Betingelser for udlejning og ordensreglement for samtlige kolonihaver tilhørende Nyborg Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Betingelser for udlejning og ordensreglement for samtlige kolonihaver tilhørende Nyborg Kommune"

Transkript

1 Indsæt billede Det præcise mål skal være 14,18 x 19 cm. og skal være placeret lige over grafikken (det grønne) Betingelser for udlejning og ordensreglement for samtlige kolonihaver tilhørende Nyborg Kommune

2 BETINGELSER FOR UDLEJNING 1 De af Nyborg Kommune udlagte havelodder er inddelt i havekolonier. Det forudsætter, at havelejerne opretter haveforeninger, der kan omfatte en eller flere havekolonier, som skal stå tilsluttet Kolonihaveforbundet for Danmark, og det overlades i så fald de pågældende foreninger ved disses bestyrelser at udleje haver inden for de pågældende foreningers område at sørge for kontrakters oprettelse og i det hele taget at føre tilsyn med lejekontrakternes og ordensreglementets overholdelse, alt dog under forbehold af Nyborg Kommunes sanktion. 2 Enhver havelejer skal være medlem af haveforeningen og skal have fast bopæl i Nyborg Kommune. Ved fraflytning fra kommunen, er det tilladt at beholde haven i den forudbetalte periode. Ægtefæller/samlevere kan ikke disponere over mere end én havelod. Bestyrelsen kan dog dispensere i særlige tilfælde. Overdragelse af et lejemål sker i henhold til ordensreglementets 9. Der kan af 3. mand ikke gøres pant eller udlæg i lejeretten. Fremleje af nogen del af det lejede areal er ikke tilladt uden pågældende bestyrelses tilladelse. Udlån af hus i forbindelse med pasning af haven kan tillades af bestyrelsen og da kun for maksimalt 1 måned. Udlejning af havehus er ikke tilladt. Havehuset må ikke benyttes til helårsbeboelse og må ikke anvendes til overnatning bortset fra kortvarige ophold i perioden fra 1. oktober til 31. marts. Der kan optages passive medlemmer på en forenings venteliste med henblik på senere overtagelse af et ledigt lejemål. Der oprettes lejekontrakter mellem Nyborg Kommune og de enkelte haveforeninger 3 4 Lejeafgiften fastsættes for den enkelte forening, og reguleres én gang årligt i henhold til Danmarks Statistiks nettoprisindeks. Afgifterne opkræves af Nyborg Kommune ved fremsendelse af regning til den enkelte haveforening, der indbetaler afgifterne til kommunen 1. juli. 5 Skulle kommunen få brug for hele arealet eller dele deraf, og opsigelsen ikke kan ske med lovligt varsel, tilkommer der lejeren erstatning. Ved fastsættelse af erstatning vil der bl.a. være at tage hensyn til dels omkostningerne ved eventuel flytning eller nedrivning af eksisterende huse, dels antal m² afstået areal og endvidere længden af den tilbageværende kontraktperiode. Lejeren anvises om muligt en anden have. Træer og større buske samt hegn, som lejeren har anbragt, må ikke ryddes eller nedbrydes uden Nyborg Kommunens samtykke. Ovenstående gælder ikke for varige haver.

3 6 Nyborg Kommune anlægger vandledningerne i haveforeningens havegange og vedligeholder disse. Stikledninger til den enkelte havelod bekostes og vedligeholdes af lejeren. Vandafgift til kommunen betales af de enkelte haveforeninger efter hovedvandmålere. En haveforening kan for egen regning lade opsætte bimålere på de enkelte havelodder. Vandspild må ikke finde sted og overtrædelse heraf straffes i henhold til det for Nyborg Kommune gældende regulativ. I månederne november april lader kommunen vandledningerne aflåse med stophane og udtømme i muligt omfang. Ønsker et passende antal lejere elektrisk lys indlagt i deres havehuse eller foreningshuset kan dette efterkommes på betingelse af, at havelejeren får den fulde anlægs- og vedligeholdelsespligt på ledningsnettet, samt at en sådan installation aldrig vil kunne medregnes i en kommende vurdering af have og hus ved fratrædelse uden for lovlig opsigelse. 7 Det påhviler de enkelte lejere at renholde grøfter og vandløb, der pårører lejernes lodder, således at grund- og overfladevand fra de andre lodder eller tilstødende arealer uhindret kan passere de naturlige afløb. Ingen lejer må uden kommunens samtykke opdæmme eller på anden måde hindre afløbet fra de andre arealer eller havelodder. 8 Den skade, som oversvømmelse eller højvande måtte påføre de lejede arealer, bliver kommunen uvedkommende. 9 Såfremt kommunen i lejetiden ønsker at foretage nødvendige arbejder på de lejede arealer, skal havelejeren finde sig i de ulemper, der er forbundet hermed. Sådanne arbejder skal så vidt muligt udføres på de tider af året, hvor det generer havelejeren mindst og havelejeren har krav på en rimelig erstatning for eventuelle skader, der måtte opstå. Haveforeningen underrettes i rimelig tid forud om igangsættelse af sådanne arbejder. Skulle der ved eftersyn og nedlægning af dræn eller lignende blive påført beplantningen mindre skader, ydes der ingen erstatning herfor. Jagtretten forbeholdes kommunen Al uvedkommende kørsel ad havegangene i kolonierne er ikke tilladt. Parkering af motorkøretøjer henvises til de i foreningen evt. oprettede parkeringspladser. Etablering af parkeringslommer på havelodden må kun finde sted efter tilladelse fra den enkelte haveforening. Henstilling eller parkering af campingvogne, oplægning af lystbåde eller andre større haveforeningen uvedkommende ting må ikke finde sted.

