BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BETINGET UDBYGNINGSAFTALE"

Transkript

1 BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem Ballerup Kommune og Køber PROJEKT: Ballerup, Malmparken

2 BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem undertegnede Ballerup Kommune Rådhuset 2750 Ballerup (herefter benævnt Kommunen) og medundertegnede Køber (herefter benævnt Køber) hver for sig benævnt Part og sammen benævnt Parterne er dags dato indgået følgende aftale om etablering af anlæg til brug for trafikterminal i forbindelse med etablering af butiksbebyggelse på: del af matr.nr. 63 og del af matr.nr. 2ay, Skovlunde by, Skovlunde beliggende Malmparken, 2740 Skovlunde på følgende nærmere aftalte vilkår: Side 2.

3 1. BAGGRUND 1.1. Køber har indgået betinget købsaftale med Boligselskabet Baldersbo om Købers køb af del af matr.nr. 2ay, Skovlunde by, Skovlunde, beliggende Ringtoften/Malmparken, 2740 Skovlunde Kommunen forventes i januar 2015 at udbyde delareal på ca m 2 af matr.nr. 63, Ballerup by, Ballerup, beliggende Malmparken 17, 2740 Skovlunde i offentligt udbud, i hvilken forbindelse Køber afgiver bud på arealet Køber har den 8. august 2014 modtaget fuldmagt fra Boligselskabet Baldersbo til indgåelse af udbygningsaftale, jf. bilag Baggrunden for denne aftale er den forventede vedtagelse af Lokalplan nr. 136 for Butik og beboerhus ved Malmparken med tilhørende Tillæg nr. 2 til Kommuneplan Lokalplanforslaget omfatter arealmæssigt ca m Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af et konkret projektforslag, der udlægger planområde A, omfattende de i pkt. 1.1 og 1.2 anførte ejendomme, til centerformål med mulighed for etablering af dagligvarebutik og beboerhus, og planområde B til offentligt formål i form af trafikterminal. 2. ANLÆG 2.1. Køber forpligter sig til på den resterende del af Kommunens ejendom matr.nr. 63, Skovlunde by, Skovlunde at forestå og bekoste anlæg af følgende arbejder i tilknytning til busterminal langs Malmparken med tilhørende perron, fortove og cykelstier, jf. i øvrigt bilag 2: Etablering af 2 stk. overkørsler Speciel bundopbygning til SFB belægning SFB speciel drænbeton ved busholdeplads Ny cykelsti Kobling til eksisterende gang- og cykelstinet Vejudlægning af grønt præg mellem cykelsti, gangstinet/fortov og busholdeplads Etablering af 2 stk. læskærme Taxi holdeplads. Side 3.

4 2.1.9 Fortov ved busperron Kantsten Afmærkninger Etablering af ti parkeringspladser 2.2. Alle udgifter i forbindelse med arbejdet afholdes af Køber Anlæggene skal have en sådan beskaffenhed, at de er komfort- og trafiktekniske forsvarlige samt i øvrigt overholder gældende lovgivning, herunder vejregler samt de krav og anvisninger, der stilles af relevante myndigheder. Det endelige projekt skal godkendes af vejmyndigheden Anlæggene skal opføres i god håndværksmæssig kvalitet og i overensstemmelse med god byggeskik. Anlæggene skal udstyrsmæssigt og visuelt tilpasses sammenhængen med det eksisterende område, hvilket betyder, at de skal anlægges i en kvalitet svarende til sammenlignelige anlæg i området. Da projektet endnu ikke kendes i alle detaljer, er det ikke muligt for Kommunen på nuværende tidspunkt at komme med en fuldstændig liste over de krav, som Kommunen vil stille til anlæggene på baggrund af ovenstående overordnede krav til anlæggene Køber indgår alle de fornødne aftaler med den/de udførende entreprenører, der er nødvendige for etablering af anlæggene. Køber har ansvaret for, at aftalen lever op til de krav til anlæggenes beskaffenhed og kvalitet, der følger af pkt. 2.3 og Kommunens godkendelser i henhold til denne aftale ændrer ikke på, at der skal indhentes de fornødne myndighedsgodkendelser efter gældende lovgivning, herunder fra politiet og Movia Køber skal forud for anlægsarbejdets iværksættelse underrette Kommunen med mindst to ugers varsel Det er i lokalplanen en forudsætning for ibrugtagning af dagligvarebutikken og beboerhuset, at anlægget er etableret. Ibrugtagningstilladelse på de opførte bygninger kan derfor ikke udstedes, før anlægget er etableret. 3. ANSVAR FOR ANLÆG 3.1. Køber er bygherre i forbindelse med de arbejder, der skal udføres som led i etableringen af anlæggene, og Køber indgår som bygherre de hertil fornødne entrepriseaftaler. Køber afholder samtlige udgifter til arbejdets forskriftsmæssige udførelse og færdiggørelse Kommunen er berettiget til at føre tilsyn med arbejdets udførelse i anlægsperioden. Side 4.

5 3.3. Køber bærer risikoen for det arbejde, der udføres af/for Køber, for materialer på byggepladsen, maskiner og andre til udførelsen af arbejdet nødvendige indretninger og installationer, indtil anlægget er endeligt afleveret til Kommunen Køber er, indtil anlæggets endelige aflevering til Kommunen, endvidere ansvarlig for skader på person eller ejendom, som måtte udspringe af arbejder, som udføres af/for Køber i henhold til denne aftale Kommunen afholder omkostninger til drift og vedligeholdelse af anlæggene fra det tidspunkt, hvor det enkelte anlæg er overtaget efter afleveringsforretning, jf. pkt AFLEVERING AF ANLÆG 4.1. Når anlægget er færdiganlagt svarende til det aftalte, og samtlige fornødne myndighedstilladelser foreligger, gennemfører Køber og den udførende entreprenør en afleveringsforretning. Ved afleveringsforretningen overdrager den udførende entreprenør anlægget til Køber Køber overdrager derefter vederlagsfrit anlægget til Kommunen, når eventuelle mangler, konstateret af Parterne ved afleveringen, er udbedret, og udbedringen er godkendt af Kommunen Køber forestår afleveringsforretningen og 1-års eftersyn i forhold til entreprenøren og fører tilsyn med, at entreprenøren udbedrer fejl og mangler. Kommunen deltager i en gennemgang af anlægget med Køber forud for afleveringsforretningen og 1-års eftersynet. Køber har pligt til at sikre, at de mangler, som Kommunen konstaterer, er omfattet af entreprenørens mangelafhjælpning. Ved en eventuel efterfølgende gennemgang efter udbedring af mangler deltager Kommunen i gennemgangen. 5. KRAV 5.1. Køber skal sikre, at Købers entreprenører stiller garanti i overensstemmelse med ABT93 overfor Køber, og at Kommunen kan indtræde i garantierne, når fejl og mangler er udbedret, og udbedringen er godkendt af Kommunen Køber skal sikre, at den/de entreprenører, der har udført anlægsarbejdet for Køber, er forpligtet til at deltage ved afleveringsforretning og ved 1- og 5-års eftersyn i henhold til ABT93, og at entreprenørerne er ansvarlige for fejl og mangler efter ABT I perioden fra Kommunens overtagelse af anlægget og indtil 1-års eftersynet, og eventuelle mangler er udbedret, og udbedringerne er godkendt af Kommunen, hæfter Køber fortsat overfor Kommunen for fejl og mangler ved det pågældende anlæg. Denne hæftelse omfatter projekteringsfejl, rådgiverfejl, udførelsesfejl mv. Side 5.

6 6. MISLIGHOLDELSE 6.1. Såfremt en af Parterne væsentligt misligholder sine forpligtelser i henhold til nærværende aftale, er den anden Part berettiget til at hæve udbygningsaftalen og kræve erstatning efter dansk rets almindelige regler Såfremt Køber tages under rekonstruktionsbehandling, Køber bliver taget under insolvensbehandling, eller Køber begæres opløst, er Kommunen berettiget til at hæve udbygningsaftalen og kræve erstatning efter dansk rets almindelige regler. 7. BETINGELSER 7.1. Denne aftale er fra begge parters side betinget af, at Ballerup Kommune endeligt vedtager aftalen og det tilhørende lokalplanforslag uden væsentlige ændringer. Ændringer af planforslagene ved en endelig vedtagelse må herudover ikke have væsentlig betydning for udformningen af anlæggene. Ændringer, som umuliggør eller væsentligt fordyrer det i bilag 3 viste skitseprojekt, anses ligeledes som værende væsentlige. Herudover er det særligt væsentligt, at bygningens dimensioner og antallet af parkeringspladser forbliver uændret Aftalen er herudover fra Købers side betinget af, at Køber opnår de fornødne myndighedstilladelser til gennemførelse af anlæggene, med mindre manglende opnåelse af myndighedstilladelser kan tilskrives Købers egne forhold, ligesom det er en betingelse fra Købers side, at Købers projekt med opførelse af dagligvarebutik og eventuelt beboerhus i det hele taget gennemføres. 8. OVERDRAGELSE AF RETTIGHEDER OG FORPLIGTELSER 8.1. Ingen af Parterne kan overdrage sine rettigheder og forpligtelser efter udbygningsaftalen uden den anden Parts samtykke med mindre dette fremgår af nærværende aftale. 9. KLAGE/SØGSMÅL 9.1. Såfremt Lokalplan 136 med tilhørende Tillæg nr. 2 til Kommuneplan 2013, knyttet til denne aftale, påklages til Natur- og Miljøklagenævnet og/eller domstolene, og klageinstansen og/eller domstolene afgør, at planerne skal ophæves, bortfalder denne aftale ligeledes mellem Parterne. Ingen af Parterne vil som følge heraf være erstatningsansvarlig overfor den anden Part Træffer klageinstansen og/eller domstolene afgørelse om delvis ophævelse af planerne, kan hver Part anmode om, at Parterne genoptager forhandlingerne af aftalen. Parterne er forpligtede til at deltage konstruktivt i forhandlingerne med henblik på, at Parterne i videst muligt omfang opnår den retsstilling, som ville være gældende, såfremt planerne fortsat havde været gældende i deres helhed. Fører genforhandlingen ikke til enighed in- Side 6.

7 den for en periode af 12 måneder, regnet fra en Parts begæring om genforhandling, er en Part alene berettiget til at træde tilbage fra den del af aftalen, som fortsat vil være væsentligt berørt af den delvise ophævelse af planen. Såfremt den delvise ophævelse af planen er af et omfang og karakter, som er af væsentlig betydning for aftalen som helhed, kan en Part dog træde tilbage fra aftalen i sin helhed. 10. TVISTER Parterne skal søge alle konflikter løst ved direkte forhandling mellem sig. For genforhandling som følge af delvis ophævelse af planerne henvises til pkt Hvis Parterne ikke ved direkte forhandling kan opnå konflikten løst, kan der anlægges sag ved domstolene. 11. FORRANG Såfremt der er uoverensstemmelse mellem denne aftale med bilag og de planer, der vedtages i forbindelse med aftalen (Lokalplan 136 med tilhørende Tillæg nr. 2 til Kommuneplan 2013), går planerne forud for bestemmelserne i aftalen med bilag. 12. ÆNDRINGER OG TILFØJELSER TIL UDBYGNINGSAFTALEN Enhver ændring eller tilføjelse til udbygningsaftalen skal være skriftlig og underskrives af begge parter. 13. OFFENTLIGGØRELSE Dette udkast til udbygningsaftale og endelig udbygningsaftale er underlagt reglerne for aktindsigt. 14. VARIGHED Udbygningsaftalen er uopsigelig og gældende mellem Parterne, indtil Parterne har opfyldt deres forpligtelser i henhold til udbygningsaftalen, eller aftalen efter sit indhold er bortfaldet. 15. OMKOSTNINGER Hver Part afholder egne omkostninger til rådgivere i forbindelse med indgåelsen af nærværende udbygningsaftale Side 7.

8 16. BILAG Som bilag til nærværende udbygningsaftale indgår følgende: Bilag Beskrivelse 1 Fuldmagt. 2 Plan over placering af de fysiske anlæg. 3 Skitseprojekt. 17. UNDERSKRIFTER Ballerup, den, den f. Ballerup Kommune f. Køber Side 8.

Betinget Udbygningsaftale

Betinget Udbygningsaftale Dato: 09.05.2018 Sagsb.: majml Sagsnr.: 17/19382 Dir.tlf.: 72 36 55 26 E-mail: majml@holb.dk Betinget Udbygningsaftale Mellem HusCompagniet Kalundborgvej 6A 4300 Holbæk CVR nr.: 26 63 88 44 (herefter Selskabet

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE. NC og FK hver for sig benævnes også Part, samlet Parterne. Baggrund

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE. NC og FK hver for sig benævnes også Part, samlet Parterne. Baggrund UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem Og NC Byg ApS Lyngsø Allé 3, opgang C 2970 Hørsholm (herefter benævnt NC) Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 (herefter benævnt FK) NC og FK hver for sig benævnes

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE STRANDLODSVEJ (Lergravsvej)

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE STRANDLODSVEJ (Lergravsvej) Bilag 8. UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE STRANDLODSVEJ (Lergravsvej) mellem Skanska Danmark A/S Baltorpvej 158 2750 Ballerup Cvr. Nr. 24257150 (herefter benævnt Skanska) og Københavns Kommune

Læs mere

hver for sig betegnet "Part" og sammen betegnet "Parterne"

hver for sig betegnet Part og sammen betegnet Parterne UDBYGNINGSAFTALE Mellem Slagelse Kommune CVR-nr.: 29 18 85 05 Rådhuspladsen 11 4200 Slagelse ( Slagelse Kommune eller Kommunen ) og Salling Group Ejendomme A/S CVR-nr.: 21 50 38 94 Rosbjergvej 33 8220

Læs mere

hver for sig betegnet "Part" og sammen betegnet "Parterne"

hver for sig betegnet Part og sammen betegnet Parterne Den 26. oktober 2018 J.nr. 47318-114 UDBYGNINGSAFTALE Mellem Slagelse Kommune CVR-nr.: 29 18 85 05 Rådhuspladsen 11 4200 Slagelse ( Slagelse Kommune eller Kommunen ) og Rema Butiksudvikling A/S CVR-nr.:

Læs mere

2.1 Formålet med Udbygningsaftalen er at fastsætte bestemmelser om, at Selskabet skal gennemføre og afholde omkostningerne forbundet med Anlægget.

2.1 Formålet med Udbygningsaftalen er at fastsætte bestemmelser om, at Selskabet skal gennemføre og afholde omkostningerne forbundet med Anlægget. mellem CVR.nr. 64 50 20 18 Stengade 59 3000 Helsingør ( eller Kommunen ) og ALDI KARLSLUNDE K/S CVR.nr. 59260715 Rørgangen 1-5 2690 Karlslunde ( Selskabet ) hver for sig betegnet Part og sammen betegnet

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen )

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) København Maj 2015 Sagsnr. 028156-0082 ham/liz Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Rema Ejendom

Læs mere

Udkast til udbygningsaftale

Udkast til udbygningsaftale Udkast til udbygningsaftale Mellem Lejre Kommune CVR-nr: 29 18 85 48 Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø ( Lejre Kommune eller Kommunen ) Og B.B Byg A/S CVR-nr: 30589998 Københavnsvej 5 4000 Roskilde ( Selskabet

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: Rådhusbuen 1 Postboks Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen )

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: Rådhusbuen 1 Postboks Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Rema Ejendom Danmark A/S CVR-nr.: 20 86 16 06 Hundige Strandvej

Læs mere

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem parterne og Hillerød Kommune Trollesmindealle 27 3400 Hillerød HHM a/s Bragesvej 4 3400 Hillerød Cvr. 67 29 48 15 er indgået følgende Vedr. HHM`s anlæg af infrastruktur.

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE for TRÆLASTHOLMEN

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE for TRÆLASTHOLMEN BTINGT UDBYGNINGSAFTAL for TRÆLASTHOLMN mellem og Udviklingsselskabet By & Havn I/S Nordre Toldbod 7 1013 København K (herefter benævnt B&H) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter benævnt

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE 2

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE 2 BETINGET UDBYGNINGSAFTALE 2 mellem K/S Buddingevej 272 c/o Sophienberg Ejendomsudvikling A/S Kongevejen 495C 2840 Holte Cvr. Nr. 31 17 98 74 (herefter benævnt KS) og Gladsaxe Kommune Rådhus Alle 1 2860

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE mellem og IKEA A/S Mårkjærvej 15 2630 Taastrup Cvr. Nr. 50574911 (herefter benævnt IKEA) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter benævnt KK) IKEA og

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE EJENDOMMEN BELIGGENDE KANALGADEN 3, 2620 ALBERTSLUND

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE EJENDOMMEN BELIGGENDE KANALGADEN 3, 2620 ALBERTSLUND UDKAST II 5. juli 2018 Søren Stenderupd Jensen partner, advokat (H) Frederiksberggade 11 1459 København K Sag 22541 ssj/jbz 5. juli 2018 BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE EJENDOMMEN BELIGGENDE KANALGADEN

Læs mere

Udbygningsaftale. NOTAT: UDKAST Udbygningsaftale. Mellem

Udbygningsaftale. NOTAT: UDKAST Udbygningsaftale. Mellem Kommunaldirektøren Erhvervsafdelingen Sagsnr. 288667 Brevid. 2601552 Ref. LAHN Dir. tlf. 46313596 larshn@roskilde.dk NOTAT: UDKAST Udbygningsaftale 31. august 2017 Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager herved til

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager herved til Parcel af matr.nr. 63 Skovlunde by, Skovlunde på ca. 3.281 m² Beliggenhed: Malmparken 17 2740 Skovlunde K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Rådhuset, 2750 Ballerup, sælger og endeligt overdrager

Læs mere

Udkast til Betinget udbygningsaftale

Udkast til Betinget udbygningsaftale BALLERUP KOMMUNE Dato: 13. marts 2019 Udkast til Betinget udbygningsaftale Mellem Ballerup Kommune CVR nr. 58271713 Hold-An Vej 7 2750 Ballerup (i det følgende kaldet Ballerup Kommune ) og Ejer af ejendommene

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem

Udbygningsaftale. Mellem Udbygningsaftale Mellem HCØ 65-69 ApS c/o I.B-L Holding A/S. Islevdalvej 96, 2610 Rødovre som ejer af H.C. Ørsteds Vej 65-69 af matr.nr. 18bh, 18bi og 18bk, Frederiksberg, samt den kommende ejer af de

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem Korsdalskvarteret ApS CVR-nr. 14 34 47 24 Strandvejen 70, 2. sal 2900 Hellerup og Rødovre Kommune Rødovre Parkvej 150 2610 Rødovre (betegnet: Kommunen ) Baggrund Nærværende

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem og medundertegnede Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 (i det følgende kaldet udlejer) Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Cvr. 77940413

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Tivoli og Bernstorffsgade

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Tivoli og Bernstorffsgade UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Tivoli og Bernstorffsgade mellem Tivoli A/S Vesterbrogade 3 630 København V Cvr. Nr. 040496 (herefter benævnt Tivoli) og Københavns Kommune Rådhuset 599

Læs mere

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 12d, 14a og 15a, Nibe Markjorder. Bent Staun Larsen og Anna Staun Larsen Nibe 9240 Nibe

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 12d, 14a og 15a, Nibe Markjorder. Bent Staun Larsen og Anna Staun Larsen Nibe 9240 Nibe Mellem undertegnede Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby og medundertegnede ejere af følgende ejendomme: (i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr.

Læs mere

der disponerer i henhold til fuldmagt fra ejerne af ejendommen matr. 9 a Jyllinge by, Jyllinge, der er beliggende Værebrovej 30, 4040 Jyllinge,

der disponerer i henhold til fuldmagt fra ejerne af ejendommen matr. 9 a Jyllinge by, Jyllinge, der er beliggende Værebrovej 30, 4040 Jyllinge, København November 2017 Sagsnr. 028156-0125 ham/lhe/lsb Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Lind

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Januar 2015 Boc

UDBUDSMATERIALE. Januar 2015 Boc UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af parcel af matr.nr. 63 Skovlunde by, Skovlunde til erhvervsgrund til parkeringsplads mm. i forbindelse med opførelse af dagligvarebutik og beboerhus

Læs mere

Kontrakt om leje af dele af Egeparken

Kontrakt om leje af dele af Egeparken Kultur Kontrakt om leje af dele af Egeparken Til opførelse og drift af klatrepark i dele af Egeparken 16. febuar 2016 15/34553 1 af 9 Partnere Glostrup Kommune Rådhusparken 2 2600 Glostrup Kommune CVR:

Læs mere

Mellem Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Gyldenløvesgade 15, 1502 København K, i det følgende kaldet ejer

Mellem Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Gyldenløvesgade 15, 1502 København K, i det følgende kaldet ejer Bilag 6 - Ejendomme Aftale om anvendelse af bygninger og/eller ejendomsareal til opsætning af reklame og reklamebærende udstyr Nærværende aftale er ikke omfattet af lejelovgivningen. PARTERNE OG DET LEJEDE:

Læs mere

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg.

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg. AFTALE OM BYRUM OG TRAFIKLØSNING VED FALKONER CENTRET ( Aftalen ) MELLEM Frederiksberg Kommune, Rådhuset By- og Miljøområdet CVR-nr. 11259979 Smallegade 1 2000 Frederiksberg (Herefter benævnt FK") som

Læs mere

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg.

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg. AFTALE OM BYRUM OG TRAFIKLØSNING VED FALKONER CENTRET ( Aftalen ) MELLEM Frederiksberg Kommune, Rådhuset By- og Miljøområdet CVR-nr. 11259979 Smallegade 1 2000 Frederiksberg (Herefter benævnt FK") som

Læs mere

Leje og benyttelsesaftale

Leje og benyttelsesaftale Leje og benyttelsesaftale Vedrørende legeplads på del af ejendommen matr.nr. 8 CH, Flenninge By, Brahetrolleborg, beliggende Lykkemarken, 5600 Faaborg mellem Faaborg-Midtfyn Kommune, herefter kaldet FMK

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE 1 BAGGRUND 2 KOMMUNEPLANTILLÆG OG LOKALPLANEN 3 INFRASTRUKTURANLÆGGENE 4 OVERTAGELSE AF INFRASTRUKTURANLÆGGENE OG KRAV

INDHOLDSFORTEGNELSE 1 BAGGRUND 2 KOMMUNEPLANTILLÆG OG LOKALPLANEN 3 INFRASTRUKTURANLÆGGENE 4 OVERTAGELSE AF INFRASTRUKTURANLÆGGENE OG KRAV UDKAST FOR UDBYGNINGSAFTAE Vers. 16. maj 2018 Mellem Frederiksberg Kommune Smallegade 1 2000 Frederiksberg og MT Højgaard A/S Knud Højgaards Vej 7 2860 Søborg INDHODSFORTEGNESE 1 BAGGRUND 2 KOMMUNEPANTIÆG

Læs mere

Betinget udbygningsaftale

Betinget udbygningsaftale Betinget udbygningsaftale Mellem Carlsberg Byen Ejendomme 1 p/s CVR nr.: 35248552 Olivia Hansens Gade 2 1799 København V som ejer af Rahbeks Allé 15-17 af matr.nr. 66b, 66c og 66i, Frederiksberg, og Frederiksberg

Læs mere

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune.

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune. Lejekontrakt Mellem Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem Østervej 4 4640 Faxe Cvr.nr. 14278184 (herefter lejer) Og Faxe Kommune Frederiksgade 8 4690 Haslev Cvr.nr. 29188475 (herefter udlejer)

Læs mere

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) Carl Peter Pedersen og Eva Skovgaard Pedersen Sønder Tranders Vej Gistrup

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) Carl Peter Pedersen og Eva Skovgaard Pedersen Sønder Tranders Vej Gistrup Mellem undertegnede og medundertegnede ejere af følgende ejendomme: Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby (i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr.

Læs mere

Aalborg Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen Stigsborg Brygge Nørresundby (i det følgende kaldet Aalborg Kommune )

Aalborg Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen Stigsborg Brygge Nørresundby (i det følgende kaldet Aalborg Kommune ) Undertegnede og medundertegnede Aalborg Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby (i det følgende kaldet Aalborg Kommune ) Aalborg Havn A/S Langerak 19 9220 Aalborg Øst

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk Dato 20. december 2016 Sagsnr. 16/11305 Løbenr. 226523/16

Læs mere

UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Poppelstykket

UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Poppelstykket UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Poppelstykket mellem og Poppelstykket 8 ApS Frem 56 st. th. 2800 Kgs. Lyngby Cvr. Nr. 32669433 (herefter benævnt Poppelstykket 8) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København

Læs mere

UDBYGNINGSAFTALE. mellem. DADES A/S (DADES) CVR nr Lyngby Hovedgade Kgs. Lyngby

UDBYGNINGSAFTALE. mellem. DADES A/S (DADES) CVR nr Lyngby Hovedgade Kgs. Lyngby UDBYGNINGSAFTALE mellem DADES A/S (DADES) CVR nr. 10432928 Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby og Gladsaxe Kommune CVR nr. 62761113 Rådhuset Rådhus Allé 7 2860 Søborg Vedr. etablering af infrastrukturanlæg

Læs mere

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849 og 850 Aalborg Bygrunde. Hans Mølgaard Andersen Hasserishøj Aalborg

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849 og 850 Aalborg Bygrunde. Hans Mølgaard Andersen Hasserishøj Aalborg Mellem undertegnede Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby og medundertegnede ejere af følgende ejendom: (i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE mellem og De Forenede Ejendomsselskaber A/S Vestager 5 2100 København Ø Cvr. Nr. 14335242 (herefter benævnt DFE) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE By- og Udviklingsforvaltningen BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk CPR: Dato 22. november

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE JERNBANEGADE (DAGMARHUS)

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE JERNBANEGADE (DAGMARHUS) UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE JERNBANEGADE (DAGMARHUS) mellem og Ejendomsselskabet Katarina A/S Studiestræde 61 1554 København V Cvr. Nr. 13212139 (herefter benævnt Katarina) Københavns

Læs mere

Center for Plan & Miljø

Center for Plan & Miljø Center for Plan & Miljø Mellem Og UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Cathrine Riegels Gudbergsen Broksø Hovedgård Broksøvej 60 4160 Herlufmagle (herefter benævnt CRG) Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837)

FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837) FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837) 1. KONTRAKTENS PARTER Mellem bortforpagter Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) Driftsområde Karup (DOKAR) Adresse: Herningvej 30, Kølvrå,

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE AXELTORV OG VESTERBROGADE (SCALA) mellem og Ejendomsselskabet Norden v Invest P/S Store Strandgade 20 1255 København K Cvr. Nr. 33649843 (herefter benævnt

Læs mere

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1.1 Parterne Nærværende kontrakt er indgået mellem: Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved CVR.

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen]

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen] KONTRAKT mellem Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. og [Indsættes ved kontraktindgåelsen] vedrørende "Pleje af grønne områder" 1 Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32

Læs mere

SAMEJEAFTALE VEDR. EJENDOM TIL PSYKIATRIENS HUS

SAMEJEAFTALE VEDR. EJENDOM TIL PSYKIATRIENS HUS SAMEJEAFTALE VEDR. EJENDOM TIL PSYKIATRIENS HUS Silkeborg Kommune Søvej 1 8600 Silkeborg (herefter kaldet kommunen ) og Region Midtjylland Skottenborg 26 8900 Viborg (herefter kaldet regionen ) har dags

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014

FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014 FORPAGTNINGSKONTRAKT (Jordforpagtning) 2014 Underskrevne (bortforpagter) Nyborg Kommune Torvet 1 5800 Nyborg CVR.nr. 29 18 97 22 bortforpagter herved til medunderskrevne (forpagter) CVR.nr. en del af landbrugsejendommen

Læs mere

TILLÆGSAFTALE TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE MARMORMOLEN

TILLÆGSAFTALE TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE MARMORMOLEN Den 23. april 2012 TILLÆGSAFTALE TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE MARMORMOLEN Mellem Udviklingsselskabet By & Havn I/S Nordre Toldbod 7 1013 København K (herefter benævnt B&H) og Københavns Kommune

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Cvr.nr xxxxx xxx (i det følgende kaldet

Læs mere

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt TÅRNBYFORSYNING Vand A/S Rammeaftale om Vandledningsarbejder 2015-2017 Koncept til kontrakt 2015-07-30 1 Indholdsfortegnelse 1. PARTERNE... 3 2. AFTALEN... 3 3. AFTALEGRUNDLAG... 3 4. ENTREPRENØRENS YDELSER...

Læs mere

AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE ROSKILDE KOMMUNES FORSYNINGERS SERVICEVIRKSOMHED TIL ROSKILDE FORSYNING A/S (UNDER STIFTELSE) W:\42523\146102\000010.

AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE ROSKILDE KOMMUNES FORSYNINGERS SERVICEVIRKSOMHED TIL ROSKILDE FORSYNING A/S (UNDER STIFTELSE) W:\42523\146102\000010. AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE AF ROSKILDE KOMMUNES FORSYNINGERS SERVICEVIRKSOMHED TIL ROSKILDE FORSYNING A/S (UNDER STIFTELSE) W:\42523\146102\000010.doc Side 2 BILAGSFORTEGNELSE Bilag 2.4. Anlægskartoteker

Læs mere

Udkast til betinget købsaftale. Ådalsparkvej 2. 2960 Rungsted Kyst. 1. Overdragelse af ejendommen og vilkårene herfor. 1.1 Ejendommen, der overdrages

Udkast til betinget købsaftale. Ådalsparkvej 2. 2960 Rungsted Kyst. 1. Overdragelse af ejendommen og vilkårene herfor. 1.1 Ejendommen, der overdrages Hørsholm Kommune Udkast til Købsaftale Hannebjerg, Louis Petersensvej 11, 2960 Rungsted Kyst Marts 2016 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowidk

Læs mere

Kontrakt. mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V. (herefter benævnt Kunden)

Kontrakt. mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V. (herefter benævnt Kunden) Kontrakt mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og Kunde CVR-nr. Adresse (herefter benævnt Leverandøren) (sammen benævnt

Læs mere

Betinget udbygningsaftale

Betinget udbygningsaftale Betinget udbygningsaftale Mellem Lodsejeren for så vidt angår ejendommene : 1529a, 1531a og 1535d, alle Århus Bygrunde (herefter benævnt Ejendommen ) Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S ("FEAS") CVR-nr.:

Læs mere

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE INDLEVELSE SKABER UDVIKLING TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE WWW.BDO.DK KONSULENTAFTALE VEDR. PROJEKT: Gennemgang af forudsætninger og beregninger til skolestrukturrapportens bilag I Vurdering af økonomisk

Læs mere

ADVOKATFIRMAET SØLGAARD & KNUDSEN. Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT

ADVOKATFIRMAET SØLGAARD & KNUDSEN. Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT j.nr. 87.590 lnk/lmj /U5 Tidsbegrænset LEJEKONTRAKT 1 PARTERNE 1.1 Mellem Syddjurs Kommune, Hovedgaden 77, 8410 Rønde, i det følgende kaldet udlejer og medundertegnede Den selvejende institution Ugelbølle

Læs mere

region midtjyllands standardbetingelser

region midtjyllands standardbetingelser region midtjyllands standardbetingelser - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr herunder medicoteknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser Disse standardbetingelser

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Enghavevej 81

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Enghavevej 81 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Enghavevej 81 04-10-2018 Aftalens Parter: KAB s.m.b.a. og Københavns Kommune Aftalens formål (herunder

Læs mere

Parterne har bidraget med udarbejdelse af en trafikvurdering, der skitserer konkrete løsningsforslag.

Parterne har bidraget med udarbejdelse af en trafikvurdering, der skitserer konkrete løsningsforslag. Foreløbig udgave Udbygningsaftale mellem K/S Laurentsvej 14-16, Bagsværd Kongevejen 495 C 2840 Holte Ejendomsselskabet Firskovvej 29 ApS Firskovvej 19 2800 Kgs. Lyngby Spellerberg Ejendomme ApS Vedbæk

Læs mere

Kontrakt på kantinedrift på Ellegårdvej 25A, 6400 Sønderborg

Kontrakt på kantinedrift på Ellegårdvej 25A, 6400 Sønderborg Kontrakt på kantinedrift på Ellegårdvej 25A, 6400 Sønderborg Nærværende kontrakt er indgået mellem Sønderborg Kommune Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg (i det følgende kaldet ordregiver) og [Virksomhed]

Læs mere

Forslag til lejekontrakt

Forslag til lejekontrakt Forslag til lejekontrakt Parterne Denne lejekontrakt indgås mellem: Udlejer: Navn: Adresse: CVR.nr.: Herefter kaldet udlejer. og Lejer: Navn: Adresse: Evt. CVR.nr.: Herefter kaldet lejer. 1 Det lejede

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT (2015/)

FORPAGTNINGSKONTRAKT (2015/) FORPAGTNINGSKONTRAKT (2015/) Mellem bortforpagter Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Driftsområde Skrydstrup (DO SKP) Adresse: Lilholtvej 2, 6500 Vojens CVR: 16 28 71 80 Kontaktperson: Morten Tving

Læs mere

Vedtægt. Reno Djurs I/S

Vedtægt. Reno Djurs I/S Vedtægt for Reno Djurs I/S Vedtægten er tiltrådt af 8 interessenter den 1. juli 1996 I 2001 er vedtægtens 9 ændret I 2005 er vedtægtens 14 ændret I 2006 er vedtægtens 1, 2, 6, 9 og 10 ændret I 2009 er

Læs mere

ARBEJDERHJEM" ANDELSBOLIGFORENINGEN "BOLIGFORENINGEN FREDERIKSBERG. Navn eq f6fmål. Medlemmer. VEDTÆGTER FOR

ARBEJDERHJEM ANDELSBOLIGFORENINGEN BOLIGFORENINGEN FREDERIKSBERG. Navn eq f6fmål. Medlemmer. VEDTÆGTER FOR Frederiksberg, Frederiksberg, VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN "BOLIGFORENINGEN FREDERIKSBERG ARBEJDERHJEM" Navn eq f6fmål Andelsboligforeningensnavn er "Boligforeningen Frederiksberg Arbejderhjem".

Læs mere

Odder Kommune. Vintertjeneste. Særlige Betingelser SB. August 2012

Odder Kommune. Vintertjeneste. Særlige Betingelser SB. August 2012 Vintertjeneste August 2012 Vintertjeneste August 2012 Dokument nr A030547_2_SB_Odder_2012 Revision nr 10 Udgivelsesdato 17 august 2012 Udarbejdet Kontrolleret Godkendt ATG JOJF/SHMO ATG 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedrørende Amager Strandvej og krydset ved Prags Boulevard Mellem Grundejerne: De Forenede Ejendomsselskaber A/S Vestagervej 5 2100 København Ø Cvr. Nr. 37511455 K/S GG 12 Østergade

Læs mere

Vedtægter for Nivåvænge Garager

Vedtægter for Nivåvænge Garager Vedtægter for Nivåvænge Garager Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 3. maj 1972 og ændret på de ekstraordinære generalforsamlinger den 6. oktober 1977, den 7. oktober 1982, den 26. august 1998

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 24.06.2014-1005433413 TINGLYSNINGSDATO: 24.06.2014 13:59:06 EJENDOM: Adresse: Adresse: Resdal Bakke 11A 0001p Resdal Bakke 11B 0001ae SERVITUT: MYNDIGHED:

Læs mere

Udkast til SAMARBEJDSAFTALE. mellem. Skanderborg Kommune og. de almene boligorganisationer i kommunen

Udkast til SAMARBEJDSAFTALE. mellem. Skanderborg Kommune og. de almene boligorganisationer i kommunen Udkast til SAMARBEJDSAFTALE mellem Skanderborg Kommune og de almene boligorganisationer i kommunen om anvisning af almene boliger i Skanderborg Kommune Aftale Mellem Skanderborg Kommune på den ene side

Læs mere

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX Rengøringsaftale Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk I det følgende kaldet Kunde. og XXXX I det følgende kaldet Leverandøren Side 1 af 8 1. Aftalens retlige grundlag:... 3 2. Rengøringsaftalens

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Landbrug & Fødevarer. Århus Kommune

Udbygningsaftale. Mellem. Landbrug & Fødevarer. Århus Kommune Udbygningsaftale Mellem Landbrug & Fødevarer og Århus Kommune Mellem Landbrug og Fødevarer Axeltorv, Axeltorv 3 1609 København V Cvr. nr. 25529529 (herefter benævnt Ejeren ) og Aarhus Kommune Rådhuset

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Peter Rørdams Vej

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Peter Rørdams Vej KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE vedr. Peter Rørdams Vej 03-04-2018 Aftalens Parter: Lidl Danmark K/S og Københavns Kommune Aftalens formål

Læs mere

Bilag 3 Udkast til rammeaftale

Bilag 3 Udkast til rammeaftale Bilag 3 Udkast til rammeaftale 1. Parterne Nærværende rammeaftale er indgået mellem Vesthimmerlands Kommune Indkøbsenheden Himmerlandsgade 27 9600 Aars i det følgende kaldet VHK og Leverandør Virksomhed

Læs mere

BORUM. Råd giver aftale. Udskiftning kældervinduer, m.v. af vinduer, altandøre BYGGERÅDGIVNING. Vedrørende: Beliggende Smakkegårdsvej 94-104

BORUM. Råd giver aftale. Udskiftning kældervinduer, m.v. af vinduer, altandøre BYGGERÅDGIVNING. Vedrørende: Beliggende Smakkegårdsvej 94-104 Side 1 af 6 BORUM BYGGERÅDGIVNING Råd giver aftale Udskiftning kældervinduer, m.v. af vinduer, altandøre Vedrørende: E/F Smakkegårdsbo 4-5 Beliggende Smakkegårdsvej 94-104 2820 Gentofte Udfærdiget Juni

Læs mere

i foreninger En aftale med DATEA gør jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om...

i foreninger En aftale med DATEA gør jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om... i foreninger En aftale med DATEA gør jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om... I DATEA leverer vi skræddersyede løsninger til andels- og ejerforeninger

Læs mere

BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGSKONTRAKT. NN vej by Cpr.nr. (herefter Forpagter )

BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGSKONTRAKT. NN vej by Cpr.nr. (herefter Forpagter ) BETINGET TIDSBEGRÆNSET FORPAGTNINGSKONTRAKT Mellem og Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen Prismen, Amagerbro Kultur v/bjarne Fey Jemtelandsgade 3 2300 København S (herefter Bortforpagter

Læs mere

1 Navn og hjemsted Laugets navn er "KRAGSBJERG ANTENNELAUG". Laugets hjemsted er Odense Kommune.

1 Navn og hjemsted Laugets navn er KRAGSBJERG ANTENNELAUG. Laugets hjemsted er Odense Kommune. VEDTÆGTER for 1 Navn og hjemsted Laugets navn er "KRAGSBJERG ANTENNELAUG". Laugets hjemsted er Odense Kommune. 2 Formål Laugets formål er at formidle såvel inden- som udenlandske radio- og fjernsynsprogrammer

Læs mere

Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.]

Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] København September 2014 Sagsnr. 028156-0064 aa/cru/ssk UDKAST 21. september 2014 Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] Mellem Roskilde Kommune CVR-nr. 29 18 94 04 Rådhusbuen 1

Læs mere

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849 og 850 Aalborg Bygrunde. Hans Mølgaard Andersen Hasserishøj Aalborg

(i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849 og 850 Aalborg Bygrunde. Hans Mølgaard Andersen Hasserishøj Aalborg Mellem undertegnede Aalborg Kommune, By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby og medundertegnede ejere af følgende ejendom: (i det følgende kaldet Aalborg Kommune) matr. nr. 849

Læs mere

under Stævnen matr.nr. 537b og Broen matr.nr.537c.beliggende på matr.nr. 537 a Åløkkegård Hgd. Odense Jorder Laugets hjemsted er Odense Kommune.

under Stævnen matr.nr. 537b og Broen matr.nr.537c.beliggende på matr.nr. 537 a Åløkkegård Hgd. Odense Jorder Laugets hjemsted er Odense Kommune. VEDTÆGTER FOR PARKERINGSLAUGET PROMENADEN FOR PARKERINGSLAUGET [*] F Bilag 1: 1. NAVN Bilag 1: 1.1 Parkeringslaugets navn er Parkeringslauget Promenaden (i det følgende kaldet Lauget ). 2. FORMÅL OG HJEMSTED

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og GrønlandsBANKEN, Postboks 1033, 3900 Nuuk, banken@banken.gl har dags dato i henhold til Aftale om Netbank indgået følgende

Læs mere

Aftale om park ved Marmormolen og kvalitetstiltag på Langelinie

Aftale om park ved Marmormolen og kvalitetstiltag på Langelinie Aftale om park ved Marmormolen og kvalitetstiltag på Langelinie mellem og Og HARBOUR P/S c/o ATP Ejendomme A/S Gothersgade 49 1123 København K Cvr. Nr. 34 09 09 63 (herefter benævnt HARBOUR) Københavns

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE mellem og Batteriet K/S Fabrikvej 12, 1 8800 Viborg Cvr. Nr. 30569725 (herefter benævnt BK) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter benævnt KK) BK og

Læs mere

Totalrådgivningskontrakt

Totalrådgivningskontrakt Totalrådgivningskontrakt Vedr. Sundhedscenter i Skærbæk 21. september 2012 TOTALRÅDGIVNINGSKONTRAKT 1. PARTERNE 1.1. Undertegnede Tønder kommune, Teknik og Miljø Rådhusstræde 2 6240 Løgumkloster i det

Læs mere

FINSENSVEJ 12 - UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE START-UP CITY FREDERIKSBERG

FINSENSVEJ 12 - UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE START-UP CITY FREDERIKSBERG Frederiksberg Kommune Smallegade 1 2000 Frederiksberg Att. By, Byggeri og Ejendomme, Byudvikling Att. Astrid Viskum, byplanlægger EMAIL LCH@PLESNER.COM 60168-102 LCH FINSENSVEJ 12 - UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE

Læs mere

Gasleverandøraftale. mellem. Distributionsselskabet. Gasleverandøren

Gasleverandøraftale. mellem. Distributionsselskabet. Gasleverandøren Gasleverandøraftale mellem Distributionsselskabet og Gasleverandøren (Version 3.0) Gældende fra 1. september 2014 Indholdsfortegnelse 1. AFTALEPARTER... 3 2. FORMÅL... 3 3. DEFINITIONER... 4 4. AFTALEPERIODE...

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT. Ejendomsafdelingen (herefter benævnt bortforpagter)

FORPAGTNINGSKONTRAKT. Ejendomsafdelingen (herefter benævnt bortforpagter) Udkast af 28. marts 2014. FORPAGTNINGSKONTRAKT Mellem undertegnede Fredericia Kommune, Gothersgade 20, 7000 Fredericia Ejendomsafdelingen (herefter benævnt bortforpagter) og medundertegnede Fuglsanghallerne

Læs mere

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder)

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Betingelser 1. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN må, om ønsket, gennemføre betalinger via PBS (Pengeinstitutternes

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By Forpagtningsaftale Mellem Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring (herefter benævnt Bortforpagter) Og Navn Adresse By (herefter benævnt Forpagter) er der indgået følgende forpagtningsaftale

Læs mere

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST TIL BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem Grundejer: Upcycling ApS Højlundevej 8 3540 Lynge CVR.nr. 30360125 (Upcycling) og Hillerød Kommune Trollesmindealle 27 3400 Hillerød CVR. nr. 29189366 (kommunen)

Læs mere

JURIDISK DUE DILIGENCE RAPPORT

JURIDISK DUE DILIGENCE RAPPORT JURIDISK DUE DILIGENCE RAPPORT EJENDOMMEN ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 AARHUS TLF +45 70 12 12 11 ANSVARLIG PARTNER JACOB MØLLER MATR.NR. 1235B BRUNDE, RISE BELIGGENDE KOMETVEJ

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE. Baggrund

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE. Baggrund Bilag 7 BETINGET UDBYGNINGSAFTALE mellem og Lidl Danmark K/S Profilvej 7 6000 Kolding Cvr. Nr. 26630797 (herefter benævnt Lidl) Københavns Kommune Rådhuset 1599 København V (herefter benævnt KK) Lidl og

Læs mere

Købsblanket Byggegrunde

Købsblanket Byggegrunde Købsblanketten skal printes, udfyldes og underskrives. Herefter kan den scannes og mailes til erik.janne@webspeed.dk - eller afleveres/postes til: EB Holding Randers ApS Kongelysdalen 14 8930 Randers NØ

Læs mere

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Indholdsfortegnelse Nr. Emne Side 0. Parterne 2 1. Brugsgenstanden 3 2. Anvendelse 3 3. Ikrafttræden/overtagelse 4 4. Opsigelse/ophør 5 5. Fremleje

Læs mere

Kontrakt om levering af kornhalm an værk til REFA Biomasseindkøb ApS 2015 2018

Kontrakt om levering af kornhalm an værk til REFA Biomasseindkøb ApS 2015 2018 Kontrakt nr. Kontrakt om levering af kornhalm an værk til REFA Biomasseindkøb ApS 2015 2018 Halmtype Mængde (ton) pr. år Kornhalm Indhold 1: Parterne... 3 2 Aftalegrundlag... 3 3: Definitioner... 4 4:

Læs mere

Driftsoverenskomst. Mellem. Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen. Fonden Jagtvej 69. indgås følgende DRIFTSOVERENSKOMST

Driftsoverenskomst. Mellem. Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen. Fonden Jagtvej 69. indgås følgende DRIFTSOVERENSKOMST Kommunaludvalget KOU alm. del - Svar på Spørgsmål 41 Offentligt Driftsoverenskomst Mellem Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen og Fonden Jagtvej 69 indgås følgende DRIFTSOVERENSKOMST om

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD Ejeren, Kolding Kommune, Nytorv 11, 6000 Kolding tlf.nr. 79 79 79 79, (herefter kaldet bortforpagter) bortforpagter til XXX Navn, adresse, kontakt (herefter

Læs mere

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE UDKAST BETINGET UDBYGNINGSAFTALE mellem Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst CVR. nr. 29190941 (herefter benævnt Regionen) og Aalborg Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen Stigsborg

Læs mere