Referat: Dansk Akvarie Union s Hovedbestyrelsesmøde Afholdt: Søndag d. 28. januar 2007 kl. 11:00 i Nr. Broby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat: Dansk Akvarie Union s Hovedbestyrelsesmøde Afholdt: Søndag d. 28. januar 2007 kl. 11:00 i Nr. Broby"

Transkript

1 Referat: Dansk Akvarie Union s Hovedbestyrelsesmøde Afholdt: Søndag d. 28. januar 2007 kl. 11:00 i Nr. Broby Tilstede: Sven A. Knudsen (SAK), Kreds 1 Per Kyllesbech Petersen (PKP), Kreds 2-3 Michael Hansen (MH), Kreds 4 Finn Pedersen (FP), Kreds 6 Rasmus Hurup (RH), FU-Formand Christian Jørgensen (CJ), FU-Næstformand Lone Hauge Nørrevang (LHN), FU-Kasserer Tage Falz Billeskov (TFB), FU-Sekretær (og referent) Ej tilstede: Kreds 5 (herom senere) Udvalgene (frivilligt) Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste HB-møde d. 10. september Orientering fra kredsene 3. Orientering fra udvalgene 4. Orientering om Kreds 5 5. Formanden og akvariesiden.dk 6. DAU s hjemmeside 7. Tema-weekend (Hold og Holdninger omkring Akvariefisk) 8. Hjemmebedømmelser/DM Foredragsholderliste. Punktet lavet om til Økonomi 10. Eventuelt. Pkt. 1: Godkendelse af referat fra sidste HB-møde d. 10. September 2006 Godkendt..! Pkt. 1A: Diskussion om godkendelse af referat fra delegeretmødet i oktober 2006: FP kundgjorde at referatet fra sidste delegeretmøde i Århus i okt. 2006, ikke var af sådan en beskaffenhed, at han kunne godkende det med sin underskrift. SAK foreslog at punkterne fra delegeret-referatet tages/sættes op i fællesskab og underskrives. PKP talte om pokaler, men det bringes under eventuelt Pkt. 2: Orientering fra kredsene: Kreds 1. (SAK): Kreds 1 holder Kredsmøde Mandag d. 29. januar. Kreds 1 har arrangeret et 3-delt foto-kursus, som starter i marts og foregår i Danmarks Akvarium. Lærerne er F. Ingemann-Hansen, generelt om fototeknikker og Leif Petersen om film-streams taget på små digital-kameraer. Kurser som Kreds 1 arrangerer, nyder stor deltagelse. - ellers er der det sædvanlige, sagde SAK.

2 Kreds 2-3. (PKP): Kreds 2-3 har holdt kredsmøde d. 16. november og holder møde igen d. 10. maj Man afholder kredsbedømmelse d. 25. marts, men har ikke fået respons fra Steen (DAS) i forbindelse med bestilling af dommere. Man har aflyst ekstra foredragsdag både af økonomiske grunde og fordi der var lille tilslutning til Akvadagen i Der holdes dog Akvadag igen i 2007 den 22. april i Holbæk. (Akvadagen er flyttet fra Karlemoseparken, da de grundet et formandsskifte ikke så sig i stand til at stå for arrangementet). Program: Akvaquiz ved Sven A. Knudsen 2 foredrag (opdræt af selskabsakvariefisk formentlig af John Møller Andersen, Roskilde og VAT Fotogruppen om erfaringer med akvariefoto) derefter auktion. Udenfor kredsen: Onsdag d. 28. februar kl Foredrag om Koralrevets biologi Auditoriet, Slagelse Seminarium Ingemannsvej 17, 4200 Slagelse. Foredragsholdere: Cand. Scient i havbiologi Michael Arvelund og cand. scient i biologi Tyge Dahl Hermansen. Arrangør: Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklub i samarbejde med LOF Slagelse. Der er tilmelding, - entre kr. 50,- man kan se mere og tilmelde sig på Kreds 4. (MH): Der sker ikke så meget, UDOVER: Aqua-dag i Viborg d. 10 marts. Kredsgeneralforsamling i Skals d. 11. marts. Ungeføder-weekend d marts, arrangeret af Poecilia Scandinavia. Desuden er der et weekend-symposium d. 30/3 1/ arrangeret af Aalborg Akvarieforening Ellers er der ikke stemning for yderligere kredsarrangementer. Kreds 6. (FP) Syddansk Akvarie-, og Terrarieforening er lukket. Odense AF og Nyborg AF kører jævnt derudaf. Sydfyn/Langeland Akvarieforening har fordoblet medlemstallet, da de fik 5 nye medlemmer Kredsen påtænker at arrangere et fællesmøde. Pkt. 3. Orientering fra udvalgene: Der blev efterlyst udvalgsbenævnelser på dagsordenen, hvilket hermed er taget med til næste indkaldelse til HB-møde. 1.gangsopdræt kører derudaf Opdrætskonkurrence ditto Hjemmesiden tages med i pkt. 6 (se senere). I DAS (Dansk Akvariedommer Sammenslutning) er der intet sket siden den ordinære generalforsamling, da man ikke har hørt noget fra den nye formand. FP fortalte at travlhed i hans hverdag gjorde at han ikke har kunnet de store armsving i DAS-regi. FP oplyste endvidere, at der var 3-4 stykker i Kreds 4 som gerne ville uddannes til dommere, og så var den lissom lagt op til MH at få noget stablet på benene..! Ellers kunne FP berette om stor modvilje og afstandtagen til bedømmelser generelt, hos Aalborg Akvarieforening s formand, Claus Holm Sørensen.

3 Nordisk Samarbejde ligger noget stille, men RH tager sammen med Erik Lind Larsen til Nordisk møde. Ellers foretager FU sig ikke noget videre seriøst i Nordisk Samarbejde-regi. Udlån ligger helt stille, da Aalborg AF ligger inde med alt materialet, med henblik på fornyelse af remedierne (så vidt jeg har forstået det ref.bem.), med de vil ikke have noget med administration og forsendelser at gøre. Derfor enedes man om, at al udlån skal tilbage til Heinrich Pedersen (Horsens AF), og han skal opdatere lagerlisten hvis altså at han vil Denne liste skal med på hjemmesiden, da man på HB-mødet konstaterede at den nuværende liste var mere end mangelfuld. Pkt. 4: Orientering om Kreds 5 Trods utallige henvendelser fra RH, har man intet hørt fra Esbjerg & Omegns Akvarieforening. RH har været til møde i Haderslev omkring gendannelsen af Kreds 5 hvor kun Sønderborg og Åbenrå ikke deltog. Kreds 5 holder gendannende generalforsamling d. 25. februar kl. 11:00 i Haderslev, og Christan Pedersen har allerede sagt ja til kassererposten. RH mente at Kreds 5 kommer fuldtalligt tilbage med alle foreningerne (+ 1), dog minus Esbjerg & Omegns Akvarieforening. Pkt. 5: Formanden og akvariesiden.dk RH fortalte at der har været noget knas og hvisken-tisken i krogene om, ar RH ikke både kunne være FU-formand og så ha noget med akvariesiden.dk at gøre altså man mente at han sad med 2 kasketter med hvert sit skilt. RH gjorde opmærksom på, at han KUN var admin på akvariesiden.dk og IKKE bestyrelsesmedlem. En absolut enig hovedbestyrelse kunne IKKE se noget problem dermed, og alt hurlumhejet omkring en skiftende hovedbeklædningsgarderobe blev udråbt til fnidder-fnadder af den uldne slags Pkt. 6: Hjemmesiden Som skrevet stod i sidste FU-referat, har FP ordret en ny (gratis) hjemmeside, og udkastet/lay-outet var rundsendt til hovedbestyrelsen for almen kommentarer på HB-mødet. SAK ville gerne af med diverse baggrundsbilleder, da farveblinde har endog aldeles svært ved at læse tekst med sådanne baggrunde. FP ville gerne at man fandt en ens størrelse på annoncerne, hvilket vi kun kunne give ham medhold i, da det ser tåbeligt ud, at de 3 annoncer der er, er i forskellige størrelser. Der var flere der efterlyste muligheder for login for forskellige administratorer, så udvalgene og foreningerne selv kunne oploade deres ting, på deres egne sider på hjemmesiden. Det afstedkom så megen snak og diskuteren om dette og hint omkring hjemmesideproduktion, at FP kontakter firmaet, og sender oplysninger om dennes kontaktperson til RH og TFB. Disse tager sig så af hele hjemmesidesagen, omkring ønsker og muligheder, sammen med firmaet.

4 Pkt. 7: Tema-weekend (Hold og Holdninger omkring Akvariefisk) Da undertegnede ivrigt deltog i diskussionen, er det ikke meget jeg fik skrevet ned, men lidt fik jeg da med: Tema-weekenden søges holdt sammen med delegeret-mødet i Vestsjællands Akvarie-, og Terrarieklub (VAT). PKP strittede imod da man ikke kunne stå for et større arrangement som gik over flere dage, men vi beroligede ham med, at det skulle han ikke gå så højt op i, da vi kan nøjedes med lidt (her tænkte vi selvfølgelig på en fest af den sjove slags). PKP skulle sådan set bare skaffe lokaliteter, så sørgede vi andre for resten. Ellers gik diskussionen om hvilke emner der skulle tages op denne dag: Habitat-beskyttelse, med-import, fauna-forurening, sprøjtemalede og farveinjekterede fisk, uegnede fisk til akvariebrug osv osv. Ligeledes skulle denne weekend gerne ende med en formulering af en fællespolitik omkring hold af akvariefisk. Der kommer mere ud når vi er kommet lidt længere hen i forberedelserne. Pkt. 8: Hjemmebedømmelsen / DM 2007 Datoerne ligger faste og er allerede udsendt. CJ gjorde det klart, at forretningsgangen skal holdes, dvs. at for at deltage i et DM SKAL man først igennem en klub-bedømmelse, og derefter et kredsmesterskab - altså ikke noget med at gå direkte med i et DM..! Endvidere kundgjorde CJ at DAS gerne sender dommere ud til foreningerne for at fortælle/holde foredrag omkring bedømmelser af akvarier, samt at man gerne telefon-supportede i akutte situationer. Ellers er det klub-formændenes ansvar at få pokaler sendt tilbage til CJ efter endt brug. Pkt. 9: Økonomi LHN berettede at der ved sidste delegeretmøde var 22 foreninger i DAU som havde betalt kontingent. Der er i mellemtiden kommet 1 nyt medlem, nemlig Trekantområdets Akvarieforening, men samtidig er Ballerup-, Hillerød-, og Syddansk Akvarieforening ude. På nuværende har 25 akvarieforeninger og 4 specialforeninger betalt kontingent, og det vil jo sige at DAU har 29 medlemsforeninger. Ellers kunne LHN fortælle at kassebeholdningen pt. lå på den gode side af kr ,- Pkt. 10: Eventuelt

5 PKP efterlyste en dato for næste delegeretmøde, hvilket er en af de første opgaver FU har i de kommende dage. Endvidere påpegede PKP de forvirrende oplysninger omkring pokaler fra hjemmebedømmelserne (ejendom contra vandrepokaler): På mødet blev der sagt, at pokaler kan vindes til ejendom ved at vinde klassen 3 gange i træk eller 5 gange i alt. I referatet stod der 3 gange i træk eller 8 gange i det hele. Referatet er urigtigt..! PKP påpegede at der ikke blev afholdt DM i Aqua-quiz i 2006 (som jeg forstod det korreks mig bare, hvis jeg har misforstået det ref.bem), og efterlyste en quiz-pokal. FP kunne fortælle at den tidligere formand, Jens V. Bruun ikke syntes om udseendet af den daværende quiz-pokal, hvorved han egenhændigt forærede den til Odense Akvarieforening i Pokalen skal tilbagekaldes, da der er plads til mange flere inskriptioner. PKP mente at der gik for lang tid fra at man vandt, til man fik pokalen, hvilket især juniorer ikke har tålmodighed til. Hidtil har praksis været at udlevere pokaler i forbindelse med delegeretmøder, som jo foregår i efteråret, men HB besluttede at man efterfølgende sender pokalerne til klubformændene, som så udleverer pokalerne på førstkommende møde i foreningen/klubben. Det giver flere tilskuere til happeningen, hvilket måske kan anspore flere til at deltage næste gang tror vi..! MH og undertegnede fortalte lidt om naturkalenderen.dk, som kunne være et godt værktøj for foreninger af alle slags, samt for almenheden hvis de mangler inspiration til weekendens foreteelser. Ellers blev Hovedbestyrelsen enige om, at der skal være DM i Aqua-quiz i år Referat skrevet af: Tage Falz Billeskov Sekretær PS. Hvis I synes at referatet er en smule jabbet, kan det muligvis skyldes at det er skrevet i (lidt) hast, idet SAK gerne ville ha det med på Kredsmødet d. 29. januar (næste dag). Jeg undskylder selvfølgelig, og lover højt og helligt, at gøre noget mere ud af det næste gang

Referat af delegatmøde i DAU 22.10.2006. 01. Valgt til dirigent, Finn Pedersen, Langeland. Referant J. V. Bruun.

Referat af delegatmøde i DAU 22.10.2006. 01. Valgt til dirigent, Finn Pedersen, Langeland. Referant J. V. Bruun. Referat af delegatmøde i DAU 22.10.2006 01. Valgt til dirigent, Finn Pedersen, Langeland. Referant J. V. Bruun. 02. Til stede var Horsens, KA, KAK, Avedøre, Silkeborg, Ålborg, Århus, Randers, Viborg, Slagelse,

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde afholdt d. 18. maj 2008 i Nr. Broby

Hovedbestyrelsesmøde afholdt d. 18. maj 2008 i Nr. Broby Hovedbestyrelsesmøde afholdt d. 18. maj 2008 i Nr. Broby Dagsorden: 1: Godkendelse af HB-referat af 7. okt. 2007 2: Orientering fra Kredsene: 2a: Kreds1 v/ Svend A. Knudsen 2b: Kreds 2-3 v/ Per Kyllesbech

Læs mere

Delegeretmøde. Re fe ra t fra d e le g e re tm ø d e S ø n da g de n 3. m a j 1 9 9 8 kl. 9.0 0 i Ho lbæ k.

Delegeretmøde. Re fe ra t fra d e le g e re tm ø d e S ø n da g de n 3. m a j 1 9 9 8 kl. 9.0 0 i Ho lbæ k. Re fe ra t fra d e le g e re tm ø d e S ø n da g de n 3. m a j 1 9 9 8 kl. 9.0 0 i Ho lbæ k. Poul Petersen indledte mødet med at takke Kreds 2-3 og Holbæk Akvarie Klub for en god og flot arrangeret aquadag,

Læs mere

Da n s k Ak v a rie Un io n

Da n s k Ak v a rie Un io n Da n s k Ak v a rie Un io n Re fe ra t D e le g e re t m ø d e t 2 3. o kt o b e r 2 0 0 5 i Ru d k ø b in g Jens V. Bruun bød velkommen til delegeretmødet 1. Valg af dirigent og mødesekretær Finn Pedersen

Læs mere

Nyhedsbrev fra DAU Den 1.juni 2011

Nyhedsbrev fra DAU Den 1.juni 2011 Nyhedsbrev fra DAU Den 1.juni 2011 Vi vil fremover fremsende et nyhedsbrev månedligt, for at informere om aktiviteterne i bestyrelsen www.danskakvarieunion.dk Hvad står DAU for? Der kører i øjeblikket

Læs mere

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær Jens Krüger blev valgt til dirigent, og det blev konstateret at generalforsamlingen

Læs mere

Delegeretmøde. Re fe rat fra de le ge re tm øde Sø ndag de n 2 2. april 2 0 0 1 kl.1 4.0 0 i Rande rs.

Delegeretmøde. Re fe rat fra de le ge re tm øde Sø ndag de n 2 2. april 2 0 0 1 kl.1 4.0 0 i Rande rs. Re fe rat fra de le ge re tm øde Sø ndag de n 2 2. april 2 0 0 1 kl.1 4.0 0 i Rande rs. Inden selve delegeretmødet blev Kaj Mortensen mindet. 1. Valg af dirige n t, dirige n tse k re tæ r o g m ø de se

Læs mere

Delegeretmøde afholdt d. 7. oktober 2007 i Sørbymagle

Delegeretmøde afholdt d. 7. oktober 2007 i Sørbymagle Delegeretmøde afholdt d. 7. oktober 2007 i Sørbymagle Dagsorden: 1: Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær 2: Konstatering af repræsentanternes stemmeret og gyldighed af fuldmagter 3: Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i DAU Region Sjælland. Ølstykke Akvarie Forenings lokaler. Hvornår?: , kl. 19:00

Referat fra bestyrelsesmøde i DAU Region Sjælland. Ølstykke Akvarie Forenings lokaler. Hvornår?: , kl. 19:00 Referat fra bestyrelsesmøde i DAU Region Sjælland. Hvor?: Ølstykke Akvarie Forenings lokaler Hvornår?: 22.11.2016, kl. 19:00 Hvem?: Holbæk Akvarieklub... Afbud Karlemosens Akvarieklub... Tilmeldt (1) Roskilde

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 21.februar 2015

Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 21.februar 2015 Stiftet den 4.marts 1945 Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 21.februar 2015 Pkt. 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær. Bestyrelsen foreslog Henrik Hansen fra Tønder Akvarieforening

Læs mere

Den røde nål. Vi har i DAU s bestyrelse besluttet at tildele F. Ingemann Hansen Den Røde Nål for hans store arbejde for akvariehobbyen i Danmark.

Den røde nål. Vi har i DAU s bestyrelse besluttet at tildele F. Ingemann Hansen Den Røde Nål for hans store arbejde for akvariehobbyen i Danmark. 1 Den røde nål. Vi har i DAU s bestyrelse besluttet at tildele F. Ingemann Hansen Den Røde Nål for hans store arbejde for akvariehobbyen i Danmark. F. Ingemann Hansen er ikke kun kendt i Danmark for sit

Læs mere

Delegeretmøde holdt d. 5. okt i Nr. Broby (Fyn)

Delegeretmøde holdt d. 5. okt i Nr. Broby (Fyn) Dagsorden: Delegeretmøde holdt d. 5. okt. 2008 i Nr. Broby (Fyn) 1: Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær 2: Konstatering af repræsentanternes stemmeret og gyldighed af fuldmagter 3: Fremlæggelse

Læs mere

Der er desværre ikke flere bronzenåle tilbage, så i år uddeles der kun guld- og sølvnåle samt diplomer.

Der er desværre ikke flere bronzenåle tilbage, så i år uddeles der kun guld- og sølvnåle samt diplomer. 1 Nordisk møde. Erik Lind Larsen har som kontaktperson til de nordiske akvarieforbund været til nordisk møde i Upsala. Svenske Akvaristers Riksforbund (SARF) uddeler på årsmødet Akvariets Oscar, og for

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Delegeretmødet d. 1. nov afholdt i Karlemoseparken i Køge

Delegeretmødet d. 1. nov afholdt i Karlemoseparken i Køge Delegeretmødet d. 1. nov. 2009 afholdt i Karlemoseparken i Køge Dagsorden: 1: Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær. 2: Konstatering af repræsentanternes stemmeret og gyldighed af fuldmagter.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Dansk Akvarieunions Region Sjælland

Dansk Akvarieunions Region Sjælland Referat fra bestyrelsesmøde i DAU Region Sjælland. Hvor?: Vestsjællands Akvarie- og Terrarie Klub, Skovagervej 14, Ringsted Hvornår?: 14.04.2015, kl. 19:00 Hvem?: Gersagerparkens Akvarieforening... Deltog

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød

Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød ABF s kreds Nordsjælland, den 9. september 2014 Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød Antal fremmødte foreninger: 11, som

Læs mere

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro 1. Valg af dirigent Jan Skov, Silkeborg PH blev valgt 2. Valg af referent Tina Kværnø, Næstved PH blev valgt 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Arbejdsudvalg sek. I & II

Arbejdsudvalg sek. I & II Arbejdsudvalg sek. I & II REFERAT 5 NOVEMBER 2011 KL. 10:00 NÆSTVED, HOS JENS CHR. NIELSEN MØDE INDKALDT AF Formand for AU sek. 2, MØDETYPE Arbejdsudvalgs møde (AU) sek. 1 & 2 ARRANGØR REFERENT Dansk politihundeforening

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro.

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. -51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesreferat for perioden 2008-2012 Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. Der var afbud fra: Mona Dahl (Kreds 9) Conni

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr. 701

Bestyrelsesprotokol nr. 701 Bestyrelsesprotokol nr. 701 Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 25. november 2010 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Re fe ra t fra d e le g e re tm ø d e S ø n da g de n 2 0. a pril 1 9 9 7 kl. 1 1.0 0 i Ha de rs le v

Re fe ra t fra d e le g e re tm ø d e S ø n da g de n 2 0. a pril 1 9 9 7 kl. 1 1.0 0 i Ha de rs le v Re fe ra t fra d e le g e re tm ø d e S ø n da g de n 2 0. a pril 1 9 9 7 kl. 1 1.0 0 i Ha de rs le v Poul Petersen indledte mødet med at takke Haderslev Akvarieforening for et godt og flot arrangement.

Læs mere

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN:

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I DANSK TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Kate Nielsen, Terkel Gydesen, Per Eg, Knud Erik Thomsen

Kate Nielsen, Terkel Gydesen, Per Eg, Knud Erik Thomsen Dansk Orienterings-Forbund Referat til møde nr. 2, 2016 i Kredsudvalg Syd Mødested Finlandsvej 9, Middelfart (hos Terkel) Mødedato Mandag den 12. september - kl. 18.30 Deltagere Kate Nielsen, Terkel Gydesen,

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt 2. 2. 2009

Referat fra generalforsamlingen afholdt 2. 2. 2009 VAT 9. 2. 2009 Referat fra generalforsamlingen afholdt 2. 2. 2009 8 medlemmer deltog i generalforsamlingen. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4.

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Roskilde Firma- og Familieidræt

Roskilde Firma- og Familieidræt Roskilde Firma- og Familieidræt Referat Bestyrelsesmøde Nr. 01/2010 Søndag den 31.01.10 KL. 10.30 Skovager 5, Gevninge, 4000 Roskilde. Mødedeltagere: Claus Schou, Jane Løvgren, Gerda Pedersen, John Petersen

Læs mere

6) Fremlæggelse af budget og orientering. Budgettet blev fremlagt til orientering, der var spørgsmål til jubilæum. Godkendt (Vedlagt)

6) Fremlæggelse af budget og orientering. Budgettet blev fremlagt til orientering, der var spørgsmål til jubilæum. Godkendt (Vedlagt) Referat af generelforsamling Aarhus akvarieforening d. 14/1 2016. 1) Valg af dirigent. Bestyrelsen forslog Birger, og dette blev vedtaget. Generalforsamlingen blev erklæret for lovlig. Stemme berettiget

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland. Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland. Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00 Til ABF's medlemsforeninger i kreds Vestjylland Skive, den 1. oktober 2014 Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00 Sted: Restaurant

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Nyhedsbrev fra DAU Den 1.maj 2012

Nyhedsbrev fra DAU Den 1.maj 2012 Nyhedsbrev fra DAU Den 1.maj 2012 Stiftet den 4.marts 1945 Her bliver der også plads til din annonce, hvis du annoncerer på vores hjemmeside Vi vil fremover fremsende et nyhedsbrev månedligt, for at informere

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 3. maj 2009 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 3. maj 2009 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 3. maj 2009 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Niels Ahrends

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter.

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter. Referat Generalforsamling i DSO lørdag d. 8. oktober 2016 Dagsorden: 1. Dirigent Rikka Poulsen. Referent Dorte Kocemba. 2. Formandsberetning oktober 2016 ved Tom Lykke Gregersen. Ved årsmødet, var emnet

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2/2010 Dato: 12.04.2010 Sted: Caroline Ditlefsen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Til stede: Hans B. Johnsen, Hans-Erik Nielsen, Per L. Jensen, Ivan Skovsted, John Knudsen og Svend Erik Pedersen Fraværende: Nikolaj F. Jensen Sekretær:

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde: Torsdag d. 26. juni 2014, kl. 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Susanne og Mette Dagsorden 1. Mettes arbejdstider

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Referat fra HB møde den 14. maj 2017

Referat fra HB møde den 14. maj 2017 Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 14. maj. på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 7, 7100 Vejle Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK Kredsformand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet i Parkinsonforeningens Nordjyllansakreds den 4.juni 2018 kl hos Pia Fog, Lindholmsvej 23,9400 Nørresundby

Referat fra bestyrelsesmødet i Parkinsonforeningens Nordjyllansakreds den 4.juni 2018 kl hos Pia Fog, Lindholmsvej 23,9400 Nørresundby Den 13..juni 2018 Referat fra bestyrelsesmødet i Parkinsonforeningens Nordjyllansakreds den 4.juni 2018 kl. 17-19 hos Pia Fog, Lindholmsvej 23,9400 Nørresundby Til stede: Pia Fog, Poul Israelsen, Carl

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 BESTYRELSESMØDE Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 Deltagere: Ikke mødt: Afbud: Referent: Mikkel Gundersen, Niels Kyhn, Steen Slot-Nielsen, Anette Svendsen, Lindis Mikkelsen Ingen Uffe Witt,

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 71

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 71 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 71 Deltagere bestyrelsen: Carsten Jørgensen, Hans-Jørn Pallesen, Lars Mott, Søren Skaarup, Thomas Szücs, Mette Jørgensen, Andre Schneider Deltagere administration: Peter

Læs mere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Hovedbestyrelsesmøde den 26. juni 2015 Fjeldsted Skov Kro, Store Landevej 92 5592 Ejby og 27. juni 2015 på Ungdomslejren Skallebøllecentret, Vissenbjerg

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Hos Lene mandag d. 15. november kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald () Nina Dige Vinther () Bettina Quvang Jørgensen (BQJ)

Læs mere

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter fra repræsentantskabsmødet 15. maj 2018 1. Landsforeningens navn og adresse Landsforeningens navn er: HK Seniorer Danmark. Stk. 2. Landsforeningens

Læs mere

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 REFERAT Social- og Handicapcentret 11-12-2013 Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 Til stede: Ole Hjuler, Hans Behrendt (mødeleder), Jørgen

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Dragonfactory har 181 medlemmer og 52 prøvemedlemmer samt et fast samarbejde med 10 institutioner fra Ballerup og nabokommunerne.

Dragonfactory har 181 medlemmer og 52 prøvemedlemmer samt et fast samarbejde med 10 institutioner fra Ballerup og nabokommunerne. Referat fra Rollespilsforeningen Dragonfactory s Ordinære Generalforsamling den 4. februar 2014 kl. 19:00, Lystoftegaard, Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede, 1 gæst (fra

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 7.april 2013

Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 7.april 2013 Stiftet den 4.marts 1945 Referat fra generalforsamlingen afholdt i Vejle den 7.april 2013 Pkt. 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær. Poul Petersen (KA) blev valgt som dirigent og sekretær

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Dansk Akvarie Union ønsker John Rosenstock tillykke med den fine hæder!

Dansk Akvarie Union ønsker John Rosenstock tillykke med den fine hæder! 1 Akvariets Oscar. SARF Sveriges Akvarieföreningars Riksförbund uddeler hvert år Akvariets Oscar til en person, som har gjort en særlig indsats for akvariehobbyen. Uddelingen af Akvariets Oscar 2017 foregik

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00

Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00 Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00 Tilstede var: Richard Andersen (RA), formand for Dansk Fåreavl. Bjarne

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Kredsbestyrelsens arbejde i kreds 4 Referaterne skal de laves, som beslutningsreferater, og derefter bringe dem på Kredsens hjemmeside.

Kredsbestyrelsens arbejde i kreds 4 Referaterne skal de laves, som beslutningsreferater, og derefter bringe dem på Kredsens hjemmeside. Referat fra Kredsbestyrelsesmødet i Kreds 4 Mandag d.09-04-2018 kl. 18.00 afholder Kreds 4 kredsbestyrelsesmøde Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding Bestyrelses Medlemmer: Poul Bundgaard,

Læs mere

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat, møde nr. 10, Torsdag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat, møde nr. 10, Torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: torsdag d. 10.09.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.2 Egedal Rådhus

Læs mere

Akvarie-hobby CV (For Jan Lyngdorf)

Akvarie-hobby CV (For Jan Lyngdorf) Akvarie-hobby CV (For Jan Lyngdorf) Kom hjem fra to års Sirius-patrulje tur i efteråret 1977. Meldte mig ind i Holbæk Akvarie Klub, i efteråret 1977, hvor jeg deltog i en hjemmebedømmelse i HAK og vandt:

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 1 Vestre Baadelaug Den ekstraordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Referat fra møde den 14. juni 2007

Referat fra møde den 14. juni 2007 Referat fra møde den 14. juni 2007 Mødested: Røntgenafdelingen Sønderborgsygehus Sydvang 1 6400 Sønderborg Fremmødte: Anne-Grethe Hansen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen og Boye Eckmann

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere