Referat - Bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat - Bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 4. juni 2018, kl Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Rasmus og Karin Tina (SWE), Brian boligkontoret (barsel) Uffe (vikar i boligkontoret) Dagsorden 1. Airbnb status og evt. tiltag 2. Status fra SWE, Tina Hald o Ekstraordinær Generalforsamling den 19/6 o Henvendelse fra lejer vedr. mulighed for at bytte lejlighed o Henvendelse vedr. gulvvarme løsning o Løbende sager 3. Nyt fra Boligkontoret o Boligkontoret status Samarbejdet med AF Ejendomsservice o Opfølgning ventilationsprojektet o Henvendelse til kommunen vedr. mobilsug o Dispensation fra kommunen vedr. renhold af fortov og stikgader o Andet 4. Byggesager og løbende projekter: o Maling af vinduer m.v. o Altanrunde 3 o Vand og Varme o Rensning af faldstammer o Renovering af Boligkontoret o Rensning af mobilsug og affaldstanke o Skilte og pjece vedr. affaldssortering o Vedligeholdelsesplan 5. AB Skydebanen, 30 års jubilæum, oktober Beboerhenvendelser o Log ind til vaskeriet, der er problemer!? o Væggelus i opgang 23 o Klage over larmende fest o Henvendelse vedr. larm fra altaner og fra gårde 7. Næste møde 8. Eventuelt. Træffetid kl

2 Ad. 1 Airbnb status og tiltag Som opfølgning på de mange tidligere drøftelser, den gennemførte undersøgelse og seneste generalforsamling har Rasmus udarbejdet et oplæg, som vi drøftede indgående. På dette grundlag besluttede vi, at der ikke er grundlag for at ændre de nuværende vedtægter ( 11), der understreger, at korttidsudlejning og tjenester som Airbnb ikke er tilladt i AB Skydebanen. Vi fastholder således de nuværende bestemmelser selvom Airbnb nu reguleres via lov. Det annoncerede temamøde den 12/9 bliver således ikke gennemført. Begrundelserne er flere og er ligeledes funderet i, at vi hellere vil støtte tiltag, der styrker andelstanken og vores foreningsliv. Samtidig konstaterer vi at til trods for mange opfordringer, er der ingen der har vist konkret interesse for at formulere et forslag til nye vedtægter eller som supplement til 11. Undersøgelsen, der er gennemført, viser at holdningerne i gaden er meget delte. Vi konstaterer blandt andet via det omfattende forsøg hos AB Griffen, at Airbnb giver stor slitage på ejendommen og besvær for naboer. Ligesom det har vist sig, at administration af ordningen er krævende. Bestyrelsen foretager fortsat ikke generel kontrol i gaden omkring udlejningstjenester o.lign. Mens vi fortsat reagerer på konkrete henvendelser og klager. Ad. 2 Status fra Tina Hald, SWE I Tinas fravær har vi modtaget en mail med oversigt og diverse opfølgninger. 2.1 Ekstraordinær Generalforsamling den 19. juni 2018 Vi indkalder i indeværende uge til en ekstraordinær generalforsamling den 19. juni kl i Beboerlokalet. Der er flere opfølgninger fra den ordinære generalforsamling og vigtigst i den sammenhæng er, at det viser sig at mange af vores tagvinduer og kupler er i meget dårlig stand. Vi anbefaler således en samlet udskiftning. Budget for dette ligger udover det tidligere vedtagne. Vi foreslår Tina Hald som referent og Michael Tarding (SWE) som dirigent. 2.2 Henvendelse fra lejer vedr. mulighed for at bytte lejlighed En 3. sals beboer (lejer) har forespurgt om muligheden for at bytte til noget mindre i stuelejlighed. Der er kun få muligheder for dette, når vi henser til lejelejligheder. Vi bakker imidlertid op om muligheden, hvis den lidt større lejlighed byttes med lidt mindre lejelejlighed. Det kan give flere andels m2 til foreningen. Rasmus tager en snak med beboeren. 2.3 Henvendelse vedr. gulvvarme løsning En henvendelse vedr. etablering af gulvvarme har skærpet vores opmærksomhed på foreningens politik på området samt om måling af varmeforbrug mv. Ikke mindst hvis løsningen er baseret på anvendelse af varmt vand. Der er sat teknisk rådgiver på sagen. Ligesom vi forfølger emnet i de kommende drøftelser om gadens energiprofil. Vi beder Bang og Beenfeldt om anbefalinger på området. Hvis der etableres en el-løsning kræver det ikke yderligere fra vores side, mens en varmtvandsløsning stiller krav om en økonomisk udligning.

3 2.4 Løbende sager Travlhed på Boligkontoret, Brians barsel m.v. har betydet, at flere sager ikke er behandlet tilfredsstillende. Sagsbehandlingstiden har været for lang og indsatser fremstår uklare. Karin tager fat i sagerne mhp. at få dem afsluttet inden sommerferien. Ad. 3 Nyt fra Boligkontoret Med ny vikar (Uffe) og Brian netop gået på barsel, befinder vi os lige nu i en overgangsperiode. Nogle henvendelser er ikke blevet håndteret som vanligt og lige nu har vi fokus på, at Uffe kan løfte opgaverne. Med fælles indsats og hjælp fra Niels, har vi dog formået generelt set at holde en tilfredsstillende driftssituation. Hvis beboere oplever fejl eller mangler, beder vi om i bestyrelsen at få besked, så vi hurtigt kan følge op. 3.1 Samarbejdet med AF Ejendomsservice: Vi har ikke så mange erfaringer endnu, men har gode forventninger til samarbejdet med Uffe. 3.2 Opfølgning ventilationsprojektet: Inden vi tager fat i de indrapporterede fejl og mangler har vi bedt SWE, Uffe og René fra BS Aircondition om at sætte gang i rensning i de lejligheder, som der mangler. Herved kan vi bedre danne os et samlet overblik. 3.3 Henvendelse til kommunen vedr. mobilsug: Intet nyt. 3.4 Dispensation fra kommunen vedr. renhold af fortov og stikgader: I samarbejde med Greyheads har vi nu sat gang i vores egen renhold af fortove efter dispensation fra Københavns kommune. Vi har aftalt en 3 måneders prøveperiode, hvorefter vi evaluerer resultatet. Her efter få dage ser det allerede lovende ud. Vores forventning er, at vi får en mere ren gade og samtidig billigere. 3.5 Andet: Rasmus får login, så Boligkontoret også henover sommeren kan lave opslag via Facebook. Ad. 4 Byggesager og løbende projekter 4.1 Maling af vinduer m.v. Der arbejdes intenst med at gøre projektet klar til opstart medio juli måned. Lige nu afventer vi afslutning på udbudsrunden samt kommunens forskellige godkendelser. Samtidig er projektet udvidet med forslag om udskiftning af tagvinduer og kupler. Se ovenstående. 4.2 Altanrunde 3 Da vi endnu ikke har modtaget svar fra Kontech tager vi nu juridiske skridt. 4.3 Skilte og pjece vedr. affaldssortering Skilt og pjece er nu færdig og kan gå i trykken. Vi glæder os til at vise resultatet, da vi synes det er rigtig flot og hjælpsomt.

4 4.4 Vedligeholdelsesplan Vi har modtaget udkast til ny vedligeholdelsesplan. Denne, sammenholdt med langtidsbudget og driftsbudget, tager vi op på et kommende møde. Ad. 5 AB Skydebanen, 30 års jubilæum I år vil gadefesten, den 25. august, på forskellige måder markere, at det er 30 år siden vores forening blev etableret. Ifølge vedtægterne blev foreningen etableret den 24. oktober 1988 mens der i bogen om Skydebanegade peges på den 30. oktober. Uanset så vil vi i bestyrelsen meget gerne være med til at markere denne særlige begivenhed, som vi alle den dag i dag har glæde af. Vi markerer derfor fødselsdagen med et arrangement lørdag den 27. oktober kl i Beboerlokalet, og sender officiel invitation og program efter sommerferien. Ad. 6 Beboerhenvendelser 6.1 Log ind til vaskeriet fra nettet, der er problemer: Der har været vanskeligheder. Martin følger op på sagen, men der kan i mellemtiden findes oplysninger på Nortecs hjemmeside: Væggelus i opgang 23: Alvorligt tilfælde af væggelus i opgang 23. Særlig indsats er iværksat. 6.3 Klage over larmende fest: Rasmus sørger for opfølgning. 6.4 Henvendelse vedr. larm fra altaner og fra gårde: Beboer har rettet henvendelse med bekymring om larm (gård øst) fra gård og altaner nu hvor vejret er blevet så godt. VI har ikke aktuelt en oplevelse af store problemer, men vil følge konkret op, hvis der opstår episoder. Vi har haft gode erfaringer med at rette personlig henvendelse. Ligesom vi opfordrer naboer til at tage en snak inden de klager til Bestyrelsen. Mange er nemlig ikke klar over, hvor lydt der kan være. Ad. 7 Næste møde Næste møde og træffetid er mandag den 18. juni kl Bemærk særlige tidspunkt. Der er ekstraordinær generalforsamling, tirsdag samme uge. Ad. 8 Eventuelt 8.1 Skift af internetleverandør Internetskiftet bliver desværre forsinket, da fiberforbindelsen skal reetableres.

5 8.2 Regnvandstønder Vi har undersøgt nærmere Judiths idé med at indkøbe regnvandstønder. Prisen er ca kr. per gård. Foreningen er indstillet på at bevilge dette beløb, men vi overlader det til den enkelte gård at tage stilling til, om de ønsker det. Vi skal have tilbagemelding herom senest den 1. november. 8.3 Distortion Distortion gik bedre i år end tidligere. De forskellige tiltag har virket delvist efter hensigten. Dog var det ærgerligt, og ikke ifølge aftale, at der ikke var Peefences i alle stikgader, samt på Dannebrogsgade ind mod Gårdlaug Vest. Line udarbejder en samlet opfølgning, som sendes til Distortion. Den samlede vejledning forsøger vi at gennemføre næste år via boligkontoret. Festudvalget har indkøbt kasketter til de frivillige. Det er et godt initiativ, som vi har valgt at betale uden om Festudvalgets egen kasse, da disse kasketter kan blive brugt i andre sammenhænge. Thorkild Olsen 7. juni 2018 DØDSFALD: Kort tid efter mødet modtog vi besked om, at Niels vores vicevært pludselig var død ved et hjertetilfælde. Beskeden berører os alle dybt og vi er chok over at have mistet gadens altid nærværende og smilende ansigt og anker i foreningen. Vores tanker går til familien. Vi vil gøre vores yderste for at hjælpe alle berørte i den kommende tid. Ligesom vi straks tager fat i, hvordan gadens drift bedst kan varetages i respekt og til ære for Niels. Ære være hans minde.

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 18. juni 2018, kl. 18.30-20.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Rasmus og Karin Tina (SWE) Dagsorden 1. Beretninger

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 7. maj 2018, kl. 17.00 19.00 Sted: Deltagere: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Karin og Rasmus Samt: Brian (Boligkontoret), Tina (SWE) samt Jens Halsnæs

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 14. august 2018, kl. 17.30-20.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line og Karin Tina (SWE) Rasmus Dagsorden 1. Sommer

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 13. marts 2018, kl. 17.30 20.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Michel og Jens Brian (Boligkontoret) og Tina

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 5. december 2017, kl. 17.30 20.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Michel og Jens Brian (Boligkontoret) og Tina (SWE) Martin,

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 27. februar 2018, kl. 17.00-19.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Michel, Line, Jens og Martin Martin (første 2 punkter) Dagsorden

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 30. januar 2018, kl. 17.00-19.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Jens Michel Dagsorden 1. Opfølgning på sidste

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 16. januar 2018, kl. 18.00 20.45 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Michel og Jens Brian (Boligkontoret) og Tina

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 2. juli 2019, kl. 19.00-21.30 Sted: Boligkontoret Deltagere: Thorkild, Martin, Sophie, Denis og Rasmus Samt: Tina (SWE) og Line (boligkontor) Afbud: Fraværende:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde

Referat Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 7. maj 2019, kl. 19.00-21.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Denis og Rasmus Tina (SWE) og Line (boligkontor) Martin og Sophie

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019, kl. 19.00-21.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Denis og Rasmus Tina (SWE) og Line (boligkontor) Sophie

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dat: Tirsdag den 3. april 2018, kl. 17.00-19.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Bligkntret Thrkild, Line g Martin Michel g Jens Dagsrden 1. Ordinær Generalfrsamling

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København

Læs mere

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen.

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 9,09.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 11 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.09.13 kl. 18.30 21.15 september 2013 DIRIGENT: SUSSIE TRANEKÆR

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 8. juni 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag d. 2. juni 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth formand og kasserer Chris næstformand og indkøber Ib husansvarlig Christian

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden og referat af bestyrelsesmøder Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 25.03.2015 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Jørn Christensen, Einar Estrup, Helle

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 18. juni 2019, kl. 20.00-21.30 Sted: Boligkontoret Deltagere: Thorkild, Martin, Sophie og Denis Samt: Line (boligkontor) Afbud: Rasmus Fraværende: Dagsorden

Læs mere

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, december 2014, referat www.skydebanen.dk

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, december 2014, referat www.skydebanen.dk Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, december 2014, referat www.skydebanen.dk Tilstede 1. december: Eva Margrethe Madsen, Denis Bowers, Rikke Ludwigsen, Marie Hindhede, Morten Friis og Rikke Pedersen

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 08-04-17 Mødedato: 16. marts 2017 Kl. 17:30-21:30 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anne Lundsmark (AL) Mette Nielsen (MN) Mikkel Jørgen-Jensen (MJJ) Minna

Læs mere

Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001

Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Afholdt d. 15/6-2015 Fremmødte: Anette Engelund Friis (Formand),, Morten Bay Knudsen (Kasserer), Jimmy Ude Pedersen (Referent/Husorden), Allan

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Pia K., Mads, Aase. Afbud fra Per N., Niels, Karin, Klaus. Uden afbud fra Per Chr. Bestyrelsen besluttede, at fremover bliver det ikke

Læs mere

Arbejdsgruppemøde (nr.2), torsdag den 17. august kl

Arbejdsgruppemøde (nr.2), torsdag den 17. august kl Arbejdsgruppemøde (nr.2), torsdag den 17. august kl. 19.30 21.00 Arbejdsgruppe til forberedelse og planlægning af Beboerhøring i forbindelse med ansøgning fra Sort Kaffe og Vinyl om etablering i hjørnebutikken,

Læs mere

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr.

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr. Dagsorden for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: Dirigent: Enver Referent: Enver Til stede: Inge, Rudolf, Enver, Maria. Afbud: Sara. A: Formelt 1. Nye punkter til dagsordenen. 2. Godkendelse og

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken Afd. 3. Brøndbyøster d. 16.11.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 2. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.11.13 kl. 18.30 21.30 November 2013 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 8. juni 2018 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde.

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde. Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 20.00 Afbud: Camilla 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelser. Fælles Forum Konklusion Loftsrum Kælderrumsopgørelse 2) Godkendelse

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 9. april 2018 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i A/B

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsens møde i fælleslokalerne tirsdag 5. marts 2013, kl. 17.00 19.00

Referat Afdelingsbestyrelsens møde i fælleslokalerne tirsdag 5. marts 2013, kl. 17.00 19.00 http://www.islandsplads.dk Tilstede: Ulla, Svend, Tony og Niels (referent) Bent fra ejendomskontoret deltog under punkt 2. Afbud: Henning og Vagn. Der er vedhæftet en opdateret opgaveliste bilag 1. 1 Åbent

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl.19.00 22.00 Husdyrsudvalget kommer kl. 19.00 20.00 Forventede deltagere: Lasse, Zahir, Thomas, Peter, Heidi, Steen, Birthe Afbud: Anders, Maria Fra

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 19. maj 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt torsdag d. 7. maj 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth Chris Ib Christian Bent Maria Fraværende ved mødet: Sonja Dagsorden 1. Bestyrelsesposter

Læs mere

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, januar 2015, referat, www.skydebanen.dk

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, januar 2015, referat, www.skydebanen.dk Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, januar 2015, referat, www.skydebanen.dk Tilstede 5. januar 2015: Eva Margrethe Madsen, Denis Bowers, Rikke Ludwigsen, Marie Hindhede, Morten Friis og Rikke Pedersen

Læs mere

Til stede: Ellen Vedelsby, Bjørn Dam, Lise Christensen, Niels Peter Rasmussen, Tina Rasmussen og Hanne Rasmussen. Afbud fra: Steen Pedersen

Til stede: Ellen Vedelsby, Bjørn Dam, Lise Christensen, Niels Peter Rasmussen, Tina Rasmussen og Hanne Rasmussen. Afbud fra: Steen Pedersen Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3031 Danalund Mødedato: 3. juni 2014 Til stede: Ellen Vedelsby, Bjørn Dam, Lise Christensen, Niels Peter Rasmussen, Tina Rasmussen og Hanne Rasmussen. Afbud

Læs mere

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW).

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW). Pårørenderådsmøde torsdag den 8. januar 2015 Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW). Referent Anita

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse)

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Referat fra bestyrelsesmøde den 10.02.2016 kl. 19:30 hos JBK Dato: Deltagere ved mødet: Frank Nissen (FN), Tomas Klement (TK), Jørn Christensen

Læs mere

Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 02.08.05 kl. 18.30 22.45

Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 02.08.05 kl. 18.30 22.45 DIRIGENT: PIA H. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H., David, Pia K., Karin, Aase. Afbud fra Per N. og Mads. Freddy bød vores nye 1. mand Niels velkommen. AD. 2. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde 10. januar 2018

Bestyrelsesmøde 10. januar 2018 Bestyrelsesmøde 10. januar 2018 Tilstede Fraværende Ingen Dirigent Referent Christoffer Halken (CH), Julia Vollertsen (JV), Michael Lindberg (ML), Søren Berg (SB), Mads Enemark (ME) CH CH Dagsorden 2.

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: Pia K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., Karin, Pia K., Klaus, Mads, Aase. Afbud fra David, Per Chr. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 2. Rettelse til pkt.

Læs mere

ÅBENT BESTYRELSESMØDE - REFERAT FOR AFD. 75 I BK-AARHUS

ÅBENT BESTYRELSESMØDE - REFERAT FOR AFD. 75 I BK-AARHUS ÅBENT BESTYRELSESMØDE - REFERAT FOR AFD. 75 I BK-AARHUS Dato: 26. maj 2014 kl. 19.00 Sted: Fælleslokalet Til stede: Rikke, Rune, Sofie, Kauri, Sigrid og 3 beboere Information: Bilag 1, beslutningsnotat

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Referat Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 03.08.2015 Deltagere ved mødet: Jørn, Frank, Ejnar, Helle Pia (Ref.) Afbud: Ej Fremmødt: Tomas Dagsordenspunkt Beslutning

Læs mere

Boligforeningen HVIDOVREBO

Boligforeningen HVIDOVREBO Hvidovre, den 4. februar 2015 Referat Den 3. februar 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 29 Mødested: FA09 Afdeling: Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid kl. 16.30 Deltagere:

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. klik her for dato Mødedato: Emne: 5. oktober 2017 Kl. 17:30 - "Sluttidspunkt" Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Camille Hillmann (CH) Mette Nielsen (MN) Mikkel

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. klik her for dato Mødedato: Emne: 14. september 2017 Kl. 17:30 - "Sluttidspunkt" Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Camille Hillmann (CH) Mette Nielsen (MN) Mikkel

Læs mere

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 5 13. september 2010

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 5 13. september 2010 Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 5 13. september 2010 Til stede: Afbud: Erik Wodstrup (EW), Anne Kathrine Henriksen (AK), Henrik Andersen (HA), Frank B. Hansen (FH), Jonas Jensen (JJ), Gitte Nørgaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Niels Essemann (bestyrelsesmedlem) Per Plougmand Bærtelsen (kasserer) Til stede: Jens

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 11. september 2019 kl. 17.00 Deltagere: Antal beboere: 7 Organisationsbestyrelse: Susse Ibsen Driftskontor: Administration: Flemming

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, oktober 2014, referat, www.skydebanen.dk

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, oktober 2014, referat, www.skydebanen.dk Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, oktober 2014, referat, www.skydebanen.dk Tilstede 6. oktober: Eva Margrethe Madsen, Denis Bowers, Rikke Ludwigsen, Morten Friis og Rikke Pedersen (SWE) Afbud:

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. 3. april 2004/cfa Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Årsberetning 2. Gennemgang af regnskab for 03/04 3. Gennemgang af budget

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Tilstede: Tanja, Ditte, Camilla, René, Mikkel, Thomas og Finn Referent: Finn 1) Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev

Læs mere

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå.

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde 2015 Kildehøjen 1. oktober Tilstede: Vagn Erik, Kasper, Kasper, Peter, Dorthe og Mette Dagsorden; 1. Opfølgning på afdelingsmødet 2. Konstituering af bestyrelsen 3.

Læs mere

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr 22 Action points Ejerforeningen Hillerød Parkgård Bilag CVR. nr. 10 02 48 54 A Næste bestyrelsesmøde: 7. januar 2019 kl. 18.30 Sted: Vaskeri + Christina, nr. 49, st. tv. A Bestyrelsesmødereferat År 2018,

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 18-01-17 Mødedato: 12. januar 2017 Kl. 17:30-21:00 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anne Lundsmark (AL) Mette Nielsen (MN) Mikkel Jørgen-Jensen (MJJ) Minna

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011

Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011 Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011 TID OG STED: Kl 19:00-21:00. Lille mødelokale - Skydebanegade. TIL STEDE: Fra Bestyrelsen: Allan Krog Hørup Christensen AB Skydebanen

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 11-11-16 Mødedato: 10. november 2016 Kl. 17:30-21:45 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anne Lundsmark (AL) Mette Nielsen (MN) Mikkel Jørgen-Jensen (MJJ) Minna

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 12.11.06. Referat af: Referat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.11.06 kl. 18.30 21.15.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 12.11.06. Referat af: Referat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.11.06 kl. 18.30 21.15. DIRIGENT: SUSSIE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., Mads, Karin, Pia K., David, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 10. Rettelse til AD. 4 pkt. e.

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19 EF Tønderhus 8. august 2017 kl.19 Bestyrelsesmøde Til stede: Katrine, Line, Vera, Magnus og Thomas Fraværende: Jeppe og Per. 1) Valg af dirigent (Katrine) og referent (Thomas) 2) Handlingsplan præsenteret,

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden og referat af bestyrelsesmødet den 7. september 2016 kl. 21:00 Dato: d. 7. september 2016 kl. 21:00 (dette møde blev afholdt efter vedtægtsændrings-formødet)

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Siri, Allan, Martin, Claus, Claes, Mikkel, Jette Afbud/Fraværende: Susan, Erik Dirigent: Siri

Læs mere

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud Glostrup, 3. juni 2013 LK Referat Den 28. maj 2013 Boligselskabet Hjem Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: 0. Restaurant L'Altro Torvegade 62 Mødetid Kl. 17.00 Deltagere: Else Vedel Janhøj

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 07-03-17 Mødedato: 22. februar 2017 Kl. 17:30-21:00 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anne Lundsmark (AL) Mette Nielsen (MN) Mikkel Jørgen-Jensen (MJJ) Minna

Læs mere

Bestyrelsen vil undersøge mulighederne.

Bestyrelsen vil undersøge mulighederne. Referat af bestyrelsesmøde d. 6. August 2015 Tilstede: John Steen Johansen, Flemming Jørgensen, Merrit Rosberg, Teia Hauerslev, Barbara Cros. Thor Nielsen med på telefon i tilfælde af afstemning. Afbud

Læs mere

InteQ Ejendomsadministration ApS

InteQ Ejendomsadministration ApS Referat af generalforsamlingen d. 13 Maj 2019 Dagsorden for mødet var : 1. Valg af dirigent Ad her valgtes Lars Lund Nielsen fra Inteq Ejendomsadministration Dirigenten godkendte generalforsamlingen som

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll

Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll I mødet deltog: Merrit Rosberg, Barbara Cros,Teia Hauerslev, Claus Dilling, Dennis Villumsen, John Steen Johansen og suppleanterne Theis

Læs mere

Indkaldte: Klaus, Johnny, Per, James, Jonathan, Michael, Gert, Saeeda, Mette, Axel og Christian.

Indkaldte: Klaus, Johnny, Per, James, Jonathan, Michael, Gert, Saeeda, Mette, Axel og Christian. AB Nyrnberggården Bestyrelsesmøde 13.marts 2017. Kl. 19.00 Indkaldte: Klaus, Johnny, Per, James, Jonathan, Michael, Gert, Saeeda, Mette, Axel og Christian. Afbud: Mette. Dagsorden: Godkendelse af referat

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Godkendt referat. Dato: Bestyrelsesmøde d. 16.09.2015 Deltagere ved mødet: Ejnar, Frank, Jørn, Pia Afbud: Helle, Tomas. Ej Fremmødt: Dagsordenspunkt Beslutning

Læs mere

2) Orientering ved formand herunder evaluering af generalforsamlingen og det historiske forløb med udskiftning af vinduer i kiosken Bien.

2) Orientering ved formand herunder evaluering af generalforsamlingen og det historiske forløb med udskiftning af vinduer i kiosken Bien. Bestyrelsesmøde Mødereferat nr. 06/2009 Tid Mandag den 8. juni 2009 kl.: 19:30 Deltagere Camilla Antonsen (CA) Peder Nyborg Madsen (PNM) Anja Larsen (AL) Tommy Kok Annfeldt (TKA) Ole Rosengreen (OR) Torsten

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 25. marts 2019 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. august 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, juni 2015, referat

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, juni 2015, referat Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, juni 2015, referat www.skydebanen.dk Tilstede 1. juni 2015: Eva Margrethe Madsen, Denis Bowers, Rikke Ludwigsen, Marie Hindhede, Morten Friis og Rikke Pedersen

Læs mere

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2015, referat, www.skydebanen.dk

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2015, referat, www.skydebanen.dk Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2015, referat, www.skydebanen.dk Tilstede 20. april 2015: Eva Margrethe Madsen, Denis Bowers, Rikke Ludwigsen, Marie Hindhede, Morten Friis og Rikke Pedersen

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl.

Referat fra bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Referat fra bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde mandag d. 1. februar 2010 kl. 19:00 Dirigent: Signe (SHA) Referent: Asbjörn (AUV) Til stede: Sara (SS), Inge (IJK), Enver (EP) og Rudolf (RH). Afbud:

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Formøde, Roskilde Roklub Den 26. september 2007

Formøde, Roskilde Roklub Den 26. september 2007 Formøde, Roskilde Roklub Den 26. september 2007 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Uffe Rasmussen, Sven Lyster, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (referent). MTU: Udvalget er i gang med

Læs mere

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, maj 2015, referat,

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, maj 2015, referat, Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, maj 2015, referat, www.skydebanen.dk Tilstede 4. maj. 2015: Eva Margrethe Madsen, Denis Bowers, Rikke Ludwigsen, Marie Hindhede, Morten Friis og Rikke Pedersen

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev, Esbern Ott, uden afbud Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev, Esbern Ott, uden afbud Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 9, samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 24.08.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat nr. 10 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 19.08.14 kl. 18.30 22.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN Ad.

Læs mere

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2014, referat www.skydebanen.dk

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2014, referat www.skydebanen.dk Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2014, referat www.skydebanen.dk Tilstede 7. april 2014: Eva Margrethe Madsen, Denis Bowers, Rikke Ludwigsen, Marie Hindhede, Bente Hoffmann Mødets varighed:

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 250 Torsdag den 9. marts 2017 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og referat. Mødereferat nr. 03/2010. Tid Mandag den 1. marts 2010 kl. 19:30. Deltagere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og referat. Mødereferat nr. 03/2010. Tid Mandag den 1. marts 2010 kl. 19:30. Deltagere Bestyrelsesmøde Mødereferat nr. 03/2010 Tid Mandag den 1. marts 2010 kl. 19:30 Deltagere Camilla Antonsen (CA) Peder Nyborg Madsen (PNM) Helle Dahl (HD) Tommy Kok Annfeldt (TKA) Torsten Hasle Nielsen (THN)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16.

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Birkerød d. 17. august 2012 Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Bestyrelsesmedlem Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen

Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen Afdeling 1-6065-6084 Händelsvej/Grønrisvej Mødedato: 8. november 2012 Til stede: Kim Bilevits, Birthe Mortensen, Dorthe Nielsen. Fra administrationen: Benny Sciegienny

Læs mere

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 23. maj kl og

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 23. maj kl og Bestyrelsesmøde, tirsdag den 23. maj kl. 17.30 19.00 og 19.30 21.00 Deltagere: Thorkild, Martin Jens og Line. Afbud: Morten. Endvidere: Brian (boligkontor) og Tina Hald samt Michael Tarding (adm./swe)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01.07.2011. 2011

Referat af bestyrelsesmøde 01.07.2011. 2011 Side 1 af 5 Referat af bestyrelsesmøde 01.07.2011. 2011 Krudttårnsbakken 10. oktober 1. Siden sidst. Et-års-eftersyn af asfaltarbejdet. De små revner skal beses igen ved fem-års gennemgangen. Altanerne

Læs mere

Bestyrelsens beretning GF 2011:

Bestyrelsens beretning GF 2011: Bestyrelsens beretning GF 2011: Året 2010 har været et år, der for Bestyrelsen på mange måder har stået i konsolideringens tegn altså det at få de processer og resultater på plads, som vi skal køre efter.

Læs mere

Referat. Budget Status på budgettet blev gennemgået sammen med diverse igangværende og kommende projekter:

Referat. Budget Status på budgettet blev gennemgået sammen med diverse igangværende og kommende projekter: Mødereferat 02-04-2019 Ejendomskontoret, Bybjerget Møde indkaldt af: SP Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: HN Ordstyrer: Deltagere: Peter von der Fehr (PF), Susanne Petersen (SP), Susanne Kruse (SK),

Læs mere

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Tilstede: til beboermødet var der repræsenteret 12 stemmeberettigede lejemål Referent: Charlotte Siig Niclasen

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 13.1.2018 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2017 og budget 2018. På første

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S.

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. DIRIGENT: MADS AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 2. juni 2016, kl I afdelingsbestyrelsens lokaler

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 2. juni 2016, kl I afdelingsbestyrelsens lokaler Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 2. juni 2016, kl. 18.30-21.30 I afdelingsbestyrelsens lokaler Afdelingsbestyrelse: Inge Nielsen, Karen Løvendahl Jensen, John Frederiksen, Jørnanker Døpke, Rikke

Læs mere

Uddrag af opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, maj

Uddrag af opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, maj Uddrag af opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, maj 2016 www.skydebanen.dk Den nye bestyrelse Konstituering: Bestyrelsen bød velkommen til de to nye medlemmer, Jens og Patrick, og konstituerede sig

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014

Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014 Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014 Dato og tid: Mandag den 13. januar 2014 kl. 17.30 Sted: ABF Skinbjergs fælleshus Referent: Porsbøl Mødedeltagere: Afbud: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling REFERAT E/F Amerikahus ordinær generalforsamling Mødested: Adina Apartment Hotel Copenhagen Mødedato: Tirsdag den 29- maj 2018 kl. 19:00 Fremmødte: Der var repræsenteret 36 af foreningens 105 lejligheder,

Læs mere