NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Juli 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Juli 2015"

Transkript

1 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Juli 2015

2 Oprydning i Kødbyen Storskrald dominerer baggårde og gader. Derfor foretager Københavns Rengøringsservice en hovedoprydning i starten af september. Vi gennemgår Kødbyen med tættekam og fjerner alt, der henstår uden skriftlig aftale. Vi ønsker, at Kødbyen fremstår pæn, ryddelig og fremkommelig. Derfor nulstiller vi Kødbyen og starter på en frisk. Langt de fleste lejere har ingen aftaler om at måtte henstille noget udenfor lejemålene. Det vil derfor blive fjernet. Fremover vil der blive lagt ekstra kræfter i at finde frem til forurenerne, når nyt storskrald henstilles. Det vil fortsat blive fjernet, men fremover vil vi så vidt muligt sende regningen til rette vedkommende. Hvis vi ikke finder ophavsmændene, kan udgifterne kun tages fra driftsudgifterne. Det betyder, at alle lejere i Kødbyen kommer til at betale. Fremover vil vi løbende rydde op. Vi arbejder lige for tiden med at finde et firma, der vil påtage sig at fjerne paller, brød- og mælkekasser på løbende basis. Det betyder imidlertid ikke, at du bare kan stille sådanne effekter frem til afhentning. Vi sender stadig en regning i den udstrækning, at vi ved, hvor vi skal sende den hen. Henvendelser vedr. oprydningen skal ske til driftsleder Nathan Ernest, Københavns rengøringsservice på natern@okf.kk.dk

3 P-bøjler og underlag Vi har skrevet lidt om det før, men nu gør vi noget ved det. Vi skifter underlaget under alle parkeringsbøjlerne, som findes på udlejningspladserne. I dag er bøjlerne fastgjort direkte i eksisterende underlag. Det betyder, at de er boltet i asfalt og/eller brosten. Og nogle af dem sidder ikke særligt godt fast. Hver gang en bøjle påkøres trækkes de op af hullerne og mister deres effekt. Vi skærer derfor huller i asfalten og lægger betonfliser. Bøjlerne monteres derefter på betonflisen og sidder derfor bedre fast. Arbejdet er opdelt i faser. Vi starter i gården ved INCO, fortsætter i Slagtehusgade og derefter Staldgade, gårdene i Høkerboderne og gårdene i Slagterboderne. De berørte lejere af pladserne vil få s om de præcise datoer, hvor pladserne skal friholdes. Vores entreprenør vil også få udleveret kontaktoplysninger på lejere af parkeringspladser, i det tilfælde, at der alligevel holder en bil parkeret på en p- plads, når arbejdet skal laves.

4 Ændringer i parkeringen i Den Grå Kødby Center for Parkering har været på besøg i Kødbyen og har påtalt ulovligheder vedr. parkeringspladserne i Den Grå Kødby. Indtil nu har de accepteret, at anvendelsen af p-pladser i den Grå Kødby ikke opfyldte alle krav, da området er delvist lukket af porte. Center for Parkering vurderer nu, at området har fået karakter af et offentligt tilgængeligt område, og har derfor bedt Københavns Ejendomme om at lovliggøre parkeringen i Den Grå Kødby inden et evt. påbud. Som udgangspunkt skal 10 meter reglen overholdes (afstand fra p-plads til gadehjørne). Vi har fået dispensation fra denne regel, fordi vi etablerer spærreflader med kampesten på alle gadehjørner. Derved kan vi nøjes med 5 meters afstand. Arbejdet afventer lige nu ansættelsen af en arkitekt i Kødbyen, der som første opgave får at rentegne den nye parkeringsløsning. For et par år siden hørte vi lejerne om deres syn på parkeringskontrol i Den Grå Kødby. Visse lejere udtrykte bekymring for mulighederne for fortsat varelevering, hvilket på det tidspunkt fik os til at trække planerne tilbage. Nu er vi delvist tvunget til det, men forsøger at tage højde for de forskellige anvendelser af områderne i Den grå Kødby. Derfor indfører vi et nyt lukket område bag porte i Slagtehusgade (fra bagsiden af Warpigs (Flæsketorvet 25-37) og ned til porten ved Genz (Slagtehusgade 46). For at sikre ordnede trafikale forhold, vil der, i den resterende del af Den Grå Kødby, blive indført parkeringskontrol af Center for Parkering. Tidsplanen er endnu uvis. I vurderingen har indgået myndighedskrav, lejernes ønsker, udviklingen ift. lejersammensætning og de forskellige anvendelser af Den Grå Kødby.

