Aalborg Tennisklub. Bestyrelsens beretning for Fusion med Aalborg KFUM. Klubbens anlæg: Klubbens Huse:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aalborg Tennisklub. Bestyrelsens beretning for Fusion med Aalborg KFUM. Klubbens anlæg: Klubbens Huse:"

Transkript

1 Aalborg Tennisklub A T K Bestyrelsens beretning for 2013 Endnu et år er gået, og endnu engang et begivenhedsrigt år. Fusion med Aalborg KFUM Den største begivenhed i 2013 og det som har krævet mest af bestyrelse og administration er sammenlægningen med Aalborg KFUM. Det er et helt enestående stykke arbejde som med mere end et års forberedelser blev udført gnidningsløst rent formelt ved at man i Aalborg KFUM vedtog samme vedtægter som ATK, og derefter fusionerede vi bestyrelserne ved sidste generalforsamling. Dette medførte, som I sikkert husker, at vi blev 6 personer i bestyrelsen, hvilket efter forskrifterne er en for meget, og derfor trimmer vi også i år bestyrelsen ned på de 5, som vedtægterne foreskriver. Hos kommunen er fusionen blevet vel modtaget, dog har man ikke kunnet hjælpe os økonomisk hermed, da andre klubber også skal tilgodeses. Klubbens anlæg: Ved fusionen kom der 4 baner mere til rådighed. Disse var imidlertid i en stand, så de måtte omlægges og renoveres fuldstændigt. Det medførte et kæmpearbejde for vores inspektør og banemand, som sammen med Firmaet Jørgen Larsen fra Midtjylland, fjernede en bane komplet, og erstattede den med en helt ny type kunstbane, der ligner og er som en grusbane at spille på, men som kræver langt mindre pasning. De 2 øvrige grusbaner blev totalt renoveret, vandingsanlægget blev automatiseret, og selvom frosten drillede til det sidste, er vi mange der har nydt de nye baner. For at få banerne lukket inde måtte vi investere i en omlægning og nyopsætning af hegn. Vi fik lov til at inddrage lidt af halinspektørens have mod at opsætte et nyt træhegn. Dette medførte til gengæld, at de 4 baner kunne indhegnes fornuftigt, således at adgangen til banerne kunne foregå ad en nyetableret port ud til parkeringspladsen foran. Den åbne pavillon fik vi isoleret og helårslukket med termodør og vinduer. Endelig fik vi lagt fremtidssikret el ind i det nye klubhus. Alt i alt har det været en meget stor investering, men vi valgte at gøre det med høj kvalitet hele vejen igennem således, at det er langtidsholdbart. Af regnskabet senere kan I se, at det har været rigtigt dyrt. Men nu er der også et rigtigt flot anlæg, som skal bruges både til alm. spil og til træning. Klubbens Huse: Klubbens hus her på Kastetvej er nået igennem den restaurering og renovering, som bestyrelsen satte som mål for 6 år siden. Et flot klubhus, som alle beundrer og misunder os, når vi har besøg af fremmede klubber. Vi skal værne om det og passe det, så det kan holde i lang tid fremover. I år er der malet i kælder og i omklædningsrum.

