MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013"

Transkript

1 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 25. februar 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl den 25. februar 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende: Referent: Hans Chr. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Marianne Maegaard (MM) Poul Lindberg (PL) Knud Høgh (KH) Tove Vestergaard (TVP) Thor Petersen (TP) Charlie Herbst (CH) ingen Charlie Herbst Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra 10. januar og 7. februar Godkendelse af dagsorden 3. Orientering fra a) Formanden b) Forretningsføreren c) Udvalgene 4. Årsregnskab 2012, herunder revisionsberetning 5. Medlemskabsformer 6. Forslag til vedtægtsændringer 7. Samarbejdet med Erhvervsklubben 8. Generalforsamling, dagsorden mv. 9. Golfens dag 10. Eventuelt 11. Næste møde(r) 12. Personale og fortrolige sager 1. Godkendelse af referat Begge referater blev godkendt og underskrevet.

2 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt 3. Orientering fra A: Formanden (HC): 1. Orienterede om svar fra de 2 kommunale politikkere som formanden og Niels Eilif Hansen havde haft møde med, vedr. vores problemer med vores hul 15. Svaret var for os tilfredsstillende, og der skal nu laves en skrivelse til rådmanden. B: Forretningsføreren (CH): C: Udvalgene: Trivselsudvalget (TP) Husudvalget (NH) CH orienterede om indgåelse af en serviceaftale med firmaet Christian Berg vedr. de lovpligtige serviceeftersyn af kompressorer til div. køleanlæg. a) Efterlyste arbejdsopgaver til udførelse på store oprydningsdag den 16. marts Relevante arbejdsopgaver kan snarest indmeldes til Trivselsudvalget. TP kontakter iø greenkeeperne. b) Der afvikles et møde med nye medlemmer, indmeldt efter den 30. august Mødet afholdes den 18. marts 2013 kl a) Orienterede om at 2 underentreprenører har anmodet syns og skønsmanden om forslag til afhjælpning af problemerne med gulvet i restauranten. Der er tale om en sag mellem Juul & Nielsen og deres underleverandør. b) Vi har nu igen konstateret at fliser på gårdspladsen rejser sig i vinterkulden. NH har kontaktet Juul & Nielsen for snarest at få udbedret skaderne. Ligeledes har vores advokat fremsendt skrivelse om samme emne til Juul & Nielsens advokat. c) Der er fra 3 medlemmer fremkommet ønske om opstilling af en golf simulator. Husudvalget finder ikke denne simulator kan anbringes i hovedbygningen, da dette vil forstyrre anden anvendelse af bygningen. Vi

3 har derfor ikke mulighed for at finde plads til den i øjeblikket. Sponsorudvalget (HC) Hjemmeside udvalget (TVP) a) Status på Epinion medlemsundersøgelsen. Der er nu til udvalgene udsendt en listeover de medlemmer, der har meldt sig til at udføre frivilligt arbejde. CH oplyste, at i den udsendte liste er nogle fejl, så der vil blive tilsendt udvalgene en ny liste omgående. b) Der arbejdes i sekretariatet med et netværkskartotek der pt. har 120 emner i 8240 området. Flintholm Telemarketing har telefonisk kontaktet de potentielle emner i 8240 området, og tilbagesendt resultatet til sekretariatet, hvor Jan Lauridsen arbejder videre på emnerne. c) HC orienterede kort om sponsorudvalgets tanker vedr. Erhvervsklubben. HC fremsender til bestyrelsen et oplæg til beslutning i bestyrelsen vedr. Erhvervsklubben (jf. pkt. 7 i dagsordenen). Vi har nu kontakt til et firma til udarbejdelse af forslag til en ny hjemmeside, når dette forslag er fremkommet vil udvalget arbejde hårdt på at få en ny hjemmeside på benene så hurtigt som muligt.. 4. Årsregnskab 5. Medlemskabsformer TVP gennemgik den færdige årsrapport, samt den af revisor udarbejdede revisionsprotokol. Ingen af delene gav anledning til en nærmere drøftelse. Begynderudvalget har stillet følgende forslag: Mollerup Golf Club kan p.t. ikke tilbyde fuldt medlemskab til nye spillere. Vi har været nødt til at indføre venteliste. Nye spillere kan fint start og gennemføre prøven til stor bane vi kan så herefter tilbyde et medlemskab til vor par 3 bane, som må spilles så ofte det ønskes. I perioden fra indmeldelse/aflæggelse af prøve til fuldt medlemskab kan opnås, kan man deltage i de ugentlige onsdagsturneringer. Så snart der bliver plads, vil man blive fuldgyldigt medlem af golfklubben. Emnet blev også diskuteret på forrige bestyrelsesmøde, hvor NH blev bedt om hos DGU at undersøge om et sådant medlemskab uløste et Flexmedlemskab. Dette er ikke tilfældet, men imidlertidig har sekretariatet stillet sig tvivlende overfor administrationen af sådanne medlemmer, ligesom der også vil være problemer i forbindelse med HCP-regulativet. Bestyrelsen besluttede derfor, at der ikke pt. vil blive oprettet medlemsskaber af den pågældende type.

4 6. Forslag til vedtægtsændringer. 7. Samarbejde med Erhvervsklubben. Det endelige resultat af udvalgsarbejdet vedr. en revision af klubbens vedtægter foreligger nu i form af et komplet nyt sæt vedtægter. Vedtægterne er ikke i det væsentlige ændret, men er blevet moderniseret, så de er lettere overskuelige. Bestyrelsen besluttede at fremsende de ændrede vedtægter til generalforsamlingen med indstilling til godkendelse. HC fremlagde et forslag til samarbejdet med erhvervsklubben/sponsorer. Der herefter blev diskuteret i bestyrelsen. Ny Sponsor- og erhvervsudvalg. Sammensætning: Klubbens formand Klubbens kasserer Klubbens repræsentant i sportsudvalget Klubbens pro (Søren Jensen) Klubbens ansatte til varetagelse af sponsorrater (Jan Lauridsen) 3 repræsentanter fra sponsorerne (udpeges af formanden, godkendes af bestyrelsen) Arbejdsopgaver: Afvikler netværksmøder Forslag til div. sponsorrater Sponsorpleje (vigtigt) Arrangerer netværks komsammen i forbindelse med elitedivisionsmatch Arrangerer sponsormatch Deltage i klubbens øvrige netværkssamarbejde I samarbejde med sportsudvalget at udarbejde budgetforslag til eliten, der efterfølgende fremsendes til klubbens bestyrelse. Godkende eventuelle ekstraordinære bevillinger til elite og junior arbejdet Et af udvalgets medlemmer skal have fast plads i sportsudvalget med henblik på at fremme den positive dialog og fælles vision. Konsekvenser Alle kræfter omkring sponsor og netværksarbejde samles i én enhed under bestyrelsens ledelse Kun én part (MGC) tegner sponsorater i Mollerup Der kan fortsat tegnes øremærkede sponsorater, herunder også til eliten.

5 Erhvervsklubben nedlægges i sin nuværende form. Bestyrelsen godkendte det af formanden fremsatte forslag. HC tager herefter kontakt til Erhvervsklubben. 8. Generalforsamling 9. Golfens dag 10. Eventuelt. CH har udarbejdet en tidsplan til udsendelse af materialer til generalforsamlingen. Det blev besluttet, at klubben ikke deltager i Golfens dag i år. Begrundelsen herfor er at vi ikke kan tilbyde nogen form for medlemskab, idet vi pt. har venteliste. CH meddelte, at han havde fået en henvendelse fra et medlem, der forespurgte, om der ikke fandtes et medlemskab for meget ældre medlemmer f.eks. når medlemmet blev 90 år. Der er ikke pt. tanker om at lave et aldersbestemt medlemskab. 11. Næste møder/r Næste møde afholdes den 14. marts kl Personale og fortrolige sager Ingen punkter til dette punkt. Møde blev hævet kl af formanden. Referatet er sendt og skrevet af: Charlie Herbst Godkendt af: Hans Chr. Ralking Knud Høgh Niels Halleløv Poul Lindberg Marianne Maegaard Tove V. Pasalic Thor Petersen

Dagsorden: MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 23. maj 2013

Dagsorden: MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 23. maj 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. maj 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 23. maj 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende: Referent:

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 7. februar 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 7. februar 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 7. februar 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 7. februar 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 27. juni 2013 i klubbens lokaler Molle-

MOLLERUP GOLF CLUB. Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 27. juni 2013 i klubbens lokaler Molle- MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 27. juni 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 27. juni 2013 i klubbens lokaler Molle- rupvej 7 Risskov. Til stede: Hans Chr.

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Mollerup Golf Club, kl. 16.30 22.00 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Afbud: Dagsorden: Hans Chr.

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 12. december 2012

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 12. december 2012 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 12. december 2012 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 12. december 2012 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Mollerup Golf Club. Referat af bestyrelsesmøde, 8. april 2013

Mollerup Golf Club. Referat af bestyrelsesmøde, 8. april 2013 Mollerup Golf Club Referat af bestyrelsesmøde, 8. april 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 08. april 2013 i klub- bens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede:

Læs mere

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt.

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: møde # 3 efter GF 2016 Mødedato & sted: onsdag den 18. maj 2016 Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum (RB)

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Til stede:

MOLLERUP GOLF CLUB. Til stede: MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde, 16. december 2013 Referat af bestyrelsesmøde i Mollerup Golf Club, kl. 16.30 22.00 i klubbens lokaler Mollerupvej 7, 8240 Risskov Til stede: Hans Chr. Ralking (HC) Niels

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 20. Januar 2015 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede:

Læs mere

Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen (JL) Anne Terndrup (AT suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager)

Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen (JL) Anne Terndrup (AT suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: tirsdag d. 19. januar 2016 i klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen

Læs mere

Mollerup Golf Club. Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset

Mollerup Golf Club. Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Onsdag d. 26. marts kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Onsdag d. 26. marts kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Onsdag d. 26. marts kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 26. marts 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede: Hans Christian

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Onsdag d. 12. november kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Onsdag d. 12. november kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Onsdag d. 12. november kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 12. november 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede: H.

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 30. april 2009

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 30. april 2009 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 30. april 2009 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 18.00 den 30. april 2009 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 24. september 2012

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 24. september 2012 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 24. september 2012 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 24. september 2012 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. maj 2014

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. maj 2014 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. maj 2014 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 21. maj 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede: H.C. Ralking (HC)

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 30. juni kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 30. juni kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Mandag d. 30. juni kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 30. juni 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede: Hans Christian

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: torsdag, den 26. februar 2015 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Tove Vestergaard

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018. Mødedato og sted: tirsdag, den 17. april 2018 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Jesper Lorentzen (JLO) Hans

Læs mere

Referat af Erhvervs- & Sponsorudvalgsmøde d. 28/8-2013

Referat af Erhvervs- & Sponsorudvalgsmøde d. 28/8-2013 Referat af Erhvervs- & Sponsorudvalgsmøde d. 28/8-2013 Til stede: Tove Vestergaard, Jan Lauridsen, HC Ralking, Niels Balshøj, Esben Kjeldsen, Marianne Maegaard, Søren Jensen, Poul Lindberg, Per Bech og

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Onsdag d. 28. april kl

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Onsdag d. 28. april kl Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Onsdag d. 28. april kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 28. april 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede: H.C. Ralking

Læs mere

1. Godkendelse af referat møde # 11 fra 21. februar Godkendelse af dagsorden og afklaring af habilitet

1. Godkendelse af referat møde # 11 fra 21. februar Godkendelse af dagsorden og afklaring af habilitet Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2017. Mødedato og sted: onsdag, den 29. marts 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Hans Martin Skou (HMS) Jesper

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 25. august kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 25. august kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Mandag d. 25. august kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 25. august 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede: H. C.

Læs mere

Gæster: Poul Lindberg, intern revisor og Claus Gråbæk, Onlinekontoret deltog under pkt. 4.

Gæster: Poul Lindberg, intern revisor og Claus Gråbæk, Onlinekontoret deltog under pkt. 4. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: tirsdag, den 6. oktober 2015 kl. 17.00 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere

Marianne Maegaard (MM) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Anne Terndrup (AT suppleant)

Marianne Maegaard (MM) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Anne Terndrup (AT suppleant) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: tirsdag, den 16. juni 2015 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Gæster: Poul Lindberg (MGC s interne revisor) og Claus Gråbæk (Econta) deltog i mødet til og med pkt. 4.

Gæster: Poul Lindberg (MGC s interne revisor) og Claus Gråbæk (Econta) deltog i mødet til og med pkt. 4. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: mandag, den 13. april 2015 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen

Læs mere

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 7. april 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Johnny Ljungberg (JL), Kai Dinesen (KD), Janne

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 17. februar 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 17. februar 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF 2018.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF 2018. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF 2018. Mødedato og sted: tirsdag, den 11. september 2018 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere

Knud Høgh (KH) Jesper Lorentzen (JLO) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager)

Knud Høgh (KH) Jesper Lorentzen (JLO) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: tirsdag, den 8. december 2015 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Jesper Lorentzen (JLO) Ulla Køpfli

Læs mere

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Lasse Kristensen - (LK suppleant)

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Lasse Kristensen - (LK suppleant) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde nr. # 5 efter GF 2016 Mødedato & sted: torsdag d. 4. august 2016 klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Knud Høgh (KH) Jesper Lorentzen

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Mødedato og sted: tirsdag, den 7. november 2017 i Klubhuset. Inviteret: Poul Lindberg Intern Revisor

Mødedato og sted: tirsdag, den 7. november 2017 i Klubhuset. Inviteret: Poul Lindberg Intern Revisor B U Mollerup Golf Club C Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 9 efter GF 2017. M O E R U P G O F Mødedato og sted: tirsdag, den 7. november 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT)

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2009

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2009 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 17. februar 2009 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 17. februar 2009 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF Mødedato og sted: tirsdag, den 8. august 2017 i. Klubhuset

Mollerup Golf Club. Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF Mødedato og sted: tirsdag, den 8. august 2017 i. Klubhuset Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF 2017. Mødedato og sted: tirsdag, den 8. august 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Hans Martin Skou (HMS) Jesper

Læs mere

Til stede: var bestyrelsen + forretningsføreren der var afbud fra Jørgen Winther og Dorte

Til stede: var bestyrelsen + forretningsføreren der var afbud fra Jørgen Winther og Dorte MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 12. februar 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 12. FEBRUAR 2008 i klubbens lokaler Mollerupuvej 7 Risskov. Til stede: var

Læs mere

Marianne Maegaard (MM) Jan Lauridsen (JL golfmanager) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Anne Terndrup (AT suppleant)

Marianne Maegaard (MM) Jan Lauridsen (JL golfmanager) Morten Nielsen Olesen (MNO suppleant) Anne Terndrup (AT suppleant) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: tirsdag, den 18. august 2015 kl. 16.30 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere

Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum (RB) Jesper Lorentzen (JLO) Lasse T. Kristensen (LK suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager)

Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum (RB) Jesper Lorentzen (JLO) Lasse T. Kristensen (LK suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: møde # 1 efter GF 2016 Mødedato og sted: onsdag den 30. marts 2016 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 29. september kl

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Mandag d. 29. september kl Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Mandag d. 29. september kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 29. september 2014 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede:

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Møde nr. # 4 efter GF 2019

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Møde nr. # 4 efter GF 2019 Mollerup Golf Club Bestyrelsen Møde nr. # 4 efter GF 2019 Mødedato og sted: tirsdag, den 25. juni 2019 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Gert Nielsen (GN) Anton P. Sønniksen (APS) Ulla Køpfli (UK)

Læs mere

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef).

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referat af bestyrelsesmøde den 12. april 2012. Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referent: Arne

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2018.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2018. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2018. Mødedato og sted: tirsdag, den 9. oktober 2018 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Gert Nielsen (GN) Jesper Lorentzen (JLO) Hans

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Mødedato og sted: tirsdag, den 12. december 2017 i Klubhuset. Inviteret: Poul Lindberg Intern Revisor

Mødedato og sted: tirsdag, den 12. december 2017 i Klubhuset. Inviteret: Poul Lindberg Intern Revisor Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 10 efter GF 2017. Mødedato og sted: tirsdag, den 12. december 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Hans Martin Skou (HMS)

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. maj 2012

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. maj 2012 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. maj 2012 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 23. maj 2012 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende: Referent:

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 12 efter GF 2017.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 12 efter GF 2017. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 12 efter GF 2017. Mødedato og sted: tirsdag, den 27. februar 2018 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 7 efter GF Mødedato og sted: tirsdag, den 11. oktober 2016 i Klubhuset

Mollerup Golf Club. Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 7 efter GF Mødedato og sted: tirsdag, den 11. oktober 2016 i Klubhuset Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 7 efter GF 2016. Mødedato og sted: tirsdag, den 11. oktober 2016 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Hans Martin

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Mødedato og sted: tirsdag, den 6. september 2016 i Klubhuset

Mødedato og sted: tirsdag, den 6. september 2016 i Klubhuset Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2016. Mødedato og sted: tirsdag, den 6. september 2016 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Hans Martin

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde fra bestyrelsesmøde Torsdag den 4. april 2013 kl. 19.00 22.00 i bestyrelseslokalet Afbud fra Rene Tauner 1. Opfølgning på generalforsamling Henrik Høgstrup Nye vedtægter er underskrevet og mangler alene

Læs mere

Møde: Referat bestyrelsesmøde 23/1-17.00 Dato: 23. januar 2013 Sted:

Møde: Referat bestyrelsesmøde 23/1-17.00 Dato: 23. januar 2013 Sted: Møde: Referat bestyrelsesmøde 23/1-17.00 Dato: 23. januar 2013 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Morten Seehausen, Bjarne Hansen,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 19. oktober, 2015, kl. 17.00 I Golfrestauranten

Referat Bestyrelsesmøde 19. oktober, 2015, kl. 17.00 I Golfrestauranten Referat Bestyrelsesmøde 19. oktober, 2015, kl. 17.00 I Golfrestauranten Tilstede: Povl Arne Høier (PAH), Per Eskildsen (PE), Lauritz Matthiesen (LM) og Laurids Caspersen (LC). Fraværende: Susanne Gaarde

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

C M O L L E. Mollerup Golf Club. Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 4 efter GF Mødedato og sted: tirsdag, den 27. juni 2017 i.

C M O L L E. Mollerup Golf Club. Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 4 efter GF Mødedato og sted: tirsdag, den 27. juni 2017 i. B U C M O E R U P G O F Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 4 efter GF 2017. Mødedato og sted: tirsdag, den 27. juni 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Hans Martin Skou (HMS)

Læs mere

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD)

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD) Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 24. februar 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Jørn Schlichting (JS), Janne Andreasen (JA)

Læs mere

Vedtægter Fredericia Golf Club 1 Klubbens navn er Fredericia Golf Club, og dens hjemsted er i Fredericia Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 1 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Peter Sparre Andersen (PSA), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ),

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 25. juni 2012

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 25. juni 2012 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 25. juni 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 25. Juni i Mollerup Golfclub Til stede: Fraværende: Referent: Hans Chr. Ralking (HC) Henrik Vinther (HV) Niels Halleløv (NCH)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Møde nr. # 5 efter GF 2019

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Møde nr. # 5 efter GF 2019 Mollerup Golf Club Bestyrelsen Møde nr. # 5 efter GF 2019 Mødedato og sted: tirsdag, den 13. august 2019 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Gert Nielsen (GN) Ulla Køpfli (UK) Erwin Berngruber (EB)

Læs mere

Vedtægter for DGC Dragsholm Golf Club. Golfklubben i Fårevejle

Vedtægter for DGC Dragsholm Golf Club. Golfklubben i Fårevejle Vedtægter for DGC Dragsholm Golf Club Golfklubben i Fårevejle 1 Klubbens navn er DGC Dragsholm Golf Club, golfklubben i Fårevejle, og dens hjemsted er i Odsherred Kommune. Det er Dragsholm Golf Club almene

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 16. juni 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 16. juni 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. juni 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Hillerød Golf Klubs vedtægter

Hillerød Golf Klubs vedtægter Hillerød Golf Klubs vedtægter 1. Navn, juridisk egenart og hjemsted Klubben er stiftet den 25. juni 1966. Dens navn er Hillerød Golf Klub. Klubben er en selvejende forening og skal være medlem af Dansk

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE Silkeborg Golf A/S 22. maj 2008

Referat fra BESTYRELSESMØDE Silkeborg Golf A/S 22. maj 2008 Referat fra BESTYRELSESMØDE Silkeborg Golf A/S 22. maj 2008 Deltagere fra bestyrelsen: Hans Bremer (HB), Poul Riberholt (PR) og Kurt Grey Schuster (KGS). Der var afbud fra Niels Otto Andersen (NOA), Endvidere

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag 16. april 2015 kl. 18.00-22.00

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag 16. april 2015 kl. 18.00-22.00 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag 16. april 2015 kl. 18.00-22.00 Deltagere: Henning Nielsen, Rene Brodin, Jane Bojsen og Christian Lose Afbud: Jens Duval, Ulrik Skovgaard og Hans Otto Kristiansen Referent:

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING MARTS 2012 Mollerup Golf Club.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING MARTS 2012 Mollerup Golf Club. 1 ORDINÆR GENERALFORSAMLING MARTS 2012 Mollerup Golf Club. Mollerup Golf Clubs 20. ordinære generalforsamling blev afholdt d. 29. marts 2012 kl. 19.00 i auditoriet hos VIA UC, Skejbyvej 29, 8240 Risskov.

Læs mere

VEDTÆGTER. KFUKs SOCIALE ARBEJDE. Niels Hemmingsens Gade 10, 2.sal. 1153 København K. 35 26 30 33 post@kfuksa.dk CVR nr.

VEDTÆGTER. KFUKs SOCIALE ARBEJDE. Niels Hemmingsens Gade 10, 2.sal. 1153 København K. 35 26 30 33 post@kfuksa.dk CVR nr. VEDTÆGTER KFUKs SOCIALE ARBEJDE Niels Hemmingsens Gade 10, 2.sal 1153 København K 35 26 30 33 post@kfuksa.dk CVR nr. 27 09 36 12 2015 1 1 Foreningens navn er KFUKs Sociale Arbejde. Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB

VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB Tegning af STANDER 1. NAVN Clubbens navn er MARSELISBORG KAJAK CLUB, hjemsted Århus kommune. Clubben er stiftet 1. november 1928. 2. FORMÅL Stk. 1. Clubbens formål

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2017.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2017. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2017. Mødedato og sted: mandag, den 4. september 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Hans Martin Skou (HMS) Marianne

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE Offentligt referat Bestyrelsesmøde den 8. januar 2013 kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Anders Stampe (AS) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL)

Læs mere

Mødedato og sted: tirsdag, den 2. april 2019 kl i Klubhuset. 1) Godkendelse af referat møde # 12 fra 5. marts 2019 og # 13 fra 11.

Mødedato og sted: tirsdag, den 2. april 2019 kl i Klubhuset. 1) Godkendelse af referat møde # 12 fra 5. marts 2019 og # 13 fra 11. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde #1 efter GF 2019. Mødedato og sted: tirsdag, den 2. april 2019 kl. 17.00 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Gert Nielsen (GN) Erwin Berngruber (EB)

Læs mere

Version: 19.februar 2016 UDKAST TIL VEDTÆGTER FOR Stensballegård Golfklub

Version: 19.februar 2016 UDKAST TIL VEDTÆGTER FOR Stensballegård Golfklub Version: 19.februar 2016 UDKAST TIL VEDTÆGTER FOR Stensballegård Golfklub 1 - Navn og hjemsted Klubbens navn er Stensballegård Golfklub. Golfklubben har hjemsted i Horsens Kommune og er medlem af Dansk

Læs mere

GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER

GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER GODE RÅD TIL GOLFENS DAG FØR, UNDER & EFTER INDEN GOLFENS DAG AKTIVER KLUBBENS MEDLEMMER I FORBINDELSE MED PLANLÆGNINGEN AF OG MARKEDSFØRINGEN AF GOLFENS DAG. BRUG DE RESSOURCEPERSONER SOM KLUBBEN HAR.

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 25. august 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 25. august 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 25. august 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 25. AUGUST 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Mødedato og sted: mandag d. 8. Februar 2016 kl i Klubhuset. Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen (JLO)

Mødedato og sted: mandag d. 8. Februar 2016 kl i Klubhuset. Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen (JLO) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 8. Februar 2016 kl. 17.00 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NCH) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper

Læs mere

Mødedato og sted: tirsdag, den 28. maj 2019 kl i Klubhuset

Mødedato og sted: tirsdag, den 28. maj 2019 kl i Klubhuset Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde #3 efter GF 2019. Mødedato og sted: tirsdag, den 28. maj 2019 kl. 17.00 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Gert Nielsen (GN) Erwin Berngruber (EB)

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998

VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998 VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998 1. Navn 1.1. Foreningens navn er FCM Klubsamarbejdet Foreningen af 26. april 1998 (herefter foreningen ). 2. Formål 2.1. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for. Brunt & Gult Foreningen for sidevognens udbredelse

Vedtægter for. Brunt & Gult Foreningen for sidevognens udbredelse Vedtægter for Brunt & Gult Foreningen for sidevognens udbredelse 4. udgave - 12. marts 2011 Indhold 1 Foreningens grundlag.................................... 2 2 Foreningens formål og aktiviteter.............................

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde mandag 11. maj 2015 kl. 18.00-22.00

Referat fra bestyrelsesmøde mandag 11. maj 2015 kl. 18.00-22.00 Referat fra bestyrelsesmøde mandag 11. maj 2015 kl. 18.00-22.00 Deltagere: Henning Nielsen, Jens Duval, Rene Brodin, Jane Bojsen, Hans Otto Kristiansen, Ulrik Skovgaard og Christian Lose Afbud: Referent:

Læs mere

Referat vedr. bestyrelsesmødet den 21. maj 2014 kl. 16.30 Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat vedr. bestyrelsesmødet den 21. maj 2014 kl. 16.30 Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat vedr. bestyrelsesmødet den 21. maj 2014 kl. 16.30 Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Inviteret: Kirsten Egelund Pedersen, René Baarts, Ib Møller, Charles Gjørup, Jette Skott Suppleanter: Carsten

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Mødedato og sted: tirsdag, den 30. april 2019 kl i Klubhuset. Inviterede gæster: Poul Lindberg, parlamentarisk revisor

Mødedato og sted: tirsdag, den 30. april 2019 kl i Klubhuset. Inviterede gæster: Poul Lindberg, parlamentarisk revisor Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde #2 efter GF 2019. Mødedato og sted: tirsdag, den 30. april 2019 kl. 17.00 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Gert Nielsen (GN) Erwin Berngruber (EB)

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl. 19.00 Nordstjernen, Blokhus Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden oplyste, at

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2009 Vedtægter BESTYRELSE 2009 Formand Jan Juul Tlf. 97 15 68 99 jan.juul@opal-tex.dk Kildevej 9 jan.juul@mail.tele.dk 7430 Ikast Jylland-Nord Lars Nørkjær Tlf. 61 67 78 04 lars.noerkjaer@stofanet.dk

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 21. februar 2017 kl. 16:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Til stede: Hans B. Johnsen, Hans-Erik Nielsen, Per L. Jensen, Ivan Skovsted, John Knudsen og Svend Erik Pedersen Fraværende: Nikolaj F. Jensen Sekretær:

Læs mere

Vedtægter VALLØ GOLFKLUB

Vedtægter VALLØ GOLFKLUB MARTS 2014 Vedtægter for VALLØ GOLFKLUB Køgevej 87 4600 Køge Telefon: 56 29 00 14 E-mail: sekretariat@valloe-golfklub.dk Web: www.valloe-golfklub.dk I Vallø Golfklub arbejder vi for et åbent og imødekommende

Læs mere

M a n d a t o g f o r r e t n i n g s o r d e n f o r v e d e r l a g s u d v a l g e t i A m b u A / S

M a n d a t o g f o r r e t n i n g s o r d e n f o r v e d e r l a g s u d v a l g e t i A m b u A / S M a n d a t o g f o r r e t n i n g s o r d e n f o r v e d e r l a g s u d v a l g e t i A m b u A / S 1. Baggrund og formål 1.1 Udvalget er etableret af Selskabets bestyrelse med henblik på at bistå

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 20. januar 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 20. januar 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 20. januar 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 20. januar 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere