Med dit mål for øje og hvad du ønsker at opnå med dit arrangement, skal du stille dig selv følgende fem spørgsmål:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Med dit mål for øje og hvad du ønsker at opnå med dit arrangement, skal du stille dig selv følgende fem spørgsmål:"

Transkript

1 Eventguide Denne trinvise eventguide er beregnet til at hjælpe dig med at være vært for, planlægge og afholde dine egne succesfulde arrangementer, igen og igen. Vær klar over dine mål Planlægning er utroligt vigtigt, og et arrangement uden en plan eller forudgående undersøgelser kan ende i en katastrofe. Så for at sikre at din drøm bliver til virkelighed skal du lægge en overordnet plan, som skal omfatte "SMART"-mål: S Specifikt Med dit mål for øje og hvad du ønsker at opnå med dit arrangement, skal du stille dig selv følgende fem spørgsmål: Hvad Hvad ønsker jeg at opnå med dette arrangement? Hvorfor Hvorfor vil jeg gerne opnå det? Hvem Hvem vil jeg gerne have til at hjælpe mig med at nå mit mål og afholde arrangementet? Hvor Hvor vil jeg afholde mit arrangement? Hvilke Hvilke redskaber og materialer har jeg brug for? M Målbart Hvordan kan du vide, at du gør fremskridt, hvis du ikke måler det? Et mål skal være målbart for at sikre, at du er holder dig til din arrangementsplan. Lav en oversigt over dine opgaver som en del af din arrangementsplan, og sæt frister for deres udførelse. Når du har fuldført en opgave, kan du tydeligt se, hvor du er kommet til, og at du gør fremskridt. A Arrangerbart (opnåeligt) Er dine mål realistiske, når du går ud fra spørgsmålene herover? Kan du nå dine mål indenfor den frist, du har sat?

2 Det kræver tid, indsats og den rette holdning at planlægge og arrangere et arrangement samt de nødvendige ressourcer til at sikre, at det hele går glat. R Relevant og realistisk Det du får ud af et arrangement, svarer til den indsats du gør for at afholde det. Men hvad er det helt nøjagtigt, du ønsker at opnå ved at afholde dit eget arrangement? Husk på, at dine mål og ønsker skal være realistiske. T Timet Overvej, hvornår det er det bedste tidpunkt for afholdelsen af dit arrangement, og overvej, hvornår der er størst chance for at opnå flest deltagere. Og sørg for, at der ikke er andre arrangementer på samme dag, som kan tage glansen af dit arrangement. Hvad er dit fokus? Dine mål viser hvilken type arrangement, du ønsker at afholde, og hvilket fokus det har. Det kan være alt lige fra: Detailhandelsarrangementer Forretningsudvikling og nyansættelser Produktpræsentationer Møder Konferencer HBM-træning Hvad er din målgruppe? Det er det næste spørgsmål, når du har fastlagt dine mål og dit fokus, hvor du har klarlagt grunden til at du vil afholde et arrangement. Med det i tankerne vil du være klar over, hvem du vil have til at deltage. Du er nødt til at overveje følgende for at blive klar over, hvem der hører til din målgruppe: Demografi: Alder, bopæl Psykografi: Deres interesser, hobbyer og personlighed Ovenstående hjælper dig ligeledes med at finde ud af, hvordan du bedst kan kommunikere med din målgruppe i forbindelse med arrangementet. Vil de foretrække at få et brev om arrangementet, eller vil de hellere have en ? Bruger de sociale medier, og kan du evt. gøre opmærksom på dit arrangement der? Men det kommer vi nærmere ind på i kampagnedelen af denne vejledning.

3 Grundlæggende arrangementsplanlægning Her er nogle af de vigtigste punkter, du skal tage højde for, når du planlægger et arrangement oversigten kan bruges som checkliste i den indledende fase af planlægningen: Det første trin i arrangementsplanlægning er undersøgelser, undersøgelser, undersøgelser! Deltag i andre arrangementer, gå på udstillinger, gå til møder og messer for at få en fornemmelse for, hvad der virker, og hvad du bør undgå. Start også med at kigge nærmere på hoteller og faciliteter, hvor du gerne vil afholde dit arrangement. Opstil en tidsplan for, hvornår du skal have udført hver enkelt opgave, også kaldet en implementeringstidsplan. Træf aftale om, hvornår møderne skal afholdes, og spørg vigtige gæster, om de kan deltage på de pågældende datoer/tidspunkter. Foretag en rundgang på det sted du vil afholde arrangementet for at sikre, at det er det rette sted for dig og din målgruppe. Overvej, om det er nemt at kommer derhen, og om der er nok parkeringsmuligheder. Hvilke faciliteter på stedet har du brug for at leje? Hvor meget vil det komme til at koste, og hvad er fastholdt/ikke fastholdt i kontrakten? Undersøg hotelfaciliteterne. Kan gæsterne om nødvendigt få noget at drikke, mellemmåltider og frokost på egen regning? Overvej, også at reservere hotelværelser for dine gæster, hvis dit arrangement varer længere end én dag. Gør hotellet interesseret i dit arrangement, og giv dem god grund til at afholde det der, og vis dem, at det vil være god reklame for dem at afholde det det skaber et godt forretningsforhold. Fastlæg de nødvendige krav til faciliteter og indretning. Overvej, hvad du har brug for i værelset, og hvordan du kan fremlægge din præsentation. Måske har du brug for borde eller kun stole, og præsentationsområdet skal være nemt at se fra alle pladser. Sørg for, at du har et tilmeldingssystem, der er nemt at bruge. Opstil en kampagne- og marketingsplan for at øge opmærksomheden på og interessen for dit arrangement. Vil du gøre brug af udstyr, der er på stedet, eller vil du leje det? Hotellet har muligvis det udstyr, du ønsker at bruge. Og det er vigtigt med en generalprøve for at sikre, at alting virker, som det skal! Som du kan se, er det en temmeligt omfattende liste med ting, du skal tænke på, inden du går i gang.

4 Gæstetalere Forestil dig, at du kunne få nogen som Anthony Chaplin, som er MD for Nikken Europe, til at være gæstetaler ved dit arrangement for at motivere, opmuntre og inspirere dine deltagere. Og Ben Woodward, som er det nyeste medlem af Nikken Europes ledelsesteam, har desuden indgående erfaring med netværksmarketing, og vi er sikre på, at du er enig med os i, at han som direktør for European Sales ville være en fantastisk taler ved dit arrangement. Hvis dit arrangement har fokus på træning, HBM eller motivation, ville det så ikke være fantastisk, hvis Larry Proffit var en af dine gæstetalere? Arrangerer du en produktpræsentation? Hvem ville være bedre til at hjælpe dig med det end Dave Balzer eller Roger Drummer, som er eksperter i vores produkter med en viden, der ville imponere dine deltagere og gøre dem bedre informeret. Julie Gostick, som er leder af Nikken Europes produktmarketing, ville også være en fantastisk taler ved produktpræsentationer, idet hun både er ekspert i produkterne og ved hvordan man bedst kan markedsføre dem. Curtis Bennet, som i visse kredse går under navnet "Thermo-Guy", er grundlæggeren af Thermografix Consulting Corporation. Curtis har tit holdt taler ved mange andre konferencer og arrangementer, herunder den 14. årlige internationale kongres om anti-ageing-medicin i Chicago. Han besidder en omfattende viden om termiske og temperaturrelaterede teknologier, så han vil garanteret inspirere os alle. Vil du fokusere på Nikkens redskaber til forretningsudvikling og nyansættelser? Så ville Mari Daly, som er leder af Marketing hos Nikken Europe, være en ideel gæstetaler ved dit arrangement, hvor hun ville kunne fremme brugen af disse redskaber, fordelene ved dem og hvordan man får det bedste ud af dem. Hvis du når op på det påkrævede antal deltagere, som er anført i tabellen herunder, har du mulighed for at invitere vigtige gæstetalere til at deltage i dit arrangement. Hvem kunne være med til at øge antallet af deltagere? Tag kontakt, og gør det til virkelighed. Gæstetaler Påkrævet antal deltagere Emne/ekspertise Marketing, produkter, redskaber Mari Daly / Julie Gostick / Ben til 50+ Woodward forretningsudvikling/nyansættels e, motivation, salg, målsætning Anthony Chaplin / Larry Proffit Motivation, træning, målsætning Dave Balzer / Roger Drummer / Curtis Bennett 200+ Nikken-produkter, ernæring, teknologisk ekspertise

5 Tilmelding Hemmeligheden bag et succesfuldt arrangement er et effektivt tilmeldingssystem. Her er nogle af de vigtigste punkter, du skal tage højde for, når du indretter tilmeldingssystemet for dit arrangement: Pris: Hvad koster konsulent/gæstebilletter? Hvor mange penge vil du bruge på arrangementsmaterialer? Billetter: Vælg, om der skal betales direkte ved arrangementet, eller om du vil have et billetforsalg. Tænk på udskrift af billetter, materialer og andre udskrifter, du vil uddele ved arrangementet. Materialer: Har du lavet og udskrevet navneskilte og tidsplaner til deltagerne? Du kan give deltagerne mulighed for selv at udskrive dem, når de tilmelder sig. Eller du kan selv gøre det og anbringe dem på stolene, inden deltagerne ankommer. Giver du gratis gaver eller prøver? Det ville være en behagelig overraskelse for deltagerne, hvis du lægger en gratis lille gave på deres stol (også hvis det bare er en reklamekuglepen). Eller måske kunne du sætte en arrangementspakke sammen til deltagerne. Den kunne evt. omfatte en gratis gave, program for arrangementet, produktoplysningsmateriale og feedbackformularer. Gør pakken til en souvenir fra dit arrangement, som deltagerne kan tage med hjem og huske arrangementet ved. Kampagne og marketing Alt afhængigt af din målgruppe er der mange forskellige måder, hvorpå du kan gøre dit marked opmærksom på dit arrangement. Her er et par af mulighederne: Sociale medier Facebook, Twitter, LinkedIn eller blogging Reklame Plakater, bannere, opstillinger, løbesedler og anden litteratur Mund-til-mund-metoden Både online og offline med familie, venner og kolleger Arrangementsplan En plan over arrangementet, som informerer om programmet, billetter, tidspunkter, beliggenhed, emner etc.

6 Giver du en kampagnerabat på billetterne? En rabat på bare 10 % på billetterne kan anvendes som et incitament til køb. Eller hvad med at afholde en lodtrækning ved arrangementet? Det kan du også gøre reklame med. Nikkens kalender for arrangementer Nikkens kalender for arrangementer findes på Nikkens offentlige website og MyNikken, hvor du kan uploade oplysninger om dit arrangement til kalenderen for at nå ud til andre Nikken-konsulenter. Et nyttigt hjælpemiddel, hvor du kan holde styr på alle oplysninger om arrangementet på ét sted. Arrangementets indhold og kampagne Kampagnen stopper naturligvis ikke, så snart arrangementet begynder. Kampagnen skal køre hele vejen til arrangementet, og mens arrangementet afholdes, ja selv efter det er slut. Evt. kan du tage prøver og produkter med og vise dem ved dit arrangement. Eller måske kan du vise livedemonstrationer, f.eks. vise hvordan PiMag -vandsystemet og Air Power5 Pro virker, og hvordan man udskifter filtrene på bestemte produkter. I sídste ende drejer det sig om at skabe en visuel helhed, med koordinerede produkter og materialer, på den mest effektive måde. Til dette formål har vi oprette en specialdesignet webshop ved navn "Nikken Tools", som tilbyder popup-bannere og materialer, som du kan bruge i forbindelse med dit arrangement: Hvis du bruger PowerPoint-præsentationer, kan du finde Nikken-materiale såsom YouTube-videoer her: Hvis du har spørgsmål, eller hvis du har brug for mere hjælp, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte Nikken Europe Events Team på adressen events@nikken.co.uk. Logistik Opstil en arrangementsplan Bekræft faciliteterne, indretningen, gulvplanen, produktvisningsområder, siddepladserne og scenearrangementet. Bekræft talerne og programmet, herunder ankomst og tidspunktet for talerne. Bekræft, og du tilbyder mad og drikke. Hvis du sælger billetter, hvordan skal de så sælges, og hvor mange deltagere håber du på at få til arrangementet? Samarbejd med hotellet, kontrollér at alt er som det skal være, og tag imod deres hjælp. Opstiller du et bord, hvor deltagerne kan blive registret på stedet? I så tilfælde skal du sætte skilte op, så deltagerne ved, hvor de skal gå hen. Når logistikken er på plads, skal du starte din kampagne og gøre opmærksom på arrangementet!

7 Produktions- og AV-udstyr Visuelle hjælpemidler og PowerPoint-præsentationer Vi anbefaler, at du downloader alle PowerPoint-præsentationer, videoer og musik, som du vil bruge, inden arrangementet starter. I stedet for at streame dem direkte fra internettet. Læg dem klar på din laptops skrivebord, så du nemt kan åbne dem, når du har brug for dem. Sørg for at have nok eksemplarer af det materiale, du vil uddele, hvis det skal ledsage din præsentation. Har du brug for en skærm og en projektor til at vise din præsentation? Og husk frem for alt, at du skal have alle de nødvendige kabler til din laptop. Musik/lyd Musikken, du vælger, skal være relevant for arrangementet. Hav også din målgruppe i tankerne, og hvad der passer bedst. Mikrofoner Vælg mellem håndholdt mikrofon, reversmikrofon eller headset (til arrangementer med over 50 deltagere anbefaler vi, at du bruger en håndholdt mikrofon, så lyden kommer rigtigt frem), og sørg for at der er indrettet et AV-lydsystem. Gæstetalere Foretag en kontrol af lyden, og sørg for at alting afspilles korrekt, og at deltagerne på de bagerste rækker også kan høre talerne. Tolkning Hvis du har en gæstetaler ved dit arrangement, har du så brug for en simultaneller konsekutivtolk? Definitioner Simultantolkning: Tolken gengiver beskeden i målsproget så hurtigt, som vedkommende kan formulere den ud fra kildesproget, mens taleren fortsætter med at tale på kildesproget. Tolken sidder i en lydafskærmet kabine og taler ind i en mikrofon og lytter samtidigt til talen på kildesproget og ser på taleren. Tilhørerne lytter til simultantolken på målsproget ved hjælp af høretelefoner. Konsekutivtolkning: Tolken taler, når taleren har afsluttet sin tale på kildesproget. Talen opdeles i segmenter, og tolken sidder eller står ved siden af taleren, lytter og gør notitser, mens taleren afholder talen. Når taleren holder pause eller er færdig med at tale, gengiver tolken en del af beskeden eller hele beskeden på målsproget.

8 Opfølgning og fejring af din succes! Du klarede det! Du planlagde og afholdt dit eget arrangement. Har du det ikke bare godt?! Nu er det tid til at tage sig af alle andre opgaver, der hænger sammen med arrangementet, herunder: Evaluering af arrangementet: Feedbackformularer er en god måde at indsamle deltagernes meninger om arrangementet efter det er slut. Og de vil hjælpe dig med at afholde et endnu bedre arrangement næste gang. Fasthold også din egen mening Hvordan synes du det gik? Takkebreve: Til gæstetalere, VIP'er og deltagerne. Pressemeddelelse: Skriv evt. en kort pressemeddelelse om arrangementet, og send den til pressen. Husk at den skal besvare spørgsmålene "hvem", "hvad", "hvornår" og "hvordan" hvem ved, måske bliver den trykt i avisen og gør endnu mere opmærksom på forretningsmuligheden, dig og dit næste arrangement. Deling af billeder/videoer: Brug onlineplatforme til at dele billeder og videoer fra arrangementet, f.eks. Facebook, Twitter, YouTube og Flickr. De kan bruges til senere kampagner. Og til slut... fejr det! Du har fortjent det. Udfærdiget af Nikken Europe

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup #30DageMedBranding Følgende er en enkel guide til et bedre personligt brand på internettet. Processen løber over 30 dage og hver dag skal du gøre en ny ting. Nogen gange vil du blive nødt til at udskyde,

Læs mere

PROMOVERING af DIN stand på #diraairlines stand

PROMOVERING af DIN stand på #diraairlines stand Velkommen til På mandag kommer jeg rundt til samtlige udstillere (#diraairlines destinationer) og således også jer. Inden da vil jeg bede dig om at se denne korte video igennem, og sikre at alle der står

Læs mere

BOLIG LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK PROGRAM -

BOLIG LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK PROGRAM - BOLIG2019 10 LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK 2019 - PROGRAM - UDSTIL PÅ BOLIG2019! Når I deltager som udstillere på Bolig2019 får I kontakt med andelsboligforeninger og ejere af boligejendomme i de byer,

Læs mere

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE www.streetdinners.org Gademiddage er for at... 1 lære sine naboer at kende og fejre den gade eller bydel man bor i.

Læs mere

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk Kan du heller ikke finde rundt i alle de slankekure, du bliver bombaderet med i ugeblade, aviser og tv så se med på min blog, hvor jeg foreløbig har samlet 23 slankekure her kan du finde lige den, der

Læs mere

EFFEKTIVT TILMELDINGSSYSTEM! Så er der styr på det hele!

EFFEKTIVT TILMELDINGSSYSTEM! Så er der styr på det hele! k erencemanager rencemanagertv EFFEKTIVT TILMELDINGSSYSTEM! Så er der styr på det hele! demo hver onsdag Hvis du vil se hvordan det fungerer, holder vi demo hver onsdag fra 14.00-16.00 og du er DHVEER

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

samfundsengageret Jeg stemmer, når der er valg

samfundsengageret Jeg stemmer, når der er valg Jeg ved, hvordan demokrati fungerer i praksis Jeg er samfundsengageret og følger med i det politiske liv Jeg diskuterer samfundets indretning med andre Jeg stemmer, når der er valg Jeg udvikler ideer til

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

PowerPoint brugt rigtigt - MBK A/S

PowerPoint brugt rigtigt - MBK A/S Vil du være god til at bruge PowerPoint? Vil du undgå kedelige slides, som du læser op af? Vil du have grundværktøjer og forståelse af PowerPoint? Vil du have et godt kursusmateriale, som du kan slå op

Læs mere

5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS

5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS 5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS Indledning Tak fordi du har valg at downloade guiden 5 trin til forbedring af dit fokus. Jeg går ud fra, at du har downloadet denne guide, fordi du har et ønske om at

Læs mere

ARBEJDS- ARK #99. Oplevelsesbaseret Eventudvikling

ARBEJDS- ARK #99. Oplevelsesbaseret Eventudvikling ARBEJDS- ARK #99 ARBEJDSARK #1: EVENTGÆSTENS TOUCH POINTS BLIV KLOGERE PÅ EVENTGÆSTENS TOUCH POINTS Her finder du en oversigt over nogle at de berøringspunkter, som eventgæster typisk har. Din event kan

Læs mere

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der Kender du det her Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der INTET. Ingen trafik ingen salg ingen

Læs mere

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag. D O F S N O I T O M 2018 DAG guide r ø g n Arra S N E D L O B ARRANGØRGUIDE Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Læs mere

SUCCES GJORT ENKEL 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration

SUCCES GJORT ENKEL 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration SUCCES GJORT ENKEL 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration 7 dage til din første LifeWave CORSENTIALS-demonstration At starte din egen virksomhed kan være enkelt, ligetil og sjovt! Denne

Læs mere

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Velkommen til webinaret. Sådan skaber du din drømmebusiness ud fra dit unikke formål i 5 enkle trin

Velkommen til webinaret. Sådan skaber du din drømmebusiness ud fra dit unikke formål i 5 enkle trin Velkommen til webinaret Sådan skaber du din drømmebusiness ud fra dit unikke formål i 5 enkle trin Program Velkommen De 5 trin Hvis du vil mere Q & A De 5 trin 1. Kom i kontakt med din unikke historie

Læs mere

TJEN PENGE PÅ NETTET

TJEN PENGE PÅ NETTET TJEN PENGE PÅ NETTET [Skriv tekst] Side 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Hvilke fordele er der ved at tjene penge på nettet?... 1 Måder du kan tjene penge på nettet... 2 Din egen blog... 2 Produktanmeldelser...

Læs mere

KONGRESSER OG MØDER. Tiltrækning af internationale kongresser. Særlige krav til afvikling af kongresser. Valg af kongressted

KONGRESSER OG MØDER. Tiltrækning af internationale kongresser. Særlige krav til afvikling af kongresser. Valg af kongressted KONGRESSER OG MØDER Hvorfor tiltrække internationale kongresser til Danmark? Hvad er kravene fra de internationale forbund? Hvordan kan vi gøre afviklingen til noget særligt? Tiltrækning af internationale

Læs mere

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Det nye VisitVesthimmerland Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Vi markedsfører Vesthimmerland, rådgiver og servicerer både gæster og turisterhverv Fordi turismen er af stor betydning

Læs mere

Juhlsens online julekalenderundersøgelse 2014 En holdningssurvey om online julekalendere

Juhlsens online julekalenderundersøgelse 2014 En holdningssurvey om online julekalendere Juhlsens online julekalenderundersøgelse 2014 En holdningssurvey om online julekalendere Julekalendere er et hyggeligt indslag i hverdagen. En julekalender skal være nem og hurtig at gå til - citat fra

Læs mere

Arbejde med Vegas Pro digital skiltnings værktøjer

Arbejde med Vegas Pro digital skiltnings værktøjer Arbejde med Vegas Pro digital skiltnings værktøjer Gary Rebholz Disse dage, digital skiltning er overalt. Utvivlsomt du har set det, selvom du måske ikke har identificeret, hvad du oplevede som digital

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

7 RÅD, DER GØR DIG BEDRE TIL MESSEN!

7 RÅD, DER GØR DIG BEDRE TIL MESSEN! 7 RÅD, DER GØR DIG BEDRE TIL MESSEN! Messesæsonen er lige op over! Og du skal sikkert også af sted som du plejer! Men hvad nu, hvis du kunne gøre det bare lidt bedre og lidt lettere for dig selv denne

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG S O M M E R 2 0 1 3 SocialTime Skab din forretning på Facebook Gratis markedsføring Du tror allerede på værdien af Facebook markedsføring - det er derfor du læser dette nu, ikke? Du kan gøre opmærksom

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

INFO-NETVÆRKSKONFERENCEN SÅDAN TILTRÆKKER DU FLERE STUDERENDE MED CONTENT MARKETING. Joakim Ditlev @jditlev contentmarketing.dk

INFO-NETVÆRKSKONFERENCEN SÅDAN TILTRÆKKER DU FLERE STUDERENDE MED CONTENT MARKETING. Joakim Ditlev @jditlev contentmarketing.dk INFO-NETVÆRKSKONFERENCEN SÅDAN TILTRÆKKER DU FLERE STUDERENDE MED CONTENT MARKETING Joakim Ditlev @jditlev contentmarketing.dk Content marketing - agenda Hvad er content marketing? 3 stærke cases Strategi

Læs mere

Få succes som hjertearbejder. Markedsføring- & Omsætningsguide

Få succes som hjertearbejder. Markedsføring- & Omsætningsguide Få succes som hjertearbejder Markedsføring- & Omsætningsguide Indledning Få en god og enkel struktur Guiden er til dig, der ønsker at kunne forudsige nogenlunde hvordan din måned kommer til at se ud og

Læs mere

"Jeg har ikke tid." "Jeg har ikke pengene."

Jeg har ikke tid. Jeg har ikke pengene. Lad ikke indvendinger skræmme dig. Se dem som en anmodning om hjælp til at se tingene i et nyt lys og din mulighed for at bringe dem ind i dette nye lys. En formel, der passer til alle indvendinger er

Læs mere

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning?

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Table of Contents Om Popupmore Hvad er en pop up Butik Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Effektiv marketing Kontakt os 3 4 5 7 8 10 2 Om Popupmore

Læs mere

Hvad skal jeg skrive?

Hvad skal jeg skrive? Hvad skal jeg skrive? I dette kapitel lærer du: I. At booke møder via email II. At tænke sociale medier ind i dit opsøgende salg 26 Telefonen er død! I gamle dage - dvs. før internet, sociale medier og

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

KONFERENCENS ABC TJEKLISTE. At nå det hele til tiden! til Business events

KONFERENCENS ABC TJEKLISTE. At nå det hele til tiden! til Business events KONFERENCENS ABC At nå det hele til tiden! TJEKLISTE til Business events INDHOLD 3 4 5 6 7 8 8 Forberedelse 3 6 måneder inden 1-3 måneder inden 1 måned inden 1 uge inden Lige inden Bagefter Den succesfulde

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR LEDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR LEDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR LEDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere

Guide til en. SOCIAL mediestrategi

Guide til en. SOCIAL mediestrategi 9 essentielle spørgsmål Guide til en SOCIAL mediestrategi 1 At bruge sociale medier handler om at styrke relationen til familie, venner, bekendte, men de kan også bruges til at styrke relationen til kunder,

Læs mere

Idéerne skal kunne virkeliggøres

Idéerne skal kunne virkeliggøres Idéerne skal kunne virkeliggøres Om Ritzau Management Mere end blot planlægning og praktisk ekspertise 2 Ritzau Management er et event- og marketingbureau, der står for mere end blot planlægning og praktisk

Læs mere

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet?

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? 1) Den klassiske tilstedeværelse Visitkort hele pakken blogs Fora Netbutik Distribueret indhold 2) De sociale medier Facebook LinkedIn Twitter Faglige blogs

Læs mere

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating CSR Speed Dating Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating Hvem er målgruppen? Hvad går metoden ud på? Hvilke forudsætninger beror metoden på? Trin 1 Trin

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Personaleledelse. Skab det bedste hold. Husk ros og skulderklap

Personaleledelse. Skab det bedste hold. Husk ros og skulderklap Skab det bedste hold Hos LADEGAARD A/S kan vi ikke understrege for mange gange, at samarbejde er nøglen til at frigøre energi og talent i virksomheden. Alt for meget talent går til spilde på grund af dårlig

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

Kulturgæst segment: SPECIAL INTEREST/NORGE

Kulturgæst segment: SPECIAL INTEREST/NORGE Kulturgæst segment: SPECIAL INTEREST/NORGE 4b. SPECIAL INTEREST TURISTER Norge Case eksempel: Mennesker med interesse for events, sport og kultur Special interest turister Eksempel: Mennesker med interesse

Læs mere

Sociale medier. Seks trin til bedre indhold

Sociale medier. Seks trin til bedre indhold Sociale medier Seks trin til bedre indhold Med inspiration fra Sig du kan li mig Indholdsstrategi for sociale medier af Astrid Haug. Middelfart Sparekasse 2017 1 Kend dit formål Hvad vil du opnå med din

Læs mere

Kom ud over rampen med budskabet

Kom ud over rampen med budskabet Kom ud over rampen med budskabet Side 1 af 6 Hvad er god kommunikation? God kommunikation afhænger af, at budskaberne ikke alene når ud til målgruppen - de når ind til den. Her er det særligt vigtigt,

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver

Læs mere

Brug TripAdvisor internt, og optimér din virksomhed

Brug TripAdvisor internt, og optimér din virksomhed 104 105 KAPITEL 6 Brug TripAdvisor internt, og optimér din virksomhed 106 Involvér hele virksomheden i TripAdvisor-indsatsen Jo mere du inddrager dine medarbejdere og gør projektet omkring TripAdvisor

Læs mere

Dialogmøde om TrivselOP - alt hvad du skal bruge

Dialogmøde om TrivselOP - alt hvad du skal bruge Dialogmøde om TrivselOP - alt hvad du skal bruge Denne manual kan bruges af lederen eller arbejdsmiljøgruppen, alt efter hvordan I fordeler opgaven. Indholdsfortegnelse Før dialogmødet: Tjekliste til din

Læs mere

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring # Styr(k) dit online brand # Gratis annoncer + betalte # Sådan rammer du din målgruppe # Sådan finder du de rigtige målgrupper og får dem til

Læs mere

Kulturgæst segment: DE SELVBEVIDSTE/NORGE

Kulturgæst segment: DE SELVBEVIDSTE/NORGE Kulturgæst segment: DE SELVBEVIDSTE/NORGE 1b. DE SELVBEVIDSTE Norge De selvbevidste Voksne med og uden børn (Par, børnefamilie, vennegrupper) Alder: 30 65 år Husstandsstr. 2-4 Volumen: 610.000 Hjemland:

Læs mere

Modul 2: Motivation for ældre til at lære om teknologi

Modul 2: Motivation for ældre til at lære om teknologi Modul 2: Motivation for ældre til at lære om teknologi Introduktion og overblik Den voksende ældre-andel (den berygtede demografiske ændring) Den økonomiske krise der påvirkede Europa Betydelige besparelser

Læs mere

Alternativ markedsføring

Alternativ markedsføring Alternativ markedsføring Kom/IT Projekt HTX Roskilde Joachim K. Bodholdt 05-05-2009 Indholdsfortegnelse Alternativ markedsføring online.... 3 Projekt beskrivelse:... 3 Case: Projekt 'Mørk & Juhl'... 4

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Opfølgning på visionsdag i Sæby Kirke

Opfølgning på visionsdag i Sæby Kirke Køb bøgerne i dag Opfølgning på visionsdag i Sæby Kirke V/! Internationale Udviklingsstudier & Socialvidenskab Foredragsholder og konsulent i Ledfrivillige.dk Projektleder i REACT giver dig redskaber og

Læs mere

Kulturgæst segment: SPECIAL INTEREST/TYSKLAND

Kulturgæst segment: SPECIAL INTEREST/TYSKLAND Kulturgæst segment: SPECIAL INTEREST/TYSKLAND 4a. SPECIAL INTEREST TURISTER Tyskland Case eksempel: Mennesker med interesse for events, sport og kultur Special interest turister Eksempel: Mennesker med

Læs mere

Notat. De 8 trin ifm. deltagelse i kampagnen 06.06.05 CLO

Notat. De 8 trin ifm. deltagelse i kampagnen 06.06.05 CLO Notat 06.06.05 CLO De 8 trin ifm. deltagelse i kampagnen Den fællesoffentlige bestyrelse for digital forvaltning har taget initiativ til en fælles markedsføringskampagne for digitale offentlige selvbetjeningsløsninger.

Læs mere

Ledelse af frivillige - introduktion

Ledelse af frivillige - introduktion Køb bøgerne i dag Ledelse af frivillige - introduktion V/ Sociolog og forfatter Foredragsholder og konsulent i Ledfrivillige.dk Aktiv frivillig leder - grundlægger af RETRO giver dig redskaber og inspiration

Læs mere

Pssst... der er besked TIL DIG!

Pssst... der er besked TIL DIG! Pssst... der er besked TIL DIG! Kommunikation til forskellige målgrupper via sms og mobilweb Lige ned i lommen på alle, selv med forskellige interesser Direkte tilmelding til arrangementer Fastholdelse

Læs mere

Livsstilshold (vægttab) Individuel coaching. Kostvejledning

Livsstilshold (vægttab) Individuel coaching. Kostvejledning Livsstilshold (vægttab) Individuel coaching Livsstilshold på arbejdspladsen Kostvejledning Som coach vil jeg hjælpe dig til at optimere dit liv ved at få dig til at tage det fulde ansvar og indse, hvad

Læs mere

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG HANDS-ON TOUR HÅNDBOG FORORD Danske produktionsvirksomheder har brug for dygtige faglærte. Men erhvervsuddannelserne, som skal uddanne de dygtige industriteknikere, plastmagere, tekniske designere og

Læs mere

At lede andre uden at være chef

At lede andre uden at være chef Confex-Kursus: Den 9. - 10. november 2009 i København Den 1. - 2. december 2009 i København Den 16. - 17. november i Århus To-dags kursus for dig der leder uden at have formelt ledelsesansvar Et af forårets

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan?

Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan? Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan? Hvad er det der Employee Advocacy egentlig? Vi begyndte først rigtigt at høre om Employee Advocacy i løbet af 2016. Men faktisk er arbejdet med ambassadører

Læs mere

Guide til markedsføring af lokale foreningsevents

Guide til markedsføring af lokale foreningsevents Guide til markedsføring af lokale foreningsevents Hvorfor denne guide? Formålet med denne guide er at give jer som forening og frivillige nogle konkrete idéer til, hvordan I markedsfører jeres lokale foreningsevent

Læs mere

EFTER turen. UNDER turen. FØR turen

EFTER turen. UNDER turen. FØR turen UNDER turen 1 EFTER turen På tur med skolen - en planlægningsguide Kære lærer Denne guide giver dig ideer til hvordan du i samarbejde med dine kolleger og elever kan planlægge den næste tur med skolen.

Læs mere

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Social Media Strategi Muligheder og udfordringer November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Weblog: Hovedet

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Marie Baad Holdt, chefkonsulent i Ingerfair

Marie Baad Holdt, chefkonsulent i Ingerfair Marie Baad Holdt, chefkonsulent i Ingerfair marie@ingerfair.dk Hvem er I? Navn Hvad laver I Hvorfor er I på kurset Hvordan bruge I selv sociale medier? Sociale Medier i Danmark https://www.youtube.com/watch?v=axudlxyyawq

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Arbejdspladsudvikling en metode til at kortlægge og forbedre trivslen med fokus på at udvikle jeres drømmearbejdsplads

Arbejdspladsudvikling en metode til at kortlægge og forbedre trivslen med fokus på at udvikle jeres drømmearbejdsplads Arbejdspladsudvikling en metode til at kortlægge og forbedre trivslen med fokus på at udvikle jeres drømmearbejdsplads Hvad er en dialogmetode? En dialogmetode er et værktøj til at arbejde med trivslen

Læs mere

GODE RÅD TIL MØDELEDER

GODE RÅD TIL MØDELEDER GODE RÅD TIL MØDELEDER Dette dokument er beregnet til dig som mødeleder. Dokumentet giver dig alle de nødvendige oplysninger og gode råd, så du bedst muligt kan forberede og afholde mødet. Det forventes

Læs mere

Kommunikation. Kommunikationskanaler 2. Hjemmesider 3. Re-design af sanistaal.com 4. Reklamer 8. Sociale medier 14. Pressemeddelelser 15

Kommunikation. Kommunikationskanaler 2. Hjemmesider 3. Re-design af sanistaal.com 4. Reklamer 8. Sociale medier 14. Pressemeddelelser 15 Kommunikation Kommunikationskanaler 2 Hjemmesider 3 Re-design af sanistaal.com 4 Oms 3,9b Reklamer 8 Sociale medier 14 Pressemeddelelser 15 Personalebladet 17 Intranet 18 Årsberetning og CSR 19 1 Kommunikationskanaler

Læs mere

Kursusprogram 2014. Make it happen. With PPG

Kursusprogram 2014. Make it happen. With PPG Kursusprogram 2014 Make it happen. With PPG Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursuspro gram met for 2014. Vi mener, at løbende efteruddannelse

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

Bliv klogere på. marketing

Bliv klogere på. marketing Bliv klogere på (næsten gratis) marketing Web Grafiske løsninger Sociale medier Branding Annoncering Kontakt info Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne:

Læs mere

Nexa Autocolor Kursusprogram 2015 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Kursusprogram 2015 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Nexa Autocolor Kursusprogram 2015 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursusprogrammet for 2015. Vi mener, at løbende

Læs mere

Trivsel og Bevægelse i Skolen. Idrætsundervisning Skills

Trivsel og Bevægelse i Skolen. Idrætsundervisning Skills Trivsel og Bevægelse i Skolen Idrætsundervisning Skills Læringsmål Skills Begrebsboks Eleverne kan selv udforme og beskrive eget træningsforløb. Eleverne kan være medbestemmende på opøvelse af en specifik

Læs mere

En enestående platform for markedsføring

En enestående platform for markedsføring bygge- og boligudstilling En enestående platform for markedsføring Udstillingen hos Byggecentrum er en vigtig del af et samlet inspirations- og læringscenter, hvor viden om produkter og løsninger udveksles

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

CareNet vidensrejse til Paris 2015

CareNet vidensrejse til Paris 2015 CareNet vidensrejse til Paris 2015 Den 20. 22. maj 2015 inviterer CareNet på vidensejse til kærlighedens by Paris med fokus på sundheds- og velfærdsteknologi. Her kan du både se de nyeste sundheds- og

Læs mere

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER 17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER Indholdsfortegnelse INTRODUKTION...3 ONLINE MARKEDSFØRING MED GAVEARTIKLER...4 Promovér din virksomheds hjemmeside...4 Konkurrencer...4

Læs mere

Vejledning for Modeller

Vejledning for Modeller Vejledning for Modeller Vejledning for Modeller Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Chat typer på Cam4You... 3 Min Konto... 4 Gå online... 4 Specielt ved privat chat... 10 Mine indstillinger... 11 Ændre priser...

Læs mere

Der er ofte flere formål med at deltage på en vinmesse. Det er først og fremmest ønsket om at opnå mersalg på kort såvel som på langt sigt.

Der er ofte flere formål med at deltage på en vinmesse. Det er først og fremmest ønsket om at opnå mersalg på kort såvel som på langt sigt. Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Messedeltagelse Et led i salgs- og marketingstrategien Indledning Deltagelse i vinmesser er et spørgsmål om strategi og follow-up for at tage nogle af yderpunkterne. Hvis salgs-

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Case: Messearrangør Sund Livstil

Case: Messearrangør Sund Livstil Case: Messearrangør Sund Livstil Opsummering Livstils messen er en årlig event. Arrangøren har altid udført markedsføring gennem print og TV, samt mail, men målgruppen fanges ikke længere gennem traditionelle

Læs mere

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating CSR Speed Dating Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating Hvem er målgruppen? Hvad går metoden ud på? Hvilke forudsætninger beror metoden på? Trin 1 Trin

Læs mere

Cykelhandler projekt KOM / IT

Cykelhandler projekt KOM / IT 2015 Cykelhandler projekt KOM / IT Indhold Indledning... 2 Tidsplan... 2 Fase 1 - Problemanalyse... 3 Informations problem... 3 Markedsundersøgelse... 3 Analyse af deres eksisterende medieprodukter...

Læs mere

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk ÅBENT HUS. Guide til at bruge markedsføringsmaterialer til jeres. Åbent hus-arrangement

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk ÅBENT HUS. Guide til at bruge markedsføringsmaterialer til jeres. Åbent hus-arrangement Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk Guide til at bruge markedsføringsmaterialer til jeres Åbent hus-arrangement Markedsføringsmaterialer For at sikre at I får så mange deltagere til jeres Åbent

Læs mere

Hvad er dit næste skridt?

Hvad er dit næste skridt? Hvad er dit næste skridt? KURSER I EFTERÅRET September - November 2014 kursus-hæfte-a5.indd 1 21/06/14 18.39 Efterårskurser VEJLE PINSEKIRKE INVITERER TIL EN RÆKKE SPÆNDENDE EFTERÅRSKURSER. KURSERNE ER

Læs mere

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG HANDS-ON TOUR HÅNDBOG FORORD Der er mange myter om erhvervsuddannelser blandt unge i folkeskolens afgangsklasser, der skal til at vælge uddannelse. Myter, der påvirker de unges uddannelsesvalg og derved

Læs mere

ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE

ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE Overblik over alt hvad du kan bruge for at gøre opmærksom på jeres arrangementer - HVEM TAGER DU MED? Sidste år var Danmark Spiser Sammen på næsten alles læber. Vi gentager successen

Læs mere

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Marketing & Social Media - bliv du s med naboen Aalborg, Væksthus Nordjylland, 15.01.2015 Indhold Interkulturelt Erhvervs- og virksomhedskultur Sprog Markedsføring

Læs mere