4 12 Lejerne er underkastet bestemmelserne i nedenstående fælles ordensreglement for samtlige Nyborg Kommune tilhørende kolonihaver og i øvrigt pligtige at efterkomme alle anordninger sigtende til god ordens overholdelse, givet af Nyborg Kommune eller pågældende haveforenings bestyrelse, hvem tilsynet i almindelighed påhviler, jfr. 1. Kommunen kan til enhver tid lade kontrollere, om bestemmelserne i nærværende udlejningsbetingelser og ordensreglement bliver overholdt.

5 ORDENSREGLEMENT 1 Det påhviler enhver lejer at dyrke sin lod som kolonihave og til enhver tid at holde den i sømmelig orden, fri for ukrudt og andre skadelige plantevækster, der kan være til gene for andre kolonihaver i haveforeningen. 2 De udlagte gange og veje mellem haverne renholdes af lejeren ud for sin lods vedkommende, dog kun til gangenes og vejenes midterlinjer Hvor haverne grænser ud til offentlig vej eller fortov, påhviler det kommunen at renholde vej eller fortov. Havelejerne må dog i så tilfælde holde arealet under hækken rent i 35 cm bredde. 3 Lejeren skal hegne det lejede areal langs hovedgangen og ud mod offentlig vej eller fortov ved plantning af hæk af træsorter godkendt af Nyborg Kommune. Hegning må først ske efter aftale med pågældende haveforenings bestyrelse. Som skelhegn må anvendes ovennævnte træsorter, træ- eller trådhegn. Tvistigheder omkring skelhegn afgøres af haveforeningens bestyrelse. Klipning af hegnene, der ikke må være over 150 cm høje og max 50 cm i bredden for skelhegn 180 cm hhv. 50 cm foretages efter behov, dog mindst 1 gang årligt, og da senest den 1. september. Ved nyplantning skal der vælges træsorter, så en vis ensartethed opnås på den enkelte havegang. Adgangen til haven skal være forsynet med låge, påsat havens nummer. 4 Træer og buske må ikke plantes nærmere hegn end henholdsvis 200 og 150 cm fra dette. Træer, der på grund af højde og omfang er til væsentlig gene for nabohaver kan af bestyrelsen forlanges fældet eller skåret ned. 5 Det er forbudt at anvende kemiske plantebeskyttelsesmidler til beskyttelse, bekæmpelse og regulering af plantevækst i kolonihaverne. Dagrenovation håndteres efter de bestemmelser, som fremgår af Nyborg Kommunes regulativ for fjernelse af dagrenovation. Grønt affald må komposteres i haven eller anbringes i containere, såfremt sådanne er opstillet i kolonien. Alt andet affald skal medtages til hjemmet. Haveaffald må kun afbrændes i perioden fra 1. december til 29. februar fra solopgang til solnedgang i overensstemmelse med Nyborg Kommunes Regulativ for afbrænding af haveaffald, der trådte i kraft 1. januar Afbrænding af haveaffald må kun ske i landzone. Regulativet kan ses på Nyborg Kommunes hjemmeside. Animalsk gødning, der skal anvendes i haven, må straks efter aflæsning fjernes fra veje og stier og nedgraves. Haveaffald må under ingen omstændigheder henkastes i havekoloniens område eller i omegnen.

6 På det lejede areal må ingen bygning af nogen art opføres eller ændres uden forud indhentet skriftlig tilladelse fra pågældende haveforenings bestyrelse. 6 Punkt a. Huset samt evt. redskabsskur skal placeres på den bageste tredjedel af grunden, set fra havestien med mindsteafstand til skel på 250 cm. Bestyrelsen kan dog dispensere for haver med en speciel beliggenhed eller udformning. Punkt b. Bebyggelsen på hver havelod må ikke overskride 10% af havens areal og højst udgøre 50 m², max højde 4 m over terræn. Heri er medregnet overdækkede terrasser og redskabsskur. Derudover må der opføres et drivhus på max. 10 m². Bebyggelsens areal udregnes efter væggenes udvendige mål. Tagudhæng må max. være 50 cm. Taget skal udføres med kip (rejsning) og må max. have en hældningsvinkel på 30, dog mindst 15. Overdækkede terrasser kan tillukkes/tilskoddes i perioden 1. november til 1. april med træelementer. Punkt c. Installation af vindmøller og udgravning til havebassiner må kun ske efter tilladelse fra haveforeningen. Punkt d. Til taget må kun anvendes godkendte tagmaterialer i diskrete farver. Til væggene må kun anvendes træ eller lignende lette materialer. Til behandling af væggene må kun anvendes diskrete farver. Husene skal stedse holdes i god stand med reparation og maling. Bestemmelserne om ildsteder og skorstene i bygningsreglement for småhuse skal overholdes. Der kan på den enkelte havelod søges om tilladelse til etablering af en godkendt samletank. 2 eller flere ejendomme må ikke gå sammen om en fælles tank. Ved tømning af tanke skal det sikres, at haveforeningens veje ikke tager skade af kørsel med slamsuger. Hvis vejene ødelægges skal havelejeren selv bekoste reetableringen. Ansøgning om spildevandstilladelse skal rettes til Nyborg Kommune, Teknik- og Miljøafdelingen, Torvet 1, 5800 Nyborg. Huse, som er opført efter tidligere gældende bestemmelser, skal tilstræbes bragt i overensstemmelse med nærværende bestemmelser. Tvistigheder mellem bestyrelserne og havelejerne angående denne paragraf kan forelægges Nyborg Kommune, der træffer den endelige afgørelse. 7 Det er forbudt lejerne at udgrave og bortkøre jord, sand, sten, grus, ler og tørv eller lignende uden haveforeningens tilladelse. Indenfor det enkelte haveområde må der kun være 1 marketenderi, som kun må betjene haveforeningens medlemmer. Her ud over må der ikke drives nogen form for handel på eller fra haverne. Den enkelte haveforening kan træffe bestemmelser vedrørende anvendelse af støjende redskaber, så som elgeneratorer, motoriserede haveredskaber m.v.

7 Løsgående hunde må ikke medtages i koloniens haver eller gange. Husdyrhold må ikke finde sted, dog må mindre husdyr medtages under ophold i haven. Tilladelse til bistader kan gives af bestyrelsen for den pågældende haveforening. 8 9 Ønsker en lejer at afstå sin have, skal han anmelde dette for bestyrelsen i den pågældende haveforening, der før overdragelse kan finde sted først skal godkende den aftalte erstatning for overdragelsen, såvel som den nye lejers optagelse i haveforeningen. Den enkelte haveforening nedsætter et vurderingsnævn og udfærdiger på baggrund af de af Kolonihaveforbundet for Danmark afstukne retningslinjer for haveafståelse sine egne bestemmelser for foreningen. Overdragelsesafgiftens størrelse fastsættes af den enkelte forening. Haveforeningerne skal i bestemmelserne drage omsorg for og i det daglige påse, at haverne med bebyggelse ikke gøres til genstand for spekulation, og at der ikke sker urimelige prisstigninger. Hvis der er uenighed om salgsprisen, kan sagen forelægges kredsens ankenævn til afgørelse. I forbindelse med haveoverdragelse tilfalder der foreningen en afgift beregnet efter erstatningens størrelse. Skulle lejeren af en havelod dø eller fraflytte, har dennes ægtefælle/samlever hhv. slægtningen i op- og nedstigende linje ret til forud for en evt. venteliste at overtage lejemålet, under forudsætning af at vedkommende kan godkendes af bestyrelsen. Såfremt en haveforening har oprettet en venteliste og denne er godkendt på en generalforsamling, skal ventelisten respekteres forud for andre købere. 10 Skulle en havelejer eller et medlem af dennes husstand i forbindelse med bruges af haven overtræde: - Landets love, politivedtægt, offentlige og kommunale påbud - Nærværende udlejningsbetingelser og ordensreglement, - Kolonihaveforbundets-, Kredsens- og haveforeningens love, - Eller ved sin gøren og laden være til væsentlig gene og ulempe for foreningen og dermed dens øvrige medlemmer, kan lejeren i grovere tilfælde eller ved gentagne overtrædelser ekskluderes af haveforeningen med påfølgende ophævelse af lejemålet til følge. Lejeren skal erstatte foreningen ethvert tab, denne måtte lide i forbindelse med overtrædelsen af gældende regler og evt. ophævelse af lejemålet i utide. Foreningen kan også vælge at lade det påkrævede arbejde eller lignende udføre eller anskaffe for lejerens regning, og denne er da pligtig at betale de dertil medgående udgifter efter foreningens opgørelse. 11 Nærværende udlejningsbetingelser og ordensreglement er godkendt af Nyborg Byråd 28. maj Tidligere udgave af 22. juni 2009 bortfalder herefter.

8 Torvet Nyborg kommune

L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND

L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND Lyngby-Taarbæk Kommune L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND Mellem Lyngby-Taarbæk Kommune (nedenfor kaldet ejeren) og Kolonihaveforbundet for Danmark (nedenfor kaldet lejeren) er der dags dato

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Finmarken, Chr. 4 vej 44, 6000 Kolding

LEJEKONTRAKT. Finmarken, Chr. 4 vej 44, 6000 Kolding HAVEFORENINGEN FINMARKEN Revideret 20/2-14 LEJEKONTRAKT 50.- Depositum andrager: Betalt tidligere ejer 800.- 0.- Kontingent Vand 300.- 125.- Havens areal udgør 350 m² a 1.00 kr. pr m² 350.- Forsikring

Læs mere

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil:

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil: Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan Kolonihaveforeningen fremlejer have nr. til: Navn: Adresse: Postnr.: By: Mail: Tlf.nr.: Mobil: Havens areal udgør: For lejemålet

Læs mere

Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen

Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen Vedtaget på generalforsamlingen d. 25. marts 2007 Med ændring af 2.06 på generalforsamling 2011 og ændring af 1.06 og 3.03 på genforsamling 2014 1. Bestemmelser

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Næstved Kommune. Kolonihaveforeningen Ellevang. mellem. Sagsnr. 2014-15160 Dok.nr. 2014-94826

LEJEKONTRAKT. Næstved Kommune. Kolonihaveforeningen Ellevang. mellem. Sagsnr. 2014-15160 Dok.nr. 2014-94826 Næstved Kommune Center for Ejendomme Rådmandshaven 20 4700 Næstved LEJEKONTRAKT mellem Næstved Kommune og Kolonihaveforeningen Ellevang 1 1 Parterne Mellem Næstved Kommune i det følgende kaldet ejeren

Læs mere

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N. for. Haveforeningen Nordre Vang

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N. for. Haveforeningen Nordre Vang EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N for Haveforeningen Nordre Vang Underskrevne ejer af matr. nr. 15C, 15D og 15 E Skelgårde, Tårnby, beliggende Viberupstræde 5, 2770 Kastrup, der siden

Læs mere

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som

Læs mere

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 1. Ordensbestemmelser. 1.1. Al unødvendig kørsel på haveselskabets område er forbudt. Højeste hastighed er max. 10

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Maj 2017 15. reviderede udgave 1. Medlemmer af Haveforeningen Hjortespring er til enhver tid pligtige til at overholde dette ordensreglement. Adgang til

Læs mere

Lejekontrakt (FORSLAG - november 2015)

Lejekontrakt (FORSLAG - november 2015) H O R S E N S K O M M U N E Lejekontrakt (FORSLAG - november 2015) Horsens Kommune, (i det følgende kaldet Ejer) udlejer herved til Sydøstjyllands Kolonihave Kreds (i det følgende kaldet kredsen) det Horsens

Læs mere

Ordensregler for Haveforeningen Solsikken

Ordensregler for Haveforeningen Solsikken Ordensregler for Haveforeningen Solsikken 2017 1. Hvem og hvad gælder ordensreglerne for a. Ordensreglerne gælder overalt på foreningens område, hvor intet andet er anført. b. Enhver af foreningens medlemmer

Læs mere

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7 Side 1/5 1 1.1 ne gælder for 1.2 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne kan 8 i vedtægterne træde i kraft. 1.3 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren, dennes

Læs mere

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Lejemålet omfatter stuehus, samt garage /staldbygning og have som vist på det vedhæftede

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Lejemålet omfatter arealer udlagt til have, vej og sti, parkeringspladser, fællesareal og beplantningsbælter.

LEJEKONTRAKT. Lejemålet omfatter arealer udlagt til have, vej og sti, parkeringspladser, fællesareal og beplantningsbælter. LEJEKONTRAKT 1. Mellem Ringsted Kommune og Kolonihaveforbundets Midt og Østsjællands Kreds indgås følgende aftale om udlejning af arealer til kolonihaver. Omfattet af aftalen er følgende kolonihaveområder:

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2014

ORDENSREGLER. April 2014 ORDENSREGLER April 2014 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING

OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING KVISTGÅRD Deklaration Undertegnede grundejerforening O.F. - Omegnens Fritidshaveforening - deklarerer herved, som ejer af matr. nr. 5 a Munkegårde, Tikøb med virkning for

Læs mere

Brøndby Haveby Afd. III

Brøndby Haveby Afd. III Ordensbestemmelser 2014 1 Ordensregler 1.1 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne træder 8 i vedtægterne i kraft. 1.2 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren,

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2016

ORDENSREGLER. April 2016 ORDENSREGLER April 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

Lejekontrakt. Esbjerg Kommune (EK) udlejer til Kolonihaveforbundet Esbjerg Kreds (Kf) følgende arealer

Lejekontrakt. Esbjerg Kommune (EK) udlejer til Kolonihaveforbundet Esbjerg Kreds (Kf) følgende arealer Lejekontrakt Esbjerg Kommune (EK) udlejer til Kolonihaveforbundet Esbjerg Kreds (Kf) følgende arealer 1. matr.nr. Bryndumdam, Bryndum 4g (haveforeningen Bryndumdam) 2. matr.nr. Fovrfeld By, Guldager 4ck

Læs mere

Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014

Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014 Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014 1: Foreningens navn er Haveforeningen Fælleshåb og dens område er ejerhaverne på matrikelnummer 176m, 176o, 177x og 177z af Rønne markjorder,

Læs mere

Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 2017

Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 2017 Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 07 Formålet med denne vedtagelse er at skabe større gennemsigtighed / ensartethed i hvem der gør hvad i relation til håndhævelse af reglerne

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T MILJØMINISTERIET Naturstyrelsen Midtjylland Mellem xxxx som lejer og Naturstyrelsen Midtjylland, Bjørnkærvej 18, 7540 Haderup som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T 1. Lejemålet Hastruphus

Læs mere

Love for Kolonihaveforeningen. Ellevang Næstved. Stiftet den 31. august 1935

Love for Kolonihaveforeningen. Ellevang Næstved. Stiftet den 31. august 1935 Love for Kolonihaveforeningen Ellevang Næstved Stiftet den 31. august 1935 Foreningens navn er Haveforeningen ELLEVANG. Dens formål er at bevare havekolonien som permanent havekoloni, samt varetage medlemmernes

Læs mere

Det er vigtig at forstå - reglerne for at se den dybere mening med have 38. Ole Quist byrådsmedlem (s) har solgt have 38 i år 2010.

Det er vigtig at forstå - reglerne for at se den dybere mening med have 38. Ole Quist byrådsmedlem (s) har solgt have 38 i år 2010. 1 Have 38 i Strandparken Have 38 i Strandparken Det er vigtig at forstå - reglerne for at se den dybere mening med have 38. Ole Quist byrådsmedlem (s) har solgt have 38 i år 2010. Huset har gennemgået

Læs mere

Lejekontrakt. Slagelse Kommune

Lejekontrakt. Slagelse Kommune Lejekontrakt Mellem Slagelse Kommune Og Kolonihaveforbundets Vestsjællands Kreds Haveforeningerne Etterbjerg, Mønsterkolonien, Nørrevang, Skovly, Søndervang og Østervang 1 Parterne Mellem Slagelse Kommune

Læs mere

Dagsordenens punkt 7.3 Ved Strandgaarden: Forslag om håndhævelse af regler. Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler

Dagsordenens punkt 7.3 Ved Strandgaarden: Forslag om håndhævelse af regler. Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler Som det fremgår at dagsordenspunktet Forslag fra Keld Boeck, Fjordvej om gennemgang af servitutter, så har dette resulteret i følgende forslag til generalforsamlingsbeslutning

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

LEJEKONTRAKT KOLONIHAVEFORBUNDETS ÅRHUSKREDS ÅRHUS KOMMUNE KOLONIHAVE FORBUNDETS ÅRHUSKREDS. mellem. v/ MAGISTRATENS 1. AFDELING

LEJEKONTRAKT KOLONIHAVEFORBUNDETS ÅRHUSKREDS ÅRHUS KOMMUNE KOLONIHAVE FORBUNDETS ÅRHUSKREDS. mellem. v/ MAGISTRATENS 1. AFDELING LEJEKONTRAKT mellem ÅRHUS KOMMUNE v/ MAGISTRATENS 1. AFDELING Og KOLONIHAVEFORBUNDETS ÅRHUSKREDS KOLONIHAVE FORBUNDETS ÅRHUSKREDS 1 Mellem Århus Kommune, v/ Magistratens 1. afdeling, og Kolonihaveforbundets

Læs mere

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt.

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. 1. Foreningen. 1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. Såfremt et medlem ønsker adgang til foreningen, når portene er lukket, kan man ved henvendelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Trekanten, beliggende Hestehaven/ Folehaven 80 på matr.nr. 3074 Vigerslev, der er udlejet af Københavns

Læs mere

Husorden. for HF Lersøgrøftens Integrationsdaghaver (under etablering) Side 1 af 5

Husorden. for HF Lersøgrøftens Integrationsdaghaver (under etablering) Side 1 af 5 Husorden for HF Lersøgrøftens Integrationsdaghaver (under etablering) Side 1 af 5 1 Rettigheder 1.1 Medlemmer har adgang til foreningens fællesfaciliteter 1.2 Mellemer er en del af fællesskabet i foreningen

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej 117-145 Husorden Pr. 8. september 1999 Revideret 9. september 2009 Haveregler vedtaget pr. 16. september 2013 (Punkt 6 i husordenen tilrettet jfr. Haveregler)

Læs mere

Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg

Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg 1.0 Havens vedligehold 1.1 Haven skal være velpasset fra medio maj og fremdeles sommeren igennem. Der skal foretages rimelig

Læs mere

Pensionist- og nyttehaver

Pensionist- og nyttehaver Pensionist- og nyttehaver Herlev Kommune 2014 Et aktivt og socialt samvær I Herlev Kommunes 118 pensionisthaver og 272 nyttehaver, kan borgerne leje en have og dyrke blomster, urter og frugt. I haverne

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

L E J E K O N T R A K T. Høringsudgave areallejekontrakt for kolonihaveområde (varigt kolonihaveområde)

L E J E K O N T R A K T. Høringsudgave areallejekontrakt for kolonihaveområde (varigt kolonihaveområde) L E J E K O N T R A K T Høringsudgave areallejekontrakt for kolonihaveområde (varigt kolonihaveområde) Kolding Kommune (herefter kaldet udlejer) udlejer til Haveforeningen xxx (herefter kaldet lejer) et

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Lejer skal udfærdige vedtægter for området. Vedtægt og efterfølgende ændringer i vedtægten skal godkendes af ejer.

LEJEKONTRAKT. Lejer skal udfærdige vedtægter for området. Vedtægt og efterfølgende ændringer i vedtægten skal godkendes af ejer. LEJEKONTRAKT Mellem Guldborgsund Kommune Parkvej 37, 4800 Nykøbing F. Cvr. 29188599 (i det følgende kaldet ejeren) og Haveforeningen Dannebrog Industrivej 14A, 4990 Sakskøbing. Cvr. (i det følgende kaldet

Læs mere

STANDARDLEJEVILKÅR FOR LEJE AF ET HAVELOD I KOLONIHAVEFORBUNDET, ØSTJYLLANDS KREDS. ( HAVEFORENINGER PÅ LEJET JORD)

STANDARDLEJEVILKÅR FOR LEJE AF ET HAVELOD I KOLONIHAVEFORBUNDET, ØSTJYLLANDS KREDS. ( HAVEFORENINGER PÅ LEJET JORD) STANDARDLEJEVILKÅR FOR LEJE AF ET HAVELOD I KOLONIHAVEFORBUNDET, ØSTJYLLANDS KREDS. ( HAVEFORENINGER PÅ LEJET JORD) 1. BETINGELSER FOR MEDLEMSKAB. 1. Ved lejekontraktens indgåelse bliver lejer medlem af

Læs mere

ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016

ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016 ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer

Læs mere

Referat af ekstraordinær afd. møde den Afd. 52

Referat af ekstraordinær afd. møde den Afd. 52 Referat af ekstraordinær afd. møde den 25.4.2012 Afd. 52 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Forslag vedr. nyttehaver* *Vedlagt forslag samt 2 bilag Det har vist sig nødvendig, at ændre på reglerne for nyttehaverne

Læs mere

Høringssvar vers kolonihaveforeninger

Høringssvar vers kolonihaveforeninger Høringssvar kommentar til udkast til lejekontrakt Bemærkninger Ændring til udkast eller bibeholdelse 1. Beboelse/overnatning 1.1 Overnatning ikke tilladt 1/10 til ¼ og ¼ til 1/10 kun lejlighedsvis overnatning

Læs mere

2 Foreningens formål er at aktivere førtidspensionister, folkepensionister samt efterlønsmodtagere ved dyrkning af pensionisthaver.

2 Foreningens formål er at aktivere førtidspensionister, folkepensionister samt efterlønsmodtagere ved dyrkning af pensionisthaver. - VEDTÆGTER OG ORDENSREGLER FOR HAVEFORENINGEN LUNDTOFTE GAARD 1 Foreningens navn er "Haveforeningen Lundtoftegaard". 2 Foreningens formål er at aktivere førtidspensionister, folkepensionister samt efterlønsmodtagere

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

Regulativ TØMNINGSORDNING

Regulativ TØMNINGSORDNING Egedal Kommune Regulativ for TØMNINGSORDNING for samletanke til husspildevand i Egedal Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 DEFINITION OG ANVENDELSE... 3 2 NYE TANKE... 3 3 EKSISTERENDE TANKE... 4 4 TØMNINGSORDNINGEN...

Læs mere

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen TEKNIK & MILJØ Team Administration Dato: 13-07-2014 Sagsnr.: 14/24150 Kontaktperson: Birgith M. Hansen Dir. tlf.: 7996 6203 E-mail: teknik@vejen.dk Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange lejere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

(Lejekontraktens løbetid kan ikke overstige 30 år).

(Lejekontraktens løbetid kan ikke overstige 30 år). . KONTRAKT OM LEJE AF SOMMERHUSGRUND Mellem den danske stat, Naturstyrelsen, som udlejer og nedenstående lejer oprettes følgende kontrakt angående leje af et areal. Navn: Adresse: Telf.: Grund nr.: Beliggende:

Læs mere

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune BRAMMING KOMMUNE LOKALPLAN nr. 103 for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune Udarbejdet i marts 1978 af teknisk forvaltning, Bramming Godkendelses- og vedtagelsesdatoer: Indstillet af teknisk

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Fægangskolonien

Ordensreglement for Haveforeningen Fægangskolonien Ordensreglement for Haveforeningen Fægangskolonien Ordensreglementer beskriver regler vedrørende følgende forhold i foreningen: 1. Havehold 2. Opslag og information 3. Hæk 4. Kompost og affald 5. Værktøj,

Læs mere

HAVEFORENINGEN LEJEKONTRAKT,

HAVEFORENINGEN LEJEKONTRAKT, HAVEFORENINGEN FINMARKEN LEJEKONTRAKT, Haveforeningen: Finmarken, 6000 Kolding Udlejer herved til : Navn: Tlf.: Adresse: Have nr. Mail: Gebyr: Indskud andrager: I alt 50.- Kr. 800.- Kr. 0.- Kr. Beløbet,

Læs mere

DEKLARATION HAVEFORENINGERNE I GLADSAXE

DEKLARATION HAVEFORENINGERNE I GLADSAXE l Deklarationens formål Nærværende deklaration har til formål, at fastlægge retningslinierne for områdernes benyttelse og bebyggelse inkl. områder, hvor brugsretten er overdraget haveforeningen af anden

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN Vedtaget den 21. marts 2017 Side 1 af 6 GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN 1. Et hvert medlem af Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægt for haveforeningerne i Odense Havelodselskab

Vedtægt for haveforeningerne i Odense Havelodselskab Vedtægt for haveforeningerne i Odense Havelodselskab 1 11 FORENINGERNES GENERALFORSAMLINGER. 11.1. Hver haveforening holder generalforsamling hvert år i januar eller februar måned efter skriftlig indkaldelse

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem og medundertegnede Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 (i det følgende kaldet udlejer) Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Cvr. 77940413

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt Mellem Naturstyrelsen Vestsjælland (bortpagter) og.. (forpagter), indgås herved følgende aftale om forpagtning af et areal i Høve Skov til campingplads. 1../. Det lejede areal udgør

Læs mere

H/F SOMMERVIRKE. Ordensregler

H/F SOMMERVIRKE. Ordensregler 1 GENERELT stk. 1. De i byplan nr. 58A af Tårnby Kommune 1987 vedtagne love for det af foreningen lejede areal, SKAL ubetinget overholdes. stk. 2. De på generalforsamlingen vedtagne vedtægter SKAL overholdes.

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN Vedtaget den 25. marts 2019 Side 1 af 6 GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN 1. Et hvert medlem af Grundejerforeningen

Læs mere

ORDENSREGLEMENT FOR. Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV

ORDENSREGLEMENT FOR. Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Side 1 ORDENSREGLEMENT FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. november 1947 Ordensreglement vedtaget ved generalforsamlingen

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 312 - Markvænget Godkendt på afdelingsmødet den 08.09.2015 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne...

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 10. Lærkevej 37-81 & 42-56 Mågevej 3-9

Ordensregler for Afdeling 10. Lærkevej 37-81 & 42-56 Mågevej 3-9 «Lejekontrakt_Navn» Ordensregler for Afdeling 10 Lærkevej 37-81 & 42-56 Mågevej 3-9 Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt opsætning af væsentligt udstyr

Læs mere

Vejledning for byggeri i H/F Hjortespring

Vejledning for byggeri i H/F Hjortespring Dette er en vejledning til haveejere i H/F Hjortespring, som ønsker at ændre/opføre bygninger på grunden. Hvad skal jeg gøre inden jeg går i gang? Først og fremmest skal du sætte dig ind i reglerne for

Læs mere

Lejeaftale. Aftalens Parter

Lejeaftale. Aftalens Parter j.nr. 1.2.16 / hfs Lejeaftale 1 Aftalens Parter Mellem Museum Sønderjylland, Aastrupvej 48 A, 6100 Haderslev som udlejer og Højeregnens Lokalhistoriske Arkiv, Møllegade 12, 6280 Højer som lejer indgås

Læs mere

KOLONIHAVE FORBUNDET FOR DANMARK GENUDLEJNINGSAFTALE

KOLONIHAVE FORBUNDET FOR DANMARK GENUDLEJNINGSAFTALE KOLONIHAVE FORBUNDET FOR DANMARK GENUDLEJNINGSAFTALE Imellem Kolonihaveforbundet for Danmark og H/F Sundbyvang, i det følgende kaldet henholdsvis Forbundet og foreningen, oprettes hermed følgende genudlejningsaftale:

Læs mere

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug 1 Foreningens navn og formål Foreningens navn er: Monsunvejs Vejlaug, Brøndby Strand. Foreningens formål er: at varetage medlemmernes fælles interesser i overensstemmelse med tinglyste deklarationer, offentlig

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Bregnevang

Vedtægter for Haveforeningen Bregnevang Vedtægter for Haveforeningen Bregnevang 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Bregnevang. Foreningens hjemsted er Roskilde kommune. 2. Foreningen er oprettet den 21.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VOJENS KOLONIHAVEFORENING

VEDTÆGTER FOR VOJENS KOLONIHAVEFORENING VEDTÆGTER FOR VOJENS KOLONIHAVEFORENING Foreningens navn er Vojens Kolonihaveforening. Dens hjemsted er Vojens. Foreningens formål er på bedst mulig måde at skaffe jord til dyrkning af kolonihaver, samt

Læs mere

Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup

Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup Formålet med reglementet er at gøre opholdet så behageligt som muligt samt at bevare områdets grønne udseende, og dette bør tages i betragtning,

Læs mere

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer AREALLEJEKONTRAKT Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer og Økonomiforvaltningen Center for Sikker By, Vanløse Lokaludvalg Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 RESEN VEST1 Deklaration for område vest og syd for Resen skole Undertegnede ejer af det på vedhæftede kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen

HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen HUSORDEN For beboerne i AB-Sprotoften Afd. 9. - Ådalen 1. AFFALDSHUSET Affald sorteres jævnfør udleveret sorteringsvejledning. Affald bortskaffes i de dertil hørende containere

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 405 LANGBJERG PARK BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT SEPTEMBER 2000 REV. 9. SEPTEMBER 2013 Skik og orden Enhver beboer forpligter sig til at iagttage

Læs mere

Økonomiske procedurer for Haveforeningen Fægangskolonien

Økonomiske procedurer for Haveforeningen Fægangskolonien Økonomiske procedurer for Haveforeningen Fægangskolonien De økonomiske procedurer angår følgende punkter, som er uddybet nedenfor: 1. Indmeldelse i haveforeningen 2. Årlig haveleje 3. Salg af have Ad.

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT For ejendommen: Matr.nr. [INDSÆT] Bygning [INDSÆT] Udlejer: [INDSÆT] Lejer: [INDSÆT] 1. Det lejede 1.1 Lejemålet omfatter til lejers særskilte brug kontorlokaler, hvis bruttoareal

Læs mere

Husorden afdeling 14 - Tuestensvej

Husorden afdeling 14 - Tuestensvej Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder også, at der er en række love, vedtægter og regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. I din afdeling er der desuden af beboerne

Læs mere

Lejekontrakt. Ret til opstilling af badehus. mellem. Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer)

Lejekontrakt. Ret til opstilling af badehus. mellem. Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer) Dato: 20. december 2013 Lejekontrakt Ret til opstilling af badehus mellem Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer) og xxx (herefter Lejer) DET LEJEDE

Læs mere

5. Haveloddens bebyggelse 6. Tekniske installationer

5. Haveloddens bebyggelse 6. Tekniske installationer Deklaration I anledning af at Miljø- og Fødevareministeriet har udlejet matr.nr. 1a, 1z og 1ak af Islev, Nørrevangen 43 og 43A til Kolonihaveforbundet til videre udlejning og anvendelse som kolonihaver

Læs mere

H U S O R D E N M O S E P A R K E N

H U S O R D E N M O S E P A R K E N H U S O R D E N M O S E P A R K E N Ifølge lejeloven påhviler det boligselskabet efter bedste evne at sørge for, at der i det hele hersker god orden i ejendommen. Lejeren er pligtig til at efterkomme de

Læs mere

1. HUSORDEN. 2. Generelt

1. HUSORDEN. 2. Generelt Husorden afd. 15 1. HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov 2. Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke, hvor

Læs mere

Påstandsdokument PFH RESPONSUM

Påstandsdokument PFH RESPONSUM Påstandsdokument PFH RESPONSUM Lige regler Lige ret. Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Vedr. Strandparken HF www.lovløsetidned.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Forord 1 Offentretslige aftale 1

Læs mere

HUSORDEN AFD GRØNBO

HUSORDEN AFD GRØNBO HUSORDEN AFD. 112-02 GRØNBO Afdelingsbestyrelsen byder dig / jer velkommen som beboer i afdelingen med ønsket om, at Du / I bliver tilfredse med at bo i området. Afdelingen har på det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Bilag 2A. Lejekontrakt (kontrakt Aarhuskredsen) Arbejdsgruppe lejekontrakter

Bilag 2A. Lejekontrakt (kontrakt Aarhuskredsen) Arbejdsgruppe lejekontrakter Bilag 2A August 2017 Lejekontrakt (kontrakt Aarhuskredsen) Arbejdsgruppe lejekontrakter Deltagere: Jesper Nymann: HF Søvang, Lars Spring: HF 1941, Erland: HF Søholm, Bente Gregersen: HF Sølyst, Pia Vogelius:

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T Advokat Ole Kildeby Danmarksgade 81.2.th. 9900 Frederikshavn Tlf.nr. 98 42 91 11 L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Fonden Tordenskiold, Frederikshavn som udlejer, og Tordenskiolds Soldater

Læs mere

Regulativ for kontrol og tømning af hustanke i Hjørring Kommune

Regulativ for kontrol og tømning af hustanke i Hjørring Kommune Regulativ for kontrol og tømning af hustanke i Hjørring Kommune Med virkning fra 15. august 2018 Indhold 1 Formål 2 Lovgrundlag 3 Gyldighedsområde 4 Benyttelsespligt 5 Adgangsforhold og indretning 6 Tømning

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

VEDTÆGTER. Haveforeningen Solsikken. Revideret på den ordinære Generalforsamling 12. april 2016

VEDTÆGTER. Haveforeningen Solsikken. Revideret på den ordinære Generalforsamling 12. april 2016 VEDTÆGTER Haveforeningen Solsikken 2016 Revideret på den ordinære Generalforsamling 12. april 2016 1 Generalforsamling Ordinær generalforsamling afholdes 1. søndag i april Bestyrelsens sammensætning Til

Læs mere

Husorden afd. 13-15 og16

Husorden afd. 13-15 og16 Husorden afd. 13-15 og16 HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke,

Læs mere

Standardvilkår. for lejekontrakter med Frederikshavn Kommune for landbrugsarealer uden bygninger af september 2010

Standardvilkår. for lejekontrakter med Frederikshavn Kommune for landbrugsarealer uden bygninger af september 2010 Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Standardvilkår for lejekontrakter med Frederikshavn Kommune for landbrugsarealer uden bygninger af september 2010 Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk

Læs mere

Lejekontrakt. om leje af '111F Nordre Vang" til kolonihaveformål. mellem. Miljø- og Fødevareministeriet. Kolonihaveforbundet

Lejekontrakt. om leje af '111F Nordre Vang til kolonihaveformål. mellem. Miljø- og Fødevareministeriet. Kolonihaveforbundet Lejekontrakt mellem Miljø- og Fødevareministeriet Natu rerhvervstyrelsen CVR nr. 20 8t 46 L6 Pionér Allé 9 6270 Tønder og Kolonihaveforbundet CVR nr. 16 ts 4628 Frederikssundsvej 304 A 2700 Brønshøj om

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDETS VURDERINGSREGLER PR. 1. JANUAR 2016

KOLONIHAVEFORBUNDETS VURDERINGSREGLER PR. 1. JANUAR 2016 KOLONIHAVEFORBUNDETS VURDERINGSREGLER PR. 1. JANUAR 2016 1. Formål med bestemmelserne Alle medlemmer af Kolonihaveforbundet er underlagt Kolonihaveforbundets vurderingsregler, som betyder, at et kolonihavehus

Læs mere

Servitut. Ejendom: Adresse: Ryhavegårdsvej Skanderborg Ejendomstype: Adresse: Ryhavegårdsvej Skanderborg.

Servitut. Ejendom: Adresse: Ryhavegårdsvej Skanderborg Ejendomstype: Adresse: Ryhavegårdsvej Skanderborg. Servitut Ejendom: Adresse: Ryhavegårdsvej 44 Adresse: Ryhavegårdsvej 45 Ejer: Naturstyrelsen Førstballevej 2 7183 Randbøl Cvr-nr.: 33157274 Sagsreference: 601996_Haveforeningen Ryhaven Ejer: Skanderborg

Læs mere

HUSORDENSREGLER. Gislavænget 1-23 og 2-60, 5210 Odense NV

HUSORDENSREGLER. Gislavænget 1-23 og 2-60, 5210 Odense NV HUSORDENSREGLER Gislavænget 1-23 og 2-60, 5210 Odense NV Gislavænget skal være et godt sted at bo. Der står i lejeloven, at udlejer skal sørge for, at der hersker god orden i ejendommen. Der står også,

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29:

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Navn» Dato Dato Ordensregler for Afdeling 3 Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved

Læs mere

Haveselskabet Aablink

Haveselskabet Aablink siden 23. marts 1955 Internt ordensreglement Hækken Pkt. 1 alle hække skal være af tjørn eller navr. Hækkene må ikke beskadiges og lejerne skal til enhver tid sørge for at holde dem fri for ukrudt og anden

Læs mere

Vellerup Sommerby. Ordensreglement

Vellerup Sommerby. Ordensreglement Grundejerforeningen Vellerup Sommerby Ordensreglement Gældende fra d. 26. april 20142019 1. Formål og gyldighed 1.1 Dette ordensreglement har til formål at sikre bevarelse af Vellerup Sommerby som et rekreativt

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 49 ENGSKOVVÆNGET 2A-60

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 49 ENGSKOVVÆNGET 2A-60 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 49 ENGSKOVVÆNGET 2A-60 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B Nyrevideret husordensreglement godkendt på ekstraordinært afdelingsmøde 6. maj 2019. Omdelt af ejendomsfunktionæren 22. maj 2019. Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er

Læs mere

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 Indhold: 1. Formål 2. Fravær fra boligen 3. Antenner / Paraboler 4. Haver 5. Husdyr 6. Skadedyr 7. Musik / Støj 8. Egne Udendørsarealer 9. Parkering

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 50 LAURITSHØJ 2-88

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 50 LAURITSHØJ 2-88 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 50 LAURITSHØJ 2-88 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

Ordensregler for H/F Energien, jf. vedtægternes 6. (Vedtaget på generalforsamling 10. august 2014)

Ordensregler for H/F Energien, jf. vedtægternes 6. (Vedtaget på generalforsamling 10. august 2014) Bekendtgørelse om ordensregler for H/F Energien. Dette dokument er en gennemskrivning og sproglig modernisering af foreningens ordensregler fra 1985, gennemskrevet med ændringer (især om ventelister og

Læs mere

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE: Bådpladser i Korsør Fiskerihavn.... 3 Benyttelse af bådpladser.... 3 Orden i Fiskerihavnen.... 4 Affaldshåndtering i Fiskerihavnen....

Læs mere