Referat. Mødedeltagere:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Mødedeltagere:"

Transkript

1 Referat Gårdgruppemøde gårdanlæg i Hothers Plads-karreen Dato: 27. oktober 2010 kl fælleshuset AB Lersøgaard Vedr.: Fælles gårdanlæg AB Lersøgaard, AB Slangerupgård og AB Heimdalsborg Mødedeltagere: Slangerupgård: Brian Nørgaard Josephine Lønholdt AB Lersøgaard: Anders Dürr; Andreas Nøhr Lawaetz Ruben Byberg Jacobsen Lise Lycke Troels Glismann AB Heimdalsborg: Rikke Søholm Rasmus Myrsøe Ingeniør Frank Hansen (FH) Niels Lützen, landskabsarkitekt (NL) Ulla Munk Beilin, Arkitekt, sbs (UMB) Mobilsug Som følge af ønske fra AB Slangerupgård og AB Lersøgaard undersøges mulighederne for mobilsuganlæg, herunder model for AB Heimdalsborgs deltagelse uden at skulle deltage i etableringsudgiften nu og her. Til referatet kan bemærkes, at der er fremsendt tilbud fra Advokat Stig Hansen, sbs, med skitsering af tidsramme for beslutning om mobilsug. Det er afgørende for den videre proces for gårdanlægget, at der sker en hurtig afklaring. Det blev bemærket på mødet, at uanset mobilsuganlæg, forventer andelsforeningerne at der kan spares på antallet af containere, idet renovationen samles under ét. Der vil være yderligere besparelser på dimensioneringen af dagrenovationen, når Jora-maskinerne tages i brug. Umb kunne oplyse, at Københavns Kommune ikke gerne ser en karré med blandet affaldshåndtering dvs. både med mobilsug og konventionel affaldshåndtering og, at Københavns Kommune ikke betragter mobilsuganlæg som en miljørigtig løsning.

2 Vandprojekt lokal afledning af vand m.v. Ingeniør Frank Hansen deltog i mødet for at orientere om de konkrete muligheder for at indarbejde regnvand i gårdanlægget. FH har arbejdet sammen med Niels Lützen på regnvandsprojekter, bl.a. på et projekt på Ulrik Thomsens Allé i Valby. Nedsivning via faskiner er som følge af jordforureningsforhold i karreen ikke mulig. FH fortalte imidlertid om andre muligheder i et vandprojekt. Hvis der ønskes et vandprojekt på karreen, skal der udarbejdes en overordnet projektbeskrivelse, på hvilken baggrund Københavns Kommune kan vælge at deltage i finansieringen af et skitseprojekt. Det forventes, at Københavns Energi efter ansøgning kan støtte med et differentieret tilskud afhængigt af hvor stort en afledning af regnvand, der kan opnås i det konkrete projekt. Til formål for projektet samt for etableringen af gårdanlægget i øvrigt bør alle ejendomme have undersøgt de eksisterende kloaker og omfangsdræn. Herudover skal der foretages geotekniske prøveboringer, bla. for at fastlægge grundvandsspejl. Niels Lützen oplyste, at Jan Burgdorf Nielsen, Center for Park og Natur i Københavns Kommune har tilkendegivet, at kommunen i et eller andet omfang vil betale for projektering og forundersøgelser, da projektet vil blive betragtet som et modelprojekt. Forudsætningen for at gå videre med vandprojektet er, at andelsforeningerne er indstillet på at gå videre med projektbeskrivelsen. De projektdele, der ikke kan finansieres ved tilskud fra Københavns Kommune, kan ikke dækkes over byfornyelsen. Der vil dog være besparelser, som følge af eksempelvis belægninger m.v., der betales over byfornyelsen. Den del af vandprojektet som andelsforeningerne selv skal betale, fordeles efter en fordelingsnøgle ejendommene imellem. Der blev spurgt til om gravearbejder i forbindelse med et vandprojekt vil kunne udvides til et cykelkælderprojekt. Svaret er, at det er meget kostbart alene at støbe vægge i en ny cykelkælder, og at der ikke er penge til det i projektet. Skitsering og debat projektforslag NL havde igen medbragt nye reviderede tegninger af projektforslag til gårdindretningen og UMB en opsummering af emner og forslag fra karréens beboere via hjemmesiden fra seneste møde. På baggrund heraf blev følgende emner behandlet: Værksted ved vaskeri er, som aftalt, fjernet. Der var ønsker om mere plads til flere cykler i aflåste rum. Cykelfordelingen i porte, langs huse, på gade, i kældre og enkelte skure blev fastholdt. Der etableres storskrald i eksisterende skur for enden af fælleshuset. Det aftaltes, at el-skrot flyttes til storskrald Jora-anlægget etableres i eget frostfrit rum med skydedør

3 Renovationsområdet etableres med grøn væg og grønt tag mod porte muligheden for at ændre det til klatreplanter i stedet blev vendt. Vægge i renovationsområdet mod gården tænkes udført i mere åben struktur. Muligheden for at anvende gabioner blev nævnt. Hvis der ikke etableres mobilsug, skal der være plads til flere containere, dog med besparelser som følge af nuværende overkapacitet og fremtidige besparelser som følge af Joraanlæg. NL mente, at kunne finde plads til alle containerne. NL afklarer endelig kapacitet og dimensionering med Københavns Kommune herunder mulighederne for at spare plads ved hyppigere tømninger. Ruben bad om, at håndtering af grøntaffald i muligt omfang tænkes ind i anlægget. Der skal indtænkes plads for kompost og overskudsjord. Kastanjetræ bevares, og der gives plads for, at det kan gå op igennem taget eller området overdækkes ikke, men etableres som åben pergola. Der var en lille debat om, hvorvidt store træer hører hjemme i gårdanlæg med snævre gårdrum. Funktioner og indretninger. Som aftalt er funktionerne ved enderne af fælleshuset byttet rundt: Boldbane med gummifaldunderlag og bevaring af 2 mure blev diskuteret herunder støj, og murenes blokering for det lange kik ud i karréen fra AB Slangerupgaard. Træer bevares i det omfang, det er relevant og muligt. I den anden ende etableres drivhus, hønsehus og højbede samt en lille frugttræslund. Der vælges frugttræer, der kan give en lang sæson med blomster og frugt. Måske skal den planlagte pergola i området væk. Der etableres terrasser i forskellige niveauer som zoneopdeling af opholdsområderne. Der er kommet mere græs og mindre grus. Der etableres barnevognsrum med pergolaoverdækning i tidligere garager ved AB Slangerupgaard. Tørrestativer placeres rundt omkring i anlægget. NL foreslog rektangulære tørrestativer, men der var stemning for paraplystativer. Det er dog en detalje, der kan fastlægges under projekteringen. NL havde forskellige inspirationsbilleder med vedr. valg af planter i plantebede. Belysningen tænkes udført med lys ved opgange, skure, renovation, drivhuse og andre funktioner men anlægget, herunder de slyngede stier tænkes ikke oplyst. Valg af belysningsarmaturer sker i forbindelse med detailprojekteringen. Belægninger skal være enkel, og der bør udføres belægninger på så få områder som muligt. En klinke kunne lægges på de lige stræk, og der kunne tænkes et belægningsskift en anden klinke - i opholdområderne. Terrassedæk kan laves i hårdttræ (f.eks. lærk eller jotoba). Der vil ikke blive brugt asfalt, men en billig belægningssten i affaldsområderne.

