Bestyrelsen. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse referat Godkendt. 3. Orientering formand/bestyrelse/sekretariat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsen. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse referat Godkendt. 3. Orientering formand/bestyrelse/sekretariat"

Transkript

1 Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 03/ juni 2018 kl hos Massive Motorsport i Tilst Deltagere: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen og Karsten Lemche Afbud: Brigitte Jerkel Referent: Ture Hansen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse referat Godkendt. 3. Orientering formand/bestyrelse/sekretariat 3.1. Formanden Henrik Møller Nielsen orienterede om det ekstraordinære repræsentantskabsmøde den 30. maj i Odense. Bestyrelsen vil gerne takke klubberne for den store støtte og gode diskussion i forbindelse med det ekstraordinære repræsentantskabsmøde. Det var vigtigt for os at ændre regnskabsåret så det følger kalenderåret. Ændringen letter udarbejdelsen af regnskabet og regnskabsperioden passer nu med vores samarbejdspartnere. Henrik Møller Nielsen orienterede herefter om de klubbesøg vi tager på i øjeblikket for at høre om klubbernes udfordringer og fortælle om hvad vi arbejder med i DASU. Vi har sendt en række invitationer ud til næste runde af møder, som vi afventer svar på. Bestyrelsen har siden sidst været facilitator på møde mellem BU og offroadklubberne vedr. folkerace i 2018, samt på møde mellem ASK Hedeland og KU vedr. det fremtidige samarbejde Øvrige medlemmer af bestyrelsen Harry Laursen orienterede kort om status på Dansk Super Kart Hans Jørgensen fremlagde rapport fra udviklingsudvalget vedr. status på igangværende projekter Sekretariatet Skolereformprojekt Hestekræfter motorsport på skemaet Ture Hansen orienterede om status på projektet Hestekræfter motorsport på skemaet. Vi har indtil videre ansøgt Villum Fonden om midler til gennemførsel af projektet, der til at starte med vil løbe i 3 år. Bestyrelsen i Villum Fonden har førstebehandlet vores ansøgning på møde den 23. maj. Projektet er på nuværende tidspunkt sendt til ekstern bedømmelse hos en sagkyndig, som vil komme med en udtalelse vedr. projektet og herefter bliver ansøgningen færdigbehandlet i august 2018.

2 Side 2/6 Bestyrelsesprotokol 3/ DASU s podcast Det ternede flag DASU har i samarbejde med fotojournalist Jan Sommer startet en podcast om Formel 1 og dansk motorsport. Podcasten udkommer regelmæssigt mandagen efter et Formel 1 løb. Den vil bl.a. indeholde analyse af weekendens løb, samt orientering om de mange talentfulde danske kørere, der deltager i løb rundt om i verden. Herudover vil der blive lavet en række DASU-specials, hvor der vil blive gået i dybden med spændende udviklingstiltag, personer og/eller arrangementer. Den første DASU-special vil være en optaktsudsendelse om Le Mans Brændstofhåndtering i DASU Carina Møller har fået ansvaret for at nedsætte en arbejdsgruppe, der skal komme med en anbefaling vedr. håndtering af brændstof til DASU arrangementer. Anbefalingen vil blive behandlet på næste bestyrelsesmøde den 15. august og forventes at ligge klar 1. september Økonomi 4.1. Halvårsregnskab pr. 31. marts 2018 Uffe Madsen orienterede om halvårsregnskabet pr. 31. marts Det samlede driftsresultat for regnskabsårets første 6 måneder udviser et underskud på kr , hvor der var budgetteret med et underskud på kr Afvigelsen på kr fordeler sig med kr i større indtægter og kr mindre udgifter end budgetteret Forsikringsfonden Støtte til ASK Hedeland (B18-029) Forsikringsfonden har bevilliget ASK Hedeland kr til indkøb af kortprinter til rallyofficials efter endt official/sikkerhedskursus Støtte til Korsør Karting Klub (B18-020) Forsikringsfonden har bevilliget Korsør Karting Klub kr til indkøb af 70 meter ny sikkerhedsbarrierer til banen Støtte til Motor Sport Sønderjylland (B18-022) Forsikringsfonden har bevilliget Motor Sport Sønderjylland kr til afholdelse af sikkerhedskursus. DASU ønsker at inkludere dette kursus i DASU s uddannelsestilbud, og klubben bedes derfor indsende program, lektionsplan, krav osv. vedr. kurset, så det kan bruges som udgangspunkt for en egentlig DASUuddannelse. Midlerne i DASU s forsikringsfond kommer bl.a. fra vores samarbejdsaftale med TRYG om private forsikringer til klubmedlemmer i DASU, og bestyrelsen vil derfor gentage opfordringen til alle klubber laver reklame for aftalen over for jeres medlemmer, således at der forhåbentligt kan komme flere midler i fonden til glæde for sporten. Der er også mulighed for, at der kan komme en assurandør fra TRYG ud til en klubaften eller træningsdag og holde et kort oplæg (max 10 min) om mulighederne, og så kan jeres medlemmer selv tage stilling til om de er interesseret i at få et tilbud fra TRYG. Pr. 12. juni står der kr ,44 i forsikringsfonden.

