Årsberetning for Søllerød Golfklub 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning for Søllerød Golfklub 2017"

Transkript

1 Årsberetning for Søllerød Golfklub 2017 For Søllerød Golfklub var 2017 på mange måder et hektisk år, hvor særligt klubbens to store projekter ny greenkeepergård og banerenoveringen har været faste punkter på bestyrelsens agenda. Dette skyldes, at bestyrelsen, alt imens vi afventede den langvarige men nødvendige myndighedsbehandling angående udarbejdes af ny lokalplan, kunne konstatere, at byggebranchen boomede og prisen for opførelse af greenkeepergården bare steg og steg. I skrivende stund til et prisniveau, der har medført, at bestyrelsen på den kommende generalforsamling fremlægger et alternativt forslag, hvilket jeg vil komme nærmere ind på senere i beretningen. Ansøgning om tilladelse til implementering af banearkitekt Philip Spogárd s masterplan blev afleveret til Rudersdal Kommune ultimo juni og er stadig i myndighedsbehandling i kommunen. Jeg vil senere i beretningen også redegøre for status bød endvidere på en meget ustabil og regnfuld sæson, der for mange medlemmers vedkommende formentlig betød, at der ikke helt blev spillet det antal golfrunder, som man kunne ønske sig. Heldigvis bød sæsonen også på flere lyspunkter, idet vores herreelite genvandt Danmarksmesterskabet, ligesom en række flotte individuelle resultater for vores elite og juniorelite endnu en gang markerede Søllerød Golfklub som en af Danmarks bedste klubber til udvikling af unge golftalenter. Endvidere var der igen i år stor opbakning til vores klubaktiviteter, klubmatcher og regionsgolf alle områder, der medvirker til vedligeholdelse og styrkelse af de social- og golfmæssige relation medlemmerne imellem. Personalet. Vi har ansat ny bogholder, Karina Nielsen, så vi nu fået sat det administrative hold, der skal servicere Jer til den kommende sæson. Udover Karina består sekretariatet som bekendt at golfmanager Torben Just Madsen, klubsekretær Helle Hessellund, ligesom Hanne Max hjælper til med at servicere medlemmer og gæster i frontoffice samt som juniorkoordinator. Også greenkeeper-teamet er på plads. Den 1. januar tiltrådte vores nye chefgreenkeeper, Mads Andersen, og 1. marts tiltræder 1. mand, Andrew Dadge.

2 Midlertidig greenkeepergård. Sagsbehandlingen tager tid, men vi forventer, at vi inden længe får Rudersdal Kommunes dispensation til etablering af en midlertidig greenkeepergård. Den midlertidige greenkeepergård indeholder opstilling af et godt 200 kvm. maskintelt samt en mandskabsvogn. Vi fraflyttede greenkeepergården på Højbjerghus den 31. december Ny greenkeepergård. Som nævnt indledningsvis er klubben udfordret af stigende priser for opførelse af vores nye greenkeepergård. Vi har de seneste 3 måneder afholdt 2 udbudsrunder og indhentet i alt 6 tilbud, der alle ligger markant over det mandat bestyrelsen fik på den ekstraordinære generalforsamling i maj Som det fremgår af indkaldelse til den ordinære generalforsamling 22. marts (bilag 1), fremsætter bestyrelsen et alternativ forslag, hvor klubben afstår for opførelse af den projekterede hal til indendørs træning samt bagskabe. Dette skal ses i lyset af de markant stigende priser i byggeriet, hvor kvm-prisen nu er så høj, at opførelse af førnævnte træningshal dårligt kan forsvares, da bygningen trods alt må kategoriseres som nice to have og ikke need to have. Det har af tidsmæssige årsager ikke været muligt at indhente en konkret tilbud på opførelse af en greenkeepergård uden træningshal, men vi har fra byggefirma indhentet et overslag, hvor der estimeres med en besparelse på ca. 2,5 millioner ved at undlade opførelse af træningshallen. Denne besparelse vil i så fald kunne anvendes til finansiering af baneprojektet, idet det nøgternt må vurderes, at banerenoveringen trods alt er vigtigere ift. medlemsfastholdelse og medlemsrekruttering end en træningshal. Men som anført føler bestyrelsen, at denne beslutning må være medlemmernes, og derfor opstiller bestyrelsen 2 forslag til den kommende ordinære generalforsamling. Økonomien. I skrivende stund forventer vi at komme ud af 2017 med et overskud, der ligger pænt over det budgetterede overskud på kr. Det er et meget tilfredsstillende resultat, der bl.a. skyldes stor fokus på omkostningssiden. Der vil jf. agenda for generalforsamlingen naturligvis være en detaljeret gennemgang af regnskabet på den kommende generalforsamling 22. marts. Vision og strategiplan 2020 Bestyrelsen præsenterede den 2. oktober 2017 klubbens Visions og strategiplan for ca. 40 fremmødte medlemmer. Responsen var god og konstruktiv og flere forslag er nu ved at blive inddraget i de fremtidige handlingsplaner. Vi har bl.a. lavet et kodeks med de 10 bud som alle medlemmer gerne skal kende og efterleve. Vi er alle ambassadører for Søllerød golfklub Vi er alle ansvarlige for klubbens ve og vel Vi hilser på alle medlemmer også dem vi ikke kender,

3 er blot nogle af de 10 bud. Præsentationen af Vision og strategiplan 2020 indeholdende bl.a. de nævnte 10 bud kan findes på klubbens hjemmeside. Vi har etableret et naturudvalg, som skal styrke informationen til vores medlemmer og greenfee-gæster om vores naturskønne bane, og hvilke fugle, dyr og sjældne planter, man kan observere ved spil på vores bane. Vi har også etableret et sponsorudvalg, der som mål og ambition har at styrke og udvikle sponsorsamarbejdet til glæde for både sponsorer og Søllerød Golfklub. Skulle der blandt vores medlemmer være potentielle sponsorer, er I meget velkomne til at kontakte sponsorudvalget eller klubbens sekretariat for at høre nærmere om det forskellige sponsormuligheder. Medlemsfastholdelse og medlemsrekruttering. Da ca. 80 procent af klubbens indtægter kommer fra medlems-kontingenter, er det indlysende, at klubbens evne til at fastholde medlemmerne og sikre en stabil tilstrømning af nye medlemmer er helt afgørende faktorer for klubbens samlede økonomi. Vi har siden 2011 oplevet et stødt faldende medlemstal med en årlig gennemsnitlig nettoafgang på 32 fuldt betalende voksen-medlemmer. Denne udvikling skal vendes. På den korte bane lancerer vi til foråret en member-get-member kampagne samt en række andre initiativer. På den lidt længere bane skal banerenoveringen være den store investering, der skal vende denne negative tendens. Banen. En særdeles våd sæson besværliggjorde greenkeepernes arbejdsbetingelser. Som meddelt har vi ansat en ny chefgreenkeeper, Mads Andersen, som vi har store forventninger til. Mads, der kommer fra en stilling som assisterende chefgreenkeeper i Furesø Golfklub, er yderst kompetent og var tillige dybt involveret i Furesø Golfklubs banerenovering i Mads vil til den kommende sæson særligt fokusere på at løfte kvaliteten af fairways og bunkers. Positive indslag. Bettina har nu forpagtet restauranten i et år, og resultatet er efter bestyrelsens mening rigtig godt. Vi er glade for at kunne fortsætte samarbejdet med Bettina i Drivingrangen syntes at blive frekventeret mere efter at boldautomaten er flyttet til rangen dejligt at kunne konstatere den træningsiver, der bliver lagt for dagen. Muligheden for benyttelse af golfbuggies (kræver lægeerklæring) blev implementeret i Vi håber de vil blive benyttet meget i det nye år. Før sæsonstart 2017 integrerede vi de fysiske rammer for proshoppen og sekretariatet, så vi nu har fået en meget indbydende proshop, og både sekretariatet, proshop og medlemmerne har taget godt i mod denne sammenlægning.

4 I klubhuset har vi hen over vinteren foretaget mindre opdateringer bl.a. er de nye klubmester- og hole in one tavler så småt ved at være klar til at blive hængt op, vi har fået lavet et pokalskab i hall en og vi har lavet lidt om i kælderen. Vi forventer at kunne præsentere disse opdateringer ved sæsonstart. Sporten. Sidst men ikke mindst kan vi igen i år glæde os over at vores herreelite blev Danmarksmestre for andet år i træk. Finalen blev spillet på Stensballegård ved Horsens, og i semifinalen lørdag var der stor spænding. Efter foursomes var vi bagud, men holdet fik vendt billedet og med en suveræn indsats i singlerne, var vi klar til finalespillet søndag. Dagen begyndte med brask og bram og vi var foran efter foursomes. Eftermiddagen var spændende, fordi der kan ske så meget i golf, men ved tretiden stod det klart, at vi havde genvundet Danmarksmesterskabet.. Stort tillykke til vores herre-elite, holdkaptajn Peter Juel Berg og ikke mindst cheftræner Christian Post. To Danmarksmesterskaber i træk var medvirkende til at Christian Post for et par dage siden blev kåret til årets træner i Danmark. Tillykke og godt gået Christian!. Individuelt har vores elite og juniorelitespillere også leveret en række flotte resultater, og heraf skal nævnes: Kristoffer Max Europamester for juniorlandshold (vinder individuelt) Vinder DGU elite Tour drenge Vinder French boys Vinder Scandicup Sweden Jamie Tofte Nielsen Vinder Kokkedal Junior Cup Udtagelse til juniorlandsholdet Marcus Wochner Vinder Royal Copenhagen Nr. 2 Wilson staff junior cup Phillip Pasculato Nr. 2 Rungsted Callaway Cup Benjamin Rydal Larsen Nr. 7 Cobra Puma junior Cup

5 Nicolai Spangenberg Vinder DJGA Greve Junior Open Udtaget til Juniorlandsholdet/observationstrup Alexander Viscovich Nr. 2 i US kids EM I Scotland (u1o) Phillip Ulveman Juel-Berg T5 Borre Open T-5 Made in Denmark qualifier Nicolai Tinning Nr. 2 Race to Himmerland Nr. 4 The Twelve Championship Patrick Winther Nr. 17 Mediter Estate Masters Jesper Happel Nr. 2 Smørum Classic midage Vi siger tak til spillere, holdkaptajn og træner for de mange kørte kilometer og for de mange træningstimer, der danner grundlag for de flotte resultater. Vi krydser fingre for 2018 og håber på et tredje elite DM og mange flotte individuelle resultater. Afsluttende en stor tak til klubbens ansatte, frivillige, sponsorer og øvrige samarbejdspartnere for sæson På vegne af bestyrelsen ønskes I alle en rigtig god golfsæson med masser af solskin og gode oplevelser. Jesper Andersen Formand.

Årsberetning for Søllerød Golfklub 2016

Årsberetning for Søllerød Golfklub 2016 Årsberetning for Søllerød Golfklub 2016 2016 har været et historisk år for Søllerød Golfklub med det første danmarksmesterskab for herrer i klubbens historie. Sejren kom i hus efter en nervepirrende finale

Læs mere

Medlemsorientering den 2. september 2014

Medlemsorientering den 2. september 2014 Medlemsorientering den 2. september 2014 Af: Jesper Andersen (formand) og Thomas Rovsing Lauritzen (golfmanager) Som et led i bestyrelsens plan for kommunikation med medlemmerne sender vi hermed en opdatering

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2019 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020 Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark Vision & Strategi 2020 Hvorfor er vi her i dag? (Agenda fra 2. oktober 2017) Vi vil gerne i dialog med jer som medlemmer Den overordnede målsætning for klubben er

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 04-11-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 04-11-2014 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 04-11-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ), Arni Fridriksson (AF), Peter

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

DGU Turneringer Title Start Where

DGU Turneringer Title Start Where DGU Turneringer Danmarksturneringen - 1. og 2. spillerunde 27/04/13 Aon Junior Tour I drenge 11/05/13 Dragsholm Golfklub Aon Junior Tour I piger 11/05/13 Asserbo Golfklub DGU Challenger Tour I (herrer)

Læs mere

Formandens beretning til den ordinære generalforsamling. i Søllerød Golfklub, torsdag den 26. marts 2015

Formandens beretning til den ordinære generalforsamling. i Søllerød Golfklub, torsdag den 26. marts 2015 Formandens beretning til den ordinære generalforsamling i Søllerød Golfklub, torsdag den 26. marts 2015 2014 var et rigtigt godt år på medlemssiden. På trods af et presset golfmarked lykkedes det for Søllerød

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 09-12-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 09-12-2014 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 09-12-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ), Arni Fridriksson (AF), Peter

Læs mere

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet En af HGK s talentfulde juniorer, 15-årige Anne Lasthein Hansen snuppede den samlede sejr i Girls Only Tour 2017. DGU turneringen "Girls Only Tour" består af

Læs mere

PSA orienterede om, at forskellen mellem det tidligere forventede underskud på ca. 100 t.kr. og det realiserede på -183 t.kr.

PSA orienterede om, at forskellen mellem det tidligere forventede underskud på ca. 100 t.kr. og det realiserede på -183 t.kr. Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 19-02-2015 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ), Arni Fridriksson (AF), Peter

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

SEGAF Dato: kl. 15:15 Sted: Høje Taastrup, First Hotel, Rømers

SEGAF Dato: kl. 15:15 Sted: Høje Taastrup, First Hotel, Rømers Indkaldte: Hans Stenderup (HaS), Mette Meyer (MM), Helle Scheel () ref. Agenda 1. Godkendelse af tidligere udsendt referat fra møder i Odense - godkendt 2. Regnskab 2013 v. MM Mette sender regnskab til

Læs mere

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Review af årsregnskabet til godkendelse 4. Forelæggelse

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Nyt fra formanden, august 2013

Nyt fra formanden, august 2013 Kære medlem. Wow for en sommer! Det har været en nydelse at opleve de seneste 3-4 ugers dansk sommer, når den er bedst! Eller som de siger det er sjovere at spille golf i T-shirt og shorts. Og aktiviteterne

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

Punkt 7: Visionsplan 2025

Punkt 7: Visionsplan 2025 Punkt 7: Visionsplan 2025 ved Ole Nyvold Søllerød Golfklub Forslag: Generalforsamlingen i Søllerød Golfklub pålægger bestyrelsen, at den udarbejder og fremlægger en Visionsplan for Søllerød Golfklub til

Læs mere

Medlemsorientering. Nedenstående en nærmere orientering om status på en række fokusområder.

Medlemsorientering. Nedenstående en nærmere orientering om status på en række fokusområder. Medlemsorientering Kære medlemmer September er over os, og med den har vi taget hul på efterårssæsonen. Desværre måtte vi i starten af sæsonen afbryde samarbejdet med vores golfmanager Thomas, hvilket

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

1. Valg af dirigent 21 04 2014 3

1. Valg af dirigent 21 04 2014 3 1. Valg af dirigent 21 04 2014 3 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 21 04 2014 4 Baneudviklingsprojektet Grundig information. Godt beslutningsgrundlag. Oplæg vedtaget med stor tilslutning.

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Søllerød Golfklub torsdag den 22. marts 2018

Referat fra ordinær generalforsamling i Søllerød Golfklub torsdag den 22. marts 2018 Referat fra ordinær generalforsamling i Søllerød Golfklub torsdag den 22. marts 2018 For generalforsamlingen var fastlagt følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning om klubbens

Læs mere

Jeg er glad og jeg glæder mig

Jeg er glad og jeg glæder mig Redaktion: Dette nyhedsbrev udgives af Kommunikationsudvalget i Søllerød golfklub. Udvalget består af: Peter Windfeld-Hansen (formand) Erik Jørgensen Helle Hessellund Birte Linnebjerg Skriv til Kommunikationsudvalget

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 17. februar 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 17. februar 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

Så er 2017 ved at gå på hæld, og dermed er vi på vej ind i Alle ønskes derfor en glædelig jul og godt nytår og forhåbentlig på gensyn i 2018.

Så er 2017 ved at gå på hæld, og dermed er vi på vej ind i Alle ønskes derfor en glædelig jul og godt nytår og forhåbentlig på gensyn i 2018. Kære medlem, Så er 2017 ved at gå på hæld, og dermed er vi på vej ind i 2018. Alle ønskes derfor en glædelig jul og godt nytår og forhåbentlig på gensyn i 2018. Forhåbentlig også et 2018 der byder på bedre

Læs mere

25 ÅRS JUBILÆUM Turnerings- og aktivitetsprogram juni 2018 uge 26

25 ÅRS JUBILÆUM Turnerings- og aktivitetsprogram juni 2018 uge 26 VÆRLØSE GOLFKLUB 25 ÅRS JUBILÆUM Turnerings- og aktivitetsprogram 24. 30. juni 2018 uge 26 Værløse Golfklub Christianshøjvej 22 3500 Værløse Tlf 4447 2124 mail@vaerloese-golfklub.dk www.vaerloese-golfklub.dk

Læs mere

Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på Mediecenteret, Søparken i Aabybro.

Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på Mediecenteret, Søparken i Aabybro. AABYBRO GOLFKLUB Bestyrelsen 26-02-2011 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 16. februar 2011. Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Velkomst. Kære medlemmer. Traditionen tro holder vi jo vores generalforsamling her i midten af marts måned. Det plejer at være omkring det tidspunkt,

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. april 2011 kl. 17.30 20.45 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund En unik golfoplevelse på Jyllands smukkeste parkbane! Baggrund I 2007 blev der i Herning Golf Klub gennemført en visionsproces, som for alvor satte fokus på udvikling af klubben på områder Banen Klubhuset

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 14. marts 2011 kl. 17.30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub store lokale Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG)

Læs mere

25 ÅRS JUBILÆUM Turnerings- og aktivitetsprogram juni 2018 uge 26

25 ÅRS JUBILÆUM Turnerings- og aktivitetsprogram juni 2018 uge 26 VÆRLØSE GOLFKLUB 25 ÅRS JUBILÆUM Turnerings- og aktivitetsprogram 24. 30. juni 2018 uge 26 Værløse Golfklub Christianshøjvej 22 3500 Værløse Tlf 4447 2124 mail@vaerloese-golfklub.dk www.vaerloese-golfklub.dk

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30

Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Dato: den 26. november 2018 Tidspunkt: kl. 17.00 Tilstede: Referat fra bestyrelsesmøde Fra bestyrelsen: Birgitte Nymark (BN), Jens Peter Sørensen (JP), Johnny Jensen (JJ), Peter Bols (PB), Marietta Rosenvinge

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. december 2012 kl. 17:30 21:30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Til stede var: Benny Larsen John Friis Per B. Nielsen Peter Norskov Johnny Haugaard Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden:

Læs mere

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 Program o Strategi og visioner (plan 2019) o Personale sammensætning og roller o Vi skal feste - jubilæum o Ændringer til golfreglerne kommer nu o Velkommen til nye medlemmer

Læs mere

Nyt fra Roskilde Golf Klub September 2015

Nyt fra Roskilde Golf Klub September 2015 Nyt fra Roskilde Golf Klub September 2015 Siden sidst Så er sæsonen ved at tage sin afslutning og diverse Klub i Klub, ungdoms- og elite afdelinger afholder i disse dage deres årlige afslutningsarrangementer

Læs mere

KALØ GOLFNYHEDSBREV GENERELT SPONSORER ORGANISATION NR. 1 2014

KALØ GOLFNYHEDSBREV GENERELT SPONSORER ORGANISATION NR. 1 2014 NR. 1 2014 KALØ GOLFNYHEDSBREV GENERELT Kalø Golf Club 2014 Klubhus 2014 Bagskabe Ekstraordinær generalforsamling / Infomøde tirsdag d. 18/3 SPONSORER Bliv sponsor i Kalø Golf Club ORGANISATION Præsentation

Læs mere

Medlemsudvikling: Bestyrelsens beretning for

Medlemsudvikling: Bestyrelsens beretning for Kære medlemmer. Det har været et spændende og begivenhedsrigt år, hvor der siden sommerferien har været brugt meget tid på at sondere muligheder for fusion af golfklubben. Vi har fortsat det positive frivillige

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning:

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: 1 Generalforsamling 2008 Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: Bestyrelsen har i lang tid beskæftiget sig med tanken om en baneomlægning som allerede udtrykt i klubbens værdigrundlag fra

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Søllerød Golfklub torsdag den 28. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Søllerød Golfklub torsdag den 28. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Søllerød Golfklub torsdag den 28. marts 2019 Generalforsamlingen blev afholdt på Kulturcentret Mariehøj, Gl. Holte For generalforsamlingen var fastlagt følgende

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning Bestyrelsen Nu kan vi snart se tilbage på endnu et år i Trehøje Golfklubs historie. Marius har brugt meget tid sammen med Maibrit på at indføre et nyt regnskabssystem der hænger godt sammen

Læs mere

Bilag 2 Årets vægtede antal medlemmer opgøres på følgende måde: De enkelte medlemskategorier har følgende vægte: art vægt seniorer 1 flexmedlemmer 0,64 ungseniorer 0,68 juniorer 0,34 æresmedlemmer. Max

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Nyt fra formanden - april 2014

Nyt fra formanden - april 2014 Kære medlem. Har du i år endnu ikke spillet 18- huls banen, har du en oplevelse af de helt store til gode. Banen står utrolig flot i al sin pragt med forårets lysegrønne løv, super fairways og greens,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Indledning Så er der atter gået et år. Et godt år for Ribe Golf Klub. Der har været en god og stabil udvikling på langt de fleste områder,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl. 17.30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

Et tilbageblik på. Åskov Golfklubs. første 25 år. med fokus på. den løbende udvikling. suppleret med nogle. billeder.

Et tilbageblik på. Åskov Golfklubs. første 25 år. med fokus på. den løbende udvikling. suppleret med nogle. billeder. Sandetvej 19 7280 Sdr. Felding DGU-klub nr. 107 Stiftet 19. maj 1992 www.aaskov-golfklub.dk mail: aaskov-golfklub@mail.dk Telefon sekretariatet: 2887 9107 Et tilbageblik på Åskov Golfklubs første 25 år

Læs mere

Hornbæk Golfklub Medlemsmøde om Lærkeager d. 26. februar 2012

Hornbæk Golfklub Medlemsmøde om Lærkeager d. 26. februar 2012 Referat fra medlemsmøde Søndag d. 26. februar var der mødt ca. 45 aktive klubmedlemmer op i klubhuset til medlemsmøde nr. 2 om Lærkeager. Jens Peter bød velkommen og gennemgik kort dagsorden og formål

Læs mere

Indledning: Konceptet kort:

Indledning: Konceptet kort: Indledning: Dansk golf Union ønsker med konceptet firmagolf for ikke golfere, at give klubberne en drejebog for hvordan de kan erhverve sig medlemmer i målgrupperne, Den frie 1ér og målgruppen Forældre,

Læs mere

Formandens beretning til den ordinære generalforsamling i Søllerød Golfklub, torsdag den 17. marts 2016.

Formandens beretning til den ordinære generalforsamling i Søllerød Golfklub, torsdag den 17. marts 2016. Formandens beretning til den ordinære generalforsamling i Søllerød Golfklub, torsdag den 17. marts 2016. Kære medlem På generalforsamlingen i 2015 fremlagde bestyrelsen bl.a. følgende indsatsområder: tiltrækning/fastholdelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 31-1-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 1-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer

Bestyrelsesmøde. Møde den 31-1-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 1-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer Bestyrelsesmøde Møde den 31-1-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 1-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen () Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 22. november 2017 10:35 Emne: Breinholtgård Golf Klub - Nyhedsbrev Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Normalpris er 800,-

Læs mere

Hvis det ikke var tilfældet, er min pointe, at så var vi overbemandet og med et kritisk aktivitetsniveau.

Hvis det ikke var tilfældet, er min pointe, at så var vi overbemandet og med et kritisk aktivitetsniveau. Generalforsamling 2015 19. februar 2015 Bestyrelsens mundtlige beretning 2014 Igen i 2014 er flere af klubbens medlemmer desværre gået bort. Inden den mundtlige beretning, vil jeg bede forsamlingen rejse

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Det har altid været en fornøjelse al den stund, at der alle år stort set kun har været positivt at berette om. Og sådan er det såmænd også i år.

Det har altid været en fornøjelse al den stund, at der alle år stort set kun har været positivt at berette om. Og sådan er det såmænd også i år. Generalforsamling 2017 Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Kære alle, Jeg har ikke helt tal på det, men jeg mener at dette er 9 gang, at jeg aflægger beretning som formand for Kaj Lykke

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf 2019 2020 Bestyrelsens mål er i samarbejde med medlemmer og golfcenteret at skabe en golfklub, der er et attraktivt sted at dyrke sin idræt og giver en kvalitetsoplevelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014 Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014 Kære medlemmer, Hermed bestyrelsens beretning for sæsonen 2013/2014 Den forgangne sæson har på mange måder været spændende. Vi skulle i denne

Læs mere

Kommentarer til regnskab 2010

Kommentarer til regnskab 2010 Kommentarer til regnskab 2010 INDTÆGTER Konto 100 Fuldtidsmedlemmer + konto 101 Senior forhøjet Der var budgetteret med kr. 4.648.680,00 og den samlede indtægt udgør i alt kr. 4.496.944,02 eller en afvigelse

Læs mere

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland.

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. - Den foretrukne i Sønderjylland DRIFTSPLAN 2016 Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. Sønderjyllands Golfklub vil fastholde de nuværende medlemmer, tiltrække nye medlemmer

Læs mere

Indledning: Konceptet kort:

Indledning: Konceptet kort: Indledning: Dansk golf Union ønsker med konceptet familiegolf, at give klubberne en drejebog for hvordan de kan erhverve sig medlemmer i denne målgruppe. Det er vores overbevisning af målgruppen, heri

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen (MN)

Læs mere

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Beretning. Det har været et år præget af projektet omkring KB Hallen. Byggeriet har præget vores anlæg og inddraget baner udendørs. Det vil fortsætte

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:00 22.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) (delvis) Betina

Læs mere