Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 17. juni 2015 Tid:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 17. juni 2015 Tid:"

Transkript

1 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 17. juni 2015 Tid: Sted: Kontoret/ Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Mette Feldt Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen, i samarbejde med Pia Nielsen Deltagere: Forældrerepræsentanter: Susanne Gade Clausen, Søren Pind Lauritsen, Jacob Vestersager Engdal, Mette Feldt Medarbejderrepræsentanter: Torben Jepsen Elevrepræsentanter: Malthe & Cecilie (suppleant for Magnus) Sekretariat/skoleledelse: Pia Nielsen, Eva Bøye, Merete Bachmann Nielsen Afbud: Marianne Rahbek, Ann Gystad, Magnus REFERAT Velkomst & indledning 1.1 Præsentation af dagsorden Forældrerepræsentant udtræder (). Hvervning af ny repræsentant - lidt om engagerede forældre som forudsætning for et godt skoleliv Hvis ingen af suppleanterne vil indtræde, afholdes suppleringsvalg i starten af skoleåret Nye medarbejderrepræsentanter til det nye skoleår: Stella Louring og Marianne Eriksen Justeringer i dagsordenopsætningen denne gang: Punktet om en historie fra hverdagen er efter ønske nu placeret midt på dagsorden Udpegning af ordstyrer: Mette Feldt Punkter til eventuelt Orientering fra elevrådet Har holdt skoleårets sidste elevrådsmøde Trivselsdag afholdt: Årsberetning, taler, sang Næste års temaer for elevrådet: Udearealer, skolebod, skolefest To elevrådslærere fra næste år: Susanne Claussen og Lotte Bruun Jepsen To elever tager til KBH med Silkeborg Kommunes Fælleselevråd

2 Til drøftelse 2. Fordybelsespunkter 2.1 Året der gik: Hvad nåede vi i år? Ved skoleårets afslutning er det tid for tilbageblik og evaluering. Dette sker også af hensyn til den årsberetning, skolebestyrelsen meget snart skal afgive over for skolens øvrige forældre og andre interessenter. Samtidig kan drøftelsens her munde ud i ønsker og initiativer i kommende skoleår. Punktet består af to oplæg, som anledning til hver sin reflekterende drøftelse: 1. Orientering v/ Pia Nielsen om skolens arbejde med skolereformen 2. Drøftelse på baggrund af oplægget 3. Orientering v/ formanden om bestyrelsens arbejde og opgaver i tilknytning hertil 4. Drøftelse på baggrund af oplægget. Herunder bl.a. refleksion over skolehjemsamarbejdet og samtalerne At bestyrelsen tager imod, reflekterer og udtrykker egne holdninger At udsagn og emner formuleres til brug for årsberetningen, SAMT At ønsker til temaer eller mærkesager ved fremtidige skolebestyrelsesmøder formuleres, og skoleledelsen dermed varsles en forberedelsesopgave Evt. forberedelse: o Se f.eks. tidligere referater og årsberetninger, som findes på Balleskolens hjemmeside, via fanen skolebestyrelsen Drøftelse ud fra ledelsens oplæg Linjefagsdækning Lærernes perspektiv Lektiecafé og faglig fordybelse Inklusion Elevernes oplevelse af den nye skoledag Bevægelse i skoledagen Drøftelse ud fra formandens oplæg - Temaer: Generationsskifte i skolens ledelse Processen med inddragelse af alle Suspenderingen af principperne pga. ny lovgivning. Den digitale platform Ny struktur for fritiden AKT :15 Til drøftelse 2.2 Skolebestyrelsesseminaret den september 2015 Til brug for planlægningen af det nært forestående seminar, hvor vi bl.a. er tilbudt konsulentbistand fra Skole og Forældre lægges der op til fælles brainstorm i forhold til indholdet. Vi har behov for at beslutte: 1. Hvilket tema/hvilke temaer ønsker vi at arbejde med? F.eks. hvilken skolebestyrelse vil vi være fremadrettet? Alle valgte medlemmer er indtrådt i bestyrelsen af en eller flere grunde - Mærkesager, tilsynsopgaver, principper, ønsket om at formulere grundlæggende værdier for skolens virke eller? Hvor vil vi hen i de kommende 3 år?

3 3 2. Hvad ønsker vi fra Skole og Forældre? - Hvilken viden mangler vi? Eller hvilken form for bistand vil vi gerne have? Som aftalt på majmødet vil Susanne og Jacob på dette grundlag arbejde videre med planlægningen. At bestyrelsen tager imod, reflekterer og udtrykker egne holdninger At udsagn formuleres til brug for den videre proces og det endelige resultat. Susanne og Jacob samler disse tilkendegivelser og udarbejder det endelige program Evt. forberedelse: o Inspiration kan f.eks. findes på: - eller via hjemmesider tilhørende andre folkeskoler i Silkeborg Kommune Når formand og leder laver dagsorden får vi behov for at kende den samlede bestyrelses indstilling til Vi skal beslutte, hvilken type sager, vi vil bruge vores møder på, når der skal prioriteres i punkterne. Vi vil også gerne drøfte elevernes bidrag på møderne. Grundspørgsmål: Vil vi det hele, eller vil vi målrette os noget bestemt? Hvorfor meldte vi os hver især ind? Kan vi bruge Balleskolemodellens moduler til at organisere vores SBmøder? To moduler hver gang, og så en husdag Struktur: Dag 1: Afklaring af, hvilken slags bestyrelse vi vil være Dag 2: Hvordan bliver vi den bestyrelse? Konsulenten skal være med os dag 1 Resultatet af vores seminar skal være, at vi bliver handlekraftige, når vi går ud fra seminaret. På augustmødet beslutter vi, om eleverne skal være med på seminaret. Jacob, Susanne og Pia mødes torsdag den klokken på skolen. Jacob og Susanne mødes inden og har en snak om forældreperspektivet Skolehverdag og skolereform - den gode historie v/ Mette Munk Brandt Husorganiseringen på Balleskolen styrker fællesskabet: Børnene oplever, at der arbejdes på tværs af klasserne. Det giver børnene rigtig meget. Deres fællesskab er stort, fordi de kender hinanden. Lærerne på årgangen formår at arbejde på kryds og tværs. Det bliver en stærk årgang. Elevperspektiv: Det er godt at have fællesskabet på tværs, både fagligt og i fritiden. Men hvis man kun er vant til klasser, er man tryggest i klassen.

4 Korte punkter til beslutning som forelagt 4.1 Princip for lektier og hjemmearbejde v/ Pia Nielsen Princippet forelægges i uge 27 for medarbejdergruppen, hvorpå det træder i kraft fra og med næste skoleår. Drøftet og godkendt Til beslutning 4.2 Princip for skolemad (del 2 af 2) v/pia Nielsen & formanden Pia fremlægger udkast til princip på baggrund af drøftelsen fra majmødet. Udkastet er formuleret ud fra de udsagn og meningstilkendegivelser, der fremkom i sidste møde. Eventuelle rettelser og tilføjelser til udkastet indføjes på mødet, og det tilstræbes, at dokumentet finder sin endelige form på dette møde. I forbindelse med lukning af skoleboden til påske, skrev vi i informationen til forældrene, at de ville få mulighed for at give deres mening til kende. Som afslutning på punktet om princippet drøfter vi, hvordan princippets videre vej skal være. Skal det sendes til høring i den samlede forældrekreds, og hvordan vil vi i så fald handle på de eventuelle henvendelser, vi får? At udkastet godkendes som indstillet At det besluttes, hvordan princippets videre vej til forældrekredsen skal forløbe Bilag: Princip for skolemad, udkast Princippet blev drøftet. Det var ikke muligt indenfor punktets tidsramme at blive enige om formuleringerne af princippet. Vi blev opmærksomme på, at princippet om skolemad også rækker ind omkring ordensreglen for, om børnene må forlade skolen i pauserne. Vi tager punktet om skolemad op igen på SB-møde i næste skoleår Den kommunale strategidebat 2021 Der er møde i dialogforum for skolebestyrelser i kommunen den 16. juni. Pia og Susanne referer fra mødet. Se evt. linket og læs her om processen med at lave en kommunal strategi for Folkeskolen år 2021 på Børn- & Ungeudvalget i Silkeborg Kommune har indkredset en række undersøgelsesområder, som forventes beskrevet i referatet fra seneste møde. Vi forventer, at der indtænkes ekstramøder i september-oktober måned, når mødekalenderen for næste skoleår planlægges, eller at der i forbindelse med høringsfasen vil blive indkaldt til ekstraordinære møder i efterårets løb. At en tages til efterretning Formand og skoleleder orienterede. Vi vil være opmærksomme på, hvad de forskellige modeller for skolefællesskaber betyder for Balleskolen.

5 Til drøftelse og beslutning 4.4 Mødekalender for skoleåret v/ Pia Nielsen På mødet præsenteres et udkast til mødekalender for det kommende skoleår. Skolebestyrelsesmøderne er forsøgt placeret under hensyntagen til øvrige mødefora på skolen og i kommunalt regi. Der opfordres derfor til, at alle medbringer egen kalenderoversigt. På dette møde vil der være mulighed for at gøre indsigelse og påvirke det endelige udfald! Datoforslag Tirsdag , torsdag , onsdag , mandag Mandag , tirsdag , torsdag , tirsdag , onsdag , mandag I forbindelse med Silkeborg Kommunes arbejde med Skolestrategi 2021 må det forventes, at vi afholder 1-2 ekstraordinære møder i den forbindelse. Disse datofastsættes senere. Samtidig skal der evalueres på mødetidspunktet. Følgende forslag har tidligere været drøftet og nogle afprøvet: a) Kl. 17:00-20:00 b) Kl. 18:30-21:30, eller c) Kl. 19:00-22:00 De dagsordensansvarlige indstiller til, at vi vender tilbage til afholdelse af møderne i tidsrummet kl At udkastet godkendes som indstillet, eller med få korrektioner At tidspunktet besluttes, som indstillet Datoerne besluttet som ovenstående Mødetidspunkt bliver kl. 19:00-22: Aktuelt spunkter 5.1 Orientering fra skoleledelsen Om renoveringen, som foregår over hele Balleskolen. Om 9. årgangs sidste skoledag, og hvordan i år blev en bedre oplevelse Om SFO fremover, og udviklingsmøder for vores fritidspædagoger Indvielse af cykelstien på Balle Kirkevej v/ formanden Det hed sig i 2013, at anlæg af en cykelsti vil betyde en sikker cykelforbindelse for skolebørn og beboere i Balle, således at de kan færdes sikkert langs med Balle Kirkevej, som er den primære færdselsåre gennem Balle by, forbi Balle Torv samt Balleskolen. Samtidig er formålet med projektet at skabe en synergi og sammenhæng med de eksisterende interne stier i området, og dermed sikre at cyklen bliver det foretrukne transportmiddel i den daglige transport til skole, daginstitutioner og indkøb. Forud for aftenens møde i skolebestyrelsen har den officielle indvielse fundet sted (onsdag den 17. juni fra kl. 13). Bilag: o Se byrådets beslutning fra april 2013: +og+trafikudvalget/2013/august/ /3+-+godkendelse+af+cykelstier+p%c3%a Formanden og skolelederen orienterede.

6 6 Til skriftlig 5.3 Velkommen til nye elever og forældre i 0. klasse I lighed med tidligere år medvirker også skolebestyrelsesformanden for en kort bemærkning ved 0.-klassernes første skoledag. Øvrige medlemmer af bestyrelsen er naturligvis også velkomne til at lægge vejen forbi Til beslutning I september forventes første forældremøde i 0. årgang afholdt, og i den forbindelse vil det være oplagt for skolebestyrelsen at træde frem, præsentere sig og bestyrelsesarbejdet. 6. Statuspunkter til udmelding på intranettet Eventuelt Tak for godt samarbejde i dette skoleår. På gensyn til august! Tak for indsatsen til vores elev- og medarbejderrepræsentanter, som var valgt til dette skoleår. Næste og kommende aktiviteter: Skolebestyrelsesmøde: onsdag den 18. august i tidsrummet Seminar for skolebestyrelsen: Fredag-lørdag den september 2015 Fra sidst på eftermiddagen, hen over aftenen. Derpå lørdag frem til kl. 12. Evt. afbud udbedes meddelt via Forældreintra til skoleleder Pia Nielsen, tak. Emner til kommende møder: Princip om skole-hjem-samarbejdet? Princip for time-fagfordeling? Princip om husorganiseringen AKT og inklusionsopgaven De ændrede forudsætninger for og strukturer på SFO & klub Pædagoger i skoletiden Åben skole hvordan vil vi arbejde hermed på Balleskolen Kvalitet i pauserne, herunder henvendelse om madpakker Lejrskoler Forventning til bestyrelsesmedlemmernes deltagelse i møde Skolens holdning til, at børn holder ferie udenfor skoleferierne. Og at lærere holder ferie i skoleugerne. Eventuelle input til kommende dagsordener sendes til formanden via Intra - Frist for input: 11. august 2015, tak.

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

v. Cecilie Faste deltagere til SB besluttet siden sidst: Cecilie (formand) & Emma. Suppleant vælges senere.

v. Cecilie Faste deltagere til SB besluttet siden sidst: Cecilie (formand) & Emma. Suppleant vælges senere. Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 21. oktober 2015 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 21. juni 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 17. januar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst. 2. Fordybelsespunkter eller tilsynspunkter

REFERAT. 1. Velkomst. 2. Fordybelsespunkter eller tilsynspunkter Balleskolen Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. januar 2015 Tid: 18.30-21.30 Sted: Kontoret Mødeleder: Susanne Gade Clausen Dirigent: Tina Frank Johnsen Dagsordensansvarlige: Pia Nielsen & Susanne Gade

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 17. august 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Søren Pind Lauritsen Dagsordensansvarlig: Susanne Gade Clausen

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 23. marts 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Princip for Fælles arrangementer i skoletiden I

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Princip for Fælles arrangementer i skoletiden I Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 20. marts 2018 klokken 19.00-21.30 Ekstraordinært møde, indkaldt af formanden Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

2. Orientering fra skoleledelsen & elevrådet

2. Orientering fra skoleledelsen & elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 28.10.2014 Tid: 19.00-22.00 Sted: Langhuset Mødeleder: Pia Nielsen Dagsordensansvarlige: Pia Nielsen & Susanne Gade Clausen Deltagere: Forældrerepræsentanter:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 22. maj 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 30. april 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Udpegning af ordstyrer til dette møde: Jacob Punkter til Eventuelt

Udpegning af ordstyrer til dette møde: Jacob Punkter til Eventuelt Balleskolen Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 26. april 2015 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. februar 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet. 3. Orientering fra skoleledelsen

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet. 3. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 7. november 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 14. august 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

REFERAT. 2. Orientering fra skoleledelsen & elevrådet Velkomst

REFERAT. 2. Orientering fra skoleledelsen & elevrådet Velkomst Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 20.11.2014 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Dirigent: Tina Frank Johnsen Dagsordensansvarlige: Pia Nielsen & Susanne

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 22. februar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Skolebestyrelsen. Balleskolen. Referat

Skolebestyrelsen. Balleskolen. Referat Skolebestyrelsen Balleskolen Dato: 06.03.14 Tid: 19.00-22.00 Sted: Skolebiblioteket Mødeleder: Charlotte Andersen Referent: Eva Verner Bøye & Pia Nielsen Deltagere: Forældrerepræsentanter: Susanne Gade

Læs mere

Referat. 1. Velkomst på biblioteket. 2. Orientering fra skoleledelsen

Referat. 1. Velkomst på biblioteket. 2. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 28. maj 2014 Tid: 19.00-22.00 Sted: Skolebiblioteket Mødeleder: Charlotte Andersen Dagsordensansvarlige: Pia Nielsen & Susanne Gade Clausen Deltagere: Forældrerepræsentanter:

Læs mere

1.1 Præsentation af dagsorden. Godkendelse af referat.

1.1 Præsentation af dagsorden. Godkendelse af referat. Balleskolen Skolebestyrelsesmøde mandag den 22.09.14 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret Mødeleder: Pia Nielsen Dagsordensansvarlige: Pia Nielsen & Susanne Gade Clausen Deltagere: Forældrerepræsentanter: Susanne

Læs mere

BALLESKOLENs informationsmøde

BALLESKOLENs informationsmøde BALLESKOLENs informationsmøde OM FORSLAGET TIL NY SKOLESTRUKTUR Vejen frem mod Skolestrategi 2021 Torsdag den 22. oktober kl. 19-21 Program Kl. 19-19:10 Skolebestyrelsen på Balleskolen byder velkommen

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 8. maj 2017 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken, Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen - afbud Daniel Vibjerg

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Østskolen. Godkendt med tilføjelse af punkt Godkendelse af Østskolen afd. Rollo trafikpolitik som nyt pkt. 85.

Østskolen. Godkendt med tilføjelse af punkt Godkendelse af Østskolen afd. Rollo trafikpolitik som nyt pkt. 85. Kommende møder: 3.2.2015 (Afd. Karise), 11.3.2015 (Afd. Hylleholt), 9.4.2015 (Afd. Rollo), 10/11.4.2015 seminar, 12.5.2015 (Afd. Karise), 11.6.2015 (Afd. Hylleholt) Mødedato: 12.1.2015. kl. 19-21.30 Sted:

Læs mere

Østskolen. Kommende møder: (Afd. Rollo), 10/ seminar, (Afd. Karise), (Afd. Hylleholt)

Østskolen. Kommende møder: (Afd. Rollo), 10/ seminar, (Afd. Karise), (Afd. Hylleholt) Kommende møder: 9.4.2015 (Afd. Rollo), 10/11.4.2015 seminar, 12.5.2015 (Afd. Karise), 11.6.2015 (Afd. Hylleholt) Mødedato: 11.3.2015. kl. 19-21.30 Sted: Afdeling Hylleholt Skolebestyrelsen ved Østskolen

Læs mere

Orienterings- og valgmøde om suppleringsvalg og ordinært skolebestyrelsesmøde begge dele med deltagelse af bestyrelsen

Orienterings- og valgmøde om suppleringsvalg og ordinært skolebestyrelsesmøde begge dele med deltagelse af bestyrelsen REFERAT Emne: Orienterings- og valgmøde om suppleringsvalg og ordinært skolebestyrelsesmøde begge dele med deltagelse af bestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Konferencelokalet Mødetidspunkt kl. 19:00 Forventet

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m.

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. REFERAT Tirsdag den 12. august 2014 kl. 18.00 21.00 på skolens kontor Skolebestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsen, Balleskolen Onsdag den

Dagsorden Skolebestyrelsen, Balleskolen Onsdag den Deltagere: Elevrepræsentanter: Gæster: Afbud: Fraværende Susanne Gade Clausen (SGC), Charlotte Andersen (CA), Jan Houmann (JH), Pia Nielsen (PN), Torben Jeppesen (TJ), Ann Gystad (AG), og Søren Pind Lauritsen

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 26. marts 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge Jacob G. Sand afbud Merete Hviid

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 2. februar 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 5. maj 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge- afbud Jacob G. Sand Merete Hviid Flensborg Pia Søndergaard

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl 19-09-2017 2017/18 1 Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl. 17.00-20.30 Afbud: Thomas, Camilla, Jonas, Michael, Henrik, Scheik Bemærk: (H)øring (B)eslutning rientering (D)røftelse

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

REFERAT. Personalerummet, Elkjær Gammelbyvej 41, Grønbjerg, 7323 Give. Preben Skov Christensen

REFERAT. Personalerummet, Elkjær Gammelbyvej 41, Grønbjerg, 7323 Give. Preben Skov Christensen REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 8. maj 2014 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Elkjær Gammelbyvej 41, Grønbjerg, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge Svend Aage Søholt - afbud

Læs mere

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl i personalerummet. Afbud fra Helene Egtved og Grith Puggaard

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl i personalerummet. Afbud fra Helene Egtved og Grith Puggaard Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset A LHOLM REFERAT SKOLEN Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/9 2009 kl. 17.00 ca. 21.30 på lærerværelset Til stede: Kim, Niels Jørgen, Michael, Susanne C., Susanne P., Jannick, Vagn, Ole, Vibeke og Martin

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 25. oktober klokken 19.00-21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Kristian

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 20. juni 2018 Dragør Skole Lærerværelset Kl til 21.00

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 20. juni 2018 Dragør Skole Lærerværelset Kl til 21.00 Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 20. juni 2018 Dragør Skole Lærerværelset Kl. 18.30 til 21.00 Medlemmer: Forældrerepræsentanter Syd: Annette Rahbek, Maud Bodholdt og Jan Hestetræet. Forældrerepræsentanter

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Tirsdag d. 25. april 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019

Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019 Sdr. Vang Skole Dato 24. januar 2019 Referant Ebbe Weng Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-18.30

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Mandag den 9. januar 2012 kl. 19.00 Møde nr. 16 Mødelokale Forplejning 82 ( det gamle lokale ) Ingen Åbne sager Lukkede sager Mødet hævet 21.31

Læs mere

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 19. december 2016 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen Merete Hviid Flensborg

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Mandag d. 24. april 2017

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Mandag d. 24. april 2017 Referat fra skolebestyrelsesmøde Mandag d. 24. april 2017 Mødetidspunkt: 17.00 19.30 Referent: LAN Mødested: Mødelokale ved siden af kontor Afbud: Søren A., Alexander Guldager, Carina Alber, Ulla Riisbjerg,

Læs mere

Skovvejens Skole. Før Dagsorden

Skovvejens Skole. Før Dagsorden Skovvejens Skole Skolebestyrelse Møde nr. 3 Torsdag d. 3. november 2016 Kl. 18.00 18.30 Økonomi KL. 18.30 21.00 Ordinært møde Møder: Tirsdag d. 13/12 (Kildebjerg) tirsdag d. 31/1 (Jyderup) Onsdag d. 1/3

Læs mere

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg ORDSTYRER: Viggo W. Schmidt REFERENT: Flemming Nielsen FRAVÆRENDE: Christina Lorenz REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL. 17.00-19.00 i skolens mødelokale Solbjerg Pkt. 21 Godkendelse

Læs mere

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 11. juni 2013, kl. 17.00-20.00

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 11. juni 2013, kl. 17.00-20.00 Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 11. juni 2013, kl. 17.00-20.00 Referat Møde nr. 31 Tilstede: Katrine Biune Fraværende: Johannes Agersnap, Jan-Christian Haxthausen (tilstede fra pkt. 4)

Læs mere

Fraværende: Frederikke 8.C

Fraværende: Frederikke 8.C Mødet afholdtes på Kirkevej mandag den 19. marts kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Forretningsorden for Bjørnehøjskolens skolebestyrelse Gældende fra 19. april 2018

Forretningsorden for Bjørnehøjskolens skolebestyrelse Gældende fra 19. april 2018 Dokument revision historik samt godkendelse Beskrivelse 1.0 Forretningsorden for Skolebestyrelsen på Bjørnehøjskolen Godkendt af bestyrelsen Ændring er - stk Godkendelse Anette Rasmussen, Noomi Katz-Kolberg,

Læs mere

Skolen med fokus på trivsel og udfordringer til alle

Skolen med fokus på trivsel og udfordringer til alle Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Dato: 1.8.2017 hojekolstrupskole@aabenraa.dk www.hkolstrupskole.dk Referat fra skolebestyrelsesmøde den 13.6.2017 kl. 18.30 20.30 Mødested: Personalestuen Afbud

Læs mere

Sammen om en bedre skole

Sammen om en bedre skole Sammen om en bedre skole Brug skolernes trivselsdag den 4. marts 2011 Skolernes primære opgave er elevernes læring og udvikling. Denne opgave løses bedst, hvis fundamentet er trivsel og tryghed for alle.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant) Denise Robinson (forældrerepræsentant)

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax 15 BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk Referat Mødedato Mandag 11. juni 2018 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden

Læs mere

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 3. maj 2011 kl FFO 3 KLUB 7,8,9

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 3. maj 2011 kl FFO 3 KLUB 7,8,9 Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 3. maj 2011 kl. 17.00-20.00 Referat Møde nr. 10 Tilstede: Lars Nørgaard Jeppesen (Gasværket), Thomas Zeeberg (Overordnet leder FFO), Carsten Thomsen (FFO,

Læs mere

Orientering om Skolebestyrelsesvalg 2014

Orientering om Skolebestyrelsesvalg 2014 Orientering om Skolebestyrelsesvalg 2014 Lolland kommunale skolevæsen 1 Til forældre med børn indskrevet i Lolland kommunale skolevæsen. Det er vigtigt at så mange forældre som muligt deltager i skolebestyrelsesvalget.

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Mandag d. 19.03 2018 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Christina Poulsen, Gitta Catalina, Lise Jacobsen, Lars Asmussen, Michael Rolighed,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

Hareskov Skole. Dagsorden. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 4. december 2013, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING

Hareskov Skole. Dagsorden. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 4. december 2013, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 4. december 2013, kl. 17.00-20.00 Dagsorden Møde nr. 37 Fraværende: Claus Goldberg, Hanne Hedeman fra pkt. 3 Mødeleder: Susanne Pihl Hansen ORIENTERING OM

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mandag d. 22. august 2016 19:00 21:00 MØDERERAT 21 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne, Pia Andersen, Jesper

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat D. 4.11.2014 på Afd. Søagerskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Søagerskolen Møde nr.:3/2014 Dato: 4.11.2014 Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 6/ kl Ordstyrer: Annette

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 6/ kl Ordstyrer: Annette Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 6/1 2016 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Annette Tilstede: Kim, Annette, Michael, Pia, Helle, Bettina, Annette, Troels, Tine, Lars Jest. Vi har ikke hørt fra Asger, Allan og

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 22. august 2019 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-19.30

Læs mere

Afbud: Forhindrede elever: Anders Petersen Freja Lydiksen Mathilde Rausenberg Emma Zeerow

Afbud: Forhindrede elever: Anders Petersen Freja Lydiksen Mathilde Rausenberg Emma Zeerow SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: tirsdag d. 24.5.2016 Tid: kl. 17.30-19.30 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Marianne Nielsen Gitte Leve Clausen Anita Kallesøe Jørgensen

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018 1. Forretningsordenens område. - Denne forretningsorden er gældende for Vemmedrupskolens skolebestyrelse. 2. Skolebestyrelsens sammensætning. - Skolebestyrelsen sammensættes i henhold til folkeskolelovens

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen. Referat af skolebestyrelsesmødet d

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen. Referat af skolebestyrelsesmødet d Kommende møder: 12.1.2015 (Afd. Rollo), 3.2.2015 (Afd. Karise), 11.3.2015 (Afd. Hylleholt), 9.4.2015 (Afd. Rollo), 12.5.2015 (Afd. Karise), 11.6.2015 (Afd. Hylleholt) Mødedato: 11.12.2014. kl. 18-21.30

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl 2015 2014/15 1 Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Malene Blond, William Blond, Sara K. Bønløkke, Theresa Christensen, Claus Nielsen, Preben Christoffersen,

Læs mere

a) Der er kommet en ordning med USB-stik, b) formanden som fungerer indtil sommer. Der kommer c) ledelsen

a) Der er kommet en ordning med USB-stik, b) formanden som fungerer indtil sommer. Der kommer c) ledelsen Skolebestyrelsesmøde mandag den 13.06.16 på Kirkebjerg Skole, Kl. 16.30-19.00 (efterfulgt af afslutningsmiddag fra kl. 19) Deltagere: Skolebestyrelsesmedlemmer: Kenneth Wolstrup, Mette Borgaard Bang, Christina

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Medlemmer: Forældrerepræsentanter Syd: Annette Rahbek, Maud Bodholdt og Jan Hestetræet. Afbud: Jan Hestetræet

DRAGØR SKOLE. Medlemmer: Forældrerepræsentanter Syd: Annette Rahbek, Maud Bodholdt og Jan Hestetræet. Afbud: Jan Hestetræet Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 18. april 2018 Dragør Skole Syd Biologilokalet Kl. 18.30 til 21.00 (Workshop om principper fra 16.30-18.30) Medlemmer: Forældrerepræsentanter Syd: Annette

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 24. august 2011 Deltagere Forældrevalgte: Dorthe Lund Thomsen Kirsten Marie Fyhn Svend Aage Søholt Marie Drage Nissen - afbud Dorte Nørtoft Frydensbjerg - afbud

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl 1. Meddelelser fra elevrådet (19.00-19.10) Ønske om gallafest for 7. 9. klasse inden jul. Det kunne evt. være den 12/12. Tidspunktet kunne være fra ca. 19.00 -? Jesper fra Ungvest kunne være behjælpelig

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Kenneth N. Benfeldt, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix, Litha

Kenneth N. Benfeldt, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix, Litha DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 15. juni 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix, Litha Skjolden,

Læs mere

Fra elevrådet: Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 22. oktober 2018 kl i lokale 41

Fra elevrådet: Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 22. oktober 2018 kl i lokale 41 Himmelev Skole HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 22. oktober 2018 kl. 19 21.30 i lokale 41 Deltagere: Rikke Sejer forældrerepræsentant Søren Døygaard forældrerepræsentant Mette Kaas forældrerepræsentant

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde Tirsdag d- 21-10-2014 kl. 16.00 18.00 i Nexø på lærerværelset Referat Beslutningsprotokol Tilstede: Michael, Kennet, Katrine, Iben, Jesper, John, Søren,

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmødet onsdag d. 7. juni 2017 kl

Referat fra skolebestyrelsesmødet onsdag d. 7. juni 2017 kl Referat fra skolebestyrelsesmødet onsdag d. 7. juni 2017 kl. 18.00-21.30. Dato: D. 7. juni 2017. Sted: Christiansminde Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Puk Skovgaard Hansen,

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

DAGSORDEN FOR KONSTITUERING AF NY SKOLEBESTYRELSE

DAGSORDEN FOR KONSTITUERING AF NY SKOLEBESTYRELSE RØNBJERG/DALGASSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Fælles møde Referat af mødet ONSDAG DEN 9. APRIL 2008 PÅ LÆRERVÆRELSET Jeg vil foreslå at vi todeler mødet. Et for den nye bestyrelse og i forlængelse heraf et fællesmøde.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 Referat: 00. Mødet startede med en kort præsentationsrunde. 01. Godkendelse og underskrift af referat Referatet

Læs mere