FORRETNINGSORDEN. I henhold til selskabslovens $ 114 må formanden ikke udføre hverv for selskabet som "arbejdende. $ 1.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORRETNINGSORDEN. I henhold til selskabslovens $ 114 må formanden ikke udføre hverv for selskabet som "arbejdende. $ 1."

Transkript

1 FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen I Statens Ejendomssalg A/S (Freja ejendomme A/S) $ 1. Selskabets formål Selskabets formål er at overtage/erhverve faste ejendomme, hovedsageligt fra Den Danske Stat, med henblik på videresalg til tredjepart og anden i forbindelse hermed beslægtet virksomhed, herunder generel rådgivning, administration m.v. Ved videresalg skal der s@ges opnået det størst mulige samlede provenu. $ 2. Vale af formand og næstformand Generalforsamlingen vælger på den ordinære generalforsamling hvert år blandt bestyrelsens medlemmer en formand og en næstformand. I tilfælde af formandens fravær overtager næstformanden dennes pligter og befbjelser. I henhold til selskabslovens $ 114 må formanden ikke udføre hverv for selskabet som "arbejdende bestyrelsesformand ".

2 2 $ 3. Best) relsens opgaver Bestyrelsen forestår den overordnede ledelse af selskabets anliggender Bestyrelsen ansætter og afskediger direktører og fastsætter disses ansættelsesvilkår. Bestyrelsen ansætter og afskediger endvidere eventuelle vice- og underdirektører efter indstilling fra direktøren. Bestyrelsen sørger for en forsvarlig organisation af selskabets virksomhed, herunder skal bestyrelsen tage stilling til selskabets regnskabsfunktion, intern kontrol, edb-organisation og budgettering. Med henblik på, at bestyrelsen på betryggende vis kan varetage den overordnede ledelse af selskabet og fgre kontrol og tilsyn med direktionens daglige ledelse af selskabets virksomhed, skal bestyrelsen påse, at direktionen regelmæssigt tilstiller bestyrelsen regnskabsmæssige oplysninger, budgetter og andre væsentlige oplysninger til belysning af selskabets udvikling, herunder udviklingen i eventuelle datterselskaber. Det påhviler bestyrelsen at gennemgå selskabets perioderegnskaber og lignende i løbet af hvert regnskabsår og herunder vurdere budgetter og afvigelser herfra, ligesom det påhviler bestyrelsen at fglge op på planer, budgetter og lignende samt tage stilling til rapporter om selskabets likviditet, ordrebeholdning, væsentlige dispositioner, overordnede forsikringsforhold, finansieringsforhold, pengestrømme og særlige risici. Bestyrelsen påser løbende, at selskabets kapitalberedskab til enhver tid er forsvarligt i forhold til selskabets drift, samt at bogfpring og formueforvaltning kontrolleres på en efter selskabets forhold tilfredsstillende måde. Det påhviler bestyrelsen at sikre tilstedeværelsen af det ngdvendige grundlag for revision, herunder tage stilling til, om der er behov for intern revision. Bestyrelsen påser, at selskabets midler er anbragt på en betryggende og til selskabets virksomhed tjenlig måde. Til at udfpre kontrollen med, at selskabets bogfgring, regnskabsforhold og formueforvaltning foregår på en tilfredsstillende og forsvarlig måde, kan bestyrelsen udpege den generalforsamlingsvalgte revision.

3 3 Bestyrelsen fastsætter ved en instruks rettet til direktionen retningslinjerne for arbejdsdelingen mellem bestyrelsen og direktionen, herunder forretningsgange, bemyndigelser og instrukser samt direktionens kompetence i beløbsmæssig henseende til at indgå aftaler. Det påhviler bestyrelsen, jf. selskabslovens $ 357, at udarbejde og ajourfpre et internt regelsæt, som sikrer overholdelsen af de særlige bestemmelser i selskabsloven og årsregnskabsloven, der gælder for statslige aktieselskaber. Disse særlige bestemmelser fremgår af Erhvervs- og Selskabsstyrelsens vejledning for statslige aktieselskaber. Bestyrelsen skal i overensstemmelse med selskabslovens $ 115 drage omsorg for, at der straks gives Erhvervs- og Selskabsstyrelsen meddelelse om væsentlige forhold, der vedrører selskabet, og som kan antages at få betydning for selskabets fremtid, medarbejdere, aktionærer og kreditorer. Bestyrelsen er i pvrigt forpligtet til at skaffe sig de oplysninger, der er nødvendige til opfyldelse af dens opgaver. Bestyrelsen indkalder til ordinære og ekstraordinære generalforsamlinger i henhold til selskabets vedtægter og påser, at de i selskabslovens $$ 96, stk. I, og IO2, stk. 4, $ 146, stk. 3, og $ 103, stk. 4, særligt for statslige aktieselskaber anførte forskrifter overholdes. Generalforsamlinger er åbne for pressen. $ 4. Afholdelse af best) relsesmøder BestyrelsesmØder aftroldes mindst 5 gange årligt og i 6vrigt, når formanden finder det n@dvendigt, eller det ønskes af et bestyrelsesmedlem eller direktøren eller en revisor. Formanden skal påse, at samtlige bestyrelsesmedlemmer indkaldes. Bestyrelsesmøder aftroldes på selskabets kontor eller på et andet af formanden fastsat sted. Formanden leder bestyrelsens møder. BestyrelsesmØder kan dog ligeledes efter formandens valg afholdes elektronisk. Det skal i så fald i indkaldelsen anføres, på hvilken måde det elektroniske bestyrelsesmøde aftioldes. Uanset om det i indkaldelsen til et bestyrelsesmøde anfgres, at dette vil blive afholdt elektronisk, kan ethvert medlem af bestyrelsen eller en direktør forlange, at bestyrelsesmødet aftioldes ved fysisk fremmøde.