4 Der vil blive arbejdet lidt med niveauforskelle med små bakker beplantet med kirsebærtræer eller lign. En beboer refererede til Nørrebroparkens pyramidebakker. Legeområder foreslås udført som flere små legeområder fordelt i karréen. Det kan være genanvendelse af eksisterende legeredskaber, (klatreredskab) store sten o.a. Kloaker bør undersøges og mangler udbedres senest samtidigt med anlægsarbejderne. Arbejder på kloaker samt evt. omfangsdræn er egne arbejder, der skal undersøges, igangsættes, gennemføres og betales af andelsforeningerne selv og skal koordineres med byfornyelsesarbejderne. AB Heimdalsborg (Rasmus Myrsøe) og AB Slangerupgaard fremsender kloakplaner til NL. Der blev spurgt til grønne gavle i AB Lersøgaard grønne gavle er med i projektet. Der blev kort talt om at det kan blive nødvendigt at prioritere arbejderne i det nye gårdanlæg, hvis der skal spares i projektet. Forventningsafstemning Der blev spurgt til antallet af gårdgruppemøder og planlægningsprocessen i det videre forløb den politiske beslutningsproces og tidsplan i øvrigt: Det er ikke muligt at nå at få Hothers Plads karréen med til politisk behandling ved sidste møde i TMU (Teknik- og Miljøudvalget) i år, som hidtil planlagt. Dette skyldes bl.a., at der er lagt et ekstra gårdgruppemøde ind i oktober end først planlagt. Da mødeplanen for TMU først fastlægges ved det sidste møde i december, vil rettet tidsplan først kunne lægges ud på hjemmesiden, når forslag til byfornyelsesbeslutningen er berammet med nyt møde i På gårdgruppemødet den 27. oktober blev hovedlinjerne for gårdanlægget fastlagt, projektforslag skal nu prissættes, og indarbejdes i et høringsmateriale, dvs.: Forslag til byfornyelsesbeslutning. Mobilsug og vandprojekt skal afklares snarest muligt, så det kan indarbejdes i projektet inden høring. Det er ikke længere nødvendigt at udskyde beslutningen om mobilsug til efter høringen. Da der nu er givet mere tid til processen, skal disse forhold klarlægges nu for samlet set at spare tid og ikke mindst undgå dobbelt og forgæves arbejde. Forslag til byfornyelsesbeslutning fremsendes i udkast til center for Bydesign, der skal bearbejde det, og indstille det til politisk godkendelse i TMU (Teknik- og Miljøudvalget). Når forslaget er godkendt, vil det blive trykt og offentliggjort ved omdeling til alle husstande. Der er nu 8 uger til, at andelshaverne kan gennemse materialet og komme med skriftlige bemærkninger til forslaget. I høringsperioden afholdes et informationsmøde for alle beboere i karréen. Efter høringsperioden samles alle indkomne bemærkninger sammen. Er der væsentlige ændringsforslag, kan der være baggrund for et ekstra gårdgruppemøde, ellers udsættes yderligere møder til, projektet skal detailprojekteres.

5 Evt. bemærkninger vedlægges forslaget til byfornyelsesbeslutningen i et samlet redegørelsesnotat om byfornyelsen. På baggrund heraf træffer TMU en byfornyelsesbeslutning, dvs godkender, at der bruges byfornyelsesmidler til karreen inden for den budgetramme og overordnede projektindhold, som er beskrevet i beslutningen. Samtidigt godkendes det prissatte projektforslag således, at hovedprojekteringen kan igangsættes. Når der er afholdt licitation, kan det blive nødvendig at foretage besparelser. I givet fald, bliver gårdgruppen taget med på råd. Licitationsresultatet skal bearbejdes og indstilles til godkendelse. Der er nogle meget faste økonomiske rammer, vi skal forholde os til. Når Københavns kommune har godkendt licitationsresultatet, kan der tegnes kontrakt med anlægsgartneren, og arbejderne kan igangsættes. En anlægsperiode ligger sædvanligvis på omkring 5 mdr. alt efter projektet. Hvis der skal laves mobilsug og vandafledningsprojekt, vil anlægsperioden være længere. Det aftaltes på mødet, at seneste tegning lægges på hjemmesiden sammen med referatet. Der vil ikke kunne fremsendes nye kommentarer til projektet på hjemmesiden. Næste mulighed for at stille forslag eller komme med bemærkninger bliver i høringsperioden. Der vil blive orienteret meget mere om høringsperioden i høringsmaterialet. Godkendelse af referat Såfremt der måtte være kommentarer eller tilføjelser til dette referat, skal det være mig i hænde snarest muligt og senest inden 8 dage. Med venlig hilsen Ulla Munk Beilin Arkitekt maa, Projektleder umb@sbsby.dk Tlf.:

FÆLLES GÅRDHAVE Hothers Plads karreen Mimersgade 100-118, Midgårdsgade 1-15, Hothers Plads 1-35 og Borgmestervangen 8-22

FÆLLES GÅRDHAVE Hothers Plads karreen Mimersgade 100-118, Midgårdsgade 1-15, Hothers Plads 1-35 og Borgmestervangen 8-22 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Hothers Plads karreen Mimersgade 100-118, Midgårdsgade 1-15, Hothers Plads 1-35 og Borgmestervangen 8-22 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 6. juni 2011 at sende dette forslag

Læs mere

Cykler Forskellige forslag og muligheder blev diskuteret, f.eks. det runde cykelstativ med en beplantet søjle/overdækning med plads til fugleliv.

Cykler Forskellige forslag og muligheder blev diskuteret, f.eks. det runde cykelstativ med en beplantet søjle/overdækning med plads til fugleliv. Referat Gårdgruppemøde gårdanlæg i Hothers Plads-karreen Dato: 24. august 2010 kl. 1700 fælleshuset AB Lersøgaard Vedr.: Fælles gårdanlæg AB Lersøgaard, AB Slangerupgård og AB Heimdalsborg Mødedeltagere:

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Frederiksgård Karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Frederiksgård Karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Frederiksgård Karréen Frederikssundsvej 36 A-B, 38, 40, 42. Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 24. februar 2014 at sende dette forslag om fælles gårdhave i Frederiksgård Karréen

Læs mere

REFERAT AF FÆLLESMØDE

REFERAT AF FÆLLESMØDE REFERAT AF FÆLLESMØDE Mødetidspunkt: Torsdag den 28. juni 2012 kl. 17.00 19.00 Mødetema: Afsluttende orienteringsmøde med præsentation af 5. skitseoplæg Mødested: VerdensKulturCenteret, Nørre Allé, 2200

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Kirkevænget Karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Kirkevænget Karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Kirkevænget Karréen Gl. Jernbanevej 1-11, Valby Langgade 21A-B, Kirkevænget 2-6. Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 24.2.2014 at sende dette forslag om fælles gårdhave i Kirkevænget

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Vendersgade Karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Vendersgade Karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Vendersgade Karréen Vendersgade 8-12, Nørre Farimagsgade 64-72, Frederiksborggade 23-27 og Rømersgade 15-19. Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 24.2.2014 at sende dette forslag

Læs mere

Borgerrepræsentationen har xx.xx.2015 godkendt Teknikog Miljøforvaltningens byfornyelsesbeslutning om indretning af en fælles gårdhave.

Borgerrepræsentationen har xx.xx.2015 godkendt Teknikog Miljøforvaltningens byfornyelsesbeslutning om indretning af en fælles gårdhave. BILAG 2 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Alsgadekarréen ALSGADE 2-4, DANNEVIRKEGADE 1-13, NY CARLSBERGVEJ 27-29 OG ENGHAVEVEJ 56-64 Borgerrepræsentationen har xx.xx.2015 godkendt Teknikog Miljøforvaltningens

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE BESLUTNING

FÆLLES GÅRDHAVE BESLUTNING BILAG 1 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Fremtidens Gårdhave ved Skt. Kjelds Plads Skt. Kjelds Plads 1-5, Skt. Kjelds Gade 23-33, Ourøgade 19-33, Bryggervangen 12-24 Borgerrepræsentationen har XX. XX 20XX truffet

Læs mere

Baldersgade 2-4, 8 og 10, Dagmarsgade 41, Ægirsgade 1-23 og Nørrebrogade 190-194

Baldersgade 2-4, 8 og 10, Dagmarsgade 41, Ægirsgade 1-23 og Nørrebrogade 190-194 Bilag 5 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Baldersgade 2-4, 8 og 10, Dagmarsgade 41, Ægirsgade 1-23 og Nørrebrogade 190-194 Borgerrepræsentationen har XX. YYY 2015 truffet byfornyelsesbeslutning om indretning

Læs mere

GÅRDHAVE Otto Mallings Gadekarréen Otto Mallings Gadekarréen

GÅRDHAVE Otto Mallings Gadekarréen Otto Mallings Gadekarréen Beslutning beslutning FÆLLES FÆLLES GÅRDHAVE Otto Mallings Gadekarréen Otto Mallings Gadekarréen Otto Mallings Gade 2-12, Lange Müllers Gade 20- Otto 22, Landskronagade Mallings Gade 2-12, 57-67 Lange

Læs mere

HORSENSGADE 1-11, SILKEBORG PLADS 2-8, VEJLE- GADE 2-12 OG STRANDBOULEVARDEN 71-75

HORSENSGADE 1-11, SILKEBORG PLADS 2-8, VEJLE- GADE 2-12 OG STRANDBOULEVARDEN 71-75 BILAG 3 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Vejlegadekarréen HORSENSGADE 1-11, SILKEBORG PLADS 2-8, VEJLE- GADE 2-12 OG STRANDBOULEVARDEN 71-75 Borgerrepræsentationen har xx.xx.2015 godkendt Teknikog Miljøforvaltningens

Læs mere

1. skitsemøde vedr. fælles gårdhave for Frederiksgården

1. skitsemøde vedr. fælles gårdhave for Frederiksgården Frederiksgården, 31. oktober 2012 1. skitsemøde vedr. fælles gårdhave for Frederiksgården Referat Dato: Mandag d. 29. oktober 2012, kl. 19:00 ca. 20:45. Sted: Osram huset, Valhalsgade 4, 2200 København

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG BILAG 3 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Vejlegadekarréen HORSENSGADE 1-11, SILKEBORG PLADS 2-8, VEJLE- GADE 2-12 OG STRANDBOULEVARDEN 71-75 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 201x at sende dette forslag

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Fremtidens Gårdhave ved Askøgade

FÆLLES GÅRDHAVE Fremtidens Gårdhave ved Askøgade FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Fremtidens Gårdhave ved Askøgade Askøgade 4-14 og 26-28, Vognmandsmarken 72-74 og 56-70, Venøgade 30-44 og Livøgade 46-54 BILAG 2 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx. xx 2016

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG. Østbanegadekarréen. Bilag 2 Østbanegade. Strandboulevarden 8-20, Classensgade 70-72 og Østbanegade 33-47.

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG. Østbanegadekarréen. Bilag 2 Østbanegade. Strandboulevarden 8-20, Classensgade 70-72 og Østbanegade 33-47. Bilag 2 Østbanegade FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Østbanegadekarréen Strandboulevarden 8-20, Classensgade 70-72 og Østbanegade 33-47. Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.xx.2015 at sende dette forslag om

Læs mere

FÆLLES FORSLAG BILAG 3

FÆLLES FORSLAG BILAG 3 FORSLAG FÆLLES BILAG 3 GÅRDHAVE Skt. Hans Gade-karréen Nørrebrogade 18-24, Fælledvej 4-22, Fælledvejens Passage 2-12, Skt. Hans Torv 24-26, Skt. Hans Gade 15-27, Skt. Hans Gade Passage 2-4 og 1-11 samt

Læs mere

A/B VILHELM THOMSENS ALLÉ VALBY RENOVERING AF GÅRDANLÆG MED LOKAL AFLEDNING AF REGNVAND - LAR

A/B VILHELM THOMSENS ALLÉ VALBY RENOVERING AF GÅRDANLÆG MED LOKAL AFLEDNING AF REGNVAND - LAR Rundgården Foto: Lars Thorsen A/B VILHELM THOMSENS ALLÉ VALBY RENOVERING AF GÅRDANLÆG MED LOKAL AFLEDNING AF REGNVAND - LAR PROJEKTBESKRIVELSE Kinnekullerender fører vandet fra tagnedløb til de permeable

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Albertslund Syd, gårdhusene. Deltagere:

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Albertslund Syd, gårdhusene. Deltagere: Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Albertslund Syd, gårdhusene Dato: 2. september 2015 Tid: kl. 16:00 17:55 Sted: Bestyrelseslokalet, Stjernens Kvarter 2B Deltagere: Bestyrelse Annette Arvin Dennis Kragh

Læs mere

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2015, referat, www.skydebanen.dk

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2015, referat, www.skydebanen.dk Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2015, referat, www.skydebanen.dk Tilstede 20. april 2015: Eva Margrethe Madsen, Denis Bowers, Rikke Ludwigsen, Marie Hindhede, Morten Friis og Rikke Pedersen

Læs mere

Bjørk Trøst Bigum (BTB) SBS David Petersen (DP) Køge Bugts Anlægsgartner Thomas Sode (TS) Lone van Deurs (LvD) LvD Tegnestue

Bjørk Trøst Bigum (BTB) SBS David Petersen (DP) Køge Bugts Anlægsgartner Thomas Sode (TS) Lone van Deurs (LvD) LvD Tegnestue LONE VAN DEURS. LANDSKABSARKITEKT MDL/ PLR OVERGADEN OVEN VANDET 54 ST TV. 1415 KØBENHAVN K 3391 9242 / 4025 9242. landskab@vandeurs.dk KERTEMINDEGADE KARREEN FÆLLES GÅRDHAVE BYGGEMØDE 19 DATO 23. jan.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Rødegårds karreen

FÆLLES GÅRDHAVE Rødegårds karreen BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Rødegårds karreen Øresundsvej 27 37, Rødegård 2 18, Lyongade 24 38, Spaniensgade 21 27 Borgerrepræsentationen har XX.YY.2012 godkendt Teknik- og Miljøforvaltningens byfornyelsesbeslutning

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Frederiksgårds Karréen Frederikssundsvej 36 A-B, 38, 40, 42.

FÆLLES GÅRDHAVE Frederiksgårds Karréen Frederikssundsvej 36 A-B, 38, 40, 42. BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Frederiksgårds Karréen Frederikssundsvej 36 A-B, 38, 40, 42. Borgerrepræsentationen har d xx. xx. 2014 truffet byfornyelsesbeslutning om indretning af en fælles gårdhave. Den

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Offenbachsvej-karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Offenbachsvej-karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Offenbachsvej-karréen Offenbachsvej 19-39, Mozartsvej 26-30, Sjælør Boulevard 20-42 og Borgmester Christiansensgade 2-4 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 18.01. 2016 at sende

Læs mere

FÆLLES GÅRDANLÆG. I samarbejde med beboere og ejere kan Grønne Gårde indrette fælles gårdanlæg til ophold og leg.

FÆLLES GÅRDANLÆG. I samarbejde med beboere og ejere kan Grønne Gårde indrette fælles gårdanlæg til ophold og leg. FÆLLES GÅRDANLÆG I samarbejde med beboere og ejere kan Grønne Gårde indrette fælles gårdanlæg til ophold og leg. Formålet er at forbedre trivsel og livskvalitet for beboerne i de tæt bebyggede områder

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Odins Tværgade-karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Odins Tværgade-karréen BILAG 2 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Odins Tværgade-karréen Adresse: Jagtvej 119-125, Odinsgade 2-6, Odins Tværgade 2-6 og P.D Løvs Allé 1-5 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 2016 at sende dette forslag

Læs mere

1. TEMAGRUPPEMØDE UDEAREALER

1. TEMAGRUPPEMØDE UDEAREALER RENOVERING AF GÅRDHUSENE ALBERTSLUND VEST 1. TEMAGRUPPEMØDE UDEAREALER UDEAREALER AFTENENS PROGRAM kl. 17.00-19.45 kl. 17.00 kl. 17.30 kl. 17.40 kl. 18.40 kl. 19.00 kl. 19.20 kl. 19.45 Gennemgang af aftenens

Læs mere

Referat af gårdgruppemøde i Sorgenfrigade-karréen afholdt torsdag den 4. juni 2009 kl mødelokalet Florsgade 5.

Referat af gårdgruppemøde i Sorgenfrigade-karréen afholdt torsdag den 4. juni 2009 kl mødelokalet Florsgade 5. Gårdanlægsgruppen i Sorgenfrigade-karréen 5. juni 2009 Sagsnr.: 17032-2 - UMB Fax: 8232 2501 Byggeri Referat af gårdgruppemøde i Sorgenfrigade-karréen afholdt torsdag den 4. juni 2009 kl. 16.30 mødelokalet

Læs mere

ORIENTERING OM BYFORNYELSE. Godthåbsvej 38, Kronprinsesse Sofies Vej 2-6, 2000 Frederiksberg

ORIENTERING OM BYFORNYELSE. Godthåbsvej 38, Kronprinsesse Sofies Vej 2-6, 2000 Frederiksberg ORIENTERING OM BYFORNYELSE Godthåbsvej 38, Kronprinsesse Sofies Vej 2-6, 2000 Frederiksberg september 2012 ORIENTERING OM BYFORNYELSE Orientering om byfornyelse Ejendommen Godthåbsvej 38/ Kronprinsesse

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C

ÅRHUS KOMMUNE. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C ÅRHUS KOMMUNE. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd via Magistraten Den J.nr. Ref.: Tlf.nr. 15. april 2004 02.01.05G01/SA/00/10897 Annette

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 48

Referat Afdelingsmøde afdeling 48 Referat Afdelingsmøde afdeling 48 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 48 Sted: Fælleshuset i Skovbrynet, Rønnen 2 Dato: Den 30. maj 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Indledning: 44 beboere Karin Mortensen,

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 5.10.2015 at sende dette forslag om fælles gårdhave i Masnedøgadekarréen i høring.

Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 5.10.2015 at sende dette forslag om fælles gårdhave i Masnedøgadekarréen i høring. FORSLAG FÆLLES GÅRDhave Masnedøgadekarréen Masnedøgade 1-9, Jagtvej 207-209, Drejøgade 2-10 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 5.10.2015 at sende dette forslag om fælles gårdhave i Masnedøgadekarréen

Læs mere

gaardrum.dk Byens Fysik Område- og Byfornyelse Postboks København V

gaardrum.dk Byens Fysik Område- og Byfornyelse Postboks København V Byens Fysik Område- og Byfornyelse Postboks 339 1504 København V MERE INFORMATION Tlf. 20 29 11 80 E-mail: gaardhaver@tmf.kk.dk www.kk.dk/gaardhaver gaardrum.dk BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Offenbachsvejkarréen

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013 Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013 Til stede: sbestyrelsen: Astrid Hansen (AH), Bente Baudier (BB), Hans Kristian Andersen (HKA), Inge Lise Jørgensen (ILJ), Jens Arne Nielsen

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 2 BESLUTNING

FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 2 BESLUTNING BILAG 2 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Offenbachsvejkarréen Offenbachsvej 19-39, Mozartsvej 26-30, Sjælør Boulevard 20-42 og Borgmester Christiansensgade 2-4 Borgerrepræsentationen har xx. xxxxxx 2016 truffet

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 5 BESLUTNING. Odins Tværgadekarréen. Adresse: Jagtvej , Odinsgade 2-6, Odins Tværgade 2-6 og P.

FÆLLES GÅRDHAVE BILAG 5 BESLUTNING. Odins Tværgadekarréen. Adresse: Jagtvej , Odinsgade 2-6, Odins Tværgade 2-6 og P. BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Odins Tværgadekarréen Adresse: Jagtvej 119-125, Odinsgade 2-6, Odins Tværgade 2-6 og P.D Løvs Allé 1-5 BILAG 5 Borgerrepræsentationen har xx. xxxxx 2016 truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin

Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin Afdelingsbestyrelsesmøde d. 10. november 2015 kl. 19.00 i Fælleshuset Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin Emne

Læs mere

Køreplan for projekter Øvrige anlæg, IT og teknologiprojekter og. udviklingsprojekter m.v. Retningslinier og tjeklister.

Køreplan for projekter Øvrige anlæg, IT og teknologiprojekter og. udviklingsprojekter m.v. Retningslinier og tjeklister. Køreplan for projekter Øvrige anlæg, IT og teknologiprojekter og udviklingsprojekter m.v. Retningslinier og tjeklister Udarbejdet af: Torben Gregersen Dato: 25-08-2010 Sagsnummer.: 85.00.00-A00-1-10 Version

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Puggaardsgade karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Puggaardsgade karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Puggaardsgade karréen Anker heegaards Gade 1-7, Niels Brocks Gade 3-5, Puggardsgade 2-12 og Rysensteensgade 14-16 BILAG 4 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx. xx.xxxx at sende

Læs mere

FÆLLES GÅRDANLÆG. Notat fra orienteringsmøde. gaardrum.dk. Mandag den 6.september 2010, kl. 16.00 i Nørrebrohallen, Bragesgade nr.

FÆLLES GÅRDANLÆG. Notat fra orienteringsmøde. gaardrum.dk. Mandag den 6.september 2010, kl. 16.00 i Nørrebrohallen, Bragesgade nr. FÆLLES GÅRDANLÆG Notat fra orienteringsmøde Mandag den 6.september 2010, kl. 16.00 i Nørrebrohallen, Bragesgade nr. 5, mødelokale 1 Til stede: A/B Thyrasgade 2 mfl. v/ best.medlem Stine Hastrup Thyrasgade

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 18. september 2008, kl.16.30 på ejendomskontoret i Grönings Have

Bestyrelsesmøde den 18. september 2008, kl.16.30 på ejendomskontoret i Grönings Have Møde den 18. september 2008 Udsendt den 24. september 2008 Referent: Rebecca Forsman Bestyrelsesmøde den 18. september 2008, kl.16.30 på ejendomskontoret i Grönings Have Fra bestyrelsen: Bente Forslund

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel Jægerspris Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 25. september 2012 kl. 17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Jægerspris

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE VEST FORSLAG. Skt. Hans Gade-karréen

FÆLLES GÅRDHAVE VEST FORSLAG. Skt. Hans Gade-karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Skt. Hans Gade-karréen VEST Ravnsborggade 5-7, Nørrebrogade 20-24 samt Fælledvej 2, 4 og 10 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 2. juni 2014 at sende dette forslag i høring. Frem

Læs mere

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Juni 2015 Sommerhilsen Så er forårets generalforsamling og den ekstraordinære generalforsamling overstået. Jeg vil gerne

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Puggaardsgadekarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Puggaardsgadekarréen BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Puggaardsgadekarréen Anker Heegaards Gade 1-5, Niels Brocks 3-5, Puggaardsgade 2-12 og Rysensteensgade 14-16 BILAG 4 Borgerrepræsentationen har XX. XX 20XX truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Dagmarsgade Karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Dagmarsgade Karréen BILAG 1 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Dagmarsgade Karréen Thyrasgade2-12, Ægirsgade 12-16, Dagmarsgade 15-39 og Gormsgade 9-11. Teknik- og Miljøudvalget vedtog den XX.XX 2012 at sende dette forslag i høring.

Læs mere

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online.

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online. Referater 2008-2009. Referat bestyrelsesmøde d. 10. februar 2009 Til stede: Frank, Karina, Grete, Jakob og Pia Information til Gården: Vi har skiftet administrator, det er fremover DATEA der er ansvarlig

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Kertemindegadekarreen Kertemindegade 1-11, Vordingborggade 1-3, Østerbrogade og Strandboulevarden

FÆLLES GÅRDHAVE Kertemindegadekarreen Kertemindegade 1-11, Vordingborggade 1-3, Østerbrogade og Strandboulevarden Bilag 1 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Kertemindegadekarreen Kertemindegade 1-11, Vordingborggade 1-3, Østerbrogade 148-156 og Strandboulevarden 149-151 Teknik- og Miljøudvalget har XX. YY 2012 truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE ØST FORSLAG. Skt. Hans Gade-karréen

FÆLLES GÅRDHAVE ØST FORSLAG. Skt. Hans Gade-karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Skt. Hans Gade-karréen ØST Ravnsborggade 13-21C, Skt. Hans Gade 15-23, Skt. Hans Gade Passage 2-4 og 1-11, Fælledvej 14-18 samt Fælledvejens Passage 2-12 Teknik- og Miljøudvalget

Læs mere

REFERAT 1. gårdgruppemøde Puggaardsgade-karréen

REFERAT 1. gårdgruppemøde Puggaardsgade-karréen REFERAT 1. gårdgruppemøde Puggaardsgade-karréen Afholdt i Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 Kbh. K, mandag d 12.5.2014. Deltagere: 13 beboere 17 var med på gårdvandringen. Dorte

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG. Herman Triers Plads. Bilag 2

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG. Herman Triers Plads. Bilag 2 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Herman Triers Plads Rosenørns Allé 10A-B og 12-18, Julius Thomsens Gade 12-14, Herman Triers Plads 1-7 og Kleinsgade 6 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den8. oktober 2012 at sende

Læs mere

Pkt. 3 Orientering fra afdelingsbestyrelsen Formanden får ordet og fremlægger orientering fra afdelingsbestyrelsen, der har følgende hovedpunkter:

Pkt. 3 Orientering fra afdelingsbestyrelsen Formanden får ordet og fremlægger orientering fra afdelingsbestyrelsen, der har følgende hovedpunkter: Afdelingsmøde i Jyllandshuse 29. april 2014 Afholdt den: 24. april 2014 kl. 19:00 i beboerlokalet, Ålekistevej 101 Til stede: Bjørn Ginmann (SLA Landskabsarkitekter), Kåre Press-Kristensen (Ecocon Miljø

Læs mere

gaardrum.dk Friedemann Rüter landskabsarkitekt Forretningsfører Kontakt: BK339@gaardrum.dk gaardrum.dk

gaardrum.dk Friedemann Rüter landskabsarkitekt Forretningsfører Kontakt: BK339@gaardrum.dk gaardrum.dk gaardrum.dk Friedemann Rüter landskabsarkitekt Forretningsfører Kontakt: BK339@gaardrum.dk gaardrum.dk Indledning/velkomst/baggrund Præsentation af rådgivere Borgerindragelse - processen Eksisterende forhold

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE BESLUTNING. Dagmarsgade Karréen. Thyrasgade2-12, Ægirsgade 12-16, Dagmarsgade og Gormsgade 9-11

FÆLLES GÅRDHAVE BESLUTNING. Dagmarsgade Karréen. Thyrasgade2-12, Ægirsgade 12-16, Dagmarsgade og Gormsgade 9-11 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Dagmarsgade Karréen Thyrasgade2-12, Ægirsgade 12-16, Dagmarsgade 15-39 og Gormsgade 9-11 Borgerrepræsentationen har xx.xx.2012 truffet byfornyelsesbeslutning om indretning af

Læs mere

04.04 LL har kontaktet entreprenør for pris med SF sten, pris ca. 20.000 excl. moms Der indhentes endnu et tilbud.

04.04 LL har kontaktet entreprenør for pris med SF sten, pris ca. 20.000 excl. moms Der indhentes endnu et tilbud. forlod mødet kl. 20:45 Deltagere: Til stede Afbud Lars Bjørnstrup () Formand x Mitzi Hansen (MH) Næstforkvinde x Poul Petersen (PP) Bestyrelsesmedlem x Arne Strandet Larsen (AL) Suppleant x Mikkel Selander

Læs mere

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer.

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Solitude den 27.2.2015 Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling: Tirsdag den 10. marts 2015 kl. 19:00 i Simon Peters Kirke,

Læs mere

Gl.Ladegårdkarréen Adresse: Herman Triers Plads 2-6, Julius Thomsens Gade 16-22, Åboulevard 7-13 og Kleinsgade 2

Gl.Ladegårdkarréen Adresse: Herman Triers Plads 2-6, Julius Thomsens Gade 16-22, Åboulevard 7-13 og Kleinsgade 2 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Gl.Ladegårdkarréen Adresse: Herman Triers Plads 2-6, Julius Thomsens Gade 16-22, Åboulevard 7-13 og Kleinsgade 2 BILAG 5 Borgerrepræsentationen har xx. xxxx 2017 truffet byfornyelsesbeslutning

Læs mere

Møde i afdelingsbestyrelsen tirsdag den 14. maj 2013, kl. 19.30

Møde i afdelingsbestyrelsen tirsdag den 14. maj 2013, kl. 19.30 Afdelingsbestyrelsen v/baunebjerghuse Møde i afdelingsbestyrelsen tirsdag den 14. maj 2013, kl. 19.30 Mødet holdt i Multihuset, Baunebjergvej 283. Indkaldt: Ole Poulsen, Henrik Andersen, Jan Larsen, Daniel

Læs mere

Frank (FV) og Christina(CV) har holdt en del møder med og vedrørende gårdmændene. Der har været møder på følgende dage:

Frank (FV) og Christina(CV) har holdt en del møder med og vedrørende gårdmændene. Der har været møder på følgende dage: Referater 2004. Mødeaktiviteter i efteråret og vinteren 2004. Frank (FV) og Christina(CV) har holdt en del møder med og vedrørende gårdmændene. Der har været møder på følgende dage: 28.september: FV og

Læs mere

3. gårdgruppemøde Gl. Kalkbrænderivej 10. oktober 2011. Charlotte Skibsted landskabsarkitekt mdl.maa

3. gårdgruppemøde Gl. Kalkbrænderivej 10. oktober 2011. Charlotte Skibsted landskabsarkitekt mdl.maa 3. gårdgruppemøde Gl. Kalkbrænderivej 10. oktober 2011 DIAGRAMMER SKITSEFORSLAG SK02 1 1. Ny samlende belægning langs niveaukant og vandrende 3 2 Gårdens 3 niveauer 2. Skure fortrinsvist til cykler indpasses.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-05-21 Kl. 18:13 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Mikkel Selander (MS)

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-05-21 Kl. 18:13 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Mikkel Selander (MS) Referat 2013-05-14, Side 1 af 7 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-05-21 Kl. 18:13 Bestyrelsen FA09 Gæster Lisbeth Jallbjørn (LJ) Lars Larsen (LL) Frank Hansen (FH) Mikkel

Læs mere

ÅRSBERETNING 2013. Med udgangspunkt i drøftelserne blev det aftalt, at DEAS udarbejdede og fremsendte et nyt korrigeret varsel.

ÅRSBERETNING 2013. Med udgangspunkt i drøftelserne blev det aftalt, at DEAS udarbejdede og fremsendte et nyt korrigeret varsel. ÅRSBERETNING 2013 HUSLEJESTIGNINGER - OMKOSTNINGSBESTEMT I marts 2013 blev der varslet en foreløbig huslejestigning til ikraftræden pr. 1.maj 2013 med udgangspunkt i overslaget for vinduesudskiftningen.

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 26. februar 2013 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) Marianne Ringgren ((G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) (referent) Erik

Læs mere

Tordenskjoldsgade, Trøjborgvej, Ivar Huitfeldts Gade og Niels Juels Gade

Tordenskjoldsgade, Trøjborgvej, Ivar Huitfeldts Gade og Niels Juels Gade Trøjborgvej FÆLLES FRIAREAL KARRE 331 KARREEN: Tordenskjoldsgade, Trøjborgvej, Ivar Huitfeldts Gade og Niels Juels Gade 1502a 65 58A 1513 Niels Juels Gade 19 58 1512 9 57 55 10 1509s 53 1511 10e 1510g

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge-, Plan- og Miljøafdelingen By- og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg

Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge-, Plan- og Miljøafdelingen By- og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge-, Plan- og Miljøafdelingen By- og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg Frederiksberg forenede Boligselskaber 3104-8/0051 Grønlandsgård,

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Kirkevængetkarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Kirkevængetkarréen BILAG 5 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Kirkevængetkarréen Gl. Jernbanevej 1-11, Valby Langgade 21A-B, Kirkevænget 2-6. Borgerrepræsentationen har XX. XX 20XX truffet byfornyelsesbeslutning om indretning af

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE BESLUTNING. Gl. Kalkbrænderi Vej-karréen

FÆLLES GÅRDHAVE BESLUTNING. Gl. Kalkbrænderi Vej-karréen BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Gl. Kalkbrænderi Vej-karréen Marstalsgade 29-55, Strandboulevarden 72-74, Gl. Kalkbrænderi Vej 40-68 og Østbanegade 113-115. Borgerrepræsentationen har d. xx.xx.2012 truffet

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Vitus Jordan meldte sit kandidatur til formandsposten. Vitus blev enstemmigt valgt som formand for Medborgerskabsrådet.

Vitus Jordan meldte sit kandidatur til formandsposten. Vitus blev enstemmigt valgt som formand for Medborgerskabsrådet. Referat Forvaltning: Byrådssekretariatet Møde vedr.: Referat af møde i Medborgerskabsrådet den 28. oktober 2015 Mødested: Det Gamle Rådhus Mødedato: 28-10-2015 Sendes til: Medborgerskabsrådet Deltagere

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

BRØNSHØJVEJ 2a-4, FREDERIKSSUNDSVEJ 177a- 179b, ELMELUNDSVEJ 1-5 OG RYTTERSKOLEHØJ 4-10

BRØNSHØJVEJ 2a-4, FREDERIKSSUNDSVEJ 177a- 179b, ELMELUNDSVEJ 1-5 OG RYTTERSKOLEHØJ 4-10 BILAG 5 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Brønshøjvejkarréen BRØNSHØJVEJ 2a-4, FREDERIKSSUNDSVEJ 177a- 179b, ELMELUNDSVEJ 1-5 OG RYTTERSKOLEHØJ 4-10 Borgerrepræsentationen har xx.xx.2015 godkendt Teknikog Miljøforvaltningens

Læs mere

Referat af karré- og detailprojekteringsmøde i Sorgenfrigade-karréen afholdt torsdag den 14. april 2011, i Osramhuset.

Referat af karré- og detailprojekteringsmøde i Sorgenfrigade-karréen afholdt torsdag den 14. april 2011, i Osramhuset. Karré- og detailprojekteringsmøde Gårdanlægget i Sorgenfrigade-karréen 4. maj 2011 Fax: 8232 2501 Referat af karré- og detailprojekteringsmøde i Sorgenfrigade-karréen afholdt torsdag den 14. april 2011,

Læs mere

BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE. Brønshøjvejkarréen. BRØNSHØJVEJ 2a-4, FREDERIKSSUNDSVEJ 177a-179b, ELMELUNDSVEJ 1-5 OG RYTTERSKOLEHØJ 4-10

BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE. Brønshøjvejkarréen. BRØNSHØJVEJ 2a-4, FREDERIKSSUNDSVEJ 177a-179b, ELMELUNDSVEJ 1-5 OG RYTTERSKOLEHØJ 4-10 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Brønshøjvejkarréen BRØNSHØJVEJ 2a-4, FREDERIKSSUNDSVEJ 177a-179b, ELMELUNDSVEJ 1-5 OG RYTTERSKOLEHØJ 4-10 Borgerrepræsentationen har 20.08.2015 godkendt Teknik- og Miljøforvaltningens

Læs mere

Andelsboligforeningen Plantagen II, Måløv

Andelsboligforeningen Plantagen II, Måløv Ordinær Generalforsamling onsdag den 15. april 2009 kl. 19.00 i fælleslejligheden Østerhøjvej 15 A, st. Dagsorden: 1. Valg af referent. 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse af

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Sjællandsgade Karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Sjællandsgade Karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Sjællandsgade Karréen Nøddebogade 1-5, Sjællandsgade 33-55, Refnæsgade 28-34 og Fensmarksgade 23-27. Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 24.2.2014 at sende dette forslag om fælles

Læs mere

December 2015 SIDSTE NYT

December 2015 SIDSTE NYT December 2015 SIDSTE NYT Nr. 18 A/B ØRHOLM DU SKAL SELV AFLEVERE BYGGEAFFALD PÅ GENBRUGSPLADSEN Den almindelige dagrenovation henter ikke længere vores byggeaffald. Du må derfor ikke længere stille byggeaffald

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 129a+b, HØJENHALD 2-14 OG SVENSKELEJREN 9

FREDERIKSSUNDSVEJ 129a+b, HØJENHALD 2-14 OG SVENSKELEJREN 9 BILAG 4 BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Svenskelejrenkarréen FREDERIKSSUNDSVEJ 129a+b, HØJENHALD 2-14 OG SVENSKELEJREN 9 Borgerrepræsentationen har xx.xx.2015 godkendt Teknikog Miljøforvaltningens byfornyelsesbeslutning

Læs mere

Referat fra sidste møde den 2011.08.25 er sendt ud uden opdateret aktionsliste. Aktionsliste opdateres i dette referat.

Referat fra sidste møde den 2011.08.25 er sendt ud uden opdateret aktionsliste. Aktionsliste opdateres i dette referat. Møde dato: 2011.09.29 Deltagere: Kjærsgaard, Lasse Bust Hansen, Thomas Kjær Petersen, Johanne Nørvig Reiff Fraværende: Traberg-Andersen (ferie) Sendt til: Kjærsgaard, Lasse Bust Hansen, Traberg-Andersen,

Læs mere

REFERAT 1. gårdgruppemøde Boyesgade-karréen

REFERAT 1. gårdgruppemøde Boyesgade-karréen REFERAT 1. gårdgruppemøde Byesgade-karréen Afhldt i Kulturstaldene ved Halmtrvet, Onkel Dannys Plads 5, 1711 Kbh. V, nsdag d 14.5.2014. Deltagere: 31 bebere 43 var med på gårdvandringen. Karin Nygaard

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 02-05-2013

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 02-05-2013 Formøde med motionsgruppen (KDP) Tid og sted: Tor. 3. maj 2013 klokken 18:00 på beboerkontoret Motionsgruppens kontaktpersoner har snakket sammen om, at vi gerne vil have et møde omkring solariernes fremtid

Læs mere

Bilag 2. Forslag til byfornyelsesbeslutning. af fælles gårdanlæg i Sundevedsgade-karréen Ydre Vesterbro

Bilag 2. Forslag til byfornyelsesbeslutning. af fælles gårdanlæg i Sundevedsgade-karréen Ydre Vesterbro Bilag 2. Forslag til byfornyelsesbeslutning om etablering af fælles gårdanlæg i Sundevedsgade-karréen Ydre Vesterbro Maj 2008 Byfornyelsesforslaget viser de overordnede retningslinier for, hvordan gården

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG BILAG 2 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Alsgadekarréen ALSGADE 2-4, DANNEVIRKEGADE 1-13, NY CARLSBERGVEJ 27-29 OG ENGHAVEVEJ 56-64 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 201x at sende dette forslag i høring.

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 7. februar 2011 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving Rauf Hasanezadeh Lone Clausen Susanne Johansson Søren Hvas Ebbe Merkelsen Jesper Olesen Kim Krogh

Læs mere

Center for Teknik & Miljø

Center for Teknik & Miljø Center for Teknik & Miljø Hvidbog med indsigelser og bemærkninger til forslag til tillæg til spildevandsplan for Allegade i Haslev 1. Indkomne indsigelser og bemærkninger Forslag til tillæg til spildevandsplan

Læs mere

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 5. april 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 5. april 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Hvor: Hos Peter C Dato: Lørdag d. 5. april Klokken: 10.00 13.00 Hvem: Michael Brun Halfter Thomas Sørensen Peter Christiansen Dagsorden

Læs mere

I samme forbindelse ser jeg ifølge min note 1 - at Forbundet har tilsendt jer materiale før mødet og dette vil jeg gerne have aktindsigt i.

I samme forbindelse ser jeg ifølge min note 1 - at Forbundet har tilsendt jer materiale før mødet og dette vil jeg gerne have aktindsigt i. Til Københavns Kommune Lisbeth Huohvanainen Fra Palle Flebo-Hansen Dato 03.07.2014 Tak for tilsendte mail og referat. Samt også radio/nyhederne. I samme forbindelse ser jeg ifølge min note 1 - at Forbundet

Læs mere

næstformand,teknik- Miljøudvalget

næstformand,teknik- Miljøudvalget REFERAT Teknik og Miljø Miljø Sagsnr. 95151 Brevid. 1287389 Ref. HCJ Referat af lodsejermøde den 27. juni 2011 kl. 17 00-20 00 gensidig information om vådområdeprojekt Salmosen 30. januar 2012 Deltagere:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 28. oktober 2015 Uggelhuse-Langkastrup Varmeværk

Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 28. oktober 2015 Uggelhuse-Langkastrup Varmeværk Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 28. oktober 2015 Uggelhuse-Langkastrup Varmeværk Den 27. januar 2016 afholdes informationsmøde i Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeværk AmbA i Hørning Forsamlingshus

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Dag Hammarskjöld Allékarréen Adresse: Dag Hammarskjölds Allé 42A - 42G og Classensgade 4-8

FÆLLES GÅRDHAVE Dag Hammarskjöld Allékarréen Adresse: Dag Hammarskjölds Allé 42A - 42G og Classensgade 4-8 FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Dag Hammarskjöld Allékarréen Adresse: Dag Hammarskjölds Allé 42A - 42G og Classensgade 4-8 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 2018 at sende dette forslag i høring. BILAG

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

På sidste møde blev som beboerrepræsentanter valgt

På sidste møde blev som beboerrepræsentanter valgt Referat fra det årlige beboermøde 2005. Torsdag den 17. marts 2005 i Medborgerhuset Blågården. Dagsorden: Velkomst, valg af dirigent og referent Beboerrepræsentationens beretning Regnskab Fremtidig virksomhed

Læs mere

Thyrasgade-karréen. Forslag til byfornyelsesbeslutning om etablering af fælles gårdanlæg

Thyrasgade-karréen. Forslag til byfornyelsesbeslutning om etablering af fælles gårdanlæg Forslag til byfornyelsesbeslutning om etablering af fælles gårdanlæg Thyrasgade-karréen NØRREBROGADE 180A-186 ÆGIRSGADE 2-10 THYRASGADE 1-11 GORMSGADE 1-7 Maj 2009 Spørgsmål til beslutningen kan rettes

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Bartholinsgadekarréen

FÆLLES GÅRDHAVE Bartholinsgadekarréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Bartholinsgadekarréen Adresse: Øster Søgade 10, Bartholinsgade 1-17, Nansensgade 79 og Gothersgade 150-158 BILAG 5 Teknik- og Miljøudvalget vedtog den xx.yy 2018 at sende dette

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. 1. Valg af dirigent: Lars- Frederiksvej 3 foreslås og vælges. Lars fastslår, at indkaldelsen er sket

Læs mere

Svar Jeg vil besvare spørgsmålene samlet.

Svar Jeg vil besvare spørgsmålene samlet. Miljø- og Planlægningsudvalget 2009-10 MPU alm. del Bilag 490 Offentligt Miljøministerens besvarelse af samrådsspørgsmålene BK og BL, stillet af Torben Hansen (S) Spørgsmål BK: Er det ministerens opfattelse,

Læs mere

Til Medlemmerne af Det Grønne Råd. Referat fra møde i Det Grønne Råd den 24. februar 2014. Mødedeltagere. Frederiksberg Kommunalbestyrelse

Til Medlemmerne af Det Grønne Råd. Referat fra møde i Det Grønne Råd den 24. februar 2014. Mødedeltagere. Frederiksberg Kommunalbestyrelse Til Medlemmerne af Det Grønne Råd 23.05.2014 Sagsbeh KP/KK Sagsnr.: 2013/0004303 Referat fra møde i Det Grønne Råd den 24. februar 2014 Mødedeltagere By- og Miljøområdet Vej- og Parkafdelingen Rådhuset

Læs mere