NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2017"

Transkript

1 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2017

2 Overførselssagen 2017 Penge til Kødbyen I forbindelse med overførselssagen blev der afsat 48 mio. kr. til Kødbyen. Pengene skal bruges til: Renovering af vandforsyningen i Kødbyen. Ny belysning i Den Brune Kødby. Et pilotprojekt i forhold til renovering af facader i Den Hvide Kødby. Lovliggørelse af lejemål og bygninger i Kødbyen i forhold til den ændrede anvendelse. Københavns Ejendomme og Indkøb har indledt arbejdet med lovliggørelse af lejemål og bygninger. Renoveringen af vandforsyningen forventes påbegyndt til efteråret, hvor vi også går i gang med pilotprojektet i forhold til facaderenovering. Der er lavet et ideoplæg til belysning i Den Brune Kødby, som skal godkendes i Slots- og Kulturstyrelsen. Vi regner med, at udskiftningen af belysningen i Den Brune Kødby vil finde sted i foråret 2018.

3 Byggearbejder sommeren 2017 Ud over de midler der er beskrevet på foregående side, er der også blevet afsat betydelige midler på vores grundbudget til renoveringsarbejder i Kødbyen. Det er vi glade for, men det betyder også, at sommeren 2017 igen vil blive præget af stor byggeaktivitet og tilstedeværelsen af byggepladser. Vi er klar over, at det kan have negative konsekvenser ift. antallet af parkeringspladser, men forsøger at anvise byggepladser på steder, hvor generne er mindst mulige. Samtidig forsøger vi at planlægge således, at vi også i sommeren 2017 vil have mulighed for at afvikle spændende udendørs arrangementer i Kødbyen. Der vil naturligvis blive udsendt varslinger ifm. alle byggearbejderne, men allerede nu kan vi opliste flg. arbejder/byggepladser, som Kødbyen vil opleve i indeværende år: Renovering af varmtvandsrør (arbejde i tunnelserne) Asfaltarbejde og membranrenoveringer (er varslet) Kloakrenovering og udskiftning af overflade i Kokkegården og gården på Høkerbodernes vest-side. Tagrenovering af Slagtehusgade 11 Etablering af nyt lys i Kød-, Slagter- og Høkerboderne Klargøring af ledigt lejemål Flæsketorvet Renovering af Skorsten, Slagtehusgade 18 Forsøgsetablering af nye vinduespartier, Flæsketorvet øst Her ud over er der flere mindre byggeaktiviteter, som ikke kræver byggepladser.

4

5 Sikker drift af Kødbyen: Et treårigt projekt er igangsat Den 1. april 2017 har Københavns Ejendomme & Indkøb nedsat en projektgruppe, som over de næste tre år skal lovliggøre og strømline administrationen af Kødbyens lejemål, så driften bliver mere sikker og effektiv. Projektgruppen skal desuden arbejde videre med at udvikle Kødbyen som attraktivt byområde og udlejningsdestination for kreative og fødevareproducerende erhvervslejere. Det er et omfattende arbejde. Men det er nødvendigt at sikre en lovlig anvendelse af bygninger og lejemål og arbejde med vedligeholdelse af bygningerne i Kødbyen. Ellers risikerer vi, at problemerne vokser sig så store, og bygningerne bliver i en sådan stand, at Kødbyen ikke vil være et attraktivt sted at drive virksomhed i fremtiden. Projektet hedder Sikker drift af Kødbyen. I første fase af projektet, som strækker sig frem til udgangen af 2017, vil Københavns Ejendomme & Indkøb gennemgå alle bygninger og lejemål for at få overblik over, hvor der er forhold, der skal lovliggøres og bringes i orden. Vi vil løbende kommunikere om projektet bl.a. i dette nyhedsbrev. Ligeledes vil vi have en tæt dialog med Kødbyforeningen.

6 Hvad betyder det for dig? Dit lejemål vil i lighed med de øvrige lejemål i Kødbyen blive gennemgået af projektgruppen. De vil se på, om lejemålet har den anvendelse, som det er godkendt til, om installationer og eventuelle ombygninger er lovlige, om der er flugtveje i tilfælde af brand osv. I den forbindelse vil du blive bedt om at fremvise eller indhente de nødvendige tilladelser, hvis du har ombygget eller ændret anvendelsen af dit lejemål. Tidsplan og proces for gennemgangen af lejemålene i Kødbyen er ikke fastlagt endnu, men du vil blive kontaktet af projektgruppen forud for gennemgangen af dit lejemål. Det fremgår af din lejekontrakt, hvad du er ansvarlig for som lejer. Du er fx ansvarlig for at få en tilladelse hos Center for Bygninger i Teknik- og Miljøforvaltningen, hvis du ønsker en ændret anvendelse af dit lejemål. Tilsvarende er du selv ansvarlig for at dit eventuelle ombygningsprojekt godkendes af Center for Bygninger og Slots- og Kulturstyrelsen. Kontakt Projektet er bemandet af fire medarbejdere, der har base i Kødbyens Maskincentral. Leder af Kødbyen, Mads Uldall er styregruppeformand for projektet, mens Grethe Skov er projektleder Projektgruppen vil arbejde tæt sammen med de medarbejdere, som sidder med den daglige drift og udvikling af Kødbyen. Har du spørgsmål til projektet, er du velkommen til at kontakte Grethe Skov på grskov@okf.kk.dk, Tlf

7 Lokalplanen for Den Hvide Kødby Arbejdet med at skrive en Lokalplan for Den Hvide Kødby har været sat i bero i en periode, mens der blev gennemført en forundersøgelse, der skulle afgøre, om det er muligt at placere en ny skole på hjørnegrunden ved Ingerslevsgade/Skelbækgade. Dette arbejde er nu overstået og arbejdet med Lokalplanen er derfor genoptaget. Lejere med adresse inden for Lokalplanens område skal være opmærksom på, at Center for Bygninger ikke må sagsbehandle byggeansøgninger fra offentliggørelsen af Lokalplanforslaget til den politiske beslutning. Høringsfasen er planlagt til at starte d. 5. oktober 2017 og slutte d. 8. december Den politiske beslutning forventes truffet ultimo marts Skal du være sikker på, at få en byggeansøgning behandlet inden høringsfasen, skal du indsende din ansøgning i god tid. Sørg for at den indsendt primo august 2017 men gerne før - for at være sikker på at kunne nå at få en byggetilladelse. Du kan læse mere om lokalplaner på kommunens hjemmeside. Du er velkommen til at kontakte Københavns Ejendomme og Indkøb, hvis du har spørgsmål dette.

8 Lyset i Den Hvide og Grå Kødby Det store projekt med at etablere ny udendørs belysning i Den Hvide og Grå Kødby er ved at være overstået. Der er dog stadig enkelte hængepartier og opfølgningsarbejder. Vi har, sammen med Teknik og Miljøforvaltningen, der varetager belysning i boderne, besluttet at etablere ny belysning i de tre boder. Belysning som svarer til den belysning vi har etableret på Flæsketorvet. Samme slags armaturer og facadehængt. Det betyder, at vi også i boderne kan komme af med de mange virer, der hænger på kryds og tværs af gaderummet. Arbejdet forventes udført i maj/juni. Arbejdet foregår på lift og vil ikke betyde afspærringer eller lign. Dog skal lejere i boderne forvente kortvarige støjgener, når elektrikerne skal bore huller til armaturer og kablinger. Det vil dog hurtigt ophøre, når arbejdet fortsættes videre ned langs facaderne. Derudover mangler vi fortsat at stille lidt på de øverste armaturer i masterne på Flæsketorvet, så de ikke blænder unødigt. Lysniveauer. Lyset i Den Hvide og Grå Kødby er baseret på energibesparende LED-lyskilder og er opdelt i grupper. Hver gruppe kan justeres ift. lysstyrke i spring fra 10% - 100%. Dette justeringsarbejde er gået i gang og lyset forsøges justeres ift. sikkerhed, oversigt, kriminalprævention, hygge og stemning. Du er velkommen til at kontakte Kvartermanager Niels Birk på cr02@okf.kk.dk, hvis du har et ønske om justering af lyset i dit nærområde. Vi kan dog ikke garantere, at vi kan efterleve dine ønsker, da vi bliver nødt til at se på lyset som helhed.

9 Udeservering Udeserveringssæsonen er gået i gang og glade gæster strømmer til Kødbyen, når vejret tillader det. Det betyder, at det er på tide at indskærpe de vigtigste regler, som restauratørerne skal forholde sig til. Reglerne er indført af hensyn til den almindelige drift af Kødbyen og hverdagen og naboer, der har andre behov end udeservering. HUSK: På Flæsketorvet: Opstilling af udeservering må tidligst ske kl af hensyn til parkeringsbehov hos ikke-restauratører. Udeserveringsarealer skal være pakket sammen og bortstillet senest kl 02. I Slagter- og Høkerboderne: Opstilling kan ske fra kl. 08 og inventar skal være pakket sammen og bortstillet kl. 24. Møbler skal være sammenklappelige og/eller stabelbare. Der må IKKE anvendes borde/bænkesæt. Der må ikke fastgøres noget i terræn. Plantekrukker og lign. er IKKE tilladte. Afskærmning mod kørebane skal udføres med godkendt udstyr jf. udeserveringsreglerne. Parasoller skal være hvide og må max være 3x3 m. Fra uge 19 (om 2 uger) vil der blive ført tilsyn med samtlige udeserveringer i Kødbyen. Såfremt der konstateres overtrædelser af reglementet, vil der blive udstedt straks-påbud til restauratøren. En fortsat overtrædelse af reglerne kan medføre en tilbagekaldelse af din tilladelse til at have udeservering. Tilbagekaldes en tilladelse, kan der ikke ansøges om tilladelse i samme kalenderår. Se hele regelsættet i udeserveringsmanualen.

10 Ny toiletvogn på Flæsketorvet Den opmærksomme gæst i Kødbyen har set, at der ud for Flæsketorvet 93 er opstillet en hvid toiletvogn. Toiletvognen er et forsøg og en midlertidig foranstaltning, som vil være til stede på Flæsketorvet henover sommeren 2017, mens vi arbejder videre med at finde en permanent toiletløsning. Vognen er aflåst til hverdag, da det ikke er muligt at finde midler til opsyn og vedligeholdelse. Toiletvognen er etableret for at give arrangører mulighed for at servicere deres gæster med gode toiletforhold. Det betyder, at arrangører både interne og eksterne kan få lov til at låne toiletvognen. Lån af toiletvognen er gratis. Der skal dog betales for forbrug og vognen skal efterlades rengjort og udstyret med toiletpapir således, at den er klar til brug ved næste event. Låneren varetager ligeledes ansvaret for toiletvognens indvendige gulve, vægge og inventar mod et depositum. Har du brug for at låne toiletvognen ifm. et arrangement kan du anføre dette under Yderligere Oplysninger i ansøgningsskemaet, som du finder på

11 Nye adresser i Kødbyen Flere lejere i Kødbyen vil i de kommende uger opleve at få tildelt nye adresser. Med nye tilkørselsveje og gadenavne er det nødvendigt at ændre visse adresser. Det sker fortrinsvist ud fra et hensyn til alarmudrykninger, men også ud fra et generelt hensyn til, at det skal være nemt og logisk at finde vej. Der har været afholdt nabohøringer de nødvendige steder og Center for Adresseændring har godkendt de nye adresse-betegnelser. Husnumre vil blive opsat i uge 17. Virksomheder der er berørt af adresseændringerne skal være opmærksom på, at det er virksomhedernes eget ansvar at indberette adresseændringen på Følgende ændringer sker: Indgange i Kokkegården, der nu hedder Flæsketorvet 30A-30D samt tre unummerede indgange, kommer til at hedde Skelbækgade 5A-5G Nuværende Slagtehusgade 18-18C, rykkes et bogstav. Der oprettes ny nr. 18 og 18 kommer fremover til at hedde 18A. Indgang 18C slettes. I Jens P. gården (Høkerboderne vest) byttes der om på 14A og 14B således, at det er logisk at oprette ny indgang 14C I Slagtehusgade ændres nummereringen ved nr 32 og 32B således der kan etableres en logisk nummerering med 32 til 32C I Den Brune Kødby har Center for Adresser krævet, at der etableres separate husnumre på bygning 66 & 67. Indgangene får fremover numrene 11A-11G

12 Af- og pålæsningsvejledning Der er ofte uklarhed over reglerne for af- og pålæsning. Til almindelig orientering vedlægger vi derfor en forklaring på reglerne, udarbejdet af Center for Parkering.

13 Du kan downloade flyeren til ophæng på

14 Kødby Kalenderen Kalenderen for den kommende periode. Se hele kalenderen på

15

16 Diverse Nyheder Københavns Ejendomme & Indkøb er flyttet. Den nye adresse hedder Borups Allé 177, 2400 København NV. Du kan stadig få kontakt med KEID på tlf.: eller via Brandsyn. Flugtveje SKAL holdes frie for henstillede genstande og/eller affald. Det skal til enhver tid være muligt at bruge dem til at flygte igennem, hvis det er nødvendigt. Husk at det kan være dit eller din kollegas liv, der afhænger af frie flugtveje. Brandmyndigheden fører løbende tilsyn og kan besøge din virksomhed uden varsel. Sådan skal fx ikke se ud på en flugtvej

17 Du kender telefonnummeret til HelpDesk, men nu kan du også bruge den digitale Helpdesk, hvis du har spørgsmål om drift og administration af dit lejemål. Det kan fx være spørgsmål, der handler om bygningsskader, husleje, varslinger og meget mere. Sådan bruger du den digitale Helpdesk: Vær opmærksom på, at fremlejere ikke må bruge Helpdesk en. Det er udelukkende lejere, der varetager kontakten med Københavns Ejendomme & Indkøb. Derfor er det også lejeren, der skal stille eventuelle spørgsmål, som fremlejere måtte have. Find Helpdesk på forsiden på kobenhavnsejendomme.kk.dk eller gå direkte til Helpdesk. Opret dig som bruger af systemet med din mailadresse (Opret ekstern bruger) Som ekstern bruger kan du løbende klikke dig ind og få en status og oversigt over dine oprettede sager. Du kan finde vejledninger samt en video, der viser, hvordan du indmelder en sag i den nye Helpdesk via hjemmesiden. Du kan stadig anvende den telefoniske indgang til Helpdesk. HelpDesk telefonnummer: HelpDesk Åbningstider: Mandag til torsdag kl. 7-16, Fredag kl Absolut akutte sager udenfor den telefoniske åbningstid henvises til vagttelefonen i Kødbyen, tlf eller til Rådhusvagtens døgnservice, tlf

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Maj 2016

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Maj 2016 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Maj 2016 Fuld Tænding i Kødbyen Pengene er bevilget og kontrakten er underskrevet Vi udskifter alt udendørs belysning i den Grå og Hvide Kødby til fordel for moderne LED-baserede

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2016

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2016 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2016 Julehilsen Kære lejere i Kødbyen Julen er nær og det er tid til at se tilbage og overveje, hvordan året i Kødbyen er gået. 2016 har været et travlt år. Vi har lavet

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2016

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2016 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2016 Udeservering Udeserveringssæsonen er slut på Flæsketorvet. Det betyder, at der igen er god plads til parkerede biler. Københavns Ejendomme og Indkøb administrerer

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2015

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2015 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2015 Høring om nye retningslinjer for arrangementer i Kødbyen Sommeren 2015 har givet en masse gode og dårlige erfaringer mht. arrangementer på Flæsketorvet. 2015 var

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2016

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2016 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2016 Ny skole i Kødbyen Borgerrepræsentationen har netop afsat 2,2 mio. kr. til at undersøge, om det kan lade sig gøre at opføre en helt ny skole på den såkaldte hjørnegrund

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Feb. 2017

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Feb. 2017 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Feb. 2017 Orientering om trafikale omlægninger i Skelbækgade, på Halmtorvet og i Slagterboderne Byggeriet af det store hotel på Kødbyens nabogrund i Skelbækgade er i gang.

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE juli 2014

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE juli 2014 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE juli 2014 Status for ombygningen af ammoniakanlægget Der er opsat en midlertidig kølecontainer ud for Slagterboderne 9. Det var forventet, at den ville blive fjernet i juni,

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Marts 2016

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Marts 2016 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Marts 2016 Lokalplan for Den Hvide Kødby Høringsperioden for Lokalplanen for Den Hvide Kødby er udskudt. Det forventes, at høringsperioden foregår i okt/nov 2016. Vær opmærksom

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2014

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2014 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2014 Status for ombygningen af ammoniakanlægget Det nordlige område ud mod Halmtorvet er blevet frigivet d. 1. september 2014. Se Frigivelsesplan 3(b) på næste side;

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2015

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2015 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Sept. 2015 Ændringer i tidsplan for Lokalplanen + ny kommuneplan Københavns Kommune er i gang med at udarbejde en lokalplan for Den Hvide og Grå Kødby. Dette får betydning

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2014

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2014 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Okt. 2014 Status for ombygningen af ammoniakanlægget Rørbroen til Grønlandsfryseren: Arbejdet med rørtrækket (isolering af rørene) på rørbroen er færdig fredag d. 10. oktober.

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Juli 2015

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Juli 2015 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Juli 2015 Oprydning i Kødbyen Storskrald dominerer baggårde og gader. Derfor foretager Københavns Rengøringsservice en hovedoprydning i starten af september. Vi gennemgår

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

Retningslinjer for arrangementer i Kødbyen

Retningslinjer for arrangementer i Kødbyen Retningslinjer for arrangementer i Kødbyen Følgende vilkår gælder for arrangementer på udendørs arealer i Kødbyen: 1. Du skal søge om tilladelse til at afholde et arrangement på de udendørs arealer i Kødbyen.

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE 04. juli 2013 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Orientering til lejerne og Kødbyforeningen om status på ombygningen af det centrale køleanlæg i Kødbyen. Der har været afholdt

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2015

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2015 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE April 2015 Ny Hjemmeside til Kødbyen www.koedbyen.kk.dk, Københavns Ejendommes officielle hjemmeside om Kødbyen, har fået en ansigtsløftning. Den gamle hjemmeside var forældet,

Læs mere

STANDARD FOR UDESERVERING

STANDARD FOR UDESERVERING STANDARD FOR UDESERVERING Udkast Kære restauratør Skanderborg Kommune bifalder udeservering som bidrager til et levende bymiljø og spreder god stemning i midtbyerne. Der er dog påkrævet, at man overholder

Læs mere

Vedtægt for benyttelse af stadepladser. Torvet og Markedspladsen

Vedtægt for benyttelse af stadepladser. Torvet og Markedspladsen Vedtægt for benyttelse af stadepladser Torvet og Markedspladsen 21. juni 2018 2 TORVEHANDELSOMRÅDET Torvehandelsområderne Torvet og Markedspladsen ligger i Ringsted bymidte og er markeret med grøntoning

Læs mere

Parkering i Den Hvide Kødby

Parkering i Den Hvide Kødby KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Byplanlægning BILAG 5 Parkering i Den Hvide Kødby Der er i alt 635 p-pladser på terræn i Den Hvide Kødby fordelt med: 107 pladser på offentlig

Læs mere

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Bispeparken Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Entrédøre skiftes på én dag Side 4 Nøgler og adgang til din bolig Side 4 Adgang til dit kælderrum

Læs mere

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning Nørrebrogade Nørrebrogade Det skal du vide om Renovering og genhusning Revideret januar 2014 1 Indhold Indhold... 2 Kære beboere... 3 Byggepladskontor og byggeledelse... 4 Arbejdstid... 4 Byggesagens omfang...

Læs mere

udeservering I DEN HVIDE KØDBY

udeservering I DEN HVIDE KØDBY udeservering I DEN HVIDE KØDBY Principper for anvendelse og indretning af udearealer 2015 Infotekst Velkommen som restauratør Velkommen som restauratør i Den Hvide Kødby. Hvis du ønsker at have udeservering

Læs mere

ANSØGNINGER BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL FOR DEN HVIDE KØDBY.

ANSØGNINGER BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL FOR DEN HVIDE KØDBY. BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL FOR DEN HVIDE KØDBY. VEJLEDNING TIL FREDNINGSVÆRDIER SAMT BYGNINGSARBEJDER OG ANVENDELSE AF BYRUM. SENEST OPDATERET JULI 2015 DEN HVIDE KØDBY BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL 2015 Historie

Læs mere

Udlejningsprospekt. Halmtorvet 9A og 9E (PH Cafeen)

Udlejningsprospekt. Halmtorvet 9A og 9E (PH Cafeen) Udlejningsprospekt Halmtorvet 9A og 9E (PH Cafeen) Lejemålet Attraktiv café i Den Brune Kødby udbydes til leje af Københavns Ejendomme og Indkøb forventeligt omkring maj/juni 2017. Udlejer gør opmærksom

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Onsdag den 26.06.2013, kl. 19.00

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Onsdag den 26.06.2013, kl. 19.00 Velkommen til Informationsmøde for beboerne Onsdag den 26.06.2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Mogens Tokkesdal 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering

Læs mere

MANUAL FOR BYRUM BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL FOR DEN HVIDE KØDBY.

MANUAL FOR BYRUM BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL FOR DEN HVIDE KØDBY. BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL FOR DEN HVIDE KØDBY. VEJLEDNING TIL FREDNINGSVÆRDIER SAMT BYGNINGSARBEJDER OG ANVENDELSE AF BYRUM. SENEST OPDATERET JULI 2015 DEN HVIDE KØDBY BYGNINGS- OG BYRUMSMANUAL 2015 Historie

Læs mere

Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand. Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.: e-mail:

Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand. Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.: e-mail: Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand Mellem: Hørsholm Kommune Hørsholm Rådhus Ådalsparkvej 2 2970 Hørsholm (i det følgende kaldet kommunen) Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.:

Læs mere

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek Brug af møde og udstillingslokaler på Humlebæk Bibliotek SALEN standardopstilling med 28 stole og 12 borde GRUPPERUM standardopstilling med 28 stole og 9 borde Mødelokaler Humlebæk Bibliotek har to mødelokaler,

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

Tilladelse til særlig råden i forbindelse med Køge Festuge 2018

Tilladelse til særlig råden i forbindelse med Køge Festuge 2018 Returadresse: Køge Kommune, Anlægsafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Foreningen Køge Festival Att: Per Stenberg Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Anlægsafdelingen Tilladelse til særlig råden i forbindelse

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen Velkommen til Informationsmøde for beboerne Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres

Læs mere

UDESERVERING I DEN HVIDE KØDBY

UDESERVERING I DEN HVIDE KØDBY UDESERVERING I DEN HVIDE KØDBY Principper for anvendelse og indretning af udearealer 2017 Infotekst Velkommen som restauratør Velkommen som restauratør i Den Hvide Kødby. Hvis du ønsker at have udeservering

Læs mere

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017 Tjekliste: Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2017 1. Ansøg ved Randers Eventsekretariat om brug af plads og evt. økonomisk støtte. Tidsfrist: senest 3. april 2017 2. Ansøg

Læs mere

Forskrift for midlertidig bygge- og anlægsaktivitet

Forskrift for midlertidig bygge- og anlægsaktivitet Forskrift for midlertidig bygge- og anlægsaktivitet Indhold Bestemmelser... 2 Formål... 3 Gyldigheds- og anvendelsesområde... 3 Arbejdstider... 3 Forureningsbegrænsende foranstaltninger... 3 Naboorientering...

Læs mere

Flæsketorvet 89, 1. sal, København V

Flæsketorvet 89, 1. sal, København V Flæsketorvet 89, 1. sal, København V 913 m² højloftet erhvervslejemål i Den Hvide Kødby Adgang fra Flæsketorvet og Staldgade. Tæt på offentlig transport Projektlejemål med mulighed for at udvikle lejemålet

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Amagerbrogade 268, København S UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. eller fuldpakken.

Læs mere

Smuk Fest afholdes over 2 weekender med samme program i begge weekender, se figur 1, hvor model 2 er vist til højre:

Smuk Fest afholdes over 2 weekender med samme program i begge weekender, se figur 1, hvor model 2 er vist til højre: NOTAT Dato: 16. oktober 2014 Sagsnr.: Myndighedsvurdering af Smuk Fest efter nyt koncept Smuk Fest har ansøgt om at kunne afholde festival efter et nyt koncept, hvor festivalen afkortes til færre dage

Læs mere

vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling dec. 2016

vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling dec. 2016 Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - dec. 2016 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

Silkeborg Kommune ønsker derudover at parkområderne, i det omfang de er egnede, benyttes til afvikling af egentlige arrangementer.

Silkeborg Kommune ønsker derudover at parkområderne, i det omfang de er egnede, benyttes til afvikling af egentlige arrangementer. Retningslinier for benyttelse af Silkeborg Kommunes parkområder til arrangementer, gældende fra 01.01.2008 1) Politik Alle borgere har fri adgang til kommunens parkområder. Silkeborg Kommune ønsker derudover

Læs mere

Begge naboorienteringer er udsendt den 5. december 2018.

Begge naboorienteringer er udsendt den 5. december 2018. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 20. december 2018 Bilag 2 Naboorienteringer Begge naboorienteringer er udsendt den 5. december 2018. Naboorientering - Ørestad City

Læs mere

Forskrift for udførelse af midlertidige bygge- og anlægsaktiviteter

Forskrift for udførelse af midlertidige bygge- og anlægsaktiviteter Forskrift for udførelse af midlertidige bygge- og anlægsaktiviteter Formål Forskriften har til formål at begrænse gener i form af støj, støv og vibrationer i forbindelse med midlertidige bygge- og anlægsaktiviteter

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

Pavillonløsning A Pavillonløsning B Pavillonløsning C Eksisterende bygning (D) Bus (E) Kvægtorvet (pladsen foran Øksnehallen)

Pavillonløsning A Pavillonløsning B Pavillonløsning C Eksisterende bygning (D) Bus (E) Kvægtorvet (pladsen foran Øksnehallen) Vurdering af midlertidige modeller for etablering af stofindtagelsesrum på Placering Kvægtorvet (pladsen foran Øksnehallen) Kapacitet Hvis tilladelser indhentes fra Kulturstyrelsen og Teknik- og Miljøforvaltningen,

Læs mere

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE:

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE: Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - Jan. 2017 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2015

NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2015 NYHEDSBREV TIL KØDBYENS LEJERE Dec. 2015 Julehilsen Det har været et spændende og begivenhedsrigt år i Kødbyen. Jeg har haft fornøjelsen at lære Kødbyen og mange af jer at kende og det har været en super

Læs mere

Byg og Miljø. Vilkår for brug af vejareal til udeservering i Køge Kommune

Byg og Miljø. Vilkår for brug af vejareal til udeservering i Køge Kommune Teknisk Forvaltning Dato Sagsnummer Dokumentnummer Vilkår for brug af vejareal til udeservering i Køge Kommune I Køge Kommune kan der i særlige tilfælde gives tilladelse til at vejarealer benyttes til

Læs mere

Status på forandringer i Budget

Status på forandringer i Budget Status på forandringer i Budget 2014-2017. 1. Miljø- og Planudvalget Politikområde 4: Klima og energi 1.1. Vedvarende energi: Skanderborg Kommune er selvforsynende med vedvarende energi til strøm og opvarmning

Læs mere

Information til beboerne i Havremarken

Information til beboerne i Havremarken Information til beboerne i Havremarken Beboerinformation nr. 4 I beboerinformation nr. 1, 2 og 3 blev I orienteret om de forestående arbejder med udskiftning af vandinstallationerne i jeres afdeling. Til

Læs mere

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Indholdsfortegnelse Afd. 3 Ryttervej. Afd. 4 Nedre Mosevej. Afd. 6 Hede-, Lyng- og Porsevej. Afd. 7 Skarpæs- og Parkvej. Afd. 9 Mosegårds og Skarpæsvej. Afd. 10/12

Læs mere

Forslag om flytning af Sundhedsrum og værested

Forslag om flytning af Sundhedsrum og værested 23. 11. 2009 Forslag om flytning af Sundhedsrum og værested MEDLEMSFORSLAG til Socialudvalgets møde den 25. november 2009 Sagsnr. 2009-161888 Dokumentnr. 2009-708693 Sagsbehandler Tune Møller Margrethe

Læs mere

Status på forandringer i Budget

Status på forandringer i Budget Status på forandringer i Budget 2014-2017. Indholdsfortegnelse 1. Miljø- og Planudvalget... 2 1.1. Vedvarende energi:... 2 1.2. Reduktion af energiforbrug i kommunens bygninger:... 2 1.3. Badestrande:...

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 123. Tilbageflytning

Læs mere

til blokmøde Rydevænget

til blokmøde Rydevænget Velkommen til blokmøde Rydevænget Mandag den 30. oktober 2017 Dagsorden Landsbyggefonden Renoveringsprojektet Din situation under renoveringen Hvad med huslejen Hvornår Spørgsmål Landsbyggefonden? Fordele

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Albanigade 23, Odense C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. Når man får ny bolig, måske

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Længehusene Etape 1, afd. 42! Facader og tagrenovering - Alle længehuse får nye vinduer med udvendig overflade i aluminium (nemt at vedligeholde) og nye døre - Nyt

Læs mere

Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden

Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 3. januar 2019 Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden Dispensationer i Ørestad City Nord og Ørestad Syd Forvaltningen

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Vesterå 23, Aalborg UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN VESTERÅ 23, AALBORG

Læs mere

Til politikerne på Københavns Rådhus Fra Grundejerforeningen Vanløse stationsby Den 14. november 2017 Som nærmeste nabo til Kronen i Vanløse, har vi siden november 2008 været udsat for byggestøj, støv,

Læs mere

Velkommen til. Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C

Velkommen til. Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Velkommen til Afd. 53 Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Alabu Bolig Brohusgade 2 B, 9000 Aalborg Åbningstider: Mandag - tirsdag - torsdag kl. 07.30-15.00 Onsdag kl. 09.00-17.00 Fredag kl.

Læs mere

Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C

Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C Praktiske oplysninger: Festsalen, Løkkekrogen 11C, 2625 Vallensbæk. Lokaleudlån: Center for Sundhed, Kultur og Fritid http://booking.vallensbaek.dk Besigtigelse af lokalet:

Læs mere

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE

Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE 2015 Vejledning for arrangører af UDENDØRS ARRANGEMENTER og MUSIKTELTE Tjekliste: 1. Ansøg ved Randers Eventsekretariat om brug af plads og evt. økonomisk støtte. Tidsfrist: senest 6. april 2015 2. Ansøg

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal

Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal BESLUTNING Tiltrådt med bemærkning om at ønsket om tilskuerfaciliteter indgår i det videre arbejde med programoplægget. Styregruppen udvides, så der er to brugerrepræsentanter:

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Maglehøjen 10, Roskilde

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Maglehøjen 10, Roskilde Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Maglehøjen 10, Roskilde UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. eller fuldpakken.

Læs mere

Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C

Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C Praktiske oplysninger: Festsalen, Løkkekrogen 11C, 2625 Vallensbæk. Lokaleudlån: Center for Sundhed, Kultur og Fritid http://booking.vallensbaek.dk Besigtigelse af lokalet:

Læs mere

INFORMATION TIL NYE LEJERE. Velkommen til Balder

INFORMATION TIL NYE LEJERE. Velkommen til Balder INFORMATION TIL NYE LEJERE Velkommen til Balder Godt at vide om din bolig Husleje betal altid til tiden Huslejen betales forud hver måned senest den første dag i måneden. Eksempel: Huslejen for april skal

Læs mere

Høringssvar fra Jens Peter Kildevang, Jordbærvej 133, 2400 Kbh. Nv. Kontakt:

Høringssvar fra Jens Peter Kildevang, Jordbærvej 133, 2400 Kbh. Nv. Kontakt: Høringssvar fra Jens Peter Kildevang, Jordbærvej 133, 2400 Kbh. Nv. Kontakt: jph2200@gmail.com Hermed indsender jeg høringssvar vedr. ansøgning om byggetilladelse på Rabarbervej 2 og 10-12. 1. Parkering

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Østervold 3, Randers C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Østervold 3, Randers C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Østervold 3, Randers C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN ØSTERVOLD 3, RANDERS

Læs mere

Vejledning for midlertidig overnatning

Vejledning for midlertidig overnatning Anvendelsesområde Vejledningen er udarbejdet til anvendelse ved midlertidige overnatninger for mere end 10 personer, (max. 5 døgn) i bygninger som ikke, i henhold til bygningsreglementet er godkendt til

Læs mere

Velkommen til. Brohuset Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C

Velkommen til. Brohuset Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Velkommen til Brohuset Afd. 53 Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C 22. januar 2019 Administration og Beboerservice Når der er behov for at få kontakt til ejendomsfunktionæren Brohusgade 2 B,

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen og valg af dirigent 2. Tidsplan 3. Gennemførelse af renoveringen Gennemgang af arbejderne vedr. badeværelser,

Læs mere

til blokmøde Fjældevænget

til blokmøde Fjældevænget Velkommen til blokmøde Fjældevænget Tirsdag den 31. oktober 2017 Dagsorden Landsbyggefonden Renoveringsprojektet Din situation under renoveringen Hvad med huslejen Hvornår Spørgsmål Landsbyggefonden? Fordele

Læs mere

Regulativ vedr. vej- og gadenavne samt husnumre

Regulativ vedr. vej- og gadenavne samt husnumre Regulativ vedr. vej- og gadenavne samt husnumre Indholdsfortegnelse 1 Hjemmel og gyldighedsområde... 3 2 Navngivning af veje og gader... 3 3 Anbringelse og vedligeholdelse af vej- og gadenavnsskilte...

Læs mere

Kære beboere i Tranehaven

Kære beboere i Tranehaven Boligorganisationen Tranemosegård Kære beboere i Tranehaven Vi er nu næsten færdige med renoveringen af blok 4, nr. 2-8, der er dog stadig delvist stillads pga. materialehejsen, som benyttes til blok 5.

Læs mere

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION Udskiftning af brugsvandsrør Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel information... 3 Hvad skal der laves, når arbejdet går i gang?.... 3 Hvornår

Læs mere

VEJLEDNING OG RETNINGSLINIER UDESERVERING PÅ RÅDHUSTORVET I RANDERS

VEJLEDNING OG RETNINGSLINIER UDESERVERING PÅ RÅDHUSTORVET I RANDERS VEJLEDNING OG RETNINGSLINIER UDESERVERING PÅ RÅDHUSTORVET I RANDERS Forretning Udeserveringsareal (brostensbelagt) langs facade Min. 1.30m gangzone eller 2.80m kørezone Forretning Min. 1.30m gangzone eller

Læs mere

Genhusning. Vejledning om genhusning i Skoleparken

Genhusning. Vejledning om genhusning i Skoleparken Genhusning Vejledning om genhusning i Skoleparken 11-12-2013 Indhold Genhusning hvad betyder det... 2 De fleste skal ikke genhuses... 2 Varig genhusning... 2 Skal jeg genhuses varigt?... 2 Bliver jeg hørt?...

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1.

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1. Velkommen til Informationsmøde for beboerne Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1. Dagsorden: 1. Præsentation af byggeledelsen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering og

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Rampelyset 1, Roskilde

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Rampelyset 1, Roskilde Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Rampelyset 1, Roskilde UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN RAMPELYSET 1,

Læs mere

På Nordkærvej 3, matr.nr. 48a Nørhalne By, Biersted, anlægges ca. 0,5 ha. fodboldgolfbane.

På Nordkærvej 3, matr.nr. 48a Nørhalne By, Biersted, anlægges ca. 0,5 ha. fodboldgolfbane. Niels Vendelbo Engvej 39 Nørhalne 9430 Vadum Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk 24-10-2007

Læs mere

December 2015 SIDSTE NYT

December 2015 SIDSTE NYT December 2015 SIDSTE NYT Nr. 18 A/B ØRHOLM DU SKAL SELV AFLEVERE BYGGEAFFALD PÅ GENBRUGSPLADSEN Den almindelige dagrenovation henter ikke længere vores byggeaffald. Du må derfor ikke længere stille byggeaffald

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Holmbladsgade 70C, København S UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN HOLMBLADSGADE

Læs mere

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 Marts 2014 Afdelingen har besluttet, at der skal foretages en udskiftning af varmerør og

Læs mere

STEMMEGRUNDLAG AFSTEMNING OM HELHEDSPLAN ÅBYHØJGÅRD AFDELING 310. Ekstraordinært afdelingsmøde

STEMMEGRUNDLAG AFSTEMNING OM HELHEDSPLAN ÅBYHØJGÅRD AFDELING 310. Ekstraordinært afdelingsmøde STEMMEGRUNDLAG AFSTEMNING OM HELHEDSPLAN ÅBYHØJGÅRD AFDELING 310 Ekstraordinært afdelingsmøde Onsdag den 30. oktober 2013 kl. 19.00 i Petersmindes Fælleshus, Åbyhøjgård 40 JA eller NEJ? Skal Åbyhøjgård,

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3.

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3. Velkommen til Informationsmøde for beboerne Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3. Dagsorden: 1. Præsentation af byggeledelsen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering og

Læs mere

Når du flytter fra din bolig

Når du flytter fra din bolig Når du flytter fra din bolig Brøndbyparken afd. 3 Vi kan, vi vil og vi skal! Hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Brøndby 2007 v/ Formand: Freddy Rasmussen 1 Opsigelsen - 3 måneders

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne

Velkommen til Informationsmøde for beboerne Velkommen til Informationsmøde for beboerne Afdeling 10, Grønningen Blok 3, Færøvej 20, 22 og 24 Torsdag den 27.02.2014, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel

Læs mere

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Kære beboere i Sorgenfrivang II I inviteres hermed til Informationsmøde i selskabslokalerne Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Mødet handler om helhedsplanen/renoveringsprojektet, der efter planen påbegyndes

Læs mere

Boligforeningen ØsterBO årgang 32 2012 nr. 4. ØsterBO Nyt. Jesper Petersen ser på solcelleanlæg - Læs mere på side 4

Boligforeningen ØsterBO årgang 32 2012 nr. 4. ØsterBO Nyt. Jesper Petersen ser på solcelleanlæg - Læs mere på side 4 Boligforeningen ØsterBO årgang 32 2012 nr. 4 ØsterBO Nyt Jesper Petersen ser på solcelleanlæg - Læs mere på side 4 Nyt om HavneBO - Læse mere på side 6 Åbningstider i julen Gør din indflydelse gældende

Læs mere

fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen

fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen Indhold Nye vinduer og døre i boligen 4 Nye entrédøre 4 Nye belægninger på altanerne 5 Gavlisolering 5 Kælderdøre

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN H. N.

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 April 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkenerne skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2 Hvad

Læs mere

CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV.

CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV. CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV. Udskiftningen af vinduer samt altandøre igangsættes i løbet af kort tid. Jeg beder jer derfor om at læse nærværende skrivelse igennem

Læs mere

Projektorganisation Side 2. Projektledelse Side 3. Vejledende lokaleprogram Side 5. Økonomi Side 6. Tidsplan Side 6

Projektorganisation Side 2. Projektledelse Side 3. Vejledende lokaleprogram Side 5. Økonomi Side 6. Tidsplan Side 6 Programforslag 19.09.16 Ombygning af rådhushal og borgerservice side 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 2 Projektorganisation Side 2 Projektledelse Side 3 Grundlag Side 3 Bygninger Side 3 Vejledende

Læs mere

REGLEMENT FOR STADEPLADSER I RINGKØBING

REGLEMENT FOR STADEPLADSER I RINGKØBING REGLEMENT FOR STADEPLADSER I RINGKØBING 1) Stadepladser I Ringkøbing er der mulighed for torvehandel følgende steder: på Torvet og på Havnen. Se vedhæftede kort. 2) Vareudvalg På stadepladserne kan der

Læs mere

Forskrift for udendørs musikarrangementer

Forskrift for udendørs musikarrangementer Forskrift for udendørs musikarrangementer Indledning Kalundborg Kommune får årligt mange henvendelser fra arrangører, der ønsker at holde forskellige udendørs musikarrangementer. I de fleste tilfælde er

Læs mere

UDESERVERING I DEN HVIDE KØDBY

UDESERVERING I DEN HVIDE KØDBY UDESERVERING I DEN HVIDE KØDBY Principper for anvendelse og indretning af udearealer 2019 Infotekst Velkommen som restauratør Velkommen som restauratør i Den Hvide Kødby. Hvis du ønsker at have udeservering

Læs mere