4 4 Indkaldelse sker skriftligt med angivelse af dagsorden og normalt med mindst 8 dages varsel. Indkaldelsen skal ledsages af eller senere suppleres med nødvendigt materiale som grundlag for bestyrelsens stillingtagen. Såfremt det skønnes hensigtsmæssigt, og en udsættelse af formanden skønnes at medføre ulempe for selskabets virksomhed, kan sager udsendes til skriftlig eller telefonisk behandling. Således trufne afgørelser skal altid fremgå af dagsordenen for næste bestyrelsesmøde til efterretning og eventuel efterbehandling. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når over halvdelen af dens medlemmer er til stede. Beslutning må dog ikke tages, uden at så vidt muligt samtlige bestyrelsesmedlemmer har haft adgang til at deltage i sagens behandling. Alle bestyrelsens medlemmer har lige stemmeret, og alle beslutninger træffes ved simpel stemmeflerhed. I tilfælde af stemmelighed er dog formandens eller i dennes fravær næstformandens stemme udslagsgivende. Medmindre andet i det enkelte tilfælde besluttes af bestyrelsen, deltager direktøren - uden stem- i bestyrelsens møder. Med bestyrelsens indforståelse kan medarbejdere være til stede ved meret - bestyrelsens behandling af forelagte sager. $ 5. Protokoller Formanden for bestyrelsen drager omsorg for, at der udarbejdes referat af det på generalforsamlingerne passerede. Referatet underskrives af dirigenten og bestyrelsens tilstedeværende medlemmer og skal i overensstemmelse med selskabslovens $ 101, stk. 4, være tilgængelig for aktionærerne på selskabets kontor inden to uger efter en generalforsamlings afholdelse, og en bekræftet udskrift skal senest samtidig hermed indsendes til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Formanden drager endvidere omsorg for, at alle relevante oplysninger, herunder de i selskabslovens $$ nævnte oplysninger, tilgår Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, dog undtaget ejerbogsbestemmelserne som nævnt i selskabslovens $ 50, stk. 2. Referat af bestyrelsens møder udarbejdes af direktøren. Efter at være godkendt af formanden udsendes referatet så vidt muligt inden 8 dage efter mødets aftroldelse til bestyrelsens medlem-

5 5 mer. Referatet betragtes som godkendt, såfremt direktionen eller bestyrelsens formand ikke inden 8 dage efter referatets udsendelse modtager skriftlig indsigelse mod referatets indhold. Det godkendte referat underskrives af de bestyrelsesmedlemmer, der deltog i mødet. Øvrige bestyrelsesmedlemmer skal ved separat underskrift tilkendegive, at de har gjort sig bekendt med referatets indhold. Det godkendte referat indsættes i bestyrelsens mødeprotokol. Af mgdeprotokollen skal mindst fremgå: hvem der har deltaget i mødet, hvem der har ledet mgdet, dagsorden samt beslutninger for hvert enkelt punkt, hvem der har førtmødeprotokollen. $ 6. Elektronisk kommunikation Hvor der i selskabsloven, vedtægterne eller denne forretningsorden stilles krav om skriftlighed i bestyrelsesarbejdet, kan dette opfyldes ved brug af elektronisk dokumentudveksling. Såfremt der til skriftlighedskravet er knyttet et underskriftskrav, kan dette opfyldes ved brug af digital signatur eller anden tilsvarende elektronisk signatur. $ 7. Bestyrelsens vederlag Bestyrelsens medlemmer oppebærer vederlag for deres virke i bestyrelsen. Vederlaget fastsættes af generalforsamlingen. $ 8. Tegningsregel Selskabet tegnes af bestyrelsens formand eller næstformand i forening med et andet medlem af bestyrelsen eller af et medlem af bestyrelsen i forening med en direktør. Bestyrelsen kan meddele kollektiv prokura.

6 6 $ 9. Revisionsprotokol Revisionsprotokollen fremlægges på alle bestyrelsesmøder. TilfBjelser eller ændringer siden sidste bestyrelsesmøde skal af revisionen fremsendes til samtlige bestyrelsesmedlemmer, hvorefter disse ved deres underskrift i protokollen skal bekræfte, at de er gjort bekendt med indholdet. ñ 10. Arsrapport Det påhviler bestyrelsen at sikre, at direktionen udarbejder udkast til årsrapport, omfattende ledelsespåtegning, revisionspåtegning, ledelsesberetning og årsregnskab, inklusive de for statslige aktieselskaber i årsregnskabsloven særligt fastlagte bestemmelser. Årsrapport skal være udarbejdet senest 12 uger efter regnskabsårets udløb. Årsrapporten skal være vedtaget af generalforsamlingen i så god tid, at årsrapporten kan være modtaget i Erhvervsog Selskabsstyrelsen senest 30. april i vedtagelsesåret. Herudover påhviler det bestyrelsen at sikre, at direktionen udarbejder halvårsrapport, der opfylder de i årsregnskabslovens $ 131 foreskrevne bestemmelser. Halvårsrapporten skal, jf. årsregnskabslovens $ 148, indsendes til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen senest 2 måneder efter den pågældende halvårsperiode. Endelig påhviler det bestyrelsen at sikre, at direktionen udarbejder kvartalsrapport, der opfylder de bestemmelser, bestyrelsen har fastlagt. $ 1 1. Best) relsesmedlemmers tavshedspligt BestyrelsesmØderne er lukkede møder. Bestyrelsesmedlemmerne og observatører, herunder direktbren, er forpligtet til at behandle som fortroligt, hvad de erfarer i deres egenskab af medlemmer af bestyrelsen eller som observatører eller anden form for deltagelse i bestyrelsesmøder. Bestyrelsesmedlemmerne m.v. skal efter endt hverv tilbagelevere til selskabet alt materiale, som den pågældende har modtaget i sin egenskab af medlem af bestyrelsen eller observatør i bestyrelsen.

7 7 Bestyrelsesmedlemmet m.v. skal ved sin behandling af materialet sikre, at materialet ikke kan anses for at være indgået til den virksomhed eller myndighed, til hvilken bestyrelsesmedlemmet m.v. måtte have ansættelse eller anden form for tilknytning. Materialet skal således til enhver tid opbevares på en sådan måde, at det er utvivlsomt, at materialet er bestyrelsesmedlemmets m.v. personlige materiale, og ikke den pågældende virksomhed eller myndigheds materiale. Materialet skal således holdes reelt adskilt fra virksomhedens eller myndighedens gvrige sager, og det må ikke kopieres eller udleveres til andre medarbejdere i virksomheden eller myndigheden. $ 12. Bestwelsesmedlemmers habilitet Et bestyrelsesmedlem må ikke deltage i behandlingen af en sag, hvis det pågældende medlem har en væsentlig interesse, der kan være stridende mod selskabets interesser. Medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer kan ikke deltage i behandlingen af sager angående lbn- og overenskomstforhold. Bestyrelsesmedlemmerne skal løbende give selskabet oplysning om ledelseshverv, såsom registreret direktbr, bestyrelses- eller repræsentantskabsmedlem i andre danske aktieselskaber - bortset fra lo0 7o ejede datterselskaber. $ 13. Forholdet til pressen Enhver kommunikation med pressen varetages af formanden eller direktpren. $ 14. Ændringer i forretningsordenen Ændring i eller tillæg til denne forretningsorden skal senest 4 uger efter udfærdigelsen offentliggøres i Erhvervs- og Selskabsstyrelsens it-system, jf. selskabslovens $ 130, stk. 3.

8 -8 Således vedtaget på bestyrelsesmødet den25. marts 2014 I bestyrelsen: S Formand Johansen Næstformand J Lund I direktionen: Karen Birgitte Mosbech

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn.

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn. FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn. 1 AFHOLDELSE AF BESTYRELSESMØDER 1.1 Umiddelbart efter den ordinære generalforsamling - eller efter en ekstraordinær generalforsamling, hvor der er sket ændringer

Læs mere

BILAG 5. Forretningsorden. Side 1

BILAG 5. Forretningsorden. Side 1 BILAG 5 Forretningsorden Side 1 14. oktober2019 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSE INDSAMLING PÅ TVÆRS I/S Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Konstituering...3 2. Mødeafholdelse...3 3. Dagsorden...3 4. Afvikling

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I ANTI DOPING DANMARK 2 Revideret 2013 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN #BREVFLET# Bilag 1: Forretningsorden for bestyrelsen FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN i Center For Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S Bestyrelsesmøder 1 Bestyrelsen udpeges for den kommunale valgperiode,

Læs mere

Vedtægter. for. Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål

Vedtægter. for. Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål Vedtægter for Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S. 2 Selskabets hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK. (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18.

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK. (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18. BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18. februar 2013) 1 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i den offentlige

Læs mere

Forretningsorden. for. bestyrelsen XXX A/S. CVR-nr. XXXXXXXX. 1. Bestyrelsens første møde

Forretningsorden. for. bestyrelsen XXX A/S. CVR-nr. XXXXXXXX. 1. Bestyrelsens første møde Forretningsorden for bestyrelsen i XXX A/S CVR-nr. XXXXXXXX 1. Bestyrelsens første møde Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018)

Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018) Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018) 1 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i den offentlige selvejende institution

Læs mere

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold.

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold. Forretningsorden for bestyrelsen på Forretningsordenen er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. Juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse, mv. og 14 i vedtægterne

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i Stutgården 29. SEPTEMBER J.nr.: SOF/ADJ

Forretningsorden. for bestyrelsen i Stutgården 29. SEPTEMBER J.nr.: SOF/ADJ J.nr.: 89-14666 SOF/ADJ Forretningsorden for bestyrelsen i Stutgården Kammeradvokaten Telefon +45 33 15 20 10 Vester Farimagsgade 23 Fax +45 33 15 61 15 DK-1606 København V www.kammeradvokaten.dk INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Nordfyns Gymnasium

Forretningsorden for bestyrelsen for Nordfyns Gymnasium Forretningsorden for bestyrelsen for Nordfyns Gymnasium Nærværende forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as Forretningsorden for bestyrelsen i AquaDjurs as Tiltrådt 17. juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. Forretningsordenens hjemmel... 3 2. Aktiebesiddelse... 3 3. Tiltrædelse af forretningsorden... 3 4. Bestyrelsens

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN OG DIREKTIONEN. Foreningen NLP. CVR. nr

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN OG DIREKTIONEN. Foreningen NLP. CVR. nr FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN OG DIREKTIONEN I Foreningen NLP CVR. nr. 36741422 1 BESTYRELSENS KONSTITUERING 1.1 Bestyrelsen træder sammen umiddelbart efter afholdelse af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Error! Not a valid filename.

Error! Not a valid filename. Error! Not a valid filename. Advokat Hans Vestergaard 14.09.2005 Slotsgade 21-5100 Odense C Tlf. 66190066 J.nr. 17.11950/MI FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I GRUNDKORT FYN A/S ---------------------------------------------------------------

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i. Svendborg Kraftvarme A/S

Forretningsorden for bestyrelsen i. Svendborg Kraftvarme A/S Forretningsorden for bestyrelsen i Svendborg Kraftvarme A/S Juni 2014 1.0 Forretningsordenens hjemmel 1.1 Nærværende forretningsorden er oprettet i henhold til Lov om aktie- og anpartsselskaber, 130. 1.2

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Svendborg Gymnasium & HF

Forretningsorden for bestyrelsen på Svendborg Gymnasium & HF Forretningsorden for bestyrelsen på Svendborg Gymnasium & HF Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Svendborg

Læs mere

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark.

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. 2 Revideret på bestyrelsesmøde den 8. juni 2017 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder møder 4-5 gange om

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S INDHOLD 1. Bestyrelsens valg og sammensætning 1 2. Konstitution 1 3. Bestyrelsesmøder 1 4. Beslutningsprotokol 2 5. Bestyrelsens forpligtelser 2

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Royal Greenland A/S. reg.nr. A/S

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Royal Greenland A/S. reg.nr. A/S FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Royal Greenland A/S reg.nr. A/S 184.991 1 Generelt: 1.1 Denne forretningsorden er oprettet i henhold til lov om aktieselskaber, 56 og vedtægternes 8, stk. 3. 1.2 Originaleksemplaret

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved VUC Århus

Forretningsorden for bestyrelsen ved VUC Århus Forretningsorden for bestyrelsen ved VUC Århus Fastsat i medfør af 18 i lovbekendtgørelse nr. 880 af 8. august 2011 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse mv. og i medfør

Læs mere

2.2 Bestyrelsens møder afholdes efter formandens bestemmelse på fondens kontor eller et andet af formanden fastsat sted.

2.2 Bestyrelsens møder afholdes efter formandens bestemmelse på fondens kontor eller et andet af formanden fastsat sted. UDKAST 18. maj 2016 Sag 20251-001 ver.1 FORRETNINGSORDEN for ELLEN OG CARL TAFDRUPS MINDELEGAT Oprettet af advokat, fru Sonja Tafdrup Rohbeck CVR-Nr. 7302 9112 1. Konstituering 1.1 Bestyrelsen konstituerer

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen på. Waldemarsbo Efterskole

Forretningsorden. for bestyrelsen på. Waldemarsbo Efterskole Forretningsorden for bestyrelsen på Waldemarsbo Efterskole 1. BESTYRELSENS OPGAVER Bestyrelsen varetager den overordnede ledelse af skolen, herunder: Ansætter og afskediger den daglige ledelse af skolen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken D01644843 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN for Grundejerforeningen Fjordparken 1. Bestyrelsens møder, antal og indkaldelse. 1.1. Bestyrelsen holder mindst et møde pr. kvartal (ordinære bestyrelsesmøder).

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FONDEN ELITEIDRÆT ÅRHUS Pr. 26/

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FONDEN ELITEIDRÆT ÅRHUS Pr. 26/ FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FONDEN ELITEIDRÆT ÅRHUS Pr. 26/10 2009 1. Formål og opgaver 1.1 Fondens vedtægtsbestemte formål er, at arbejde på at løfte eliteidrætten i Århus til højt nationalt og

Læs mere

ADVOKATPARTNERSELSKAB VEDTÆGTER SUND OG BÆLT HOLDING A/S

ADVOKATPARTNERSELSKAB VEDTÆGTER SUND OG BÆLT HOLDING A/S ADVOKATPARTNERSELSKAB VEDTÆGTER SUND OG BÆLT HOLDING A/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL... 3 2 SELSKABETS KAPITAL OG AKTIER... 3 3 GENERALFORSAMLINGEN... 3 4 BESTYRELSE OG DIREKTION...

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN i Fonden Soloprojekt CVR.nr

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN i Fonden Soloprojekt CVR.nr Advokatpartnerselskab Godthåbsvej 4, Postbox 180 DK-8600 Silkeborg T: +45 87 22 80 80 W: www.bklaw.dk Advokat Tage Engelbrecht Svendsen Sagsnr.: 18-131895-TES/AJO FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN i Fonden

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Roskilde Festival

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Roskilde Festival FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Roskilde Festival 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 6.07. 1.02. Originaleksemplaret skal opbevares

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Gribskov Gymnasium

Forretningsorden for bestyrelsen på Gribskov Gymnasium Forretningsorden for bestyrelsen på Gribskov Gymnasium Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Gribskov Gymnasium.

Læs mere

Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Aurehøj Gymnasium.

Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Aurehøj Gymnasium. Forretningsorden for bestyrelsen ved Aurehøj Gymnasium Bilag 1 Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Aurehøj

Læs mere

HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S. Vedtægter

HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S. Vedtægter HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S Vedtægter 18. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR. 33 03 26 33 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets binavn

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for Bestyrelserne i Sund & Bælt Holding A/S A/S Storebæltsforbindelsen A/S Øresundsforbindelsen A/S Femern Landanlæg

FORRETNINGSORDEN for Bestyrelserne i Sund & Bælt Holding A/S A/S Storebæltsforbindelsen A/S Øresundsforbindelsen A/S Femern Landanlæg BEST-1657-1 Dagsordenspkt. 12 FORRETNINGSORDEN for Bestyrelserne i Sund & Bælt Holding A/S A/S Storebæltsforbindelsen A/S Øresundsforbindelsen A/S Femern Landanlæg Bestyrelsesmøder 1 Bestyrelsens formand

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen for Fonden Geopark Odsherred

Forretningsorden for Bestyrelsen for Fonden Geopark Odsherred Forretningsorden for Bestyrelsen for Fonden Geopark Odsherred 1. Forretningsordenen 1.1. Bestyrelsen for fonden Geopark Odsherred skal som første punkt efter konstituering af bestyrelsen i umiddelbar forlængelse

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN TELE Greenland A/S Reg.nr. A/S 215 154 1 INDLEDNING 1.1 Hjemmel Nærværende forretningsorden er oprettet i overensstemmelse med Aktieselskabsloven og selskabets vedtægter

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Gjethuset 2016 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 3. 1.02. Denne forretningsorden er godkendt af Halsnæs

Læs mere

Udviklingsselskabet By & Havn I/S Bestyrelsens forretningsorden

Udviklingsselskabet By & Havn I/S Bestyrelsens forretningsorden NOTAT 27. marts 2015 Udviklingsselskabet By & Havn I/S Bestyrelsens forretningsorden Indholdsfortegnelse: 1. VEDTAGELSE... 3 2. BESTYRELSENS SAMMENSÆTNING, KONSTITUTION OG VEDERLAG... 3 2.1 Valg og udpegning

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Middelfart Gymnasium og HF-kursus 1

Forretningsorden for bestyrelsen ved Middelfart Gymnasium og HF-kursus 1 Forretningsorden for bestyrelsen ved Middelfart Gymnasium og HF-kursus Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for

Læs mere

Afviklingsselskabet til sikring af finansiel stabilitet A/S. Bestyrelsens forretningsorden

Afviklingsselskabet til sikring af finansiel stabilitet A/S. Bestyrelsens forretningsorden Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København V Telefon: 33 15 20 10 Telefax: 33 15 61 15 mail@kammeradv.dk www.kammeradv.dk Afviklingsselskabet til sikring af finansiel stabilitet A/S Bestyrelsens forretningsorden

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Konstitution Bestyrelsen er valgt/udpeget for 2 år ad gangen. Bestyrelsesmedlemmerne har forskudte valgperioder, som anført i vedtægterne,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Den Selvejende Institution Randers Egnsteater (fond)

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Den Selvejende Institution Randers Egnsteater (fond) J.nr. 027.015 JWG/gk (2012-04-16 - version 3) FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Den Selvejende Institution Randers Egnsteater (fond) Side 1 af 9 INDHOLDSFORTEGNELSE: Forretningsordens formål.... 3 Tiltrædelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S VEDTÆGTER for ENERGIMIDT NET A/S CVR-nr. 28 33 18 78 18. juni 2015 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er EnergiMidt Net A/S. 1 Selskabets binavne er EnergiMidt Net Vest A/S, ELRO Net A/S og ELRO

Læs mere

L=TT. VEDT,fl,GTER. til tredjepart. Selskabet kan endvidere drive anden i forbindelse hermed beslægtet. for Statens Ejendomssalg A/S

L=TT. VEDT,fl,GTER. til tredjepart. Selskabet kan endvidere drive anden i forbindelse hermed beslægtet. for Statens Ejendomssalg A/S L=TT Advoketpartnerselskab Artur Bugsgang Advokat J.nr. 295206-ARA VEDT,fl,GTER for Statens Ejendomssalg A/S Selskabets navn. hiemsted os formål 1. Selskabets navn er Statens Ejendomssalg A/S. Selskabet

Læs mere

MARSELISBORG GYMNASIUM. Forretningsorden for bestyrelsen

MARSELISBORG GYMNASIUM. Forretningsorden for bestyrelsen 1 Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Marselisborg Gymnasium. Bestyrelsens opgaver 1. Bestyrelsen har bl.a.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Gjethuset 2016 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 3. 1.02. Originaleksemplaret skal opbevares i Fondens

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Affald A/S. 3 ejerkommuner. Vedtægter. for. Dansk Affald A/S

Vedtægter for Dansk Affald A/S. 3 ejerkommuner. Vedtægter. for. Dansk Affald A/S 3 ejerkommuner Vedtægter for Dansk Affald A/S 1 Indhold 1. Navn, hjemsted og formål... 3 2. Kapital og aktier... 3 2.1 Aktiekapital... 3 2.2 Aktierne... 3 2.3 Rettigheder... 3 2.4 Overdragelse... 3 2.5

Læs mere

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond FORRETNINGSORDEN 3. december 2015 For bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond Bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond har fastsat denne forretningsorden for bestyrelsens arbejde. 1. Fondens bestyrelse

Læs mere

Vedtægter. for. Finansiel Stabilitet A/S

Vedtægter. for. Finansiel Stabilitet A/S Vedtægter for Finansiel Stabilitet A/S 1.0 Selskabets Navn og Hjemsted 1.1 Selskabets navn er Finansiel Stabilitet A/S. 1.2. Selskabets binavne er Afviklingsselskabet til sikring af finansiel stabilitet

Læs mere

VEDTÆGTER for Royal Arctic Line A/S, reg.nr

VEDTÆGTER for Royal Arctic Line A/S, reg.nr VEDTÆGTER for Royal Arctic Line A/S, reg.nr. 209.527 Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. 1.1. Selskabets navn er Royal Arctic Line A/S. 1.2. Selskabet kan tillige drive virksomhed under binavnene:

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S. CVR nr

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S. CVR nr Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 1. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I DIREKTØR IB HENRIKSENS FOND

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I DIREKTØR IB HENRIKSENS FOND FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I DIREKTØR IB HENRIKSENS FOND CVR nr. 68 97 40 11 Side: 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Bestyrelsens sammensætning og udpegning... 3 2. Bestyrelsens konstituering... 4 3. Retningslinjer

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Fonden PlanEnergi

Forretningsorden for bestyrelsen i Fonden PlanEnergi 4363-0200 Forretningsorden for bestyrelsen i Fonden PlanEnergi 1. Bestyrelsens forpligtelser 1.1. Selskabslovens 115 beskriver for kapitalselskaber, at bestyrelsen ud over at varetage den overordnede og

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelserne for Grakom og Grakom Arbejdsgivere

Forretningsorden for bestyrelserne for Grakom og Grakom Arbejdsgivere 21.06.2019 Forretningsorden for bestyrelserne for Grakom og Grakom Arbejdsgivere I medfør af vedtægterne fastsættes forretningsorden for bestyrelsen for Grakom 1. Forretningsorden 1.1. Forretningsordenens

Læs mere

Forretningsorden for ApS

Forretningsorden for ApS Forretningsorden for ApS Denne forretningsorden gælder for bestyrelsen i CVR nr.. 1.0 Konstituering 1.1 Bestyrelsen træder sammen for at konstituere sig umiddelbart efter den ordinære generalforsamling.

Læs mere

Retningslinjer. for. Danske Spil A/S

Retningslinjer. for. Danske Spil A/S 20. maj 2015 Side: 1 af 5 PSO/lijo Retningslinjer for Danske Spil A/S I medfør af selskabslovens (SEL) 357 skal bestyrelsen i et statsligt aktieselskab sørge for, at der fastsættes retningslinjer, som

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Frederikshavn Forsyning A/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Forretningsordenens hjemmel... 3 2. Aktiebesiddelse... 3 3. Bestyrelsens konstitution... 3 4. Tiltrædelse af forretningsorden...

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FOR THISTED GYMNASIUM & HF-KURSUS

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FOR THISTED GYMNASIUM & HF-KURSUS FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FOR THISTED GYMNASIUM & HF-KURSUS Fastsat i medfør af 18 i Lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægten for Thisted

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse

Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse Side 1/6 Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse 1. Bestyrelsens valg, konstitution og honorar 1.1. Indstilling og valg af bestyrelsesmedlemmer sker i overensstemmelse med pkt. 7 og 8 i fondens

Læs mere

Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Himmelev Gymnasium.

Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Himmelev Gymnasium. Forretningsorden for bestyrelsen ved Himmelev Gymnasium Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Himmelev Gymnasium.

Læs mere

OPDATERET: 9. januar Ring 3 Letbane I/S. Bestyrelsens forretningsorden

OPDATERET: 9. januar Ring 3 Letbane I/S. Bestyrelsens forretningsorden OPDATERET: 9. januar 2014 Ring 3 Letbane I/S Bestyrelsens forretningsorden 1 Indholdsfortegnelse 1 VEDTAGELSE...3 2 BESTYRELSENS SAMMENSÆTNING, KONSTITUTION OG VEDERLAG...3 2.1 Valg og udpegning af medlemmer...3

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FONDEN OLUF NIELSEN CVR

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FONDEN OLUF NIELSEN CVR FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FONDEN OLUF NIELSEN CVR 11591299 - Forretningsorden danner sammen med vedtægterne grundlag for Fondens virke ONF administreres i samarbejde med Fonden Elite Idræt Aarhus.

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk A.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk A.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk A.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

Vedtægter for Langeland Forsyning A/S

Vedtægter for Langeland Forsyning A/S 6653-0016 Vedtægter for Langeland Forsyning A/S 1. Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Langeland Forsyning A/S. 1.2. Dets hjemsted er Langeland Kommune. 2. Selskabets formål 2.1. Selskabets formål

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C

Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C I henhold til Vedtægternes 14 fastsætter bestyrelsen forretningsorden og instrukser for sit virke. Forretningsorden skal sikre, at bestyrelsen gennem sit arbejde

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Professionshøjskolen Metropol

Forretningsorden for bestyrelsen for Professionshøjskolen Metropol 6.2 Forretningsorden for bestyrelsen for Professionshøjskolen Metropol 16. juni 2010 I henhold til 14 i Vedtægt for Professionshøjskolen Metropol fastsættes herved følgende forretningsorden for professionshøjskolens

Læs mere

UDKAST. 29. januar 2010 VEDTÆGTER FOR HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S. C:\pdf995\input\ibnpkt 23 bilag 16 - bilag 15 vedtægter varmeforsyning.

UDKAST. 29. januar 2010 VEDTÆGTER FOR HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S. C:\pdf995\input\ibnpkt 23 bilag 16 - bilag 15 vedtægter varmeforsyning. UDKAST 29. januar 2010 VEDTÆGTER FOR HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S C:\pdf995\input\ibnpkt 23 bilag 16 - bilag 15 vedtægter varmeforsyning.doc 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets

Læs mere

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013 1 HOLBÆK SERVICE A/S Vedtægter 19. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK SERVICE A/S CVR-NR. 33 03 28 38 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Service A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Holbæk Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. EnergiMidt Net A/S

VEDTÆGTER. for. EnergiMidt Net A/S VEDTÆGTER for EnergiMidt Net A/S CVR-nr. 28 33 18 78 31. december 2016 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er "EnergiMidt Net A/S". 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene "ELRO Net

Læs mere

Bilag 2 FORRETNINGSORDENEN FOR BESTYRELSEN I FAXE FORSYNING HOLDING A/S, FAXE FORSYNING A/S, FAXE SPILDEVAND A/S

Bilag 2 FORRETNINGSORDENEN FOR BESTYRELSEN I FAXE FORSYNING HOLDING A/S, FAXE FORSYNING A/S, FAXE SPILDEVAND A/S Bilag 2 FORRETNINGSORDENEN FOR BESTYRELSEN I FAXE FORSYNING HOLDING A/S, FAXE FORSYNING A/S, FAXE SPILDEVAND A/S H:\bestyrelsesmøde 13. juni 2018\bilag 2 forretningsorden 2018.doc Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE:

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR NUUP BUSSII A/S A/S ********* Selskabets navn, hjemsted og formål.

V E D T Æ G T E R FOR NUUP BUSSII A/S A/S ********* Selskabets navn, hjemsted og formål. V E D T Æ G T E R FOR NUUP BUSSII A/S A/S 63798 ********* Selskabets navn, hjemsted og formål. Selskabets navn er Nuup Bussii A/S. Selskabets hjemsted er Kommuneqarfik Sermersooq. 1 2 Selskabets formål

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for FrederiksbergFonden

Forretningsorden for bestyrelsen for FrederiksbergFonden 1 Forretningsorden for bestyrelsen for FrederiksbergFonden CVR-nummer 46206312 Udarbejdet i henhold til fondens fundats. 2 1. Fondens bestyrelse 1.1 Valg af bestyrelsens medlemmer 1.1.1 Bestyrelsens medlemmer

Læs mere

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 1. marts Dagsordenspunkt: Forretningsorden for bestyrelsen.

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 1. marts Dagsordenspunkt: Forretningsorden for bestyrelsen. Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 1. marts 2007 Punkt. 3 Dagsordenspunkt: Forretningsorden for bestyrelsen. Sagsfremstilling: Bestyrelsens forretningsorden fastsættes i

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Naviair

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Naviair FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Naviair Forretningsordenens hjemmel m.v. 1 Nærværende forretningsorden er udarbejdet i henhold til lov nr. 529 af 26. maj 2010 (lov om Naviair), de af transport-, bygnings-

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FURESØ FORSYNING HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR FURESØ FORSYNING HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR FURESØ FORSYNING HOLDING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets navn er Furesø Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Furesø Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af lovbekendtgørelse nr. 1143 af 23. oktober 2017, med de ændringer, der følger af lov nr. 65 af 30. januar 2018

Læs mere

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 880 af 8.8 2011 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse samt

Læs mere

07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS. CVR. nr.: 32 87 89 46

07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS. CVR. nr.: 32 87 89 46 07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS CVR. nr.: 32 87 89 46 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED Side 2 1.1 Selskabets navn er Ishøj Forsyning ApS. Selskabets binavn er Ishøj Service ApS. 1.2 Selskabets

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC

FORRETNINGSORDEN. Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC FORRETNINGSORDEN Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC FORRETNINGSORDEN Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC Forretningsorden for Professionshøjskolen UCC's bestyrelse I medfør af 14 i vedtægt for

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG AFFALD A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG AFFALD A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG AFFALD A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Affald A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr

VEDTÆGTER. for. Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr VEDTÆGTER for Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr. 32774210 J.nr. 206102 AMH/TPJ - 26.04.2016 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er SCANDINAVIAN BRAKE SYSTEMS A/S. Dets hjemsted er Svendborg Kommune.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for TV 2/DANMARK A/S

V E D T Æ G T E R. for TV 2/DANMARK A/S V E D T Æ G T E R for TV 2/DANMARK A/S 1.0 Selskabets navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er TV 2/DANMARK A/S. 1.2 TV 2/DANMARK A/S er et statsligt aktieselskab etableret med hjemmel i lov nr. 438 af

Læs mere

VEDTÆGTER A/S ØRESUNDSFORBINDELSEN

VEDTÆGTER A/S ØRESUNDSFORBINDELSEN VEDTÆGTER A/S ØRESUNDSFORBINDELSEN INDHOLDSFORTEGNELSE 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL... 3 2 SELSKABETS KAPITAL OG AKTIER... 3 3 GENERALFORSAMLINGEN... 4 4 BESTYRELSE OG DIREKTION... 7 5 BESTYRELSENS

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENSBORG FORSYNING HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENSBORG FORSYNING HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR FREDENSBORG FORSYNING HOLDING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter FS Finans I A/S, CVR-nr

Vedtægter FS Finans I A/S, CVR-nr Vedtægter FS Finans I A/S, CVR-nr. 34479097 Side 2 Vedtægter 1 Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er FS Finans I A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet FS Finansselskabet A/S.

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i Nordsøenheden

Forretningsorden. for bestyrelsen i Nordsøenheden Forretningsorden for bestyrelsen i Nordsøenheden 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Retningslinier for bestyrelsens arbejde 3. Forholdet til erhvervsministeren 4. Forhandlingsprotokol 5. Tegningsforhold

Læs mere

Vedtægter for PenSam Forsikring A/S

Vedtægter for PenSam Forsikring A/S Vedtægter for PenSam Forsikring A/S 2 Vedtægter for PenSam Forsikring A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Forsikring A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. 46 mio. fordelt på aktier á kr. 1 eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. 46 mio. fordelt på aktier á kr. 1 eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD FORSYNING HOLDING A/S CVR-nr. 33 04 73 12 1.

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole Forretningsorden for bestyrelsen på I henhold til 14, stk. 1 i institutionens vedtægter fastsættes følgende forretningsorden: 1. Bestyrelsens opgaver og ansvar Bestyrelsesmedlemmer skal tilsammen bidrage

Læs mere

Vedtægter for PenSam Holding A/S

Vedtægter for PenSam Holding A/S Vedtægter for PenSam Holding A/S 2 Vedtægter for PenSam Holding A/S Kapitel I - Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Holding A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen for DR

Forretningsorden for Bestyrelsen for DR Forretningsorden for Bestyrelsen for DR Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 13 stk. 8 i DR s vedtægt. 1. Konstitution 1.1. DR ledes af en bestyrelse på 11 medlemmer, som beskikkes af kulturministeren.

Læs mere

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 VEDTÆGTER 1. NAVN Selskabets navn er EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted er Horsens Kommune. 3. FORMÅL Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ARWOS AFFALD A/S

VEDTÆGTER FOR ARWOS AFFALD A/S VEDTÆGTER FOR ARWOS AFFALD A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets navn er ARWOS Affald A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Aabenraa Kommune. 1.3 Selskabets formål er at drive

Læs mere