Fritids- og Idrætspolitik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fritids- og Idrætspolitik"

Transkript

1 Forslagsnr. Tekst: Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape FRI-A-03 Renovering - ombygning af Bøgelund hovedhus/længe, etablering af p-pladser - Afledt drift * 0 * 0 * 0 * FRI-A-04 Omklædningsfaciliteter på Mosevej Sportsplads FRI-A-05 Etablering af ny tribune m.m. på Mosevej Sportsplads Afledt drift FRI-A-06 Udvidelse af Kolding KetcherCenters indendørs faciliteter FRI-A-07 Multihus i Vester Nebel Afledt drift FRI-A-08 Udvidelse/renovering af Bøgelundhallerne/Kolding Rideklub Hallerne FRI-A-10 Etablering af svømmefaciliteter ved Vonsild FRI-A-09 Udvidelse af KFUM- FRI-A-11 Ombygning af Kolding Vandrerhjems hovedbygning/værelsesfløj med nye værelser

2 med bad og toilet samt etablering af handicaplift FIU-A-12 Etablering af depotrum ved Aktivitetshuset Sdr. Stenderup FIU-A-13 Helhedsplan for området ved Kvarterhuset og KFUM-Hallerne ** ** ** FIU-A-14 Udvidelse af Bramdrupdam Sports- & Mødecenter FIU-A-15 Udvidelse af Park-Hallen FIU-A-16 Udvidelse af Lunderskov Hallen * Ændringsforslaget er ikke prissat. ** Afledt drift ej beregnet. Ændringsforslag omhandlende Realisering af Seest Fritidslandskab: Etablering af sti, Renovering af Stengård, P-pladser og idrætsfaciliteter, er et bredt forankret projekt, der vedrører både, Vej- og Parkpolitik samt Miljøpolitik. Ændringsforslaget er placeret under Miljøpolitik.

3 FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 Nettorådighedsbeløb Projektet indeholder renovering af facader, tagkonstruktioner, vinduer på sidebygningen fra 1963 samt opdatering af udearealerne. De skråstillede massive facadeelementer i hele bygningens højde, som ikke er isoleret og som giver træk og kondens problemer, fjernes og erstattes af nye facader, ligesom vinduer og døre udskiftes. Endvidere vil der ske udskiftning af tagpapbelægningen og efterisolering af taget. Udearealerne opdateres til et acceptabelt niveau.

4 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 Nettorådighedsbeløb Projektet indeholder etablering af ventilationsanlæg/cts i både bygning 1 (den gamle chokoladefabrik) og bygning 2 (sidebygningen). Bygning 1 indeholder et gammelt anlæg, mens der ikke findes ventilationsanlæg i bygning 2. Indeklimaet er ikke optimalt og med renovering (efterisolering/tætning/nye vinduer i bygning 1) bør der installeres et ventilationsanlæg med varmegenvinding (pris 4,57 mio. kr.). Endvidere vurderes det, at det vil være optimal med renovering eller etablering af nye omklædningsfaciliteter i bygningen (pris 4,77 mio. kr.).

5 FRI-A 03 Renovering - ombygning af Bøgelund hovedhus/længe, etablering af p-pladser Nettorådighedsbeløb Afledt drift * * * * Projektet indeholder nedbrydning af hovedbygningen Bøgelund, etablering af nye klub-, møde-, omklædnings- og toiletfaciliteter samt ombygning af østfløjen med depotrum til brug for samtlige nuværende foreninger, Kolding Motion, Kolding Orienteringsklub, Kolding Bicykle Club konkurrence og motion, Kolding Triathlon Klub, Kolding Skiklub og Kolding Rideklub. Endvidere indkøb af inventar samt etablering af p-pladser (kommunalt projekt). * Afledt drift er ikke beregnet idet der er afsat driftsmidler til nuværende faciliteter. Projektet kan muligvis ses i sammenhæng med eventuel etablering af nyt fodboldanlæg ved Bøgelundområdet.

6 FRI-A-04 Omklædningsfaciliteter på Mosevej Sportsplads Nettorådighedsbeløb Projektet indeholder etablering af 4 nye omklædningsrum med 2 sundhedsrum og toiletter på 297 m 2, samt 2 ekstra omklædningsrum med dommeromklædning og toiletter på 145 m 2. De 4 omklædningsrum skal erstatte de nuværende opstillede pavilloner, mens de 2 ekstra omklædningsrum skal tilgodese det øgede behov grundet flere medlemmer og forøgelse af antal træningspas. En alternativ her og nu løsning på manglende omklædningsfaciliteter kan være leje af yderligere pavilloner til formålet. Der er indhentet følgende overslagspris på etablering og drift af pavillon med 2 omklædningsrum med toilet etableringsudgifter kr., årlig leje ved 36 mdr ,- kr. pr. md. /60 mdr kr. pr. md., hertil kommer kr. til rengøring.

7 FRI-A-05 Etablering af ny tribune m.m. på Mosevej Sportsplads Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af ny tribunebygning med omklædningsrum i stueplan på 195 m 2 erstatter nuværende tribune med omklædningsfaciliteter, mødelokaler på 1. sal på 195 m 2 samt overdækket tribune med 240 siddepladser. Overdækket areal udgør 180 m 2. Alternativt til en helt ny tribune kan være etablering af ca. 200 siddepladser på nuværende tribune enkeltsæder inkl. montering kr. (model med bænke vil kunne reducere prisen med et mindre beløb ej prissat). Kolding Boldklub og Kolding Q har meddelt, at foreningen ikke anser den alternative løsning med siddepladser på nuværende tribune for optimal. Vedtages forslaget ikke ved budgetlægningen for 2016, vil forslaget blive prisfremskrevet og videreført ved kommende års budgetlægning.

8 FRI-A-06 Udvidelse af Kolding KetcherCenters indendørs faciliteter Nettorådighedsbeløb Projektet indeholder udvidelse af nuværende indendørs tennisbaner med 1 opvisningsbane med mulighed for tilskuerfaciliteter, udvidelse af badmintonhal med yderligere 4 baner samt møde-, aktivitets-, motions-, omklædnings-, toilet- og depotfaciliteter. En udvidelse af antal tennisbaner med tilskuerfaciliteter vil betyde, at den stigende efterspørgsel vil kunne tilgodeses, ligesom tilskuerfaciliteterne vil bevirke, at der kan gennemføres større nationale og internationale arrangementer. Kolding Badminton Klub er inde i en meget positiv udvikling, hvor klubben både inden for bredden go elitesporten leverer gode resultater, og interessen for sporten er støt stigende. Klubben har i øjeblikket medlemsstop, da der ikke kan tilbydes træningstider. En udvidelse med yderligere 4 baner vil ligeledes betyde, at klubben kan byde ind på større nationale og internationale badmintonarrangementer/turneringer. Projektet skal medvirke til at styrke centret, og skabe mulighed for at flere mennesker kan mødes på tværs af aktiviteter, ligesom det er et ønske at skabe et attraktivt ungdomsmiljø. Der er udarbejdet 2 modeller for en evt. kommende udvidelse af centret de økonomiske anlægsomkostninger ligger fra ca. 24,5 mio. kr. til 30,5 mio. kr. Det samlede projekt kan opdeles i 2 etaper, hvor behovet for flere badmintonbaner med servicefaciliteterne har 1. prioritet. Ved ikke at medtage tennisdelen vil anlægsbudgettet kunne reduceres med 11,4 mio. kr.

9 FRI-A-7 Multihus i Vester Nebel Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af et multihus i Vester Nebel med en 20 x 40 boldbane, forenings- og caféfaciliteter, omklædningsfaciliteter og redskabsrum på i alt m 2. Opførelse af multihus på arealet med boldbane vil kræve udarbejdelse af ny lokalplan.

10 FRI-A-8 Udvidelse/renovering af Bøgelundhallerne/Kolding Rideklub Nettorådighedsbeløb Afledt drift Forslagets materielle indhold: Projektet indeholder etablering af ny ridehal, foreningslokaler, elevværelser, ny staldbygning (der opfylder gældende lovkrav) samt nedrivning af gamle stalde m.m. projektet kan opdeles i 2 etaper, hvilket forøger anlægsprisen med kr.

11 FRI-A-9 Udvidelse af KFUM-Hallerne Nettorådighedsbeløb Projektet indeholder udvidelse af KFUM-Hallerne med etablering af en hal 3 på m 2 med tribune og tilskuerfaciliteter i den ene side anslået anlægssum kr. excl. moms, ny foyér med reception, omklædnings- og toiletfaciliteter og teknikrum i stueplan på 544 m 2 anslået anlægssum kr. excl. moms, nyt køkken, cafeteria, mødelokaler på 1. sal på 450 m 2 anslået anlægssum kr. excl. moms. Til ovennævnte anlægssummer skal tillægges kr. excl. moms i tillæg for lavenergibyggeri med solceller og stort ventilationsanlæg og kr. excl. moms til ændring af vej og etablering af parkeringspladser. Det af bestyrelsen for KFUM-Hallerne fremsendte projekt med anlægsoverslag har endnu ikke været forelagt Kommunale Ejendomme for vurdering af anlægspriser.

12 FRI-A 10 Etablering af svømmefaciliteter ved Vonsild Nettorådighedsbeløb Afledt drift Projektet indeholder etablering af svømmehal på m 2 med et 50-meters konkurrencebassin med 8 baner, med mulighed for opdeling i 2 bassiner, et 25-meters bassin med 6 baner til udsvømning, tilskuerfaciliteter, varmtvandsbassin, saunaer, omklædningsfaciliteter, klub- og caféfaciliteter, faciliteter til 1. hjælp, livredder, dommer, depot og rengøring. Anslået økonomi: 138,8 mio. kr. projektet kan reduceres med en reduktion af anlægssummen til følge. Udgift til afledt drift er ikke beregnet (kommunalt projekt).

13 FRI-A-11 Renovering og ombygning af Kolding Vandrerhjems hovedbygning/værelsesfløj med nye værelser med bad og toilet Fritids- og Idrætsudvalgets møde 13. august 2014, sagsnr. 3 Budget år:2015 Nettorådighedsbeløb Projektet indeholder en renovering/ombygning af hovedbygning/værelsesfløj med nye værelser med bad og toilet, samt etablering af lift til handicappede for derved at skabe mulighed for at handicappede kan komme til spisesalen.

14 FIU-A-12 Etablering af depotrum ved Aktivitetshuset, Sdr. Stenderup Nettodrift Projektet indeholder etablering af et depotrum i tilknytning til Aktivitetshuset. Depotrummet skal anvendes til opbevaring af de mange gymnastikredskaber m.v.

15 FIU-A-13 Helhedsplanen for området ved Kvarterhuset og KFUM-Hallerne Nettodrift Projektet indeholder en helhedsplan for friarealet mellem Kvarterhuset og KFUM-Hallerne bestående af et nyt multianvendeligt sports- og idrætsareal, som skal kunne bruges af børn, unge, voksne herunder også af ældre i og udenfor det etablerende foreningsliv.

16 FIU-A-14 Udvidelse af Bramdrupdam Sports- og Mødecenter Nettodrift? Projektet indeholder bl.a. etablering af en multihal med mulighed for opdeling i flere mindre aktivitetsrum. Projektet er ikke revurderet i forhold til tidligere fremsendt ønske, men hallen ønsker blot at tilkendegive, at man fortsat er interesseret i en udvidelse af hallen

17 FIU-A-15 Udvidelse af Park-Hallen Nettodrift? Projektet indeholder udvidelse med hal 2, omdannelse af minihallen til større bevægelseslokale samt etablering af hallen. Projektet er ikke revurderet i forhold til tidligere fremsendt ønske, men hallen ønsker blot at tilkendegive, at man fortsat er interesseret i en udvidelse af hallen.

18 FIU-A-16 Udvidelse af Lunderskov Hallen Nettodrift? Projektet indeholder et nyt idræts-, kultur- og aktivitetscenter ved hallen. Der er ved at blive udarbejdet konkret materiale bestående af tegninger, anlægsbudget, driftsbudget og finansieringsplan. Materialet vil blive indsendt inden sommerferien.

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 5.498 0 0 0 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 9.338 0 0 0 FRI-A-03 Renovering - ombygning

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 note Drift: Anlæg: FIU-A-01 Renovering af Brostræde 5.498 1 3-5, etape 2 FIU-A-02 Renovering af Brostræde 10.809 2 3-5, etape 3 FIU-A-03 Renovering - ombygning 11.165

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2015 2016 2017 2018 Side Drift: FRI-S-01 Etablering af en særlig pulje til brug for kommunens engagement ved særlig store events * FRI-S-2 Opskrivning af tilskudsrammen til projekt TEAM

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2017 2018 2019 2020 note Drift: Anlæg: FIU-A-01 Renovering af Brostræde 5.580 1 3-5, etape 2 FIU-A-02 Renovering af Brostræde 10.971 2 3-5, etape 3 FIU-A-03 Renovering - ombygning 13.032

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. FRI-S-01 FRI-S-02 FRI-S-03 FRI-S-04 FRI-S-05 FRI-S-06 FRI-S-07 FRI-S-08 Tekst: 2014 2015 2016 2017 Side Drift: Opskrivning af tilskudsrammen til projekt TEAM Danmark 380 380 380 380 Opskrivning

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. FRI-S-01 FRI-S-02 FRI-S-03 FRI-S-04 FRI-S-05 FRI-S-06 FRI-S-07 FRI-S-08 Tekst: 2015 2016 2017 2018 Side Drift: Opskrivning af tilskudsrammen til projekt TEAM Danmark 380 380 380 380 Opskrivning

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Tekst: 2018 2019 2020 2021 note Drift: Anlæg: FIU-A-01 Renovering af Brostræde 5.713 1 3-5, etape 2 FIU-A-02 Renovering af Brostræde 11.232 2 3-5, etape 3 FIU-A-03 Renovering - ombygning ** 3 af Bøgelund

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2018 2019 2020 2021 note Drift: Anlæg: FIU-A-01 Renovering af Brostræde 5.713 1 3-5, etape 2 FIU-A-02 Renovering af Brostræde 10.818 2 3-5, etape 3 FIU-A-03 Udvidelse af Kolding 11.977

Læs mere

Katalog over udvalgenes ændringsforslag 2014-2017

Katalog over udvalgenes ændringsforslag 2014-2017 Katalog over udvalgenes ændringsforslag 2014-2017 Centralforvaltningen 9. september 2013 3 Indhold Indledning... 3 Socialpolitik... 5 Uddannelsespolitik... 9 Fritids- og Idrætspolitik... 17 Vej- og Parkpolitik...

Læs mere

FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK Drift, serviceudgifter

FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK Drift, serviceudgifter Indledning Området administreres af Kultur- og Fritidsudvalget. Området omfatter drift af kommunale fritids-/ idrætsfaciliteter, tilskud til drift af ikke kommunale fritids-/idrætsfaciliteter samt tilskud

Læs mere

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden Prisoverslag 1, Sparsom renovering Enheds- Sum Pos. Ydelse Enhed Antal pris excl. moms kr 1,0 Renovering af eksisterende bygning 1 1,2 Idræts- og omklædningsfaciliteter og fløjbygning: Renovering af tagkonstruktion.

Læs mere

Renoveringspulje februar 2014

Renoveringspulje februar 2014 Sag 14-2784 dk. 29875-14 Renoveringspulje februar 2014 nr. Foreningens navn Sagsid. Projekt Samlet pris 1 Ansager Jagtforening 14-2704 Værdi eget arbejde Tilskudsgrundlag Tilskud til udskiftning af dør

Læs mere

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN 2 Formål Alslev Sport og Kultur (ASK) har et stort ønske om, at der bygges en ny sportshal i byen. Den eksisterende hal er nedslidt, og den kan ikke efterleve

Læs mere

Introduktion til Fritids- og Idrætsområdet

Introduktion til Fritids- og Idrætsområdet Børne- og Uddannelsesforvaltningen Introduktion til Fritids- og Idrætsområdet Fritidsrådets møde den 16. januar 2018 Politisk organisation Byråd Økonomiudvalg Fritids- og Idrætsudvalget Fritidsrådet (Folkeoplysning)

Læs mere

Guide for ansøgning om. nye fritids- og idrætsfacilitet er med mulighed for aktiviteter for alle generationer

Guide for ansøgning om. nye fritids- og idrætsfacilitet er med mulighed for aktiviteter for alle generationer Guide for ansøgning om nye fritids- og idrætsfacilitet er med mulighed for aktiviteter for alle generationer Processen Hvad er formålet med nye fritids- og idrætsfaciliteter i lokalområdet? Hvilken betydning

Læs mere

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg 1. Forslag til nyt eller ændret anlæg Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Skanderborg Kulturhus - dbygning med sidescene og sammenhæng med 4.840 1.815 søtorv Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Kulturhuset

Læs mere

Ændringsforslag. Beløb i hele 1.000 kr. 2016 2017 2018 2019 Nettorådighedsbeløb 5.283 5.185 0 0 Afledt drift 300 373 213 213

Ændringsforslag. Beløb i hele 1.000 kr. 2016 2017 2018 2019 Nettorådighedsbeløb 5.283 5.185 0 0 Afledt drift 300 373 213 213 Generelle oplysninger: Forslag nr./tekst: MU-A-01 - Realisering af Seest Fritidslandskab: Etablering af sti, Renovering af Stensgård, P-pladser og idrætsfaciliteter Politikområde: Miljøpolitik, Vej- og

Læs mere

Rosendal IOC. Indoor - Outdoor - Connection

Rosendal IOC. Indoor - Outdoor - Connection Rosendal IOC Indoor - Outdoor - Connection Formål: At skabe nye, bedre samt optimere eksisterende rammer og muligheder for både organiseret og uorganiseret idræt i området. Målgruppe. Kraftcenter Rosendal.

Læs mere

10. LUNDERSKOV Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Kongsbjergskolen

10. LUNDERSKOV Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Kongsbjergskolen Kolding Kommune 10. LUNDERSKOV Skoledistrikt: Kongsbjergskolen Lunderskov er en af de større bysamfund i Kolding kommune og ligger i den vestlige del af kommunen med ca. 13 kilometer til Kolding. Den lokale

Læs mere

FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK Drift, serviceudgifter

FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK Drift, serviceudgifter Indledning Området administreres af Kultur- og Fritidsudvalget. Området omfatter drift af kommunale fritids-/ idrætsfaciliteter, tilskud til drift af ikke kommunale fritids-/idrætsfaciliteter samt tilskud

Læs mere

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 På Byrådsmødet den 28. juni 2016 blev anbefalingerne fra Udvalget for Kultur og Sundhed i forhold til investeringsstrategien

Læs mere

Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne

Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne LYNE HALLEN KLOSTERVEJ 3 6880 TARM Tlf. 7525 0383 www.lynehallen.dk hallen@lyne.dk Indhold Beskrivelse af projektet... 2 Formålet med projektet...

Læs mere

SPORTS- & KULTURHUS HJERTING

SPORTS- & KULTURHUS HJERTING SPORTS- & KULTURHUS HJERTING SPORTS- & KULTURHUS HJERTING _ 2016 BYGHERRE HJERTING IDRÆTSFORENING MF ARKITEKT KROGH ARKITEKTER BUDGET 13,4 MIO. KR. OPFØRELSE 2016-17 DET NYE KLUBHUS...ER EN FORTOLKNING

Læs mere

Fremtidig anvendelse af Sjælsøhallen

Fremtidig anvendelse af Sjælsøhallen Fremtidig anvendelse af Sjælsøhallen Beskrivelse af Sjælsøhallen Sjælsøhallen er beliggende på Ravnsnæsvej 103 A, 3460, over for Sjælsøskolen. Sjælsøhallen er fra 1970 erne og den første egentlige idrætshal

Læs mere

Hæfte 6 - et kultur- og idrætshus

Hæfte 6 - et kultur- og idrætshus Hæfte 6 - et kultur- og idrætshus Opsamling og økonomi DGI Projekt- og udviklingsværksted i Finn Refslund Arkitekt MAA Mobil 22459533 finnrefslund@live.dk Erik Muff Reinert Art Director Mobil 22538248

Læs mere

Bøgelundhallerne/ Foreningshuset Bøgelund Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet

Bøgelundhallerne/ Foreningshuset Bøgelund Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Kolding Kommune 28. & Bøgelund ligger i det østlige hjørne af Bramdrupdam i nær tilknytning til Marielundsskoven, Kolding Skov og Bramdrup Skov. Den tidligere landejendom rummer, udover Daginstitutionen

Læs mere

Idrætsfaciliteter på Nordre Strandvej Orientering om fremtidige muligheder

Idrætsfaciliteter på Nordre Strandvej Orientering om fremtidige muligheder Notat Idrætsfaciliteter på Nordre Strandvej Orientering om fremtidige muligheder Nærværende notat omhandler forskellige muligheder for en fremtidig udvikling af de nuværende idrætsfaciliteter beliggende

Læs mere

Budget 2016 Anlæg 2016-2019: Investeringsoversigt

Budget 2016 Anlæg 2016-2019: Investeringsoversigt Politikområde: Økonomiudvalget x Eksisterende Ændring, +/- Udvidelse, nyt Fysisk location (adresse) Projektbeskrivelse, Nyborgvej Overordnet beskrivelse Indtil 2004 var klubbane for Boldklubben Stjernen.

Læs mere

17. STEPPING Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Stepping Skole

17. STEPPING Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Stepping Skole Kolding Kommune 17. STEPPING Skoledistrikt: Stepping Skole Stepping er beliggende i kommunens sydvestlige hjørne ca. 23 km fra Kolding by. Den gamle del af landsbyens bebyggelse er anlagt som forteby,

Læs mere

2. BRAMDRUPDAM 3.2. Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Bramdrup Skole

2. BRAMDRUPDAM 3.2. Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Bramdrup Skole Kolding Kommune 2. BRAMDRUPDAM Skoledistrikt: Bramdrup Skole Bramdrupdam og Bramdrup ligger som et samlet forstadsområde afgrænset af motorvejen og skove i øst. Sporene af den oprindelige landsby Bramdrup

Læs mere

Opsummering af ansøgninger til Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2016

Opsummering af ansøgninger til Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2016 Returadresse Land, By og Kultur Kultur, Natur og Fritid Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Opsummering af ansøgninger til Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2016 Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Læs mere

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet Sag. nr: 09.674 18.02.2013 luftperspektiv Vildbjerg Sports- & Kulturcenter regnes blandt landets bedste, når det gælder faciliteter til træningsophold. DBU`s kvindelandshold & ungdomshold er blandt gæsterne,

Læs mere

Budget 2016 Fritids- og Idrætspolitik

Budget 2016 Fritids- og Idrætspolitik Budget 2016 Fritids- og Idrætspolitik Beskrivelse af opga- ver/ --- hele 1.000 kr. --- Fælles formål (1.397) Projekter, jubilæumsgaver, venskabsbybesøg Fritidsfest, hædring af mestre, til foreninger. 92

Læs mere

Katalog over udvalgenes ændringsforslag 2013

Katalog over udvalgenes ændringsforslag 2013 Katalog over udvalgenes ændringsforslag 2013 Centralforvaltningen 5. september 2012 Indhold Indledning... 2 Socialpolitik... 4 Arbejdsmarkedspolitik... 8 Uddannelsespolitik... 10 Fritids- og Idrætspolitik...

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Hald Ege Hal. Helhedsplan, revideret forslag til Hald Ege Hallen,

Hald Ege Hal. Helhedsplan, revideret forslag til Hald Ege Hallen, Hal Ege Hallen Helhedsplan, revideret forslag til Hald Ege Hallen, 15.03.05 I forbindelse med udarbejdelsen af den samlede helhedsplan for Hald Ege Hal og Hald Ege Skole tager dette delprojekt for udvidelsen

Læs mere

Syddjurs Kommune September 2019

Syddjurs Kommune September 2019 B - Nybyging 0. - 2. årgang i 5 spor, placeret ved ny daginstitution Indskolingsbygning for 0. - 2. klasse i 5 spor, svarende til 15 almenklasser og tilhørende SFO og tidlig skolestart Foreslået placeret

Læs mere

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt Ansøger Aktiviteter i 2017 Ansøgt max 50 % 1 Rønde Rønde Bordtennisklub (RBTK) spiller i dag i 1. division (den næstbedste række i Danmark). Denne placering har betydet en øget tilgang af medlemmer til

Læs mere

Region Sjælland Platangårdens Ungdomscenter. Ungdomsboliger Glentevej, Næstved. Sag 11006 24.01.2012. White arkitekter A/S Næstved

Region Sjælland Platangårdens Ungdomscenter. Ungdomsboliger Glentevej, Næstved. Sag 11006 24.01.2012. White arkitekter A/S Næstved Region Sjælland Region Sjælland Skitseforslag 1:100 Eksist. tegninger Depot for havemøbler mm Cykler mm Depot for havemøbler mm Ny indgang Reng. Entré Depot Bad 1 Værelse 1 Bad 1 Værelse 1 Kontor Hall

Læs mere

Det nye Sæby Fritidscenter

Det nye Sæby Fritidscenter Sæby, den 04.04.14. Ansøgning om udvidelse af Sæby Fritidscenter. For at efterkomme vore mange brugers behov for mere plads og bedre forhold, ansøger vi herved Frederikshavn Kommune om tilladelse til at

Læs mere

25. SYDLIGE BYDEL Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Sdr.

25. SYDLIGE BYDEL Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Sdr. Kolding Kommune 25. SYDLIGE BYDEL Skoledistrikt: Sdr. Vang Skole Koldings sydlige bydel ligger samlet om Haderslevvej, den oprindelige indfaldsvej fra Koldings sydlige opland. Den ældste bebyggelse findes

Læs mere

Nyt Helsingør Stadion og andre idrætsfaciliteter

Nyt Helsingør Stadion og andre idrætsfaciliteter Notat Center for Økonomi og Ejendomme Nyt Helsingør Stadion og andre idrætsfaciliteter Ejendomsadministration og Udvikling Sct. Anna Gade 5B 3000 Helsingør Dato 05.07.2016 Sagsnr. 14-27947 Dokumentnr.

Læs mere

FREMTIDENS LILLE RAVNSBJERG MARTS 2019

FREMTIDENS LILLE RAVNSBJERG MARTS 2019 FREMTIDENS LILLE RAVNSBJERG MARTS 2019 LANDSKAB & UDEAREALER FOKUSOMRÅDER HELHEDSPLANEN 16 Udearealerne Boligerne Nyebelysning facader Ny af udearealer og ved opgange Nye vedligeholdesfri døre og indgangspartier

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Færdiggørelse af idrætsprojekter... 3 Energioptimering LED lys selvejende

Læs mere

TÅRNBY GYMNASIUM HELHEDSPLAN September 2011

TÅRNBY GYMNASIUM HELHEDSPLAN September 2011 TÅRNBY GYMNASIUM HELHEDSPLAN September 2011 indledning BAGGRUND Tårnby Gymnasium er opført i 1964 af arkitekterne Halldor Gunnløgsson og Jørn Nielsen og fremstår i dag stort set som det blev opført. Bygningsanlægget

Læs mere

Idrætsfaciliteter Gladsaxe Skole

Idrætsfaciliteter Gladsaxe Skole Idrætsfaciliteter Gladsaxe Skole Anbefaling fra medarbejdere og ledelse på Gladsaxe Skole Medarbejdere og ledelse anbefaler at Gladsaxe Skoles idrætsfaciliteter udbygges, med en ekstra, lidt større sal,

Læs mere

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN 2016-2019 Afdeling/område Kultur, natur og fritid

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN 2016-2019 Afdeling/område Kultur, natur og fritid Kultur- og fritidsudvalget Kultur, natur og fritid PH 4. maj 2015 Projektnavn: Ringkøbing Lokalhistoriske Arkiv. Renovering af Pedersens Hus Funktion: 3.35.60 X Nyt forslag Ringkøbing Lokalhistoriske Arkiv

Læs mere

Forslag til nyt eller ændret anlæg

Forslag til nyt eller ændret anlæg Etablering af udemotionsrum 200 200 Kultur-, Sundheds og Beskæftigelsesudvalget foreslår over en toårig periode afsat i alt 400.000 kr. af drætssamvirkets midler med henblik på etablering af udemotionsrum

Læs mere

Afvist Beløb. Afvist og delvist afvist:

Afvist Beløb. Afvist og delvist afvist: Anlægsforslag Voksen- og Plejeudvalget 5-6-29 Anlægsforslag budget 21 Voksen- og plejeudvalget Anlægsforslag - Budgetoverslagsår Voksen- og Plejeudvalget Nr. Prioritet Emne Forslag Godkendt Afvist Beløb

Læs mere

Disse aktiviteter kunne omfatte: Opholdsareal Bordfodbold Klatrevæg 4 mands fodbold i glas boks Uofficielt møderum

Disse aktiviteter kunne omfatte: Opholdsareal Bordfodbold Klatrevæg 4 mands fodbold i glas boks Uofficielt møderum IFV har i gennem en lang årrække forsøgt, at afdække behov og muligheder for en mulig udbygning af Varde Fritidscenter. Der har været lagt stor vægt på ansvarlighed omkring den juridiske situation og selve

Læs mere

Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken

Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken Efterisolering af ydervægge Niveaufri adgang til alle rum Ny fordør Åbning mellem entre, opholdsrum og køkken Nyt tilgængeligt badeværelse Nye vandrør Ny ventilation

Læs mere

Billede 1:

Billede 1: Ejendom: Ejer: Rådgiver: Gladsaxe Idrætscenter Gladsaxe Kommune Rambøll Danmark Total Concept method Trin 1-3. Opfølgning på resultater Bygningerne I Opførelsesår: 1970 erne Opvarmet areal: 14.900 m 2

Læs mere

Anlægstilskud Renovering af klubhuse/klublokaler (egne og lejede).

Anlægstilskud Renovering af klubhuse/klublokaler (egne og lejede). Forening/beskrivelse Renovering Energiopti- I alt Efter 20% egen- Efter 20% egen- Forvalt- Bemærkninger Inkl. moms mering af klub- inkl. moms finaniering finaniering af ningens hus/klublokale af energi-

Læs mere

VISIONSPLANER FOR GANLØSE IDRÆTSCENTER

VISIONSPLANER FOR GANLØSE IDRÆTSCENTER Visionsplanens intensioner Det har været målsætningen for visionsgruppen at se fordomsfrit på mulighederne for udvikling af idrætsfaciliteterne i Ganløse med baggrund i Egedal Kommunes kommissorium for

Læs mere

DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Tirstruphallen. tilbygning og ombygning. Marts 2015

DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Tirstruphallen. tilbygning og ombygning. Marts 2015 DGI Faciliteter & Lokaludvikling Tirstruphallen tilbygning og ombygning Marts 2015 DGI Faciliteter og Lokaludvikling Indledning DGI Faciliteter & Lokaludvikling er en afdeling i DGI, som har en fælles

Læs mere

Realiseringen af samtlige projekter i Helhedsplanen beløber sig til en samlet estimeret udgift på ca. 250 mio. kr.

Realiseringen af samtlige projekter i Helhedsplanen beløber sig til en samlet estimeret udgift på ca. 250 mio. kr. Projektkatalog Helhedsplan I forbindelse med vedtagelsen af budgettet for 2015 blev det besluttet at udarbejde en helhedsplan for idrætsområdet med det formål at fremtidssikre rammerne for bredde- og eliteidrætten

Læs mere

20. VAMDRUP Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Vester Vamdrup Skole og Kongeåskolen

20. VAMDRUP Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Vester Vamdrup Skole og Kongeåskolen Kolding Kommune 20. VAMDRUP Skoledistrikt: Vester Vamdrup Skole og Kongeåskolen Vamdrup ligger i den vestlige del af Kolding Kommune ca. 10 kilometer fra Kolding by. Vamdrup har to skoler; Kongeåskolen

Læs mere

11. MUNKEBO Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Munkevængets Skole

11. MUNKEBO Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Munkevængets Skole Kolding Kommune 11. MUNKEBO Skoledistrikt: Munkevængets Skole Munkebo er en af Koldings vestlige bydele. Bydelen har boligkvarterer på skråninger mod Kolding Å i syd og på højtliggende arealer mellem Esbjergvej

Læs mere

OVERSLAGSØKONOMI BILAG BYGNINGERNES EGNETHED TIL FORSKELLIGE FORMÅL FAABORG SYGEHUS. Bolig A 1. sal / 2. sal. Eksisterende. trappe til 1.

OVERSLAGSØKONOMI BILAG BYGNINGERNES EGNETHED TIL FORSKELLIGE FORMÅL FAABORG SYGEHUS. Bolig A 1. sal / 2. sal. Eksisterende. trappe til 1. BYGNINGERNES EGNETHED TIL FORSKELLIGE FORMÅL Bolig A 1. sal / 2. sal Eksisterende trappe til 1. sal Eksisterende korridor på 1. sal Bolig B Stue / 1. sal? BILAG OVERSLAGSØKONOMI 1 OVERSLAGSØKONOMI prisniveau

Læs mere

1. ALMINDE-VIUF 3.1. Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Alminde-Viuf Fællesskole

1. ALMINDE-VIUF 3.1. Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Alminde-Viuf Fællesskole Kolding Kommune 1. ALMINDE-VIUF Skoledistrikt: Alminde-Viuf Fællesskole Almind og Viuf ligger som selvstændige landsbyer i kommunens nordligste område. De bærer begge præg af at have været stationsbyer

Læs mere

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt 2018 Kolding Motocross Klub - Regnskab

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Breddeidrættens faciliteter 2019-22... 3 Anlægspulje til idrætsformål

Læs mere

Tildelinger i puljen til mindre projekter marts 2015

Tildelinger i puljen til mindre projekter marts 2015 Tildelinger i puljen til mindre projekter marts 2015 Region Hovedstaden Møderum til Valby Kino Valby Kinos Venner i Københavns Kommune modtager 180.000 kr. til ombygning af et uudnyttet loftsrum i foreningens

Læs mere

Helhedsplan 2013 Ringsted Sportcenter

Helhedsplan 2013 Ringsted Sportcenter Helhedsplan 2013 Ringsted Sportcenter Indstilling Med udgangspunkt i oplæg til Helhedsplan, udarbejdet i 2011 i forbindelse med at få placeret Gymnastikhuset på en måde der sikrede at Ringsted Sportcenter

Læs mere

Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering

Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering Revurdering af trafiklys kategorier Kategorierne og deres indhold deres er gennemgået en ekstra gang, revurderet og der er herefter flyttet på enkelte projekter

Læs mere

Forslag til nyt eller ændret anlæg - 1

Forslag til nyt eller ændret anlæg - 1 Forslag til nyt eller ændret anlæg - 1 Projektnavn U/ 2019 2020 2021 2022 Etablering af udemotionsrum ved allerede afsatte drifstmidler ved drætssamvirket U 0 0 Kultur-, Sundheds og Beskæftigelsesudvalget

Læs mere

Anlægsmidler 2010-2012

Anlægsmidler 2010-2012 Anlægsmidler - Ansøger Beskrivelse Bevilliget Aktivitetsforeningen Rødder og Vinger Indkøb af trailer kr 20.000,00 Boldklubben Bangsbo Freja udskiftning af gasfyr kr 30.000,00 Boldklubben Bangsbo Freja

Læs mere

Frederikssund Idrætsby. Fritids- og Kulturudvalget

Frederikssund Idrætsby. Fritids- og Kulturudvalget Frederikssund Idrætsby Fritids- og Kulturudvalget 05.04.18 Helhedsplan Byrådets beslutninger om idrætsbyen Idrætsvisionen angående fase 1 - Uddrag fra beslutning som del af budget 2016 I første omgang

Læs mere

Tabel med forslag til budget 2019 og budgetoverslagsår fordelt på fagområder fremgår af bilag 1.

Tabel med forslag til budget 2019 og budgetoverslagsår fordelt på fagområder fremgår af bilag 1. By, Kultur og Miljø Sekretariatet Sagsnr. 302991 Brevid. 2814517 Budgetnotat for Kultur- og Idrætsudvalget budget 2019 (junimødet) Dato 29. maj 2018 I dette notat er først en kort beskrivelse af forslag

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C.

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. Ansøger (forening/navn) Ubberud Hallen i samarbejde med Ubberud Idrætsforening Cvr. nr. 26157705

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Byplanudvalget den 21-06-2012, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Byplanudvalget Protokol Torsdag den 21. juni 2012 kl. 16:00 afholdt Byplanudvalget ekstraordinært møde i Kommunalbestyrelsens spisestue/rådhus.

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget den 21-06-2012, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget Protokol Torsdag den 21. juni 2012 kl. 16:00 afholdt Økonomiudvalget ekstraordinært møde i Kommunalbestyrelsens spisestue/rådhus.

Læs mere

Modeller for kapacitetsudvidelse Klub Tempeltræet

Modeller for kapacitetsudvidelse Klub Tempeltræet Modeller for kapacitetsudvidelse Klub Tempeltræet Interessenterne omkring udvidelsen af Klub Tempeltræet har drøftet fordele og ulemper ved tre forskellige modeller for kapacitetsudvidelser: Byggeri på

Læs mere

DECEMBER 2013 RØNDE IDRÆTSCENTER DISPOSITIONSFORSLAG. www.h-e.dk tlf. 86168836

DECEMBER 2013 RØNDE IDRÆTSCENTER DISPOSITIONSFORSLAG. www.h-e.dk tlf. 86168836 RØNDE IDRÆTSCENTER DISPOSITIONSFORSLAG www.h-e.dk tlf. 86168836 INDHOLD Projektbeskrivelse Side 4 Situationsplan Side 5 Rumlige gengivelser Side 6 Stueplan Side 10 Stueplan ny hal Side 12 1. salsplan Side

Læs mere

Facilitetsudviklingsplan oversigt idræt & fritid november 2018

Facilitetsudviklingsplan oversigt idræt & fritid november 2018 Nr. Røde udfordringer Beskrivelse Anlægspris Driftsomkostninger Bemærkninger (anslået) (anslået) R1 Rønnede: Renovering af 400 meter løbebane. 260.000 kr. 2.000 kr. Skolen skal bruge banen i forbindelse

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 TIRSDAG DEN 1. APRIL 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 1. april 2008 Side: 2 Fraværende: Pia Longet

Læs mere

Prioriteringskataloget 2016

Prioriteringskataloget 2016 Punkt 2. Prioriteringskaloget 2016 2015-047718 Sundheds- & Kulturforvaltningen indstiller, godkender der i henhold til projektoversigt i nedenstående sagsfremstilling, med udgangspunkt i Prioriteringskalogets

Læs mere

RUMPROGRAM BASIS - DISPONERING

RUMPROGRAM BASIS - DISPONERING RUMPROGRAM BASIS - DISPONERING Affaldsrummet placeres længst muligt mod nord. Garagen placeres så den har umiddelbar adgang til begge isbaner. Ventilation Almindelige toiletter og handicaptoiletter fordeles

Læs mere

Forundersøgelse -Varmtvandsbassin

Forundersøgelse -Varmtvandsbassin Forundersøgelse -Varmtvandsbassin Sagsnr.: 16/12904 November 2016 1 Indhold: 1. Baggrund 2. Tre hovedformål og målgrupper som kriterie for politisk valg om løsning o Hovedformål 1: Tilbud til visiteret

Læs mere

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN Afdeling/område Kultur, natur og fritid

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN Afdeling/område Kultur, natur og fritid Udvalg Kultur- og fritidsudvalget BUDGETPERIODEN 2019-2022 Afdeling/område Kultur, natur og fritid Initialer PHS Forslag nr. Udfærdiget dato 14. maj 2018 Prioritering Projektnavn: DGI landsstævne 2025

Læs mere

Notat Oversigt over ansøgninger om tilskud til nyanlæg, ombygninger, renoveringer m.v.

Notat Oversigt over ansøgninger om tilskud til nyanlæg, ombygninger, renoveringer m.v. Notat Oversigt over ansøgninger om tilskud til nyanlæg, ombygninger, renoveringer m.v. Dette notat indeholder en liste over de ansøgninger/projekter, som Kulturforvaltningen pt. har kendskab til. En række

Læs mere

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt PDF 19.01. Procesplan Fritidspolitik Kolding

Læs mere

Helhedsplan. Vision. Ringsted Sportcenter

Helhedsplan. Vision. Ringsted Sportcenter , som et centralt punkt for organiserede- og uorganiserede idrætsgrene Fokusområde som foreslået i Undersøgelse af idrætsfaciliteter i Ringsted Kommune 2009 Vision At fremstår som Danmarks bedst drevne

Læs mere

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter Renoveringsprojekt for Auning Idræts- og Kulturcenter Ansøgning til fase 1 i en samlet udviklingsplan for et moderne idrætscenter til gavn for kommunens borgere og til profilering af Norddjurs Kommune

Læs mere

Udvalget for Kultur og Planlægning udsatte på mødet den 5. januar 2010 dagordenspunkt vedr. driftsformen i Svendborg Ny Idrætscenter.

Udvalget for Kultur og Planlægning udsatte på mødet den 5. januar 2010 dagordenspunkt vedr. driftsformen i Svendborg Ny Idrætscenter. Notat Sag nr. 09/43815 Vedr. Sammenfatning af Scenarier for anlæg og drift af Svendborg Ny Idrætscenter med baggrund i Kultur og PLanlægningsudvalgets møder i januar og februar 2010. Udvalget for Kultur

Læs mere

Anlægsemner multikulturhuse idrætsfaciliteter m.v.

Anlægsemner multikulturhuse idrætsfaciliteter m.v. Anlægsemner multikulturhuse idrætsfaciliteter m.v. 00.30.08P20 08 1676 I forbindelse med budgetlægningen for 2009-2012 foreligger der en lang række anlægsønsker på kultur- og fritidsområdet. Nogle af disse

Læs mere

Udvidelsesforslag - anlæg

Udvidelsesforslag - anlæg anlæg -18 - anlæg versigt over udvidelses for anlæg Centerets udvidelses for anlæg er vist nedenfor. Beløbene er udvidelser af nettoanlægsudgifterne. Tabel 1 for centeret -18 nettoanlægsudgifter 1.000

Læs mere

Faciliteter ved sønæs. Oplæg til idékonkurrence vedrørende udvikling af faciliteter ved sønæs

Faciliteter ved sønæs. Oplæg til idékonkurrence vedrørende udvikling af faciliteter ved sønæs Faciliteter ved sønæs Oplæg til idékonkurrence vedrørende udvikling af faciliteter ved sønæs SØNDERSØ ve j næ s Sø Sønæsvej ej Gl. Århu sv Beskrivelse af baggrund og muligheder Viborg Kommune og Energi

Læs mere

INPUT TIL, HVOR DER SKAL BYGGES

INPUT TIL, HVOR DER SKAL BYGGES INPUT TIL, HVOR DER SKAL BYGGES Dyrskuepladsen Øvelsesområde ved kasernen Stenlængegård Kanalvej Gode veje dertil Ved havnen det vil give et fedt dejligt miljø (evt. med cafeteria med udsigt til vand og

Læs mere

Der vedhæftes billeder fra Solrød og beskrivelse af tennishalprojektet i Vassingerød.

Der vedhæftes billeder fra Solrød og beskrivelse af tennishalprojektet i Vassingerød. Kravspecifikation Kort vejledning: Forfatter = Ophavsmand til krav Beskrivelse = Beskrivelse på use case format: Som [BRUGERTYPE] ønsker jeg [KRAV] så [BEGRUNDELSE] Kategori = Valgfri kategori der bør

Læs mere

Lanternen Byggeri fra

Lanternen Byggeri fra Kommentarer K3 K2 K2 Handicap Handicap person K3 1-5 år 6-15 år Energi BR10 Vejl. alle beløb er excl. moms A B C G D E F Vester Hornum hallen UN: Udhæng mod øst 0 196.000 8.000 Fliser i bruseniche 268.000

Læs mere

Statsforvaltningen 2. sal

Statsforvaltningen 2. sal Projekt NY SKOLE Dagplejen Bullerhuset Viften Statsforvaltningen 2. sal Solsikken Fjordskolens SFO Fjordskolens SFO Fjordskolen hallen Fjordskolens SFO Pavillonløsning Seniorklubben P.M. Møllersvej 26

Læs mere

Dispositionsforslag til fremtidens Sport & Fritid i Tarp. Forslaget er udarbejdet i samarbejde med Bryndum Sogn Lokalråd og de tilknyttede foreninger

Dispositionsforslag til fremtidens Sport & Fritid i Tarp. Forslaget er udarbejdet i samarbejde med Bryndum Sogn Lokalråd og de tilknyttede foreninger Dispositionsforslag til fremtidens Sport & Fritid i Tarp Forslaget er udarbejdet i samarbejde med Bryndum Sogn Lokalråd og de tilknyttede foreninger REV. 08.05.2015 Indholdsfortegnelse DISPOSITIONSFORSLAG

Læs mere

Roland 1-kursus den 12. - 19. april 2014 i Houens Odde

Roland 1-kursus den 12. - 19. april 2014 i Houens Odde Søgekriterier Søg i: Efter dokumenter af typen: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen I 73541 KFUM og KFUK i Kolding - Oplysninger Oplysninger om foreningen YKULDA 30-04- 22608 I Åben om foreningen 73526

Læs mere

Referat Haludvalget's møde Onsdag den Kl. 18:00 Vester Skerninge Hallen

Referat Haludvalget's møde Onsdag den Kl. 18:00 Vester Skerninge Hallen Referat Haludvalget's møde Onsdag den 25-10-2017 Kl. 18:00 Vester Skerninge Hallen Deltagere: Frank Müller-Bøgh, Kim Larsen, Kim Nielsen, Bjarne Egeberg, Bo Madsen, Bo Tune, Niels Thrysøe, Anne Strømkjær,

Læs mere

De store vinduer er placeret mod nord, og de små mod syd for at lukke et smukt og roligt arbejdslys ind, der ikke overopheder klasselokalerne.

De store vinduer er placeret mod nord, og de små mod syd for at lukke et smukt og roligt arbejdslys ind, der ikke overopheder klasselokalerne. Udbygning af Falkonergårdens Gymnasium Ens Men Forskellige Vores forslag til Falkonergårdens Gymnasiums nye udvidelse består af en ombygning af østfløjen til seks nye klasselokaler med tilhørende grupperum,

Læs mere

SØBORG SKOLE ANALYSE - SCENARIE 2 Rev. A MODERNISERING MED UDVIDELSE AF DE FYSISKE RAMMER

SØBORG SKOLE ANALYSE - SCENARIE 2 Rev. A MODERNISERING MED UDVIDELSE AF DE FYSISKE RAMMER SØBORG SKOLE ANALYSE - SCENARIE 2 Rev. A MODERNISERING MED UDVIDELSE AF DE FYSISKE RAMMER Grundplan Ideoplæg kortfattet: Modernisering med udvidelse af de fysiske rammer for at skabe sammenhæng, tilgængelighed,

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE NYBROGÅRD BOTILBUD

GLADSAXE KOMMUNE NYBROGÅRD BOTILBUD GLADSAXE KOMMUNE NYBROGÅRD BOTILBUD ENERGIRENOVERING OG OMBYGNING AF BOLIGFLØJEN FRA 33 UTIDSSVARENDE VÆRELSER TIL 24 MODERNE ALMENE BOLIGER I forbindelse med omdannelsen af Nybrogård Botilbud fra utidssvarende

Læs mere

11.4 DAGINSTITUTIONEN PETERSBJERGGÅRD

11.4 DAGINSTITUTIONEN PETERSBJERGGÅRD Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2014-2021 Bind III 11.4 DAGINSTITUTIONEN PETERSBJERGGÅRD Petersbjerggård 30, 6000 Kolding Petersbjerggård er beliggende i den nordlige del af Kolding.

Læs mere

Vedrørende : Park-, Vej- og Forsyningsafdelingen, Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte

Vedrørende : Park-, Vej- og Forsyningsafdelingen, Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte THORA NOTAT SAG NR: 0733 REV. DATO : 29.11.2007 Bilag 7.2. Vedrørende : Park-, Vej- og Forsyningsafdelingen, Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Sag : Ombygningsstrategi Ørnegårdsvej Formål : Prissætning af

Læs mere