Ad 3 Orientering om halvårsrapport samt godkendelse af revideret budget

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ad 3 Orientering om halvårsrapport samt godkendelse af revideret budget"

Transkript

1 Referat bestyrelsesmøde den 17 september 2015 Tilstede: Niels Christian Sidenius, Jørgen Lang, Anne Lund, Jette Bjørn Hansen, Kristine Rasmusen, Morten Søding Sørensen, Frederik Hermann, Lone Sandholdt Jacobsen, Tine Ørum Secher, Kim Kjærgaard. Fraværende: Laura Fenge, Birgitte Svenningsen, Jonna Frølich Ad 1 Godkendelse af dagsorden Niels Christian Sidenius bød det nye medlem, Frederik Hermann, velkommen. Niels Christian Sidenius bad om bestyrelsens accept af på mødet at behandle et nyt punkt 5a om udbud af studieretninger og valgfag. Det accepterede bestyrelsen, og der blev omdelt bilag. Dagsordenen blev godkendt. Ad 2 Underskrivning af referat fra mødet den 10 juni Referatet blev underskrevet. Ad 3 Orientering om halvårsrapport samt godkendelse af revideret budget Kim Kjærgaard henviste til den udleverede sagsfremstilling med bilag. I forhold til det oprindelige budget udviser forbruget det første halvår overordnet et niveau som forventet. Han kommenterede i særlig grad tre afvigelser: Det store forbrugstal for posten kompetenceudvikling og møder skyldes, at udgiften for forårets personaletur til Madrid er konteret her. Forbruget for posterne eksterne ydelser og varekøb bør ses under ét. Forbrugstallet for inventar skyldes indkøb af eksamensborde og mobile reposer til samlingssalen, som ikke havde været forudset ved budgetlægningen. Jette Bjørn Hansen foreslog, at budgetposterne eksterne ydelser og varekøb fremadrettet behandles som én post. Bestyrelsen havde i øvrigt ikke kommentarer til halvårsrapporten. Hvad angår det fremlagte forslag til revideret budget, motiverede Kim Kjærgaard dette med en række væsentlige ændringer i de økonomiske forudsætninger siden den oprindelige budgetlægning. Forventningerne til elevtal for såvel tælledagen i februar som tælledagen i september har således vist sig at være for optimistiske, hvorfor indtægtsgrundlagt gennem taxametre er lidt mindre end forventet. Hertil har ministeriet udmeldt en såkaldt dispositionsbegrænsning på cirka kroner. Tilsammen betyder disse to forhold et fald i indtægtsgrundlaget på cirka 1,2 millioner kroner.

2 Kim Kjærgaard nævnte endvidere, at skolen har hjemtaget kantinedriften fra og med juli. Dette betyder en ny indtægtspost, salg fra kantinen. Det betyder dog også to nye udgiftsposter, varekøb til kantinen og løn til kantinemedarbejder. Fremadrettet vil hjemtagningen af kantinen betyde en årlig driftsudgift på cirka kroner. Merudgiften hertil er indregnet i forslaget til revideret budget. Kim Kjærgaard nævnte endvidere, at skolen ønsker at hæve rengøringsstandarden på skolen. Den årlige merudgift hertil forventes at blive cirka kroner. Merudgiften hertil er indregnet i forslaget til revideret budget. Der er endelig i det reviderede budget foretaget et par omposteringer af personale. En medarbejder er således flyttet fra posten administrative medarbejdere til posten for løn for undervisningens gennemførelse, og en rengøringsmedarbejder på fuld tid er flyttet til posten aktiviteter med tilskud, da hun er overgået til flexjob med en beskæftigelsesgrad på 19 timer pr uge. Det er skolens vurdering, at løn for undervisningens gennemførelse vil kunne rummes indenfor den budgetterede ramme. I det reviderede forslag til budget er lønreserven nedskrevet med kroner. Sammenfattende er det fortsat ledelsens opfattelse, at skolen ved regnskabsafslutningen vil opnå et mindreforbrug i intervallet kroner, da man ikke forventer, at de resterende reserver på kroner vil blive forbrugt fuldt ud. Bestyrelsen vedtog med ovenstående bemærkninger forslaget til revideret budget. Ad 4 Beslutning om principper for budgetlægning Lone Jacobsen nævnte, at renoveringen af hovedbygningen nu næsten er afsluttet. I 2016 indstiller hun, at en renovering af gymnastiksalene prioriteres. Hvad angår grønnegårdene foreslår hun, at man i 2016 starter en proces med henblik på en renovering det følgende år. Lone Jacobsen nævnte, at vi på skolen er gået i gang med budgetlægningen for 2016, herunder at indregne de bebudede besparelser fra centralt hold, hvorfor hendes indstilling er betinget af, at udgifterne hertil kan rummes indenfor budgetrammen. Bestyrelsen tillsluttede sig den fremlagte prioritering med de forbehold, Lone Jacobsen fremhævede. Ad 5 Beslutning af optagelseskapacitet for skoleåret Lone Jacobsen foreslog, at skolens totale kapacitet for skoleåret nedsættes med en klasse til 31. Hvad angår optagelseskapaciteten foreslår hun, at den sættes til 9 STX klasser og 3 HF klasser.

3 Hendes motiv til at nedsætte kapaciteten er begrundet i det forhold, at to af Viby Gymnasiums nabogymnasier har bebudet, at de hver vil hæve deres kapacitet med en klasse. Da vi således ikke kan forvente at få tilført et antal elever fra disse skoler på niveau med tidligere, bør vi justere optagelseskapaciteten til et niveau vi finder realistisk i forhold til de nye vilkår. Bestyrelsen tilsluttede sig Lone Jacobsens indstilling. Ad 5a Studieretnings- og valgfagsudbud Tine Ørum Secher gennemgik det fremlagte forslag til udbud af studieretninger og valgfag. Skolen foreslår, at udbuddet af sproglige studieretninger strammes op, således at kombinationen med mediefag opgives, da søgningen til disse studieretninger har været alt for lille. Hertil har udbuddet i høj grad besværliggjort studieretningsdannelsen efter grundforløbet med skuffede elever til følge. Hvad angår studieretningen med musik foreslår skolen, at denne studieretning udbydes i kombination med både matematik og samfundsfag for at sikre en stor nok søgning. Hvad angår de naturvidenskabelige studieretninger, foreslår skolen, at det hidtidige brede udbud fastholdes, da praksis viser, at alle de udbudte niveauer vil kunne tilgodeses i en kombination mellem de faktisk oprettede studieretninger og valgfag. Kun ønsker i forhold til kemi på A-niveau har ikke kunnet opfyldes. Hvad angår udbuddet af sprog, foreslår skolen, at udbuddet af fransk fortsættersprog opgives, da kun ganske få elever historisk har ønsket faget. Hertil er der kun ganske få af folkeskolerne i Viby Gymnasiums optagelsesområde, som udbyder fransk. Hvad angår valgfag, foreslår skolen, at kinesiske områdestudier på STX opgives, og at fysik C og tysk C opgives som valgfag på HF. Søgningen til alle de nævnte fag er beskeden. For at sikre et bredere valgfagsudbud på HF foreslår skolen, at billedkunst B tilbydes som nyt valgfag. Jørgen Lang udtrykte tilfredshed med, at fysik på A-niveau i praksis altid bliver oprettet. Anne Lund spurgte om forslaget ville have beskæftigelsesmæssige konsekvenser for lærerne. Lone Jacobsen oplyste, at dette ikke var tilfældet. Bestyrelsen tilsluttede sig det fremlagte forslag i sin helhed.

4 Ad 6 Orientering a) Aktivitetstal Lone Jacobsen oplyste, at ratioen elev/lærer er faldet, således forstået, at skolen dags dato har færre elever pr. lærer end på samme tidspunkt sidste år. Forklaringen er et større frafald af elever end forventet. Generelt er den metode vi hidtil har anvendt ved årsværksopgørelserne dog ikke sammenlignelig nok (f.eks. indgår barsler mv), hvorfor skolen fra næste gang vil overgå til en mere sikker opgørelsesmetode. Jørgen Lang foreslog, at der for antal lærerårsværk blev opstillet to kolonner; en for aktive årsværk, og en for passive (barsler). Det tilsluttede bestyrelsen sig. b) Proces i forbindelse med handleplan Lone Jacobsen orienterede om processen i arbejdet med handleplanen på baggrund af arbejdsmiljøundersøgelsen. Det er hendes absolutte opfattelse, at dette arbejde går godt, og at effekterne er gode. c) Proces i forbindelse med renovering af skolens gymnastiksale Kim Kjærgaard henviste til orienteringen i det vedlagte bilag. Vi er nu så langt, at et færdigt beslutningsgrundlag vil blive fremlagt på næste bestyrelsesmøde. Hvad angår finansiering, indstiller ledelsen, at der optages et kreditforeningslån. Den nødvendige låneramme vurderes at ville blive cirka fem millioner. Med de bebudede besparelser fra ministeriet in mente nævnte Anne Lund, om det var tidspunktet at påføre os selv en ekstraudgift. Jørgen Lang gav udtryk for, at salene, efter hans mening, er i en så ringe forfatning, at vi ikke kommer uden om at renovere dem. Han var enig i at finansieringen skal være gennem et kreditforeningslån. Anne Lund opfordrede til, at salene efter en renovering ikke kom til at fremstå som én sal for drenge, og én sal for piger. Jette Bjørn opfordrede til at medtænke lyd og rengøring. Niels Christian Sidenius mente, at det var det rigtige at renovere salene nu. Efter hans mening er det også af strategiske årsager det rigtige at gøre. Niels Christian Sidenius konkluderede, at bestyrelsen til næste bestyrelsesmøde ønsker at få forelagt et beslutningsgrundlag som indeholder En projektpræsentation En finansieringsplan med angivelse af driftsmæssige konsekvenser

5 En effektvurdering d) Planer for jubilæet Lone Jacobsen oplyste, at der vil blive afholdt tre typer begivenheder i forbindelse med jubilæet: En temadag på skolen Et arrangement på skolen for indbudte gæster med opførelse af musical produceret af nogle af skolens elever og lærere. En fest ude i byen for skolens elever og ansatte Herudover vil der blive udgivet et festskrift. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Ad 7 Meddelelser a) Fra formanden Niels Chr. Sidenius oplyste at gymnasiernes bestyrelsesforening har sendt et brev til ministeren med forslag til, hvordan foreningen ser mulighederne for at møde tankerne om besparelser. I brevet foreslår man, dels at ministeriet letter skolernes administrative byrder, og dels at loftet for antal elever i klasserne hæves. Niels Christian Sidenius udtrykte i den forbindelse, at et friere klasseloft, efter hans opfattelse, ikke vil være til fordel for Viby Gymnasium. Det har han tænkt sig at melde tilbage til foreningen. 8 Eventuelt Dette tilsluttede bestyrelsen sig. Anne Lund opfordrede til, at vi på næste bestyrelsesseminar drøfter, om vi skal fortsætte vores talentfokus, eller om vi skal sigte bredere. 9 Rektors resultatlønskontrakt a) Bestyrelsen behandlede Rektors resultatkontrakt for skoleåret med henblik på at vurdere graden af målopfyldelse. Med udgangspunkt i den fremlagte beskrivelse af initiativer og målinger besluttede bestyrelsen at sætte graden af målopfyldelse til 89 procent, idet der blev noteret en mindre end forventet målopfyldelse på punkterne skriftlighed, indsats mod frafald og (delvis) studieparathed. Bestyrelsen var generelt meget tilfreds med rektors indsats og resultater.

6 b) Det fremlagte forslag til resultatkontrakt for skoleåret indeholdt 10 punkter. Heraf havde nogle karakter af basisområder og andre karakter af ekstraområder som defineret i regelgrundlaget for resultatkontrakter fra juni Bestyrelsen godkendte de foreslåede punkter, men ønskede dem opdelt i tre grupper. Den ene gruppe vedrører organisationen og det interne liv på skolen (punkt 2, 3 og 4 i det fremlagte); den anden gruppe vedrører forskellige indsatser for at styrke undervisningen af eleverne (punkt 5, 7 og 8), mens den tredje gruppe var mere rettet mod eksterne samarbejdspartnere og rekruttering af kommende elever (punkt1, 6, 9 og 10). Bestyrelsen besluttede endeligt at tildele de tre grupper af områder vægtene 30 procent,40 procent og 30 procent.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 11 juni 2014. Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Ad 1a Konstituering. Ad 2 underskrift af referat fra den 20 marts

Referat bestyrelsesmøde den 11 juni 2014. Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Ad 1a Konstituering. Ad 2 underskrift af referat fra den 20 marts Referat bestyrelsesmøde den 11 juni 2014 Tilstede: Niels Christian Sidenius, Jørgen Lang, Jette Bjørn Hansen, Anne Lund, Kristine Birgitte Rasmussen, Morten Sørensen, Casper Brøndum Veile, Lone Sandholdt

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 19. juni Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Ad 2 Underskrivning af referat fra mødet den 22.

Referat bestyrelsesmøde den 19. juni Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Ad 2 Underskrivning af referat fra mødet den 22. Referat bestyrelsesmøde den 19. juni 2012 Tilstede: Niels Christian Sidenius, Hanne Seyer-Hansen, Poul Holst Jensen, Flemming Knudsen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen, Peder Filskov Schmidt, Asbjørn

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 15.12.2015

Referat af bestyrelsesmøde den 15.12.2015 Referat af bestyrelsesmøde den 15.12.2015 Tilstedeværende: Niels Christian Sidenius, Jørgen Lang, Birgitte Svenningsen, Jette Bjørn Hansen, Jonna Frølich, Kristine Rasmussen, Morten Søding Sørensen, Lone

Læs mere

a) Orientering om Kvartalsrapporten for andet kvartal 2012

a) Orientering om Kvartalsrapporten for andet kvartal 2012 Referat bestyrelsesmøde den 11. september 2012 Tilstede: Niels Christian Sidenius, Hanne Seyer-Hansen, Poul Holst Jensen, Flemming Knudsen, Jørgen Lang, Casper Vejle, Mathilde Tarp-Havmose, Stefan Møller

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Viby Gymnasium og HF, den 19. december 2007.

Referat af bestyrelsesmøde Viby Gymnasium og HF, den 19. december 2007. Referat af bestyrelsesmøde Viby Gymnasium og HF, den 19. december 2007. Tilstede: Niels Chr. Sidenius, Anders Kühnau, Poul Holst Jensen, Stefan Møller Christiansen, Hanne Seyer- Hansen, Sarah Høi, Lis

Læs mere

Fraværende: Lis Vivi Fonnesbæk Hansen, Flemming Knudsen, Casper Brøndum Veile

Fraværende: Lis Vivi Fonnesbæk Hansen, Flemming Knudsen, Casper Brøndum Veile Referat bestyrelsesmøde den 16. december 2013 Tilstede: Niels Christian Sidenius, Bodil Primsø, Poul Holst Jensen, Jørgen Lang, Asbjørn De Place Jørgensen, Stefan Møller Christiansen, Peder Filskov Schmidt,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010

Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010 Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010 Til stede: Niels Chr. Sidenius, Poul Holst Jensen, Stefan Møller Christiansen, Hanne Seyer-Hansen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen, Peder Filskov,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 12. september 2013

Referat af bestyrelsesmøde den 12. september 2013 Referat af bestyrelsesmøde den 12. september 2013 Til stede: Niels Chr. Sidenius, Flemming Knudsen, Poul Holst Jensen, Stefan Møller Christiansen, Bodil Primsø, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen, Peder Filskov,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 10. december 2012

Referat af bestyrelsesmøde den 10. december 2012 Referat af bestyrelsesmøde den 10. december 2012 Til stede: Niels Chr. Sidenius, Stefan Møller Christiansen, Hanne Seyer-Hansen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen (fra punkt 4), Peder Filskov, Casper

Læs mere

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium s bestyrelse den 19. juni 2012

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium s bestyrelse den 19. juni 2012 Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium s bestyrelse den 19. juni 2012 Punkt. nr. 3 Dagsordenspunkt: Udbud af studieretninger og frie valgfag for skoleåret 2013-2014 Sagsfremstilling: Bestyrelsen skal

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Viby Gymnasium og HF den 25. september 2007

Referat af bestyrelsesmøde ved Viby Gymnasium og HF den 25. september 2007 Referat af bestyrelsesmøde ved Viby Gymnasium og HF den 25. september 2007 Tilstede: Niels Christian Sidenius, Anders Kühnau, Poul Holst Jensen, Hanne Seyer-Hansen, Sarah Høj, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010 Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010 Punkt. nr. 3 Dagsordenspunkt: Udbud af studieretninger og frie valgfag for skoleåret 2011-2012 Sagsfremstilling: Bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Viby Gymnasium og HF den 1. marts 2007

Referat af bestyrelsesmøde på Viby Gymnasium og HF den 1. marts 2007 Referat af bestyrelsesmøde på Viby Gymnasium og HF den 1. marts 2007 Tilstede: Niels Christian Sidenius, Anders Kühnau, Poul Holst Jensen, Hanne Seyer-Hansen, Sarah Høi, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen, Marianne

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi

Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Bestyrelsesmøde på Århus Akademi Torsdag den 4. oktober2018, kl. 16.15-18.15 Mødelokale 318 (på 2. sal) Dagsorden Punkt 0. Underskrift på referat fra bestyrelsesmøde den 19.6.2018 Bilag 1. Referat fra

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam Gymnasium den 21. september kl. 16:00 til 18:00.

Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam Gymnasium den 21. september kl. 16:00 til 18:00. MUNKENSDAM GYMNASIUM Tøndervej 100 6000 Kolding Tlf 7660 3060 Fax 7660 3061 munkensdam@munkensdam.dk www.munkensdam.dk 24. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam Gymnasium den 21. september

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 16. juni 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen,, Helle Lundgreen, Poul Erik Hovelsø, Elisabeth

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl. 17.00 21.00 Afbud: Arne Kjær, Viggo Norn og Patrick Strunge Andersen (2b). Mødet indledtes med en præsentationsrunde

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november 2008. kl. 16.00 19.30. Afbud: Theresa Norup, Anne Marie Illum, Arne Kjær kom lidt senere 1. Underskrivelse af referat fra mødet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl 22. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen, Gertrud

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2016 kl. 16.00 ca. 18.00. Til stede: Kirsten Bundgaard, Peter Hansen, Adam Dam, Lærke Dalgaard, Susan Vonsild, Malene Gram, Steen Madsen,

Læs mere

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 8. oktober 2015 Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Meddelelser 4) Opfølgning

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl 17. december 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl 14. december 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Torben Petersen, Morten Pape

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010 Referat af bestyrelsens møde onsdag den 13. oktober 2010 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Nils Henrik Pedersen (NH), Niels Behrendt Jørgensen (NJ), Tue

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 23. september 2014

Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 23. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 23. september 2014 I mødet deltog Peder Østergaard, Thomas Bloch Ravn, Anne Storm Rasmussen, Ejgil Rahbek, Torben Jensen, Helle Richardt, Per

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 Til stede: Steffen Lange, Teresa Jørgensen, Huno K. Jensen, Palle Broman, Erik Olesen, Thea Karoline Marx, Josefine Bastrup Jensen, Helle Risvig

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - Fax: 66 10 26 32 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i bestyrelsen den 29. september 2015 Til stede

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl. 16.00-19.00 Afbud: Lotte Thøgersen kom som meddelt senere til mødet. 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 8. september

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 20-8-2012 kl. 16.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 07. december 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 27. november 2018 Mødested: Munkensdam Gymnasium (Møde1) Mødetidspunkt: kl. 16:00 Sluttidspunkt: kl. 18.00 Økonomichef Hans Hollensen deltog i mødet.

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Til stede: Charlotte Szocska, Chris Fløe Svenningsen, Ib Hansen, Mikkel Holmgaard Winding, Egon Jensen, Birthe Sørensen, Lene Hauge.

Til stede: Charlotte Szocska, Chris Fløe Svenningsen, Ib Hansen, Mikkel Holmgaard Winding, Egon Jensen, Birthe Sørensen, Lene Hauge. MUNKENSDAM GYMNASIUM Tøndervej 100 6000 Kolding Tlf 7660 3060 Fax 7660 3061 munkensdam@munkensdam.dk www.munkensdam.dk bedst til indsigt og udsyn 20. september 2011 Referat af bestyrelsesmøde på Munkensdam

Læs mere

Til kommende elever 2013

Til kommende elever 2013 Til kommende elever 2013 Velkommen til Roskilde Gymnasium Faglighed Forskellighed Fællesskab STX Gymnasiet er en 3-årig gymnasial uddannelse, der er studieforberedende og giver adgang til alle videregående

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 12. december 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

Bestyrelsesmøde mandag d. 11. december kl. 17:00 21:00

Bestyrelsesmøde mandag d. 11. december kl. 17:00 21:00 Haderslev Katedralskole Bestyrelsesmøde mandag d. 11. december kl. 17:00 21:00 Deltagere: Ann Højbjerg Clarke, Kim Petri Petersen, Vibeke Lund Arkil, Jeanette Hoffskov, Alexander Damsgaard Jensen, Susanne

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Afbud: Ingen. Uddannelsesleder Hans Henrik Danielsen deltager under dagsordenens punkt 13 Administrativ leder

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen torsdag den 27. september 2018 Til stede var: Annemari

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. april 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Helle Lundgreen,

Læs mere

4. Opfølgning på budget 2018: Gennemgang af perioderegnskab l. halvår 2018 (bilag 3a og 3b) Enkelte forhold i bilaget blev fremhævet:

4. Opfølgning på budget 2018: Gennemgang af perioderegnskab l. halvår 2018 (bilag 3a og 3b) Enkelte forhold i bilaget blev fremhævet: Møde 26. november 2018 - bilag til pkt. l Katedralskole Gymnasium og HF Jernbanegade 34 DK-51000denseC Referat fra møde i Odense Katedralskoles bestyrelse Tirsdag den 11. september 2018 kl. 19.00 Mødelokale

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 8.11.07. kl. 16.00 19.30. 1. Godkendelse og underskrivelse af referat fra mødet den 11.09.07. Bemærk venligst at vi har bestilt en fotograf

Læs mere

Bestyrelsesmøde 6. december 2016 kl i lokale 13.28

Bestyrelsesmøde 6. december 2016 kl i lokale 13.28 Bestyrelsesmøde 6. december 2016 kl. 17-19 i lokale 13.28 Dagsorden 1. Orientering fra formanden 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 20/9 Bilag 1. Referat fra sidste møde 3. ZBCs ansøgning om at

Læs mere

Resumé I denne sag forelægges VUC Storstrøms ½-årsregnskab til bestyrelsens godkendelse.

Resumé I denne sag forelægges VUC Storstrøms ½-årsregnskab til bestyrelsens godkendelse. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 26. september 2013 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Deltagere: Per

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Helle Vestergaard, Emil Martin Vork Heunecke, Fredrik Allentoft- Andersen Administrativ leder Hans-Henrik

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 14. september 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 15. december 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet.

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet. REFERAT Bestyrelsesmøde 30. september 2016 19. september 2016 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Astrid Dahl, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune, Lotte Nowack, Roskilde kommune. Peter

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen tirsdag den 24. september 2019 Til stede var: Hans

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 Deltagere: Ingelise Bogason (fra pkt. 5), Nille Juul-Sørensen, Andres Lykke-Olesen (fra pkt.7), Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar,

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra d (særskilt bilag)

1. Godkendelse af referat fra d (særskilt bilag) Referat af bestyrelsesmøde d. 9/12 2015 Til stede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz 2d, Anna Kærne 2f, Peter Schiødt og

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. december kl. 17:00 21:00

Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. december kl. 17:00 21:00 Haderslev Katedralskole Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. december kl. 17:00 21:00 Deltagere: Ann Højbjerg Clarke, Kim Petri Petersen, Vibeke Lund Arkil, Mads Skau, Georg Lauridsen, Susanne Bundgaard Pedersen,

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012 12. juni 2012 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Ole Daugbjerg, Danfoss (formand) Tharben Hansen, journalist (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Karen Marie Hougaard, Hørup Centralskole

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 12.12.2016 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Anders Malle Louise Langkjær Kloster Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl Helsingør Gymnasium d. 14. maj 2012 Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl. 18.00 Tilstede: Flemming Jensen (formand), Henrik Busch (næstformand), Bo Søby Kristensen, Per Bjørn Waagø, Sofie Gyldsø

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 19. juni 2013

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 19. juni 2013 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 19. juni 2013 Dagsorden: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsens møde den 21. marts 2013 2. Opfølgning på beslutninger fra sidste bestyrelsesmøde 3. Nyt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Udkast Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Tilstede: Frank Christensen (FC), Benny Würtz (BW), Helle Rootzén (HR), Daniel E. Hansen (DEH), Jesper Lykkegaard (JL), Morten Eskildsen (ME),

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. DECEMBER, 2017

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. DECEMBER, 2017 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. DECEMBER, 2017 Til stede: Steffen Lange, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Malthe Elmstrøm Lauritsen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond Kristensen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 15. juni 2017 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft, Helle

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest

Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest Mødedato: 7.december 2015, kl. 14.00-16.00 Mødested: Gl. Landevej 2, Herning Mødedeltagere: Formand Tage Hjortkjær Næstformand Henning Pedersen Jens Ole

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2009-10

Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2009-10 Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2009-10 Viby Gymnasium og HF Formål med kontrakten Følgende resultatkontrakt skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed i Viby Gymnasium og HFs opgavevaretagelse

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 22. september 2015

Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 22. september 2015 Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 22. september 2015 I mødet deltog Peder Østergaard, Thomas Bloch Ravn, Anne Storm Rasmussen, Frederik J. Jensen, Noah F. Nayberg, Dorte Fristrup

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010.

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010. Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 15.09.10 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag

Læs mere

Katedralskolen: stx og hf

Katedralskolen: stx og hf Katedralskolen: stx og hf STX og hf Begge er almendannende Begge kan bruges til at få adgang til en videregående uddannelse. Begge indeholder en række almindelige fag kendt fra folkeskolen og selvfølgelig

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 24.september 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl 2. juni 2016 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl. 16.00 I forbindelse med mødet serveres sandwich, vand og kaffe/te Eventuelle afbud til pr@nakskov-gym.dk

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1 12-2011 kl. 17.

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1 12-2011 kl. 17. DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 1 12-2011 kl. 17.00 Medlemmer: Karen Damsgaard Birger Hansen Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge Kristian Knakkergaard Nielsen Vagn

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14

Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14 Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14 2. fremmedsprog og kunstneriske fag har betydning for dine muligheder for valg af studieretninger. I skemaet nedenfor kan du ved at vælge

Læs mere

Referat 16. september 2013

Referat 16. september 2013 Referat 16. september 2013 Bestyrelsesmøde nr. 32, onsdag den 11. september 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

KÆRE BROBYGGER VELKOMMEN TIL TORNBJERG GYMNASIUM!

KÆRE BROBYGGER VELKOMMEN TIL TORNBJERG GYMNASIUM! KÆRE BROBYGGER VELKOMMEN TIL TORNBJERG GYMNASIUM! Vi glæder os til at give dig et indblik i, hvad stx er generelt og på Tornbjerg specielt. Du bliver introduceret til gymnasiets kultur og værdier både

Læs mere

Hanne Frederiksen (HF) (repr. for Hillerød Kommunes skolesektor) Frants Stentzer (FR). (repr. for elevrådet)

Hanne Frederiksen (HF) (repr. for Hillerød Kommunes skolesektor) Frants Stentzer (FR). (repr. for elevrådet) Mødets dagsorden: 1. Gennemgang af årsregnskabet for 2010 ved revisor (bilag A) 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 30. september (bilag B) 3. Godkendelse af dagsorden. 4. Meddelelser 5.

Læs mere

Gymnasiets opbygning 1 STUDENTEREKSAMEN STX. Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag

Gymnasiets opbygning 1 STUDENTEREKSAMEN STX. Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag 1 STUDENTEREKSAMEN STX Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag Hvad giver en studentereksamen (STX) dig? 2 Den bredest mulige adgang til videregående uddannelser Studiekompetence - så

Læs mere