3 Bestyrelsesprotokol 3/2018 Side 3/6 5. Medlems- og licenstal pr. 1. juni medlemmer (+ 1,81 % i forhold til 1. juni 2017) 211 vejsportslicenser ( - 4,09 % i forhold til 1. juni 2017) 954 rallylicenser (+ 7,80 % i forhold til 1. juni 2017) 1130 banesportslicenser (- 0,88 % i forhold til 1. juni 2017) 93 dragracinglicenser (+ 34,78 % i forhold til 1. juni 2017) 1342 kartinglicenser (+ 4,27 % i forhold til 1 juni 2017) 166 MRC-licenser (- 10,27% i forhold til 1. juni 2017) 6. Sager til drøftelse og orientering, samt evt. beslutning 6.1. Arbejdstilsynet vedr. uheldet i RAS (B18-034) Bestyrelsen er blevet orienteret om, at Randers Auto Sport pr. 29. maj 2018 har modtaget et strakspåbud fra Arbejdstilsynet efter uheldet i Randers den 16. september Påbuddet indeholder følgende ordlyd: Virksomheden påbydes at sikre, at arbejdet som official udføres sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarligt. Herunder at sikre, at der føres effektivt tilsyn med officials og deres arbejde med observering under afholdelse af rallyløb. I skal efterkomme påbuddet ved fremtidig afvikling af motorløb, hvor officials indgår. Klubben har efterfølgende fået mulighed for at komme med kommentarer til påbuddet og i den forbindelse har Jens Færgemann fra DASU s sekretariat hjulpet klubben med at forfatte et svar Fremtiden for Ørnedalsbanen DASU s bestyrelse er blevet kontaktet af FSAS vedr. fremtiden for Ørnedalsbanen. Lejekontrakten på Ørnedalsbanen udløber ved udgangen af 2020 og bliver ikke forlænget, så hvis der skal køres motorsport i Frederikshavn Kommune, skal der findes en anden placering. Bestyrelsen er i dialog med klubben og har bl.a. tilbudt at deltage i møderne med kommunen. Dette ønskede kommunen tilsyneladende ikke på nuværende tidspunkt, men tilbuddet står stadig ved magt. Vi har også været i dialog med Danmark Idræts Forbund om situationen og forventer, at de vil bakke op om arbejdet med at finde et egnet areal til en ny bane Folkeracebane på Bornholm (B & B ) Bornholm Motorsport går ind i den afgørende fase vedr. muligheden for anlæggelse af en folkeracebane på Bornholm. Bestyrelsen følger udviklingen tæt og vil samtidigt rette en stor tak til Åge Kirketerp for den uvurderlige hjælp han allerede nu har ydet Bornholms Motorsport Nyt medlem af Vejsportsudvalget (B18-028) Den 23. april 2018 fik bestyrelsen meddelelse om, at Verner Hald, mangeårigt medlem af Vejsportsudvalget, var afgået ved døden efter længere tids sygdom. Bestyrelsen har udpeget Jørgen Skjøt som nyt medlem af Vejsportsudvalget. Jørgen Skjøt er indsat t.o.m. repræsentantskabsmødet i november 2018.

4 Side 4/6 Bestyrelsesprotokol 3/ Ansøgning fra Kartingudvalget om midler til kommunikation (B18-026) Kartingudvalget har ansøgt om tilskud på kr til at fremme og reklamere for gokartsporten. Bestyrelsen har besluttet ikke at imødekomme ansøgningen. Det er dog aftalt, at DASU s kommunikationsansvarlig, Bo Skovfoged, kontakter KU for en snak om, hvordan vi kan hjælpe med kommunikationsopgaven i kartingsporten. Vi afviser ikke, at dette kan ske i samarbejde med en ekstern konsulent, men det skal styres af Bo Skovfoged, så den samlede kommunikation om karting sker ud fra en kommunikationsplan med fokus på indsatsområderne i vores strategiaftaler Henvendelse fra Trackdayklubben (B18-16) Bestyrelsen har modtaget henvendelse fra Trackdayklubben om mulighederne for et samarbejde. Henrik Møller Nielsen og Ture Hansen har efterfølgende afholdt møde med folkene bag Trackdayklubben. DASU har tilbudt Trackdayklubben et par forskellige løsninger (bl.a. en udviklingsaftale) i forsøget på at etablere et mere formelt samarbejde, men Trackdayklubben har desværre valgt at takke nej til disse tilbud. Bestyrelsen vil i den kommende tid arbejde videre med DASU s klubber for at etablere trackday som en integreret del af klubbernes tilbud Ansøgning fra BU om nedsættelse af løbsafgiften til Folkerace (B18-021) Bestyrelsen har modtaget ansøgning fra BU vedr. nedsættelse af løbsafgiften til folkerace i Bestyrelsen ønsker dog ikke at nedsætte løbsafgiften til folkerace med mere end den allerede er blevet til indeværende sæson Ansøgning fra MSS vedr. forlængelse af udviklingsaftale for Drifting og Carbusters (B18-023) Udviklingsudvalget har behandlet ansøgning fra MSS vedr. forlængelse af udviklingsaftale for hhv. drifting og carbusters. Udvalget er kommet med nogle få rettelser til reglementerne for disse to sportsgrene og har samtidigt anmodet om, at MSS inden kommer med en organisationsplan for disse sportsgrene inkl. stillingtagen til, hvordan de evt. passer sammen med eksisterende sportsgrene Facebookopslag vedr. hastighedsoverskridelser (B18-032) Karsten Lemche orienterede kort om facebookopslag vedr. hastighedsoverskridelser i rally. Bestyrelsen opfordrer til, at man ikke lægger data ud offentligt, men i stedet holder fokus på fortolkningen af data og forsøget på at bruge det præventivt. 7. DASU s strategiaftale med DIF Der afholdes evalueringsmøde vedr. strategiaftale med DIF den 25. juni og i den forbindelse drøftede bestyrelsen status, handleplaner og igangsættelse af initiativer i de tre spor. Bestyrelsen drøftede i forlængelse heraf, hvordan den overordnede styring af strategisporene skal håndteres. Der vil for de enkelte projekter i strategiaftalen blive nedsat styregrupper, hvor det politiske ansvar for arbejdet vil ligge hos ét bestyrelsesmedlem. Derudover vil styregrupperne blive tilført en administrativ medarbejder fra sekretariatet, samt relevante eksterne medlemmer. De nærmere bestemmelser for styregrupperne vil blive udarbejdet inden næste møde.

5 Bestyrelsesprotokol 3/2018 Side 5/ Opfordring til DASU s klubber vedr. kandidater til sportsudvalg og bestyrelse Bestyrelsen vil inden sommerferien udsende et kort skriv til alle klubber om DASU s visioner og strategi. Vi vil i forlængelse heraf bede jer om, når I opstiller nye kandidater til udvalg og bestyrelse, at I forsøger at tage højde for om personen har en profil, der kan understøtte DASU s strategi og vision for udvikling af sporten i Danmark, samt være med til at facilitere et tæt samarbejde mellem bestyrelse, udvalg og klubber. Alle kandidater, der er på valg eller ønsker at blive opstillet, vil blive anmodet om at indsende en kort beskrivelse af dem selv og deres visioner for sporten. Præsentationerne vil blive lagt på dasu.dk og fremlagt på repræsentantskabsmødet. DASU s kommunikationsansvarlige vil være behjælpelig med at få udformet og skrevet præsentationen, såfremt dette måtte ønskes. 8. FIA relateret 8.1. FIA Sports Conference i Manila. Henrik Møller Nielsen orienterede om FIA Sports Conference i Manila, hvor der bl.a. var fokus på at gøre motorsport billigere og nemmere at komme i gang med. 8.2 Internationalt samarbejde og NEZ Bestyrelsen drøftede fremtiden for vores internationale arbejde og besluttede i første omgang at nedlægge den nuværende arbejdsgruppe for internationalt samarbejde. Det fulde ansvar for det internationale samarbejde vil for fremtiden ligge i DASU s ledelse, og på næstkommende møde vil der blive fremlagt en revideret strategi for det internationale samarbejde FIA høring vedr. EU-kommissionens forslag til ændring af EU s Motor Insurance Directive (B18-035) Motorsporten i EU er kommet under pres som følge af en påtænkt revision af EU s Motor Insurance Directive. I den forbindelse er der risiko for, at motorsporten kan blive meget hårdt ramt, dels af stigende forsikringspræmier og dels kan det reelt set blive umuligt at afvikle visse typer motorsport (baneløb, karting osv.), hvis skader mellem kørerne skal vurderes på samme måde, som normale trafikuheld. Det vil i værste fald betyde, at løbet skal stoppes hver gang, der er en påkørsel for at fastslå skyldsspørgsmålet og opgøre skadens omfang. Ovenstående scenarie er motorsporten naturligvis meget bekymret for, og i efteråret 2017 har alle de nationale motorsportsforbund derfor afgivet høringssvar til FIA, som efterfølgende har indsendt et samlet svar til EU. Det viser sig nu, at EU-kommissionen har valgt en løsning, der overhovedet ikke tager højde for sportens indsigelser. Vi er derfor blevet bedt om at udfylde et spørgeskema til FIA, samt tage fat i alle danske Europa parlamentarikere og ministre, der har med dette område at gøre for at forsøge at påvirke beslutningsprocessen.

6 Side 6/6 Bestyrelsesprotokol 3/ Høring vedr. ændring af bekendtgørelse om afholdelse af motorløb på bane (B18-027) DASU har afgivet høringssvar vedr. udkast til ændring af bekendtgørelse om afholdelse af motorløb på bane. DASU hilser den forslåede ændring af bekendtgørelsen velkommen og er særligt tilfredse med, at det i 13, stk. 3 & 13, stk. 4, punkt 2 præciseres, at det er ambulanceberedskabet, der er forpligtet til at sikre, at lovgivningen overholdes og at disse kan straffes såfremt det ikke overholdes. Derudover har vi i høringssvaret påpeget, at de nuværende regler i 13, hvor der bl.a. står: Ved motorløb med offentlig adgang skal der desuden være en læge og en ambulance til stede. pålægger det frivillige foreningsliv i motorsporten en uacceptabel høj økonomisk omkostning uden at der tages hensyn til arrangementernes karakter. Vi har derfor foreslået, at der i det mindste etableres et alternativ til kravet om ambulance ved løb med offentlig adgang og har foreslået, at der i 13 stk 1 indføres følgende passus (markeret med rødt): 13 Ved motorløb med offentlig adgang skal der desuden være en læge og en ambulance til stede. [Ambulancen kan erstattes af et fast etableret rum/lokale ( Medical Center ) med samme udstyr som ambulancen]. 10. Tidsplan for sportsreglementer 2019 Følgende tidsplan er aftalt med hhv. karting- og banesportsudvalget for udgivelse af reglement 2019: Primo august: Evaluering af 1. halvsæson Medio august: Information vedr. større planlagte ændringer til næste års reglement. Sættes i Autosport (deadline 15. august bladet udkommer slut august), dasu.dk osv. Primo september: sportsudvalget afholder dialogmøde med klubberne 1. oktober: offentliggørelse af tekst vedr. ændringer og høringsfrist for klubberne indtil 15. oktober 15. november: udgivelse af reglementet for det kommende år. 11. Eventuelt Fra kl blev der afholdt dialog- og statusmøde med sportsudvalgsformændene vedr. kommissorier og strategiaftalen med DIF. 12. Mødekalender : 15. august 05-18: 3. oktober 06-18: 16. november

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 04/2018 15. august 2018 kl. 17.00 på Comwell Korsør Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche, Brigitte Jerkel og Hans Bruun

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche, Brigitte Jerkel og Hans Bruun Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 04/2019 13. august 2019 kl. 19.00 - skypemøde Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche, Brigitte Jerkel

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Bruun og Karsten Lemche Hans Jørgensen, Harry Laursen og Brigitte Jerkel

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Bruun og Karsten Lemche Hans Jørgensen, Harry Laursen og Brigitte Jerkel Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 02/2019 11. marts 2019 kl. 17.00 i Comwell Korsør Deltagere: Afbud: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Bruun og Karsten Lemche Hans Jørgensen, Harry

Læs mere

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ) og Harry Laursen (HL) Karsten Lemche (KL)

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ) og Harry Laursen (HL) Karsten Lemche (KL) Bestyrelsen Brøndby den 28. august 2015 Referat af bestyrelsesmøde 04/2015 onsdag den 19. august 2015 kl. 15.00 på Fjelsted Skov Kro Deltagere: Afbud: Referent: Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche Brigitte Jerkel og Hans Bruun

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche Brigitte Jerkel og Hans Bruun Bestyrelsen Referat bestyrelsesmøde 03/2019 11. juni 2019 kl. 17.00 Huset Middelfart Deltagere: Afbud: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche Brigitte

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 01/2019 8. januar 2019 kl. 17.00 i Idrættens Hus Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel

Læs mere

Velkommen til det første BU-møde og de nye medlemmer af BU.

Velkommen til det første BU-møde og de nye medlemmer af BU. Referat for banesportsudvalgsmøde 01/2019 9. januar 2019 Til stede: Formand: Nicolaj Fuhrmann Offroad: Michael Skaarup Nielsen, Carsten Sjælland og Jens-Kim Larsen Asfalt: Jonas Waldgren, Lars Vendelbo

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Karsten Lemche og Brigitte Jerkel

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Karsten Lemche og Brigitte Jerkel Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 01/2018 21. december 2017 kl. 17.00 på DASU s sekretariat Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Karsten

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 PROGNOSE FOR DRIFTSRESULTAT 2017 / 2018 BUDGET FOR 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 PROGNOSE FOR DRIFTSRESULTAT 2017 / 2018 BUDGET FOR 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 PROGNOSE FOR DRIFTSRESULTAT 2017 / 2018 BUDGET FOR 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsens bemærkninger 1 Resultatopgørelse 4 Noter til årsregnskabet

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

RU møde den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense.

RU møde den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense. RU møde 5-2015 den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Niels Erik Jørgensen (NEJ), Søren Duun (SD), Peter Kiil (PK), Mads Boutrup (MB) og Steen Christensen (SC)

Læs mere

FORMANDENS BERETNING TIL REPRÆSENTANTSKABET. Indledning. Frivillige

FORMANDENS BERETNING TIL REPRÆSENTANTSKABET. Indledning. Frivillige FORMANDENS BERETNING TIL REPRÆSENTANTSKABET Indledning På nuværende tidspunkt sidste år var vi i en periode lige efter den alvorlige ulykke i Randers, hvor to af vores officials blev slået ihjel i en rallyulykke.

Læs mere

Bent Mikkelsen, Hans Bruun, Anni Schirmacher Andersen, Harry Laursen, Poul Erik Jensen, Egon Brix Jørgensen og Jan Rodtwitt

Bent Mikkelsen, Hans Bruun, Anni Schirmacher Andersen, Harry Laursen, Poul Erik Jensen, Egon Brix Jørgensen og Jan Rodtwitt Bestyrelsen Brøndby den 16. december 2011 Referat fra bestyrelsesmøde 1/2012 torsdag den 8. december 2011 i Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Afbud fra: Referent: Bent Mikkelsen, Hans Bruun, Anni Schirmacher

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

Godkendt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 20. marts 2018 kl. 12:00 16:15 IDA Mødecenter, København

Godkendt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 20. marts 2018 kl. 12:00 16:15 IDA Mødecenter, København Godkendt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 20. marts 2018 kl. 12:00 16:15 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Aase Marie Hou,

Læs mere

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ), og Harry Laursen (HL) Egon Brix Jørgensen

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ), og Harry Laursen (HL) Egon Brix Jørgensen Bestyrelsen Brøndby, den 15. maj 2014 Dagsorden bestyrelsesmøde 02/2014 mandag den 5. maj 2014 kl. 17.00 på Fjelsted Skov Kro Deltagere: Afbud: Referent: Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn

Læs mere

Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Dagsorden

Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Dagsorden Vejsportsudvalget Brøndby den 24. juni 2019 Referat vejsportsudvalgsmøde 02/19 18. juni 2019 Fjelsted Skov Kro Til stede: Referat: Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jens

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen. Dato 20. marts 2019 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 13 Mødedato: 19. marts 2019 Tidspunkt fra kl. 9.00 til kl. 15.00 Mødet holdtes i mødelokale 3 på 5. sal Kl. 13.00 deltog rigsrevisionen

Læs mere

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

Ole Skov, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jørgen Skjøt,

Ole Skov, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jørgen Skjøt, Vejsportsudvalget Brøndby, den 1. juni 2018 Referat fra Vejsportsudvalgsmøde 02/18 22. maj 2018 Fjelsted Skov Kro, kl. 17.00 21.00 Til stede: Referat:,, Michael Andersen,., Jens Færgemann 1. Ændring i

Læs mere

Bestyrelsesmøde i KAC. 2. Regnskabet a: let gennemgang ved form. Løbsleder og kasser laver en status på løb. Kasser laver en på klubben.

Bestyrelsesmøde i KAC. 2. Regnskabet a: let gennemgang ved form. Løbsleder og kasser laver en status på løb. Kasser laver en på klubben. Til bestyrelsesmedlemmerne Bestyrelsesmøde i KAC Tid: Tirsdag den 10. august 2017, kl. 19:00 Sted: I K.A.C.s klubhus på Montagevej 9. Deltagere: Ole, Asmus, John, Rene og Kim Fraværende: Per, Jørgen Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl. 17.00 Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Afbud: Guller 1. Godkendelse af dagsordenen for møde Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Onsdag den 13. juni 2018 kl. 16.00 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Vedtægter for Ældrerådet 2014.

Vedtægter for Ældrerådet 2014. Punkt 5. Vedtægter for Ældrerådet 2014. 2014-913. Det tidligere Ældreråd har udarbejdet forslag til reviderede vedtægter for Ældrerådet i Aalborg Kommune. Forslaget har været til 1. behandling i Ældrerådet

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland

Referat. Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland Referat Regionsbestyrelsen for Kulturring Østjylland Mødedato: 11. oktober 2011 Starttidspunkt for møde: 15:00 Sluttidspunkt for møde: Lokale: Rådhuset, Adelgade 44, Skanderborg Fraværende: m. afbud: Henrik

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 3. december 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 11-2008 2. december 2008 Telefonmøde Kl. 19.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 10-2008 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om Europa-Parlamentets beslutning om decharge for gennemførelsen af EU s regnskaber for Juni 2007

Notat til Statsrevisorerne om Europa-Parlamentets beslutning om decharge for gennemførelsen af EU s regnskaber for Juni 2007 Notat til Statsrevisorerne om Europa-Parlamentets beslutning om decharge for gennemførelsen af EU s regnskaber for 2005 Juni FAKTUELT NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Europa-Parlamentets beslutning om decharge

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Tidspunkt 7. april kl. 18.00 21.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling.

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Valg af Dirigent Niels Einer Rytter blev valgt som dirigent. Han startede

Læs mere

Vejledning til ansøgning om deltagelse i et længerevarende Task Force forløb. Ansøgningsfrist d. 23. oktober 2015 kl. 12

Vejledning til ansøgning om deltagelse i et længerevarende Task Force forløb. Ansøgningsfrist d. 23. oktober 2015 kl. 12 Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold Socialstyrelsen Den Permanente Task Force på området udsatte børn og unge Vejledning til ansøgning om deltagelse i et længerevarende Task

Læs mere

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU)

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Bilag 7 Forretningsorden Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Nærværende forretningsorden tager udgangspunkt i ITUs interimvedtægter af 30. juni 2003 samt lov nummer 403 af 28. maj 2003 om universiteter

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB Bestyrelsen. 1. Valg af bestyrelse. a. Valg til bestyrelse sker i henhold til bestemmelserne i klubbens vedtægter. b. Suppleanter indtræder i bestyrelsen

Læs mere

Vejledning til ansøgning om deltagelse i et længerevarende Task Force forløb. Ansøgningsfrist d. 18. maj 2015 kl. 12

Vejledning til ansøgning om deltagelse i et længerevarende Task Force forløb. Ansøgningsfrist d. 18. maj 2015 kl. 12 Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold Socialstyrelsen Den Permanente Task Force på området udsatte børn og unge Vejledning til ansøgning om deltagelse i et længerevarende Task

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Deltagere Fraværende ved afbud Jens Terkelsen, Christina Carls, Henriette

Læs mere

Samarbejdsmøde mellem KU og kartingklubber

Samarbejdsmøde mellem KU og kartingklubber Samarbejdsmøde mellem KU og kartingklubber Dato: Søndag den 3. juni 2012 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: KU: Peter Dyhr Sara Skinderholm Tony Jensen Preben Vinther Bestyrelsen: Harry Laursen (Referat)

Læs mere

Hovedbestyrelsens retningslinjer for politisk arbejde i netværk, udvalg og fora

Hovedbestyrelsens retningslinjer for politisk arbejde i netværk, udvalg og fora Hovedbestyrelsens retningslinjer for politisk arbejde i netværk, udvalg og fora som senest revideret den 24. august 2019 Ifølge vedtægterne påhviler det hovedbestyrelsen sammen med forretningsudvalget

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen

ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen Referat fra regnskabsmøde med organisationsbestyrelsen, tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 på Næsbyhoved Skov, Odense. Til stede: Fra administrationen: Formand

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I henhold til vedtægterne for J/80-klubben gennemførtes der en ekstraordinær generalforsamling den 5. Februar 2014. Generalforsamlingens primære emne var valg

Læs mere

Samlet Delmål 2018 Delmål 2019 Delmål 2020 Delmål 2021

Samlet Delmål 2018 Delmål 2019 Delmål 2020 Delmål 2021 Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 3: En tidssvarende organisationsstruktur og et stærkt frivilligt engagement Hvor er sporet forankret politisk og administrativt? Politisk:

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Aase Marie Hou,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 Deltagere: Amalie, Simon, Mathias, Vibeke, Morten, Ilija, Henriette og Cecilie Afbud: Mieke og Christian Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Pkt.

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR E1 29.01.2019 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE HÆDERSTEGN OG POKALER Ud fra ønsket om at bevare den størst mulig respekt omkring den person/ begivenhed, som DASU s repræsentantskab,

Læs mere

Morten Bach Andersen (MBA), Anni Andersen (AA), Henrik Pedersen (HP), Hans Bruun (HB), Flemming Nørgaard (FN) og Harry Lauersen (HL).

Morten Bach Andersen (MBA), Anni Andersen (AA), Henrik Pedersen (HP), Hans Bruun (HB), Flemming Nørgaard (FN) og Harry Lauersen (HL). Bestyrelsen Brøndby, 21. december 2007 Protokol af Bestyrelsesmøde 1-2008 Afholdt 6. december 2007, Karup Lufthavn Til stede: Morten Bach Andersen (MBA), Anni Andersen (AA), Henrik Pedersen (HP), Hans

Læs mere

BERETNING FRA FORMANDEN TIL REPRÆSENTANTSKABET

BERETNING FRA FORMANDEN TIL REPRÆSENTANTSKABET BERETNING FRA FORMANDEN TIL REPRÆSENTANTSKABET Indledning Den 16. september 2017 skete det, som vi ofte har frygtet. En forfærdelig ulykke, hvor to unge mennesker med livet foran sig blev dræbt. Dræbt,

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 13. september 2010 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Peter Hansen, Hanne

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 19. december 2011, kl. 19.00 møde 06-11 Sted: Jesper Holm privatadresse Deltagere: Jesper Holm (formand) (JH) og Palle Lind (PL). Dagsorden:

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense.

RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. Deltagere: Johannes Fraas, Niels Erik Jørgensen, Søren Duun, Peter Kiil, Steen Christensen, Bent Sommer og Hans Jørgensen. Afbud: Mads Boutrup

Læs mere

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Ole Meinicke

Læs mere

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Aase Marie Hou,

Læs mere

KOP\ Samarbejdsaftale. Korinth Efterskole - Spejderskolen. Gældende for perioden 2009 til 2011. Side l af S . :..

KOP\ Samarbejdsaftale. Korinth Efterskole - Spejderskolen. Gældende for perioden 2009 til 2011. Side l af S . :.. KOP\. :.. Samarbejdsaftale for Korinth Efterskole - Spejderskolen Gældende for perioden 2009 til 2011 Side l af S SAMARBEJDSAFTALE FOR 1 KORINTH EFTERSKOLE - SPEJDERSKOLEN 1 FORMÅL 3 BESTYRELSENS ANSVAR

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Mandag den 21. august 2017 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud fra: Havnestuen Helle Barth, Ole Svendsen, Richard Barth, Paul Erik Gjerka, Per Hansen,

Læs mere

ÅRLIG STATUS TIL DEN ADMINISTRATIVE STYREGRUPPE 2011

ÅRLIG STATUS TIL DEN ADMINISTRATIVE STYREGRUPPE 2011 ÅRLIG STATUS TIL DEN ADMINISTRATIVE STYREGRUPPE 2011 Status fra: Koordineringsgruppe for indlæggelse og udskrivning Kontaktperson: Regional tovholder for sundhedsaftalen om indlæggelse og udskrivning Ole

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl

Referat. Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl Referat Folkeoplysningsudvalget 3. april 2017 Dragør Boldklub, Halvejen 5, 2791 Dragør kl. 17.00 Indhold Side 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Meddelelser... 2 3. Banefordeling for 2017-2019 samt sæsonudlån

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB01 2018/2019 Onsdag den 04. juli 2018 Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Mødested: Hotel Scandic Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:00-22:00 (22:30) Deltagere:

Læs mere

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS Møde Titel Bestyrelsesmøde Dato 03.05.2017 Deltagere Steen Bjerre (SB), Jan Sylvest (JS), Ole Kokborg (OK), Catharina Winterberg, Nathalie Ahl (NA) gæst, Martin Wiuff (MW) gæst, Gre Stensgaard(GS), Stig

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, den 24. januar 2012

Banesportsudvalget. Brøndby, den 24. januar 2012 Banesportsudvalget Brøndby, den 24. januar 2012 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 01/2012 08. januar på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Carsten Boye Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Bo Søndergaard

Læs mere

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Dagsorden 1 : Valg af ordstyrer 2 : Valg af referent og 2 stemmetællere 3 : Årsberetning

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl. 10.30-15.00 Sted: Lokale 3 på 5. sal REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Kim Herforth Nielsen (pkt.1-12),

Læs mere

inden for 3 år giver et overskud til gavn for lokalområdets andre aktiviteter. (OH instruks) (PP Evaluering) I bestyrelsen er vi af den overbevisning

inden for 3 år giver et overskud til gavn for lokalområdets andre aktiviteter. (OH instruks) (PP Evaluering) I bestyrelsen er vi af den overbevisning Velkommen til generalforsamling Det går godt i LAG Nord, vi får mange og gode ansøgninger. (PP ansøgninger) I bestyrelsen er det fortsat følgende 5 pejlemærker, der ligger til grund for vores prioriteringer

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet tirsdag den 22. november 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra Anders Gadegaard. Stiftsrådet indledte

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2005 Idrættens Hus Fredag, den 4. februar 2005 kl. 19.00 16. marts 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2005 3. Budget 1. Budget 2005 2. Finnesvømmer

Læs mere

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Tirsdag 3. februar 2015, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Tirsdag 3. februar 2015, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Tirsdag 3. februar 2015, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. februar 2018 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Kurt Nielsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU)

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) 2. udkast af 19.03.2004 til forretningsorden for bestyrelsen Bilag 7 Forretningsorden Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) 1 Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden oprettes i henhold

Læs mere

Dato: :15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02

Dato: :15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02 REFERAT 2017 GEODANMARK BESTYRELSESMØDE Dato: 06-02-2017 10:15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02 Deltagerfortegnelse...3 1. Godkendelse af dagsorden og referat...4 1.1. Godkendelse af

Læs mere

Jeg kan meddele at Lokalrådet som udgangspunkt kan støtte projektet, idet det vil kunne indpasses i den udviklingsplan som vi har under udarbejdelse.

Jeg kan meddele at Lokalrådet som udgangspunkt kan støtte projektet, idet det vil kunne indpasses i den udviklingsplan som vi har under udarbejdelse. From:Søren Kraneled To:'christian@residensmoen.dk';Claus Lyngby Petersen;SOGI Subject:SV: SV: VS: Stege Badeanstalt Kære Christian Tak for din mail med bilag der har været rundsendt til lokalrådets bestyrelse.

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF)

Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referat: Deltagere: 01-2013 RU møde d. 12. januar på Fangel Kro Johannes Fraas (), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referent Lars

Læs mere

Referat Følgegruppen for forebyggelse

Referat Følgegruppen for forebyggelse Referat Følgegruppen for forebyggelse Tidspunkt: Mandag den 3. oktober 2016, kl. 14.30-16.00 Sted: Mødelokale M2, Praksisenheden, Kokholm 3B, Kolding Deltager: Helle Adolfsen, Sygeplejefaglig direktør,

Læs mere

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber

Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber Vedtægter for Samvirkende Idrætsklubber i Odense Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1: NAVN... 2 2: FORMÅL... 2 3: MEDLEMSSKAB... 2 3.1 Medlemsforpligtelse... 2 4: UDMELDELSE... 3 5: ØKONOMI...

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR E1 - NYT 19.11.2018 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE HÆDERSTEGN OG POKALER Ud fra ønsket om at bevare den størst mulig respekt omkring den person/ begivenhed, som DASU s repræsentantskab,

Læs mere

3.2. Politikredsene Det skal undersøges om der er mulighed for at holde møde med politikredsene omkring tilladelser.

3.2. Politikredsene Det skal undersøges om der er mulighed for at holde møde med politikredsene omkring tilladelser. Brøndby, den 3. februar 2011 Referat af RU møde 02-11, den 14.-15. januar 2011 på Fangel Kro. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Carina V. Møller (CVM), Erik Larsen (EL), Allan Dumstrei

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere