Visse Vandværk A.m.b.a. afholdt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Visse Vandværk A.m.b.a. afholdt"

Transkript

1 Visse Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling afholdt Mandag, den 11. marts 2019 kl Visse Ladegård, Vissevej 116 REFERAT: DAGSORDEN: Bestyrelsesformand Søren Christensen bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. På bestyrelsens anbefaling blev Jørn Andersen valgt til dirigent. Dirigenten Jørn Andersen kunne konstatere, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet ved annoncering i Aalborg NU uge , de husstandsomdelte indkaldelser var uddelt i perioden februar 2019 samt ophængt hos Spar i Visse. Generalforsamlingen er dermed beslutningsdygtig. Dagsorden blev gennemgået af dirigenten og godkendt af generalforsamlingen uden bemærkninger. Til generalforsamlingen var der fremmødt i alt medlemmer 27, heraf var i alt 23 stemmeberettigede inkl. bestyrelsen. 2. Bestyrelsens beretning.

2 Formand Søren Christensen aflagde beretning for Indledning Så er endnu et år gået og vi har traditionen tro indkaldt jer til den årlige generalforsamling i Visse vandværk, hvor vi vil orientere jer om lidt af det der er sket i I vand året 2018 er der fra myndighedernes side kigget en del på hvad vi skal måle for og hvordan vi måler, det er både ud fra nye EU-regler og hvad danske myndigheder kigger på. Nye EU-regler har medført, at hvor vi før udtog analyser hos tilfældige borgere, har vi nu lavet et skema over byens ledningsnet, som sørger for at vi kommer ud i alle kroge af Visse, det er meget fornuftigt. Der er også krav om at man skal tage prøven uden at vandet har fået lov til at løbe lidt inden, det har resulteret i at en del analyser viste noget der ikke skulle være der. For at komme videre derfra skal vandværket så bestille en ny analyse hvor vandet har fået lov til at løbe nogle minutter inden prøven tages, så man på den nye prøve kan se om det er i ledningsnettet eller hos forbrugeren, det er galt. For at spare tid har Aalborg kommune besluttet at prøven med vandet løbende bliver taget med det samme, så vi ikke skal vente på en ny analyse. Det er ud fra deres erfaring det bedste, men forbrugerne betaler for lidt flere prøver. Sidste år fortalte jeg om at vores renovering af boring 3 havde taget længere tid end både brøndborefirmaet og vi selv havde regnet med og vi har da også brugt tid på færdiggørelsen i Men nu er vi på plads og vi er godt tilfredse med resultatet. Vi har fået fliser i hele boringsområdet også langs med hegnet, det betyder at det er blevet væsentligt nemmere at holde. Pumpe, måler og automatik er også nemmere at servicere når den står oppe på jorden. Det vil glæde det kommunale tilsyn, som ikke vil kravle ned i brøndene. Vores næste projekt med renovering af boring 2 har vi udskudt lidt. Vi havde budgetteret med det i 2018, men har pga. vores erfaringer fra boring 3 valgt at søge ekspert råd hos en uvildig rådgiver, for at lave den bedste løsning. Kort fortalt. Kan det betale sig at renovere eller skal vi søge en anden løsning? Det har også betydet at vi ikke har brugt hele budgettet, men det kommer vores kasserer ind på senere. Jeg har nu efterhånden i flere år nævnt vores arbejde med at reducere vandspildet i vores ledningsnet. Sidste år kunne jeg fortælle at vi var helt nede på 4,8 % spild og det syntes vi i bestyrelsen var et rigtigt godt resultat og vores målsætning var næsten nået, om at vi ville et godt stykke under de 10 %, som kan pålægge os, forbrugere, nogle miljø afgifter. Vores næste mål var så at holde spildet på det lave niveau og vi havde nok ikke regnet med at det ville blive meget mindre, men alligevel kan vi konstatere at spildet, sidste år var tæt på 3 %. Det skal ses i forhold til at vi kun har installeret elektronisk aflæselige målere på strategiske steder i byen.

3 Tendensen hos vandværker er ellers at der skal elektroniske og intelligente vandmålere, hos alle forbrugere, det er indtil nu en forholdsvis dyr løsning og vi har med vores gode resultater, ikke planer om at skifte til den dyrere løsning. Men vi holder øje med udviklingen, især prisudviklingen. Jeg skal lige skynde mig at sige at i forbrugere har en stor del at æren for at vandspildet holdes nede. I er hurtige til at ringe og fortælle om unormale vandpytter i indkørsler og i græsplænen. Så derfor er der her igen en opfordring til at hjælpe med at holde øje, hvis i har mistanke om vandspild. Hvad koster vand generelt? Prisen varierer meget, men ligger typisk på kroner. Her i Visse var den i 2018, 44,29 kr./m3- I 2019 er der en lille stigning, som skyldes vandafledningsafgiften til Aalborg Kommune. Til gengæld er Vandværkets pris endnu engang uændret. Traditionen tro vil jeg også i år komme med et par gode råd, så vi alle kan spare på vandet og vores pengepung. Som sagt. Selvom vi er blevet gode til at finde utætheder og vi holder et vågent øje med vandforbruget om natten. Men vi har stadig brug for, at alle i forbrugere hjælper med at holde øje med, om der er noget som ikke er som det plejer. Derfor er det vigtigt at holde øje med områderne omkring husene. Er græsplænen mere våd end normalt eller synker fliserne i indkørslen, så kan det være tegn på at der er en utæthed, det kan hurtigt blive dyrt for os alle. Fra stophanen og ind til jeres måler har vi svært ved at se utætheder, så kontakt os ved den mindste mistanke om eventuelle lækager. Ligeledes er det en god idé at kontrollere vandforbruget på jeres egen vandmåler f.eks. ved at aflæse vandmåleren hver uge eller mindst en gang om måneden. På den måde konstaterer I hurtigt uregelmæssigheder i egen installation inden det medfører store efterregninger og trælse vandskader. Det er ikke noget vi kan se på vandværket, da det ikke regnes som spild. Hvis I har mistanke om en lækage, er der her en nem måde at tjekke jeres vandsystem ved på: Luk alle vandhaner i huset og sørg for, at opvaskemaskiner og vaskemaskiner ikke kører. Tjek, om vandmåleren alligevel kører. På den måde kan I også tjekke, om I har et toilet, der løber konstant. Det er nemme penge at spare.

4 Sidste års generalforsamling Men nu hopper vi tilbage til sidste års generalforsamling, som blev afholdt den 12. marts De der mødte op, fik naturligvis beretning, regnskab og budget forelagt som sædvanligt og alle punkter blev efterfølgende godkendt af generalforsamlingen. Under valg til bestyrelsen var der genvalg til Eigil Stausholm og Peter Bodin. Efter generalforsamlingen kunne bestyrelsen konstituere sig med Rudy Nielsen som tilsynsførende, Eigil Stausholm som sekretær, Peter Bodin som kasserer, Peter Rasmussen som næstformand og mig selv som formand. Til suppleanter blev Egon Refsgaard valgt som den ene, men det var ikke muligt at finde flere derfor fik bestyrelsen lov til at indsætte en suppleant i løbet af året. Det har ikke været muligt, men vi håber, at vi i år kan finde nye kræfter. Der var ligeledes genvalg til revisorerne Jørn Andersen og Arne Bloch, samt valg af Josephus Meys som suppleant. Medlemmerne Pr. 1. januar 2019 er antallet af forbrugere uændret 711 ift. samme tidspunkt Alle disse forbrugere dækkes af vores ialt 616 afregningsmålere. Bestyrelsesarbejdet Vi har siden sidste generalforsamling afholdt 7 bestyrelsesmøder. Desuden har der været deltagelse fra vandværket ved møder med Aalborg Kommune om vandforsyningsplanen, grundvandsbeskyttelse og samarbejdet mellem vandværker i kommunen. Og vi har haft den årlige tur til vandværksmessen i Aars, hvor vi hente viden om den nyeste teknologi inden for vandforsyning. Vi er i gang med en opdatering af vores hjemmeside, så programmerne bag er op to date, som man siger. Ligeledes har der været noget arbejde med den nye persondatalov. Vi har lavet en aftale med ejerne af antennemasten, hvor vi holder deres areal fri for ukrudt og græs. Det er en 10-årig aftale som giver en lille indtægt til vandværket.

5 Ligeledes er vores takstblad - gældende fra 1. nov til 31. okt planmæssigt godkendt af Aalborg Kommune. Ved hvert bestyrelsesmøde gennemgår kassereren pengestrømmen siden sidste møde i detaljer, så alle i bestyrelsen er fuldt opdateret om vandværkets økonomi. Vi har som krævet indberettet årets vandforbrug til Aalborg Kommune. Hvor meget der oppumpet, hvor meget der er solgt og hvordan vandforbruget fordeler sig på de forskellige kategorier - parcelhuse, etageejendomme, institutioner, landhusholdninger, erhverv m.m. Bestyrelsen gennemgår de obligatoriske vandanalyser og tjekker om vandet er i orden. Vi har en god vandkvalitet i vores vandværk, men må dog erkende, at kedelige fund af enkelte pesticidrester også har fundet sted i Visse. Men vi får selvfølgelig de obligatoriske analyser udført gennem året og vi har indtil nu heldigvis ikke haft overskridelser i forhold til gældende regler. Vi holder stadig et vågent øje med nitratindholdet, som ligger i den høje ende for den øverste boring nummer 2, den svinger lidt, men ligger altid under grænseværdien. Som nævnt tidligere har vi besluttet at søge om ekspert råd fra et rådgivningsfirma her i Aalborg for at se hvilke muligheder vi har for at forbedre vandkvaliteten i boring 2, inden vi beslutter at bruger penge på renovering af boringen. Udover de mange analyser holder bestyrelsen også nøje øje med vandforbruget: Hovedmålerene på vandværket aflæses jævnligt og vandforbruget kontrolleres som minimum fast 5 gange om året hvor aflæsningen 1. november danner grundlag for årsopgørelserne. Vi har i Visse en vandindvindingstilladelse på m3. Den har været fuldt tilstrækkelig i mange år og det ser ikke ud til at der bliver behov at søge om en forøgelse foreløbigt om nogensinde. Så skulle vores forsyningsområde da uventet blive forøget væsentligt. Vi har i perioden fra 1. november 2017 til 31. oktober 2018 indvundet m 3. I samme periode har vandværket registreret et samlet vandforbrug ude hos forbrugerne på m 3. Som nævnt tidligere, betyder det at vi kommer ud af 2018 med et lækagetab på 3 %. Det er noget mindre end sidste år, hvor det målte spild var 4,8 %.

6 Vores vandtakster er uændrede i 2010, 2011, 2012, 2013, 2014,2015,2016,2017,2018 og nu også Den faste afgift for en ejendom med almindelig 2,5 m3 måler er således fortsat uændret 812,50 kroner inkl. moms. Vandværkets kubikmeterpris forbliver uændret 5,63 kroner inkl. moms. Kloakafgifter, bidrag til vandplan og statsafgifter har vi ingen indflydelse på, men Peter vil komme nærmere ind på tallene, når han gennemgår regnskabet. Som i vil se i regnskabet har vi en god økonomi. Så bare rolig, selv om det er nogle forholdsvis store investeringer, så har vi likvider til dette så der bliver ingen stigninger på vandregningen. Men alt dette vil vores kasserer komme ind på under hans gennemgang af regnskabet. Udover vores boringer på vandværket har vi også vores nødforsyningsanlæg på Brådalsvej at tænke på. Vi har i en del år købt vand fra Aalborg vand. I 2 timer hver lørdag har vi pumpet fra nødforsyningen for at holde Gang i forsyningsledningen. I sommer opdagede vi at der var et tilbage løb på vores måler, vi fandt ud af at både vores og kommunens kontraventiler var defekte, så små mængder vand kunne løbe den forkerte vej. Vi fik skiftet vores ventiler og informerede Aalborg vand om, at de nok også havde et problem med deres kontraventil. Det har så resulteret i at kommunen har kigget på reglerne og det er nu et krav, at der skal være en manuel lukket ventil på ledningen, når trykforøgerpumperne ikke er i drift. Men det er kun en teknisk detalje som ikke får indflydelse på Visses vand. Vedligeholdelsesarbejder Et af de tilbagevendende vedligeholdelsesarbejder er den løbende udskiftning af vores vandmålere. Afregningen af vandforbruget skulle jo gerne være så retfærdigt som muligt. Indtil nu er alle målerne med tilhørende kontraventiler bliver udskiftet med 6 års interval. Men nye regler har betydet at udskiftningen fremover sker med 9 års interval så vi nu kan droppe en udskiftning hvert tredje år. Det får allerede indflydelse på udskiftningen af målere i år. Så der er ingen udskiftning af målere i I 2018 blev målerne på Kongshøjvej, Agrihøj og Dannerhøj med i alt 114 målere udskiftet. I 2019 springer vi så, efter de nye regler, over og først i 2020 skifter vi de 88 målere på Kærvej og Ladegaardsvej. I forbindelse med målerudskiftningen foretager VVS-teknikeren en trykprøvning af jordledningen og tjekker selve installationen. Som nævnt, er vi gennem vores internetudbyder, i gang med at opdatere vores hjemmeside. Både for at leve op til nye programmer, men i høj grad også for at højne IT sikkerheden, som er et stort emne i tiden.

7 Udover de aktiviteter jeg har nævnt her, har der selvfølgelig været de sædvanlige mindre reparationer og vedligeholdelse af bygning, stophaner, installationer m.m. Fremtidens aktiviteter Bestyrelsen holder fortsat vores beredskabsplan opdateret herunder også varslingsplaner og kommunikationsveje i forbindelse med eventuelle større forureninger. Vi er nået til at beredskabsplanen helt enkelt henviser til Aalborg kommunes Forsyningsvirksomhed ved en større forurening, så eventuel alarmering af miljøafdelingen, embedslæge, beredskabsvæsenet, Aalborg Vand mfl. blot skal ske via et enkelt telefonnummer. Så ved akutte miljøuheld skal vandforsyningsmyndigheden, vandværket eller andre involverede parter herunder også forbrugere kontakte Beredskabscenteret (Miljøvagten), på ALARM 112 hvis der er brug for assistance. Som sagt er det besluttet, at vi venter lidt med forny vores grundvandspumpe i boring 2. Vi skal have mere viden om mulighederne for at forbedre vandkvaliteten, så vi kan finde den bedste løsning, sammen med vores rådgiver. Men vi regner stadig med, at det bliver næste skridt i renovering af vores boringer. Endelig kan jeg nævne, at vi i april/maj renoverer forsyningsledninger og hovedstophaner i krydset Engkildevej/Solbakken over for Klokkebo, samtidig med at Aalborg Kloakforsyning skal renovere og forstærke deres kloakledninger på tværs af Engkildevej. Det er første gang vi prøver samarbejde med kloakforsyningen. Samtidig forbereder vi tilslutning af vand til en forventelig boligbebyggelse ved Brådalsvej. Afslutning Afslutningsvis vil jeg give den sædvanlige indsprøjtning om vigtigheden af at passe på vores drikkevand. Et glas koldt vand fra hanen er naturens gave, der skånsomt er fravristet naturen, så I og jeres familie kan nyde det hele livet. Vand danner rammen om vores liv og er uden tvivl Danmarks mest værdifulde naturressource, selvom det er hårdt presset her i starten af det 21. århundrede. Nogle Fakta.

8 - Jorden er et lukket system: Det er det samme vand der eksisterer i dag som eksisterede for millioner af år siden. - Vand bevæger sig rundt på jorden i en cyklus. Cyklussens 5 dele består af: Fordampning, kondensering, nedbør, infiltrering og overflade afløb. - At fremstille 1 kg chokolade kræver liter vand. Mens et kg oksekød kræver liter vand. - Selvom jorden består af mange kæmpe søer, så er der faktisk mere vand i jordens atmosfære end i alle jordens søer tilsammen. Den 22. marts afholdes Verdens Vanddag. Verdens Vanddag blev stiftet på FN s miljøkonference i Rio de Janeiro i 1992 og er blevet afholdt internationalt siden d. 22. marts 1993, som en årlig tilbagevendende mærkedag. Denne dag bruger forsyningerne her til lands på at gøre opmærksom på det gode vand vi har i Danmark. Vand og sundhed er to sider af samme sag, og vi har det store privilegium i Danmark, at vi bare kan åbne for hanen og slukke tørsten i et glas dejligt, koldt og forfriskende vand. Og samtidig bliver der sørget for håndtering af spildevandet, så vi beskyttes mod sygdomme. Vand er kilden til alt liv og det basale fundament for et velfungerende samfund. Med disse ord vil jeg sige tak til mine kolleger i bestyrelsen for det gode samarbejde vi har haft omkring de opgaver, der skulle løses i Også en stor tak til vores faste håndværkere og til vores postomdeler Per Simonsen, som har ansvaret for omdeling af nyhedsbrevet med indkaldelsen til generalforsamlingen og som hjemme i sit værksted adskiller de gamle udskiftede vandmålere i metal, stål og plastik og sikrer derved vandværket en lille ekstraindtægt. Det var også Per som hjalp os af med en muldvarp, som havde tæppebombet græsplænen med muldvarpeskud gennem længere tid Og tak til jer forbrugere, som er mødt op her i aften for at få et indblik i det arbejde, der udføres, for at sikre visseborgerne billigt, godt og rigeligt vand. Tak for opmærksomheden. Spørgsmål fra forsamlingen:

9 Egon Refsgaard: Hvad er forskellen på prisen for en traditionel måler og en elektronisk måler: Peter Rasmussen pris er ca. kr ,- pr. måler + elektronisk udstyr. Årsberetningen kan endvidere i sin fulde ordlyd ses på Visse Vandværks hjemmeside: 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse Regnskabet for 2018 blev gennemgået af kasserer Peter Bodin. Alle poster blev grundigt gennemgået heraf kan nævnes, at regnskabsresultatet for 2018 viser et overskud på kr ,- anlægsaktiver for kr ,- samt en egenkapital på kr ,-. Spørgsmål: ingen Regnskabet blev enstemmigt godkendt og kan læses på vandværkets hjemmeside: 4. Budget for det kommende år forelægges til godkendelse. 4.1 Kasserer Peter Bodin gennemgik budgettet for Der budgetteres med et overskud på kr. 0. Spørgsmål: Egon Refsgaard: vedligeholdelsesarbejde hvad er årsagen til at det stiger mere end i forhold til tidsligere år? Peter Bodin: Pga. forventet vedligeholdelsesudgifter Helle: Hvorfor stiger kursusudgifterne? Svar Peter: pga. flere kurser Jan Ulrik: Kan vi undgå at betale negative renter? Svar: Peter R. Ja, det kan vi. Budgettet blev godkendt og kan læses på vandværkets hjemmeside: 5. Behandling af indkomne forslag. 5.1 Ingen forslag 6. Valg af medlemmer og suppleanter til bestyrelsen.

10 6.1a Bestyrelsen: Peter Rasmussen, Rudy Nielsen og Søren Christensen afgår efter tur. Alle modtog genvalg 6.2 Suppleanter: Egon Refsgaard afgår efter tur. Er villig til genvalg Modtog genvalg. Morten Damsgaard blev ligeledes foreslået og valgt. 7. Valg af 2 revisorer og 1 suppleant. 7.1 Revisorer : Jørn Andersen og Arne Bloch afgår efter tur Begge revisorer modtog genvalg 7.2 Suppleant : Josephus Meÿs afgår efter tur genopstiller ikke Forslag: Helle Pedersen blev valgt 8. Eventuelt. Erik Simonsen: Vandets hårdhed? vi har investeret i et ultralydsbehandlingsanlæg og vil gerne opfordre bestyrelsen til at finde alternative muligheder, der virker hos ham. Dirigenten takkede for god ro og orden trådte ud af sin funktion. Formanden Søren Christensen afsluttede generalforsamlingen med at takke de fremmødte for at lytte til, hvad vi havde at sige. Den samlede bestyrelse efter generalforsamlingen den 11. marts 2019: Peter Rasmussen, Parallelvej 4, Visse Peter Bodin, Kongshøjvej 55, Visse. Søren Christensen, Kongshøjvej 121, Visse Rudy Nielsen, Vissehøj 18, Visse Eigil Stausholm, Dannerhøj 13, Visse Visse Vandværk var efter generalforsamlingen vært ved et mindre traktement.

11 Visse, den BESTYRELSEN Søren Christensen Peter S. Rasmussen Peter Bodin Formand Næstformand Kasserer Eigil Stausholm Sekretær Rudy Nielsen Tilsynsførende

Formandsberetning for 2018

Formandsberetning for 2018 . Visse Vandværk A.m.b.a. Formandsberetning for 2018.......... Generalforsamling den 11. marts 2019 Formand Søren Christensen Kongshøjvej 121 9210 Aalborg SØ Beretning for 2018 Disposition 1. Indledning.

Læs mere

Visse Vandværk A.m.b.a. afholdt

Visse Vandværk A.m.b.a. afholdt Visse Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling afholdt Mandag, den 13. marts 2017 kl. 19.30 Visse Ladegård, Vissevej 116 REFERAT: DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. Bestyrelsesformand Søren Christensen

Læs mere

Formandsberetning for 2014

Formandsberetning for 2014 . Visse Vandværk A.m.b.a. Formandsberetning for 2014.......... Generalforsamling den 16. marts 2015 Formand Søren Christensen Kongshøjvej 121 9210 Aalborg SØ Beretning for 2014 Disposition 1. Indledning.

Læs mere

Formandsberetning for 2016

Formandsberetning for 2016 . Visse Vandværk A.m.b.a. Formandsberetning for 2016.......... Generalforsamling den 13. marts 2017 Formand Søren Christensen Kongshøjvej 121 9210 Aalborg SØ Beretning for 2016 Disposition 1. Indledning.

Læs mere

Visse Vandværk A.m.b.a. afholdt

Visse Vandværk A.m.b.a. afholdt Visse Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling afholdt Mandag, den 12. marts 2018 kl. 19.30 Visse Ladegård, Vissevej 116 REFERAT: DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. Bestyrelsesformand Søren Christensen

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2015 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2014 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

Formandsberetning for 2015

Formandsberetning for 2015 . Visse Vandværk A.m.b.a. Formandsberetning for 2015.......... Generalforsamling den 21. marts 2016 Formand Søren Christensen Kongshøjvej 121 9210 Aalborg SØ Beretning for 2015 Disposition 1. Indledning.

Læs mere

Formandsberetning for 2017

Formandsberetning for 2017 . Visse Vandværk A.m.b.a. Formandsberetning for 2017 Generalforsamling den 12. marts 2018.......... Formand Søren Christensen Kongshøjvej 121 9210 Aalborg SØ Beretning for 2017 Disposition 1. Indledning.

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2017

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2017 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2017 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2016 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2015 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

Visse Vandværk A.m.b.a. afholdt

Visse Vandværk A.m.b.a. afholdt Visse Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling afholdt Mandag, den 16. marts 2015 kl. 19.30 Visse Ladegård, Vissevej 116 REFERAT: DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. Bestyrelsesformand Søren Christensen

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT.

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling Onsdag den 28. marts 2018, kl. 1930 i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Fremmødte: 22 andelshavere inkl. bestyrelsen. (2017 var der 26 fremmødte). 1.

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Ordinær generalforsamling i Sognegården Torsdag d. 24. marts 2011 kl. 19,00 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning 5. Regnskab 2010 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Marts 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 12. april 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 21. marts 2018 kl. 19.30 på KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

Korinth Vandværks beretning 2017.

Korinth Vandværks beretning 2017. Korinth Vandværks beretning 2017. 2017 blev igen et år med mange opgaver og udfordringer for bestyrelsen. Bestyrelsesarbejdet har desværre været præget af urimeligt meget alvorlig sygdom i bestyrelsen,

Læs mere

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole Dagsorden 1. Valg af dirigent / stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget for

Læs mere

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK Onsdag den 29. marts 2017, kl. 18.00 i Karlslundehuset, (Bettys Hus). Samtidig hermed Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 16. marts 2016 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 16. marts 2016 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 16. marts 2016 kl. 19.30 På KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: Generalforsamling 2015. Formandens beretning. a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011.

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011. BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011. Bestyrelsen: Efter generalforsamlingen den 25. marts 2010 konstituerede bestyrelsen for Østbirk Vandværk (kaldt ØV) sig således:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf /

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf / Ordinær generalforsamling i Tebstrup Vandværk Dagsorden til generalforsamling d. 30.03.2017 1. Valg af dirigent Formanden byder velkommen Formanden indstiller Peter Høje Kristensen til dirigent. Han tog

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget fremlægges

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Søtofte Vandværk, General forsamling 2012. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Store Merløse Hallen REFERAT 1. Valg af dirigent a. Kenth Poulsen blev valgt til ordstyrer b.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Bjert Stenderup Vandværk

Bjert Stenderup Vandværk Andelsselskabet Bjert Stenderup Vandværk Generalforsamling Torsdag den 7. april 2011, kl. 19.30 Sdr. Bjert Kro Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Beretning for det forløbne regnskabsår - 2010. 3: Fremlæggelse

Læs mere

Andelsselskab SØHUS VANDVÆRK 5270 Odense N - Giro

Andelsselskab SØHUS VANDVÆRK 5270 Odense N - Giro Andelsselskab SØHUS VANDVÆRK 5270 Odense N - Giro 6 09 76 26 Referat fra den ordinære generalforsamling d. 24. marts 2015 Restaurant Næsbyhoved Skov kl. 19.30 Bestyrelsesmedlemmer til stede: Aksel Snerling,

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Februar 2013 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 27. februar 2013 kl. 19.00 - Osted Kro, Hovedvejen 151, Osted DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2018

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2018 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2018 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2017 Se nedenfor Årsrapport kan efter generalforsamlingen

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet

Information til forbrugerne om drikkevandet Information til forbrugerne om drikkevandet Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2012 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses på www. vissevand.dk

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Generalforsamlingen blev afholdt i Tikøb Idrætsforenings lokaler, Præstegårdsvej 19 B, Tikøb Pkt. 1. Valg af dirigent: Knud Stokholm

Læs mere

MEJLBY VANDVÆRK I/S. Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30. Valg af revisor for 2 år. På valg: Niels Aage Arve

MEJLBY VANDVÆRK I/S. Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30. Valg af revisor for 2 år. På valg: Niels Aage Arve Ordinær generalforsamling MEJLBY VANDVÆRK I/S Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning for det forløbne år til godkendelse 3. Fremlæggelse

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 I/S HØVELTE VANDVÆRK Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2019

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2019 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2019 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2018 Se nedenfor Årsrapport kan efter generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl I Gormshallen. Bestyrelsens beretning for 2016.

Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl I Gormshallen. Bestyrelsens beretning for 2016. JELLING VANDVÆRK Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl. 19.30 I Gormshallen 1. Valg af dirigent Alfred Frandsen blev valgt 2. Bestyrelsens beretning ved for manden

Læs mere

Lundeborg Vandværk havde i 2017 en overdækning på kr. I 2016 var der en overdækning på kr. og i 2015 en overdækning på kr.

Lundeborg Vandværk havde i 2017 en overdækning på kr. I 2016 var der en overdækning på kr. og i 2015 en overdækning på kr. Notat Lundeborg Vandværk - Godkendelse af takstblad for 2019 Lundeborg Vandværk fremsender takstblad for 2019 til godkendelse. Vandværksbestyrelsen har valgt ikke at ændre taksterne. De er ikke ændret

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Beretning for 2016 ( ).

Beretning for 2016 ( ). Referat og beretning generalforsamling 2017 Vandværket afholdte den ordinære generalforsamling tirsdag den 21. februar 2017 i Nordlangelandshallen. Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer.

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Formanden: Arne Christiansen, Henriettevej 5, Dåstrup, 4130 Viby Sj. Telefon +45 2196 2292

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Formanden: Arne Christiansen, Henriettevej 5, Dåstrup, 4130 Viby Sj. Telefon +45 2196 2292 Referat fra den ordinære generalforsamling 2012 Mandag den 19. marts 2012 kl.19.00 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

I nærværende beretning vil følgende emner indgå:

I nærværende beretning vil følgende emner indgå: Beretning for 2018 (Det talte ord gælder) Indledning Vi har i 2018 holdt 8 bestyrelsesmøder, og deltaget i vandrådssamarbejde her i Næstved Kommune ved vores kasserer Gert Bigum. Vi har også været på vandværksudstilling

Læs mere

Referat. Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling. Lørdag, den 13. maj 2017

Referat. Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling. Lørdag, den 13. maj 2017 Referat Eskebjerg-Enghave Vandværks ordinære generalforsamling Lørdag, den 13. maj 2017 På denne tørre lidt luftige lørdag, den 13. maj 2017 var 17 medlemmer, heraf 15 stemmeberettigede medlemmer mødt

Læs mere

Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret:

Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret: DRAGSMUR VANDFORSYNING I/S Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret: Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskab 4. Budget 5. Indkomne

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen 2010

Referat fra Generalforsamlingen 2010 Referat fra Generalforsamlingen 2010 Søndag den 1. august 2010, kl. 10.00 på Eventyrkroen (Plovkroen), Melbyvej 106, Melby. 25 andelshavere var repræsenteret samt 2 ved fuldmagter. Fraværende fra bestyrelsen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd.

Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd. Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse. 4. Behandling

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 3. MARTS 2018 DAGSORDEN FOR EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLINGEN

Læs mere

Generalforsamling I/S Lynge Vandværk

Generalforsamling I/S Lynge Vandværk MØDEREFERAT TITEL Generalforsamling I/S Lynge Vandværk DATO 19. maj 2015 STED Lynge Kro DELTAGERE Fra Bestyrelsen var følgende tilstede: Formand Svend Pedersen Kasserer Walther Thomsen Næstformand John

Læs mere

Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen.

Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen. GENERALFORSAMLING. 2019 Formandens beretning om driftsåret 2018 Driftsåret: 2018 Godt nytår til alle. Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår.

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Herefter fik formanden Per Nielsen ordet for aflæggelse af bestyrelsens beretning:

2. Bestyrelsens beretning Herefter fik formanden Per Nielsen ordet for aflæggelse af bestyrelsens beretning: BURESØ VANDVÆRK Maj 2018 Referat fra Generalforsamlingen torsdag den 19. april 2018 på Slagslunde Skole, hvor 8 andelshavere var mødt op ud over 6 andelshavere fra bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Formand

Læs mere

Greve landsby vandværk primo 2018

Greve landsby vandværk primo 2018 Greve landsby vandværk primo 2018 Hjemmeside: www.grevelandsbyvand.dk Bestyrelsen indkalder herved i henhold til vandværkets vedtægter til ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag d. 12. marts 2018 kl. 18.00 Forsamlingshuset

Læs mere

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen.

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. I henhold til Grundejerforeningens vedtægternes (de gule) 9 stk 2. indkaldes herved til ordinær

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling mandag den 27. marts 2017 Mandag den 27. marts 2017 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223 A, Osted kirkebjerg-vand.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted Mød op denne aften, og vær med til at skabe en god

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Generalforsamling 2014. Formandens beretning. 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling

Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling 1/6 Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling Dato/tid : 16. april 2007 kl. 19.00 Sted : Park Hotel Deltagere : Niels Andreasen (NA) Palle Frank (PF) Thomas Puggaard (TP) Pia Dohn Nielsen

Læs mere

Generalforsamling - Referat

Generalforsamling - Referat Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen blev valgt til ordstyrer. Generalforsamling - Referat Afholdt 17. marts 2014 - Store Merløse Hallen b. Det blev konstateret, at Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2015

Referat fra generalforsamling 2015 Referat fra generalforsamling 2015 Afholdt tirsdag d.17. februar 2015 kl. 19.00 i Næshallen s Cafeteria, Kelstrup Bygade 45. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Det reviderede

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk. Generalforsamlingen blev afholdt kl i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer.

Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk. Generalforsamlingen blev afholdt kl i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer. 167 Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk 20. marts 2018 Generalforsamlingen blev afholdt kl. 19.00 i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

GRAUBALLE VANDVÆRK I/S

GRAUBALLE VANDVÆRK I/S GRAUBALLE VANDVÆRK I/S Afholder ordinær 1 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 21. februar 2012 kl. 19.30 på Grauballe Lund 1 Dagsorden Valg af dirigent. Beretning af formand. Det reviderede regnskab. Godkendelse

Læs mere

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Der var mødt 13 stemmeberettigede incl bestyrelsen samt 4 ægtefæller. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby STRØBY LADEPLADS VANDVÆRK A.m.b.a. Ordinær generalforsamling Søndag den 05. maj 2019 kl. 10.00 i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 23. FEBRUAR 2016 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a.

Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a. NordmarkenVand Amba. Side 1 af 6 Referat fra Generalforsamlingen i NordmarkenVand a.m.b.a. Generalforsamlingen blev afholdt torsdag d. 18-05- 2017 på hotel Søfryd i Jyllinge kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Mandag den 27. marts 2017 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Mandag den 27. marts 2017 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 27. marts 2017 kl. 19.30 på KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

Andelsselskabet. Torkilstrup-Lillebrænde. Vandværk

Andelsselskabet. Torkilstrup-Lillebrænde. Vandværk Andelsselskabet Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk Beretning 2016 2015 har været et godt år for Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk. Med meget få afbrydelser har vi kunnet levere den mængde vand, vi skulle.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Strandmarkens Vandværk

Referat af generalforsamling i Strandmarkens Vandværk Referat af generalforsamling i Strandmarkens Vandværk Den 25. juli 2017 kl. 19.00 til 20.30 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Strandmarkens Vandværk på Fru Petersens Café, Østermarie, med følgende

Læs mere

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006.

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Sted: Skovlund Kro Deltagere: 11 personer inkl. bestyrelse og varmemester. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling.

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling. Juni 2018 Til samtlige andelshavere Referat af generalforsamling afholdt lørdag den 9. juni 2018 klokken 13.00 på Lille Johanneberg Hjaletvej 51, 4760 Vordingborg 1. Valg af dirigent Marianne Andersen

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Generalforsamling. Tirsdag den 31. marts 2015 kl Sted: Sognegården, Vester Hassing

Generalforsamling. Tirsdag den 31. marts 2015 kl Sted: Sognegården, Vester Hassing Ved kassereren, Tommy Hvedhaven Drosselvej 82, Vester Hassing, 9310 Vodskov. Tlf. 98257441 www.vesterhassingvand.dk CVR nr. 35420894 Generalforsamling Tirsdag den 31. marts 2015 kl.19.30 Sted: Sognegården,

Læs mere

Formanden foreslog Børge V. Rasmussen, forsamlingen godkendte valget.

Formanden foreslog Børge V. Rasmussen, forsamlingen godkendte valget. Referat fra Generalforsamlingen i Liseleje Vandværk Afholdt på Le Papillon Liselejevej 64 Søndag den 4. august 2013 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger beretning om det forløbne

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

Skamstrup Vandværk A.m.b.a. Fællesskab

Skamstrup Vandværk A.m.b.a. Fællesskab A.m.b.a. Fællesskab Marts 2015 1 Vandværkets Nøgletal 2014 Antal medlemmer januar 2014 : 185 Antal medlemmer december 2013 : 185 Udpumpet vand i 2014 : 26.815 kubikmeter Faktureret vand i 2014 : 26.307

Læs mere

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling.

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling. Juni 2017 Til samtlige andelshavere Referat af generalforsamling afholdt lørdag den 17. juni 2017 klokken 10.00 på Lille Johanneberg Hjaletvej 51, 4760 Vordingborg 1. Valg af dirigent Marianne Andersen

Læs mere

Greve landsby vandværk primo mar. 2014

Greve landsby vandværk primo mar. 2014 Greve landsby vandværk primo mar. 2014 Hjemmeside: www.grevelandsbyvand.dk Bestyrelsen indkalder herved i henhold til vandværkets vedtægter til Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Frederiksværksgade 147, den 27. april 2016 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

GAMMELSØ VANDVÆRK Amba

GAMMELSØ VANDVÆRK Amba ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 29. MARTS 2019 kl. 19.30 PÅ NYGAMMELSØ VEDRØRENDE ÅRET 2018 0. VELKOMMEN Jeg vil gerne byde velkommen til Gammelsø Vandværks generalforsamling her på NyGammelsø, og i år vil

Læs mere

Generalforsamlingen år 2007

Generalforsamlingen år 2007 Generalforsamlingen år 2007 Blokhus Vandværk I/S www.blokhusvand.dk Blokhus vandværk indbyder hermed interessenterne til ordinær generalforsamling på restaurant Nordstjernen i Blokhus lørdag den 24/3 2007

Læs mere

Gesten Vandværk I/S Ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2014 kl Gesten Kro

Gesten Vandværk I/S Ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2014 kl Gesten Kro Fremmødt : 8 stemmeberettigede samt 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: Gesten Vandværk I/S Ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2014 kl. 19.30 Gesten Kro Pkt. 1: Valg af dirigent Agner Jepsen

Læs mere

Den store deltagelse er igen med til at sætte Klitmøller på kortet sammen med Cold Hawaii og begge dele har jo noget med vand at gøre.

Den store deltagelse er igen med til at sætte Klitmøller på kortet sammen med Cold Hawaii og begge dele har jo noget med vand at gøre. Klitmøller Vandværk - Generalforsamling 2013 12. marts 2o13 Velkomst v/formand Søren Konradsen På bestyrelsens vegne er det mig en glæde at byde velkommen til årets generalforsamling. Vi er igen i år Vandvittig

Læs mere

Lendemark Vandværk A.m.b.a.

Lendemark Vandværk A.m.b.a. Lendemark Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling Onsdag d. 21. februar 2019 kl. 19:00 Referat 1. Valg af dirigent og referent Line Markert blev enstemmigt valgt som dirigent. Mathias Christensen blev

Læs mere

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2019

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2019 Blovstrød Vandværk Beretning for 2018 Generalforsamling marts 2019 Blovstrød Vandværk 2018 (2017) Medlemmer/interessenter 1.035 (862) Nye medlemmer 173 (20) Forventede nye medlemmer i 2019 30? Forventede

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Maj 2012 Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo 11 43 73 33 19 Næstformand Søren Andersen Ørnebo 7 30 57 21 36

Læs mere

Formanden Frits C. Friedrichsen (efterfølgende FFF ) bød velkommen og ledede valg af dirigent og protokolfører.

Formanden Frits C. Friedrichsen (efterfølgende FFF ) bød velkommen og ledede valg af dirigent og protokolfører. Avnbøl-Ullerup Vandværk A.m.b.a. Referat fra ordinær generalforsamling mandag, den 27. februar 2017, kl. 19.30, fællesmødelokalerne på BAKC, Bakkensbro 6, Ullerup, med følgende dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere