Referat af møde den 13. september 2017 kl i Handicaporganisationernes Hus, Høje Taastrup.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde den 13. september 2017 kl i Handicaporganisationernes Hus, Høje Taastrup."

Transkript

1 Donorudvalget Referat af møde den 13. september 2017 kl i Handicaporganisationernes Hus, Høje Taastrup. Sted: Sekretariatet 3. sal rød gang. Afbud Daniella Emilie Siintra og Dorthe Frahm Landsformand Jan Rishave deltog i mødet. 1. Godkendelse af dagsorden. Beslutning. Godkendt. 2. Evaluering af donordag. Donorudvalget afviklede i foråret en donordag på Hotel Sinatur i Nyborg. Der deltog 16 donorer fra hele landet. Udvalgets formand bød velkommen og forestod dagen, en standup`er leverede et humoristisk indslag, landsformanden takkede donorerne officielt (se tale på og donorerne blev inviteret til fortrolig samtale i tre temagrupper med ordstyrer. Herudover blev donorerne beværtet behørigt. Efterfølgende er der udarbejdet følgende evaluering: I Danmark udføres ca. 250 nyretransplantationer om året, heraf ca. 40 % fra levende donorer. Den 22. april 2017 afholdte Nyreforeningen en donordag for alle, der har doneret en nyre. Formålet var at takke donorerne for at give deres nyrer. 16 donorer deltog i Donordagen. Deltagerantallet kunne måske have været højere såfremt der havde været annonceret via hospitalerne. Arrangementet blev afholdt i Nyborg. Størstedelen fandt beliggenhed meget tilfredsstillende eller tilfredsstillende (79 %), hvorfor det vurderes, at man en anden gang kan holde arrangementet i Nyborg. Derudover viser resultatet, at halvdelen (50 %) af deltagerne i Donordagen er blevet opmærksomme på arrangementet via medlemsbladet. De resterende er blevet opmærksomme på dagen via hjemmesiden (21 %), andet (14 %), Facebooksiden (7 %) og fra modtageren af nyren (7 %). Ingen er blevet opmærksomme på dagen via hospitalet. En essentiel del af evalueringen er naturligvis at høre, hvor tilfredse deltagerne var med dagen. Resultaterne viser, at alle donorerne overordnet er meget tilfredse med Donordagen.

2 Derudover mener størstedelen af donorerne, at dagens mål om at takke nyredonorerne blev nået (86 %) - ingen mener dette mål slet ikke blev nået. Resultaterne vurderes som meget tilfredsstillende. I løbet af dagen var der forskellige indslag og oplæg, som deltagerne blev bedt evaluere. Donorerne var overordnet tilfredse med dagens indslag og oplæg: Stort set alle (93 %) vurderer at velkomsten ved Jesper Pøhler var (meget) tilfredsstillende. Alle fandt takketalen ved Jan Rishave (meget) tilfredsstillende. Tre ud af fire (74 %) fandt indslaget ved stand up komikeren (meget) tilfredsstillende. Næsten alle (86 %) fandt oplægget ved Hanne Agerskov om Den levende Nyredonor (meget) tilfredsstillende. Lørdag eftermiddag var donorerne inddelt i grupper for at tale med andre donorer. Alle donorerne fandt samtalerne meget tilfredsstillende eller tilfredsstillende. De blev spurgt om, hvad de fik ud af at tale med andre donorer: Erfaringsudveksling: 85 % fandt det meget tilfredsstillende eller tilfredsstillende at erfaringsudveksle med andre i samme situation. Høre andres historie: 93 % fandt det meget tilfredsstillende eller tilfredsstillende at høre andres historier. Alle fik mulighed for at snakke med andre donorer om eftervirkningerne af transplantationen. Når donorerne med egne ord skal forklare samtalernes betydning, beskriver de, at de fandt det rart at snakke med andre i samme situation. Deltagerne til Donordagen fik i løbet af dagen også forskellige former for forplejning, og resultatet viser, at 79 % var (meget) tilfredse med forplejningen ingen fandt forplejningen utilfredsstillende. I Nyreforeningen har der været snak om, hvorvidt det kunne være relevant at afholde et opfølgende arrangement for deltagerne. Nedenstående tabel viser, at de fleste er interesserede i at der bliver afholdt en opfølgende temadag (79 %) eller en samtalegruppe (64 %):

3 Hvilken opfølgende aktivitet(er) ønsker du at deltage i? 64% 79% 43% 36% 7% 14% Et opfølgende kursus En opfølgende samtalegruppe En Facebookgruppe En opfølgende temadag Jeg ønsker ikke at deltage i en opfølgende aktivitet Anden aktivitet Til slut blev donorerne også spurgt, om de havde kommentarer eller forbedringsforslag til Donordagen: Flere nævner, at Donordagen gerne måtte have varet hele dagen i stedet for fra kl De ønskede at få oplyst de forskellige donorers geografiske placering, så de kunne køre sammen. Slutteligt fik Donordagen MANGE ros. Donorerne var glade for at deltage, og syntes det var et godt initiativ. Forslag På baggrund af undersøgelsens resultater, vurderes det, at man i forbindelse med afholdelse af en fremtidig Donordag kan overveje følgende: Det vil være en god ide at afholde arrangementet igen næste år, eftersom evalueringsresultaterne er meget positive. 16 donorer deltog i Donordagen 2017 der er dog 100 levende donorer, som hvert år donorer en nyre. Der er således potentiale for at flere donorer kunne deltage i Donordagen. En måde at få flere deltagere til Donordagen kunne være ved at fokusere endnu mere på, hvordan man markedsfører Donordagen: Der er fx ingen, som har set et opslag om dagen på hospitalet og få er blevet opmærksomme på dagen via Facebook kan man skabe større fokus på disse platforme? Ved afholdelse af Donordagen i 2018 bør samtalerne igen være et vigtigt omdrejningspunkt, da deltagerne beskriver disse som være givtige. Det foreslås af donorerne, at gruppesamtalerne varer længere end i år, fordi de får meget ud af at erfaringsudveksle med andre nyredonorer. Overvej om det kunne være en idé at gøre Donordagen til et heldagsarrangement i stedet for et eftermiddags/aften arrangement. Donorerne efterspørger mere tid med de andre. Afhold gerne en opfølgende aktivitet for donorerne i form af en temadag eller en samtalegruppe. Både for dem som har deltaget i år, men også for dem som deltager i Sagen afgøres af Donorudvalget. Budgetdel af Hovedbestyrelsen.

4 Indstilling Sekretariatet indstiller, at der afholdes donordag en gang årligt, at dagen afvikles et geografisk centralt sted i Danmark, at der afsættes kr. i budget 2018 til afvikling af dagen, at programmet fastholdes med den ændring at tid til samtale i grupper forlænges fra 1 ½ til 2 ½ time. Beslutning. Der afholdes donordag den 14. oktober 2018 kl sammenfaldende med den nationale donordag. Alle levende donorer uanset tidspunkt for donation kan deltage. Dog ikke tidligere deltagere. Såfremt andre donorer end nyrer ønsker at deltage, er de velkomne. Programmet tilrettelægges så der bliver 2 ½ time til samtaler i grupper. Der afsættes kr. i budget 2018 og i overslagsårene til afvikling af dagen. Donordagen afvikles på Fyn gerne i Nyborg. Donordagen annonceres som sket og via plakater på hospitaler. Der oprettes en facebookgruppe i forbindelse med tilmelding. Deltagere opfordres til at melde sig ind i den med henblik på at få kontakt indbyrdes og med henblik på at koordinere samkørsel. 3. Formodet samtykke. Der henvises til tidligere sagsfremstillinger. Se for referat af møder i Donorudvalget og i Hovedbestyrelsen. På baggrund af bl.a. Nyreforeningens arbejde bad sundhedsministeren i 2016 Etisk Råd om at afgive udtalelse vedr. indførelse af formodet samtykke i Danmark. Udtalelsen kom i juni 2017 og kan ses her:

5 På baggrund af denne udtalelse er det næppe sandsynligt, at Folketinget vil optage en sag på dagsordenen, som ændrer samtykkeformen. Indstilling. Sekretariatet indstiller, at udtalelsen fra Etisk Råd tages til efterretning, at Nyreforeningen fremover arbejder aktivt for at maximere donorraten i Danmark med udgangspunkt i informeret samtykke. Sagen afgøres af Hovedbestyrelsen Beslutning Donorudvalget anbefaler, at Nyreforeningen tager udtalelsen fra Etisk Råd til efterretning. Samtidig anbefaler Donorudvalget, at eventuelle tiltag fra Folketinget noteres, men det forventes ikke at komme. Donorudvalget anbefaler, at Nyreforeningen arbejder aktivt for at maximere donorraten med udgangspunkt i informeret samtykke. Herunder - at der indføres en model i Danmark, som tilskynder danskerne til at tage stilling og tilmelde sig i donorregistret (nudging), - at tilmelding til donorregistret gøres enkelt og nemt via tilgængelige elektroniske apparater, - at forskellen i ventetid til nyretransplantation mellem øst- og Vestdanmark udlignes snarest ved enten at organisere Danmark i et optageområde, overføre patienter fra Østdanmark til transplantation i Vestdanmark eller ved at overføre nyrer fra Vestdanmark til Østdanmark. - at anonym donation af nyre implementeres snarest, - at Nyreforeningen via Nyreforeningens Forskningsfond støtter projekter, som forlænger levetiden af den transpanterede nyre. Donorudvalgets formand Jesper Pøhler fremlægger udvalgets indstilling i førstkommende Hovedudvalgsmøde. 4. Anonym donation af nyre Der henvises til tidligere sagsfremstillinger. Se for referat af møder i Donorudvalget og i Hovedbestyrelsen. På baggrund af bl.a. Nyreforeningens arbejde bad sundhedsministeren i 2016 Etisk Råd om at afgive udtalelse vedr. indførelse af anonym donation af nyre i Danmark. Udtalelsen kom i 2017 og kan ses her:

6 Implementering af anonym donation af nyre i Danmark forudsætter ikke lovændringer. Det kan gøres af sundhedsvæsenet uden videre. Jf. donorudvalgets tidligere arbejde kan det ske ved at anmode stamcelleadministrationen optage et parallelt system for anonyme nyrer, herunder sikre anonymiteten. Derudover forudsætter implementeringen, at en myndighed autoriseres til at godkende donorens habilitet umiddelbart før udtagelsen af nyre. Det bemærkes, at svenske læger planlægger transplantation ved donorkæder på tværs af Sverige, Norge og Danmark. De svenske læger planlægger at benytte anonym donation i kæden, hvorfor Danmark på denne måde (hvis samarbejdet aftales) indirekte vel indføre anonym donation af nyre. Sagen afgøres af Donorudvalget Indstilling Sekretariatet indstiller, at der tages kontakt til Sundhedstyrelsen for implementering af anonym donation af nyre. Beslutning Der tages kontakt til Sundhedsstyrelsen for implementering af anonym donation af nyre. Resolution for implementering af anonym donation via Scandiatransplant tiltrædes ved møde i Nordisk Nyre Samarbejde. 5. Kommunikation vedr. donorpjece. Donorpjecen er blandt det hyppigst besøgte på Alligevel må der stilles spørgsmål ved om pjecen når ud til de rette? Pjecens målgruppe er først og fremmest danskere, der enten er blevet spurgt om de vil donere en nyre eller selv overvejer om de skal stille sig til rådighed som donorer for bekendte, som (endnu) ikke har spurgt. I dag søger de fleste information ved at google og det synes derfor nærliggende at gøre denne form for søgning så nem som mulig. Almengørende organisationer kan efter ansøgning gratis benytte sig af googleadds.

7 Spørgsmålet er herudover hvordan det kan lade sig gøre at adressere målgruppen direkte? Det kan også overvejes om målgruppen kan nås ved indirekte henvendelser? Kan det lade sig gøre at gøre den tilgængelig via læger og sygeplejersker? Sagen afgøres af Donorudvalget Indstilling Sekretariatet indstiller, at søgningen på nettet optimeres således at ord som donor, nyre? leder til Nyreforeningens hjemmeside, at donorpjecen omtales på donordagen og fremhæves i præsentationen af donordagen til offentligheden, at der rettes personlig henvendelse til de tre transplantationssteder (lægerne) og at der om muligt ophænges materiale som beskriver/henviser til donorpjecen, at donorpjecen omtales i materiale til Nyreforeningens ambassadører Beslutning at søgningen på nettet optimeres således at ord som donor, nyre? leder til Nyreforeningens hjemmeside, at donorpjecen omtales på donordagen og fremhæves i præsentationen af donordagen til offentligheden, at der rettes personlig henvendelse til de tre transplantationssteder (lægerne) og at der om muligt ophænges materiale som beskriver/henviser til donorpjecen, at donorpjecen omtales i materiale til Nyreforeningens ambassadører Donorpjecen udsendes til udvalgets medlemmer for evt. revision/rettelser. Kommentarer sendes til Sven. 6. Hvervning af medlemmer.

8 Jo flere medlemmer, foreningen har, jo stærkere står dens argumenter. Jo flere medlemmer, foreningen har, jo stærkere vil den arbejde. Med mellemrum bør foreningens udvalg drøfte, hvordan arbejdet kan synliggøres med henblik på at hverve nye medlemmer. Det gør sig særligt gældende, at donorer først blev medtaget i foreningen som særskilt gruppe ved vedtægtsændring i Sagen afgøres af Donorudvalget Indstilling Sekretariatet indstiller, at donorudvalget diskuterer hvorvidt og hvordan donorpjecen og en indsats for at udbrede kendskabet til den også kan anvendes til at hverve medlemmer til foreningen og dermed styrke foreningens arbejde for donorer. Beslutning Donorer og Donorudvalgets arbejde fremhæves i medlemshvervning via The Call Company. Telemarketing forslås også at blive rettet mod virksomheder. 7. Eventuelt. Orientering om arbejde med foreningens organisation. Jan Rishave oplyste, at han har fremlagt et forslag som han håber vil tilskynde flere frivillige til at arbejde i foreningen.

Dagsorden til møde i Donorudvalget

Dagsorden til møde i Donorudvalget Dagsorden til møde i Donorudvalget Dato: 2. september 2018 Tid: kl. 12-15 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup. Mødelokale: Esbjerg (grøn gang, stueetagen). Dagsorden

Læs mere

Referat fra møde i Donorudvalget

Referat fra møde i Donorudvalget Referat fra møde i Donorudvalget søndag den 24. januar 2016 i Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup. Deltagere: Lone Haar, Anne Marie Ørving, Daniella Emilie Siintra, Dorte

Læs mere

Referat fra møde i Donorudvalget

Referat fra møde i Donorudvalget Referat fra møde i Donorudvalget Dato: 2. september 2018 Tid: kl. 12-15 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup. Mødelokale: Esbjerg (grøn gang, stueetagen). Til stede:

Læs mere

Søren Schwartz Sørensen Professor, overlæge. dr. med.

Søren Schwartz Sørensen Professor, overlæge. dr. med. Donorudvalget den 12. April kl. 09.00 12.00. Sekretariatet Vanløse Der serveres morgenmad og frokost. Deltagere: Daniella, Lone, Jytte, Rie, Dorthe. Afbud: Brian. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden.

Læs mere

Referat af møde i Donorudvalget den 12. april 2015

Referat af møde i Donorudvalget den 12. april 2015 Referat af møde i Donorudvalget den 12. april 2015 Deltagere: Daniella, Lone, Jytte, Rie, Dorthe. Afbud: Brian. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Beslutning. Godkendt. 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Dagsorden for generalforsamlingen 2016

Dagsorden for generalforsamlingen 2016 Dagsorden for generalforsamlingen 2016 Dato: 16. april 2016 Tid: Kl. 13.00-17.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Kl. 13.00: Uddeling af Årets solfanger og prisen

Læs mere

Referat fra møde i regionaludvalg Midtjylland 24. august 2017

Referat fra møde i regionaludvalg Midtjylland 24. august 2017 Kreds Vestjylland, sekretæren Broagervej 40 60825840 30/8 2017 peterhusted@outlook.dk Referat fra møde i regionaludvalg Midtjylland 24. august 2017 I mødet deltog formand Ann Bellis Hansen, kreds Østjylland

Læs mere

Dagsorden for Hovedbestyrelsesmøde

Dagsorden for Hovedbestyrelsesmøde Dagsorden for Hovedbestyrelsesmøde Dato: 17. april 2016 Tid: Kl. 10.00-12.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Kl. 9.00-10.00: Rundvisning i Handicaporganisationernes

Læs mere

11. oktober 2017 kl Fuglsangcentret i Fredericia Søndermarksvej Fredericia.

11. oktober 2017 kl Fuglsangcentret i Fredericia Søndermarksvej Fredericia. Referat af møde i Forretningsudvalget 11. oktober 2017 kl. 16.00 Fuglsangcentret i Fredericia Søndermarksvej 150 7000 Fredericia. http://www.fuglsangcentret.dk/ Afbud: Karin Vermuth 1. Godkendelse af dagsorden.

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Side 2. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde (bilag 1)..Side 2. 3. Lotteriweekenden...Side 2

1. Godkendelse af dagsorden Side 2. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde (bilag 1)..Side 2. 3. Lotteriweekenden...Side 2 Dagsorden til Kampagneudvalget Tid og sted: 4. februar på sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent, Justin, Malene, Marie og Troels (ref.) Afbud: Niels Punkter på dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Side

Læs mere

Deltagere: Henning Søndergaard, Pia Trojan, Jette Thaarup, Steen Espensen, Lis Videbæk, Malene Madsen.

Deltagere: Henning Søndergaard, Pia Trojan, Jette Thaarup, Steen Espensen, Lis Videbæk, Malene Madsen. Referat af møde i Regional Hovedstaden den 9. oktober kl. 1600 Handicaporganisationernes Hus Deltagere: Henning Søndergaard, Pia Trojan, Jette Thaarup, Steen Espensen, Lis Videbæk, Malene Madsen. Referat:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2016

Referat fra generalforsamlingen 2016 Referat fra generalforsamlingen 2016 Dato: 16. april 2016 Tid: Kl. 13.00-17.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Generalforsamlingen blev indledt med uddeling af

Læs mere

NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET. juni 2018

NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET. juni 2018 NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET juni 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

University of Copenhagen. Anonym nyredonation Gjerris, Mickey; Pøhler, Jesper. Published in: Nyrenyt. Publication date: 2016

University of Copenhagen. Anonym nyredonation Gjerris, Mickey; Pøhler, Jesper. Published in: Nyrenyt. Publication date: 2016 university of copenhagen University of Copenhagen Anonym nyredonation Gjerris, Mickey; Pøhler, Jesper Published in: Nyrenyt Publication date: 2016 Document Version Også kaldet Forlagets PDF Citation for

Læs mere

Referat af møde i Politisk udvalg

Referat af møde i Politisk udvalg Referat af møde i Politisk udvalg Dato: 10. marts 2016 Tid: kl. 19.00 Sted: Sekretariatet, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Afbud: Hanne Hedegaard Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Intravenøst

Læs mere

Vedtægt for Nyreforeningen

Vedtægt for Nyreforeningen 1 Vedtægt for Nyreforeningen 1 Foreningens navn er Nyreforeningen. 2 Foreningen er landsdækkende inkl. Færøerne og Grønland 3 Foreningens formål er at varetage nyresyges, herunder urinvejssyges, nyredonorers

Læs mere

Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015

Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015 TE/30.11.15 Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015 Hotel Park Middelfart Viaduktvej 28 5500 Middelfart 2. november 2015 Velkomst og opfølgning på mødet i juni Tina og Kristian bød

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond

Referat af møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond Referat af møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond Dato: Fredag den 12. februar 2016 kl. 14 (bemærk tidspunkt) Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Deltagere:

Læs mere

Donorudvalgsmøde 2-2014 Resume

Donorudvalgsmøde 2-2014 Resume 1 Donorudvalgsmøde 2-2014 Resume Donorudvalgets kommissorium Formålet er: 1. At fremme organdonationens udvikling i Danmark og Europa 2. At udvikle medlemstilbud til donorer 3. At hverve medlemmer blandt

Læs mere

Møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond

Møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond Møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond Dato: Fredag den 12. februar 2016 kl. 14 (bemærk tidspunkt) Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Deltagere: Landsformand

Læs mere

Referat af møde i Politisk udvalg

Referat af møde i Politisk udvalg Referat af møde i Politisk udvalg Dato: 29. september 2015 Tid: kl. 17.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Malene Madsen, Jan Rishave, Hanne Hedegaard, Edith Nielsen, Pia Nielsen, Sven Gerner Nielsen,

Læs mere

Donorudvalgsmøde 1-2014 Resume

Donorudvalgsmøde 1-2014 Resume 1 Donorudvalgsmøde 1-2014 Resume Tid og sted Deltagere Afbud 16. marts 2014, 9.30 15.30, Vanløse Daniella, Rie, Lone, Jytte og Annelise Dorthe Velkomst og gennemgang af program Program og arbejdsform godkendt

Læs mere

Referat af møde den 14. september 2017 kl. 16 i Handicaporganisationernes Hus

Referat af møde den 14. september 2017 kl. 16 i Handicaporganisationernes Hus Politisk udvalg Referat af møde den 14. september 2017 kl. 16 i Handicaporganisationernes Hus I Sekretariatet. Afbud fra Edith Nielsen. Preben Glue deltog via Skype. 1. Godkendelse af dagsorden.. Godkendt.

Læs mere

Referat af møde i Forretningsudvalget

Referat af møde i Forretningsudvalget Referat af møde i Forretningsudvalget Dato: 21. januar 2016 Tid: Kl. 16.00 Sted: Sekretariatet, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Afbud: Solveig Lauridsen. Vibekeea deltog sammen med Lone Haar, der ønsker

Læs mere

Nyreforeningens pårørendeanalyse: inddragelse på sygehusene og medlemskab

Nyreforeningens pårørendeanalyse: inddragelse på sygehusene og medlemskab Nyreforeningens pårørendeanalyse: inddragelse på sygehusene og medlemskab Nyreforeningens pårørendeudvalg vil forbedre informationen mellem sygehus, patient og de pårørende, såvel som de ønsker at udvikle

Læs mere

Referat af møde i Forretningsudvalget

Referat af møde i Forretningsudvalget Referat af møde i Forretningsudvalget Dato: 7. juni 2016 Tid: Kl. 16.00-19.00 Sted: Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle Afbud: Malene Madsen Dagsorden 28. Godkendelse af dagsorden 29.

Læs mere

Dagsorden til møde i Forretningsudvalget

Dagsorden til møde i Forretningsudvalget Dagsorden til møde i Forretningsudvalget Dato: 21. januar 2016 Tid: Kl. 16.00 Sted: Sekretariatet, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Foreløbigt regnskab 2015

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde den 4./5. november 2017

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde den 4./5. november 2017 Referat fra Hovedbestyrelsesmøde den 4./5. november 2017 Vejle Center Hotel 20. Navneopråb. Direktøren foretog navneopråb. 21. Valg af dirigent Forretningsudvalget indstiller, at Malene Madsen vælges som

Læs mere

Referat af møde i Kampagneudvalget

Referat af møde i Kampagneudvalget Referat af møde i Kampagneudvalget Dato: 1. december 2014 Tid: Kl. 17.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent Nielsen, Malene Madsen, Justin Corfitzen, Maria Helene Olesen og Karina Ertmann Krammer

Læs mere

Dagsorden til møde i Hovedbestyrelsen 4./5. november 2017 kl

Dagsorden til møde i Hovedbestyrelsen 4./5. november 2017 kl Dagsorden til møde i Hovedbestyrelsen 4./5. november 2017 kl. 12.00 Vejle Center Hotel https://www.booking.com/hotel/dk/vejle-center.da.html?aid=313140;label=vejle-center- 005bd%2AXKoGvz9RCWTAYS_AS80021090087%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Anes%3Afi%3Atikwd-

Læs mere

Referat Kampagneudvalget

Referat Kampagneudvalget Referat Kampagneudvalget Dato: 6. maj 2015 Tid: Kl. 12.30 Sted: Sekretariatet i Vanløse Ikke til stede: Niels Momme, Henrik Pilgaard Dagsorden 10. Godkendelse af dagsorden 11. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Fraværende: Byrådssalen, Hjørring

Læs mere

Referat af møde i Forretningsudvalget

Referat af møde i Forretningsudvalget Referat af møde i Forretningsudvalget Dato: Den 16. juni 2015 Tid: Kl. 16.30 Sted: Hotel Frederik 2, Idagårdsvej 3, Slagelse Afbud. Sv. Arne Jørgensen & Allan Nielsen Dagsorden 32. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat. Referat. Etisk Udvalg 27. april Karen Langvad 1. maj 2012

Referat. Referat. Etisk Udvalg 27. april Karen Langvad 1. maj 2012 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk Udvalg 27. april 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 1. maj 2012 Deltagere: Jeanette Præstegaard, Hanne Munk, Alik Weintrabue, Annemarie

Læs mere

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Navn PolioForeningens koordinationsudvalg. Formål PolioForeningens koordinationsudvalg er et koordinerende og rådgivende organ for hovedbestyrelsen.

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Dagsorden til møde i Forretningsudvalget

Dagsorden til møde i Forretningsudvalget Dagsorden til møde i Forretningsudvalget Dato: 28. august 2017 Tid: kl. 16-20.30 Sted: Sekretariatet, Taastrup Dagsorden 34. Godkendelse af dagsorden 35. Mødekalender 36. Nyreforeningens Innovationspolitik

Læs mere

Status på handlingsplan for organdonation

Status på handlingsplan for organdonation Status på handlingsplan for organdonation Årsmøde for Donationsansvarlige nøglepersoner januar 2017 Lisbeth Høeg-Jensen, enhedschef i Sundhedsstyrelsen 2014: Handlingsplan for organdonation Formål: at

Læs mere

Referat fra møde i Rejseudvalget

Referat fra møde i Rejseudvalget Referat fra møde i Rejseudvalget Dato: 12. september 2016 Tid: 14:30 Sted: Sekretariatet i Høje Taastrup Til stede: Jan Rishave, Marrijanne Lauridsen, Lene Tvernø, Jette Thaaup, Sven Gerner Nielsen, Maria

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

Resultater fra undersøgelse blandt plejefamilier (Del II)

Resultater fra undersøgelse blandt plejefamilier (Del II) Resultater fra undersøgelse blandt plejefamilier (Del II) Resultater fra undersøgelse blandt plejefamilier (Del II) Side 1 af 10 INDHOLD INTRODUKTION OG METODE...3 VARDE KOMMUNES VIGTIGSTE OPGAVER IFØLGE

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet marts 2019

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet marts 2019 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet marts 2019 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentharristhomsen@outlook.dk Næstformand, sekretær, HB suppleant:

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 29. september 2018 Tid: kl. 11.15-17.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Dagsorden 19. Præsentationsrunde 20. Valg af dirigent

Læs mere

Referat Kampagneudvalget

Referat Kampagneudvalget Referat Kampagneudvalget Dato: 16. september 2014 Tid: Kl. 17.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent, Malene, Justin, Niels, Maria og Karina (referent) Afbud: Marie Dagsorden 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Helle Haubro Andersen, Centerleder Dansk Center for Organdonation. Organisation og uddannelse er vejen til god kvalitet i arbejdet med organdonation.

Helle Haubro Andersen, Centerleder Dansk Center for Organdonation. Organisation og uddannelse er vejen til god kvalitet i arbejdet med organdonation. Artikel til "Dråben" 2012 Helle Haubro Andersen, Centerleder Dansk Center for Organdonation Organisation og uddannelse er vejen til god kvalitet i arbejdet med organdonation. Der har aldrig været transplanteret

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 11. september 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Preben Jahnsen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

Dagsorden til møde i Forretningsudvalget

Dagsorden til møde i Forretningsudvalget Dagsorden til møde i Forretningsudvalget Dato: Den 15. oktober 2015 Tid: Kl. 16 Sted: Provstebakken 13, 5200 Odense V Dagsorden 46. Godkendelse af dagsorden 47. Udlejning af Grønbæk og Nørlev ferieboliger

Læs mere

Baggrund. Evalueringen er foretaget af Danske Regioner i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

Baggrund. Evalueringen er foretaget af Danske Regioner i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. EVALUERING Baggrund Partnerskab om PROM i klinisk praksis blev skudt i gang den 15. marts 2016. Dagen blev markeret med en konference med overskriften: Patient Reported Outcome Measures (PROM) Hvordan

Læs mere

REFERAT. Indhold. Møde i: Regionshandicaprådet Dato: 6. juni 2017 Kl.: Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5

REFERAT. Indhold. Møde i: Regionshandicaprådet Dato: 6. juni 2017 Kl.: Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5 Kongens Vænge 2 3400 Hillerød REFERAT Møde i: Dato: 6. juni 2017 Kl.: 17.00-19.00 Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5 Telefon 38 66 50 00 Direkte 38 66 5013 Fax 38 66 53 99

Læs mere

Dagsorden til møde i Forretningsudvalget

Dagsorden til møde i Forretningsudvalget Dagsorden til møde i Forretningsudvalget Dato: Den 16. juni 2015 Tid: Kl. 16.30 Sted: Hotel Frederik 2, Idagårdsvej 3, Slagelse Dagsorden 32. Godkendelse af dagsorden 33. Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Dagsorden til møde i Regionaludvalg Sjælland

Dagsorden til møde i Regionaludvalg Sjælland Dagsorden til møde i Regionaludvalg Sjælland Dato: Onsdag den 1. marts Tid: kl. 10.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Status

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: Den 25. november 2015 kl. 10 13. Sted: Sjællandsgade 40, 3. sal, lokale i 402. Til stede: Kirsten Nissen (formand), Bente Hansen, (næstformand), Bent Johansen,

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Betternow: Indsamlingsportal, hvor alle kan annoncere aktiviteter/kampagner med indsamling til Nyreforeningen.

Betternow: Indsamlingsportal, hvor alle kan annoncere aktiviteter/kampagner med indsamling til Nyreforeningen. Referat af møde i Forretningsudvalget Tirsdag den 30. maj 2017 kl. 16.00 Sted: Vejle Center Hotel Afbud: Hanne Hedegaard, Karin Wermuth, Vibekeea Jensen. 29. Godkendelse af dagsorden. Beslutning. Godkendt

Læs mere

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Til stede: Bente Pedersen, Kirsten Thygesen, Karin Karlsson, Annalise Bonde, Mette Bille Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2015

Referat fra generalforsamlingen 2015 Referat fra generalforsamlingen 2015 Dato: 25. april 2015 Tid: Kl. 13.00-17.30 Sted: Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle Kl. 13.00: Uddeling af Årets solfanger Dagsorden 1. Valg af

Læs mere

Referat fra møde i Regionaludvalg Sjælland den 18. december 2013

Referat fra møde i Regionaludvalg Sjælland den 18. december 2013 Referat fra møde i Regionaludvalg Sjælland den 18. december 2013 Punkter til dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden.side 2 2. Godkendelse af referat fra sidste møde Bilag 1..Side 2 3. Opfølgning på møde

Læs mere

Det synlige botilbud

Det synlige botilbud Kursus Det synlige botilbud - formidlingsmæssige værktøjer til at synliggøre og markedsføre private sociale botilbud Udbydes af University College Lillebælt Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler Indledning

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde fredag den 24. oktober 2014

Referat af Hovedbestyrelsesmøde fredag den 24. oktober 2014 Til: Fra: Birgitte Sindrup, Sammia Jepsen, Diana Joel, Steen Overgaard Larsen, Jesper Hohwy, Ida Nøhr Larsen, Ulla Stauner, Carsten Christensen, Merete Stenstrup Lars Holsaae Deltagere: Birgitte Sindrup

Læs mere

Referat. fra mødet den kl på Klitrosen i Klitmøller

Referat. fra mødet den kl på Klitrosen i Klitmøller Referat fra mødet den kl. 9.00 på Klitrosen i Klitmøller Medlemmer: Bente Canariis-Christensen, Grethe Kindberg Jørgensen, Gudi Skaaning Skovmose, Hans Dall, Henny Kock, Jytte Westergaard, Ketty Sørensen,

Læs mere

Referat af møde i Forretningsudvalget

Referat af møde i Forretningsudvalget Referat af møde i Forretningsudvalget Dato: Torsdag den 15. marts 2018 Tid: Kl. 16.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Høje Taastrup Afbud: Gunner Nielsen, Solveig Lauridsen, Mogens Bo Birch. Dagsorden

Læs mere

Referat af møde i Redaktionen

Referat af møde i Redaktionen Referat af møde i Redaktionen Dato: 5. december 2016 Tid: Kl. 16.00 Sted: Sekretariatet, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Til stede: Jan Rishave, Gunner Nielsen, Anna Haar, Cille Schmidt, Anne Dorte

Læs mere

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015 SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Erik Alstrup, Erik S. Christensen, Anders Dalsager, Anneli Fuchs, Anders H. Johnsen (fra kl. 15), Lise Kapper, Jan Skytte,

Læs mere

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år.

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 29. september, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Referat af møde i Forretningsudvalget

Referat af møde i Forretningsudvalget Referat af møde i Forretningsudvalget Dato: 10. marts 2016 Tid: Kl. 16.30 Sted: Sekretariatet, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup. Mødelokale: Silkeborg. Dagsorden 14. Godkendelse af dagsorden 15. Forslag

Læs mere

Møde i Politisk udvalg

Møde i Politisk udvalg Møde i Politisk udvalg Dato: 29. september 2015 Tid: kl. 17.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Dagsorden 6. Godkendelse af dagsorden 7. Godkendelse af referat fra seneste møde 8. Begrebsafklaring 9. Udfasning

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører. Snarest muligt og helst inden 1. februar:

Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører. Snarest muligt og helst inden 1. februar: Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører Snarest muligt og helst inden 1. februar: Aktivitet: Afhold et opstart og planlægningsmøde i udvalget. Vi foreslår, at I udvider deltagerlisten

Læs mere

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi NETOP netværk for oplysning Kommunikationsstrategi for lokalforeninger - 2011 Martin T. Hansen 1 Intro NETOPs medlemsforeninger er meget forskellige og har meget forskellige måder at kommunikere på. Som

Læs mere

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent.

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent. Generalforsamling Psykiatrisk Museum/ MADHouse Middelfart Den 25. marts 2015 Referat fra den ordinære generalforsamling i Dansk Rengøringsteknisk Forening Dagsorden: A. Valg Af dirigent. B. Formandens

Læs mere

Referat af uddannelsesudvalgsmøde

Referat af uddannelsesudvalgsmøde Referat af uddannelsesudvalgsmøde Godkendt 11/2-2014 Mødedato: Tirsdag den 28. januar 2014 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale:

Læs mere

Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017

Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017 Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017 Tilstede: 25 personer fra 16 klubber og distriktsbestyrelse Dagsorden: 1. Velkomst ved PE 2. Nyt fra DBF, ved BUM 3. Nyt fra Distriktet,

Læs mere

ØSTERBRO LOKALUDVALG

ØSTERBRO LOKALUDVALG DAGSORDEN for mødet den 26.03.2015, kl. 19:00 i Kildevælds Sogns Plejehjem, Helsingborggade 16, 2100 Kbh. Ø 1. Borgernes 20 minutter (2015-0071908) 1 2. Godkendelse af dagsorden (2015-0071908) 2 3. Kultur

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 09.01.2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Lersøcentret, Vipperød 4300 Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende:

Læs mere

Dagsorden til møde i Forretningsudvalget

Dagsorden til møde i Forretningsudvalget Dagsorden til møde i Forretningsudvalget Dato: 10. marts 2016 Tid: Kl. 16.30 Sted: Sekretariatet, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup. Mødelokale: Silkeborg. Dagsorden 14. Godkendelse af dagsorden 15.

Læs mere

Referat af møde i Sundhedspolitisk udvalg

Referat af møde i Sundhedspolitisk udvalg Referat af møde i Sundhedspolitisk udvalg Dato: 9. september 2014 Tid: Kl. 16.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Malene, Jan, Hanne, Uffe, Grethe, Edith, Sven og Karina (referent) Dagsorden 1.

Læs mere

Referat af møde i Forretningsudvalget

Referat af møde i Forretningsudvalget Referat af møde i Forretningsudvalget Dato: 28. august 2017 Tid: kl. 16-20.30 Sted: Sekretariatet, Taastrup Afbud: Hanne Hedegaard, Malene Madsen og Vibekeea Jensen. Dagsorden 34. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen den 10. november 2017

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen den 10. november 2017 Ref.: jha Dato: 10. november 2017 Tid: kl. 09:00 11:00 Sted: Hotel Strandtangen Strandvejen 28 7800 Skive Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask (Afbud) Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René Lodal Christensen

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM september 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat 13. Hovedbestyrelsesmøde Dato: Lørdag 19/8-17 Tid: Kl. 10.40 12.23 Sted: Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Læs mere

Sundhedsministerens redegørelse til Statsrevisorerne vedr. beretning 3/2016 om hospitalslægers bibeskæftigelse af den 9.

Sundhedsministerens redegørelse til Statsrevisorerne vedr. beretning 3/2016 om hospitalslægers bibeskæftigelse af den 9. Holbergsgade 6 DK-1057 København K Sundhedsministeren Statsrevisorernes Sekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Dato: 17. marts 2017

Læs mere

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk Referat Netværksmøde for jyske familienetværk Aarhus, den 29. august 2015 Program Mit/mine vigtigste emner Udslusning af familier - hvornår og hvordan? Emne fra familienetværk i Kolding Udslusning af familier

Læs mere

DAGSORDEN. Områdeudvalg handicap- og psykiatriområdet

DAGSORDEN. Områdeudvalg handicap- og psykiatriområdet Områdeudvalg handicap- og psykiatriområdet DAGSORDEN Møde nr. : 03/2010 Sted : Mødelokale 101 Dato : 16. september 2010 Start kl. : 13:00 Slut kl. : 15:30 Medlemmer Margit Tang Møller (Ledelse) Birte Kousted

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere Inge Bech, Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Anders Andersen, Daniel Jensen, Thai Fuglsang og Stine

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012 Referat torsdag den 29. marts 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Mål- og strategiplan

Mål- og strategiplan Mål- og strategiplan 2016-2018 Overordnet: Dansk Epilepsiforenings formål er grundlæggende at arbejde for, at mennesker med epilepsi skal begrænses mindst muligt i deres levevilkår. Det arbejder foreningen

Læs mere

Referat Kampagneudvalget

Referat Kampagneudvalget Referat Kampagneudvalget Dato: 10. marts 2015 Tid: Kl. 18.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent Nielsen, Malene Madsen, Maria Helene Olesen, Sven Gerner Nielsen og Karina Krammer (referent)

Læs mere

Referat af møde i Forretningsudvalget

Referat af møde i Forretningsudvalget Referat af møde i Forretningsudvalget Dato: Den 15. oktober 2015 Tid: Kl. 16 Sted: Provstebakken 13, 5200 Odense V Afbud: Jesper Thaarup, Malene Madsen. Solveig Lauridsen deltog fra pkt. 50. Dagsorden

Læs mere

Referat af møde i Regionaludvalg Sjælland den 6. februar 2013

Referat af møde i Regionaludvalg Sjælland den 6. februar 2013 Referat af møde i Regionaludvalg Sjælland den 6. februar 2013 Til stede: Lone, Vibeke, Mogens, Bent, Kjeld og Troels (ref.) Afbud: Ingen Punkter til dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden side 2 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond

Referat af møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond Referat af møde i bestyrelsen for Nyreforeningens Forskningsfond Tirsdag den 31. januar kl. 11. Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup Deltagere: Formand Jan Rishave Næstformand Malene Madsen Nyreforeningen

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere