Borgermøde i Søby Forsamlingshus 26. november 2013 ang. godkendelse af svineproduktion, Østrupvej 11, 8543 Hornslet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Borgermøde i Søby Forsamlingshus 26. november 2013 ang. godkendelse af svineproduktion, Østrupvej 11, 8543 Hornslet"

Transkript

1 Borgermøde i Søby Forsamlingshus 26. november 2013 ang. godkendelse af svineproduktion, Østrupvej 11, 8543 Hornslet Mødet var indkaldt af Grundejerforeningen Hjortetakvej og Søby Borgerforening Tilstede: Henrik og Lars Alexandersen, Jørn Pedersen og ca. 60 borgere fra Søby og nærmeste opland Afbud: Repræsentant fra Syddjurs Kommune Referent: Eva Alvin, Hjortetakvej 38, 8543 Hornslet Henrik indleder med at præsentere gårdene i Rigtrup og Søby. Favrskov Kommune har godkendt miljøgodkendelsen, som vil give en fordobling af gården i Søby. Der er ansøgt om udvidelse til smågrise ( jf. udkast til miljøgodkendendelse) fra smågrise ( jf. udkast til miljøgodkendelse) i Søby. Gyllen udspredes på egne marker, og overskuddet afsættes til Bånlev Biogas. De vil gerne udvide for at udvikle sig og skabe vækst. Følge med udviklingen, så de også fremover har et attraktivt og moderne landbrug. De vil gerne skabe gode arbejdspladser og liv på landet. Henrik har brug for at vide, hvad der er generende, for at han skal kunne hjælpe. Han gør allerede en del for at mindske generne. F.eks. flyttes grisene på lastbiler for at give færrest muligt transporter. Størstedelen af gyllen, der bliver afsat til H-E-L agro, bliver transporteret i lastbil osv osv. Borgerne opfordres til at ringe, sms e eller maile, når det lugter på tlf eller mail henrik@aagaard-is.dk Man kan tilmelde sig gyllesms.dk for at få at vide, hvornår der køres gylle. Derudover kan man give besked til Henrik, hvis der er dage, hvor man helst vil undgå gylleudkørsel. Henrik vil sørge for, at der altid er flydelag på gyllebeholderen. Han vil opsætte et flag, så de undgår at pumpe gylle, når vinden er imod byen. Ved udvidelsen indsættes der miljømodul i ventilation, og dermed sendes luften højere op og lugtgenerne fra stalden vil blive reduceret.

2 Man er altid velkommen til at komme på rundvisning. Herefter blev der åbnet for spørgsmål fra deltagerne Mogens spørger, hvor kommunens medarbejder er. Eva svarer, at Mille Maria Louise Rasch fra Syddjurs Kommune først svarede og meldte afbud i dag 26. november trods flere henvendelser. Susanne spørger, hvad der sker med transport af foder osv. Der er meget tung trafik gennem byen, og det bekymrer. Hun vil gerne vide, om Henrik og Lars har overvejet at lave en vej fra gården og direkte over til Nygårdsvej? Dermed kunne problemer med tung trafik gennem byen undgås. Dobbelt så mange grise betyder vel dobbelt så mange transporter? Nej siger Henrik, for i dag er lastbilerne ikke helt fulde, så derfor kommer der ikke dobbelt så mange transporter. Vinni siger, at det sidste par år har der været et øget problem med fluer. Gør I noget ved det? Henrik svarer ja. Der benyttes rovfluer i stalden, og derinde er der stort set ingen fluer. De gererende fluer må være fra gylletanken. Henrik ved ikke, hvad der kan gøres ved fluer i gylletanken. Eva mener, at udkørsel af gylle er et af de største problemer. Når Bånlev er på vejene, er det farligt for børn og andre bløde trafikanter at færdes i byen. Derudover er der et stort problem med støv fra grusvejen, som fører ned til gården på Østrupvej 11. Især når der kører lastbiler på vejen rejser der sig store støvskyer, som er meget generende for de omkringliggende huse. Problemerne ville delvist blive løst, hvis der blev etableret en grusvej ned til Nygårdsvej. Lone giver Eva ret i, at støv er et stort problem. Susanne bakker op om ideen med at etablere en markvej. Som det er i dag, gør Bånlev børnenes skolevej farlig. Anette synes også, at problemet med støv er stort. Nogen dage er der så meget støv i luften, at hendes børn ikke kan lege i haven.

3 Dave siger, at der er et stort problem med fluer. Henrik ved ikke, om man kan gøre noget med fluer i gylletanken. Mogens understreger, at man skal overveje det med grusvejen og især hvor den etableres. Hvis den bruges, når man vil køre til f.eks. Rigtrup, får man alligevel trafik gennem byen. Derudover synes Mogens, at der bør være tidsbegrænsning, så der ikke køres om natten eller sent om aftenen. Henrik vil gerne begrænse gyllekørslen, så den ikke foregår om natten. Han vil helst ikke lave samme begrænsning i høsttiden. Åge spørger, om man kan lave fast afdækning over gylletankene for at forhindre fluer? Henrik ved ikke, om det virker, men han vil undersøge sagen. Måske kan rovfluer løse problemet. Henrik undersøger det. Susanne spørger, hvad der vil ske, hvis der kommet biogasanlæg i Lime? Skal gyllen derover? Nej svarer Henrik. Niels vil gerne vide, om det er lovpligtigt med presenning over gyllebeholder. Nej, siger Henrik, det er det ikke. Annalise fortæller, at hun snakkede med Henrik i sommers, fordi der var lugtgener. Det viste sig, at der var hul i flydelaget. Hun vil vide, om et tykkere flydelag kan mindske lugten? Det tror Henrik ikke. Derudover nævner Annalise, at der lugtede at gylle i dag. Henrik svarer, at der måske blev lukket gylle ud i dag. Den bliver pumpet ud i gyllebeholderen fra stalden. Almindeligvis bliver der pumpet gylle mandage ved middagstid, hvor lugtgenerne kan forventes at være værst. Eva er bekymret over, at der i miljøgodkendelsen står, at Henrik ikke vil kunne overholde kravene til maksimale lugtgener. Det er bekymrende. Henrik siger, at problemet er løst ved højere afkast, dvs luften lukkes ud højere oppe. Lone mener, at dobbelt så mange grise medfører dobbelt så meget lugt? Nej, det stemmer ikke, siger Henrik. Dave vil gerne vide, om Henrik og Lars har planer om at udvide igen senere? Nej, siger Henrik, det har vi ikke mulighed for, da den øvre grænse for lugtgener nu er nået.

4 Stubbe vil gerne vide, hvor langt Henrik er nået med ansøgningen. Henrik fortæller, at der snart er nabohøring i 6 uger, derefter offentlig høring i 4 uger og så forventes en godkendelse. Anette siger, at der før gårdens opførsel var en dejlig udsigt fra hendes hus. Den er ikke længere så god. Hun vil gerne vide, om Henrik har tænkt på at plante til for at skjule byggeriet og for at skærme for grusvejen. Hun siger, at når den nye bygning kommer, vil udsigten blive yderligere skærmet af bebýggelse. Henrik har tænkt på beplantning. Efter eget udsagn undrer han sig over, at kommunen ikke har stillet krav om beplantning. Beplantning ved gyllebeholdere kunne stoppe vinden lidt og måske mindske lugtgenerne. Bliver der spredt mere gylle ud fremover end nu? Nej, svarer Henrik, markerne får i dag al den gylle de må få. Skal al gylle fremover igennem et biogasanlæg? Hvis ja ville det medføre mere trafik? Steen siger, at man arbejder på at udvikle små biogasanlæg, som man kan bruge på gården. Dermed ikke øget trafik. Susanne synes, det er god stil ikke at køre gylle ud op til en weekend. Derudover kunne hun godt tænke sig grusvej ud over marken. Henrik siger, at gyllelugt i weekenden kan undgås gennem planlægning. Mogens mener også, at grusvejen støver, og derudover er asfaltvejene smadrede. Henrik ved ikke, om det skyldes hans trafik. Claus spørger, hvordan den nye silo kommer til at se ud? Den bliver som den eksisterende, svarer Henrik. Derudover oplyser Claus, at klor calcium kan spredes ud for at undgå støv. Mogens fortæller, at Faxe kalk kører også noget ud for at hindre støv. Henrik spørger til knust asfalt? Det kræver blot en vis tykkelse lyder det fra salen. Åge kan godt tænke sig et læbælte langs grusvejen.

5 Jeanette udtrykker bekymring for fluer. Henrik siger, at han ikke kendte til problemet før end i aften. Jeanette siger, at der i år var ekstra mange fluer, sikkert pga varmen. Henrik undersøger sagen mht. rovfluer osv. Annalise kommenterer, at hun ikke har ret mange fluer. Claus opfordrer alle til at skrive til kommunen om vejen. Den er ikke bygget til 6- akslede lastbiler. Vejene kan ikke klare det. Kørestilen er ikke god. Claus går dagligt ad Østrupvej, og fra dag til dag kan han se, at vejen bliver mere og mere beskadiget. Hvad med at bygge i Rigtrup i stedet for i Søby, bliver der spurgt? Byg en smågrisestald derovre. Det er ikke dyrere at bygge der end her, og derovre generer du ikke så mange. Hvis du bygger smågrisestald, er dyrene adskilt. Henrik siger, at det ikke kan lade sig gøre. I sæsonen møder jeg på Estrupvej tit en tankvogn fra Bånlev. Den kører for fulde hammer og helt uforsvarligt. Ser I det? Er de på akkord? Nej, de er på timeløn. Jeg oplever ikke, at de kører dårligt, siger Henrik. Lone tror, at den ene af chaufførerne ikke er helt rask. Han kører fuldstændig uforsvarligt! Claus minder om, at Henrik er kunde hos Bånlev. Det er ikke hans egne lastbiler. Henrik kan dog påpege overfor chaufførerne, at de skal køre ordentligt. Er der nødberedskab ved gylleudslip? Ja, der er skrevet om det i miljøgodkendelsen. Mogens vil gerne vide, om der er mange fluer i gyllebeholdere med afgasset gylle? Henrik mener, at der nok er færre fluer når gyllen er afgasset, da denne gylle har været varmebehandlet. Claus spørger, hvad er flydelaget lavet af? Svaret er halm. Hvad gør man, hvis der pludselig er store lugtgener i byen? Henrik siger, at så må vi tage det op med kommunen. Henrik opfordrer til dialog, så vi kan løse problemerne.

6 Eva spørger, hvordan Henrik forholder sig til at mindske trafikgenerne her tænkes både på støv fra grusvejen og på nyetablering af grusvej ud over marken. Henrik svarer, at han vil se på mulighederne. Han vil gerne sprede noget ud på vejen for at mindske støvgenerne, som han ikke tidligere har kendt til. Grusvejen ud over marken kan rimeligt nemt etableres, og den er i den rigtige kørselsretning, så den kan være en win win løsning. Marianna spørger, om det her mon kommer til at påvirke huspriserne i negativ retning? Det var der delte meninger om, og det er en subjektiv vurdering, som kræver assistance fra en ejendomsmægler.

Der er indkommet bemærkninger og indsigelser til udkast fra:

Der er indkommet bemærkninger og indsigelser til udkast fra: Bemærkninger og indsigelser fra omkringboende i forbindelse med høring af ansøgningsmaterialet og udkast til miljøgodkendelse til Sigerstedvej 16, 4100 Ringsted Der er indkommet bemærkninger og indsigelser

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af svinebruget beliggende Fugdalvej 8, 7250 Hejnsvig

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af svinebruget beliggende Fugdalvej 8, 7250 Hejnsvig Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af svinebruget beliggende Fugdalvej 8, 7250 Hejnsvig Billund Kommune modtog den 2. november 2016 en ansøgning om miljøgodkendelse

Læs mere

Vi tester ideer til klimatilpasning i Søgade! For at finde ud af, om ideerne til klimatilpasning kan fungere i praksis.

Vi tester ideer til klimatilpasning i Søgade! For at finde ud af, om ideerne til klimatilpasning kan fungere i praksis. Vi tester ideer til klimatilpasning i Søgade! For at finde ud af, om ideerne til klimatilpasning kan fungere i praksis. Kære beboer i Søgade For snart et år siden inviterede vi alle jer i gaden til et

Læs mere

Sammenfattende redegørelse

Sammenfattende redegørelse Sammenfattende redegørelse For kommuneplantillæg og lokalplan Biogasanlæg og kraftvarmeværk i Vegger September 2011 Indholdsfortegnelse 1. Indledning og baggrund...3 2. Planvedtagelse...3 3. Integrering

Læs mere

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til.

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til. Samtalevandring d. 9. maj 2012. Sanne, 23 år. Studerende på KEA. Bor på Jagtvej. Interviewer: Så lad os gå den her vej. Sanne: Ja. Interviewer: Fedt, you re mine nej. Sanne: Ej fuck, Maria har jo ikke

Læs mere

Bemærkning / Klage vedr: Høring i forbindelse med udkast til miljøgodkendelse af udvidelse af Husdyrproduktion på ejendommen Vielshøjen 6, 9500 Hobro.

Bemærkning / Klage vedr: Høring i forbindelse med udkast til miljøgodkendelse af udvidelse af Husdyrproduktion på ejendommen Vielshøjen 6, 9500 Hobro. Til Mariagerfjord Kommune Natur og Miljø Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Hobro 02-12-2014 Bemærkning / Klage vedr: Høring i forbindelse med udkast til miljøgodkendelse af udvidelse af Husdyrproduktion på ejendommen

Læs mere

Høring i forbindelse med 36 afgørelse

Høring i forbindelse med 36 afgørelse Syddjurs Kommune Hovedgaden 77, 8410 Rønde Niels-Henry Steensen 21-02-2014 Lyngvej 14 Sagsnr.: 13/20921 8543 Hornslet Sagsbehandler: Dennis H. Jensen Tlf.: +4587535786 Høring i forbindelse med 36 afgørelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Gyllebeholder på planteavlsejendom

Landzonetilladelse. Gyllebeholder på planteavlsejendom Lars Sneverholt Frederiksen Dybvadvej 81 9740 Jerslev J Plan og Miljø Dato: 11-12-2014 J. nr.: 2014-0391 Sagsbeh.: Anne Marie Kjær Lokaltlf.: 9945 5144 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon 9945 4545

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Notat. Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej. Teknik & Miljø Vej & Park

Notat. Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej. Teknik & Miljø Vej & Park Teknik & Miljø Vej & Park Notat Dato 9. november 2016 Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej Indsigelser til høringen - Indsigelse 1 fra Margit

Læs mere

Historien om en håndværksvirksomhed

Historien om en håndværksvirksomhed Velkommen til historien om Solvang VVS At det blev Solvang VVS som skulle blive omdrejningspunktet i denne historie var på ingen måde planlagt, idet den ligesågodt kunne være skrevet med udgangspunkt i

Læs mere

CVR-nr Centrovice, d. 7. juni Lars Ejnar Larsen (LEL) har svineproduktion på 3 ejede ejendomme som beskrevet i tabel 1.

CVR-nr Centrovice, d. 7. juni Lars Ejnar Larsen (LEL) har svineproduktion på 3 ejede ejendomme som beskrevet i tabel 1. Ansøgning om opførsel af ny gyllebeholder i åbent land på matrikelnr. 4d, Birkum By, Fraugde tilhørende Lars Ejnar Larsen, Østagervej 87, 5220 Odense SØ. CVR-nr. 25896505 Centrovice, d. 7. juni 2018 1.

Læs mere

Søren Lunde har forelagt mig nedenstående med henblik på en vurdering af, om Erik Christiansen er inhabil.

Søren Lunde har forelagt mig nedenstående med henblik på en vurdering af, om Erik Christiansen er inhabil. Fra: Mathiesen Anne Blak Eskjær. ADM Til: Kjær Hans. HANKJ Cc: Lunde Søren. SOLU Emne: VS: Landbrugssag om bl.a. gylletank ved Øster Vedsted Dato: 15. april 2010 13:24:00 Vedhæftede filer: image001.jpg

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Etablering af Andekærgård Biogas OFFENTLIG HØRING OG INDKALDELSE AF IDEER OG FORSLAG TIL PLAN- OG MILJØVURDERINGS-PROCES

Etablering af Andekærgård Biogas OFFENTLIG HØRING OG INDKALDELSE AF IDEER OG FORSLAG TIL PLAN- OG MILJØVURDERINGS-PROCES Etablering af Andekærgård Biogas OFFENTLIG HØRING OG INDKALDELSE AF IDEER OG FORSLAG TIL PLAN- OG MILJØVURDERINGS-PROCES Ideer og forslag ønskes Andekærgård Biogas har søgt om at etablere et biogasanlæg

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af kvægbruget beliggende Refshøjvej 67, 7250 Hejnsvig

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af kvægbruget beliggende Refshøjvej 67, 7250 Hejnsvig Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af kvægbruget beliggende Refshøjvej 67, 7250 Hejnsvig Billund Kommune modtog den 5. februar 2014 en ansøgning om miljøgodkendelse

Læs mere

Bårehold i felten. Uddrag af noter fra observationer

Bårehold i felten. Uddrag af noter fra observationer Bårehold i felten Uddrag af noter fra observationer 1: Vi får et kald til Holst Camping-området, og springer i bilen. Det er en ung pige, de har svært ved at komme i kontakt med. Vi får et fix-punkt at

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Vildrose II Bestyrelsesmøde

Vildrose II Bestyrelsesmøde Vildrose II Bestyrelsesmøde Mandag d 5. oktober 2009. Sted: Mette Referat : Mette Tilstede: Heidi, Camilla, Mette, Line, Rasmus og Anders Dagsorden 1. Godkendelse af referater mv. a. Referat fra Ordinær

Læs mere

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson.

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson. Interview 0 0 0 0 Interviewet indledes. I: For det første, prøv at beskrive hvad en god, ung instruktør er ifølge dig? A: Jamen, for mig er en god instruktør én, der tør tage ansvar, og én, der især melder

Læs mere

Er det tid at stå på biogastoget? Torkild Birkmose

Er det tid at stå på biogastoget? Torkild Birkmose Er det tid at stå på biogastoget? Torkild Birkmose Biogas hviler på tre ben Biogas Økonomi Landbrug Energi, miljø og klima det går galt på kun to! Energi, miljø og klima Landbrug Biogas og Grøn Vækst Den

Læs mere

Referat af borgermødet d i Kundby Forsamlingshus

Referat af borgermødet d i Kundby Forsamlingshus Referat af borgermødet d. 10.9.2018 i Kundby Forsamlingshus Til stede: 31 borgere + 3 repræsentanter fra Holbæk Kommune Velkomst v/ Susanne Information om, at Svend Erik Saksund er død 1 Nekrolog oplæst

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Ravlundvej 5, 7200 Grindsted

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Ravlundvej 5, 7200 Grindsted Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Ravlundvej 5, 7200 Grindsted Dato: 22. september 2017 Billund Kommune modtog den 12. juli 2017 en ansøgning

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Oversigt over indkomne idéer og forslag vedr. forslag til lokalplan med tilhørende kommuneplantillæg 23

Oversigt over indkomne idéer og forslag vedr. forslag til lokalplan med tilhørende kommuneplantillæg 23 Oversigt over indkomne idéer og forslag vedr. forslag til lokalplan 0715-35 med tilhørende kommuneplantillæg 23 Afsender Idéer og forslag Forvaltningens kommentarer Emner til videre planlægning og miljøvurdering

Læs mere

Side 1 af 3. Plan og Erhverv. Forudgående høring på kommuneplantillæg og miljøvurdering for et biogasanlæg på Kragekærvej, Tåsinge, 5700 Svendborg

Side 1 af 3. Plan og Erhverv. Forudgående høring på kommuneplantillæg og miljøvurdering for et biogasanlæg på Kragekærvej, Tåsinge, 5700 Svendborg Forudgående høring på kommuneplantillæg og miljøvurdering for et biogasanlæg på Kragekærvej, Tåsinge, 5700 Svendborg Plan og Erhverv Svendborg Kommune har modtaget en ansøgning om at opføre et biogasanlæg

Læs mere

Velkommen til 100 nye adresser

Velkommen til 100 nye  adresser Marielyst Grundejerforening Postboks 215-4800 Nykøbing F. Tlf.5413 0031 info@marielyst-grundejerforening.dk formand@marielyst-grundejerforening.dk www.marielyst-grundejerforening.dk NYHEDSBREV 2. årgang

Læs mere

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen.

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen. Steensgaard rundt Mød vores lokale guide Regnormen Steno der har boet på Steensgaard hele sit liv, og som vil tage dig og dine voksne med på en spændende rejse fra hans jord til vores bord. Derfor er hele

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Afgørelse vedrørende udvidelse af staldbygning på Lille Vedbølvej 6, 6500 Vojens, som følge af dyrevelfærdskrav

Afgørelse vedrørende udvidelse af staldbygning på Lille Vedbølvej 6, 6500 Vojens, som følge af dyrevelfærdskrav Hendrik Jan van der Veen Lille Vedbølvej 6 6500 Vojens Dato: 17. september 2014 Sagsident: 14/23171 Sagsbehandler: aljo Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A 1.sal 6100 Haderslev

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 15. oktober Side 1 af 6 Referat Mødet blev afholdt: 29. august i Fælleshuset Antal stemmeberettigede (inkl. fuldmagter): 34 Ekstra fremmødte: Advokat Jørn Haandbæk Jensen Referent: Per Dagsorden 1.

Læs mere

Opsummering fra workshop om Brinken - Kystvejen i Stevns Kommune

Opsummering fra workshop om Brinken - Kystvejen i Stevns Kommune STEVNS KOMMUNE Opsummering fra workshop om Brinken - Kystvejen i Stevns Kommune ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk WORKSHOP AFHOLDT 8.

Læs mere

Dispensation fra afstandskrav til naboskel

Dispensation fra afstandskrav til naboskel TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Dispensation fra afstandskrav til naboskel I henhold til 6 stk. 4 i bekendtgørelse om erhvervsmæssigt dyrehold, husdyrgødning, ensilage m.v. Hæstvej

Læs mere

Og ude på den gamle træbænk, hvor de sammen plejede at nyde de svale aftener, havde Noa sagt det, som det var: Han har tænkt sig at slå dem alle

Og ude på den gamle træbænk, hvor de sammen plejede at nyde de svale aftener, havde Noa sagt det, som det var: Han har tænkt sig at slå dem alle 3. Blodig alvor Næste morgen var der besynderligt nok ingen, der beklagede sig. Emzara var overbevist om, at det var, fordi de vidste, hvordan hun ville reagere. At hun var pylret, var ikke nogen hemmelighed,

Læs mere

Spørgsmål og svar Borgermøde vedrørende vindmøller ved Timlundvej nær Stakroge 26. september 2016

Spørgsmål og svar Borgermøde vedrørende vindmøller ved Timlundvej nær Stakroge 26. september 2016 Spørgsmål og svar Borgermøde vedrørende vindmøller ved Timlundvej nær Stakroge 26. september 2016 Tid og sted: Sandet Hotel d. 26. september 2016 kl. 19 Deltagere: ca. 60 personer samt deltagelse fra Thomas

Læs mere

Henrik Bo Winther Bakkevej 1 Lading 8471 Sabro. Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved skift i dyretype på Bakkevej 1, 8471 Sabro

Henrik Bo Winther Bakkevej 1 Lading 8471 Sabro. Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved skift i dyretype på Bakkevej 1, 8471 Sabro Henrik Bo Winther Bakkevej 1 Lading 8471 Sabro Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved skift

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Revideret indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.BC.15.12.01 for et område ved Margrethevej i Frederikshavn

Revideret indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.BC.15.12.01 for et område ved Margrethevej i Frederikshavn Revideret indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.BC.15.12.01 for et område ved Margrethevej i Frederikshavn Center for Teknik og Miljø Februar 2014 SUOS Indkomne bemærkninger CTMs bemærkninger 1. Vejdirektoratet

Læs mere

www.lemvigbiogas.com Hoveddata: Blandetank 1.100 m 3 2 x forlager á 1.060 m 3 Behandlet i 2010: 190.520 t/år Max kapacitet: 248.000 t/år RT4, 53 C, 7.100 m 3 Biogaspumpeledning til Lemvig by 1.200 m 3

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Referat: 1. Formandens velkomst Formanden bød velkommen 2. Valg af dirigent Dan Jønsson have 71, blev valgt til dirigent. Det blev konstateret at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 3. Protokol og

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

den tilfrosne å. Far kan nu godt se, at jeg keder mig, og gir mig til sidst lov til at gå om til de andre, som kælker på den store bakke i den anden

den tilfrosne å. Far kan nu godt se, at jeg keder mig, og gir mig til sidst lov til at gå om til de andre, som kælker på den store bakke i den anden På kælkebakken I morgen er det juleaften. Det bliver en rigtig hvid jul med sne, klar himmel og frostvejr. Lissom et billede jeg har set på forsiden af et af mors juleblade. Jeg er ude at kælke på den

Læs mere

Biogasanlæg i Hjørring Kommune. 13. Juni 2018

Biogasanlæg i Hjørring Kommune. 13. Juni 2018 Biogasanlæg i Hjørring Kommune 13. Juni 2018 Biogasanlæg i Hjørring Kommune Grøngas Hjørring Gårestrupvej 179 Produktion 50.000 t/år Ønsker udvidelse til 100.000 t/år Anlægget har lokalplan. Skal have;

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Refshøjvej 39, 7200 Grindsted

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Refshøjvej 39, 7200 Grindsted Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Refshøjvej 39, 7200 Grindsted Dato: 15-10-2018 Billund Kommune modtog den 6. september en ansøgning om miljøgodkendelse

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

Tilladelse til opførelse af ny gyllebeholder på Skovsrodvej 20, 8680 Ry

Tilladelse til opførelse af ny gyllebeholder på Skovsrodvej 20, 8680 Ry Tilladelse til opførelse af ny gyllebeholder på Skovsrodvej 20, 8680 Ry Skanderborg kommune har den 31. august 2016 modtaget en anmeldelse om opførelse af ny gyllebeholder efter 29 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen

Læs mere

Godt Landmandskab ved transport og udbringning af gylle

Godt Landmandskab ved transport og udbringning af gylle Gylle med omtanke Landbruget fylder meget, både i lokalsamfundet og i landskabet. Et godt samspil med de øvrige dele af samfundet er nødvendigt, hvis landbruget fortsat skal være et respekteret erhverv.

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Guldhvalpen. Dorte Marcussen

Guldhvalpen. Dorte Marcussen Guldhvalpen Dorte Marcussen GULDHVALPEN Tekst og tegning Dorte Marcussen Udgivet i ét eksemplar i 1981 Til Frida og Karla 2013 Forlaget Muffin Der var uro i hundekennelen Hundens Fryd. Freja havde været

Læs mere

Anmeldeordning (artiklen senest ændret november 2015)

Anmeldeordning (artiklen senest ændret november 2015) Miljøkonsulenten Aps Martin Skovbo Hansen Cand.agro./agronom Ankjær 357, 8300 Odder Mobil: 2180 7080 miljoekonsulenten@gmail.com www.miljøkonsulenten.dk Anmeldeordning (artiklen senest ændret november

Læs mere

Når du gerne vil præsentere bedriften og lære naboerne bedre at kende. Læs om hvordan du planlægger og gennemfører gårdbesøg for naboerne.

Når du gerne vil præsentere bedriften og lære naboerne bedre at kende. Læs om hvordan du planlægger og gennemfører gårdbesøg for naboerne. Invitér på gårdbesøg Når du gerne vil præsentere bedriften og lære naboerne bedre at kende. Læs om hvordan du planlægger og gennemfører gårdbesøg for naboerne. Rigtig mange mennesker uden for erhvervet

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Tingvejen 304, 7200 Grindsted

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Tingvejen 304, 7200 Grindsted Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Tingvejen 304, 7200 Grindsted Dato: 23. november 2017 Billund Kommune modtog den 29. august 2017 en ansøgning

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 01. november 2015, Kl. 11:00 på Wiedergården Dagsorden iht. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Konstatering af mødets lovlighed 3. Formanden aflægger beretning 4.

Læs mere

Der er derfor udarbejdet en miljørapport, der indeholder både miljøvurdering af lokalplan og kommuneplantillæg samt VVMredegørelse.

Der er derfor udarbejdet en miljørapport, der indeholder både miljøvurdering af lokalplan og kommuneplantillæg samt VVMredegørelse. Ole Bang Ølgod Bioenergi Dansk Gasdistribution Plan og Vækst Bytoften 2, 6800 Varde 79947431 VVM-tilladelse til etablering af et biogasanlæg syd for Hjeddingvej 8, 6870 Ølgod 28-02-2018 meddeler hermed

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

På ejendommen er der i dag 265,1 dyreenheder (DE). Ejeren ønsker at udvide med yderligere 114 DE, så besætningen kommer op på i alt 379,1 DE.

På ejendommen er der i dag 265,1 dyreenheder (DE). Ejeren ønsker at udvide med yderligere 114 DE, så besætningen kommer op på i alt 379,1 DE. DEBAT R e g i o n p l a n 2005-2016 TILLÆG 10 Udvidelse af svineproduktion ved Vipperød Holbæk Kommune Oktober 2006 Ejendommen set fra luften. Dette debatoplæg er Vestsjællands Amts oplæg til en offentlig

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse. Ringevej 12, 5450 Otterup. Kvægproduktion

Tillæg til Miljøgodkendelse. Ringevej 12, 5450 Otterup. Kvægproduktion Tillæg til Miljøgodkendelse Af Ringevej 12, 5450 Otterup Kvægproduktion Ejer: Kurt Landtved Kontaktperson: Kurt Landtved Tlf. : 6486117 / 40344474 Email : landtved@adslhome.dk Cvr-nummer : 29523142 CHR-nummer

Læs mere

Dispensation fra afstandskrav

Dispensation fra afstandskrav TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Dispensation fra afstandskrav I henhold til 4 og 6 stk. 4 i bekendtgørelse om erhvervsmæssigt dyrehold, husdyrgødning, ensilage m.v. Egå Møllevej

Læs mere

Nr. Afsender Datofor modtagelse

Nr. Afsender Datofor modtagelse Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 431 for en erhvervsvirksomhed ved Hovedgaden i Løgstrup samt forslag til tillæg nr. 13 til Kommuneplan 2013-2025 for Viborg Kommune

Læs mere

Dialogkort 28 dialogkort Penge, Hjerne, Statistik Venner Gruppedialog om alle kort Tema-baseret Penge Venner

Dialogkort 28 dialogkort Penge, Hjerne, Statistik Venner Gruppedialog om alle kort Tema-baseret Penge Venner Dialogkort Spillet består af 28 dialogkort med spørgsmål, svar og perspektiverende spørgsmål i fire kategorier: Penge, Hjerne, Statistik og Venner. 7.-10. klasse / 15-60 min. Spillevejledning: Gruppedialog

Læs mere

Notat. Placeringsmuligheder for fælles biogasanlæg i Aarhus Kommune. Til Teknisk Udvalg. Punkt 6 til Teknisk Udvalgs møde Mandag den 11.

Notat. Placeringsmuligheder for fælles biogasanlæg i Aarhus Kommune. Til Teknisk Udvalg. Punkt 6 til Teknisk Udvalgs møde Mandag den 11. Notat Til Teknisk Udvalg Punkt 6 til Teknisk Udvalgs møde Mandag den 11. Juni 2012 Borgmesterens Afdeling Teknik og Miljø Aarhus Kommune Den 6. Juni 2012 Placeringsmuligheder for fælles biogasanlæg i Aarhus

Læs mere

Anmeldeordning (senest ændret d. 18. november 2013)

Anmeldeordning (senest ændret d. 18. november 2013) Miljøkonsulenten Aps Martin Skovbo Hansen Cand.agro./agronom Ankjær 357, 8300 Odder Mobil: 2180 7080 miljoekonsulenten@gmail.com www.miljøkonsulenten.dk Anmeldeordning (senest ændret d. 18. november 2013)

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Sådan får du som skilsmisseramt den bedste jul med eller uden dine børn. Denne guide er lavet i samarbejde med www.skilsmisseraad.dk Danmarks største online samling

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Mathias Thinggård Brovall

Mathias Thinggård Brovall Carsten Sejer [csejer@gmail.com] Sendt: 2. december 204 22:24 MTM-ByudviklingogMobilitet Emne: Kommentarer til LP 992 Hej Jeg har følgende input og kommentarer til lokalplan 992 forslaget: - Der er påtænkt

Læs mere

Referatet og dagsordenen blev godkendt. Dorte beklagede meget forvirringen med dagsordenen inden mødet.

Referatet og dagsordenen blev godkendt. Dorte beklagede meget forvirringen med dagsordenen inden mødet. Referat Bruger Pårørenderåds møde 19.01.11 Deltagere: Beboere: Ulla Carlsen (hus E), Dorrit Nilsson (hus D) Pårørende: Hanne Fog (hus A), Susanne Hvilsom (hus E) og Lone Lilør Kristensen (hus D) Medarbejdere:

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Gilbjergvej 21, 7250 Hejnsvig

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Gilbjergvej 21, 7250 Hejnsvig Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Gilbjergvej 21, 7250 Hejnsvig Dato: 29-06 2018 Billund Kommune modtog den 8. juni 2018 en ansøgning om miljøgodkendelse

Læs mere

Referat af åbent bestyrelsesmøde d. 3 September 2013 i Fodby Sognegård. 12 fremmødte, heraf 3 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden:

Referat af åbent bestyrelsesmøde d. 3 September 2013 i Fodby Sognegård. 12 fremmødte, heraf 3 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: Referat af åbent bestyrelsesmøde d. 3 September 2013 i Fodby Sognegård 12 fremmødte, heraf 3 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: 1: Referat fra sidste møde 2: Økonomi, Per 3: Samværshaven, opdatering 4: Vindmøller

Læs mere

Aage, Ejner og Elna. Søren Ryge Petersen og Marlene S. Antonius

Aage, Ejner og Elna. Søren Ryge Petersen og Marlene S. Antonius Aage, Ejner og Elna Søren Ryge Petersen og Marlene S. Antonius 2 3 11 Billederne Aage kan godt huske, da Marlene kom og spurgte, om hun måtte fotografere dem til sit projekt. Sådan noget pjat ville jeg

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011 Nr. 51 i rækken. Antal fremmødte: 34 Formanden indledte mødet med at byde velkommen til de nye og at mindes Inga Thorkildsen; æret være hendes minde. Pkt. 1: Valg af dirigent: Karsten Ledgaard Kobjældevej

Læs mere

Hjemve. Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve.

Hjemve. Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve. Hjemve FDF Overlund Gl. Randersvej 49 8800 Viborg overlund@fdf.dk ww.fdf-overlund.dk Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve. Sådan gør vi fra FDF Generelt prøver vi på lejren

Læs mere

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Formanden bød velkommen og åbnede generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen pegede på Thorkild Christiansen (T14) som dirigent, hvilket generalforsamlingen

Læs mere

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh..

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh.. MANUSKRIPT Scene 1: Gang + farens soveværelse om aftenen. Anna står i Hallen og tørrer hår foran spejlet. Hun opdager en flimren ved døren til farens soveværelse og går hen og ser ind. Hun får øje på sin

Læs mere

Aktuelle sager om lugt

Aktuelle sager om lugt Aktuelle sager om lugt Af Arne Grønkjær Hansen, Landskontoret for Bygninger og Maskiner Udbredelse af lugt Kilde: FarmTestrapport Bygninger nr 2, 2002 Flere klager over lugt Landbrug Større enheder Nye

Læs mere

Tillidsstigen når unge og forældre kommunikerer om risiko og alkohol

Tillidsstigen når unge og forældre kommunikerer om risiko og alkohol Tillidsstigen når unge og forældre kommunikerer om risiko og alkohol Formidlingsdag, Center for Rusmiddelforskning Jakob Demant (jd@cf.au.dk) Signe Ravn (sr@crf.au.dk) Projekt Unge og alkohol (PUNA) December

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Martin Skovbo Hansen Cand.agro./agronom Ankjær 357, 8300 Odder Mobil: 2180 7080. miljoekonsulenten@gmail.com www.miljøkonsulenten.

Martin Skovbo Hansen Cand.agro./agronom Ankjær 357, 8300 Odder Mobil: 2180 7080. miljoekonsulenten@gmail.com www.miljøkonsulenten. Martin Skovbo Hansen Cand.agro./agronom Ankjær 357, 8300 Odder Mobil: 2180 7080 miljoekonsulenten@gmail.com www.miljøkonsulenten.dk Et vindue er åbent - men kun i 2012 - for at få opjusteret den tilladte

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012 Nyt fra 0. årgang Juleværksted. Vi kan nu se en ende på vores hemmelige værksteds arbejde. Børnene har nydt at arbejde der nede i fred og ro. Vi har haft nogle gode snakke og vi voksne har nydt deres selskab

Læs mere

Økonomiudvalget REFERAT

Økonomiudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 4, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Dato: Tirsdag den 26. februar 2019 Start kl.: 16:00 Slut kl.: 17:00 Medlemmer: Carsten Rasmussen (A) (Formand) Mikael Ralf Larsen (F) (Medlem) Rikke

Læs mere

Referat fra borgermøde den 29. oktober 2015 Sommerhusområdet vest for Vellerup by

Referat fra borgermøde den 29. oktober 2015 Sommerhusområdet vest for Vellerup by Referat fra borgermøde den 29. oktober 2015 Sommerhusområdet vest for Vellerup by Program for borgermødet 1. Velkommen ved Tina Tving Stauning. 2. Hvad er en lokalplan? Hvorfor en ny lokalplan? Og hvordan

Læs mere

Grundejerforeningen Bøtø Formand Jens Arentoft

Grundejerforeningen Bøtø   Formand Jens Arentoft Grundejerforeningen Bøtø www.boetoe.dk Formand Jens Arentoft E-mail: bestyrelsen@boetoe.dk For at styrke grundejerforeningens muligheder for digital kommunikation med ejerne bedes hver grundejer fremsende

Læs mere

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i VELLEV

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i VELLEV Indledning: LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i VELLEV Landbyrådsrepræsentanten fra Vellev inviterede i samarbejde med Landdistrikternes

Læs mere

7. D E C E M B E R HULEN I TRÆET

7. D E C E M B E R HULEN I TRÆET 7. D E C E M B E R HULEN I TRÆET Jeg kører gennem Sallinge på min cykel, for jeg skal besøge Per i Brugsen i dag - hvis han er hjemme. Ellers cykler jeg bare om til Kroghs og ser om Niels Chr. er hjemme.

Læs mere

Indsigelse vedr. forslag til tillæg nr. 10 til kommuneplan 2013 og forslag til lokalplan nr. 284 Blenstrup By

Indsigelse vedr. forslag til tillæg nr. 10 til kommuneplan 2013 og forslag til lokalplan nr. 284 Blenstrup By Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej Hobrovej 88 9530 Støvring Blenstrup den 23. juli 2014 Indsigelse vedr. forslag til tillæg nr. 10 til kommuneplan 2013 og forslag til lokalplan nr. 284 Blenstrup By

Læs mere

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 Velkomst ved Kurt Fodgaard Grundejerforeningen Følletoften Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 1. Valg af dirigent: Inge foreslået af bestyrelsen, blev valgt 2. Bestyrelsens beretning: Kort tid

Læs mere

Generalforsamling i Djurs Bioenergi d. 17. marts 2011

Generalforsamling i Djurs Bioenergi d. 17. marts 2011 Generalforsamling i Djurs Bioenergi d. 17. marts 2011 1. Valg af stemmetællere og dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v/ formand Lars Jakobsen. 3. Godkendelse af bestyrelsens beretning. 4. Godkendelse

Læs mere

Vurdering af bemærkninger. til udkast til miljøgodkendelse for minkfarm på. Skovridervej 2+7, 6715 Esbjerg N

Vurdering af bemærkninger. til udkast til miljøgodkendelse for minkfarm på. Skovridervej 2+7, 6715 Esbjerg N af bemærkninger til udkast til miljøgodkendelse for minkfarm på Skovridervej 2+7, 6715 Esbjerg N Indhold Indledning... 3 Resumé... 3 Kort over området... 4 Uddrag og vurderinger... 4 Lugt og fluer... 4

Læs mere

Noter fra borgermøde på Vindinge Skole den 23. marts 2015 om VVM for råstofindvinding i Øde Hastrup

Noter fra borgermøde på Vindinge Skole den 23. marts 2015 om VVM for råstofindvinding i Øde Hastrup Noter fra borgermøde på Vindinge Skole den 23. marts 2015 om VVM for råstofindvinding i Øde Hastrup Der var ca. 70 deltagere på mødet. Det er ikke alle spørgsmål der kunne svares på under mødet. Disse

Læs mere

Sagsnr.:01.02.05-p25-2-15. Liste til indsigelser / bemærkninger Ringvejen 75, Rømø

Sagsnr.:01.02.05-p25-2-15. Liste til indsigelser / bemærkninger Ringvejen 75, Rømø Sagsnr.:01.02.05-p25-2-15 Liste til indsigelser / bemærkninger Ringvejen 75, Rømø John Nielsen T ønder kommune har henvendt sig til undertegnede vedrørende 2 dispensationssager, og jeg vil samtidig med

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Undersøgelsen blev gennemført i perioden 22. juni 5. juli I alt medlemmer svarede på ét eller flere spørgsmål om indeklima.

Undersøgelsen blev gennemført i perioden 22. juni 5. juli I alt medlemmer svarede på ét eller flere spørgsmål om indeklima. 26. september 2018 Indeklima Flere end hvert tredje FOA-medlem synes, at indeklimaet på deres arbejdsplads er dårligt eller meget dårligt. Af dem har 83 procent i meget høj, høj eller nogen grad oplevet

Læs mere

Svar til høring af Syddjurs kommune sags nummer 14/44160: Ansøgning om ophævelse af del af lokalplan nr. 252 for Vrinners landsby.

Svar til høring af Syddjurs kommune sags nummer 14/44160: Ansøgning om ophævelse af del af lokalplan nr. 252 for Vrinners landsby. Vrinners 31.03.2015 Svar til høring af Syddjurs kommune sags nummer 14/44160: Ansøgning om ophævelse af del af lokalplan nr. 252 for Vrinners landsby. Vi vil med dette høringssvar tilkendegive vores utilfredshed

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Science Fiction. Fordybelsesområde: Science fiction

Science Fiction. Fordybelsesområde: Science fiction Science Fiction Fordybelsesområde: Science fiction Begrundelse for valg af prøveoplæg: Jeg valgte Kælderfødt, fordi den snakkede for en god sag. Familier der pga. fattigdom bliver tvunget til at arbejde

Læs mere

UDKAST - Evaluering af Sommeraktiviteter for børn. Indhold

UDKAST - Evaluering af Sommeraktiviteter for børn. Indhold jhts@syddjurs.dk - Fil: 141002-Sommerakt-data-vurdering.docx Dato: 20-10-2014 - Side 1 af 12 QR-koden til: http://www.sommeraktiviteterforboern.dk/ Generator: https://www.the-qrcode-generator.com/ UDKAST

Læs mere

Debatoplæg Planlægning for Pig City

Debatoplæg Planlægning for Pig City Debatoplæg Planlægning for Pig City -Et kombineret svinebrug og gartneri med integreret slagteri, pakkeri, miljø- og energianlæg inklusiv gårdbiogasanlæg m.m., på Kollens Møllevej 33, Stjær Ideer og forslag

Læs mere

SAMMENFATTENDE REDEGØRELSE. Miljøvurdering af planforslag Lokalplan nr og kommuneplantillæg nr. KP Biogasanlæg på Holmevej 98, Farsø

SAMMENFATTENDE REDEGØRELSE. Miljøvurdering af planforslag Lokalplan nr og kommuneplantillæg nr. KP Biogasanlæg på Holmevej 98, Farsø SAMMENFATTENDE REDEGØRELSE Miljøvurdering af planforslag Lokalplan nr. 1086 og kommuneplantillæg nr. KP17-214-006 Biogasanlæg på Holmevej 98, Farsø INDHOLD Den sammenfattende redegørelses indhold 3 Indledning

Læs mere

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg Vi er en familie -4 Stå sammen i sorg Mål: Børn lærer, at det er godt at stå sammen, når tingene er svære. De opmuntres til at tage hensyn, vise omsorg for og til at trøste andre. De opmuntres også til

Læs mere