2 Anneberghallen har været igennem en lang proces, startende med at vi fik nye termodøre i alle flugtveje. Året efter fik vi renset hallen indvendigt for snavs og skimmelsvamp og malet hele hallen. Vi fik undersøgt om varmeanlægget kunne forbedres, hvilket det ikke kunne, og så her i december fik vi skiftes alle lys til nye LED-rør, som er meget billigere i drift end de gamle. Til alle disse gøremål fik vi hjælp fra Aalborg kommune til en delvis financiering. Samtidig har det stillet store krav til Niels, som har måttet stå til rådighed konstant for håndværkere og andre som har været involveret i renoveringen. Hasserisparkens fine nye lille hus mangler indretning med inventar samt maling m.v. Til dette indkalder klubhusudvalget til et par arbejdsdage i marts og april, så hold øje med hjemmeside og og mød op til lidt hyggeligt samvær der. Men ellers er der pause de næste par år i store renoveringer, da klubbens bygninger nu er i relativ fin stand. Aktiviteter Der har igen i år været stor aktivitet på banerne, og ofte har disse været fuldt booket, hvilket er mange år siden, og vi oplevede flere gange at der stod spillere og ventede på baner. Introduktionshold: ATK havde igen i år lavet Voksenintroduktion, hvor voksne nybegyndere fik et introduktionstilbud med 8 timers undervisning og ovenikøbet en ny ketcher. Det hele for 200 kr. Ved efterfølgende indmeldelse i klubben kunne man beholde ketcheren. Holdene blev dygtigt ledet af Mads og Birgit, som vi også håber på er friske til et par nye hold i år. Voksenundervisning: Vores voksenundervisningshold kører fint med undervisning både på Kastetvej og i Hasserisparken. Det viser sig, at man sagtens kan forbedre sig væsentligt-uanset alder, når man modtager træning. Også i det kommende år vil ATK tilbyde dette. Og husk tilbuddene er til for jer som medlemmer. Juniorer: Her har vi de sidste par år tilbudt alle juniorer i Aalborg at træne med, blot de betalte for træningen. ATK har dermed påtaget sig en samlende funktion i området, idet håbet er at flere juniorer kan få bedre træning. Det er ligeledes håbet, at forældre til disse juniorer vil hjælpe deres børn til at få en god tid i ATK med masser af træning og sociale aktiviteter samt til at få juniorerne til stævner, idet interessen for tennis ellers hurtigt forsvinder blandt unge. ATKs juniorer udgjorde hovedstammen på Aalborgs hold ved ungdomslegene i Lancaster og havde en fantastisk tur. Hos pigerne fik Valeria AØT) guld, Celine sølv & Camilla bronze. Hos drengene fik Rune en 4. plads. Oliver fik med fransk makker sølv i double. Celine fik med engelsk makker bronze i double. Så alt i alt 5 medaljer til det Aalborgensiske hold - 4 af medaljerne fra ATK spillere.

3 Seniorer: ATK og NTK stillede i sommersæsonen op i et klubsamarbejde, som betød fælles blandede hold. Dette var godkendt af JTU og de tilmeldte hold klarede sig rigtigt godt. Sammenslutningen som kaldes ATS, havde hele 7 hold tilmeldt: 2 damehold og 5 herrehold. Og ( lidt på grund af ændringer i JTFs turneringsstruktur ) rykkede næsten alle holdene op. ATS 2013: Damer: Herrer: 1. Damehold: Jyllandsserie => 2 div vest 2. damehold: Serie 1 => serie 1 1. hold: Jyllandsserie => Jyllandsserie 2. hold: Serie 2 => serie 1 3. hold: Serie 3 => serie 2 4. hold: Serie 4 => serie 3 5. hold: Serie 4 => serie 3 Og så skal det da lige nævnes at serie 4 holdet blev jyske mestre. Aalborg Elite Tennis ATK har stået fadder den til konstellation, som kaldes AET, eller Aalborg Elite Tennis, som er en sammenslutning af NTK, AØT og ATK med henblik på at kunne stille et stærkt fælles Aalborghold, samt på sigt at hæve niveauet for tennis i Aalborg. Aalborg Elite Tennis fungerer desværre kun i vinterhalvåret, hvor der er fællestræning i Nørresundbyhallen, og hvor der er fælles hold i indesæsonen. AETs hold rykkede op i sidste sæson og spiller i denne vinter i 2 div damer, og herrerne i 3 div. Derudover har vi et herrehold med i jyllandsserien, og som prognoserne er lige nu, har alle holdene muligheder for oprykning. AØT har i den kommende sommer både et herrehold og et damehold i 1 division, og dertil et damehold i 2. div vest, så AØT er ikke interesseret i et samarbejde over hele året. ATS er repræsenteret i 2 div vest med et damehold, så lidt er vi med. For juniorer betyder det, at AET tilbyder alle juniorer i hele Aalborgregionen træning i vinterhalvåret uanset klubtilhørsforhold. Alt økonomi og administration af AET står ATK for, og vi må nok erkende at dette koster en lille smule. Men mere om det under gennemgang af regnskab. Minitennis: Minitennis blev først prøvet for alvor til et julestævne for et par år siden, -nødtvunget, da vi ikke kunne få plads i Nørresundby tennishal til vores årlige julestævne. Nogle spillere brummede lidt, da de så Anneberghallen streget op med malertape i 6 små baner, men da vi kom til frokosten var alle tilfredse.

4 Siden har klubben taget det op således, at der nu tilbydes minitennistræning i Aalborghus s nye idrætshal en gang ugentlig for seniorer og 2 gange ugentlig for juniorer. Der afholdes 4 (hvoraf et blev aflyst) minitennisstævner i Anneberghallen henover vinteren og det sidste er på søndag den 2. marts og jeg tror tilmelding kan nås endnu. Så mød op! Veteranhold: Også her er klubben repræsenteret, idet der både er hold med i Jyllandsserien, veteran A og veteran B, samt 2 hold i DGI mix hold. Holdene nyder at spille mod andre klubber, og ses jo ofte spille hjemmekampe med efterfølgende spisning i klubhuset. Kriteriet for at spille på hold er ens alder, og er der lyst og interesse så laves der hold. ATK-udvalg: Sidste vinter havde vi et par arrangementer med en klubkonsulent fra DTF. Det var spændende og inspirerende at høre hvordan en lille klub kan vokse sig stor med frivillige ledere og ulønnede trænere. Derfor lavede ATK en række udvalg til udvidelse af staben af mennesker, som vil hjælpe med at få klubben til at blive endnu bedre. Nogle af disse udvalg fungerer fint andre knap så godt. At sidde i et udvalg er en begrænset indsats som de, der ikke vil binde sig i en bestyrelse kan vælge. Derfor er det både et tilbud til dig for at yde en begrænset indsats og en gave for klubben, idet noget, som ellers ikke ville blive lavet, bliver gjort. Bestyrelsen afholder et fællesmøde den 11.marts,hvor l alle er indbudt og hvor vi vil tilbyde små opgaver i form af pladser i et udvalg. Gennem 2 år har ATK sammen med NTK og AØT haft den ordning at man kunne invitere spillere fra hinandens klubber til at spille på ens eget anlæg. Det fungerer således, at man kan spille sammen med en spiller fra f.eks AØT og booke sammen. Der er oprettet 2 særlige bookingsnumre, som man anvender til bookingen af sin gæst, og ingen spillere udefra kan således spille alene. Der skal altid være en ATK på banen sammen med sin gæst. Vi har kigget lidt på ordningen, og der er nok ingen tvivl om, at vi har flere gæster på vore baner, end de har på deres. Alligevel synes vii bestyrelsen at ordningen skal fortsætte i den kommende sæson, men vi henstiller til at ordningen ikke misbruges. Årets ATK er Bestyrelsen vil gerne at generalforsamling om et øjeblik hylder en person, som gennem sit virke i 2013 har ydet en ganske særlig og helt frivillig indsats i ATK. Som Årets ATK er har bestyrelsen valgt en person, som helt frivilligt fungerer som en slags sportschef og holder styr på alle vore seniorhold. Årets ATK er er Jesper Engelund. Afslutning: Til slut vil vi gerne her fra bestyrelsen håbe, at det kommende år vil blive et godt tennisår, og at ATK stadig vil være et sted, der er godt at komme, -og husk I er alle klubben, og sammen kan vi gøre klubben endnu bedre.

5

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Endnu et år er gået, og endnu engang et begivenhedsrigt år, og denne gang er det min sidste beretning.

Endnu et år er gået, og endnu engang et begivenhedsrigt år, og denne gang er det min sidste beretning. Aalborg Tennisklub A T K Bestyrelsens beretning for 2015 Endnu et år er gået, og endnu engang et begivenhedsrigt år, og denne gang er det min sidste beretning. Klubbens anlæg: Vi havde lidt problemer med

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

JTU Nyhedsbrev November 2018

JTU Nyhedsbrev November 2018 JTU Nyhedsbrev November 2018 Jysk Mesterskab inde 2019 Så er det snart tid til Jyske Mesterskaber indendørs 2019 for junior, senior og veteraner. Indbydelserne er netop ude nu, så skynd at tilmelde jer,

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2017 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2017 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 9/5-20/6 8/8-22/8

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2016 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2016 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 10/5-21/6 9/8-23/8

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Der var mødt i alt 20 personer. Bo bød velkommen og lavede en hurtig præsentation af bestyrelsen, revisor og suppleanter. 1. Valg

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Beretning. Det har været et år præget af projektet omkring KB Hallen. Byggeriet har præget vores anlæg og inddraget baner udendørs. Det vil fortsætte

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Generalforsamling i HEI-Tennis torsdag den 28. februar 2013 kl. 19 i Skæringhallens Cafeteria

Generalforsamling i HEI-Tennis torsdag den 28. februar 2013 kl. 19 i Skæringhallens Cafeteria Generalforsamling i HEI-Tennis torsdag den 28. februar 2013 kl. 19 i Skæringhallens Cafeteria Bestyrelsens beretning for 2012. 2012 blev et godt tennisår både for Danmark og for HEI. Vi fik endnu en dansk

Læs mere

Projektbeskrivelse Grindsted Tennis Klub

Projektbeskrivelse Grindsted Tennis Klub Lidt om Grindsted Tennis Klub: Grindsted Tennis Klub (CVR-nummer: 89084814) blev stiftet i 1922, og er i dag en sports forening med ca. 125 aktive medlemmer. Vi har fire baner og et dobbelt klubhus med

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014.

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. 1. Generalforsamling: Klubbens generalforsamling afholdes i klubhuset den 23-03-2014 kl. 10.00 Polle sørger for at dagsorden kommer i Melfar poster

Læs mere

Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14

Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14 Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 19. Oktober 2013 Kl. 11.00 på 1. Salen i klubhuset Der var 10 fremmødte, afbud fra Kristian Sørensen Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Marianne

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Årsberetning Skanderborg Lawn Tennis Klub 2014 / 2015.

Årsberetning Skanderborg Lawn Tennis Klub 2014 / 2015. Årsberetning Skanderborg Lawn Tennis Klub 2014 / 2015. Af formand: Rune Hofmann Larsen Sæsonen 2014/15 er i store træk forløbet næste som 2013/14. Der har været et fornuftigt aktivitetsniveau byggende

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145

Generalforsamling. Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145 Generalforsamling Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 a) Redegørelse for

Læs mere

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere.

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere. Formandens beretning på generalforsamlingen d. 24-03-2015 Formanden indleder med at fortælle om hans første år som formand. Bestyrelsen har været gennem en spændende proces men også mange udfordringer,

Læs mere

SKOVSHOVED IDRÆTSFORENING

SKOVSHOVED IDRÆTSFORENING SKOVSHOVED IDRÆTSFORENING Skovshoved Idrætsforening (SIF) blev stiftet i 1909 og har siden 1920 ligget på arealerne på Krøyersvej. I dag består SIF af fire afdelinger: fodbold, badminton, tennis og skydning.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 6. maj Onsdag 6. maj Sæsonplan 2015 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2015 HVER mandag. 17 21. (Opstart 4. maj). Hyggeaften

Læs mere

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 7. maj Onsdag 7. maj Sæsonplan 2014 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2014 HVER mandag. 17 21. Hyggeaften for alle. Gratis

Læs mere

Sæsonstart 2015/2016

Sæsonstart 2015/2016 Sæsonstart 2015/2016 Kære tennisspiller, Bestyrelsen for Vejle Tennis Hal har hermed fornøjelsen af at byde velkommen til sæsonen 2015/2016 den 13. sæson i tennishallens historie. I forhold til den foregående

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

NTK Generalforsamling 2016

NTK Generalforsamling 2016 NTK Generalforsamling 2016 Mødereferat fra møde d. 31/3-2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Niels Arne blev foreslået Niels Arne blev valgt. 2. Formandens beretning. Formandens Beretning er i år lagt

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Lige nu er det svært at forestille sig at banerne bliver klar til

Læs mere

Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter

Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter Ungdomsberetning Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter VEDTÆGTER FOR VEDBÆK TENNISKLUB STIFTET 29. AUGUST 1916 Medlem af Dansk Tennis Forbund-DTF og Sjællands Tennis Union- SLTU 1 Navn

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Medlemsstruktur for HTK I det følgende præsenteres HTK medlemsstruktur.

Medlemsstruktur for HTK I det følgende præsenteres HTK medlemsstruktur. Bestyrelsens beretning til Hadsten Tennisklubs General forsamling 2016 I det følgende gennemgås bestyrelsens beretning for sæsonen 2016 i Hadsten Tennisklub (HTK). Bestyrelsens beretning for sæson 2016

Læs mere

NTK Generalforsamling torsdag d. 26/3 2015

NTK Generalforsamling torsdag d. 26/3 2015 1. Valg af dirigent Niels Arne kan vi regne med ham? Ref. Niels Arne vælges 2. Formandens beretning Baneklargøring onsdag d.9. april og lørdag d. 12. april REF : Baneklargøring en større omgang. Standerhejsning

Læs mere

AGF Tennis bestyrelses beretning for 2013, ved generalforsamling af Sofus Riishede, som stedfortræder for formand, Allan Arentoft

AGF Tennis bestyrelses beretning for 2013, ved generalforsamling af Sofus Riishede, som stedfortræder for formand, Allan Arentoft AGF Tennis bestyrelses beretning for 2013, ved generalforsamling 2014...af Sofus Riishede, som stedfortræder for formand, Allan Arentoft 2013 har været et rigtig godt år for AGF tennis En stor medlemsstigning

Læs mere

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere:

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Referat Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: DG Form, Holmstrupgaardsvej 252, 8210 Århus V Ann Hansen, Henning Damsgaard, Thomas Jacobsen,

Læs mere

Sæsonstart 2014/2015

Sæsonstart 2014/2015 Sæsonstart 2014/2015 Kære tennisspiller, Bestyrelsen for Vejle Tennis Hal har hermed fornøjelsen af at byde velkommen til sæsonen 2014/2015 den 12. sæson i tennishallens historie. Vi har i den forgangne

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

KLUBBLADET. Juniortræning. Sponsorer. Fællestræf. Tennisskole. Torsdagstræf +65. Varde Tennisklub 2015

KLUBBLADET. Juniortræning. Sponsorer. Fællestræf. Tennisskole. Torsdagstræf +65. Varde Tennisklub 2015 KLUBBLADET Varde Tennisklub 2015 Juniortræning Mandagen er reserveret til juniortræning. Se side 7 Sponsorer Se alle vores sponsorer på side 8. Fællestræf Fortsætter om mandagen. Se mere på side 11 Tennisskole

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Generalforsamling Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for 2016 3) Regnskab for det forløbne år til godkendelse 4) Forslag til budget,

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court AUG./SEPT. MÅNED AKTIVITETER Afslutningen på holdturneringen. Klubfest Ladies Cup Motionist grill INDHOLD Formanden... 1 Fest??? 2 Skoleskabe 2 Træningstilmeld 3 Holdturneringen

Læs mere

JTU Holdturnering udendørs Indbydelse og relevante informationer.

JTU Holdturnering udendørs Indbydelse og relevante informationer. JTU Holdturnering udendørs 2017. Indbydelse og relevante informationer. Jyllands Tennis Union har hermed fornøjelsen af at tilbyde DGI junior og JTU s klubber deltagelse i holdturneringen. På nedenstående

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012 Generalforsamling Roskilde Håndbold Den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag, jf 10 forslag fra bestyrelsen:

Læs mere

Farum Tennis Klub Generalforsamling 2018

Farum Tennis Klub Generalforsamling 2018 Farum Tennis Klub Generalforsamling 2018 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstiller Lars Peder Haar valgt enstemming Dirigenten konstaterede at der var indkaldt til Generalforsamlingen iht. Vedtægter.

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

HTK klubnyt. Så starter vintersæsonen 2013-2014. Dette klubnyt indeholder: Oktober 2013

HTK klubnyt. Så starter vintersæsonen 2013-2014. Dette klubnyt indeholder: Oktober 2013 HTK klubnyt Oktober 2013 Så starter vintersæsonen 2013-2014 Dette klubnyt indeholder: Nyt holdmesterskab til HTK side 3 Den daglige træning side 4 De seje piger side 5 Ny sponsor side 6 Mandagsmixafslutning

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Odense Tennis Center - Marienlyst

Odense Tennis Center - Marienlyst Odense Tennis Center - Marienlyst Banerne fordeles efter følgende kriterier: Tennis Club Odense har, hvis TCO ønsker det, brugsret til 2 baner Klubber uden egne indendørs tennisbaner har fortrinsret til

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017 JTU s Bestyrelsesberetning Generalforsamling 8. marts 2017 DISPOSITION JTU s aktiviteter i 2016 Medlemsudvikling JTU s bestyrelse og organisering Klubmøder JTU ind i tennislandskabet JTU & DTF Bevæg dig

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Indledning Så er der atter gået et år. Et godt år for Ribe Golf Klub. Der har været en god og stabil udvikling på langt de fleste områder,

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub 1 Indhold Sæsonen der gik... 2 Træningsovernatninger og TeenTennis for juniorspillere... 3 Motorik og junior-drop-in... 3 Træningstur til Båstad... 4 Voksenintroduktion... 4 Højdespringerklub 2016 - og

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017 Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub Generalforsamling 2. november 2017 Året i overskrifter Mange nye medlemmer Kæmpe frivillig indsats Økonomi forbedret Økonomi fortsat presset Atmosfære og engagement Flot

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Referat. Generalforsamlingen i STK

Referat. Generalforsamlingen i STK Referat Generalforsamlingen i STK onsdag den 24. marts 2010 Referat af generalforsamling i Svendborg Tennisklub 24. marts 2010 1. Valg af dirigent - Gert Henningsen blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere