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 10. oktober 2019 Købstilbud Underskrevne: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én af nedenstående ejendomme, i den prioriteringsorden du/i anfører. 1 er

Læs mere

Vilkår for salg af ejendommen på Ollingvej 55, 6933 Kibæk.

Vilkår for salg af ejendommen på Ollingvej 55, 6933 Kibæk. Vilkår for salg af ejendommen på Ollingvej 55, 6933 Kibæk. Salgsmappe. Udarbejdet af Herning Kommune, juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering på Herning Kommune

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet

Miljø- og Fødevareministeriet Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Johanneshvile Landbrugsejendom 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe den jordlod af Rebild Kommune som er markeret

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller Gældende for storparcel ved Ole Geislers Vej i Hornslet 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov

Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: tilbyder

Læs mere

Erhvervsareal matr. nr. 2377 Skærbæk ejerlav. sælges i offentligt udbud

Erhvervsareal matr. nr. 2377 Skærbæk ejerlav. sælges i offentligt udbud Erhvervsareal matr. nr. 2377 Skærbæk ejerlav sælges i offentligt udbud SALGSVILKÅR Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Tønder Kommune udbyder 48.138 m² erhvervsjord på matr. nr.

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nørregade 12, 6070 Christiansfeld

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nørregade 12, 6070 Christiansfeld KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nørregade 12, 6070 Christiansfeld Undertegnede Navn: CPR nr. /CVR nr.: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe den Kolding Kommune tilhørende ejendom

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

Beboelsesejendom Sydvestvej 4, 9400 Nørresundby

Beboelsesejendom Sydvestvej 4, 9400 Nørresundby Juridisk Afdeling J.nr.: 2014-18755 JSS/tik Udbyder og sælger Aalborg Kommune Boulevarden 13 Postboks 13 9100 Aalborg CVR: 29189420 (i det følgende benævnt Sælger ), Ejendommen Ejendomsnr. 299890. Udbyder

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro. Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund

SALGSOPSTILLING. Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro. Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund SALGSOPSTILLING Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund Kontantpris: 2.950.000 Husrækken 1, Mammen, 8850 Bjerringbro Lystejendom

Læs mere

Betinget købsaftale Ejendommen matr. nr. 20dg Kgs. Lyngby By, Christians, beliggende Plantagevej 3, 2800 Kgs. Lyngby

Betinget købsaftale Ejendommen matr. nr. 20dg Kgs. Lyngby By, Christians, beliggende Plantagevej 3, 2800 Kgs. Lyngby Betinget købsaftale Ejendommen matr. nr. 20dg Kgs. Lyngby By, Christians, beliggende Plantagevej 3, 2800 Kgs. Lyngby Mellem Lyngby-Taarbæk Kommune CVR. nr. 11 71 53 11 Lyngby Torv 17 2800 Kgs. Lyngby (herefter

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Ejendommen 1.1 På den pågældende ejendom er følgende bygninger, hvis areal ifølge BBR-ejermeddelelse er oplyst som følger:

KØBSAFTALE. 1. Ejendommen 1.1 På den pågældende ejendom er følgende bygninger, hvis areal ifølge BBR-ejermeddelelse er oplyst som følger: Købsaftale - sagsnr. 710-2016-12722 Matr.nr. 6 eæ, Over- og Neder Hadsten, Hadsten by Beliggenhed: Skanderborgvej 13, 8370 Hadsten KØBSAFTALE Undertegnede Favrskov Kommune, Skovvej 20, 8382 Hinnerup sælger

Læs mere

Salg af ejendommen Thistedvej 80, Nørresundby Sagsnr. 2014-18753

Salg af ejendommen Thistedvej 80, Nørresundby Sagsnr. 2014-18753 Udbyder og sælger Aalborg Kommune Boulevarden 13 Postboks 13 9100 Aalborg CVR: 29189420 (i det følgende benævnt Sælger ), Udbyder herved ejendommen beliggende Thistedvej 80, 9400 Nørresundby til salg.

Læs mere

Særlige salgsvilkår. Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.

Særlige salgsvilkår. Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Særlige salgsvilkår Indledning Udbyder Tønder Kommune udbyder grunde i Lakolk Butikscenter i henhold til Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af d. 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 9. maj 2018 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe nedenstående ejendom. Overtagelsen fastsættes efter nærmere aftale. Njalsvej

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 11. december 2018 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, at købe én af nedenstående ejendomme. Overtagelsen fastsættes efter nærmere aftale. Ternevej

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 28. april 2016 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én af nedenstående ejendomme. Overtagelsen fastsættes efter nærmere

Læs mere

Tilbud Skals Å. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom:

Tilbud Skals Å. tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: 19. dec. 2017 Tilbud Skals Å Undertegnede CVR/CPR Navn Adresse Adresse E-mail adresse Tlf.nr.: tilbyder herved at købe den af staten ejede faste ejendom: Areal 1 Matr.nr. 4o og 5l Kølsen By, Vorde på i

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 03-04-2017 J.nr. 17/7050 Gældende for Vendehøj 20, Hornslet 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen NST-513-00697 Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende nord for Gulddysse Skov Matr. nr. 9k Gundsømagle By, Gundsømagle 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Ny Østerbyvej 1A, 6580 Vamdrup

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Ny Østerbyvej 1A, 6580 Vamdrup KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Ny Østerbyvej 1A, 6580 Vamdrup Undertegnede Navn: CPR nr. /CVR nr.: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail og Navn: CPR nr. /CVR nr.: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail

Læs mere

- ejendom til institutionsformål -

- ejendom til institutionsformål - Februar 2014 Sag 12/76023 Salgsvilkår for Nørregade 33, 6464 Galten - ejendom til institutionsformål - Side 1 af 6 Betaling for ejendommen Ejendommen sælges for højeste bud over mindsteprisen. Mindsteprisen

Læs mere

UDBUDSPROSPEKT UDLEJET ENDERÆKKEHUS. Thorvaldsensvej 71, 7000 Fredericia Sag 15/2479

UDBUDSPROSPEKT UDLEJET ENDERÆKKEHUS. Thorvaldsensvej 71, 7000 Fredericia Sag 15/2479 UDBUDSPROSPEKT UDLEJET ENDERÆKKEHUS Thorvaldsensvej 71, 7000 Fredericia Sag 15/2479 INDHOLD INDHOLD... 2 GENERELLE UDBUDSVILKÅR... 3 BOLIGSOCIAL HENSYN... 3 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK... 4 BESKRIVELSE... 4

Læs mere

Salgsprospekt. Mårum Skole Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017

Salgsprospekt. Mårum Skole Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Salgsprospekt Mårum Skole Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 19. juni 2017 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Jan Blomsterberg tlf. 7249 6905, mail: jkblo@gribskov.dk

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke.

SALGSOPSTILLING. Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke. SALGSOPSTILLING Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke. Kontantpris: 15.500.000 Karlsmøllevej 17, Krogen, 9500 Hobro Kvægbrug Adresse Adresse:

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber)

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom,

Læs mere