5 Scandic og Kokkegården (gården ved Flæsketorvet) Som I kan læse på vores hjemmeside ( er det nu blevet offentliggjort, at hotelkæden Scandic bliver vores nye nabo på Skelbækgade. Og ikke nok med at vi får et nyt hotel som nabo vi får også et nyt og fælles gårdanlæg. Der er dannet et fælles gårdlaug der består af grundejerne rundt om arealet og lauget skal drifte det kommende gårdanlæg. Byggeriet af hotellet betyder, at en del af Kokkegården inddrages til byggeplads. Samtidig benytter vi lejligheden til at renovere kloakkerne, inden gården bliver asfalteret. Som følge af byggearbejderne og det nye gårdanlæg vil alle parkeringspladser i gården blive opsagt, og der vil blive indført parkeringsforbud i Kokkegården inkl. parkeringskontrol. Varelevering vil fortsat kunne ske i rimeligt omfang. Der er desværre ikke mange ledige p-pladser tilbage i Kødbyen, men de lejere der får opsagt deres p-pladser, er velkomne til at kontakte Københavns Ejendomme v. Julie Lindevang Dyreborg på ZS5M@okf.kk.dk, mhp. at forsøge at finde nye egnede pladser. Vi arbejder pt. på en køreplan sammen med bygherren. Når den er færdig, informerer vi naturligvis mere udførligt. De berørte lejere vil blive indkaldt til et fællesmøde i august 2015, hvor yderligere information vil blive givet. I mellemtiden må vi nøjes med at advisere om, at pladsforholdene i gården vil blive forringet i forbindelse med byggeriet, som vil foregå frem til primo Når gårdanlægget står færdigt om 2-2½ år vil vi have et flot fælles gårdanlæg med affaldsskure, cykelstiver, opholdsarealer og noget grønt at se på samt et mindre område til udendørsservering. Gårdanlægget bliver samtidig en ny indgang til Kødbyen, idet hegnet ud til Skelbækgade fjernes.

6 Kødbyen Mad & Marked høring om udvidelse Kødbyforeningen havde på deres sidste bestyrelsesmøde indbudt Kødbyens Mad & Marked til en fælles drøftelse af samarbejdet mellem markedet og Kødbyen. Kødbyforeningen pointerede, at markedet er et stort positivt indslag i Kødbyen og fastslog, at markedet bør have de bedste muligheder for at trives og eventuelt vokse. Kødbyforeningen ser markedet som den store drivkraft i åbningen og profileringen af Kødbyen. Et initiativ der skal vedligeholdes og have foreningens fulde opbakning. Kødbyforeningen bad derfor Kvartermanager Niels Birk om at undersøge mulighederne for at markedet kan få lov til at anvende et større areal end det nuværende. Mulig udvidelse Det areal, der nemmest kommer i spil er en del af det midterste parkeringsareal ud for Warpigs på Flæsketorvet Et sådant areal kan anvendes til en separat afdeling med ferskvarer, idet sådanne stande ikke nødvendigvis kræver el-, vand, og afløbsforsyning. En afdeling der måske heller ikke behøver at have samme lange åbningstid som hovedmarkedet. Kvartermanageren er i gang med at drøfte muligheden med forskellige interessenter og finde ud af hvilke fordele og ulemper en eventuel udvidelse medfører. Har du en holdning til en udvidelse, er du velkommen til at sende et par stikord til Kvartermanager Niels Birk på cr02@okf.kk.dk senest 7 dage fra modtagelsen af dette nyhedsbrev.

7 Distortion festival Distortion festivalen udviklede sig i år til en driftmæssig udfordring for Københavns Ejendomme. Inden selve Distortion-dagen havde Københavns Ejendomme givet tilladelse til 2 arrangementer. Det ene var et decideret Distortion arrangement: Københavner Middagen under INCO s baldakin og det andet var 1 års fødselsdagen i NOHO. Da dagen oprandt, var der ikke desto mindre et vældigt aktivitetsniveau foran flere af Kødbyens lejemål. Det var uautoriserede arrangementer, som ikke havde fået tilladelse. Center for Byliv, der varetager tilladelser til udendørsserveringer og er partner til Distortion festivalen, var derfor i deres gode ret til at lukke de mange initiativer. NOHO s fødselsdagsfest blev senere lukket af politiet, da de ikke opfyldte kravene om en sikkerhedsplan samt var i gang med at spille udendørs musik i et lydniveau, der oversteg deres tilladelse med mange decibel. Der er derfor god grund til at opsummere reglerne for arrangementer i Kødbyen: Du må ikke afholde udendørs arrangementer uden tilladelse fra grundejeren Københavns Ejendomme. Du skal følge de gældende retningslinjer for arrangementer i Kødbyen. Dem finder på Du skal ansøge om dit arrangement hos Rasmus Sanchez Hansen på sanche@okf.kk.dk. Forhold dig til retningslinjerne og oplys detaljeret om arrangementet. Vi arbejder på at lægge et ansøgningsskema på hjemmesiden. Ved større arrangementer skal du også udarbejde en sikkerhedsplan og ansøge politiet om tilladelse. Derudover kan det komme på tale at ansøge Brandvæsnet, Center for Bygninger samt Miljøkontrollen Vi drøfter for tiden, hvorledes vi skal forholde os til Distortion Vi er klar over, at gæster ved Distortion vil søge mod Kødbyen, når den officielle fest lukker kl. 22. Derfor overvejer vi, om Kødbyen bør være en del af et særligt Distortion setup, hvor der vil være bedre styre på lyd, affald og sikkerhed. Sammen med Kødbyforeningen drøfter vi rammerne for Distortion i Kødbyen. Kan vi skabe en fælles ramme for Kødby-Distortion der både skaber fest og glade dage samt understøtter Kødbyforeningens vision om, at det er kvalitet snarere end kvantitet, der skal kendetegne Kødbyen?

8 Arrangementer og støj Københavns Ejendomme oplever en tendens i retning af, at arrangører af udendørs arrangementer i Kødbyen ikke overholder gældende støjkrav. Der har desværre været en række arrangementer på det seneste, hvor musiklydstyrken har været langt over de tilladte 60 db. Skal der, i særlige tilfælde, spilles musik over 60 db kræver det en særskilt tilladelse. (Download fx. en decibelmåler til din smartphone, så du ved, hvor meget I støjer). Overtrædes bestemmelserne i tilladelser udstedt af Københavns Ejendomme kan det få konsekvenser, når der ansøges næste gang.. Hold selvjustits og tal med din nabo, hvis der er et problem. Hvis det ikke hjælper så kan du kontakte Miljøkontrollens Team for Støjgener på: (fredag og lørdag kl ). Oplever du støj fra arrangementer, der ikke er godkendt af kommunen, skal du i stedet kontakte politiet på tlf

9 Ny portordning i gården ved Kongsbak Lejerne gården ved bag Kongsbak (Slagterboderne vest) har i flere omgange, udtrykt ønske om en ny måde at administrere portene til deres baggård og givet udtryk for deres frustration ift. en øget frekvens af indbrud. Leder af Kødbyen Mads Uldall og Kvartermanageren tog derfor initiativ til et gårdmøde, hvor vi drøftede portåbningstider og lukketider med alle lejerne i gården. Pt. åbner Rådhusvagten samtlige porte kl. 06 og lukker dem igen kl. 18. Imidlertid har lejerne og Maskincentralen ofte observeret, at portene stod åbne midt om natten. Vi har derfor aftalt en forsøgsordning i den gården. Fremover administrerer lejerne selv portene. Lejerne har bestemt, at den lille port (mod Halmtorvet) altid skal være lukket. Bliver den åbnet, er det kun ifm. faktisk brug og den skal lukkes umiddelbart efter. Den store port vil fremover være hovedfærdselsåren. Denne port har Kongsbak indvilget i at administrere, hvilket betyder, at den lukkes når Kongsbak lukker ca. kl. 14. Derudover er lejerne i Kongsbak gården i gang med at undersøge fordelene ved en fælles affaldsordning. Håbet er, at en fælles ordning både kan skabe mere plads og bedre priser på afhentning af affald. Før vi beslutter om lignende ordninger skal indføres med andre porte, afventer vi erfaringerne fra Kongsbak-gården. HelpDesk Husk at samtlige driftsmæssige forstyrrelse skal meldes til HelpDesk. HelpDesk telefonnummer er: Åbningstider: Mandag til torsdag kl Fredag kl Diverse Nyheder Uden for åbningstiden henvises akutte sager til vagttelefonen i Kødbyen, tlf eller til Rådhusvagtens døgnservice, tlf Vi ønsker alle en god sommer!

10 Når du finder mange efterladte kanyler Renholdelsesteamet i Kødbyen fjerner hver dag efterladte kanyler. Har du særlige udfordringer med kanyler hvis du fx. finder mange på en gang og et sted, eller hvis du ved, at misbrugere ofte opholder sig bestemte steder og indtager deres rusmidler, kan du give Københavns Kommune et praj via Sommerferie Ansatte i Københavns Ejendomme holder også ferie. Mads Uldall, leder af Kødbyen, juli Rasmus Sanchez-Hansen, jurist, august Ulf Wennerwald, Bygningskonstruktør, 18. juli 9. august Jannie Wieth, jurist, juli samt 29. juli 13. august Niels Birk, Kvartermanager, juli samt 22. juli-4. august Julie Lindevang Dyreborg, jurist, august København Ejendomme ønsker alle en fantastisk sommer.

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2015

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2015 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2015 Ændringer i tidsplan for Lokalplanen + ny kommuneplan Københavns Kommune er i gang med at udarbejde en lokalplan for Den Hvide og Grå Kødby. Dette får betydning

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE juli 2014

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE juli 2014 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE juli 2014 Status for ombygningen af ammoniakanlægget Der er opsat en midlertidig kølecontainer ud for Slagterboderne 9. Det var forventet, at den ville blive fjernet i juni,

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2015

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2015 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2015 Julehilsen Det har været et spændende og begivenhedsrigt år i Kødbyen. Jeg har haft fornøjelsen at lære Kødbyen og mange af jer at kende og det har været en super

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Feb. 2017

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Feb. 2017 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Feb. 2017 Orientering om trafikale omlægninger i Skelbækgade, på Halmtorvet og i Slagterboderne Byggeriet af det store hotel på Kødbyens nabogrund i Skelbækgade er i gang.

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2015

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2015 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2015 Høring om nye retningslinjer for arrangementer i Kødbyen Sommeren 2015 har givet en masse gode og dårlige erfaringer mht. arrangementer på Flæsketorvet. 2015 var

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Maj 2016

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Maj 2016 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Maj 2016 Fuld Tænding i Kødbyen Pengene er bevilget og kontrakten er underskrevet Vi udskifter alt udendørs belysning i den Grå og Hvide Kødby til fordel for moderne LED-baserede

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2014

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2014 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2014 Status for ombygningen af ammoniakanlægget Det nordlige område ud mod Halmtorvet er blevet frigivet d. 1. september 2014. Se Frigivelsesplan 3(b) på næste side;

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2016

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2016 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2016 Julehilsen Kære lejere i Kødbyen Julen er nær og det er tid til at se tilbage og overveje, hvordan året i Kødbyen er gået. 2016 har været et travlt år. Vi har lavet

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2016

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2016 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2016 Udeservering Udeserveringssæsonen er slut på Flæsketorvet. Det betyder, at der igen er god plads til parkerede biler. Københavns Ejendomme og Indkøb administrerer

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2016

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2016 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2016 Ny skole i Kødbyen Borgerrepræsentationen har netop afsat 2,2 mio. kr. til at undersøge, om det kan lade sig gøre at opføre en helt ny skole på den såkaldte hjørnegrund

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Marts 2016

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Marts 2016 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Marts 2016 Lokalplan for Den Hvide Kødby Høringsperioden for Lokalplanen for Den Hvide Kødby er udskudt. Det forventes, at høringsperioden foregår i okt/nov 2016. Vær opmærksom

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2015

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2015 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2015 Ny Hjemmeside til Kødbyen www.koedbyen.kk.dk, Københavns Ejendommes officielle hjemmeside om Kødbyen, har fået en ansigtsløftning. Den gamle hjemmeside var forældet,

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE 04. juli 2013 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Orientering til lejerne og Kødbyforeningen om status på ombygningen af det centrale køleanlæg i Kødbyen. Der har været afholdt

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114 Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114 Denne folder henvender sig til beboerne i Vivabolig, Afdeling 7. Peter Freuchens Vej 2-14

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Albanigade 23, Odense C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. Når man får ny bolig, måske

Læs mere

Nivåvænge Nyt. Nr. 3 - juni 2012

Nivåvænge Nyt. Nr. 3 - juni 2012 Nivå juni 2012 Nivåvænge Nyt Nr. 3 - juni 2012 Så lykkedes det - ny kontrakt med YouSee er på plads. Et årelangt forhandlingsforløb med YouSee er afsluttet med underskrivelse af en ny kontrakt om vilkår

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2017

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2017 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2017 Overførselssagen 2017 Penge til Kødbyen I forbindelse med overførselssagen blev der afsat 48 mio. kr. til Kødbyen. Pengene skal bruges til: Renovering af vandforsyningen

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Maglehøjen 10, Roskilde

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Maglehøjen 10, Roskilde Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Maglehøjen 10, Roskilde UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. eller fuldpakken.

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 27 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 14.10.2010 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra DinParkering!

Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra DinParkering! Side 1 af 6 Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra! Kære Beboere i Vinkelhuse 1-53, 2770 Kastrup, Bestyrelsen har indgået samarbejde om parkeringsservice og -kontrol med opstart

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Østervold 3, Randers C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Østervold 3, Randers C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Østervold 3, Randers C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN ØSTERVOLD 3, RANDERS

Læs mere

Samlet status Opdelt på: Samlet status Respondenter

Samlet status Opdelt på: Samlet status Respondenter Kære dig der har tilknytning til Vesterbro Vesterbro Lokaludvalg vil gerne høre dig, der bor, arbejder, studerer eller har anden tilknytning til Vesterbro, om, hvordan du oplever den tilbagevendende gadefestival

Læs mere

Retningslinjer for arrangementer i Kødbyen

Retningslinjer for arrangementer i Kødbyen Retningslinjer for arrangementer i Kødbyen Følgende vilkår gælder for arrangementer på udendørs arealer i Kødbyen: 1. Du skal søge om tilladelse til at afholde et arrangement på de udendørs arealer i Kødbyen.

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Vesterå 23, Aalborg UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN VESTERÅ 23, AALBORG

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Holmbladsgade 70C, København S UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN HOLMBLADSGADE

Læs mere

Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Jacob 8C, Janni 6D, Jesper 4C, Mads 15C. Rådsmedlemmer afbud Kristian 7A, Thea 1D. Suppleanter til stede Claus 6B, Tobias

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Rampelyset 1, Roskilde

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Rampelyset 1, Roskilde Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Rampelyset 1, Roskilde UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN RAMPELYSET 1,

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

AAB Afd.18. 1.oktober 2015. Blad nr. 7 BEBOERINFO

AAB Afd.18. 1.oktober 2015. Blad nr. 7 BEBOERINFO AAB Afd.18 1.oktober 2015 Blad nr. 7 BEBOERINFO Kære Beboere Efteråret har meldt sin ankomst, med det følger mange opgaver i afd.18 blandt andet afdelingsmødet som blev afholdt torsdag d. 3. september

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN H. N.

Læs mere

Parkering i Den Hvide Kødby

Parkering i Den Hvide Kødby KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Byplanlægning BILAG 5 Parkering i Den Hvide Kødby Der er i alt 635 p-pladser på terræn i Den Hvide Kødby fordelt med: 107 pladser på offentlig

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

Til politikerne på Københavns Rådhus Fra Grundejerforeningen Vanløse stationsby Den 14. november 2017 Som nærmeste nabo til Kronen i Vanløse, har vi siden november 2008 været udsat for byggestøj, støv,

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 15. august 2016 Tid Kl. 16.00 18.00 Sted Havnekontoret Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen (A) Tilforordnede

Læs mere

Det gælder din sikkerhed

Det gælder din sikkerhed Det gælder din sikkerhed DU BLIVER HØRT Sikkerhedsregler for arbejde på Esbjerg Kommunes byggepladser For at forbedre sikkerheden er det vigtigt for bygherren at blive orienteret om nærved ulykker Du er

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 017 - Slagelsegade Godkendt på afdelingsmødet den 21.11.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne...

Læs mere

Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning

Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning E/F Ejerforeningen Birkelund Bestyrelsen Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning September, 2015 Side 1 Indholdsfortegnelse Indledning og baggrund... 3 Information om skilte... 4 Særligt vedr.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken.

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken. Nyheder fra Titanparken Februar/ Marts 2015 Et nyt år er kommet og derfor kommer også et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere om nyheder fra Titanparken, nyt fra den sociale

Læs mere

Evostate Bøgeparken ApS Bøgeparken 75-141, 5792 Årslev

Evostate Bøgeparken ApS Bøgeparken 75-141, 5792 Årslev Evostate Bøgeparken ApS Bøgeparken 75-141, 5792 Årslev HUSORDENSREGLER Ejendommen administreres af: Evostate Partners A/S Torvegade 1, 4. 5000 Odense C Tlf.: 31633800 Email: info@evostate.dk Bøgeparken

Læs mere

Der må kun sælges dagligvarer. Herved forstås varer som forsvinder ved forbrug (fx mad- og drikkevarer).

Der må kun sælges dagligvarer. Herved forstås varer som forsvinder ved forbrug (fx mad- og drikkevarer). Generelt I Faaborg-Midtfyn Kommune gives der tilladelse til mobile salgsenheder, der dækker over en mindre vogn, fx en ladcykel, kaffeknallert, Christiania Cykel og lign. på 2,5 m 2. Der må kun sælges

Læs mere

Bilag 3: Notat om udnyttelse af alternativ parkeringskapacitet: tre cases

Bilag 3: Notat om udnyttelse af alternativ parkeringskapacitet: tre cases KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse BILAG 3 Bilag 3: Notat om udnyttelse af alternativ parkeringskapacitet: tre cases Som opfølgning på behandling af Parkering 2015 på Teknik-

Læs mere

Husorden Afd Gødvad Seniorbo

Husorden Afd Gødvad Seniorbo Husorden Afd. 57 - Gødvad Seniorbo Værdigrundlag Ønsker Forventninger Husorden Fælleshusregler Gruppens ønsker og forventninger til bofællesskabet. Bofællesskabsform: Hovedformålet med bofællesskabet er,

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune. Teknik & Miljø Esbjerg Kommune

Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune. Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder

Læs mere

Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014

Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014 Nyheder fra Titanparken Juli / august 2014 Sommer og sol har indtaget Titanparken. Det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Sømoseparken 78, Ballerup

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Sømoseparken 78, Ballerup Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Sømoseparken 78, Ballerup UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN SØMOSEPARKEN

Læs mere

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Juni 2015 Sommerhilsen Så er forårets generalforsamling og den ekstraordinære generalforsamling overstået. Jeg vil gerne

Læs mere

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Bispeparken Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Entrédøre skiftes på én dag Side 4 Nøgler og adgang til din bolig Side 4 Adgang til dit kælderrum

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006 Referat af ordinær generalforsamling i den 5/4-2006 1. Valg af dirigent. Thomas Jørgensen (BV27) blev valgt til dirigent. Han konstaterede, at forsamlingen var lovligt indkaldt og at der var 27 stemmeberettigede

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

Beretning for 2016/2017

Beretning for 2016/2017 Beretning for 2016/2017 Velkommen Velkommen til årsmødet i Bryggens Borgerforening. Bryggens Borgerforening omfatter beboerne på Islands Brygge mellem Amager Boulevard i nord, Sjællandsbroen / Vejlands

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR PLADSEN BAG FREDERIKSBERG RÅDHUS INDHOLD. 1 Om dialogmødet. 1 Om mødet 1. 2 Flow og forbindelser 2. 3 Trafik 3. 4 Byrum og byliv 4

HELHEDSPLAN FOR PLADSEN BAG FREDERIKSBERG RÅDHUS INDHOLD. 1 Om dialogmødet. 1 Om mødet 1. 2 Flow og forbindelser 2. 3 Trafik 3. 4 Byrum og byliv 4 FREDERIKSBERG KOMMUNE HELHEDSPLAN FOR PLADSEN BAG FREDERIKSBERG RÅDHUS ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk OPSAMLING AF DIALOGMØDE D.

Læs mere

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forskrift for udendørs musikarrangementer

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forskrift for udendørs musikarrangementer Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forskrift for udendørs musikarrangementer 1-3. Baggrundsfakta: Borgerpanelundersøgelsen har været udsendt elektronisk til de 5561 medlemmer af Indre By Lokaludvalgs

Læs mere

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning Indhold Boligen... 2 Afløb/toilet:... 2 Akutte skader:... 2 Antenne:... 2 Hvidevarer:... 2 Nøgler og låse:... 2 Skure:... 2 Særlige aftaler:... 3 Udluftning:... 3 Vandlåse:... 3 Vedligeholdelse af have:...

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider ORDENSREGLEMENT I en bebyggelse som

Læs mere

Den 25. september 2014. Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen

Den 25. september 2014. Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen Afdelingsbestyrelsens beretning Den 25. september 2014 Gæster: Alboa Alboa Dirigent: Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen Bent Nedergaard Jeg vil i min beretning komme

Læs mere

HUSORDENSREGLER. Gislavænget 1-23 og 2-60, 5210 Odense NV

HUSORDENSREGLER. Gislavænget 1-23 og 2-60, 5210 Odense NV HUSORDENSREGLER Gislavænget 1-23 og 2-60, 5210 Odense NV Gislavænget skal være et godt sted at bo. Der står i lejeloven, at udlejer skal sørge for, at der hersker god orden i ejendommen. Der står også,

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 412 - Bekkasinvej Godkendt på afdelingsmødet den 27.08.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne...

Læs mere

APPENDIKS KØDBYEN 2015

APPENDIKS KØDBYEN 2015 APPENDIKS KØDBYEN 2015 KØDBYEN KØBENHAVNS EJENDOMME ØKONOMIFORVALTNINGEN ÅBNING AF KØDBYEN Konkrete initiativer i 2015 og fremover Kødbyen er et unikt byområde. Her er en helt særlig historie og arkitektur,

Læs mere

For alle tallene gælder det, at de ikke er endeligt verificerede, og der er behov for yderligere undersøgelser

For alle tallene gælder det, at de ikke er endeligt verificerede, og der er behov for yderligere undersøgelser KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT Notat om muligheder for flere nye pladser hurtigere Notatet beskriver mulighederne for en accelereret oprettelse af nye parkeringspladser

Læs mere

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Efteråret er ved at nærme sig, og det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

Medlemsnyt september 2007

Medlemsnyt september 2007 Medlemsnyt september 2007 Bestyrelsen lovede på den ordinære generalforsamling, at der fremover jævnligt ville udkomme nyhedsbreve til medlemmerne. I dette nyhedsbrev vil vi orientere om det der er sket

Læs mere

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format.

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format. Bilag 5 Forslag til besvarelse af indkomne bemærkninger og idéer i den forudgående offentlig høring, vedr. ny boligbebyggelse på Trøjborgvej 72-74 I perioden fra den 19. februar til den 11. marts 2016

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Amagerbrogade 268, København S UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. eller fuldpakken.

Læs mere

Tillæg til Megalipnyt august 2013

Tillæg til Megalipnyt august 2013 Tillæg til Megalipnyt august 2013 Hillerød kræmmermarked 29 august -1. september 2013 Vi har igen i fået opgaverne med at billettere alle de mange besøgende til markedet samtidig med, at vi fortsat skal

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Bilag 2 Udkast til rammetilladelse til Distortion gadefester 2019

Bilag 2 Udkast til rammetilladelse til Distortion gadefester 2019 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Til NUS/NUS ApS Refshalevej 167A 1432 København K Att: Thomas Fleurquin Bilag 2 Udkast til rammetilladelse til Distortion gadefester 2019

Læs mere

Kære beboere i Tranehaven

Kære beboere i Tranehaven Boligorganisationen Tranemosegård Kære beboere i Tranehaven Vi er nu næsten færdige med renoveringen af blok 4, nr. 2-8, der er dog stadig delvist stillads pga. materialehejsen, som benyttes til blok 5.

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 4. juni 2018, kl. 17.00-19.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Rasmus og Karin Tina (SWE), Brian boligkontoret

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Til stede: Lina, Tom, Bo, Kristian, Thor og Jørgen. Afbud: Ida Marie Dagsorden 1. Informationer til bestyrelsen og indkomne mails 2. Status på

Læs mere

Velkommen til Gl. Østengaard

Velkommen til Gl. Østengaard Velkommen til Gl. Østengaard Dette er en velkomst guide til nye husejere i grundejerforeningen Gl. Østengaard samt et par nyttige informationer Indhold Velkommen... 2 Godt naboskab... 3 Oversigt over grundejerforeningen...

Læs mere

Standardaftale - Nordhavnen. P-aftale Privat MELLEM

Standardaftale - Nordhavnen. P-aftale Privat MELLEM Kunde nr.: Standardaftale - Nordhavnen P-aftale Privat MELLEM Udviklingsselskabet By og Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1013 København K (herefter kaldet UB&H eller Udlejer) og Navn Cpr nummer

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 106 - Sønderager Godkendt på afdelingsmøde den 07.09.2017 ETAGEBOLIGER Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Affaldssortering... 3 Støjgener... 3 Parabol...

Læs mere

Dispensation fra lokalplan 56 Bådehavnsgade til indretning af forsamlingslokaler

Dispensation fra lokalplan 56 Bådehavnsgade til indretning af forsamlingslokaler KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydesign BILAG 3 Dispensation fra lokalplan 56 Bådehavnsgade til indretning af forsamlingslokaler Notat om henvendelser Der er kommet følgende

Læs mere

Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 13. maj 2014

Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 13. maj 2014 Til Informationsmøde om Kvæsthusprojektet og Sankt Annæ Projektet 13. maj 2014 Fra Kvæsthusselskabet og Sankt Annæ Selskabet ddd Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 13. maj 2014 Kvæsthusselskabet

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN Vedtaget den 21. marts 2017 Side 1 af 6 GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN 1. Et hvert medlem af Grundejerforeningen

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Parkeringsordningen. Gadekæret VA Afd. 12

Parkeringsordningen. Gadekæret VA Afd. 12 Parkeringsordningen Gadekæret VA Afd. 12 Parkeringstilladelse P-skive Gæstekort Periodekort 1 Parkeringsregulering i Gadekæret Følgende parkeringsbestemmelser er gældende pr. 15. september 2007: 1 Ubegrænset

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 312 - Markvænget Godkendt på afdelingsmødet den 08.09.2015 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne...

Læs mere

Revideret 12.oktober 2016

Revideret 12.oktober 2016 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Plan og Miljø. Forskrift for støj og vibrationer

Plan og Miljø. Forskrift for støj og vibrationer Plan og Miljø Forskrift for støj og vibrationer Forskrift for støj og vibrationer Formål Formålet med denne forskrift er, at forebygge og begrænse gener fra støj og vibrationer i Frederikssund Kommune,

Læs mere

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil:

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil: Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan Kolonihaveforeningen fremlejer have nr. til: Navn: Adresse: Postnr.: By: Mail: Tlf.nr.: Mobil: Havens areal udgør: For lejemålet

Læs mere

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre 1 Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre Pilefestival Sjælland er normalt en festival for Pileforeningens medlemmer. Her samles vi om at holde en festival,

Læs mere

Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej Rødovre 9. november 2014

Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej Rødovre 9. november 2014 Rødovre Kommunalbestyrelse Rådhuset Rødovre Parkvej 150 2610 Rødovre 9. november 2014 Rødovre Boligselskab, afdeling 15 v/ Susanne Mørck Voigt Næsbyvej 19, 3.tv. 2610 Rødovre Forslag / bemærkninger til

Læs mere

Principper for betalingsparkering, Region Midtjyllands hospitaler.

Principper for betalingsparkering, Region Midtjyllands hospitaler. Regionshuset Viborg Sundhedsplanlægning Aktivitets- og Investeringsplanlægning Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Principper for betalingsparkering,

Læs mere

VÆRD AT VIDE - om musik i lejet 2017

VÆRD AT VIDE - om musik i lejet 2017 VÆRD AT VIDE - om musik i lejet 2017 INDHOLD VELKOMMEN TIL MUSIK I LEJET 2017 VIGTIGE DATOER TRAFIK I LEJET BILFRI HOVEDGADE PARKERING OFFENTLIG TRANSPORT CYKELVENLIG FESTIVAL RENHOLD AF TISVILDE CAMPING

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

Grundejerforeningen Søgården. Generalforsamling, 24. februar 2016, Bestyrelsens beretning

Grundejerforeningen Søgården. Generalforsamling, 24. februar 2016, Bestyrelsens beretning Grundejerforeningen Søgården Generalforsamling, 24. februar 2016, Bestyrelsens beretning 1 Agenda Kommunikation Kommunale områder Havedage Vort kvarter Snerydning og asfalt Hastighed Afsluttende bemærkninger

Læs mere

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017 Tjekliste: Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017 1. Ansøg ved Randers Eventsekretariat om brug af plads og evt. økonomisk støtte. Tidsfrist: senest 3. april 2017 2. Ansøg

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Forsorgshjemmet Aas tilbyder i henhold til Servicelovens 110, midlertidig ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte

Læs mere

Forskrift for visse miljøforhold ved BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER. i Københavns Kommune

Forskrift for visse miljøforhold ved BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER. i Københavns Kommune Forskrift for visse miljøforhold ved BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Københavns Kommune 1 2 Forskrift for visse miljøforhold ved bygge- og anlægsarbejder i Københavns Kommune Denne forskrift er udarbejdet i

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere