Påstandsdokument PFH RESPONSUM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Påstandsdokument PFH RESPONSUM"

Transkript

1 Påstandsdokument PFH RESPONSUM Lige regler Lige ret. Palle Flebo-Hansen Tlf Vedr. Strandparken HF

2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Forord 1 Offentretslige aftale 1 Disse aftaler kaldes for privatretslige aftaler. 1 Sagen behandles efter regler fra 2003 og frem: 2 PÅSTAND(E) 3 Påstand 1: 3 Påstand 2: 3 Påstand 3: 3 Sammenfatning: 4 Vi taler her om bestyrelsesansvar og dette får den konsekvens at retssagen handler om pligten til at påtale og handle ud fra de regler og vedtægter - som alle i hele haveforeningen både skal og samtidig med skal respekter. 4 Sagsøger har nedlagt påstand om- at der findes 26 ulovlige kolonihaver i HF Strandparken. Denne udvides til at omhandle 40 kolonihavehuse. 4 Vedtægter for HF Strandparken fra før 2003 og frem til Bestyrelsen skal sikre! 9 Kolonisten- Skal overholde! 9 Ordensregler gældende i perioden fra før 2003 og frem til Kommunens og Kredsens lejeaftaler. 11 Kontraktforhold: 12 I lejeaftalen har kommunen betinget sig at der imellem Kolinhaveforbundets Korsør Kreds og de enkelte haveforeninger indgås en genudlejningsaftale som er identisk med hovedlejenaftalen Kolonihaver Påstand er ulovlige 13 Vær at bemærke: Der må forlanges at man fremligger lejeaftalen mellem Korsør Kolonihaveforbund og Hf Strandparkens gensidige lejeaftale jf. hovedlejekontraktens Bestyrelsen og den enkelte kolonist Her omtalt i gennemgangen med henvisning til vedtægterne f.s.v.a. bestyrelsen pligter og det enkelte medlems pligter. Ordensregler: _ Bebyggelsen må være 56 m 2. jf. ordensreglerne. 15 Kort gennemgang af reglerne :

3 Indholdsfortegnelse Ekstra materiale 27

4 Side 01 Forord Forord Offentretslige aftale Korsør kommune har udlagt jord til kolonihave formål. I den forbindelse indgår Korsør kommune en aftale med Kolonihaveforbundet om at de kan leje disse områder af Korsør kommune. Mellem Korsør kommune og Kolonihaveforbundets Korsør kreds indgås der en lejeaftale. Disse aftaler kaldes for privatretslige aftaler. Aftalegrundelaget er således faslagt- at Kolonihaveforbundet er forpligtiget til at overholde disse regler som her er aftalt. Kolinhaveforbundets Korsør afdeling -har genudlejet hvert område til de respektive haveforeninger i Korsør området. Fundamentet er således aftalegrundlaget og det hviler således på -de indgående aftaler - som udover selve lejeaftalen også rummer vedtægter og ordensregler. Det grundlægende i lejeforholdet er aftalen. Det gælder både for Kolonihaveforbundet og dens haveforeninger og disse medlemmer. Strandparken: Strandparken har som det fremgår af ovenstående lejet området af Korsør Kredsen og betaler en leje til Kolonihaveforbundets Korsør afdeling. Hvert medlem af HF Strandparken har indgået en lejeaftale med Hf Strandparken. Vi kalder den for den blå leje aftale. Det fremgår af den blå lejeaftale at man skal overholde de vedtægter og regler som der gældende for HF Strandparken. Som ny lejer af en kolonihaven i Hf Strandparken får udleveret vedtægter m.v. som man derved underkaster sig.

5 Side 02 Sagen behandles efter regler fra 2003 og frem: Sagen behandles efter regler fra 2003 og frem: I nærværende gennemgang behandles kolonisten efter vedtægterne for år 2003 og frem. Det gælder grundlæggende at den nye kolonist skal overholde de til enhver tid gældende vedtægter ordensregler og som det fremgår af ovenstående de til enhver gældende offentretslige regler. 1. Vedtægterne: 2. Ordensreglerne:

6 Side 03 PÅSTAND(E) PÅSTAND(E) Påstand 1: Det må nu stå klart at udlejer har fastlagt de regler der skal gælde for lejer. Det vil sige at Kredsen som lejer skal rette sig herefter. Det samme gælder Haveforeningen Strandparken. Påstand 2: Der som der ikke kan herske den mindste tvivl om - hvad angår pligten til at rette sig efter aftalen - er det lige så klart - at HF Strandparkens bestyrelse - både skal rette sig efter aftalen med Kredsen men også rette sig efter vedtægterne. Påstand 3: På samme vilkår er gældende at det enkelte medlem af HF Strandparken - også skal rette sig efter aftalen.

7 Side 04 Sammenfatning: Sammenfatning: Jr. Ovenstående påstande har HF Strandparken og dens medlemmer siden før 1943 skulle rette sig efter gældende regler. I min gennemgang her -ser jeg hvorledes de enkelte i Strandparken har overholdt deres del af vedtægterne ordensregler mv. i forhold til samme og hvordan det passer med de regler udlejer har opsat som betingelser i lejeaftalen med lejer. Retssagen: Man har i sagen anno 2014 fremført at sagen her drejser sig om retten til som medlem af Haveforeningen Strandparken at pålægge bestyrelsen at overholde de gældende regler og love. Den retslige interesse består således i at påtale andre ulovligheder således - at man fra på sagsøgers side og for andre lovlydelige medlemmer af samme forening ikke kommer til at hænge på en regning for at lovliggøre de andres kolonihaver. Vi taler her om bestyrelsesansvar og dette får den konsekvens at retssagen handler om pligten til at påtale og handle ud fra de regler og vedtægter - som alle i hele haveforeningen både skal og samtidig med skal respekter. Sagsøger har nedlagt påstand om- at der findes 26 ulovlige kolonihaver i HF Strandparken. Denne udvides til at omhandle 40 kolonihavehuse. Jf. vedtægter og regler - skal alt handel med en kolonihave gå gennem bestyrelsen. Dette er også forlangt af udlejer. Ikke desto mindre ses det også -at dette er tilfældet for Kolonihaveforbundet for Danmark og dens Kredse og dens haveforeninger. Kolonihaveforbundet: 7.4. Under ansvar over for Kolonihaveforbundet skal kredsens ledelse sikre efterlevelse af lejeaftaler og andre forpligtelser, herunder beslutninger vedtaget på kongressen og af Hovedbestyrelsen.

8 Side 05 Sammenfatning: Hvor sådanne pligter i væsentlig grad tilsidesættes, så den samlede kolonihavebevægelse lider skade, er Hovedbestyrelsen berettiget til at iværksætte foranstaltninger til sikring af pligternes overholdelse Ingen kolonihave må overdrages/sælges, uden vurdering har fundet sted efter Kolonihaveforbundets Vurderingsregler og formularer. For at man kan sælge sin kolonihave er der visse ting man skal sørge for. Citat: Et medlem skal imidlertid have ret til ved salg at overdrage bebyggelsen samt anlæg og beplantning til den, lejemålet overdrages til. Dette under forudsætning af, at bebyggelsen på salgstidspunktet opfylder gældende forskrift for byggeri i området, at bebyggelsen samt anlæg og beplantning forud for et salg gøres til genstand for en vurdering og værdiansættelse, der udføres af nedsatte vurderingsudvalg, som har opnået godkendelse til at fungere igennem den stedlige kreds. Som det fremgår af ovennævnte, skal bebyggelsen lovliggøres før salg. Det betyder, at når et medlem kontakter bestyrelsen i haveforeningen for at afstå det lejede havelod, skal bestyrelsen sikre at byggerier på havelodder er lovlig, før der foretages en vurdering af udvalget.

9 Side 06 Sammenfatning:

10 Side 07 Sammenfatning:

11 Side 08 Sammenfatning:

12 Side 09 Vedtægter for HF Strandparken fra før 2003 og frem til 2012 Vedtægter for HF Strandparken fra før 2003 og frem til 2012 Bestyrelsen skal sikre! Det fremgår af daværende vedtægter Foreningen skal gennem sin bestyrelse bl.a. sikre, at bestemmelser, som er nedfældet i en på området lagt byplan, lokalplan, eller tinglyst deklaration og lignede, vedrørende det samlede haveområde eller enkelte haver, overholdes og respekteres af foreningens medlemmer. Kolonisten- Skal overholde! Det fremgår af daværende vedtægter Generalforsamlingen fastsætter ordensbestemmelserne m.m. som skal være gældende inden for området, og som foreningen gennem sin bestyrelse skal forvalte og administrere Medlemmet er pligtig at overholde alle bestemmelser, som foreningens generalforsamling, bestyrelse eller offentlige myndigheder pålægger området, ligesom medlemmet er pligtig at overholde de i lejeaftalen indeholdte bestemmelser.

13 Side 10 Ordensregler gældende i perioden fra før 2003 og frem til Ordensregler gældende i perioden fra før 2003 og frem til Jf. stk.2. bestemmelser: Bebyggelsen må være 56 m 2. Campingvogne må ikke opstilles på parcellen, garager, carporte og overdækkede parkeringspladser. Antenner må ikke overstige 1 m fra tagryg. Ved tilbygning eller ændring af bebyggelse, skal der foreligge tegninger, som haveforeningens bestyrelse skal godkende inden påbegyndelsen. Overtrædelse af dette kan medføre opsigelse i henhold til stk.5.3. i Den blå lejeaftale.

14 Side 11 Kommunens og Kredsens lejeaftaler. Kommunens og Kredsens lejeaftaler. Det fremgår af indhentet aktindsigt at der mellem Korsør kommune og Kolonihaveforbundets Korsør kreds er indgået en lejeaftale i Korsør kommune har ikke en kopi heraf. I 1983 ophævede man lejeaftalen og lavede en ny lejeaftale. I 1998 ophævede man lejeaftalen fra 1983 og oprettede en Fælleslejeaftale for alle kolonihaverne i Korsør området. På grund af lov om kolonihaver -valgte man i år 2003 at lave en ny Fælleslejeaftale med Kolonihaveforbundets Korsør Kreds.

15 Side 12 Kontraktforhold: Kontraktforhold: I lejeaftalen har kommunen betinget sig at der imellem Kolinhaveforbundets Korsør Kreds og de enkelte haveforeninger indgås en genudlejningsaftale som er identisk med hovedlejenaftalen.

16 Side Kolonihaver Påstand er ulovlige 40 Kolonihaver Påstand er ulovlige

17 Side Kolonihaver Påstand er ulovlige solgte kolonihaver

18 Side 15 Vær at bemærke: Vær at bemærke: 1. Der må forlanges at man fremligger lejeaftalen mellem Korsør Kolonihaveforbund og Hf Strandparkens gensidige lejeaftale jf. hovedlejekontraktens Bestyrelsen og den enkelte kolonist Her omtalt i gennemgangen med henvisning til vedtægterne f.s.v.a. bestyrelsen pligter og det enkelte medlems pligter. Ordensregler: 3. Bebyggelsen må være 56 m 2. jf. ordensreglerne. Fra Københavns Ejendomme blev det præciseret, at hvis kommunen skal involveres i løsning af problemerne vedr. overbebyggelse, skal alle behandles lige. Preben Jakobsen gjorde opmærksom på, at det også er holdningen i Kolonihaveforbundet, men at Kolonihaveforbundet alene kan indskærpe dette over for de enkelte bestyrelser, i og med forbundet ikke deltager i valget af disses medlemmer.

19 Side 16 Vær at bemærke:

20 Side 17 Vær at bemærke:

21 Side 18 Vær at bemærke:

22 Side 19 Vær at bemærke:

23 Side 20 Kort gennemgang af reglerne Kort gennemgang af reglerne (Mellem Kommunen og Kolonihaveforbundet) for så vidt angår vurderingsregler og bebyggelse. 1983:

24 Side 21 Kort gennemgang af reglerne 1988

25 Side 22 Kort gennemgang af reglerne

26 Side 23 Kort gennemgang af reglerne 1998

27 Side 24 Kort gennemgang af reglerne 2003

28 Side 25 Kort gennemgang af reglerne

29 Side 26 Kort gennemgang af reglerne

30 Side 27 Ekstra materiale Ekstra materiale

31 Side 28 Ekstra materiale

32 Side 29 Ekstra materiale

33 Side 30 Ekstra materiale

Materialesamling -4- Klage over 5 advokater. Palle Flebo-Hansen

Materialesamling -4- Klage over 5 advokater. Palle Flebo-Hansen Materialesamling -4- Klage over 5 advokater Palle Flebo-Hansen De advokatetiske regler. Materialesamling -4-1 17.1. En advokat må ikke ved udførelse af en sag gå videre, end berettigede hensyn til varetagelse

Læs mere

SAGEN BRØNDGÅRDEN. Det fremgår af bilag 1 stk.1. at området omhandler kolonihaven Brøndgården.

SAGEN BRØNDGÅRDEN. Det fremgår af bilag 1 stk.1. at området omhandler kolonihaven Brøndgården. SAGEN BRØNDGÅRDEN * Sagsfremstilling og begrundelse Rubrik 5 Bilag 1 Imellem Statens Jordlovsudvalg blev der den, 12.11.1971 indgået en lejekontrakt mellem staten som udlejer og Kolonihaveforbundet Danmark

Læs mere

Det er vigtig at forstå - reglerne for at se den dybere mening med have 38. Ole Quist byrådsmedlem (s) har solgt have 38 i år 2010.

Det er vigtig at forstå - reglerne for at se den dybere mening med have 38. Ole Quist byrådsmedlem (s) har solgt have 38 i år 2010. 1 Have 38 i Strandparken Have 38 i Strandparken Det er vigtig at forstå - reglerne for at se den dybere mening med have 38. Ole Quist byrådsmedlem (s) har solgt have 38 i år 2010. Huset har gennemgået

Læs mere

PFH Responsum 13. Kapitel 02. HF Grønland den, 09.09.2014

PFH Responsum 13. Kapitel 02. HF Grønland den, 09.09.2014 PFH Responsum 13. Kapitel 02. HF Grønland den, 09.09.2014 Sagen er en fortsættelse af PFH Responsum 13. Kapitel 01. HF Grønland den, 30.08.2014. Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220

Læs mere

PFH Responsum HF PINDEMOSEN. Palle Flebo-Hansen. Bemærk her i denne kolonihave bor selveste nuværende kredsformanden.

PFH Responsum HF PINDEMOSEN. Palle Flebo-Hansen. Bemærk her i denne kolonihave bor selveste nuværende kredsformanden. PFH Responsum HF PINDEMOSEN Bemærk her i denne kolonihave bor selveste nuværende kredsformanden. Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør www.lovløsetidende.dk E-mail: palleflebohansen@gmail.com

Læs mere

Lad mig slå fast: 1 Palle Flebo-Hansen Dokument af 27. juli 2012 Mit bilag 1. Slagelse kommune m fl. Palle Flebo-Hansen.

Lad mig slå fast: 1 Palle Flebo-Hansen Dokument af 27. juli 2012 Mit bilag 1. Slagelse kommune m fl. Palle Flebo-Hansen. 1 Palle Flebo-Hansen Dokument af 27. juli 2012 Mit bilag 1 Til Fra Slagelse kommune m fl. Palle Flebo-Hansen Dato 27 juli 2012 Lad mig slå fast: Kolonihaveforbundets kredsbestyrelse har i sin kontrakt

Læs mere

Referat af mødet mellem bestyrelsen og havelejerne i have 56 den, 10. april 2013

Referat af mødet mellem bestyrelsen og havelejerne i have 56 den, 10. april 2013 1 PFH & Bestyrelsen den 10.april 2013. Referat af mødet mellem bestyrelsen og havelejerne i have 56 den, 10. april 2013 Mødet var indkaldt af bestyrelsen på baggrund en skrivelse fra PFH den 24.marts 2013.

Læs mere

[KAPITEL 1. SAGEN SOM ER ENS OG ALLIGEVEL LAGT FRA ENS?]

[KAPITEL 1. SAGEN SOM ER ENS OG ALLIGEVEL LAGT FRA ENS?] 2011 Kolonihavernes Fælles Rådgivning Palle Flebo-Hansen [KAPITEL 1. SAGEN SOM ER ENS OG ALLIGEVEL LAGT FRA ENS?] 2 Kolonihaver og 2 ens ulovlig byggeri med bestyrelsens velsignelse Er der et bestyrelses

Læs mere

Kapitel 3. Selandia sagen KFRR anno 2011. Den, 09 april 2007 tilskriver formanden for Selandia Tårnby Kommune.

Kapitel 3. Selandia sagen KFRR anno 2011. Den, 09 april 2007 tilskriver formanden for Selandia Tårnby Kommune. Kapitel 3 Den, 09 april 2007 tilskriver formanden for Selandia Tårnby Kommune 1 Han bekræfter således at husene er 60 m2 2 Han bekræfter også at der bygges 10 m2 Skur Den, 01december 2009 sender formanden

Læs mere

Formalia og gældende ret i øvrigt skal overholdes, når der træffes bestyrelsesbeslutninger.

Formalia og gældende ret i øvrigt skal overholdes, når der træffes bestyrelsesbeslutninger. Formalia og gældende ret i øvrigt skal overholdes, når der træffes bestyrelsesbeslutninger. Såfremt reglerne ikke bliver overholdt, kan der være personligt ansvar pådragende for bestyrelsen. Her kommer

Læs mere

STANDARDLEJEVILKÅR FOR FORENINGER PÅ LEJET JORD

STANDARDLEJEVILKÅR FOR FORENINGER PÅ LEJET JORD STANDARDLEJEVILKÅR FOR FORENINGER PÅ LEJET JORD Nye standardvilkår Tidligere lejeaftale Status I lejeaftaler, hvor haveforeningen ikke ejer haveforeningens område, er grundlaget for lejeaftalen lejevilkår

Læs mere

PFH Responsum- Ryhaven-3- MATERIALE-INDSAMLING. Palle Flebo-Hansen. Hvem er dommer i sagen her. Tlf Christiansgave Korsør

PFH Responsum- Ryhaven-3- MATERIALE-INDSAMLING. Palle Flebo-Hansen. Hvem er dommer i sagen her. Tlf Christiansgave Korsør PFH Responsum- Ryhaven-3- MATERIALE-INDSAMLING Hvem er dommer i sagen her. Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør www-lovløsetidende.dk Mail: palleflebohansen@gmail.com Indholdsfortegnelse

Læs mere

I den anledning og med henvisning til min egen retssag anmoder jeg herved om - at få tilsendt en kopi - af de dokumenter som er omtalt her ovenfor.

I den anledning og med henvisning til min egen retssag anmoder jeg herved om - at få tilsendt en kopi - af de dokumenter som er omtalt her ovenfor. 1 Palle Flebo-Hansen aktindsigt af 13. april 2012 ctr. Slagelse kommune Til Slagelse kommune Pia Hansen Fra Palle Flebo-Hansen Dato 13 april 2012 Vedr. Aktindsigt Ifølge nedstående ses; Haveforeningen

Læs mere

Sagen handler om at jeg over for dig har klaget over afgørelser som Slagelse kommune har fortaget i sagen HF Strandparken.

Sagen handler om at jeg over for dig har klaget over afgørelser som Slagelse kommune har fortaget i sagen HF Strandparken. 1 PFH Dokument af 17.12.2013 Til Fra Slagelse kommune Palle Flebo-Hansen Dato 17.12.2013 Att Lone Lengly Sagen handler om at jeg over for dig har klaget over afgørelser som Slagelse kommune har fortaget

Læs mere

INFORMATION TIL KØBER OM HANDEL MED KOLONIHAVEHUS (på lejet jord)

INFORMATION TIL KØBER OM HANDEL MED KOLONIHAVEHUS (på lejet jord) INFORMATION TIL KØBER OM HANDEL MED KOLONIHAVEHUS (på lejet jord) Denne information er ikke en udtømmende opregning af regler og bestemmelser på området for handel med kolonihavehuse og kan derfor ikke

Læs mere

PFH Responsum- Ryhaven-2- MATERIALE-INDSAMLING. Palle Flebo-Hansen. Fortsættelse af nr.1. udvidet version. Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør

PFH Responsum- Ryhaven-2- MATERIALE-INDSAMLING. Palle Flebo-Hansen. Fortsættelse af nr.1. udvidet version. Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør PFH Responsum- Ryhaven-2- MATERIALE-INDSAMLING Fortsættelse af nr.1. udvidet version Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør www-lovløsetidende.dk Mail: palleflebohansen@gmail.com

Læs mere

Den 26. 02.2012 ses i mail til formanden for H/F Strandparken følgende tekst (bilag 2 side 2):

Den 26. 02.2012 ses i mail til formanden for H/F Strandparken følgende tekst (bilag 2 side 2): 1 Sagen af 16. august 2012 Palle Flebo-Hansen Bilag 1 Til Cc Iben Simone Brinkland Pia Hansen Dato 16. august 2012 Hej Iben! Den 26. 02.2012 ses i mail til formanden for H/F Strandparken følgende tekst

Læs mere

Kreds 1-Kreds 1, består i dag af 73 foreninger med 6621 medlemmer.

Kreds 1-Kreds 1, består i dag af 73 foreninger med 6621 medlemmer. 1 Kreds 1-Kreds 1, består i dag af 73 foreninger med 6621 medlemmer. Der er i denne her gennemgang tale om; Materialeindsamling vedr. Kolonihaveforbundet & Kreds 1. Udgangspunktet er de 70 punkter som

Læs mere

Sagen er behandlet efter reglerne om småsager. Dommen indeholder ikke en fuldstændig sagsfremstilling.

Sagen er behandlet efter reglerne om småsager. Dommen indeholder ikke en fuldstændig sagsfremstilling. RETTEN I NÆSTVED Udskrift af dombogen DOM Afsagt den 10. september 2015 i sag nr. BS 50-1388/2013: Palle Flebo-Hansen Chr.gave 11 4220 Korsør og Gitte Løvstrøm Hansen Chr.gave 11 4220 Korsør mod HF Strandparken

Læs mere

[KAN DET LADE SIG GØRE AT KOLONIHAVEFORBUNDET FOR DANMARK YDER FORSKELSBEHANDLING ]

[KAN DET LADE SIG GØRE AT KOLONIHAVEFORBUNDET FOR DANMARK YDER FORSKELSBEHANDLING ] 2011 Kolonihavernes Fælles Rådgivning Palle Flebo-Hansen Kapitel 3 [KAN DET LADE SIG GØRE AT KOLONIHAVEFORBUNDET FOR DANMARK YDER FORSKELSBEHANDLING ] Lighed for medlemmerne eller er der forskel? 1 Kan

Læs mere

STANDARDLEJEVILKÅR FOR LEJE AF ET HAVELOD I KOLONIHAVEFORBUNDET, ØSTJYLLANDS KREDS. ( HAVEFORENINGER PÅ LEJET JORD)

STANDARDLEJEVILKÅR FOR LEJE AF ET HAVELOD I KOLONIHAVEFORBUNDET, ØSTJYLLANDS KREDS. ( HAVEFORENINGER PÅ LEJET JORD) STANDARDLEJEVILKÅR FOR LEJE AF ET HAVELOD I KOLONIHAVEFORBUNDET, ØSTJYLLANDS KREDS. ( HAVEFORENINGER PÅ LEJET JORD) 1. BETINGELSER FOR MEDLEMSKAB. 1. Ved lejekontraktens indgåelse bliver lejer medlem af

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDETS VURDERINGSREGLER PR. 1. JANUAR 2016

KOLONIHAVEFORBUNDETS VURDERINGSREGLER PR. 1. JANUAR 2016 KOLONIHAVEFORBUNDETS VURDERINGSREGLER PR. 1. JANUAR 2016 1. Formål med bestemmelserne Alle medlemmer af Kolonihaveforbundet er underlagt Kolonihaveforbundets vurderingsregler, som betyder, at et kolonihavehus

Læs mere

Jeg er nu blevet bekendtgjort med at der den, 19.jan.2012 vil blive afholdt tilsyn i Strandparken.

Jeg er nu blevet bekendtgjort med at der den, 19.jan.2012 vil blive afholdt tilsyn i Strandparken. 1 Tilsynet den 19.jan.2012 i Strandparken Min henvendelse af 6/1/2012 Til Slagelse kommune Pia Hansen samt TMU udvalget Fra Palle Flebo-Hansen Dato 06/01/2012 Jeg er nu blevet bekendtgjort med at der den,

Læs mere

PFH Responsum 4. Kapitel 24.0.1

PFH Responsum 4. Kapitel 24.0.1 PFH Responsum 4. Kapitel 24.0.1 Føljeton 1 Kredsen i Aarhus Materialesamling nr. 1 1 PFH Responsum 4. Kapitel 24.0.1 2 PFH Responsum 4. Kapitel 24.0.1 En omgåelse af de offenretlige er en så grov form

Læs mere

Vedrørende kolonihavehus. Købers eksemplar. Cpr. nr. (Udfyldes hvis der skal ske tinglysning) Cpr. nr. (Udfyldes hvis der skal ske tinglysning)

Vedrørende kolonihavehus. Købers eksemplar. Cpr. nr. (Udfyldes hvis der skal ske tinglysning) Cpr. nr. (Udfyldes hvis der skal ske tinglysning) Kolonihaveforbundet for Danmark Endeligt overdragelsesdokument Vedrørende kolonihavehus. Købers eksemplar Sælgers eksemplar Landsejerlavskode: Matr. nr.: Havelod/Bygning nr.: Registreringsafgift: Haveforeningen

Læs mere

* Sagsøgeren Rubrik 1 Navn og adresse. Eventuel advokat/anden repræsentant (navn, adresse, Kolonihavernes Fælles Rådgivning

* Sagsøgeren Rubrik 1 Navn og adresse. Eventuel advokat/anden repræsentant (navn, adresse, Kolonihavernes Fælles Rådgivning Stævningsblanket - 2008 Domstolsstyrelsen (www.domstol.dk) Side 1 af 5 Retten i Næstved Garderhusarvej 4700 Næstved Stævning til sager om højst 50.000 Småsager Om udfyldning af blanketten se vejledningen

Læs mere

Forslag og Aktindsigt

Forslag og Aktindsigt KOLONIHAVERNES FÆLLES RÅDGIVNING Forslag og Aktindsigt Kolonihaverne på Statens jord! FLEBO 24-09-2011 Dok 15-1368-2011 Sagen handler om Staten vil sidde og se på at man slagter 1 kolonist og freder andre.

Læs mere

Klage over 5 advokater -1-

Klage over 5 advokater -1- Klage over 5 advokater -1- Klage over 5 advokater Chr.gave 11 4220 Korsør E:mail Palle@flebo.dk Telefon 31 22 71 96 1 Klage over 5 advokater -1- Til Fra Advokatsamfundet Dato 23. marts 2013 Klage over

Læs mere

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord)

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen "Enghave". Foreningens hjemsted er Horsens Kommune 2. Foreningen er stiftet

Læs mere

Palle Flebo-Hansen Christiansgave 11 4220 Korsør Tlf. 30912530 ULOVLIGT BYGGERI HAVE 55 HF STRANDPARKEN KORSØR. Ens regler ens behandling.

Palle Flebo-Hansen Christiansgave 11 4220 Korsør Tlf. 30912530 ULOVLIGT BYGGERI HAVE 55 HF STRANDPARKEN KORSØR. Ens regler ens behandling. Palle Flebo-Hansen Christiansgave 11 4220 Korsør Tlf. 30912530 ULOVLIGT BYGGERI HAVE 55 HF STRANDPARKEN KORSØR Ens regler ens behandling. INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Kort information 1 Slagelse

Læs mere

PFH Responsum 13 kapitel 01. GRØNLAND DEN

PFH Responsum 13 kapitel 01. GRØNLAND DEN PFH Responsum 13 kapitel 01. GRØNLAND DEN 30.08.2014 Ens regler & ens betingelser Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør www.lovløsetidende.dk palleflebohansen@gmail.com PFH Responsum

Læs mere

HF. BALSTRUP VÆNGE. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Balstrup vænge. Rev

HF. BALSTRUP VÆNGE. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Balstrup vænge. Rev V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Balstrup vænge Rev. 2010.09.15 1. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Balstrup vænge. Foreningens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen

Læs mere

1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune.

1. Foreningens navn er Haveforeningen XXXXXXXXX. Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen xxxxxxxxxxxxxx 1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25.

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. Side 1 VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. november 1947 Vedtægter vedtaget ved generalforsamlingen den 2.

Læs mere

Sagen som viser sig at være ført på forkert fundament

Sagen som viser sig at være ført på forkert fundament Palle Flebo-Hansen Gennemgang af sagen i have 56 Kapitel 1 Sagen som viser sig at være ført på forkert fundament Palle Flebo-Hansen 1 Palle Flebo-Hansen Gennemgang af sagen i have 56 Kapitel 1 En retssag

Læs mere

1 Palle Flebo-Hansen Underbilag af 18.6.2012 Bredely-sagen - Flemming Kaare Petersen. Palle Flebo-Hansen ( Palle@flebo.dk) Dato 18.

1 Palle Flebo-Hansen Underbilag af 18.6.2012 Bredely-sagen - Flemming Kaare Petersen. Palle Flebo-Hansen ( Palle@flebo.dk) Dato 18. 1 Palle Flebo-Hansen Underbilag af 18.6.2012 Bredely-sagen - Til Fra Flemming Kaare Petersen Palle Flebo-Hansen ( Palle@flebo.dk) Dato 18. juni 2012 Kære Flemming Kaare Petersen Tak for din hjælp og jeg

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken.

Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken. Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken. Haveforeningen Rørvangsparken 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Rørvangsparken". Foreningens hjemsted er Holbæk

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Svarø.

Vedtægter for Haveforeningen Svarø. Vedtægter for Haveforeningen Svarø. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Svarø, og er beliggende ved Høvedstensvej 70, 2650 Hvidovre. 2. Formål og virke. 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave. Revideret Maj 2012

V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave. Revideret Maj 2012 V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave Revideret Maj 2012 1. Foreningens navn er Haveselskabet Enghave. Horsens 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til

Læs mere

Vedr. Kolonihaver Esbjerg kommune

Vedr. Kolonihaver Esbjerg kommune 1 Esbjerg Byråd har en svær opgave foran sig. Til Fra Esbjerg Kommune Palle Flebo-Hansen Dato 31/01/2012 Vedr. Kolonihaver Esbjerg kommune Indledning Jeg vil indledningsvis henvise til min påtale af år

Læs mere

Jeg ser at man har sat kolonihaverne pa udvalgsmøde den,

Jeg ser at man har sat kolonihaverne pa udvalgsmøde den, 1 PFH Dokument af 3.8.2012 angående forskel Slagelse Kommune Til Slagelse Kommune-Pia Hansen Fra Palle Flebo-Hansen Dato 03.08.2012 Vedr. Kolonihaver Jeg ser at man har sat kolonihaverne pa udvalgsmøde

Læs mere

Gennemgang PFH - Kongedybet NYE KOLONISTER I TIDENS LØB FRA 2001-2012

Gennemgang PFH - Kongedybet NYE KOLONISTER I TIDENS LØB FRA 2001-2012 Gennemgang PFH - Kongedybet NYE KOLONISTER I TIDENS LØB FRA 2001-2012 Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Chr.gave 11 4220 Korsør www.lovløsetidende.dk Mail: palleflebohansen@gmail.com Indholdsfortegnelse

Læs mere

Endeligt overdragelsesdokument

Endeligt overdragelsesdokument Endeligt overdragelsesdokument Vedrørende kolonihavehus. Købers eksemplar Sælgers eksemplar Haveforeningens eksemplar Landsejerlavskode.: Mr. nr.: Havelod/Bygning.: Registreringsafgift.: Haveforeningen.:

Læs mere

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N. for. Haveforeningen Nordre Vang

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N. for. Haveforeningen Nordre Vang EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N for Haveforeningen Nordre Vang Underskrevne ejer af matr. nr. 15C, 15D og 15 E Skelgårde, Tårnby, beliggende Viberupstræde 5, 2770 Kastrup, der siden

Læs mere

MIT bilag 30. Sagen handler om at Slagelse kommune den, 19. januar 2012 fortog et kommunal tilsyn i haveforeningen Strandparken.

MIT bilag 30. Sagen handler om at Slagelse kommune den, 19. januar 2012 fortog et kommunal tilsyn i haveforeningen Strandparken. 1 PFH sagen tilsynssag af 16. juli 2012 Det juridiske fundament Til Fra Statsforvaltningen Palle Flebo-Hansen Dato 17. juli 2012 MIT bilag 30 Jeg har fremsendt en klage over Slagelse kommune med bilag

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Søparken

Vedtægter for Haveforeningen Søparken 1. Haveforeningens navn og stiftelse. Vedtægter for Haveforeningen Søparken 1.1. Foreningens navn er Haveforeningen Søparken. Foreningens hjemsted er Horsens Kommune. 1.2. Foreningen er stiftet 25. august

Læs mere

VEDTÆGTER. Haveforeningen Frydenlund. for. Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen

VEDTÆGTER. Haveforeningen Frydenlund. for. Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen VEDTÆGTER for Haveforeningen Frydenlund Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN FRYDENLUND 1. Foreningens navn er: Haveforeningen Frydenlund

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1.

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Nabkær 1". Foreningens hjemsted er Herning Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet 1976.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGER UNDER RANDERSKREDSEN.

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGER UNDER RANDERSKREDSEN. VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGER UNDER RANDERSKREDSEN. 1. HAVEFORENINGENS NAVN OG STIFTELSE. 1.1 Foreningens navn er HAVEFORENINGEN. Foreningernes hjemsted er Randers og Mariagerfjord kommuner. 1.2 Foreningen

Læs mere

PFH responsum 4. Kapitel 40. -4-

PFH responsum 4. Kapitel 40. -4- 0 PFH responsum 4. Kapitel 40. -4- PFH responsum 4. Kapitel 40. -4- Kongedybet Gennemgang af Regler eller mangel på samme Palle Flebo-Hansen 1 PFH responsum 4. Kapitel 40. -4- Vi går stramt efter reglerne.

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDETS VURDERINGSREGLER

KOLONIHAVEFORBUNDETS VURDERINGSREGLER KOLONIHAVEFORBUNDETS VURDERINGSREGLER 2016-2018 Vurderingsreglerne er fastsat af kongressen, og beskriver de overordnede regler om vurdering. Købs- og Salgsudvalget har udarbejdet en vejledning til vurderingsreglerne,

Læs mere

Jeg har modtaget din mail af 26. 02.2012. Tak for dit svar på min skrivelse til Kommunaldirektøren.

Jeg har modtaget din mail af 26. 02.2012. Tak for dit svar på min skrivelse til Kommunaldirektøren. 1 Svarskrift af 27. Feb. 2012 (Kommunaldirektøren) Til Fra Slagelse kommune Dato 27. 02.2012 Kære Iben Simone Brinkland Jeg har modtaget din mail af 26. 02.2012. Tak for dit svar på min skrivelse til Kommunaldirektøren.

Læs mere

Palle Flebo-Hansen Side 1

Palle Flebo-Hansen Side 1 1 Have 22 i Strandparkren gennemgået 18. Feb.2012 Faktuelle oplysninger om have 22 1. Tilsynet har den, 19. jan. 2012 holdt tilsyn i have 22. i 2. Ejerforhold i have 22. ii 3. Dispensation i have 22 iii

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975 V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975 Foreningens hjemsted er 3460 Birkerød, Rudersdal Kommune. Foreningen og

Læs mere

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 Senest revideret - 19. marts 2013 Indhold 1. Foreningens navn og hjemsted 3 2. Formål og virke 3 3. Medlemmer 3 4. Kapitalindskud og hæftelse 4 5. Lejeafgift

Læs mere

1 Formål og virke. 2 Medlemmer

1 Formål og virke. 2 Medlemmer Vedtægter for H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 Formål og virke Foreningen

Læs mere

Haveforeningen Grundet HF Grundet 1, 7100 Vejle.

Haveforeningen Grundet HF Grundet 1, 7100 Vejle. HF Grundet 1, 7100 Vejle. Vedtægter for Haveforeningen Grundet 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Grundet Foreningens hjemsted er Vejle Kommune 2. Foreningen er

Læs mere

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Formål og virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser,

Læs mere

Udvidelse af min klage over Slagelse kommune

Udvidelse af min klage over Slagelse kommune 1 PFH Tilsyn sag af 16. juli 2012 udvidelse af sagen Bilag 24 til Bilag 27 Udvidelse af min klage over Slagelse kommune BILAG 24 2 PFH Tilsyn sag af 16. juli 2012 udvidelse af sagen Bilag 24 til Bilag

Læs mere

INFORMATION TIL KØBER OM HANDEL MED KOLONIHAVEHUS (på lejet jord)

INFORMATION TIL KØBER OM HANDEL MED KOLONIHAVEHUS (på lejet jord) INFORMATION TIL KØBER OM HANDEL MED KOLONIHAVEHUS (på lejet jord) Denne information beskriver regler for handel med kolonihavehuse. Beskrivelsen er ikke udtømmende, og kan derfor ikke erstatte rådgivning.

Læs mere

Vedtægter for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R. for H/F Lilletoften

Vedtægter for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R. for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R for H/F Lilletoften Oversigt: 1. Foreningens navn 2. Formål og virke 3. Medlemmer 4. Hæftelse 5. Haveleje 6. Ordensbestemmelser og vedligeholdelse 7. Ophævelse af lejeaftalen 8. Generalforsamlinger

Læs mere

Byrå dsmødet den, 30/01/2012

Byrå dsmødet den, 30/01/2012 1 Er der et byrådsmedlem som vil tage sig af sagen i have 31? Byrå dsmødet den, 30/01/2012 Sagen fra auditørkorpset rejser overfor mig et interessant Spørgsmål og svar. Advokaten har fremført; Vi kan ikke

Læs mere

Haveforeningen Grundet. Vedtægter

Haveforeningen Grundet. Vedtægter Haveforeningen Grundet Vedtægter 1. Foreningens navn er HF Grundet Foreningens hjemsted er Vejle Kommune HF Grundet Fidalvej, Hornstrup Kirkeby 7100 Vejle 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål

Læs mere

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H)

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Nordre Vang 1. Foreningens navn er Haveforeningen Nordre Vang Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune Foreningen er stiftet i 1962 2. Formål

Læs mere

Kolonihaveforeningen Pindemosen, Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør Mail: hfpindemosen@gmail.com, tlf: 21348786 www.pindemosen.

Kolonihaveforeningen Pindemosen, Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør Mail: hfpindemosen@gmail.com, tlf: 21348786 www.pindemosen. Kolonihaveforeningen Pindemosen, Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør Mail: hfpindemosen@gmail.com, tlf: 21348786 www.pindemosen.dk VEDTÆGTER Vedtaget på Haveforeningen Pindemosens generalforsamling 14. april

Læs mere

Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919

Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919 Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveselskabet Frederiksborg af 1919. Foreningens hjemsted er Trollesmindeallé, Hillerød Kommune.

Læs mere

Anerkendelsessøgsmål

Anerkendelsessøgsmål 1 Palle Flebo-Hansen Anerkendelse søgsmål mod bestyrelsen i HF Strandparken, Korsør Retten i Næstved Garderhusagervej 5 4700 Næstved Sagsøger: Palle Flebo Hansen Chr. gave 11 4220 Korsør Telefon 42492330

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen LUNDBORG.

Vedtægter for Haveforeningen LUNDBORG. Vedtægter for Haveforeningen LUNDBORG. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Lundborg". Foreningens hjemsted er Viborg Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet 1969 2.

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk.

Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk. Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Vedbæk". Foreningens hjemsted er Rudersdal Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet den 16.

Læs mere

H/F Sommervirke. Vedtægter

H/F Sommervirke. Vedtægter H/F Sommervirke Vedtægter H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 Formål og

Læs mere

Vedtægter. for. Haveforeningen Nørrelyst. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Nørrelyst / Randalhaven

Vedtægter. for. Haveforeningen Nørrelyst. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Nørrelyst / Randalhaven 1 Haveforeningens navn og stiftelse Vedtægter for Haveforeningen Nørrelyst 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Nørrelyst / Randalhaven 1.2 Foreningen er stiftet 26. august 1980 2 Formål og virke 2.1

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen HF Østervang

Vedtægter for Haveforeningen HF Østervang Vedtægter for Haveforeningen HF Østervang 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen HF Østervang Foreningens hjemsted er. Slagelse Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet

Læs mere

Min påstand i have 29 er derfor at her tales om bestyrelseansvar som så afgjort får betydning for sagen her.

Min påstand i have 29 er derfor at her tales om bestyrelseansvar som så afgjort får betydning for sagen her. 1 Have 29 i Strandparken Have 29 har skiftet ejer siden huset blev modaniseret. Min formodning er, at familien Jäger solgte dette i år 2006 til nuværende ejer og jeg er overbevist om, at den nuværende

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1.

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1. Foreningens navn er Haveforeningen "Nabkær 1". Foreningens hjemsted er Herning Kommune. 1.2. Foreningen er stiftet 9. juni

Læs mere

Gennemgang af Bilag K STRANDPARKEN Bestyrelsen opstrammer sagen.

Gennemgang af Bilag K STRANDPARKEN Bestyrelsen opstrammer sagen. Gennemgang af STRANDPARKEN 2007 Bestyrelsen opstrammer sagen. Indholdsfortegnelse Indhold 1 Sagsøgtes advokat skriver:... 1 Efter yderligere klager, herunder ved skrivelse af den 7. august 2007 (bilag

Læs mere

Standardvedtægter for Haveforeninger under Vedtaget af kredsrepræsentantskabet 2013:

Standardvedtægter for Haveforeninger under Vedtaget af kredsrepræsentantskabet 2013: Standardvedtægter for Haveforeninger under Vedtaget af kredsrepræsentantskabet 2013: Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 01. Haveforeningens navn og stiftelse. side 03 02. Formål og virke. side 03 03. Medlemmer.

Læs mere

I samme forbindelse ser jeg ifølge min note 1 - at Forbundet har tilsendt jer materiale før mødet og dette vil jeg gerne have aktindsigt i.

I samme forbindelse ser jeg ifølge min note 1 - at Forbundet har tilsendt jer materiale før mødet og dette vil jeg gerne have aktindsigt i. Til Københavns Kommune Lisbeth Huohvanainen Fra Palle Flebo-Hansen Dato 03.07.2014 Tak for tilsendte mail og referat. Samt også radio/nyhederne. I samme forbindelse ser jeg ifølge min note 1 - at Forbundet

Læs mere

Vedtægter HF Brandhøj

Vedtægter HF Brandhøj Vedtægter HF Brandhøj For haveforeningen Brandhøj, der er beliggende på matr. nr. 13 q, Reerslev, Reerslev By, som i henhold til Lokalplan 4.19.2 er udlagt til kolonihaveformål. 1. Formål og virke 1.1

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Fælleseje

Vedtægter for Haveforeningen Fælleseje Foreningens navn er Haveforeningen Fælleseje. Foreningens hjemsted er Gladsaxe Kommune. Vedtægter for Haveforeningen Fælleseje 2 Formål og virke Foreningen har til formål at administrere og forvalte det

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Stormosen

Vedtægter for Haveforeningen Stormosen Vedtægter for Haveforeningen Stormosen 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Stormosen". Foreningens hjemsted er Fredensborg Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet 1.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 14 MAJ 2005

Nyhedsbrev nr. 14 MAJ 2005 Nyhedsbrev nr. 14 MAJ 2005 I Hovedbestyrelsen har fundet det nødvendigt, at der nu atter fremsendes et nyhedsbrev, da der tilsyneladende hersker usikkerhed vedrørende de redigerede vurderingsregler. Jeg

Læs mere

Side 1 / 9. VEDTÆGT for Skovly

Side 1 / 9. VEDTÆGT for Skovly Side 1 / 9 VEDTÆGT for Skovly (side 1-9) Vedtaget af Kredsen og senest revideret 11-11-2011 Det ændrede layout og stikordene er tilføjet af H/F Skovly februar 2018 INDHOLD 1 Skovlys matrikelnr. Vestsjællands

Læs mere

VEDTÆGTER FOR H/F BORGERVÆNGET

VEDTÆGTER FOR H/F BORGERVÆNGET VEDTÆGTER FOR H/F BORGERVÆNGET 1. Foreningens navn Foreningens navn er H/F Borgervænget. Dens hjemsted er Københavns kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte

Læs mere

VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO

VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO 1. Formål og virke. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til ko-lonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser, der er lagt til grund

Læs mere

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj Foreningens navn er: H/F Ishøj Søndergaard Dens hjemsted er: Ishøj Kommune 1 2 Formål og virke Stk. 1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Naturklagenævnet / Klage af 22 jan.2012- Palle Flebo-Hansen

Naturklagenævnet / Klage af 22 jan.2012- Palle Flebo-Hansen Naturklagenævnet / Klage af 22 jan.2012- Palle Flebo-Hansen januar 22 2012 Påstandsdokument 1 Naturklagenævnet har adskille afgørelser som siger; at kommunernes afgørelser er truffet i strid med de forvaltningsretlige

Læs mere

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj 1 Foreningens navn er: H/F Ishøj Søndergaard Dens hjemsted er: Ishøj Kommune 2 Formål og virke 2.1 Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

1 Jeg stiller nogle spørgsmål til Slagelse kommune den 27.08.2014

1 Jeg stiller nogle spørgsmål til Slagelse kommune den 27.08.2014 1 Jeg stiller nogle spørgsmål til Slagelse kommune den 27.08.2014 Til Fra Slagelse kommune Palle Flebo-Hansen Dato 27.08.2014 Jeg kan forstå på korrespondancen som jeg dags dato har modtaget fra min advokat

Læs mere

Vedtægter for H/F Sundbyvang

Vedtægter for H/F Sundbyvang Vedtægter for H/F Sundbyvang 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er H/F Sundbyvang. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Foreningen er stiftet d. 9. april 1934. 2. Formål

Læs mere

Sagsøgte skriver at vi inden 3 uger fra den, 26/09/2008 skal overholde de regler som haveforeningen har.

Sagsøgte skriver at vi inden 3 uger fra den, 26/09/2008 skal overholde de regler som haveforeningen har. Til Retten i Næstved BS 99-342/2011 Palle Flebo-Hansen Christiansgave 11 4220 Korsør Mod Haveforeningen Strandparken v/ formand Tonny Korndrup (advokat Jens Otto Johansen) Korsør den, 15/06/2011 Jeg har

Læs mere

Advokat Kramme. Eksperten

Advokat Kramme. Eksperten Advokat Kramme Eksperten Advokat E. Kramme har været advokat for Kolonihaveforbundet siden år 2000. Advokat E. Kramme har ført et utal af sager for Kolonihaveforbundet. Kramme går over stregen og han er

Læs mere

H/F Pindemosen. Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk. Vedtægter

H/F Pindemosen. Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk. Vedtægter H/F Pindemosen Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk Vedtægter Vedtaget på foreningens generalforsamling 15. april 2010. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Bemærkninger i notatet, der direkte relaterer sig til konkrete modtagne spørgsmål, er fremhævet med fed skrift.

Bemærkninger i notatet, der direkte relaterer sig til konkrete modtagne spørgsmål, er fremhævet med fed skrift. NOTAT Størrelsen på kolonihavehuse Strategi & Udvikling, Jura Iben Brinkland isbri@slagelse.dk 24. februar 2012 Notatet er udarbejdet efter ønske fra Udviklingsdirektøren med baggrund i de forespørgsler

Læs mere

PFH Responsum 4. Kapitel 5.01- Arbejdsdokument. Esbjerg Kommune. Bilag

PFH Responsum 4. Kapitel 5.01- Arbejdsdokument. Esbjerg Kommune. Bilag PFH Responsum 4. Kapitel 5.01- Arbejdsdokument Esbjerg Kommune Bilag 1 PFH Responsum 4. Kapitel 5.01-Arbejdsdokument Sagen handler om Esbjerg kommune. Indledningsvis skal jeg her referere til blandt andet

Læs mere

Lejekontrakt. Slagelse Kommune

Lejekontrakt. Slagelse Kommune Lejekontrakt Mellem Slagelse Kommune Og Kolonihaveforbundets Vestsjællands Kreds Haveforeningerne Etterbjerg, Mønsterkolonien, Nørrevang, Skovly, Søndervang og Østervang 1 Parterne Mellem Slagelse Kommune

Læs mere

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord)

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Norringholm. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune 2. Foreningen er

Læs mere

Vedtægter for Sommerbyen Ejbyvænge.

Vedtægter for Sommerbyen Ejbyvænge. Vedtægter for Sommerbyen Ejbyvænge. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Sommerbyen Ejbyvænge. Foreningens hjemsted er Glostrup Kommune. Foreningens område er følgende: Matr.1c,

Læs mere

Medlemsrettigheder for haveforeninger tilsluttet kolonihaveforbundet:

Medlemsrettigheder for haveforeninger tilsluttet kolonihaveforbundet: Haveforeningen Ishøj Søndergårds forslag kolonihaveforbundets kongres 2006 Medlemsrettigheder for haveforeninger tilsluttet kolonihaveforbundet: 1. Havebladet skal også være et debatblad. Havebladet tilhører

Læs mere

H/F Harekær Store Harekærvej 120 A 2605 Brøndby VEDTÆGTER. Senest revideret efter generalforsamlingen 2015

H/F Harekær Store Harekærvej 120 A 2605 Brøndby VEDTÆGTER. Senest revideret efter generalforsamlingen 2015 H/F Harekær Store Harekærvej 120 A 2605 Brøndby VEDTÆGTER Senest revideret efter generalforsamlingen 2015 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er "Haveforeningen Harekær". 1.2 Foreningens hjemsted er

Læs mere

1 Have 53 i Strandparken. Byrådsmedlem Ole Quist har familiemedlem i have 53 i Strandparken.

1 Have 53 i Strandparken. Byrådsmedlem Ole Quist har familiemedlem i have 53 i Strandparken. 1 Have 53 i Strandparken Byrådsmedlem Ole Quist har familiemedlem i have 53 i Strandparken. 1. Have 53 Skiftede ejer i år 2011. 2. Have 53 har gennemgået en ny renovering af de helt store. 3. Alle regler

Læs mere