KOPI KOPI. Nedrivningstilladelse. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Råhus Compagniet ApS Mjølnersvej Åbyhøj

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KOPI KOPI. Nedrivningstilladelse. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Råhus Compagniet ApS Mjølnersvej Åbyhøj"

Transkript

1 Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Råhus Compagniet ApS Mjølnersvej Åbyhøj Side 1 af 10 Ejendommens matr.nr.: 16 ez, Brabrand By, Brabrand Adresse: J.P. Larsens Vej 15-15A, 8220 Brabrand Vedrørende: Nedrivning af værkstedsbygning på matrikel 16bø samt erhvervsbygning på matrikel 16ez TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Nedrivningstilladelse Tilladelsen omhandler nedrivning af bevaringsværdig værkstedsbygning på J. P. Larsens Vej 15A, matr.nr. 16bø samt nedrivning af erhvervsejendom på J. P. Larsens Vej 15, matr.nr. 16ez. Byggeri Grøndalsvej 1 C 8260 Viby J Telefon: Denne tilladelse vedrører ikke nedrivning af beboelsesejendommen på J. P. Larsens Vej 15A, matr.nr. 16bø, BBR-bygning 1. Tilladelse til nedrivning af denne ejendom vil blive udstedt som tillæg til denne nedrivningstilladelse, når Byggeri har modtaget nedlægningstilladelse fra Aarhus Kommune, Bolig og Projektudvikling. Nedrivningen af denne bygning må ikke påbegyndes før tillæg til nedrivningstilladelsen er udstedt. Aarhus Kommune, Byggeri, giver hermed tilladelse til at udføre arbejdet på betingelse af, at gældende byggelovgivning og dertil knyttede bestemmelser overholdes. Værkstedsbygningen på matr.nr. 16bø er registreret med bevaringsværdi 4. Bygninger med bevaringsværdi 1-4 er optaget i kommuneplanen som bevaringsværdige, og er omfattet af lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer (Bygningsfredningsloven). Sag: , 18/ Sagsbehandler: Pernille Nielsen Telefontid Ekspeditionstid Oplys venligst sagsnummer ved henvendelse Klagevejledning trykt på bagsiden Efter Bygningsfredningslovens 18 må en bevaringsværdig bygning ikke nedrives, før ansøgningen har været offentligt bekendtgjort, og kommunen har meddelt, om vi vil nedlægge forbud mod nedrivning efter planlovens 14.

2 Perioden for offentliggørelse er nu afsluttet, og det er besluttet, at vi ikke vil nedlægge forbud. Ifølge den bevaringsmæssige vurdering er værkstedsbygningen i mindre god stand. Set i sammenhæng med ønsket om nedrivning af den karakteristiske beboelsesejendom fra 1901 på samme adresse, der har bevaringsværdi 5, synes det ikke rentabelt at skulle bevare den pågældende værkstedsbygning. Området er broget med en del erhvervsbygninger ind imellem beboelsesejendomme med varierende arkitektur. Den bevaringsværdige værkstedsbygning er ikke synlig i området, og bidrager således ikke nævneværdigt til områdets karakter. Side 2 af 10 Nedrivningssagen er behandlet efter Bygningsreglement 2015 (BR15), kap. 1.7 Nedrivning af bebyggelse. Vilkår for påbegyndelse 1. Oplys, når nedrivningsarbejdet påbegyndes 2. Evt. afbrydelse af stikledninger Vilkår for nedrivningsarbejdet 3. Forhold til naboejendomme 4. Registrering af bibeholdte stikledninger 5. Indberet sløjfning/fjernelse af olietank Vilkår for afslutning 6. Færdigmelding Læs mere om vilkårene nedenfor Plangrundlag Ejendommen er omfattet af kommuneplanens rammeområde ER. Der er ingen lokalplan eller byplanvedtægt gældende for ejendommen. Tilladelsen fritager ikke ejer for at overholde eventuelle privatretlige deklarationer, der er tinglyst på ejendommen.

3 Bortfald af tilladelse Nedrivningstilladelsen bortfalder, hvis arbejdet ikke er påbegyndt inden et år fra tilladelsens dato, jf. Byggelovens 16, stk. 10. Gebyr Der skal betales byggesagsgebyr for nedrivningstilladelsen. Gebyret opkræves efter tidsforbrug, og fakturaen sendes til ejendommens ejer. Side 3 af 10 Vilkår for nedrivningsarbejdets påbegyndelse Byggeri skal informeres, når nedrivningsarbejdet påbegyndes. Afbrydelse af stikledninger for kloak, el, vand og fjernvarme skal ske efter aftale med de pågældende tekniske afdelinger, før arbejdet påbegyndes. Vilkår for nedrivningsarbejdet 1. Nedrivningsarbejdet skal foretages på en måde, så det ikke medfører beskadigelse af naboejendomme, jf. byggelovens Bibeholdte, ubenyttede stikledninger skal afproppes så tæt på vejskel som muligt. Stikledningernes placering bør registreres (via tekst/tegning) og opbevares af ejeren af ejendommen. Oplysningerne kan tillige sendes til kommunen i forbindelse med færdigmeldingen af nedrivningen. 3. Sløjfning/fjernelse af olietank skal indberettes med ejers NemID til det digitale olietankssystem via dette link: Vilkår for nedrivningsarbejdets afslutning 4. Byggeri skal modtage en færdigmelding ved nedrivningsarbejdets afslutning. Jordforhold Jordflytning fra ejendommen skal anmeldes, da ejendommen er omfattet af kommunens områdeklassificering. Anmeldelse skal ske via FlytJord.dk På kommunens hjemmeside er det muligt at se, at ejendommen ligger indenfor et områdeklassificeret område, herunder om der er analysepligt i forbindelse med jordbortskaffelse. I øvrigt henvises til Aarhus Kommunes regulativ for jordflytning.

4 For yderligere oplysninger kan Virksomheder og Jord kontaktes på telefon eller Aarhus Kommune ønsker at fremme genanvendelse af overskudsjord. Derfor opfordres projektet til at genanvende jorden så vidt muligt. Genanvendelse af forurenet jord kræver dog en særlig tilladelse af Virksomheder og Jord. Side 4 af 10 Vej og fortovsareal Vej- og fortovsarealer må ikke anvendes til oplag af byggematerialer uden forudgående tilladelse fra Center for Byens Anvendelse, tlf eller mail: byensanvendelse@aarhus.dk. Hvis der opstår skader på vej- og fortovsarealer som følge af byggeriet, skal arealerne reetableres på bygherrens regning i forbindelse med byggeriets afslutning. Udbedring af skader skal aftales med Center for Byens Anvendelse. Byggeaffald Byggeaffald skal sorteres på stedet med mindre det køres til et registreret behandlingsanlæg, jf. Affaldsbekendtgørelsens 65. Byggearbejder, som er omfattet af Affaldsbekendtgørelsens 83, dvs. ved renovering og nedrivning af mere end 10 m² eller mere end 1 ton affald, skal anmeldes senest to uger før påbegyndelsen. Anmeldelse skal sendes til AffaldVarme Aarhus, Bautavej 1, 8210 Aarhus V eller via selvbetjening på Farligt affald skal anmeldes jf. 70. Ved nedrivningsarbejder, som er omfattet af Affaldsbekendtgørelsens 78-82, dvs. de særlige regler for identifikation af PCB i bygninger og anlæg, der er opført eller renoveret i perioden 1950 til 1977 eller udskiftning af termoruder, der kan være fremstillet i perioden 1950 til 1977, skal der foretages screening for og evt. kortlægning af PCB i bygningen, hvorefter der skal ske anmeldelse til AffaldVarme Aarhus. Det har ikke været tilladt at anvende PCB i bygninger og anlæg efter 1977.

