BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE EJENDOMMEN BELIGGENDE KANALGADEN 3, 2620 ALBERTSLUND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE EJENDOMMEN BELIGGENDE KANALGADEN 3, 2620 ALBERTSLUND"

Transkript

1 UDKAST II 5. juli 2018 Søren Stenderupd Jensen partner, advokat (H) Frederiksberggade København K Sag ssj/jbz 5. juli 2018 BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE EJENDOMMEN BELIGGENDE KANALGADEN 3, 2620 ALBERTSLUND Mellem Albertslund Kommune Nordmarks Allé Albertslund CVR-nr og STAY Invest ApS c/o Advodan I/S Kanalstræde Holbæk CVR-nr som fuldmægtig for Danica Ejendomsselskab ApS Holmens Kanal København K CVR-nr SIRIUS advokater Frederiksberggade København K mail@siriusadvokater.dk Telefon

2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INFRASTRUKTURANLÆG/TINGLYSNING AF DEKLARATION DEN PRAKTISKE ETABLERING AF INFRASTRUKTURANLÆGGET TIDSPLAN ENTREPRENØRAFTALER DAGBOD GARANTI UDBUD UDFØRELSEN AF INFRASTRUKTURANLÆGGET AFLEVERING MISLIGBHOLDELSE BETINGELSER RETTIGHEDER OFFENTLIGGØRELSE (8)

3 BILAGSFORTEGNELSE Bilag 1: Bilag 2: Markering af de veje/cykelstier/stier mv., der skal forstærkes Angivelse af, hvor der muligt skal etableres stier 3 (8)

4 Der er dags dato indgået følgende betinget udbygningsaftale ( Aftalen ) mellem: (1) Albertslund Kommune og (2) STAY Invest ApS (hereafter Grundejer ) - hver for sig benævnt en Part og i fællesskab Parterne BAGGRUND Baggrunden for denne aftale er, at Grundejer har indgået betinget købsaftale om erhvervelse af ejendommen beliggende Kanalgaden 3, 2620 Albertslund ( Ejendommen ). Af hensyn til Grundejers planer for Ejendommen, hvor den fremover påtænkes anvendt til beboelse med p-pladser i nederste etage i henhold til lokalplanforslag nr. 7.15, er der behov for at sikre, at beredskabet kan komme frem til Ejendommen. Grundejer er på nuværende tidspunkt ikke i stand til i alle detaljer at vurdere, hvorledes beredskabet kan komme frem til Ejendommen, og man har derfor opfordret Albertslund Kommune til at indgå denne udbygningsaftale efter planlovens 21b med henblik på at ændre/udvide de byggemuligheder, som Grundejeren har i forhold til projektets opfyldelse af beredskabskrav, og for at sikre, at beredskabets fremtidige brug af offentlig vej/cykelsti/sti mv. ikke ødelægger førnævnte anlæg og påfører kommunen udgifter. Grundejer og Albertslund Kommune er derfor enige om at indgå denne udbygningsaftale med henblik på at virkeliggøre lokalplanforslag nr INFRASTRUKTURANLÆG/TINGLYSNING AF DEKLARATION 1.1 Grundejer forpligter sig i det omfang dette kræves af beredskabet - til for egen regning at udføre følgende infrastrukturanlæg i overensstemmelse med lokalplanforslag nr. 7.15: Forstærkninger af de på bilag 1 med rødt angivne veje/cykelstier/stier mv. i det omfang, de ikke opfylder de krav til bæreevne, som beredskabet måtte stille samt evt. flytning af installationer, beplantning o.l. for at skabe fornøden vejbredde/adgang til beredskabet. Forstærkningerne udføres med belægning, belysning og beplantning mv. som på de eksisterende arealer. Etablering af to stier på 1,5 meters bredde med fast belægning, såfremt der etableres trapper til cykelkælder. Stierne skal forbinde to trapper på bygherres grund, der leder ned til parkeringskælder til cykler, til cykelstien på Nordmarks Allé. De to stier skal også kunne bruge af beredskabet i forbindelse med brandredning. Arealet, hvor inden for stierne skal kunne placeres, er vist med gult på vedhæftede tegning (bilag 2). 1.2 De i pkt. 1.1 nævnte forstærkninger af veje/cykelstier/stier mv. og etableringen af de to stier omtales samlet som Infrastrukturanlægget. 4 (8)

5 2 DEN PRAKTISKE ETABLERING AF INFRASTRUKTURANLÆGGET 2.1 Grundejer udarbejder efter (i) opfyldelsen af betingelsen i pkt. 8 og (ii) anmodning fra beredskabet i samråd med Albertslund Kommune som grundejer og vejmyndighed et projekt for Infrastrukturanlægget til vejmyndighedens godkendelse. Parterne er enige om, at Infrastrukturanlægget udarbejdes med størst mulig hensyntagen til trafikken på de berørte veje/cykelstier/stier mv. 2.2 Albertslund Kommune giver vederlagsfrit Grundejer mulighed for at gennemføre de arbejder på offentlig vej, som er fornødne for at etablere Infrastrukturanlægget. 3 TIDSPLAN 3.1 Grundejer skal senest samtidig med indlevering af ansøgning om byggetilladelse for projektet på Ejendommen indlevere et projekt som nævnt i pkt. 2.1 til Albertslund Kommune. 3.2 Samtidig med indlevering af ansøgning om byggetilladelse jf. pkt. 3.1 skal Albertslund Kommune modtage et estimat over de samlede udgifter forbundet med de pågældende infrastrukturarbejder omfattet af udbygningsaftalen. 3.3 Parterne aftaler senest 4 uger efter indsendelse af materialet, jf. pkt. 3.1 og 3.4 en nærmere tidsplan for såvel udførelse som færdiggørelse af infrastrukturarbejderne. 3.4 Infrastrukturprojektet skal dog senest være gennemført på det tidspunkt, hvor byggeriet på Ejendommen er færdigt, og inden der udstedes ibrugtagningstilladelse for byggeriet på Ejendommen. 4 ENTREPRENØRAFTALER 4.1 Grundejer indgår efter opfyldelsen af betingelserne i pkt. 11 entrepriseaftaler om udførelsen af Infrastrukturanlægget på vilkårene angivet i AB 18 eller ABT 18 med eventuelle fravigelser til Grundejers fordel i forhold til entreprenøren, og således at Grundejer er berettiget til at overdrage samtlige Grundejers rettigheder i henhold til entrepriseaftalen, herunder rettigheder om garantistillelse og 1 og 5 års gennemgang, vedrørende Infrastrukturanlægget. 5 DAGBOD 5.1 Grundejeren i falder dagbod ved overskridelse af den i pkt. 3.2 eller 3.3 aftalte etablerings- og færdiggørelsesfrist. 5.2 Dagboden beregnes som 2 promille pr. forsinket arbejdsdag i forhold til summen af de estimerede anlægsomkostninger, som er godkendt af Albertslund Kommune dog minimum kr pr. arbejdsdag. 5 (8)

6 6 GARANTI 6.1 Grundejeren stiller senest 6 uger efter indsendelse af materiale, jf. pkt. 3.1, sikkerhed overfor Albertslund Kommune for forpligtigelser i henhold til denne aftale. Sikkerhedsstillelsen stilles som en anfordringsgaranti fra et anerkendt pengeinstitut. 6.2 Sikkerhedens størrelse skal svare til det af Albertslund Kommune godkendte estimat, jf. pkt Garantistillelsen frigives, når der har været afholdt afleveringsforretning og eventuelle mangler er udbedret, jf. pkt UDBUD Grundejeren er ved indgåelse af kontrakter med tredjemand om etablering af infrastrukturarbejderne på offentlige arealer forpligtet til at overholde lov om indhentning af tilbud på visse offentlige og støttede kontrakter (Tilbudsloven), såfremt disse regler måtte finde anvendelse. 8 UDFØRELSEN AF INFRASTRUKTURANLÆGGET 8.1 Infrastrukturanlægget skal udføres i overensstemmelse med lovgivningen, gældende forskrifter, god håndværksmæssig skik og god byggeskik. 8.2 Grundejer indhenter for egen regning alle fornødne tilladelser, herunder fra vejmyndigheden og politiet. 8.3 Albertslund Kommune er berettiget til at føre tilsyn med udførelsen af Infrastrukturanlægget. 8.4 Grundejer bærer i forhold til Albertslund Kommune risikoen for Infrastrukturanlægget indtil overdragelsen af anlægget til kommunen. 8.5 Grundejer er i forhold til Albertslund Kommune ansvarlig for Infrastrukturanlægget i overensstemmelse med dansk rets almindelige erstatningsregler indtil overdragelsen af anlægget til kommunen. 9 AFLEVERING 9.1 Grundejer og entreprenøren afholder afleveringsforretning i overensstemmelse med entrepriseaftalen. Grundejer er forpligtet til at orientere Albertslund Kommune og vejmyndigheden om tidspunktet for afleveringsforretningen med entreprenøren. Albertslund Kommune og vejmyndigheden er berettiget, men ikke forpligtet, til at deltage i afleveringsforretningen med entreprenøren. 9.2 Albertslund Kommune overtager Infrastrukturanlægget, når (i) Infrastrukturanlægget er udført i overensstemmelse med projektet, (ii) de fornødne tilladelser foreligger, og (iii) eventuelle mangler konstateret på afleveringsforretningen med entreprenøren er udbedret. 6 (8)

7 9.3 Grundejer overdrager ved overdragelsen samtlige Grundejers rettigheder i henhold til entrepriseaftalen, herunder rettigheder om garantistillelse samt 1- og 5-års gennemgang, vedrørende Infrastrukturanlægget til Albertslund Kommune. 9.4 Albertslund Kommune ejer efter overdragelsen Infrastrukturanlægget. Albertslund Kommune afholder efter overdragelsen samtlige omkostninger vedrørende Infrastrukturanlægget. 10 MISLIGBHOLDELSE 10.1 Dansk rets obligationsretlige regler finder anvendelse på denne Aftale Albertslund Kommune er dog ikke efter overdragelsen berettiget til at gøre krav eller misligholdelsesbeføjelser af nogen art gældende over for Grundejer vedrørende Infrastrukturanlægget. 11 BETINGELSER 11.1 Aftalen er fra Albertslund Kommunes side betinget af Albertslund Byråds godkendelse af Aftalen i sin helhed Aftalen bortfalder i sin helhed, såfremt betingelsen i pkt ikke er opfyldt senest den 30. juni 2020, idet Parterne ikke kan gøre krav gældende mod hinanden som følge heraf Aftalen er fra Grundejers side betinget af, at lokalplan nr vedtages, og at den er i overensstemmelse med lokalplansforslag nr for så vidt angår (i) antallet af boliger, som kan indrettes og/eller yderligere opføres på Ejendommen, (ii) byggeretten på Ejendommen, (iii) typen af boliger, som kan indrettes og/eller yderligere opføres på Ejendommen, og (iv) anvendelsen af Ejendommen Aftalen bortfalder i sin helhed, såfremt betingelsen i pkt ikke er opfyldt senest den 30. juni 2020, idet Parterne ikke kan gøre krav gældende mod hinanden som følge heraf. 12 RETTIGHEDER 12.1 Parterne er ikke berettigede til at overdrage deres rettigheder og forpligtelser i henhold til denne Aftale. 13 OFFENTLIGGØRELSE 13.1 Aftalen offentliggøres i overensstemmelse med planlovens bestemmelser herom. Parterne kan i øvrigt meddeles aktindsigt efter reglerne i offentlighedsloven og forvaltningsloven. (Aftalen er udfærdiget elektronisk, underskrevet og indscannet med en fælles kopi til Parterne.) (Underskrifter på næste side) * 7 (8)

8 For Albertslund Kommune For STAY Invest ApS som fuldmægtig for Danica Ejendomsselskab ApS Sted: Dato: Sted: Dato: Navn: Titel: Navn: Titel: 8 (8)

9

10

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE mellem og IKEA A/S Mårkjærvej 15 2630 Taastrup Cvr. Nr. 50574911 (herefter benævnt IKEA) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter benævnt KK) IKEA og

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE STRANDLODSVEJ (Lergravsvej)

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE STRANDLODSVEJ (Lergravsvej) Bilag 8. UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE STRANDLODSVEJ (Lergravsvej) mellem Skanska Danmark A/S Baltorpvej 158 2750 Ballerup Cvr. Nr. 24257150 (herefter benævnt Skanska) og Københavns Kommune

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE 2

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE 2 BETINGET UDBYGNINGSAFTALE 2 mellem K/S Buddingevej 272 c/o Sophienberg Ejendomsudvikling A/S Kongevejen 495C 2840 Holte Cvr. Nr. 31 17 98 74 (herefter benævnt KS) og Gladsaxe Kommune Rådhus Alle 1 2860

Læs mere

Udkast til udbygningsaftale

Udkast til udbygningsaftale Udkast til udbygningsaftale Mellem Lejre Kommune CVR-nr: 29 18 85 48 Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø ( Lejre Kommune eller Kommunen ) Og B.B Byg A/S CVR-nr: 30589998 Københavnsvej 5 4000 Roskilde ( Selskabet

Læs mere

2.1 Formålet med Udbygningsaftalen er at fastsætte bestemmelser om, at Selskabet skal gennemføre og afholde omkostningerne forbundet med Anlægget.

2.1 Formålet med Udbygningsaftalen er at fastsætte bestemmelser om, at Selskabet skal gennemføre og afholde omkostningerne forbundet med Anlægget. mellem CVR.nr. 64 50 20 18 Stengade 59 3000 Helsingør ( eller Kommunen ) og ALDI KARLSLUNDE K/S CVR.nr. 59260715 Rørgangen 1-5 2690 Karlslunde ( Selskabet ) hver for sig betegnet Part og sammen betegnet

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen )

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) København Maj 2015 Sagsnr. 028156-0082 ham/liz Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Rema Ejendom

Læs mere

Udkast til Betinget udbygningsaftale

Udkast til Betinget udbygningsaftale BALLERUP KOMMUNE Dato: 13. marts 2019 Udkast til Betinget udbygningsaftale Mellem Ballerup Kommune CVR nr. 58271713 Hold-An Vej 7 2750 Ballerup (i det følgende kaldet Ballerup Kommune ) og Ejer af ejendommene

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk Dato 20. december 2016 Sagsnr. 16/11305 Løbenr. 226523/16

Læs mere

UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Poppelstykket

UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Poppelstykket UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Poppelstykket mellem og Poppelstykket 8 ApS Frem 56 st. th. 2800 Kgs. Lyngby Cvr. Nr. 32669433 (herefter benævnt Poppelstykket 8) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København

Læs mere

hver for sig betegnet "Part" og sammen betegnet "Parterne"

hver for sig betegnet Part og sammen betegnet Parterne UDBYGNINGSAFTALE Mellem Slagelse Kommune CVR-nr.: 29 18 85 05 Rådhuspladsen 11 4200 Slagelse ( Slagelse Kommune eller Kommunen ) og Salling Group Ejendomme A/S CVR-nr.: 21 50 38 94 Rosbjergvej 33 8220

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: Rådhusbuen 1 Postboks Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen )

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: Rådhusbuen 1 Postboks Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Rema Ejendom Danmark A/S CVR-nr.: 20 86 16 06 Hundige Strandvej

Læs mere

hver for sig betegnet "Part" og sammen betegnet "Parterne"

hver for sig betegnet Part og sammen betegnet Parterne Den 26. oktober 2018 J.nr. 47318-114 UDBYGNINGSAFTALE Mellem Slagelse Kommune CVR-nr.: 29 18 85 05 Rådhuspladsen 11 4200 Slagelse ( Slagelse Kommune eller Kommunen ) og Rema Butiksudvikling A/S CVR-nr.:

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE By- og Udviklingsforvaltningen BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk CPR: Dato 22. november

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem Korsdalskvarteret ApS CVR-nr. 14 34 47 24 Strandvejen 70, 2. sal 2900 Hellerup og Rødovre Kommune Rødovre Parkvej 150 2610 Rødovre (betegnet: Kommunen ) Baggrund Nærværende

Læs mere

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem parterne og Hillerød Kommune Trollesmindealle 27 3400 Hillerød HHM a/s Bragesvej 4 3400 Hillerød Cvr. 67 29 48 15 er indgået følgende Vedr. HHM`s anlæg af infrastruktur.

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Tivoli og Bernstorffsgade

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Tivoli og Bernstorffsgade UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Tivoli og Bernstorffsgade mellem Tivoli A/S Vesterbrogade 3 630 København V Cvr. Nr. 040496 (herefter benævnt Tivoli) og Københavns Kommune Rådhuset 599

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE AXELTORV OG VESTERBROGADE (SCALA) mellem og Ejendomsselskabet Norden v Invest P/S Store Strandgade 20 1255 København K Cvr. Nr. 33649843 (herefter benævnt

Læs mere

Betinget Udbygningsaftale

Betinget Udbygningsaftale Dato: 09.05.2018 Sagsb.: majml Sagsnr.: 17/19382 Dir.tlf.: 72 36 55 26 E-mail: majml@holb.dk Betinget Udbygningsaftale Mellem HusCompagniet Kalundborgvej 6A 4300 Holbæk CVR nr.: 26 63 88 44 (herefter Selskabet

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem Ballerup Kommune og Køber PROJEKT: Ballerup, Malmparken BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem undertegnede Ballerup Kommune Rådhuset 2750 Ballerup (herefter benævnt Kommunen)

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE for TRÆLASTHOLMEN

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE for TRÆLASTHOLMEN BTINGT UDBYGNINGSAFTAL for TRÆLASTHOLMN mellem og Udviklingsselskabet By & Havn I/S Nordre Toldbod 7 1013 København K (herefter benævnt B&H) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter benævnt

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE. NC og FK hver for sig benævnes også Part, samlet Parterne. Baggrund

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE. NC og FK hver for sig benævnes også Part, samlet Parterne. Baggrund UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem Og NC Byg ApS Lyngsø Allé 3, opgang C 2970 Hørsholm (herefter benævnt NC) Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 (herefter benævnt FK) NC og FK hver for sig benævnes

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Borgmestervangen og Basargrunden

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Borgmestervangen og Basargrunden UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Borgmestervangen og Basargrunden mellem og Danica Ejendomsselskab ApS Holmens Kanal 2-12 1060 København K Cvr. Nr. 24919714 (herefter benævnt DE) Københavns

Læs mere

Udbygningsaftale. NOTAT: UDKAST Udbygningsaftale. Mellem

Udbygningsaftale. NOTAT: UDKAST Udbygningsaftale. Mellem Kommunaldirektøren Erhvervsafdelingen Sagsnr. 288667 Brevid. 2601552 Ref. LAHN Dir. tlf. 46313596 larshn@roskilde.dk NOTAT: UDKAST Udbygningsaftale 31. august 2017 Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Amager Strandvej og krydset ved Prags Boulevard Mellem Grundejerne: De Forenede Ejendomsselskaber A/S Vestagervej 5 2100 København Ø Cvr. Nr. 37511455 K/S GG 12 Østergade

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Enghavevej 81

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Enghavevej 81 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Enghavevej 81 04-10-2018 Aftalens Parter: KAB s.m.b.a. og Københavns Kommune Aftalens formål (herunder

Læs mere

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt TÅRNBYFORSYNING Vand A/S Rammeaftale om Vandledningsarbejder 2015-2017 Koncept til kontrakt 2015-07-30 1 Indholdsfortegnelse 1. PARTERNE... 3 2. AFTALEN... 3 3. AFTALEGRUNDLAG... 3 4. ENTREPRENØRENS YDELSER...

Læs mere

Parterne har bidraget med udarbejdelse af en trafikvurdering, der skitserer konkrete løsningsforslag.

Parterne har bidraget med udarbejdelse af en trafikvurdering, der skitserer konkrete løsningsforslag. Foreløbig udgave Udbygningsaftale mellem K/S Laurentsvej 14-16, Bagsværd Kongevejen 495 C 2840 Holte Ejendomsselskabet Firskovvej 29 ApS Firskovvej 19 2800 Kgs. Lyngby Spellerberg Ejendomme ApS Vedbæk

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE mellem og Batteriet K/S Fabrikvej 12, 1 8800 Viborg Cvr. Nr. 30569725 (herefter benævnt BK) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter benævnt KK) BK og

Læs mere

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Grønttorvsområdet. Baggrund

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Grønttorvsområdet. Baggrund 15. maj 2017 BILAG 5 UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Grønttorvsområdet mellem Ny Valby Udvikling A/S c/o FB Gruppen A/S Grønttorvet 6, 1. sal. 2500 Valby Cvr. Nr. 37438979 (herefter benævnt

Læs mere

TILLÆGSAFTALE TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE MARMORMOLEN

TILLÆGSAFTALE TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE MARMORMOLEN Den 23. april 2012 TILLÆGSAFTALE TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE MARMORMOLEN Mellem Udviklingsselskabet By & Havn I/S Nordre Toldbod 7 1013 København K (herefter benævnt B&H) og Københavns Kommune

Læs mere

BETINGET AFTALE OM KØBERET

BETINGET AFTALE OM KØBERET BETINGET AFTALE OM KØBERET AREAL VED BUDDINGE STATION UDKAST 15. maj 2011 GLADSAXE KOMMUNE K/S BUDDINGEVEJ 272 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 1 2. AREALET, TERMINALAREALET OG BEBYGGELSEN

Læs mere

Aftale om park ved Marmormolen og kvalitetstiltag på Langelinie

Aftale om park ved Marmormolen og kvalitetstiltag på Langelinie Aftale om park ved Marmormolen og kvalitetstiltag på Langelinie mellem og Og HARBOUR P/S c/o ATP Ejendomme A/S Gothersgade 49 1123 København K Cvr. Nr. 34 09 09 63 (herefter benævnt HARBOUR) Københavns

Læs mere

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 12d, 14a og 15a, Nibe Markjorder. Bent Staun Larsen og Anna Staun Larsen Nibe 9240 Nibe

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 12d, 14a og 15a, Nibe Markjorder. Bent Staun Larsen og Anna Staun Larsen Nibe 9240 Nibe Mellem undertegnede Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby og medundertegnede ejere af følgende ejendomme: (i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr.

Læs mere

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849 og 850 Aalborg Bygrunde. Hans Mølgaard Andersen Hasserishøj Aalborg

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849 og 850 Aalborg Bygrunde. Hans Mølgaard Andersen Hasserishøj Aalborg Mellem undertegnede Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby og medundertegnede ejere af følgende ejendom: (i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849

Læs mere

Betinget købsaftale Del af Brofæstet.

Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Viborg Kommune [Dato] Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Baggrund... 3 3. Projektet... 3 4. Grunden... 3 5. Bebyggelsesmuligheder og planbestemmelser... 3 6.

Læs mere

der disponerer i henhold til fuldmagt fra ejerne af ejendommen matr. 9 a Jyllinge by, Jyllinge, der er beliggende Værebrovej 30, 4040 Jyllinge,

der disponerer i henhold til fuldmagt fra ejerne af ejendommen matr. 9 a Jyllinge by, Jyllinge, der er beliggende Værebrovej 30, 4040 Jyllinge, København November 2017 Sagsnr. 028156-0125 ham/lhe/lsb Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Lind

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE JERNBANEGADE (DAGMARHUS)

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE JERNBANEGADE (DAGMARHUS) UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE JERNBANEGADE (DAGMARHUS) mellem og Ejendomsselskabet Katarina A/S Studiestræde 61 1554 København V Cvr. Nr. 13212139 (herefter benævnt Katarina) Københavns

Læs mere

UDBYGNINGSAFTALE. mellem. DADES A/S (DADES) CVR nr Lyngby Hovedgade Kgs. Lyngby

UDBYGNINGSAFTALE. mellem. DADES A/S (DADES) CVR nr Lyngby Hovedgade Kgs. Lyngby UDBYGNINGSAFTALE mellem DADES A/S (DADES) CVR nr. 10432928 Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby og Gladsaxe Kommune CVR nr. 62761113 Rådhuset Rådhus Allé 7 2860 Søborg Vedr. etablering af infrastrukturanlæg

Læs mere

Bilag 20 TILFØJELSER OG FRAVIGELSER TIL ABT 93 ABT 93

Bilag 20 TILFØJELSER OG FRAVIGELSER TIL ABT 93 ABT 93 Bilag 20 Advokatpartnerselskab Skt. Clemens Stræde 7 Postboks 623 8000 Aarhus C info@clemenslaw.dk www.clemenslaw.dk TILFØJELSER OG FRAVIGELSER TIL ABT 93 Tlf. 87 32 12 50 Fax 86 12 50 12 CVR-nr. 32 67

Læs mere

Center for Plan & Miljø

Center for Plan & Miljø Center for Plan & Miljø Mellem Og UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Cathrine Riegels Gudbergsen Broksø Hovedgård Broksøvej 60 4160 Herlufmagle (herefter benævnt CRG) Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690

Læs mere

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) Carl Peter Pedersen og Eva Skovgaard Pedersen Sønder Tranders Vej Gistrup

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) Carl Peter Pedersen og Eva Skovgaard Pedersen Sønder Tranders Vej Gistrup Mellem undertegnede og medundertegnede ejere af følgende ejendomme: Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby (i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr.

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Peter Rørdams Vej

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Peter Rørdams Vej KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Peter Rørdams Vej 03-04-2018 Aftalens Parter: Lidl Danmark K/S og Københavns Kommune Aftalens formål

Læs mere

ENTREPRISEAFTALE. Fonden Amager Bakke CVR nr c/o I/S Amager Ressourcecenter Kraftværksvej København S (herefter Bygherren )

ENTREPRISEAFTALE. Fonden Amager Bakke CVR nr c/o I/S Amager Ressourcecenter Kraftværksvej København S (herefter Bygherren ) ENTREPRISEAFTALE mellem Fonden Amager Bakke CVR nr. 37 23 43 38 c/o I/S Amager Ressourcecenter Kraftværksvej 31 2300 København S (herefter Bygherren ) og [Entreprenør navn] [CVR. nr.] [Adresse] [Adresse]

Læs mere

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg.

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg. AFTALE OM BYRUM OG TRAFIKLØSNING VED FALKONER CENTRET ( Aftalen ) MELLEM Frederiksberg Kommune, Rådhuset By- og Miljøområdet CVR-nr. 11259979 Smallegade 1 2000 Frederiksberg (Herefter benævnt FK") som

Læs mere

HOVEDENTREPRISEKONTRAKT

HOVEDENTREPRISEKONTRAKT HOVEDENTREPRISEKONTRAKT Indledning: Nærværende hovedentreprisekontrakt er udarbejdet til projektet Sammen om energimodernisering Go Energi i samarbejde med Furesø Kommune. Anvendelse af denne standarddokument

Læs mere

Hovedentreprisekontrakt

Hovedentreprisekontrakt Hovedentreprisekontrakt om levering og opsætning af speedgates Side 1 af 8 Indhold 1. Kontraktens genstand og parter... 4 2. Generelle betingelser... 4 3. Aftalegrundlag... 4 4. Vederlag... 5 5. Betaling...

Læs mere

Betinget udbygningsaftale

Betinget udbygningsaftale Betinget udbygningsaftale Mellem Lodsejeren for så vidt angår ejendommene : 1529a, 1531a og 1535d, alle Århus Bygrunde (herefter benævnt Ejendommen ) Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S ("FEAS") CVR-nr.:

Læs mere

BETINGET ENTREPRISEKONTRAKT

BETINGET ENTREPRISEKONTRAKT Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 160706 9. juni 2017 BETINGET ENTREPRISEKONTRAKT MELLEM OG FREDERIKSSUND VAND A/S MT HØJGAARD A/S Horten Advokatpartnerselskab

Læs mere

Entreprisekontrakt. 1. Parterne: 1.1. Undertegnede:

Entreprisekontrakt. 1. Parterne: 1.1. Undertegnede: 1. Parterne: 1.1. Undertegnede: Københavns Kommune Sundheds og Omsorgsforvaltningen Boligsekretariatet Sjællandsgade 40 2200 København N 1.2. og medundertegnede: [firma, cvr. nr., adresse, tlf., fax, e-mail

Læs mere

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg.

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg. AFTALE OM BYRUM OG TRAFIKLØSNING VED FALKONER CENTRET ( Aftalen ) MELLEM Frederiksberg Kommune, Rådhuset By- og Miljøområdet CVR-nr. 11259979 Smallegade 1 2000 Frederiksberg (Herefter benævnt FK") som

Læs mere

Projekt: Skolen i bymidten Semesterprojekt: 7B - E2013 Dokument: Entreprisekontrakt / Udkast Dato: 17-04-2014

Projekt: Skolen i bymidten Semesterprojekt: 7B - E2013 Dokument: Entreprisekontrakt / Udkast Dato: 17-04-2014 1 af 5 Entreprisekontrakt,,. 1. Parterne: 1.1. Undertegnede: Kultur- og Fritidsforvaltningen Helsingør Ejendomme ved kontaktperson: Lars Schou Pedersen,. Direkte tlf.: 26 73 43 26 i det følgende kaldet

Læs mere

Den maksimale bebyggelsesprocent må ikke overstige 140 for området under

Den maksimale bebyggelsesprocent må ikke overstige 140 for området under Notat 3. oktober 2018 Side 1 af 2 Kommuneplanændringer i forbindelse med forslag til udbygningsaftale. Trøjborgcentret Udvidelse med ny etageboligbebyggelse I tilknytning til forslag til Lokalplan nr.

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE mellem og De Forenede Ejendomsselskaber A/S Vestager 5 2100 København Ø Cvr. Nr. 14335242 (herefter benævnt DFE) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem

Udbygningsaftale. Mellem Udbygningsaftale Mellem HCØ 65-69 ApS c/o I.B-L Holding A/S. Islevdalvej 96, 2610 Rødovre som ejer af H.C. Ørsteds Vej 65-69 af matr.nr. 18bh, 18bi og 18bk, Frederiksberg, samt den kommende ejer af de

Læs mere

SPULING OG TV-INSPEKTION AF KLOAKSTRÆKNINGER TILLÆG TIL AB92

SPULING OG TV-INSPEKTION AF KLOAKSTRÆKNINGER TILLÆG TIL AB92 BILAG 1 SPULING OG TV-INSPEKTION AF KLOAKSTRÆKNINGER TILLÆG TIL AB92 Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Drift og anlæg Park og Vej Nørregade 36-38 5000 Odense C Telefon: 78735889-1/8 FRI INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Betinget udbygningsaftale

Betinget udbygningsaftale Betinget udbygningsaftale Mellem Carlsberg Byen Ejendomme 1 p/s CVR nr.: 35248552 Olivia Hansens Gade 2 1799 København V som ejer af Rahbeks Allé 15-17 af matr.nr. 66b, 66c og 66i, Frederiksberg, og Frederiksberg

Læs mere

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE mellem Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst CVR. nr. 29190941 (herefter benævnt Regionen) og Aalborg Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen Stigsborg

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE:

BETINGET KØBSAFTALE: BETINGET KØBSAFTALE: Mellem Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder (Herefter benævnt Sælger ) og [ ] [ ] Cvr.nr: [ ] (Herefter benævnt Køber ) er nærværende betingede købsaftale indgået, efter Køber er

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE. Baggrund

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE. Baggrund Bilag 7 BETINGET UDBYGNINGSAFTALE mellem og Lidl Danmark K/S Profilvej 7 6000 Kolding Cvr. Nr. 26630797 (herefter benævnt Lidl) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter benævnt KK) Lidl og

Læs mere

UDKAST - Udbygningsaftale

UDKAST - Udbygningsaftale Viborg Kommune UDKAST - Udbygningsaftale Mellem Grundejer, Britta Hedegaard Egeskovvej 1 8800 Viborg ( Grundejer ) Geopartner Landinspektører A/S Asmildklostervej 11 8800 Viborg Tlf. 8668 2504 CVR-nr.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE 1 BAGGRUND 2 KOMMUNEPLANTILLÆG OG LOKALPLANEN 3 INFRASTRUKTURANLÆGGENE 4 OVERTAGELSE AF INFRASTRUKTURANLÆGGENE OG KRAV

INDHOLDSFORTEGNELSE 1 BAGGRUND 2 KOMMUNEPLANTILLÆG OG LOKALPLANEN 3 INFRASTRUKTURANLÆGGENE 4 OVERTAGELSE AF INFRASTRUKTURANLÆGGENE OG KRAV UDKAST FOR UDBYGNINGSAFTAE Vers. 16. maj 2018 Mellem Frederiksberg Kommune Smallegade 1 2000 Frederiksberg og MT Højgaard A/S Knud Højgaards Vej 7 2860 Søborg INDHODSFORTEGNESE 1 BAGGRUND 2 KOMMUNEPANTIÆG

Læs mere

Entreprisekontrakt Kørebaneafmærkning

Entreprisekontrakt Kørebaneafmærkning Entreprisekontrakt Kørebaneafmærkning 2018-2020 Vedrørende entreprise for udførelse af kørebaneafmærkning 2018-2020 i Ikast-Brande Kommune. På nedenstående vilkår, er der den XX.XX 2018 indgået kontrakt

Læs mere

Udbygningsaftale. Foreløbig udgave. mellem. Søborg Torv ApS A.P. Møllers Allé 43A 2791 Dragør. (i det følgende benævnt grundejer)

Udbygningsaftale. Foreløbig udgave. mellem. Søborg Torv ApS A.P. Møllers Allé 43A 2791 Dragør. (i det følgende benævnt grundejer) Foreløbig udgave Udbygningsaftale mellem Søborg Torv ApS A.P. Møllers Allé 43A 2791 Dragør (i det følgende benævnt grundejer) og Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 7 2860 Søborg Udbygningsaftale vedrørende emnerne:

Læs mere

Udbygningsaftale. vejarbejder i forbindelse med udbygning af den sydlige og sydøstlige del af Laanshøj med

Udbygningsaftale. vejarbejder i forbindelse med udbygning af den sydlige og sydøstlige del af Laanshøj med 11.11.2016 -/rs Østre Stationsvej 43 DK 5000 Odense C Tlf. +45 66 12 03 03 Sag nr. 3 26618 Advokat: Iben Lindhardt Olsson Ansvarlig advokat: Erik Ellebye Sagsbehandler: Advokat Regitse Stampe rs@atlas-ellebye.dk

Læs mere

Bilag 5 Totalentrepriseaftale -kontrakt (Paradigma)

Bilag 5 Totalentrepriseaftale -kontrakt (Paradigma) Forhold markeret med gult er forhold, som skal anføres i det konkrete Miniudbud og konkretiseres i den konkrete Totalentrepriseaftalekontrakt. Tina Braad Partner tbr@holst-law.com T +45 8934 1116 J.nr.

Læs mere

Principaftale ( Aftalen ) mellem Fredericia Kommune og FredericiaC om infrastruktur

Principaftale ( Aftalen ) mellem Fredericia Kommune og FredericiaC om infrastruktur Principaftale ( Aftalen ) mellem Fredericia Kommune og FredericiaC om infrastruktur 1. Baggrund I forbindelse med udviklingen af FredericiaC-området ændrer FredericiaC P/S ("FredericiaC") infrastrukturen

Læs mere

AB92 Entreprisekontrakt

AB92 Entreprisekontrakt 1 AB92 Entreprisekontrakt 1 Parterne Mellem Thyborøn-Agger Færgefart Rådhusgade 2 7620 Lemvig CVR 51992512 (herefter: Bygherren) og [Entreprenør] [adr] CVR [CVR-nr.] (herefter: Entreprenøren) er indgået

Læs mere

Svendborg Kommune, Miljø, Klima og Teknik Kørebaneafmærkning 2015-2018

Svendborg Kommune, Miljø, Klima og Teknik Kørebaneafmærkning 2015-2018 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Aftalegrundlaget. 2 2. Kontraktperiode. 2 3. Fast pris og dennes betaling. 2 4. Dokumenter 2 5. Omfang af og ændringer i entreprisens omfang. 3 6. Fejl i projektet. 3 7. Regnefejl

Læs mere

Aalborg Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen Stigsborg Brygge Nørresundby (i det følgende kaldet Aalborg Kommune )

Aalborg Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen Stigsborg Brygge Nørresundby (i det følgende kaldet Aalborg Kommune ) Undertegnede og medundertegnede Aalborg Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby (i det følgende kaldet Aalborg Kommune ) Aalborg Havn A/S Langerak 19 9220 Aalborg Øst

Læs mere

THISTED KOMMUNE. Opgravningsregulativ. for. ledningsarbejder m.v. i offentlige og private veje. Thisted Kommune

THISTED KOMMUNE. Opgravningsregulativ. for. ledningsarbejder m.v. i offentlige og private veje. Thisted Kommune THISTED KOMMUNE Opgravningsregulativ for ledningsarbejder m.v. i offentlige og private veje i Thisted Kommune Gyldighedsområde. 1. Regulativet finder anvendelse på arbejder i og over offentlige veje/stier

Læs mere

AB92 Entreprisekontrakt

AB92 Entreprisekontrakt AB92 Entreprisekontrakt 1 Parterne Mellem Tønder Kommune Wegners Plads 2 6720 Tønder (herefter: Bygherren) og [Entreprenør] [adr] CVR [CVR-nr.] (herefter: Entreprenøren) er indgået nærværende entreprisekontrakt

Læs mere

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849 og 850 Aalborg Bygrunde. Hans Mølgaard Andersen Hasserishøj Aalborg

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849 og 850 Aalborg Bygrunde. Hans Mølgaard Andersen Hasserishøj Aalborg Mellem undertegnede Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby og medundertegnede ejere af følgende ejendom: (i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Dato: dd.mm.2014 UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem Herefter benævnt BVE BV EJENDOMME APS Frejasvej 9, Kulhuse, 3630 Jægerspris og FREDERIKSSUND KOMMUNE Torvet 2, 3600 Frederikssund. Herefter

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE 22. marts 2017 UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE mellem Ejendomsselskabet Project Nord P/S c/o Nordkranen A/S Arne Jacobsens Allé 7 2300 København S Cvr. Nr. 36690372 DSB Telegade 2 2530 Taastrup Cvr.

Læs mere

Parcelhusgrunde Hedensted Kommune

Parcelhusgrunde Hedensted Kommune Salgsbetingelser for grunde byggemodnet efter den 1. januar 2007 Parcelhusgrunde Hedensted Kommune o Tjørnevej 6 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.dk 1. De kommunale byggegrunde sælges i henhold

Læs mere

Standardgaranti ved køb af nybygget andelsbolig (Entreprenørstyret)

Standardgaranti ved køb af nybygget andelsbolig (Entreprenørstyret) 5. marts 2009 Til [sælgers navn] (sælger) Standardgaranti ved køb af nybygget andelsbolig (Entreprenørstyret) Til sikkerhed for [andelsboligkøbers navn]s (køber) opfyldelse af tegningsaftale af [xx.xx.xxxx]

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber)

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom,

Læs mere

UDKAST AFTALE OM MAGESKIFTE. Albertslund Centrum ApS. Lyskær 3 C Herlev. Albertslund Kommune. Nordmarks Allé 1.

UDKAST AFTALE OM MAGESKIFTE. Albertslund Centrum ApS. Lyskær 3 C Herlev. Albertslund Kommune. Nordmarks Allé 1. UDKAST - 2019.03.18 AFTALE OM MAGESKIFTE Mellem Albertslund Centrum ApS Lyskær 3 C 2730 Herlev og Albertslund Kommune Nordmarks Allé 1 2620 Albertslund INDHOLDSFORTEGNELSE 1 AFTALENS GENSTAND... 5 2 OVERTAGELSE...

Læs mere

FINSENSVEJ 12 - UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE START-UP CITY FREDERIKSBERG

FINSENSVEJ 12 - UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE START-UP CITY FREDERIKSBERG Frederiksberg Kommune Smallegade 1 2000 Frederiksberg Att. By, Byggeri og Ejendomme, Byudvikling Att. Astrid Viskum, byplanlægger EMAIL LCH@PLESNER.COM 60168-102 LCH FINSENSVEJ 12 - UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE

Læs mere

Erhvervs- og industriarealer

Erhvervs- og industriarealer Salgsbetingelser Erhvervs- og industriarealer Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.dk Side 2 af 6 Alle arealer er forbeholdt erhvervsbebyggelse, jf. gældende lokalplan. I områder

Læs mere

ENTREPRISEKONTRAKT. Byggesagen. Økonomi & Ejendomme Skt. Anna Gade 5A 3000 Helsingør

ENTREPRISEKONTRAKT. Byggesagen. Økonomi & Ejendomme Skt. Anna Gade 5A 3000 Helsingør Byggesagen Økonomi & Ejendomme Skt. Anna Gade 5A 3000 Helsingør Acadre nr 17/1 Sags nr.:17/1 Dato:xx.xx.2017. Vers.: 01 Projektleder: flp ENTREPRISEKONTRAKT SIDE 1 Mellem Helsingør Kommune Center for Økonomi

Læs mere

TILLÆG TIL AB92 VANDLEDNINGSARBEJDER. Rekvirent. TÅRNBYFORSYNING Vand A/S att. Jørgen Pedersen Gemmas Allé 39 2770 Kastrup DK.

TILLÆG TIL AB92 VANDLEDNINGSARBEJDER. Rekvirent. TÅRNBYFORSYNING Vand A/S att. Jørgen Pedersen Gemmas Allé 39 2770 Kastrup DK. VANDLEDNINGSARBEJDER TILLÆG TIL AB92 Rekvirent TÅRNBYFORSYNING Vand A/S att. Jørgen Pedersen Gemmas Allé 39 2770 Kastrup DK Rådgiver Orbicon A/S Ringstedvej 20 4000 Roskilde Entrepriseaftale 2011 Side

Læs mere

Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.]

Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] København September 2014 Sagsnr. 028156-0064 aa/cru/ssk UDKAST 21. september 2014 Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] Mellem Roskilde Kommune CVR-nr. 29 18 94 04 Rådhusbuen 1

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE mellem og SH2 KOLDING ApS c/o O. Adsbøll & Sønner A/S Albuen 76 6000 Kolding Cvr. Nr. 32565948 (herefter benævnt OD1) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter

Læs mere

Kontrakt om leje af dele af Egeparken

Kontrakt om leje af dele af Egeparken Kultur Kontrakt om leje af dele af Egeparken Til opførelse og drift af klatrepark i dele af Egeparken 16. febuar 2016 15/34553 1 af 9 Partnere Glostrup Kommune Rådhusparken 2 2600 Glostrup Kommune CVR:

Læs mere

BETINGET AFTALE. overdragelse af udearealer

BETINGET AFTALE. overdragelse af udearealer BETINGET AFTALE om overdragelse af udearealer Mellem Tk Bygge-Holding A/S eller ordre Vestre Havnepromenade 7 9000 Aalborg CVR-nr. 12 14 15 99 (herefter TKB), Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge CVR-nr. 29

Læs mere

Anlæg af offentlige veje. Partner Hanne Mølbeck, Bech-Bruun

Anlæg af offentlige veje. Partner Hanne Mølbeck, Bech-Bruun 1 Anlæg af offentlige veje Partner Hanne Mølbeck, Bech-Bruun 2 Hvad handler dette om? Ikke om det Foto: Samvirke.dk og b.dk men om det! 3 Hvem skal betale? Hovedregel: Offentlige veje er en offentlig forpligtelse,

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Montagekontrakt (med betydelige eller udelukkende NCC leverancer)

Montagekontrakt (med betydelige eller udelukkende NCC leverancer) Montagekontrakt (med betydelige eller udelukkende NCC leverancer) 1. Parterne Mellem og NCC Construction Danmark A/S (CVR-nr. 69894011) (CVR-nr. ) i det følgende kaldet NCC i det følgende kaldet entreprenøren

Læs mere

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på Mejsevej 2, Breum 7870 Roslev Mellem Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive som sælger, og Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: er der indgået

Læs mere

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R 1. PARTERNE Mellem Cvr. nr. 29189730, P.nr 1019130610 Svendborg Kommune Ejendomsadministration Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge. (i

Læs mere

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse:

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse: HANDELSVILKÅR Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til Navn: CVR nr. Adresse: en ca. 2.045 m2 stor del af litra 7000 t beliggende ved Jellingvej/E.T. Jørgensensvej, 7100 Vejle (i det følgende

Læs mere

KONTRAKT LEVERING OG MONTERING AF TEKNISK UDSTYR. Mellem. Region Sjælland. Alleen Sorø. Tlf.: CVR nr.

KONTRAKT LEVERING OG MONTERING AF TEKNISK UDSTYR. Mellem. Region Sjælland. Alleen Sorø. Tlf.: CVR nr. KONTRAKT OM LEVERING OG MONTERING AF TEKNISK UDSTYR Mellem Region Sjælland Alleen 15 4180 Sorø Tlf.: 70 15 50 00 CVR nr. 29190658 (I det følgende kaldet kunden ) Og [ ] (I det følgende kaldet leverandøren

Læs mere

Projektudvikling. Ved Hanne Mølbeck og Andreas Antoniades

Projektudvikling. Ved Hanne Mølbeck og Andreas Antoniades Projektudvikling Ved Hanne Mølbeck og Andreas Antoniades Den gode ide 3 Projektudvikling Det begynder med Den Gode Ide Projektets vision og formål Projektets delmål og resultater Projektets succeskriterier

Læs mere

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet Jura 3. november 2015 J.nr. 13.06.02P19-273075 HGB Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder Mellem Roskilde Kommune, Rådhusbuen

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret (2. forelæggelse) Punkt 9. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.051 og Lokalplan 4-2-115 Centerområde, Nøhr Sørensens Vej, Grønlandskvarteret (2. forelæggelse) 2016-015115 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet

Læs mere

BORUM. Råd giver aftale. Udskiftning kældervinduer, m.v. af vinduer, altandøre BYGGERÅDGIVNING. Vedrørende: Beliggende Smakkegårdsvej 94-104

BORUM. Råd giver aftale. Udskiftning kældervinduer, m.v. af vinduer, altandøre BYGGERÅDGIVNING. Vedrørende: Beliggende Smakkegårdsvej 94-104 Side 1 af 6 BORUM BYGGERÅDGIVNING Råd giver aftale Udskiftning kældervinduer, m.v. af vinduer, altandøre Vedrørende: E/F Smakkegårdsbo 4-5 Beliggende Smakkegårdsvej 94-104 2820 Gentofte Udfærdiget Juni

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. En ubebygget erhvervsparcel matr.nr. Ølby by, Højelse, beliggende Lykkebækvej, 4600 Køge.

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. En ubebygget erhvervsparcel matr.nr. Ølby by, Højelse, beliggende Lykkebækvej, 4600 Køge. KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE 2016-020298-36 Bellingeparken, Lykkebækvej, Køge KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 1. Parterne 2. Ejendommen En ubebygget erhvervsparcel matr.nr.

Læs mere

B E T I N G E T Købsaftale. mellem Næstved Kommune. xxxxxxx

B E T I N G E T Købsaftale. mellem Næstved Kommune. xxxxxxx B E T I N G E T Købsaftale mellem Næstved Kommune og xxxxxxx om overdragelse af grundareal på Teatergade ved Munkebakken i Næstved bymidte til opførelse af bygninger til undervisningsformål (Campus Næstved)

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 04.07.2017-1008815248 Senest påtegnet: 04.07.2017 13:39:54 Ejendom: Adresse: Niels Finsens Alle 31 2860 Søborg Landsejerlav: Buddinge Matrikelnummer:

Læs mere