NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2016"

Transkript

1 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2016

2 Udeservering Udeserveringssæsonen er slut på Flæsketorvet. Det betyder, at der igen er god plads til parkerede biler. Københavns Ejendomme og Indkøb administrerer udeserveringen på Flæsketorvet, men det er Center for Byliv, der varetager udeserveringen i boderne. Restauratørerne i boderne har tilladelse til udeservering hele året. For at mindske den forskelsbehandling har vi givet tilladelse til, at udeserveringen på Flæsketorvet forsætter som fortovsservering resten af året. Nu mangler vi bare at indskærpe sæsonafslutningen overfor et par restauratører, der ikke har fjernet deres inventar. Sammen med Slots- og Kulturstyrelsen og Center for Byliv har vi revideret retningslinjerne for udeservering i Den Hvide Kødby og resultatet er en række ændringer omkring afskærmning af arealer og mulighed for at etablere bøsninger til parasoller for egen regning. Derudover har vi udarbejdet et ansøgningsskema, som skal anvendes af restauratører på Flæsketorvet, når der skal søges om fornyet tilladelse til Med de ændringer og tilføjelser håber vi, at vi har gjort det lidt lettere at være restauratør i Kødbyen. Du kan finde udeserveringsmanualen og ansøgningsskema på

3 Arrangementer I 2016 har vi været relativt tilbageholdende med at udstede tilladelser til arrangementer i Kødbyen. Vi udarbejdede en række retningslinjer for arrangementer sammen med Kødbyforeningen, og det er disse retningslinjer, vi har arbejdet ud fra i den forgangne sæson. Kødbyforeningen har meddelt, at de mener, at vi fremover bør bløde disse retningslinjer en smule op, hvilket er et arbejdet, vi stadig har til gode. Vi forventer dog fortsat at være restriktive ift. hvilke slags arrangører, vi ønsker der anvender Kødbyen som eventplads og, hvor mange støjende arrangementer der kan accepteres. Lejere vil fortsat have fortrinsret til at afholde arrangementer. I 2016 oplevede vi flere gange, at arrangører fremsendte ufuldstændige ansøgninger, hvilket betød udfordringer for både dem og os. Derfor har vi udarbejdet et ansøgningsskema, som fremover skal anvendes. Vi håber derved, at minimere arbejdsbyrden hos både ansøger og hos os, der skal udstede tilladelserne. Du kan finde retningslinjer og ansøgningsskema på

4 Nyt Lys i Kødbyen Arbejdet med at etablere Nyt Lys i den Hvide og Grå Kødby fortsætter ufortrødent. Entreprenørerne er i fuld gang og langsomt kan vi se flere og flere armaturer blive sat op overalt. I disse uger er det særligt på Flæsketorvet vi kan se og opleve anlægsarbejdet, fortrinsvist i form af store udgravninger og byggepladser overalt. Det er fundamenterne til de seks store multimaster, som fremover vil komme til at kendetegne Flæsketorvet. Multimasterne leveres i uge 43 & 44 og vil blive rejst i det tempo, som de leveres. Når de er rejst vil der blive asfalteret rundt om masterne og derved burde det store og pladskrævende arbejde være overstået. Så mangler der blot yderligere montering af lamper og konsoller, inden vi begynder at sætte lys på anlægget. Først derefter vil det gamle lysanlæg blive demonteret. I skrivende stund forventes anlægsarbejdet at blive afleveret lige inden jul, hvor vi kan opleve Kødbyen med ny og energivenlig udendørs belysning. Styringsdelen, som betyder, at vi kan indstille lysniveauerne i individuelle afsnit, er muligvis først klar i foråret Men lys vil der være.

5 Lys i den Brune Kødby I flere år har lejerne i Den Brune Kødby efterspurgt bedre udendørs belysning. Flere steder er lysstyrken på et så lavt niveau, at områder kan virke utrygge, ligesom det eksisterende lys ikke underbygger den ændrede brug af udearealerne. Vi er derfor gået i gang med at udarbejde et ideoplæg til Nyt Lys i den Brune Kødby. Lysarkitekt Bjarne Schläger er blevet hyret til opgaven. Bjarne er også arkitekt på lysprojektet i Den Grå og Hvide Kødby. Han kender derfor Kødbyen og vi er sikre på, at Bjarne er den rigtige mand til opgaven. Udarbejdelsen af ideoplægget vil ske i samarbejde med DGI-Byen og Rysensteeen Gymnasium, som ejer arealer og bygninger, der støder op til de kommunale arealer i Den Brune Kødby. Slot- og Kulturstyrelsen vil ligeledes blive inddraget i arbejdet på et tidligt stadie, da Den Brune Kødby er fredet. Når ideoplægget er færdigt vil det blive præsenteret for lejerne i Den Brune Kødby. Input herfra vil indgå i det videre arbejde med et egentlig lysprojekt, som vil danne baggrund for arbejdet med at finde finansiering til et egentligt projekt.

6 Vi indvier Staldgade Det har været en lang kamp. Mange lejere har lidt under arbejdet og vores rådgivere har fået mange grå hår i hovedet. Men nu ser det ud til at lykkes. Staldgade bliver færdig. I disse dage afspærres gaden etapevis for at etablere vejbump, der skal sikre trygge vilkår for cyklister og fodgængere og d oktober lægger vi sidste hånd på projektet, når det øverste og endelige lag asfalt lægges på. Efter en så lang og opslidende proces mener vi, at det er sin plads at markere afslutningen. Vi inviterer derfor til indvielse af Staldgade fredag d. 28. oktober kl Vi håber, at se mange af gadens brugere og derved få mulighed for at takke jer for jeres tålmodighed.

7 Varslinger Facaderenoveringen i Kokkegården Det mest larmende arbejde med facaderenoveringen i Kokkegården og Jens P gården er ved at være overstået, men det holder desværre ikke helt op endnu. Vi mangler at sandblæse porten ved Flæsketorvet 32 (port A). Det arbejde er planlagt til at tage ca. 1 uge og skal være overstået d. 1. november. Samtidig går entreprenøren i gang med arbejdet med at renovere den livsfarlige balkon på bagsiden af Flæsketorvet 22. Det arbejde vil medføre meget larm, da de skal fjerne rustne jerndragere, som er fastgjort langt ind i selve bygningen. Arbejdet vil i videst mulige omfang blive udført som morgen-/formiddagsarbejde af hensyn til lejerne. Lejere med adgangsbehov igennem porten samt lejere der vil blive påvirket af arbejdet med balkonen, vil blive orienteret i en særskilt og detaljeret skrivelse fra projektlederen. I denne vil der en præcis tidsplan for arbejdets udførelse. Årsagen til at arbejdet skal være overstået d. 1. november er af hensyn til andet planlagt arbejde i port B (v. Høkerboderne 10). Brugere af port B skal fra 1. november og resten af året bruge port A som adgangsvej til deres lokaler (se tekst næste side samt kortet 2 sider fremme).

8 Membraner i porte. Som tidligere beskrevet i en Nyhedsmail, så er det nødvendigt at renovere underlaget i to porte. Det drejer sig om port 4 (V. Flæsketorvet 75) og port B (v. Høkerboderne 10). Der siver vand ned til kælderne. Derfor skal vi fjerne asfalt og beton for at kunne udlægge nye membraner, inden vi genetablerer betonen og asfalten. Det betyder, at de to porte vil være spærret for gennemkørsel fra henholdsvis d. 28. oktober (port 4) og d. 1. november (port B). Afspærringerne vil være effektive resten af I mellemtiden vil brugere af port 4 skulle bruge Slagtehusgade som alternativ adgangsvej. Brugere af port B, vil skulle bruge port A (v. Flæsketorvet 32). I anlægsperioden vil det kun være muligt at bruge den alternative adgangsvej til gården ved Høkerboderne til varelevering med truck o.lign. Der vil ikke være adgang for biler og varevogne. Lejere af parkeringspladser i gården vil naturligvis blive friholdt på parkeringsleje i anlægsperioden. Se kort om afspærringer og alternative vareleveringsruter på næste side.

9 Afspærringer og alternative ruter. Alternative ruter, når den ene eller port er afspærret. Brug fortrinsvist anden port. Brug kun adgang via Skelbækgade som absolut sidste mulighed.

10 Lejers ansvar ift. myndighedskrav Som lejer har du ansvar for at overholde de gældende krav til lejemålets indretning og anvendelse, - også hvis myndighederne stiller nye krav. I din lejeaftale står der typisk: Lejer har ansvaret for, at den aftalte anvendelse ikke omfattes af særlige offentlige forskrifter og har pligt til at indhente og opretholde alle tilladelser, herunder bygge- og ibrugtagningstilladelser, der kræves med hensyn til det lejedes indretning og drift, herunder forskrifter vedrørende miljø- og brandforhold, uanset tidspunktet for kravets fremsættelse. Lejer er forpligtet til straks efter modtagelse af tilladelser eller myndighedskrav at fremsende en kopi heraf til udlejer. Lejer bekoster samtlige udgifter forbundet hermed. Det er alt indvendigt, du som lejer er forpligtet til at vedligeholde. Det kan også være myndighedskrav til din anvendelse af lejemålet. Et eksempel er f.eks. kravene til HPFI-afbrydere, der er lavet for at øge sikkerheden i elinstallationerne. Erhvervslejemål i Københavns Kommune skulle pr. 31. december 2012 have etableret HFI- eller HPFI-afbryder. Har du overtaget lejemålet inden kravet om HFI- eller HPFI-afbryder var gældende, har du som lejer pligt til selv afholde omkostningerne til at udskifte el-tavlen, så den opfylder de gældende myndighedskrav. Det betyder, at der i dit lejemål skal være HFI- eller HPFI-afbryder. Ved nye installationer eller ved udvidelser af el-installationen, skal der etableres HPFI-afbryder. Hvis du er i tvivl, bør du kontakte din el-installatør I øvrigt er det lejeaftalen, som er gældende. Du kan læse mere om kravene til etablering af HPFIafbrydere her: Ved lejemålets ophør vil vi undersøge, om du har overholdt din pligt til at overholde gældende myndighedskrav, som f.eks. at etablere HPFi-relæ. Hvis der konstateres manglende overholdelse, har vi mulighed for at udbedre det for din regning som en del af fraflytningen af lejemålet.

11 Ledige Lejemål Københavns Ejendomme og Indkøb har udbudt et ledigt lejemål i Kødbyen: Slagtehusgade 3D. Lagerlokale med gode tilkørselsforhold Størrelse: 59 m2 Leje: kr. 725,- /m2 + moms Driftsudgifter: kr. 150,23 /m2 Særlige vilkår: Lokalet må kun anvendes til lager/depotrum, overtages som beset. Kontakt Valuar John Vincent, tlf , for aftale om besigtigelse samt spørgsmål vedrørende lejemålet. Se mere om det ledige lejemål på

12 HelpDesk Husk at samtlige driftsmæssige forstyrrelse skal meldes til HelpDesk. HelpDesk telefonnummer er: Åbningstider: Mandag til torsdag kl Fredag kl Uden for åbningstiden henvises akutte sager til vagttelefonen i Kødbyen, tlf eller til Rådhusvagtens døgnservice, tlf

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2016

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2016 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2016 Julehilsen Kære lejere i Kødbyen Julen er nær og det er tid til at se tilbage og overveje, hvordan året i Kødbyen er gået. 2016 har været et travlt år. Vi har lavet

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2015

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2015 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2015 Høring om nye retningslinjer for arrangementer i Kødbyen Sommeren 2015 har givet en masse gode og dårlige erfaringer mht. arrangementer på Flæsketorvet. 2015 var

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Maj 2016

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Maj 2016 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Maj 2016 Fuld Tænding i Kødbyen Pengene er bevilget og kontrakten er underskrevet Vi udskifter alt udendørs belysning i den Grå og Hvide Kødby til fordel for moderne LED-baserede

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2017

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2017 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2017 Overførselssagen 2017 Penge til Kødbyen I forbindelse med overførselssagen blev der afsat 48 mio. kr. til Kødbyen. Pengene skal bruges til: Renovering af vandforsyningen

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Feb. 2017

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Feb. 2017 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Feb. 2017 Orientering om trafikale omlægninger i Skelbækgade, på Halmtorvet og i Slagterboderne Byggeriet af det store hotel på Kødbyens nabogrund i Skelbækgade er i gang.

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2016

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2016 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2016 Ny skole i Kødbyen Borgerrepræsentationen har netop afsat 2,2 mio. kr. til at undersøge, om det kan lade sig gøre at opføre en helt ny skole på den såkaldte hjørnegrund

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Marts 2016

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Marts 2016 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Marts 2016 Lokalplan for Den Hvide Kødby Høringsperioden for Lokalplanen for Den Hvide Kødby er udskudt. Det forventes, at høringsperioden foregår i okt/nov 2016. Vær opmærksom

Læs mere

Flæsketorvet 89, 1. sal, København V

Flæsketorvet 89, 1. sal, København V Flæsketorvet 89, 1. sal, København V 913 m² højloftet erhvervslejemål i Den Hvide Kødby Adgang fra Flæsketorvet og Staldgade. Tæt på offentlig transport Projektlejemål med mulighed for at udvikle lejemålet

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2015

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2015 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2015 Ændringer i tidsplan for Lokalplanen + ny kommuneplan Københavns Kommune er i gang med at udarbejde en lokalplan for Den Hvide og Grå Kødby. Dette får betydning

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Juli 2015

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Juli 2015 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Juli 2015 Oprydning i Kødbyen Storskrald dominerer baggårde og gader. Derfor foretager Københavns Rengøringsservice en hovedoprydning i starten af september. Vi gennemgår

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE juli 2014

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE juli 2014 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE juli 2014 Status for ombygningen af ammoniakanlægget Der er opsat en midlertidig kølecontainer ud for Slagterboderne 9. Det var forventet, at den ville blive fjernet i juni,

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2015

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2015 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2015 Julehilsen Det har været et spændende og begivenhedsrigt år i Kødbyen. Jeg har haft fornøjelsen at lære Kødbyen og mange af jer at kende og det har været en super

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE 04. juli 2013 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Orientering til lejerne og Kødbyforeningen om status på ombygningen af det centrale køleanlæg i Kødbyen. Der har været afholdt

Læs mere

Parkering i Den Hvide Kødby

Parkering i Den Hvide Kødby KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Byplanlægning BILAG 5 Parkering i Den Hvide Kødby Der er i alt 635 p-pladser på terræn i Den Hvide Kødby fordelt med: 107 pladser på offentlig

Læs mere

UDKAST til. Lejekontrakt

UDKAST til. Lejekontrakt UDKAST til Lejekontrakt Mellem udlejer: Kolding Kommune Nicolai Skolegade 2b, 6000 Kolding Cvr. nr. 29189897 Tlf. 79 79 79 79 Kontaktperson: Lisbet Holten Lambert Tlf. direkte 79 79 66 50 Mail: lilam@kolding.dk

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

udeservering I DEN HVIDE KØDBY

udeservering I DEN HVIDE KØDBY udeservering I DEN HVIDE KØDBY Principper for anvendelse og indretning af udearealer 2015 Infotekst Velkommen som restauratør Velkommen som restauratør i Den Hvide Kødby. Hvis du ønsker at have udeservering

Læs mere

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer AREALLEJEKONTRAKT Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer og Økonomiforvaltningen Center for Sikker By, Vanløse Lokaludvalg Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

LEJEKONTRAKT vedr. EGNSTEATERBYGNING

LEJEKONTRAKT vedr. EGNSTEATERBYGNING LEJEKONTRAKT vedr. EGNSTEATERBYGNING 2015-16 Mellem Randers Kommune, i det følgende kaldet udlejer, og Randers Egnsteater, i det følgende kaldet lejer, er indgået følgende kontrakt vedrørende leje af lokaler

Læs mere

UDESERVERING I DEN HVIDE KØDBY

UDESERVERING I DEN HVIDE KØDBY UDESERVERING I DEN HVIDE KØDBY Principper for anvendelse og indretning af udearealer 2017 Infotekst Velkommen som restauratør Velkommen som restauratør i Den Hvide Kødby. Hvis du ønsker at have udeservering

Læs mere

Retningslinjer for arrangementer i Kødbyen

Retningslinjer for arrangementer i Kødbyen Retningslinjer for arrangementer i Kødbyen Følgende vilkår gælder for arrangementer på udendørs arealer i Kødbyen: 1. Du skal søge om tilladelse til at afholde et arrangement på de udendørs arealer i Kødbyen.

Læs mere

ANSØGNINGER BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL FOR DEN HVIDE KØDBY.

ANSØGNINGER BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL FOR DEN HVIDE KØDBY. BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL FOR DEN HVIDE KØDBY. VEJLEDNING TIL FREDNINGSVÆRDIER SAMT BYGNINGSARBEJDER OG ANVENDELSE AF BYRUM. SENEST OPDATERET JULI 2015 DEN HVIDE KØDBY BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL 2015 Historie

Læs mere

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen TEKNIK & MILJØ Team Administration Dato: 13-07-2014 Sagsnr.: 14/24150 Kontaktperson: Birgith M. Hansen Dir. tlf.: 7996 6203 E-mail: teknik@vejen.dk Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej

Læs mere

Udlejningsprospekt. Halmtorvet 9A og 9E (PH Cafeen)

Udlejningsprospekt. Halmtorvet 9A og 9E (PH Cafeen) Udlejningsprospekt Halmtorvet 9A og 9E (PH Cafeen) Lejemålet Attraktiv café i Den Brune Kødby udbydes til leje af Københavns Ejendomme og Indkøb forventeligt omkring maj/juni 2017. Udlejer gør opmærksom

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Onsdag den 26.06.2013, kl. 19.00

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Onsdag den 26.06.2013, kl. 19.00 Velkommen til Informationsmøde for beboerne Onsdag den 26.06.2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Mogens Tokkesdal 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering

Læs mere

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i Oksbøl Skyde-og øvelsesterræn (for kortvarige udlån til ikke-kommercielle formål)

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i Oksbøl Skyde-og øvelsesterræn (for kortvarige udlån til ikke-kommercielle formål) Lokalstøtteelement Oksbøl STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i Oksbøl Skyde-og øvelsesterræn (for kortvarige udlån til ikke-kommercielle formål) 1. Parterne og det lejede:

Læs mere

Lejeprospekt. Vedrørende butikslokalet. Dalgas Plads 7 B, 7400 Herning. Velbeliggende butikslokale i butikscenter i Herning Centrum.

Lejeprospekt. Vedrørende butikslokalet. Dalgas Plads 7 B, 7400 Herning. Velbeliggende butikslokale i butikscenter i Herning Centrum. clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar, MDE Lejeprospekt Vedrørende butikslokalet Dalgas Plads 7 B, 7400 Herning Velbeliggende butikslokale i butikscenter i Herning Centrum. Samlet areal inkl. fællesareal:

Læs mere

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder)

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder) Forsvarets Bygnings- & Etablissementstjeneste Lokalstøtteelement XXXXX STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder)

Læs mere

UDESERVERING I DEN HVIDE KØDBY

UDESERVERING I DEN HVIDE KØDBY UDESERVERING I DEN HVIDE KØDBY Principper for anvendelse og indretning af udearealer 2019 Infotekst Velkommen som restauratør Velkommen som restauratør i Den Hvide Kødby. Hvis du ønsker at have udeservering

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem og medundertegnede Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 (i det følgende kaldet udlejer) Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Cvr. 77940413

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3.

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3. Velkommen til Informationsmøde for beboerne Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3. Dagsorden: 1. Præsentation af byggeledelsen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering og

Læs mere

Forslag om flytning af Sundhedsrum og værested

Forslag om flytning af Sundhedsrum og værested 23. 11. 2009 Forslag om flytning af Sundhedsrum og værested MEDLEMSFORSLAG til Socialudvalgets møde den 25. november 2009 Sagsnr. 2009-161888 Dokumentnr. 2009-708693 Sagsbehandler Tune Møller Margrethe

Læs mere

Lejekontrakt. Lejekontrakt

Lejekontrakt. Lejekontrakt Lejekontrakt Mellem undertegnede i det følgende kaldet udlejer Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 og medundertegnede XX Xx XX Cvr. i det følgende kaldet lejer er der d.d. indgået følgende

Læs mere

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Indholdsfortegnelse Nr. Emne Side 0. Parterne 2 1. Brugsgenstanden 3 2. Anvendelse 3 3. Ikrafttræden/overtagelse 4 4. Opsigelse/ophør 5 5. Fremleje

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1.

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1. Velkommen til Informationsmøde for beboerne Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1. Dagsorden: 1. Præsentation af byggeledelsen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering og

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT For ejendommen: Matr.nr. [INDSÆT] Bygning [INDSÆT] Udlejer: [INDSÆT] Lejer: [INDSÆT] 1. Det lejede 1.1 Lejemålet omfatter til lejers særskilte brug kontorlokaler, hvis bruttoareal

Læs mere

Pæn butik direkte ud til Lyngby Torv 60 m fra hovedgaden

Pæn butik direkte ud til Lyngby Torv 60 m fra hovedgaden Pæn butik direkte ud til Lyngby Torv 60 m fra hovedgaden To butikker á hhv. 85 m² eller 86 m² butik direkte ud til Lyngby Torv De to butikker kan lægges sammen til én samlet butik á 170 m² Masser af fodgængertrafik

Læs mere

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem Lejekontrakt mellem Kolding Kommune og Kolding Modeljernbaneklub Mellem Kolding Kommune Senior-, Sundhed- og Fritidsforvaltningen Fritid og Idræt 6000 Kolding (i det følgende kaldet udlejer) og Kolding

Læs mere

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Hobro den 20.06.2010 Lejekontrakt Udlejre: Team Hyldahl A/S Lilleringvej 6 8462 Harlev J. Lejre: Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Indholdsfortegnelse. 1. Parterne 2. Det lejede 3. Det lejedes

Læs mere

Kære beboere i Tranehaven

Kære beboere i Tranehaven Boligorganisationen Tranemosegård Kære beboere i Tranehaven Vi er nu næsten færdige med renoveringen af blok 4, nr. 2-8, der er dog stadig delvist stillads pga. materialehejsen, som benyttes til blok 5.

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen Velkommen til Informationsmøde for beboerne Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres

Læs mere

Restaurant & take away - Mulighed for udeservering. LEJEOPSTILLING Vestergade 5, st sal 5000 Odense C

Restaurant & take away - Mulighed for udeservering. LEJEOPSTILLING Vestergade 5, st sal 5000 Odense C Restaurant & take away - Mulighed for udeservering LEJEOPSTILLING Vestergade 5, st. + 1. sal 5000 Odense C Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af

Læs mere

SENHJERNESKADECENTER NORD, FREDERIKSHAVN

SENHJERNESKADECENTER NORD, FREDERIKSHAVN NYHEDSBREV NR. 6 DEN 10. maj 2011. Facader begynder at tage for med færdige overflader, Facadepuds er udført på boligerne og facadeplader på servicebygning er så småt opstartet. Facadeplader på servicebygning.

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2014

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2014 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2014 Status for ombygningen af ammoniakanlægget Det nordlige område ud mod Halmtorvet er blevet frigivet d. 1. september 2014. Se Frigivelsesplan 3(b) på næste side;

Læs mere

BYUDVIKLINGSPULJEN ANSØGNINGSSKEMA. Gennemlæs vejledning før skemaet udfyldes PROJEKTETS TITEL. Fornyelse af Peter Fabers Gade

BYUDVIKLINGSPULJEN ANSØGNINGSSKEMA. Gennemlæs vejledning før skemaet udfyldes PROJEKTETS TITEL. Fornyelse af Peter Fabers Gade Bygge- og Teknikforvaltningen Vej & Park, Byrumskontoret Tlf.: 33 66 34 09, Fax: 33 66 71 91, E-mail: bypulje@btf.kk.dk Hjemmeside: www.vejpark.kk.dk/byudviklingspuljen BYUDVIKLINGSPULJEN ANSØGNINGSSKEMA

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By Forpagtningsaftale Mellem Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring (herefter benævnt Bortforpagter) Og Navn Adresse By (herefter benævnt Forpagter) er der indgået følgende forpagtningsaftale

Læs mere

Lejeprospekt. Butik/kontor/kliniklokaler. Fonnesbechsgade 1, t. th, 7400 Herning

Lejeprospekt. Butik/kontor/kliniklokaler. Fonnesbechsgade 1, t. th, 7400 Herning Lejeprospekt Butik/kontor/kliniklokaler Fonnesbechsgade 1, t. th, 7400 Herning Velbeliggende ny istandsat butiksejerlejlighed først i Hernings Latinerkvarter Samlet areal inkl. kælder: 178/159 m² m 2 Årlig

Læs mere

Lejeprospekt. vedrørende ejendommen. Sakskøbingvej 4, 7400 Herning. Lager og produktionsejendom i godt kvarter tæt på motorvejen

Lejeprospekt. vedrørende ejendommen. Sakskøbingvej 4, 7400 Herning. Lager og produktionsejendom i godt kvarter tæt på motorvejen clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar, MDE Lejeprospekt vedrørende ejendommen Sakskøbingvej 4, 7400 Herning Lager og produktionsejendom i godt kvarter tæt på motorvejen Samlet areal inkl. kold hal:

Læs mere

Lejeprospekt. vedrørende butikslokalerne. Viborgvej 61, 7400 Herning. Butikslokaler med stor synlighed og meget trafik med tilhørende lager.

Lejeprospekt. vedrørende butikslokalerne. Viborgvej 61, 7400 Herning. Butikslokaler med stor synlighed og meget trafik med tilhørende lager. Lejeprospekt vedrørende butikslokalerne Viborgvej 61, 7400 Herning Butikslokaler med stor synlighed og meget trafik med tilhørende lager. Samlet areal: 628 m 2 Årlig leje ekskl. drift: kr. 360,- pr. m

Læs mere

MANUAL FOR BYRUM BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL FOR DEN HVIDE KØDBY.

MANUAL FOR BYRUM BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL FOR DEN HVIDE KØDBY. BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL FOR DEN HVIDE KØDBY. VEJLEDNING TIL FREDNINGSVÆRDIER SAMT BYGNINGSARBEJDER OG ANVENDELSE AF BYRUM. SENEST OPDATERET JULI 2015 DEN HVIDE KØDBY BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL 2015 Historie

Læs mere

Lejeprospekt. Lagerlokaler. Mylius Erichsens vej 93, 7330 Brande. Velbeliggende lagerlokaler i Brande. Årlig leje ekskl. drift: kr. 175,- pr.

Lejeprospekt. Lagerlokaler. Mylius Erichsens vej 93, 7330 Brande. Velbeliggende lagerlokaler i Brande. Årlig leje ekskl. drift: kr. 175,- pr. Lejeprospekt Lagerlokaler Mylius Erichsens vej 93, 7330 Brande Velbeliggende lagerlokaler i Brande Samlet areal inkl. sekundære rum ca. 300 m 2 : 2.510 m 2 Kan opdeles: 1.235 m 2 og 1.275 m 2, hvoraf 300

Læs mere

Udlåns- og driftsaftale

Udlåns- og driftsaftale Udlåns- og driftsaftale Farimagsvej 16, 4700 Næstved Frivilligcenter Næstved flytter i juli 2017 ind i den kommunale ejendom på Farimagsvej 16, 4700 Næstved. Ejendommen skal endvidere danne rammen om De

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

3 helt nye lejemål til take away restauranter, café eller bager/konditor. LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld Frederiksberg

3 helt nye lejemål til take away restauranter, café eller bager/konditor. LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld Frederiksberg 3 helt nye lejemål til take away restauranter, café eller bager/konditor LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld. 2000 Frederiksberg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Albanigade 23, Odense C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. Når man får ny bolig, måske

Læs mere

RENOVERING AF GÅGADERNE I VARDE MIDTBY 2018

RENOVERING AF GÅGADERNE I VARDE MIDTBY 2018 Vesterbækvej 31, Sig 6800 Varde RENOVERING AF GÅGADERNE I VARDE MIDTBY 2018 OPSAMLING PÅ MØDET I VARDE BIO TIRSDAG DEN 04. SEPTEMBER 2018 Kære alle, der deltog i mødet i Varde Bio den 04. september. Marlene

Læs mere

Tidligere stillede spørgsmål: Spørgsmål 65, spørgsmål/svar 1 vedr. forbrug på lejemål: Fjellerup, Anholt, Kolind Grenaa og Allingåbro

Tidligere stillede spørgsmål: Spørgsmål 65, spørgsmål/svar 1 vedr. forbrug på lejemål: Fjellerup, Anholt, Kolind Grenaa og Allingåbro 1 Svar på spørgsmål 3 Tidligere stillede spørgsmål: Spørgsmål 65, spørgsmål/svar 1 vedr forbrug på lejemål: Vi har desværre ikke opgjort tallene pr station, men det kan selvfølgelig gøres såfremt det ønskes

Læs mere

Praktiske informationer Jul på Torvet i Hillerød 2019

Praktiske informationer Jul på Torvet i Hillerød 2019 Praktiske informationer Jul på Torvet i Hillerød 2019 Til Julehytteholderne For at både I og kunderne får den bedste oplevelse af Julemarkedet i Hillerød, har vi lavet nogle praktiske informationer og

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr. 1 København, den 6. maj 2011 KENDELSE Klagerne ctr. Kaas & Marksø ApS v/ Advokatfirmaet Erritzøe Dronningens Tværgade 7 1302 København K Nævnet har modtaget klagen den 15. september 2010. Klagen angår

Læs mere

Informationsbrev. Fælles elforsyning

Informationsbrev. Fælles elforsyning Informationsbrev Fælles elforsyning 31. oktober 2014 INFORMATIONSBREV FÆLLES ELFORSYNING Ejendommens fælles elforsyning renoveres i de kommende måneder forud for kælderisoleringen, brevet her er beboerinformation

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Vesterå 23, Aalborg UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN VESTERÅ 23, AALBORG

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2015

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2015 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2015 Ny Hjemmeside til Kødbyen www.koedbyen.kk.dk, Københavns Ejendommes officielle hjemmeside om Kødbyen, har fået en ansigtsløftning. Den gamle hjemmeside var forældet,

Læs mere

vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling dec. 2016

vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling dec. 2016 Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - dec. 2016 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning Nørrebrogade Nørrebrogade Det skal du vide om Renovering og genhusning Revideret januar 2014 1 Indhold Indhold... 2 Kære beboere... 3 Byggepladskontor og byggeledelse... 4 Arbejdstid... 4 Byggesagens omfang...

Læs mere

El-installationer er i stor udstrækning ulovlige. Den bygningssagkyndiges forklaring:

El-installationer er i stor udstrækning ulovlige. Den bygningssagkyndiges forklaring: 8075 Oversigt over klagepunkter: 1. El-installationer udvendig 2. El-installationer i forgang 3. El-installationer i bryggers 4. El-tavle 5. El-installationer i værelse ved forgang 6. El-installationer

Læs mere

Regulativ for gågaden i Hørsholm. Kapitel 1 Indledning. 1. Dette regulativ vedrører Hørsholm Kommunes del af Hovedgaden, som er en kommunal gågade.

Regulativ for gågaden i Hørsholm. Kapitel 1 Indledning. 1. Dette regulativ vedrører Hørsholm Kommunes del af Hovedgaden, som er en kommunal gågade. Gågaden i Hørsholm Kommune - regler for indretning, anvendelse og vedligeholdelse Velkommen til gågaden i Hørsholm. Her skal være plads til et levende handelsog byliv, sikker og tryg færdsel for alle og

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN H. N.

Læs mere

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Bispeparken Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Entrédøre skiftes på én dag Side 4 Nøgler og adgang til din bolig Side 4 Adgang til dit kælderrum

Læs mere

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R 1. PARTERNE Mellem Cvr. nr. 29189730, P.nr 1019130610 Svendborg Kommune Ejendomsadministration Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge. (i

Læs mere

Leje og Leveringsbetingelser

Leje og Leveringsbetingelser Leje og Leveringsbetingelser Så længe lejemålet varer, bærer lejeren enhver risiko og ansvar for det lejede materiel Lejer er, ved tilbagelevering, forpligtet til at aflevere det lejede i samme stand (

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Cvr.nr.: 29190941 (i det følgende kaldet udlejeren) og Aalborg Kommune Boulevarden 13 9100 Aalborg Cvr.nr.:

Læs mere

LEJEOPSTILLING Korsgade 4, st. th Nyborg

LEJEOPSTILLING Korsgade 4, st. th Nyborg LEJEOPSTILLING Korsgade 4, st. th. 5800 Nyborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen råder

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2014

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2014 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2014 Status for ombygningen af ammoniakanlægget Rørbroen til Grønlandsfryseren: Arbejdet med rørtrækket (isolering af rørene) på rørbroen er færdig fredag d. 10. oktober.

Læs mere

Butik med 49 meter facade til masser af gående, cykler, biler og busser! LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld Frederiksberg

Butik med 49 meter facade til masser af gående, cykler, biler og busser! LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld Frederiksberg Butik med 49 meter facade til masser af gående, cykler, biler og busser! LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld. 2000 Frederiksberg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele

Læs mere

Bestyrelsesmøder, Beboerrepræsentationen og Antenneforeningen. Referat

Bestyrelsesmøder, Beboerrepræsentationen og Antenneforeningen. Referat Beboerrepræsentationen "VIBENSHUSBEBOERNE" v/carl-erik Christiansen Buddinge Hovedgade 291 2880 Bagsværd Telefon: 44 44 00 03 (privat) Telefon: 33 21 26 33 (arbejde) Telefax: 33 21 11 18 E-Mail: carl-erik@andersen-maare.dk

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning 2014. Afdeling 16. Almene boliger. Fastelavn/juletræstænding/bankoklub. april 2015

AAB Afdeling 16. Beretning 2014. Afdeling 16. Almene boliger. Fastelavn/juletræstænding/bankoklub. april 2015 AAB Afdeling 16 april 2015 Beretning 2014 Afdeling 16 Almene boliger Det bliver stadig mere kompliceret at administrere vores afdeling. Administration udsender mange cirkulærer som afdelingsbestyrelserne

Læs mere

FORSLAG TIL Leje- og inventaraftale for mellem Odense Kommune og Den erhvervsdrivende fond, Odense Live Fonden

FORSLAG TIL Leje- og inventaraftale for mellem Odense Kommune og Den erhvervsdrivende fond, Odense Live Fonden By- og Kulturforvaltningen FORSLAG TIL Leje- og inventaraftale for 2017-2020 mellem Odense Kommune og Den erhvervsdrivende fond, Odense Live Fonden Kunst og Kultur Kultursekretariatet Nørregade 36 5000

Læs mere

Nyhedsbrev - Det ny H.C. Andersens Hus

Nyhedsbrev - Det ny H.C. Andersens Hus Nyhedsbrev - Det ny H.C. Andersens Hus KÆRE NYHEDSBREVMODTAGER Tak for din tålmodighed! Der skal lyde en stor tak til alle naboer for jeres udholdenhed. Nedrivningen af en stor museumsbygning med tykke

Læs mere

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE:

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE: Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - Jan. 2017 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T Advokat Ole Kildeby Danmarksgade 81.2.th. 9900 Frederikshavn Tlf.nr. 98 42 91 11 L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Fonden Tordenskiold, Frederikshavn som udlejer, og Tordenskiolds Soldater

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Rolighedsvej 32, 7400 Herning. Let tilgængelige lyse kontorlokaler med maksimal synlighed i Herning midtby.

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Rolighedsvej 32, 7400 Herning. Let tilgængelige lyse kontorlokaler med maksimal synlighed i Herning midtby. Lejeprospekt Kontorlokaler Rolighedsvej 32, 7400 Herning Let tilgængelige lyse kontorlokaler med maksimal synlighed i Herning midtby. Samlet areal: 300 m 2 Årlig leje ekskl. drift: kr. 575 pr. m 2 Sags

Læs mere

Lejeprospekt. Lager- og produktionsejendommen. Hanningvej 65, Isenvad, 7430 Ikast

Lejeprospekt. Lager- og produktionsejendommen. Hanningvej 65, Isenvad, 7430 Ikast Lejeprospekt Lager- og produktionsejendommen Hanningvej 65, Isenvad, 7430 Ikast Meget velholdt lager- og produktionsejendom med administration kun 3 km. til Herning Motorvejen (Ikast Ø). Samlet areal inkl.

Læs mere

AFTALE OM LEJE AF LOFTSRUM

AFTALE OM LEJE AF LOFTSRUM Ejd. nr.: 507-999-99 Matr.nr.: 999 Christianshavns Kvarter, Kbh. Ejerl.nr.: 99 Advokat (H) Torben H. Andersen Nørre Voldgade 88 Beliggenhed: 1358 København K.. 1429 København K AFTALE OM LEJE AF LOFTSRUM

Læs mere

Udlejningsprospekt Kulturelt udbud. Halmtorvet 9A og 9E (PH Cafeen)

Udlejningsprospekt Kulturelt udbud. Halmtorvet 9A og 9E (PH Cafeen) Udlejningsprospekt Kulturelt udbud Halmtorvet 9A og 9E (PH Cafeen) Lejemålet Attraktiv café i Den Brune Kødby udbydes til leje af Københavns Ejendomme pr. 1. april 2013. Lejemålet Halmtorvet 9A og 9E (PH

Læs mere

Brugsaftale. indgås hermed brugsaftale for ejendommen Ryetvej 17, 3500 Værløse, som ejes af Furesø Kommune. Formål. Omfang

Brugsaftale. indgås hermed brugsaftale for ejendommen Ryetvej 17, 3500 Værløse, som ejes af Furesø Kommune. Formål. Omfang Brugsaftale Version 18.02.2016 Mellem Furesø Kommune Stiager 2 3500 Værløse og Alugod Gruppe, Det Danske Spejderkorps c/o Bjarne van Reeuwijk Toftegårdsvej 20 3500 Værløse indgås hermed brugsaftale for

Læs mere

Lejeprospekt. Ejendommen. Nakskovvej 1, 7400 Herning. Særdeles velbeliggende synlig domicilejendom

Lejeprospekt. Ejendommen. Nakskovvej 1, 7400 Herning. Særdeles velbeliggende synlig domicilejendom Lejeprospekt Ejendommen Nakskovvej 1, 7400 Herning Særdeles velbeliggende synlig domicilejendom Samlet areal inkl. lager: 3.233 m 2 Årlig leje ekskl. drift: kr. 275,- pr. m 2 Sags nr. 15-022 Maj 2015 1.

Læs mere

Rådhuset DK-6000 Kolding Tlf: +45 7550 1500 Fax: +45 7930 2033 E-post: raadhus@kolding.dk

Rådhuset DK-6000 Kolding Tlf: +45 7550 1500 Fax: +45 7930 2033 E-post: raadhus@kolding.dk Håndbog for arrangementer og koncerter Fra denne side har du adgang til Håndbog for arrangementer og koncerter. 1. Forord 2. Leje ved store koncerter/arrangementer 3. Leje ved mindre koncerter/arrangementer

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Holmbladsgade 70C, København S UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN HOLMBLADSGADE

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S.

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S. Afdeling 13 Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2016, kl. 19:00. I mødet deltog: Beboere: 29 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul Erik Christensen

Læs mere

ADVOKATERNE I JYLLANDSGÅRDEN A/S LEJEKONTRAKT. Erhvervslejemål. 1. Det lejede. 2. Anvendelse. 3. Ikrafttræden og lejemålets stand ved overtagelsen

ADVOKATERNE I JYLLANDSGÅRDEN A/S LEJEKONTRAKT. Erhvervslejemål. 1. Det lejede. 2. Anvendelse. 3. Ikrafttræden og lejemålets stand ved overtagelsen ADVOKATERNE I JYLLANDSGÅRDEN A/S Frederiksgade 72 Postboks 5052 DK-8100 Århus C Tlf. (+45) 86 12 23 66 Fax (+45) 86 12 97 07 CVR-nr. 25 90 89 02 E-mail: info@kapas.dk www.kapas.dk Jyske Bank 5076 1320014

Læs mere

Gaderegulativ. for Assens Kommune

Gaderegulativ. for Assens Kommune Gaderegulativ for Assens Kommune I henhold til 80, 86 og 89 i Lov om offentlige veje fastsætter Assens Kommune, som vejmyndighed, efter samråd med Fyns Politi, følgende regler for særlig råden over kommunens

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo?

Gem denne information! Hvor skal du bo? Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 Indholdsfortegnelse Hvor skal du bo, når din bolig skal.... 3 Tryghedspakken og spørgeskemaet 3 Boligstøtte og

Læs mere

Råderetskatalog. Udendørs forbedringsog forandringsarbejder. Sallingsundvej - afdeling 19

Råderetskatalog. Udendørs forbedringsog forandringsarbejder. Sallingsundvej - afdeling 19 Råderetskatalog Udendørs forbedringsog forandringsarbejder Sallingsundvej - afdeling 19 2 Dette er afdeling 19`s udendørs råderetskatalog. Som beboer i Himmerland Boligforening har du mulighed for at lave

Læs mere

Take Away, café, restaurant etc. Ingen betaling af afståelse/nøglepenge. LEJEOPSTILLING Sværtegade 3, kld København K

Take Away, café, restaurant etc. Ingen betaling af afståelse/nøglepenge. LEJEOPSTILLING Sværtegade 3, kld København K Take Away, café, restaurant etc. Ingen betaling af afståelse/nøglepenge LEJEOPSTILLING Sværtegade 3, kld. 1118 København K Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed

Læs mere

H A L D G U T T E N B E R G

H A L D G U T T E N B E R G Matr.nr.: XXXX Christianshavns Kvarter, København Ejerl.nr.: XX Beliggenhed: XXXX XXXX København K A F T A L E O M L E J E A F L O F T S R U M Underskrevne: Ejerforeningen Aladdin Burmeristersgade 3 1429

Læs mere

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj Renoveringen rykker nærmere Snart er der gået et halvt år, siden beboerne i afdeling 107-108-109 stemte ja til de omfattende planer for et helt nyt Skanseparken.

Læs mere