5 Støj og støv Støj- eller støvfrembringende bygge- og nedrivningsarbejder anmeldes til Center for Miljø og Energi, Virksomheder og Jord, Grøndalsvej 1C, 8260 Viby J, tlf Anmeldelsen skal være Virksomheder og Jord i hænde, senest 14 dage før aktiviteten påbegyndes, jf. Miljøministeriets Bekendtgørelse om miljøregulering af visse aktiviteter (BEK nr. 639 af om miljøregulering af visse aktiviteter), 2 og 3. Yderligere information om anmeldepligtige aktiviteter kan findes på nedenstående link, herunder skema til anmeldelse af aktiviteten Side 5 af 10 Flytning af adresse Enhver, der nedriver sin bolig, har pligt til senest fem dage efter flytningen at anmelde denne til tilflytningskommunen jf. CPR-loven 12. Meddelelse om adresseændring skal ske digitalt til Folkeregistret via Hvis man bor i en campingvogn eller anden bygning på grunden, imens nybyggeriet står på, skal dette søges hos Byggeri via Supplerende information om gebyr Der skal betales byggesagsgebyr for sagsbehandlingen. Gebyret opkræves efter tidsforbrug. Gebyret skal betales, uanset om nedrivningen gennemføres. Gebyret opkræves i 2 rater. Første rate forfalder til betaling ved udstedelse af tilladelse og dækker tidsforbruget fra modtagelsen af sagen til udstedt tilladelse. Anden rate forfalder til betaling, når arbejdet er gennemført, og dækker tidsforbruget til sagens afslutning. Der vil blive fremsendt indbetalingskort til ejendommens ejer på gebyret. Sammen med opkrævningerne fremsendes en opgørelse af Kommunens tidsforbrug. Gebyret opkræves i henhold til BR 15, Kap

6 I forbindelse med nærværende nedrivningstilladelse, må arbejdet udføres under følgende vilkår: I henhold til 3, stk. 2 i bekendtgørelse nr. 467 af 23. maj 2016 om miljøregulering af visse aktiviteter skal følgende vilkår overholdes under arbejdets udførelse: Side 6 af 10 Støj Der må kun udføres støjende aktiviteter i tidsrummet kl på ugens hverdage, samt lørdag i tidsrummet kl Uden for ovennævnte tidsrum må aktivitet på byggepladsen ikke give anledning til væsentlig gene. I praksis betyder det, at der tæt på beboelse ikke kan opstartes larmende entreprenørmaskiner eller anvendes fx trykluftbor, vinkelsliber eller andet støjende håndværktøj. Støv Støvgener skal begrænses mest muligt ved afdækning eller vanding o.l. især af vejene på byggepladsen. Affald Anvisning af affald foretages af AffaldVarme Aarhus, Bautavej 1, 8210 Aarhus V. Anmeldelsen skal foretages, 14 dage inden arbejdet påbegyndes. Se eller kontakt tlf Information Vi anbefaler, at de omkringboende bliver informeret i god tid med oplysninger om tidspunkter for eventuelle generende aktiviteter, samt med oplysning om, at de i tilfælde af uoverensstemmelser med det oplyste kan rette henvendelse til Center for Miljø og Energi.

7 Udvidede arbejdstider mv. Såfremt der ønskes ændrede vilkår, kan der søges om dette ved at udfylde skemaet på nedenstående link: Anmeldepligtige aktiviteter Side 7 af 10 Yderligere information kan fås ved at kontakte Center for Miljø og Energi på tlf Med venlig hilsen Pernille Nielsen Byggesagsbehandler Nedrivningstilladelsen er udstedt på baggrund af følgende: Situationsplan modtaget den , ID 7. Ansøgning om nedrivning modtaget den , ID 5 samt den , ID Vedlagt Klagevejledning. Ifølge Museumslovens 24 stk. 2 skal ansøger underrettes om indholdet af Museumslovens 25-27, som derfor vedlægges. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Moesgård Museum på tlf

8 PLANLOVEN FORHOLD, DER KAN PÅKLAGES Som hovedregel kan kun retlige spørgsmål påklages. Du kan for eksempel klage over en afgørelse, hvis du mener, at kommunen har fejlfortolket loven eller ikke har overholdt procedure- og kompetencereglerne. Du kan derimod ikke klage over skønsmæssige afgørelser. Afgørelser i forbindelse med byggeri m.v., der kræver landzonetilladelse, kan dog også påklages med hensyn til skønsmæssige afgørelser. HVEM KAN KLAGE Klage kan indsendes af alle, der har en væsentlig og individuel interesse i sagens udfald. KLAGEFRIST Klagefristen er 4 uger fra den dato, du har modtaget afgørelsen. Er afgørelsen offentligt bekendtgjort, regnes klagefristen fra annoncens dato. KLAGEMYNDIGHED Planklagenævnet er klagemyndighed. Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af Klageportalen ligger på og Du logger på eller ligesom du plejer, typisk med NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen. Når der klages, skal der betales et gebyr på 900 kr. for privatpersoner og 1800 kr. for virksomheder og organisationer. Gebyret skal betales med betalingskort i Klageportalen. Planklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du inden udløbet af klagefristen sende en begrundet anmodning til den myndighed, der har truffet afgørelse i sagen. Myndigheden videresender herefter din anmodning til Planklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes. DOMSTOLSPRØVELSE Hvis en afgørelse ønskes prøvet ved domstolene, skal sag anlægges inden 6 måneder efter, at du har modtaget afgørelsen. For afgørelser, der er offentligt bekendtgjort, regnes fristen fra annoncens dato. BYGGELOVEN OG BYGNINGSREGLEMENTET FORHOLD, DER KAN PÅKLAGES Kun retlige spørgsmål kan påklages. KLAGEVEJLEDNING Du kan for eksempel klage over en afgørelse, hvis du mener, at Kommunen har fejlfortolket loven eller ikke har overholdt procedure- og kompetencereglerne. Du kan derimod ikke klage over skønsmæssige afgørelser. HVEM KAN KLAGE Klage kan indsendes af alle, der har en væsentlig og individuel interesse i sagens udfald. Desuden kan Danske Handicaporganisationer og medlemsorganisationer heraf klage over afgørelser vedrørende handicapforhold. KLAGEMYNDIGHED Klage skal indsendes til Statsforvaltningen Afdeling Aabenraa, Store Torv 10, 6200 Aabenraa KLAGEFRIST Klage skal være modtaget af Statsforvaltningen inden 4 uger efter, at du har modtaget afgørelsen. DOMSTOLSPRØVELSE Hvis en afgørelse ønskes prøvet ved domstolene, skal sag anlægges inden 6 måneder efter, at du har modtaget afgørelsen. VEJLOVENE (Lov om offentlige veje, privatvejsloven, vejbidragsloven). FORHOLD, DER KAN PÅKLAGES Kun retlige spørgsmål kan påklages. Du kan for eksempel klage over en afgørelse, hvis du mener, at Kommunen har fejlfortolket loven eller ikke har overholdt de gældende procedure- og kompetenceregler. Du kan derimod ikke klage over skønsmæssige afgørelser. HVEM KAN KLAGE Klage kan indsendes af alle, der har en væsentlig og individuel interesse i sagens udfald. KLAGEMYNDIGHED Klage skal indsendes til Vejdirektoratet, Niels Juels Gade 13, Postboks 9018, 1022 København K. KLAGEFRIST Klage skal være modtaget af Vejdirektoratet inden 4 uger efter, at du har modtaget afgørelsen. Er afgørelsen offentligt bekendtgjort, regnes klagefristen fra annoncens dato. DOMSTOLSPRØVELSE Afgørelser, som kan påklages, kan ikke indbringes for domstolene, før klageadgangen er udnyttet. Søgsmål skal være anlagt inden 6 måneder efter, at du har modtaget klagemyndighedens afgørelse. Side 8 af 10 Februar 2017

9 Museumsloven LBK nr. 358 af 08/04/ Stk. 1 Bygherren eller den, for hvis regning et jordarbejde skal udføres på landjorden, kan forud for igangsætning af arbejdet anmode vedkommende kulturhistoriske museum om en udtalelse. Stk. 2 Når museet har modtaget en anmodning, skal det fremkomme med en udtalelse med stillingtagen til, hvorvidt det arbejde, som anmodningen vedrører, indebærer en risiko for ødelæggelse af væsentlige fortidsminder. Såfremt museet vurderer, at en sådan risiko foreligger, skal sagen forelægges kulturministeren. Den nævnte udtalelse skal endvidere tilkendegive, hvorvidt det i givet fald vil være nødvendigt at gennemføre en arkæologisk undersøgelse m.v., jf. 27, stk Stk. 3 Museet fremsender sin udtalelse til bygherren eller den, for hvis regning et jordarbejde skal udføres, senest 4 uger efter, at anmodningen er modtaget. Såfremt det på grund af jordarbejdets omfang er nødvendigt at gennemføre større forundersøgelser, jf. 26, stk. 2, kan museets svarfrist forlænges til 6 uger. 26 Stk. 1 Det kulturhistoriske museum afholder udgiften til arkivalsk kontrol og en eventuel mindre forundersøgelse, der er nødvendig som grundlag for museets udtalelse, jf. 25. Stk. 2 Ved gennemførelse af en større forundersøgelse afholdes udgiften af den, for hvis regning et jordarbejde skal udføres. Arbejdet kan først iværksættes efter samtykke fra den pågældende. Kulturministeren kan i særlige tilfælde yde tilskud til en sådan forundersøgelse. Såfremt årsagen til forundersøgelsen er jordarbejde i forbindelse med erosion eller jordarbejde udført som led i dyrkning af almindelige landbrugsafgrøder eller som led i almindelig skovdrift, afholdes udgiften til forundersøgelsen af kulturministeren. For så vidt angår tilfælde, hvor driften forestås af en statslig eller kommunal myndighed, afholdes udgiften dog af vedkommende myndighed. Stk. 3 Kulturministeren kan fastsætte nærmere regler om de forundersøgelser, som museerne gennemfører efter stk. 1 og Stk. 1 Den arkæologiske kulturarv omfatter spor af menneskelig virksomhed, der er efterladt fra tidligere tider, dvs. strukturer, konstruktioner, bygningsgrupper, bopladser, grave og gravpladser, flytbare genstande og monumenter og den sammenhæng, hvori disse spor er anbragt. Stk. 2 Findes der under jordarbejde spor af fortidsminder, skal arbejdet standses, i det omfang det berører fortidsmindet. Fortidsmindet skal straks anmeldes til kulturministeren eller det nærmeste statslige eller statsanerkendte kulturhistoriske museum. Fundne genstande, der ikke er danefæ, jf. 30, stk. 1, skal efter anmodning fra kulturministeren eller det pågældende kulturhistoriske museum afleveres til vedkommende statslige eller statsanerkendte museum, således at det indgår i museets samling. Stk. 3 Kulturministeren beslutter snarest, om arbejdet kan fortsætte, eller om det skal indstilles, indtil der er foretaget en arkæologisk undersøgelse, eller indtil spørgsmålet om erhvervelse efter stk. 8 er afgjort. Senest 1 år efter, at anmeldelsen er modtaget, kan arbejdet genoptages, medmindre kulturministeren har afgivet indstilling om erhvervelse af fortidsmindet efter stk. 8. Stk. 4 Udgiften til den arkæologiske undersøgelse afholdes af den, for hvis regning jordarbejdet skal udføres. Stk. 5 Udgiften afholdes dog af kulturministeren, såfremt 1) årsagen til undersøgelsen er erosion eller jordarbejde i forbindelse hermed eller jordarbejde udført som led i dyrkning af almindelige landbrugsafgrøder eller som led i almindelig skovdrift, medmindre Side 9 af 10

10 driften forestås af en statslig eller kommunal myndighed, i hvilke tilfælde udgiften afholdes af vedkommende myndighed, 2) det kulturhistoriske museum i udtalelsen efter 25 har oplyst, at jordarbejdet ikke vil indebære en risiko for ødelæggelse af væsentlige fortidsminder, eller 3) fortidsmindet fredes efter lov om naturbeskyttelse eller erhverves med henblik på bevaring på stedet efter stk. 8. Stk. 6 Kulturministeren kan i særlige tilfælde yde tilskud til udgifter til arkæologiske undersøgelser, der gennemføres efter stk. 3, jf. stk. 4. Stk. 7 Private grundejeres tab ved ikke at kunne fortsætte den hidtidige drift, mens undersøgelsen foretages, eller indtil spørgsmålet om erhvervelse efter stk. 8 er endeligt afgjort, erstattes af kulturministeren. Kan der ikke opnås enighed om erstatningen, fastsættes denne af den taksationskommission, der er nævnt i naturbeskyttelsesloven. Stk. 8 Finder kulturministeren, at det pågældende fortidsminde bør bevares på stedet for eftertiden, kan kulturministeren erhverve fortidsmindet og eventuelt omkringliggende areal. Erhvervelsen kan ske ved ekspropriation efter reglerne i lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom. Stk. 9 Kulturministeren eller den, kulturministeren bemyndiger hertil, har til enhver tid uden retskendelse adgang til steder, hvor der foretages jordarbejder, og hvor der fremkommer fund eller under arbejder kan formodes at fremkomme fund som nævnt i stk. 1. Legitimation skal forevises på forlangende. Politiet yder nødvendig bistand til at udnytte adgangsretten. Stk. 10 Kulturministeren kan fastsætte nærmere regler om den arkæologiske undersøgelsesvirksomhed efter stk. 3 og om gennemførelse af bestemmelserne i stk Side 10 af 10

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til etablering af et regnvandsbassin

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til etablering af et regnvandsbassin Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Niras Ceres Alle 3 8000 Aarhus C Side 1 af 5 Ejendommens matr.nr.: 9 a, Århus Markjorder Adresse: Damtoften, 8000 Aarhus C Vedrørende: Landzonetilladelse

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune. Midlertidig landzonetilladelse til helårsbolig i godkendt feriebolig. Christian Erikstrup

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune. Midlertidig landzonetilladelse til helårsbolig i godkendt feriebolig. Christian Erikstrup Byggeri Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Christian Erikstrup Fårupvej 100 B 8471 Sabro Side 1 af 5 Ejendommens matr.nr.: 3 p, Fårup By, Fårup Adresse: Fårupvej 100A, 8471 Sabro TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Cowi A/S Havneparken 1 7100 Vejle Side 1 af 5 Ejendommens matr.nr.: 1 a, Konstantinsborg Hgd., Ormslev Adresse: Storskovvej 20, 8260 Viby

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til etablering af en mindre bro i Langdalen

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til etablering af en mindre bro i Langdalen Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Aarhus Kommune v/jorder og landbrugsarealer Grøndalsvej 2 8260 Viby J Side 1 af 6 Ejendommens matr.nr.: 27 d, Brabrand By, Brabrand Adresse:

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til opførelse af to minimøller

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til opførelse af to minimøller Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J DANSK OFFSHORE TRANSPORT ApS Studstrupvej 7 8541 Skødstrup Side 1 af 8 Ejendommens matr.nr.: 1 a, Åstrup By, Skødstrup Adresse: Studstrupvej

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Jørgen Schøler Kristensen Kirkely 4 Skejby 8200 Aarhus N 17. maj 2018 Side 1 af 3

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Jørgen Schøler Kristensen Kirkely 4 Skejby 8200 Aarhus N 17. maj 2018 Side 1 af 3 Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Jørgen Schøler Kristensen Kirkely 4 Skejby 8200 Aarhus N 17. maj 2018 Side 1 af 3 KOPI Landzonetilladelse til opførelse af udhus på 44 m²

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune LANDZONETILLADELSE. Casper Tækker Brandt Hæstvej Trige

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune LANDZONETILLADELSE. Casper Tækker Brandt Hæstvej Trige Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Casper Tækker Brandt Hæstvej 25 8380 Trige Side 1 af 5 Ejendommens matr.nr.: 5 i, Hæst By, Trige Adresse: Hæstvej 25, 8380 Trige Vedrørende:

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Lovliggørende landzonetilladelse

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Lovliggørende landzonetilladelse Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J LMO BYG Att. Lene Mygind Trigevej 20 8382 Hinnerup Side 1 af 5 Ejendommens matr.nr.: 6 b, Brandstrup By, Hjortshøj Adresse: Bendstrupvej

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. KALØVIG BÅDELAUG Åstrup Strandvej 68 A 8541 Skødstrup

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. KALØVIG BÅDELAUG Åstrup Strandvej 68 A 8541 Skødstrup Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J KALØVIG BÅDELAUG Åstrup Strandvej 68 A 8541 Skødstrup Side 1 af 9 Ejendommens matr.nr.: 13 a, Åstrup By, Skødstrup Adresse: Åstrup Strandvej

Læs mere

Adresse: Strandvejen 180, 5500 Middelfart Matr.nr.: 2eo, Strib Færgegård, Strib-Røjleskov Ejendomsnummer: 0010144

Adresse: Strandvejen 180, 5500 Middelfart Matr.nr.: 2eo, Strib Færgegård, Strib-Røjleskov Ejendomsnummer: 0010144 Plan og Bygningsafdelingen Middelfart Kommune Østergade 21 5580 Nørre Aaby www.middelfart.dk Telefon +45 8888 5500 Direkte +45 8888 4814 Cvr: 29189684 LM HUSE A/S Snedkervej 13 6710 Esbjerg V Anders.Troelsen@middelfart.dk

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Telcon Att. Ole Wichmann Schmidt Nordre Boulevard 93 6800 Varde Side 1 af 5 Ejendommens matr.nr.: 16 l, Skæring By, Egå Adresse: Grenåvej

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Bendix Arkitektfirma Møllemærsk Aabenraa

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Bendix Arkitektfirma Møllemærsk Aabenraa Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Bendix Arkitektfirma Møllemærsk 29 1 6200 Aabenraa Side 1 af 3 Landzonetilladelse til opførelse af garage på Ravnholtvej 76, 8310 Tranbjerg.

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til stibelysning langs Brabrandstien

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til stibelysning langs Brabrandstien Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 860 Viby J Aarhus Kommune CBA Att. Peter Ryberg Neess Teamleder, Lys og Trafikledelse Kalkværksvej 8000 Aarhus C 6. marts 017 Side 1 af 4 Ejendommens

Læs mere

Byggetilladelse, sags nr

Byggetilladelse, sags nr Kristian Grummesgaard Balticagade 10,1. Indgang G 8000 Århus C By- og Udviklingsforvaltningen Byggesagsafdelingen Nytorv 11 6000 Kolding Telefon: 79 79 16 32 E-mail: byggesag@kolding.dk www.kolding.dk

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ. Dato: 1. maj 2012. Før du bygger. Norddjurs Kommune - Torvet 3-8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 - www.norddjurs.dk

TEKNIK OG MILJØ. Dato: 1. maj 2012. Før du bygger. Norddjurs Kommune - Torvet 3-8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 - www.norddjurs.dk Dato: 1. maj 2012 TEKNIK OG MILJØ Før du bygger Norddjurs Kommune - Torvet 3-8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 - www.norddjurs.dk Indholdsfortegnelse Affald 1 Jordforurening 2 Bygge- og anlægsarbejder på kortlagte

Læs mere

1. Indsendelse: 1, 1.00 Situationsplan. 21 februar 2017.pdf. Hører til journalnummer: P Godkendt den

1. Indsendelse: 1, 1.00 Situationsplan. 21 februar 2017.pdf. Hører til journalnummer: P Godkendt den 1. Indsendelse: 1, 1.00 Situationsplan. 21 februar 2017.pdf 1 2. Indsendelse: 1, tegning nr. 1.02 A.pdf 2 3. Indsendelse: 1, tegning nr. 1.01 A.pdf 3 4. Indsendelse: 1, Afsætningsplan.pdf 4 SOLRØD KOMMUNE

Læs mere

Byggetilladelse, sags nr

Byggetilladelse, sags nr Thomas Brixvold Hviid Strandtoften 5 8250 Egå By- og Udviklingsforvaltningen Byggesagsafdelingen Nytorv 11 6000 Kolding Telefon: 79 79 16 32 E-mail: byggesag@kolding.dk www.kolding.dk Byggetilladelse,

Læs mere

Grenåvej 425 ApS Sindalsvej Risskov. Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra ejendommen Grenåvej

Grenåvej 425 ApS Sindalsvej Risskov. Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra ejendommen Grenåvej Grundvand og Spildevand Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand Grenåvej 425 ApS Sindalsvej 41 8240 Risskov Side 1 af 5 Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra ejendommen Grenåvej 425 Aarhus Kommune,

Læs mere

Luftfoto af ansøgte beliggenhed. Eksisterende bygninger er fjernet og det ansøgte er markeret med gult. Tjørnevej Uldum T:

Luftfoto af ansøgte beliggenhed. Eksisterende bygninger er fjernet og det ansøgte er markeret med gult. Tjørnevej Uldum T: Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Benedikte Lyshøj Dir: +4579755622 Mob: +4524758581 e-mail: Benedikte.Lyshoj @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-9-17 8.5.2017 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

Dispensation til etablering af overløb fra regnbed til temporær sø i Piil Skov, Rudersdal Kommune

Dispensation til etablering af overløb fra regnbed til temporær sø i Piil Skov, Rudersdal Kommune Rudersdal Kommune Øverødvej 2 2840 Holte E-mail: tom@rudersdal.dk Storstrøm J.nr. MST-521-01870 Ref. KIRJO Den 19. januar 2018 Dispensation til etablering af overløb fra regnbed til temporær sø i Piil

Læs mere

Der skal tinglyses deklaration om fjernelse af eksist. enfamiliehus når nyt enfamiliehus er færdigmeldt og ibrugtaget.

Der skal tinglyses deklaration om fjernelse af eksist. enfamiliehus når nyt enfamiliehus er færdigmeldt og ibrugtaget. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.00-P19-28-17 20.12.2017 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af nyt

Læs mere

Lovgivningens rammer, muligheder og begrænsninger for undersøgelser og dokumentation af nedrivningstruede bygninger fra Renæssance og Nyere Tid

Lovgivningens rammer, muligheder og begrænsninger for undersøgelser og dokumentation af nedrivningstruede bygninger fra Renæssance og Nyere Tid Lovgivningens rammer, muligheder og begrænsninger for undersøgelser og dokumentation af nedrivningstruede bygninger fra Renæssance og Nyere Tid Henrik Jarl Hansen, Kulturarvsstyrelsen 1 Retsgrundlaget

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter, at den er meddelt. Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 4. september 2018 Sagsnr.: 18/24802 Ejendomsnr.: 4628 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Baggrund for afgørelsen. Luftfoto af ejendommen med eksisterende forhold nedrevet bolig og udhus ny bolig ønskes opført

Baggrund for afgørelsen. Luftfoto af ejendommen med eksisterende forhold nedrevet bolig og udhus ny bolig ønskes opført Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Benedikte Lyshøj Dir: +4579755622 Mob: +4524758581 e-mail: Benedikte.Lyshoj @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-205-17 13.11.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

udnyttet inden for 5 år.

udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755615 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 02.34.00-P19-43-19 10.4.2019 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af uisoleret

Læs mere

som ansøgt den 3. maj Eksisterende enfamiliehus er ødelagt pga. brand og nedrives helt ift. opførelsen af det nye enfamiliehus.

som ansøgt den 3. maj Eksisterende enfamiliehus er ødelagt pga. brand og nedrives helt ift. opførelsen af det nye enfamiliehus. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755615 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 02.34.00-P19-371-19 29.05.2019 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af

Læs mere

udnyttet inden for 5 år.

udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755615 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 02.34.00-P19-90-19 13.3.2019 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af enfamiliehus

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Lis Frederiksen og Niels Bruselius Mail: herslevstrandvej2@gmail.com Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø KOPI Landzonetilladelse Planloven Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Tjørnevej Uldum T:

Tjørnevej Uldum T: Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Benedikte Lyshøj Dir: +4579755622 Mob: +4524758581 e-mail: Benedikte.Lyshoj @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-157-17 8.11.2017 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

udnyttet inden for 5 år.

udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-21770818 14.3.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af

Læs mere

Landzonetilladelse til udhus den 28. november 2017

Landzonetilladelse til udhus den 28. november 2017 Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Kari-Ann Broeng Dir: +4579755681 Mob: +4524758583 e-mail: Kari-Ann.Broeng @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-181-17 24.11.2017 Landzonetilladelse til udhus Der meddeles

Læs mere

8783 Hornsyld således som ansøgt den 15. januar 2019.

8783 Hornsyld således som ansøgt den 15. januar 2019. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Benedikte Lyshøj Dir: +4579755622 Mob: +4524758581 e-mail: Benedikte.Lyshoj @Hedensted.dk Sagsnr. 02.34.00-P19-45-19 28.2.2019 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

Lovgrundlag 1. Planloven (Lovbekendtgørelse nr af 23. november 2015 med senere ændringer). 2. Kommuneplan for Gribskov Kommune

Lovgrundlag 1. Planloven (Lovbekendtgørelse nr af 23. november 2015 med senere ændringer). 2. Kommuneplan for Gribskov Kommune Center for Teknik og Miljø Team Natur og Vand Rådhusvej 3 3200 Helsinge Sag: 2017/06584 004 Id: 026241 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 15. marts 2017 Personlig henvendelse

Læs mere

Tilladelse til byggeri

Tilladelse til byggeri Tømrer og Snedker Kastberg A/S Vestvej 13 9600 Aars hjk@kastberg-as.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte

Læs mere

udnyttet inden for 5 år.

udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Benedikte Lyshøj Dir: +4579755622 Mob: +4524758581 e-mail: Benedikte.Lyshoj @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-21779718 25.10.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

J.nr.: MST Storstrøm Ref. CEBLE Den 6. marts 2019 Sendt cc til Martin Akselsen,

J.nr.: MST Storstrøm Ref. CEBLE Den 6. marts 2019 Sendt cc til Martin Akselsen, Ringsted Kommune Vej- og Ejendomscenter Rønnedevej 9 4100 Ringsted J.nr.: MST-521-03897 Storstrøm Ref. CEBLE Den 6. marts 2019 Sendt cc til Martin Akselsen, mwak@ringsted.dk Sendt digitalt til lodsejer,

Læs mere

Landzonetilladelse til at drive tømrer- og entreprenørvirksomhed på ejendommen matr.nr. 2k Fjællebro, Kværkeby, beliggende Køgevej 241,

Landzonetilladelse til at drive tømrer- og entreprenørvirksomhed på ejendommen matr.nr. 2k Fjællebro, Kværkeby, beliggende Køgevej 241, Heinz Skou Nielsen Køgevej 241 4100 Ringsted Sendt på mail: heinzskou@mail.dk Dato: 8. november 2017 Landzonetilladelse til at drive tømrer- og entreprenørvirksomhed på ejendommen matr.nr. 2k Fjællebro,

Læs mere

At der meddeles byggetilladelse til forbindelse med bygningens overgang fra fritidshus til helårsbeboelse.

At der meddeles byggetilladelse til forbindelse med bygningens overgang fra fritidshus til helårsbeboelse. Svend Åge Daugård Peters Skjoldenæsvej 18 4174 Jystrup Midtsj. Sendt på mail: sp@goodlife.dk Dato: 30. april 2018 Landzonetilladelse til at ændre status fra fritidshus til helårsbeboelse på ejendommen

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Jan Erik Nielsen og Alison Michell Aggerupvej 1, Kisserup 4330 Hvalsø Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Janne A. Noe Tlf. direkte:

Læs mere

Samtidig meddeles der dispensation fra skovbyggelinje jf. naturbeskyttelseslovens 17. Dispensationen er meddelt med hjemmel i NBL 65, stk. 2.

Samtidig meddeles der dispensation fra skovbyggelinje jf. naturbeskyttelseslovens 17. Dispensationen er meddelt med hjemmel i NBL 65, stk. 2. M2PLUS ApS Svend Engelunds Vej 11 9000 Aalborg Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Jesper Runge Madsen Direkte 7257 7364 jrm@jammerbugt.dk

Læs mere

Tilladelse til anlæggelse af sø på adressen Trynbakkevej 10, matr.nr. 22L, Nr. Bindslev By, Bindslev

Tilladelse til anlæggelse af sø på adressen Trynbakkevej 10, matr.nr. 22L, Nr. Bindslev By, Bindslev Hjørring Kommune Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den 22-08-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-121-15 Tilladelse

Læs mere

Baggrund for afgørelsen

Baggrund for afgørelsen Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-197-17 20.12.2017 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af

Læs mere

Tilladelsen gælder kun forhold til planloven og kan derfor først udnyttes når andre nødvendige tilladelser er indhentet.

Tilladelsen gælder kun forhold til planloven og kan derfor først udnyttes når andre nødvendige tilladelser er indhentet. Dato: 11. april 2019 Landzonetilladelse til at opføre et énfamiliehus på Ortved Stationsvej 25, 4100 Ringsted Ringsted Kommune meddeler hermed landzonetilladelse til at opføre et énfamiliehus på Ortved

Læs mere

Landzonetilladelse til enfamilieshus

Landzonetilladelse til enfamilieshus JB TEGN & DESIGN V/JANE TONIE BECH Kirkegade 26 3200 Helsinge Sag: 01.03.03-G01-25-18 4. april 2018 Landzonetilladelse til enfamilieshus Ejendommen matr. 3m Sletelte By, Valby, Stæremosevej 3, 3200 Helsinge

Læs mere

udnyttet inden for 5 år.

udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-193-17 24.1.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af enfamiliehus

Læs mere

Gasværksvej Aalborg - Total nedrivning af bevaringsværdig bygning

Gasværksvej Aalborg - Total nedrivning af bevaringsværdig bygning #BREVFLE Alfa Laval Att: Bendt Laursen på mail Gasværksvej 21 9000 Aalborg 9. oktober 2018 Gasværksvej 38 9000 Aalborg - Total nedrivning af bevaringsværdig bygning Afgørelse om nedrivning Aalborg Kommune

Læs mere

Knud Ledskov Christensen Værkevadsvej Ringsted

Knud Ledskov Christensen Værkevadsvej Ringsted Knud Ledskov Christensen Værkevadsvej 24 4100 Ringsted Dato: 2. juli 2018 Lovliggørende landzonetilladelse til poolbygning på ejendommen matr.nr. 3b Ortved By, Vigersted, beliggende Værkevadsvej 24, 4100

Læs mere

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til opførelse af 144 m2 enfamiliehus samt 52 m2 carport på ejendommen 19 b Høbjerg By, Helsinge.

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til opførelse af 144 m2 enfamiliehus samt 52 m2 carport på ejendommen 19 b Høbjerg By, Helsinge. Thomas Wiingaard Valbyvej 29 3200 Helsinge Sag: 2017/04787 011 Id: 031154 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 09. maj 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 5. september 2018 Sagsnr.: 18/26774 Ejendomsnr.: 15694 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Byggetilladelse og landzonetilladelse, sags nr. 2015-1112

Byggetilladelse og landzonetilladelse, sags nr. 2015-1112 Mogens Kirk Kristiansen Midtvej 2 6092 Sønder Stenderup By- og Udviklingsforvaltningen Byggesagsafdelingen Nytorv 11 6000 Kolding Telefon: 79 79 16 32 E-mail: byggesag@kolding.dk www.kolding.dk Byggetilladelse

Læs mere

Beslutningen er truffet på Plan- og Miljøudvalgets møde den 18. september 2017 under punkt nr. 186.

Beslutningen er truffet på Plan- og Miljøudvalgets møde den 18. september 2017 under punkt nr. 186. Martin Oxvang Mortensen Erik Husfeldts Vej 9 2630 Taastrup Sag: 2017/23542 015 Id: 024408 Afdelingsnavn Plan- og Miljøudvalget Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 19. september 2017 Personlig henvendelse

Læs mere

Landzonetilladelse til udvidelse af carport på ejendommen matr.nr. 13h Ørslev By, Ørslev, beliggende Ottestrupvej 39, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til udvidelse af carport på ejendommen matr.nr. 13h Ørslev By, Ørslev, beliggende Ottestrupvej 39, 4100 Ringsted Jan Mikael Carlsen Ottestrupvej 39 4100 Ringsted Sendt på mail: jan@agipo.dk Dato: 9. august 2017 Landzonetilladelse til udvidelse af carport på ejendommen matr.nr. 13h Ørslev By, Ørslev, beliggende Ottestrupvej

Læs mere

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte.

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte. VALDEMARS SLOT GODS A/S Slotsalleen 100 Tåsinge 5700 Svendborg Miljø, Erhverv og Teknik Byg og BBR Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg Tlf. 62 23 33 33 byg@svendborg.dk www.svendborg.dk/byggeri LANDZONETILLADELSE

Læs mere

Carsten Klausen Rafns Alle Aalborg

Carsten Klausen Rafns Alle Aalborg Carsten Klausen Rafns Alle 10 9000 Aalborg Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Kathrine

Læs mere

At eksisterende køkken i bygningen nedtages og fjernes i forbindelse med bygningens overgang til udhus.

At eksisterende køkken i bygningen nedtages og fjernes i forbindelse med bygningens overgang til udhus. Dato: 18. oktober 2018 Landzonetilladelse til ændret anvendelse af bygning på Ejlstrupvej 143, 4100 Ringsted Ringsted Kommune meddeler hermed landzonetilladelse til at ændre anvendelse på bygning nr. 2

Læs mere

udnyttet inden for 5 år.

udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-202-17 14.2.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af ny

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning

Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Merete Harbo Dir: +4579755590 Mob: e-mail: Merete.Harbo @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-21775918 21.8.2018 Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Der meddeles

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 18. december 2018 Sagsnr.: 18/43342 Ejendomsnr.: 5259 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

indeklima, energiforbrug og installationer], jf. BR10 kap. 1.3.1 stk. 1. Det er ansøgers ansvar, at disse bestemmelser bliver overholdt.

indeklima, energiforbrug og installationer], jf. BR10 kap. 1.3.1 stk. 1. Det er ansøgers ansvar, at disse bestemmelser bliver overholdt. REBILD ARKITEKTERNE ApS Hobrovej 91 9530 Støvring Byg Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Henrik Hansen Direkte 7257 7383 hnh@jammerbugt.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til etablering af sandfang i Burskov Bæk.

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til etablering af sandfang i Burskov Bæk. Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring,

Læs mere

Mathias Børge Nielsen Nybøl Vestermark Sønderborg

Mathias Børge Nielsen Nybøl Vestermark Sønderborg Mathias Børge Nielsen Nybøl Vestermark 7 6400 Sønderborg Landzonetilladelse og dispensation fra naturbeskyttelseslovens 17 og 18 til at opføre et nyt stuehus på ejendommen matr.nr. 9A Nybøl Ejerlav, Nybøl,

Læs mere

Landzonetilladelse til at udstykke bolig fra ejendommen matr.nr. 22a Sigersted By, Sigersted, beliggende Havrebjergvej 53, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at udstykke bolig fra ejendommen matr.nr. 22a Sigersted By, Sigersted, beliggende Havrebjergvej 53, 4100 Ringsted Annie Noer Bay-Smidt Ledreborg Allé 130 4000 Roskilde Sendt på mail: abs@molbak.dk Dato: 29. november 2017 Landzonetilladelse til at udstykke bolig fra ejendommen matr.nr. 22a Sigersted By, Sigersted,

Læs mere

Tilladelsen gives på følgende vilkår: at samtlige nuværende bygninger fjernes

Tilladelsen gives på følgende vilkår: at samtlige nuværende bygninger fjernes Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Benedikte Lyshøj Dir: +4579755622 Mob: +4524758581 e-mail: Benedikte.Lyshoj @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-1-18 16.3.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

Hans Jørgen Olesen Hejdesvej Ringsted

Hans Jørgen Olesen Hejdesvej Ringsted Hans Jørgen Olesen Hejdesvej 54 4100 Ringsted Dato: 2. februar 2018 Landzonetilladelse til at opføre sammenbygget carport og udhusbygning på ejendommen matr.nr. 24a Valsømagle By, Haraldsted, beliggende

Læs mere

klagefristen er udløbet og bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden for 5 år.

klagefristen er udløbet og bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-21772718 23.05.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af

Læs mere

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte.

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Søren Illum Larsen Brændeskovvej 17 5700 Svendborg Miljø, Erhverv og Teknik Byg og BBR Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg Tlf. 62 23 33 33 byg@svendborg.dk www.svendborg.dk/byggeri LANDZONETILLADELSE

Læs mere

Hornsyld således som ansøgt den 14. marts 2018.

Hornsyld således som ansøgt den 14. marts 2018. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Merete Harbo Dir: +4579755590 Mob: e-mail: Merete.Harbo @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-21772218 19.12.2018 Landzonetilladelse til udhus Der meddeles tilladelse til

Læs mere

Bente Busk Søbakken 11 Rødding 8830 Tjele

Bente Busk Søbakken 11 Rødding 8830 Tjele Bente Busk Søbakken 11 Rødding 8830 Tjele Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Kathrine

Læs mere

Landzonetilladelse & helhedsvurdering. Planloven og byggeloven

Landzonetilladelse & helhedsvurdering. Planloven og byggeloven Tvilum Landinspektørfirma A/S Att.: Mikkel Torp Andersen Tømmerup Stationsvej 10 2770 Kastrup KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af nyt enfamiliehus

Landzonetilladelse til opførelse af nyt enfamiliehus Postadresse: Favrskov Kommune Plan & Byg Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse til opførelse af nyt enfamiliehus Afgørelse Favrskov Kommune meddeler hermed landzonetilladelse efter

Læs mere

Alle omkostninger i forbindelse med arkæologiske undersøgelser afholdes af bygherre.

Alle omkostninger i forbindelse med arkæologiske undersøgelser afholdes af bygherre. Plan og Kultur Assens Spildevand Skovvej 2B 5610 Assens 21-08-2018 Sags id: 2018-0446 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til etablering af regnvandsbassin 3 som ansøgt på ejendommen

Læs mere

Begrundelse for afgørelsen Plan- og Miljøafdelingen har vurderet sagen ud fra en betragtning af byplanvedtægtens

Begrundelse for afgørelsen Plan- og Miljøafdelingen har vurderet sagen ud fra en betragtning af byplanvedtægtens Til interesseorganisationer Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kenan Dedovic Direkte 7257 7367 kdc@jammerbugt.dk 07-07-2017

Læs mere

EJENDOMMEN TEGLVÆRKET ApS Frydenborgvej 27 K 3400 Hillerød. Sendt til: jm@hhmejendomme.dk L A N D Z O N E T I L L A D E L S E

EJENDOMMEN TEGLVÆRKET ApS Frydenborgvej 27 K 3400 Hillerød. Sendt til: jm@hhmejendomme.dk L A N D Z O N E T I L L A D E L S E EJENDOMMEN TEGLVÆRKET ApS Frydenborgvej 27 K 3400 Hillerød Sendt til: jm@hhmejendomme.dk L A N D Z O N E T I L L A D E L S E By og Miljø Til MTB teknikbane på ejendommen Frydenborgvej 27 P, 3400 Hillerød,

Læs mere

Landzonetilladelsen må ikke udnyttes før klagefristen er udløbet og bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden for 3 år.

Landzonetilladelsen må ikke udnyttes før klagefristen er udløbet og bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden for 3 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jannie Schultz Tlf: +4579755605 Mob: e-mail: Byg@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-34-16 12.5.2016 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til Udnyttelse af resterende

Læs mere

Baggrund for afgørelsen. Situationsplan eksisterende forhold visende område for shelter og muldtoilet. Tjørnevej Uldum T:

Baggrund for afgørelsen. Situationsplan eksisterende forhold visende område for shelter og muldtoilet. Tjørnevej Uldum T: Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-185-17 25.10.2017 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af

Læs mere

Keld Frederiksen Skotte Åbyskovvej 22 A 5881 Skårup Fyn LANDZONETILLADELSE: BRÆNDESKOVVEJ 122 C INDRETNING AF EKSTRA BOLIG

Keld Frederiksen Skotte Åbyskovvej 22 A 5881 Skårup Fyn LANDZONETILLADELSE: BRÆNDESKOVVEJ 122 C INDRETNING AF EKSTRA BOLIG Keld Frederiksen Skotte Åbyskovvej 22 A 5881 Skårup Fyn Byg, Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 LANDZONETILLADELSE: BRÆNDESKOVVEJ 122 C INDRETNING AF EKSTRA BOLIG Sagsnr.: 2015-0407

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt. STENBJERG EJENDOMME A/S Søndergade 20! " Skelbækvej 2 Tlf.: 7376 7676 Dato: 13. juni 2017 Sagsnr.: 17/11397 Ejendomsnr.: 16927 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E7mail: pmu@aabenraa.dk I henhold

Læs mere

Tjørnevej Uldum T: Merete Harbo Dir: Sagsnr P

Tjørnevej Uldum T: Merete Harbo Dir: Sagsnr P Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Merete Harbo Dir: +4579755590 e-mail: Merete.Harbo @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-217751- 18 17.9.2018 Landzonetilladelse til nyt enfamiliehus med tilhørende carport/garage

Læs mere

Ansøgningen Der er ansøgt om tilladelse til at flytte et udhus på 84 m² ca. 20 meter mod øst i forhold til eksisterende placering.

Ansøgningen Der er ansøgt om tilladelse til at flytte et udhus på 84 m² ca. 20 meter mod øst i forhold til eksisterende placering. Tjørnevej 6 7171 Uldum Camilla Lenbroch Hansen Tel: 79755605 E-mail: Byg@Hedensted.dk Sagsnr. 02.34.00-P19-1314236-19 8.10.2019 Landzonetilladelse til at flytte udhusbygning på 84 m² Du får landzonetilladelse

Læs mere

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte.

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Christian Bukkehave Flyvervej 11 Tåsinge 5700 Svendborg Miljø, Erhverv og Teknik Byg og BBR Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg Tlf. 62 23 33 33 byg@svendborg.dk www.svendborg.dk/byggeri LANDZONETILLADELSE

Læs mere

Dispensation fra Lokalplan 161 til udvidelse af eks. sommerhus matr.nr. 69BT HUNE BY, HUNE beliggende Sdr. Strandvej 17 (Planlovens 19 og 20).

Dispensation fra Lokalplan 161 til udvidelse af eks. sommerhus matr.nr. 69BT HUNE BY, HUNE beliggende Sdr. Strandvej 17 (Planlovens 19 og 20). Erik Jacobsen Koldingvej 165 8800 Viborg Byg Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Poul Erik Nielsen Direkte 7257 7376 pon@jammerbugt.dk 04-06-2015

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven OK ByggeDesign ApS ole@okbyggedesign.dk Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Rita Lene Pedersen Tlf. direkte: 4646 4915 E-mail:

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Anders Peter Kruuse Christiansen Præstbrovej 37 4100 Ringsted Sendt på mail: fash37@gmail.com Dato: 9. februar 2018 Landzonetilladelse til at opføre en carport på 60 m 2 på ejendommen matr.nr. 5a Farendløse

Læs mere

Baggrund for afgørelsen. Situationsplan eksisterende forhold visende udvidelse af eksisterende carport. Tjørnevej Uldum T:

Baggrund for afgørelsen. Situationsplan eksisterende forhold visende udvidelse af eksisterende carport. Tjørnevej Uldum T: Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-217740- 18 29.8.2018 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til udvidelse

Læs mere

udnyttet inden for 5 år.

udnyttet inden for 5 år. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Merete Harbo Dir: +4579755590 Mob: e-mail: Merete.Harbo @Hedensted.dk Sagsnr. 02.34.00-P19-125-19 6.5.2019 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af

Læs mere

Landzonetilladelse den 21. december 2017 Baggrund for afgørelsen

Landzonetilladelse den 21. december 2017 Baggrund for afgørelsen Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Kari-Ann Broeng Dir: +4579755681 Mob: +4524758583 e-mail: Kari-Ann.Broeng @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-198-17 20.12.2017 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Vestegnens Boligadministration Darup Mosevej 3 4000 Roskilde Att.: Torben Hansen KOPI Landzonetilladelse Planloven Lejre Kommune Center for Teknik & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Hobro Både og Fiskerihavn Att. Torben Larsen Skibsgade 39 9500 Hobro Sendt pr. mail til torlars@fiberflex.dk Kystdirektoratet J.nr. 17/01847-10 Ref. Lotte Beck Olsen 15-08-2017 Tilladelse til renovering/udskiftning

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Kloakmaster Tino Matsen Kisserupvej 5 4200 Slagelse Sendt på mail: harrymatsen@pc.dk Dato: 18. april 2018 Landzonetilladelse til at etablere sandfilteranlæg på ejendommen matr.nr. 1a Tåstrup By, Jystrup,

Læs mere

Vilkår for dispensation Der stilles som vilkår for dispensationen, at projektet udføres som ansøgt, jf. tegningsmateriale

Vilkår for dispensation Der stilles som vilkår for dispensationen, at projektet udføres som ansøgt, jf. tegningsmateriale Til ejer og interesseorganisationer Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kenan Dedovic Direkte 7257 7367 kdc@jammerbugt.dk

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 18 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 18 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til Aabenraa Kommune Drift og Vedligehold Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Att: Mikkel Bigum Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 27. juli 2017 Sagsnr.: 17/19516 Ejendomsnr.: 19151 Kontakt: Lis Bækkelund

Læs mere

Tilladelse til etablering af sø på adressen Skovbakkevej 70, matr.nr. 1bx, Den nordlige del, Mygdal.

Tilladelse til etablering af sø på adressen Skovbakkevej 70, matr.nr. 1bx, Den nordlige del, Mygdal. Hjørring Kommune Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Jørgen Roest Skovbakkevej 70 Mygdal 9800 Hjørring Hjørring den

Læs mere

1. at kiosken opføres i overensstemmelse med afgørelsen om dispensation fra strandbe/ skyttelseslinjen, meddelt den 23. juni 2017 af Kystdirektoratet.

1. at kiosken opføres i overensstemmelse med afgørelsen om dispensation fra strandbe/ skyttelseslinjen, meddelt den 23. juni 2017 af Kystdirektoratet. Aabenraa Kommune Att. Drift & Vedligehold Tlf.: 7376 7676 Dato: 26. juni 2017 Sagsnr.: 17/19368 Ejendomsnr.: 3865 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E/mail: pmu@aabenraa.dk I henhold til Planlovens

Læs mere

Baggrund for afgørelsen

Baggrund for afgørelsen Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Jan Lomholt Dir: +4579755664 Mob: e-mail: Jan.Lomholt@Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-182-17 4.10.2017 Landzonetilladelse Der meddeles tilladelse til opførelse af krybberum

Læs mere

Lovgrundlag 1. Planloven (Lovbekendtgørelse nr af 23. november 2015 med senere ændringer). 2. Kommuneplan for Gribskov Kommune

Lovgrundlag 1. Planloven (Lovbekendtgørelse nr af 23. november 2015 med senere ændringer). 2. Kommuneplan for Gribskov Kommune Helen June Petersen Bjørn Vilbert Petersen Stationsvej 24 3210 Vejby Sag: 2017/15284 011 Id: 003690 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 13. juni 2017 Personlig henvendelse

Læs mere

- At ridebane og lygtepæle fjernes, hvis aktiviteten nedlægges. Åbningstider Mandag-onsdag Torsdag Fredag

- At ridebane og lygtepæle fjernes, hvis aktiviteten nedlægges. Åbningstider Mandag-onsdag Torsdag Fredag Tina og Martin Rasmussen Sendt pr. mail til: murermestermartin@hotmail.com Byg, Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 LANDZONETILLADELSE byg@svendborg.dk www.svendborg.dk STRAMMELSE

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation

Landzonetilladelse og dispensation Randers Kommune Laksetorvet 1 8900 Randers C Udvikling, Miljø og Teknik Byg 0 Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 17-10-2018 / 01.03.03-P19-61-18 Landzonetilladelse og dispensation

Læs mere

Tilladelsen gælder kun forhold til planloven og kan derfor først udnyttes når andre nødvendige tilladelser er indhentet.

Tilladelsen gælder kun forhold til planloven og kan derfor først udnyttes når andre nødvendige tilladelser er indhentet. Dato: 2. april 2019 Landzonetilladelse til at opføre et enfamiliehus på Brentebjergvej 24, 4100 Ringsted Ringsted Kommune meddeler hermed landzonetilladelse til at opføre et enfamiliehus i stedet for eksisterende

Læs mere

Signe Schmidt Petersen og Thomas Skovhøj Rathleff Ømarksvej Ringsted. Sendt på mail:

Signe Schmidt Petersen og Thomas Skovhøj Rathleff Ømarksvej Ringsted. Sendt på mail: Signe Schmidt Petersen og Thomas Skovhøj Rathleff Ømarksvej 28 4100 Ringsted Sendt på mail: signeschmidt_petersen@hotmail.com Dato: 11. april 2018 Landzonetilladelse til at etablere en ridebane på ejendommen

Læs mere